[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#videokacamata

614 posts

TOP POSTS

Sopo seng maeng melu ngontel cah neng acara Tulungagung Fun Bike?

Lem to the voh pora anggite?

#video ko hene @satpolpptulungagung
#KacamataTulungagung #Tulungagung #TulungagungFunBike #HariJadiTulungagung2017 #HariJadiTulungagung #VideoKacamata

#Kacamata - Siji ngkas kreasine wong Tulungagung seng muening klining.

Robot kayu seng iso njoget iki seng nggae ngunu Makde Suko seng daleme neng Dusun Gading Desa Kedoyo Kecamatan Sendang Tulungagung.

Jian tak akoni wong Tulungagung ki bodo kreatip og nyatunan. Contone Makde Suko iki. Heleh iyo, Makde Suko bakul etek kelo. Sawangen to kuwi robot kayune iso njoget mendat mendut ngunu kui. Iso-iso elo masaku ki. Bayangno, nggae aki elo lek ngobahne. Diputer karo diiringi lagu. Mimin tak request lagu jaran goyang iso pora pomokno iki 😂
.
Njajal bijinen hasil karyane Makde Suko iki nggawe sak turahe batraimu sakiki cah.
Mimin : 83 %
.
#video ko hene @suaraarkesa
#KacamataTulungagung #Tulungagung #VideoKacamata

Tulungagung nduwe kesenian seng sak arat-arat. Ora lo ngenei yoo mek tekon, menurutmu opo ae cah keseniane Tulungagung seng mathuknya kudu tak angkat ben kondiang kaloka sak njagat ndunyo akhirot galaksi bimasakti?

#video ko hene @rey.arshavin
#KacamataTulungagung #Tulungagung #VideoKacamata

Minggirooo... Minggirooo... Minggirooo... Barisane napak tilas uwes teko. Seng baris ayuuu ayuuu... Mimine kapan payuuu... Seng muleh barisss... Sikile kiyuuu

#video ko hene @bambangrajamaya
#KacamataTulungagung #Tulungagung #VideoKacamata

#Kacamata - Oittt... Oit... Poh... poh... Saiki Tulungagung nduwe armada mobil pemadam kebakaran nyar ngge nyemprot kobongan. Anggitmu armada anyar iki kapasitase 5000 L banyu karo 500 L busa. Nah, mbokyo ngunu... Eleng kobongan neng Pasar Wage dek kapan kae cah? Sampek nekakne mobil pemadam kebakaran tekan kutho liyo.

Regane ra gemen-gemen. Eruh piro? 1,7 miliar rupiah. Ntoh... Ntoh... Gek ngunu kuwi yoo duit kabeh? Mimin ae rung tau eruh koyok opo gambare duit semono kehe. Etapi, sayange mobil pemadam kebakaran kuwi durung enek fasilitas ondo hidrolik. Peh, iki penting lo cah ondone, lek arep njangkau panggenan seng rodok duwur.

Yoo mugo-mugo ae mobil pemadam kebakaran iki ndak tau dingge. Eit... Orane maksude mergo mangkrak, tapi mugo-mugo ndak enek kobongan eneh neng Tulungagung.

#video ko hene @satpolpptulungagung
#KacamataTulungagung #Tulungagung #VideoKacamata

Sajaknya sampeyan ki kurang piknik cah. Yoh tak jak nglencer neng panggenan seng kethok ijo royo-royo. Ngko tak critani nabi-nabi neng kono.

Panggene neng Wana Wisata Jurang Senggani Sendang kono kelo. Huakeh eram panggenan ngge jeprat-jepret seng jarene wong-wong, instagramable.

Budal?

#video ko hene @steam.creative
#KacamataTulungagung #Tulungagung #VideoKacamata #YohNglencerTulungagung #JurangSenggani #WanaWisataJurangSenggani #Sendang

⬅ GESER RONO ➡
.
Nganu, jane ki ulangtahune Tulungagung ki wes kliwat dek ingi, tapi iki enek beberapa seng kencretan lagek ngucapne. Yoo arep diguwak kok sayang to cah. Yowes tak aplute ae timbang ketreng oyeng karepe dewe bodoan kuwi.

Tapi iki terakhir yoo seng tak aplot. Lek sampeyan arep nggae ucapan eneh, sok ngenteni sasi ngarep ae enek ulangtahune akun Kacamata Tulungagung 😂 Utowo sasi Januari ae enek ulangtahune mimin lek pengen nggae ucapan.

Tapi, kanggo sampeyan seng rung sempet ngucapne. Jale tak takon, jane opo sih harapanmu cah neng Hari Jadine Tulungagung kaping 812 iki? Lek mimin, berharap taon ngarep rabi 😂 Hehe, maleh curcol

#video ko hene @itscencen @lessandro.slx @alliancesquadafternoon @imagum_tulungagung
#KacamataTulungagung #Tulungagung #VideoKacamata #HariJadiTulungagung

#Kacamata - Mergane omahe mimin ra adoh tekan Gunung Bolo, apan minggu isuk ngenei pas cilik mimin biasa mlaku-mlaku neng gunung seng luwih tepate iki ngunu bukit seng yoo dingge pemakaman.

Rasane wes souwi mimin ra joging neng Gunung Bolo, masaku. Yoh cah budial golek jangkrik! Eh nganu, maksudku joging neng Giri Bolo

#video ko hene @kepponakan_om
#KacamataTulungagung #Tulungagung #GunungBolo #GiriBolo #Bolo #Bolorejo

Isuk-isuk ngenei opo anggitmu wetenge mimin ra luwe? Yooo louweeee

Tapi tenan... Minggu isuk ngenei paleng cuocok karo regane endok lek trutusan neng Pasar Senggol seng enek neng Bangoan kono kae cah. Ape nggolek panganan tradisional model opo ae seng khas'e Tulungagung losss... Domongi og, sembarang kalir enek cah. Yoo iso lah dingge nambani weteng seng kemrucuk. Yoh, budialne!

Enganu, lek sampeyan biasane umbas opo cah neng kono? Mimin tak umbas kicak karo cenil ae wesss

#video ko hene @hermanbagus
#KacamataTulungagung #Tulungagung #PasarSenggol #YohNglencerTulungagung #VideoKacamata

MOST RECENT

Sopo seng maeng melu ngontel cah neng acara Tulungagung Fun Bike?

Lem to the voh pora anggite?

#video ko hene @satpolpptulungagung
#KacamataTulungagung #Tulungagung #TulungagungFunBike #HariJadiTulungagung2017 #HariJadiTulungagung #VideoKacamata

Selamat Pagi Selamat hari ahad azo dolanan alat musik gambang
.
Buatan orang jawabarat di Tulungagung keliling desa Tanjungsari. Boyolangu dan sekitar
.
subscribe like comment Youtube :
💻Abdul Muiz Tulungagung
.
.
#alatmusik #musik #bermain #bermusik #tradisional #senang #bagus #kreatif #jual #kacamatatulungagung #videokacamata #video #tulungagung #kabupatentulungagung #suara #merdu #nada #gambang #hits

Bahaya Makan #MieNuklir bkin ketagihan dan tidk baik jika dimakan sendirian
.
.
secara visual contoh yg tidak baik krn makan tergesa-gesa itu cuman efek selang waktu jadi ojo ditiru
.
.
Subscribe Youtube :
💻Abdul Muiz Tulungagung
.
.
#kuliner #makan #mie #Tulungagungzone #video #videokacamata #kulinertulungagung

Lomba Kaligrafi dalam Rangka Peringatan Maulid Nabi Muhammad SAW di SDI Al Munawwar Tulungagung
.
.
Subscribe Youtube :
Abdul Muiz Tulungagung
.
.
#Maulid #Kaligrafi #gambar #sholawat #Video #videoislami #islam #selangwaktu #videokacamata #tulungagungzone #sekolahtulungagung

Inspired from ORANG PINGGIRAN @officialtrans7 .
.
.
Ketika melihat bapak", ibu" mencari nafkah buat anaknya dengan mencari bahan bekas di TPA, Hati kecil ini sangat tersentuh
dan membayangkan betapa indah dan seberapa besar nikmat yang sudah dianugerahkan kepadaku.
.
Ketika mendapat sedik rizki, kita Selalu merasa kurang dan selalu membandingkan dengan sesuatu yang lebih, tanpa kita melihat sisi lain dari kehidupan kita...
.
In Frame @aziz_rully & @sony_rohman
Directed @sodik.achmad_
Creative by @hdtulungagung @hdtulungagung_
Lokasi : TPA Tulungagung, Ds. Mojosari Kauman, Perempatan Cuiri, .#Tulungagung

#jelajahtulungagung #eksistulungagung #jalanjalantulungagung #tulungagungtourism #dolantulungagung #tulungagunghits #exploretulungagung #kacamatatulungagung #tulungagungsparkling #2017HD @videosemangat #videokacamata #vidgram #orangpinggiran #gender #ceritasedih #inspirasi #exlusive_shot

.
Pesona Air Terjun Coban Kromo tempat ritual Manten Kucing pengen lihat tapi bukan musimnya
.
.
Subscribe like, coment Youtube :
🎥Abdul Muiz Tulungagung
.
.
#adventure #airterjun #waterfalls #indonesia #jawatimur #Tulungagung #kacamatatulungagung #videokacamata #video #tulungagungzone #sony #sonyvegas #sonyvegaspro #sonyvegaspro11 #travelling #tavidgram #indovidgram #ivgtravelling

Isuk-isuk ngenei opo anggitmu wetenge mimin ra luwe? Yooo louweeee

Tapi tenan... Minggu isuk ngenei paleng cuocok karo regane endok lek trutusan neng Pasar Senggol seng enek neng Bangoan kono kae cah. Ape nggolek panganan tradisional model opo ae seng khas'e Tulungagung losss... Domongi og, sembarang kalir enek cah. Yoo iso lah dingge nambani weteng seng kemrucuk. Yoh, budialne!

Enganu, lek sampeyan biasane umbas opo cah neng kono? Mimin tak umbas kicak karo cenil ae wesss

#video ko hene @hermanbagus
#KacamataTulungagung #Tulungagung #PasarSenggol #YohNglencerTulungagung #VideoKacamata

Selamat Dino Maulid Nabi kanggo sampeyan kabeh seng ngrayakne. Muludan lek neng mahmu enek opo cah?

Dadi critane, kimeng tim Kacamata Tulungagung oleh undangan trutusan neng Mojosari, Kauman. Neng kono enek acara peringatan muludan.

Acarane enek terbangan, jedoran, sholawatan, sebaran duit, murak jajan karo ngembrukne gunungan. Ntoh ntoh jian ruame eram ngunu kelo. Mahmu ngunui opo yo usum cah acara ngunui?

#video ko hapene mimin
#KacamataTulungagung #Tulungagung #Maulud #Maulid #MaulidNabi #MauludNabi #VideoKacamata #YohNglencerTulungagung #TulungagungTourism #PesonaIndonesia #WonderfulIndonesia

Minggirooo... Minggirooo... Minggirooo... Barisane napak tilas uwes teko. Seng baris ayuuu ayuuu... Mimine kapan payuuu... Seng muleh barisss... Sikile kiyuuu

#video ko hene @bambangrajamaya
#KacamataTulungagung #Tulungagung #VideoKacamata

Sajaknya sampeyan ki kurang piknik cah. Yoh tak jak nglencer neng panggenan seng kethok ijo royo-royo. Ngko tak critani nabi-nabi neng kono.

Panggene neng Wana Wisata Jurang Senggani Sendang kono kelo. Huakeh eram panggenan ngge jeprat-jepret seng jarene wong-wong, instagramable.

Budal?

#video ko hene @steam.creative
#KacamataTulungagung #Tulungagung #VideoKacamata #YohNglencerTulungagung #JurangSenggani #WanaWisataJurangSenggani #Sendang

⬅ GESER RONO ➡
.
Nganu, jane ki ulangtahune Tulungagung ki wes kliwat dek ingi, tapi iki enek beberapa seng kencretan lagek ngucapne. Yoo arep diguwak kok sayang to cah. Yowes tak aplute ae timbang ketreng oyeng karepe dewe bodoan kuwi.

Tapi iki terakhir yoo seng tak aplot. Lek sampeyan arep nggae ucapan eneh, sok ngenteni sasi ngarep ae enek ulangtahune akun Kacamata Tulungagung 😂 Utowo sasi Januari ae enek ulangtahune mimin lek pengen nggae ucapan.

Tapi, kanggo sampeyan seng rung sempet ngucapne. Jale tak takon, jane opo sih harapanmu cah neng Hari Jadine Tulungagung kaping 812 iki? Lek mimin, berharap taon ngarep rabi 😂 Hehe, maleh curcol

#video ko hene @itscencen @lessandro.slx @alliancesquadafternoon @imagum_tulungagung
#KacamataTulungagung #Tulungagung #VideoKacamata #HariJadiTulungagung

Saiki gilirane Cah PC IPPNU Tulungagung seng ngucapne. Yoh jale dirungokne cah opo ucapane

Etapi nganu, iki opo enek neng kene seng anggota IPPNU utowo IPNU jale tak takon?

#video ko hene @ipnuippnutulungagung
#KacamataTulungagung #Tulungagung #HariJadiTulungagung #VideoKacamata

Ucapan Hari Jadi Tulungagung seng iki tekan Tim Sholawat SMKN 1 Rejotangan. Enek seng mbok kenal ra cah wi?

Tapi tenan... Seng keri dewe kuwi maeng uduk ulang-ulanganku 😭 Mbok sumvah uduk mimin seng marai. Tenan tooo

#video ko hene @smkn1rejotangan
#KacamataTulungagung #Tulungagung #HariJadiTulungagung #VideoKacamata

Bolo-boloku tekan tipi-tipi seng enek neng Tulungagung ra gelem keri pengen ngucapne Selamat Hari Jadi Tulungagung. Iki enek tekan BBSTV karo MADU TV seng njemunuk jaya.

Lek cah-cah kuwi ngucapne opo yo? Cekidot!

#video ko hene @dimasgrakasiwi
#KacamataTulungagung #Tulungagung #HariJadiTulungagung #VideoKacamata

Jik panggah ngomongne cah-cah seng adoh paran. Lhaa lek iki bodo neng Kutho Tuwek, Jekardah.

Heh... Lee... Ngger... Jo lali endang-endang omah lo yoo.. Samarku lek lali dalane mulih ae. Golek'i makmu ilo kon korah-korah

#video ko hene @beknu30
#KacamataTulungagung #Tulungagung #HariJadiTulungagung #VideoKacamata

Lhaaa lek Cah Kalidawir seng iki dino dadi perawat, asistene dokter untu iki saiki trutusan neng Samarinda kono. Jarene yoo pengen ngucapne Selamat Hari Jadi Tulungagung lo cah. Hehe, suaramu muedok mas.

Etapi nganu, mimin og gagal pokus karo doane seng keri diewe. Apik sih apik... Langsung tak aamiini seng buanterrr. Tapiii.. Kayak ada pait-paitnya gitu yah 😭😭😭 Mimin langsung makjleb mak tratap. Tisu endi tisu?

#video ko hene @fals_novlex
#KacamataTulungagung #Tulungagung #HariJadiTulungagung #VideoKacamata

Delok'en pidio iki sampek bar!

Etapi, lek sampeyan ra kuat, gampang wedinan, utowo nduwe riwayat penyakit jantung angur ndak usah ndelok sampek bar deng. Soale neng akhir pidio mak bedunduk enek "penampakan" 😂 Jo mbatek yo cah. Timbang salah kedaden. Pokok wes tak penging lo yooo

#video ko hene @dekharisma_bayu_dirgantara
#KacamataTulungagung #Tulungagung #HariJadiTulungagung #VideoKacamata

Pidio pertama seng muening klining iki tekan konco-konco seng tukang pencilakan numpak pedah BMX seng pengen ngucapne Selamat Hari Jadi Tulungagung kaping 812.

Tapi jian setuno lo, wong tuane bodo nyidam opo lo kuwi kok anak'e bodo koyok ngunu kuwi 😂 Tapi keren og. Sampeyan kabeh lek nduwe bakat numpak pedah BMX, iso gabung karo Komunitas @nst_bmx . Sopo ngerti kemampuanmu ber-BMX ria nyelot mening bar gabung.

#video ko hene @fredybstn
#KacamataTulungagung #Tulungagung #HariJadiTulungagung #VideoKacamata

HUT TULUNGAGUNG 812 #TulungagungAyemTentremMulyoLanTinoto😄😄😄 @Regranned from @kacamata_tulungagung - PART 2/3

Lhaadalaaah… Dingge ngobati lekmu penasaran kanggo sampeyan kabeh seng isuk kimeng raiso ndelok Kirab Bersih Nagari. Ikio, khusus ngge sampeyan kabeh tak gekne pidio.

Dadi genahe ngunu, rangkaian acarane dimulai sekitar jam 8-nan isuk maeng. Rombongan Bupati karo jajarane tekan Pendopo Kongas Arum Kusumaning Bongso moro neng Kantor Pemkab Tulungagung ape ngenekne upacara. Ra let suwi, upacara kanggo meringati Dino Laire Tulungagung kaping 812 langsung dimulai. Acara kuwi dieloni pirang-pirang wong seng nggae klambi adat.

Bar upacarane bubar barisan jalan, langsung wes arak-arakan tumpeng lanang tumpeng wadon diarak moro neng Pendopo eneh. Jian nguece... Tumpeng ae sakpasang, lanang wadon, terus mimin?

Neng ndalan-ndalan wes huakeh wong seng jentrek-jentrek ngenteni iring-iringan kuwi. Gede cilik, lanang wedok, tuek nom tumplek blek dadi siji neng kono.

Sopo maeng seng ndelok? Tumon mimin ra cah?

#video ko hapene mimin
#KacamataTulungagung #Tulungagung #VideoKacamata #KirabBersihNagari #KirabBersihNagari812 #KirabBersihNagari2017 #HUTTulungagung #HUTTulungagung812 #HUTTulungagung2017 #HariJadiTulungagung #HariJadiTulungagung2017 #HariJadiTulungagung812 #VisitTulungagung #PesonaIndonesia #VisitIndonesia #TulungagungTourism #WonderfulIndonesia - #regrann

Pengen pidiomu tak repost? Khusus dino iki mimin maringi penawaran menarik. Gruatis tis tis tis iki.

Lek pengen tak post, jale nggaeo pidio seng isine ucapan Selamat Hari Jadi Tulungagung kaping 812. Peh, jarang-jarang to sampeyan masuk Kacamata Tulungagung gek didelok wong sak ndayak sak Tulungagung?

Syarate genahe ngunu ngene cah:
1. Pidio isine ucapan Selamat Hari Jadi Tulungagung kaping 812. Nyebutne ko ngendi yoo oleh. Misale, tekan PKK ngendi ngunu opo tekan mimin fans club yoo oleh.

2. Ndak oleh nyinggung isu SARA, pornografi, utowo pokok seng elek-elek.

3. Pidio oleh dewe emple (tapi ngetarani lek jomblo) utowo grudukan karo kanca-kancane, dulure, pakdene, mbokdene, mbiahe sembuarang. Kirim-kirim salam hene dulure seng adoh paran yoo oleh.

4. Apluten pidione neng akun instagrammu terus paringono hashtag iki:
#HariJadiTulungagung
#KacamataTulungagung
#Tulungagung

5. Pidio seng bakal tak repost seng nyele-nyele, unik karo pokok seng nyeje dewe.

6. Ojo dowo-dowo cah pidione. Eman kuotaku tak ngge ngaplot 😆😆😆 Hehe

Kesempatan terbatas. Ra kabeh bakal tak repost. Gek ndang ae cah. Kesouwen ki nyapo jane! Contone koyok pidio iki yoo cah!

#video ko hene @yauma_bakti
#KacamataTulungagung #Tulungagung #VideoKacamata #KirabBersihNagari #KirabBersihNagari812 #KirabBersihNagari2017 #HUTTulungagung #HUTTulungagung812 #HUTTulungagung2017 #HariJadiTulungagung #HariJadiTulungagung2017 #HariJadiTulungagung812 #VisitTulungagung #PesonaIndonesia #VisitIndonesia #TulungagungTourism #WonderfulIndonesia

HUT TULUNGAGUNG 812 #TulungagungAyemTentremMulyoLanTinoto😄😄😄 @Regranned from @kacamata_tulungagung - PART 3/3

Lhaadalaaah… Dingge ngobati lekmu penasaran kanggo sampeyan kabeh seng isuk kimeng raiso ndelok Kirab Bersih Nagari. Ikio, khusus ngge sampeyan kabeh tak gekne pidio.

Dadi genahe ngunu, rangkaian acarane dimulai sekitar jam 8-nan isuk maeng. Rombongan Bupati karo jajarane tekan Pendopo Kongas Arum Kusumaning Bongso moro neng Kantor Pemkab Tulungagung ape ngenekne upacara. Ra let suwi, upacara kanggo meringati Dino Laire Tulungagung kaping 812 langsung dimulai. Acara kuwi dieloni pirang-pirang wong seng nggae klambi adat.

Bar upacarane bubar barisan jalan, langsung wes arak-arakan tumpeng lanang tumpeng wadon diarak moro neng Pendopo eneh. Jian nguece... Tumpeng ae sakpasang, lanang wadon, terus mimin?

Neng ndalan-ndalan wes huakeh wong seng jentrek-jentrek ngenteni iring-iringan kuwi. Gede cilik, lanang wedok, tuek nom tumplek blek dadi siji neng kono.

Sopo maeng seng ndelok? Tumon mimin ra cah?

#video ko hapene mimin
#KacamataTulungagung #Tulungagung #VideoKacamata #KirabBersihNagari #KirabBersihNagari812 #KirabBersihNagari2017 #HUTTulungagung #HUTTulungagung812 #HUTTulungagung2017 #HariJadiTulungagung #HariJadiTulungagung2017 #HariJadiTulungagung812 #VisitTulungagung #PesonaIndonesia #VisitIndonesia #TulungagungTourism #WonderfulIndonesia - #regrann

PART 3/3

Lhaadalaaah… Dingge ngobati lekmu penasaran kanggo sampeyan kabeh seng isuk kimeng raiso ndelok Kirab Bersih Nagari. Ikio, khusus ngge sampeyan kabeh tak gekne pidio.

Dadi genahe ngunu, rangkaian acarane dimulai sekitar jam 8-nan isuk maeng. Rombongan Bupati karo jajarane tekan Pendopo Kongas Arum Kusumaning Bongso moro neng Kantor Pemkab Tulungagung ape ngenekne upacara. Ra let suwi, upacara kanggo meringati Dino Laire Tulungagung kaping 812 langsung dimulai. Acara kuwi dieloni pirang-pirang wong seng nggae klambi adat.

Bar upacarane bubar barisan jalan, langsung wes arak-arakan tumpeng lanang tumpeng wadon diarak moro neng Pendopo eneh. Jian nguece... Tumpeng ae sakpasang, lanang wadon, terus mimin?

Neng ndalan-ndalan wes huakeh wong seng jentrek-jentrek ngenteni iring-iringan kuwi. Gede cilik, lanang wedok, tuek nom tumplek blek dadi siji neng kono.

Sopo maeng seng ndelok? Tumon mimin ra cah?

#video ko hapene mimin
#KacamataTulungagung #Tulungagung #VideoKacamata #KirabBersihNagari #KirabBersihNagari812 #KirabBersihNagari2017 #HUTTulungagung #HUTTulungagung812 #HUTTulungagung2017 #HariJadiTulungagung #HariJadiTulungagung2017 #HariJadiTulungagung812 #VisitTulungagung #PesonaIndonesia #VisitIndonesia #TulungagungTourism #WonderfulIndonesia

HUT TULUNGAGUNG 812 #TulungagungAyemTentremMulyoLanTinoto😄😄😄 @Regranned from @kacamata_tulungagung - PART 1/3

Lhaadalaaah… Dingge ngobati lekmu penasaran kanggo sampeyan kabeh seng isuk kimeng raiso ndelok Kirab Bersih Nagari. Ikio, khusus ngge sampeyan kabeh tak gekne pidio.

Dadi genahe ngunu, rangkaian acarane dimulai sekitar jam 8-nan isuk maeng. Rombongan Bupati karo jajarane tekan Pendopo Kongas Arum Kusumaning Bongso moro neng Kantor Pemkab Tulungagung ape ngenekne upacara. Ra let suwi, upacara kanggo meringati Dino Laire Tulungagung kaping 812 langsung dimulai. Acara kuwi dieloni pirang-pirang wong seng nggae klambi adat.

Bar upacarane bubar barisan jalan, langsung wes arak-arakan tumpeng lanang tumpeng wadon diarak moro neng Pendopo eneh. Jian nguece... Tumpeng ae sakpasang, lanang wadon, terus mimin?

Neng ndalan-ndalan wes huakeh wong seng jentrek-jentrek ngenteni iring-iringan kuwi. Gede cilik, lanang wedok, tuek nom tumplek blek dadi siji neng kono.

Sopo maeng seng ndelok? Tumon mimin ra cah?

#video ko hapene mimin
#KacamataTulungagung #Tulungagung #VideoKacamata #KirabBersihNagari #KirabBersihNagari812 #KirabBersihNagari2017 #HUTTulungagung #HUTTulungagung812 #HUTTulungagung2017 #HariJadiTulungagung #HariJadiTulungagung2017 #HariJadiTulungagung812 #VisitTulungagung #PesonaIndonesia #VisitIndonesia #TulungagungTourism #WonderfulIndonesia - #regrann

PART 2/3

Lhaadalaaah… Dingge ngobati lekmu penasaran kanggo sampeyan kabeh seng isuk kimeng raiso ndelok Kirab Bersih Nagari. Ikio, khusus ngge sampeyan kabeh tak gekne pidio.

Dadi genahe ngunu, rangkaian acarane dimulai sekitar jam 8-nan isuk maeng. Rombongan Bupati karo jajarane tekan Pendopo Kongas Arum Kusumaning Bongso moro neng Kantor Pemkab Tulungagung ape ngenekne upacara. Ra let suwi, upacara kanggo meringati Dino Laire Tulungagung kaping 812 langsung dimulai. Acara kuwi dieloni pirang-pirang wong seng nggae klambi adat.

Bar upacarane bubar barisan jalan, langsung wes arak-arakan tumpeng lanang tumpeng wadon diarak moro neng Pendopo eneh. Jian nguece... Tumpeng ae sakpasang, lanang wadon, terus mimin?

Neng ndalan-ndalan wes huakeh wong seng jentrek-jentrek ngenteni iring-iringan kuwi. Gede cilik, lanang wedok, tuek nom tumplek blek dadi siji neng kono.

Sopo maeng seng ndelok? Tumon mimin ra cah?

#video ko hapene mimin
#KacamataTulungagung #Tulungagung #VideoKacamata #KirabBersihNagari #KirabBersihNagari812 #KirabBersihNagari2017 #HUTTulungagung #HUTTulungagung812 #HUTTulungagung2017 #HariJadiTulungagung #HariJadiTulungagung2017 #HariJadiTulungagung812 #VisitTulungagung #PesonaIndonesia #VisitIndonesia #TulungagungTourism #WonderfulIndonesia

Heleh kelo arak-arak'ane Kirab Bersih Nagari wes dimulai kelo cah. Enek drum band'ne dung greng dung greng mbarang. Seng ndelok yoo sak arat-arat kono maeng.

Enek seng tumon mimin ra ajaknya?

#video ko hapene mimin
#KacamataTulungagung #Tulungagung #KirabBersihNagari #HUTTulungagung #HUTTulungagung812 #HariJadiTulungagung #HariJadiTulungagung812 #VideoKacamata

Hoalaaaah... Bak bak ting, sesok ki wes Hari Jadine Tulungagung kaping 812 to cah tibaknya?

Koyok taon dek ingi dek ingi, sesok ki bakale enek seng jenenge KIRAB BERSIH NAGARI

Perkiraan rangkaian acara bakale dimulai jam 07.30. Rombongan Panji Lambang daerah karo Bupati bakale numpak kereta jaran moro neng Kantor Pemkab, kuwi ngunu ape upacara. Terus ngunu, sekitar jam 9-nan ngunu kae upacarane bar gek lagek Kirab Bersih Nagari moro neng Pendopo.

Lek sampeyan kepo liwate ngendi, jale to cah tak bisik'i:
1. Rombongan mbudialne Panji Lambang Daerah Kabupaten Tulungagung karo FORKOPIMDA moro Kantor Pemkab ape Upacara. Terus rutene:
.
Pendopo➡ngunyeri Aloon-aloon ngetan liwat kantor Catatan Sipil kae nguidul➡Prapatan TT kae ngetan➡bar ngunu mlebu kantor Pemkab

2. Kirab Bersih Nagari (buceng lanang-buceng wadon):
.
Kantor Pemkab➡SMPN 1 Tulungagung kae ngalor➡Prapatan Alta(prosesi penerimaan lambang Daerah Kabupaten Tulungagung)➡Prapatan Alta ngulon➡masuk neng Pendopo liwat gerbang kulon

3. Rombongan Panji Lambang Daerah Kabupaten Tulungagung karo unsur FORKOPIMDA tekan Kantor Pemkab mbialik neng Pendopo.

Kantor Pemkab kae ngetan➡Pertelon Cahya Yamaha ngalor➡Pertelon kidul stasiun kae ngulon ➡Prapatan Alta(prosesi penyerahan lambang Daerah Kabupaten Tulungagung)➡Prapatan Alta ngulon➡masuk Pendopo liwat gerbang etan.

Piye? Sesok budalkan pora cah? Jawil kancamu seng pengen mbok jak ndelok!

#video ko hene @satpolpptulungagung
#KacamataTulungagung #Tulungagung #KirabBersihNagari #VideoKacamata

Ojo ngaku cah Tulungagung lek durung tau numpak kapal titanic iki, eh nganu, maksudku tambangan.

Disebut tambangan mergane model transportasi iki manpangatne prau seng digeret nggae tambang. Nah, sore maeng mimin njajal tambangan seng enek neng lore tugu rante Ngunut kono cah. Poh, yoo mak hiyat hiyut ngunu kae cah. Mimin maeng ki nduaplang lo anggitmu, tak bayangne koyok numpak kapal titanic.

Lek sampeyan, tau numpak tambangan nandi cah?

#video ko hapene mimin
#KacamataTulungagung #Tulungagung #VideoKacamata

Selamat malam
Selamat istirahat
Selamat menikmati
Selamat menempuh hidup baru.... .
#Kereta #tertiblalulintas #ramburambu #Tulungagung #video #KacamataTulungagung #videokacamata

Full version on Youtube Abdul Muiz Tulungagung
.
Musim Nikah
.
Ghonili Suara Emas dari Timur
.
https://youtu.be/tj27EWNVJ-U
#GambusModern #ghonili #Lagu #sholawat #nikah #video #kacamatatulungagung #videokacamata

Minggu-minggu ngene penaknya nandi yoo cah?

Timbang panggah ndekem ae neng omah, yoh tak jak numpak ngeng moro neng Jambooland Srabah. Panggene ndak adoh og tekan mahku. Koyone sampeyan kurang piknik.

Jawil koncomu seng kurang piknik yonan!

#video ko hene @sodik.achmad_
#KacamataTulungagung #Tulungagung #Jambooland #JamboolandSrabah #Srabah #YohNglencerTulungagung #VideoKacamata

Sopo seng muni Pantai Gemah ndak kenek dingge wisata?

Mimin jiktas thok tekan kono mbuktikne lek Pantai Gemah aman dingge dolan. Ngejak cah cilik yora popo. Seng moro yoo ruame eram. Opo meneh pas dino Minggu ngunu kae. Poh, jian kemriyek ngunu kae.

Pas rono kae, mimin numpak prahu hiyat hiyut kenek ombak segoro lo cah. Jian syahdu anggite. Neng kono yoo enek motor trail, ATV karo panggenan dingge dolanan cah ilik-ilik yoo nyepak. Lek luwe, jo kawatir. Warung-warung mblader huakeh eram neng kono.

Yakin ra pengen nglencer rono? Mumpung sesok libur kio gesse. Jawil kancamu seng pengen mbok jak rono! Lekra nduwe konco, mimin mbok jak rono yo gelem.

#video ko hapene mimin
#KacamataTulungagung #Tulungagung #Gemah #PantaiGemah #YohNglencerTulungagung #VideoKacamata

Tulungagung nduwe kesenian seng sak arat-arat. Ora lo ngenei yoo mek tekon, menurutmu opo ae cah keseniane Tulungagung seng mathuknya kudu tak angkat ben kondiang kaloka sak njagat ndunyo akhirot galaksi bimasakti?

#video ko hene @rey.arshavin
#KacamataTulungagung #Tulungagung #VideoKacamata

@Regranned from @kacamata_tulungagung - #Kacamata - Sugeng rawuh neng Tulungagung, kabupaten cilik seng nduwe pantai sak arat-arat.

Jal bedek'en cah, nggon wisata ngendi ae seng enek neng video iki cah?

#Video ko hene @prima_o.v.e
#KacamataTulungagung #Tulungagung #VideoKacamata #YohNglencerTulungagung - #regrann

#Kacamata - Sugeng rawuh neng Tulungagung, kabupaten cilik seng nduwe pantai sak arat-arat.

Jal bedek'en cah, nggon wisata ngendi ae seng enek neng video iki cah?

#Video ko hene @prima_o.v.e
#KacamataTulungagung #Tulungagung #VideoKacamata #YohNglencerTulungagung

#Kacamata - Siji ngkas kreasine wong Tulungagung seng muening klining.

Robot kayu seng iso njoget iki seng nggae ngunu Makde Suko seng daleme neng Dusun Gading Desa Kedoyo Kecamatan Sendang Tulungagung.

Jian tak akoni wong Tulungagung ki bodo kreatip og nyatunan. Contone Makde Suko iki. Heleh iyo, Makde Suko bakul etek kelo. Sawangen to kuwi robot kayune iso njoget mendat mendut ngunu kui. Iso-iso elo masaku ki. Bayangno, nggae aki elo lek ngobahne. Diputer karo diiringi lagu. Mimin tak request lagu jaran goyang iso pora pomokno iki 😂
.
Njajal bijinen hasil karyane Makde Suko iki nggawe sak turahe batraimu sakiki cah.
Mimin : 83 %
.
#video ko hene @suaraarkesa
#KacamataTulungagung #Tulungagung #VideoKacamata

#Kacamata - Minggu isuk mangan sompil, maleh eleng enek wong Tulungagung seng sukses neng negarane Makde Donald Trump kanti dodolan panganan khas Indonesia neng kono.

Mosier, kuto cilik seng kiro-kiro jarak'e sak jam numpak kendaraan tekan Portland, Oregon. Tapi sopo seng nyongko, neng kuto cilik mentik neng Amerika kuwi enek seng adolan panganan sembarang kalir khas Indonesia. Halah nganu, seng didol ki bangsane mie, sego goreng, asinan, risoles, rendang, opor pitik, tongseng karo reno-reno liyanya.

Seng nduwe Makde Bill Osborne karo Mbokde Inge Lie. Yu Inge iki ngunu diaspora tekan Tulungagung seng saiki uripe neng Amerika kono lo. Tenang ae yu, bariki tak parani rono. Ra ketang numpak gethek 😂
.
Piye? Sampeyan ra ser adolan kicak karo cenil neng Amerika, cah? Sopo ngerti dituku karo bule-bulene kono. Tapi samarku mek siji. Sampeyan raiso ngewes boso enggres 😂 Ngko ditakoni mek yes no yes no ae

#Video ko hene VOA Indonesia
#KacamataTulungagung #Tulungagung #Diaspora #VOA #VOAIndonesia
#VideoKacamata #Amerika #America #USA #UnitedStates

#Kacamata - Mergane omahe mimin ra adoh tekan Gunung Bolo, apan minggu isuk ngenei pas cilik mimin biasa mlaku-mlaku neng gunung seng luwih tepate iki ngunu bukit seng yoo dingge pemakaman.

Rasane wes souwi mimin ra joging neng Gunung Bolo, masaku. Yoh cah budial golek jangkrik! Eh nganu, maksudku joging neng Giri Bolo

#video ko hene @kepponakan_om
#KacamataTulungagung #Tulungagung #GunungBolo #GiriBolo #Bolo #Bolorejo

#Kacamata - Tulungagung mlebu tipi eneh cah. Pokok, jo lali sesok cah. Sesok kuwi ngunu arepe enek penayangan program acara MERAJUT ASA episode Emas Hitam dari Sendang. Iyo, kapan eneh, Jumat 29 September 2017 jam 15.45 Waktu Indonesia bagian Tulungagung neng Trans|7

Kuwi mbiyen mbak seng huayu eram seng jenenge Mbokde @syellaafsari13 lek shooting neng Sendang Tulungagung.

Wonge bakale ngulek kuthek limbah ternak seng rueget gek muambu seng wes ngubah uripe wong sekitar kono. Eruh gas metan? Heleh kelo gas seng kenek dingge masak, nguripi lampu sampek ngangetne banyu. Sayuran ilo yoo iso urip subur cah nggae pupuk organik tilak pengolahane.

Wes... Pokok genahe wes tak dudohi lo yo. Jawil koncomu ben sesok akeh seng ndelok! Ngko getun ae ra ndelok.

#video ko hene @merajut_asa @officialtrans7 @news_trans7
#KacamataTulungagung #Tulungagung #MerajutAsa #Sendang #Trans7

Kangen TA

#Repost @kacamata_tulungagung with @instatoolsapp ・・・
#Kacamata - Jenenge "Retjo Sewu". Dijenengne ngunu mergane enek reco seng jumlahe ewon. Enek seng muni kabehe 1.137 reco opo ngunu. Percoyo ra? Lekra percoyo yoo itungen dewe.

Kuwi ngunu peninggalane Mbah Soemiran seng dadi pendirine Pabrik seng kondiang tekan Tulungagung, Retjo Pentung. Neng njero, yoo enek makame Mbah Soemiran neng kono. Enek seng eruh pase iki Tulungagung seh ngendi cah? Ecek ye ra eruh ki. Mimin wes tau rono pisan.

#Video ko hene @dimasgrakasiwi
#KacamataTulungagung #Tulungagung #RecoSewu #RetjoSewu #RetjoPentung #RecoPentung #VideoKacamata

#Kacamata - Jenenge "Retjo Sewu". Dijenengne ngunu mergane enek reco seng jumlahe ewon. Enek seng muni kabehe 1.137 reco opo ngunu. Percoyo ra? Lekra percoyo yoo itungen dewe.

Kuwi ngunu peninggalane Mbah Soemiran seng dadi pendirine Pabrik seng kondiang tekan Tulungagung, Retjo Pentung. Neng njero, yoo enek makame Mbah Soemiran neng kono. Enek seng eruh pase iki Tulungagung seh ngendi cah? Ecek ye ra eruh ki. Mimin wes tau rono pisan.

#Video ko hene @dimasgrakasiwi
#KacamataTulungagung #Tulungagung #RecoSewu #RetjoSewu #RetjoPentung #RecoPentung #VideoKacamata

.
.
Prapatan TT adalah salah satu perempatan di kota kabupaten Tulungagung. TT singkatan dari Tulungagung Teater. Jadi maksud dari perempatan TT adalah Perempatan yang berada di dekat Tulungagung Teater.
Beautifull Night 😎😎 .
.
#prapatantt #tulungagung #tulungagunghits #tulungagungjawatimur #kabupatentulungagung #tulungagungku #tulungagungkeren #pehtulungagung #kacamatatulungagung #VideoKacamata #explortulungagung #drone #dron #drones #sky #dji #tulungagungdrone #dronestagram #dronetulungagung #dronestagram #sewadronetulungagung #night #l4l #tulungagungsparkling #iain #iainta #iaintulungagung #iaintulungagung

#Kacamata - Mahmu enek seng munggah kaji pora cah? Opo wes kundur? Mbah kaji sopo asmane?

Lhadalaaah... Lhaa lek iki mbah kaji seng rawuh neng desa Mojosari Kauman mambengi kuwi. Jane ngunu dijadwalne rawuh bar-bar isya', bak bak ting molor huadoh sampek tengah wengi mambengi kuwi. Marai yoo piye lo, kabeh bareng-bareng gek dalane muacet cet elo tak omongono dek ingi ki.

Tapi kelo sawangen! Yokok gonto ditumpakne becak. Mestine mbah kajine pun sayah wi saking suwine perjalanan. Gek kelo dikarak nggae terbangan karo dipayungi lampu pating krelip munyer uwer-uwer. Lek mahmu piye cah?

Tapi yowes yoh pokok didongakne mugo-mugo dadi kaji seng mabrur. Gek awedewe sok iso bareng-bareng nyusul munggah kaji yo cah yo? Aamiin ngunu lo peh

#video ko hene @una_sidik
#KacamataTulungagung #Tulungagung #HajiTulungagung #Haji #VideoKacamata

#Kacamata - Sopo seng mambengi ndelok lampion fest seng enek neng Kepatihan cah? Poh, pating krelip ngunu kelo. Gek seng ndelok huakeh eram. Mahmu opo yo usum cah?

#video ko hene @topsell_tulungagung
#KacamataTulungagung #Tulungagung #AgustusanNengTulungagung #VideoKacamata

#Kacamata - Jik eleng karo aksi pemecahan rekor reog kendang sing dilakoni karo sekitar 2400 penari ning GOR Lembu Peteng dek kapan kae cah? Muening yoo cah? Jian rijik og. Sak liane kuwi yoo enek pemecahan rekor MURI masak lele terakeh.

Ora lo cah, saiki mimin yoo meg arepe tekon mumpung jik aduoh. Pomo sampeyan, nduwe usulan ngenekne acara opo dingge meringati Hari Jadi Tulungagung taon iki? Ayoo cah jale urun rembugko. Mosok kalah karo kota sebelah pas hari jadi dek ingi kae ngundang artis papan atas ibukota og. Yoo mbok menowo usulanmu diijabahi karo pihak Pemda. Lek menurutmu piye min @tulungagungtourism dingge taon iki?

#KacamataTulungagung #Tulungagung #rekormuri #pemecahanrekormuri #muri #reogkendang #reog #GORLembuPeteng #HUTTulungagung #HariJadiTulungagung #VideoKacamata

#Kacamata - Seng panggah ketreng oyeng tekon poncotane pertelon kidule Pasar Wage ape dingge opo. Ikio cah jawabane.

Nah, iki lho cah rencanane ki pertelon kidule pasar wage kae arepe digae ngene. Bantaran kali sing membentang kurang luwih 105 meter kae arepe diparingi limang gazebo opo ngunu (Gazebo ki panganan opo lho min? Kui lho nggon lingguh-lingguh kuwi lho). Kui ngunu sok konstruksine koyok dermaga sing menjorok ning kali. Direncanakne mari sok 2017 opo ngunu.

Yoo leg mimin ki pokok ra sampek disalah gunakne ngunu ae cah. Eruh dewe tho leg pinggir kali kono biasa dingge... Ahhh sudahlah saman mesti ngerti dewe. Tapi kui ngunu bakale yoo enek penerangan sing memadai kok. Terus ngunu, leg mimin oleh usul, opo diparingi CCTV pisan ae cah? Eh halah, ngko sanuk'e CCTV-ne ilang pisan ae mandaran 😆😆😆 Haha.

Menurutmu cah, ora lho yoo meg tekon, ben muening ditambahi opo eneh cah ning kono ki?

#video ko hene mas @biofanda
#kacamatatulungagung #tulungagung #pertigaanpasarwage #pasarwage #VideoKacamata

#Kacamata - Liburan gek panas-panas ngene koyone syahdu lek nglencer neng pantai.

Piye? Wes tau moro neng Pantai Sioro cah? Panggene neng Desa Ngrejo, Kecamatan Tanggungunung, Kabupaten Tulungagung.

Nyoh, kio tak ilik-ilik'i panggene. Tapi tak penging adus yo cah, marai kuwi ngunu ngadep langsung neng laut lepas. Ngko lek enek opo-opo ndarani angker.

#video ko hene @rey.arshavin
#KacamataTulungagung #Tulungagung #PantaiSioro #Tanggunggunung #MelancongnyaKacamata #VideoKacamata

#Kacamata – Sidane mahmu mbeleh opo cah? Lek kimeng mimin moro neng Masjid Agung Al Munawwar kono kae ki eruh hemmaah karo embek diserahne neng takmir masjide kalian Pak Bupati, Pak Wakil Bupati karo pirang-pirang dermawan seng qurban neng kono. Penyerahane kuwi bar sholat ied. Seng moro yoo huakeh itungane kono maeng.

Tak itung-itung, enek lek 13 sapi karo 17 wedus seng ape diqurbane neng Masjid Al Munawwar sampek diserahne meng isuk ki. Mbuh kuwi ngko jik nambah neh pora. Seng jelas, lek mbeleh kuwi ngunu jik sesok jarene takmire kono maeng. Morowo sesok cah! Mimin tak siap-siap sunduk sate karo areng iki gesse. Sampeyan nggowo’o sambel kecap yo!

#video ko hapene mimin
#KacamataTulungagung #Tulungagung #HariRayaIdulAdha #IdulAdha #HariRayaQurban #Qurban #IdulQurban #AlMunawwar #Almunawar #MasjidAlMunawwar #MasjidAlMunawar

Most Popular Instagram Hashtags