#victoriasecretgiftbox

190 posts

TOP POSTS

🌸
New Flavour, New Edition Victoria's Secret body mist 75ml
.
Soft, sweet, romantic, smell expensive and more exclusive 😍
.
Itu lah kata2 yang paling tepat utk digambarkan utk bau New Edition ni.. Siapa yang dah pernah cuba bau yang sebelum ni, wajib cuba yang baru ni.. Baunya lain dari sebelum ini tauu hehehe
.
Nak order?
Whatsapp 👉 +60173968226 😘
.
#victoriasecretmalaysia
#victoriasecretmurah
#victoriasecret
#victoriassecretbodymist
#victoriasecretgiftbox
#newediction
#moreexclusive
#longlasting
#wangi
#musttry
#borong
#readystock
#igshopmalaysia

Siapa nak join dropship Victoria's Secret Original boleh DM i okay? Student pun boleh buat side income lebih kalau sendiri minat and berusaha 👍🏻I guide uolls supaya kita dapat buat income sama sama 😘

#victoriasecretoriginal
#victoriasecretmurah #victoriasecretbodymist #victoriasecretgiftbox #victoriasecretmalaysia #victoriasecretkelantan #victoriasecretlover #mellvs

🌸
Victoria's Secret 100% original✨

Shower Gel 236ml.
Kalau mandi macam mandi dengan perfume. Wangi gila😍😍 .
Flavour🌸
Coconut Passion
Aqua Kiss
Love Spell
Sheer Love
Pure Seduction

RM78 exc postage + Free paperbag😘
Dapatkan sekarang😊😊
📱+60173968226

#victoriasecretmurah #victoriasecrets #victoriasecretoriginal #victoriasecretmalaysia #victoriasecretlover #victoriasecretoriginalmurah #victoriasecretori #victoriasecretoriginal #Victoriasecretbodymist #victoriasecretgiftbox #victoriasecretlotion #victoriasecretmurahmalaysia
#victoriasecretshowergel #victoriasecretshower #victoriasecretshowergelmurah
#igshopmalaysia
#readystock

🌸
Set Box New Original 💯 5 flavours in 75ml. Boleh jadikan as hantaran, gift or collection 😍 Bau yg sangat best and tahan lama tau even bodymist! Jom try mmg puas hati 😘

Flavours Available :
Pure seduction, Dream, Coconut Passion, Temptation & Love Spell .
.
Whatsapp +60173968226
.
.
#victoriasecretmurah #victoriasecrets #victoriasecretoriginal #victoriasecretmalaysia #victoriasecretlover #victoriasecretoriginalmurah #victoriasecretori #victoriasecretoriginal #Victoriasecretbodymist #victoriasecretgiftbox #victoriasecretlotion #victoriasecretmurahmalaysia
#victoriasecretshowergel #victoriasecretshower #victoriasecretshowergelmurah
#igshopmalaysia
#readystock

Victoria's Secret Set Box Purple (60ml each bottle) 🌸 RM 60 + 11 postage.

Beli 1 box u will get 5 flavours, jimat kan? Semua bau wangi wangi ya. Sesuai sangat buat gift or hantaran kawin 😍 Yang penting original 💯 tau.

Flavours ❤
-pure seduction
-love spell
-sheer love
-aqua kiss
-secret charm

#victoriasecretoriginal
#victoriasecretmurah #victoriasecretbodymist #victoriasecretgiftbox #victoriasecretmalaysia #victoriasecretkelantan #victoriasecretlover #mellvs

Victoria's Secret Set Box Lotion 😍 RM 70 + 11 postage
.
.
3 bodymist (60ml) + 3 bodylotion (60ml)
.
.
Flavours 🌸
Pure seduction, Love Spell, Passion Struck
.
Stock tengah laku keras tau yang ni! Jimat and berbaloi baloi giteww! 3 flavours in a box, sekali dgn bodylotion lagii 😱

#victoriasecretoriginal
#victoriasecretmurah #victoriasecretbodymist #victoriasecretgiftbox #victoriasecretmalaysia #victoriasecretkelantan #victoriasecretlover #mellvs

🌸
SET BOX PURPLE (60ml per bottle) Buy 1 box u will get 5 diff flavours, Only RM60 Add RM11 sm / RM17 ss for postage ❤ (Ramai cust. repeat order tau 🙀)
.
Whatsapp 👉 +60173968226 😘
.
#victoriasecrets
#victoriasecretmurah
#victoriasecretmalaysia
#victoriasecretgiftbox
#victoriasecretborong
#wangi
#readystock
#jombeli
#igshopmalaysia
#scha0173968226

Tercari cari barang untuk buat hantaran Or nak buat gift? Korang boleh pilih Set Box new ni 😍 Beli 1 box u will get 5 different flavours which is (pure seduction, love spell, temptation, dream, coconut passion). All in 75ml each bottle 🌸 Only at RM 75 + 11 postage, original guaranteed 💯

#victoriasecretoriginal
#victoriasecretmurah #victoriasecretbodymist #victoriasecretgiftbox #victoriasecretmalaysia #victoriasecretkelantan #victoriasecretlover #mellvs

MOST RECENT

Victoria's Secret Set Box Lotion 😍 RM 70 + 11 postage
.
.
3 bodymist (60ml) + 3 bodylotion (60ml)
.
.
Flavours 🌸
Pure seduction, Love Spell, Passion Struck
.
Stock tengah laku keras tau yang ni! Jimat and berbaloi baloi giteww! 3 flavours in a box, sekali dgn bodylotion lagii 😱

#victoriasecretoriginal
#victoriasecretmurah #victoriasecretbodymist #victoriasecretgiftbox #victoriasecretmalaysia #victoriasecretkelantan #victoriasecretlover #mellvs

Victoria's Secret Set Box Old (60ml each bottle) 🌸 RM 60 + 11 postage.
.
.
Beli 1 box u will get 5 flavours, jimat kan? Semua bau wangi wangi ya. Sesuai sangat buat gift or hantaran kawin 😍 Yang penting original 💯 tau.
.
.
Flavours ❤
-pure seduction
-love spell
-sheer love
-aqua kiss
-secret charm

#victoriasecretoriginal
#victoriasecretmurah #victoriasecretbodymist #victoriasecretgiftbox #victoriasecretmalaysia #victoriasecretkelantan #victoriasecretlover #mellvs

Victoria's Secret Set Box Purple (60ml each bottle) 🌸 RM 60 + 11 postage.

Beli 1 box u will get 5 flavours, jimat kan? Semua bau wangi wangi ya. Sesuai sangat buat gift or hantaran kawin 😍 Yang penting original 💯 tau.

Flavours ❤
-pure seduction
-love spell
-sheer love
-aqua kiss
-secret charm

#victoriasecretoriginal
#victoriasecretmurah #victoriasecretbodymist #victoriasecretgiftbox #victoriasecretmalaysia #victoriasecretkelantan #victoriasecretlover #mellvs

Victoria's Secret Set Box Lotion 😍 RM 70 + 11 postage

3 bodymist (60ml) + 3 bodylotion (60ml)

Flavours 🌸
Pure seduction, Love Spell, Passion Struck

Stock tengah laku keras tau yang ni! Jimat and berbaloi baloi giteww! 3 flavours in a box, sekali dgn bodylotion lagii 😱

#victoriasecretoriginal
#victoriasecretmurah #victoriasecretbodymist #victoriasecretgiftbox #victoriasecretmalaysia #victoriasecretkelantan #victoriasecretlover #mellvs

Victoria's Secret Set Box Purple (60ml each bottle) 🌸 RM 60 + 11 postage
Beli 1 box u will get 5 flavours, jimat kan? Semua bau wangi wangi ya. Sesuai sangat buat gift or hantaran kawin 😍 Yang penting original 💯 tau.

Flavours ❤
-pure seduction
-love spell
-sheer love
-aqua kiss
-secret charm

#victoriasecretoriginal
#victoriasecretmurah #victoriasecretbodymist #victoriasecretgiftbox #victoriasecretmalaysia #victoriasecretkelantan #victoriasecretlover #mellvs

🌸
Set Box New Original 💯 5 flavours in 75ml. Boleh jadikan as hantaran, gift or collection 😍 Bau yg sangat best and tahan lama tau even bodymist! Jom try mmg puas hati 😘

Flavours Available :
Pure seduction, Dream, Coconut Passion, Temptation & Love Spell .
.
Whatsapp +60173968226
.
.
#victoriasecretmurah #victoriasecrets #victoriasecretoriginal #victoriasecretmalaysia #victoriasecretlover #victoriasecretoriginalmurah #victoriasecretori #victoriasecretoriginal #Victoriasecretbodymist #victoriasecretgiftbox #victoriasecretlotion #victoriasecretmurahmalaysia
#victoriasecretshowergel #victoriasecretshower #victoriasecretshowergelmurah
#igshopmalaysia
#readystock

🌸
Set Box New Original 💯 5 flavours in 75ml. Boleh jadikan as hantaran, gift or collection 😍 Bau yg sangat best and tahan lama tau even bodymist! Jom try mmg puas hati 😘

Flavours Available :
Pure seduction, Dream, Coconut Passion, Temptation & Love Spell .
.
Whatsapp +60173968226
.
.
#victoriasecretmurah #victoriasecrets #victoriasecretoriginal #victoriasecretmalaysia #victoriasecretlover #victoriasecretoriginalmurah #victoriasecretori #victoriasecretoriginal #Victoriasecretbodymist #victoriasecretgiftbox #victoriasecretlotion #victoriasecretmurahmalaysia
#victoriasecretshowergel #victoriasecretshower #victoriasecretshowergelmurah
#igshopmalaysia
#readystock

🌸
Set Box New Original 💯 5 flavours in 75ml. Boleh jadikan as hantaran, gift or collection 😍 Bau yg sangat best and tahan lama tau even bodymist! Jom try mmg puas hati 😘

Flavours Available :
Pure seduction, Dream, Coconut Passion, Temptation & Love Spell .
.
Whatsapp +60173968226
.
.
#victoriasecretmurah #victoriasecrets #victoriasecretoriginal #victoriasecretmalaysia #victoriasecretlover #victoriasecretoriginalmurah #victoriasecretori #victoriasecretoriginal #Victoriasecretbodymist #victoriasecretgiftbox #victoriasecretlotion #victoriasecretmurahmalaysia
#victoriasecretshowergel #victoriasecretshower #victoriasecretshowergelmurah
#igshopmalaysia
#readystock

Victoria's Secret Set Box Lotion 😍 RM 70 + 11 postage

3 bodymist (60ml) + 3 bodylotion (60ml)

Flavours 🌸
Pure seduction, Love Spell, Passion Struck

Stock tengah laku keras tau yang ni! Jimat and berbaloi baloi giteww! 3 flavours in a box, sekali dgn bodylotion lagii 😱

#victoriasecretoriginal
#victoriasecretmurah #victoriasecretbodymist #victoriasecretgiftbox #victoriasecretmalaysia #victoriasecretkelantan #victoriasecretlover #mellvs

Alhamdulillah lagi cust yg berpuas hati dgn Set Box New ni. Boleh dapatkan dengan harga offer RM 80 shj ‼️ Original guaranteed. Terus nak jadi agent, boleh buat banyak sale lepasni 👍🏻 Sambil membeli boleh menjual jugak tau

#victoriasecretoriginal
#victoriasecretmurah #victoriasecretbodymist #victoriasecretgiftbox #victoriasecretmalaysia #victoriasecretkelantan #victoriasecretlover #mellvs

Close Up Set Box New 🎉

All in 75ml. Special nya flavour Temptation and Dream takde dalam mana mana botol yg i jual, hanya terdapat dalam Box ni saja 😍Rugilah tak try sekarang kan sementara harga bawah RM 100 ‼️ #victoriasecretoriginal
#victoriasecretmurah #victoriasecretbodymist #victoriasecretgiftbox #victoriasecretmalaysia #victoriasecretkelantan #victoriasecretlover #mellvs

Ramai yang dah rebut Set Box New ni dgn harga offer RM 80 ‼️ Market price is about RM 135 tau, banyak jimat kan? Rugi tak grab sekarang... 1 box ada 5 top flavours semua bau wangi and tahan lama. Original guaranteed 👍🏻 Buat hantaran or gift memang cantik sangat ❤️ #victoriasecretoriginal
#victoriasecretmurah #victoriasecretbodymist #victoriasecretgiftbox #victoriasecretmalaysia #victoriasecretkelantan #victoriasecretlover #mellvs

Cantik kan Set Box New ni ? Jadikan hantaran or gift mmg nice sbb packaging dah lawa. Harga cuma RM 80 + 11 postage shj. Market price RM 135 tau, jimat banyak dah kan! Yang penting ORIGINAL 💯

Semua top flavour tau which is (pure seduction, dream, coconut passion, temptation, love spell). Bau wangi sangat, sweet and tahan lama 💕

#victoriasecretoriginal
#victoriasecretmurah #victoriasecretbodymist #victoriasecretgiftbox #victoriasecretmalaysia #victoriasecretkelantan #victoriasecretlover #mellvs

Victoria's Secret Set Box Lotion 😍 RM 70 + 11 postage

3 bodymist (60ml) + 3 bodylotion (60ml)

Flavours 🌸
Pure seduction, Love Spell, Passion Struck

Stock tengah laku keras tau yang ni! Jimat and berbaloi baloi giteww! 3 flavours in a box, sekali dgn bodylotion lagii 😱

#victoriasecretoriginal
#victoriasecretmurah #victoriasecretbodymist #victoriasecretgiftbox #victoriasecretmalaysia #victoriasecretkelantan #victoriasecretlover #mellvs

Victoria's Secret Set Box Purple (60ml each bottle) 🌸 RM 60 + 11 postage
Beli 1 box u will get 5 flavours, jimat kan? Semua bau wangi wangi ya. Sesuai sangat buat gift or hantaran kawin 😍 Yang penting original 💯 tau.

Flavours ❤
-pure seduction
-love spell
-sheer love
-aqua kiss
-secret charm

#victoriasecretoriginal
#victoriasecretmurah #victoriasecretbodymist #victoriasecretgiftbox #victoriasecretmalaysia #victoriasecretkelantan #victoriasecretlover #mellvs

Cantik kan Set Box New ni ? Jadikan hantaran or gift mmg nice sbb packaging dah lawa. Harga cuma RM 80 + 11 postage shj. Market price RM 135 tau, jimat banyak dah kan! Yang penting ORIGINAL 💯

Semua top flavour tau which is (pure seduction, dream, coconut passion, temptation, love spell). Bau wangi sangat, sweet and tahan lama 💕

#victoriasecretoriginal
#victoriasecretmurah #victoriasecretbodymist #victoriasecretgiftbox #victoriasecretmalaysia #victoriasecretkelantan #victoriasecretlover #mellvs

Most Popular Instagram Hashtags