[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#victoriasecretgiftbox

312 posts

TOP POSTS

Ramai yang dah rebut Set Box New ni dgn harga offer RM 80 ‼️ Market price is about RM 135 tau, banyak jimat kan? Rugi tak grab sekarang... 1 box ada 5 top flavours semua bau wangi and tahan lama. Original guaranteed 👍🏻 Buat hantaran or gift memang cantik sangat ❤️ #victoriasecretoriginal
#victoriasecretmurah #victoriasecretbodymist #victoriasecretgiftbox #victoriasecretmalaysia #victoriasecretkelantan #victoriasecretlover #mellvs

Cantik kan Set Box New ni ? Jadikan hantaran or gift mmg nice sbb packaging dah lawa. Harga cuma RM 80 + 11 postage shj. Market price RM 135 tau, jimat banyak dah kan! Yang penting ORIGINAL 💯

Semua top flavour tau which is (pure seduction, dream, coconut passion, temptation, love spell). Bau wangi sangat, sweet and tahan lama 💕

#victoriasecretoriginal
#victoriasecretmurah #victoriasecretbodymist #victoriasecretgiftbox #victoriasecretmalaysia #victoriasecretkelantan #victoriasecretlover #mellvs

Tercari cari barang untuk buat hantaran Or nak buat gift? Korang boleh pilih Set Box new ni 😍 Beli 1 box u will get 5 different flavours which is (pure seduction, love spell, temptation, dream, coconut passion). All in 75ml each bottle 🌸 Only at RM 75 + 11 postage, original guaranteed 💯

#victoriasecretoriginal
#victoriasecretmurah #victoriasecretbodymist #victoriasecretgiftbox #victoriasecretmalaysia #victoriasecretkelantan #victoriasecretlover #mellvs

Close Up Set Box New 🎉

All in 75ml. Special nya flavour Temptation and Dream takde dalam mana mana botol yg i jual, hanya terdapat dalam Box ni saja 😍Rugilah tak try sekarang kan sementara harga bawah RM 100 ‼️ #victoriasecretoriginal
#victoriasecretmurah #victoriasecretbodymist #victoriasecretgiftbox #victoriasecretmalaysia #victoriasecretkelantan #victoriasecretlover #mellvs

🌸
SET BOX PURPLE (60ml per bottle) Buy 1 box u will get 5 diff flavours, Only RM60 Add RM11 sm / RM17 ss for postage ❤ (Ramai cust. repeat order tau 🙀)
.
Whatsapp 👉 +60173968226 😘
.
#victoriasecrets
#victoriasecretmurah
#victoriasecretmalaysia
#victoriasecretgiftbox
#victoriasecretborong
#wangi
#readystock
#jombeli
#igshopmalaysia
#scha0173968226

Siapa nak join dropship Victoria's Secret Original boleh DM i okay? Student pun boleh buat side income lebih kalau sendiri minat and berusaha 👍🏻I guide uolls supaya kita dapat buat income sama sama 😘

#victoriasecretoriginal
#victoriasecretmurah #victoriasecretbodymist #victoriasecretgiftbox #victoriasecretmalaysia #victoriasecretkelantan #victoriasecretlover #mellvs

Cepat cepat cepat ‼️
Siapa lagi nak dapatkan bodymist by Victoria's Secret ni boleh DM i terus ya. Bau best sangat and tahan lama tau! Original guaranteed.
1 bottle RM 50 inc pos
2 bottles for RM 95 inc pos and free paperbag (can choose different flavour)

#victoriasecretoriginal
#victoriasecretmurah #victoriasecretbodymist #victoriasecretgiftbox #victoriasecretmalaysia #victoriasecretkelantan #victoriasecretlover #mellvs

Sooo, this is paling top requested by cust. Sebab apa? Sebab dia cantiklah! Look at the box with ribbon giteww 😍

Boleh jadikan hantaran or gift ❤ Flavour dia takyah cakap, semua best and wangi. Ada 5 jenis fragrances, each in 75ml. Only at RM 75 + 11 postage. Lepas ni dah harga RM 120+ ikut harga market 😜 Grab yours now 🎉

#victoriasecretoriginal
#victoriasecretmurah #victoriasecretbodymist #victoriasecretgiftbox #victoriasecretmalaysia #victoriasecretkelantan #victoriasecretlover #mellvs

Cantik kan Set Box New ni ? Jadikan hantaran or gift mmg nice sbb packaging dah lawa. Harga cuma RM 80 + 11 postage shj. Market price RM 135 tau, jimat banyak dah kan! Yang penting ORIGINAL 💯

Semua top flavour tau which is (pure seduction, dream, coconut passion, temptation, love spell). Bau wangi sangat, sweet and tahan lama 💕

#victoriasecretoriginal
#victoriasecretmurah #victoriasecretbodymist #victoriasecretgiftbox #victoriasecretmalaysia #victoriasecretkelantan #victoriasecretlover #mellvs

MOST RECENT

Victoria's Secret Set Box Lotion 😍 RM 70 + 11 postage

3 bodymist (60ml) + 3 bodylotion (60ml)

Flavours 🌸
Pure seduction, Love Spell, Passion Struck

Stock tengah laku keras tau yang ni! Jimat and berbaloi baloi giteww! 3 flavours in a box, sekali dgn bodylotion lagii 😱

#victoriasecretoriginal
#victoriasecretmurah #victoriasecretbodymist #victoriasecretgiftbox #victoriasecretmalaysia #victoriasecretkelantan #victoriasecretlover #mellvs

Alhamdulillah lagi cust yg berpuas hati dgn Set Box New ni. Boleh dapatkan dengan harga offer RM 80 shj ‼️ Original guaranteed. Terus nak jadi agent, boleh buat banyak sale lepasni 👍🏻 Sambil membeli boleh menjual jugak tau

#victoriasecretoriginal
#victoriasecretmurah #victoriasecretbodymist #victoriasecretgiftbox #victoriasecretmalaysia #victoriasecretkelantan #victoriasecretlover #mellvs

Close Up Set Box New 🎉

All in 75ml. Special nya flavour Temptation and Dream takde dalam mana mana botol yg i jual, hanya terdapat dalam Box ni saja 😍Rugilah tak try sekarang kan sementara harga bawah RM 100 ‼️ #victoriasecretoriginal
#victoriasecretmurah #victoriasecretbodymist #victoriasecretgiftbox #victoriasecretmalaysia #victoriasecretkelantan #victoriasecretlover #mellvs

Ramai yang dah rebut Set Box New ni dgn harga offer RM 80 ‼️ Market price is about RM 135 tau, banyak jimat kan? Rugi tak grab sekarang... 1 box ada 5 top flavours semua bau wangi and tahan lama. Original guaranteed 👍🏻 Buat hantaran or gift memang cantik sangat ❤️ #victoriasecretoriginal
#victoriasecretmurah #victoriasecretbodymist #victoriasecretgiftbox #victoriasecretmalaysia #victoriasecretkelantan #victoriasecretlover #mellvs

Cantik kan Set Box New ni ? Jadikan hantaran or gift mmg nice sbb packaging dah lawa. Harga cuma RM 80 + 11 postage shj. Market price RM 135 tau, jimat banyak dah kan! Yang penting ORIGINAL 💯

Semua top flavour tau which is (pure seduction, dream, coconut passion, temptation, love spell). Bau wangi sangat, sweet and tahan lama 💕

#victoriasecretoriginal
#victoriasecretmurah #victoriasecretbodymist #victoriasecretgiftbox #victoriasecretmalaysia #victoriasecretkelantan #victoriasecretlover #mellvs

Victoria's Secret Set Box Lotion 😍 RM 70 + 11 postage

3 bodymist (60ml) + 3 bodylotion (60ml)

Flavours 🌸
Pure seduction, Love Spell, Passion Struck

Stock tengah laku keras tau yang ni! Jimat and berbaloi baloi giteww! 3 flavours in a box, sekali dgn bodylotion lagii 😱

#victoriasecretoriginal
#victoriasecretmurah #victoriasecretbodymist #victoriasecretgiftbox #victoriasecretmalaysia #victoriasecretkelantan #victoriasecretlover #mellvs

Victoria's Secret Set Box Purple (60ml each bottle) 🌸 RM 60 + 11 postage
Beli 1 box u will get 5 flavours, jimat kan? Semua bau wangi wangi ya. Sesuai sangat buat gift or hantaran kawin 😍 Yang penting original 💯 tau.

Flavours ❤
-pure seduction
-love spell
-sheer love
-aqua kiss
-secret charm

#victoriasecretoriginal
#victoriasecretmurah #victoriasecretbodymist #victoriasecretgiftbox #victoriasecretmalaysia #victoriasecretkelantan #victoriasecretlover #mellvs

Victoria Secret Original 💯
New packaging 250ml.
RM 43✨

Flavour🍒
Pure Seduction
Love Spell
Love Addict
Mango Temptation
Aqua Kiss
Secret Charm
Sheer Love
Vanilla Lace
Amber Romance
Exotic

Order now!
+60127081394 (link ada di bio, tinggal klik saje)

#victoriasecretsale #victoriasecretmurah #victoriasecrets #victoriasecretoriginal #victoriasecretmalaysia #victoriasecretlover #victoriasecretoriginalmurah #victoriasecretori #victoriasecretoriginal #sweetvsco #sweetvs #Victoriasecretbodymist #victoriasecretgiftbox #victoriasecretlotion #victoriasecretmurahmalaysia

Victoria Secret Original 💯
New packaging 250ml.
RM 43✨

Flavour🍒
Pure Seduction
Love Spell
Love Addict
Mango Temptation
Aqua Kiss
Secret Charm
Sheer Love
Vanilla Lace
Amber Romance
Exotic

Order now!
+60127081394 (link ada di bio, tinggal klik saje)

#victoriasecretsale #victoriasecretmurah #victoriasecrets #victoriasecretoriginal #victoriasecretmalaysia #victoriasecretlover #victoriasecretoriginalmurah #victoriasecretori #victoriasecretoriginal #sweetvsco #sweetvs #Victoriasecretbodymist #victoriasecretgiftbox #victoriasecretlotion #victoriasecretmurahmalaysia

Victoria Secret Original 💯
New packaging 250ml.
RM 43✨

Flavour🍒
Pure Seduction
Love Spell
Love Addict
Mango Temptation
Aqua Kiss
Secret Charm
Sheer Love
Vanilla Lace
Amber Romance
Exotic

Order now!
+60127081394 (link ada di bio, tinggal klik saje)

#victoriasecretsale #victoriasecretmurah #victoriasecrets #victoriasecretoriginal #victoriasecretmalaysia #victoriasecretlover #victoriasecretoriginalmurah #victoriasecretori #victoriasecretoriginal #sweetvsco #sweetvs #Victoriasecretbodymist #victoriasecretgiftbox #victoriasecretlotion #victoriasecretmurahmalaysia

Victoria Secret Original 💯
Botol V 250ml🌸
RM40✨

Flavour🍒
Pure Seduction
Love Spell
Love Addict
Mango Temptation
Aqua Kiss
Secret Charm
Secret Escape
Sheer Love
Vanilla Lace
Amber
Moonlight Dream
Total Attraction
Passion Struck
Coconut Passion
Strawberries & Champion
Endless Love
Midnight Dare
Pear Glace
Sensual Blush

Order now!
+60127081394 (link ada di bio, tinggal klik saje)

#victoriasecretsale #victoriasecretmurah #victoriasecrets #victoriasecretoriginal #victoriasecretmalaysia #victoriasecretlover #victoriasecretoriginalmurah #victoriasecretori #victoriasecretoriginal #sweetvsco #sweetvs #Victoriasecretbodymist #victoriasecretgiftbox #victoriasecretlotion #victoriasecretmurahmalaysia

Victoria Secret Original 💯
Botol V 250ml🌸
RM40✨

Flavour🍒
Pure Seduction
Love Spell
Love Addict
Mango Temptation
Aqua Kiss
Secret Charm
Secret Escape
Sheer Love
Vanilla Lace
Amber
Moonlight Dream
Total Attraction
Passion Struck
Coconut Passion
Strawberries & Champion
Endless Love
Midnight Dare
Pear Glace
Sensual Blush

Order now!
+60127081394 (link ada di bio, tinggal klik saje)

#victoriasecretsale #victoriasecretmurah #victoriasecrets #victoriasecretoriginal #victoriasecretmalaysia #victoriasecretlover #victoriasecretoriginalmurah #victoriasecretori #victoriasecretoriginal #sweetvsco #sweetvs #Victoriasecretbodymist #victoriasecretgiftbox #victoriasecretlotion #victoriasecretmurahmalaysia

Victoria Secret Original 💯
Botol V 250ml🌸
RM4✨

Flavour🍒
Pure Seduction
Love Spell
Love Addict
Mango Temptation
Aqua Kiss
Secret Charm
Secret Escape
Sheer Love
Vanilla Lace
Amber
Moonlight Dream
Total Attraction
Passion Struck
Coconut Passion
Strawberries & Champion
Endless Love
Midnight Dare
Pear Glace
Sensual Blush

Order now!
+60127081394 (link ada di bio, tinggal klik saje)

#victoriasecretsale #victoriasecretmurah #victoriasecrets #victoriasecretoriginal #victoriasecretmalaysia #victoriasecretlover #victoriasecretoriginalmurah #victoriasecretori #victoriasecretoriginal #sweetvsco #sweetvs #Victoriasecretbodymist #victoriasecretgiftbox #victoriasecretlotion #victoriasecretmurahmalaysia

Cantik kan Set Box New ni ? Jadikan hantaran or gift mmg nice sbb packaging dah lawa. Harga cuma RM 80 + 11 postage shj. Market price RM 135 tau, jimat banyak dah kan! Yang penting ORIGINAL 💯

Semua top flavour tau which is (pure seduction, dream, coconut passion, temptation, love spell). Bau wangi sangat, sweet and tahan lama 💕

#victoriasecretoriginal
#victoriasecretmurah #victoriasecretbodymist #victoriasecretgiftbox #victoriasecretmalaysia #victoriasecretkelantan #victoriasecretlover #mellvs

Victoria's Secret 💯 Original
Shower Gel 236 ml
RM75 + Free Paperbag✨

Flavour🍒
Pure Seduction
Aqua Kiss
Love Spell
Coconut Passion
Sheer Love

Order now!
+60127081394 (link ada kat bio, tinggal klik saje)

#victoriasecretsale #victoriasecretmurah #victoriasecrets #victoriasecretoriginal #victoriasecretmalaysia #victoriasecretlover #victoriasecretoriginalmurah #victoriasecretori #victoriasecretoriginal #sweetvsco #sweetvs #Victoriasecretbodymist #victoriasecretgiftbox #victoriasecretlotion #victoriasecretmurahmalaysia

Victoria Secret Original💯
Body Lotion (236ml)🌸
RM75 + Free Paperbag✨

Bau wangi jangan cakap, memang boyfriend / husband anda semua melekat 24 jam!

Flavour🍒
pure seduction
love spell
coconut passion
vanilla lace
passion struck
dream
mango temptation
aqua kiss
love addict
secret charm
strawberry & champion
endless love
sheer love

Order now!
+60127081394 (link ada di bio, tinggal klik saje)

#victoriasecretsale #victoriasecretmurah #victoriasecrets #victoriasecretoriginal #victoriasecretmalaysia #victoriasecretlover #victoriasecretoriginalmurah #victoriasecretori #victoriasecretoriginal #sweetvsco #sweetvs #Victoriasecretbodymist #victoriasecretgiftbox #victoriasecretlotion #victoriasecretmurahmalaysia

Most Popular Instagram Hashtags