#victoriasecretgiftbox

260 posts

TOP POSTS

Box VS 5 in 1 (75ml)
😍😍😍
.
Scent available:
Pure seduction
Dream
Coconut passion
Temptation
Love spell

Serius semua wangi tau

Whatsapp 0139318979 tauu 😘

#victoriasecretlover #victoriasecretgift
#victoriasecretgiftbox #victoriasecret
#victoriasecretmurah
#victoriasecretborong
#victoriasecretmalaysia
#victoriasecretgiftset

Sooo, this is paling top requested by cust. Sebab apa? Sebab dia cantiklah! Look at the box with ribbon giteww 😍

Boleh jadikan hantaran or gift ❤ Flavour dia takyah cakap, semua best and wangi. Ada 5 jenis fragrances, each in 75ml. Only at RM 75 + 11 postage. Lepas ni dah harga RM 120+ ikut harga market 😜 Grab yours now 🎉

#victoriasecretoriginal
#victoriasecretmurah #victoriasecretbodymist #victoriasecretgiftbox #victoriasecretmalaysia #victoriasecretkelantan #victoriasecretlover #mellvs

🌸
New Flavour, New Edition Victoria's Secret body mist 75ml
.
Soft, sweet, romantic, smell expensive and more exclusive 😍
.
Itu lah kata2 yang paling tepat utk digambarkan utk bau New Edition ni.. Siapa yang dah pernah cuba bau yang sebelum ni, wajib cuba yang baru ni.. Baunya lain dari sebelum ini tauu hehehe
.
Nak order?
Whatsapp 👉 +60173968226 😘
.
#victoriasecretmalaysia
#victoriasecretmurah
#victoriasecret
#victoriassecretbodymist
#victoriasecretgiftbox
#newediction
#moreexclusive
#longlasting
#wangi
#musttry
#borong
#readystock
#igshopmalaysia

TQ dear, hope u like it ❤️ Set Box Purple 60ml each, available in 5 flavours only at RM 60 + 11 postage. Original guarantee 👍🏻 #victoriasecretoriginal
#victoriasecretmurah #victoriasecretbodymist #victoriasecretgiftbox #victoriasecretmalaysia #victoriasecretkelantan #victoriasecretlover #mellvs

Sooo, this is paling top requested by cust. Sebab apa? Sebab dia cantiklah! Look at the box with ribbon giteww 😍

Boleh jadikan hantaran or gift ❤ Flavour dia takyah cakap, semua best and wangi. Ada 5 jenis fragrances, each in 75ml. Only at RM 75 + 11 postage. Lepas ni dah harga RM 120+ ikut harga market 😜 Grab yours now 🎉

#victoriasecretoriginal
#victoriasecretmurah #victoriasecretbodymist #victoriasecretgiftbox #victoriasecretmalaysia #victoriasecretkelantan #victoriasecretlover #mellvs

Feedback Victoria's Secret Set Box Lotion 😍 RM 70 + 11 postage

3 bodymist (60ml) + 3 bodylotion (60ml)

Flavours 🌸
Pure seduction, Love Spell, Passion Struck

Stock tengah laku keras tau yang ni! Jimat and berbaloi baloi giteww! 3 flavours in a box, sekali dgn bodylotion lagii 😱

#victoriasecretoriginal
#victoriasecretmurah #victoriasecretbodymist #victoriasecretgiftbox #victoriasecretmalaysia #victoriasecretkelantan #victoriasecretlover #mellvs

Feedback Set Box New Original (75ml each).
Get our best price for RM 75 only ‼ Market price is about RM 130+ , so dah jimat banyak tauu 👍

Available in 5 different flavours 😍
-Pure seduction
-Love spell
-Dream
-Temptation
-Coconut Passion

#victoriasecretoriginal
#victoriasecretmurah #victoriasecretbodymist #victoriasecretgiftbox #victoriasecretmalaysia #victoriasecretkelantan #victoriasecretlover #mellvs

Sooo, this is paling top requested by cust.
Sebab apa? Sebab dia cantiklah! Look at the box with ribbon giteww 😍

Boleh jadikan hantaran or gift ❤ Flavour dia takyah cakap, semua best and wangi. Ada 5 jenis fragrances, each in 75ml. Only at RM 75 + 11 postage. Lepas ni dah harga RM 120+ ikut harga market 😜 Grab yours now 🎉

#victoriasecretoriginal
#victoriasecretmurah #victoriasecretbodymist #victoriasecretgiftbox #victoriasecretmalaysia #victoriasecretkelantan #victoriasecretlover #mellvs

🌸
SET BOX PURPLE (60ml per bottle) Buy 1 box u will get 5 diff flavours, Only RM60 Add RM11 sm / RM17 ss for postage ❤ (Ramai cust. repeat order tau 🙀)
.
Whatsapp 👉 +60173968226 😘
.
#victoriasecrets
#victoriasecretmurah
#victoriasecretmalaysia
#victoriasecretgiftbox
#victoriasecretborong
#wangi
#readystock
#jombeli
#igshopmalaysia
#scha0173968226

MOST RECENT

Victoria's Secret Set Box Purple (60ml each bottle) 🌸 RM 62 + 11 postage
Beli 1 box u will get 5 flavours, jimat kan? Semua bau wangi wangi ya. Sesuai sangat buat gift or hantaran kawin 😍 Yang penting original 💯 tau.

Flavours ❤
-pure seduction
-love spell
-sheer love
-aqua kiss
-secret charm

#victoriasecretoriginal
#victoriasecretmurah #victoriasecretbodymist #victoriasecretgiftbox #victoriasecretmalaysia #victoriasecretkelantan #victoriasecretlover

Victoria's Secret Set Box Purple (60ml each bottle) 🌸 RM 60 + 11 postage
Beli 1 box u will get 5 flavours, jimat kan? Semua bau wangi wangi ya. Sesuai sangat buat gift or hantaran kawin 😍 Yang penting original 💯 tau.

Flavours ❤
-pure seduction
-love spell
-sheer love
-aqua kiss
-secret charm

#victoriasecretoriginal
#victoriasecretmurah #victoriasecretbodymist #victoriasecretgiftbox #victoriasecretmalaysia #victoriasecretkelantan #victoriasecretlover #mellvs

Sooo, this is paling top requested by cust. Sebab apa? Sebab dia cantiklah! Look at the box with ribbon giteww 😍

Boleh jadikan hantaran or gift ❤ Flavour dia takyah cakap, semua best and wangi. Ada 5 jenis fragrances, each in 75ml. Only at RM 75 + 11 postage. Lepas ni dah harga RM 120+ ikut harga market 😜 Grab yours now 🎉

#victoriasecretoriginal
#victoriasecretmurah #victoriasecretbodymist #victoriasecretgiftbox #victoriasecretmalaysia #victoriasecretkelantan #victoriasecretlover

Victoria Secret Original 💯
New packaging 250ml.
RM 42✨

Flavour🍒
Pure Seduction
Love Spell
Love Addict
Mango Temptation
Aqua Kiss
Secret Charm
Sheer Love
Vanilla Lace
Amber Romance
Exotic

Order now!
+60127081394 (link ada di bio, tinggal klik saje)

#victoriasecretsale #victoriasecretmurah #victoriasecrets #victoriasecretoriginal #victoriasecretmalaysia #victoriasecretlover #victoriasecretoriginalmurah #victoriasecretori #victoriasecretoriginal #sweetvsco #sweetvs #Victoriasecretbodymist #victoriasecretgiftbox #victoriasecretlotion #victoriasecretmurahmalaysia

Victoria's Secret 100% original✨
🌸Body mist new pack 250ml + Lotion Besar 236ml
🌸RM125 exc postage
🌸Free Paperbag
🌸Flavour boleh campur

Order now!
+60127081394 (link ada di bio, tinggal klik saje)

#victoriasecretsale #victoriasecretmurah #victoriasecrets #victoriasecretoriginal #victoriasecretmalaysia #victoriasecretlover #victoriasecretoriginalmurah #victoriasecretori #victoriasecretoriginal #sweetvsco #sweetvs #Victoriasecretbodymist #victoriasecretgiftbox #victoriasecretlotion #victoriasecretmurahmalaysia

Victoria's Secret 100% original✨ 🌸Shower Gel 236ml + Lotion besar 236ml
🌸RM160 exc postage
🌸Free Paperbag
🌸Flavour boleh campur

Order now!
+60127081394 (link ada di bio, tinggal klik saje)

#victoriasecretsale #victoriasecretmurah #victoriasecrets #victoriasecretoriginal #victoriasecretmalaysia #victoriasecretlover #victoriasecretoriginalmurah #victoriasecretori #victoriasecretoriginal #sweetvsco #sweetvs #Victoriasecretbodymist #victoriasecretgiftbox #victoriasecretlotion #victoriasecretmurahmalaysia

Victoria Secret Original💯
Body Lotion (236ml)🌸
Bau wangi jangan cakap, memang boyfriend / husband anda semua melekat 24 jam!

Flavour🍒
pure seduction
love spell
coconut passion
vanilla lace
passion struck
dream
mango temptation
aqua kiss
love addict
secret charm
strawberry & champion
endless love
sheer love

Order now!
+60127081394 (link ada di bio, tinggal klik saje)

#victoriasecretsale #victoriasecretmurah #victoriasecrets #victoriasecretoriginal #victoriasecretmalaysia #victoriasecretlover #victoriasecretoriginalmurah #victoriasecretori #victoriasecretoriginal #sweetvsco #sweetvs #Victoriasecretbodymist #victoriasecretgiftbox #victoriasecretlotion #victoriasecretmurahmalaysia

Victoria Secret Original 💯
Botol V 250ml🌸
RM40✨

Flavour🍒
Pure Seduction
Love Spell
Love Addict
Mango Temptation
Aqua Kiss
Secret Charm
Secret Escape
Sheer Love
Vanilla Lace
Amber
Moonlight Dream
Total Attraction
Passion Struck
Coconut Passion
Strawberries & Champion
Endless Love
Midnight Dare
Pear Glace
Sensual Blush

Order now!
+60127081394 (link ada di bio, tinggal klik saje)

#victoriasecretsale #victoriasecretmurah #victoriasecrets #victoriasecretoriginal #victoriasecretmalaysia #victoriasecretlover #victoriasecretoriginalmurah #victoriasecretori #victoriasecretoriginal #sweetvsco #sweetvs #Victoriasecretbodymist #victoriasecretgiftbox #victoriasecretlotion #victoriasecretmurahmalaysia

Victoria Secret Original 💯
New packaging 250ml.
RM 42✨

Flavour🍒
Pure Seduction
Love Spell
Love Addict
Mango Temptation
Aqua Kiss
Secret Charm
Sheer Love
Vanilla Lace
Amber Romance
Exotic

Order now!
+60127081394 (link ada di bio, tinggal klik saje)

#victoriasecretsale #victoriasecretmurah #victoriasecrets #victoriasecretoriginal #victoriasecretmalaysia #victoriasecretlover #victoriasecretoriginalmurah #victoriasecretori #victoriasecretoriginal #sweetvsco #sweetvs #Victoriasecretbodymist #victoriasecretgiftbox #victoriasecretlotion #victoriasecretmurahmalaysia

Sooo, this is paling top requested by cust. Sebab apa? Sebab dia cantiklah! Look at the box with ribbon giteww 😍

Boleh jadikan hantaran or gift ❤ Flavour dia takyah cakap, semua best and wangi. Ada 5 jenis fragrances, each in 75ml. Only at RM 75 + 11 postage. Lepas ni dah harga RM 120+ ikut harga market 😜 Grab yours now 🎉

#victoriasecretoriginal
#victoriasecretmurah #victoriasecretbodymist #victoriasecretgiftbox #victoriasecretmalaysia #victoriasecretkelantan #victoriasecretlover #mellvs

🌸
New Flavour, New Edition Victoria's Secret body mist 75ml
.
Soft, sweet, romantic, smell expensive and more exclusive 😍
.
Itu lah kata2 yang paling tepat utk digambarkan utk bau New Edition ni.. Siapa yang dah pernah cuba bau yang sebelum ni, wajib cuba yang baru ni.. Baunya lain dari sebelum ini tauu hehehe
.
Nak order?
Whatsapp 👉 +60173968226 😘
.
#victoriasecretmalaysia
#victoriasecretmurah
#victoriasecret
#victoriassecretbodymist
#victoriasecretgiftbox
#newediction
#moreexclusive
#longlasting
#wangi
#musttry
#borong
#readystock
#igshopmalaysia

👛💄👠VICTORIA SECRET:
🌸ASSORTED FRAGRANCE MIST 🌸

In box , 75ML of 💧
💋Pure seduction 💋Dream 💋Coconut passion 💋Temptation
💋Love spell 🔴 Selling price : RM 120 including postage SM.. Direct Whatsapp 📲 018-6653476 (untuk pembelian)


fast respon,click link👇 www.wasap.my/60186653476 📲

#victoriasecretmalaysia
#victoriasecretmurah
#victoriasecret
#victoriassecretbodymist
#victoriasecretgiftbox
#newediction
#moreexclusive
#longlasting
#wangi
#musttry
#borong
#readystock
#igshopmalaysia
#victoriasecretmurahmalaysia #victoriasecret #perfumevictoriasecret #perfumemurah #wangianmurah #murahmurah
#visitmyig
#followersmyig@victoriasecretbyalia

👛💄👠VICTORIA SECRET:
🌸 MOON to LIGHT to DREAM. 🌸


Meh admin cerita sikit bau die macam mana. Bau die ala2 bombastic and elegance gitu. Kepada yang suke bau2 mengancam tu hah mengancam gitu bolehlah try bau ni. Sesuai untuk lelaki dan perempuan. Sesuai untuk memikat hati isteri dan suami. Ops. Eh. Hahaha. 😋😜😝😛


Nak cuba try test? Meh whatsapp cecepat. 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻


Direct Whatsapp 📲 018-6653476 (untuk pembelian)


fast respon,click link👇 www.wasap.my/60186653476 📲

#victoriasecretmalaysia
#victoriasecretmurah
#victoriasecret
#victoriassecretbodymist
#victoriasecretgiftbox
#newediction
#moreexclusive
#longlasting
#wangi
#musttry
#borong
#readystock
#igshopmalaysia
#victoriasecretmurahmalaysia #victoriasecret #perfumevictoriasecret #perfumemurah #wangianmurah #murahmurah
#visitmyig
#followersmyig@victoriasecretbyalia

👛💄👠VICTORIA SECRET:
Penggemar bau bauan manis. Meh sis suggest MANGO TEMPTATION. Bau die tersangat manis. Manis2 buah tau. Bau die lagi manis dari UNTAMED.


Berminat? 💋


Direct Whatsapp 📲 018-6653476 (untuk pembelian)


fast respon,click link👇 www.wasap.my/60186653476 📲

#victoriasecretmalaysia
#victoriasecretmurah
#victoriasecret
#victoriassecretbodymist
#victoriasecretgiftbox
#newediction
#moreexclusive
#longlasting
#wangi
#musttry
#borong
#readystock
#igshopmalaysia
#victoriasecretmurahmalaysia #victoriasecret #perfumevictoriasecret #perfumemurah #wangianmurah #murahmurah
#visitmyig
#followersmyig@victoriasecretbyalia

👛💄👠VICTORIA SECRET:
Kepada yang suka ala-ala VANILA or COKLAT boleh try AMBER ROMANCE. Serius best giler.😘 Bile sembur rasa nak makan.😋 Hah gitu sampai nak makan. Hahaha. 👻👻


Lepas tu nak habaq mai sikit AMBER ROMANCE ni top 5 best selling okayyyy. 💋💋


Berminat? Nak join postage esok? Jom whatsapp sis cepat2. 😘😘


Direct Whatsapp 📲 018-6653476 (untuk pembelian)


fast respon,click link👇 www.wasap.my/60186653476 📲

#victoriasecretmalaysia
#victoriasecretmurah
#victoriasecret
#victoriassecretbodymist
#victoriasecretgiftbox
#newediction
#moreexclusive
#longlasting
#wangi
#musttry
#borong
#readystock
#igshopmalaysia
#victoriasecretmurahmalaysia #victoriasecret #perfumevictoriasecret #perfumemurah #wangianmurah #murahmurah
#visitmyig
#followersmyig@victoriasecretbyalia

👛💄👠VICTORIA SECRET:
The best selling di abad ni.💋💞 Customer kalau whatsapp sis mesti tanye paling utama yg ni "sis LOVE SPELL available lg tak? Sy nak 5 botol sis kalau ade lg" 😱😱 Wah bykkn cust order. Hehehe. 😘😘


Berminat? Whatsapp sis laju2. 👇🏻👇🏻


Direct Whatsapp 📲 018-6653476 (untuk pembelian)


fast respon,click link👇 www.wasap.my/60186653476 📲

#victoriasecretmalaysia
#victoriasecretmurah
#victoriasecret
#victoriassecretbodymist
#victoriasecretgiftbox
#newediction
#moreexclusive
#longlasting
#wangi
#musttry
#borong
#readystock
#igshopmalaysia
#victoriasecretmurahmalaysia #victoriasecret #perfumevictoriasecret #perfumemurah #wangianmurah #murahmurah
#visitmyig
#followersmyig@victoriasecretbyalia

👛💄👠VICTORIA SECRET:
Hai semua..🙋 Hari gaji nak dekat dah ni. Moh ler pakat2 beli @victoriasecretbyalia yg pasti superr gojesss n meletop uollss..💋
Wangiannya yg pasti memikat hati si dia yg tersayang..😍💕


Apa yang penting 👇🏻
✅6 botol HANYA RM120!!
✅FREE POSTAGE SM
✅Berbaloi & Murah😱
✅Kualiti setanding ORIGINAL
✅500+ feedback POSITIVE customer
✅Servis TERBAIK (1 hari sampai)
✅Layanan admin THE BEST


👻Berminat? 👻
Direct Whatsapp 📲 018-6653476 (untuk pembelian)


fast respon,click link👇 www.wasap.my/60186653476 📲

#victoriasecretmalaysia
#victoriasecretmurah
#victoriasecret
#victoriassecretbodymist
#victoriasecretgiftbox
#newediction
#moreexclusive
#longlasting
#wangi
#musttry
#borong
#readystock
#igshopmalaysia
#victoriasecretmurahmalaysia #victoriasecret #perfumevictoriasecret #perfumemurah #wangianmurah #murahmurah
#visitmyig
#followersmyig@victoriasecretbyalia

👛💄👠VICTORIA SECRET:
🔥SALE PANAS MELETOP SEUMUR HIDUP🔥


Hai korang. Jumpa lg. Sorry kalau sis banyak masuk dekat timeline korg. Bkn apa just nk bg tahu VICTORIASECRETBYALIA tengah buat SALE ni. Jgn bosan ye dgn pos2 sis. Oke promosi balik. Hehehe. 👅


Sis nak beli berapa2 botol kite suka boleh ke? YES, boleh awak2 semue. Tak kesah nak berapa botol. Kalau beli 6 botol ke atas sis bagi HARGA SPECIAL DARI HATI. Tak caye? Try beli. Yang dah beli tu senyap2 je. Kita bg die org pulak terkezuttttt. Hehehe. 😱😱😱


Nak join postage hari ni pun sempat lagi. Tak pe kalau tak sempat join postage hari ni, esoknye pun boleh. Sbb apa? Sbb sis postage setiap hari kecuali PEJABAT POS TUTUP. 💋


Flavours..
💋Pure Seduction - Manis Buah Strong
💋Love Spell - Soft Manis Fresh
💋Pure Seduction Untamed - Manis
💋Love Spell Untamed - Manis 💋Aqua Kiss - Segar
💋Vanilla Lace - Manis Coklat
💋Mango Temptation - Manis Buah
💋Love Addict - Manis Bunga
💋Moonlight Dream - Elegance Bombastic
💋Amber Romance - Manis Coklat
💋Midnight Dare - Elegance Bimbastic
💋Secret Charm - Manis Limau
💋Strawberries & Champagne - Fresh Strong
💋Endless Love - Manis Segar
💋Sensual Blush - Manis Bunga Strong
💋Total Attraction - Fresh Manis Strong
💋Passion Struck - Fresh Strong
💋Secret Escape - Fresh
💋Sheer Love - Fresh
💋Pear Glace - Manis Bunga

Direct Whatsapp 📲 018-6653476 (untuk pembelian)


fast respon,click link👇 www.wasap.my/60186653476 📲

#victoriasecretmalaysia
#victoriasecretmurah
#victoriasecret
#victoriassecretbodymist
#victoriasecretgiftbox
#newediction
#moreexclusive
#longlasting
#wangi
#musttry
#borong
#readystock
#igshopmalaysia
#victoriasecretmurahmalaysia #victoriasecret #perfumevictoriasecret #perfumemurah #wangianmurah #murahmurah
#visitmyig
#followersmyig@victoriasecretbyalia

Most Popular Instagram Hashtags