[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#vhijrah

1553 posts

TOP POSTS

Thank you @fiza_shamsuddin for choosing Jubah Vhijrah. You look beautiful ❤️
.
#Repost @fiza_shamsuddin (@get_repost)
・・・
Dkt tanah Arab pun nak ootd..tgh solat zohor tadi dlm masjid kebetulan duduk sebelah jemaah Egypt..lepas solat dia beritau nice outfit..suits u,so beautiful..MashaAllah..u buy here?i said no buy from Malaysia..then tgh jalan balik hotel lepas solat asar td tiba ada satu makcik tarik my shoulder..”can u speak English?”I say yes..(dalam hati dia mesti nak tanya jalan ke shopping mall)then she asked..”where do u buy this abaya?”i did not see it here..I see u since this afternoon..I love it so much..it so beautiful..😍ohh myyy..makcik tu sebenarnya dah berumur and dah bongkok pun..I bet she’s 60..anyway she got taste in fashion I guess..ingat kan pergi buat ibadat ni takde siapa pun kesah dengan sekeliling..😊especially org tu pakai jubah apa..design tudung apa kan..nobody will care..but I was wrong..fashion is fashion..🤭then I pun surprise w her Q..how to tell her,do u have ig?u can follow @v_hijrah @v_hijrah..don’t think so she hve an ig..☺️pity her...😞
#vhijrah
#FRumrah
#wanitasolehah

24.November.2017 💛 Jumaat penghulu segala hari 🕌
.
Bahagia bukan milik dia yang hebat dalam segalanya, namun dia yang mampu temukan hal sederhana dalam hidupnya dan tetap bersyukur itulah kebahagiaan..
.
Assalamualaikum, semoga hari Jumaat yang penuh keberkatan ini menghadirkan sinar kebahagiaan untuk kita semua InshaAllah..
.
Terima kasih kerana sentiasa menyokong @v_hijrah 🙏🏻
#Vsk #Hw #Myh #TazkirahVsk #VHijrah #VHijrahHajiDanUmrah #VHijrah4in1 #VHB #VHijrahReadyToSolat #Ibadah #JumaatBarokah #WanitaSolehahPendamaiDunia 🧕🏻

Congratulations to @vieshantiekhan dengan rekaan yang sangat cantik dan class.....
Semua nya cantik cantik...awak pun cantik tau,semoga awak terus sukses apa jua yang awak lakukan..amin🙏🏽
#nursajat02 #vhijrahblacklabel #vhijrah #vhijrahcollection2017

🕛SAVE THE DATE🕛
💸SAVE THE MONEY💸
.
Temui @khansskincare dan @v_hijrah : sya dan @vieshantiekhan
.
.
TARIKH : 16 HINGGA19 JUN 2017
TEMPAT : @moodrepublik PWTC KUALA LUMPUR
NO BOOTH : 4007
MASA : 72 JAM (4 Hari 3 malam)
.
.
#khansskincare
#vhijrah
#moodrepublik
#khansskincarexvhijrah

Baju cantik manis gedebom ni dari koleksi @v_hijrah black label @vieshantiekhan X @rizmanruzaini
.
Biasalah, mengandung ni hanya baju yg kembang2 ja boleh masuk 😅 Thanks adikku Vie, ertinya walaupun aku mengandung tp masih MODEL SIZE 😂😂😂 #lol
.
.
.
#vhijrah #vhijrahxrizmanruzaini

You're even more beautiful on the inside than you are on the outside.💛 Your collection @v_hijrah is so beautiful. Congratulations kak @vieshantiekhan 💋#aifw #vhijrah #vieshantiekhan

At the Grand Launching V Hijrah X Rizman Ruzaini Black Label, is a fusion of faith and fashion. Congratulations @vieshantiekhan your first edition of collections!
.
#vhijrah #gonnagetminesoon

Supporting this dynamic lady @vieshantiekhan for her first fashion line VHijrah. All the best V. This is the fashion that I've been waiting for such a long time. And definitely I'm gonna be your No.1 supporter!
.
#vhijrah

V HIJRAH X RIZMAN RUZAINI- black label-
A special collaboration #rizmanruzaini with @v_hijrah featuring 10 Malaysian Supermodels
ANITA AZIZ
AMBER CHIA
TINIE
NASHA AZIZ
ELAINE DALY
FADZLUN
KARMEN KHOR
TENGKU AZURA
EYZA ISKANDAR
THANUJA

Special thanks to:
Make up:
SHEILA MOHD
SYED DEWA
EMMA MUSTAFA
CHERINA

Art Direction:
VELICIOUS VASS

Photographer:
BUSTAMAM MOKHTAR

cc: @vieshantiekhan
#VHijrah #VHijrahxRizmanRuzaini

MOST RECENT

24.November.2017 💛 Jumaat penghulu segala hari 🕌
.
Bahagia bukan milik dia yang hebat dalam segalanya, namun dia yang mampu temukan hal sederhana dalam hidupnya dan tetap bersyukur itulah kebahagiaan..
.
Assalamualaikum, semoga hari Jumaat yang penuh keberkatan ini menghadirkan sinar kebahagiaan untuk kita semua InshaAllah..
.
Terima kasih kerana sentiasa menyokong @v_hijrah 🙏🏻
#Vsk #Hw #Myh #TazkirahVsk #VHijrah #VHijrahHajiDanUmrah #VHijrah4in1 #VHB #VHijrahReadyToSolat #Ibadah #JumaatBarokah #WanitaSolehahPendamaiDunia 🧕🏻

SPECIAL GIFT REQUEST! 🎉
_
_
Kalau korang nak order #shawl sebagai hadiah untuk kawan-kawan atau family,, boleh je request dgn kita taw. Insyaallah kita buatkan. SPECIAL GITUUUU !
_
_
Nak request #box cantik2 ke,, #wishcard, #birthdaycard or else,, dipersilakan. 😉😉
_
_
Whatsapp je ;; .
_ +60145498723 +60145498723 +60145498723
_
#shawl #tudung #tudunglabuh #shawllabuh #neelofarhijab #vhijrah #ruffle #dyxy #hdbccream #niqab #niqabis #jual #shawlkeknis #shawlchiffon #shawlborong #borong #tudungbawal #bawalchiffon

Thank you @fiza_shamsuddin for choosing Jubah Vhijrah. You look beautiful ❤️
.
#Repost @fiza_shamsuddin (@get_repost)
・・・
Dkt tanah Arab pun nak ootd..tgh solat zohor tadi dlm masjid kebetulan duduk sebelah jemaah Egypt..lepas solat dia beritau nice outfit..suits u,so beautiful..MashaAllah..u buy here?i said no buy from Malaysia..then tgh jalan balik hotel lepas solat asar td tiba ada satu makcik tarik my shoulder..”can u speak English?”I say yes..(dalam hati dia mesti nak tanya jalan ke shopping mall)then she asked..”where do u buy this abaya?”i did not see it here..I see u since this afternoon..I love it so much..it so beautiful..😍ohh myyy..makcik tu sebenarnya dah berumur and dah bongkok pun..I bet she’s 60..anyway she got taste in fashion I guess..ingat kan pergi buat ibadat ni takde siapa pun kesah dengan sekeliling..😊especially org tu pakai jubah apa..design tudung apa kan..nobody will care..but I was wrong..fashion is fashion..🤭then I pun surprise w her Q..how to tell her,do u have ig?u can follow @v_hijrah @v_hijrah..don’t think so she hve an ig..☺️pity her...😞
#vhijrah
#FRumrah
#wanitasolehah

Kaknuur ngantuk laa ptg2 hari ni sis. 😴

#khimar #khimarset #khimarsyari #vhijrah #elraniasyariestyle

Glitter Glamour in Peach Salmon, Khimar Lili Natasya Super Petite in Salmon.
@elraniasyariestyle
#khimar #khimarset #khimarsyari #khimarmalaysia #setumrah #vhijrah #elraniasyariestyle #elraniaexclusive

#Repost @v_hijrah
・・・
Assalamualaikum, Salam Jumaat Penuh Barokah dari saya dan seluruh team @v_hijrah.. Terimah Kasih kerana terus menyokong kami 🙏🏻💝
.
"Sesiapa yang membaca selawat kepadaku sepuluh kali di waktu pagi dan sepuluh kali di waktu petang, maka dia akan mendapat syafaatku pada hari kiamat".
.
- Riwayat Al-Tabarani
.
#Vsk #TazkirahVsk #vhijrah #vhijrah4in1 #VHB #jubah #fashionmuslimah #jubahfesyen #fesyen #ootd #fashionista #fesyenoutfit #fashion #ibadah #wanitasolehah #JumaatBarokah

Assalamualaikum.
.
"Sesiapa yang membaca selawat kepadaku sepuluh kali di waktu pagi dan sepuluh kali di waktu petang, maka dia akan mendapat syafaatku pada hari kiamat".
.
- Riwayat Al-Tabarani
.
#vhijrah #vhijrah4in1 #VHB #jubah #fashionmuslimah #jubahfesyen #fesyen #ootd #fashionista #fesyenoutfit #fashion #ibadah #wanitasolehah

Sesunguhnya sabar itu selalu memberikan kita tenang.. Ketenangan pula akan mendidik jiwa agar terus berpegang pada iman.. Meski kita lalui pelbagai dugaan sehari-hari dalam hidup ini, hadapilah segalanya dengan dengan redho.. Allah pasti bersama orang-orang yang 'Bertawakal' kepada-NYA.. inshaa Allah 💖 #Vsk #VskForArzu #ArzuScarf #VHijrah #VHijrahHajiDanUmrah #HubbulWathanMinaliman 💌

Baju cantik manis gedebom ni dari koleksi @v_hijrah black label @vieshantiekhan X @rizmanruzaini
.
Biasalah, mengandung ni hanya baju yg kembang2 ja boleh masuk 😅 Thanks adikku Vie, ertinya walaupun aku mengandung tp masih MODEL SIZE 😂😂😂 #lol
.
.
.
#vhijrah #vhijrahxrizmanruzaini

Subhanallah.

@Regranned from @vieshantiekhan - 1. Ini adalah gambar yang saya ambil ketika baru sahaja melepasi 'Yalamlam' untuk bermikod.. dan berniat Umrah untuk melaksanakan Haji Tamattu..
.

2. Memperkenalkan seseorang yang telah dipilih Allah SWT untuk menemani saya sepanjang bermusafir sebagai DuyurfurRahman.. Teman sebilik, teman beribadah dan teman yang menjadi saksi setiap pengalaman yang tidak terganti.. Hajjah Noor Neelofa Mohd Noor
.

Bismillahi tawakkaltu Alallah wa laa hawla wa laa quwwata illaa billahi " "Dengan menyebut nama Allah, aku menyerahkan diriku kepada Allah dan tidak ada daya upaya dan kekuatan selain dari Mu saja "
.

Dengan niat yang tidak putus-putus dan perasaan gemuruh yang tidak terkawal menjadikan hati ini sebak berpanjangan.. Al maklumlah ini adalah yang pertama kali buat saya.. Tidak pernah melalukan Umrah, sekali dipanggil terus melakukan Haji.. Syukur Alhamdulillah 🤧
#Vsk #MHJ #VskHJ #VHijrahHistory #VHijrah #DuyufurRahman #VskHajjJournal #VHijrah4in1 #MQProductions #Blessed - #regrann
#vieshantiekhan #neelofa #ilofayou #makkah #makkahalmukarramah #madinah #mecca #masjidilharam #alhamdulillah #lovequotes #islamicquotes #love #muslimquotes #muslimah #hijabi

VHijrah Basic Collection 4 in 1 di datangkan dengan satu set lengkap bersama jubah, niqab, khimar & seluar.
.
Set VHB 4 in 1 ini menjanjikan pemakaian muslimah yang sangat selesa dan mudah untuk menunaikan ibadah.
.
VHB juga menampilkan menampilan fesyen muslimah yang cantik dan sesuai untuk dipakai tidak kira peringkat usia.
.
#vhijrah #vhijrah4in1 #VHB #jubah #fashionmuslimah #jubahfesyen #fesyen #ootd #fashionista #fesyenoutfit #fashion #ibadah #wanitasolehah

Most Popular Instagram Hashtags