[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#vervlube

211 posts

TOP POSTS

owner kata Desaru On bulan 12 ni so kita setup sikit ego ni sumbat sikit lagi toyol torque drive racing dan full servicing (CVT/engine oil/gearbox oil) πŸ’ͺ🏻πŸ’ͺ🏻πŸ’ͺ🏻 #egos #vervlube #fullservice #torquedriveracing #RRGS #JISO #setupgeligeli #topsampai #19112017

Promosi 2 !

#vervx #Vervlube #bosch

#vervlube
#vervx
#comevisitus *sparepartshop Vervx:meru#24

minyak hitam terbaru udah sampai ke store kita so siapa nk service minyak engine tu mai mai mai πŸ‘» #vervlube #motec6600

Ape lg tunggu lg?
Jom la! * kami mencari persatuan, kelab dan pertubuhan untuk sponsor. Berminat PM cepat!!! #vervlube #vervx #bosch

Dh lama abg x update gmbar πŸ˜€πŸ˜ƒπŸ˜ŠπŸ˜šπŸ˜˜πŸ˜πŸ˜πŸ˜ baju viral kot πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚ #Vervxmalaysia
#vervlube
#Sparepartshopvervx
#53
#😁

Mama amik 1 die amik 2...huhuhu...ank2....
#tb #VervLube #dauther #mywifeandkids #myfamily

Version tShirt vervX Malaysia Okt2016 #sparepartshop #vervXmalaysia #vervlube #okt2016

Wiper! Sepasang RM30 SAHAJA!
0173401301 (Wassup)

#vervx #vervlube #jimat #bosch

MOST RECENT

Pelumba cub prix yg di sponsor oleh Vervx mendapat tempat ke 2 podium.. Menggunakan minyak enjin #VervLube utk jentera beliau.. Beliau berpuas hati.. Bukan kami kata tetapi beliau yg kata.. Syarikat kami hanya sponsor sahaja.. Anda di luar sana masih x yakin.. Xpe kami ttp tunggu kedatangan anda di kedai kami.. #sparepartshopvervxbinjai47
#VervLube
#Vervx
#Qualitylubricant
#Boschoriginalparts
#Umworiginalparts

minyak hitam terbaru udah sampai ke store kita so siapa nk service minyak engine tu mai mai mai πŸ‘» #vervlube #motec6600

dengan rasmi nya engine oil VERV LUBE motec 6600 scooter (Api SM , Jaso MB) 10W40 semi syn masuk store toyolscoot.garage kita pada isnin ini tak sabar nak rasa minyak MOTEC ni 😈 #newproduct #vervlube #engineoil

Bukan hanya Percuma Oil Filter, Merchandise, T-Shirt Polo tp Birthday boy / girl bulan ni akan dapat Diskaun 10%.. khas utk anda pelanggan setia kami

Jom daftar keahlian sekarang πŸ‘‡
010-8158108 / 019-9009785

#vervx
#VervLube
#SparepartShopVervxKemaman41

Ni dia barang baru mendarat di SPS VERVX PEKAN SALAK. Mana yang dah pre order tu tunggu besok malam saya kontek. Mane yang nak order tu meh datang kedai besok malam antara jam 10mlm-11mlm. apa2 roger dulu ye 018-5784948

#VERVXPekanSalak #VSSautomotive #vervlube #bosch #hargakilang #hargaborong #hargamurah #serviskereta #servismotor #SERVISpercuma #minyakenjin #minyakhitam #freeoilfilter #resellerWANTED

Selamat pagi sahabat VervX
PERCUMA pendaftaran ahli yang bernilai RM88.80
PERCUMA Oil Filter Original BOSCH untuk setiap pembelian minyak enjin
HADIAH misteri pon ada😍

WhatsApp sekarang:
http://tinyurl.com/sparepartshopkemaman

#VervX
#VervLube
#sparepartshopvervxkemaman41

Packing order customer. maklumlah besok kan LASTDAY pembelian dengan harga PROMOSI. mulai 1 OKTOBER 2017 akan berlaku perubahan harga. naik ke turun kita tunggu je.

Mane yang nak booking2 boleh pm/ws kami. booking dengan bayaran okey

018-5784948
#VERVXPekanSalak #VSSautomotive #vervx #vervlube #bosch #serviskereta #servismotor #hargakilang #hargaborong #hargamurah #sparepart

Kenderaan anda menggunakan minyak enjin fully synthetic?🏎🏎 Nak guna fully synthetic tp tertanya2 sesuai ke tidak dengan kenderaan kita ??πŸ€”πŸ€” Pemilihan untuk menggunakan fully synthetic bergantung pada beberapa keadaan.. 1⃣ tahun kenderaan
2⃣ cc enjin
3⃣ kondisi enjin (tiada leaking kerana minyak fully synthetic agak halus)
4⃣ cara pemanduan
5⃣ millege kenderaan

Di vervx kami datangkan dengan 2 jenis kelikatan untuk fully synthetic 5w30 dan 5w40.
Maximum penggunaan penggunaan adalah sehingga 12k km.
Pembelian minyak enjin vervlube akan dapat percuma oil filter BOSCH serta boleh redeem pelbagai hadiah menarik😍

Daftar πŸ“ keahlian Vervx secara percuma sekarang dan nikmati penjimatan dengan produk vervlube

Untuk details boleh πŸ“ž pm/wasp di talian berikut 010-8158108/019-9009785
#VervX
#VervLube
#SparepartShopVervxKemaman41

Selamat pagi sahabat VervX semua
Semoga dimurahkan rezeki dan dipermudahkan segala urusan kalian
#VervX
#VervLube
#VervXkemaman41
#sparepartshopvervx

Alhamdulillah...customer puas hati..kami pon happy. Minyak Enjin Berkualiti TINGGI dengan harga yang RENDAH. Customer ni pakai Privotec 1100s RM98 je. Oil filter BOSCH Original kami bagi percuma.
Sape yg belum cuba minyak enjin Verv Lube tu...JOM!!! JOM!!! Servis kereta kesayangan dulu.
Tak rugi, confirm puas hati.. #VervXkemaman41
#VervLube
#EngineeredToPerfection

Cerita kedai kopi
Cerita kedai kopi
Tiada hakim tiada saksi
Cerita sensasi di kedai kopi
#familyM #LegacyM #MMcorporation #empayarM #evolusiM #verv #tokey #minyakhitam #minyakhitamterbaik #vervlube

VervX merupakan satu konsep komuniti automotif yg telah diasaskan pda thun 2011 dimana konsep ini dreka khas utk mnjadi satu platform kpd pngguna bg mndptkan brangan automotif yg brkualiti tggi dngan hrga yg jauh lbih murah dri hrga psaran pda HARGA BORONG/TERUS DARI KILANG.
Pada thun 2016, VervX tlah mlncarkan program 'sparepartshop' brkonsepkan francais kiosk automotif yg kni telahpun mmpunyai rangkaian kisok di Seluruh Negara dngn keahlian pngguna mlebihi 20,000. πŸ‘‰Di VervX, smua produk kmi tlah melalui R&D yg trperinci mnghasilkan formulasi produk yg dijamin kualiti pda thap pnggunaan optimum. πŸ‘‰Pernah trlupa trikh servis knderaan anda? Consultant kami akan mmbuat pnggilan pringatan mngikut jadual servis anda. πŸ‘‰Promosi 'merchandise' bulanan yg mnarik dan promosi 'discount birthday' khas utk ahli. πŸ‘‰Pengguna bleh mndptkan brngn brjenama BOSCH yg original sperti filter, wipers, brakepads, etc pada hrga brong. πŸ‘‰Ahli dpt mngmpul Xpoints dngn stiap pmbelian. Ianya dpt ditukar kpd hadiah atau produk di rngkaian kami. X-point adlah tnda pnghargaan kami kpd ahli.
Terima kasih..☺ -PENDAFTARAN AHLI ADALAH PERCUMA
-COD DISEDIAKAN (TEMBANGAU, JEMPOL & BAHAU)

Hbungi / whatsapp - 0194946918
#FeldaTembangau #VervX #FullySyntheticBlend #Mineral #SemiSynthetic #VervLube #Kemayan #Pahang #Bahau #Palong #N9 #Jempol #Malaysia #MinyakHitamKereta #MinyakHitamMotor

-MOTEC 6800S- 5W40 1L.. Fully Synthetic Blend (Motor).
normal price - Rm 58.00
Member price - Rm 38.00

Exclude Postage.. -PENDAFTARAN AHLI ADALAH PERCUMA
- DAPAT KUMPUL XPOINT UNTUK DITUKARKAN KEPADA HADIAH YANG MENARIK
-COD DISEDIAKAN (TEMBANGAU, JEMPOL & BAHAU)

Hbungi / whatsapp - 0194946918
#FeldaTembangau #VervX #FullySyntheticBlend #6800s #5W40 #Privotec5100s #VervLube #Kemayan #Pahang #Bahau #Palong #N9 #Jempol #Malaysia #MinyakHitamKereta #MinyakHitamMotor

-PRIVOTEC 5100S- 5W40 SN/CF 4L.. Fully Synthetic Blend..
normal price - Rm 238.00
Member price - Rm 168.00
FREE OIL FILTER 1
Exclude Postage.. -PENDAFTARAN AHLI ADALAH PERCUMA
- DAPAT KUMPUL XPOINT UNTUK DITUKARKAN KEPADA HADIAH YANG MENARIK
-COD DISEDIAKAN (TEMBANGAU, JEMPOL & BAHAU)

Hbungi / whatsapp - 0194946918
#FeldaTembangau #VervX #FullySyntheticBlend #5100s #5W40sncf #Privotec5100s #VervLube #Kemayan #Pahang #Bahau #N9 #Jempol #Malaysia #MinyakHitam

Marey marey Marey,
Dapatkan barangan asas penyelenggaraan kenderaan dengan harga borong di SPS SALAK TINGGI.
Musim perayaan hampir tiba, jangan lupa servis kenderaan demi keselamatan dan keselesaan kita sekeluarga

pm/whatsapp utk dapatkan khidmat nasihat dan minyak enjin berkualiti
018-5784948

#vervx #SPSVervXSalakTinggi #VSSautomotive #ramadhan1438h #puasa2017m #promosiraya #balikkampung #servismotor #serviskereta #hargakilang #hargaborong #hargamurah #sparepart #minyakenjin #minyakhitam #oilfilter #bosch #vervlube

Dh lama abg x update gmbar πŸ˜€πŸ˜ƒπŸ˜ŠπŸ˜šπŸ˜˜πŸ˜πŸ˜πŸ˜ baju viral kot πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚ #Vervxmalaysia
#vervlube
#Sparepartshopvervx
#53
#😁

Most Popular Instagram Hashtags