#vervlube

MOST RECENT

Daftar sebagai ahli VERVX dan dapatkan PERCUMA Oil Filter Bosch dengan pembelian minyak enjin 3L ke atas. Hubungi kami untuk maklumat lanjut

#VERVXPekanSalak #VSSautomotive #freeregister #freeoilfilter #vervlube #bosch

Ini kali ke 4 abam restock bulan ni.. Ayuh rakan2 di luar sana jom daftar keahlian VERV-X percuma.. X kena bayar pun.. Terus boleh buat belian dgn harga ahli.. Free plak oil filter tu.. Free plak merchandise mmg mantap habis.. #vervxbinjai47 #vervxmalaysia #vervlube #freeregistration #freeoilfilter #freemerchandise

Servis motor di rumah.
Harga mampu milik.
Tukar minyak enjin motor mggunakan Minyak jenama vervX 4T mineral & Semi sintetik.

Rasailah kelainan dlm pemanduan.... Ingin mencuba merasai kelainan jentera anda.
Nak servis motor di rumah anda...
Sila wassap sy utk pertanyaan www.wasap.my/60129197678

#sayajual
#sayajualservis
#MotorRetro
#vervX
#vervlube
#kapar
#sementa
#kualaselangor

Jauh mana pun kami pos.. Caj pos cuma RM10.. Lebihan caj kami tanggung.. #VervLube
#vervx
#verxbinjai
#freeregistration

*HOME SERVIS AREA KUANTAN*
DARI JAM 7pm-10pm
>Upah servis dri rm20-rm30 sahaja
>Fully syntetic Rm180
>Semi syntetic Rm104
>Mineral 20W50 Rm67 15W40 Rm69 10W30 Rm74
>Harga diatas anda layak mendapat free oil filter + free stiker + free register member
> www.wasap.my/60177928486 utk appoinment <LEBIH PENJIMATAN DENGAN VERVX>
#VervxInderaMahkota
#VervLube

ego first model in my house 🙈 “thanks hafiz setapak mai service CVT / belting baru / engine oil” #vervlube #serviceCVT #beltingbaru #mioamore #ego #yamahaego #egolama #03122017

owner kata Desaru On bulan 12 ni so kita setup sikit ego ni sumbat sikit lagi toyol torque drive racing dan full servicing (CVT/engine oil/gearbox oil) 💪🏻💪🏻💪🏻 #egos #vervlube #fullservice #torquedriveracing #RRGS #JISO #setupgeligeli #topsampai #19112017

Pelumba cub prix yg di sponsor oleh Vervx mendapat tempat ke 2 podium.. Menggunakan minyak enjin #VervLube utk jentera beliau.. Beliau berpuas hati.. Bukan kami kata tetapi beliau yg kata.. Syarikat kami hanya sponsor sahaja.. Anda di luar sana masih x yakin.. Xpe kami ttp tunggu kedatangan anda di kedai kami.. #sparepartshopvervxbinjai47
#VervLube
#Vervx
#Qualitylubricant
#Boschoriginalparts
#Umworiginalparts

warga setapak try mari rasa engine oil terbaru kita MOTEC vervlube + B1 engine treatment “caiya lah jauh2 mari sini nk service motor” #pelanggantetap #egolama #motec #vervlube #semisynthetic #enginetreatment #6112017

minyak hitam terbaru udah sampai ke store kita so siapa nk service minyak engine tu mai mai mai 👻 #vervlube #motec6600

dengan rasmi nya engine oil VERV LUBE motec 6600 scooter (Api SM , Jaso MB) 10W40 semi syn masuk store toyolscoot.garage kita pada isnin ini tak sabar nak rasa minyak MOTEC ni 😈 #newproduct #vervlube #engineoil

Bukan hanya Percuma Oil Filter, Merchandise, T-Shirt Polo tp Birthday boy / girl bulan ni akan dapat Diskaun 10%.. khas utk anda pelanggan setia kami

Jom daftar keahlian sekarang 👇
010-8158108 / 019-9009785

#vervx
#VervLube
#SparepartShopVervxKemaman41

Ni dia barang baru mendarat di SPS VERVX PEKAN SALAK. Mana yang dah pre order tu tunggu besok malam saya kontek. Mane yang nak order tu meh datang kedai besok malam antara jam 10mlm-11mlm. apa2 roger dulu ye 018-5784948

#VERVXPekanSalak #VSSautomotive #vervlube #bosch #hargakilang #hargaborong #hargamurah #serviskereta #servismotor #SERVISpercuma #minyakenjin #minyakhitam #freeoilfilter #resellerWANTED

Selamat pagi sahabat VervX
PERCUMA pendaftaran ahli yang bernilai RM88.80
PERCUMA Oil Filter Original BOSCH untuk setiap pembelian minyak enjin
HADIAH misteri pon ada😍

WhatsApp sekarang:
http://tinyurl.com/sparepartshopkemaman

#VervX
#VervLube
#sparepartshopvervxkemaman41

Packing order customer. maklumlah besok kan LASTDAY pembelian dengan harga PROMOSI. mulai 1 OKTOBER 2017 akan berlaku perubahan harga. naik ke turun kita tunggu je.

Mane yang nak booking2 boleh pm/ws kami. booking dengan bayaran okey

018-5784948
#VERVXPekanSalak #VSSautomotive #vervx #vervlube #bosch #serviskereta #servismotor #hargakilang #hargaborong #hargamurah #sparepart

Kenderaan anda menggunakan minyak enjin fully synthetic?🏎🏎 Nak guna fully synthetic tp tertanya2 sesuai ke tidak dengan kenderaan kita ??🤔🤔 Pemilihan untuk menggunakan fully synthetic bergantung pada beberapa keadaan.. 1⃣ tahun kenderaan
2⃣ cc enjin
3⃣ kondisi enjin (tiada leaking kerana minyak fully synthetic agak halus)
4⃣ cara pemanduan
5⃣ millege kenderaan

Di vervx kami datangkan dengan 2 jenis kelikatan untuk fully synthetic 5w30 dan 5w40.
Maximum penggunaan penggunaan adalah sehingga 12k km.
Pembelian minyak enjin vervlube akan dapat percuma oil filter BOSCH serta boleh redeem pelbagai hadiah menarik😍

Daftar 📝 keahlian Vervx secara percuma sekarang dan nikmati penjimatan dengan produk vervlube

Untuk details boleh 📞 pm/wasp di talian berikut 010-8158108/019-9009785
#VervX
#VervLube
#SparepartShopVervxKemaman41

Selamat pagi sahabat VervX semua
Semoga dimurahkan rezeki dan dipermudahkan segala urusan kalian
#VervX
#VervLube
#VervXkemaman41
#sparepartshopvervx

Alhamdulillah...customer puas hati..kami pon happy. Minyak Enjin Berkualiti TINGGI dengan harga yang RENDAH. Customer ni pakai Privotec 1100s RM98 je. Oil filter BOSCH Original kami bagi percuma.
Sape yg belum cuba minyak enjin Verv Lube tu...JOM!!! JOM!!! Servis kereta kesayangan dulu.
Tak rugi, confirm puas hati.. #VervXkemaman41
#VervLube
#EngineeredToPerfection

Cerita kedai kopi
Cerita kedai kopi
Tiada hakim tiada saksi
Cerita sensasi di kedai kopi
#familyM #LegacyM #MMcorporation #empayarM #evolusiM #verv #tokey #minyakhitam #minyakhitamterbaik #vervlube

Most Popular Instagram Hashtags