#vendorboutiquecafe

19 posts

TOP POSTS

Spaghetti Olio RM8
JOM SHOPPING DI BUTIK KAMI! 👍🏻👍🏻
.
Do come and visit us!!
RANDA VENDOR BOUTIQUE
1-3,Dagang Avenue,jalan dagang b/3a,Taman Dagang,Ampang
.
Bagi pembelian online boleh whatsapp us at 📲0136424925, or u boleh call our boutique at ☎️03-42854952.
.
Landmark: IPD Ampang Jaya, OwleryCafe,Selera bonda ,Qthai Seafood,
.
Still have no idea where are we? Just waze RANDA VENDOR BOUTIQUE & CAFE.
.
#vendorboutique #vendorboutiquecafe #bazarpaknil #dagangavenue

PEPPERO & KACANG DAL RM10 -------------------------------------------
Stock peppero dan kacang dal yang sedap dari #hunnyliciousshauz ni dah ada di #rackzone
jom dapatkan.

Nak? Boleh walk-in ke #rackzone _________________________________
WALK-IN:
502G, Kompleks Diamond, Bandar Baru Bangi. Landmark: berdekatan Giant (Warta) dan dibelakang Tabung Haji.
_________________________________
#vendorbangi #vendorboutiquecafe #vendorbutik #vendorboutique #sayajual #vendormalaysia #rackzone #bangi #bazaarpaknil #bandarseriputra #bukitmahkota #serdang #serikembangan #vendorconcept #vendorcafe #kuis #upm #ukm #kptm #unikl #mfi #gmi #uniten #vendorbandarbarubangi

Repost from @seynahouse Tq sis grab Kek Momok by @masnashop_bakehouse dan MeatballGrill by @dapurlariz 😍 Nnti singgah lagii 😍 .
.

Location : No57A, Tingkat 1, Jalan  Diplomatik, 62502 Presint 15 Putrajaya. .
.
Landmark opposite MYDIN and above Kedai Buku Pustaka Mumin. .
.
📍Waze : Seyna House
.
For online purchase WhatsApp 01127672781
.
Cod Putrajaya/Cyberjaya/Kajang/Bangi .

#SeynaHouse #SeynaAngels #VendorBoutiqueCafe#VendorBoutique #VendorCafe #VendorPutrajaya#VendorMalaysia 
#chocolatecheeseberhantu 
#cakemomok👻👻👻 #kekcoklatcheeseberhantu #chocolatecheeselavaberhantu #chocolatecheeselava #bangi #upm #serdang #kajang #putrajaya #bangisentral #ukm #alamanda #masnashopbakehouse #vendormakanan #vendorbangi #foodvendor #pandangulamelakacake #kekpandangulamelaka #kekpandan #kekbangi #kekkajang #kekkl

RESTOCK❗❗
Try la durian crepe by @scandaliciouscake ni. Klu tak rase, rugi. 😉😉😉
#duriancrepe #scandaliciouscake #vendorboutiquecafe #tamanrinting #sedap #durianlover #jdt #firascafe

🌹
Korang yg berada di area Ampang KL & kawasan sewaktu dgnnya bolehlah ke Randa Vendor Boutique utk dapatkan koleksi plain bawal shawl byBessy Collection okeh!
....
@Regrann from @randa_official - Bawal Shawl by @bybessy_collection .
Do come and visit us!!
.
Bagi pembelian online boleh whatsapp us at 📲0136424925, or u boleh call our boutique at ☎️03-42854952.
.
Landmark: IPD Ampang Jaya, OwleryCafe,Selera bonda ,Qthai Seafood,
.
Still have no idea where are we? Just waze RANDA VENDOR BOUTIQUE & CAFE.
.
#vendorboutique #vendorboutiquecafe #bazarpaknil #dagangavenue - #regrann

Untuk Para Momies dan Daddy! Dah Round satu Jb untuk Persiapan baju raya cahaya mata tersayang Tapi belum jumpa yang cun? 😱 Mudah je!
.
.
Dapatkan Koleksi Kurung Morden Si cilik ni di butik kami! Sangat Cantik 100% confirm puas hati 😛😛😛 .
.
Details: ✨Material baju-Moss crepe ✨Kain- Pucci
.
.
1-2 Tahun (Inci) RM45!
👧 Bahu-8.5
👧L.Tangan-12.5
👧L.Baju-18
👧Dada-20
👧Pinggang-14.5
👧L.Kain-22
.
.
3-4 Tahun (Inci) RM49!
👧 Bahu-9.5
👧L.Tangan-13.5
👧L.Baju-20
👧Dada-22
👧Pinggang-18
👧L.Kain-23
.
.
Si Comel selesa Ibu Gembira 😘💋
come and visit our outlet for more 👍👍
.
.

#orlinblossom
#vendorboutiquecafe
#butikvendor
#butikvendorpasirgudang
#butikvendorjohor
#vendorboutique
#vendorwanted
#vendordiperlukan
#beautyheadtotoe
#pasirgudang
#skincare
#healthyproduct
#beautyproduct
#makeup

#Repost @seynahouse
・・・
Cantikkkkknyeee colour2 Wide Shawl by @safimaimun ni 😍 rasa nak gigit2 jee 😂 Tambahkan koleksi dalam lemari tu 😋😉
.
.
RM15 only 💕💕
.
.
Location : No57A, Tingkat 1, Jalan  Diplomatik, 62502 Presint 15 Putrajaya. .
.
Landmark opposite MYDIN and above Kedai Buku Pustaka Mumin. .
.
📍Waze : Seyna House
.
For online purchase WhatsApp 01127672781
.
Cod Putrajaya/Cyberjaya/Kajang/Bangi
#SeynaHouse #SeynaAngels #VendorBoutiqueCafe #VendorBoutique #VendorCafe #VendorPutrajaya #VendorMalaysia

Pakistani Kurti 💸RM59
JOM SHOPPING DI BUTIK KAMI! 👍🏻👍🏻
.
Do come and visit us!!
RANDA VENDOR BOUTIQUE
1-3,Dagang Avenue,jalan dagang b/3a,Taman Dagang,Ampang
.
Bagi pembelian online boleh whatsapp us at 📲0136424925, or u boleh call our boutique at ☎️03-42854952.
.
Landmark: IPD Ampang Jaya, OwleryCafe,Selera bonda ,Qthai Seafood,
.
Still have no idea where are we? Just waze RANDA VENDOR BOUTIQUE & CAFE.
.
#vendorboutique #vendorboutiquecafe #bazarpaknil #dagangavenue

GREEN TEA
RM1.00
-------------------------------------------
Jom dapatkan di #rackzone. Boleh walk-in ke #rackzone
_________________________________
WALK-IN:
502G, Kompleks Diamond, Bandar Baru Bangi. Landmark: berdekatan Giant (Warta) dan dibelakang Tabung Haji.
_________________________________
#vendorbangi #vendorboutiquecafe #vendorbutik #vendorboutique #sayajual #vendormalaysia #rackzone #bangi #bazaarpaknil #bandarseriputra #bukitmahkota #serdang #serikembangan #vendorconcept #vendorcafe #kuis #upm #ukm #kptm #unikl #mfi #gmi #uniten #vendorbandarbarubangi #greenteabangi

MOST RECENT

@Regrann from @seynahouse - U canteq kalau u pakai Scrub Aloevera by @coffee_scrub_rm10 ni tau 😍 tonyoh2 terus cantik .
.
RM 15 only 💕
.
.
Location : No57A, Tingkat 1, Jalan  Diplomatik, 62502 Presint 15 Putrajaya. .
.
Landmark opposite MYDIN and above Kedai Buku Pustaka Mumin. .
.
📍Waze : Seyna House
.
For online purchase WhatsApp 01127672781
.
Cod Putrajaya/Cyberjaya/Kajang/Bangi
#SeynaHouse #SeynaAngels #VendorBoutiqueCafe #VendorBoutique #VendorCafe #VendorPutrajaya #VendorMalaysia - #regrann

#Repost @seynahouse
・・・
Ada peminat palazo tak dkt sini??? Berita baik utk andaa, palazo by @safimaimun yang selesa dan cantik ni tengah sale tau !! Cuma RM 55 .
.
RM 55 📣
.
.
Location : No57A, Tingkat 1, Jalan  Diplomatik, 62502 Presint 15 Putrajaya. .
.
Landmark opposite MYDIN and above Kedai Buku Pustaka Mumin. .
.
📍Waze : Seyna House
.
For online purchase WhatsApp 01127672781
.
Cod Putrajaya/Cyberjaya/Kajang/Bangi
#SeynaHouse #SeynaAngels #VendorBoutiqueCafe #VendorBoutique #VendorCafe #VendorPutrajaya #VendorMalaysia #bazaarpaknil #instafamous

Meatball carbonara in the boutique...
Korang nak?? Kalau nak marilah dtg butik kami n dapatkannya ok👌👌
Kami jual murah2 je untuk semua
Marilah ramai2 dtg serbu ok😉😉😉 Dapatkan segera di boutique vendor kami

Buka setiap hari
11pagi-10malam

Seaweed Kecik Boutique Vendor *berhadapan tutti frutti
*atas kedai makan zainab 24 jam
*bersebelahan pusat karaoke 9919
☎0177888428
☎076878386(seaweed kecik)

#seaweedkecikboutiquevendor #boutiquevendor #butikonlinemalaysia #sayajualmurah #sayajual #pontian #butikonline #vendorconveptboutique #vendorboutiquecafe #butikvendorjohor #butikvendor #jbvendor #jb

Repost from @seynahouse Tq sis grab Kek Momok by @masnashop_bakehouse dan MeatballGrill by @dapurlariz 😍 Nnti singgah lagii 😍 .
.

Location : No57A, Tingkat 1, Jalan  Diplomatik, 62502 Presint 15 Putrajaya. .
.
Landmark opposite MYDIN and above Kedai Buku Pustaka Mumin. .
.
📍Waze : Seyna House
.
For online purchase WhatsApp 01127672781
.
Cod Putrajaya/Cyberjaya/Kajang/Bangi .

#SeynaHouse #SeynaAngels #VendorBoutiqueCafe#VendorBoutique #VendorCafe #VendorPutrajaya#VendorMalaysia 
#chocolatecheeseberhantu 
#cakemomok👻👻👻 #kekcoklatcheeseberhantu #chocolatecheeselavaberhantu #chocolatecheeselava #bangi #upm #serdang #kajang #putrajaya #bangisentral #ukm #alamanda #masnashopbakehouse #vendormakanan #vendorbangi #foodvendor #pandangulamelakacake #kekpandangulamelaka #kekpandan #kekbangi #kekkajang #kekkl

Baked macaroni dengan limpahan keju pasti buat korang terliur..
Korang boleh dapatkannya di butik kami ok😉😉
Kami jual murah2 je tau.. Dapatkan segera di boutique vendor kami

Buka setiap hari
11pagi-10malam

Seaweed Kecik Boutique Vendor *berhadapan tutti frutti
*atas kedai makan zainab 24 jam
*bersebelahan pusat karaoke 9919
☎0177888428
☎076878386(seaweed kecik)

#seaweedkecikboutiquevendor #boutiquevendor #butikonlinemalaysia #sayajualmurah #sayajual #pontian #butikonline #vendorconveptboutique #vendorboutiquecafe #butikvendorjohor #butikvendor #jbvendor #jb

Repost from @seynahouse Tq sis grab Kek Momok by @masnashop_bakehouse dan MeatballGrill by @dapurlariz 😍 Nnti singgah lagii 😍 .
.

Location : No57A, Tingkat 1, Jalan  Diplomatik, 62502 Presint 15 Putrajaya. .
.
Landmark opposite MYDIN and above Kedai Buku Pustaka Mumin. .
.
📍Waze : Seyna House
.
For online purchase WhatsApp 01127672781
.
Cod Putrajaya/Cyberjaya/Kajang/Bangi .

#SeynaHouse #SeynaAngels #VendorBoutiqueCafe#VendorBoutique #VendorCafe #VendorPutrajaya#VendorMalaysia 
#chocolatecheeseberhantu 
#cakemomok👻👻👻 #kekcoklatcheeseberhantu #chocolatecheeselavaberhantu #chocolatecheeselava #bangi #upm #serdang #kajang #putrajaya #bangisentral #ukm #alamanda #masnashopbakehouse #vendormakanan #vendorbangi #foodvendor #pandangulamelakacake #kekpandangulamelaka #kekpandan #kekbangi #kekkajang #kekkl

Nampak sedapkan beef lasagna ni,,
Korang nak x,, kalau nak dtg je terus butik kami ok👌👌👌
Kami jual murah2 je untuk korang semua tau..
Marilah ramai2 dtg serbu ok😉😉😉 Dapatkan segera di boutique vendor kami

Buka setiap hari
11pagi-10malam

Seaweed Kecik Boutique Vendor *berhadapan tutti frutti
*atas kedai makan zainab 24 jam
*bersebelahan pusat karaoke 9919
☎0177888428
☎076878386(seaweed kecik)

#seaweedkecikboutiquevendor #boutiquevendor #butikonlinemalaysia #sayajualmurah #sayajual #pontian #butikonline #vendorconveptboutique #vendorboutiquecafe #butikvendorjohor #butikvendor #jbvendor #jb

Siapa2 yg blum rasa sambal tok2 petai tu bolehlah dtg butik kami n dapatkannya ok😉😉 Dapatkan segera di boutique vendor kami

Buka setiap hari
11pagi-10malam

Seaweed Kecik Boutique Vendor *berhadapan tutti frutti
*atas kedai makan zainab 24 jam
*bersebelahan pusat karaoke 9919
☎0177888428
☎076878386(seaweed kecik)

#seaweedkecikboutiquevendor #boutiquevendor #butikonlinemalaysia #sayajualmurah #sayajual #pontian #butikonline #vendorconveptboutique #vendorboutiquecafe #butikvendorjohor #butikvendor #jbvendor #jb

Salam maghrib semua,,nak tnya korang dah rasa blum cheese leleh ni??
Kalau blum marilah dtg butik kami n dapatkannya ok😉😉
Ada perisa pandan,,red velvet n chocolate orange tau,,sedaaaapp😋😋 Dapatkan segera di boutique vendor kami

Buka setiap hari
11pagi-10malam

Seaweed Kecik Boutique Vendor *berhadapan tutti frutti
*atas kedai makan zainab 24 jam
*bersebelahan pusat karaoke 9919
☎0177888428
☎076878386(seaweed kecik)

#seaweedkecikboutiquevendor #boutiquevendor #butikonlinemalaysia #sayajualmurah #sayajual #pontian #butikonline #vendorconveptboutique #vendorboutiquecafe #butikvendorjohor #butikvendor #jbvendor #jb

#Repost @seynahouse
・・・
Ada peminat palazo tak dkt sini??? Berita baik utk andaa, palazo by @safimaimun yang selesa dan cantik ni tengah sale tau !! Cuma RM 55 .
.
RM 55 📣
.
.
Location : No57A, Tingkat 1, Jalan  Diplomatik, 62502 Presint 15 Putrajaya. .
.
Landmark opposite MYDIN and above Kedai Buku Pustaka Mumin. .
.
📍Waze : Seyna House
.
For online purchase WhatsApp 01127672781
.
Cod Putrajaya/Cyberjaya/Kajang/Bangi
#SeynaHouse #SeynaAngels #VendorBoutiqueCafe #VendorBoutique #VendorCafe #VendorPutrajaya #VendorMalaysia #bazaarpaknil #instafamous

RESTOCK❗❗
Try la durian crepe by @scandaliciouscake ni. Klu tak rase, rugi. 😉😉😉
#duriancrepe #scandaliciouscake #vendorboutiquecafe #tamanrinting #sedap #durianlover #jdt #firascafe

Mariah uolls. Boleh makan dkt butik jugak taw. Jom ke SEYNA HOUSE, PUTRAJAYA ;)
.
Jemput lah walkin ke seynahouse ye . Selasa-ahad k uolls. ISNIN CUTI ;)
.
Location : No57A, Tingkat 1, Jalan  Diplomatik, 62502 Presint 15 Putrajaya. .
.
Landmark opposite MYDIN and above Kedai Buku Pustaka Mumin. .
.
📍Waze : Seyna House
.
For online purchase WhatsApp 01127672781
.
Cod Putrajaya/Cyberjaya/Kajang/Bangi
#SeynaHouse #SeynaAngels #VendorBoutiqueCafe #VendorBoutique #VendorCafe #VendorPutrajaya #VendorMalaysia
#lambgrill #westernmurah #westernbangi #westerndelivery #deliveryputrajaya #lambgrillmurah #lambgrillsedap #westernbangimurah #chickengrill
#lambgrill #lambchop #meatball #westernbangi #westerndelivery #westernputrajaya #butikcafe #bangicafe

TQ CUSTOMER dapurlariz DI SEYNA HOUSE, PUTRAJAYA ;)
.
Jemput lah walkin ke seynahouse ye . Selasa-ahad k uolls. ISNIN CUTI ;)
.
Location : No57A, Tingkat 1, Jalan  Diplomatik, 62502 Presint 15 Putrajaya. .
.
Landmark opposite MYDIN and above Kedai Buku Pustaka Mumin. .
.
📍Waze : Seyna House
.
For online purchase WhatsApp 01127672781
.
Cod Putrajaya/Cyberjaya/Kajang/Bangi
#SeynaHouse #SeynaAngels #VendorBoutiqueCafe #VendorBoutique #VendorCafe #VendorPutrajaya #VendorMalaysia
#lambgrill #westernmurah #westernbangi #westerndelivery #deliveryputrajaya #lambgrillmurah #lambgrillsedap #westernbangimurah #chickengrill
#lambgrill #lambchop #meatball #westernbangi #westerndelivery #westernputrajaya #butikcafe #bangicafe

TQ CUSTOMER DI SEYNA HOUSE, PUTRAJAYA ;)
.
Jemput lah walkin ke seynahouse ye . Mcm2 ade uolls. Dari makanan sehingga lah pakaian. Butik bukak Selasa-ahad k uolls. ISNIN CUTI ;)
.
Location : No57A, Tingkat 1, Jalan  Diplomatik, 62502 Presint 15 Putrajaya. .
.
Landmark opposite MYDIN and above Kedai Buku Pustaka Mumin. .
.
📍Waze : Seyna House
.
For online purchase WhatsApp 01127672781
.
Cod Putrajaya/Cyberjaya/Kajang/Bangi
#SeynaHouse #SeynaAngels #VendorBoutiqueCafe #VendorBoutique #VendorCafe #VendorPutrajaya #VendorMalaysia
#lambgrill #westernmurah #westernbangi #westerndelivery #deliveryputrajaya #lambgrillmurah #lambgrillsedap #westernbangimurah #chickengrill
#lambgrill #lambchop #meatball #westernbangi #westerndelivery #westernputrajaya #butikcafe #bangicafee

Air Freshener dari C&H Perfumes ni semestinya terbaik diantara yg ada. Mewangikan kereta dan kediaman, yg penting tahan lama ok. 😍
RM10 je. Jom dapatkan❗
#cnhperfume #airfreshener #carperfume #wangi #tahanlama #vendorboutiquecafe #tamanrinting #jdt

Akak2 semua nak bagitau di butik kami ada jual morphe eyeshadow tau..
Warna dia cantik2,,,kalau nak dtglah ke butik kami terus ok👌👌
Marilah ramai2 dtg serbu ok😉😉😉 Dapatkan segera di boutique vendor kami

Buka setiap hari
11pagi-10malam

Seaweed Kecik Boutique Vendor *berhadapan tutti frutti
*atas kedai makan zainab 24 jam
*bersebelahan pusat karaoke 9919
☎0177888428
☎076878386(seaweed kecik)

#seaweedkecikboutiquevendor #boutiquevendor #butikonlinemalaysia #sayajualmurah #sayajual #pontian #butikonline #vendorconveptboutique #vendorboutiquecafe #butikvendorjohor #butikvendor #jbvendor #jb

Selamat petang semua,, nak rasa x meatball carbonara ni??
Kalau nak dtglah ke butik kami ok,,dgn limpahan meatball n keju yg bnyk pasti buat korang terliur😋😋
Marilah ramai2 dtg serbu ok😉😉😉 Dapatkan segera di boutique vendor kami

Buka setiap hari
11pagi-10malam

Seaweed Kecik Boutique Vendor *berhadapan tutti frutti
*atas kedai makan zainab 24 jam
*bersebelahan pusat karaoke 9919
☎0177888428
☎076878386(seaweed kecik)

#seaweedkecikboutiquevendor #boutiquevendor #butikonlinemalaysia #sayajualmurah #sayajual #pontian #butikonline #vendorconveptboutique #vendorboutiquecafe #butikvendorjohor #butikvendor #jbvendor #jb

JOM SHOPPING DI BUTIK KAMI! 👍🏻👍🏻
.
Do come and visit us!!
RANDA VENDOR BOUTIQUE
1-3,Dagang Avenue,jalan dagang b/3a,Taman Dagang,Ampang
.
Bagi pembelian online boleh whatsapp us at 📲0136424925, or u boleh call our boutique at ☎️03-42854952.
.
Landmark: IPD Ampang Jaya, OwleryCafe,Selera bonda ,Qthai Seafood,
.
Still have no idea where are we? Just waze RANDA VENDOR BOUTIQUE & CAFE.
.
#vendorboutique #vendorboutiquecafe #bazarpaknil #dagangavenue

Shampoo Santan RM29

JOM SHOPPING DI BUTIK KAMI! 👍🏻👍🏻
.
Do come and visit us!!
RANDA VENDOR BOUTIQUE
1-3,Dagang Avenue,jalan dagang b/3a,Taman Dagang,Ampang
.
Bagi pembelian online boleh whatsapp us at 📲0136424925, or u boleh call our boutique at ☎️03-42854952.
.
Landmark: IPD Ampang Jaya, OwleryCafe,Selera bonda ,Qthai Seafood,
.
Still have no idea where are we? Just waze RANDA VENDOR BOUTIQUE & CAFE.
.
#vendorboutique #vendorboutiquecafe #bazarpaknil #dagangavenue

follow this page in feedly

Most Popular Instagram Hashtags