[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#vendorbatucaves

9627 posts

TOP POSTS

SORRY CLOSED !!!
.
WALK-IN:
BOUTIQUE MADBLEND CAFE
No 8A (Tingkat 1) Jalan 2/12
Dataran Templer Bandar Baru Selayang
Waze : Madblendcafe (Stadium Selayang)
Delivery Whatsapp :012-275.1338
___________________________________________
#madblendcafe #selayang #bandarbaruselayang #boutique #vendor #vendorselayang #foodvendor #stadiumselayang #vendorgombak #butik #cafe #vendorbatucaves #butikvendor #fooddelivery

Thanks dear shopping with us ๐Ÿ˜ Whatsapp kami untuk dapatkan full menu ya.
OPEN FOR DELIVERY! #walkin #delivery
.
WALK-IN:
BOUTIQUE MADBLEND CAFE
No 8A (Tingkat 1) Jalan 2/12
Dataran Templer Bandar Baru Selayang
Waze : Madblendcafe (Stadium Selayang)
Delivery Whatsapp :012-275.1338
___________________________________________
#madblendcafe #selayang #bandarbaruselayang #boutique #vendor #vendorselayang #foodvendor #stadiumselayang #vendorgombak #butik #cafe #vendorbatucaves #butikvendor #fooddelivery

Thanks dear shopping with us ๐Ÿ˜ Whatsapp kami untuk dapatkan full menu ya.
OPEN FOR DELIVERY! #walkin #delivery
.
WALK-IN:
BOUTIQUE MADBLEND CAFE
No 8A (Tingkat 1) Jalan 2/12
Dataran Templer Bandar Baru Selayang
Waze : Madblendcafe (Stadium Selayang)
Delivery Whatsapp :012-275.1338
___________________________________________
#madblendcafe #selayang #bandarbaruselayang #boutique #vendor #vendorselayang #foodvendor #stadiumselayang #vendorgombak #butik #cafe #vendorbatucaves #butikvendor #fooddelivery

@muabellaz ALWAYS GUNE MINYAK ARGAN EMAS SEBAGAI PELENGKAP SOLEKANNYA
.
.
OHMY SALES BAKAL MENJADIKAN WALLET SUAMI TIPIS TAPI ISTERI MAKIN PELOLESS DAN LEBIH BERKEYAKINAN!
.
Hari ni HQ akan releasekan promosi sempena Merdeka 2017 khas utk produk Minyak Argan Emas
.
You olls grab 1 dapat diskaun 5% TAPI kalau grab 2 ketul terus dalam satu resit/satu transaksipembayaran..you olls dapat 10%
.
.
Sampai bile promo OHMY ni dijalankan?
.
Bermula 25/8 (hari ini) sehingga 8/9 sahaja khas utk 5,000 kotak shj!
.
Habis 5,000 kotak tu HQ akan maklumkan di ig & fb ni "no more sales"
.
.
So you olls tunggu lagi ke? Ajak kengkawan yg dah lame mengidam Minyak Argan Emas ni order sekali..dapatlah diskaun 10% gitu
.
.
Cmne nak dapatkan? .
.
Dapatkan dengan harga RM65 (belum tolak harga promo OHMY) shj! Jangan beli dari ejen2 yg jual selain dr harga yg HQ berikan ini.Sebab percayalah, you olls tak akan dapat hasil seperti mereka yg beli dengan ejen2 sah.Tak caye, pi cube tapi jgn menyesal ye muke tak peloles mcm pelanggan2 kami..muke kering mcm jalan TAR dan keluar jerawat Bonjol2 menangis tak sudah pun tak gune
.
.
So, nak selamat..dapatkan dari ejen sah atau whatsapp dyra @ 018-3505955
.
Senarai ejen๐Ÿ‘‡
.
www.minyakarganemas.com/senarai-ejen
.
#iflawlesstestimoni #selayang #iflawlessselayang #iflawlessbatucaves #tamanmelati #setapak #iflawless #vendorbatucaves #vendorselayang

Thanks dear shopping with us ๐Ÿ˜ Whatsapp kami untuk dapatkan full menu ya.
OPEN FOR DELIVERY! #walkin #delivery
.
WALK-IN:
BOUTIQUE MADBLEND CAFE
No 8A (Tingkat 1) Jalan 2/12
Dataran Templer Bandar Baru Selayang
Waze : Madblendcafe (Stadium Selayang)
Delivery Whatsapp :012-275.1338
___________________________________________
#madblendcafe #selayang #bandarbaruselayang #boutique #vendor #vendorselayang #foodvendor #stadiumselayang #vendorgombak #butik #cafe #vendorbatucaves #butikvendor #fooddelivery

Allhamdullilah Spaghetti Goreng Daging Black Pepper Order dari Student SMK Batu Muda.

Masih ada extra a few boxes for DELIVERY only.

WhatsApp 0183256692 to order ๐Ÿ˜˜
.......................................................................................
#biggalscafe #vendorbutikcafe #vendormalaysia #vendorselangor #vendorkl #vendorbatucaves #vendorgombak #bazarpaknil #foodporn #batucaves #batumuda #gombak #primagombak #srigombak #tamanbolton #smkhillcrest #sentul #selayang #wangsamaju #tamankoperasipolis #giantbatucaves #uiagombak #montkiara #kolejkomunitiselayang #unikop #uitmselayang #picoms #delivery

Vietnamese Spring Rolls RESTOCK !!! jom order skrg RM7 jeee 1bekas ada crab,udang,smoked salmon ๐Ÿ˜#vietnamesespringrolls
.
WALK-IN:
BOUTIQUE MADBLEND CAFE
No 8A (Tingkat 1) Jalan 2/12
Dataran Templer Bandar Baru Selayang
Waze : Madblendcafe (Stadium Selayang)
Delivery Whatsapp : 012-275.1338
___________________________________________
#madblendcafe #selayang #bandarbaruselayang #boutique #vendor #vendorselayang #foodvendor #stadiumselayang #vendorgombak #butik #cafe #vendorbatucaves #butikvendor #fooddeliverybangi

Dah lama x pekena messy milkshake ni kan ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ rinduunya ..
Meh order mcm2 flava ada.
Tapi walkin je tau yg ni xbole delivery ๐Ÿ™ˆ
.
Whatsapp now !
Delivery : +6012-640.9184
Vendor : +6012-275.1338
.
Alamat ๐Ÿšฉ๐Ÿšฉ๐Ÿšฉ
No 50 Jalan SM 3
Sunway Batu Caves
68100 Batu Caves
Selangor Darul Ehsan
๐Ÿ“Œ
Waze : Mad Blend Cafe
(Sebelah Mee Udang D'Tanjung)
.
Rental low as RM50/monthly
Come join us ๐Ÿช๐Ÿฎ๐Ÿฉ๐Ÿซ๐Ÿฃ๐ŸŒฎ๐Ÿถ๐Ÿง๐Ÿฒ
.
#foodvendor #foodvendors #foodvendorwanted #foodvendorneeded #vendorboutique #vendor #vendors #vendorwanted #vendorswanted #vendorkl #boutiquevendor #vendorbatucaves #delivery #fooddelivery #nakmakanmana #vendorsunwaybatucaves #vendorselayang #vendorgombak #vendorboutiquecafe #bigcup #thaiicetea #icethaitea #bigcoffee #coffeehipster #bigcupicecoffee #bigcupmadblend #cafe #madblencafe #loconeddycafe

MOST RECENT

WARGA GOMBAK, BATU CAVES, SELAYANG, WANGSA MAJU, AMPANG DAN YG BERHAMPIRAN JOM TERJAH BUTIK PRINCESS HARI INI!! .
.
Produk2 Charms tersedia utk DIREBUT sbb; โžก SETIAP PEMBELIAN, BOLEH KUMPUL POINT & boleh redeemed hangbag, pinggan mangkuk dan mcm2 lagi๐Ÿ˜„
โžก PROMOSI LIPCHARMS SEHINGGA PENGHABISAN STOK! BELI 2 PERCUME 1๐Ÿ˜ฑ
โžก PROMOSI STARGLOW 50g JIMAT SEHINGGA RM24๐Ÿ˜ฑ
โžก FREE KONSULTASI .
โžก TESTER DISEDIAKAN
โžก KEDAI YG LUAS & ADA RUANG REHAT
โžก BERPELUANG MENANG RM10,000 DGN MUDAH! ๐Ÿ˜

Tak payah cari yg jauh2.. terus dtg ke butik tau!
Butik Princess Nation
No 1-10, Jln Prima SG1
Taman Prima Sri Gombak
Batu Caves, 68100,
Selangor
Buka 10.30 pg - 8.30 mlm
Selasa - Ahad (Butik atas Nandos)

JEMPUT DATANG U ALLS๐Ÿ˜

Whatsapp for details
โ˜Ž www.wasap.my/60169032620
โ˜Ž www.wasap.my/60169032620
โ˜Ž www.wasap.my/60169032620

INGIN JANA PENDAPATAN BERSAMA2 TEAM CHARMS? BOLEH TERUS KLIK LINK INI ๐Ÿ‘‡

https://goo.gl/forms/W8n6vELfnxdeExof2

https://goo.gl/forms/W8n6vELfnxdeExof2

#princessnationboutique
#butikvendor
#vendorgombak
#vendorbatucaves
#gombak
#batucaves
#stokisselayang
#topmasterleadercharms
#charmsmalaysia

Allhamdullilah another happy customer
.
.
Menu Lunch Box Spaghetti Goreng Daging Black Pepper
Pada yg belum try jom la try ๐Ÿ˜‹
.
.
Kepada Customers kami yg berpuas hati di ucapkan terima kasih dan allhamdullilah.
.
.
Tq ats sokongan semua ๐Ÿ˜
.
.
#biggalscafe #vendorbutikcafe #vendormalaysia #vendorselangor #vendorbatucaves #vendorgombak #bazarpaknil #batucaves #batumuda #gombak #primagombak #srigombak #tamanbolton #smkhillcrest #sentul #selayang #wangsamaju #tamankoperasipolis #giantbatucaves #uiagombak #kolejkomunitiselayang #unikop #uitmselayang #picoms #delivery #biggalscafecustomerreview - #regrann

SORRY CLOSED !!!
.
WALK-IN:
BOUTIQUE MADBLEND CAFE
No 8A (Tingkat 1) Jalan 2/12
Dataran Templer Bandar Baru Selayang
Waze : Madblendcafe (Stadium Selayang)
Delivery Whatsapp :012-275.1338
___________________________________________
#madblendcafe #selayang #bandarbaruselayang #boutique #vendor #vendorselayang #foodvendor #stadiumselayang #vendorgombak #butik #cafe #vendorbatucaves #butikvendor #fooddelivery

Thanks dear shopping with us ๐Ÿ˜ Whatsapp kami untuk dapatkan full menu ya.
OPEN FOR DELIVERY! #walkin #delivery
.
WALK-IN:
BOUTIQUE MADBLEND CAFE
No 8A (Tingkat 1) Jalan 2/12
Dataran Templer Bandar Baru Selayang
Waze : Madblendcafe (Stadium Selayang)
Delivery Whatsapp :012-275.1338
___________________________________________
#madblendcafe #selayang #bandarbaruselayang #boutique #vendor #vendorselayang #foodvendor #stadiumselayang #vendorgombak #butik #cafe #vendorbatucaves #butikvendor #fooddelivery

Thanks dear shopping with us ๐Ÿ˜ Whatsapp kami untuk dapatkan full menu ya.
OPEN FOR DELIVERY! #walkin #delivery
.
WALK-IN:
BOUTIQUE MADBLEND CAFE
No 8A (Tingkat 1) Jalan 2/12
Dataran Templer Bandar Baru Selayang
Waze : Madblendcafe (Stadium Selayang)
Delivery Whatsapp :012-275.1338
___________________________________________
#madblendcafe #selayang #bandarbaruselayang #boutique #vendor #vendorselayang #foodvendor #stadiumselayang #vendorgombak #butik #cafe #vendorbatucaves #butikvendor #fooddelivery

Lunch Box Today RM6.00
Nasi putih + Ayam Masak Merah + Kangkung Goreng ๐Ÿ˜ #lunchbox
.
WALK-IN:
BOUTIQUE MADBLEND CAFE
No 8A (Tingkat 1) Jalan 2/12
Dataran Templer Bandar Baru Selayang
Waze : Madblendcafe (Stadium Selayang)
Delivery Whatsapp : 012-275.1338
___________________________________________
#madblendcafe #selayang #bandarbaruselayang #boutique #vendor #vendorselayang #foodvendor #stadiumselayang #vendorgombak #butik #cafe #vendorbatucaves #butikvendor #fooddelivery

Thanks dear shopping with us ๐Ÿ˜ Whatsapp kami untuk dapatkan full menu ya.
OPEN FOR DELIVERY! #walkin #delivery
.
WALK-IN:
BOUTIQUE MADBLEND CAFE
No 8A (Tingkat 1) Jalan 2/12
Dataran Templer Bandar Baru Selayang
Waze : Madblendcafe (Stadium Selayang)
Delivery Whatsapp :012-275.1338
___________________________________________
#madblendcafe #selayang #bandarbaruselayang #boutique #vendor #vendorselayang #foodvendor #stadiumselayang #vendorgombak #butik #cafe #vendorbatucaves #butikvendor #fooddelivery

Thanks dear shopping with us ๐Ÿ˜ Whatsapp kami untuk dapatkan full menu ya.
OPEN FOR DELIVERY! #walkin #delivery
.
WALK-IN:
BOUTIQUE MADBLEND CAFE
No 8A (Tingkat 1) Jalan 2/12
Dataran Templer Bandar Baru Selayang
Waze : Madblendcafe (Stadium Selayang)
Delivery Whatsapp :012-275.1338
___________________________________________
#madblendcafe #selayang #bandarbaruselayang #boutique #vendor #vendorselayang #foodvendor #stadiumselayang #vendorgombak #butik #cafe #vendorbatucaves #butikvendor #fooddelivery

Thanks dear shopping with us ๐Ÿ˜ Whatsapp kami untuk dapatkan full menu ya.
OPEN FOR DELIVERY! #walkin #delivery
.
WALK-IN:
BOUTIQUE MADBLEND CAFE
No 8A (Tingkat 1) Jalan 2/12
Dataran Templer Bandar Baru Selayang
Waze : Madblendcafe (Stadium Selayang)
Delivery Whatsapp :012-275.1338
___________________________________________
#madblendcafe #selayang #bandarbaruselayang #boutique #vendor #vendorselayang #foodvendor #stadiumselayang #vendorgombak #butik #cafe #vendorbatucaves #butikvendor #fooddelivery

Thanks dear shopping with us ๐Ÿ˜ Whatsapp kami untuk dapatkan full menu ya.
OPEN FOR DELIVERY! #walkin #delivery
.
WALK-IN:
BOUTIQUE MADBLEND CAFE
No 8A (Tingkat 1) Jalan 2/12
Dataran Templer Bandar Baru Selayang
Waze : Madblendcafe (Stadium Selayang)
Delivery Whatsapp :012-275.1338
___________________________________________
#madblendcafe #selayang #bandarbaruselayang #boutique #vendor #vendorselayang #foodvendor #stadiumselayang #vendorgombak #butik #cafe #vendorbatucaves #butikvendor #fooddelivery

Thanks dear shopping with us ๐Ÿ˜ Whatsapp kami untuk dapatkan full menu ya.
OPEN FOR DELIVERY! #walkin #delivery
.
WALK-IN:
BOUTIQUE MADBLEND CAFE
No 8A (Tingkat 1) Jalan 2/12
Dataran Templer Bandar Baru Selayang
Waze : Madblendcafe (Stadium Selayang)
Delivery Whatsapp :012-275.1338
___________________________________________
#madblendcafe #selayang #bandarbaruselayang #boutique #vendor #vendorselayang #foodvendor #stadiumselayang #vendorgombak #butik #cafe #vendorbatucaves #butikvendor #fooddelivery

Thanks dear shopping with us ๐Ÿ˜ Whatsapp kami untuk dapatkan full menu ya.
OPEN FOR DELIVERY! #walkin #delivery
.
WALK-IN:
BOUTIQUE MADBLEND CAFE
No 8A (Tingkat 1) Jalan 2/12
Dataran Templer Bandar Baru Selayang
Waze : Madblendcafe (Stadium Selayang)
Delivery Whatsapp :012-275.1338
___________________________________________
#madblendcafe #selayang #bandarbaruselayang #boutique #vendor #vendorselayang #foodvendor #stadiumselayang #vendorgombak #butik #cafe #vendorbatucaves #butikvendor #fooddelivery

Thanks dear shopping with us ๐Ÿ˜ Whatsapp kami untuk dapatkan full menu ya.
OPEN FOR DELIVERY! #walkin #delivery
.
WALK-IN:
BOUTIQUE MADBLEND CAFE
No 8A (Tingkat 1) Jalan 2/12
Dataran Templer Bandar Baru Selayang
Waze : Madblendcafe (Stadium Selayang)
Delivery Whatsapp :012-275.1338
___________________________________________
#madblendcafe #selayang #bandarbaruselayang #boutique #vendor #vendorselayang #foodvendor #stadiumselayang #vendorgombak #butik #cafe #vendorbatucaves #butikvendor #fooddelivery

Lunch Box Today RM6.00
Nasi putih + Ayam Masak Lemak + Kobis Goreng ๐Ÿ˜ #lunchbox
.
WALK-IN:
BOUTIQUE MADBLEND CAFE
No 8A (Tingkat 1) Jalan 2/12
Dataran Templer Bandar Baru Selayang
Waze : Madblendcafe (Stadium Selayang)
Delivery Whatsapp : 012-275.1338
___________________________________________
#madblendcafe #selayang #bandarbaruselayang #boutique #vendor #vendorselayang #foodvendor #stadiumselayang #vendorgombak #butik #cafe #vendorbatucaves #butikvendor #fooddelivery

Thanks dear shopping with us ๐Ÿ˜ Whatsapp kami untuk dapatkan full menu ya.
OPEN FOR DELIVERY! #walkin #delivery
.
WALK-IN:
BOUTIQUE MADBLEND CAFE
No 8A (Tingkat 1) Jalan 2/12
Dataran Templer Bandar Baru Selayang
Waze : Madblendcafe (Stadium Selayang)
Delivery Whatsapp :012-275.1338
___________________________________________
#madblendcafe #selayang #bandarbaruselayang #boutique #vendor #vendorselayang #foodvendor #stadiumselayang #vendorgombak #butik #cafe #vendorbatucaves #butikvendor #fooddelivery

Thanks dear shopping with us ๐Ÿ˜ Whatsapp kami untuk dapatkan full menu ya.
OPEN FOR DELIVERY! #walkin #delivery
.
WALK-IN:
BOUTIQUE MADBLEND CAFE
No 8A (Tingkat 1) Jalan 2/12
Dataran Templer Bandar Baru Selayang
Waze : Madblendcafe (Stadium Selayang)
Delivery Whatsapp :012-275.1338
___________________________________________
#madblendcafe #selayang #bandarbaruselayang #boutique #vendor #vendorselayang #foodvendor #stadiumselayang #vendorgombak #butik #cafe #vendorbatucaves #butikvendor #fooddelivery

Thanks dear shopping with us ๐Ÿ˜ Whatsapp kami untuk dapatkan full menu ya.
OPEN FOR DELIVERY! #walkin #delivery
.
WALK-IN:
BOUTIQUE MADBLEND CAFE
No 8A (Tingkat 1) Jalan 2/12
Dataran Templer Bandar Baru Selayang
Waze : Madblendcafe (Stadium Selayang)
Delivery Whatsapp :012-275.1338
___________________________________________
#madblendcafe #selayang #bandarbaruselayang #boutique #vendor #vendorselayang #foodvendor #stadiumselayang #vendorgombak #butik #cafe #vendorbatucaves #butikvendor #fooddelivery

Thanks dear shopping with us ๐Ÿ˜ Whatsapp kami untuk dapatkan full menu ya.
OPEN FOR DELIVERY! #walkin #delivery
.
WALK-IN:
BOUTIQUE MADBLEND CAFE
No 8A (Tingkat 1) Jalan 2/12
Dataran Templer Bandar Baru Selayang
Waze : Madblendcafe (Stadium Selayang)
Delivery Whatsapp :012-275.1338
___________________________________________
#madblendcafe #selayang #bandarbaruselayang #boutique #vendor #vendorselayang #foodvendor #stadiumselayang #vendorgombak #butik #cafe #vendorbatucaves #butikvendor #fooddelivery

Thanks dear shopping with us ๐Ÿ˜ Whatsapp kami untuk dapatkan full menu ya.
OPEN FOR DELIVERY! #walkin #delivery
.
WALK-IN:
BOUTIQUE MADBLEND CAFE
No 8A (Tingkat 1) Jalan 2/12
Dataran Templer Bandar Baru Selayang
Waze : Madblendcafe (Stadium Selayang)
Delivery Whatsapp :012-275.1338
___________________________________________
#madblendcafe #selayang #bandarbaruselayang #boutique #vendor #vendorselayang #foodvendor #stadiumselayang #vendorgombak #butik #cafe #vendorbatucaves #butikvendor #fooddelivery

Most Popular Instagram Hashtags