[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#vegeoilnurulgold

257 posts

TOP POSTS

Vege Oil bukan saja hebat merawat madalah rambut. Wangi lagi tau.
Bau epal hijau yang segar.

Tak caya? Jom cuba!

WA 013-2505718 untuk detail

#timsalmaMJWJ
#vegeoil
#vegeoilnurulgold

🌼Petua Hilangkan Kelemumur🌼

Ambil beberapa helai daun nangka dan daun durian, masukkan ke dalam mangkuk atau gayung.
Masukkan air dan ramas daun-daun tersebut.
Gunakan air ramasan sebagai syampu.

Amalkan selalu.

Nak mujarab lagi, try Nurul Gold Vege Oil.
Ramai dah cuba. Alhamdulillah memang berkesan.

Contact akak kat bawah ni kalau nak dapatkan tau. In shaa allah superb consultation from her.
πŸ‘‰ +601112321040

#vegeoilhair #vegeoilnurulgold #kelemumur #rambutberminyak #kulitkepalagatal

BERBALOI KE BELI VEGE OIL???
🍏🍏🍏🍏🍏🍏🍏🍏🍏🍏🍏
Haipp!! Sangat2 berbaloi okay.. πŸ‘πŸ‘ ISTERI ada masalah rambut GUGUR bole guna VEGE OIL.πŸ‘© SUAMI ada masalah rambut BOTAK SEPARUH boleh guna VEGE OIL.πŸ‘¨ BABY / KANAK2 dua bulan keatas ada masalah KELEMUMUR dan RAMBUT NIPIS / TAK LEBAT / TAK TUMBUH2 bole guna VEGE OIL.πŸ‘Ά IBU AYAH ada masalah RAMBUT BERUBAN bole guna VEGE OIL.πŸ‘΄πŸ‘΅ πŸŽ‰SATU RUMAH BOLEH GUNA VEGE OIL πŸŽ‰

1 BOTOL 100ML = TAHAN 3 BULAN πŸ˜€

Berminat? Pm/whatsapp πŸ“² 0177582877 Nama Saya DielarossaπŸ‘°

#vegeoilnurulgold #aidaempire

Terkejut dengan tonik minyak rambut ni 😱😱😱 Sebab bole merawat gugur rambut hanya 3 kali penggunaan sahaja!

w.app direct waniey ye 01115758226 segera untuk dapatkan harga PROMOSI SYAWAL!! Terhad untuk 30 ORANG pertama sahaja!
SERIUS YG NK BUYER JE 😊😊 WSSP 01115758226

#NGD070/#NGA001
#VEGEOILNURULGOLD
#PASTISANGATMUJARABUOLLSSS

LUMRAH KEHIDUPAN SEORANG PEREMPUAN ,
siapa selalu kena cmni? hehehehe #vegeoil #vegeoilnurulgold

Restock
SET PERMAINAN PASIR 2kg (Assorted color)

Rm 59 (free postage semenanjung 😘😘)
.
Set include:
πŸ’Ÿ Pasir 2kg (Random color)
πŸ’Ÿ36 Aksesori
πŸ’ŸTray & box
πŸ’ŸPump πŸ‘‰lengkap dengan bekas untuk menyimpan pasir dan tools. Sesuai untuk anak anak berusia 3-12tahun bermain sama ada dirumah atau diluar rumah.
πŸ‘‰bagus untuk perkembangan kanak kanak dan merangsang minda dan kreativiti anak anak.

#kineticsand #kineticsandmurah #pasirkinetik #kineticsandmalaysia #Kitchenset #babykitchen #babykitchensetmurah #educationaltoysmurah #educationaltoysmurahpenang #breastpumphalford #breastpumpmurahmalaysia #nurulgoldvegeoilkulim #lacteduetmurah #lactesolomurah #autumnzswiftmurah #autumnzblossommurah #malishilariamurah #malishariamurah #malishlifestylemurah #tinytouchmurah #lacteduetelitemurah #lactesoloelitemurah #breastpumpmurah #breastpumpmadre #tonikrambutorganik #tonikrambut #minyakrambutbaby #vegeoilnurulgold #vegeoilkulim #nurulgoldkulim

"Sedihnya Anak Saya Gegurl Tapi Orang Ingat Boboy Sebab Rambut Sikit 😭😭😭 "

Nak rambut anak cepat panjang, hitam lebat & cantik ?
.
Natural Vegeoil membantu pertumbuhan rambut lebat,panjang, sihat & menawan macam barbie doll β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘
.
Just sapu 2 kali sehari, dalam masa 3 hari anak rambut akan mula tumbuh. Perubahan paling ketara seawal 2 minggu.Rambut akan semakin cepat panjang, lebat dan hitam secara natural. .
Cute & comel kan bila rambut anak jadi camni,best boleh buat macam-macam gaya rambut. smile emoticon
.
Alhamdulillah feedback yang di terima sangat memuaskanπŸ‘πŸ‘
.
JOM lebat & suburkan rambut anak guna Natural Vegeoil .
Jimat dengan Promosi Special Diskaun sekarang.
.
===============
Untuk dapatkan SPECIAL DISKAUN, SILA : --> Wassap <PROMO> ke 013-3391825
--> Wassap <PROMO> ke 013-3391825
--> Wassap <PROMO> ke 013-3391825
================ #vegeoil #vegeoilnurulgold #vegeoilterbaik #harumanluqman #harumanluqman #kimK

MOST RECENT

Cegah sebelum parah !

Misi membantu semua orang yang mengalami masalah rambut gugur / nipis / kelemumur tanpa perlu menghabiskan beribu2 untuk pergi treatment rambut... Nak tahu lebih lanjut
W h a t s a p p
0177582877

#sayajual #sayajualonline #nurulgoldvegeoil #vegeoilnurulgold #vegeoilawesome #NurulGold #VegeOil #aidaempire #vegeoilnurulgoldjb #johorbahru #singapore

IBU MENGADU RAMBUT ANAK OK DARI SEBELUM NI

Ingatkan nak mengadu apa kan. Rupanya si ibu nampak perubahan rambut anak selepas amalkan pakai tonik ni.
So ada sebab munasabah tak kalau ibu-ibu yang lain pun perlukan #vegeoil ? πŸ˜‰πŸ˜‰ Bau pun sedap. InsyaAllah serasi dengan semua jenis kulit kepala. Nak tahu lebih lagi boleh whatsapp saya okayπŸ‘ŒπŸ»πŸ˜ πŸ“²017-7582877
πŸ“²017-7582877
πŸ“²017-7582877

#sayajual
#sayajualonline
#AidaEmpire
#nurulgoldvegeoil
#vegeoilnurulgold
#vegeoilnurulgoldjb
#johor
#johorbahru
#singapore

BERTUDUNG KINI SELESA DENGAN #vegeoilnurulgold . βœ” Tiada lagi GATAL
βœ” Tiada lagi BAU βœ” Tiada lagi RAMBUT GUGUR
βœ” Tiada lagi KELEMUMUR
βœ” SELESA sepanjang hari.

Dijamin rambut lebih sihat dan segar dengan #vegeoilnurulgold

Klik LINK untuk terus Whatsapp diela => www.wasap.my/60177582877/
=> www.wasap.my/60177582877/
=> www.wasap.my/60177582877/
=> www.wasap.my/60177582877/

#sayajual #sayajualonline #vegeoilnurulgold #vegeoilawesome #aidaempire #vegeoiljb #johor #singapore

RAMBUT DAH MAKIN LEBAT.
.
.
seperti dijanjikan , testimoni hebat dari salah sorang pengguna Vegeoil.
Alhamdulillah, rambut da makin lebat , gugur pon da kurang. Customer sangat puas hati selepas penggunaan Vege Oil .
.
Hanya dengan sebotol Vege Oil , semua masalah rambut selesai, insyaallah, yang penting kena pakai konsisten baru boleh nampak hasil nya.
Masih tercari-cari produk untuk lebatkan rambut..?? Meh whatsapp saya , free consultation pasal rambut 😍😍 πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡ http://www.wasap.my/60177582877

#sayajual #sayajualonline #vegeoilnurulgold #vegeoilawesome #aidaempire #vegeoiljb #johor #singapore

Rimas dgn kelemumur???
Kepala selalu gatal??? Tapi,...sekarang anda tak payah risau dah dgn mslh tersebut sbb serum rambut NURUL GOLD VEGE OIL dpt mengatasi mslh yg anda sedang hadapiπŸ‘πŸ‘πŸ‘ Berminat dm/pm/whatsapp:0177582877

#sayajual #vegeoilnurulgold #TonikRambutNurulVegeOil #aidaempire #vegeoilnurulgoldjb #johorbahru #johor #singapore

BERBALOI KE BELI VEGE OIL???
🍏🍏🍏🍏🍏🍏🍏🍏🍏🍏🍏
Haipp!! Sangat2 berbaloi okay.. πŸ‘πŸ‘ ISTERI ada masalah rambut GUGUR bole guna VEGE OIL.πŸ‘© SUAMI ada masalah rambut BOTAK SEPARUH boleh guna VEGE OIL.πŸ‘¨ BABY / KANAK2 dua bulan keatas ada masalah KELEMUMUR dan RAMBUT NIPIS / TAK LEBAT / TAK TUMBUH2 bole guna VEGE OIL.πŸ‘Ά IBU AYAH ada masalah RAMBUT BERUBAN bole guna VEGE OIL.πŸ‘΄πŸ‘΅ πŸŽ‰SATU RUMAH BOLEH GUNA VEGE OIL πŸŽ‰

1 BOTOL 100ML = TAHAN 3 BULAN πŸ˜€

Berminat? Pm/whatsapp πŸ“² 0177582877 Nama Saya DielarossaπŸ‘°

#vegeoilnurulgold #aidaempire

Sebelum tido kite sembuh #vegeoil dlu ya kt rambut..da la wangi 😍😍😍
Mcm nak makan je..sbb zain ckp gule2 ea mama.. πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚ πŸ™†yang penting ai nak rambut cantik semestinya dengan #vegeoilnurulgold , kita treatment dekat rumah je awak awak da dapat rambut yang cantik dan sihat. πŸ˜‰πŸ˜‰πŸ˜‰

6 langkah penjagaan rambut yang betul.. 1) gunakan produk yang sesuai

2) jauhi rawatan rambut yang menggunakan bahan kimia

3) cuci rambut setiap hari dengan syampoo

4) gunakan minyak perapi atau serum yang betul

5) amalkan pemakanan yang betulπŸ’πŸ‰ 6) gaya hidup yang sihat...πŸš΅πŸΌβ€β™€β›ΉπŸ»β€β™€ #toniklebatrambut
#vegeoilnurulgold

Assalamualaikum. Morning chuollss. Happy Mother's Day to all amazing mom's in the world 😍😍
.
Hari ni hakak payung PROMO MERAH JAMBU πŸ’πŸ’. FREE POSTAGE untuk setiap pembelian #vegeoilnurulgold
.
Valid sampai tengah malam ni ja tau!
#timsalmaMJWJ #vegeoil #vegeoilnurulgold

Selamat Hari ibu untuk semua ibu2 seluruh dunia dari kami #timsalmaMJWJ Nurul Gold πŸ’πŸ’
.
Berita baik sempena hari ibu ni, FREE POSTAGE untuk setiap pembelian Vege Oil Nurul Gold untuk anda. .
Jom hadiahkan tonik rambut Vege Oil ni kepada ibu sebagai menghargai jasa ibu kita selama membesarkan kita. 😍😍 #timsalmaMJWJ #vegeoil #vegeoilnurulgold #haircare #happymothersday

Vege Oil bukan saja hebat merawat madalah rambut. Wangi lagi tau.
Bau epal hijau yang segar.

Tak caya? Jom cuba!

WA 013-2505718 untuk detail

#timsalmaMJWJ
#vegeoil
#vegeoilnurulgold

Assalamualaikum..
selamat pagi🌹🌹🌹 #nurulgold #vegeoil #vegeoilnurulgold #timsalmamjwj

Assalamualaikum. Selamat pagi semua.
Apa plan korang cuti2 ni?
.
Psst!! Jangan lupa spray #vegeoil dulu tau.🌿🌿
.
Yang nak order blh pm sy.

#vegeoil #vegeoilnurulgold #timsalmaMJWJ

Rambut adalah aset kepada seseorang.

Tanpa rambut kecantikan atau ketampanan seseorang pasti tercalar.

Hah! Tak kiralah apa pon masalah rambut anda, VEGE OIL ada penyelesaiannya.
Jangan biarkan mahkota anda hilang serinya. Apa kata awak cuba Vege Oil ni. Mesti bersinar2.

#timsalmaMJWJ #vegeoil #vegeoilnurulgold

Untuk rawat masalah rambut kita perlukan bahan2 yg SUPER HEBAT mcm MINYAK ZAITUN 🌱 dan BAYAM🌿.
Dua2 bahan ni ada dalam tonik rambut kami untuk mengelak rambut gugur dan merangsang pertumbuhan rambut baru.
Kalau untuk rambut gugur dan botak, lepas pakai VEGE OIL ni akan dapat kesan yang cepat tau.πŸ‘‡πŸ‘‡
➑ 3 - 7 hari rambut gugur berKURANG
➑ 7 - 14 hari rambut BERHENTI gugur
➑ 14 - 30 hari anak rambut mula TUMBUH

so tunggu apa lg. Whatsapp/ DM sy laju2. πŸ“² 013-2505718
πŸ“² 013-2505718
πŸ“² 013-2505718

#timsalmaMJWJ #vegeoilnurulgold #vegeoil #tonikrambut

TESTIMONI...TESTIMONI..
.
Rambut semakin lembut selepas menggunakan tonik rambut Vege Oil dari Nurul Gold ni. Seronok kan? 😍😍 #timsalmaMJWJ #vegeoilnurulgold #vegeoil #rambutlembut
#tonikrambut #rawatrambutrosak #testimoni

Vege Oil laku laris 😍😍 sape nak ade 3botol lagi kt waniey πŸ˜ƒπŸ˜ƒ ...code Area Ampang 😎😎.... Nak rambut lebat , cepat panjang lembut dan cantik..cubala #vegeOil hilang masalah rambut😍😍...bau pun wangi je sepanjang hari❀❀ Wassap waniey sekarang klik link πŸ‘‰ http://Www.wasap.my/601115758226

#WanieyRahim & #PaanJr's
#VEGEOILNURULGOLD
#TEAMSOFEA
#TonikRawatanRambutTerunggul
#TonikPelebatRambut
#SayaPakaiSayaJual

Most Popular Instagram Hashtags