#vegeoilnurulgold

249 posts

TOP POSTS

🌼Petua Hilangkan Kelemumur🌼

Ambil beberapa helai daun nangka dan daun durian, masukkan ke dalam mangkuk atau gayung.
Masukkan air dan ramas daun-daun tersebut.
Gunakan air ramasan sebagai syampu.

Amalkan selalu.

Nak mujarab lagi, try Nurul Gold Vege Oil.
Ramai dah cuba. Alhamdulillah memang berkesan.

Contact akak kat bawah ni kalau nak dapatkan tau. In shaa allah superb consultation from her.
πŸ‘‰ +601112321040

#vegeoilhair #vegeoilnurulgold #kelemumur #rambutberminyak #kulitkepalagatal

Assalamualaikum. Selamat pagi semua.
Apa plan korang cuti2 ni?
.
Psst!! Jangan lupa spray #vegeoil dulu tau.🌿🌿
.
Yang nak order blh pm sy.

#vegeoil #vegeoilnurulgold #timsalmaMJWJ

Terkejut dengan tonik minyak rambut ni 😱😱😱 Sebab bole merawat gugur rambut hanya 3 kali penggunaan sahaja!

w.app direct waniey ye 01115758226 segera untuk dapatkan harga PROMOSI SYAWAL!! Terhad untuk 30 ORANG pertama sahaja!
SERIUS YG NK BUYER JE 😊😊 WSSP 01115758226

#NGD070/#NGA001
#VEGEOILNURULGOLD
#PASTISANGATMUJARABUOLLSSS

LUMRAH KEHIDUPAN SEORANG PEREMPUAN ,
siapa selalu kena cmni? hehehehe #vegeoil #vegeoilnurulgold

6 langkah penjagaan rambut yang betul.. 1) gunakan produk yang sesuai

2) jauhi rawatan rambut yang menggunakan bahan kimia

3) cuci rambut setiap hari dengan syampoo

4) gunakan minyak perapi atau serum yang betul

5) amalkan pemakanan yang betulπŸ’πŸ‰ 6) gaya hidup yang sihat...πŸš΅πŸΌβ€β™€β›ΉπŸ»β€β™€ #toniklebatrambut
#vegeoilnurulgold

"Sedihnya Anak Saya Gegurl Tapi Orang Ingat Boboy Sebab Rambut Sikit 😭😭😭 "

Nak rambut anak cepat panjang, hitam lebat & cantik ?
.
Natural Vegeoil membantu pertumbuhan rambut lebat,panjang, sihat & menawan macam barbie doll β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘
.
Just sapu 2 kali sehari, dalam masa 3 hari anak rambut akan mula tumbuh. Perubahan paling ketara seawal 2 minggu.Rambut akan semakin cepat panjang, lebat dan hitam secara natural. .
Cute & comel kan bila rambut anak jadi camni,best boleh buat macam-macam gaya rambut. smile emoticon
.
Alhamdulillah feedback yang di terima sangat memuaskanπŸ‘πŸ‘
.
JOM lebat & suburkan rambut anak guna Natural Vegeoil .
Jimat dengan Promosi Special Diskaun sekarang.
.
===============
Untuk dapatkan SPECIAL DISKAUN, SILA : --> Wassap <PROMO> ke 013-3391825
--> Wassap <PROMO> ke 013-3391825
--> Wassap <PROMO> ke 013-3391825
================ #vegeoil #vegeoilnurulgold #vegeoilterbaik #harumanluqman #harumanluqman #kimK

Aduh kenapalah rambut anak kite lambat tumbuh tak lebat kenapa jadi macam ni .... dah umur setahun sepatutnya rambut dah tumbuh lebat.. nak sikat rambut tak boleh tiada rambut ... Sekiranya anda mempunyai masalah seperti ni ... cuba lah nurul gold vegeoil hair pasti boleh dgn izin Allah β™‘β™‘β™‘β™‘ Tak ssngka kata2 customer kite mengatakan pakai minyak ni rambut anaknya tumbuh lebat dan panjang ... Alhamdulillah sgt β™‘β™‘β™’β™‘β™‘ Harga promosi penukaran wajah baru nurul gold vegeoil hair β™‘β™‘β™‘β™‘ #vegeoilnurulgold #vegeoil #rambutgugur

Excited akak ni bila anak-anak rambut dah muka tumbuh dengan lebat.
Hah! Anda bila lagi?
Jom cuba vege oil ni. Berkesan.... Rm89 postage excluded
Pm/whatsapp : 0132505718

#sapusaputeruslebat
#vegeoil
#vegeoilnurulgold

MOST RECENT

6 langkah penjagaan rambut yang betul.. 1) gunakan produk yang sesuai

2) jauhi rawatan rambut yang menggunakan bahan kimia

3) cuci rambut setiap hari dengan syampoo

4) gunakan minyak perapi atau serum yang betul

5) amalkan pemakanan yang betulπŸ’πŸ‰ 6) gaya hidup yang sihat...πŸš΅πŸΌβ€β™€β›ΉπŸ»β€β™€ #toniklebatrambut
#vegeoilnurulgold

Assalamualaikum. Morning chuollss. Happy Mother's Day to all amazing mom's in the world 😍😍
.
Hari ni hakak payung PROMO MERAH JAMBU πŸ’πŸ’. FREE POSTAGE untuk setiap pembelian #vegeoilnurulgold
.
Valid sampai tengah malam ni ja tau!
#timsalmaMJWJ #vegeoil #vegeoilnurulgold

Selamat Hari ibu untuk semua ibu2 seluruh dunia dari kami #timsalmaMJWJ Nurul Gold πŸ’πŸ’
.
Berita baik sempena hari ibu ni, FREE POSTAGE untuk setiap pembelian Vege Oil Nurul Gold untuk anda. .
Jom hadiahkan tonik rambut Vege Oil ni kepada ibu sebagai menghargai jasa ibu kita selama membesarkan kita. 😍😍 #timsalmaMJWJ #vegeoil #vegeoilnurulgold #haircare #happymothersday

Vege Oil bukan saja hebat merawat madalah rambut. Wangi lagi tau.
Bau epal hijau yang segar.

Tak caya? Jom cuba!

WA 013-2505718 untuk detail

#timsalmaMJWJ
#vegeoil
#vegeoilnurulgold

Assalamualaikum..
selamat pagi🌹🌹🌹 #nurulgold #vegeoil #vegeoilnurulgold #timsalmamjwj

Assalamualaikum. Selamat pagi semua.
Apa plan korang cuti2 ni?
.
Psst!! Jangan lupa spray #vegeoil dulu tau.🌿🌿
.
Yang nak order blh pm sy.

#vegeoil #vegeoilnurulgold #timsalmaMJWJ

Rambut adalah aset kepada seseorang.

Tanpa rambut kecantikan atau ketampanan seseorang pasti tercalar.

Hah! Tak kiralah apa pon masalah rambut anda, VEGE OIL ada penyelesaiannya.
Jangan biarkan mahkota anda hilang serinya. Apa kata awak cuba Vege Oil ni. Mesti bersinar2.

#timsalmaMJWJ #vegeoil #vegeoilnurulgold

Untuk rawat masalah rambut kita perlukan bahan2 yg SUPER HEBAT mcm MINYAK ZAITUN 🌱 dan BAYAM🌿.
Dua2 bahan ni ada dalam tonik rambut kami untuk mengelak rambut gugur dan merangsang pertumbuhan rambut baru.
Kalau untuk rambut gugur dan botak, lepas pakai VEGE OIL ni akan dapat kesan yang cepat tau.πŸ‘‡πŸ‘‡
➑ 3 - 7 hari rambut gugur berKURANG
➑ 7 - 14 hari rambut BERHENTI gugur
➑ 14 - 30 hari anak rambut mula TUMBUH

so tunggu apa lg. Whatsapp/ DM sy laju2. πŸ“² 013-2505718
πŸ“² 013-2505718
πŸ“² 013-2505718

#timsalmaMJWJ #vegeoilnurulgold #vegeoil #tonikrambut

TESTIMONI...TESTIMONI..
.
Rambut semakin lembut selepas menggunakan tonik rambut Vege Oil dari Nurul Gold ni. Seronok kan? 😍😍 #timsalmaMJWJ #vegeoilnurulgold #vegeoil #rambutlembut
#tonikrambut #rawatrambutrosak #testimoni

Vege Oil laku laris 😍😍 sape nak ade 3botol lagi kt waniey πŸ˜ƒπŸ˜ƒ ...code Area Ampang 😎😎.... Nak rambut lebat , cepat panjang lembut dan cantik..cubala #vegeOil hilang masalah rambut😍😍...bau pun wangi je sepanjang hari❀❀ Wassap waniey sekarang klik link πŸ‘‰ http://Www.wasap.my/601115758226

#WanieyRahim & #PaanJr's
#VEGEOILNURULGOLD
#TEAMSOFEA
#TonikRawatanRambutTerunggul
#TonikPelebatRambut
#SayaPakaiSayaJual

Assalamualaikum dan Selamat Pagi.
Salam menjemput rezeki.

#timsalmaMJWJ
#vegeoil
#vegeoilnurulgold

Rambut botak?

Bukan lagi masalah. #vegeoil adalah penyelesaiannya.

#timsalmaMJWJ
#vegeoilnurulgold

Gatal kulit kepala? Rasa tak selesa?

Hubungi saya utk keterangan lanjut.
PM/Whats
#tim
#vegeoil
#vegeoilnurulgold

Dulu kalau bukak tudung bau hapak mesti ada.. Sekarang bukan saje hilang bau hapak, gatal2 kepala, rambut gugur pun dah xde lagi.. #vegeoilnurulgold
# timsalmaMJWJ
#tonikrambutsihat

K za sendiri rasa perubahan yang amat ketara.. sebelum pakai vegeoil kepala memang gatal sangat pasal k za mempunyai masalah kelemumur..
Pakai lah Syampu apa pun, gatal tetap tak hilang. Sampai rasa malu Sgt depan kawan depan bos k zaza tergaru2 kepala..
Lepas pakai vegeoil, tak sampai satu minggu kepala K za dah xde rasa gatal2. Dan yang bestnya otomatik kepala rasa ringan sgt x mcm selalu..
Ikhlas k za beritahu pengalaman k za pakai vegeoil. xde tipu2 tau.. ada lagi perubahan ketara lps pakai vegeoil.. tunggu ye πŸ˜ŠπŸ˜‰ Cubalah. Confirm x menyesal
#vegeoilnurulgold
#timsalmaMJWJ
#tonikrambutsihat

Testimoni dari adik comel ni..
Nampak kan vegeoil bukan setakat tuk orang dewasa je.. malah bayi seawal umur 2 bulan dah boleh pakai.
Tak perlu nak ragu2, product vegeoil dari nurulgold dijamin halal tanpa sebarang bahan Kimia 100β„…

#vegeoilnurulgold
#timsalmaMJWJ
#tonikrambutberkualiti
πŸ“²0197447884

Panas dari oven! Yana dah cakap kan yang #vegeoilnurulgold ni boleh membantu masalah #rambutgugur kakak2, adik2, makcik2, abang2 semua.
.
Jangan biar rambut awak makin teruk tau. Cepat2 pm/whatsapp/tele yana sekarang ➑013-2505718

LUMRAH KEHIDUPAN SEORANG PEREMPUAN ,
siapa selalu kena cmni? hehehehe #vegeoil #vegeoilnurulgold

Most Popular Instagram Hashtags