#vcareterbaik

101 posts

TOP POSTS

Intan nie xtentu jgak ari nie pakai Vcare Foundation kod medium esk plak Vcare Foundation kod light...tapi...hasil tetap sme glowing n flawless..xkisah pakai kod light@medium😋😋
Jom la syg cuba yg ane Blum cuba
Intan yakin anda xkn tukar Foundation yg lain dh😋
#vcareseller
#agensahvcare
#vcareterbaik
#vcarebeauty

- Set ini tahan berapa lama?
A - Pengunaan tahan selama 2 bulan.

Q - Kulit saya agak berminyak.Vcare Exclusive sesuai tak?
A - Ya. ia sesuai untuk semua jenis kulit.

Q - Kalau saya pakai foundation lain bole mix ke dgn DP punya krim siang?
A - Boleh mix. tiada masalah.

Q - Tiada pengelupasan ke?
A - Tiada sis.

Q - Ada kkm tak Vcare Exclusive skincare?
A - Ada sis. ia sudah di sahkan oleh KKM

Q - Berapa lama boleh tengok perubahan?
A - Mengikut testimoni seawal seminggu sudah mendapatkan hasil. Bergntung pada cara pengunaan.Tips elakkan makan makanan berminyak, lebihkan bersenam dan tidur yang cukup.

#vcarearganoil #vcareterbaik #vcaremurah

Customer dah received barang, nanti jangan lupa share feedback ye 😘
.
#sayajualvcare
#vcareterbaik
#hargamampumilik

Tengok apa kata sis kita ni..mmg puas hati la kan..x cuba x tahu.. #vcarebeautysolution #vcarefoundation #vcareterbaik

FENOMENA CANTIK JELITA DENGAM VCARE FOUNDATION ❗

Dengan satu baby PINK 5G korang dah boleh cantik glowing dari pagi sehinggalah petang.

NAK TAHU APA KELEBIHAN VCARE FOUNDATION ? ✔ Mekap akan lebih glowing bila cuaca panas
✔ Foundation yang tak melekit
✔ Tahan 2-3 bulan penggunaan
✔ Mengandungi ekstrak aloe vera yang melembapkan kulit kering
✔ Menutupi segala parut jerawat

Mempunyai 3 jenis kod iaitu DEEP , MEDIUM & LIGHT ❗Pastikan pilih foundation yang bersesuian dengan kulit utk nampak lebih neutral .

#vcarefd #vcarefoundation #vcareterbaik #vcaremurah #vcareoriginal #vcarekotabharu #vcarekelantan #vcarespf35 #vcareglossyfoundationmurah #vcareglossyfoundationmurah #bazarkecantikan #bazarpaknilprodukkecantikkan #bazariklan

KEBAIKAN TREATMENT BASED VCARE
Rawat kulit anda tanpa ragu2.
✔️Melawan radikal bebas. ✔️Bagus untuk menghilangkan parut / sunburn /luka terbakar / kulit kering dan rosak
✔️Dipakai sebelum bermake up sangat bagus untuk memastikan make up tidak CRACK (pecah,merekah). ✔️memudarkan jeragat dan bintik hitam
✔️Mencerahkan kulit wajah * Treatment Based ni jgk BOLEH MENGHILANGKAN BIJI KOLESTROL jgk tau.... Cara penggunaan :
sebelum apply Vcare Foundation, sapukan dulu Vcare Treatment Based tujuan untuk merawat kulit muka dan untuk nampak lebih glowing.

Penggunaan yg konsisten akan memberi hasil yang sgt bagus untuk kulit.

Bahan - Bahan - RoseHip Oil seed.

#sayapakaisayajual
#vcareterbaik
HANYA RM39 shj tau
www.wasap.my/60179456701/vcare

SalamJumaat
Semoga baik2 sahaja

Nak tak kulit wajah mcm kak sue ?
Comei sungguh,glowing sangat😚

Jom pakai foundation vcare
Rm28 sahaja harga mampu dooh beli

#whatsapp0182172123
#VcareFoundation
#VcareTerbaik

MOST RECENT

Customer dah received barang, nanti jangan lupa share feedback ye 😘
.
#sayajualvcare
#vcareterbaik
#hargamampumilik

INGINKAN KULIT YANG SIHAT SEPANJANG MASA??KULIT YANG BEBAS
JERAWAT???BEBAS JERAGAT??MASALAH KULIT BOLEH BUAT KITA STRESS?
MASIH TERCARI-CARI PRODUK PALING BERKESAN DALAM MERAWAT
MASALAH KULIT BERTERUSAN?? Vcare Glossy Foundation ialah merupakan produk dirumus khas mencantik
dan menjadikan kulit glowing sepantas 2minit!!!. Vcare Glossy Foundation juga
bertindak sebagai Pemusnah jerawat!!Pemudar jeragat!!Pemudar parut dan cela!!
By the way all in one dearies!!!.Jom kita dapatkan Vcare Glossy Foundation
nie!!!siapa cepat dia dapat taw!!sebab produk ni sangat top selling
dan sangat laku keras!!. #vcaremurah #vcareterbaik #kosmetikborong #vcarefoundation #wanitaterindah #tergantungsepi

Vcare Pure Argan Oil sangat sesuai untuk kulit yang mengalami masalah kering,
kasar kusam, dan tona tak sekata. Vcare Pure Argan Oil juga boleh diguna
sebagai makeup base untuk makeup yang lebih flawless.

FUNGSI/KELEBIHAN/MANFAAT/KEBAIKAN
VCARE PURE ARGAN OIL

Melembabkan kulit
Menghaluskan kulit
Meratakan mekap & memudahkan utk sapu foundation
Meratakan kondisi kulit yang gelupas
Mekap lebih flawless & natural
Mencerah & mensekatakan tona kulit
Mematikan bakteria jerawat
mengurangkan masalah keguguran rambut
melebatkan bulu mata
mencantikkan kuku

KANDUNGAN BAHAN-BAHAN
VCARE PURE ARGAN OIL

100% kandungan Minyak argan

CARA PENGGUNAAN VCARE
PURE ARGAN OIL

UNTUK KULIT KERING DAN MENGGELUPAS
1 titis pagi ( sebelum mekap @ sapu foundation )
1 titis malam sebelum sapu krim malam

UNTUK KULIT KUSAM DAN NORMAL
1 titis sebelum mekap @ sebelum sapu Foundation

UNTUK KULIT BERMINYAK
1 titis 2 hari sekali sbelum mekap @ 1 titis 2 hari sekali
sebelum sapu krim malam

#vcarearganoil #vcaremurah #vcarefoundation #vcare5in1 #vcareterbaik #wanitaterakhir #wanitaterindah #kosmetikmurah

KEBAIKAN TREATMENT BASED VCARE
Rawat kulit anda tanpa ragu2.
✔️Melawan radikal bebas. ✔️Bagus untuk menghilangkan parut / sunburn /luka terbakar / kulit kering dan rosak
✔️Dipakai sebelum bermake up sangat bagus untuk memastikan make up tidak CRACK (pecah,merekah). ✔️memudarkan jeragat dan bintik hitam
✔️Mencerahkan kulit wajah * Treatment Based ni jgk BOLEH MENGHILANGKAN BIJI KOLESTROL jgk tau.... Cara penggunaan :
sebelum apply Vcare Foundation, sapukan dulu Vcare Treatment Based tujuan untuk merawat kulit muka dan untuk nampak lebih glowing.

Penggunaan yg konsisten akan memberi hasil yang sgt bagus untuk kulit.

Bahan - Bahan - RoseHip Oil seed.

#sayapakaisayajual
#vcareterbaik
HANYA RM39 shj tau
www.wasap.my/60179456701/vcare

- Set ini tahan berapa lama?
A - Pengunaan tahan selama 2 bulan.

Q - Kulit saya agak berminyak.Vcare Exclusive sesuai tak?
A - Ya. ia sesuai untuk semua jenis kulit.

Q - Kalau saya pakai foundation lain bole mix ke dgn DP punya krim siang?
A - Boleh mix. tiada masalah.

Q - Tiada pengelupasan ke?
A - Tiada sis.

Q - Ada kkm tak Vcare Exclusive skincare?
A - Ada sis. ia sudah di sahkan oleh KKM

Q - Berapa lama boleh tengok perubahan?
A - Mengikut testimoni seawal seminggu sudah mendapatkan hasil. Bergntung pada cara pengunaan.Tips elakkan makan makanan berminyak, lebihkan bersenam dan tidur yang cukup.

#vcarearganoil #vcareterbaik #vcaremurah

Vcare Pure Argan Oil sangat sesuai untuk kulit yang mengalami masalah kering,
kasar kusam, dan tona tak sekata. Vcare Pure Argan Oil juga boleh diguna
sebagai makeup base untuk makeup yang lebih flawless.

FUNGSI/KELEBIHAN/MANFAAT/KEBAIKAN
VCARE PURE ARGAN OIL

Melembabkan kulit
Menghaluskan kulit
Meratakan mekap & memudahkan utk sapu foundation
Meratakan kondisi kulit yang gelupas
Mekap lebih flawless & natural
Mencerah & mensekatakan tona kulit
Mematikan bakteria jerawat
mengurangkan masalah keguguran rambut
melebatkan bulu mata
mencantikkan kuku

KANDUNGAN BAHAN-BAHAN
VCARE PURE ARGAN OIL

100% kandungan Minyak argan

CARA PENGGUNAAN VCARE
PURE ARGAN OIL

UNTUK KULIT KERING DAN MENGGELUPAS
1 titis pagi ( sebelum mekap @ sapu foundation )
1 titis malam sebelum sapu krim malam

UNTUK KULIT KUSAM DAN NORMAL
1 titis sebelum mekap @ sebelum sapu Foundation

UNTUK KULIT BERMINYAK
1 titis 2 hari sekali sbelum mekap @ 1 titis 2 hari sekali
sebelum sapu krim malam

#vcareterbaik #vcaremurah #vcare foundation #wanitaterakhir #kosmetikborong #testimonivcare #meletop

VCARE GLOSSY FOUNDATION

CANTIK DAN GLOWING SEPANTAS 2MINIT!! .

Pemusnah jerawat!! Pemudar jeragat!! Pemudar parut dan cela!!
All in one dearies!!
.

KENAPA VCARE GLOSSY FOUNDATION BEST??
► Tekstur yang sangat ringan
► Mudah di sapu dan di cuci
► Mudah meresap
► Tahan sehingga 24 jam
► Kulit lebih glowing dan bertambah flawless sepantas 3 minit
► Lebih sekata dan tidak bercapuk
► Mengandungi SPF 30Ini foundation sambil merawat!! PASTIKAN ANDA MILIKI Vcare glossy foundation Kulit FLAWLESS sepanjang hari
Pasti ramai yang jeles dgn kulit anda

Tak percaya?? #kosmetikborong #vcareterbaik #vcareterbaik #vcare flawless #wanitaterakhir #murah #meletop

VCARE GLOSSY FOUNDATION

CANTIK DAN GLOWING SEPANTAS 2MINIT!! .

Pemusnah jerawat!! Pemudar jeragat!! Pemudar parut dan cela!!
All in one dearies!!
.

KENAPA VCARE GLOSSY FOUNDATION BEST??
► Tekstur yang sangat ringan
► Mudah di sapu dan di cuci
► Mudah meresap
► Tahan sehingga 24 jam
► Kulit lebih glowing dan bertambah flawless sepantas 3 minit
► Lebih sekata dan tidak bercapuk
► Mengandungi SPF 30Ini foundation sambil merawat!! PASTIKAN ANDA MILIKI Vcare glossy foundation Kulit FLAWLESS sepanjang hari
Pasti ramai yang jeles dgn kulit anda

Tak percaya?? #kosmetikborong #vcareterbaik #vcaremurah #vcare foundation #wanitaterakhir #tergantungsepi

VCARE GLOSSY FOUNDATION

CANTIK DAN GLOWING SEPANTAS 2MINIT!! .

Pemusnah jerawat!! Pemudar jeragat!! Pemudar parut dan cela!!
All in one dearies!!
.

KENAPA VCARE GLOSSY FOUNDATION BEST??
► Tekstur yang sangat ringan
► Mudah di sapu dan di cuci
► Mudah meresap
► Tahan sehingga 24 jam
► Kulit lebih glowing dan bertambah flawless sepantas 3 minit
► Lebih sekata dan tidak bercapuk
► Mengandungi SPF 30Ini foundation sambil merawat!! PASTIKAN ANDA MILIKI Vcare glossy foundation Kulit FLAWLESS sepanjang hari
Pasti ramai yang jeles dgn kulit anda

Tak percaya?? #vcareterbaik #vcaremurah #vcare #kosmetikborong
#wanitaterindah

Vcare Pure Argan Oil sangat sesuai untuk kulit yang mengalami masalah kering,
kasar kusam, dan tona tak sekata. Vcare Pure Argan Oil juga boleh diguna
sebagai makeup base untuk makeup yang lebih flawless.

FUNGSI/KELEBIHAN/MANFAAT/KEBAIKAN
VCARE PURE ARGAN OIL

Melembabkan kulit
Menghaluskan kulit
Meratakan mekap & memudahkan utk sapu foundation
Meratakan kondisi kulit yang gelupas
Mekap lebih flawless & natural
Mencerah & mensekatakan tona kulit
Mematikan bakteria jerawat
mengurangkan masalah keguguran rambut
melebatkan bulu mata
mencantikkan kuku

KANDUNGAN BAHAN-BAHAN
VCARE PURE ARGAN OIL

100% kandungan Minyak argan

CARA PENGGUNAAN VCARE
PURE ARGAN OIL

UNTUK KULIT KERING DAN MENGGELUPAS
1 titis pagi ( sebelum mekap @ sapu foundation )
1 titis malam sebelum sapu krim malam

UNTUK KULIT KUSAM DAN NORMAL
1 titis sebelum mekap @ sebelum sapu Foundation

UNTUK KULIT BERMINYAK
1 titis 2 hari sekali sbelum mekap @ 1 titis 2 hari sekali
sebelum sapu krim malam

Wassap me 0105705204
#vcareterbaik #vcaremurah #makeupmurah #pemborongkosmetik #kitajuara2017 #uumthebest #tergantungsepi #cantikmulus

VCARE GLOSSY FOUNDATION

CANTIK DAN GLOWING SEPANTAS 2MINIT!! .

Pemusnah jerawat!! Pemudar jeragat!! Pemudar parut dan cela!!
All in one dearies!!
.

KENAPA VCARE GLOSSY FOUNDATION BEST??
► Tekstur yang sangat ringan
► Mudah di sapu dan di cuci
► Mudah meresap
► Tahan sehingga 24 jam
► Kulit lebih glowing dan bertambah flawless sepantas 3 minit
► Lebih sekata dan tidak bercapuk
► Mengandungi SPF 30Ini foundation sambil merawat!! PASTIKAN ANDA MILIKI Vcare glossy foundation Kulit FLAWLESS sepanjang hari
Pasti ramai yang jeles dgn kulit anda

Tak percaya?? #vcareterbaik #vcarefoundation #vcaremurah #pemborongkosmetik #kitajuara2017 #fazura #makeupmurah #honeybeevenom #uumthebest #themineral #organic

VCARE TREATMENT BASED..😍😍😍 Byak klebihannya... ✅1bekas ni fungsi same mcm pakai set skincre ye
✅boleh dijadikan alas make up
✅boleh dijadikn krim siang
✅boleh dijadikan krim malam ❣️ringan je bila pakai ❣️malam2 klau malas nk pakai 1muka,calit2 jew kt jerawat,esknye jerawat makin kering@mngecut😊 ❣️malam2 nk calit2 kt parut jerawat pn bleh..Parut makin lama makin pudar😊

0192615385 nani

#vcareseller #vcareuser #vcarethebest #vcareterbaik #vcaretreatmentbased #vcarefoundation #vcareserum

Feedback again 💓
.
Serum essence ni tujuannye bukan je dpt atasi lemak2 kt bawah dagu of course la agen pemutih yg bganda3 taw dan menegangkan kulit,dan pasti nye dpt melembab kan kulit jgak.. Gabungan hebat 24k gold dlm ni mmg muka berseri2 after apply.
.
I love Vcare 💓
.
#vcarebeautyseller
#vcarefoundation
#vcarebrush
#vcareskincare
#vcareoriginal
#vcareserum
#vcareterbaik

Mekap tak cantik?
Asyik crack , tak flawless, tak smooth?? Tu laa..sape suruh tak pakai Vcare Argan dlu sebelum mekap..
.
1titik saja boleh jimat banyak.
Harga? RM35 je
.
Nak lagi cantik,ikut step ni⤵
Serum vcare,Argan oil vcare,Treatment Based vcare,foundation vcare.
.
#vcareterbaik
#vcareskincare
#vcarefoundation
#vcarearganoil
#vcaretreatmentbased
#vcarebrush
#vcareserum

Kalau pergi mana mana xsah lah kalau tak tenyehh argam oil by Vcare ni.. awesome sangat sangat sebab ia akan mem'flawless kan kulit kita n bertambahlah glow glowing wei.. seriously bestt xtipu langsung 😘😘 Uolss wajib try taw #vcarelovees #vcareterbaik

Assalamualaikum. Beg mekap lonim penuh koleksi #VcareBeauty dah. Fall in love dgn koleksi pink ni 😍 . Setiap hari pakai taw. Lagi lagi laa sekarang musim panas, puasa lagi laa. Nak pergi bazzar pom wajib pakai.
#ATTENTION
Promo grab 2item dpt free pos 👇
Sehingga 22hb 💐Serum essence+pure argan oil
💐vcare foundation+pure argan oil
💐vcare foundation+cleanser 100ml
💐Cleanser 100ml +sunblock 15g
💐Ske+vcare foundation

#vcarebeautyseller
#hNbeautyteam

Untuk area Kuala Krai boleh pm 01125670710 untuk order. Yang jauh jgn risau kita post yeer.
#vcareseller #kualakrai #kotabharu #vcarekelantan #purearganoil #vcarefoundation #serumessence #vcareterbaik #ramadhan

Most Popular Instagram Hashtags