#valaclassic

MOST RECENT

Për ata që i qëndrojnë besnik stilit klasik, 4.5 cent/minut me të gjithë operatorët vend.

#valaclassic #valamobile #telekomi #3pVala #kosova

Alb 1000, pako me 1000MB internet me kohëzgjatje prej 4 ditëve.

#valamobile #stupcat #telekomi #ntrip #familjadhemiqt #valaclassic #valapostpaid #kosova

Hidhjani një sy partnerëve tanë për shërbime të internetit jashtë Kosovës: http://www.kosovotelecom.com/tk/_roaming-postpaid.php

#valamobile #valaRoaming #valapostpaid #stupcat #ntrip #valaclassic #telekomi #kosova

Blerja e pakove të internetit s’ka qenë kurrë më e thjeshtë. Dërgo SMS në numrin 50555, me emërtimin e pakos (psh. Teksti 3GB, për pakon prej 3GB internet). #valamobile #valaclassic #valapostpaid #ntrip #stupcat #familjadhemiqt #3pVala #telekomi #kosova

Me produktin Familja dhe Miqtë Free 24, ju mund të bisedoni brenda 24 orëve, pa limit me 12 anëtarë te listës “FnF”. #valamobile #familjadhemiqt #valaclassic #stupcat #ntrip #valapostpaid #telekomi #kosova

E diela s’është e mërzitshme me Familja dhe Miqtë Free 24.
Aktivizoni produktin, që të mund të bisedoni brenda 24 orëve, pa limit me 12 anëtarë te listës “FnF”

#valaclassic #valamobile #familjadhemiqt #kosova

Një vikend i zgjatur s’është asgjë pa një pako tw mirë të internetit. Alb 1000, pako me 1000MB internet me konëzgjatje prej 4 ditëve.

#valamobile #valaclassic #familjadhemiqt #ntrip #stupcat #kosova

Pakot e Internetit M dhe L, për konsumatorët që përfitojnë nga shfrytëzueshmëria e madhe e internetit, vijnë me 4GB gjegjësisht 10GB internet.

#valamobile #valapostpaid #valaclassic #ntrip #familjadhemiqt #diasporashqiptare #kosova

Blerja e pakove të internetit s’ka qenë asnjëherë më e lehtë.
Dergo SMS me kapacitetin e pakos (p.sh 1 GB, 2GB, 3GB, 5GB) në numrin 50555.

#vala #valamobile #valapostpaid #valaclassic #ntrip #diasporashqiptare #kosova

Most Popular Instagram Hashtags