#uum

589248 posts

TOP POSTS

#tb #askhattadolmatvol2 #uum thank you @kymie @syauqiamar for organizing this talk as i love sharing my knowledge and experience in fashion, education and business .
.
#educationfirst #fashioneducation #askhattadolmatvol4 #askhattadolmat .
.
Next #askhattadolmatvol4 at mahkota Parade Malacca 8th april 2017 detail πŸ‘‰πŸΌ @ehehbazaar

Hujan.....
.
.
Hujan ni kadang2 datang tak ikut time jugak. Bukan nya apa yang berita kata semua betul pun πŸ˜…. Tapi saya bukan nak persoalkan berita or anything.

Saya cuma nak bandingkan yang rezeki kita macam hujan jugak, Rezeki Kita boleh datang bila2 masa dan di mana jua kita berada. Mungkin rezeki awak harini. Mungkin rezeki saya petang ni, kita tak boleh jangkakan benda tu.

So siapa tahu mungkin rezeki awak ada dalam #businessacademy360 ini. Dan cara terbaik untuk tahu awak ada rezeki atau tak dalam #businessacademy360 ni ialah awak perlu bermula dulu.

Orang selalu tanya "Macam mana nak bermula?" . Alaa senang je awak whatsapp no saya bawah ni πŸ‘‡senang kan 😊
.
Akma Ramli
πŸ“ž011.37560877
πŸ“ž011.37560877
πŸ“ž011.37560877
www.otcmarket.com
.
#businessacademy360 #ba360crown #cd4ba360 #newplan #newmodule #newproject #akmayoungmillionaire #takeitorleaveit #nowornever #janapendapatan #sideincome #studentslife #iiumkuantan #iiumgombak #uitm #uum #umk #ukm #upm #melaka #johor #kuantan #pahang

Dunia perniagaan yang sebenar bukanlah terletak pada wang ringgit semata-mata tetapi mungkin salah satu yang kita boleh apply adalah bagaimana kita nak bagi manfaat kepada orang lain yang kurang berkemampuan. .

Apabila orang lain berjaya, in Syaa Allah kita akan lebih gembira kerana melihat orang yang kita bantu berjaya sama-sama dengan kita. .

Shah
0182804553

#businessacademy360 #ba360crowndistrict3 #ba360 #iium #uiam #uitm #uthm #uum #uten #upnm #unisel #kuis #politeknik #usm #usim

Assalamualaikum dan selamat petang warga instagram sekalian....
.
saya nak berkongsi satu peluang perniagaan yang telah terbukti ramai yang dah boleh keluar dari masalah kewangan bersama #businessacademy360
.
Berniaga hanya dari rumah | menggunakan smartphone sahaja | menggunakan platform yang telah disediakan | keuntungan anda yang tetapkan
.
Berminat??...untuk mengetahui lebih lanjut pasal business nie boleh contact number dibawah
.
Join hari ini 50% kerja anda saya tolong settlekan.
.
for business purpose:
DIANA
01131679151
01131679151
01131679151
.
#businessacademy360 #ba360granite #projecttansri #diananextmillionare #newmodule #newstrategi #4step #earnwhileULearn #tekniksemakphone #umk #uum #upm #usm #uitm #unimap #uthm #kptm #kelantan #kedah #johor #sabah #sarawak

Apa pun yang kita lalui.. kuatkan semangat dan terus jalan.. kekuatan untuk teruskan hidup adalah semangat.. tanpa semangat mungkin apa yang kita mahukan susah untuk capai.. semoga kita menjadi orang yang terbaik dikalangan yang terbaik..
.
.
Mohd Aizuddin
018-2978462 Whatsapp
018-2978462 Whatsapp .
.
#ProjekIncomeTurbo
#Businessacademy360
#Furious360 #aizuddinlifestyle
#uitm #business #newmodule #newproject #newplan
#uniten #uthm #uitmsa #utm #cheras
#uum #uia #upm #unikl #usim #ump #unisza #ba360peneng #bangi #GMI #OnlineGerilla2017 #instagood #aizuddinjournal

Hiraukan apa mereka kata. Terus fokus tengan jalan dan hala tuju sendiri. . . .
..
Mereka yang sibuk menjaga perihal orang lain kerana tiada apa yang boleh dijaga pada diri mereka. Biarkan mereka terus berkata-kata, dalam kita berusaha menambahbaik diri kita sendiri. . . . .
..
Sama-sama kita berjaya. 😁

More tags :

#lifestyleacap #tekniksemakphone
#businessacademy360 #businesscoaching
#personalcoaching #ba360emerald #motivation #sideincome #projekusahawan17
#berniagadarirumah #berniagaadalahsunnah
#uitm #utm #uthm #unikl #politeknik #utem #ukm #upm #usim #iium #uum #ums #sabah #sarawak #freelance #millionairemindset #minicooper #contest #programgandakanwangsimpanan2k17

KEHIDUPAN STUDENT BIASA!!! .
.
.
hidup diberi pilihan samada nak menjadi biasa-biasa ataupun luar biasa.
.
Siapa yang nak menjadi student luar biasa boleh nantikan project terbaru dari #businessacademy360 | berniaga dari rumah | menggunakan smartphone sahaja.
.
for business purpose:
Asyraf Sukuri
013.234.3538
.
#businessacademy360 #ba360lifestyle #ba360granite #4step #freecoaching #tekniksemakphone #uitm #upm #ukm #uum #uthm #kvpc #kolejvokasional #asyrafsukuri #asyrafsukurilifestyle

MOST RECENT

✳BUSINESS ACADEMY 360 ✳
.
.βœ…Satu team yg tertubuh utk memberi cara dan guide yg betul utk memulakan perniagaan NETWORK MARKETING
.
.βœ…Walaupun anda ZERO dalam bisnes, Ianya takkan menjadi masalah kerana kami mempunyai sistem MENTOR yang akan membantu anda untuk memulakan perniagaan ini.
.
.βœ…Misi : Melahirkan lebih ramai usahawan yang BERJAYA melalui modul-modul yang disediakan dalam BA360
.
.βœ…Visi : Melahirkan 100 orang jutawan pada tahun 2020 dan akan menubuhkan HQ tersendiri untuk tujuan memperluas BA360 ke persada dunia
.
.ws: 0194333237 Syahmi
.
#bisnesacademy360 #ba360 #royalbusinessschool #uitm #uum #um #ukm #umk #ump #umt #umj #usim #ucam #utm #u #kolej #kedah #perlis #perak #kelantan #ganu

[NAK KULIT DOLL ASYALLIEE]
.
Nakk kulit pink2 seperti asyalliee..pink2.. ala2 doll gitu..cantik kann?? 😍😍
.
Patut la kulit asyalliee cantik , pink2..hasil dari Pipipink la uolss..dap2 je dah cantik..😳😳
.
Uolss kena cuba pipipink ni tau..warna sangat natural.. tak merosakkan kulit sebab mengandungi vitamin.. tahan 2-3bulan.. sis gerenti mesti ramai yg puji bila tgk kulit uolss pink2 gituu.. 😍😍
.
.
Jom whatsapp sis πŸ“²018-3808678
.
#pipipinkstickblusher #pipipinkfamirafaa #pipipink .
#glutapanaceamalaysia #glutapanceamalaysia #glutapanaceasg #glutapanceasg #glutapanaceabrunei #glutapanceabrunei #glutapanaceamurah #glutapanceamurah #glutapanaceaoriginal #glutapanceaoriginal #letscantik #uitm #uum #ptpl #panceafiber #panaceaslimoriginal #panaceaslimmalaysia #winkwhitebynisa_ #meletop #lofattah #like4like #bazaarpaknil #winkwhitelotion #hijabstyle

Alahaii cantik nya asyalliee ni kan.. sis memang suka tengok kulit die..pink2.. ala2 doll gitu..cantik sgt.. 😍😍
.
Patut la kulit asyalliee cantik , pink2..hasil dari Pipipink la uolss..dap2 je dah cantik..😳😳
.
Uolss kena cuba pipipink ni tau..Xdela kulit tu nampak putih pucat, tak bermaya.. btw untuk yg kulit gelap pun cantik jugak tau kalau pekena dengan pipipink blusher ni.. seriuss tak tipuu πŸ–πŸ–..
.
Jom dapatkan harga promo dari hq πŸ“²018-3808678
.
#pipipinkstickblusher #pipipinkfamirafaa #pipipink .
#glutapanaceamalaysia #glutapanceamalaysia #glutapanaceasg #glutapanceasg #glutapanaceabrunei #glutapanceabrunei #glutapanaceamurah #glutapanceamurah #glutapanaceaoriginal #glutapanceaoriginal #letscantik #uitm #uum #ptpl #panceafiber #panaceaslimoriginal #panaceaslimmalaysia #winkwhitebynisa_ #meletop #lofattah #like4like #bazaarpaknil #winkwhitelotion #hijabstyle

PipiPink blusher ni sesuai sgt bg sape yang suka makeup ala2 doll.. cantik kan? Sng sgt nk guna ni.. rugi sape yg blum cuba.. πŸ‘ΈπŸ»πŸ‘ΈπŸ».. tak perlu guna banyak..guna sikit je dah nampak kesan rona merah jambu pada wajah.. natural sangat warnanya..boleh pakai tangan atau berus untuk ratakannya..sangat jimat tahan 2-3bulan πŸ€—πŸ€—πŸ˜πŸ˜
.
.
Meh la order..
WhatsApp πŸ“²πŸ“²0183808678 .
.
#pipipinkstickblusher #pipipinkfamirafaa #pipipink .
#glutapanceaoriginal #letscantik #uitm #uum #ptpl #panceafiber #panaceaslimoriginal #panaceaslimmalaysia #winkwhitebynisa_ #meletop #lofattah #like4like #bazaarpaknil #winkwhitelotion #hijabstyle #panaceamurah

πŸ”Ž *Kelebihan PIPI PINK* πŸ’•
.
πŸ“Œ Natural sheer texture πŸ“Œ Moisturizing
πŸ“Œ Natural plants extract πŸ“Œ Dewy finish
.
πŸ“ *PRODUCT DESCRIPTION* πŸ’•
.
πŸ“Œ Natural silky powder quality
πŸ“Œ Thin coating easy to skin shows the skin's natural transparent luster brings to you whole days health pure and fresh makeup look both of your checks πŸ“Œ Bloomed ruddy appear a good color.
.
🎊 *INGREDIENT* πŸ’•
.
πŸ“Œ Extract plant texture
πŸ“Œ Vitamin for skin
πŸ“Œ Talc
πŸ“Œ Mica powder
πŸ“Œ Silica fume
πŸ“Œ Titanium dioxide
.
Jom dapatkan harga promo πŸ“²018-3808678
.
#pipipinkstickblusher #pipipinkfamirafaa #pipipink .
#glutapanaceamalaysia #glutapanceamalaysia #glutapanaceasg #glutapanceasg #glutapanaceabrunei #glutapanceabrunei #glutapanaceamurah #glutapanceamurah #glutapanaceaoriginal #glutapanceaoriginal #letscantik #uitm #uum #ptpl #panceafiber #panaceaslimoriginal #panaceaslimmalaysia #winkwhitebynisa_ #meletop #lofattah #like4like #bazaarpaknil #winkwhitelotion #hijabstyle

πŸ”Ž *Kelebihan PIPI PINK* πŸ’•
.
πŸ“Œ Natural sheer texture πŸ“Œ Moisturizing
πŸ“Œ Natural plants extract πŸ“Œ Dewy finish
.
πŸ“ *PRODUCT DESCRIPTION* πŸ’•
.
πŸ“Œ Natural silky powder quality
πŸ“Œ Thin coating easy to skin shows the skin's natural transparent luster brings to you whole days health pure and fresh makeup look both of your checks πŸ“Œ Bloomed ruddy appear a good color.
.
🎊 *INGREDIENT* πŸ’•
.
πŸ“Œ Extract plant texture
πŸ“Œ Vitamin for skin
πŸ“Œ Talc
πŸ“Œ Mica powder
πŸ“Œ Silica fume
πŸ“Œ Titanium dioxide
.
Jom dapatkan harga promo πŸ“²018-3808678
.
#pipipinkstickblusher #pipipinkfamirafaa #pipipink .
#glutapanaceamalaysia #glutapanceamalaysia #glutapanaceasg #glutapanceasg #glutapanaceabrunei #glutapanceabrunei #glutapanaceamurah #glutapanceamurah #glutapanaceaoriginal #glutapanceaoriginal #letscantik #uitm #uum #ptpl #panceafiber #panaceaslimoriginal #panaceaslimmalaysia #winkwhitebynisa_ #meletop #lofattah #like4like #bazaarpaknil #winkwhitelotion #hijabstyle

πŸ”Ž *Kelebihan PIPI PINK* πŸ’•
.
πŸ“Œ Natural sheer texture πŸ“Œ Moisturizing
πŸ“Œ Natural plants extract πŸ“Œ Dewy finish
.
πŸ“ *PRODUCT DESCRIPTION* πŸ’•
.
πŸ“Œ Natural silky powder quality
πŸ“Œ Thin coating easy to skin shows the skin's natural transparent luster brings to you whole days health pure and fresh makeup look both of your checks πŸ“Œ Bloomed ruddy appear a good color.
.
🎊 *INGREDIENT* πŸ’•
.
πŸ“Œ Extract plant texture
πŸ“Œ Vitamin for skin
πŸ“Œ Talc
πŸ“Œ Mica powder
πŸ“Œ Silica fume
πŸ“Œ Titanium dioxide
.
Jom dapatkan harga promo πŸ“²018-3808678
.
#pipipinkstickblusher #pipipinkfamirafaa #pipipink .
#glutapanaceamalaysia #glutapanceamalaysia #glutapanaceasg #glutapanceasg #glutapanaceabrunei #glutapanceabrunei #glutapanaceamurah #glutapanceamurah #glutapanaceaoriginal #glutapanceaoriginal #letscantik #uitm #uum #ptpl #panceafiber #panaceaslimoriginal #panaceaslimmalaysia #winkwhitebynisa_ #meletop #lofattah #like4like #bazaarpaknil #winkwhitelotion #hijabstyle

[NEVER GIVE UP ON YOUR DREAMS] .
.
Nakkan sesuatu. Cari jalan n usaha sampai dapat
Nak kaya. ? Cari jalan utk jadi kaya.
Nak kereta.? Cari jalan utk dapatkan kereta.
Nak rumah.? Cari jalan utk dapatkan
Simple kanπŸ˜‰ Tapi semua tu mesti seiring dengn Doa, usaha, tawakkal.
Bukan duduk berangan n takda tindakkan. Kalau mcm tu sampai ke sudah takkan ada hasil.πŸ˜… .

NEVER GIVE UP, NEVER GIVE UPπŸ’ͺ🏻 Kepada yg mencari side income partime dengan online shaja. Modal rm370 sekali seumur hidup, potential income sehari rm500. .
Jika anda serious, pm sy skrg😎 .
Nur Izzati
017-5571611
.
.
#SyukurSelalu #RezekiAllahBagi #BusinessAcademy360 #EarnWhileYouLearn #royalbusinesschool #UiTM #uitmshahalam #uitmpuncakalam #unikl #upm #uia #ukm #uum #uthm #unimas #unimap #usas

Pre-Order!! Jangka pos Rabu (29/3/2017)

Kain pasang open meter - Pionies Clara

Harga:
Rm18 semeter.
Lebih 20 meter RM16 semeter

Postage:
5 meter ke bawah: Rm8/12ss
6-10 meter: Rm10/15ss
11-15 mter: Rm15/23ss
16-20 meter: Rm20/28ss

Material: Dubai Silk **tebal dan tidak jarang
**lembut dan gebu
**bidang 45
**open meter min 1 meter

WA 0108711845 to order kat kak Zai yer 😊

#kain #kainpasang #kainpasangcantik #kainpasangmurah #dubaisilk #kainraya2017 #kainpasangraya #bazarpaknil #bazaar #bajusedondon #bazaronline #bazaronlinemalaysia #pioniesclara #officewear #cikgu #cikgusekolah #ukm #utm #uum #uitm #upm #ump #uthm #iium #um #unimas #unikl #preorder #fastsellingitem #raya2017

Pre-Order!! Jangka pos Rabu (29/3/2017)

Kain pasang open meter - Pionies Clara

Harga:
Rm18 semeter.
Lebih 20 meter RM16 semeter

Postage:
5 meter ke bawah: Rm8/12ss
6-10 meter: Rm10/15ss
11-15 mter: Rm15/23ss
16-20 meter: Rm20/28ss

Material: Dubai Silk **tebal dan tidak jarang
**lembut dan gebu
**bidang 45
**open meter min 1 meter

WA 0108711845 to order kat kak Zai yer 😊

#kain #kainpasang #kainpasangcantik #kainpasangmurah #dubaisilk #kainraya2017 #kainpasangraya #bazarpaknil #bazaar #bajusedondon #bazaronline #bazaronlinemalaysia #pioniesclara #officewear #cikgu #cikgusekolah #ukm #utm #uum #uitm #upm #ump #uthm #iium #um #unimas #unikl #preorder #fastsellingitem #raya2017

Pre-Order!! Jangka pos Rabu (29/3/2017)

Kain pasang open meter - Pionies Clara

Harga:
Rm18 semeter.
Lebih 20 meter RM16 semeter

Postage:
5 meter ke bawah: Rm8/12ss
6-10 meter: Rm10/15ss
11-15 mter: Rm15/23ss
16-20 meter: Rm20/28ss

Material: Dubai Silk **tebal dan tidak jarang
**lembut dan gebu
**bidang 45
**open meter min 1 meter

WA 0108711845 to order kat kak Zai yer 😊

#kain #kainpasang #kainpasangcantik #kainpasangmurah #dubaisilk #kainraya2017 #kainpasangraya #bazarpaknil #bazaar #bajusedondon #bazaronline #bazaronlinemalaysia #pioniesclara #officewear #cikgu #cikgusekolah #ukm #utm #uum #uitm #upm #ump #uthm #iium #um #unimas #unikl #preorder #fastsellingitem #raya2017

Pre-Order!! Jangka pos Rabu (29/3/2017)

Kain pasang open meter - Pionies Clara

Harga:
Rm18 semeter.
Lebih 20 meter RM16 semeter

Postage:
5 meter ke bawah: Rm8/12ss
6-10 meter: Rm10/15ss
11-15 mter: Rm15/23ss
16-20 meter: Rm20/28ss

Material: Dubai Silk **tebal dan tidak jarang
**lembut dan gebu
**bidang 45
**open meter min 1 meter

WA 0108711845 to order kat kak Zai yer 😊

#kain #kainpasang #kainpasangcantik #kainpasangmurah #dubaisilk #kainraya2017 #kainpasangraya #bazarpaknil #bazaar #bajusedondon #bazaronline #bazaronlinemalaysia #pioniesclara #officewear #cikgu #cikgusekolah #ukm #utm #uum #uitm #upm #ump #uthm #iium #um #unimas #unikl #preorder #fastsellingitem #raya2017

Pre-Order!! Jangka pos Rabu (29/3/2017)

Kain pasang open meter - Pionies Clara

Harga:
Rm18 semeter.
Lebih 20 meter RM16 semeter

Postage:
5 meter ke bawah: Rm8/12ss
6-10 meter: Rm10/15ss
11-15 mter: Rm15/23ss
16-20 meter: Rm20/28ss

Material: Dubai Silk **tebal dan tidak jarang
**lembut dan gebu
**bidang 45
**open meter min 1 meter

WA 0108711845 to order kat kak Zai yer 😊

#kain #kainpasang #kainpasangcantik #kainpasangmurah #dubaisilk #kainraya2017 #kainpasangraya #bazarpaknil #bazaar #bajusedondon #bazaronline #bazaronlinemalaysia #pioniesclara #officewear #cikgu #cikgusekolah #ukm #utm #uum #uitm #upm #ump #uthm #iium #um #unimas #unikl #preorder #fastsellingitem #raya2017

πŸ’₯πŸ’₯bookedπŸ’₯πŸ’₯
Vintage Adidas Casual Jacket
---------------
S Size
pit 20, lenght 24
Condition 10/10
Fabric Polyester
Single Layer
Made in Japan
--------------
RM97 inclusive poslaju
0102385965
Whatsapp

#outdoorjacket #thenorthface #tnf #adidasmurah #adidasbundle #hoody #windbreaker #jacket #igshopmalaysia
#instashopmalaysia #bazaarpaknil
#prelovedmalaysia #preloved
#bundle #kakibundle #bundlemalaysia
#bundleonline #kl #kualalumpur
#malaysia #streetwear #uitm #uiam
#upm #uum #unikl #usm #ukm #unimap
#uthm

Alahaii cantik nya asyalliee ni kan.. sis memang suka tengok kulit die..pink2.. ala2 doll gitu..cantik sgt.. 😍😍
.
Patut la kulit asyalliee cantik , pink2..hasil dari Pipipink la uolss..dap2 je dah cantik..😳😳
.
Uolss kena cuba pipipink ni tau..Xdela kulit tu nampak putih pucat, tak bermaya.. btw untuk yg kulit gelap pun cantik jugak tau kalau pekena dengan pipipink blusher ni.. seriuss tak tipuu πŸ–πŸ–..
.
Jom dapatkan harga promo dari hq πŸ“²018-3808678
.
#pipipinkstickblusher #pipipinkfamirafaa #pipipink .
#glutapanaceamalaysia #glutapanceamalaysia #glutapanaceasg #glutapanceasg #glutapanaceabrunei #glutapanceabrunei #glutapanaceamurah #glutapanceamurah #glutapanaceaoriginal #glutapanceaoriginal #letscantik #uitm #uum #ptpl #panceafiber #panaceaslimoriginal #panaceaslimmalaysia #winkwhitebynisa_ #meletop #lofattah #like4like #bazaarpaknil #winkwhitelotion #hijabstyle

Most Popular Instagram Hashtags