#uum

17 posts

TOP POSTS

UNIVERSITI UTARA MALAYSIA #SAKIT #UUM terima kasih semua, moga jumpa lagi
#iamneeta

hujan oh hujan ☔☔☔
.
.
.
.
Hujan ni kadang2 datang tak ikut time jugak. Bukan nya apa yang berita kata semua betul pun 😅. Tapi saya bukan nak persoalkan berita or anything.
.
Saya cuma nak bandingkan yang rezeki kita macam hujan jugak, Rezeki Kita boleh datang bila2 masa dan di mana jua kita berada. Mungkin rezeki awak harini. Mungkin rezeki saya malam ni, kita tak boleh jangkakan benda tu.
.
So siapa tahu mungkin rezeki awak ada dalam #businessacademy360 ini. Dan cara terbaik untuk tahu awak ada rezeki atau tak dalam #businessacademy360 ni ialah awak perlu bermula dulu.
.
Orang selalu tanya "Macam mana nak bermula?". Alaa senang je awak whatsapp no saya bawah ni 👇senang kan 😜
.
.
Nurnaimah
019-5684477
019-5684477
019-5684477 .
#ieymayouthmillionaire #ieymalifestyle #verve #verveinstituteofentrepreneurship #ieymayoungentreprenuer #newplan #thailand #brunei #uum #upm #usm #uitm #unimap #uthm #kptm #kelantan #kedah #johor #sabah #dubai #indonesia #selangor #negerisembilan #melaka #BusinessAcademy360 #ba360crown

TAKKAN MUDAH UNTUK MILIKI...
.
.
Jika tak di uji dengan cabaran dan dugaan. Makin jauh kita langkah makin banyak yang kita lalui. Adakah kita perlu berdiam diri ? Ataupun terus menanti? Ataupun aku harus hadapi. Semua terletak atas semangat diri sendiri. Nak seribu daya taknak cukup dgn satu dalih. Kejayaan pasti milik kita...
.
Saya ingin berkongsi satu platform bagaimana nak buat pendapatan melalui Business Academy 360. Business Academy 360 menyediakan satu platform dan rata2 ini adalah proven platform...
.
Untuk tahu lebih lanjut boleh segera pm saya dan kita sembang. 😊 .
📞fazryn -> 011-36398724
📞fazryn -> 011-36398724
📞fazryn -> 011-36398724 .
#bussinessacademy360 #RezekiAllahBagi #EarnWhileYouLearn
#fazrin_ba360
#UiTM #uum #um #unisel #usim #unimas #ums #umt #unikl #utm #usm #upm #uia #ukm

Biarpun smua jauh di perantauan. Rindu zaman2 study kt Al-Azhar Mesir dlu. 😜 Rindu gila kt rumet2/bff ni. 3 thn kot duduk bersama😂 katil atas bwh. Cikmad mkn nasi separuh xhabis, bungkuih blk letak tepi meja. Rizal berkampung mkn nasi smbil tgk naruto. Kamal pulak perangai pelik makan megi 3/4 je. Lg 1/4 dia buang😁. Aku? Aku la yg kupas pelam kt hgpa wey! Rindu woi, jgn teqeyak! #uum #bff rindu smua!

KEINGINAN SERTA KEMAHUAN .
.
Dua benda yang sama ataupun berbeza. Tapi jika di pandang pada sudut positif ianya adalah sesuatu yang kita nak dan kita inginkan. Kalau ia ada depan mata , walaupun di lempar batu tetap tepis dan gigih utk miliki
.
.
Tapi, kenapa mesti ada istilah PUTUS ASA? Dugaan wajib ada jika ingin kan sesuatu. Itu adalah rules kehidupan. Usah di bimbang sbb setiap kesusahan akn hadir kesenangan. Sama mcm perniagaan knp perlu berhenti jika blm dapat hasil. .
.
Lain pilihan lain hasil nya. Jangan mudah rapuh jangan mudah melatah. Kita masih belum berada di garisan penamat.
.
.
Business Inquiries 👇
.
Syazwan - 013.661.5013
Syazwan - 013.661.5013
💼 Financial & Business Advisor
Email : 📩 syazwan.adiba@gmail.com .
.
Tags :
#ProgramSaving2017 #BusinessSchoolClub #SkillsOnlineStage3 #WTEmpire #Prorich769 #Prorich769Academy #syazwanlifestyle #ukmbangi #uum #unisel #uitmjengka #uitmtapah #uitmshahalam #uitmpuncakperdana #uitmseriiskandar #uitmpuncakalam #ikbnpagoh #ikbnperak #usm #usim #upsi #unikl #uniten #msu #unikl #usmc #usim #utmspace #ipta #ipts

Pernah Tak korang ? 😕👇
.
.
.
Rasa yang diri ni begitu kerdil berbanding dengan orang lain ? Rasa orang lain lagi hebat dari diri sendiri ? Rasa tak boleh nak berjaya macam orang lain berjaya !.
.
Jangan pernah sekali rendahkan bakat dan kemampuan diri sendiri ! Mereka jadi macam tu sebab mereka percaya mereka boleh lakukan hal itu . Tiada ape yang dapat halang melainkan diri mereka sendiri yang ingin lakukan perkara tersebut ..
.
Terlupa ke dulu waktu mula² nak belajar berjalan ? Korang terus boleh bangun and jalan dengan yakin ke ? Mesti tatih² dulu kan ? Tak perasan ke sebenarnya dari situ lagi kita dah letak kepercayaan kepada diri kita untuk boleh berjalan sendiri tanpa bantuan orang lain .
.
See ? Just believe in yourself when you do something because you are what you think . If you think you will loose you will become looser. If you think you will win you will become winner 💪 .
.
Business Inquiries 👇
Click link on bio ; or ,
Wan - 0134711994 (Whatsapp)
Wan - 01111403769 (Call)
💼 Financial & Business Advisor
Email : 📩 talhahhassan35@gmail.com .
.
Tags :
#ProgramSaving2017 #BusinessSchoolClub #SkillsOnlineStage3 #WTEmpire #Prorich769 #Prorich769Academy #wanlegacylifestyle #upm #ukmbangi #uum #unisel #uitmjengka #uitmtapah #uitmshahalam #uitmpuncakperdana #uitmseriiskandar #uitmpuncakalam #usm #usim #upsi #unikl #uniten #msu #unikl #usmc #usim #utmspace #ipta #ipts

Permulaan business memang susah sebab kita takde asas dalam bidang yang baru kita ceburi. Kita nak set up business kita, nak dptkan networking, nak dapat rentak business tu dan sebagainya. .
.
Logik kita sekolah dulu masa darjah 1 nak belajar matematik susah, payah sampai tension. Sebab benda tu benda baru dalam hidup kita. Tapi sampai darjah 6 kita guna, sampai spm kita guna dan sampai sekarang kita still lagi guna betul tak ?. Mahir tak ? Dah biasa tak dengan matematik ?. .
.
Sama macam bisnes yang kita cuba-cuba untuk buat, baru bermula. Permulaan memang susah. Nak kene bertahan at least 5 tahun. Baru dapat rentak tentang business kita. Tak kesah bisnes apa apa. Kene tahu skill dalam business. Baru kita akan kuasai dan mahir bidang tu. .
.
Salah ? Gagal ?. Silap ?. Biasa la tu. Sedangkan matematik yang dah belajar lebih 10 tahun pun sekarang pun kita kadang-kadang salah kira. Apatah lagi business yang kita baru start dalam setahun, sebulan, seminggu betul tak ?. .
.
For business purpose:
WAFI A'ISH
📞017-9642993 whatsapp/call
📞017-9642993 whatsapp/call
📞017-9642993 whatsapp/call
#WafiLifeStyle😎
#GammaNetwork
#BusinessSchoolClub
http://www.otcmarket.com
.
#WafiMillionaire #wafikata #OnlineSkillsStage3 #um #universitimalaya #unikl #utm #usm #upm #uia #ukm #UTeM #utar #unikl #utm #usm #lofattah #uiagombak #uum #unimas #usim #upsi #ump #uniSZA #uthm #usas #kuis #unisel

RAMAI DM TANYE, TEKNIK "ARTIS TU MACAM MANE?"😁
.
Admin rase dah banyak kali admin ajar dan siap buat video lagi(link video ade pada bio profile @boom_followers_malaysia).
.
Tapi takpe lah, disebabkan Admin sayang korang, admin buat satu lagi post khas untuk teknik ni. Tak susah pon. .
.
.
Tengok video tu pastu try, tak rugi pon mencuba. FREE KAN? Dah cuba, komen "BOOM" kat bawa tu OK?😀
.
.

Lagi satu, ramai tanye "Eh kenape buat teknik ni kadang-kadang dapat sikit je followers masuk?". Jawapan dia, kene buat selalu.
.
APE LAGI! SHARE LA KAT KAWAN2 KORANG!!😍😘
.
*Ps:Nanti admin nak buat gambar post pasal teknik paling POWER, iaitu "TEKNIK REPOST".
.
#Igersmalaya #vscomalaysia #uitm #uum #universitimalaya #malaysia #ikutcarakita #my_genggua #igersmy #prismamalaysia #uitmshahalam #uia #kolejkomuniti #pokemongo #sayajual #bazarpaknil #kosmetik #bajukurung #malaysia #fitmalaysia #akuyangpakaikauyangpanas

[ Semua free ]
.
.
.
Kelas free , tenaga pengajar pun free , modul pun free. Banyakkan free tu. .
Dalam bisnes ini segalanya sudah tersedia. Hanya tinggal pada kita sahaja untuk apply.
.
Tak perlu pandai berbisnes , hanya perlu ada kemahuan untuk berjaya dan keinginan untuk belajar dan diajar.
.
.
#royalbusinessschool #businesacademy360 #wearethetrendmaker #earnwhileyoulearn #shafiqyoungmillionaire #shafiqlifestyle #fighter #politeknik #kptm #uitm #uia #usim #uum #unisel #msu #kuim

MOST RECENT

💝Wholesale Seller Welcome

PROMOSIII
2bag rm50 inc possss sm dan ss

kalau beli satu rm45 sekali pos
baik beli 2 hehe, bgtau kat kawan kawan saya buat promotion ni tmpang duk murah.. qualiti juga sama baik. good money value

boleh pm zati k? ) kalau beli comfirm terpikat

dropship/ reseller/ wholesale are.welcome
all item will get gift

Note: the color which able to add to cart means AVAILABLE

ready stock

reseller are welcome. ‼RM50‼RM50‼RM50!!. . 🎉FREE POSTAGE‼
🎉FREE POSTAGE‼
🎉FREE POSTAGE‼
🎉FREE POSTAGE‼
🎉FREE POSTAGE‼

ws +60194481150

#TRUSTEDseller #slingbagmurah #slingbag #bagmurah #begmurah #sayajualbeg #begmalaysia #slingbagmalaysia #sale #sales #diskaun #begmurahmalaysia #bazarpaknil #bazarkarat #klcc #uitm #uthm #utm #upnm #unitar #politeknik #polimas #puo #ptss #pmza #uitmsriiskandar #um #ukm #unimap #uum

💝Wholesale Seller Welcome

PROMOSIII
2bag rm50 inc possss sm dan ss

kalau beli satu rm45 sekali pos
baik beli 2 hehe, bgtau kat kawan kawan saya buat promotion ni tmpang duk murah.. qualiti juga sama baik. good money value

boleh pm zati k? ) kalau beli comfirm terpikat

dropship/ reseller/ wholesale are.welcome
all item will get gift

Note: the color which able to add to cart means AVAILABLE

ready stock

reseller are welcome. ‼RM50‼RM50‼RM50!!. . 🎉FREE POSTAGE‼
🎉FREE POSTAGE‼
🎉FREE POSTAGE‼
🎉FREE POSTAGE‼
🎉FREE POSTAGE‼

ws +60194481150

#TRUSTEDseller #slingbagmurah #slingbag #bagmurah #begmurah #sayajualbeg #begmalaysia #slingbagmalaysia #sale #sales #diskaun #begmurahmalaysia #bazarpaknil #bazarkarat #klcc #uitm #uthm #utm #upnm #unitar #politeknik #polimas #puo #ptss #pmza #uitmsriiskandar #um #ukm #unimap #uum

💝Wholesale Seller Welcome

PROMOSIII
2bag rm50 inc possss sm dan ss

kalau beli satu rm45 sekali pos
baik beli 2 hehe, bgtau kat kawan kawan saya buat promotion ni tmpang duk murah.. qualiti juga sama baik. good money value

boleh pm zati k? ) kalau beli comfirm terpikat

dropship/ reseller/ wholesale are.welcome
all item will get gift

Note: the color which able to add to cart means AVAILABLE

ready stock

reseller are welcome. ‼RM50‼RM50‼RM50!!. . 🎉FREE POSTAGE‼
🎉FREE POSTAGE‼
🎉FREE POSTAGE‼
🎉FREE POSTAGE‼
🎉FREE POSTAGE‼

ws +60194481150

#TRUSTEDseller #slingbagmurah #slingbag #bagmurah #begmurah #sayajualbeg #begmalaysia #slingbagmalaysia #sale #sales #diskaun #begmurahmalaysia #bazarpaknil #bazarkarat #klcc #uitm #uthm #utm #upnm #unitar #politeknik #polimas #puo #ptss #pmza #uitmsriiskandar #um #ukm #unimap #uum

💝Wholesale Seller Welcome

PROMOSIII
2bag rm50 inc possss sm dan ss

kalau beli satu rm45 sekali pos
baik beli 2 hehe, bgtau kat kawan kawan saya buat promotion ni tmpang duk murah.. qualiti juga sama baik. good money value

boleh pm zati k? ) kalau beli comfirm terpikat

dropship/ reseller/ wholesale are.welcome
all item will get gift

Note: the color which able to add to cart means AVAILABLE

ready stock

reseller are welcome. ‼RM50‼RM50‼RM50!!. . 🎉FREE POSTAGE‼
🎉FREE POSTAGE‼
🎉FREE POSTAGE‼
🎉FREE POSTAGE‼
🎉FREE POSTAGE‼

ws +60194481150

#TRUSTEDseller #slingbagmurah #slingbag #bagmurah #begmurah #sayajualbeg #begmalaysia #slingbagmalaysia #sale #sales #diskaun #begmurahmalaysia #bazarpaknil #bazarkarat #klcc #uitm #uthm #utm #upnm #unitar #politeknik #polimas #puo #ptss #pmza #uitmsriiskandar #um #ukm #unimap #uum

#Repost @boom_followers_malaysia with @repostapp
・・・
RAMAI DM TANYE, TEKNIK "ARTIS TU MACAM MANE?"😁
.
Admin rase dah banyak kali admin ajar dan siap buat video lagi(link video ade pada bio profile @boom_followers_malaysia).
.
Tapi takpe lah, disebabkan Admin sayang korang, admin buat satu lagi post khas untuk teknik ni. Tak susah pon. .
.
.
Tengok video tu pastu try, tak rugi pon mencuba. FREE KAN? Dah cuba, komen "BOOM" kat bawa tu OK?😀
.
.

Lagi satu, ramai tanye "Eh kenape buat teknik ni kadang-kadang dapat sikit je followers masuk?". Jawapan dia, kene buat selalu.
.
APE LAGI! SHARE LA KAT KAWAN2 KORANG!!😍😘
.
*Ps:Nanti admin nak buat gambar post pasal teknik paling POWER, iaitu "TEKNIK REPOST".
.
#Igersmalaya #vscomalaysia #uitm #uum #universitimalaya #malaysia #ikutcarakita #my_genggua #igersmy #prismamalaysia #uitmshahalam #uia #kolejkomuniti #pokemongo #sayajual #bazarpaknil #kosmetik #bajukurung #malaysia #fitmalaysia #akuyangpakaikauyangpanaspahal

[NEW ARRIVAL] BAWAL QAYRA DULL SATIN TERLAJAK LARIS 🌹 .
. .
Siapa nak cari kelainan dalam bergaya? Siapa nk nampak elegant dalam penampilan ??
.
.
Sis ada jawapan tuk semua tuh. BAWAL nie membuatkan anda nampak cantik bergaya, elegant dan menjimatkan poket anda kerana ianya hanya RM29 sahaja.. ha.. murah ker tak tuh awak.. terlampau murah kalau anda bandingkan dengan kualiti yang kami tawarkan.
.
. . 🌹Kain dull satin berkualiti tinggi .
. . 🌹Jahitan kelim .
. . 🌹Kain sangat sedap dipakai .
. . 🌹Tak jarang langsung .
. Tak payah pkai inner . . . 🌹Mudah dibasuh dan digosok . .
.
Harga Jualan : RM29 exclude postage
.

PROMOSI BELI 5 FREE POSTAGE 🎉🎉🎉🎉 .
.
Jangan tunggu lama, jangan duk pikir lama lama.. beli jer.. rasa dulu dan mesti jatuh hati.. .
Whatsapp sis sebelom kehabisan stok 😭😭
017 5945619
.
.

#teamdrahmah
#sayajual #shawl #bawal #lokalbrand #lokalah #cantik #bawalbidang45 #murahmurah #usm #uum #um #hotbawal #drahmahagent #sayajualbawal #bawalcantik #tudungbawal #uitm #usim #uthm #bawalbidang60 #bawalbidang50 #instantshawl #instantbawal #purdahmurah #bawalqayra

💝Wholesale Seller Welcome

PROMOSIII
2bag rm50 inc possss sm dan ss

kalau beli satu rm45 sekali pos
baik beli 2 hehe, bgtau kat kawan kawan saya buat promotion ni tmpang duk murah.. qualiti juga sama baik. good money value

boleh pm zati k? ) kalau beli comfirm terpikat

dropship/ reseller/ wholesale are.welcome
all item will get gift

Note: the color which able to add to cart means AVAILABLE

ready stock

reseller are welcome. ‼RM50‼RM50‼RM50!!. . 🎉FREE POSTAGE‼
🎉FREE POSTAGE‼
🎉FREE POSTAGE‼
🎉FREE POSTAGE‼
🎉FREE POSTAGE‼

ws +60194481150

#TRUSTEDseller #slingbagmurah #slingbag #bagmurah #begmurah #sayajualbeg #begmalaysia #slingbagmalaysia #sale #sales #diskaun #begmurahmalaysia #bazarpaknil #bazarkarat #klcc #uitm #uthm #utm #upnm #unitar #politeknik #polimas #puo #ptss #pmza #uitmsriiskandar #um #ukm #unimap #uum

💝Wholesale Seller Welcome

PROMOSIII
2bag rm50 inc possss sm dan ss

kalau beli satu rm45 sekali pos
baik beli 2 hehe, bgtau kat kawan kawan saya buat promotion ni tmpang duk murah.. qualiti juga sama baik. good money value

boleh pm zati k? ) kalau beli comfirm terpikat

dropship/ reseller/ wholesale are.welcome
all item will get gift

Note: the color which able to add to cart means AVAILABLE

ready stock

reseller are welcome. ‼RM50‼RM50‼RM50!!. . 🎉FREE POSTAGE‼
🎉FREE POSTAGE‼
🎉FREE POSTAGE‼
🎉FREE POSTAGE‼
🎉FREE POSTAGE‼

ws +60194481150

#TRUSTEDseller #slingbagmurah #slingbag #bagmurah #begmurah #sayajualbeg #begmalaysia #slingbagmalaysia #sale #sales #diskaun #begmurahmalaysia #bazarpaknil #bazarkarat #klcc #uitm #uthm #utm #upnm #unitar #politeknik #polimas #puo #ptss #pmza #uitmsriiskandar #um #ukm #unimap #uum

SET UQAYLA

RM 80.00 free postage

Material blouse moss crepe
Dihiasi ropol2 dibahagian kiri kanan lengan
**Skirt Material cotton boleh (strechable)
*Skirt pinggang bergetah & potongan duyung
UKURAN
BLOUSE:
BAHU 15"
DADA 38"
KETIAK 18"
PANJANG LENGAN 21"
PINGGANG 39"
PINGGUL 42"
LABUH 25"

SKIRT:
PINGGANG 26" - 38"
PINGGUL 36"-44"
LABUH 39"
.
WhatsApp #cikfarah to purchase 017-3640546
.
#setuqayla #kurungmodernmurah #bajurayamampumilik #kurungmodernraya #setraya2017 #bajukendurikawin#youcanduit #sayajualbaju#bajutop#topmurah#hargamurah#bajuraya#skirtmurah#setbajumurah#uthm#uum#uitm#upm#ukm#um#utm#kptm #kktm #politeknik #kl#bp#jb

SET UQAYLA

RM 80.00 free postage

Material blouse moss crepe
Dihiasi ropol2 dibahagian kiri kanan lengan
**Skirt Material cotton boleh (strechable)
*Skirt pinggang bergetah & potongan duyung
UKURAN
BLOUSE:
BAHU 15"
DADA 38"
KETIAK 18"
PANJANG LENGAN 21"
PINGGANG 39"
PINGGUL 42"
LABUH 25"

SKIRT:
PINGGANG 26" - 38"
PINGGUL 36"-44"
LABUH 39"
.
WhatsApp #cikfarah to purchase 017-3640546
.
#setuqayla #kurungmodernmurah #bajurayamampumilik #kurungmodernraya #setraya2017 #bajukendurikawin#youcanduit #sayajualbaju#bajutop#topmurah#hargamurah#bajuraya#skirtmurah#setbajumurah#uthm#uum#uitm#upm#ukm#um#utm#kptm #kktm #politeknik #kl#bp#jb

💝Wholesale Seller Welcome

PROMOSIII
2bag rm50 inc possss sm dan ss

kalau beli satu rm45 sekali pos
baik beli 2 hehe, bgtau kat kawan kawan saya buat promotion ni tmpang duk murah.. qualiti juga sama baik. good money value

boleh pm zati k? ) kalau beli comfirm terpikat

dropship/ reseller/ wholesale are.welcome
all item will get gift

Note: the color which able to add to cart means AVAILABLE

ready stock

reseller are welcome. ‼RM50‼RM50‼RM50!!. . 🎉FREE POSTAGE‼
🎉FREE POSTAGE‼
🎉FREE POSTAGE‼
🎉FREE POSTAGE‼
🎉FREE POSTAGE‼

ws +60194481150

#TRUSTEDseller #slingbagmurah #slingbag #bagmurah #begmurah #sayajualbeg #begmalaysia #slingbagmalaysia #sale #sales #diskaun #begmurahmalaysia #bazarpaknil #bazarkarat #klcc #uitm #uthm #utm #upnm #unitar #politeknik #polimas #puo #ptss #pmza #uitmsriiskandar #um #ukm #unimap #uum

💝Wholesale Seller Welcome

PROMOSIII
2bag rm50 inc possss sm dan ss

kalau beli satu rm45 sekali pos
baik beli 2 hehe, bgtau kat kawan kawan saya buat promotion ni tmpang duk murah.. qualiti juga sama baik. good money value

boleh pm zati k? ) kalau beli comfirm terpikat

dropship/ reseller/ wholesale are.welcome
all item will get gift

Note: the color which able to add to cart means AVAILABLE

ready stock

reseller are welcome. ‼RM50‼RM50‼RM50!!. . 🎉FREE POSTAGE‼
🎉FREE POSTAGE‼
🎉FREE POSTAGE‼
🎉FREE POSTAGE‼
🎉FREE POSTAGE‼

ws +60194481150

#TRUSTEDseller #slingbagmurah #slingbag #bagmurah #begmurah #sayajualbeg #begmalaysia #slingbagmalaysia #sale #sales #diskaun #begmurahmalaysia #bazarpaknil #bazarkarat #klcc #uitm #uthm #utm #upnm #unitar #politeknik #polimas #puo #ptss #pmza #uitmsriiskandar #um #ukm #unimap #uum

💝Wholesale Seller Welcome

PROMOSIII
2bag rm50 inc possss sm dan ss

kalau beli satu rm45 sekali pos
baik beli 2 hehe, bgtau kat kawan kawan saya buat promotion ni tmpang duk murah.. qualiti juga sama baik. good money value

boleh pm zati k? ) kalau beli comfirm terpikat

dropship/ reseller/ wholesale are.welcome
all item will get gift

Note: the color which able to add to cart means AVAILABLE

ready stock

reseller are welcome. ‼RM50‼RM50‼RM50!!. . 🎉FREE POSTAGE‼
🎉FREE POSTAGE‼
🎉FREE POSTAGE‼
🎉FREE POSTAGE‼
🎉FREE POSTAGE‼

ws +60194481150

#TRUSTEDseller #slingbagmurah #slingbag #bagmurah #begmurah #sayajualbeg #begmalaysia #slingbagmalaysia #sale #sales #diskaun #begmurahmalaysia #bazarpaknil #bazarkarat #klcc #uitm #uthm #utm #upnm #unitar #politeknik #polimas #puo #ptss #pmza #uitmsriiskandar #um #ukm #unimap #uum

Bridesmaid Collection
LAUREL TOP
.
Material: Premium Cotton Linen
.
Pattern: Plain
.
Color: White l Black l Beige l Purple l Grey
.
Price:
1 for RM69 free postage
5 for RM55 exclude postage
10 for RM50 exclude postage
.
POSTAGE
5pcs
RM18 sm
RM21 ss
--
10pcs
RM30 sm
RM33 ss

WhatsApp #cikfarah to purchase 017-3640546
.
#bridesmaid #topcantik #laureltop #agentsarra #sayajualtopcantik #sayajualtopmurah #bajubridesmaid#sayajual #kl#bp#jb#politeknik #uitm#uthm#uum#upm#ukm#um#kktm#kptm#utm#youcanduit

Bridesmaid Collection
LAUREL TOP
.
Material: Premium Cotton Linen
.
Pattern: Plain
.
Color: White l Black l Beige l Purple l Grey
.
Price:
1 for RM69 free postage
5 for RM55 exclude postage
10 for RM50 exclude postage
.
POSTAGE
5pcs
RM18 sm
RM21 ss
--
10pcs
RM30 sm
RM33 ss

WhatsApp #cikfarah to purchase 017-3640546
.
#bridesmaid #topcantik #laureltop #agentsarra #sayajualtopcantik #sayajualtopmurah #bajubridesmaid#sayajual #kl#bp#jb#politeknik #uitm#uthm#uum#upm#ukm#um#kktm#kptm#utm#youcanduit

Code 550#
DRESS AMEENA

RM70 SM/ RM75 SS
HARGA DAH TERMASUK POS

MATERIAL: LACE MIX CHIFFON
(FULL LINING)

FREE SIZE FIT S TO L
BUST : 35''MAX
SHOULDER : 14"
SLEEVE : 24.5"
LENGTH : 147CM
WAIST : 38''MAX
HIP : 40''MAX .

Whatsapp 0143419064

#dressmurahmalaysia #dressmurah #sayajual #igshop #igshopmalaysia #instashop #onlineshop #bajuraya #bazarpaknilmurah #bazarpaknil #bazaarpaknil #malaysia #ukm #uum #usm #um #uitm #utm #unikl

follow this page in feedly

Most Popular Instagram Hashtags