#uum

631464 posts

TOP POSTS

‪Tim SAR bersama Nuri ‬
#5Skn @airforcenextgen dlm latihan di #UUM hari ini ‬#nadinegaraku #satria #TUDM

Selamat pagi . Mulakan hari ini dengan senyuman dan katakan perkara-perkara positif dalam diri. Jangan selitkan atau masukkan sebarang unsur aura negatif dalam kehidupan sehari . Kerana hidup ini umpama lumba lari dan anda adalah pelari . Jika awal permulaan anda dah tersungkur dan terlungkup , di tambah dengan keyakinan yang rendah dan fizikal yang lemah . Kebarangkalian untuk menang tu memang rendah. Tapi jika awal nya cemerlang , tak mustahil akhir cerita juga akan jadi bagus . In shaa Allah semua . Renung-renungkan dan selamat beramal .
.
.
.
.
#verveinstituteofentrepreneurship #spiritandstyle #verve#businessacademy360#aniskayadanberjaya#incomeraya#projekpokettebalrayaVIE #projekduitraya #bulanbaik #kayatanpamerompak #bisnesduniamoden#buatdapat#takbuattakdapat#bisnesanakmuda#modalkeciluntungbesar#takeitorleaveit #nowornever #studentslife#uitmdengkil#uitmshahalam #iiumkuantan #iiumgombak #uitm #uum #umk #ukm #upm#ilovevie#viefans

Alhamdulillah selesai sudah kursus FRLS.. kita sambung dgn kursus Bakal Pegawai.. 😎😎 #sispaumk #roadtotauliah #UUM

Selepas MOA ada orang datang salam pulak. Kekeke. New projek telah pun ditandatangani. Sesiapa nak join projek terbaru saya buat pasif dan aktif income directly dm/wasap saya okeh .
Norhakim: 018-8741235
Ws link di bio. .
.
Tags :
#ProgramSaving2017 #GrandMillionaireClub #Prorich769 #investment #saham #otcmarket #nasdaq #bloomberg #realinvestment #legal #business #realbusiness #yahoofinance #norhakimyoungmillionaire #upm #ukmbangi #uum #unisel #uitmdihatiku #uitmshahalam #upsi #ipta #ipts

Ootd malam ni 😋😍
-
Kasi can laa sekali sekala hehe 😂😊👍 Amacam okay ke tak okay?

CUN MELECUN 😆
.
.
.
Siapa nk cantik tanpa pakai foundation? Cantik dan berkeyakinan of kos 😏 soft skill yg paling penting abad ini bro. So bukan perempuan sahaja consume produk abam ni, lelaki pon ramai yg consume produk ni. Testimoni pon dah berlambak dah 😏
.
.
Consume produk tapi boleh buat income kepuk2, eh mcm mne tu😱 tiga dalam satu, lawa/ hensem , soft skill dan income kepuk2😏
.
So sempena dgn launching produk baru ni, company abam ada buat satu offer ni, so sesiapa yg nak, abam tak boleh open offer ni kat semua org, abam hanya open offer ni utk 5 org yg terawal pm abam .
For business purpose and offer
.
Hazim
010-5356177
.
#newpayout #newmodule #newplan #newproduct #newproject #realbusiness2k17 #RM60k #rbsfans #viefans #gbecsapok #gradedofficial #gradedbusinesseliteclub #businessacademy360 #bf2m #buatsampaijadijutawan #projekincometurbo #projekgandakanwangsimpanan2k17 #PialaMalaysia2017 #terlajaklaris #tekniksemakphone #tamantasiktaiping #usm #uia #uum #upm

Balik kerja terus tembak stadium ⚽
#forzakedah #hijaukuning #uum

Alhamdulillah dah tamat ketiga-tiga kursus
#roadtotauliah
#korsispaump
#uum

[DROPSHIP DIBUKA]
Ada tak surirumah, student kolej & university or yang lain2 berminat untuk buat bisnes online? Yg nak cari side income? Ayuh sertai kami! ELQAMAR kini membuka peluang buat anda untuk menjadi sebahagian daripada keluarga besar dropship kami.

Syarat Umum?
Dropship haruslah memakai pakaian yang patuh muslimah & menutup aurat. Syarat lain? Nak tahu boleh segera hubungi kami dengan segera 😎

Whatsapp: +60145062055
Follow Instagram: @elqamar_hq

@elqamar_hq Your Modern.Minimalist.Modest Hijab

#DropshipWanted #DropshipWantedMalaysia #AgentWanted #DropshipDiperlukan #DropshipTudung #UMP #UIAM #UniSZA #UMT #UMK #USM #UUM #UNIMAP #UTM #UTeM #UPM #UM #UKM #UNIMAS #USIM #UTP #UPSI #UiTM #KUIPSAS #KUISAS #KUIS #KUIN #Student #Surirumah #PartTimeJob

MOST RECENT

Musim SELESEMA 😷

Hidung dah macam paip bocor
Srot srot srott 😫

Ni diaaaa.. BESTFRIEND time selesema.. Wangi, lembut sangat, menyerap hingus, tak meninggalkan kesan langsung.
Confident je rasa 🖒

Meh pm untuk try
0132030210
0132030210
0132030210

#imaansuciwipes #imaansucifacialwipes #bridal #makeupremover #makeupartist #mua #uitmdungun #uitm #umt #ums #unimas #upm #utm #ukm #universitimalaya #unisel #uum #kolejvokasional #uum #uniten #politeknikdungun #coddungun #codpaka #codterengganu #bazarpaknil #bazaarpaknil #aloevera #pakaiteruscantik #hijabista #tisuviral #instafamous

✔ READY STOCK
Mhfy - Calvin Klein bangle watch + bracelet set
.
Watch : gredAA 👉both watch and bracelet adjustable strap 👉 normal paper watch box
.
.
RM50 SM | RM55 SS
FREE POSTAGE SELURUH MALAYSIA
.
TO ORDER SCREENSHOT & WHATSAPP 013-4478528
.
#lollyzbag #handbag #lollyzcloset #handbagmurah #handbagonline #handbagmurahmalaysia #sayajualbeg #sayajualhandbag #sayajual #isell #sayajualmurah #kedah #ipoh #kl #uitm #uum #unikl #kptm #bazaaronline #moodrepublic #kedaibegonline #bisnesonline #bazarpaknil #bazaronlinemalaysia

🌸CPG Eyebrow Definer🌸
----------------------
CPG eyebrow siap brush lagi tau senangnyaa nak main makeup2 dengan CPG cosmetics 😘😘😘 Mua Bella kita da pakai tuuu 😘😘😘 .
Ada 3 pilihan code warna 💗Soft brown 💗Caramel 💗Brown Chocolate

CPG EYEBROW DEFINER RM39.00
.
PM/WHATSSUP direct :
↔↔010-4364795↔↔
www.wasap.my/60104364795 yer syg²
.
.
#CpgCosmetic #cpgfoundation #cpgcompactpowder #cpgfoundationmurah #cpgeyebrow #cpgeyebrows #cpgeyebrowmurah #cpgeyebrowdefiner #sayajualkosmetik #begmakeupmurah #lotsoflove #promotionrayasebulan #shahalam #sungaipetani #makeupmurahmalaysia #uum #uitm

Bismillah wassalamu'alaikum lovely Mooseleemahs. 💐

May Allah bring goodness in your day and bless you with His Providence. 💞

Okay, this is to any of you angels who've been wondering what should Ivory Secret routine be like
.
Before anything, you've to wash your face with water and your usual cleanser/soap
.
After drying your face with clean towel(do remember that using a separate face towel from your body towel is crucial!)
.
🌸Put your intention of using this skincare to appreciate and take care of the blessing that Allah has given to you and not to beautify yourself in front of non-mahrams(ajnabi), start with Bismillah and go along with salutations to Rasulullah saw(selawat)🌸 Then you may start with your usual face oil(one of the perks of Ivory Secret is that you can still use your usual skincare without damaging your skin)
.
Next you apply Wow!Serum by IvorySecret, as per the image shown
.
Afterwards, you may apply the Luxury Foundation using the same method for a more glowing effect!
.
Aaaaand alhamdulillah! You're good to go! 🌹🌹🌹



Cepat-cepat Whatsapp "Saya mahu Ivory Secret" dan hantarkan ke +601126495289

#mooseleemah #muslimah #aor #uum #ivorysecretagent #ivorysecretofficialagent #sayajualivorysecret #thebeautyofniqabis #sayapakaisayajual #sayajualsayapakai #sayajualserum #sayajualwowserum #sayajualluxuryfoundation #sayajualfoundation #sayajualtrialset #niqabis #niqabi #niqab #secret #secretagent #ivorysecret #ivorysecretkedah #ivorysecretagentkedah #ivorysecretagentaor #ivorysecretagentuum #officialagentteamniqabis #beautyisintheeyeofthebeholder

Thanks ifa...❤❤👄

MEKCHA PUN TERTANYA KENAPA KENA BER CLAY MASK

Sebab..
Muka kita ni selalu sangat terdedah dengan udara tak sihat
Itu belum lagi kalau kita tak pakai krim pelindung / sunblock, cahaya uv senang je masuk terus ke kulit

Jadi sekali seminggu wajib buat clay mask ni

Adania sendiri ada 4 jenis clay mask yang selamat dan organik "apa kelebihan clay mask ni mamangah?" ✔dapat hilangkan parut pada kukit wajah
✔kurangkan jerawat jahat
✔berikan mineral pada kulit wajah
✔kulit wajah rasa tegang, tenang dan segar

Nak cuba?

Wasap Mamangah Nis sekarang
Wassap Anis segera
0173012697
0173012697
0173012697

#aniskongsi #aniskongsianispakai #sayaPakaiOrganik #ramadan2017 #ramadhan #bazarramadhan #adaniaSkincare #adaniaDropship #adaniaTestimoni #kulitjerawat #petuakecantikkan #tipskecantikkan #kulitberminyak
#adaniaSelayang #adaniaGombak #adaniaXmizznina #Uum #Uitm #Uia #lebaran2017 #gemagegarvaganza #ggv #loffatah #reunic #unic #raya2017 #kulitCantikSihat #bazarPakNil

😍Alhamdulillah thankyou dear cust beli our hot and international perfume Victoria Secret 😍
.
Yg lainn jom2 shopping Vs termurah hereee 😁😁
.
🔊🔊Attention !! Khas utk mereka yg nak wangi sahaja di hari raya !! 🌺🌺
.
Bukan RM 18, bukan RM 17, bukan RM 16 🤔
Tapi 😮 Victoria's Secret yg besar wangi kebabom ni hanya bernilai.. 🕝🕞🕕jeng jeng jeng
.
🔔🔔RM 15 SahajA !!🔔🔔
Yup murah gilaaaaa🎉250ml lebih besar lebih tahan dipakai pelbagai wangian utk dipilih.
.
Psstt. Nak borong? OF COURSE LAGI MURAH 😝
Jommm apa tunggu lagi? Takde tempat lain tau! Scroll ig ni @esha.victoriasecret @esha.victoriasecret @esha.victoria meti RAMBANG MATA!! Whatsapp 0162458224 sekarang 🏃🏃🏃

Under armour sock
Size : XL
Suit for 9 above size
Very limited edition
Colour hitam logo krim

Cover keseluruhan betis
Bawah lutut
Copy ori

Rm 25 exc
Berminat boleh roger stitos 0134227859
#underarmor #underarmoursocks #underarmour #stokinunderarmour #sport #football #futsal #rugby #rugbysock #footballsocks #ua #uasock #limitededition #socks #uitm #usm #unikl #uitmshahalam #uitmperlis #ukm #upm #uum #unimas #underarmoursock

🎆🎆BIG SALE 🛍
Sale until 31.July.2017
Jom rebut peluang ini!! Harga murah berbaloi-baloi. Peluang untuk customer yg nak beli secara retail dgn harga rendah. Beli borong LAGI...LAGI MURAH 🤗
.
Senarai barang:
1. Aloe vera Lip balm- rm2
2. Aloe vera Bb cream- rm5
3. Andora body lotion- rm9
4. Beinina eyebrow contour- rm4
5. Berus utk bibir- rm1
6. Besi buang jerawat- rm1
7. Colourpop Lipstick- rm2
8. Eyebrow class- rm1
9. Huda beauty eyebrow pen- rm6
10. Kylie koko collection lipstick- rm2
11. Kylie lipstick & lip liner set- rm5
12. Kylie matte lipstick- rm2
13. Mee serda thai- rm0.90
14. Mn eyebrow pencil- rm1
15. Naked6 blusher- rm4
16. Meiko naturactor- rm8
17. Obuse lip tint- rm2
18. Pink magic lip balm- rm2
19. Cosmetic sharpener- rm1
20. Shiseido mask- rm0.50
21. Sivanna lipstick- rm2
22. SNP nose patch- rm1
23. The balm meet hughes matte lipstick- rm2
24. Vietnam mask- rm3
25. Viva eyebrow pencil- rm1
26. Sabun gluta 3layer- rm3
27. Sabun susu beras- rm1.50 .
www.wasap.my/60125550176
.
Ig: ladyinredmy
Fb:lady in red vendor boutique .
#sayajualmurah #bigsale #sale #sintok #changlun #uum #jitra #alorsetar #kedah #tawau #sabah #like4like #follow4follow #likeforfollow

Barang dah sampai pada customer tapi customer buat lawak 😂 terhibur kami dibuatnya. Btw thanks sudi beli dari kami 💕
.
.
Apa yang menarik beli dengan kami?
.
😻 HARGA INCLUDE POSTAGE
.
😻KUALITI BARANG AMAT PUAS HATI
.
😻OUR STAFF AKAN FOLLOW UP CUSTOMER AND TRACK BARANG DAH SAMPAI MANA
.
😻JAMINAN PULANGAN WANG 100% (if something bad happen)
.
Contact us 📲 017-6571458
.
#kasutmurah #kasutmurahgila #kasut #sneakers #kasutstyle #kasutmalaysia #nike #nikeshoes #nikeairforce #nikemurah #kasutgred #kasutbaik #kasutkualiti #kasutkualitibaik #uitm #unimas #ums #usm #uum #utm #umt #utem #um #uniten #iukl #upm #unikl

Songket Printed Tabur V2 (Purple Indigo) - Printing yang sangat-sangat sharp
- Kain cotton gred AAA 100% cotton- GARENTI
- Mudah digosok. Tahan Lasak
- Evergreen quality
- Kain tak luntur warna. Tidak kecut
- Paling best sngt serap peluh

Kami jual hanya yg berkualiti tinggi.
Dah lama terbukti dalam pasaran cotton design exclusive @BYdcomel mendapat sambutan sangat hebat dlm dunia pencinta cotton.
Nak dapat murah? Boleh beli Borong.

Cepat! sementara stok masih ada
WARNA2 YG MENAWAN! Kombinasi warna yg menakjubkan.

READY STOK NOW
LIMITED STOK.

wasap 019-9543011
Wasap 019-9543011

#cottonsongket #SongketPermata #SongketDokoh #SongketPrinted #KainPasangCantik #uum #umt #iium #redang #terengganu #johor #BajuMuslimah #sayajualkainpasang #jubahmuslimah #jubahmurah #kurungsongket #borongmurah #langkawi #igers #bazarpaknil #Naelofar

🔸Nameset Man United Home UCL
🔸 Gred : Adizero Player🔸Size : S ~XL
🔸Jika Berminat Boleh Direct Whatsapp 📲 010 ~ 3726388

#sazarasports #sayajual #unikl #upsi #ums #sayajualmurah #jersimurah #uniten #kuis #bazaarpaknil #unisel #uitm #unisza #utem #bazarpaknil #unimas #uia #um #utp #uum #usm #upm #ukm #ump #utm #mmu #unitar #upnm #umk #usim

Losyen Kurus Yang Sejuk Selesa. Bukan hanya untuk hilangkan lemak tau. Banyak lagi kegunaan sampingan. Berbaloi² 😊.
.
Nak Info Lanjut ? ┏━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━┓
➡️ Whatsapp Zuza 0124616649
@losyen_kurus_secretcorrea ┗━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━┛
.
.
#ajimaura #bazarpaknilprodukkecantikkan #onlinebusiness
#terapiinstagram #nakkuruscepat #instagood #instafamous #kuruscepat #confinement #setberpantang #eczemarelief #gatal #kudis #selsema #ekzema #sembelit #senggugut #cikgucikgi #uum #uia #usmc #serdang #bangi #kajang #dengkil #eusahawan #selangor #onlineshopping #bajumuslimah #terlajaklaris

#Repost @tambah_follower_my (@get_repost)
・・・
RAMAI DM TANYE, TEKNIK "ARTIS TU MACAM MANE?"😁
.
Admin rase dah banyak kali admin ajar dan siap buat video lagi(link video ade pada bio profile @tambah_follower_my).
.
Tapi takpe lah, disebabkan Admin sayang korang, admin buat satu lagi post khas untuk teknik ni. Tak susah pon. .
Lagi satu, ramai tanye "Eh kenape buat teknik ni kadang-kadang dapat sikit je followers masuk?". Jawapan dia, kene la buat selalu.
.
APE LAGI! SHARE LA KAT KAWAN2 KORANG!!😍😘
.
*Ps:Nanti admin nak buat gambar post pasal teknik paling POWER, iaitu "TEKNIK REPOST".
.
#Igersmalaya #vscomalaysia #uitm #uum #universitimalaya #malaysia #ikutcarakita #my_genggua #igersmy #prismamalaysia #uitmshahalam #uia #kolejkomuniti #pokemongo #sayajual #bazarpaknil #kosmetik #bajukurung #malaysia #fitmalaysia #akuyangpakaikauyangpanas

JANA PENDAPATAN DENGAN MENJADI AGEN TOPUP
.
.
KENAPA ANDA PERLU MENJADI AGEN TOP UP?
.
✔Boleh top up dan membayar bil.
✔Boleh top up bila-bila masa walaupun pukul 2pagi ( server 24jam )
✔Anda dapat berjimat untuk diri sendiri dan keluarga setiap kali topup.
✔Bisnes paling mudah dan senang diuruskan dengan masa yang fleksible!..
✔cara top up yang mudah dan cepat (guna aplikasi android , website atau sms)
✔sesuai untuk org yang nak tambah income
✔sesuai untuk student
✔sesuai untuk kedai runcit..
.
.
BERMINAT UNTUK JADI AGEN TOP UP??
.
WHATSAPP ke 0173042238
.
#agentopup #agentopupdiperlukan #topup #buatduit #murah #bisnesonline #sideincome #parttime #pelajar #student #benzmobile #msu #unikl #unitar #ukm #um #uia #usm #uitm #upm #uum #utm #upsi #politeknik

Most Popular Instagram Hashtags