#uum

623149 posts

TOP POSTS

FREE AUTO DM! NO WATERMARK! FREE UNFOLLOW!
.
Abam bg free servis Auto DM. Boleh send message kpd new followers uolss. Mana nk jumpa servis follower sekali auto DM? Whatsapp abam kat link atas tu ๐Ÿ˜Š
.
Servis Followers Cili:
.
๐ŸŒถ RM10 - 300 followers
๐ŸŒถ RM15 - 500 followers
๐ŸŒถ RM25 - 1000 followers
๐ŸŒถ RM40 - 2000 followers
๐ŸŒถ RM50 - 3000 followers
๐ŸŒถ RM80 - 5000 followers
๐ŸŒถ RM115 - 7000 followers
๐ŸŒถ RM150 - 10000 followers
.
The cheapest in the market!
.
Target:
๐ŸŒถMalaysian
๐ŸŒถReal followers
๐ŸŒถTargeted
๐ŸŒถActive followers
๐ŸŒถMale or female
๐ŸŒถNO fakes
๐ŸŒถLess IG shop as followers ๐Ÿ˜Ž

Interested?
๐Ÿ“ŒWhatsapp abam di 0133661144 or KLIK link di profile for direct whatsapp ๐Ÿ˜™
.
.
.
๐ŸŒถ

Pening โ€ผ๏ธ๐Ÿ’†๐Ÿป
.
.
Bila fikirkan tentang keadaan ekonomi sekarang.Nilai mata wang jatuh,ramai pekerja dibuang.Budget untuk pelajaran dipotong.Adakah krisis ekonomi 1998 akan berulang kembali?๐Ÿค”
.
Belajar makin tinggi,makin susah nak dapat kerja.Ratusan ribu orang menganggur.Kerja gaji sebulan RM10,000 pon tak cukup.Macam mana nak survive nie?๐Ÿ˜ฉ
.
Alhamdulillah saya dah ada backup plan bersama team saya , buat business online online sahaja boleh collect RM10,000.Nak belajar?โœ’๏ธ๐Ÿ“–๐Ÿ’ฐ
.
.
Akma Ramli
๐Ÿ“ž011.37560877
๐Ÿ“ž011.37560877
๐Ÿ“ž011.37560877
.
#verveinstituteofentrepreneurship
#projecttansri#akmayoungmillionaire#newplan#newmodule#newstrategi#4step#earnwhileULearn#tekniksemakphone#umk#uum#upm#usm#uitm#unimap#uthm#kptm#kelantan#kedah#johor#sabah#sarawak #ilovevie #viefans #vieforlife

Tolonglah jangan shave lagi. Kalau tak mesti menyesal tak sudah! Kenapa kulit saya makin lama makin hitam? Bercukur boleh buat kulit jadi gelap. Patutla. Pakai krim apa pun tak menjadi dah menyesal tak sudah. So sekarang saya tak nak shave lagi.
.
Rupanya #CandyWax ni boleh buat kulit jadi cerah??? Ya! Sebab ada ekstrak pati chamomile, madu dan lemon. Gabungan bahan yang pastinya kedabom. Memang terbaik punya sebab kat Malaysia tak ada lagi guna formula terbaru ni. So awak semua jomla cuba kalau nak kulit cantik macam saya jugak. Jangan cemburu tau!! .
.
WA 0195626162
#doityourself #waxing #wax #bulu #surihatimrpilot #gegarvaganza2016
#pencabutbulu #buangbulumurah #buangbulupalingpantasdantaksakit #buangbulumudah #juaralagu2017 #candywax #candywaxbyrheaazuri #hairremoval #waxing #waxbulu #organic
candywax #waxhairremoval
#hairremoval #buangbulu #malaysiaproduct #buangbulu #organicwax
#organichairremoval #waxmalaysia #uitm
#sayajual #sayajualmurah #murah #uum #bazarpaknilmurah #bulu
#bazarmalaysia

When you don't have mood for study.... Despacito ๐ŸŽถ #deletesoon #despacito #despacitocover #finalexam #uum

Rindu nak jalan2 ngn familyy lagi๐Ÿ˜ฅ
.
@anissyahira.co jemahh kawww kaww๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚
.
@najwaanatashaa poyoss๐Ÿ˜ท
.
For Business purpose:
.
Ws๐Ÿ“ฒ / Call๐Ÿ“ž :
.
019-9997819 (ANIS SYAHIRA)
019-9997819 (ANIS SYAHIRA)
019-9997819 (ANIS SYAHIRA)
.
.
#verveinstituteofentrepreneurship #spiritandstyle #verve#aniskayadanberjaya#incomeraya#projekpokettebalrayaVIE #projekduitraya #bulanbaik #kayatanpamerompak #bisnesduniamoden#buatdapat#takbuattakdapat#bisnesanakmuda#modalkeciluntungbesar#takeitorleaveit #nowornever #studentslife#uitmdengkil#uitmshahalam #iiumkuantan #iiumgombak #uitm #uum #umk #ukm #upm#ilovevie#viefans

Tidak ade kejayaan , jika tiada permulaan !
.
.
.
Ini baru permulaan kimie ! Berusaha dan yakinlah ! Kamu yg berkuasa mengubah takdirmu ats kehendak tuhanmu !
#medsiexam #uum

Perkongsian pengalaman sterk production bersama dengan plajar di UUM memang ohh yeahhh. Btw, aku terbuat pickupline kat lelaki pulak alahaiii.. hahaha
With @farhanmzln @amirulee @harithzazman @rashdansamsudin #sterkproduction #sterkdudes #ohhhyeahhh #UUM #youthtalk

Good luck for finals UUM's student ๐Ÿ’ช๐Ÿฝ and Selamat menyambut bulan Ramadhan ๐Ÿค—
#uumisthebest #uum #ramadhan #menstyle

MOST RECENT

#Repost @tambah_follower_my (@get_repost)
ใƒปใƒปใƒป
RAMAI DM TANYE, TEKNIK "ARTIS TU MACAM MANE?"๐Ÿ˜
.
Admin rase dah banyak kali admin ajar dan siap buat video lagi(link video ade pada bio profile @tambah_follower_my).
.
Tapi takpe lah, disebabkan Admin sayang korang, admin buat satu lagi post khas untuk teknik ni. Tak susah pon. .
Lagi satu, ramai tanye "Eh kenape buat teknik ni kadang-kadang dapat sikit je followers masuk?". Jawapan dia, kene la buat selalu.
.
APE LAGI! SHARE LA KAT KAWAN2 KORANG!!๐Ÿ˜๐Ÿ˜˜
.
*Ps:Nanti admin nak buat gambar post pasal teknik paling POWER, iaitu "TEKNIK REPOST".
.
#Igersmalaya #vscomalaysia #uitm #uum #universitimalaya #malaysia #ikutcarakita #my_genggua #igersmy #prismamalaysia #uitmshahalam #uia #kolejkomuniti #pokemongo #sayajual #bazarpaknil #kosmetik #bajukurung #malaysia #fitmalaysia #akuyangpakaikauyangpanaspahal

#Repost @tambah_follower_my (@get_repost)
ใƒปใƒปใƒป
RAMAI DM TANYE, TEKNIK "ARTIS TU MACAM MANE?"๐Ÿ˜
.
Admin rase dah banyak kali admin ajar dan siap buat video lagi(link video ade pada bio profile @tambah_follower_my).
.
Tapi takpe lah, disebabkan Admin sayang korang, admin buat satu lagi post khas untuk teknik ni. Tak susah pon. .
Lagi satu, ramai tanye "Eh kenape buat teknik ni kadang-kadang dapat sikit je followers masuk?". Jawapan dia, kene la buat selalu.
.
APE LAGI! SHARE LA KAT KAWAN2 KORANG!!๐Ÿ˜๐Ÿ˜˜
.
*Ps:Nanti admin nak buat gambar post pasal teknik paling POWER, iaitu "TEKNIK REPOST".
.
#Igersmalaya #vscomalaysia #uitm #uum #universitimalaya #malaysia #ikutcarakita #my_genggua #igersmy #prismamalaysia #uitmshahalam #uia #kolejkomuniti #pokemongo #sayajual #bazarpaknil #kosmetik #bajukurung #malaysia #fitmalaysia #akuyangpakaikauyangpanas

#Repost @tambah_follower_my (@get_repost)
ใƒปใƒปใƒป
RAMAI DM TANYE, TEKNIK "ARTIS TU MACAM MANE?"๐Ÿ˜
.
Admin rase dah banyak kali admin ajar dan siap buat video lagi(link video ade pada bio profile @tambah_follower_my).
.
Tapi takpe lah, disebabkan Admin sayang korang, admin buat satu lagi post khas untuk teknik ni. Tak susah pon. .
Lagi satu, ramai tanye "Eh kenape buat teknik ni kadang-kadang dapat sikit je followers masuk?". Jawapan dia, kene la buat selalu.
.
APE LAGI! SHARE LA KAT KAWAN2 KORANG!!๐Ÿ˜๐Ÿ˜˜
.
*Ps:Nanti admin nak buat gambar post pasal teknik paling POWER, iaitu "TEKNIK REPOST".
.
#Igersmalaya #vscomalaysia #uitm #uum #universitimalaya #malaysia #ikutcarakita #my_genggua #igersmy #prismamalaysia #uitmshahalam #uia #kolejkomuniti #pokemongo #sayajual #bazarpaknil #kosmetik #bajukurung #malaysia #fitmalaysia #akuyangpakaikauyangpanas

#Repost @tambah_follower_my (@get_repost)
ใƒปใƒปใƒป
RAMAI DM TANYE, TEKNIK "ARTIS TU MACAM MANE?"๐Ÿ˜
.
Admin rase dah banyak kali admin ajar dan siap buat video lagi(link video ade pada bio profile @tambah_follower_my).
.
Tapi takpe lah, disebabkan Admin sayang korang, admin buat satu lagi post khas untuk teknik ni. Tak susah pon. .
Lagi satu, ramai tanye "Eh kenape buat teknik ni kadang-kadang dapat sikit je followers masuk?". Jawapan dia, kene la buat selalu.
.
APE LAGI! SHARE LA KAT KAWAN2 KORANG!!๐Ÿ˜๐Ÿ˜˜
.
*Ps:Nanti admin nak buat gambar post pasal teknik paling POWER, iaitu "TEKNIK REPOST".
.
#Igersmalaya #vscomalaysia #uitm #uum #universitimalaya #malaysia #ikutcarakita #my_genggua #igersmy #prismamalaysia #uitmshahalam #uia #kolejkomuniti #pokemongo #sayajual #bazarpaknil #kosmetik #bajukurung #malaysia #fitmalaysia #akuyangpakaikauyangpanas #hopeterpilihdapat100followerfree

#Repost @tambah_follower_my (@get_repost)
ใƒปใƒปใƒป
RAMAI DM TANYE, TEKNIK "ARTIS TU MACAM MANE?"๐Ÿ˜
.
Admin rase dah banyak kali admin ajar dan siap buat video lagi(link video ade pada bio profile @tambah_follower_my).
.
Tapi takpe lah, disebabkan Admin sayang korang, admin buat satu lagi post khas untuk teknik ni. Tak susah pon. .
Lagi satu, ramai tanye "Eh kenape buat teknik ni kadang-kadang dapat sikit je followers masuk?". Jawapan dia, kene la buat selalu.
.
APE LAGI! SHARE LA KAT KAWAN2 KORANG!!๐Ÿ˜๐Ÿ˜˜
.
*Ps:Nanti admin nak buat gambar post pasal teknik paling POWER, iaitu "TEKNIK REPOST".
.
#Igersmalaya #vscomalaysia #uitm #uum #universitimalaya #malaysia #ikutcarakita #my_genggua #igersmy #prismamalaysia #uitmshahalam #uia #kolejkomuniti #pokemongo #sayajual #bazarpaknil #kosmetik #bajukurung #malaysia #fitmalaysia #akuyangpakaikauyangpanas

#Repost @tambah_follower_my (@get_repost)
ใƒปใƒปใƒป
RAMAI DM TANYE, TEKNIK "ARTIS TU MACAM MANE?"๐Ÿ˜
.
Admin rase dah banyak kali admin ajar dan siap buat video lagi(link video ade pada bio profile @tambah_follower_my).
.
Tapi takpe lah, disebabkan Admin sayang korang, admin buat satu lagi post khas untuk teknik ni. Tak susah pon. .
Lagi satu, ramai tanye "Eh kenape buat teknik ni kadang-kadang dapat sikit je followers masuk?". Jawapan dia, kene la buat selalu.
.
APE LAGI! SHARE LA KAT KAWAN2 KORANG!!๐Ÿ˜๐Ÿ˜˜
.
*Ps:Nanti admin nak buat gambar post pasal teknik paling POWER, iaitu "TEKNIK REPOST".
.
#Igersmalaya #vscomalaysia #uitm #uum #universitimalaya #malaysia #ikutcarakita #my_genggua #igersmy #prismamalaysia #uitmshahalam #uia #kolejkomuniti #pokemongo #sayajual #bazarpaknil #kosmetik #bajukurung #malaysia #fitmalaysia #akuyangpakaikauyangpanas

RUTIN PENJAGAAN TUBUH BADAN BERSAMA THE BEAUTY HACKS

Body Scrub yang menjadi kegilaan customer ada 3 jenis, The Turmeric, The Rice, The Tamarind .
Saya suka semua sebab kesemuanya mampu mencerahkan kulit & mengangkat sel kulit mati, kulit kering & kulit berkerak keras.

Selepas sental scrub dekat badan, takkan takmau apply Whitening Lotion kami. Salah satu yang paling best Whitening Lotion kita ialah ada ingredient Lemon untuk menghakis kulit gelap dan mengantikan dengan kulit yang lebih cerah.

Kami tak menjanjikan kulit yang putih bak salju tetapi asalkan mampu cerah dari tone warna kulit yang sebelum ini & kulit nampak lebih sihat serta lembut untuk dibelai.

Paling best bila dah scrub tak perlu gunakan body shower asing. Body scrub 2 in 1. Malah menghasilkan buih yang banyak & lembut. Best main buih hihi.

Wah!
.
. ๐Ÿ“ฒ014-5344087
#skrubbadanmalaysia #cerahsatubadan #cerahkantangan #pulihkansunburn #cerahkanketiak #ketiakhitam #hantaranpengantin #bakalpengantin #pengantinbaru #hubungansuamiisteri #losyencerahkantangan #ibumengandung #ibuberpantang #jerawat #pulihkanjerawat #jerawatbatu #jerawatpasir #pudarkanjeragat #um #usm #utm #uitm #ukm #upm #upsi #uum #uthm #utem #unimap #unikl

Kasihanilah mangsa-mangsa pelarian Rohingya. Tanah mereka dirampas dan etnik mereka cuba dihapuskan. Keadaan mereka tak Ubah seperti apa yang berlaku di Palestine. Kezaliman Apakah yg cuba dilakukan terhadap Rohingya yang tidak berdosa ini? Adakah kita hanya mahu melihat sahaja?

Pristine dgn nasib mangsa-mangsa pelarian ini, kita berusaha mengadakan Malam Gala Dan Konsert Pelarian untuk mengurut dana. Seoga usaha ini akan diberkati Allah SWT.
Jangan lupa Konsert Pelarian menampilkan Datuk Ramli Sarip dan Ella bakal berlangsung di Dewan Merdeka pada 26 Ogos 2017. Gala Dinner pula akan diadakan pada hari sebelumnya itu 25 Ogos 2016. Untuk tiket layari www.ilassotickets.com
#konsertpelarian #banturohingya #datukramlisarip #nuansaramlisarip
#ramlisarip #ella #pwtc #kopipakbelalang #bcimuum #uum #rohingya #humanitarian #concert #music #legends
@ramlisaripofficial #pemuzik #musicians

Ada yang masih mencari produk membersihkan diri? Yang bila guna setiap hari makin sayang makin cinta tahap pergh tak tau nak cakap macam mana?

Boleh scroll page ini. .
๐ŸŽƒBody Scrub Kunyit
๐Ÿ“Sesuai dipakai untuk masalah kulit berminyak dan berjerawat, dengan khasiat yang ada pada kunyit jerawat juga mudah kecut bila disapukan pada jerawat yang degil. .
.
๐ŸŽƒBody Scrub Beras ๐Ÿ“ Sesuai dipakai untuk masalah kulit yang kusam, beras dapat mencerahkan dan melembutkan kulit kita . .
.
.
๐ŸŽƒBody Scrub Asam Jawa
๐Ÿ“ Sesuai untuk masalah kulit berjerawat & berjeragat, asam jawa jugak dapat memudarkan @ menghilangkan parut demam campak, keberkesanan memang sudah terbukti .
.
.
Sangat berkesan untuk menanggalkan daki-daki pada bahagian kulit yang sering terlindung atau terlipat seperti :
1. Bawah ketiak
2. Bawah pelipat siku & lutut
3. Bahagian tengkuk & celah peha

Hotz selling kami ialah dua produk bawah ni๐Ÿ˜š

Mana nak cuba boleh terus WhatsApp 014 5344087
.
.
๐Ÿ“ฒ014-5344087
#skrubbadanmalaysia #cerahsatubadan #cerahkantangan #pulihkansunburn #cerahkanketiak #ketiakhitam #hantaranpengantin #bakalpengantin #pengantinbaru #hubungansuamiisteri #losyencerahkantangan #ibumengandung #ibuberpantang #jerawat #pulihkanjerawat #jerawatbatu #jerawatpasir #pudarkanjeragat #um #usm #utm #uitm #ukm #upm #upsi #uum #uthm #utem #unimap #unikl

Most Popular Instagram Hashtags