#uum

MOST RECENT

Selamat Malam Semua 😁. Kasut Converse Jack Purcell Leather Low Cut 2017
.
🔵Harga Rm190.00
.
🔴Harga Pasaran Rm329.00
.
⚫️Saiz 38-44
.
⚪️Pos Semenanjung + Rm10
⚪️Pos Sabah/Sarawak + Rm15
.
🔘Berminat Ws 013-9973427 😊👍🏻
.
#kasutjalan #kasutmurah #kasutsneakers #kasutconverse #kid #kmj #kmph #kmtk #ump #umt #umk #uum #ukm

🔥PUDARKAN PARUT DENGAN MEMBAWANG🔥
.
.
JUMEA SCAR GEL, memudar dan menghilangkan parut dengan PANTAS
.
Produk ini di jamin 100% selamat dan semulajadi. EXTRACT ONION DENGAN CHAMOMILE, sebagai ramuan utama yang mengandungi VITAMIN E yang tinggi bagi merawat masalah parut :
.
✅ Parut Jerawat
✅ Chickenpox
✅ Parut Kemalangan
✅ Parut Gelap
.
Dan lain-lain parut seluruh badan, kesan seawal 7 HARI !
.
👆TEKAN LINK DI ATAS UNTUK INFO DAN HARGA 👆
.
#jumea #jumeascargel #jumeascargelmalaysia #jumeagel #ubatparut #ubatparutjerawat #bazaaronline #nakcantik #uitm #upm #utm #ukm #ubatjerawat #gelparut #geljerawat #krimjerawat #krimparut #krimparutjerawat #bazaarmalaysia #nakflawless #uum #onlineshopmalaysia #produkkecantikan #nakgebu #ipohipohajer #produkkecantikanmurah

🔥FRESH ITEMS TUAN2!! // SLIDE FOR CLOSE UP 👉 🔥
.
Original.

COLUMBIA Titanium Omnitech Hoodie Jacket.
Type : Titanium Omnitech Edition / Hoodie Jacket /Hujung tangan strap.
Size : L / Based on measurement.
( Armpit : 22.5" / Length : 30" )
Colour : -
* 4 pockets *
Material : Nylon / Polyester.
* Waterproof *
Condition : A+++ ( 9 / 10 ) Like New!
* Ada kotoran sehalus shj *
.
CONTACT / SMS / WHATSAPP :
017-9006521

This is #3B
#bundlebarangbaek
#SayaJualTheNorthFace
#TheNorthFaceMurah
#TheNorthFaceJacket
#SayaJualColumbia
#ColumbiaMurah
#JacketHikingMurah
#KakiHiking
#TimberlandMurah
#DeuterMurah
#SayaJualDeuter
#BundleKedah
#BundleSungaiPetani
#SizeL
#KakiBundle
#BundleKedah
#UniqloMurah
#Unishams
#Uia
#Unishams
#UitmMerbok
#UitmDungun
#Unimap
#Kuin
#Msu
#UitmMerbok
#Usm
#Uthm
#Uum
#Ums

🔥FRESH ITEMS TUAN2!! // SLIDE FOR CLOSE UP 👉 🔥
.
Original.

COLUMBIA Titanium Omnitech Hoodie Jacket.
Type : Titanium Omnitech Edition / Hoodie Jacket /Hujung tangan strap.
Size : L / Based on measurement.
( Armpit : 22.5" / Length : 30" )
Colour : -
* 4 pockets *
Material : Nylon / Polyester.
* Waterproof *
Condition : A+++ ( 9 / 10 ) Like New!
* Ada kotoran sehalus shj *
.
CONTACT / SMS / WHATSAPP :
017-9006521

This is #3B
#bundlebarangbaek
#SayaJualTheNorthFace
#TheNorthFaceMurah
#TheNorthFaceJacket
#SayaJualColumbia
#ColumbiaMurah
#JacketHikingMurah
#KakiHiking
#TimberlandMurah
#DeuterMurah
#SayaJualDeuter
#BundleKedah
#BundleSungaiPetani
#SizeL
#KakiBundle
#BundleKedah
#UniqloMurah
#Unishams
#Uia
#Unishams
#UitmMerbok
#UitmDungun
#Unimap
#Kuin
#Msu
#UitmMerbok
#Usm
#Uthm
#Uum
#Ums

Donna Crystal Handsock

Material: Cotton lycra
Measurement : 30cm 📌PRICE📌
Rm6/pcs
Exclude pos

CARA PEMBELIAN
1. Whatsapp official admin (019-7355726)
2. Inbox official fb page : Borong Tudung Muslimah

REMINDER
Please noted that the colour might be slightly different from original due to lighting/brightness of the devices

Please do not wear with short sleeves

Jangan terlepas ye! Songket printed viral kualiti superb gerenti puashati! - Material 100% Cotton grade AAA - Bidang 45
- Design printed
- Sepasang 4 meter
- OPEN METER
- Min potong 2 meter
- Kain lembut, mudah ion, kurang kedut & selesa dipakai
- Sesuai untuk semua jenis fesyen baju perempuan dan lelaki .

Klik www.wasap.my/60199543011
Klik www.wasap.my/60199543011
Klik www.wasap.my/60199543011 .
.
.
.
.
.
.

#BajuKurung #cikgu #SongketPrinted #KainPasangCantik #uum #KainPasangMurah #terengganu #johor #BajuMuslimah #ShoppingOnline #jubahmuslimah #jubahmurah #kurungsongket #borongmurah #langkawi #igers # #Naelofar #bridesmaid #flowergirl #songketmurah #bajuraya #kebayamokcun #jakel #dcomel #batik #Melati #AuraInsta #Sedondoncikgu

.
Anda jenis parut yang mana?

Dr Hasseenah Hassan pengasas kepada KLINIK DR HASSEENAH SIMPLE SKIN SOLUTION menulis di akaun facebooknya,
'jangan buang duit dengan membeli krim yang mendakwa boleh menghilangkan parut berlubang.

Parut berlubang hanya dapat dikurangkan (bergantung kepada tahap berlubangnya parut anda) dengan:
1) Laser
2) Microdermabrasion
3) Microneedling
4) Chemical peel

Jom guna cara ketiga ' microneedling'. Microneedling atau derma roller sejenis alat kecantikan yang membantu penyerapan serum ke dalam kulit dengan lebih efektif.

Dengan menggunakan teknik golek ke atas kulit, akan berlaku ransangan keatas kulit untuk menggalakkan penghasilan kolagen dan elastin dimana ia akan membantu kulit yang 'tercedera' untuk diperbaiki dengan lebih cepat.

Kombo dermaroller + serum vitamin c, mempercepatkan lagi pemulihan parut tersebut.

Jom dapatkan kombo ni 😉
.
Wasap 📲 017 6521220 atau tekan je link di bio 😉
.
.
#halalproduct #makeupmurah #kulitflawless #produkbebaskimia #ubatjerawat #tipskecantikan #tipsputih #tipskulitputih #serumviral #serumterbaik #kulitsunburn #rawatmuka #rawatkulit #kulitkering #kulitputih #kulitcerah #serumfoundation #serumarganoil #marykaymalaysia #honeybeevenom #sayajualmurah #bazaaronline #bazarmalaysia #uum #like4like #follow4follow #TitanAngels #Annona #VitaminCSerumAnnona

Jom buat side income lebih. Modal rendah dan seumur hidup ✔️ Bisnes ade coaching free 💯 Tak tahu kami ajarkan step by step 🌟 Income sekurangnya sehari rm500
.
.
Klik link bio saya oke 💯 saya bagi offer dekat 5 orang terawal

#utm #uthm #umt #uitm #uum #upnm #usahawanmuda #igersmalaya #lawak #i#bazarpaknil #bazaarpaknil #astrogempak #kipidap #igreviewmalaysia #paidreviewmurah #igreview #dongibab #sabah #reviewmurah #travelgram #wanderlust #passionpassport #travelblogger #travellingthroughtheworld #travelphotography #traveljunkie #traveljournal #bbctravel #youngentrepreneur

#BajuJLC #UUM .
.
.
Amacam? Smart tak Smart? Jenuh juga budak nak trace design budak ni. Tapi apa kan daya. Hasil terbaik tetapi kami kena hasilkan 😆.
.
.
Ok kalau korang nak cetak baju, mudah sahaja. SMS atau Whatsapp terus ke 0127201993 lah ya. .
.
#KilangBajuBandarTenggaraKulai

BABY CRAB CRISPY
👉🏻RANGUP
👉🏻MANIS
👉🏻PEDAS
-
Ade 3 flavour kebabommm!
🍢BBQ
🌶EXTRA HOT
🍲TOMYAM
_
Rasa memang sedap dan rangup! Enak di makan begitu sahaja atau sebagai snek dan dicampur dengan makanan yang lain.
Diperbuat daripada ketam laut yang segar dan di sira secukup rasa..! Di bersihkan dengan sempurna supaya kebersihan ketam di jamin!
-
Baby crab crispy merupakan makanan laut yang sangat sedap,dan diakui oleh ramai penggemar makanan laut..Ini bukan ketam yang di awet tetapi ia ketam segar yang di ambik terus dan dibersihkan,dikeringkan dan di sira!
-
Sekarang tengah viral uollss!!!! Rugi xlayan baby crab crispy ni
-
-
Cara membeli ?
==========================
Whatsapp ➡ 0139494172
Whatsapp ➡ 0139494172
Whatsapp ➡ 0139494172 ==========================
.
#beevenom4in1 #makananviral #beevenomskincare #kedah #kelantan #selangor #kl #dropshipmalaysia #johor #pahang #perlis #pulaupinang #babycrabcrispy #babycrabcrispymurah #babycrab
#uitm #uum #dropship #bazarpaknil #bazaarpaknil #sabah #sale #merdekarayasale #perak #pulaupinang #upm #babycrabcrispysedap #babycrabcrispyviral #dropshipwanted #dropshipmalaysia #merdekasale #skkmbywawairfan

BABY CRAB CRISPY
👉🏻RANGUP
👉🏻MANIS
👉🏻PEDAS
-
Ade 3 flavour kebabommm!
🍢BBQ
🌶EXTRA HOT
🍲TOMYAM
_
Rasa memang sedap dan rangup! Enak di makan begitu sahaja atau sebagai snek dan dicampur dengan makanan yang lain.
Diperbuat daripada ketam laut yang segar dan di sira secukup rasa..! Di bersihkan dengan sempurna supaya kebersihan ketam di jamin!
-
Baby crab crispy merupakan makanan laut yang sangat sedap,dan diakui oleh ramai penggemar makanan laut..Ini bukan ketam yang di awet tetapi ia ketam segar yang di ambik terus dan dibersihkan,dikeringkan dan di sira!
-
Sekarang tengah viral uollss!!!! Rugi xlayan baby crab crispy ni
-
-
Cara membeli ?
==========================
Whatsapp ➡ 0139494172
Whatsapp ➡ 0139494172
Whatsapp ➡ 0139494172 ==========================
.
#beevenom4in1 #makananviral #beevenomskincare #kedah #kelantan #selangor #kl #dropshipmalaysia #johor #pahang #perlis #pulaupinang #babycrabcrispy #babycrabcrispymurah #babycrab
#uitm #uum #dropship #bazarpaknil #bazaarpaknil #sabah #sale #merdekarayasale #perak #pulaupinang #upm #babycrabcrispysedap #babycrabcrispyviral #dropshipwanted #dropshipmalaysia #merdekasale #skkmbywawairfan

BABY CRAB CRISPY
👉🏻RANGUP
👉🏻MANIS
👉🏻PEDAS
-
Ade 3 flavour kebabommm!
🍢BBQ
🌶EXTRA HOT
🍲TOMYAM
_
Rasa memang sedap dan rangup! Enak di makan begitu sahaja atau sebagai snek dan dicampur dengan makanan yang lain.
Diperbuat daripada ketam laut yang segar dan di sira secukup rasa..! Di bersihkan dengan sempurna supaya kebersihan ketam di jamin!
-
Baby crab crispy merupakan makanan laut yang sangat sedap,dan diakui oleh ramai penggemar makanan laut..Ini bukan ketam yang di awet tetapi ia ketam segar yang di ambik terus dan dibersihkan,dikeringkan dan di sira!
-
Sekarang tengah viral uollss!!!! Rugi xlayan baby crab crispy ni
-
-
Cara membeli ?
==========================
Whatsapp ➡ 0139494172
Whatsapp ➡ 0139494172
Whatsapp ➡ 0139494172 ==========================
.
#beevenom4in1 #makananviral #beevenomskincare #kedah #kelantan #selangor #kl #dropshipmalaysia #johor #pahang #perlis #pulaupinang #babycrabcrispy #babycrabcrispymurah #babycrab
#uitm #uum #dropship #bazarpaknil #bazaarpaknil #sabah #sale #merdekarayasale #perak #pulaupinang #upm #babycrabcrispysedap #babycrabcrispyviral #dropshipwanted #dropshipmalaysia #merdekasale #skkmbywawairfan

BABY CRAB CRISPY
👉🏻RANGUP
👉🏻MANIS
👉🏻PEDAS
-
Ade 3 flavour kebabommm!
🍢BBQ
🌶EXTRA HOT
🍲TOMYAM
_
Rasa memang sedap dan rangup! Enak di makan begitu sahaja atau sebagai snek dan dicampur dengan makanan yang lain.
Diperbuat daripada ketam laut yang segar dan di sira secukup rasa..! Di bersihkan dengan sempurna supaya kebersihan ketam di jamin!
-
Baby crab crispy merupakan makanan laut yang sangat sedap,dan diakui oleh ramai penggemar makanan laut..Ini bukan ketam yang di awet tetapi ia ketam segar yang di ambik terus dan dibersihkan,dikeringkan dan di sira!
-
Sekarang tengah viral uollss!!!! Rugi xlayan baby crab crispy ni
-
-
Cara membeli ?
==========================
Whatsapp ➡ 0139494172
Whatsapp ➡ 0139494172
Whatsapp ➡ 0139494172 ==========================
.
#beevenom4in1 #makananviral #beevenomskincare #kedah #kelantan #selangor #kl #dropshipmalaysia #johor #pahang #perlis #pulaupinang #babycrabcrispy #babycrabcrispymurah #babycrab
#uitm #uum #dropship #bazarpaknil #bazaarpaknil #sabah #sale #merdekarayasale #perak #pulaupinang #upm #babycrabcrispysedap #babycrabcrispyviral #dropshipwanted #dropshipmalaysia #merdekasale #skkmbywawairfan

BABY CRAB CRISPY
👉🏻RANGUP
👉🏻MANIS
👉🏻PEDAS
-
Ade 3 flavour kebabommm!
🍢BBQ
🌶EXTRA HOT
🍲TOMYAM
_
Rasa memang sedap dan rangup! Enak di makan begitu sahaja atau sebagai snek dan dicampur dengan makanan yang lain.
Diperbuat daripada ketam laut yang segar dan di sira secukup rasa..! Di bersihkan dengan sempurna supaya kebersihan ketam di jamin!
-
Baby crab crispy merupakan makanan laut yang sangat sedap,dan diakui oleh ramai penggemar makanan laut..Ini bukan ketam yang di awet tetapi ia ketam segar yang di ambik terus dan dibersihkan,dikeringkan dan di sira!
-
Sekarang tengah viral uollss!!!! Rugi xlayan baby crab crispy ni
-
-
Cara membeli ?
==========================
Whatsapp ➡ 0139494172
Whatsapp ➡ 0139494172
Whatsapp ➡ 0139494172 ==========================
.
#beevenom4in1 #makananviral #beevenomskincare #kedah #kelantan #selangor #kl #dropshipmalaysia #johor #pahang #perlis #pulaupinang #babycrabcrispy #babycrabcrispymurah #babycrab
#uitm #uum #dropship #bazarpaknil #bazaarpaknil #sabah #sale #merdekarayasale #perak #pulaupinang #upm #babycrabcrispysedap #babycrabcrispyviral #dropshipwanted #dropshipmalaysia #merdekasale #skkmbywawairfan

Most Popular Instagram Hashtags