#uum

MOST RECENT

"mengapa bayar lebih kalau dah ada satu yang terbaik dan membantu ? "
.
Jangan whatapps kalau sis taknak cantik sebab apa ? sebab yang whatapps sis semuanya gilakan kecantikkan ๐Ÿ˜
.
yang ada masalah wanita tu jangan takut nak mencuba produk ni sebab memang memang membantu anda ๐Ÿ˜ admin cosume pinklady memang betul betul superbb and menjadi berbanding produk lain !
admin tak cari hat lainnn dah oii! ๐Ÿ˜˜

haa sooooo
yang ada masalah wanita tu pinklady bantu hilangkan masalah tu ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ and .
yang takda masalah pinklady cuba mantapkan lagi aset tu tau ๐Ÿ˜˜ .
Siapa taknak cantik kan ? semua orang nak cantik admin pun nak cantik lgi kalau boleh hehehehe๐Ÿ™ˆ๐Ÿ’• .
jangan risau anak dara mak dara tok dara semua boleh amalkan PINKLADY BODY PERFECTION ni tau !๐Ÿ˜˜ so jom sama sama grab dekat sis sorang sebotol sebab kalau makan sebotol mesti nak grab lagi ๐Ÿ˜ sis taktipu yerrrrr trust me PINKLADY memang superbbbbb !๐Ÿ˜ berminat ? whatapps sis ๐Ÿ‘‡๐Ÿผ "PL" KE 01XXX
"PL" KE 01XXX
"PL" KE 01XXX

#pinklady #pinkladymurah #pinkladycapsule #pinkladyoriginal #pinkladymalaysia #pinkladytestimoni #pinkladybodyperfection #kualalumpur #rayalagi #perlisdarulsunnah #malaysia #bazarpaknil #uum #uitm #cantikcantiksemua #mengancambrooo #mengapabayarlebih #sis #sispakaisisshare #sispakaisisjual

"mengapa bayar lebih kalau dah ada satu yang terbaik dan membantu ? "
.
Jangan whatapps kalau sis taknak cantik sebab apa ? sebab yang whatapps sis semuanya gilakan kecantikkan ๐Ÿ˜
.
yang ada masalah wanita tu jangan takut nak mencuba produk ni sebab memang memang membantu anda ๐Ÿ˜ admin cosume pinklady memang betul betul superbb and menjadi berbanding produk lain !
admin tak cari hat lainnn dah oii! ๐Ÿ˜˜

haa sooooo
yang ada masalah wanita tu pinklady bantu hilangkan masalah tu ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ and .
yang takda masalah pinklady cuba mantapkan lagi aset tu tau ๐Ÿ˜˜ .
Siapa taknak cantik kan ? semua orang nak cantik admin pun nak cantik lgi kalau boleh hehehehe๐Ÿ™ˆ๐Ÿ’• .
jangan risau anak dara mak dara tok dara semua boleh amalkan PINKLADY BODY PERFECTION ni tau !๐Ÿ˜˜ so jom sama sama grab dekat sis sorang sebotol sebab kalau makan sebotol mesti nak grab lagi ๐Ÿ˜ sis taktipu yerrrrr trust me PINKLADY memang superbbbbb !๐Ÿ˜ berminat ? whatapps sis ๐Ÿ‘‡๐Ÿผ "PL" KE 01XXX
"PL" KE 01XXX
"PL" KE 01XXX

#pinklady #pinkladymurah #pinkladycapsule #pinkladyoriginal #pinkladymalaysia #pinkladytestimoni #pinkladybodyperfection #kualalumpur #rayalagi #perlisdarulsunnah #malaysia #bazarpaknil #uum #uitm #cantikcantiksemua #mengancambrooo #mengapabayarlebih #sis #sispakaisisshare #sispakaisisjual

"mengapa bayar lebih kalau dah ada satu yang terbaik dan membantu ? "
.
Jangan whatapps kalau sis taknak cantik sebab apa ? sebab yang whatapps sis semuanya gilakan kecantikkan ๐Ÿ˜
.
yang ada masalah wanita tu jangan takut nak mencuba produk ni sebab memang memang membantu anda ๐Ÿ˜ admin cosume pinklady memang betul betul superbb and menjadi berbanding produk lain !
admin tak cari hat lainnn dah oii! ๐Ÿ˜˜

haa sooooo
yang ada masalah wanita tu pinklady bantu hilangkan masalah tu ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ and .
yang takda masalah pinklady cuba mantapkan lagi aset tu tau ๐Ÿ˜˜ .
Siapa taknak cantik kan ? semua orang nak cantik admin pun nak cantik lgi kalau boleh hehehehe๐Ÿ™ˆ๐Ÿ’• .
jangan risau anak dara mak dara tok dara semua boleh amalkan PINKLADY BODY PERFECTION ni tau !๐Ÿ˜˜ so jom sama sama grab dekat sis sorang sebotol sebab kalau makan sebotol mesti nak grab lagi ๐Ÿ˜ sis taktipu yerrrrr trust me PINKLADY memang superbbbbb !๐Ÿ˜ berminat ? whatapps sis ๐Ÿ‘‡๐Ÿผ "PL" KE 01XXX
"PL" KE 01XXX
"PL" KE 01XXX

#pinklady #pinkladymurah #pinkladycapsule #pinkladyoriginal #pinkladymalaysia #pinkladytestimoni #pinkladybodyperfection #kualalumpur #rayalagi #perlisdarulsunnah #malaysia #bazarpaknil #uum #uitm #cantikcantiksemua #mengancambrooo #mengapabayarlebih #sis #sispakaisisshare #sispakaisisjual๐ŸŒธ

APA BAGUSNYA PINK LADY??
.
PINK LADY membantu fizikal dan dalaman anda.
Ha apa dia??
.
๐ŸŒท mencerahkan kulit
๐Ÿ’ memontokkan badan
๐Ÿ’– membesarkan payudara
๐ŸŒน mengetatkan miss V
๐ŸŒฑ mengurangkan period pain
๐Ÿ˜† mengawal emosi ketika period
๐Ÿ‘™ menghilangkan senggugut
๐ŸŽŠ mengembalikan tubuh anda seperti sebelum hamil
๐ŸŒฑ mengurangkan keguguran rambut
.
Semua masalah utama anda dapat diselesaikan hanya dengan 2 kapsul sehari !!
๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ HILANGKAN MASALAH ANDA DENGAN PINK LADY BODY PERFECTION.
.
NAK?
DM/WHATSAPPโคตโคตโคตโคต http://UDINPinkLady.wasap.my

#udinpinklady #pinklady #pinkladymurah #pinkladycapsule #pinkladyoriginal #pinkladymalaysia #pinkladytestimoni #pinkladybodyperfection #kualalumpur #rayalagi #perlisdarulsunnah #malaysia #bazarpaknil #uum #uitm #cantikcantiksemua #mengancambrooo #mengapabayarlebih #sis #sispakaisisshare #sispakaisisjual

KOLEKSI TERBARU AIDILFITERI 2k18๐Ÿ•Œ๐Ÿ•Œ
. ๐ŸŽ†IZARA KURUNG ๐ŸŽ†
.
Design memang meletop dan sangat cantik untuk uolls ๐Ÿ’ƒ๐Ÿป๐Ÿ’ƒ๐Ÿป
.
๐Ÿ”ธ Harga Of Course MAMPU MILIK ๐Ÿ”ธ Material royal moist silk ๐Ÿ”ธ High Quality 100% Gred A ๐Ÿ”ธ Berdutt Belakang dan Cutting Loose ๐Ÿ”ธ Terletak Apabila Dipakai ๐Ÿ”ธ Cutting Kain Mermaid ๐Ÿ”ธ Pinggang Kain Getah Kiri dan Kanan ๐Ÿ”ธ Zip Kain Sebelah Kiri ๐Ÿ”ธ ๐Ÿ“ŒSaiz XS,S,M,L,XL ๐Ÿ“ŒPERHATIAN saiz XS sampai XL .
โŒ Jarang
โŒ Kecut
โŒ Berbulu lepas Basuh
โŒ Renyuk
โŒ Warna Tak Luntur Selepas Basuh
โœ… Mudah Digosok
โœ… Sejuk & Selesa Dipakai
โœ… Kualiti jahitan kemas oleh tailor Kami yg berpengalam โœ… CONFIRM repert Order lagi
โœ… Free postage ๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ“ฆ
โœ…READY STOK .
๐Ÿ™…๐ŸปNo Booking!With Full Payment
๐Ÿ‘‰๐ŸปUkur Dahulu Sebelum Membuat Pembelian.Take Noted Please ๐Ÿ‘‰๐ŸปAda Sedikit Perbezaan Warna 10% Faktor Cahaya Camera
.
Harga: RM 125sm/130ss
.
For order WhatsApp/DM ๐Ÿ“ฒ 01132315944

#jubah
#sneakers
#blouse
#accessories
#handbag
#murahmurah
#fashion
#event
#trend
#trendy
#meletop
#youngentrepreneur
#entrepreneur
#usahawan
#usahawanmuda
#trustedseller
#student
#uitm
#event
#ukm
#uum
#ump
#pakaianwanita
#ageteen
#ageteenshop
#ageteenshopcloth
#ageteenshopraya2018
#bajuraya2018
#bajurayamurah
#bajuraya
#malaysia

PERFECT LADY ๐Ÿ’• COMBO PALING LARIS DAN DISAYANGI OLEH CUSTOMER

Kenapa perlu ada dyxy kosmetik?
Sebab dengan dyxy boleh menceriakan wajah awak semua dan yang penting menawan

Pakwe suami atok uncle tengok pun mengancam.. Ouchh ๐Ÿ˜Š
.
#bazaarkecantikan
#dyxylover
#bazaaronline
#bazaarpaknil
#bazaarpaknilmurah
#kosmetikborong
#uum
#kosmetikbagus

DUIT RAYA DAH DAPAT hehe ๐Ÿ‘ป๐Ÿ˜ apa lagiii JOM DAPATKAN BAJU FLORAL HAWAIIANSHIRTMY ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐ŸŒบ
.
CARA ORDER SCREENSHOT BAJU DAN BAGITAHU CODEโ€ผ๏ธโ€ผ๏ธ 1st COME 1st SERVEโ€ผ๏ธโ€ผ๏ธ
.
BACA CAPTION SEBELUM MEMBELI ๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
Brand : Kemeja floral ๐ŸŒบ swipe left for detail
Price : rm60 siap pos
Size : M fit S ๐Ÿ”ด 7 pcs left
Pit : 19
Labuh : 28
Size : L fit M ๐Ÿ”ด out of stock
Pit : 20
Labuh : 29
Cond : 9/10 ๐Ÿ’ฏ tiptop
Cara order : screenshot & send dekat admin ๐Ÿ‘จโ€๐Ÿ’ผ
.
โ˜Ž๏ธWhatsApp +601136328422
Nak lg mudah click link di bio โฌ†๏ธโฌ†๏ธโฌ†๏ธ
.
.
#hawaiishirtmy
#bundlemalaysia
#bundlemalaysiamurah
#bundlehawaii
#hawaiimalaysia
#uum
#uitm
#unikl
#msushahalam
#ravermalaysia
#hipstermalaysia
#brocuba

Kawasan yg terdapat EJEN KCM
.
โœ…Rembau
Nisa 012-2978954
โœ…Kuala Pilah
Atiqah 016-739 3279
โœ… Senawang
Alysha 019-639 1216
โœ… Seremban
Nadia 010-875 8286
.
๐Ÿ’ต๐Ÿ’ต๐Ÿ’ต๐Ÿ’ต
NAK JANA PENDAPATAN sambil sambil income masuk account?!
DAFTAR SEBAGAI AGEN KRUNCHY CHOCO KAMI dengan serendah RM 171 dapat 30 balang!!
(Agen setiap negeri adalah terhad) .
๐ŸซCOKLAT KETAGIH
๐ŸซTAK PERLU RENDAM AIR PANAS
๐Ÿซ2 jenis COKLAT PUTIH atau COKLAT MILK
๐ŸซPILIH 4 TOPPING PERCUMA KEGEMARAN ANDA
๐ŸซCOKLAT CAIR DAN ISI YANG RANGUP!
๐ŸซJADIKAN SARAPAN / BRUNCH SEGERA ANDA
๐ŸซMAKAN BEGITU SAJA ATAU SAPU PADA ROTI ๐Ÿ˜‹๐Ÿ˜‹๐Ÿ˜‹๐Ÿ˜‹
"Terus Makan, Hatiku Tertawan!"
KRUNCHY CHOCO MELTS
.
๐Ÿ“ž011-2001.9403
๐Ÿ“ž014-330.3189
FB : krunchy choco melts hq
IG : krunchychocomeltshq
.
#hantucoklat #chocojar #coklatsedap #coklatmurah #dropshipper #rembau #chocolatedelicious #crispy #genggua #chocolatejar #chocomelt #coklatcair #dapur #rembaumostwanted #negerisembilan #bubblerice #uitm #studentlife #uum #ukm #uiabest #utp #melakaagent #agent #ejen #agentchocolate #agentcoklat #krunchychocomelt #doorgiftexclusive

Weโ€™re back!
Open order now.xan WhatsApp Us at bio link.we prefer u can directly order with our agent near by your area.
.
"Terus Makan, Hatiku Tertawan!"
KRUNCHY CHOCO MELTS
.
๐Ÿ“ž011-2001.9403
๐Ÿ“ž014-330.3189
FB : krunchy choco melts hq
IG : krunchychocomeltshq
.
#hantucoklat #chocojar #coklatsedap #coklatmurah #dropshipper #bazarpaknil #chocolatedelicious #crispy #genggua #chocolatejar #chocomelt #coklatcair #dapur #bakes #breakfast #takefive #uitm #studentlife #uum #ukm #uiabest #utp #ipohawesomecity #agent #ejen #buatduit #agentcoklat #krunchychocomelt #doorgiftexclusive

INGINKAN MAKEUP KELIHATAN LEBIH GLOWING & TAHAN LEBIH LAMA ? .
.
Gunakan MAGIC GLOW SERUM ๐Ÿ˜
Pasti lebih menyerlah ๐Ÿ˜Š
.
.
HARGA PROMO KASIH SAYANG MASIH LAGI BERJALAN ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ
.
1 BOTOL RM22
3 BOTOL RM60 ( FREE POS )
.
Whatsapp segera 0105755412
.
#uitm #uitmpg #uitmpuncakperdana #uitmpuncakalam #ipgkampuspendidikanislam #uiamgombak #uiamkuantan #usim #unimas #unikl #uniklbmi #uniklmitec #utem #uniszapastitahu #unisza #uum #ukm #universitimalaya #usm #ipgkampuskotabharu #puo #psas #kpps #instagram #ums #unimas #kskbkk #usim #unimap #1mmf #kolejkejururawatan #kkpp

FOLLOW โ€ข LIKE โ€ข TAG kalau nak menang ACTION CAMERAโ—๏ธ
โ€ข
โ€ข
Guysโ€ผ๏ธ Korang boleh dapatkan iPhone dgn harga serendah RM380 shj tau๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ Lepas ni tak dapat dah tau harga mcm ni sbb promo sampai minggu depan shj๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ So sape nk beraya dgn iPhone, nk selfie and nk ada pic cantik2 korang boleh dapatkan iPhone dgn harga murah gyler dkt @radja.gadget ๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰
โ€ข
โ€ข
#giveawaycontest #giveawayiphone #iphonemurahmalaysia #iphonemurah #freeiphone #iphonefree #sayajualiphonemurah #sayajualiphone #sayajualmurah #ums #unimas #usm #uum #uitm #unimap #upsi #utm #uthm #umt #umk #iphone #gadgetmurah #sayajualgadget #sayajualgadgetmurah

Set bee venom 4 in 1 RM60 *POSTAGE RM8 utk semenanjung
-
-
-
Cara membeli ?
==========================
Whatsapp โžก 0139494172
Whatsapp โžก 0139494172
Whatsapp โžก 0139494172
==========================
.
.
Kembalikan Kulit anda seperti Baru Dilahirkan dengan Bee Venom ๐Ÿ˜๐Ÿ˜
100% pure venom 100% daripada bahan organik serta halal๐Ÿ˜Š
.
#beevenom4in1 #beevenom #beevenomskincare #kedah #kelantan #selangor #ukm #kl #dropshipmalaysia #johor #pahang #perlis #pulaupinang #skincareorganik
#uitm #uum #beevenomhq #beevenomori #beevenomfeedback #beevenommurah #beevenomterbaik #dropship #bazarpaknil #bazaarpaknil #sabah #sarawak #perak #negerisembilan #pulaupinang #upm

Set bee venom 4 in 1 RM60 *POSTAGE RM8 utk semenanjung
-
-
-
Cara membeli ?
==========================
Whatsapp โžก 0139494172
Whatsapp โžก 0139494172
Whatsapp โžก 0139494172
==========================
.
.
Kembalikan Kulit anda seperti Baru Dilahirkan dengan Bee Venom ๐Ÿ˜๐Ÿ˜
100% pure venom 100% daripada bahan organik serta halal๐Ÿ˜Š
.
#beevenom4in1 #beevenom #beevenomskincare #kedah #kelantan #selangor #ukm #kl #dropshipmalaysia #johor #pahang #perlis #pulaupinang #skincareorganik
#uitm #uum #beevenomhq #beevenomori #beevenomfeedback #beevenommurah #beevenomterbaik #dropship #bazarpaknil #bazaarpaknil #sabah #sarawak #perak #negerisembilan #pulaupinang #upm

Set bee venom 4 in 1 RM60 *POSTAGE RM8 utk semenanjung
-
-
-
Cara membeli ?
==========================
Whatsapp โžก 0139494172
Whatsapp โžก 0139494172
Whatsapp โžก 0139494172
==========================
.
.
Kembalikan Kulit anda seperti Baru Dilahirkan dengan Bee Venom ๐Ÿ˜๐Ÿ˜
100% pure venom 100% daripada bahan organik serta halal๐Ÿ˜Š
.
#beevenom4in1 #beevenom #beevenomskincare #kedah #kelantan #selangor #ukm #kl #dropshipmalaysia #johor #pahang #perlis #pulaupinang #skincareorganik
#uitm #uum #beevenomhq #beevenomori #beevenomfeedback #beevenommurah #beevenomterbaik #dropship #bazarpaknil #bazaarpaknil #sabah #sarawak #perak #negerisembilan #pulaupinang #upm

Set bee venom 4 in 1 RM60 *POSTAGE RM8 utk semenanjung
-
-
-
Cara membeli ?
==========================
Whatsapp โžก 0139494172
Whatsapp โžก 0139494172
Whatsapp โžก 0139494172
==========================
.
.
Kembalikan Kulit anda seperti Baru Dilahirkan dengan Bee Venom ๐Ÿ˜๐Ÿ˜
100% pure venom 100% daripada bahan organik serta halal๐Ÿ˜Š
.
#beevenom4in1 #beevenom #beevenomskincare #kedah #kelantan #selangor #ukm #kl #dropshipmalaysia #johor #pahang #perlis #pulaupinang #skincareorganik
#uitm #uum #beevenomhq #beevenomori #beevenomfeedback #beevenommurah #beevenomterbaik #dropship #bazarpaknil #bazaarpaknil #sabah #sarawak #perak #negerisembilan #pulaupinang #upm

Set bee venom 4 in 1 RM60 *POSTAGE RM8 utk semenanjung
-
-
-
Cara membeli ?
==========================
Whatsapp โžก 0139494172
Whatsapp โžก 0139494172
Whatsapp โžก 0139494172
==========================
.
.
Kembalikan Kulit anda seperti Baru Dilahirkan dengan Bee Venom ๐Ÿ˜๐Ÿ˜
100% pure venom 100% daripada bahan organik serta halal๐Ÿ˜Š
.
#beevenom4in1 #beevenom #beevenomskincare #kedah #kelantan #selangor #ukm #kl #dropshipmalaysia #johor #pahang #perlis #pulaupinang #skincareorganik
#uitm #uum #beevenomhq #beevenomori #beevenomfeedback #beevenommurah #beevenomterbaik #dropship #bazarpaknil #bazaarpaknil #sabah #sarawak #perak #negerisembilan #pulaupinang #upm

DUIT RAYA DAH DAPAT hehe ๐Ÿ‘ป๐Ÿ˜ apa lagiii JOM DAPATKAN BAJU FLORAL HAWAIIANSHIRTMY ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐ŸŒบ
.
CARA ORDER SCREENSHOT BAJU DAN BAGITAHU CODEโ€ผ๏ธโ€ผ๏ธ 1st COME 1st SERVEโ€ผ๏ธโ€ผ๏ธ
.
BACA CAPTION SEBELUM MEMBELI ๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
Brand : Kemeja floral ๐ŸŒบ swipe left for detail
Price : rm60 siap pos
Size : M fit S ๐Ÿ”ด 1 pcs left
Pit : 19
Labuh : 28
Size : L fit M ๐Ÿ”ด out of stock
Pit : 20
Labuh : 29
Cond : 9/10 ๐Ÿ’ฏ tiptop
Cara order : screenshot & send dekat admin ๐Ÿ‘จโ€๐Ÿ’ผ
.
โ˜Ž๏ธWhatsApp +601136328422
Nak lg mudah click link di bio โฌ†๏ธโฌ†๏ธโฌ†๏ธ
.
.
#hawaiishirtmy
#bundlemalaysia
#bundlemalaysiamurah
#bundlehawaii
#hawaiimalaysia
#uum
#uitm
#unikl
#msushahalam
#ravermalaysia
#hipstermalaysia
#brocuba

Set bee venom 4 in 1 RM60 *POSTAGE RM8 utk semenanjung
-
-
-
Cara membeli ?
==========================
Whatsapp โžก 0139494172
Whatsapp โžก 0139494172
Whatsapp โžก 0139494172
==========================
.
.
Kembalikan Kulit anda seperti Baru Dilahirkan dengan Bee Venom ๐Ÿ˜๐Ÿ˜
100% pure venom 100% daripada bahan organik serta halal๐Ÿ˜Š
.
#beevenom4in1 #beevenom #beevenomskincare #kedah #kelantan #selangor #ukm #kl #dropshipmalaysia #johor #pahang #perlis #pulaupinang #skincareorganik
#uitm #uum #beevenomhq #beevenomori #beevenomfeedback #beevenommurah #beevenomterbaik #dropship #bazarpaknil #bazaarpaknil #sabah #sarawak #perak #negerisembilan #pulaupinang #upm

Set bee venom 4 in 1 RM60 *POSTAGE RM8 utk semenanjung
-
-
-
Cara membeli ?
==========================
Whatsapp โžก 0139494172
Whatsapp โžก 0139494172
Whatsapp โžก 0139494172
==========================
.
.
Kembalikan Kulit anda seperti Baru Dilahirkan dengan Bee Venom ๐Ÿ˜๐Ÿ˜
100% pure venom 100% daripada bahan organik serta halal๐Ÿ˜Š
.
#beevenom4in1 #beevenom #beevenomskincare #kedah #kelantan #selangor #ukm #kl #dropshipmalaysia #johor #pahang #perlis #pulaupinang #skincareorganik
#uitm #uum #beevenomhq #beevenomori #beevenomfeedback #beevenommurah #beevenomterbaik #dropship #bazarpaknil #bazaarpaknil #sabah #sarawak #perak #negerisembilan #pulaupinang #upm

Most Popular Instagram Hashtags