#utb

128961 posts

TOP POSTS

It's been a tough season and gutted to get relegated with @theboroofficial. I've learnt so much this year and I owe that to the players and staff I trained with day in, day out! I've enjoyed every minute of it and can only thank everyone at the club who's made me feel so welcome! And finally...thank you to the fans for the support throughout this whole season right up until the very end! #UTB 🔴⚪

Welcome to #Boro, Luke Armstrong! Full story at mfc.co.uk. 🔴⚪️ #UTB

DirectAxis False Bay Vs Tygerberg 🏉
27 MAY 2017 #wpclubrugby #rugby #loverugby #utb

Chris Wilder on John Brayford: "we haven't spoken to John yet as he is on holiday at the moment,we will talk to him about his future once he returns."
Would you like John to stay or would you sell him? 👇🏻
#UTB #sufc

Hopefully we will have more moments like this next season! #UTB 🔴⚪

An absolute privilege receiving my Jersey and being able to play with my German band of brothers. #Einheit #DRV #rugby #UTB @pops45za @false_bayrfc

Máme to!✋🏼🍀 #oaol #utb?

Only in Boro can you go out and bump into Elvis ❤️ #youarealwaysonmymind #utb #home #storytellers

MOST RECENT

Gary Mackay-Steven is looking like a loan move from Celtic, the ringer is 27 years old. #sheffieldunited #utb #championship

The Snake 🐍 1-10 Rate this edit🔥 Request Edits and I Will do them🔥 Follow great partner who is close to 700 @boro_edits_only 🔥🔥🔥 #championship #goodbye #snake #🐍 #goodbye #premiership #goodbye #gastonramirez #UTB #ingibsonwetrust #weneedamanager #goodbye #agnew #goodbye #goodplayers #Borofc #ex #boroplayer

Lazio are considering making a move for Marten de Roon. #utb

7years .
.
#UTB

Hier ein Tipp für alle #students unter euch: Studieren mit Köpfchen von #güntherkoch 📚Vom Pareto-Prinzip, Eisenhower-Matrix über Speed Reading und Techniken gegen Prüfungsangst ist alles dabei. Besonders interessant fand ich die Cornell-Notes Methode, hierzu aber auch mal auf Youtube für weitere Ansätze schauen 👀 #studentlife #student #study #studying #instabooks #howtostudy #learningmethods #studyinspiration #studyinberlin #germanstudent #germanstudies #utb #pareto #paretoprinciple #cornellnotes #eisenhowerprinciple #eisenhowermatrix #htwberlin #businesscommunication #communication #marketing #studientipps #speedreading #bookreview

Tutorial MIRACLE Multi-style Shawl : Muslimah Style 🎉
Nampak sopan, menyerlahkan keayuan si pemakai 😍
-
Dah ada shawl untuk raya? Kalau belum cepat dapatkan MIRACLE Multi-style shawl sebab shawl ni boleh buat macam-macam style tau, so uolls xperlu lagi nak beli shawl banyak2, cukup dengan MIRACLE Multi-style shawl ni, u’olls boleh bergaya sakan tak kira dimana pun anda berada..Cheewhhh! Jom dapatkan MIRACLE Multi-style shawl sekarang 🚕🚗🚙
======================
"MIRACLE” Multi-style shawl
======================
✔ Multi-Style Shawl
✔ Built-in inner
✔ Material Heavy Crystal Chiffon
✔ Kain yang SEJUK dan FLOWY
✔ Jahitan Babyseam yang Kemas
✔ 20 warna menarik
-
Jom tag kawan-kawan untuk MIRACLE Multi-style shawl yang super duper ohsem ini 😊
Pembeli terawal dapat FREE GIFT tau!❤
=================================
WHATSAPP ORDER 👇
BRUNEI : +6738667951
MALAYSIA : +601118929102
-
📢 PERINGATAN : Warna akan sedikit berbeza bergantung kepada pengcahayaan & resolusi screen
_____________________________________
#brunei #malaysia #adlyanahijab
#miracleshawl #adlyanamiraclestyle
#adlyanarayacollection #raya2017
#ubd #utb #shawl #tutorialshawl

Tutorial MIRACLE Multi-style Shawl : Muslimah Style 🎉
Nampak sopan menyerlahkan keayuan si pemakai 😍
-
Dah ada shawl untuk raya? Kalau belum cepat dapatkan MIRACLE Multi-style shawl sebab shawl ni boleh buat macam-macam style tau, so uolls xperlu lagi nak beli shawl banyak2, cukup dengan MIRACLE Multi-style shawl ni, u’olls boleh bergaya sakan tak kira dimana pun anda berada..Cheewhhh! Jom dapatkan MIRACLE Multi-style shawl sekarang 🚕🚗🚙
======================
"MIRACLE” Multi-style shawl
======================
✔ Multi-Style Shawl
✔ Built-in inner
✔ Material Heavy Crystal Chiffon
✔ Kain yang SEJUK dan FLOWY
✔ Jahitan Babyseam yang Kemas
✔ 20 warna menarik
-
Jom tag kawan-kawan untuk MIRACLE Multi-style shawl yang super duper ohsem ini 😊
Pembeli terawal dapat FREE GIFT tau!❤
=================================
WHATSAPP ORDER 👇
BRUNEI : +6738667951
MALAYSIA : +601118929102
-
📢 PERINGATAN : Warna akan sedikit berbeza bergantung kepada pengcahayaan & resolusi screen
_____________________________________
#brunei #malaysia #adlyanahijab
#miracleshawl #adlyanamiraclestyle
#adlyanarayacollection #raya2017
#ubd #utb #shawl #tutorialshawl

Keknis Style 🎉
Gaya ni mmg simple berabis. Tak sampai 15 saat, zass siap.. wow!! 🙀😍
-
Wait, sblm tu nak tanya..dah ada shawl untuk raya? Kalau belum cepat dapatkan MIRACLE Multi-style shawl sebab shawl ni boleh buat macam-macam style tau, so uolls xperlu lagi nak beli shawl banyak2, cukup dengan MIRACLE Multi-style shawl ni, u’olls boleh bergaya sakan tak kira dimana pun anda berada..Cheewhhh! Jom dapatkan MIRACLE Multi-style shawl sekarang 🚕🚗🚙
======================
"MIRACLE” Multi-style shawl
======================
✔ Multi-Style Shawl
✔ Built-in inner
✔ Material Heavy Crystal Chiffon
✔ Kain yang SEJUK dan FLOWY
✔ Jahitan Babyseam yang Kemas
✔ 20 warna menarik
-
Jom tag kawan-kawan untuk MIRACLE Multi-style shawl yang super duper ohsem ini 😊
Pembeli terawal dapat FREE GIFT tau!❤
=================================
WHATSAPP ORDER 👇
BRUNEI : +6738667951
MALAYSIA : +601118929102
-
📢 PERINGATAN : Warna akan sedikit berbeza bergantung kepada pengcahayaan & resolusi screen
_____________________________________
#brunei #malaysia #adlyanahijab
#miracleshawl #adlyanamiraclestyle
#adlyanarayacollection #raya2017
#ubd #utb #shawl #tutorialshawl

Keknis Style 🎉
Gaya ni mmg simple berabis. Tak sampai 15 saat, zass siap.. wow!! 🙀😍
-
Wait, sblm tu nak tanya..dah ada shawl untuk raya? Kalau belum cepat dapatkan MIRACLE Multi-style shawl sebab shawl ni boleh buat macam-macam style tau, so uolls xperlu lagi nak beli shawl banyak2, cukup dengan MIRACLE Multi-style shawl ni, u’olls boleh bergaya sakan tak kira dimana pun anda berada..Cheewhhh! Jom dapatkan MIRACLE Multi-style shawl sekarang 🚕🚗🚙
======================
"MIRACLE” Multi-style shawl
======================
✔ Multi-Style Shawl
✔ Built-in inner
✔ Material Heavy Crystal Chiffon
✔ Kain yang SEJUK dan FLOWY
✔ Jahitan Babyseam yang Kemas
✔ 20 warna menarik
-
Jom tag kawan-kawan untuk MIRACLE Multi-style shawl yang super duper ohsem ini 😊
Pembeli terawal dapat FREE GIFT tau!❤
=================================
WHATSAPP ORDER 👇
BRUNEI : +6738667951
MALAYSIA : +601118929102
-
📢 PERINGATAN : Warna akan sedikit berbeza bergantung kepada pengcahayaan & resolusi screen
_____________________________________
#brunei #malaysia #adlyanahijab
#miracleshawl #adlyanamiraclestyle
#adlyanarayacollection #raya2017
#ubd #utb #shawl #tutorialshawl

We got bad reviews on yelp the funny part is that all the people that comment never been here 🤔😂#UNDERTHEBLADE #BARBERSHOP #UTB #SouthGate #90280

Walk-ins & Appointments
#BarberShop #UTB #SouthGate #90280

Most Popular Instagram Hashtags