[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#usrah

32530 posts

TOP POSTS

"Sabar itu adalah saudara syukur. Orang yang bersyukur belum tentu sabar. Tapi orang yang sabar pasti bersyukur." — Habib Ali Zaenal Abidin

Muhammad Asyraf
Damailah Engkau Disana Sahabat
Allah Lebih Menyayangi Mu
Syurga Menanti Mu
#smartgroup 1
#usrah

Alhamdulillah kali ni bertambah satu rakan dalam aktiviti usrah kami. Harap-harap lepas ni makin bertambah ahlinya. Terima kasih tuan nazirul mengetuai usrah kami harini #usrah

Perasan tinggi ore sebelah nie.. #ankmami#ustazahjieha#usrah

Kıta perlu sedar,apa yg kıta miliki sekarang bukan milik kıta Tapi milik allah,,so jgnlah kıta sombong sbb kıta kaya,,kerana kalu allah boleh sja tarık kekayaan kıta tu bila2 masa saja.. Edit by: @alawie_muhammad
#tarbiyah #tazkirah #dakwah #islamquote #harta #usrah #halaqah #anniamaty

kekuatan adalah salah satu nadi sesorang insan untuk meneruskan kehidupan.. tanpa kekuatan mngkin kita terlantar kebisuan ...
oh sbgai seorng insan diberikan kekuatan..syukurilah kepada tuhan (Allah)..agar selalu diberi kekuatan dalam menerukan kehidupan
dan jika apabila rasa kelemahan pada diri seseorng insan pohonlah pada tuhan
yang maha keesaan(agung)

#usrah
#hadiqohdauliyah

Repost.💦🌹🍃
.
.
.
#usrah

"Weh hang dak lapaq ka?" "Dak, cuma dahaga.... Dahagakan rindumu!!" Chiaa chiaaa chiaa bhahahhaha

#tb #usrah #usrahsantaitour #niqob #malaysia

Jangan pernah berhenti untuk beramal. Selagi kudrat masih disisi selagi itulah berkerja untuk meneruskan misi.
Sebelum dan selepas???
#motivation
#kem
#usrah
#mrsm

MOST RECENT

Muhammad Asyraf
Damailah Engkau Disana Sahabat
Allah Lebih Menyayangi Mu
Syurga Menanti Mu
#smartgroup 1
#usrah

السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ

بسم الله الرحمن الرحيم

Bila sebut tentang ujian, setiap manusia ada ujiannya masing-masing.

Ada yang diuji dengan kemiskinan, ada yang diuji dengan kesakitan.. ada yang diuji dengan masaalah orang sekeliling yang sering fitnah, kutuk dan bukak aibnya.
Ada yang diuji dengan masaalah keluarga yang porak peranda, malah ada yang diuji juga dengan kekayaan dan ada yang diuji dengan maksiat, godaan ketagih sehingga jatuh berkali-kali.

Namun setiap ujian tu hanya satu yang ALLAH mahu..
ALLAH mahu kita kembali kepadaNya,
ALLAH gembira dengan suara dan mendengar rintihan kita..
ALLAH amat mencintai kita.

Yakinlah teman, ALLAH sentiasa bersama orang-orang yang sabar. ALLAH akan balas segala kesabaranmu dengan syurga yang kekal selamanya!
Tika itu tiadalah lagi kesedihan, tiada lagi bebanan, tiada lagi tangisan dan kesakitan. Yang ada hanya KEBAHAGIAAN!

Telegram @ Tazkirah Bidadari

@bysheagallery
#tazkirah #singaporeagent #usrah #tudunglabuh
#islam #ALLAH #singaporeno1fashionsyarie

Kisah ini diceritakan ketika beliau ditanyakan oleh seorang pemimpin tentang kesahihan hadis.

Moga esok lebih baik dari hari ini 😍😍
.
==========================
👐 Nak tengok design Sweater Muslimah.
🙋 Jom whatsapp Fatin jom. Kita sembang2 dulu.
.
📲 Whatsapp Fatin ke 0172189645
📲 Whatsapp Fatin ke 0172189645
📲 Whatsapp Fatin ke 0172189645
.
#sweater #sweaterhood #sweatermuslimahhood #sweatermuslimahhoodies #sweatermuslimah #tshirtmuslimah #tshirt #jaketmuslimah #muslimah #muslimahfashion #muslimahcloting #muslimahstyle #hijabmuslimah #muslimahhijab #muslimahwear #bajumuslimah #usrah #usrahsantai #pakaianmuslimah #muslimahmalaysia #menutupaurat #aurat #igshoppingmalaysia #instashopmalaysia #instashopmalaysia

Perempuan dengan pink mesti tak boleh dipisahkan kan?? Jadi korang harus grab tau Bawal Heavy Chiffon warna ni. Lawa gitu. Boleh la matching dengan baju korang yg warna pink pink tu. One more, bawal plain senang nak matching dengan baju haa.

#bazaarpaknil #korean #swapreviewforfree #bawallabuh #bawal60 #pemborongtudung #giveaway #pemborong #agentsahbynaa #bawalcrepe #bawalglitter #bawalcorak #moca #uia #usim #daie #usrah #bawalsaudia #trending #viral #bidang60 #hijab #runningman #meletop #islam #murah #chiffon55 #throwbacks #chiffon60 #bawalmurah

Alhamdulillah dapat feedback dari cust tadi pagi, baru pakai sebotol serum 5ml udah ada hasil yang positif. Dan sekarang kakanya order serum yang 10ml. Pengen coba tapi ragu ? Kita sih hanya bisa ikhtiar ukh, untuk hasil yang baik biar Allah yang ngasi..
.
So, yakin sama Allah bisa buat kandungan yg ada didalam ivory bermanfaat untuk kulitmu, kalau bukan karena izin Allah siapa lagi ? 😁
.
Jom yang mau tanya atau langsung order juga boleh sangat, klick link bio diatas ya ukh 💕
.
.
#niqabisproduk #niqabis #sayajualfoundation #sayajualserum #sayajualserummurah #sayajualmurah #sayajualfoundationmurah #foundationmerawat #luxuryfoundation #wowserum
#makeup #dakwahsentap #dakwahislam #usrahsantai #usrahfitrah #usrah #officalagetivorysecret #ivorysecret #sayajualniqab #sayajualkhimar #khimar #tutupaurat #arganoil #ivorysecretlover #ivorysecretlovers #ivorysecretindonesia #ivorysecretbukittinggi @ivorysecret.bandung

ADAKAH LUXURY FOUNDATION BY IVORY SECRET INI BOLEH DIPAKAI SEMASA SOLAT?
.
Boleh. Di dalam foundation ini tiada Silikon dan ianya adalah Wudhu' Friendly
.
Luxury Foundation dicipta utk menyenangkan pengguna Muslim utk kegunaan seharian
.
Yang bestnya foundation ini adalah berasaskan air iaitu WATER BASED dan BUKANnya SILIKON BASED
.
Tapiii jangan lah pakai eyeliner, bulu mata, lipstick atau makeup2 tebal lain yg sememangnya tak boleh pakai waktu solat
.
Kalau sekadar pakai foundation ini dan mengambil wudhu, ianya dibenarkan✨
.
Jom dapatkan trial foundation idr75 sahaja. Terus whatsapp ke 082272724933 untuk order okay 💕
.
#niqabisproduk #niqabis #sayajualfoundation #sayajualserum #sayajualserummurah #sayajualmurah #sayajualfoundationmurah #foundationmerawat #luxuryfoundation #wowserum
#makeup #dakwahsentap #dakwahislam #usrahsantai #usrahfitrah #usrah #officalagetivorysecret #ivorysecret #sayajualniqab #sayajualkhimar #khimar #tutupaurat #arganoil #ivorysecretlover #ivorysecretlovers #ivorysecretindonesia #ivorysecretbukittinggi @ivorysecret.bandung

Serum ada lah antara product kecantikan atau kesihatan kulit yang terpenting kerana:
.
✔ia mempunyai pelbagai fungsi
✔berasaskan air
❌tidak mengandungi sebarang minyak
❌tidak mengandungi bahan pelembab(yang menjadikan serum lebih likat)
✔mengandungi bahan aktif yang lebih kepekatannya dari losen/krim
✔hanya beberapa titik sudah cukup utk memeberi kesan terbaik
.
FUNGSI SERUM PADA KULIT
💡merawat kedutan
💡merawat jeragat
💡merawat pigmentasi
💡anti penuaan
💡mencerahkan kulit
💡anti radang
.
#niqabisproduk #niqabis #sayajualfoundation #sayajualserum #sayajualserummurah #sayajualmurah #sayajualfoundationmurah #foundationmerawat #luxuryfoundation #wowserum
#makeup #dakwahsentap #dakwahislam #usrahsantai #usrahfitrah #usrah #officalagetivorysecret #ivorysecret #sayajualniqab #sayajualkhimar #khimar #tutupaurat #arganoil #ivorysecretlover #ivorysecretlovers #ivorysecretindonesia #ivorysecretbukittinggi @ivorysecret.bandung

Assalamualaikum...selamat petang... اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّد وَعَلَى آلِ مُحَمَّدٍ .
.
.
Jom follow @nasihat_dakwah.
.
.#nasihat_dakwah #nasihat #ilmu #alquran #hadis #dakwah #tazkirah #dakwahislam #motivasi #katakatahikmah #tarbiyah #malaysia #indonesia #usrah #tearsforrohingya #saverohingya

[ KALAU TAK COMEL ORANG TAK KATA; #WajibKumpulSemuaDesign 😱 ]
.
.
Ada yang tanya #ButtonBadges yang super duper cute ni boleh di BELI tak??
.
.
Boleh sahabat. Nak beli 1 ke atau nak beli ke semua design ka, boleh. .
.
Kalau nak beli BORONG pun boleh. Insya Allah harga berbeza ikut kuantiti yang kalian BORONG. .
.
Ni dah nak hujung tahun, mana tahu nak bagi hadiah kat kawan sekolah atau 1 kelas 😊
.
.
TAPI, kalau kalian nak PERCUMA pun boleh, beli buku dengan @mohamadasman04 dan boleh REQUEST percuma Button badges. .
.
Buku dapat, button badges special ni pun dapat juga. .
.
Seronok kan 😊
.
.
P/s; Stock adalah TERHAD dan Sangat Limited. Jangan sampai design yg kalian minat dah SOLD OUT pula 🙈
.
.
Powered by :
.
.
@SahabatAtTaqwaKATALOG
@SahabatAtTaqwaBUDDIES
@SahabatAtTaqwaREVIEW
@SahabatAtTaqwaQUOTE
.
.
#SahabatAtTaqwa
#BisnesKitaDakwahKita
#ArkitekJalanan
#SemusimDiMahsyar #IslamicPlanner2018 #Planner2018 #PlannerSahabatAtTaqwa
#TerapiInstagram #AjiMaura

WhatsApp 016 590 6499
[ HELLO BEAUTIFUL SOUL 💓 ]
.
.
💸 RM 35
.
.
Hello Beautiful Soul is not just a collection of inspiring & spiritual quotes crafted beautifully​ in handwritten lettering along with meaningful pictures, it is a message about life and living. .
.
It is meant to reach your heart and mind.
.
. 💓 Hard cover
.
.
💓 Spot uv laminated
.
.
💓 100 pages fully coloured
.
.
💓 Author by @Roshaliza
.
.
Powered by :
.
.
@SahabatAtTaqwaKATALOG
@SahabatAtTaqwaBUDDIES
@SahabatAtTaqwaREVIEW
@SahabatAtTaqwaQUOTE
.
.
#SahabatAtTaqwa
#BisnesKitaDakwahKita
#ArkitekJalanan
#SemusimDiMahsyar
#HelloBeautifulSoul

Whatsapp : 0145070926
.
[ BUKU DARI PENULISAN DOKTOR2 HEBAT ]
.
.
Kolekasi buku dari penulisan doktor2 yang hebat.
.
.
📕 #DiagnosisFobia RM30
📕 #NovelBreathe RM30
📕 #DiagnosisApokalips RM25
📕 #Diagnosis2 RM30
.
.
P/s : Kenapa RAMAI yang MEMBORONG buku dengan #SahabatAtTaqwaBERDAFTAR ?? 😅😅
.
.
Buku yang jarang nampak @SahabatAtTaqwa Promote pun ada yang BELI??? 🤔🤔🤔
.
.
Jawapan yang sangat MUDAH ...
.
.
REQUEST sahaja @eKatalogSahabatAtTaqwa UPDATED dalam bentuk PDF . .
.
Ianya sangat penting sebagai panduan dalam MEMBORONG buku dengan #SahabatAtTaqwaBERDAFTAR 🙈🙈🙊
.
.
Powered by :
.
.
@SahabatAtTaqwaKATALOG
@SahabatAtTaqwaBUDDIES
@SahabatAtTaqwaREVIEW
@SahabatAtTaqwaQUOTE
.
.
#SahabatAtTaqwa
#BisnesKitaDakwahKita
#ArkitekJalanan
#SemusimDiMahsyar
#IslamicPlanner2018
#Planner2018
#PlannerSahabatAtTaqwa

Whatsapp 013 279 5592
.
[ HELLO BEAUTIFUL SOUL 💓 ]
.
.
💸 RM 35
.
.
Hello Beautiful Soul is not just a collection of inspiring & spiritual quotes crafted beautifully​ in handwritten lettering along with meaningful pictures, it is a message about life and living. .
.
It is meant to reach your heart and mind.
.
. 💓 Hard cover
.
.
💓 Spot uv laminated
.
.
💓 100 pages fully coloured
.
.
💓 Author by @Roshaliza
.
.
P/s : Kenapa RAMAI yang MEMBORONG buku dengan #SahabatAtTaqwaBERDAFTAR ?? 😅😅
.
.
Buku yang jarang nampak @SahabatAtTaqwa Promote pun ada yang BELI??? 🤔🤔🤔
.
.
Jawapan yang sangat MUDAH ...
.
.
REQUEST sahaja @SahabatAtTaqwaKATALOG UPDATED dalam bentuk PDF . .
.
Ianya sangat penting sebagai panduan dalam MEMBORONG buku dengan #SahabatAtTaqwaBERDAFTAR 🙈🙈🙊
.
.
Powered by :
.
.
@SahabatAtTaqwaKATALOG
@SahabatAtTaqwaBUDDIES
@SahabatAtTaqwaREVIEW
@SahabatAtTaqwaQUOTE
.
.
#SahabatAtTaqwa
#BisnesKitaDakwahKita
#ArkitekJalanan
#SemusimDiMahsyar
#HelloBeautifulSoul

[ BUATLAH KERANA ALLAH, KEKAL PAHALA ]
.
.
Jika populariti yang dikejar, ingatlah itu sementara. Jika wang yang dicari, ingatlaj itu pun habis juga. Buatlah kerana Allah, kekal pahala. - Muharikah
.
.
💞 SEBARKAN 💞
.
.
Powered by :
.
.
@SahabatAtTaqwaKATALOG
@SahabatAtTaqwaBUDDIES
@SahabatAtTaqwaREVIEW
@SahabatAtTaqwaQUOTE
.
.
#SahabatAtTaqwa
#BisnesKitaDakwahKita
#ArkitekJalanan
#SemusimDiMahsyar
#IslamicPlanner2018
#Planner2018
#PlannerSahabatAtTaqwa

Hari ahad ni awak ke mana?
Enjoy the holiday with your loved ones :)

Most Popular Instagram Hashtags