[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#usm

1206487 posts

TOP POSTS

Admin nak jadi FAMOUS . So admin nak follower ramai gila hehe. Korang nak ke tak follower ramai macam admin ni?
.
✅Jom follow
@scarlbooster
@scarlbooster
@scarlbooster
.
.
.
#followermalaysia #sayajualfollower #realfollower #iphonemalaysia #sales #yearendsale # #uitm #usm #um #bazaarpaknil #gadget #realfollower #followermalaysia #fattzura #fattahamin #realfollower

Aku beshe² je.. 😲😱😱
.
Tag Rakan Anda 🤗
✅ Turn on post notification
-
Follow 👇👇👇
Pesanan terbaik :@pesankakmoji
Koleksi lawak :@lawakbangmoji
Video madlipz:@madlipz.dub.my
-
Selalu Mak Ayah je pesan kan..Kali ni Kak Moji nak pesan sikit 💕💕.. Meh follow @pesankakmoji untuk Quotes-quotes kehidupan.. 🤗😊😄
.
-
#pesankakmoji#nakpesan #np #quotesgram #mohonterasa#igersmalaysia #vscomalaysia #nakbebel #nakfakta#quotes #dakwah #mudahterhibur #lawakhambar#paidreview#Malaysia#kitakanmember#dakwahmudah#persatuanstudylastminit#lawakbangmoji#kitakanmember#uitm#unikl#umk#unimap#utm#uthm#umt#ump#uum#usm

Desde el 1° de noviembre iniciamos este recorrido.
Cuando me llamó le dije que aunque estaba ocupado haría un receso en mis actividades para trabajar nuevamente junto a su equipo.
Noches sin dormir, días sin descansar, pero valió la pena. Recorrimos toda #Lecheria llevando un mensaje claro y preciso.
El resultado forma parte de un gran equipo que siempre estuvo dispuesto y con una sonrisa.
La academia se impuso y #Lecheria tiene nuevo alcalde @manuelf000
De la #USM venimos y a #Lechería llegamos.

Oficialmente inaugurada la temporada navideña con los amigos de la U 🍖🍻🎄 #latepost

Hoy es #TBT y busqué estas dos fotos una el 21 de octubre de 1994 mi acto en la UCAB como Licenciado en Educación, la otra el 25 de octubre del mismo año mi grado como Abogada. SI! Mismo año, misma semana. Estudié las 2 carreras el mismo tiempo y culminé el mismo año.
Me gradué en ambas mención honorífica sumacumlaude y como primera en las dos promociones, toda una galla!!!! ‘No lo digo con arrogancia, sino como muestra de lo POSIBLE.
Amo estudiar y era una absoluta pasión vivir estudiando más de 19 materias por año entre las dos carreras.
Al mismo tiempo trabajaba, eso se los cuento otro jueves. Por eso mi vida se ha basado siempre en que TODO ES POSIBLE, no hay excusas, si se quiere se puede!!!! Hay que estudiar, hay que trabajar y también disfrutar. Nunca dejé de rumbear con mis amigos, ni de ir a la playa, pero hacia agendas estrictas para todo. Nada ha cambiado jajaaja!
Disfruten de mi cabello estilo Irene Sáez jajajajjajajajaja!
Bellas épocas maravillosos momentos #UCAB #USM #educacion #Derecho #DraMonicaDice #MFS

Selamat sore, ini dia yang sudah ditunggu-tunggu Sahabat Erlangga peserta Try Out US/M bersama Penerbit Erlangga dan toko buku @gramediabotanisquare Bogor yang diselenggarakan pada 10 Desember 2017.
.
.
.
Selamat untuk para peraih nilai tertinggi. Jangan menyerah ya untuk Sahabat Erlangga yang belum masuk 10 besar. Ayo terus berlatih dan berlatih lagi.
.
.
.
*urutan berdasarkan nomor peserta. Daftar selengkapnya dapat diunduh melalui erlangga.co.id.
.
.
.
#ujian#tryout#usm2017#usm#un#ujiannasional#ujiansekolah#tryouttokobuku#erlangga#bukuerlangga#penerbiterlangga#tokobukugramedia#bogor#botanisquare

MOST RECENT

Our lovely customer wearing red chili skirt..Cantik kn colour nie..merah mengancam..😍😍
.
Sape suka colour stricking sesuai sangat ambil colour red child nie..confirm nampak ayu dan comel..nak match dgn baju pon sng taw..😘😘
.
Offer 3 pasang rm100 masih berlangsung taw..meh lelaju whatsapp sis utk order..😉😉
.
📲 For order whatsapp Arieanna 019-5321404
.
#skirtchiffoncrepe#skirtkembang#skirtprincess#skirtchiffon#skirtchiffonmurah#skirtchiffoncantik#skirtchiffon#skirtcantik#skirtmurah#syukurselalu#terimakasih#tv3#bazarpaknil#uitm#matrikulasi#politeknik#studentprice#ootd#usm#uia#kuisas#ukm#unimap#politeknik#insaniah#ukm#utm#utar#uum#umk#usim#kolej#selangor

Tshirt cotton done heatpress 😊
.
Teruja betul customer bila Bella kata boleh buat design yang mereka nak walaupun sehelai 😄
.
Now, Bella tunggu customer datang ambil je.. Hopefully customer berpuas hati dengan servis kami 😉
.
Sesiapa yang mahu membuat tempahan baju @ cenderamata dengan Bella, boleh cepat2 whatsapp Bella ye.. 💚
.
Boleh klik je link dibawah utk direct whatsapp tanpa perlu save number 😉
📱https://www.wasap.my/60136386959 (Bella)
☎ Call di talian 09-7461509 (office)
.
Visit our facebook page :
➡ facebook.com/MDT NIAGA printing service
Follow our instagram :
➡ instagram.com/printtshirtrm25 .
.
.🌸jom like dan follow kami🌸
.
.⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
.
Terima kasih kepada customer2 kami yang sudi membenarkan kami membantu anda 🌸
.
Selain itu, kami turut menawarkan service2 berikut : ➡️ printing t-shirt
➡️ uniform (readymade & custom made)
➡️ heatpress/silkscreen
➡️ sulam
➡️ banner/bunting
➡️ flyers/sticker
➡️ button badge
➡️ cenderamata (pendrive, pen, & lain2)
➡️ non woven beg
➡️ towel
.
Dan bermacam2 service lagi ❤️
.
#cantik #sapotlokal #like4like #kelantanfest #tshirtmurah #doorgift #doorgiftmurah #sayajual #sayajualonline #sayajualmurah #igbiz #visitmyig #instashop #instashopmalaysia #usm #utm #um #uitm #ukm #politeknik #upm #msu #ootd #photooftheday #tshirt #baju #printingmurah #cetakmurah #printingbaju #tshirtprinting

Assalamualaikum & Selamat petang semua🌟
.
Sapa ada masalah kulit?🙌
📌Kulit kusam & Kering?
📌Kulit berminyak?
📌Jerawat & parut jerawat?
📌Tona kulit tak sekata?
📌Blackhead?
📌Sunburn?
📌Eczema?
.
Pia ada penyelesaiannya.Cubalah SERISOAP. Ramai yang telah cuba, anda tunggu apa lagi.
.
🍅 2 IN 1: CLEANSER & SCRUB 🍅
.
* Diperkaya dengan Vitamin A, C, E, Anti Oksidan serta AHA.
.
Kelebihan Utama SeriSoap.
Membantu :
🍅mencerahkan kulit seluruh wajah & badan secara semulajadi.
🍅mengimbangi lebihan minyak.
🍅menaikkan seri kulit , mengatasi kulit kusam.
🍅mengecilkan pori terbuka.
🍅memberi lembapan pada kulit.
🍅menambah nutrien disamping melembut dan menghaluskan kulit.
🍅mengekalkan keanjalan kulit.
🍅bebas dari radiasi uv.
🍅kulit lebih muda dan segar.
🍅agen penyejuk dan merawat sunburn serta kulit alergik/sensitif.
.
🎁DAPAT FREE GIFT LAGI..BEST TAK?💕💕💕
.
💊READY STOCK
✔SERIBELLA
✔SERITOKS
✔SEROSOAP
✔COFFEES CRUB
✔TOMATO LIP SCRUB
.
.
👉Boleh DM/Whatsapp Pia📱0135924959 (nak mudah, click je link kat Bio Pia)
.
📦Sapa nak join pos Esok, jom WA Pia cepat2😆
.
💣AGENT & DROPSHIP juga diperlukan
.

🔥HOT ITEM SUDAH SAMPAI 🔥
.
LIMITED EDITION😎
.
GA110 with Autolight 1:1 Copy Ori with Autolight
.
=========================
.
✅Brand : G-SHOCK
✅Model : GA110 with Autolight
✅GRED : 1:1
✅Strap : Quality Rubber
✅Spec :
✔️Jarum kecil Function
✔️Mineral Glass
✔️Waterproof 30 meter
✔️Autolight function
✔️Setting likr Original
✔️ Original IC
🎁Complete set : Box, Paper Bag, Manual Book
🔥Warranty : 3 month
.
OFFER : RM150
Ss Add RM5
Normal Price Rm190
.
☎Whatsapp 016 953 45 63
.
Nak tengok feedback : @feedbacknayleen
#jammurah #Tissotcouple #tissot #uitm #utm #upm #uthm #unisza #kolejkomuniti #Terengganu #Kuantan #kl #uitmseremban #uitmshahalam #usm #um #kolejvakasional #boniacouple #jambonia #adidas #rolex #fossil #Gshockmudmaster #gshockmurah #gucci #jamgucci

Room deco for today.. Thanks
Jom bercuti ke Langkawi.. .. PROMOSI AKHIR TAHUN... Mai keh booking... Pilih tarikh sendiri.... Whatsapp ke no 0195257940... Assalamualaikum n hey semua jom bercuti ke Langkawi... Hilangkan stress keje dan paling penting dpt bercuti bersama family, kawan2 dan org2 Istimewa.. X lupa juga dapat shopping chocolate, pinggan mangkuk n kain batik...blh hilang stress ke pulau2...blh nikmati suasana sunset di rooftops... terawal....#rooftops #rooms #car #package #sunset #eaglefeeding #Island #cablecar #museum3D #vacation #sunrise #beach #boyfriend #gift #wife #husbandandwife #travel #cuticutimalaysia #bazaarpaknil #uum #usm #unikl #upm #butikpengantin #percutianmurah #langkawipackagemurah #tenang #stress #terbaik

Ni ukuran Baju Kurung Moden Dhia. Code yang terkini = code SK. Untuk code QC masih ada beberapa corak yang available (kebanyakannya saiz L dan XL)
.
Kalau dah beli tapi terketat / terlonggar (kalau la hehe) boleh je nak tukar, tapi kos pos perlu ditanggung sendiri 😊
.
Selagi saiz / design yang sis nak tukar tu masih ada, MESTI BOLEH tukar punya lahh.. Don't worry, be happy 😉
.
Asalkan baju dalam keadaan baik. Dan bukan dah lama sangat beli tau..
.
#bajukurung #bajukurungmoden #kurungmoden #modernkurung #bajukurungmurah #kurungmodenmurah #bajukonvo #bajukonvokesyen #bajubridesmaid #bajubridesmaidmurah #minikurungmurah #kurungmini #kurungminimurah #kurungcotton #cottonkurung #bajukurungmini #bajukurungminimurah #bajukurungcotton #kurungcottonmurah #cottonkurungmurah #kurungcotton #sayajualbajukurung #sayajualkurungmoden #sayajualbajukurungmoden #bajukonvokesyen #uitmdihatiku #uitm #uiam #utp #usm #uthm #utm

[NEW ARRIVAL]
#bawalcempaka 🌹Senang pakai & Mudah Bentuk 🌹Labuh & Menutup dada 🌹Material : Crepe ( ala2 denim gitu) 🌹Tak melekap di muka dan badan 🌹Ada 10 pilihan warna yg cantik2

Bidang 50
Harga Jualan : RM25
Bidang 60
Harga jualan : Rm30

Nak lagi murah? BELI 5 FREE POSTAGE guys😊 Jom dapatkan sementara stock masih ada
Whatsapp "BAWAL CEMPAKA" ke 0179450470
.
Atau klik je link kat bawah😉👇
www.wasap.my/60179450470

#teamdrahmah #drahmahboutique #shawllabuh #shawllawa #uum #usm #ukm #bawallabuh #bawalbidang60 #bawalmurah #bawalbidang50 m

[NEW ARRIVAL]
#bawalcempaka 🌹Senang pakai & Mudah Bentuk 🌹Labuh & Menutup dada 🌹Material : Crepe ( ala2 denim gitu) 🌹Tak melekap di muka dan badan 🌹Ada 10 pilihan warna yg cantik2

Bidang 50
Harga Jualan : RM25
Bidang 60
Harga jualan : Rm30

Nak lagi murah? BELI 5 FREE POSTAGE guys😊 Jom dapatkan sementara stock masih ada
Whatsapp "BAWAL CEMPAKA" ke 0179450470
.
Atau klik je link kat bawah😉👇
www.wasap.my/60179450470

#teamdrahmah #drahmahboutique #shawllabuh #shawllawa #uum #usm #ukm #bawallabuh #bawalbidang60 #bawalmurah #bawalbidang50 m

[NEW ARRIVAL]
#bawalcempaka 🌹Senang pakai & Mudah Bentuk 🌹Labuh & Menutup dada 🌹Material : Crepe ( ala2 denim gitu) 🌹Tak melekap di muka dan badan 🌹Ada 10 pilihan warna yg cantik2

Bidang 50
Harga Jualan : RM25
Bidang 60
Harga jualan : Rm30

Nak lagi murah? BELI 5 FREE POSTAGE guys😊 Jom dapatkan sementara stock masih ada
Whatsapp "BAWAL CEMPAKA" ke 0179450470
.
Atau klik je link kat bawah😉👇
www.wasap.my/60179450470

#teamdrahmah #drahmahboutique #shawllabuh #shawllawa #uum #usm #ukm #bawallabuh #bawalbidang60 #bawalmurah #bawalbidang50 m

.
🌸ELYSIAN BOOSTER SERUM🌸
.
Diperbaharui dengan 2 bahan aktif natural :
.
1. Cellactive®️ White
2. Liftonin®️ Xpert
.
☝Cellactive®️ White :
✔️ Fokus untuk memberikan pencerahan dan membersihkan kulit dari masalah jerawat,jeragat dan parut.
.
☝️Liftonin®️ Xpert :
✔️ Fokus memberikan ketegangan (firming) dan menghilangkan tanda tanda penuaan pada kulit seperti eyebag, garis halus dan kulit kusam.
.
Bahan bahan dalam cellactive®️ white:
1. Water cress/selada air
2. Bioavailable zinc
3. Vitamin B3
4. Perangsang cell penting (essential cell booster)
.
Bahan bahan dalam Liftonin®️ Xpert:
- Mengandungi Perangsang sel kolagen yang diekstrak dari tumbuhan bulbine frutescen.
- Kolagen yang dihasilkan adalah kolagen natural dari lapisan kulit.
.
“Selamat, Natural, Berkesan”
.
Terbukti dengan ribuan testimoni daripada pengguna
.
WhatsApp segera💕
0195923885
Aini

ListEn-to-mY-heart-1st-sem-finIsh-s00n-time-Is-a-thieF #usm

CLEARANCE SALE🔥🔥🔥🔥 .
SEHINGGA LICIN STOK🔥🔥🔥🔥
.

Wideshawl Safeena .
.

1 PCS RM15
1 PCS RM15
1 PCS RM15 .

Ada 8 colour cantik2 tau😊😊 Whatsapp mama 0179450470 untuk order ya. .
.

#shawllabuh #bawalbidang50 #bawalbidang60 #instantbawal #instantbawalmurah #instantshawl #purdah #purdahmurah #bawallabuh #bawal #bawaldokoh #usm #uum #uitm #upm #uthm #yessale #drahmahyessale #jualanmurah #tudunglabuhmurah #tudunglabuhmurah #instantmurah #bawalpucci #bawallabuh #bawalkedah #borongtudung #wholesale #tudungkedah

CLEARANCE SALE🔥🔥🔥🔥 .
SEHINGGA LICIN STOK🔥🔥🔥🔥
.

Wideshawl Safeena .
.

1 PCS RM15
1 PCS RM15
1 PCS RM15 .

Ada 8 colour cantik2 tau😊😊 Whatsapp mama 0179450470 untuk order ya. .
.

#shawllabuh #bawalbidang50 #bawalbidang60 #instantbawal #instantbawalmurah #instantshawl #purdah #purdahmurah #bawallabuh #bawal #bawaldokoh #usm #uum #uitm #upm #uthm #yessale #drahmahyessale #jualanmurah #tudunglabuhmurah #tudunglabuhmurah #instantmurah #bawalpucci #bawallabuh #bawalkedah #borongtudung #wholesale #tudungkedah

CLEARANCE SALE🔥🔥🔥🔥 .
SEHINGGA LICIN STOK🔥🔥🔥🔥
.

Wideshawl Safeena .
.

1 PCS RM15
1 PCS RM15
1 PCS RM15 .

Ada 8 colour cantik2 tau😊😊 Whatsapp mama 0179450470 untuk order ya. .
.

#shawllabuh #bawalbidang50 #bawalbidang60 #instantbawal #instantbawalmurah #instantshawl #purdah #purdahmurah #bawallabuh #bawal #bawaldokoh #usm #uum #uitm #upm #uthm #yessale #drahmahyessale #jualanmurah #tudunglabuhmurah #tudunglabuhmurah #instantmurah #bawalpucci #bawallabuh #bawalkedah #borongtudung #wholesale #tudungkedah

.
Alhamdulillah, barang customer dh sampai.... Bila anda happy, kami lagi happy.... Thanks shopping with us 😘😘😘 , jangan segan2 nak repeat order ea nanti
.
❤Code : Adinda Peplum
---------------------

WIDESHAWL ADREA BATU TABUR
keluaran terbaru 😍😍😍😍😍 #drahmahwideshawladrea .
.
🌹Senang pakai & Mudah Bentuk 🌹Labuh & Menutup dada 🌹Material : Heavy Crepe
🌹Tak melekap di muka dan badan 🌹Mudah diurus dan iron . 🌹Ada pilihan warna yg cantik2.
🌹1.95 m * 0.7 m .
.
Harga : RM25
.
.
Nak request Instant Dua Muka ( Tambah RM2 )
.
Whatsapp "WIDESHAWL ADREA " ke 019-5699870
.
Atau klik je link kat bawah😉👇
www.wasap.my/60195699870

#teamdrahmah #drahmahboutique #shawllabuh #shawllawa #uum #usm #ukm #byamalinarabi #byamalinarabilovers #wideshawladreabatutabur #wideshawlplain #wideshawlbatutabur #shawlbatutabur #shawlbatutaburmurah #wideshawlmurah

WIDESHAWL ADREA BATU TABUR
keluaran terbaru 😍😍😍😍😍 #drahmahwideshawladrea .
.
🌹Senang pakai & Mudah Bentuk 🌹Labuh & Menutup dada 🌹Material : Heavy Crepe
🌹Tak melekap di muka dan badan 🌹Mudah diurus dan iron . 🌹Ada pilihan warna yg cantik2.
🌹1.95 m * 0.7 m .
.
Harga : RM25
.
.
Nak request Instant Dua Muka ( Tambah RM2 )
.
Whatsapp "WIDESHAWL ADREA " ke 019-5699870
.
Atau klik je link kat bawah😉👇
www.wasap.my/60195699870

#teamdrahmah #drahmahboutique #shawllabuh #shawllawa #uum #usm #ukm #byamalinarabi #byamalinarabilovers #wideshawladreabatutabur #wideshawlplain #wideshawlbatutabur #shawlbatutabur #shawlbatutaburmurah #wideshawlmurah

WIDESHAWL ADREA BATU TABUR
keluaran terbaru 😍😍😍😍😍 #drahmahwideshawladrea .
.
🌹Senang pakai & Mudah Bentuk 🌹Labuh & Menutup dada 🌹Material : Heavy Crepe
🌹Tak melekap di muka dan badan 🌹Mudah diurus dan iron . 🌹Ada pilihan warna yg cantik2.
🌹1.95 m * 0.7 m .
.
Harga : RM25
.
.
Nak request Instant Dua Muka ( Tambah RM2 )
.
Whatsapp "WIDESHAWL ADREA " ke 019-5699870
.
Atau klik je link kat bawah😉👇
www.wasap.my/60195699870

#teamdrahmah #drahmahboutique #shawllabuh #shawllawa #uum #usm #ukm #byamalinarabi #byamalinarabilovers #wideshawladreabatutabur #wideshawlplain #wideshawlbatutabur #shawlbatutabur #shawlbatutaburmurah #wideshawlmurah

Kids must be look cool! Wanna cut with this kind? We're open till 10pm. Boring with your hair? We're waiting at our shop. Trust me!

Apa yang best sangat foundation Prettycaked ni??? 🤔🤔🤔
-
Haaa meh sini I nak bagitahu uols apa yang best about this foundation! 🙈
-
🍫 Mengandungi STEM CELL CITRUS (macam vitamin c gitu) yang dapat menganjalkan kulit wajah uols. Sebabtu bila pakai jadi gebu muka uols tau.
.
🍫 COVERAGE yang tinggi! Foundation ni boleh digunakan sebagai concealer jugak okay. Especially bawah mata uols tuu. Sangat pigmented TAPI tekstur dia nipis dah takkan buat muka korang nampak bercapuk dan cakey! Muka pun rasa ringaaan je.
.
🍫 Foundation ni TAHAN LAMA guys! 8-12 jam tau! Haaa korang nak buat aktiviti apa pun buat la sebab dia tahan lasak 💪
.
🍫 Mengandungi SPF50! Uols tak payah dah risau nak letak sunscreen/sunblock yang akan buat muka korang oily jee. Sebab foundation ni dah cukup untuk protect muka korang dari sinaran UV ☀️🙅‍♀️
.
🍫 MATTE FINISH yang saangat sesuai untuk kulit yang berminyak! Tak payah nk touch up banyak2 tauu. Kalau yang jenis kulit normal lagi bestt sebab uols tak payah tepek bedak pun!
.

Available in 2 shades
👧CUSTARD (fair to medium)
👧🏽CARAMEL(dark)
.
How to order?
.
WHATSAPP US👇
.
📱+201093369752
.
Interested to become an agent or dropship? .
WHATSAPP👇
📱0105095685 .
#prettycaked #prettycakedfoundation #prettycakedteamiraika
#sukamekap
#spf50
#kosmetikviral
#makeupmurah
#makeupbeginner
#muamalaysia
#makeupmurahmalaysia
#makeupmalaysia
#muakl
#ukm
#uitm
#upm
#uitmpuncakalam
#uum
#ums
#usm

My "gears" for this afternoon #kopijawabarat Msh dlm rgka nyiksa #canon #eos #eosm #eosm3 #mirrorlesscamera dgn #ef50mm14 #usm pada adapter #eosmtoef dan kali ini konsen ke kemampuan #aftracking dan #facefocusing yg ckp L3744TT! Trims @canon.indonesia @datascrip_pt @datascripcanon @yasedefirsa @cikapundungterracecafe

Salam sygs2 semua !!😚😚😚
.
CLEARANCE SALE STOCKS !!!!!!
.
DA DPTKN BLOM BEAUTY DEVICE KOREA NI ???CEPAT GRAB !! .
.
.
.
OFFFERRR RM 80 SHJ (ASAL RM 120) !!!💋👸💕💕💕
.
1 SET : RM 80
2 SET & ABOVE : RM 75
** 3 FREEGIFT (facemask + lipmask + lipbalm)
** FREE POSTAGE SEMENANJUNG !!
.
.
.
Beli lahhh ..mmg dia sedut2 semua lepastu mcm buat rawatn spa sdri je tau ..sis da guna pon ..best !! Cepat2 grab !! Kita bg FREE GIFT BANYAK SKRG NI TAU !!
.
.
CEPAT JOM TINGGALKAN BLACKHEAD/WHITEHEAD TUH & SPA MUKA DIRUMAH SHJ !!!💣😲
.
.
JOM SPA DIRUMAH ! Yg ni yg pakai caj tu ye..boleh caj so mmg tahan lama & powerrr dia kuat boleh sedut tarik semua blackhead/whitehead tuuu !! Pastu x sakit tau ! Xperlu nk pakai mask sakit2..aduhhh..huhu..pastu pakai sekali tau dgn SERUM 24K GOLD PINKISH GLOW add vitamin kt muka mmg best tau !!👸
.
.
Nak beli combo dgn Desi Cv Tabita Skincare / Serum 24k gold Pinkish Glow mmg akn dpt disccc lg laaa !
.
====================================
BEAUTY DEVICE KOREA RM 80 SHJ !
.
- free postage semenanjung .sbh/srwk add rm 10.
- free facemask👰
- free lipmask💋
- free lipbalm💄
====================================
.
.
ORDER : WHATSAPP 0193611859
ORDER : WHATSAPP 0193611859
ORDER : WHATSAPP 0193611859
.
atau click link diprofile 👆👆
.
Tq
.
THE BEST PRODUCT FOR THE BEST PERSON ONLY ! .
.
#desidamayanti #tabitaskincare #tabita #penyedutblackhead #penyedutkorea #penyedutwhitehead #neelofa #licin #kulitlicin #kulitlembut #upm #usm #uitm #upsi #um #ukm

Haipp..😇

Amacam Guys ⁉️ Sempoi ❌ Sempoi ni .. Under Armour Quality Premium 👍🏻
Stock tak banyak , Sape Cepat Dia Dapat 🔥
.
Like , Comment & Tag your friends ❤️
Stay active to win our giveaway 🎉
. .
. .
🎩 CAP Under Armour 🎩
📛 Black
👍🏻 Premium Gred
👍🏻 Highest quality TIPTOP
👍🏻 Available 4 units only
👍🏻 Boleh buat pegi kelas & jalan2
👍🏻 Pakai mesti nampak hensem 🔥
💰 MARKET PRICE : RM60
.
💸 Harga promo : RM45 Sahaja
.
Berminat ? Nak nego ? Meh kita sembang dulu 😘
Nego till letgo 👍🏻
.
WhatsApp admin +60134137347
WhatsApp admin +60134137347
WhatsApp admin +60134137347
.
.
Jangan takut untuk nego , nanti anda yang melepas 😝 So apa2 , mari kita sembang dahulu 😉
.
#capmurah #capmurahgila #capmalaysia #sayajualcap #sayajualonline #sayajualcapmurah #sayajualcapmurahmalaysia #capcantik #kl2017 #harimaumalaya #pulunkedahpulun #hijaukuning #pialaasia2019 #satumalaysia #bangkitbersama #ajimaura #terapiinstagram #bazaarpaknil #usahawanmuda #ipg #uitmpermatangpauh #usm #usim #utm #uthm #upm #ukm #sukmum #sukipt #karisma

.
.
🔥RESTOCK🔥
🔥RESTOCK🔥
🔥RESTOCK🔥
.
CALIANA ELEGANT BLOUSE BATCH DECEMBER
.
HARGA : RM74
HARGA TERMASUK CAJ POSTAGE 1 MALAYSIA ::
.
Caliana Elegant Blouse :
.
(+) Rekaan blouse muslimah yg sangat “stylish”, bergaya tapi nampak sangat sopan uols..😍 (+) Cutting “princess” kembang setaman, flowy dia siyesly MERECIKSS mata memandang
.
(+) Zip di dada dan di tangan memudahkan si gadis manis berwhuduk dan menyusukan anak kesayangan di mana saja!
.
(+) 7 pilihan warna “mewah” drpd pastal sehingga bold. Ketujuh2 warna tip top smuanya.
.
(+) Kombinasi 2 material, como crepe dan rose chiffon. Memberikan effect yg sgt menarik, rasa yg sgt selesa.
.
WARNA YANG DIRESTOCK BATCH DECEMBER :
.
1. Sassynude
2. Rubyrose
3. Vioryblue
4. Maniggo
5. Ivorymint
6. Tangeline
.
.
Whatapps ➡ 0124577699
Whatapps ➡ 0124577699
Whatapps ➡ 0124577699

NEWSTOCK !! LAKU LARIS !! LAWA !
.
WORLD CUP 2018
ARGENTINA HOME
Gred COPY ORI
.
.

Harga : ⚽️RM 70 ⚽️
Termasuk postage. Sabah/sarawak add rm5. .
Nameset : rm25
.
Pm or ws
📲 www.wasap.my/60134243747
.
.
*pm laju sebelum stock habis !
.
.
#upsi #ukm #upm #usmc #usm #uthm #utem #umt #ums #unimas #umk #uitm #um #utm #sayajualjersi #jualjersi #jersimurah #bisnesonline #viral #sayajualjersi #kejaryobkejar #sabah #sarawak #meletop #spm2017 #afc19 #penang #kualalumpur

BELI 10 DPT 1 JERRR 😱
.
Hahaha kesian dia, beli 10 botol, 9 lagi kawan2 makan.. hahaha.. blum rasa lagi asam keranji abe wea? Meh klik link di bawah..
.
.
Meh FOLLOW IG @asam_keranji @asam_keranji @asam_keranji . .
Klik link di bawah utk order . .
(Link) www.wasap.my/+60139932651/asamkeranji
.
#asamkeranjimasammanis #asamkeranjidalambotol. #sayajual #sediamenerimatempahan #wedding #doorgift #keranji #viral #asamkeranji #agendiperlukan #motifviral #kelantan #kotabharu #kedah #terengganu #pahang #pulaupinang #kualalumpur #johorbharu #perak #melaka #sarawak #sabah #usm #hospitaluniversitisainsmalaysia #koperasi #weddinggift

NEWSTOCK !! LAKU LARIS !! LAWA !
.
WORLD CUP 2018
ARGENTINA HOME
Gred PLAYER ISSUE
.
.

Harga : ⚽️RM 70 ⚽️
Termasuk postage. Sabah/sarawak add rm5. .
Nameset : rm25
.
Pm or ws
📲 www.wasap.my/60134243747
.
.
*pm laju sebelum stock habis !
.
.
#upsi #ukm #upm #usmc #usm #uthm #utem #umt #ums #unimas #umk #uitm #um #utm #sayajualjersi #jualjersi #jersimurah #bisnesonline #viral #sayajualjersi #kejaryobkejar #sabah #sarawak #meletop #spm2017 #afc19 #penang #kualalumpur

BELI 10 DPT 1 JERRR 😱
.
Hahaha kesian dia, beli 10 botol, 9 lagi kawan2 makan.. hahaha.. blum rasa lagi asam keranji abe wea? Meh klik link di bawah..
.
.
Meh FOLLOW IG @asam_keranji @asam_keranji @asam_keranji . .
Klik link di bawah utk order . .
(Link) www.wasap.my/+60139932651/asamkeranji
.
#asamkeranjimasammanis #asamkeranjidalambotol. #sayajual #sediamenerimatempahan #wedding #doorgift #keranji #viral #asamkeranji #agendiperlukan #motifviral #kelantan #kotabharu #kedah #terengganu #pahang #pulaupinang #kualalumpur #johorbharu #perak #melaka #sarawak #sabah #usm #hospitaluniversitisainsmalaysia #koperasi #weddinggift


🔥HARGA MURAH GILER! 🔥
[FREE STICKER UTK SETIAP PEMBELIAN]
Like & Tag your friends to win @seizemytee 20K followers GIVEAWAY CONTEST 💓💞💗
.
Tshirt
.
Short Sleeve RM20
Long Sleeve RM25
Hoodie RM30
Sweatshirt RM70
S-XXXL
100% Cotton
Unisex
.
How to order:
1. Screenshot Picture
2. Whatsapp to the number at our bio
.
QUALITY 200% TERBAIK BERBANDING IGSHOP LAIN
.
#tshirt #hipster #malaysia #usm #uitm #officialjohor #jdt #southerntiger
#joggerpant #joggerpants #sneakers #flyknit #rosherun #hipstergram #elizabethtan #harrypotter #djsoda #vans #vanstshirt

우리사옥에다 두면 정말이쁘겟다... #usm


🔥HARGA MURAH GILER! 🔥
[FREE STICKER UTK SETIAP PEMBELIAN]
Like & Tag your friends to win @seizemytee 20K followers GIVEAWAY CONTEST 💓💞💗
.
Tshirt
.
Short Sleeve RM20
Long Sleeve RM25
Hoodie RM30
Sweatshirt RM70
S-XXXL
100% Cotton
Unisex
.
How to order:
1. Screenshot Picture
2. Whatsapp to the number at our bio
.
QUALITY 200% TERBAIK BERBANDING IGSHOP LAIN
.
#tshirt #hipster #malaysia #usm #uitm #officialjohor #jdt #southerntiger
#joggerpant #joggerpants #sneakers #flyknit #rosherun #hipstergram #elizabethtan #harrypotter #djsoda #vans #vanstshirt


🔥HARGA MURAH GILER! 🔥
[FREE STICKER UTK SETIAP PEMBELIAN]
Like & Tag your friends to win @seizemytee 20K followers GIVEAWAY CONTEST 💓💞💗
.
Tshirt
.
Short Sleeve RM20
Long Sleeve RM25
Hoodie RM30
Sweatshirt RM70
S-XXXL
100% Cotton
Unisex
.
How to order:
1. Screenshot Picture
2. Whatsapp to the number at our bio
.
QUALITY 200% TERBAIK BERBANDING IGSHOP LAIN
.
#tshirt #hipster #malaysia #usm #uitm #officialjohor #jdt #southerntiger
#joggerpant #joggerpants #sneakers #flyknit #rosherun #hipstergram #elizabethtan #harrypotter #djsoda #vans #vanstshirt

WIDESHAWL ADREA BATU TABUR
keluaran terbaru 😍😍😍 🌹Senang pakai & Mudah Bentuk 🌹Labuh & Menutup dada 🌹Material : Heavy Crepe
🌹Tak melekap di muka dan badan 🌹Mudah diurus dan iron . 🌹Ada pilihan warna yg cantik2.
🌹1.95 m * 0.7 m (lebih kurang bidang 50)

Harga Jualan : RM25sehelai
Postage rm8
Bli hari ni 12/12 dpt free pos 😉

Nak request Instant Dua Muka ( Tambah RM2 )
.
Whatsapp "WIDESHAWL ADREA " ke 0179450470
.
Atau klik je link kat bawah😉👇
www.wasap.my/60179450470
#teamdrahmah #drahmahboutique #mamasboutiquecollections #shawllabuh #shawllawa #uum #usm #ukm

WIDESHAWL ADREA BATU TABUR
keluaran terbaru 😍😍😍 🌹Senang pakai & Mudah Bentuk 🌹Labuh & Menutup dada 🌹Material : Heavy Crepe
🌹Tak melekap di muka dan badan 🌹Mudah diurus dan iron . 🌹Ada pilihan warna yg cantik2.
🌹1.95 m * 0.7 m (lebih kurang bidang 50)

Harga Jualan : RM25sehelai
Postage rm8
Bli hari ni 12/12 dpt free pos 😉

Nak request Instant Dua Muka ( Tambah RM2 )
.
Whatsapp "WIDESHAWL ADREA " ke 0179450470
.
Atau klik je link kat bawah😉👇
www.wasap.my/60179450470
#teamdrahmah #drahmahboutique #mamasboutiquecollections #shawllabuh #shawllawa #uum #usm #ukm

WIDESHAWL ADREA BATU TABUR
keluaran terbaru 😍😍😍 🌹Senang pakai & Mudah Bentuk 🌹Labuh & Menutup dada 🌹Material : Heavy Crepe
🌹Tak melekap di muka dan badan 🌹Mudah diurus dan iron . 🌹Ada pilihan warna yg cantik2.
🌹1.95 m * 0.7 m (lebih kurang bidang 50)

Harga Jualan : RM25sehelai
Postage rm8
Bli hari ni 12/12 dpt free pos 😉

Nak request Instant Dua Muka ( Tambah RM2 )
.
Whatsapp "WIDESHAWL ADREA " ke 0179450470
.
Atau klik je link kat bawah😉👇
www.wasap.my/60179450470
#teamdrahmah #drahmahboutique #mamasboutiquecollections #shawllabuh #shawllawa #uum #usm #ukm

Assalamualaikum 😘😘 Alhamdulillah
Alhamdulillah
Alhamdulillah
Terima kasih sudi shopping dengan saya ya😘😘 Ada masalah rambut beruban???kelemumur??rambut selalu gugur???dah banyak guna pelbagai produk tapi x menjadi??dah banyak duit dilaburkan tapi masalah rambut sama jea??? Jangan risau jom cuba #SerbukInai sis nie🤗🤗harga pun x mahal dik oiii...sepeket baru Rm10 jea..yang pasti ASLI, HALAL,TIADA BAHAN CHEMICAL, & SANGAT MURAH!
Jom dapat kan segera!!Jangan tunggu sampai masalah rambut anda MAKIN TERUK!! Jom wassap akk 0177114465😘

#InaiKuku #InaiCone #InaiAsli #MalamBerinai #inaicolor #InaiLukis #terapiinstagram #ajimaura #Uum #Uitm #Upm #Utm #Usm #Johor #Kajang #Selangor #Inai #InaiCelup #InaiMurah #inaitunang #InaiKahwin #InaiKajang #SerbukInaiNikah #InaiNikah #HennaMalaysia #Sabah #SerbukInai #inaiaslimurah #InaiDaun

Assalamualaikum 😘😘 Alhamdulillah
Alhamdulillah
Alhamdulillah
Terima kasih sudi shopping dengan saya ya😘😘 Ada masalah rambut beruban???kelemumur??rambut selalu gugur???dah banyak guna pelbagai produk tapi x menjadi??dah banyak duit dilaburkan tapi masalah rambut sama jea??? Jangan risau jom cuba #SerbukInai sis nie🤗🤗harga pun x mahal dik oiii...sepeket baru Rm10 jea..yang pasti ASLI, HALAL,TIADA BAHAN CHEMICAL, & SANGAT MURAH!
Jom dapat kan segera!!Jangan tunggu sampai masalah rambut anda MAKIN TERUK!! Jom wassap akk 0177114465😘

#InaiKuku #InaiCone #InaiAsli #MalamBerinai #inaicolor #InaiLukis #terapiinstagram #ajimaura #Uum #Uitm #Upm #Utm #Usm #Johor #Kajang #Selangor #Inai #InaiCelup #InaiMurah #inaitunang #InaiKahwin #InaiKajang #SerbukInaiNikah #InaiNikah #HennaMalaysia #Sabah #SerbukInai #inaiaslimurah #InaiDaun

Terima kasih dear costumer @dayuu96 . Costumer dari putrajaya. Kita pos je 😁 Chocolate yang costumer ni makan chocolate putih topping oreo and kitkat 😍
Maaf lambat update feedback2 dari costumer. Busy buat chocolate jar.
Siapa berminat chocolate jar double layer www.wassap.my/60176995681 wany 📞. @ew_chocolate jar double topping, double chocolate. Size botol 360ml, berat 300gram dan botol kaca tebal 🍶 Free topping ! 😍 Cod dan post 🚗📦 Mencari side income ?? Whatsapp wany 😘

Topping OREO 🍪 COCO CRUNCH 🍫 HONEY STAR 🍯 MARSHMALLOW 🍡 MM 🍬🍬 🚗COD hulu langat, cheras, kajang, semenyih, bangi, ampang, serdang, balakong, seri kembangan. Post seluruh malaysia📪

#ew_chocolate #chocolatejarputrajaya #chocojarputrajaya #cocojarputrajaya #coklatjarputrajaya #chocolatejarmurah #chocojarmurah #cocojarmurah #coklatjarmurah #chocolatejarcod #chocojarcod #cocojarcod #coklatjarcod #chocolatejardoublelayer #chocojarfreetopping #cocojarfreetopping #coklatjardoublechocolate #uitm #ukm #upm #usm #unikl #unisel #doorgiftbajet #goodiesbajet

Assalamualaikum dan Selamat Petang 😘😘 Alhamdulillah
Alhamdulillah
Alhamdulillah
Syukur pada mu Ya Allah atas rezeki yang di berikan.
Terima kasih sudi shopping dengan sis ya kesayangan semua😘😘 Uolsss bila lagi??nak order jom wassap sis 0177114465😘😘😍😍 #SayaJual #GelangMurah #Uitm #Usm #Upm #Ukm #Uum #Upsi #Uthm #Sabah #Utm #Sabah #Sarawak #Johor #BazaarPaknil #GelangSimple #GelangCantik #GelangCantikMalaysia #GelangMurahMalaysia #Gelang #GelangPerempuan #GelangDewasa #ajimaura #terapiinstagram

Assalamualaikum dan Selamat Petang 😘😘 Alhamdulillah
Alhamdulillah
Alhamdulillah
Syukur pada mu Ya Allah atas rezeki yang di berikan.
Terima kasih sudi shopping dengan sis ya kesayangan semua😘😘 Uolsss bila lagi??nak order jom wassap sis 0177114465😘😘😍😍 #SayaJual #GelangMurah #Uitm #Usm #Upm #Ukm #Uum #Upsi #Uthm #Sabah #Utm #Sabah #Sarawak #Johor #BazaarPaknil #GelangSimple #GelangCantik #GelangCantikMalaysia #GelangMurahMalaysia #Gelang #GelangPerempuan #GelangDewasa #ajimaura #terapiinstagram

Salam sygs2 semua !!😚😚😚
.
CLEARANCE SALE STOCKS !!!!!!
.
DA DPTKN BLOM BEAUTY DEVICE KOREA NI ???CEPAT GRAB !! .
.
.
.
OFFFERRR RM 80 SHJ (ASAL RM 120) !!!💋👸💕💕💕
.
1 SET : RM 80
2 SET & ABOVE : RM 75
** 3 FREEGIFT (facemask + lipmask + lipbalm)
** FREE POSTAGE SEMENANJUNG !!
.
.
.
Beli lahhh ..mmg dia sedut2 semua lepastu mcm buat rawatn spa sdri je tau ..sis da guna pon ..best !! Cepat2 grab !! Kita bg FREE GIFT BANYAK SKRG NI TAU !!
.
.
CEPAT JOM TINGGALKAN BLACKHEAD/WHITEHEAD TUH & SPA MUKA DIRUMAH SHJ !!!💣😲
.
.
JOM SPA DIRUMAH ! Yg ni yg pakai caj tu ye..boleh caj so mmg tahan lama & powerrr dia kuat boleh sedut tarik semua blackhead/whitehead tuuu !! Pastu x sakit tau ! Xperlu nk pakai mask sakit2..aduhhh..huhu..pastu pakai sekali tau dgn SERUM 24K GOLD PINKISH GLOW add vitamin kt muka mmg best tau !!👸
.
.
Nak beli combo dgn Desi Cv Tabita Skincare / Serum 24k gold Pinkish Glow mmg akn dpt disccc lg laaa !
.
====================================
BEAUTY DEVICE KOREA RM 80 SHJ !
.
- free postage semenanjung .sbh/srwk add rm 10.
- free facemask👰
- free lipmask💋
- free lipbalm💄
====================================
.
.
ORDER : WHATSAPP 0193611859
ORDER : WHATSAPP 0193611859
ORDER : WHATSAPP 0193611859
.
atau click link diprofile 👆👆
.
Tq
.
THE BEST PRODUCT FOR THE BEST PERSON ONLY ! .
.
#desidamayanti #tabitaskincare #tabita #penyedutblackhead #penyedutkorea #penyedutwhitehead #neelofa #licin #kulitlicin #kulitlembut #upm #usm #uitm #upsi #um #ukm

Most Popular Instagram Hashtags