#usimians

MOST RECENT

Butterscoch cake.. oleh kerana pecan xde stock.. maka kita tukar lah dgn macadamia mic walnut utk kekacang tu.. atas persetujuan customer juga ni.. cake 8 inch 2kg+- edible image Alhamdulillahh terima kasih regular customer... utk previous batch cake ni.. if ada trip yg terlajak manis tu sy minta maaf sgt2.. sbnrnya dah less sugar around 30% dr resepi asal.. tapiii disebabkan cake ni semua bahan dr gula.. nits di bakar dan disalut dgn caramel yg mana bahan utama caramel tu adlh gula.. butterscoch cake kat dalam juga mengandungi gula.. butterscoch sos yg juga dr gula dan cream cheese frosting juga ada gula kat dalam tu..nk kurang byk sgt nnt mmg akan menjejaskan kualiti cake tersebut so apa yg saya boleh buat cuma kurang kan lg sikit gula dalam tiap2 adunan bahan tambah di dalam cake tersebut.. dah nama pun cake kan.. mmg lah manis.. satu perkara lg.. manis ni sgt subjective.. depends individual.. terpulang selera masing2.. jenis cake juga mempengaruhi rasa manis yg affected utk total rasa jenis cake tertentu.. cthnya rasa manis akan di tenggelami oleh rasa choc yg di gunakan..hakikatnya cake tu total gulanya half kg utk size cake 2kg.. kita x rasa manis sbb itu cake choc.. mcm tu lah lebih kurang..
maaflah yg kurang tu mmg dr sy.. utk batch ni sy dah less another 5-8% sugar dlm tiap2 jenis bancuhan bahan cake tersebut.. harap2 dpt lah memenuhi citarasa semua... Whatsapp for enquiry or
click link πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡
www.wasap.my/60122118958
www.wasap.my/60122118958
www.wasap.my/60122118958

#kekhantaran #tamanseroja #tamandahlia #bandarbarusalaktinggi #cakenilai #cakesedap #nilaicollege #inticollege #usimians #usim #nilai #kotaseriemas #cempakanilai #theribbonsandbake #cakehantaran #kekcoklat #keksedap #nilai #salaktinggi #klia2 #klia #sepang #bandarenstek #kotawarisan #putrajayasentral #cyberjaya #usiminstagramers #usim #cupcakesepang #cakehantaran  #kekkahwin  #weddingcakes #klia2✈️

Tempahan figurine AA flight dan awan2 nanonyaa dr kawan baker adik aeija .. Thank you so much kerana percayakan ksal... ❀️❀️🀭 maaf kalau ada kekurangan.. ksal x expert sgt pun... Whatsapp for enquiry or
click link πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡
www.wasap.my/60122118958
www.wasap.my/60122118958
www.wasap.my/60122118958

#kekhantaran #tamanseroja #tamandahlia #bandarbarusalaktinggi #cakenilai #cakesedap #nilaicollege #inticollege #usimians #usim #nilai #kotaseriemas #cempakanilai #theribbonsandbake #cakehantaran #kekcoklat #keksedap #nilai #salaktinggi #klia2 #klia #sepang #bandarenstek #kotawarisan #putrajayasentral #cyberjaya #usiminstagramers #usim #cupcakesepang #cakehantaran  #kekkahwin  #weddingcakes #klia2✈️

Allah mungkin atur Pertemuan kita tak lama
Tapi masa yang DIA bagi
Sudah cukup untuk kita cipta
Sebuah Memori Rindu
Yang akan aku catatkan
Dalam Diari Hidup aku

#annualdinneraccountingstudents #annualdinner2018 #dinneraccountingusim #usim #tahun1 #usimnilai #usimofficial #usimians #usimaccountant #dalamkenangan

Semoga memperoleh barakah dengan selawat ke atas Nabi Allah SAW sepanjang hari.

Mencari crepe / mille durian? Perisa coklat dan buah juga ada.

Delivery BBNilai.
Self pick-up tiada caj di Tesco / Giant / Mesamall / Taman Desa Kasia / Dataran Nilai

Klik sini utk order
www.wasap.my/60129081772/Yazlina_4_Nurfatincrepe

Terima KasihπŸ€—

#duriancrepe
#penduduknilaisepang
#nilainegerisembilan
#nilaisquare
#mesamallnilai
#nismilan
#penduduknilai
#warganilai
#fooddeliverynilai
#crepeviral
#codnilai
#tamandesakasia
#desakolej
#usimians
#bukitmelatinilai
#usim
#milleduriancrepenilai
#crepeduriancoklatbuah
#crepeduriannilai
#crepebuahnilai
#crepecoklatnilai

Menjenguk lagi pagi nan hening, nafasku ini siapa empunyanya?
Subhanallah

Delivery BBNilai.
Self pick-up tiada caj di Tesco / Giant / Mesamall / Taman Desa Kasia / Dataran Nilai

Klik sini utk order
www.wasap.my/60129081772/Yazlina_4_Nurfatincrepe

Terima KasihπŸ€—

#duriancrepe
#penduduknilaisepang
#nilainegerisembilan
#nilaisquare
#mesamallnilai
#nismilan
#penduduknilai
#warganilai
#fooddeliverynilai
#crepeviral
#codnilai
#tamandesakasia
#desakolej
#usimians
#bukitmelatinilai
#usim

Malam sunyi bersulam sahutan cengkerik, esok cuti yayyy. Crepe mix coklat. 5rasa dalam 1pack RM10. Saya mencari agent.

Delivery BBNilai.
Self pick-up tiada caj di Tesco / Giant / Mesamall / Taman Desa Kasia / Dataran Nilai

Klik sini utk order
www.wasap.my/60129081772/Yazlina_4_Nurfatincrepe

Terima KasihπŸ€—

#duriancrepe
#penduduknilaisepang
#nilainegerisembilan
#nilaisquare
#mesamallnilai
#nismilan
#penduduknilai
#warganilai
#fooddeliverynilai
#crepeviral
#codnilai
#tamandesakasia
#desakolej
#usimians
#bukitmelatinilai
#usim

Menjelma lagi petang nan indah, membawa helaan nafas selagi nyawa dikandung badan. Alhamdulillah.

Mencari crepe / mille durian? Perisa coklat dan buah juga ada.

Delivery BBNilai.
Self pick-up tiada caj di Tesco / Giant / Mesamall / Taman Desa Kasia / Dataran Nilai

Klik sini utk order
www.wasap.my/60129081772/Yazlina_4_Nurfatincrepe

Terima KasihπŸ€—

#duriancrepe
#penduduknilaisepang
#nilainegerisembilan
#nilaisquare
#mesamallnilai
#nismilan
#penduduknilai
#warganilai
#fooddeliverynilai
#crepeviral
#codnilai
#tamandesakasia
#desakolej
#usimians
#bukitmelatinilai
#usim

Last night was awesome 🌠
.
cc @v8torious .
#neonx #ichemdinner #ichem #usim #usimians

Most Popular Instagram Hashtags