[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#ushikers

1172 posts

TOP POSTS

绝对是ζ—₯ε‡Ί πŸŒ„ πŸ‘§πŸ»πŸ‘§πŸ»πŸ‘¦πŸ»
#bukitsenaling #hikebukitsenaling #ushikers #sunrise #bukitsenalingsunrise #awesome #wonderful #malaysiahiking #hikeadventures #morninghike

nak kurus punya pasal. #bukitsenaling #ushikers

Aktiviti hujung minggu.. Awan karpet kato eh.. #ushikers

Bukit Senaling
.
1293ft

#ushikers
#bukitsenaling

Ok semua. Untuk trip weekend ni permit sudah di proses. Nanti datang nanti check nama ye.. Terima kasih kerana bagi kerjasama ye semua.

Psstt.. tak lama lagi camp site nak dibuka.. so korang boleh la feeling2 camping sebelum naik Bukit Senaling tu nanti.
#ushikers
#bukitsenaling

Off the beaten track.
#ushikers
Photo: @lukecure

MOST RECENT

🌚⭐️🌝

It was a nice night to sit around the fire and catch up.

绝对是ζ—₯ε‡Ί πŸŒ„ πŸ‘§πŸ»πŸ‘§πŸ»πŸ‘¦πŸ»
#bukitsenaling #hikebukitsenaling #ushikers #sunrise #bukitsenalingsunrise #awesome #wonderful #malaysiahiking #hikeadventures #morninghike

Bukit Senaling
.
1293ft

#ushikers
#bukitsenaling

Let’s go for a walk tonight.

Walking on Cassidy Arch today with my favorite people. It’s a great hike that starts in the beautiful Grand Wash then climbs up on top of the canyon walls to the arch. Stunning views the whole way ❀️
.
.
.
#capitolreef #cassidyarch #findyourpark #nps #utah #mightyfive #redrock #hikeutah #beutahful #hiking #utahcollective #alltrails #UtahIsBeautiful #xputah #hikrlife #ushikers #great_hikes #utahliveelevated #hikingforu #adventuretime #adventureculture #uea #utahfamily #goadventuretogether #familywanderers #wearetravelmums #familythathikes #familyadventuresummit #familytrails #activefamilies

STANDARD OPERATING PROSEDUR
(SOP USHIKERS!!)
NO MORE WALK IN πŸ”πŸ”πŸ”πŸ”πŸ”πŸ”πŸ”πŸ”πŸ”πŸ”πŸ”πŸ” Macam mana nak hiking di Bukit Senaling.
Mohon baca dan faham baik-baik.

REGISTER AWAL : 2 HARI SEBELUM!!
Please sangat-sangat register awal sebab kami nak kena mohon permit awal di JABATAN HUTAN untuk korang. Sila contact guide kami.

Hari mendaki : SABTU, AHAD & ISNIN.
Deadline : KHAMIS
Hari mendaki: SELASA,RABU, KHAMIS & JUMAAT.
Deadline : ISNIN

Nama yang tiada dalam senarai permohonan permit kami tidak akan dibenarkan naik. Ini adalah berdasarkan arahan dari pihak JABATAN PERHUTANAN. Kalau kene halau nanti jangan salahkan kami tau.

Kami perlu akur dengan prosedur ini kerana ia melibatkan tanggungjawab keselamatan pendaki-pendaki di bawah USHIKERS. Jika ada yang terlepas dari pemantauan pihak pengurusan dan ditimpa kemalangan sewaktu mendaki, anda bukanlah dibawah tanggungjawab kami.
Ok. Mohon share.
Biar semua boleh faham sama-sama.
#ushikers
#bukitsenaling

πŸ”β›°πŸ”β›°β›°πŸ”β›°πŸ”
Sunrise view at Bukit Senaling
Haaa. Admin pernah post sunset kt Bukit Senaling ni mcm mana rupanya kan? Ni admin post sunrise Bukit Senaling plak.. meh cuci mata meh!! Ramai yang request trip sunrise ni.. lepas ni admin kene kejut guider2 USHIKERS ni pukul 3 pagi la gamaknya.. Tp selalunye admin yang lambat bangun.. kih kih kih.. Bukit Senaling Guide:
Yusri : 0172249601
Ajim : 0132773505
Aleng :0196504210
Azul :0136229175
#bukitsenaling #ushikers #usbeirut #hidupsihat #hiking #hikeforheart #malaysiahiking #malaysiahikers #negerisembilan #negerisembilanhiking

Most Popular Instagram Hashtags