#usahawanuitm

MOST RECENT

*************************
KENAPA JUBAH ANUR ARABIAH EXCLUSIVE MENJADI PILIHAN RAMAI WANITA .. • Selesa dan Mudah diSarung
• Material dari Salona Korean Washable di hiasi lace glitter
• Simple dan Cantik
• Saiz :38,40,42,44,46,48
• Tidak Mudah Kedut
• Jahitan kemas dan cantik
• Terdapat 5 warna • Simple dan sesuai untuk digayakan ke majlis kenduri kendara, majlis rasmi, ke pejabat dan santai2

Harga RM129
FREE POSTAGE

WARNA MUNGKIN BERBEZA ATAS FAKTOR CAHAYA
READY STOCK
PROSES ORDER 2 -3 HARI BEKERJA

NOTE : UNTUK JUBAH WARNA SWEET BROWN TU LACE NYA SAMA DENGAN LACE WARNA LAIN YER.. .
UNTUK ORDER

KLIK LINK DI "BIO"
.
📞WHATSAPP SEKARANG KE 0139724183
.
📞WHATSAPP SEKARANG KE 0139724183
.
📞WHATSAPP SEKARANG KE 0139724183 .
#Albumjubahanurarabiah

@custfeedback_koleksisafiyyah
.

#usahawanuitm #ajimaura #terapiinstagram #jubah #jubahterkini #jubahmurah #dressmurah #dressmuslimah #dinnerdress #jubahfursan #jubahmuslimah #jubahraya #jubahplussize #jubahcantik #dresscantik #koleksisafiyyah #dressterkini #dressraya #dressmakanmalam #dresslabuh #kolekibajuraya2018 #bridesmaid #bajusedondon #jubahanurarabiah

*************************
KENAPA JUBAH ANUR ARABIAH EXCLUSIVE MENJADI PILIHAN RAMAI WANITA .. • Selesa dan Mudah diSarung
• Material dari Salona Korean Washable di hiasi lace glitter
• Simple dan Cantik
• Saiz :38,40,42,44,46,48
• Tidak Mudah Kedut
• Jahitan kemas dan cantik
• Terdapat 5 warna • Simple dan sesuai untuk digayakan ke majlis kenduri kendara, majlis rasmi, ke pejabat dan santai2

Harga RM129
FREE POSTAGE

WARNA MUNGKIN BERBEZA ATAS FAKTOR CAHAYA
READY STOCK
PROSES ORDER 2 -3 HARI BEKERJA

NOTE : UNTUK JUBAH WARNA SWEET BROWN TU LACE NYA SAMA DENGAN LACE WARNA LAIN YER.. .
UNTUK ORDER

KLIK LINK DI "BIO"
.
📞WHATSAPP SEKARANG KE 0139724183
.
📞WHATSAPP SEKARANG KE 0139724183
.
📞WHATSAPP SEKARANG KE 0139724183 .
#Albumjubahanurarabiah

@custfeedback_koleksisafiyyah
.

#usahawanuitm #ajimaura #terapiinstagram #jubah #jubahterkini #jubahmurah #dressmurah #dressmuslimah #dinnerdress #jubahfursan #jubahmuslimah #jubahraya #jubahplussize #jubahcantik #dresscantik #koleksisafiyyah #dressterkini #dressraya #dressmakanmalam #dresslabuh #kolekibajuraya2018 #bridesmaid #bajusedondon #jubahanurarabiah

*************************
KENAPA JUBAH ANUR ARABIAH EXCLUSIVE MENJADI PILIHAN RAMAI WANITA .. • Selesa dan Mudah diSarung
• Material dari Salona Korean Washable di hiasi lace glitter
• Simple dan Cantik
• Saiz :38,40,42,44,46,48
• Tidak Mudah Kedut
• Jahitan kemas dan cantik
• Terdapat 5 warna • Simple dan sesuai untuk digayakan ke majlis kenduri kendara, majlis rasmi, ke pejabat dan santai2

Harga RM129
FREE POSTAGE

WARNA MUNGKIN BERBEZA ATAS FAKTOR CAHAYA
READY STOCK
PROSES ORDER 2 -3 HARI BEKERJA

NOTE : UNTUK JUBAH WARNA SWEET BROWN TU LACE NYA SAMA DENGAN LACE WARNA LAIN YER.. .
UNTUK ORDER

KLIK LINK DI "BIO"
.
📞WHATSAPP SEKARANG KE 0139724183
.
📞WHATSAPP SEKARANG KE 0139724183
.
📞WHATSAPP SEKARANG KE 0139724183 .
#Albumjubahanurarabiah

@custfeedback_koleksisafiyyah
.

#usahawanuitm #ajimaura #terapiinstagram #jubah #jubahterkini #jubahmurah #dressmurah #dressmuslimah #dinnerdress #jubahfursan #jubahmuslimah #jubahraya #jubahplussize #jubahcantik #dresscantik #koleksisafiyyah #dressterkini #dressraya #dressmakanmalam #dresslabuh #kolekibajuraya2018 #bridesmaid #bajusedondon #jubahanurarabiah

SEDONDON SEIRAMA 🌻
.
Adik adik ingin tampil sedondon seirama dalam warna yang berbeza tak ? Corak sama tapi beza warna 😊
.
Kakak belanja pattern kain pasang cotton english yang sama tapi warna berbeza. Macam adik beradik kita la kan...kut ikut mak...putih melepak...ikut ayah...hitam manis ting ting...tall, dark & handsome gitu...hihi
.
☎️ 013 928 0160
📲 www.wasap.my/60139280160/cottoniliaz
.
#busanailiaz #kaincotton_iliaz #kainpasang #kaincotton #kainpasangcotton #sayajualcotton #sayajualkaincotton #cottonlover #cottonenglish #englishcotton #cottonmalaysia #cottoncantik #cottonlawa #cottonmurah #hajat #pulangthemovie #paskalthemovie #cintabukankristal #semerahcintahumairah #wanitahariini #usahawanuitm #merdeka #raya #merdekaraya #harigaji #gaji2018 #raya2018 #rayahaji

SEDONDON SEIRAMA 🌻
.
Adik adik ingin tampil sedondon seirama dalam warna yang berbeza tak ? Corak sama tapi beza warna 😊
.
Kakak belanja pattern kain pasang cotton english yang sama tapi warna berbeza. Macam adik beradik kita la kan...kut ikut mak...putih melepak...ikut ayah...hitam manis ting ting...tall, dark & handsome gitu...hihi
.
☎️ 013 928 0160
📲 www.wasap.my/60139280160/cottoniliaz
.
#busanailiaz #kaincotton_iliaz #kainpasang #kaincotton #kainpasangcotton #sayajualcotton #sayajualkaincotton #cottonlover #cottonenglish #englishcotton #cottonmalaysia #cottoncantik #cottonlawa #cottonmurah #hajat #pulangthemovie #paskalthemovie #cintabukankristal #semerahcintahumairah #wanitahariini #usahawanuitm #merdeka #raya #merdekaraya #raya2018 #rayahaji

Mencari losyen yang lembut pada tangan dan cepat meresap ke dalam kulit?Melembabkan tanpa meninggalkan kesan bertepek?

Hanya sapukan losyen The Beauty Hacks, rasai kemeriahan bauan wangian yang kekal memikat. Hmmmm...wangi.😍 Jangan sampai tercium tangan banyak kali kerana haruman ini...oh, puspawangi. Eh, cutttt! Tu dialog filem Musang Berjanggut.😬 Whtsapp : 017-6662086

Semuanya dengan #thebeautyhacks. :) #thebeautyhacks #sistho #cantik #pengantin #makeup #ipta #ipts #jerawat #brunei #malaysia #perlis #kedah #penang #perak #hipster #cinta #seremban #bodyandskinscrub #usahawanuitm #lipmatte #senawang #negerisembilan
#petalingjaya #makeover #negerisembilan #apaitucinta #bizig #visitmyig #mua

Mencari losyen yang lembut pada tangan dan cepat meresap ke dalam kulit?Melembabkan tanpa meninggalkan kesan bertepek?

Hanya sapukan losyen The Beauty Hacks, rasai kemeriahan bauan wangian yang kekal memikat. Hmmmm...wangi.😍 Jangan sampai tercium tangan banyak kali kerana haruman ini...oh, puspawangi. Eh, cutttt! Tu dialog filem Musang Berjanggut.😬 Whtsapp : 017-6662086

Semuanya dengan #thebeautyhacks. :) #thebeautyhacks #sistho #cantik #pengantin #makeup #ipta #ipts #jerawat #brunei #malaysia #perlis #kedah #penang #perak #hipster #cinta #seremban #bodyandskinscrub #usahawanuitm #lipmatte #senawang #negerisembilan
#petalingjaya #makeover #negerisembilan #apaitucinta #bizig #visitmyig #mua

Penangan 2 item ini yang sangat ohsem!

Jangan lupa cuci muka anda dengan face scrub gold 2-3hari seminggu untuk memastikan tiada kotoran tersumbat pada liang roma.

Dan.. Sapukan face cream setiap hari, samada pada waktu pagi atau malam untuk mendapat kulit muka yang cerah berseri.

Semuanya dengan #thebeautyhacks. :) #thebeautyhacks #sistho #cantik #pengantin #makeup #ipta #ipts #jerawat #brunei #malaysia #perlis #kedah #penang #perak #hipster #cinta #seremban #bodyandskinscrub #usahawanuitm #lipmatte #senawang #negerisembilan
#petalingjaya #makeover #negerisembilan #apaitucinta #bizig #visitmyig #mua

SEDONDON SEIRAMA 🌻
.
Adik adik ingin tampil sedondon seirama dalam warna yang berbeza tak ? Corak sama tapi beza warna 😊
.
Kakak belanja pattern kain pasang cotton english yang sama tapi warna berbeza. Macam adik beradik kita la kan...kut ikut mak...putih melepak...ikut ayah...hitam manis ting ting...tall, dark & handsome gitu...hihi
.
☎️ 013 928 0160
📲 www.wasap.my/60139280160/cottoniliaz
.
#busanailiaz #kaincotton_iliaz #kainpasang #kaincotton #kainpasangcotton #sayajualcotton #sayajualkaincotton #cottonlover #cottonenglish #englishcotton #cottonmalaysia #cottoncantik #cottonlawa #cottonmurah #hajat #pulangthemovie #paskalthemovie #cintabukankristal #semerahcintahumairah #wanitahariini #usahawanuitm

ADA ORANG DAH CURI HATI SAYA 😗
.
Boleh tak tolong tangkap dia yang pakai kurung cotton ni..bawak sini jumpa saya 😂
.
Aura comey lotey adik pakai kain cotton ni lain macam taw...rasa sejuk mata memandang...ayu langkah tersusun...manis je kan...hihi
.
Nak tengok banyak lagi kain pasang cotton english yang cun melecun..cepat dm Pokyah taw...terus ws lagi hokey!!! 👍
.
☎️ 01110256858
📲 www.wasap.my/60139280160/cottoniliaz
.
#busanailiaz #kaincotton_iliaz #kainpasang #kaincotton #kainpasangcotton #kaincottoncantik #kaincottonlawa #kaincottonmurah #sayajualcotton #sayajualkaincotton #cottoncantik #cottonmurah #cottonlawa #cottonlover #kurungcotton #cottonmalaysia #hajat #cintabukankristal #pulangthemovie #paskalthemovie #hantukaklimah #usahawanuitm #merdeka #raya2018 #merdekaraya

SAYANGI MALAYSIAKU! MALAYSIA KITA!
.
Pattern ni sesuai sangat dengan tema MERDEKA kan...nak pakai untuk RAYA dulu pun cantik jugak ni!!! 😄 Bulan merdeka raya la katakan...hihi
.
Yang bersemangat waja sama macam akak ni...boleh laa cepat cepat booking ye... 😉
.
☎️ 013 928 0160
📲 www.wasap.my/60139280160/cottoniliaz
.
#busanailiaz #kaincotton_iliaz #kainpasang #kaincotton #kainpasangcotton #kaincottoncantik #kaincottonmurah #cottoncantik #cottonmurah #cottonlawa #sayajualcotton #sayajualkaincotton #merdeka #raya #merdekaraya #raya2018 #rayahaji #hajat #pulangthemovie #paskalthemovie #cintabukankristal #semerahcintahumairah #usahawanuitm

ADA ORANG DAH CURI HATI SAYA 😗
.
Boleh tak tolong tangkap dia yang pakai kurung cotton ni..bawak sini jumpa saya 😂
.
Aura comey lotey adik pakai kain cotton ni lain macam taw...rasa sejuk mata memandang...ayu langkah tersusun...manis je kan...hihi
.
Nak tengok banyak lagi kain pasang cotton english yang cun melecun..cepat dm akak taw...terus ws lagi hokey!!! 👍
.
☎️ 013 928 0160
📲 www.wasap.my/60139280160/cottoniliaz
.
#busanailiaz #kaincotton_iliaz #kainpasang #kaincotton #kainpasangcotton #kaincottoncantik #kaincottonlawa #kaincottonmurah #sayajualcotton #sayajualkaincotton #cottoncantik #cottonmurah #cottonlawa #cottonlover #kurungcotton #cottonmalaysia #hajat #cintabukankristal #pulangthemovie #paskalthemovie #hantukaklimah #usahawanuitm #merdeka #raya2018 #merdekaraya

#ootd #cottonlover 💕
.
Manis tersenyum je kan adik ni dengan baju kurung cotton. Semestinya kain pasang cotton english dari #busanailiaz ...hihi
.
Pattern ni tinggal sehelai je lagi...meh cepat sebelum yang lain tengok dulu 😄
.
☎️ 013 928 0160
📲 www.wasap.my/60139280160/cottoniliaz
.
#kaincotton_iliaz #kaincotton #kainpasang #kainpasangcotton #cottoncantik #cottonlawa #cottonmurah #usahawanuitm #englishcotton #cottonenglish #cottonlover #sayajualcotton #sayajualkaincotton #kurungcotton #cottonmalaysia #kaincottoncantik #kaincottonmurah #hajat #cintabukankristal #semakin #semerahcintahumairah #pulangthemovie #hantukaklimah #paskalthemovie

CANTIK LAIN MACAM 😍
.
Credit to @sembang_hangit 👍
.
Nak rasa lawa tak ? Sini banyak sangat pilihan kain pasang english cotton yang sememangnya terbukti akan buatkan adik adik rasa cantik lain macam. Nampak ayu sopan lembut je nanti...tak caye...better try sendiri 😉
.
☎️ 013 928 0160
📲 www.wasap.my/60139280160/cottoniliaz
.
#busanailiaz #kaincotton_iliaz #kainpasang #kaincotton #kainpasangcotton #cottonlover #cottonlawa #cottoncantik #cottonmurah #englishcotton #cottonenglish #kurungcotton #bajukurung #sayajualcotton #sayajualkaincotton #cottonmalaysia #kaincottoncantik #kaincottonmurah #hajat #paskalthemovie #pulangthemovie #cintabukankristal #semerahcintahumairah #hantukaklimah #usahawanuitm #cikgu #sekolah

Nampak tak apa kt dlm tu?
Hihi, semestinya Teh Tarik @dairygo_ lahh.. Nk tahu kt mana ni?
Haa, org2 Sarawak boleh dptkan di Merpati Food Court, Sri Aman, Sarawak haaaa gitchuuu.. Sape nak jadi agent dgn Rush pun bolehh naa, Rush cari seluruh Malaysiaaa
#dairygoshahalam #dairygokumakuma #dairygopasirgudang #dairygo #customerservice #tehtarikviral #schawalara #qumaquumavengers #masmed #fsgpadu #usahawanuitm @uitm.official @dairygo_ #shahalamresident

KELABU GAYA EKSLUSIF 😎
.
Aura warna kelabu untuk adik adik...melambangkan diri adik seorang yang BIJAK, TENANG, CERDAS, SUKA MERENDAH DIRI, SUKA MENGALAH DAN SUKA BERKORBAN 😂
.
Tapi kalau ada kain pasang cotton english yang adik berkenan ni...jangan la pulak senang mengalah ye...wassup je akak sampai akak pening nak layan...kut akak bagi diskaun lagi...haa...sape tahu kan 😍
.
☎️ 013 928 0160
📲 www.wasap.my/60139280160/cottoniliaz
.
#busanailiaz #kaincotton_iliaz #kainpasang #kaincotton # cottonenglish #englishcotton #cottonlover #kurungcotton #bajukurung #cottonmurah #cottoncantik #cottonlawa #englishcottoncantik #englishcottonmurah #sayajualcotton #sayajualkaincotton #hajat #pulangthemovie #hantukaklimah #paskalthemovie #cintabukankristal #semerahcintahumairah #usahawanuitm #sayangimalaysiaku

SULTANAH SONGKET *BESTNYA SONGKET SULTANAH* ✨ potongan kurung pahang yang loose tanpa lining dan kain lipat batik tanpa belah ✨ dari material songket Tenun cotton gred B tapi tetap berkualiti dengan motif songket bunga tabur yg menarik ✨dari kain cotton yg tidak jarang...bunga taburnya dari benang emas/perak tampak lebih menyerlah

pesananpenting*
Tidak bole dibasuh mesin dan diberus kerana dikhuatiri benang2 emas akn keluar. ✨tapi mudah digosok dan tidak panas.

pesananpenting*
Tidak bole digosok dengan sterika berwap ya untuk menjaga kualiti kain &benang songket ✨ terdapat lebih dari 8 pilihan warna yang menarik sesuai untuk digayakan di pejabat or majlis2. ✨saiz dari SS hingga 4XL bergantung pada stok 👉SAIZ SS ~ XL
HARGA PROMOSI RM259 👉SAIZ 2XL ~ 4XL
HARGA PROMOSI RM299 📌 READY STOCK

FREE POSTAGE

warna mungkin berbeza atas faktor cahaya .
UNTUK ORDER

KLIK LINK DI "BIO"
.
📞WHATSAPP SEKARANG KE 0139724183
.
📞WHATSAPP SEKARANG KE 0139724183
.
📞WHATSAPP SEKARANG KE 0139724183 .
#Albumsultanahsongket

@custfeedback_koleksisafiyyah
.
#usahawanuitm #sayajualmurah #koleksibajuraya2018 #bajukurungpahangmurah #onlineshopmalaysia #bajusongket #bajumurah #bajuraya2018 #bajukurungmurah #kurungpahangcantik #sale #bridesmaid #bajusedondon #bajukurung #sultanahsongket #bajuraya #kurungpahangsongket #kurungpahangterkini #bajumuslimahmurah #bajusedondonsatufamily #kainlipatbatik #ajimaura #bajukurungcantik #bajumuslimah #terapiinstagram #kurungpahangraya #kurungpahangmurah #koleksisafiyyah

Most Popular Instagram Hashtags