#usahawanmudaberjaya

MOST RECENT

test market : ramai ke tergoda dgn kuih tradisi bengkulu ni??? selamat pagi semua!!! #theaura #positivevibes #morningquotes #usahawanmudaberjaya

From nobody to be somebody... Bkn sng nk sng..
Jika kita nak berjaya jgn pernah berhenti berusaha,buang ego n perasaan takut utk belajar benda baru n jgn give up.. Klau saya yg berasal dr zero ini bole knpa anda tidak bole..gogogo u can’t doing
Alhamdulillah I’m strong girl 💪🏻💪🏻 #ecteam #redzteam #usahawanmudaberjaya #nobodytobesomebody #nothingtobesomething #fighternevergiveup

We are family😘..ecteam💋..fighter never give up
#ecteam
#fighternevergiveup
#redzteam❤️ #usahawanmudaberjaya

Alhamdulillah banyak sales hari ni.... Ramai yg ingat susah nk buat sales dgn Coway ni.... Ya mmg susah,susah apabila kita duduk tgk sahaja tak cuba.... bila dah cuba sememangnya mudah,sebab kami sentiasa berkumpulan dan support satu sama lain dan sentiasa mengadakn activity bersama team utk capai target sale... Hari ini activity sgt positif,besok buka booth plak... mmg penat skit tp berbaloi dgn penat...tq pada senior2 saya yg banyak beri tunjuk ajar n tlg saya.. Bagi sesiapa yg berminat nk pasang penapis air dan udara boleh menghubungi shima 0125221506,sy akan bantu dan terangkn kebaikan product coway ni... Bagi sesiapa pula yg berminat utk menjana pendapatan rm3000 ke rm10,000 sebln,anda boleh PM sy dan saya akan bantu anda mencapaikn impian anda bersama coway... Klau kita nk berjaya kena buang ego utk belajar dgn org n jgn pernah berhenti berusaha.. #ecteam
#redzteam
#cowaybycma
#fighternevergiveup
#usahawanmudaberjaya

TQSM dear customers. 😊🌷
Terima kasih kerana membuat pilihan bijak dengan memilih RD sebagai designer Cover Majalah Sekolah anda.

KPD ANDA YG BERMINAT NAK KAMI DESIGN COVER bertemakan "Songket" @ ANDA BLH TETAPKAN TEMA SENDIRI. SILA2 WHATSAPP RD. KITA BINCANG SAMBIL MINUM COFFEE KAT WHATSAPP NANTI.

http://www.wasap.my/60168821916/CVR
http://www.wasap.my/60168821916/CVR

#cikguseo #cikgusekolahrendah #cikgusekolahmenengah #ipt #jabatanalamsekitar #sekolahmalaysia #peniagaonlinetegar #bazarpaknilmurah #designcantik #penerbitan #seniwarisanislam #trandingtopic #viralmalaysia #usahawanmudaberjaya #clevergirlmy #1malaysia #cikgucikgu #ustaz #ustazah #rekabentuk #iklan #kedaionline #buku

TQSM dear customers. 😊🌷
Terima kasih kerana membuat pilihan bijak dengan memilih RD sebagai designer Cover Majalah Sekolah anda.

KPD ANDA YG BERMINAT NAK KAMI DESIGN COVER bertemakan "Animal Life" @ ANDA BLH TETAPKAN TEMA SENDIRI. SILA2 WHATSAPP RD. KITA BINCANG SAMBIL MINUM COFFEE KAT WHATSAPP NANTI.

http://www.wasap.my/60168821916/CVR
http://www.wasap.my/60168821916/CVR

#cikguseo #cikgusekolahrendah #cikgusekolahmenengah #ipt #jabatanalamsekitar #sekolahmalaysia #peniagaonlinetegar #bazarpaknilmurah #designcantik #penerbitan #seniwarisanislam #trandingtopic #viralmalaysia #usahawanmudaberjaya #clevergirlmy #1malaysia #cikgucikgu #ustaz #ustazah #rekabentuk #iklan #kedaionline #buku

Salah 1 design cover Majalah yang pernah kita hasilkan pada tahun 2016 kini kita abadikan disini 😊 sebagai koleksi kenang-kenangan.

TQSM dear customers. 😊🌷
Terima kasih kerana pernah membuat pilihan bijak dengan memilih RD sebagai designer Cover Majalah Sekolah anda.

KPD ANDA YG BERMINAT NAK KAMI DESIGN COVER "Sains & Teknologi" @ ANDA BLH TETAPKAN TEMA SENDIRI. SILA2 WHATSAPP RD. KITA BINCANG SAMBIL MINUM COFFEE KAT WHATSAPP NANTI.

http://www.wasap.my/60168821916/CVR
http://www.wasap.my/60168821916/CVR

#cikguseo #cikgusekolahrendah #cikgusekolahmenengah #ipt #jabatanalamsekitar #sekolahmalaysia #peniagaonlinetegar #bazarpaknilmurah #designcantik #penerbitan #seniwarisanislam #trandingtopic #viralmalaysia #usahawanmudaberjaya #clevergirlmy #1malaysia #cikgucikgu #ustaz #ustazah #rekabentuk #iklan #kedaionline #buku

Talks "Woman in Business" by Rita Sosilawati
.
Quote by @rita_sosilawati
Setiap masalah ada penyelesaian, penyelesaiannya itu adalah satu bisness

#WISE #wanitainspirasiekonomi #usahawanmudaberjaya #usahawanfabrik #usahawanita #usahawanonline #usahatanggakejayaan

Syukur alhamdulillah produk frozen kami mendapat sambutan yang amat menggalakkan..terima kasih warga kktm yg tidak pernah jemu dgn produk kami..doakan yg terbaik untuk kami ye.. #kktmsrigading
#usahawanmudaberjaya
#inikitapunyacerita

Mungkin ramai yg tak sedar. Kita yg perlu urus masa. Bukan masa pancung kita! .
Sibuklah mcm mana pun, belajar, kerja, business, mendaki sana sini, pi kayak, pi musafir sana sini, wat business coaching meletop2 sana sini, wat usrah, wat program, berbual pong pang pong pang. Tapi sayang 1000 kali sayang. .
Ramai yg panas awal2 je. Tapi tak ramai mampu ISTIQOMAH. Tak ramai yg punya matlamat hidup yg jelas.Sayang 1000 kali sayang. .
Nk tau knp?
Krn ego melambung tinggi dlm diri. Berasa hebat dgn pangkat. Berasa tak perlu lg belajar drpd mereka yg jauh lebih hebat. Ramai yg mampu jadi jaguh kampung! Tapi tak ramai yg mampu hebat di pentas dunia🤗
. -Kak Long-
.
#MindaUsahawanBukanBiasaBiasa
#UsahawanMudaBerjaya
#UsahawqnMuslimah

EH EH EHHHH NAK KEMANA TU? Haaaa ... jangan ‘lari’ tau, kan dah kene tepek sekali! Hahaha .
.
Korang pun sama! Dah setia bersama FLEUR jgn memandai nak ‘lari’ ye, Aiman ‘kejar’ nnt 😜

Berminat nk jadi agen n stokis boleh terus tekan bio kami n komen tq

#aimikafleurempire
#atikaempire
#usahawanmudaberjaya
#doakankamimurahrezeki

Udah liat kan updateanku setiap harinya 😘
Gaji kamu bertahan berapa lama?😂 Mending sisihkan dikit utk buka pintu rejeki baru disini
📌Kerjanya cuma via handphone
📌Dibimbing dari NOL Sampai Sukses
📌Hasil langsung msk ke rekening km
📌Ga dibagi2 dgn sy

SUKSES ITU DIJEMPUT, BUKAN DIPIKIRIN.

Chat "FIX TRANSFER" Yg Udh SIAP MODAL DIPRIORITASKAN
#usaha #usahawan #usahawanmuda #usahasampingan #usahamuda #usahaonline #usahakecil #usahawanonline #usahakecilmenengah #usaharumahan #usahamodalkecil #usahasendiri #usahatanggakejayaan #usahawanmelayu #usahair #usahaenak #UsahawanMudaBerjaya #usahawanberjaya #usahawaninternet #usahamandiri #usahakecil2an #usahaku #usahandmade #usahadistro #usahabaju #usahaminuman #usahaustyusufmansur

TISSOT TRACE TOUCH COPY ORI 1:1

SERIUS TAK TIPU 😱

Korang pergi tengok kat butik sumpah mahal nak mati nak dekat RM2K++...... Harga dia je boleh buat deposit moto 125z 😨

Kalau dengan kita murah je. Yang ni copy ori 1:1 (99% sama macam original) korang pakai tak da sapa tau yg tu ori ke tak dan jangan ingat copy ori ni tak da kualiti
.

Kawan admin pakai nak dekat 3 tahun bini dia bagi sampai sekarang elok je ngan anak pun dah 3 😂
.

Harga asal RM350 tapi admin bukak harga RM320 je.

MAHAL??? boleh nego tipis dan postage OPAH tanggung 100% .

RM320 je
RM320 je
RM320 je

Berkenan?
Boleh wassap je link kat bio .

#tissotmurah
#tissotmurahmalaysia #kasutcopyori #sneakercopyori #sneakermurahkualiti #kasutmurahkualiti #jamtangan #cerminmata #gshockcopyori #gshockmalaysia #iphonemurahmalaysia #jammurah #nikecopyori #adidascopyori #jamtangancouple #walletberkualiti #barangmurah #barangberkualiti #trendlelaki #trendperempuan
#kapcaimalaya
#matmoto
#bazaarpaknil
#sayajual
#kapcaimalaya
#jenterapejuang
#sandalmurah
#sandamurahmalaysia
#lokalah
#erezki
#usahawanmudaberjaya

TISSOT TRACE TOUCH COPY ORI 1:1

SERIUS TAK TIPU 😱

Korang pergi tengok kat butik sumpah mahal nak mati nak dekat RM2K++...... Harga dia je boleh buat deposit moto 125z 😨

Kalau dengan kita murah je. Yang ni copy ori 1:1 (99% sama macam original) korang pakai tak da sapa tau yg tu ori ke tak dan jangan ingat copy ori ni tak da kualiti
.

Kawan admin pakai nak dekat 3 tahun bini dia bagi sampai sekarang elok je ngan anak pun dah 3 😂
.

Harga asal RM350 tapi admin bukak harga RM320 je.

MAHAL??? boleh nego tipis dan postage OPAH tanggung 100% .

RM320 je
RM320 je
RM320 je

Berkenan?
Boleh wassap je link kat bio .

#tissotmurah
#tissotmurahmalaysia #kasutcopyori #sneakercopyori #sneakermurahkualiti #kasutmurahkualiti #jamtangan #cerminmata #gshockcopyori #gshockmalaysia #iphonemurahmalaysia #jammurah #nikecopyori #adidascopyori #jamtangancouple #walletberkualiti #barangmurah #barangberkualiti #trendlelaki #trendperempuan
#kapcaimalaya
#matmoto
#bazaarpaknil
#sayajual
#kapcaimalaya
#jenterapejuang
#sandalmurah
#sandamurahmalaysia
#lokalah
#erezki
#usahawanmudaberjaya

THIS IS OUR TOP 10 FLEUR SCENTS FOR YOU!
.
.
Seperti yg sedia maklum FLEUR mempunyai lebih dari 20 jenis haruman utk korang pilih, semua pun wangi yang amat, konpem pening kepala kan nak pilih yg mana paling thorbaek, paling ummmph, dan paling top!
.
.
So Aiman dah list kan yg paling ‘laku keras’ utk korang. Ini yang mengungguli carta setakat ini. Setuju ke idok? 😉

Mencari 3o orang berminat join team kami boleh tekan bio atau komen di bwah

#aimikafleurempire
#atikaempire
#usahawanmudaberjaya
#doakankamimurahrezeki

Most Popular Instagram Hashtags