#usahawanbumiputera

MOST RECENT

Elly Emylia Boutique sales kaw kaw RM100 jerr weh‼️
.
Nak baju kurung cantik dengan HARGA MAMPU MILIK?
Jawapannya ada di Elly Emylia Boutique!

Hai uolls 🤩
Mencari TOP/BLOUSE/SET PAKAIAN 👉Terkini&trendy
👉Stylo dan fashionable
👉Muslimah 👉Lengan panjang
👉Labuh menutup punggung
👉Longgar dan x melekat dibadan

LAGI TERBARU DARI KAMI..
👉SET KURUNG AMMARA FLORAL
7 warna hot selling
👉White
👉Blue Black
👉Pastel Peach
👉Baby Blue
👉Purple Lavender
👉Pastel Brown
👉Yellow 👉Elly Diamond Shawl
-Pelbagai pilihan warna & corak terkini. 👉Elly Shades
-Pelbagai pattern terkini & trendy.

Size available: S, M, L

CANTIK CANTIK CANTIKKKKK ‼️ BERMINAT?‼️
Jommm cepat2 datang butik pakaian muslimah kami.
Pelbagai pilihan pakaian wanita terkini,trendy&fashionabe yg pasti menawan hati anda ada disini.. ELLY EMYLIA
Anggun Menawan. 👉Lot 3 & 23, tingkat 1 (atas),
Plaza Pontian (Billion)
*Berhadapan Pasaraya MR.DIY
👉Promotion Lot(ground floor)
*Berhadapan WATSONS 👉Tidak jumpa butik?.. boleh terus hubungi kami +6010-8440561 @+6010-8440571

FB: Elly Emylia / Elly Emylia II
PAGE/IG: Elly.Emylia ❤NAK ORDER:
www.wasap.my/60108440571/SetClyarraFloral
www.wasap.my/60108440561/SetClyarraFloral ⚠Siapa cepat dia dapat! Lambat memang tak dapat! Baju chantekk!! Stok LIMITED.. Kalau suka, jangan lupa LIKE, SHARE & TAG BFF anda.

#ellyemylia #anggunmenawan #ellyemyliateam #ellyemyliadropship #anakpontian #gengpontian #johorean #singaporean #hijabista #viral #fashionable #usahawanjohor #usahawanbumiputera #anakjohor #gengjohor #bangsajohor #johordarultakzim #jdt #trendy #uptodate #hijabstyle #fashionterkini #instashopmalaysia #igshop #bajuexclusive #kakiviral #sayajual #lakukeras #supportusahawanbumiputera #adminain

Set Exclusive Afilda & Set Exclusive Camelia ni antara collection yang menjadi serbuan #EllyEmyliaLovers kita di Elly Emylia Boutique, Jangan lepaskan peluang uolls untuk dapatkan Set Kurung yang Exclusive ni okay ❗

LAGI STOCK BAJU BARU‼️
STOCK LIMITED YAA DEAR.
Pat pat siku lipat,
Siapa cepat dia dapat.💃🏻 Special for #ellyemylialovers baju2 Letopss ready stock now yaa sayang2 semua.

Kat mana nak cari baju CANTIK-CANTIK?
Kat mana nak cari baju GEREK-GEREK?
Kat mana nak cari baju TRENDY,FASHIONABLE & TERKINI yg membuat uolls rambang mata hinggakan tak tahu nak pilih yang mana‼️ Untuk digayakan di..
👉🏻Majlis Perkahwinan 👉🏻Majlis Pertunangan 👉🏻Bridemaid
👉🏻Event2 istimewa
👉🏻Pakaian harian
Jom ke ELLY EMYLIA BOUTIQUE.
Pelbagai pilihan pakaian wanita muslimah terkini,anggun dan menawan yg pasti memikat hati anda ada di sini.

Lagi stock baju baru❗❗❗
❤Set KURUNG EXC CAMELLIA
❤ELLY SHAWL ❤ELLY BAG *Less ironing,1minit dah settle.
*Tak mudah renyuk.
*Ada 7 warna hot selling..
👉Dark Blue
👉Maroon
👉Emerald Green
👉Soft Pink 👉Yellow Mustard 👉Grey
👉Cream *Size : S till M & L till XL
*Stock limited yaa dear,berminat cepat2 datang.
.
Jom ke butik pakaian muslimah kami.
Pelbagai pilihan pakaian wanita terkini&trendy ada disini.. ELLY EMYLIA
Anggun Menawan. 👉Lot 3 & Lot23, Aras 1 (atas),
Plaza Pontian (Berhadapan Pasaraya MR.DIY
👉Lot Promotion,Ground Flour(bawah)
(Berhadapan dgn WATSONS)
👉Plaza Pontian(Billion)
Tidak jumpa butik?.. boleh terus hubungi kami +6010-8440561 @+6010-8440571

FB: Elly Emylia / Elly Emylia II
PAGE/IG: Elly.Emylia ❤NAK ORDER : WHATSAPP +6010-8440561 : WHATSAPP +6010-8440571

www.wasap.my/60108440561/setexclusiveafilda
www.wasap.my/60108440571/setexclusiveafilda ⚠Siapa cepat dia dapat! Lambat memang tak dapat! Baju chantekk!! Stok LIMITED.. Kalau suka, jangan lupa LIKE, SHARE & TAG BFF anda.

#ellyemylia #anggunmenawan #ellyemyliateam #ellyemyliadropship #anakpontian #gengpontian #johorean #singaporean #hijabista #viral #fashionable #usahawanjohor #usahawanbumiputera #anakjohor #gengjohor #bangsajohor #johordarultakzim #jdt #trendy #uptodate #hijabstyle #fashionterkini #instashopmalaysia #igshop #bajuexclus

Hi gegirls semua , JOM SHOPPING!!!! ❤️❤️ Baju yang LATEST , TERKINI ADA DI BUTIK ELLY EMYLIA 🔥🔥🔥❗❗❗❗ Rugi kalau Uolls tak grab awal2 ❗❗❗ Banyak collection baharu yang meletopps dan laku keras macam pisang gorengg cheese. 😝😍❤️ Jangan lepaskan peluang ❤️❤️ Jom uolls shopping dengan Kakleha dan Ain di EllyEmylia Boutique berhadapan Escalator Mr.DIY

ELLY EMYLIA
Anggun Menawan. 👉Lot 3 & Lot23, Aras 1 (atas),
Plaza Pontian (Berhadapan Pasaraya MR.DIY
👉Lot Promotion,Ground Flour(bawah)
(Berhadapan dgn WATSONS)
👉Plaza Pontian(Billion)
Tidak jumpa butik?.. boleh terus hubungi kami +6010-8440561 @+6010-8440571

FB: Elly Emylia / Elly Emylia II
PAGE/IG: Elly.Emylia ❤NAK ORDER : WHATSAPP +6010-8440561 : WHATSAPP +6010-8440571

www.wasap.my/60108440561/ellyemylia
www.wasap.my/60108440571/ellyemylia ⚠Siapa cepat dia dapat! Lambat memang tak dapat! Baju chantekk!! Stok LIMITED.. Kalau suka, jangan lupa LIKE, SHARE & TAG BFF anda.

#ellyemylia #anggunmenawan #ellyemyliateam #ellyemyliadropship #anakpontian #gengpontian #johorean #singaporean #hijabista #viral #fashionable #usahawanjohor #usahawanbumiputera #anakjohor #gengjohor #bangsajohor #johordarultakzim #jdt #trendy #uptodate #hijabstyle #fashionterkini #instashopmalaysia #igshop #bajuexclusive #kakiviral #sayajual #lakukeras #supportusahawanbumiputera #adminain

Set Kayaba Shock Absorber
.
Proton Saga BLM
.
Baru depan belakang
.
RM415 / Petronas Kanchong Darat
.
COD Banting
.
.
Untuk respon sepantas kilat, sila wasap 0136961937 😎
http://www.wasap.my/60136961937
http://www.wasap.my/60136961937
http://www.wasap.my/60136961937
.
.
#proton #perodua #owner❌hensem #on❌on #jarang❌on #minyakhitam #usahawanbumiputera #mdec #kami❌laju #sayajual #bantingselangor #kanchongdarat #finzol #engineoil #minyakenjin #myvi #persona #saga #alza #axia #bezza #irizstance

Jika kita mampu bersyukur
Dengan apa yang kita ada,
Kita takkan risau dengan
Apa yang bukan
Milik kita. ASSALAMUALAIKUM
Selamat Pagi Semua!
Salam Anggun Menawan dari kami ELLY EMYLIA Boutique 🌹

Mencari wangian, aksesori dan pakaian wanita muslimah terkini, trendy & fashionable?
Jom datang ke.. ELLY EMYLIA
Anggun Menawan
👉🏻Lot 3&23, Tingkat 1 (atas). berhadapan Pasaraya MR.DIY
👉🏻Promotion Lot, Ground Floor.
berhadapan WATSON
👉🏻Plaza Pontian (Billion)
👉🏻X jumpa?.. boleh hubungi kami
www.wasap.my/60108440561/EllyEmylia
www.wasap.my/60108440571/EllyEmylia

FB: Elly Emylia/ Elly Emylia ll
PAGE/IG: Elly.Emylia

#ellyemylia #anggunmenawan #ellyemyliateam #ellyemyliadropship #anakpontian #gengpontian #johorean #singaporean #hijabista #viral #fashionable #usahawanjohor #usahawanbumiputera #anakjohor #gengjohor #bangsajohor #johordarultakzim #jdt #trendy #uptodate #hijabstyle #fashionterkini #instashopmalaysia #igshop #bajuexclusive #kakiviral #sayajual #lakukeras #supportusahawanbumiputera #adminzaleha

Betul ke RM60 sepasang ?
Ada cenderahati ?
Bestkan. So cepatlah dapatkan dari kami. Hanya 10 orang terawal yang beli saja akan dapat cenderahati ni tau. Rugi siapa lambat...
Jadi cepat tekan link ni untuk menjadi 10 orang yang bertuah tu

www.wasap.my/+60105217395/GalleryAnggun
Atau
www.wasap.my/+60182402346/GalleryAnggun

#KainCottonVietnam #EnglishCotton #UsahawanBumiputera

Set Peplum Saree Atysha antara design yang paling meletops sekali untuk #EllyEmyliaLovers semua.
On SALE uolls.
RM100 ❗RM100 ❗
.
LAGI STOCK BAJU BARU ❤

Hi uolls ❗
Kat mana nak cari baju CANTIK-CANTIK?
Kat mana nak cari baju GEREK-GEREK?
Kat mana nak cari baju TRENDY,FASHIONABLE & TERKINI yg membuat uolls rambang mata hinggakan tak tahu nak pilih yang mana‼️ Untuk digayakan di..
👉🏻Majlis Perkahwinan 👉🏻Majlis Pertunangan 👉🏻Bridemaid
👉🏻Event2 istimewa
👉🏻Pakaian harian
Jom ke ELLY EMYLIA BOUTIQUE.
Pelbagai pilihan pakaian wanita muslimah terkini,anggun dan menawan yg pasti memikat hati anda ada di sini.

Lagi stock baju baru❗❗❗
❤Set PEPLUM SAREE ATYSHA ❤ELLY SHADES *Less ironing,1minit dah settle.
*Tak mudah renyuk.
*Ada 4 warna hot selling..
👉Blue Black 👉Maroon
👉Emerald Green
👉Black *Size : Free Size *Stock limited yaa dear,berminat cepat2 datang.
.
Jom ke butik pakaian muslimah kami.
Pelbagai pilihan pakaian wanita terkini&trendy ada disini.. ELLY EMYLIA
Anggun Menawan. 👉Lot 3 & Lot23, Aras 1 (atas),
Plaza Pontian (Berhadapan Pasaraya MR.DIY
👉Lot Promotion,Ground Flour(bawah)
(Berhadapan dgn WATSONS)
👉Plaza Pontian(Billion)
Tidak jumpa butik?.. boleh terus hubungi kami +6010-8440561 @+6010-8440571

FB: Elly Emylia / Elly Emylia II
PAGE/IG: Elly.Emylia ❤NAK ORDER : WHATSAPP +6010-8440561 : WHATSAPP +6010-8440571

www.wasap.my/60108440571/setpeplumsareeatysha
www.wasap.my/60108440561/setpeplumsareeatysha ⚠Siapa cepat dia dapat! Lambat memang tak dapat! Baju chantekk!! Stok LIMITED.. Kalau suka, jangan lupa LIKE, SHARE & TAG BFF anda.

#ellyemylia #anggunmenawan #ellyemyliateam #ellyemyliadropship #anakpontian #gengpontian #johorean #singaporean #hijabista #viral #fashionable #usahawanjohor #usahawanbumiputera #anakjohor #gengjohor #bangsajohor #johordarultakzim #jdt #trendy #uptodate #hijabstyle #fashionterkini #instashopmalaysia #igshop #bajuexclusive #kakiviral #sayajual #lakukeras #supportusahawanbumiputera

KAMI RESTOCK LAGI 🔥
Cepat2 ❗Stock Limited❗

HAI LADIES..
Mencari TOP/BLOUSE/PANTS terkini&trendy?
Stylo dan fashionable?

HOT SELLING ❗
Terkini di Elly Emylia 👉TOP KEISHA *Size: S, M
*Warna:
👉 White
👉 Army Green
👉 Brown
👉 Blue Black
.
👉ELLY PANTS

Stock limited yaa dear.
Berminat?
Cepat2 datang butik pakaian kami.
Pelbagai pilihan pakaian wanita terkini&trendy yg pasti menawan hati anda ada disini.. ELLY EMYLIA
Anggun Menawan. 👉Lot 3 & 23, tingkat 1 (atas),
Plaza Pontian (Billion)
👉Berhadapan Pasaraya MR.DIY
👉 Lot Promotion berhadapan dengan WATSONS
👉Tidak jumpa butik?.. boleh terus hubungi kami +6010-8440561 @+6010-8440571

FB: Elly Emylia / Elly Emylia II
PAGE/IG: Elly.Emylia ❤NAK ORDER
www.whatsapp.my/60108440561/topkeisha
www.whatsapp.my/60108440561/topkeisha ⚠Siapa cepat dia dapat! Lambat memang tak dapat! Baju chantekk!! Stok LIMITED.. Kalau suka, jangan lupa LIKE, SHARE & TAG BFF anda.

#ellyemylia #anggunmenawan #ellyemyliateam #ellyemyliadropship #anakpontian #gengpontian #johorean #singaporean #hijabista #viral #fashionable #usahawanjohor #usahawanbumiputera #anakjohor #gengjohor #bangsajohor #johordarultakzim #jdt #trendy #uptodate #hijabstyle #fashionterkini #instashopmalaysia #igshop #bajuexclusive #kakiviral #sayajual #lakukeras #supportusahawanbumiputera

Tenung lama-lama Set Kurung Ranieya Feather ni ,boleh terbayang-bayang tak tidur malam 😍

Size dan Stock amat TERHAD ❗

LAGI STOCK BAJU BARU ❤

Untuk digayakan di..
👉🏻Majlis Perkahwinan 👉🏻Majlis Pertunangan 👉🏻Bridemaid
👉🏻Anual Dinner 👉🏻Event2 istimewa
👉🏻Pakaian harian
Jom ke ELLY EMYLIA BOUTIQUE.
Pelbagai pilihan pakaian wanita muslimah terkini,anggun dan menawan yg pasti memikat hati anda ada di sini.

Lagi stock baju baru
❤SET KURUNG RANIEYA FEATHER
❤ELLY SHADES ❤ELLY BAWAL DIAMOND *Less ironing,1minit dah settle.
*Tak mudah renyuk.
*Ada 7 warna hot selling..
👉 Blue Black
👉 Maroon
👉 Mint Green
👉 Emerald Green
👉 Dusty Pink
👉 Baby Blue
👉 Nude Chocolate *Size : S/M, L/XL
*Stock limited yaa dear,berminat cepat2 datang.
.
Jom ke butik pakaian muslimah kami.
Pelbagai pilihan pakaian wanita terkini&trendy ada disini.. ELLY EMYLIA
Anggun Menawan. 👉Lot 3 & Lot23, Aras 1 (atas), u
Plaza Pontian (Berhadapan Pasaraya MR.DIY
👉Lot Promotion,Ground Flour(bawah)
(Berhadapan dgn WATSONS)
👉Plaza Pontian(Billion)
Tidak jumpa butik?.. boleh terus hubungi kami +6010-8440561 @+6010-8440571

FB: Elly Emylia / Elly Emylia II
PAGE/IG: Elly.Emylia ❤NAK ORDER : WHATSAPP +6010-8440561 : WHATSAPP +6010-8440571

www.wasap.my/60108440571/setkurungranieyafeather
www.wasap.my/60108440561/setkurungranieyafeather ⚠Siapa cepat dia dapat! Lambat memang tak dapat! Baju chantekk!! Stok LIMITED.. Kalau suka, jangan lupa LIKE, SHARE & TAG BFF anda.

#ellyemylia #anggunmenawan #ellyemyliateam #ellyemyliadropship #anakpontian #gengpontian #johorean #singaporean #hijabista #viral #fashionable #usahawanjohor #usahawanbumiputera #anakjohor #gengjohor #bangsajohor #johordarultakzim #jdt #trendy #uptodate #hijabstyle #fashionterkini #instashopmalaysia #igshop #bajuexclusive #kakiviral #sayajual #lakukeras #supportusahawanbumiputera

Pagi tadi atim scroll di Instagram untuk cari idea dan inspirasi supaya terus konsisten memberi input terbaik kepada friend atim semua : ) . Atim tertarik kepada infografik ini dan ia sama dengan pelan tindakan yang atim dan husband lakukan bersama.

Disini atim nak share pelan tindakan versi mudah untuk jana kekayaan dari segi kewangan.Ia ada 4 cara iaitu (1)Bebaskan dari hutang
(2)Tingkatan bilangan saluran pendapatan (2nd income 3rd income 4th income 5th income dan seterusnya)
(3)Bina pendapatan pasif.(Rumah sewa sebagai contoh)
(4)Bina cara agar duit simpana “berkerja” untuk memjana duit berterusan (pelaburan,saham,dsb)

Walaupun infografik ini mudah tetapi ia amat berkesan untuk refocus misi, refreshed semangat atim dan kita semua kearah financial freedom.Amin ya Allah.

Terima kasih..jika best belanja like and share ye.

senuke destro:
#jenamasendiri
#peruncit
#kedai
#rezeki
#katakatasemangat
#janaincome
#dropshipdiperlukan
#dropshipmalaysia
#koperasi
#usahawan
#usahawanmalaysia
#bisnesparttime
#usahawanmuda
#usahawanmelayu
#modalrendah
#peluangbisnes
#bisnesmudah
#bisnesmurah
#pakejmurah
#duitsampingan
#usahawanbumiputera

Subjek: Invest or saving?
.
Sumber: Murtaza Badri
.
P/s: Video berikutnya...pasti ada diantaranya yang akan mampu untuk merubah sesuatu di dalam hidup anda....percuma dan jangan sampai ianya terlepas begitu sahaja.
.
#anakkedah
#alorsetar
#kedahdarulaman
#Malaysia
#usahawan
#usahawanmuda
#usahawanbumiputera
#bisnesonline
#bisnestudung
#blogermalaysia
#bisneswoman

RM100‼️ RM100‼️ RM100‼️
🌸 KEBAYA PEPLUM FLORAL MELROSE 🌸 👉🏻Material Cotton Stretchable
👉🏻Size S/M , L/XL
👉🏻Wudhu' Friendly
👉🏻Kain Duyung ( Bergetah & Memeri ) 👉sesuai untuk bridesmaid
👉sesuai untuk ke majlis akad nikah
👉sesuai untuk ke majlis perkahwinan
👉sesuai untuk ke office/kerja/harian
Jom ke ELLY EMYLIA BOUTIQUE.
Pelbagai pilihan pakaian wanita muslimah terkini,anggun dan menawan yg pasti memikat hati anda ada di sini.

LAGI STOCK BAJU BARU ❤SET KEBAYA PEPLUM FLORAL MELROSE
❤ELLY SHADES ❤ELLY DIAMOND SHAWL *Less ironing,1minit dah settle.
*Tak mudah renyuk.
*Ada 8 warna hot selling..
👉 Mint Blue
👉 Maroon
👉 Cream
👉 Blue Black
👉 Dusty Pink
👉 Royal Blue
👉 White
👉Black

ELLY EMYLIA
Anggun Menawan. 👉Lot 3 & Lot23, Aras 1 (atas),
Plaza Pontian (Berhadapan Pasaraya MR.DIY
👉Lot Promotion,Ground Flour(bawah)
(Berhadapan dgn WATSONS)
👉Plaza Pontian(Billion)
Tidak jumpa butik?.. boleh terus hubungi kami +6010-8440561 @+6010-8440571

FB: Elly Emylia / Elly Emylia II
PAGE/IG: Elly.Emylia ❤NAK ORDER : WHATSAPP +6010-8440561 : WHATSAPP +6010-8440571

www.wasap.my/60108440571/setkebayapeplummelrose
www.wasap.my/60108440561/
setkebayapeplummelrose

#ellyemylia #anggunmenawan #ellyemyliateam #ellyemyliadropship #anakpontian #gengpontian #johorean #singaporean #hijabista #viral #fashionable #usahawanjohor #usahawanbumiputera #anakjohor #gengjohor #bangsajohor #johordarultakzim #jdt #trendy #uptodate #hijabstyle #fashionterkini #instashopmalaysia #igshop #bajuexclusive #kakiviral #sayajual #lakukeras #supportusahawanbumiputera #adminzaleha

For all asam pedas lovers out there, don’t miss out on Ladang Smokehouse’s Pes Asam Pedas. If you run out of idea on what to cook for your family or for your unexpected guests, grab a pack of our Pes Asam Pedas. The ingredients are all there; fresh chillies, daun kesum, bunga kantan.....Just pour out content into a claypot (or any other pot), add water, let it boil, add your favorite fish. Stir for 5 to 10 mins. Serve! “Sajian Tradisional Tidak Lagi Rumit”
#melaka #asampedas #dapurbujang #mara #usahawanbumiputera #masak #halal #surirumah #makan #malaysianfood #jual

Hi gegirls semua !!!! ❤️❤️ Baju yang LATEST , TERKINI ADA DI BUTIK ELLY EMYLIA 🔥🔥🔥❗❗❗❗ Rugi kalau Uolls tak grab awal2 ❗❗❗ Banyak collection baharu yang meletopps dan laku keras macam pisang gorengg cheese. 😝😍❤️ Jangan lepaskan peluang ❤️❤️ Jom uolls shopping dengan Kakleha dan jie di EllyEmylia Boutique berhadapan Escalator Mr.DIY

ELLY EMYLIA
Anggun Menawan. 👉Lot 3 & Lot23, Aras 1 (atas),
Plaza Pontian (Berhadapan Pasaraya MR.DIY
👉Lot Promotion,Ground Flour(bawah)
(Berhadapan dgn WATSONS)
👉Plaza Pontian(Billion)
Tidak jumpa butik?.. boleh terus hubungi kami +6010-8440561 @+6010-8440571

FB: Elly Emylia / Elly Emylia II
PAGE/IG: Elly.Emylia ❤NAK ORDER : WHATSAPP +6010-8440561 : WHATSAPP +6010-8440571

www.wasap.my/60108440561/ellyemylia
www.wasap.my/60108440571/ellyemylia ⚠Siapa cepat dia dapat! Lambat memang tak dapat! Baju chantekk!! Stok LIMITED.. Kalau suka, jangan lupa LIKE, SHARE & TAG BFF anda.

#ellyemylia #anggunmenawan #ellyemyliateam #ellyemyliadropship #anakpontian #gengpontian #johorean #singaporean #hijabista #viral #fashionable #usahawanjohor #usahawanbumiputera #anakjohor #gengjohor #bangsajohor #johordarultakzim #jdt #trendy #uptodate #hijabstyle #fashionterkini #instashopmalaysia #igshop #bajuexclusive #kakiviral #sayajual #lakukeras #supportusahawanbumiputera #adminain

🔥🔥MOTIVASI DIRI🔥🔥 💎Orang cakap bisnes ni susah... saya tetap buat!!
💎Orang cakap bisnes ni tak tahan lama ( bersifat sementara).... saya tetap buat!!
💎Orang cakap bisnes ni tipu... saya tetap buat!! 💎Orang cakap bisnes orang lain lagi Bagus... saya cakap diri sendirilah yg mencorakkannya... ✔Bila kita miskin orang mengata...
✔Bila kita susah orang mengata...
✔Bila kita kaya.. orang tetap mengata...
✔PEDULIKAN APA ORG NAK KATA... Sebab yg nak berjaya adalah diri kita...Lebih MURNI kalau kita berjaya... orang mengata... Pedulikan Apa orang nak kata... sebab ketika kita susah tiada siapa yg sudi bantu kita ... 🌟Motivasi Kejayaan🌟

#revolusiusahawan2018 #revolusiusahawan #usahawan #microclinicusahawan #usahawanbumiputera #usahawanbarurevolusibaru
#nakberjaya #bangkitlah #motivasi

Tidak akan terputus rezeki
Seseorang itu selagi mana
Dia tidak meninggalkan
Doa kepada kedua ibu bapanya
Dalam kehidupan sehariannya. ASSALAMUALAIKUM
Selamat Pagi Semua!
Salam Anggun Menawan dari kami ELLY EMYLIA Boutique 🌹

Mencari wangian, aksesori dan pakaian wanita muslimah terkini, trendy & fashionable?
Jom datang ke.. ELLY EMYLIA
Anggun Menawan
👉🏻Lot 3&23, Tingkat 1 (atas). berhadapan Pasaraya MR.DIY
👉🏻Promotion Lot, Ground Floor.
berhadapan WATSON
👉🏻Plaza Pontian (Billion)
👉🏻X jumpa?.. boleh hubungi kami
www.wasap.my/60108440561/EllyEmylia
www.wasap.my/60108440571/EllyEmylia

FB: Elly Emylia/ Elly Emylia ll
PAGE/IG: Elly.Emylia

#ellyemylia #anggunmenawan #ellyemyliateam #ellyemyliadropship #anakpontian #gengpontian #johorean #singaporean #hijabista #viral #fashionable #usahawanjohor #usahawanbumiputera #anakjohor #gengjohor #bangsajohor #johordarultakzim #jdt #trendy #uptodate #hijabstyle #fashionterkini #instashopmalaysia #igshop #bajuexclusive #kakiviral #sayajual #lakukeras #supportusahawanbumiputera #adminzaleha

Set servis kereta Proton Exora & Proton Preve
.
Minyak enjin ENI Semi Synthetic 10w-40
.
UMW GEP Oil Filter
.
UMW GEP Air Filter
.
NASA Heavy Duty Engine Flush
.
.
Call / whatsapp 0136961937
.
http://www.wasap.my/60136961937
.
COD Banting / Petronas Kanchong Darat
.
.
RM180
.
#proton #perodua #owner❌hensem #on❌on #jarang❌on #minyakhitam #usahawanbumiputera #mdec #kami❌laju #sayajual #bantingselangor #kanchongdarat #finzol #engineoil #minyakenjin #myvi #persona #saga #alza #axia #bezza #iriz

Most Popular Instagram Hashtags