[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#urbanveil

118 posts

TOP POSTS

Hai assalamualaikum semua

Selamat pagi dan moga hari ini lebih baik dr semalam

Macam yg sis cakap semalalam hanya ada 12 jam je lgi

Siapa2 yg repost lepas 12 jam tersebut, sis nak ucapkan terima kasih, tapi sis x kira ye

pemenang sis akan umumkan dalam masa 48 jam okay

okay love u all
#bubble #shawl #urbanveil #hauracollection

Tq syg

Sis kita ni pakai #mawaddahshawl

Warna lavender v cocoa

Siapa nak? Wassap sis cepat ye

#feedback #feedbackHaura #hauracollection #urbanveil

Tq syg
Sis kita ni pkai #syainisshawl
Warna Black

Siapa nak? Wassp sis cept ye

#feedback #feedbackHaura #hauracollection #urbanveil

#syainisshawl
Emerald green v Mint green

#hauracollection #urbanveil

Tq syg... Sis ni pakai #syainisshawl warna emerlad green

Wassap sis ye sapa yg berkenan tu

#feedbackHaura #hauracollection #urbanveil

Assalamualaikum

okay ramai dah tnye bila sis nak umumkan pemenangkan ni kan

ok here!!
tahniah kepada @syahzart kerena memenangi contest kali ni

yang lain pon jgn lupa wassap sis okay

0175934575
#urbanveil #hauracollection

Assalamualaikum
Esok kami akan restock warna shawl

korng nak request warna apa?? wassap sis terus okay

utk syainis shawl Rm28 shja
utk mawaddah shawl Rm35 shja

#hauracollection
#urbanveil

MOST RECENT

#인생템 발견😊 #헤라 #어반베일CC
#미세먼지 많은 요즘 #피부보호 해주는 든든한 #CC크림 ❣ 자연스런 #톤보정 덕분에 가볍게 바를 수 있고 하루 종일 #촉촉 해서 회사 출근하는 날엔 요것만 바르게 된다. 펌프하면 나와서 손에 많이 묻지도 않고 끈적임도 없어서 평소에 #화장 진하게 안하는 분들도 좋아하실듯! #추천합니다
#베이스추천 #Hera #UrbanVeil #화장품 #베이스 #추천

Hat ni bawal + shawl.. kat area muka tu bawal so akn bentuk bawal la.. sesuai la untk pencinta bawal
Jenis kain bubble ringan
Tidak jarang
Susah berkedut

Warna marron
Harga Rm 32 excluded postage

Just Pm sis 0175934575
#maroon #bubble #bubbleshawl #bubbleshawlplainmurah #shawlmurah #shawlmuslimah #shawllabuh #bawalcotton #bawal #urban #urbanveil #hauracollection #booth #karnival #karnivalmega

Hat ni bawal + shawl.. kat area muka tu bawal so akn bentuk bawal la.. sesuai la untk pencinta bawal
Jenis kain bubble ringan
Tidak jarang
Susah berkedut

Warna marron
Harga Rm 32 excluded postage

Just Pm sis 0175934575
#maroon #bubble #bubbleshawl #bubbleshawlplainmurah #shawlmurah #shawlmuslimah #shawllabuh #bawalcotton #bawal #urban #urbanveil #hauracollection #booth #karnival #karnivalmega

Hat ni bawal + shawl.. kat area muka tu bawal so akn bentuk bawal la.. sesuai la untk pencinta bawal
Jenis kain bubble ringan
Tidak jarang
Susah berkedut

Warna marron
Harga Rm 32 excluded postage

Just Pm sis 0175934575
#maroon #bubble #bubbleshawl #bubbleshawlplainmurah #shawlmurah #shawlmuslimah #shawllabuh #bawalcotton #bawal #urban #urbanveil #hauracollection #booth #karnival #karnivalmega

Assalamualaikum

okay ramai dah tnye bila sis nak umumkan pemenangkan ni kan

ok here!!
tahniah kepada @syahzart kerena memenangi contest kali ni

yang lain pon jgn lupa wassap sis okay

0175934575
#urbanveil #hauracollection

Assalamualaikum
Sesiapa yg mencari shawl labuh yg cantik pm sis

shawl yg kami pakai ni shawl chiffon glitter

pm je jangan malu2

#shawlmurah #shawlmuslimah #shawlglitter #shawl #hauracollection #urbanveil #shawlmuslimah

Assalamualaikum
Selamat pagi
Semoga hari ini lebih baik dari semalam
.

okay ni sis nak habaq sesiapa yg join contest tu.. sila wassap sis
.

walaupun awak2 ada yang tak menang tapi ada hadiah lain untuk awak2
.

wassap cepat2 tau 0175934575

#hauracollection #urbanveil #contest #shawl #shawlglitter #shawlmuslimah #shawlmurah

Hat ni bawal + shawl.. kat area muka tu bawal so akn bentuk bawal la.. sesuai la untk pencinta bawal
Jenis kain bubble ringan
Tidak jarang
Susah berkedut

Warna marron
Harga Rm 32 excluded postage

Just Pm sis 0175934575
#maroon #bubble #bubbleshawl #bubbleshawlplainmurah #shawlmurah #shawlmuslimah #shawllabuh #bawalcotton #bawal #urban #urbanveil #hauracollection #booth #karnival #karnivalmega

Hat ni bawal + shawl.. kat area muka tu bawal so akn bentuk bawal la.. sesuai la untk pencinta bawal
Jenis kain bubble ringan
Tidak jarang
Susah berkedut

Warna marron
Harga Rm 32 excluded postage

Just Pm sis 0175934575
#maroon #bubble #bubbleshawl #bubbleshawlplainmurah #shawlmurah #shawlmuslimah #shawllabuh #bawalcotton #bawal #urban #urbanveil #hauracollection #booth #karnival #karnivalmega

Hat ni bawal + shawl.. kat area muka tu bawal so akn bentuk bawal la.. sesuai la untk pencinta bawal
Jenis kain bubble ringan
Tidak jarang
Susah berkedut

Warna marron
Harga Rm 32 excluded postage

Just Pm sis 0175934575
#maroon #bubble #bubbleshawl #bubbleshawlplainmurah #shawlmurah #shawlmuslimah #shawllabuh #bawalcotton #bawal #urban #urbanveil #hauracollection #booth #karnival #karnivalmega

Most Popular Instagram Hashtags