#urbanveil

MOST RECENT

Hat ni bawal + shawl.. kat area muka tu bawal so akn bentuk bawal la.. sesuai la untk pencinta bawal
Jenis kain bubble ringan
Tidak jarang
Susah berkedut

Warna marron
Harga Rm 32 excluded postage

Just Pm sis 0175934575
#maroon #bubble #bubbleshawl #bubbleshawlplainmurah #shawlmurah #shawlmuslimah #shawllabuh #bawalcotton #bawal #urban #urbanveil #hauracollection #booth #karnival #karnivalmega

Hat ni bawal + shawl.. kat area muka tu bawal so akn bentuk bawal la.. sesuai la untk pencinta bawal
Jenis kain bubble ringan
Tidak jarang
Susah berkedut

Warna marron
Harga Rm 32 excluded postage

Just Pm sis 0175934575
#maroon #bubble #bubbleshawl #bubbleshawlplainmurah #shawlmurah #shawlmuslimah #shawllabuh #bawalcotton #bawal #urban #urbanveil #hauracollection #booth #karnival #karnivalmega

Hat ni bawal + shawl.. kat area muka tu bawal so akn bentuk bawal la.. sesuai la untk pencinta bawal
Jenis kain bubble ringan
Tidak jarang
Susah berkedut

Warna marron
Harga Rm 32 excluded postage

Just Pm sis 0175934575
#maroon #bubble #bubbleshawl #bubbleshawlplainmurah #shawlmurah #shawlmuslimah #shawllabuh #bawalcotton #bawal #urban #urbanveil #hauracollection #booth #karnival #karnivalmega

Assalamualaikum

okay ramai dah tnye bila sis nak umumkan pemenangkan ni kan

ok here!!
tahniah kepada @syahzart kerena memenangi contest kali ni

yang lain pon jgn lupa wassap sis okay

0175934575
#urbanveil #hauracollection

Assalamualaikum
Sesiapa yg mencari shawl labuh yg cantik pm sis

shawl yg kami pakai ni shawl chiffon glitter

pm je jangan malu2

#shawlmurah #shawlmuslimah #shawlglitter #shawl #hauracollection #urbanveil #shawlmuslimah

Assalamualaikum
Selamat pagi
Semoga hari ini lebih baik dari semalam
.

okay ni sis nak habaq sesiapa yg join contest tu.. sila wassap sis
.

walaupun awak2 ada yang tak menang tapi ada hadiah lain untuk awak2
.

wassap cepat2 tau 0175934575

#hauracollection #urbanveil #contest #shawl #shawlglitter #shawlmuslimah #shawlmurah

Hat ni bawal + shawl.. kat area muka tu bawal so akn bentuk bawal la.. sesuai la untk pencinta bawal
Jenis kain bubble ringan
Tidak jarang
Susah berkedut

Warna marron
Harga Rm 32 excluded postage

Just Pm sis 0175934575
#maroon #bubble #bubbleshawl #bubbleshawlplainmurah #shawlmurah #shawlmuslimah #shawllabuh #bawalcotton #bawal #urban #urbanveil #hauracollection #booth #karnival #karnivalmega

Hat ni bawal + shawl.. kat area muka tu bawal so akn bentuk bawal la.. sesuai la untk pencinta bawal
Jenis kain bubble ringan
Tidak jarang
Susah berkedut

Warna marron
Harga Rm 32 excluded postage

Just Pm sis 0175934575
#maroon #bubble #bubbleshawl #bubbleshawlplainmurah #shawlmurah #shawlmuslimah #shawllabuh #bawalcotton #bawal #urban #urbanveil #hauracollection #booth #karnival #karnivalmega

Hat ni bawal + shawl.. kat area muka tu bawal so akn bentuk bawal la.. sesuai la untk pencinta bawal
Jenis kain bubble ringan
Tidak jarang
Susah berkedut

Warna marron
Harga Rm 32 excluded postage

Just Pm sis 0175934575
#maroon #bubble #bubbleshawl #bubbleshawlplainmurah #shawlmurah #shawlmuslimah #shawllabuh #bawalcotton #bawal #urban #urbanveil #hauracollection #booth #karnival #karnivalmega

Hai assalamualaikum semua

Selamat pagi dan moga hari ini lebih baik dr semalam

Macam yg sis cakap semalalam hanya ada 12 jam je lgi

Siapa2 yg repost lepas 12 jam tersebut, sis nak ucapkan terima kasih, tapi sis x kira ye

pemenang sis akan umumkan dalam masa 48 jam okay

okay love u all
#bubble #shawl #urbanveil #hauracollection

Most Popular Instagram Hashtags