#uptowngombak

628 posts

MOST RECENT

Makan Burger sampai ke muar..
Jalan Santai bersama Cik Mimi.
Selamat malam pada semua..
Mai singgah Sados Burger kami.
#thinkpositive #syukurselalu #senyumselalu #sangkabaikselalu #uptowngombak #sadosburgeruptownsrigombak

#Throwback tt santai kami semalam at #UptownGombak .. and #BintangIdolaKaraoke ... tQ geng #KomplotCommunity .. sebab sentiasa support admin punya tt ... tQ yang dari kuala selangor .. #Amid #Accu .. yang dari klang #Anie .. yang dari tg malim #Apis .. yang dari rawang #Amir .. yang dari puchong #Ali .. yang dari senawang #Shida .. yang dari pantai dalam #Achoi .. yang dari gombak #Mus.. yang dari ampang #Iera #Ejoy .. tQ guys ... juMpa next tt πŸ’‹πŸ’‹πŸ’‹

Sattle foodtruck bazar jalan kucing kita niaga pacak pulak uptown gombak !! #rezekiramadhan #alhamdulillah #bazarjalankucing #uptowngombak #kamitakramaitapikamiada #usahatanggakejayaan #matutaraiceblended

So far , Lady Petra tak pernah menghampakan pemakainya. Lembut, selesa, tak melecet memang idaman setiap orang bila beli kasut baru kan? Biasanya dengan ciri2 macam tu harga pulak boleh buat korang menangis tepi bucu katil. Tapi jangan risau, dengan kakfara, confirm berpuas hati dari segi harga dan kualiti! ----------------------------------------------------
Price: rm45
Size: 35 to 42
Colour: Brown/ Silver
Sm: rm8
Ss: rm14
Refer #laniasizingnormalcutting .
---------------------------------------------------
#lanialebaran #kasutraya2017 #kasutraya #kasutmurah #bazaarpaknil #primasrigombak #uptowngombak #uptownsrigombak #kuis #kuisbangi #kuin

Lady Petra bukan di reka untuk anak muda saja, malh ibu mengandung dan golongan yang lebih berusia pun boleh turut menggayakannya. Oleh kerana rekaan Lady Petra yang segar dan sangat general, ia boleh digayakan pada semua peringkat usia. Selain dari rekaannya yang menarik dan unik, materialnya juga turut memainkan peranan yang penting kerana lembut pada kulit, sekaligus dapat mengelakkan melecet dan menjamin keselesaan anda sepanjang hari! WhatsApp kami 0126993451 atau DM sekarang πŸ’•
----------------------------------------------------
Price: rm45
Size: 35 to 42
Colour: Brown/ Silver
Sm: rm8
Ss: rm14
Refer #laniasizingnormalcutting .
---------------------------------------------------
#lanialebaran #kasutraya2017 #kasutraya #kasutmurah #bazaarpaknil #primasrigombak #uptowngombak #uptownsrigombak #kuis #kuisbangi #kuin

Sweet je kan Lady Suri ni? Lagi sweet kalau awak pakai masa raya nanti depan abam sayang, makin maniss dipandang sampai sakit gigi yang memandang 😍😍
----------------------------------------------------
Price: rm45
Size: 35 to 42
Colour: Brown/ Black
Sm: rm8
Ss: rm14
Refer #laniasizingnormalcutting .
---------------------------------------------------
#lanialebaran #kasutraya2017 #kasutraya #kasutmurah #bazaarpaknil #primasrigombak #uptowngombak #uptownsrigombak #kuis #kuisbangi #kuin

Sweet je kan Lady Suri ni? Lagi sweet kalau awak pakai masa raya nanti depan abam sayang, makin maniss dipandang sampai sakit gigi yang memandang 😍😍
----------------------------------------------------
Price: rm45
Size: 35 to 42
Colour: Brown/ Black
Sm: rm8
Ss: rm14
Refer #laniasizingnormalcutting .
---------------------------------------------------
#lanialebaran #kasutraya2017 #kasutraya #kasutmurah #bazaarpaknil #primasrigombak #uptowngombak #uptownsrigombak #kuis #kuisbangi #kuin

Introducing Lady Petra for #lebaranlania collection. Semi leather material will bring comfort to your feet. Blisters free and for surely came with durable sole! Get this now, bring your lebaran look to new level of cuteness this year. Contact us now at 0126993451 or DM us.
----------------------------------------------------
Price: rm45
Size: 35 to 42
Colour: Brown/ Silver
Sm: rm8
Ss: rm14
Refer #laniasizingnormalcutting .
---------------------------------------------------
#lanialebaran #kasutraya2017 #kasutraya #kasutmurah #bazaarpaknil #primasrigombak #uptowngombak #uptownsrigombak #kuis #kuisbangi #kuin

#Throwback tt santai kami semalam at #UptownGombak .. and #BintangIdolaKaraoke ... tQ geng #KomplotCommunity .. sebab sentiasa support admin punya tt ... tQ yang dari kuala selangor .. #Amid #Accu .. yang dari klang #Anie .. yang dari tg malim #Apis .. yang dari rawang #Amir .. yang dari puchong #Ali .. yang dari senawang #Shida .. yang dari pantai dalam #Achoi .. yang dari gombak #Mus.. yang dari ampang #Iera #Ejoy .. tQ guys ... juMpa next tt πŸ’‹πŸ’‹πŸ’‹πŸ’‹

Most Popular Instagram Hashtags