#uptowngombak

485 posts

TOP POSTS

Introducing Lady Petra for #lebaranlania collection. Semi leather material will bring comfort to your feet. Blisters free and for surely came with durable sole! Get this now, bring your lebaran look to new level of cuteness this year. Contact us now at 0126993451 or DM us.
----------------------------------------------------
Price: rm45
Size: 35 to 42
Colour: Brown/ Silver
Sm: rm8
Ss: rm14
Refer #laniasizingnormalcutting .
---------------------------------------------------
#lanialebaran #kasutraya2017 #kasutraya #kasutmurah #bazaarpaknil #primasrigombak #uptowngombak #uptownsrigombak #kuis #kuisbangi #kuin

Sweet je kan Lady Suri ni? Lagi sweet kalau awak pakai masa raya nanti depan abam sayang, makin maniss dipandang sampai sakit gigi yang memandang 😍😍
----------------------------------------------------
Price: rm45
Size: 35 to 42
Colour: Brown/ Black
Sm: rm8
Ss: rm14
Refer #laniasizingnormalcutting .
---------------------------------------------------
#lanialebaran #kasutraya2017 #kasutraya #kasutmurah #bazaarpaknil #primasrigombak #uptowngombak #uptownsrigombak #kuis #kuisbangi #kuin

MOST RECENT

Terima Kasih Encik Shafiq sebab sudi Beli daripada @coupletshirt_boss
.
Welcome to #teambossbae😘💞
.
Adik Shafiq.Penyabar orangnya.Tak emo.Lepas baju dia dah siap dapat, admin ingat dia senyap je.Rupanya dia siap whatsapp lagi belah malam cakap 'esok saya bagi feedback ye'. Aduhai siap bagitahu tu bila nak bagi feedback kat admin.Such a friendly guy.
.
Selalu admin bagitahu dia.Adik, girl awak bertuah tau dapat awak. Dia tanya kenapa.
.
Admin jawab - awak ni pemeriah event+ energizer..hahaha kalau dalam acara pape bila ade orang macam Shafiq ni confirm meriah
.
Korang ada geng macam dia tak? Sumpah BEST.
.
Admin nak say thank u so much sebab awak
sudi share feedback dengan kami
.
Uolls nak berbunga bunga macam Encik Shafiq & his sweetheart,?
.
Jom WA kami di talian hotline 0111.5199.571
Atau kalau korang nak senang klik je link whatsapp dekat Profile Bio kami tu.
Akan sambung terus ke kami
.
Jom Kita Raikan Cinta 💑
.
.
.
.
#teambossbae
#HeroSeorangCinderella
#menantifebruari
#shhhiloveyou
#uptownshahalam
#bajucouplemurah
#bosscoupletshirt #Coupletshirt #uptownsetapak #printtshirt #tshirtkapel
#tshirtmurah #bajukapelmalaysia #bajubranded
#uptowndanaukota #TshirtCouple #uptowngombak
#bajucouplemurah #hoodiesmurah #tshirtcouplemurah
#silkscreen #hipster
#sayajual #sayajualhoodies #sayajualbaju
#sayajualtshirtcouple #igseller #bazaarpaknil
#lofattah

Terima Kasih Cik Ezzaty sebab sudi Beli daripada @coupletshirt_boss
.
Welcome to #teambossbae😘💞
.
Cik Ezzaty berminat dengan design padi .
Yang menariknya dia first time online buyer.
So Cik Ezzaty dok tanya admin proses pembelian online from AtoZ,admin layankan je.
.
No problem at all.Malah admin suka nak guide dia step by step supaya dia tak panik
.
Hehehe orangnya kelakar.Dia borak ngan admin, admin rasa dia macam adik sendiri je.(masa ni kawan admin menyampok soal berapa banyak Adik ko nak ade ha).
.
Ceh.Biarlah kan 😎
.
Masa admin tak sihat, baik budaknya. Betul betul ambil berat tanya admin dah sihat ke belum.Dia kata dia harap admin cepat sembuh.
.
Adik , awak baik sangat tau dear.Tulus.
Admin doa akan ada somebody take good care of her in this wild world .
.
Oh ye btw adik Ezzaty kata dia nak repeat order dengan kami. Ok boleh je.Nanti bagitahu tau adik.Admin rasa happy berurusan dengan adik Ezzaty.Terima Kasih adik
.
Uolls Nak happy sama macam Cik Ezzaty?
.
Jom WA kami di talian hotline 0111.5199.571
Atau kalau korang nak senang klik je link whatsapp dekat Profile Bio kami tu.
Akan sambung terus ke kami
.
Jom Kita Raikan Cinta 💑
.
.
.
.
#teambossbae
#HeroSeorangCinderella
#menantifebruari
#shhhiloveyou
#uptownshahalam
#bajucouplemurah
#bosscoupletshirt #Coupletshirt #uptownsetapak #printtshirt #tshirtkapel
#tshirtmurah #bajukapelmalaysia #bajubranded
#uptowndanaukota #TshirtCouple #uptowngombak
#bajucouplemurah #hoodiesmurah #tshirtcouplemurah
#silkscreen #hipster
#sayajual #sayajualhoodies #sayajualbaju
#sayajualtshirtcouple #igseller #bazaarpaknil
#lofattah #fattzura

.
SEANDAINYA si dia cinta sejati,pasti akan hadir balik ke sisimu lagi.Jika tidak ,redhakanlah bahawa dia dipinjamkan kepadamu hanya singgah menyeri untuk seketika
.
Harapan kan selalu ada dalam 2 hati yang saling merindu tuk kembali menyatu
.
-Goodnite #teambossbae-
.
.
.
.
.
P/S :Jom Follow IG @kaki_dramas (repost from em)Kata Hati-True Love and and and Jomlah awak LIKE video ni laju laju tanda support ya.Sayang korang..muahhhhh
.
.
.
.
#teambossbae
#HeroSeorangCinderella
#menantifebruari
#shhhiloveyou
#uptownshahalam
#bajucouplemurah
#bosscoupletshirt #Coupletshirt #uptownsetapak #printtshirt #tshirtkapel
#tshirtmurah #bajukapelmalaysia #bajubranded
#uptowndanaukota #TshirtCouple #uptowngombak
#bajucouplemurah #hoodiesmurah #tshirtcouplemurah
#silkscreen #hipster
#sayajual #sayajualhoodies #sayajualbaju
#sayajualtshirtcouple #igseller #bazaarpaknil
#lofattah

HI WELCOME New Follower..
Muahhhhh to follower lama
#teambossbae😘 .
Follower Baru yang Baru nak bersuai kenal dengan @coupletshirt_boss..
.
Jemput baca ya..
Kepakaran team kami ialah menyediakan Tshirt hipster untuk couple & single :
=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=
* Kain 100% cotton dan serap peluh dan kain lembut
* Kain tak panas (amat sesuai dengan cuaca di Asia)
* 170 gsm ketebalan
* 18 warna pilihan
* kain tidak kecut
* Saiz Xs sampai 5xl (PLUS SIZE)
* Boleh tambah nama anda dan pasangan .
Apa kelebihan services kami ???
============================
* Printing berkualiti tinggi
* pengalaman team nak masuk 5 tahun dah tau
* GST team KAMI TANGGUNG 100%
.
.
Jomlah borak borak dengan admin kat nombor ni 0111.5199.571 ( korang save je dulu,kalau free nanti whatsapp je ye.Admin standby)
Once korang dah save nombor whatsapp ni,korang boleh stalk Whasapp status admin hari hari
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#kukirimcinta
#menantifebruari
#shhhiloveyou
#HeroSeorangCinderella
#uptownshahalam
#bajucouplemurah
#bosscoupletshirt #Coupletshirt #sweetkapel #uptownsetapak #printtshirt #tshirtkapel
#tshirtmurah #bajukapelmalaysia #bajubranded
#uptowndanaukota #TshirtCouple #uptowngombak
#bajucouplemurah #hoodiesmurah #tshirtcouplemurah
#silkscreen #hipster
#sayajual #sayajualhoodies #sayajualbaju
#sayajualtshirtcouple #igseller #bazaarpaknil
#lofattah

Introducing Lady Petra for #lebaranlania collection. Semi leather material will bring comfort to your feet. Blisters free and for surely came with durable sole! Get this now, bring your lebaran look to new level of cuteness this year. Contact us now at 0126993451 or DM us.
----------------------------------------------------
Price: rm45
Size: 35 to 42
Colour: Brown/ Silver
Sm: rm8
Ss: rm14
Refer #laniasizingnormalcutting .
---------------------------------------------------
#lanialebaran #kasutraya2017 #kasutraya #kasutmurah #bazaarpaknil #primasrigombak #uptowngombak #uptownsrigombak #kuis #kuisbangi #kuin

#Throwback tt santai kami semalam at #UptownGombak .. and #BintangIdolaKaraoke ... tQ geng #KomplotCommunity .. sebab sentiasa support admin punya tt ... tQ yang dari kuala selangor .. #Amid #Accu .. yang dari klang #Anie .. yang dari tg malim #Apis .. yang dari rawang #Amir .. yang dari puchong #Ali .. yang dari senawang #Shida .. yang dari pantai dalam #Achoi .. yang dari gombak #Mus.. yang dari ampang #Iera #Ejoy .. tQ guys ... juMpa next tt 💋💋💋💋

Thank God i Found You My Beloved Follower😘
#teambossbae😘💞
.
Jom teruskan follow & support @coupletshirt_boss
Kita sama Sama Raikan Cinta 💑
.
Ada tak silent reader kami Dalam ni?
Jom LlKE Sikit dear.Admin nak kenal & jenguk wall uolls.Nak LIKE pix uolls pulak
.
************************************************
.
.
.
P/S : Salah ke kalau admin terbayang kita ramai ramai buat sesi Meet & Greet satu hari nanti🙊
.
.
#HeroSeorangCinderella
#menantifebruari
#shhhiloveyou
#uptownshahalam
#bajucouplemurah
#bosscoupletshirt #Coupletshirt #uptownsetapak #printtshirt #tshirtkapel
#tshirtmurah #bajukapelmalaysia #bajubranded
#uptowndanaukota #TshirtCouple #uptowngombak
#bajucouplemurah #hoodiesmurah #tshirtcouplemurah
#silkscreen #hipster
#sayajual #sayajualhoodies #sayajualbaju
#sayajualtshirtcouple #igseller #bazaarpaknil
#lofattah #fattzura

Assalamualaikum & hi #teambossbae.
.
Admin nak ucapkan happy mothers day kepada ibu ibu superwoman yang follow kami dan tak lupa kepada ibu ibu yang melahirkan,bersusah payah membesarkan semua our handsome & lovely follower..
.
Being a mother is learning about stress u didn't know u had & dealing with fears u didn't know
existed.Love your mom forever ok darling
.
.
.
.
.
.
#teambossbae
#kukirimcinta
#shhhiloveyou
#menantifebruari
#HeroSeorangCinderella
#uptownshahalam
#bajucouplemurah
#bosscoupletshirt #Coupletshirt #sweetkapel #uptownsetapak #printtshirt #tshirtkapel
#tshirtmurah #bajukapelmalaysia #bajubranded
#uptowndanaukota #TshirtCouple #uptowngombak
#bajucouplemurah #hikayatcintasipermatahati #tshirtcouplemurah
#silkscreen #hipster
#sayajual #sayajualhoodies #sayajualbaju
#sayajualtshirtcouple #igseller #bazaarpaknil
#lofattah

Most Popular Instagram Hashtags