[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#uptowngombak

564 posts

TOP POSTS

lepak dgn family#uptowngombak

Selalu korang Tanya admin kan.Boss,Design ONLY U tu saya nak gambar penuh bos.
Pls.Pls.Pls.
.
Oklah ni dia ade customer kami bermurah hati pass gambar penuh design ONLY U untuk tatapan follower semua
.
.
P/S: Sekali tengok.Nice jugak bila Love Warna pink,Kaler Tshirt Maroon kan
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#kukirimcinta
#menantifebruari
#shhhiloveyou
#HeroSeorangCinderella
#uptownshahalam
#bajucouplemurah
#bosscoupletshirt #Coupletshirt #sweetkapel #uptownsetapak #printtshirt #tshirtkapel
#tshirtmurah #bajukapelmalaysia #bajubranded
#uptowndanaukota #TshirtCouple #uptowngombak
#bajucouplemurah #hoodiesmurah #tshirtcouplemurah
#silkscreen #hipster
#sayajual #sayajualhoodies #sayajualbaju
#sayajualtshirtcouple #igseller #bazaarpaknil
#lofattah #fattzura

Mai Singgah Tonite♤♤♤
Abam2 Sados Burger Sedia Memberikan Perkhidmatan Penyedian Burger Terbaik Utk Anda☆☆☆☆☆
#sadosburgeruptownsrigombak #burger #sadosburger #uptowngombak #gombak

MOST RECENT

Terima Kasih Cik Zira sebab sudi Beli daripada @coupletshirt_boss
.
Welcome to #teambossbae 💞
.
Design yang Sis Zira pilih ni Galaxy namanya
😘
Actually Sis Zira nak hadiahkan baju surprise untuk her birhday boy.
.
Masa mula mula Sis Zira whatsapp admin, dia anggap admin macam kawan
.
Biasanyalah kan...berdasarkan apa yang admin study pasal karakter manusia,girl macam Zira ni jujur orangnya sebab masa berbual tu dia cepat sandarkan harapan pada admin supaya print baju cantik cantik khas untuk pasangan dia yang tersayang.
.
Lepas tu baju tu Zira nak sampai on time before tarikh birthday
.
Team kami yang print baju ni syukur memang jenis pantas.Jadi termakbul impian Zira nak sampaikan hadiah tu on time.Terbaiklah.Kami support relationship awak tau adik
.
******************************************************
Jom korang WA kami di talian hotline 0111.5199.571
Atau kalau korang nak senang klik je link whatsapp dekat Profile Bio kami yang mcm kat atas tu:
www.wasap.my/601115199571/hi+boss
.
Akan sambung terus ke kami,okay .
.
Jom Raikan Cinta 💑
.
.
.
.
#Mencintaimumrphotographer
#HeroSeorangCinderella
#menantifebruari
#shhhiloveyou
#uptownshahalam
#bajucouplemurah
#bosscoupletshirt #Coupletshirt #uptownsetapak #printtshirt #tshirtkapel
#tshirtmurah #bajukapelmalaysia #bajubranded
#uptowndanaukota #TshirtCouple #uptowngombak
#bajucouplemurah #hoodiesmurah #tshirtcouplemurah
#sayajual #sayajualhoodies #sayajualbaju
#sayajualtshirtcouple #igseller #bazaarpaknil
#lofattah #fattzura

.
Hi follower syg..
Raya pertama ni korang kat mane? Kalau yang holiday tu ada pergi travel mana2 ke ?
Admin admin semua lepas maghrib tadi singgah pergi Century Garden, Pantai Lido JB
.
Nak tahu kami buat ape? Bawak Gitar praktis nyanyi ramai2
.
Sebab kan kami janji nak perform bulan 9 ni khas untuk follower coupletshirt boss.
.
SAPE follower Baru kami stay je ok..ada surprise untuk korang.
.
Bila dah kerap busking depan orang ramai jadi dah terbiasa nyanyi kuat so orang keliling tengok kami buat relax cool je la hehe.Bukan ape,kalau nyanyi perlahan suara tenggelam dek bunyi gitar. Yang penting semua lagu cinta.Kena dengan suasana laut yang tenang dan mendamaikan.
.
.
P/S: tadi admin ade rakam video nyanyi tapi gelap tak nampak ape. Sebab gelap kawasan kami tu.Sempat lagi admin lari ke arah laut senyap senyap sambil snap gambar sunset ni.Kena cepat tangkap gambar moment sunset ni kalau lambat terlepas.
.
Cantik ciptaan Tuhan kan
.
BTW, Korang suka lepak tepi laut ?
.
.
.
.
.
.
#Mencintaimumrphotographer
#HeroSeorangCinderella
#menantifebruari
#shhhiloveyou
#uptownshahalam
#bajucouplemurah
#bosscoupletshirt #Coupletshirt #uptownsetapak #printtshirt #tshirtkapel
#tshirtmurah #bajukapelmalaysia #bajubranded
#uptowndanaukota #TshirtCouple #uptowngombak
#bajucouplemurah #hoodiesmurah #tshirtcouplemurah
#sayajual #sayajualhoodies #sayajualbaju
#sayajualtshirtcouple #igseller #bazaarpaknil
#lofattah #fattzura

Assalamualaikum follower #teambossbae
Couple Tshirt Boss .
.
Ok Short & Sweet je.Semua admin nak ucapkan Selamat Menyambut Hari Raya Aidilfitri.
Maaf Zahir & Batin .
And and and
.
Happy HOLIDAY Bos & Darlingggggg
.
P/S : Raya ni banyak LOVING COUPLE & Geng BFF yang sempat dapat tshirt.Wahhhh best korang kan.Kalau Selfie Jangan malu malu tag kami tau.Sweet nya pergi open haus dgn yang tersayang
.
Mana tahu bole menang hadiah Best Selfie Wefie dari kami.Okkkk Yang ada crush tu mesti tak sabar nak stalk gambar crush korang beraya kan.Haaa admin tahu.Sebab kami admin kat sini pun sama😎
.
Ucapan kepada Crush.
"Awak, Selamat Hari Raya tau.Sampai hati Beli Baju tak sama Kaler dengan saya .Ok baik takpe. Raya tahun depan boleh sama kaler kan?ke taknak jugak? Hmm kalau taknak jugak oklah fine saya cari crush lain.Dont Play Hard to Get okayyyy 😛 .Eh maaflah saya gurau je.Hati ni sebenarnya setia kat awak sorang.Kalau dah jatuh sayang mana boleh buang perasaan tu kan.Cuma memendam tu je sakit.Takpe takpe.Mak saya kata dont worry kalau ade jodoh tak kemana..dia kemsalam awak
.
.
Last nak cakap Salam Kosong Kosong tau awak 😘
.
.
.
.
.
#Mencintaimumrphotographer
#HeroSeorangCinderella
#andainyatakdir
#shhhiloveyou
#uptownshahalam
#bajucouplemurah
#bosscoupletshirt #Coupletshirt #uptownsetapak #printtshirt #tshirtkapel
#tshirtmurah #bajukapelmalaysia #bajubranded
#uptowndanaukota #TshirtCouple #uptowngombak
#bajucouplemurah #hoodiesmurah #tshirtcouplemurah
#sayajual #sayajualhoodies #sayajualbaju
#sayajualtshirtcouple #igseller #bazaarpaknil
#lofattah #fattzura

.
Hai Follower #teambossbae
Assalamualaikum .
.
Lately admin busy Sikit dengan persiapan Raya.Maaf ye kalau ada whatsapp yang admin terlambat reply.Disebabkan pix ni dapat 130 LIKES paling tinggi dalam sejarah Feedback jadi kami telah sepakat pilih Sis Faziana sebagai pemenang.
.
CONGRATS tau Bos & Darling.Nanti Admin PM ya. Admin nak transfer CASH 👏 👏 👏 👏 👏
.
.
P/S : Bagi follower yang beragama Islam, admin
Ucapkan hati hati ketika memandu pulang ke Kampung halaman.Admin pun nak drive kejap lagi.Doakan ya moga Admin tak mengantuk & selamat sampai
.
.
.
.
.
.
#Mencintaimumrphotographer
#HeroSeorangCinderella
#syawal
#ootdraya
#salamkosongkosong
#shhhiloveyou
#uptownshahalam
#bajucouplemurah
#bosscoupletshirt #Coupletshirt #uptownsetapak #printtshirt #tshirtkapel
#tshirtmurah #bajukapelmalaysia #bajubranded
#uptowndanaukota #TshirtCouple #uptowngombak
#bajucouplemurah #hoodiesmurah #tshirtcouplemurah
#sayajual #sayajualhoodies #sayajualbaju
#sayajualtshirtcouple #igseller #bazaarpaknil
#lofattah #fattzura

Hai Follower #teambossbae
.
Lately admin busy Sikit dengan persiapan Raya.Maaf ye kalau ada whatsapp yang admin terlambat reply.Oh ye dulu admin pernah janji nak bagi Hadiah Couple Tshirt dekat follower bertuah. Disebabkan pix ni dapat 212 LIKES paling tinggi jadi kami telah sepakat pilih Sis Theresa sebagai pemenang.
.
CONGRATS tau Bos & Darling.Nanti Admin PM ya. 👏 👏 👏 👏 👏
.
.
P/S : Bagi follower yang beragama Islam, admin
Ucapkan hati hati ketika memandu pulang ke Kampung halaman.Admin pun nak drive kejap lagi.Doakan ya moga Admin tak mengantuk & selamat sampai
.
.
.
.
.
.
#Mencintaimumrphotographer
#HeroSeorangCinderella
#syawal
#ootdraya
#salamkosongkosong
#shhhiloveyou
#uptownshahalam
#bajucouplemurah
#bosscoupletshirt #Coupletshirt #uptownsetapak #printtshirt #tshirtkapel
#tshirtmurah #bajukapelmalaysia #bajubranded
#uptowndanaukota #TshirtCouple #uptowngombak
#bajucouplemurah #hoodiesmurah #tshirtcouplemurah
#sayajual #sayajualhoodies #sayajualbaju
#sayajualtshirtcouple #igseller #bazaarpaknil
#lofattah #fattzura

Terima Kasih Cik Zatul sebab sudi Beli daripada @coupletshirt_boss
.
Welcome to #teambossbae 💞
.
"BTW nama saya Zatul.Dah borak borak lupa pulak nak kenalkan diri".
.
Mula mula admin terkejut jugak.Wahh ni first time our customer kenalkan diri sebelum sempat admin tanya.So friendly lah u dear.
How cool 😍
.
Zatul ni punyalah senang admin berurusniaga dengan dia cepat je submit detail.Lengkap.
Lepas tu siyes ni admin tak tipu.Dia mintak nombor akaun cepat sangat.Pantas orangnya.Padahal tak habis borak lagi.
.
Mungkin Zatul memang nak cari Baju for event.Atau mungkin Zatul dah yakin dengan servis kami.Papepun,Alhamdulillah tq tau adik.
.
Happy to know u adik.. 😘
.
.
Jom WA kami di talian hotline 0111.5199.571
Atau kalau korang nak senang klik je link whatsapp dekat Profile Bio kami yang mcm kat atas tu:
www.wasap.my/601115199571/hi+boss
.
Akan sambung terus ke kami,okay .
.
Jom Raikan Cinta 💑
.
.
.
.
#Mencintaimumrphotographer
#HeroSeorangCinderella
#menantifebruari
#shhhiloveyou
#uptownshahalam
#bajucouplemurah
#bosscoupletshirt #Coupletshirt #uptownsetapak #printtshirt #tshirtkapel
#tshirtmurah #bajukapelmalaysia #bajubranded
#uptowndanaukota #TshirtCouple #uptowngombak
#bajucouplemurah #hoodiesmurah #tshirtcouplemurah
#sayajual #sayajualhoodies #sayajualbaju
#sayajualtshirtcouple #igseller #bazaarpaknil
#lofattah #fattzura

Terima Kasih Cik Farahin sebab sudi Beli daripada @coupletshirt_boss
.
Welcome to #teambossbae 💞
.
Adik Farahin ni baik sangat tau.Tengoklah cara dia susun Baju.Betapa kemas dan cantik background dia pilih.
.
Admin sayangggg sangat pix ni.Istimewa.Lepas tu, dia cakap kat admin.Admin, admin ambik je lah duit Baki.
.
Ya tuhan betapa baiknya seorang insan bernama Farahin.Moga Bulan ramadhan ni,
Adik Farahin dapat rezeki berlipatganda.
.
Beruntunglah pemilik huruf LO yang berada disebelah Farahin tu.Best man win .Adik, admin nak say thank u soooo much tau sebab admin rasa senang berurusan dengan adik from AtoZ
.
P/S : Rasa bahagia bila kita dikelilingi oleh orang orang berhati mulia dalam hidup kita.
.
.
Jom WA kami di talian hotline 0111.5199.571
Atau kalau korang nak senang klik je link whatsapp dekat Profile Bio kami yang mcm kat atas tu:
www.wasap.my/601115199571/hi+boss
.
Akan sambung terus ke kami,okay .
.
Jom Raikan Cinta 💑
.
.
.
.
#Mencintaimumrphotographer
#HeroSeorangCinderella
#menantifebruari
#shhhiloveyou
#uptownshahalam
#bajucouplemurah
#bosscoupletshirt #Coupletshirt #uptownsetapak #printtshirt #tshirtkapel
#tshirtmurah #bajukapelmalaysia #bajubranded
#uptowndanaukota #TshirtCouple #uptowngombak
#bajucouplemurah #hoodiesmurah #tshirtcouplemurah
#sayajual #sayajualhoodies #sayajualbaju
#sayajualtshirtcouple #igseller #bazaarpaknil
#lofattah #fattzura

#Throwback tt santai kami semalam at #UptownGombak .. and #BintangIdolaKaraoke ... tQ geng #KomplotCommunity .. sebab sentiasa support admin punya tt ... tQ yang dari kuala selangor .. #Amid #Accu .. yang dari klang #Anie .. yang dari tg malim #Apis .. yang dari rawang #Amir .. yang dari puchong #Ali .. yang dari senawang #Shida .. yang dari pantai dalam #Achoi .. yang dari gombak #Mus.. yang dari ampang #Iera #Ejoy .. tQ guys ... juMpa next tt 💋💋💋

Sattle foodtruck bazar jalan kucing kita niaga pacak pulak uptown gombak !! #rezekiramadhan #alhamdulillah #bazarjalankucing #uptowngombak #kamitakramaitapikamiada #usahatanggakejayaan #matutaraiceblended

So far , Lady Petra tak pernah menghampakan pemakainya. Lembut, selesa, tak melecet memang idaman setiap orang bila beli kasut baru kan? Biasanya dengan ciri2 macam tu harga pulak boleh buat korang menangis tepi bucu katil. Tapi jangan risau, dengan kakfara, confirm berpuas hati dari segi harga dan kualiti! ----------------------------------------------------
Price: rm45
Size: 35 to 42
Colour: Brown/ Silver
Sm: rm8
Ss: rm14
Refer #laniasizingnormalcutting .
---------------------------------------------------
#lanialebaran #kasutraya2017 #kasutraya #kasutmurah #bazaarpaknil #primasrigombak #uptowngombak #uptownsrigombak #kuis #kuisbangi #kuin

Lady Petra bukan di reka untuk anak muda saja, malh ibu mengandung dan golongan yang lebih berusia pun boleh turut menggayakannya. Oleh kerana rekaan Lady Petra yang segar dan sangat general, ia boleh digayakan pada semua peringkat usia. Selain dari rekaannya yang menarik dan unik, materialnya juga turut memainkan peranan yang penting kerana lembut pada kulit, sekaligus dapat mengelakkan melecet dan menjamin keselesaan anda sepanjang hari! WhatsApp kami 0126993451 atau DM sekarang 💕
----------------------------------------------------
Price: rm45
Size: 35 to 42
Colour: Brown/ Silver
Sm: rm8
Ss: rm14
Refer #laniasizingnormalcutting .
---------------------------------------------------
#lanialebaran #kasutraya2017 #kasutraya #kasutmurah #bazaarpaknil #primasrigombak #uptowngombak #uptownsrigombak #kuis #kuisbangi #kuin

Sweet je kan Lady Suri ni? Lagi sweet kalau awak pakai masa raya nanti depan abam sayang, makin maniss dipandang sampai sakit gigi yang memandang 😍😍
----------------------------------------------------
Price: rm45
Size: 35 to 42
Colour: Brown/ Black
Sm: rm8
Ss: rm14
Refer #laniasizingnormalcutting .
---------------------------------------------------
#lanialebaran #kasutraya2017 #kasutraya #kasutmurah #bazaarpaknil #primasrigombak #uptowngombak #uptownsrigombak #kuis #kuisbangi #kuin

Most Popular Instagram Hashtags