#upm

937365 posts

TOP POSTS

#Repost @sumi_collectionshoppe with @repostapp
・・・
Bismillah...Asalamualaikum..
SILA BACA CAPTION SYG2 SEMUA..😍😍
.
Cepat2 sape yang nak mengoder Pulut Kuning Rendang @zarinazainuddin_ untuk hari Jumaat dan Ahad...tiada limit nk order bape2 pun ..DIJAMIN 1 PACK MESTI TAK CUKUP..😁😁
"Di masak seikhlas hati..sedap hingga menjilat jari 😋"
.
Yang berminat dgn produk2 dari @addura_malaysia juga boleh..screenshoot jer pic dan wasapkan.
.
Jangan dah close baru nak oder sayang2 semua..TERUS #WHATSAPP0127879949 Kak Sumi..untuk segala pertanyaan..Fast Respon..JGN CALL/ DM PLS!!
.
Pickup point Jumaat 31/3
🌸DataranGemilang-Putrajaya 🌸BukitMahkota-Bangi
🌸GiantNilai-Nilai
.
Pickup point Ahad 2/4
🌸MasjidUpm- Serdang 🌸BangiGateway -Bangi
🌸BukitKepayang- Seremban2
.
#cyberjaya #Dengkil #Kajang #SriKembangan #MasjidUpm #Serdang #Nilai #ceritakita #terapiinstagram #DataranGemilangPutrajaya #Bangi #BangiGateway #Bandarbarubangi #Seremban2 #nilaiimpian #Bandarbarunilai #Sepang #salaktinggi #Upm #Ukm #Unikl #Sendayan #Senawang #Labu #pajam #Mantin #usim

PENGAMBILAN EJEN AKAN DITUTUP BILA-BILA MASA!
.
Projek Raya 2017 dah kembali!
.
Mahu Tambah SIDE INCOME Dengan Berniaga Meringue cookies?
.
KAMI ADALAH PEMBORONG BESAR Meringue Kisses dan Baby Macaroon.
.
Jom Jadi Pengedar cookies Kami.
Kami Sedang Mencari Pengedar Di Seluruh Malaysia.
.
Kelebihan Menjadi Pengedar Cookies kami
.
.
=======================
🌸 Senang dan mudah dijual.
=======================
✔ Bisnes Cookies ni simple je. Bila jumpa customer bagi rasa je. Bila mukanya senyum je lepas rasa, insya Allah dia akan beli.
.
======================
🌸 Rasa sedap, sebalang pun tak cukup.
======================
✔ Bukan cerita rekaan, selalu customer borong sampai 3 balang!
.
============================
🌸 Modal yg sangat rendah
============================
✔ Kami tengah buat harga pengenalan
✔ Modal Cuma RM 200, anda dapat 20 balang.
✔ Anda boleh UNTUNG sehinga 50%
.
.
NAK JADI RESELLER KAMI? .
📲 Whatsapp " CK99" ke 013-291 9096 sekarang
.
📲 Whatsapp " CK99" ke 013-291 9096 sekarang
.
📲 Whatsapp " CK99" ke 013-291 9096 sekarang
.
#singaporefood #malaysianfood #sayajualmurah #meringue #meringuecookies #sayajual #uitm #upm #uia #iium #kualalumpur #kongsirezeki #meringuekisses #ampang #meringuemalaysia #janapendapatan #peluangbisnes #doorgiftkahwin #kadkahwin #doorgift
#食飯 ! #candybuffetmalaysia #candybuffet #cheras #ampang #sayajualmeringue #dragoncookies #shahalam #kuihraya2017

[Kelas Public Speaking BA360]
.
.
alaa saya pemalu..sy tak reti nk bercakap..sy malas nk bcakap..sy tk pandai..sy tk suka bckp..and mcm mcm masalah lagi yg ada. Ramai yg rasa itu adalah penghalang bagi mereka untuk jalankan bisnes. 😫😣
.
kini jangan risau. BA360 sememangnya ada menyediakan sesi public speaking di mana anda akan di'grooming& #39;kan dripda seorang yg pasif menjadi seorang yg berani ke hadapan💪🏻..
.
.
Masih ada masalah lagi?? Adakah itu masalah atau alasan yg anda timbulkn untk diri anda? 😏 Halangan terbesar dalam kejayaan adalah diri sendiri. Nak berjaya ada berjuta cara. Tetapi untuk gagal cukup dengan 1 alasan.
.
.
📞Azyan Shahrudin (019.473.1202)
📞Azyan Shahrudin (019.473.1202)
📞Azyan Shahrudin (019.473.1202)
.
#ba360crown
#cd4ba360
#businessacademy360
#azyanyoungmillionaire
http://www.otcmarkets.com/home
.
.
.
.
#ukm #uitm #utm #unikl #usim #ump #upm #utem #malaysia #uitmshahalam #johor #selangor #rezekiAllahbagi #kptmbangi #uitmpp #azyanlifestyle #melaka #kedah #buatdapat #takbuattakdapat #skillsOnlineStage3 #buatsaja #roadto6figure #rm370 #UbahKehidupan

Hiraukan apa mereka kata. Terus fokus tengan jalan dan hala tuju sendiri. . . .
..
Mereka yang sibuk menjaga perihal orang lain kerana tiada apa yang boleh dijaga pada diri mereka. Biarkan mereka terus berkata-kata, dalam kita berusaha menambahbaik diri kita sendiri. . . . .
..
Sama-sama kita berjaya. 😁

More tags :

#lifestyleacap #tekniksemakphone
#businessacademy360 #businesscoaching
#personalcoaching #ba360emerald #motivation #sideincome #projekusahawan17
#berniagadarirumah #berniagaadalahsunnah
#uitm #utm #uthm #unikl #politeknik #utem #ukm #upm #usim #iium #uum #ums #sabah #sarawak #freelance #millionairemindset #minicooper #contest #programgandakanwangsimpanan2k17

Anda harus dapatkan tempat di setiap sudut walau dimana anda berada.

Jangan pernah memandang remeh tentang peluang yang kecil,
kerana pasti ada punca rezeki yang akan keluar.

Seperti anda masuk kedalam hutan,
Bayangkan tiada seorang pn yang mampu menolong anda pada ketika itu.
Tetapi hanya ada naluri dan gerak hati anda.
Percaya atau tidak, pada ketika itu anda terpaksa utk memaksa diri anda untuk membuat sesuatu,
Jadi ambil tindakan yang betul.

Jadi jangan jadi orang yg suka menoleh,
Sebaliknya terus fokus apa yang kita impikan.
Bukan tunggu utk berjaya,
Tetapi Cari peluang utk dicuri,

Dalam kehidupan anda harus tahu ianya seperti dirancang dan ianya seperti perlumbaan.
Jika anda terlambat,
Orang lain tidak pernah menunggu kita,
Mereka terus mengejar dan terus mengejar impian mereka.

Nabilah Ruzani
011.1799.2817 Ws

#projekincometurbo #onlinegerilla2017 #businessacademy360 #businessconsultant #uitmpp #uitmbertam #uitmpuncakalam #uitmshahalam #uitmjengka #uitmraub #uitmlendu #uitmsegamat #uitm #uia #upm #unikl #ukm #uum #polisas #kptm #bangi #kelantan #kedah #melaka #johor #penang

Latar Belakang Mengenal Diri
.
.
.
.

1. Tidak semua orang mengenal dirinya sendiri.
.
.
2. Setiap orang punya potensi ( kelebihan dan kekurangan )
.
.
3. Tidak ada orang yang tidak ingin berjaya dalam hidupnya
.
.
Betul ke betul?
.
.
Rahayu Rusdi.
+6019.3798.722 (ws).
+6019.3798.722 (ws).
.
.
.
.
#businessacademy360 #ba360emerald #earnwhileyoulearn #tekniksemakphone #ukm #ums #upm #uniten #iium #uitm #igersmy #vscocam #hipster #awesome #gombak #petalingjaya #millionairetobe #sideincome

Done sharing peluang perniagaan kepada seorang pekerja yg biasa2 je dan coaching new bisnes parter 😊.. Tapi yang bestnya dengan mereka ni adalah mereka ini ada impian yg tersendiri dlm kehidupan.. Dah bekerja pun fikirkan planning untuk mulakan perniagaan sendiri dan nak bermula dengan #businessacademy360 😎
Sesiapa yg ada di area berdekatan yg nak buat RM10,000 boleh terus pm sis.
.
.
.
.
📲0176408716
.
-Hanis Hanani-
.
#businessacademy360  #hanisyoungmillionaire #upsi #psas #kusr #slimriver #sungkai  #kuis  #ukm  #upm  #uniten  #iium #uitmmachang  #uitmseriiskandar  #uitmpuncakalam #uitm  #uitmshahalam  #uitmpp  #uitmbertam  #unisel #uia  #igersmy  #vscocam  #gmi  #ioi  #Cheras #serdang  #utmspace  #janapendapatan  #sideincome

Tentou me derrubar , logo eu filha de Oyá ?! Hahahahaha ⚡️💥🌪 #carnaval2017 #upm #nãotetrocopornadanemninguém

TAKKAN MUDAH UNTUK MILIKI 📞
.
.
.
.
Jika tak di uji dengan cabaran dan dugaan. Makin jauh kita langkah makin banyak yang kita lalui. Adakah kita perlu berdiam diri ? Ataupun terus menanti? Ataupun aku harus hadapi. Semua terletak atas semangat diri sendiri. Nak seribu daya taknak cukup dgn satu dalih. Kejayaan pasti milik kita 💵
.
.
.
Saya ingin berkongsi satu platform bagaimana nak buat pendapatan rm100 sehari seminggu rm700 dengan Business Academy 360. Business Academy 360 menyediakan satu platform dan rata2 ini adalah proven platform...
.
.
.
Untuk tahu lebih lanjut boleh segera pm saya dan kita sembang. 😊
.
.
Rasydan
018 2686 172 📞
.
.
#bussinessacademy360 #PelaburanSah #OTCMarket #RezekiAllahBagi #EarnWhileYouLearn #NewPlan #NewProject #NewModule #RoadtoTFMF #UiTM #uitmshahalam #uitmpuncakalam #unikl #utm #usm #upm #uia #ukm

MOST RECENT

Hi guys! Apa khabar semua? Ada sedikit pengumuman yang CK nak update. Untuk menjadi ejen CK, modal tersangat-sangat la rendah. Lepastu kalau sesiapa yang nak rebranding sendiri pun boleh. Sebab kami ada jual by kilogram. Produk yg kami ada sekarang ni ialah :
.
1. Meringue
2. Meringue kisses
3. Baby macaron
4. Maruku
5. Chocolate branded (akan datang)
6. Royal popcorn (akan datang)
.
Setiap jenis produk ni ada flavor-flavor yg tersendiri.
.
Jadi untuk siapa yang nak jadi ejen, anda boleh nak pilih semua jenis atau nak pilih satu produk pun boleh.
.
Pergi kedai beli beras, jangan risau Barang memang laku keras.
.
Suami mane tak sayang bini, ada ape-ape boleh whatsapp no ni.
.
013 - 2919096
.
Pergi pasar hari ahad, kuota ejen CK makin terhad.
.
Main mercun takut meletup, bila-bila masa kami akan tutup.
.
#singaporefood #malaysianfood #sayajualmurah #meringue #meringuecookies #sayajual #uitm #upm #uia #iium #kualalumpur #kongsirezeki #meringuekisses #ampang #meringuemalaysia #janapendapatan #peluangbisnes #doorgiftkahwin #kadkahwin #doorgift
#食飯 ! #candybuffetmalaysia #candybuffet #cheras #ampang #sayajualmeringue #dragoncookies #shahalam #kuihraya2017

#lavitrinadeltesoro [http://bit.ly/2n0eO4G] joyas bibliográficas de @la_UPM #TheShowMustGoOn | Tras el interés que suscitó el pasado año la gran exposición #singularis16 : cronología de los libros extraordinarios de la @universidadpolitecnicademadrid, que ofrecía un recorrido cronológico muy completo sobre el valioso patrimonio bibliográfico de nuestra institución, presentamos ahora la exhibición rotatoria de una selección de esos ejemplares extraordinarios en el hall principal del Rectorado A, en una vitrina especialmente acondicionada para ello, con las adecuadas medidas de protección, conservación y seguridad | La primera de las obras expuestas en #lavitrinadeltesoro es el "Atlas elemental moderno o Colección de mapas para enseñar a los niños geografía ; con una idea de la Esfera" , una obra de 1792 que se custodia en @GeomaticaUPM. El autor, Tomás López (1730-1802), recibió su formación académica en París, ciudad a la que fue enviado por el Marqués de la Ensenada para que aprendiera la técnica del grabado de mapas y adquiriera una formación cartográfica. De regreso en España desarrolló una larga actividad profesional a lo largo de cuarenta años, llegando a ser nombrado Geógrafo de los Dominios del Rey, así como miembro de varias academias | #bibliotecauniversitaria #bibliotecaUPM #biblioUPM #UPM #PolitécnicaMadrid #Politécnica #patrimoniobibliográfico #librosantiguos #librosvaliosos #rarebooks #somosUPM #exposiciónUPM #MadridTech

My lovely cast. Southern Charm Savannah. #upm #bravotv #imaketv #filmmaker

Yeah, team LO & Penyertaan

Jumpa kami di Pertandingan Mimbar Bicara Al Amin Intervarsiti 2017 pada 14-16 April 2017

#MBAA2017
#14-160417
#kolej5
#upm
#allthebest

.
PEMBAKAR LEMAK TERBAIK
--------------------------------------------------
.

Fat Burner Mega
____________________

Kalau anda mencari supplement pembakar lemak, boleh mencuba fat burner mega keluaran tko nutrition.. .

Empat fungsi utama:-
1. Pembakar lemak
2. Energy booster
3. Carbo blocker
4. Appetite control
. * Boleh cod terus ke rumah atau pejabat area kuala lumpur, selangor, negeri sembilan.
* free pos laju seluruh malaysia termasuk sabah dan sarawak..
.
Whatsapp mega 019-6672009
Whatsapp mega 019-6672009
.
.

#fatburnermega #fatburner #tkonutrition #testimonimega #bomba #polisdirajamalaysia #pdrm #atm #uitm #upm #ukm #upsi #um #politeknik #kptm #unisel #uniten #unikl #zumba #pocopoco #bakarlemak

KENAPA JOGING TAPI MACAM TIADA KESAN

Assalam. Hai sihat? Ni sy nak share.. mesti kadang-kadang kita pelik kan, kenapa harini kita joging 2km, tapi berat tak turun langsung. tapi kawan kita joging 1km, tahu2 berat dia turun 1-2kg. antara Punca utama tapi ramai orang tak ambil tahu ialah : METABOLISMA. .
Metabolisma setiap orang lain-lain. lelaki lain, perempuan lain. dan untuk sama gender pun berbeza, kiranya semua orang punya metabolisma ni mmg lain2. .
Apa tu Metabolisma?

Dalam bahasa mudah, Metabolisme adalah PROSES BADAN menukarkan kalori daripada MAKANAN kepada TENAGA. SO kalau lagi cepat badan kita tukarkan kalori/lemak kepada tenaga, lagi senang la nak kurus. tu secara simplenya. .
Untuk lebih lanjut boleh try pm sy. Sebab dekat sy sekarang ada satu produk Muslim, yang mmg khas untuk tingkatkan metabolisma. Yang penting, lulus kkm sebab mmg guna 100% herba. .
.
so kalau nak kurangkan berat badan tu, boleh la sangat insyaAllah.
Whatsapp nkkurus ke 0135112009
Whatsapp nkkurus ke 0135112009
.
.

#utm #ukm #usm #usim #uitmshahalam #uitmpuncakalam #upm #um #uia #kolejvokasional #baitulmal #politeknik #jomkurus #pembakarkemak #fatburnermega #nakkurus #produkkurus

[30/3/2017] Income for the day 🎉 Cash 💵. The more harder i work, the more luck i seem to have 😘. Never give up and continue chasing your dreams until you achieve it🏆. For more tips and strategies on how to do marketing💼, Do whatsapp me at 0197650010 ✅📱. Join me and my team and learn how to make a minimum of Rm 370 or even more than that a day with my 3 simple Steps 🎉💵. #TeamRichman #entrepreneur #success #marchproject #marketing #utmskudai #utm #taylorsuniversity #segiuniversity #kualalumpur #usm #upm #unikl #mmu #uniten #ukm #politeknik #politeknikmerlimau #politeknikungkuomar #politeknikshahalam #politekniknilai #nilaiuniversity #intiuniversity #intiuniversitynilai #universitisainsmalaysia #mmu #shahalam #rawang #universitystudents #stpm

IRINE NADIA dah BEBAS dari menderita SAKIT BELAKANG ! Ramai sangat yang buat tak tau je sakit belakang ni.. main picit - picit gitu je..Malas nak sapu minyak panas sebab tak tahan baunya!
Nah, lihat apa yang saya kongsikan ni:

Klik sini => www.biobaxonline.com
Klik sini => www.biobaxonline.com

Adakah Anda Sering Mengalami
✔ Sakit Belakang?
✔ Sakit Pinggang?
✔ Lenguh Bahu dan Leher? ==> Cubalah BIOBAX COOL THERAPHY ✔ Tidak Panas
✔ Tiada Bau Ubat
✔ Hanya Spray Sahaja di Bahagian Sakit
✔ Kesan Segera Seawal 5 Minit
✔ Ibu Mengandung Pun Boleh Gunakannya "SPRAY , SAPU, SEMBUH!" Psstt..Ada PROMOSI Sekarang Ni!! Wasap terus kepada kami sekarang melalui link di bawah..
http://biobaxonline.wasap.my
http://biobaxonline.wasap.my
http://biobaxonline.wasap.my

Cute little turtles coming through, catch them before they swim away~~ 🐢🐢🐢
DIY BOOKMARKS FOR SALE
An array of assorted colours and super cute bookmarks to choose from. Get them now while stock last!!
#diybookmarks #bookalicious #upm #universitiputramalaysia #turtles

What's up buddy ? @kevpowell @aliasmx @6dhelmets #panama #mx #motocross @hiconmotorsports con todo lo que necesitas para este arranque de temporada en @limonmx2017 gracias a la #upm tendremos un evento nocturno al que no puedes faltar !!

Loved shape stickers are also available at our BOOK-A-LICIOUS.
Does it feel sweety and lovely?
Come and grab one before you regret. 😘💓
Love is in the airrrrrrr.💘
#diybookmarks #bookalicious #upm #universitiputramalaysia

[Mini BOP MELAKA]
Syukur dengan Mini BOP malam ini dan sharing leader-leader yang sudah berjaya dalam platform ni memang buat abam bertambah yakin untuk teruskan perjuangan dalam bisnes ini 🔥🔥🔥🔥🔥🔥
Abam tengah mencari bisnes partner yang benar-benar nak buat income bersama abam khusus kepada student, penjawat swasta dan kerajaan, suri rumah sepenuh masa dan seseorang yang ingin mencari pendapatan hanya dilakukan dirumah untuk join dengan abam dalam platform bisnes ini. Sehari RM100-RM500 Oke Ke Tak Okey 🔥🔥🔥🔥🔥🔥
Nak Tahu Whatsaap abam seperti nombor tertera dibawah ⬇⬇⬇⬇⬇
.
.
Che Hasrunaveca J Stephen
📲012-8227495
📲012-8227495
📲012-8227495
📲012-8227495
Business Consultant

Info lanjut di Instagram:
📷chehasrunaveca.co
📷chehasrunaveca.ceo
. .
#ProjekOnline2017
#NewSkills
#CashFlowOnlineNonStop
#TeknikOnlineSmartphone #BerniagaDariRumah #BusinessOnline
#EliteCrew
#ukm #uitm #upm #uthm #ums #utem #utm #usm #kolejkomuniti #ikbn #politeknik #melaka
#wearethetrendmaker

Most Popular Instagram Hashtags