#upm

967781 posts

TOP POSTS

Night Y'll✌ 😘🌹
Permulaan business memang susah sebab kita takde asas dalam bidang yang baru kita ceburi. Kita nak set up business kita, nak dptkan networking, nak dapat rentak business tu dan sebagainya. .
.
Logik kita sekolah dulu masa darjah 1 nak belajar matematik susah, payah sampai tension. Sebab benda tu benda baru dalam hidup kita. Tapi sampai darjah 6 kita guna, sampai spm kita guna dan sampai sekarang kita still lagi guna betul tak ?. Mahir tak ? Dah biasa tak dengan matematik ?. .
.
Sama macam bisnes yang kita cuba-cuba untuk buat, baru bermula. Permulaan memang susah. Nak kene bertahan at least 5 tahun. Baru dapat rentak tentang business kita. Tak kesah bisnes apa apa. Kene tahu skill dalam business. Baru kita akan kuasai dan mahir bidang tu. .

Salah ? Gagal ?. Silap ?. Biasa la tu. Sedangkan matematik yang dah belajar lebih 10 tahun pun sekarang pun kita kadang-kadang salah kira. Apatah lagi business yang kita baru start dalam setahun, sebulan, seminggu betul tak ?. .
.
Call of Action
For business purpose:
AIZAT HARIZ
📞018-4704715 whatsapp/call
📞018-4704715 whatsapp/call
📞018-4704715 whatsapp/call
#businessacademy360
#ba360crown
#royalbusinessschool
#royalbusinessschoolinfinite
#RBSinfinite
http://www.otcmarket.com
.
#youngentrepreneur
#youngtrainer
#uitm #uniten #ukm #unikl #utp #johorbharu #johor #bangi #kualalumpur #melaka #uniklmicet #jpo #bandarbarubangi #upm #uthm #kptmbangi #selangor #unisel #usm #cyberjaya

Formulanya, tiada formula. Falsafahnya, rap untuk rakyat. #amboi di #upmserdang #JelajahMuzikSafiBalqis repost @sonymusicmy #UPM

SAYA NAMPAK SESUATU TEPI TU😨
.
.
saya nmpak orang yg mcm awk,peluang kadang2 dah ade depan mata tapi "sengaja" lepaskan peluang itu,betapa ruginya orang yg mcm tu masyaAllah,jom kita doakan orang2 itu dpt hidayah Allah okay?
.
.
kepada yg ingin berniaga mcm saya dengan bermodalkan serendah rm370 dan awak berpotensi untuk hit income sebanyak rm15k 😉😉boleh tekan link di bio saya 😊 kepada yg nmpak peluang je tekan tau
.
.
for business;
Nurnaimah
0195684477
#BusinessAcademy360
#BA360Crown #ba360 #verveinstituteofentrepreneurship #ieymayouthmillionaire #ieymayoungentreprenuer #ieymalifestyle #melaka #selangor #kl #penang #uitm #uia #uniten #unikl #unimas #unisel #uthm #upm #utem #unisza #thailand #korea #manila

⠀⠀ ⠀
MY10K NIGHT RUN 2017.⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀⠀
⠀ ⠀
New strategy- to try to keep up with the front pack - too ambitious for me! After 3km, solo run till the end 😂 ⠀ ⠀
⠀ ⠀
Almost walk after the gruesome hilly UPM but when the marshall said i was the 4th runner, I ran my heart out! ⠀ ⠀⠀ ⠀ ⠀⠀ ⠀ ⠀⠀ ⠀ ⠀ ⠀⠀ ⠀ ⠀⠀ ⠀ ⠀⠀ ⠀ ⠀ ⠀⠀
Anyway, organiser should improve the traffic control and program flow rather than focusing too much on the celebrities / vip on stage. #my2cents ⠀⠀ ⠀⠀ ⠀ ⠀⠀ ⠀ ⠀⠀ ⠀ ⠀ ⠀⠀ ⠀ ⠀⠀ ⠀ ⠀⠀
TOGETHER WE ATTAIN GREAT MILES!
⠀ ⠀ ⠀ ⠀⠀ ⠀⠀ ⠀ ⠀⠀ ⠀ ⠀⠀ ⠀
#kyserunkrew #togetherweattaingreatmiles
#adidas #adidasrunning #adidasMY #KLWolfPack 📸 by @tsuburayaz

UM-UPM-UKM im happy to know each other from you.we have a lot to learn in rugby dont give up and try to polise your skill that you have. Thank you give me a wonderfull memory to remember today.. we re cobra venom sister in progress right.keep in touch and see u perlis 7s #cobra #venom #sister #newbie #KlTigers #exhibitiongame #tackle #PassionRugy #womenRugby #takpenahtaksayang #upm #um #ukm

BUANG MASA AMALAN SYAITAN 👿
.
.
.
hujung minggu ni korang lepak mana? saya lepak gak, jalan jalan, buang masa eh? tapi jalan jalan saya tak habiskan duit, jalan jalan lagi bertambah duit, jalan jalan lagi bertambah duit 💸💸 eh terulang banyak kali pulak 😉😉
.
.
pelik eh macam mana lagi berjalan lagi bertambah duit? kalau nak tahu, meh meh pm saya daripada awak duk berfikir 10 kali meh terus pm saya cepat cepat, fast action fast result 😉
.
.
for business;
📞Azyan Shahrudin (019.473.1202)
📞Azyan Shahrudin (019.473.1202)
📞Azyan Shahrudin (019.473.1202)
.
#verveinstituteofentrepreneurship
#ba360crown
#businessacademy360
#azyanyoungmillionaire
.
.
.
#ukm #uitm #utm #unikl #usim #ump #upm#utem #malaysia #ukm #uitmshahalam #johor #fightforyourdreams #dreamscometrue #rezekiAllahbagi #kptmbangi #uitmpp #azyanlifestyle #melaka #buatdapat #takbuattakdapat #skillsonlinestage3 #buatsaja #roadto6figure #rm370 #UbahKehidupan

Finally dpt gak score hatrik!!!!
Love you so much PRODIGY 1216!!
.
.
📞 Wan Haziq - 011 15778158 (Whatsapp)
📞 Wan Haziq - 011 15778158 (Whatsapp)
📞 Wan Haziq - 011 15778158 (Whatsapp)
.
.
#BusinessAcademy360
#BA360Crown
#MajesticApprenticeCrew
#MAC1
#ProjekMACerization
#DareToDream
#HaziqYoungMillionaire
#ProjekIncomeTurbo
#RetireYoungRetireRich
#OnlineSkillStage3 .
.
#ukm #upm #uniten #uitmpuncakalam #uitm #uitmshahalam #uitmpp #uitmbertam #unisel #unikl #unirazak #klcc #igersmy #vscocam #gmi #ioi

Tak pernah tak sayang...
.
.
Cakap pasal sayang... semua kita sayangkan... mak, ayah, abang, akak, adik, awek... hehehe😏😏😏
.
Wow, awek?... ke awak? Chia3~
.
Tapi adakah kita dah cukup banyak bagi semua tuuu kat diorang ataupun diorang jer yang lebih banyak bagi kat kita dengan pengorbanan mereka... So saya disini ada satu PLAN dimana kita pulak yang memberikan dan berkorban untuk mereka dengan #tekniksemakphone ...
Haaaa amacam nak tahu boleh pm saya cepat2...
.
Akma Ramli
📱011.37560877
📱011.37560877
📱011.37560877
.
#verveinstituteofentrepreneurship #businessacademy360#akmalifestyle#projecttansri#akmayoungmillionaire#newplan #newmodule#newstrategi#4step#earnwhileULearn#tekniksemakphone#umk#uum#upm#usm#uitm#unimap#uthm#kptm#kelantan#kedah#johor#sabah#sarawak

MOST RECENT

🆕🆕🆕🆕🆕🆕🆕🆕🆕🆕
📆📆📆📆📆📆📆📆📆📆
Marc City ft Joe Crook & Dutchboy Cash @breadworkjoe @dutchboy_cash313
@julianrandall_
"No Days Off"
🇺🇸The Campaign Trail🇺🇸
Undadogg Pillaboy Music
📆📆📆📆📆📆📆📆📆📆
🆕🆕🆕🆕🆕🆕🆕🆕🆕🆕 🎹Prod by MarcCityBeats🎹 ☝Link In Bio☝
🔥🌳💨 #nodaysoff #marccitybeats #upm #hiphop #rap #protools #maschine #guitarcenter #music #highlandpark #detroit #michigan #producer #production #artist #apple #itunes #tampa #daytona #florida

Permulaan business memang susah sebab kita takda asas dalam bidang yang baru kita ceburi. Kita nak set up business kita, nak dptkan networking, nak dapat rentak business tu dan sebagainya.
Logik kita sekolah dulu masa darjah 1 nak belajar matematik susah, payah sampai tension. Sebab benda tu benda baru dalam hidup kita. Tapi sampai darjah 6 kita guna, sampai spm kita guna dan sampai sekarang kita still lagi guna betul tak ?. Mahir tak ? Dah biasa tak dengan matematik ?. .

Sama macam bisnes yang kita cuba-cuba untuk buat, baru bermula. Permulaan memang susah. Nak kena bertahan at least 5 tahun. Baru dapat rentak tentang business kita. Tak kesah bisnes apa pun.Kena tahu skill dalam business. Baru kita akan kuasai dan mahir dalam bidang tu. .

Salah ? Gagal ?. Silap ?. Biasa la tu. Sedangkan matematik yang dah belajar lebih 10 tahun pun sekarang pun kita kadang-kadang salah kira. Apatah lagi business yang kita baru start dalam setahun, sebulan, seminggu betul tak ?. .

PS : Kalau rasa hati dah terbukak sikit..jom lah join saya di #businessacademy360😊 .
.
PM saya laju-laju tau👇 .
📲UMMI - 017.673.9937
📲UMMI - 017.673.9937
📲UMMI - 017.673.9937

#BA360 #BusinessAcademy360 #BA360Crown #MajesticApprenticeCrew #YoungMillionaire #YouthEntrepreneur #DareToTry #DareToDream #ChallengeYourself #BeConfident #RoadToRich #RetireYoungRetireRich #MakeDreamsComeTrue
#ukm #uitm #uitmpp #uitmpuncakalam #utem #uniten #unikl #usim #uia #uum #upm #politeknik #gmi

RM100-Rm500 Sehari Cukup Tak?? Siapa nak buat bisnes online online ja guna instagram dengan #businessacademy360 .. boleh roger roger okay 👍.. kalau tak minat, cer tengok acc bank tu, ada tak Rm10,000 dalam simpanan💰🙃, kalau takda baik pm ja saya terus, maih la sini saya ajar macam mana nak ada simpanan banyak tu, okey 👌 jom cuba dulu🤗
.
.
.
P/S : DON'T BE AFRAID TO FAIL..BE AFRAID NOT TO TRY.✔
.
.
.
📞 UMMI - 017.673.9937
📞 UMMI - 017.673.9937
📞 UMMI - 017.673.9937
.
.
.
#BusinessAcademy360
#BA360Crown
#MajesticApprenticeCrew
#DareToTry
#DareToDream
#ChallengeYourself
#RetireYoungRetireRich .

#ukm #upm #uniten #uitmpuncakalam #uitm #uitmshahalam #uitmpp #uitmbertam #unisel #unikl #unirazak #klcc #igersmy #gmi

ORANG LAIN SENANG JE NAK DAPAT🙃
.
.
.
Pernah tak korang rasa mcm ni? Banyak kali cuba nak capai impian, tapi gagal di tengah jalan? Kita lihat orang lain buat macam mudah je, kita yang berhempas pulas langsung tak nampak hasilnya. Ada tak antara kita yang macam ni?
.
Kita lihat orang lain mudah sangat untuk berjaya, dapat bina kehidupan yang lebih baik, dapat capai semua cita-cita tapi kita sebenarnya tak nampak usaha dia dan ilmu yang dia ada. Cer fikir, kenapa anda gagal, kenapa anda buat dan tak nampak hasil?
.
Sebab, anda berusaha tanpa ilmu. Buat tu memang buat tapi tak tahu hala tuju. Takpun, anda buat kerja separuh jalan. Rasa macam susah je sikit, terus putus asa. Jika anda ada ilmu macam mana nak buat, apa tindakan yang anda perlu buat untuk capai apa yang anda impikan, InshaAllah anda akan capai apa yang anda nak capai.
.
Macam saya dalam #verveinstituteofentrepreneurship saya dpt cara mcm mana nak capai impian saya. jika saya boleh, anda yg lain pun pasti boleh asalkan ada impian yg nak dicapai☺️
📞Azyan Shahrudin (019.473.1202)
📞Azyan Shahrudin (019.473.1202)
📞Azyan Shahrudin (019.473.1202)
.
#verveinstituteofentrepreneurship
#ba360crown
#businessacademy360
#azyanyoungmillionaire
.
.
.
#ukm #uitm #utm #unikl #usim #ump #upm#utem #malaysia #ukm #uitmshahalam #johor #fightforyourdreams #dreamscometrue #rezekiAllahbagi #kptmbangi #uitmpp #azyanlifestyle #melaka #buatdapat #takbuattakdapat #skillsonlinestage3 #buatsaja #roadto6figure #rm370 #UbahKehidupan

Sambil2 main pool tu..bole la dgr pasal bisnes abam ni...:-)
.
.
📞 Wan Haziq - 011 15778158 (Whatsapp)
📞 Wan Haziq - 011 15778158 (Whatsapp)
📞 Wan Haziq - 011 15778158 (Whatsapp)
.
.
#BusinessAcademy360
#BA360Crown
#MajesticApprenticeCrew
#MAC1
#ProjekMACerization
#DareToDream
#HaziqYoungMillionaire
#ProjekIncomeTurbo
#RetireYoungRetireRich
#OnlineSkillStage3 .
.
#ukm #upm #uniten #uitmpuncakalam #uitm #uitmshahalam #uitmpp

👗 ARMANI DRESS
1 Helai RM35
3 Helai RM100
Exc postage
.
Soft Cotton Crepe
Material sejuk & tak licin
Size: Free size S fit to L
.
Ukuran dalam inci
Bust: 36' (MAX)
Labuh dari bahu: 51' ( MAX tinggi 162CM)
Punggung: 46' (MAX)
*Preggy Mommy boleh pakai*
.
.
TO ORDER SCREENSHOT & WHATSAPP 0134478528
.
.
#bazaaronline #bazarpaknil
#bazaaronlinemalaysia #sayajualmurah #sayajual #sayajualdress #sales #baju #butikdressonline #butikonline #dress #dressmurah #lollyzcloset #ukm #uitm #upm #kptm #uum #kedah #perak #terengganu #kelantan #pahang #utara #selatan #sabah #sarawak #like4like #instamalaysia

Cik lola nk tolong korang yg alami
Kulit Muka lebihan minyak dgn menggunakan sabun 🤔
.
Muka yg berminyak smpai boleh buat goreng ikan 🙊.
.
yg jerawat merata2..
.
Parut di mana2..
.
Yg sllu muka aktif siang...
.
Yg nk kerapkan cuci muka tp tanpa mengeringkan kulit dan melupas
.
Nie haaa ubat nyaa.. Sabun muka #Hacare 🙈🙈.. Boleh guna unlimited, xkisah brapa kali pun, xpedih, x melupas 😘😘
.
mpunyai khasiat madu yg tggi.. Lagi superbbb bila guna one set.. Sure puas hati 😘😘
.
(+) tak percaya??? Tengok sini untuk feedback ohsem dari pengguna produk Ha Care ( #testimonihacare )
.
💞 those yg send pic skin after n before apply product HACare, akan dapat free sabun madu next order..jimat rm15 😊
👇
CARA ORDER :
💚walk in butik lala lola, kubang kerian
💚wasap me +6010 5754324
💚wechat adilazahaimi
.
#HACARE #SABUNMADU #KRIMMADU #SATINSKINZ #KCOLLY #IBUPUTIH #babiesblink #SAYAJUAL #IPCD #bvrc #ukm #upm #vendorkotabharu #vendorkelantan #vendorwanted #vendorneeded #vendorbutik #produkmadu #productmadu #jualmurah #produkmurah #produkberkesan #alhamdulillah #dherb #dherbs #quputehmillenia

NEW STOCK. READY STOCK & READY TO POST. .
Baju Kurung Moden (2 PASANG RM130)
Material : English Cotton
Design : modern( bukan jenis potongan ketat)
Jenis Kain: Kain selisih depan ( kain pakai)

Saiz : XS - XL (ukuran baju ada digambar) **Saiz limited tau. Saya sarankan uolls tanya saya dulu sebelum buat payment.

1PASANG RM65
2 PASANG RM130

POSTAGE
1PASANG RM7 SM, RM10 SS
2 PASANG RM10, RM15 SS
.
⛔ No booking. Siapa cepat dia dapat
⛔ NO COD, melalui online ➡ pos sahaja
.
Cara order :
1- Screenshot gambar baju.
2- Whatsapp saya code baju beserta saiz di nombor +60126068952
3- Saya akan cek stok dahulu 😊
Happy shopping 💃
.
Untuk order / fast respon whatsapp saya di 0126068952. .
#bajukurungcotton #bajukurungmoden #bawalsaudia #tudungbawalsaudia #uitmstudent #upm
#seremban #kulai #kedah #pulauperhentian #kundasang #lofattah #bajubridemaids #bridemaidsmalaysia #bajuraya2017 #UniMas #upm #bajukurungcottonmurah #kurungcottonmurah #amyramar #cottonkurung #kurungcotton #terengganu #butterworth #bajumuslimah #perak #kedah #bajukurungpahang #kurungpahang #batucaves #gombak #selayang

follow this page in feedly

Most Popular Instagram Hashtags