[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#upm

1044641 posts

TOP POSTS

PMPP SESI 2017/18 .
🌳 Calon Kawasan Fakulti Perhutanan 🌳
.
.
Dengar dengarkanlah manifesto saya! 💪🏻#CalonMP #SuaraMahasiswaSuaraKita #VoteForMASH #PutraLead #TeamUPM

11:23am | 12 Feb 2017
Satu perkara yang benar bila masuk hutan ni, nikmat makan tu lain. Bagi je lempeng inti telur hancur, dia sama taraf sedap macam makan sambal udang dekat rumah. 🙄
#CITYTRAIL #hike #kitahiking #mountainview #mountains #Mextures #bealpine #Mountainlife #adventures #camping #adventure #mycare @worlderunners #hikingadventures #uitm #uitmpuncakalam #puncakpadu #upm #ikutcarakita#hikingtrails #travelgram #travelling #malaysia #malaysian #pencintagunung #instapendaki

"LELAKI JENIS LUPA MEMBER"
.
[ARIFF SOMBONG - TEAMBUATHAL]

Video ni menjelaskan kenapa Ariff sering tiada dalam video.

Mohon tag member korang yg macam ni.

@a_syafiq_ahmad
@ariff_jalil
@akmalazwar
@amnazhan
@imainulhkm

#teambuathal #tbh #asaproduction #awek #uniten #uitm #uitmpp #unikl #mfi #gmi #ukm #upm #upnm #sombong #kajang #bangi #upten #ootd #friendzone #kucing

"LELAKI JENIS LUPA MEMBER" [ARIFF SOMBONG - TEAMBUATHAL]

Video ni menjelaskan kenapa Ariff sering tiada dalam video.

Mohon TAG member korang yg macam ni.

@a_syafiq_ahmad
@ariff_jalil
@akmalazwar
@amnazhan
@imainulhkm

#teambuathal #tbh #asaproduction #awek #uniten #uitm #uitmpp #unikl #mfi #gmi #ukm #upm #upnm #sombong #kajang #bangi #upten #ootd #friendzone #kucing #akmalazwar #positivevibes #kacakbolehlah #instaseleb #motifviral

NEW ARRIVAL
#6100 RIPPED and DENIM OVERALL .
➰REAL JEANS / DENIM
➰Available size 33 (XL) / 35 (2XL) ❗️SUGGEST ONE SIZE BIGGER❗️
.
PRICE RM80 SM /RM86 SS
.
☑️ ☑️ Size 33 (XL)
Waist 33-35in
Hips 38in
Crotch 11.5in
Thigh 17in
Length 39in
.
☑️ Size 35 (2XL)
Waist 35-37in
Hips 39in
Crotch 12in
Thigh 18in
Length 39in
.

Note : WARNA MUNGKIN XSAMA 100% SEPERTI DALAM GAMBAR.FAKTOR PENCAHAYAAN CAMERA

Berminat??? cara order
⬇⬇⬇
👉🏻screenshort item , dm/pm @
Whatsapp 📲0196327514

NOTE:SERIUS BUYER BOLEH TERUS WHATSAPP IRA,,UNTUK MEMUDAH KAN SEGALA URUSAN
TERIMA KASIH.

kenape perlu order dgn kami
✅harga termurah
✅berkualiti
✅100% trusted seller

follow @kedaimurah_ira
follow carousell.com/kedaimurah_ira

#igers #blogermalaysia #bazar #bazarpaknil #uitm #upm #roketinstamethod #fashion #style #stylish #blousemurahmalaysia #denim #instagood #pretty #swag #pink #girl #girls #design #model #dress #blousemurah2 #styles #outfit #overall #jumpsuit #shopping #glam

~🌹❤Touchdown Moment of AK6431 from KBR..Good Afternoon Pepps😉😉❤🌹~
_____________________________ ^
^
^
^
✈AirAsia
✈A320-216
✈9M-AQD
✈UPM LIVERY
^
^
______________________________

#airasia #airbus #malaysiaairports #plane #planeporn #planelover #aviation #spotter #airasiax #avgeek #airport #aviationlovers #megaplane #plane #airlines #picoftheday #igdaily #tagsforlikes #instagood #instaphoto #boeing #cabincrew #planephotography #aircraft #instagramaviation #flyhigh #instaplane #aviationenthusiast #planespotting #upm

Perkongsian kehidupan .

Kehidupan ni tak de kata orang semua orang nasib sama. Tetapi segala apa yang berlaku kita kena bersyukur .

Sebab segala kesusahan, kepahitan, kesakitan, cubaan dan dugaan itu semua nikmat. Nikmat mana yang kita mampu dustakan .

Kalau orang susah, dia rasa susah tu. Orang senang tak rasa susah tu. Jadi segala apa jua keadaan yang berlaku kita kena sentiasa bersyukur .

Jangan kita sebelum ni senang bila tak rasa susah, bahagia tiba-tiba datang satu masalah kita rasa putus asa. Jangan. Sebab Rahmat Allah itu luas .

Farlieyna :
017.4481.394 WhatsApp/Telegram
017.4481.394 Mesej
017.4481.394 Call .

#businessacademy360 #ba360amethyst #programgandakanwangsimpanan2k17 #ccuser #youngmillionaire #berniagadarirumah #politeknikseberangperai #politeknik #psmza #ptss #uitm #uitmarau #uitmmachang #uitmmerbok #uitmpp #uitmsamarahan #unikl #klmu #kolejkomuniti #giatmara #upm #usm #utm #uthm #unimas #uia #kptm

JOM SEMUA...
.
@Regranned from @ajimaura - SEBARKAN SEGERA!!!
KITA AKAN BUAT TASK
.
PUKUL 8.00 MALAM
BUAT POSTING BEBAS.
.
GUNA HASHTAG
terapiinstagram Dan Ajimaura
.
Berserta dengan hashtag anda Yang lain.
.
Setelah posting dibuat.
Sila melawat Hashtag terapiinstagram ,like 50 posting Yang anda nampak.
.
Kemudian
.
Pergi Pula ke Hashtag ajimaura
.
Follow 30 orang Yang anda nampak disana.
.
Selepas 15 minit
Masuk sekali lagi Di Ajimaura
Follow lagi 30 orang disana.
.
Good Luck
.
@ajimaura
@Dukunsaka
@Sifucilik
@Akademi.insta

MOST RECENT

REAL MADRID 3RD KIT 17/18
.
💫Gred Copy Ori💫
.
👕LONG SLEEVE
RM 60 Semenanjung
RM 65 Sabah/Sarawak
.
📲 Whatsapp 0145011528 atau klik link di bio untuk order 😊
.
#jersionline #kedaijersi #instashop #jersimurah #jualjersi #trivia #jersimalaysia #tshirt #tshirtmurah #clutch #bagmurah #trainingpants #epl #ligasuper #halamadrid #terapiinstagram
#ajimaura #jualmurah #umt #uum #ukm #upm #unimap #uitm #utm #ump #unisza #umk #um

.
💖Pewiit Skincare 5in1 💖
.
Set Lengkap untuk penjagaan wajah.
.
1 set mengandungi:
👉 Pewiit Soap (kulit kayu manis + bunga cengkih)
👉 Day Cream (uv protection SPF50)
👉 Night Cream (merawat serta memelihara kulit)
👉 Treatment Cream (mencerah & mengurangkan melanin - Teknologi Korea & Jepun)
👉 Pewiit Scar Serum (merawat parut dan jeragat)
.
Bagi 88 orang pertama, anda akan dapat percuma:
✔ Free Postage
✔ Shiseido mask (4 pieces)
✔ Pellavina Toner Facial Collagen (125ml) (RM38)
.
====================
PROMOSI HARGA CUN !
====================
Promosi adalah terhad kpd 88 org terawal sahaja. Siapa rasa dia nak kulit cantik dan sihat dulu, dia dapat
.
ORDER SEKARANG !!! Jangan biarkan orang lain ejek korang lg !!
.
Nak HARGA PROMOSI?
▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼
Whatsapp 📱01110409119
Whatsapp 📱01110409119
Whatsapp 📱01110409119
.
HARGA YANG SUPER JIMAT !!
HARGA YANG SUPER JIMAT !!
.
.
.
#pellavina #pellavinahq #pewiitskincare #pewiitskincarehq #pewiitsoap #sabunpewiit #pewiitscarserum #pewiitfoundation #surihatimrpilot #fattahamin #neelofa #sayajual #sayajualmurah #sayapakaisayajual #produkkecantikan #jerawat #jeragat #ukm #upm #ump #umt #kulitkusam #visitmyig #nakcantik #skincaremalaysia #instashopmalaysia #produkkecantikan #shahalam #kualalumpur

Selamat petang semua. Jom place order utk postage next week. Lambat order jgn marah admin kenapa admin tak mampu nak pos awak punya cepat.

PHOTO PRINTING

Set A
(7 x 5) cm
♡ RM24 for 50 pcs

Set B
(4 x 5) cm
♡ RM20 for 50 pcs

Set C
(5 x5) cm
♡ RM24 for 50 pcs

Postage
Add RM8 SM
Add RM12 SS

WA 0146467639

#polaroidmurah #photoprinting #murahsangat #ioi #mines #upm #cod #murahgila #printgambar #gambarmurah #gambarkpop #polaroidnegerisembilan
#polaroidserdang
#polaroidupm #polaroidseremban #sayajualmurah #barangmurah #murahnih

DANIEL WELLINGTON PVC COUPLE ========================== ♻ BRAND : DANIEL WELLINGTON
♻ MATERIAL : PVC
♻ Color : REFER PIC
♻ Gender : COUPLE
♻ Condition : NEW ======================== Spek Terbaik : 💝 1 Month Warranty (Engine)
💝 Quality PVC Material
💝 Analog Function
💝 Diameter 38/34mm
💝 Gred A
💝 Jarum Saat berfungsi 💝 Sesuai untuk pasangan bercinta 💝 Jarum berfungsi dengan baik 💝 Pergerakkan Jam mengunakan bateri
💝 Condition NEW Free DW Couple Box 🔰COUPLE SAHAJA ========================= Rm65

FREE POSTAGE
SABAH SARAWAK ADD RM5

#dwwatches #terengganu #pahang #selangor #kelantan #melaka #kedah #johor #perlis #perak #sarawak #sabah #negerisembilan #jual #beli #wakdoyok #uitm #politeknik #uia #uiam #ump #upm #unisza #umt #ipta #ipts

COPY ORI 🔥💯👍
AIR MAX 90 X LV
Size 40-44
RM185sm RM190ss
.
.
.
📲WhatsApps-01110670649 📲
📲WhatsApps-01110670649 📲
📲WhatsApps-01110670649 📲
.
.
.
🗣 Barang yang berkualiti dengan design LAWA & TERKINI, pastinya membuat pernampilan anda lebih MACHO & KACAK bergaya..👟👟👍👍😎
@_KasutBracelets . terima kasih 😄👌👍👟
.
.
.
#adidas #kasutmurah #trustedseller #kasutsukan #igkasut #sayajualkasut #kasutygberkualiti #kasutbergaya #kasutberjalan #kasutkolej #kasutuniversity #kasutmalaysia #studentkerja #futsal #sesuaiuntuksemua #kasutbolehjoging #kasutnike #kasutadidas #kasutfashion #kasutgym #lelongkasut #empayar #msurian #uitmsukan #upm #msu
#kasutdiminatiramai #lelongkasut #igmalaysia
#alhmdullahsemogadipermudahkan

Bukan calon mpp hm
#upm #vscocam

Sebenarnya nampak mudah je bila cakap nanti dah berjaya akan rendah diri sentiasa . Tapi bila dah jadi , dah berjaya . Perangai riak tulah paling susah nak buang . So nak buat macam mana kalau benda ni jadi ?
.
.
Sentiasalah bersyukur . Ingat pada yg memberi kita rezeki . Tanpa kuasa dari Dia , kita usaha macam mana pun takkan jadi
.
.
📲Mira Rasyida 017.230.3585
.
.
#verveinstituteofentrepreneurship #vie #viefans #student #studentlife #parttime #parttimeonline #parttimeoffline #entrepreneur #bisnesonline #crystalcell #cc #healthbeautyproduct #internationalmarketing #malaysia #melaka
#UiTM #uitmshahalam #uitmpuncakalam #unikl #upm #uia #ukm #iium #msu

Assalamualaikum and hi semua 😘 -
- "Your Perfect Outfit Of The Day"💞 🔊🔊🔊
-
-
PISSS....PISSS.. Nak bisik sikit dekat korang2, HAH!..EXCITEDD kan!!
-
-

KITE ade BERITA BAIK untuk korang taw..
Tempahan Pre-order kite kembali lagi taw dan paling penting LIMITEDDDD !!! Sebab design kita pun limited tau 😱😱 --------------------------------------------------------------------------------
Pandanglaaaaa lihatlaaaa.. Koleksi baju muslimah yg cantik dan sangatlah murahh,
Marilah cuci2kan mata, tgk2 design baru pasti hati gundah gulana!!. 💃💃💃 Rekaan khas didatangkan untuk meraikan korang2 yang bersahabat di luar sana. 👩‍❤‍👩 Boleh pakai sedondon dengan best friend korang ke atau nak buat baju batch pun boleh tau 😇 sisters giteww -
-
- ✅ Code Design: 'UT09 Sister Squad'
✅ Material Tetra Cotton 🚧🚧🚧🚧🚧🚧
-
-
-
#CLOSE ORDER : 6 Oktober 2017
#HARI PENGEPOSAN : 10 November 2017

CEPAT PM LAJU LAJU!!
Sebarang pertanyaan, boleh terus menghubungi melalui WHATSSUP di talian,
-
-
- 📞PM/WA/ - 0175282859
📞PM/WA/ - 0175282850
📞PM/WA/ - 0175282850
-
-
-
- ❤️❤️❤️ #encourageukhwah#tilljannah #bajumuslimah#patuhsyariah#bestfriend#mampumilik#jalantar#uiam#ukm#upm#bazarpaknil#butikmuslimah#ukhtees#sahabat#tshirtmurah#mampumilik

cakkk❗
eh3 tengok tu #eirasyazira pon guna #perfectusfoundation tauuu
ringan halus xbrcapuk n yg penting xpyh pakai bedak daa 😍
perfectus foundation rm49 je ualls

http://Www.wasap.my/60103556515/pf
COD bangi/kajang/putrajaya🌸

#perfectusfoundation #makeupartismalaysia #muamalaysia #bangi #bangisentral #bangigateway #pknsbangi #ioimallputrajaya #alamandaputrajaya #putrajaya #cyberjaya #cheras #nilai #bandarteknologikajang #kajang #uniten #upm #ukm #uptownbangi #rekosentral #bazarpaknil

JS3647 JESSICA MINKOFF

MATERIAL : QUALITY ARTIFICIAL LEATHER

GRED : AAA
PRICE : RM58
POSTAGE : 0.8KG (SM FREE, SS RM10)
.
Cantik x uollss, sesuai sgt dengan uolss yg stylo mylo tu
.
Meh whatsapp sekarang untuk order +6019-471 1709

Most Popular Instagram Hashtags