#unizkm

1705 posts

TOP POSTS

Prime esperienze #odonto #unizkm #diga #sigillatura

Come mi disse un saggio un giorno: È IMPORTANTE LA FISIcOTERAPIA. Sig.Razzi

Ad maiora🎓❤ #graduation 💯#unizkm #happiness

Prima visita 😷💪🏽🔝 #unizkm #odonto #esercitazione

MOST RECENT

Merrni një diplomë të përbashkët në bashkëpunim me universitetet italiane dhe mësoni nga stafi akademik më i mirë dhe me ekspertizë të thelluar. Jeni gati të na bashkoheni?
Për më shumë: https://goo.gl/NgktPk #unizkm #universidadcatolica

Udhërrëfim, dije dhe përvojë praktike në Farmaci! Bashkohu me ZKM dhe merr një diplomë të përbashkët! Puno në BE! Për më shumë: https://goo.gl/YaZ1N9 #unizkm #universidadcatolica

Bëhu arkitekti i së ardhmes tënde! Bashkohu me ZKM për një diplomë të përbashkët dhe ndiq një karrierë në BE! Për më shumë: https://goo.gl/fgRsvo #universidadcatolica #unizkm

Nuk ka të bëjë vetëm me dijen! Ka të bëjë me frymëzimin dhe
udhërrëfimin! Dhe studentët tanë i marrin këto nga profesionistët më të mirë në fushën e tyre! Shihni takimet e studentëve tanë me arkitektët dhe profesorët Maria Frazia Eccheli dhe Stefano Boeri këtu: https://goo.gl/uLzafg & https://goo.gl/YHyLpd #unizkm #zkm#universidadcatolica

ZKM shpërblen përpjekjet dhe punën tuaj të mirë! Na kontaktoni dhe mësoni detajet për uljet & bursat: +355 42 273 290 #universidadcatolica #unizkm

Mësoni nga profesorët më të mirë italianë, në bashkëpunim me Universitetin e Studimeve të Barit! Për më shumë:https://goo.gl/R39nW6 #unizkm #universidadcatolica

Most Popular Instagram Hashtags