#unisem

1011 posts

TOP POSTS

I ❀ SKYWORKS πŸ˜πŸ‘“πŸ’ΈπŸ’±πŸ’° #finaltest #bshift #unisem #ipohperakmalaysia

Harus berusaha menjadi seperti orang baru, karena memang kenyataannya aku orang baru di tempat itu... #unisem #batam #ngomongcoro

Meskipun tak mengenal satu sama lain setidaknya mereka menemani, meskipun kepergian telah menanti
#Kawanpkl
#unisem
#sorrytag

#μœ λ‹ˆμ…ˆ #ν™”μ„± #UNISEM
#접견싀
μœ€μ€€ν˜ΈλŒ€λ¦¬λ‹˜ λ”μš΄ 날씨에도 ν™”μ΄νŒ…μž…λ‹ˆλ‹€πŸ˜Š

Beach party... πŸ˜‚πŸ˜‚
#unisem #25thannivesaryparty #beachparty #lethavesomefun

Kangen sama tempat ini #shipping#unisem

Report LI dah siap, esok present, tapi sebulan lebih lagi baru habis intern

#CoverPunWarnaOren
#Internship
#UNISEM
#FSTPI
#UTHM

MOST RECENT

#μœ λ‹ˆμ…ˆ #ν™”μ„± #UNISEM
#접견싀
μœ€μ€€ν˜ΈλŒ€λ¦¬λ‹˜ λ”μš΄ 날씨에도 ν™”μ΄νŒ…μž…λ‹ˆλ‹€πŸ˜Š

NARS INSIST EYESHADOWS ❀

Yang ni kecik comei boleh letak dlm beg sng bawak travel 😘
Warna2 vibrant mmg akn nmpkkn muka korang segar & muda ❀

PM/whatsapp iqa πŸ“©πŸ“²
0175433429

#eggbrush #eggbrushmurah #eggbrushipoh #ipohcityawesome #codipohperak #codipoh #codbotani #unisem #berusikankekek #berusmakeupmalaysia #makeupbrushes #makeupbrushmalaysia #berusfoundation #pemborongkosmetikipoh #pemborongkosmetik #kosmetikori #kosmetikipohmurah

#narsmurahmalaysia #narsdupe #eyeshadowmalaysia #eyeshadowpalette #eyeshadownars

YSL COMPACT POWDER πŸ‘‘

Bedak compact ni bekasnya nampak mewahhhh sangatπŸ’«

Available for 2 code tau! 😘 πŸ‘‰code 2
πŸ‘‰ code 3

Siapa yang biasa pakai code 1 bole try ambik code 2 sebab code 2 pon dah cerah tau! Harga mur mur jew.. 😍😍 πŸ‘‘Price: RM20

Jom whatsapp iqa πŸ“©πŸ“²
0175433429

#yslcompact #yslcompactpowder #compactpowder #kosmetikipohmurah #kosmetikdupemurah #kosmetikdupe #pemborongkosmetikipoh #pemborongkosmetik #kosmetikipohmurahGila #openfordropship #compactpowdermurah #penjualkosmetik #codipohperak #codipoh #codbotani #unisem #codsimpangpulai

NARS INSIST EYESHADOWS ❀

Yang ni kecik comei boleh letak dlm beg sng bawak travel 😘
Warna2 vibrant mmg akn nmpkkn muka korang segar & muda ❀

PM/whatsapp iqa πŸ“©πŸ“²
0175433429

#eggbrush #eggbrushmurah #eggbrushipoh #ipohcityawesome #codipohperak #codipoh #codbotani #unisem #berusikankekek #berusmakeupmalaysia #makeupbrushes #makeupbrushmalaysia #berusfoundation #pemborongkosmetikipoh #pemborongkosmetik #kosmetikori #kosmetikipohmurah

#narsmurahmalaysia #narsdupe #eyeshadowmalaysia #eyeshadowpalette #eyeshadownars

Egg brush ❀

Sangat sesuai untuk blending foundation korang. Best tau! Super gemoks 😘

RM15 each

PM/whatsapp iqa πŸ“©πŸ“²
0175433429

#eggbrush #eggbrushmurah #eggbrushipoh #ipohcityawesome #codipohperak #codipoh #codbotani #unisem #berusikankekek #berusmakeupmalaysia #makeupbrushes #makeupbrushmalaysia #berusfoundation #pemborongkosmetikipoh #pemborongkosmetik #kosmetikori #kosmetikipohmurah

Moment πŸ’•πŸ’•πŸ’•
.
.
#holidays #weekend #familly #unisem

🌽 #unisem maíz #euros

Yeahhhhuuu
JERAWAT & SUNBURN
dah KURANG!!! 😍😍😍 Terima kasih #greenteamintfacescrub πŸ˜™πŸ˜™ Sebab dah bantu ramai dlm menyelesaikan masalah kulit mereka πŸ˜‰πŸ˜‰πŸ˜‰ Yang penting... K.O.N.S.I.S.T.E.N
Nak cantikk...
Jangan malas... πŸ“žπŸ“žOrder by wassap/dm/call
0134366246

#gmfs
#scrubsejuk
#malaysiascrub
#scrubviral
#byherinspire
#unisem
#simpangpulai
#mydinrtcgopeng
#cantiksamasama

Ibu2 preggy yg tkot nak pakai skincare..
Takot nak consume supplement..
Boleh try scrub sejuk semulajadi ni.. Bahan2 semula jadi ja yg terkandung dalam scrub viral ni
-walnut
-greentea
-peppermint
-argan
-stemcell

Sgt sesuai utk ibu2 mengandung dan juga sesuai utk semua jenis kulit.. #byherinspire
#gmfs
#beauty
#scrubsejuk
#scrubsejuk
#unisem
#mydinrtcgopeng
#unisemipoh
#simpangpulai
#puoipoh
#rtmperak
#cantiksamasama
#sayapakaisayajuai
#syawal

DONE COD!

Nanad cover area:
-SIMPANG PULAI
-GUNUNG RAPAT
-GOPENG
-BATU GAJAH
-UNISEM
-KAMPUNG TANJUNG
-RNR RTC GOPENG
-MYDIN RTC GOPENG

Nak COD or POS
kabor le ye

Wassap Nanad:
0134366246

Dm/Call pon boleh πŸ˜™πŸ˜™πŸ˜™ #byherinspire
#gmfs
#beauty
#unisem
#mydin
#sayapakaisayajuai

Most Popular Instagram Hashtags