[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#unirazak

13263 posts

TOP POSTS

[LOW RISK, HIGH RETURN]

Real investment di OTC MARKET minimum RM1350 dan gain profit RM6000-RM20,000 dalam tempoh 18 bulan. Dengan modal serendah RM1350 anda akan dapat 390 unit saham yang bernilai 2.45 usd per unit. Tapi company bagi offer anda beli saham dengan harga bawah 1 usd per unit. Untung ke untung?

Alhamdulillah setiap hari ada peningkatan positive dari orang ramai yang invest dalam business ni. Semakin ramai yang ambil peluang awal sementara harga saham masih murah. Selepas ini akan ada banyak lagi projek-projek baru yang company akan jalankan dan pada waktu itu jangkaan harga saham akan naik sehingga 10 usd per unit

Berminat dan serius untuk invest direct dm/wasap saya

Mohd Aizuddin
018-2978462 Whatsapp
018-2978462 Whatsapp
. . .
#investment #OTCMarket
#NamiCorp #realshare
#bloomberg #cryptocurrency
#nyse #aizuddinjournal #projekgandakansimpanan
#realinvestment #uitmpp
#uitmbertam #unisel #unikl #unirazak #klcc #igersmy

road to degree #unirazak #economics

Thumbs up to a great headstart as the fresh new undergraduates of #Unirazak !

#registrationday
#septemberintake2017

Cakap terang lagi terang dari HID,
Orang nya low profile tapi ranking MVP,
Hajat nak luaskan kuasa macam JDT #galanight #unirazak

WHAT IS Business Academy 360 ?
.
💼Business Academy 360 adalah sebuah platform yang ditubuhkan bagi melahirkan modal insan yang mampu menjadi usahawan yang berpendapatan dan berjaya.
.
💼 Menggunakan konsep 'EARN WHILE YOU LEARN' yang bermaksud 'you will earn money while you learn how to make money'
.
💼Serta Menggunakan platform perniagaan yang telah disediakan dan terbukti berkesan utk pelbagai peringkat umur , tanpa mengira kedudukan , pencapaian akademik , umur atau bangsa juga negara.
.
.
Mohd AlfiQ
0111.412.6984

#businessacademy360
#ukm #upm #uniten #uitmpuncakalam #uitm #uitmshahalam #uitmpp #uitmbertam #unisel #unikl #unirazak #klcc #igersmy #vscocam #gmi #ioi #Cheras #serdang #utmspace #gbecsabah #gbecsapok #gradedbusinesseliteclub

Unirazak 13 Clubs Night 2017 ✨💕
#unirazak #myunirazak #brsbeteam

Take photo with Datin Nor Hafizah Dean CSASI UniRazak. She is such an inspiring woman leader. #orientation#PhotowithDean#CSASI#UniRazak

6 April 2017 : Some of our members attended Fed Ex & JA Malaysia's International Trade Challenge program as they celebrated it's 10th anniversary in KL 🎉✨ #jamalaysia #unirazak #youngenterprise #fedexmalaysia

MOST RECENT

[LOW RISK, HIGH RETURN]

Real investment di OTC MARKET minimum RM1350 dan gain profit RM6000-RM20,000 dalam tempoh 18 bulan. Dengan modal serendah RM1350 anda akan dapat 390 unit saham yang bernilai 2.45 usd per unit. Tapi company bagi offer anda beli saham dengan harga bawah 1 usd per unit. Untung ke untung?

Alhamdulillah setiap hari ada peningkatan positive dari orang ramai yang invest dalam business ni. Semakin ramai yang ambil peluang awal sementara harga saham masih murah. Selepas ini akan ada banyak lagi projek-projek baru yang company akan jalankan dan pada waktu itu jangkaan harga saham akan naik sehingga 10 usd per unit

Berminat dan serius untuk invest direct dm/wasap saya

Mohd Aizuddin
018-2978462 Whatsapp
018-2978462 Whatsapp
. . .
#investment #OTCMarket
#NamiCorp #realshare
#bloomberg #cryptocurrency
#nyse #aizuddinjournal #projekgandakansimpanan
#realinvestment #uitmpp
#uitmbertam #unisel #unikl #unirazak #klcc #igersmy

Kerana terlalu sibuk bekerja, sudah lama rasanya tidak membaca buku.. "Bacalah (wahai Muhammad)!!! Dengan nama Tuhanmu yang menciptakan (sekalian makhluk)" Surah Al-Alaq, Verse 1. Membaca adalah asas untuk menimba dan menambah ilmu pengetahuan untuk menjadi bekalan dunia dan akhirat.. #myunirazak #unirazak #unirazakkebanggaandihatiku #zabidpvcunirazak #kementerianpendidikantinggi #jabatanpendidikantinggi #alquran #alalaq #baca #ilmu #boutique #innovation #leadership #entrepreneurship #jalantangsi #kualalumpur

KARRIMOR WIND 25+5

WHATSAPP : +60145103310 atau tinggalkan nombor

8 Sebab anda perlu membeli beg ini
◾ Saiz : 40 Liter (Sesuai untuk 4 Hari)
◾ Ruang utama, poket hadapan, zip atas, ruang botol
◾ Besi untuk support belakang
◾ Padding yang tebal dan selesa
◾ Percuma raincover
◾ Sesuai untuk pelbagai aktiviti lasak
◾ Harga : RM 120
◾ Penghantaran percuma ke Semenanjung
◾ + RM 20 ke Sabah & Sarawak
◾ Ada warna-warna lain lagi
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
8 Reasons you must buy this bag
◾ Size : 40 Litre (Suitable for 4 Days)
◾ Main compartment, upper compartment, front pocket, bottle compartment
◾ Steel for back support
◾ Thick and comfy padding
◾ Raincover included
◾ Suitable for backpacking, hiking
◾ Price : RM 120
◾ Free postage to Semenanjung
◾ + RM 20 to Sabah & Sarawak
◾ More colours available

#uitm #uitmpp #utm #unikl #unisza #upm #ukm #utem #ump #unimap #unisel #unirazak #universitimalaya #quechua #malaysia #deuter #jackwolfskin #karrimor #deutermurah #jualbeg #deuteronline #deutermalaysia #deutervietnam #kedaideuter #jualbegmurah #begmurah #uitmsalam #uthm #airasia #mhy29

DEUTER CERRETORRE

WHATSAPP : +60145103310 atau tinggalkan nombor

8 Sebab anda perlu membeli beg ini
◾ Saiz : 35 Liter (Sesuai untuk 3 Hari)
◾ Ruang utama, poket atas, poket hadapan ruang botol ruang kasut
◾ Besi untuk support belakang
◾ Padding yang tebal dan selesa
◾ Percuma raincover
◾ Sesuai untuk pelbagai aktiviti lasak
◾ Harga : RM 95
◾ Penghantaran percuma ke Semenanjung
◾ + RM 16 ke Sabah & Sarawak
◾ Ada warna-warna lain lagi
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
8 Reasons you must buy this bag
◾ Size : 35 Litre (Suitable for 3 Days)
◾ Main compartment, front compartment, upper pocket, bottle pocket, shoes compartment ◾ Steel for back support
◾ Thick and comfy padding
◾ Raincover included
◾ Suitable for backpacking, hiking
◾ Price : RM 95
◾ Free postage to Semenanjung
◾ + RM 16 to Sabah & Sarawak
◾ More colours available

#uitm #uitmpp #utm #unikl #unisza #upm #ukm #utem #ump #unimap #unisel #unirazak #universitimalaya #quechua #malaysia #deuter #jackwolfskin #karrimor #deutermurah #jualbeg #deuteronline #deutermalaysia #deutervietnam #kedaideuter #jualbegmurah #begmurah #uitmsalam #uthm #airasia #mhy29

BELI 1 BEG DAPAT 1 BEG PERCUMA?
.
Macam tak betul je
.
Betul, tak tipu 😁 Beli beg 45L dapat 1 beg pouch
.
Deuter Traveller 45+10 terdiri dari beg 45L, dan pouch bag. Boleh dicantum sekali
.
Stok baru sampai ni. Rugi tak beli
.
DEUTER TRAVELLER 45+10

WHATSAPP : +60145103310 atau tinggalkan nombor

8 Sebab anda perlu membeli beg ini
◾ Saiz : 45 Liter (Sesuai untuk 4-5 Hari)
◾ Percuma pouch bag
◾ Besi untuk support belakang
◾ Padding yang tebal dan selesa
◾ Sesuai untuk pelbagai aktiviti lasak
◾ Harga : RM 125
◾ Penghantaran percuma ke Semenanjung
◾ + RM 20 ke Sabah & Sarawak
◾ Ada warna-warna lain lagi
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
8 Reasons you must buy this bag
◾ Size : 45 Litre (Suitable for 4-5 Days)
◾ Free pouch bag
◾ Steel for back support
◾ Thick and comfy padding
◾ Suitable for backpacking, hiking
◾ Price : RM 125
◾ Free postage to Semenanjung
◾ + RM 20 to Sabah & Sarawak
◾ More colours available

#uitm #uitmpp #utm #unikl #unisza #upm #ukm #utem #ump #unimap #unisel #unirazak #universitimalaya #quechua #malaysia #deuter #jackwolfskin #karrimor #deutermurah #jualbeg #deuteronline #deutermalaysia #deutervietnam #kedaideuter #jualbegmurah #begmurah #uitmsalam #uthm #airasia #mhy29

WHAT IS Business Academy 360 ?
.
💼Business Academy 360 adalah sebuah platform yang ditubuhkan bagi melahirkan modal insan yang mampu menjadi usahawan yang berpendapatan dan berjaya.
.
💼 Menggunakan konsep 'EARN WHILE YOU LEARN' yang bermaksud 'you will earn money while you learn how to make money'
.
💼Serta Menggunakan platform perniagaan yang telah disediakan dan terbukti berkesan utk pelbagai peringkat umur , tanpa mengira kedudukan , pencapaian akademik , umur atau bangsa juga negara.
.
.
Mohd AlfiQ
0111.412.6984

#businessacademy360
#ukm #upm #uniten #uitmpuncakalam #uitm #uitmshahalam #uitmpp #uitmbertam #unisel #unikl #unirazak #klcc #igersmy #vscocam #gmi #ioi #Cheras #serdang #utmspace #gbecsabah #gbecsapok #gradedbusinesseliteclub

Congratulation to Asst. Prof. Dr. Kenneth Cafferkey for winning the Award for Excellence 2017 - Emerald Literati Awards for his Outstanding paper.
The title "Exploring the HRM performance relationship: the role of creativity climate and strategy" was published in EmeraldInsight.com.
Read more in http: www.emeraldinsight.com/10.1108/ER-06-2015-0110

#myunirazak #innovation #leadership #entrepreneurship #ipts #hrm #emeraldinsight #literati #kementerianpendidikantinggi #mba #mbaunirazak #soaringupwards #mohe #gsbunirazak #brsbe #tarsog #unirazak #jalantangsi #kualalumpur #malaysia

.
SIAPA NAK INI KEPUK, JGN MENGEMIS, USAHA SENDIRI YA😉.
.
.
Ada orang cakap buat business ni akan menyebabkan kita asik fikir duit ja , asik fikir dunia ja ! Betul meh ?🤔 ___
Sebenarnya kalau kita tidak berbusiness pun still akan fkr pasal duit. Pernah kah nmpk cikgu bekerja tanpa mengharapkan gaji ? Doktor kerja tak mengharapkan bayaran ? Tidak pernah kan . Mksudnya semua orang dalam dunia ni memikirkan duit tanpa sedar tak sedar .
Dan cara paling senang untuk kau tidak fikir tentang duit adalah dengan MENJADI KAYA 😅😆 Saya mencari 4 orang yang terawal untuk join venture dalam RTempire minggu ni. Offer tutup sampai hujung minggu ini SAHAJA !.
Deecruz Cladius
Watsapp/ call/mesej
011.2534.2069

#RTempire
#BusinessSchoolClub
#Poliku
#Kuching
#Sabah
#DareToDream
#ProjekIncomeTurbo
#RetireYoungRetireRich
#UbahKehidupan .
.
#ukm #upm #uniten #uitmpuncakalam #uitm #uitmshahalam #uitmpp #uitmbertam #unisel #unikl #unirazak #klcc #igersmy #vscocam #gmi #ioi8

DEUTER AC LITE 32 (45L)

WHATSAPP : +60145103310 atau tinggalkan nombor

8 Sebab anda perlu membeli beg ini
◾ Saiz : 45 Liter (Sesuai untuk 4 Hari)
◾ Ruang utama poket atas, ruang botol air
◾ Besi untuk support belakang
◾ Padding yang tebal dan selesa
◾ Percuma raincover
◾ Sesuai untuk pelbagai aktiviti lasak
◾ Harga : RM 110
◾ Penghantaran percuma ke Semenanjung
◾ + RM 20 ke Sabah & Sarawak
◾ Ada warna-warna lain lagi
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
8 Reasons you must buy this bag
◾ Size : 45 Litre (Suitable for 4 Days)
◾ Main compartment, bottle compartment, upper pocket
◾ Steel for back support
◾ Thick and comfy padding
◾ Raincover included
◾ Suitable for backpacking, hiking
◾ Price : RM 110
◾ Free postage to Semenanjung
◾ + RM 20 to Sabah & Sarawak
◾ More colours available

#uitm #uitmpp #utm #unikl #unisza #upm #ukm #utem #ump #unimap #unisel #unirazak #universitimalaya #quechua #malaysia #deuter #jackwolfskin #karrimor #deutermurah #jualbeg #deuteronline #deutermalaysia #deutervietnam #kedaideuter #jualbegmurah #begmurah #uitmsalam #uthm #airasia #mhy29

Bersama Tan Sri Kamarul Ariffin Mohamed Yassin, seorang tokoh veteran UMNO dan juga seorang pengarah filem, di Festival Filem Malaysia ke 29 yang diadakan di Dewan Merdeka PWTC. Nice to meet you Tan Sri 😊 #myunirazak #unirazak #unirazakkebanggaandihatiku #zabidpvcunirazak #umno #veteran #tansrikamarulariffin #pengarah #filem #seni #ffm29 #festivalfilemmalaysia29 #pwtc #dewanmerdeka #boutique #innovation #leadership #entrepreneurship #jalantangsi #kualalumpur

[TAK FAHAM2 JUGAK KAU NI YE]
.
.
.
Apa yang korang kena faham pasal investment abam ni? Ramai yang tanya. Apa investment yang abam buat ? .
Investment ni luas dik. Investment byk platform. Dan investment ni bukan benda2 mcm bisnes2 kena jual2 produk ke, kena tarik2 org join ke. Tak ye dik. Itu namanya 'business'. Korang keluar modal untuk korang run bisnes.
.
Tapi bila abam sebut 'investment'. Apa yg korang perlu buat, hanya melabur modal sahaja. Tak perlu cari2 orang ke apa kalau korang tak nak jadi agent. Korang just nak tunggu profit sahaja. Invest sahaja.
.
Dan tapi lagi, investment yg abam buat jugak, dia membuka peluang utk korang yg rasa nak invest dan nak tambah side income, company abam bukak keahlian utk jadi agent selepas korang invest.
.
Means kat sini, apabila korang sudah selamat melabur di company abam, korang ada dua pilihan. Dua apa ? 2 choices. Sama ada ;-
.
Nak invest sahaja atau nak buat bisnes. Erti kata lain korang nak tambah side income, korang akan dilatih utk jadi agent. Paham ? .
Dah paham, dah minat, pm lah abam. Okay ?
.
No ade di bio
No ade di bio
.
#CrownSapot
#BusinessAcademy360
#BA360Crown
#JomSaving
#ProjekSavingDuit2017
#MajesticApprenticeCrew
#ProjekMACerization
#DareToDream
#DausYoungMillionaire
#lookingforinvestors
#MoneyBackGuarentee
#Grandmillionaireclub
#GMC
.
#ukm #upm #uniten #uitmpuncakalam #uitm #uitmshahalam #uitmpp #uitmbertam #unisel #unikl #unirazak #klcc #igersm

road to degree #unirazak #economics

:
[DULU LAIN SEKARANG LAIN]
.
.
.
.
Lain dari segi penampilan, pemikiran dan tingkahlaku. Dalam apa jua yang sedang kita buat sikit demi sedikit mematangkan kita. Ada orang kata bila kau kemas "Eh orang kaya baru" ada juga yang kata bila kau cuba perbetulkan perbualan "Sejak kau kaya ni sombong pulak". .
.
Sedikit demi sedikit orang cuba beri kritikan yang tak membantu pada kita, lagi lagilah pada mereka. Tetapi janganlah kau jatuh dengan pndangan orang yang tak beri apa2 pun pada kita.
.
.
Sesiapa yang ingin menjana pendapatan bersama saya di dalam BusinessAcademy360, kehadiran anda dialu alukan, peduli apa orang kata, anda ingin ubah hidup anda? Ubahlah! .
.
Saya memerlukan 4 orang untuk sekaligus menjadi business partner saya dan dapat SATU OFFER dasyat dari saya. Nak tahu apa ? Cepat pm. Mungkin awak orang yang bertuah. 😎
.
.
Mohd AlfiQ
0111.412.6984
.
.
#BusinessAcademy360
#ProjekIncomeTurbo
#RetireYoungRetireRich
#UbahKehidupan
#ukm #upm #uniten #uitmpuncakalam #uitm #uitmshahalam #uitmpp #uitmbertam #unisel #unikl #unirazak #klcc #igersmy #vscocam #gmi #ioi #gbecsapok #gradedbusinesseliteclub

Alhamdulillah. Thanks dear customer, Ezreen & kwn2 kerana telah memilih Pakej Student dgn Langkawi Travel and Tour 💕. InsyaAllah next time kita jumpa lagi yerr!!! Terima kasih juga atas feedback dan sokongan anda kepada kami.
.
.
Haa korang yang lain? Apa tunggu lagi? Sesapa yang nak booking atau ada sebarang pertanyaan boleh klik link di atas decription SKRG.!
http://www.wasap.my/60132029931
http://www.wasap.my/60132029931 .
.
Instagram: @langkawitravelandtour

#sayajual #pakejlangkawi #keretasewalangkawi
#pakejstudent
#cuticutimalaysia #awalmuharram #universitimalaya #ukmbangi #ukm #upmserdang #usmpenang #uiabest #iium #uiagombak #uumsintok #unimas #upsi #uitm #langkawi #langkawiisland #pulaulangkawi #unimap #unisza #upnm #uniten #taylorsuniversity #universititeknologipetronas #unirazak #assalamualaikum

Most Popular Instagram Hashtags