[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#unimapian

12048 posts

TOP POSTS

Engineering Fact :
Nothing makes an Engineer more productive , than the "Last Minute"
- Done Sem 3 -
.
.
#manufacturing #engineering #unimap #unimapian #unimapstudent #unimapmantap

Koyak bkn sbb student..koyak sbb tak larat nk gelak ..bersama #perempuanfuhh ..3000 kerusi no hal..1 jam settle #birologistik #ppms #unimapian #PPKSE ..no abe @fitriiramli ..peace world

Rakaman sebenar, bukan lakonan.
Waktu ni tengah meeting hardcore punya,serius pulak tu. Tapi masing2 barai,penat dan mengantuk. Lain org cakap, lain yg didengar. Ada yg dduk meeting tapi lentok ketepi,kedepan belakang. Cc : (timb. Pengarah @harxth) Ada yg bercakap tapi ttup mata mana tak ngantuk, tidur 2 3 jam je sehari. Last2 pengarah pun bagi masa tido 10 minit (dipertengahan meeting, tu yg xboleh belah ) Masing2 pun apa lagi, rebah terus.
Rupanya ada yg record video senyap2. Nasib badan kenangan yg xdapat dilupakan.
Hanya #ppms yang tahu apa rasanya handle 2k students pada #msk1718 #unimapian . Ramai ppms xsempat mandi dan makan sebab nak jaga pelajar. Tapi sayang, pelajar xtahu pun, dan ada yg maki ppms. Kami xkisah sbb kami tahu kami dh cuba yg terbaik.

Tahniah Semua Good Job #Perlisgo#ikom #unimapian

An ancient pic of me #unimapian#handsome#unimap

Gua Kelam





#unimap #unimapmantap #unimapian #direc

Bila musim raya tapi kau ada training masum belike 鳶 -------------------
@israqi_shazmy @naaaqiiiib @zvlhzmi @_sapawi @usamah_zaid93 @ariff_adnan @bro_laptop
#volleyball #unimap #unimapian
#roadtomasum

Thank you @zanaa.co sudi support program kami..nanti kami turun ke simpang empat plak ye..hehehe..petang ni kami ke wang ulu..jangan lupa nohh!!! Pukul 3 ptg - 6 ptg.
Ayuhhh ramai2

Ralat!! gais !!!!!!!!!! hhh krew Charity Zombie Fun Run akan open table petang ini (12.4.17) di wang ulu !! jum nantikan 鳶 3.00 ptg -6.00 ptg aktiviti pendaftaran
pertanyaan berkaitan aktiviti zombie fun run .
penjelasan aktiviti zombie fun run lebih lanjut.
pembayaran pendaftaran.

zombie utara akan turun hari ini !!!! jom saksikan .
#zombieunimap
#charityevent
#unimapian
#runforcharity

Good game,. well played gaissss..儭儭
.
.
#UluRangers #Unimapian

MOST RECENT

WAFFLE AISKRIM

Hangat-hangat ni syok nooo kalau boleh makan aiskrim..makan skali dengan waffle pula dap aiihh

Mai singgah kedai kami di D'Santai Food Court. Dari roundabout, jmpa traffic lght belah kiri jumpa Husmat Furniture, kami dok sebelah ja dengan kedai perabot tu. Ampa tekan ja link location kedai tu nnt jmpa la kami kt sinin..mai na jangan x mai..bawak satu keluarga naaa

#perlis #kangar #arau #kualaperlis #padangbesar #beseri #jejawi #changloon #danok #bukitkayuhitam #unimap #unimapian #foodporn #foodtron #portlapaq #jjcm #jalanjalancarimakan

Engineering Fact :
Nothing makes an Engineer more productive , than the "Last Minute"
- Done Sem 3 -
.
.
#manufacturing #engineering #unimap #unimapian #unimapstudent #unimapmantap

Open order for UUM students, for Kedah people and Perlis people why not
#snickersshake #marsmilk #galaxysmoothmilk #chocolatedrink #uumisthebest #unimapian #kedahan #foodporn

ENGLISH BREAKFAST

Nak mai makan tengahari pun xpa aihh..ni customer kata time la ni mat saleh dok makan pagi

Macam2 ada..mai la hari ni kan hari cuti..takoyaki ada ayam gunting ada nasi lemak ada roti bakaq ada waffle aiskrim pun ada..mai singgah D'Santai Food Court sebelum stesen minyak tiga beradik

#takoyaki #ayamgunting #rotibakar #rotitelur #sotongraja #nasilemak #sarapanpagi #jjcm #jalanjalancarimakan #perlis #kangar #arau #jejawi #kualaperlis #unimap #unimapian

Syoknya cuti sekolah seminggu ni .
.
Jom plan cuti jalan jalan ke utara ni mcm2 ada

Kawan2 yg mempunyai rancangan utk menghadiri majlis konvo , pendaftaran IPT , majlis kenduri kawen , bercuti sempena cuti sekolah dsb di Kedah dan Perlis..
.
Mai singgah bermalam di homestay kami.
.
Homestay Seri Changlun 1 & 2
Homestay Pauh
.
Mai wasup kami cepat
.
http://wasap.my/60165002885/Homestay

NASI LEMAK SOTONG RAJA

Esok cuti jemput mai D'Santai Food Court..kami bukak sampai lewat malam satg. Macam2 ada..takoyaki, okonomiyaki, ayam gunting, hot wing, waffle, aiskrim.. #perlis #kangar #unimap #unimapian #uitmarau #polipauh # takoyaki #takoyakitamansena #okonomiyaki #nasilemak #nasilemaksotong #nasilemakayam #foodporn #jjcm #jalanjalancarimakan

An ancient pic of me #unimapian#handsome#unimap

Most Popular Instagram Hashtags