#uniklmiit

MOST RECENT

#Repost @king__zahed (@get_repost)
・・・
IMPIAN JADI KENYATAAN disebabkan AKU...
.
.
.
start join bisnes nie.Aku pown bukannya terer sngat tapi baru nak bermula, aku pown start dary Zero to Be a Hero.Aku insan biasa tapi bilaa smpai satu tahap aku pkir balik, aku just pndai kat atas kertas ja tapi bodo dgn kehidupan semasa sbb tuee aku x nak jatuh ke lubang yg sma mcm org laen .
.
.
Ary2 aq dgar pngalaman seorg demi seorg untuk ajar diri nie jadi lbh baek dan Alhamdulillah.. Allah atur sgala-galanya dalam bisnes nie. Klau aku x cuba dary dlu lagi, aku sama ja mcm org laen hnyaa mintax duet at mak ayah, ok la kan korg mak ayah kaya raya.. I don't have anything, so aku fight for myself n family.I proud to be myself 😇 .Aku syukur sngat2 aku usaha sndiri bukan asyik minta org ja.😇
.
.
Jgan buat keja tuhan tnya mcm mna KALAU GAGAL?? asyik duk anggarkan kitaa nie gagal or berjaya.Jgan maen sebut ja klaw x cuba.Buat btoii2,sungguh² dan follow the step dan tgk results selepas tue. Siapa awak n siapa diorg.Hnya yg berani saja Akn yakin dan terus buat.Moga yg baca saja akn Kaya Dan Berjaya, Insyaallah 😊.
.
.
Boleh pm untuk tahu lebih lanjut 😊😊 :

0105112377 (AMRI)
0105112377(AMRI)
0105112377(AMRI)
.
Info lanjut di Instagram:
📷 @khxirl
.
.
Tags:
#teambangkitBDN
#BETABusinessClub
#NewDiamondOrder
#BlackDiamondNetwork
#BBCPhuketKrabiChallenge
#UTP #USM #UKM #UPM #GMI #MSU
#UPSI #Unisel #Uniten #3L4KMudah
#UniKLMIMET #UniKLMiiT #uumsintok
#UniKLUbis #UniKLMicet #UniKLIprom
#UniKLMestech #UniKLBMi #UITMShahAlam
#UniKLMFI #UiTMSeriIskandar #UiTMShahAlam
#ProgramGandakanSimpanan2017 #ShahAlam

Dapat duduk satu table ngan org2 dahsyat,dulu duduk kat sini time tuee ap pown xdak.Nak makan pown susah,ad moto or keta memng x laa tapi dsbbkan hari nie impian yg pertama pernah kami impikan dlu,skrg dah jadi knyataan.Biarlah kitaa bermula dari skrg,belajar dan terus beljar sbb suatu hari nnti org2 yg sentiasa komit ngan leader dalam nie akn lepak setable mcm nie.Yg dasyatt nya dapat duduk, berkongsi ilmu dan dngar pengalaman drpd masing2 terutama JUTAWAN MUDA DATO TUAN @taufik_samsuddin...Terima kasih untuk ilmu dan sharinggg yg sngt luar biasa..yg bnyk berikan kami semua motivasi untuk kami trus majukan diri mnjadi anak muda yg berjaya di masa akan dtg...Moga kita smua kaya dan berjaya.YAKIN dan PERCAYA saja !!!
.
.
.
Pilihan ANDA Adalah Penentu Hidup ANDA🏋
Saya Doakn org yg like nie Kaya Dan Berjaya💪
Boleh pm untuk tahu lebih lanjut 😊😊 :

016.329.6065 (sadiqmuslim)
016.329.6065 (sadiqmuslim)
016.329.6065 (sadiqmuslim)
016.329.6065 (sadiqmuslim)
.
Info lanjut di Instagram:
📷 @alrizq_sadiqmuslim_ .
.
Tags:
#BizValet
#BETABusinessClub
#ProgramGandakanSimpanan2018
#ProjekRaya #ProjekRayaSakan #UTP #USM #UKM #UPM #GMI #MSU 
#UPSI #Unisel #Uniten #3L4KMudah 
#UniKLMIMET #UniKLMiiT #uumsintok
#UniKLUbis #UniKLMicet #UniKLIprom 
#UniKLMestech #UniKLBMi #UITMShahAlam
#UniKLMFI #UiTMSeriIskandar #UiTMShahAlam
#ShahAlam #kuim

Korang rasa Iphone 6 ni mahal cecah RM12++ ?? haa meh sini nak bagitau. Dgn kami iphone 6 64gb tengah offer RM850 shj FULLSET tau 😭😭😭 bila lagi nak ada offer ni kalau terlepas 🤒 meh cepat2 ws 0149976052 sekarang 🔥

#iphoneperak #iphonelumut #iphonemurah #iphonemania #iphonemurah #iphonemurahori #iphonemurahgila #iphonemurahmalaysia #iphonemalaysia #iphone5murah #trustedselleriphone #trustedseller #iphoneseller #iphonesellermalaysia #unikl #uniklmimet #uniklproud #uniklbmi #uniklmiit #uniklmiat #uniklmsi #uniklmfi #unikliprom #uniklmitec #uniklrcmp #uitm #uitmlendu #uitmtapahperak #uitmsriiskandar #uitmarau #uitmarauperlis

Korang rasa Iphone 6 ni mahal cecah RM12++ ?? haa meh sini nak bagitau. Dgn kami iphone 6 64gb tengah offer RM850 shj FULLSET tau 😭😭😭 bila lagi nak ada offer ni kalau terlepas 🤒 meh cepat2 ws 0149976052 sekarang 🔥

#iphoneperak #iphonelumut #iphonemurah #iphonemania #iphonemurah #iphonemurahori #iphonemurahgila #iphonemurahmalaysia #iphonemalaysia #iphone5murah #trustedselleriphone #trustedseller #iphoneseller #iphonesellermalaysia #unikl #uniklmimet #uniklproud #uniklbmi #uniklmiit #uniklmiat #uniklmsi #uniklmfi #unikliprom #uniklmitec #uniklrcmp #uitm #uitmlendu #uitmtapahperak #uitmsriiskandar #uitmarau #uitmarauperlis

IMPIAN JADI KENYATAAN disebabkan AKU...
.
.
.
start join bisnes nie.Aku pown bukannya terer sngat tapi baru nak bermula, aku pown start dary Zero to Be a Hero.Aku insan biasa tapi bilaa smpai satu tahap aku pkir balik, aku just pndai kat atas kertas ja tapi bodo dgn kehidupan semasa sbb tuee aku x nak jatuh ke lubang yg sma mcm org laen .
.
.
Hari2 aq dgar pngalaman seorg demi seorg untuk ajar diri nie jadi lebih baek dan Alhamdulillah.. Allah atur sgala-galanya dalam bisnes nie. Klau aku x cuba dary dlu lagi, aku sama ja mcm org laen hnyaa mintax duet at mak ayah, ok la kan korg mak ayah kaya raya.. I don't have anything, so aku fight for myself n family.I proud to be myself 😇 .Aku syukur sngat2 aku usaha sndiri bukan asyik minta org ja.😇
.
.
Jgan buat keja tuhan tnya mcm mna KALAU GAGAL?? asyik duk anggarkan kitaa nie gagal or berjaya.Jgan maen sebut ja klaw x cuba.Buat btoii2,sungguh² dan follow the step dan tgk results selepas tue. Siapa awak n siapa diorg.Hnya yg berani saja Akn yakin dan terus buat.Moga yg baca saja akn Kaya Dan Berjaya, Insyaallah 😊.
.
.
Boleh pm untuk tahu lebih lanjut 😊😊 :http://wasapp.me/601/Hai..saya+berminat+dengan+bisnes+yang+awak+lakukan+dan+saya+ingat+tahu+dengan+lebih+selanjutnya

0111390014(faisal)
0183775316 (faisal)
.
Info lanjut di Instagram:
📷 @faisalsenpai69 .http://wasapp.me/601/Hai..saya+berminat+dengan+bisnes+yang+awak+lakukan+dan+saya+ingat+tahu+dengan+lebih+selanjutnya
.
Tags:
#teambangkitBDN
#BETABusinessClub
#NewDiamondOrder
#BlackDiamondNetwork
#BBCPhuketKrabiChallenge
#UTP #USM #UKM #UPM #GMI #MSU
#UPSI #Unisel #Uniten #3L4KMudah
#UniKLMIMET #UniKLMiiT #uumsintok
#UniKLUbis #UniKLMicet #UniKLIprom #UniKLMestech #UniKLBMi #UITMShahAlam
#UniKLMFI #UiTMSeriIskandar #UiTMShahAlam
#ProgramGandakanSimpanan2017 #ShahAlam
http://wasapp.me/601/Hai..saya+berminat+dengan+bisnes+yang+awak+lakukan+dan+saya+ingat+tahu+dengan+lebih+selanjutnya

Dapat duduk satu table ngan org2 dahsyat,dulu duduk kat sini time tuee ap pown xdak.Nak makan pown susah,ad moto or keta memng x laa tapi dsbbkan hari nie impian yg pertama pernah kami impikan dlu,skrg dah jadi knyataan.Biarlah kitaa bermula dari skrg,belajar dan terus beljar sbb suatu hari nnti org2 yg sentiasa komit ngan leader dalam nie akn lepak setable mcm nie.Moga kita smua kaya dan berjaya.YAKIN dan PERCAYA saja !!!
.
.
.
Pilihan ANDA Adalah Penentu Hidup ANDA🏋
Saya Doakn org yg like nie Kaya Dan Berjaya💪
Boleh pm untuk tahu lebih lanjut 😊😊 :

0103914241 (zahir)
0103914241 (zahir)
0103914241 (zahir)
0103914241 (zahir)
.
Info lanjut di Instagram:
📷 @king__zahed
.
.
Tags:
#teambangkitBDN
#BETABusinessClub
#NewDiamondOrder
#BlackDiamondNetwork
#BBCPhuketKrabiChallenge
#UTP #USM #UKM #UPM #GMI #MSU
#UPSI #Unisel #Uniten #3L4KMudah
#UniKLMIMET #UniKLMiiT #uumsintok
#UniKLUbis #UniKLMicet #UniKLIprom
#UniKLMestech #UniKLBMi #UITMShahAlam
#UniKLMFI #UiTMSeriIskandar #UiTMShahAlam
#ProgramGandakanSimpanan2017 #ShahAlam

Thank you dear 🌹
Get yours now! Click link on the bio for direct whatsapp 💛 tulis je "hai ed! I nak order polaroid 😊" don't worry i dont bite 😙
.
💐 Ws : 011 325 77 039 [ed] or click link on bio
.
.
Polaroid prices :
9pcs = rm7.00
18pcs = rm14.00
27pcs = rm21.00
36pcs = rm27.50
45pcs = rm34.00
54pcs = rm40.50
63pcs = rm46.50
72pcs = rm52.50
81pcs = rm58.50
90pcs = rm63.50

Twine (100cm) & mini clothespin (9pieces) = rm1.50
Fairylight = rm20
.
**postage exclude = RM 7.00
🏢Cod: Poli Kulim // UniKL MSI
.
#polaroid #polaroidmurah #mypolaroid #polaroidmy #unikl #uniklmiit #miit #uniklproud #smksb #badlishah #tumblrroom #room #roomdecor #journal #bulletjournal #bujo #poli #polikulim #kulim #bisneskulim #kulimfornia #msi #uniklmsi #kpop #bts #exo #wannaone #weheartit #ikon #ikonic

🛠Replacement iPhone Battery 🔋📱
.
Capasity Bateri cepat habis , Penukaran bateri  di jalankan dan iPhone boleh on mcm biasa 💪🏻 .
✅ Replacement Battery .
Thanks sis support @gadgetsatellitemy 📱💻📡
.
More detail , Whatsapp ( 016-6474247) .
#repairiphone #tukarbattery #repairiphonemurah #servislaptop #servislaptopmurah #servislaptopkl #servislaptopkl #repairlaptopadu #repairlaptopkl #repairlaptopsetapak #malaysia #kl #uniklmiit #kssu2018 #screenlaptop #keyboardlaptop #repairscreenlaptopmalaysia #repairkeyboardlaptop #laptoppanas #formatlaptop #formatlaptopmurah #repairiphonekl #gssfeedback

INI ADALAH FAKTA.. 2009 BITCOIN BERMULA 0.10cent USD DENGAN..
1. 0 MEMBER 
2. 0 TRADER
3. 0 PEMINAT
4. TANPA TERAS PERNIAGAAN SYARIKAT PERNIAGAAN.

2017 MSDOLLAR BERMULA 0.10cent USD DENGAN
1. 15 JUTA MEMBER
2. 15 JUTA TRADER
3. 15 JUTA PEMINAT DAN MEMJADI TUMPUAN KEPADA PAKAR2 CRYPTO DUNIA..
4. ADA TERAS PERNIAGAAN IAITU 22 ANAK SYARIKAT 
1✅Monspace SOFO Paradise, China
2✅MS New symphony clinical sdn Bhd
3✅ Monspace International Bank, Caribbean 
4✅eCommerce: Mon Space Net Inc.
5✅MS pertanian Sdn Bhd
6✅Monspace International Sdn Bad
7✅Advance TC Ltd: Australia listing code A88
8✅😎Monspace email Sdn Bhd 
9✅MonGalaxy Sdn Bhd 
10✅Monspace 365
11✅Monspace Media & Entertainment Sdn Bhd 
12✅ Monspace Events Sdn Bhd 
13✅Monspace City Sdn Bhd 
14✅Monspace stylish Channel Sdn Bhd 
15✅Monspace F&B Sdn Bhd 
16✅ Monspace Hotels Sdn Bhd 
17✅ Monspace Airlines Sdn Bhd 
18✅ Monspace Education Advisory Sdn Bhd 
19✅ Monspace Tours &Travel Sdn Bhd 
20✅ Monspace Langkawi Hotel Sdn Bhd 
21✅ Koperasi Monspace Berhad
22✅Monspace Neo Sdn Bhd 
Monspace Worldwide Business.

ITU ADALAH FAKTA !!! 👆👆👆
.
.
Salam saya untuk usahawan² muda dimalaysia.
Boleh pm untuk tahu lebih lanjut 😊😊 :

014-7434020 Faiz
014-7434020 Faiz
014-7434020 Faiz
.
Info lanjut di Instagram:
📷 @faiz_biz
.
.
Tags:
#BETABusinessClub
#NewDiamondOrder
#CRYPTOCURRENCY
#BlackDiamondNetwork
#UTP #USM #UKM #UPM #GMI #MSU 
#UPSI #Unisel #Uniten #3L4KMudah 
#UniKLMIMET #UniKLMiiT #uumsintok
#UniKLUbis #UniKLMicet #UniKLIprom#UniKLMestech #UniKLBMi #UITMShahAlam
#UniKLMFI #UiTMSeriIskandar #UiTMShahAlam
#ProgramGandakanSimpanan2017 #ShahAlam#Repost

Done final propmaking class!! Thanks to team , we all do the best for star destroyer dirorama ! #asrioppa #dirorama #starwars #propmakingclass #artwork #stardestroyer #2018 #uniklmiit

Anda ingin balik kampung, tapi tiket habis?
Anda terpaksa beratur panjang untuk hanya mendapatkan tiket?

Jangan bimbang, Residential Collage Committee Unikl Miit telah menawarkan tiket balik kampung di Kota Bahru dan Kuala Terengganu dengan harga yang berpatutan terbuka kepada semua pelajar Unikl Miit. Pembelian boleh dibuat dikaunter pejabat RCC Jalan Tandok

Sebarang pertanyaan dan permintaan sila hubungi nombor telefon yang berikut :

0174359053 (Amin)
0176154412 (Hafidz)

#rccuniklmiitprihatin #uniklmiit
#programjombalikkampungrcc2018 #weareunikl

Siapa berminat nak buat pasif income atau tambah pendapatan secara 100% online dgn modal sekali seumur hidup PM
.
Salam saya untuk usahawan² muda dimalaysia.
.
👇Maklumat lanjut sila PM saya👇
.
📲 011-26595243 (Muhd Amin)
📲 011-26595243 (Muhd Amin)
📲 011-26595243 (Muhd Amin)
.
Tags:
#GengTerlajakAsyuk
#NewDiamondOrder
#3L4KMudah
#BETABusinessClub
#BlackDiamondNetwork
#UTP #USM #UKM #UPM #GMI #MSU #UPSI #Unisel
#UniKLMIMET #UniKLMiiT #UniKLUbis #UniKLMicet #UniKLIprom #UniKLMestech #UniKLBMi #UniKLMFI
#UiTMSeriIskandar #UiTMShahAlam

Repost from @uniklofficial Good luck to all SPM leavers for the UPU Online results which will be released tomorrow at 12pm. From all of us at www.unikl.edu.my
#WeAreUniKL #UniKLMIIT #SRCMIIT1819

TAG 3 KAWAN KALAU NAK MENANG GIVEAWAY 😘

haa ni sis nak bagitau sony xperia x performance ni spec padu gila 😱 setakat main ML tu takde hal la. fingerprint smooth gilerr 😎 ram 3gb rom 32gb. camera pun cun habis. harga? meh ws dulu. mmg kaw2 murah 😎 haa ape lagi? meh laa grab. confirm puas hati punya 😍 TEKAN LINK DI PROFILE BOLEH TERUS WS 😎

#iphoneperak #iphonelumut #iphonemurah #iphonemania #iphonemurah #iphonemurahori #iphonemurahgila #iphonemurahmalaysia #iphonemalaysia #iphone5murah #trustedselleriphone #trustedseller #iphoneseller #iphonesellermalaysia #unikl #uniklmimet #uniklproud #uniklbmi #uniklmiit #uniklmiat #uniklmsi #uniklmfi #unikliprom #uniklmitec #uniklrcmp #uitm #uitmlendu #uitmtapahperak #uitmsriiskandar #uitmarau #uitmarauperlis

TAG 3 KAWAN KALAU NAK MENANG GIVEAWAY 😘

haa ni sis nak bagitau sony xperia x performance ni spec padu gila 😱 setakat main ML tu takde hal la. fingerprint smooth gilerr 😎 ram 3gb rom 32gb. camera pun cun habis. harga? meh ws dulu. mmg kaw2 murah 😎 haa ape lagi? meh laa grab. confirm puas hati punya 😍 TEKAN LINK DI PROFILE BOLEH TERUS WS 😎

#iphoneperak #iphonelumut #iphonemurah #iphonemania #iphonemurah #iphonemurahori #iphonemurahgila #iphonemurahmalaysia #iphonemalaysia #iphone5murah #trustedselleriphone #trustedseller #iphoneseller #iphonesellermalaysia #unikl #uniklmimet #uniklproud #uniklbmi #uniklmiit #uniklmiat #uniklmsi #uniklmfi #unikliprom #uniklmitec #uniklrcmp #uitm #uitmlendu #uitmtapahperak #uitmsriiskandar #uitmarau #uitmarauperlis

Learn and share 👍 #uniklmiit#uniklubis#futsaler

Dear all UniKL MIIT students,
we, from SRC UniKL MIIT 2018/2019 wish you all the best in your exams 🎉
Hope all of you pass with flying colours!

#WeAreUniKL #UniKLMIIT #SRCMIIT1819

#Repost @king__zahed
• • •
IMPIAN JADI KENYATAAN disebabkan AKU...
.
.
.
start join bisnes nie.Aku pown bukannya terer sngat tapi baru nak bermula, aku pown start dary Zero to Be a Hero.Aku insan biasa tapi bilaa smpai satu tahap aku pkir balik, aku just pndai kat atas kertas ja tapi bodo dgn kehidupan semasa sbb tuee aku x nak jatuh ke lubang yg sma mcm org laen .
.
.
Ary2 aq dgar pngalaman seorg demi seorg untuk ajar diri nie jadi lbh baek dan Alhamdulillah.. Allah atur sgala-galanya dalam bisnes nie. Klau aku x cuba dary dlu lagi, aku sama ja mcm org laen hnyaa mintax duet at mak ayah, ok la kan korg mak ayah kaya raya.. I don't have anything, so aku fight for myself n family.I proud to be myself 😇 .Aku syukur sngat2 aku usaha sndiri bukan asyik minta org ja.😇
.
.
Jgan buat keja tuhan tnya mcm mna KALAU GAGAL?? asyik duk anggarkan kitaa nie gagal or berjaya.Jgan maen sebut ja klaw x cuba.Buat btoii2,sungguh² dan follow the step dan tgk results selepas tue. Siapa awak n siapa diorg.Hnya yg berani saja Akn yakin dan terus buat.Moga yg baca saja akn Kaya Dan Berjaya, Insyaallah 😊.
.
.
Boleh pm untuk tahu lebih lanjut 😊😊 :

01126736640 (mira)
01126736640 (mira)
01126736640 (mira)
http://nakkayacepat.wasap.my
.
.
.
Tags:
#teambangkitBDN
#BETABusinessClub
#NewDiamondOrder
#BlackDiamondNetwork
#BBCPhuketKrabiChallenge
#UTP #USM #UKM #UPM #GMI #MSU
#UPSI #Unisel #Uniten #3L4KMudah
#UniKLMIMET #UniKLMiiT #uumsintok
#UniKLUbis #UniKLMicet #UniKLIprom
#UniKLMestech #UniKLBMi #UITMShahAlam
#UniKLMFI #UiTMSeriIskandar #UiTMShahAlam
#ProgramGandakanSimpanan2017 #ShahAlam

Most Popular Instagram Hashtags