#uniklmiit

MOST RECENT

It’s Club Registration Day tomorrow! Come and join us at Lobby UniKL MIIT 😃 You can join more than 1 club you all! 😍 amazing right!
Psst; Come and join JPAM Club (Jabatan Perwakilan Mahasiswa) under SRC itself! What are you waiting for?! See you there 😘
#WeAreUniKL #UniKLMIIT #SRCMIIT1819

Student Representative Committee UniKL MIIT wish all the student Happy Mid-Autumn Festival / Happy Mooncake Festival 😉😉😉Let’s enjoy this video to know about the legend of Mooncake Festival 😇😇😇 #UniKLMIIT
#SRCMIIT1819
#happymidautumnfestival
#happymooncakefestival

Hidup perlukan pengorbanan dan stiap pngorbanan mestilah disemaikan dgn smngat tidak penah Mengalah.


Kejayaan itu sebenarnya : Menyakitkan,Mengelikan,Membinasakan,Menghancurkan,Memeritkan...tapi !!!!


Di sebalik kejayaan adanya : Kedamaian,Keharmonian,Kesejahteraan,Ketenangan,Kegembiraan,Keselesaan...


Best an kejayaan,Cubalah buat sesuatu dgn bersungguh-sungguh,insyaallah kejayaan milik kita 😎. Pilihan ANDA Adalah Penentu Hidup ANDA🏋..Boleh pm untuk tahu lebih lanjut 😊😊 :
.
.
Dm (nai)
Dm (nai)
Dm (nai)
Dm (nai)
.
Info lanjut di Instagram:
📷 @kingnai_h
.
.
Tags:
#BDNEmperor
#teambangkitBDN
#BETABusinessClub
#NewDiamondOrder
#BlackDiamondNetwork
#UTP #USM #UKM #UPM #GMI
#UPSI #Unisel #Uniten #3L4KMudah
#UniKLMIMET #UniKLMiiT #uumsintok
#UniKLUbis #UniKLMicet #UniKLIprom
#UniKLMestech #UniKLBMi #UITMShahAlam
#UniKLMFI #UiTMSeriIskandar #UiTMShahAlam
#ProgramGandakanSimpanan2018 #msu #unikl

JANGAN PEDULI APA ORANG KATA!! •

Kita mesti menjadi seorang yang berkeyakinan tinggi, kita tahu mengapa kita buat, apa yang kita hendak dan patut buat. •

Kejayaan hanya akan tercapai apabila kita mempunyai keyakinan yang tinggi kepada Allah SWT.


Rezeki.. ada di mana2, datang tanpa diduga, tepat pada masa, yg penting, usaha & tawakkal.


SIAPA NAK BERJAYA BOLEH PM SAYA UNTUK SAYA AJAR CARA UNTUK BERJAYA
.TERHAD KEPADA 5 ORANG SAJE •

INFO LANJUT DI INSTAGRAM
📷 aprilsafiq_

_: some days are just bad days , thats all 🍂. You have to experience sadness🌾 to know happiness ☀and I remind myself that not every day is going to be a good day⛄ , thats just the way it is ! :_ .
.
.
Tags:
#BDNEmperor
#teambangkitBDN
#BETABusinessClub
#NewDiamondOrder
#BlackDiamondNetwork
#UTP #USM #UKM #UPM #GMI
#UPSI #Unisel #Uniten #3L4KMudah
#UniKLMIMET #UniKLMiiT #uumsintok
#UniKLUbis #UniKLMicet #UniKLIprom
#UniKLMestech #UniKLBMi #UITMShahAlam
#UniKLMFI #UiTMSeriIskandar #UiTMShahAlam
#ProgramGandakanSimpanan2017 #msu #unikl

SEBUAH KEKUATAN
Break Your Limit 🔥



usah gentar dgn kejatuhan empire,
usah takut orang xnak follow kita,
usah sedih orang berhenti buat...


Apa yg penting, kita teruskan mencari emas. Dan emas yg paling mahal adalah bila kita dah jadi lebih baik dari sebelumnya. 🔥🔥🔥🔥


Bila kita berdoa memohon kekuatan, Allah tak akan beri kita Kekuatan...Tapi Dia akan berikan kita ujian, bila kita dapat lepasi ujian, itulah erti sebuah KEKUATAN. 🔥


Tags:
#BDNEmperor
#teambangkitBDN
#BETABusinessClub
#NewDiamondOrder
#BlackDiamondNetwork
#UTP #USM #UKM #UPM #GMI
#UPSI #Unisel #Uniten #3L4KMudah
#UniKLMIMET #UniKLMiiT #uumsintok
#UniKLUbis #UniKLMicet #UniKLIprom
#UniKLMestech #UniKLBMi #UITMShahAlam
#UniKLMFI #UiTMSeriIskandar #UiTMShahAlam
#programgandakansimpanan2018 #msu #unikl

Tabarakallah, Sentiasalah ada sikap dalam diri, SUKA BELAJAR! sebab, lain guru, lain ilmu! Lagi banyak ilmu, lagi fleksibel! Lagi Banyak seminar pergi, lagi mudah kita memahami kehidupan!


Comment any “NEW SKILLS” yang
luq patut belajar ?
Tags:
#BuildUpEmpire
#teambankitBBC
#BETABusinessClub
#upgradingMyself
#NewAchiementOrder
#UTP #USM #UKM #UPM #GMI
#UPSI #Unisel #Uniten #3L4KMudah
#UniKLMIMET #UniKLMiiT #uumsintok
#UniKLUbis #UniKLMicet #UniKLIprom
#UniKLMestech #UniKLBMi #UITMShahAlam
#UniKLMFI #UiTMSeriIskandar #UiTMShahAlam
#ProgramGandakanSimpanan2018 #msu #unikl

IMPIAN JADI KENYATAAN disebabkan AKU...
.
.
.
start join bisnes nie.Aku pown bukannya terer sngat tapi baru nak bermula, aku pown start dary Zero to Be a Hero.Aku insan biasa tapi bilaa smpai satu tahap aku pkir balik, aku just pndai kat atas kertas ja tapi bodo dgn kehidupan semasa sbb tuee aku x nak jatuh ke lubang yg sma mcm org laen .
.
.
Ary2 aq dgar pngalaman seorg demi seorg untuk ajar diri nie jadi lbh baek dan Alhamdulillah.. Allah atur sgala-galanya dalam bisnes nie. Klau aku x cuba dary dlu lagi, aku sama ja mcm org laen hnyaa mintax duet at mak ayah, ok la kan korg mak ayah kaya raya.. I don't have anything, so aku fight for myself n family.I proud to be myself 😇 .Aku syukur sngat2 aku usaha sndiri bukan asyik minta org ja.😇
.
.
Jgan buat keja tuhan tnya mcm mna KALAU GAGAL?? asyik duk anggarkan kitaa nie gagal or berjaya.Jgan maen sebut ja klaw x cuba.Buat btoii2,sungguh² dan follow the step dan tgk results selepas tue. Siapa awak n siapa diorg.Hnya yg berani saja Akn yakin dan terus buat.Moga yg baca saja akn Kaya Dan Berjaya, Insyaallah 😊. 📌Daripada dia zero dan sekarang dia dah berjaya , bekerluarga dan ada aset sendiri . .
.
Boleh pm untuk tahu lebih lanjut 😊😊 :

0125597621 (bella)
0125597621 (bella)
0125597621 (bella)
0125597621 (bella)
.
Info lanjut di Instagram:
📷 @bellahanif_ .
.
Tags:
#BDNEmperor
#teambangkitBDN
#BETABusinessClub
#NewDiamondOrder
#BlackDiamondNetwork
#UTP #USM #UKM #UPM #GMI
#UPSI #Unisel #Uniten #3L4KMudah
#UniKLMIMET #UniKLMiiT #uumsintok
#UniKLUbis #UniKLMicet #UniKLIprom
#UniKLMestech #UniKLBMi #UITMShahAlam
#UniKLMFI #UiTMSeriIskandar #UiTMShahAlam
#ProgramGandakanSimpanan2017 #msu #unikl

@unikl_myday2018 :
Open to all UniKL MIIT students 📣
Come & join our Malaysia Day Photography Contest 🇲🇾 The terms & conditions are as shown above. Follow the steps & you’re good to go! We will announce the winner during SD Week Closing Ceremony.
Tips:
Post as much as you want & it will give you higher chance to win!
Make sure your account is on public.
Good luck 🤝
#uniklmalaysiaday #malaysiadaymiit
#WeAreUniKL #UniKLMIIT #SRCMIIT1819

Selamat brhujung minggu semua 😘
Lunch ape tu tengahari ini? Akak baru sahaja selesai masak. Hihihi 😬
.
.
.
Haaaa kami nak bagitahu, stock Krunchy Choco Melts makin susut. Skrg hanya tggl 8 balang sahaja 🍫
.
.
.
Laju sungguh coklat cair viral ini orang grab taw. Dua kali kami restock 30 jar pon sama jgk abis x sampai seminggu taw. Laku keras coklat cair brsalut bertih beras ini 😍
.
.
.
Maisarah
☎️ 018 274 5129 .
.
.
.
#hantucoklat #chocojar #chocomurah #chocomurahmalaysia #coklatsedap #coklatmurah #dropshipper #bazarpaknil #utp #crispy #genggua #chocolatejar #chocomelt #coklatcair #dapur #dropshipper #takefive #uitm #studentlife #uum #ukm #uiabest #utp #uniklmiit #uitm #agenkeramat #agenkl #agentchocolate #agentcoklat #krunchychocomelt #doorgiftexclusive #uniklmiit #unisel #trustedseller💯

Adakah Anda Ingin Mulakan Bisnes......
.
.
Harinie ramai yang tak suka bekerja,Tapi kerana terpaksa untuk bayar komitmen korang kene bekerja.
.
.
Ramai yang Ingin Mulakan bisnes, tapi takut apa Yang akan berlaku keesokkan harinya.Belum mencuba tapi dah berfikir macam korang Mulakan bisnes yang melibatkan jutaan ringgit .
.
.
Cube kite fikirkan kalau keesokkan harinya kite berjaya menjadi seorang jutawan☺☺.
.
.
Kurang Kan alasan lebihkan tindakan.Jangan sesekali kite buat kerja tuhan.Lakukan Dan percaya pada Allah serta diri sendiri💪💪.. #teambangkitBV
#BETABusinessClub
#BvHydra
#Bizvalettestimony
#Bizvaletteam
#USM #UKM #UPM #GMI
#UPSI #Unisel #Uniten #3L4KMudah
#UniKLMIMET #UniKLMiiT #uumsintok
#UniKLUbis #UniKLMicet #UniKLIprom
#UniKLMestech #UITMShahAlam
#UniKLMFI #UiTMSeriIskandar #UiTMShahAlam
#ProgramGandakanSimpanan2018 #msu #unikl #sofo

Scene 4: suppostly the bushes need to be animate in overlaping method not one by one... #assignment #claymation #stopmotion #ufo #star #uniklmiit

Scene 3: try other blinking method (by rotation)... timing quite off too 🤔
#assignment #claymation #stopmotion #ufo #star #uniklmiit

Scene 2 : my sir suggest the blinking stars (i tried 😂)... and this scene doesnt have enough frame~
#assignment #claymation #stopmotion #ufo #star #uniklmiit

Tabarakallah, Sentiasalah ada sikap dalam diri, SUKA BELAJAR! sebab, lain guru, lain ilmu! Lagi banyak ilmu, lagi fleksibel! Lagi Banyak seminar pergi, lagi mudah kita memahami kehidupan! .
.
.
.
Kalau ingin tahu cara boleh tekan link di profile
@amarulhafiz25
@amarulhafiz25
@amarulhafiz25 .
.
.
#BDNEmperor
#teambangkitBDN
#BETABusinessClub
#NewDiamondOrder
#BlackDiamondNetwork
#UTP #USM #UKM #UPM #GMI
#UPSI #Unisel #Uniten #3L4KMudah
#UniKLMIMET #UniKLMiiT #uumsintok
#UniKLUbis #UniKLMicet #UniKLIprom
#UniKLMestech #UniKLBMi #UITMShahAlam
#UniKLMFI #UiTMSeriIskandar #UiTMShahAlam
#ProgramGandakanSimpanan2017 #msu #unikl

org yg berani mencuba adalah org yg berjaya.. selagi diri x berani nak mencuba, kita tkkan kemana.. begitu juga dngn ilmu yg kita ade..kalau boleh kita kongsikan dkt semua orang... sama² susah sama² kita berjaya.
-
-
-

#teambangkitBV
#BETABusinessClub
#BvHydra
#Bizvalettestimony
#Bizvaletteam
#USM #UKM #UPM #GMI
#UPSI #Unisel #Uniten #3L4KMudah
#UniKLMIMET #UniKLMiiT #uumsintok
#UniKLUbis #UniKLMicet #UniKLIprom
#UniKLMestech #UITMShahAlam
#UniKLMFI #UiTMSeriIskandar #UiTMShahAlam
#ProgramGandakanSimpanan2018 #msu #unikl #sofo #smkpelabuhan #smkbeserah

Most Popular Instagram Hashtags