#ungkuismailaziz

MOST RECENT

Ketentuan berlaku lagi ... dulu berlakon sama ..nah sekarang Tuan Pengarah membentuk mereka ... itulah kejayaannya ... kehebatannya ... πŸ’™
πŸ’™
πŸ’™
#RamaRama
#tuanpengarahberjutaidea
#tuanpengarahberjiwabesar
#theoneandonly
#UngkuIsmailAziz
#TheSempoiers
#GengSempoiForever
#sayakumpulfotodia
#sayasukaapayangbuat
#sayabuatapayangsayasuka

"Ini Muo, bukan KL"
Well KL dgn OT berpisah tiada πŸ˜„. MALAM NI GUYSSS

#iHeartYouCikYah

Mr. Director UNGKU ISMAIL AZIZ πŸ‘

Sabtu
22 September 2018
9.00 malam
Astro citra131 & MustikaHD134 .
.

#CitraExclusive
#astrocitra131
#astromustikahd134
#sayasukacitraexclusive
#ungkuismailaziz #mrdirector .

9 malam ini jangan lupa!!!
#IHeartYouCikYah di Astro Citra & Mustika HD!
Repost @ungkuismailaziz
#gengsempoiforever #ungkuismailaziz #pandangtimursdnbhd

Sebelum simpanan dalam gallery terhilang dari radar bagus ia disimpan di muka hphone ini untuk tatapan sama anak anak yang seradar dengan mama ...
.
.
.
Berkasih sayang itu indah
.
.
.
Ingat mengingat itu mesrakan perhubungan ...so jangan lupa tengahmlm ini ada Tayangan Perdana #IHeartYouCikYah di Astro MustikaHD dan Astro Citra ❀❀❀...πŸ’šβ€πŸ’™
.
.
.
#sokongsampaibilabila
#dulukiniselamanya
#takmungkinberpaling
#herokebanggaan
#herocukuppackage
#herosepanjangzaman
#theoneandonly
#UngkuIsmailAziz
#UIASempoi
#TheSempoiers
#GengSempoiForever
#sayaambilfotodia
#sayakumpulfotodia .
Teringat Family Day UIASempoi
8 September 2018
Alang Manja Gombak

Admin tak boleh nak repost caption β€˜lagi’ so just nak cakap tayangan perdana #IHeartYouCikYah akan mula bersiaran jam 12.30 tengah malam ini dan esok 6.45 petang di Astro Citra & Mustika HD! Jom ramai2 tengok! Mesti dah x sabar kan! #gengsempoiforever #ungkuismailaziz

Rambut dah ganas tapi senyum tu comel sokmo 😁 #gengsempoiforever #ungkuismailaziz

Pelakon best pengarah best penerbit best ! Eh haha selepas #duitkahwin #kadrayadalamkolong #pandangtimursdnbhd terbitkan pulak cerita ni.Giler tak tengok.Ehem ehem !
PENGARAH : #ungkuismailaziz
PENERBIT : #pandangtimursdnbhd
I Heart You Cik Yah!

Regrann from @ungkuismailaziz - Sabetuu ni! In Syaa Allah.

Di Astro Citra dan Mustika HD!

From the director and the writer of #DuitKawin.

@pandangtimur presents to you 9 malam nanti for I Heart You Cik Yah!

@sallywho
@kamaladli
@nashaaziz
@ikramruzzaman

@tiz.zaqyah
@fezrulkhan
@amyzaaznankaaia

#IHeartYouCikYah #AstroCitra #AstroMustikaHD #PandangTimurSdnBhd
#sitisaleha #kamaladli
#nashaaziz #ikramruzzaman
#tizzaqyah #fezrulkhan
#amyzaaznankaaia

Pelakon best pengarah best penerbit best ! Eh haha selepas #duitkahwin #kadrayadalamkolong #pandangtimursdnbhd terbitkan pulak cerita ni.Giler tak tengok.Ehem ehem ! Tertinggal nama pengarah & penerbitla cikbam ni πŸ˜πŸ˜‡ mana acii
PENGARAH : #ungkuismailaziz
PENERBIT : #pandangtimursdnbhd
.
.

Regrann from @bambam_studios - Siapa suka perempuan sejenis straight forward pastu confident boleh la tengok cik Yah.
#iHeartYouCikYah

Sabtu
22 September 2018
9.00 malam
Astro citra131 & MustikaHD134
.
.
@sallywho
@kamaladli
@nashaaziz
@amyzaaznankaaia
.
.

#CitraExclusive
#astrocitra131
#astromustikahd134
#sayasukacitraexclusive - #regrann

Jangan ketinggalan untuk saksikan ....
.
.
.

I Heart You Cik Yah ❀❀❀
Sebuah telemovie Terbitan Arahan Karya ....
#herokebanggaan
#herocukuppakage
#Herosepanjangzaman
#theoneandonly
#UngkuIsmailAziz
#UIASempoi
#TheSempoiers
#GengSempoiForever

3 hari lagi! #gengsempoiforever #ungkuismailaziz
Repost from @uiasempoi @TopRankRepost Hello geng! βœŒπŸ˜€ Siapa yang tak sabar nak tengok cerita ni? Kita sama! Tapi jangan risau 3 hariii je lagi #IHeartYouCikYah. Tunggu tauuuu.
.
Telemovie arahan Ungku Ismail Aziz ini bakal bersiaran pada :
.
πŸ“Ί I HEART YOU CIK YAH
.
πŸ‘‰ 9.00 pm
πŸ‘‰ Sabtu, 22 September 2018
πŸ‘‰ Astro Mustika HD & Astro CITRA
.
#IHeartYouCikYah #PandangTimurSdnBhd
.
#UIASempoi #UIAOfficialFC
#TheSempoiers #GengSempoiForever

Most Popular Instagram Hashtags