#uncleben

32013 posts

TOP POSTS

.
Just added the New Spider-Man Homecoming Theme to the Amazing Spider-Man 2's opening(the tasm 2 theme fades away)!
Personally, I think the movie had a sick soundtrack(the same can't be said for the film though lol) but I just wanted to try this out 👍
.
.
.
.
.
#tomholland #batman #warmachine #uncleben #steverogers #marvel #michaelkeaton #comics #civilwar #ironman #captainamerica #lizard #blackpanther #hype #edit #spidermantheme #vision #electro #webshooters #spidermanhomecoming #andrewgarfield #spiderman #tasm2 #avengers #vulture #cosplay #peterparker #superheroes #amazingspiderman #ironspider

I am in love with this score! @tomholland2013
Made a motion poster for funs.
#Spidermanhomecoming

Three words to describe me best: #Son, #Brother, #Uncle. There are 10 people who know which one I prefer. #uncle #uncleben #love
Swipe left for more pics 👉👉

¡¡Cita con la más linda de todas!! #laminigo #laamo #uncleben

Happy birthday my beautiful Emma

#3yearsago #Emma_is_4
#uncleben
@oakleyman_ @redheadevents

@wccfben already starting to coach little Joy 😂 #whitecliffscrossfit #startthemyoung #jainepal #uncleben ❤️

Misunderstood or miseducated? Has #uncleben gone off the rails?

MOST RECENT

Kalo gue ke toko buku, #kamunyague cukup lama bertahan di area "buku gemas". Bahasa yg sampai sekarang masih gue pertanyakan. 👮🏻: Besok ke bookstore dulu ya sebelum lunch.
👧🏻: Ke yg banyak buku gemas ya Ben. 👮🏻: Itu buku semacam apa ya, K?
👧🏻: Buku yg menggemaskan, minta dibeli semua. Nanti kamu aku kasih liat. Makanya jgn buku berat mulu dibaca kali, buku kamu nggak ada yg menggemaskan. Orangnya aja yg baca suka bikin gemas. Haha.
👮🏻: Tumben mau nemenin?
👧🏻: Meskipun aku nggak gitu doyan, kalo pasangan aku doyan ya aku temenin dong. Drpd ngasih kesempatan kamu cuci mata liat cewek2 seksi ala kamu (yg doyan baca). Kamu kan yg ngajarin nggak boleh selfish. I got that. Kamu nggak pernah doyan nemenin aku belanja, tapi tetep aja dijabanin kan. We deserve each others, my wish. Aku mau tau apa yg kamu suka, dan aku belajar cari tau gimana bisa get involved sama kegiatan kamu yg nggak menggemaskan itu. Hahaha
👮🏻: K, bawel. Bawelnya berkualitas. Aku suka. Hehe



#CeritaBen #UncleBen #relationshipgoals #amazing #kamunyague #happiness #lifegoals #qualitytime #book

The original man of the family is 80 today! When I was younger I focused on what I didn't have - a father - and that made me sad and angry. However, what I did have was a loving grandad who has always been there, annoying us and making us laugh with his pranks! I thank God for his life. Happy 80th birthday to my grandad! #family #grandad #uncleben #happybirthday #blessed #80today #grateful

¡¡Cita con la más linda de todas!! #laminigo #laamo #uncleben

Raiden sensei in the ricefield, be ready to fight #ricefieldview #ricefield #ubud #bali #niceplace #uncleben

Most Popular Instagram Hashtags