[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#uncang

3873 posts

TOP POSTS

Akhirnya gondrong juga dia... #uncang #ngehgade #drummer #percussionist

Ini bukan uncang teh tau. Tapi ini laa, #KayuManisCeylon dalam bentuk #Uncang.
.
.
Macam mana mudahnya kita buat teh guna uncang dari guna teh serbuk. Macam tu laa jugak mudahnya kerja kita bila boleh guna KMC jenis Uncang ni.
.
.
Ada yang tak sempat rebus #KMC_Stick. Ada jugak yang tak suka tekstur bancuhan #KMC_Powder.
.
.
Tadaaa, dah tak dak alasan lagi tau sekarang ni nak amalkan KMC ni. .
.
✅ Mudah
✅ Jimat masa
✅ Berkhasiat .
.
Nak extra umpphh, boleh perah lemon dan tambah madu. Lagi POWER!
.
.
Bagi yang nak kami cod sekitar Sungai Petani, boleh inform okay. Yang berminat nak beli, boleh whats app:
012-571 9052
.
.
#KayuManisCeylon

💕Uncang💕
____________________________
💟Baiti Jannati
💟Man jadda wajada
Material: Canvas
Size: 12x15cm
Harga: RM10
.
Jatuh 💘?
Click di link bio for whatsapp

By RiaMuslimaHouse
#RMH_ADLIN #teamrmh #uncang #uncangcomel #uncagniqabis

Uncle Ang and Aunt Lauren 😊 Michaleas Christening Day! 😊👶🏼💗 #Godfather #AuntieLauren #UncAng #GodBlessMichaela

Set Memo Book + Pen Gold

Dah nak kahwin ker???
Tempah doorgift awal-awal yer sebelum kehabisan stok!!!! 🎀Doorgift unik lagi MURAH🎀
Tidak perlu cari tempat lain yer juz boleh shopping dengan kami👇👇👇nana pasti akan memberikan servis yang terbaik.... ✅Doorgift
✅Kad kahwin
✅Sticker
✅Katering
✅Pelamin
✅Kanopi
✅Make-Up
✅Fotografi
✅Cetak T-shirt Crew Rewang

Person Incharge: +601156782599(Nana)

#weddingfavor#handtowel
#doorgiftmurah#memobook
#kazokudoorgift#craftbag
#doorgiftunik#lolipop
#doorgiftberkualiti#cupcake#hpcase
#gift#coinpurse#uncang#pen#minitowel
#weddinggift#fridge#glass#memoclip
#keychain#kazokudoorgift#potpouri#tasbih
#katering#pelamin#kanopi#makeup#fotografi#weddingplanner

MOST RECENT

Ini bukan uncang teh tau. Tapi ini laa, #KayuManisCeylon dalam bentuk #Uncang.
.
.
Macam mana mudahnya kita buat teh guna uncang dari guna teh serbuk. Macam tu laa jugak mudahnya kerja kita bila boleh guna KMC jenis Uncang ni.
.
.
Ada yang tak sempat rebus #KMC_Stick. Ada jugak yang tak suka tekstur bancuhan #KMC_Powder.
.
.
Tadaaa, dah tak dak alasan lagi tau sekarang ni nak amalkan KMC ni. .
.
✅ Mudah
✅ Jimat masa
✅ Berkhasiat .
.
Nak extra umpphh, boleh perah lemon dan tambah madu. Lagi POWER!
.
.
Bagi yang nak kami cod sekitar Sungai Petani, boleh inform okay. Yang berminat nak beli, boleh whats app:
012-571 9052
.
.
#KayuManisCeylon

▶Drawstring 16x20cm
Price : RM3/pc
1 packet (50pcs) : RM142
Minimum : 20pcs ▶Drawstring 11x15cm
Price : RM1.70/pc
1 packet (50pcs) RM77
Minimum : 20pcs *Postage : RM10 (Tak termasuk Sabah Serawak)

Sila Whatsapp ke 01115071054 @ 0125719740

#uncangbaldu #uncang #doorgift #goodies #majlis #perkahwinan #kenduri #sambutan #birthday #ipoh #murah #drawstring #shopnow #shoponline #malaysia #readystock #tempahan

>> KHASIAT TEA RERAMA GOLD
✏ Membantu mematikan sel-sel kanser
✏ Membantu untuk menyembuh penyakit 3 serangkai iaitu jantung,kencing manis dan darah tinggi.
✏ Membantu menyem~buhkan denggi
✏ Membantu masalah usus seperti gastric , sembelit dan cirit-birit
✏ Membantu masalah penghidap asma
✏ Membantu untuk meng~hindarkan dari ketumbuhan dalaman seperti tyroid dan cycs.
✏ Membantu meng~hilangkan migraine
✏ Membantu meng~hilangkan resdung
✏ Membantu menyem~buhkan luka dalaman
✏ Membantu memperlancarkan peredaran haid
✏ Membantu menurunkan kadar kolestrol

Mengapa perlu pilih Tea Rerama Gold ???
🌀 Mampu mengubati pelbagai penyakit kronik & penyakit
dalaman.
🌀 Jimat sebabnya 1 uncang boleh guna 3 kali sehingga hilang
warna.
🌀 100% diekstrak dari daun rerama

CARA PENGGUNAAN TEA RERAMA GOLD 🌀 Ambil 1 uncang TEA RERAMA GOLD dan rendam ke dalam air panas 1.5 liter selama 5 minit.
🌀 Minum 1 gelas pagi dan 1 gelas malam.
🌀 1 uncang boleh digunakan sebanyak 3 kali.
🌀 1 kotak boleh tahan selama 1 hingga 2 bulan.
🌀 1 kotak mempunyai 15 uncang teh.
#tehrerama #tehreramagold #teh #uncang #rerama #minuman

Terima kasih pada yang membuat tempahan :) * Sila buat tempahan 1 @ 2 bulan awal untuk 1000-2000pcs.
Untuk pre-order uncang baldu sila WhatsApp ke 0115071054 atau 0125719740.
#uncang #uncangbaldu #velvet #pouch #pouchbag #goodieabag #doorgift #perfume #jewel #kenduri #event #majlis #ipoh #shopnow #order #preorder #maribeli #tempahan #beg #drawstring

Pre-order uncang baldu MERAH HATI/HITAM 13x9cm

Tempahan 1000-2000pcs perlu dibuat 1@2 bulan awal.
Lebih lanjut WhatsApp 01115071054 atau 0125719740 (WhatsApp sahaja call tidak dilayan)

#uncang #uncangbaldu #doorgift #perfume #jewel #ipoh #goodies #shoponline #beli #maribeli #tempahan #kenduri #majlis #ordernow #order #preorder #pouch #drawstring

My #bff #uncleang came with us to the #twins appointments. Emma had her sweat test and Parker had his ultrasound.
We had a very eventful day with errands, shopping, and visits!
So lucky to have her here with me. Wish she were here always!

#gayswithkids #gaydad #adopted #adoption #1monthold #4weeksold #babyboy #celebration #growinggirl #newborn #biggirl #daddysgirl #eating #sleeping #poop #repeat #instababy #twinsofinstagram #baby #babygirl #lgbtfamily #gaydads @gays_with_kids

Kenapa pilih pouch packaging?
📍versatile
📍tahan lama
📍xmakan ruang
📍mewah
📍personal attach (siapa nak buang pouch cun😎)
📍functional token pada brand
.
siapa setuju??
.
.
.
#beguncangmalaysia #uncangmurah #uncang #packagingmalaysia #packagingpouch #pouchbagmurah #pouchmurah #drawstringbag #kotakproduk #uncangprinted #uncangcustom #uncangbalduprinted #uncangbaldu #jewellerypackaging #kotakeksklusif #kualalumpur #pouchorganza

BARU
Uncang satin saiz besar high quality dengan tassel
.
28 warna
.
MINIMUM ORDER 30PCS
16x22cm RM12/pc
20x30cm RM15/pc
.
100pcs free print
16x22cm RM10.50/pc
20x30cm RM13.50/pc
.
200pcs free print
16x22cm RM9.50/pc
20x30cm RM11.50/pc
.
300pcs free print
16x22cm RM8.50/pc
20x30cm RM10.50/pc
.
200PCS ABOVE CAN CUSTOM COLOR, TASSEL
PREORDER 1-2WEEKS .
NO URGENT ORDER .
Whatsapp here 👇👇👇👇
https://www.wasap.my/+60193746456
.
.
#satinpouchnstring
.
.
.
.
.
.
.
#beguncangmalaysia #uncangmurah #uncang #packagingmalaysia #packagingpouch #pouchbagmurah #pouchmurah #drawstringbag #kotakproduk #uncangprinted #uncangcustom #uncangbalduprinted #uncangbaldu #jewellerypackaging #kotakeksklusif #kualalumpur #pouchorganza

Inspiration show uncang satin dengan beberapa pilihan drawstring
_______________________________
more color n design option click here👇👇
#satinpouchnstring
_______________________________
.
#beguncangmalaysia #uncangmurah #uncang #packagingmalaysia #packagingpouch #pouchbagmurah #pouchmurah #drawstringbag #kotakproduk #uncangprinted #uncangcustom #uncangbalduprinted #uncangbaldu #jewellerypackaging #kotakeksklusif #kualalumpur #pouchorganza

Custom show uncang satin dengan beberapa pilihan drawstring
_____________________________________________
more color n design option click here👇👇
#satinpouchnstring
_____________________________________________
#beguncangmalaysia #uncangmurah #uncang #packagingmalaysia #packagingpouch #pouchbagmurah #pouchmurah #drawstringbag #kotakproduk #uncangprinted #uncangcustom #uncangbalduprinted #uncangbaldu #jewellerypackaging #kotakeksklusif #kualalumpur #pouchorganza

As salam dan selamat ptg
🔊🔊Testemoni Set Bersalin🔊🔊
Tahukah anda dlm Amway ada set lengkap bersalin? Pengunaan yg senang dan tidak perlu mencari ubat@herba tambahan.. dari makan, minum, herba mandian, herba cucian, minyak urut dan baby oil semua dah ada.. COMPLETE SET termasuk bengkung Lipan... saya dah pakai set bersalin ni.. kawan2 dtg rumah ingat saya dah habis pantang tapi sebenarnya baru 4 hari bersalin.... muka tak pucat, tak bau busuk ubat... mlm tak cukup tidur pun masih muka berseri2... nak tahu lebih lanjut boleh pm saya....
😱😱 set bersalin ini juga termasuk dlm belian Hand Blander RM 58 tu tau... #setbersalin #tradisional #herbaasli #mudah #tropikal #bengkung #pembeliandenganpembelian #amway #uncang

Sling bag no poket
Rm29.00 cepat gais..❤😍😍 All ready stock tau. Sejak kawaiitotebags buat Y.E.S. ni inbox x behenti masuk ws😊😱. Takut korang x sempat grab je. All ready stock. Cepat gais.. Free postage ni x lama tau. ☺
#kawaiitotebags #totebagsawesome #totebagsmalaysia #drawstringmurah #custommade #pouchbag #uncang #printed #readystock #totebagmurah #totebagscomel #cutetotebags #kawaiitotebags

All item ready stock..💘💘😱😱😍😍😍😍 Cepat dapatkan sekarang. Sempena Y.E.S. jadi kawaiitotebags akan tanggung postage anda dengan syarat purchase 2 item n more.. 😘😄😄😄
Only rm 26.00
More n more. Only kawaiitotebags😚💨💨 #kawaiitotebags #totebagsawesome #totebagsmalaysia #drawstringmurah #custommade #pouchbag #uncang #printed #readystock #totebagmurah #totebagscomel #cutetotebags #kawaiitotebags

All item is ready stock.. 😱😱😱
Dengan promosi YEAR.END.SALE. di kawaiitotebags kami akn tanggung postage utk anda. ❤✨✨🔥🔥Grab 2 barang dan keatas dari kawaiitotebags tanpa membayar harga postage👍👍👍💦💦💦💦💦. Cepat sementara stok masih ada😊😊 #kawaiitotebags #totebagsawesome #totebagsmalaysia #drawstringmurah #custommade #pouchbag #uncang #printed #readystock #totebagmurah #totebagscomel #cutetotebags #kawaiitotebags

Pencel case rm 7.00
Dapatkan sekarang sementara postage kami yang tanggung.. Berbaloi😍😍😍 #kawaiitotebags #totebagsawesome #totebagsmalaysia #drawstringmurah #custommade #pouchbag #uncang #printed #readystock #totebagmurah #totebagscomel #cutetotebags #kawaiitotebags

Sling bag rosegold paling laku setakat ni..😍😍 Admin pon insikiyo tgok warna dia mmg cute gitu. 😚
Rm 35.00 kain kanvas tebal with zip n pocket.
So jgn lepaskan peluang korang sempena YEAR.END.SALE. 😱😱😱 ni dengan 2 brg so korang x yah bayar postage tau.. Hihi.. Cepat pm

#kawaiitotebags #totebagsawesome #totebagsmalaysia #drawstringmurah #custommade #pouchbag #uncang #printed #readystock #totebagmurah #totebagscomel #cutetotebags #kawaiitotebags

Catatan Gerey TokMa.

Alhamdulillah pantai Timur dah start hujan~ walaupun otak & tangan ni dah kejjung nak taip status ---- kita gagahkan jugak untuk bagi laku keras Uncang Herba LiNnisa' by TokMa ni 💪

Walaupun kaki tangan dah sejjuk beku tapi bisnes mesti panas berapi 🔥🔥🔥 Jom mana2 ladies2 / hot2 mommies yg nak rasa mandi wap kt Rumah je 💨💨💨💨- nak harapkan ke SPA 💅 bujet pulak 💸
Murah sangat2 dah ni 😘

Jemput Usha2 Fb kita at hayatbarakah
Atau Dm 😍

#hayatbarakah #uncang #uncangherba #herba #mandianherba #herbamandian #pantang #ibuhot

💕Uncang💕
____________________________
💟 Niqabis
💟Man jadda wajada
Material: Canvas
Size: 12x15cm
Harga: RM10
.
Jatuh 💘?
Click di link bio for whatsapp

By RiaMuslimaHouse
#RMH_ADLIN #teamrmh #uncang #uncangcomel #uncagniqabis

💕Uncang💕
____________________________
💟Baiti Jannati
💟Man jadda wajada
Material: Canvas
Size: 12x15cm
Harga: RM10
.
Jatuh 💘?
Click di link bio for whatsapp

By RiaMuslimaHouse
#RMH_ADLIN #teamrmh #uncang #uncangcomel #uncagniqabis

#UNCANG CUCI HERBANIKA NONA ROGUY

Uncang Cuci Herbanika dihasilkan daripada herba asli yang sering digunakan dalam rawatan tradisional khusus untuk merawat dan mengembalikan tenaga ibu bersalin. Di samping membantu membasmi bakteria dan mempercepatkan pemulihan luka, ia turut berupaya menyegarkan lagi bahagian intim kaum wanita.

KEBAIKAN UNCANG CUCI HERBANIKA NONA ROGUY ✔Membantu merawat ibu dalam pantang
✔Mengatasi masalah keputihan dan kegatalan pada bahagian intim
✔Mengawal pendarahan atau haid yang berlebihan
✔Mempercepatkan pemulihan luka mahupun sebarang jangkitan dan radang
✔Menegangkan kulit
✔Meredakan ketegangan otot
✔Melancarkan peredaran darah
✔Menentang jangkitan bakteria
✔Mendingin dan menyegarkan kulit

CARA PENGGUNAAN UNCANG CUCI HERBANIKA NONA ROGUY ✔Rendamkan 1 hingga 2 uncang produk ini ke dalam sebuah bekas berisi ½ liter air panas.
✔Biarkan seketika sehingga ia berwarna kekuningan.
✔Masukkan sedikit air paip sehingga menjadi suam.
✔Boleh digunakan untuk mencuci bahagian intim atau bahagian tubuh yang dikehendaki seperti luka dan penyakit kulit.
✔Amalkan 2 hingga 3 kali sehari pada waktu pagi, petang mahupun malam.
✔Untuk kegunaan luar sahaja.

Whatsapp 018-6692115
#cod Nilai Negeri Sembilan
#Postage ke seluruh Malaysia

Done tempahan hamper dari UMT 🎀Doorgift unik lagi MURAH🎀
Tidak perlu cari tempat lain yer juz boleh shopping dengan kami👇👇👇nana pasti akan memberikan servis yang terbaik.... ✅Doorgift
✅Kad kahwin
✅Sticker
✅Katering
✅Pelamin
✅Kanopi
✅Make-Up
✅Fotografi
✅Cetak T-shirt Crew Rewang

Person Incharge: +601156782599(Nana)

#weddingfavor#handtowel
#doorgiftmurah#memobook
#kazokudoorgift#craftbag
#doorgiftunik#lolipop
#doorgiftberkualiti#cupcake#hpcase
#gift#coinpurse#uncang#pen#minitowel
#weddinggift#fridge#glass#memoclip
#keychain#kazokudoorgift#potpouri#tasbih
#katering#pelamin#kanopi#makeup#fotografi#weddingplanner

Done tempahan hamper dari UMT 🎀Doorgift unik lagi MURAH🎀
Tidak perlu cari tempat lain yer juz boleh shopping dengan kami👇👇👇nana pasti akan memberikan servis yang terbaik.... ✅Doorgift
✅Kad kahwin
✅Sticker
✅Katering
✅Pelamin
✅Kanopi
✅Make-Up
✅Fotografi
✅Cetak T-shirt Crew Rewang

Person Incharge: +601156782599(Nana)

#weddingfavor#handtowel
#doorgiftmurah#memobook
#kazokudoorgift#craftbag
#doorgiftunik#lolipop
#doorgiftberkualiti#cupcake#hpcase
#gift#coinpurse#uncang#pen#minitowel
#weddinggift#fridge#glass#memoclip
#keychain#kazokudoorgift#potpouri#tasbih
#katering#pelamin#kanopi#makeup#fotografi#weddingplanner

Abadikan kenangan dgn cikgu2 anda..sesuai dijadikan cenderahati, personalised 'drawstring bag'. Rm20 termasuk postage (semenanjung) / RM 25 (sabah&sarawak). Hubungi 017-3842955 untuk tempahan.
#beguncang
#uncangku
#uncangmurah
#personalisedbeg
#personalisedbag
#drawstringbag
#beg
#bag
#uncang
#hadiah
#cenderahati
#souvenir
#graduasi
#skdtsgbesi

Set Memo Book + Pen Gold

Dah nak kahwin ker???
Tempah doorgift awal-awal yer sebelum kehabisan stok!!!! 🎀Doorgift unik lagi MURAH🎀
Tidak perlu cari tempat lain yer juz boleh shopping dengan kami👇👇👇nana pasti akan memberikan servis yang terbaik.... ✅Doorgift
✅Kad kahwin
✅Sticker
✅Katering
✅Pelamin
✅Kanopi
✅Make-Up
✅Fotografi
✅Cetak T-shirt Crew Rewang

Person Incharge: +601156782599(Nana)

#weddingfavor#handtowel
#doorgiftmurah#memobook
#kazokudoorgift#craftbag
#doorgiftunik#lolipop
#doorgiftberkualiti#cupcake#hpcase
#gift#coinpurse#uncang#pen#minitowel
#weddinggift#fridge#glass#memoclip
#keychain#kazokudoorgift#potpouri#tasbih
#katering#pelamin#kanopi#makeup#fotografi#weddingplanner

Mini Yassin + Pen Gold

Dah nak kahwin ker???
Tempah doorgift awal-awal yer sebelum kehabisan stok!!!! 🎀Doorgift unik lagi MURAH🎀
Tidak perlu cari tempat lain yer juz boleh shopping dengan kami👇👇👇nana pasti akan memberikan servis yang terbaik.... ✅Doorgift
✅Kad kahwin
✅Sticker
✅Katering
✅Pelamin
✅Kanopi
✅Make-Up
✅Fotografi
✅Cetak T-shirt Crew Rewang

Person Incharge: +601156782599(Nana)

#weddingfavor#handtowel
#doorgiftmurah#memobook
#kazokudoorgift#craftbag
#doorgiftunik#lolipop
#doorgiftberkualiti#cupcake#hpcase
#gift#coinpurse#uncang#pen#minitowel
#weddinggift#fridge#glass#memoclip
#keychain#kazokudoorgift#potpouri#tasbih
#katering#pelamin#kanopi#makeup#fotografi#weddingplanner

New product.

Stay tuned guys‼️ Tote bag Arysha Hany 👱🏻‍♀️ Thank you percaya dengan hasil tangan #grobokkayu
Nak order?
Kindly whatsapp 013-7969954

#uncang #beguncang #bridesmaids #diy #doorgift #gift #goodies #kahwin #aqiqahgift #malaywedding #malaywedd #kenduri #jewellary #jewelpouch #pouchbag #drawstring #souvenirwedding #simple #elegance #pouch #grobokkayu #grobokkayustuff #aqiqah #annualdinner #bisnespouch

Pencil case again‼️ ✏️👩🏻‍🏫 Dari Tingkatan 5 Nilam SMK Dato Onn, Batu Pahat

Thank you percaya dengan hasil tangan #grobokkayu
Nak order?
Kindly whatsapp 013-7969954

#uncang #beguncang #bridesmaids #diy #doorgift #gift #goodies #kahwin #aqiqahgift #malaywedding #malaywedd #kenduri #jewellary #jewelpouch #pouchbag #drawstring #souvenirwedding #simple #elegance #pouch #grobokkayu #grobokkayustuff #aqiqah #annualdinner #bisnespouch

Most Popular Instagram Hashtags