#umpgambang

MOST RECENT

Haa ni sis nak bgtahu. Yang ni adik sis @akwx_. Sis bagi dia cuba pakai aina serum. Alhamdulillah, ada perubahan. Hari ke-4 dah nampak dah kan. Yang tepi mata tu tahi lalat tau, bukan jerawat. .
.
Cuba tengok dekat bahagian pipi. Dah tak nampak sangat kan? .
.
Haa yang mana nak grab untuk reward diri sendiri tu, meh cepat cepat ws sis. .
.
.
Ahad 22/07/2018 ni last promo tauuuu. .
.
Tekan link dekat bio okay? .
.
#feedback
#feedbackcustomer #feedbacknsabeauty #feedbacknsaserum #feedbacknsabeutyserum #kuipsas #kpmim #umppekan #umpgambang #polisas #kptmkuantan #nsabeauty #nsabeautyserum #nsabeautycleanser #nsabeautycosmetic #ainacleanser #ainacosmetic #ainaserum #nsateameyka #nsabeautyofficial #nsabeautykuantan #nsabeautypahang #kuantan #kuantanpahang #pahang #hafizmahamad #hafizmahamadxsyafiqahaina #syafiqahaina #syafiqahainaxhafizmahamad

Untuk first facial kita buat RM59 as a promotion RM. Selalu normal price RM80. Jadi girls yang nak betul betul kulit sihat, highly recommend facial by Artistry, sebab kulit jadi lebih sihat, lembap, cerah, lembut dan cantik 😘
. .
.
Faham ke faham? .
.
#facialkuantan #facialpekan #facialgambang #facialbalok #facialkemaman #facialpahang #facial #artistry #artistryMY #artistryUS #makeup #skincare #beauty #beautician #muakuantan #muapekan #muapahang #beauticianpahang #beauticiankuantan #ump #umppekan #umpgambang #sideincome #mobilespakuantan #mobilespapekan #mobilespapahang #mobilespa #beauty #nars

[LADIES KUANTAN YANG ADA MASALAH KULIT KERING ATAU BERMINYAK SAMPAI BANYAK KALI KENA CUCI MUKA]
.
.
Macam mana ni Cik Yana? Saya dah buntu. Nak pakai skincare apa pun saya dah fadeup. Tapi saya ada search pasal skincare Artistry dan mmg bestla ada warranty 3bulan!
.
Okey dear! Macam ni, saya offer Facial Treatment RM139 as a promo first facial, nak ke tak? Tapi pakej lagi murah siap ada free 1 lagi facial, RM659 utk 6 kali facial. Okey kan? Area bandar Kuantan bawah coverage saya, anda tak perlu bayar transport caj!
.
.
Kenapa nak facial dgn Yana ye?
Ok sebabnya, kita ke next post lepasni.
.
.
Faham ke faham? .
.
#facialkuantan #facialpekan #facialgambang #facialbalok #facialkemaman #facialpahang #facial #artistry #artistryMY #artistryUS #makeup #skincare #beauty #beautician #muakuantan #muapekan #muapahang #beauticianpahang #beauticiankuantan #ump #umppekan #umpgambang #sideincome #mobilespakuantan #mobilespapekan #mobilespapahang #mobilespa #beauty #nars

[LADIES KUANTAN YANG SYANTIK DAN SOPAN SANTUN]
.
.
Kulit kusam, banyak whitehead dan oily rasa kulit. Macam mana ni Cik Yana?
.
Okey dear! Macam ni, saya offer Facial Relaxing RM59.00 as a promo first facial, nak ke tak? Area bandar Kuantan bawah coverage saya, anda tak perlu bayar transport caj!
.
.
Kenapa nak facial dgn Yana ye?
Ok sebabnya, kita ke next post lepasni.
.
.
Faham ke faham? .
.
#facialkuantan #facialpekan #facialgambang #facialbalok #facialkemaman #facialpahang #facial #artistry #artistryMY #artistryUS #makeup #skincare #beauty #beautician #muakuantan #muapekan #muapahang #beauticianpahang #beauticiankuantan #ump #umppekan #umpgambang #sideincome #mobilespakuantan #mobilespapekan #mobilespapahang #mobilespa #beauty #nars

Inginkan wajah yang awet muda?
.
TimeWise Replenishing Serum+C mempunyai banyak faedah yang dapat membantu anda!
.
Antara manfaat dalam Serum+C ialah :
βœ… menggalakkan penghasilan kolagen
βœ… membantu kulit untuk bingkas kembali
βœ… membekalkan keanjalan atau β€˜spring’ kulit
βœ… menegang dan memontokkan kulit
.
FAKTA:
Badan tidak dapat menghasilkan Vitamin C ataupun menyimpannya sendiri. Sebab itu kita memerlukan bekalan yang berterusan. Menurut ahli dermatologi dan ahli sains penyelidikan, Vitamin C memainkan peranan yang signifikan dalam merangsang sintesis kolegen penegang kulit; sebab itulah ekstrak vitamin ini dianggap bermanfaat sebagai ramuan penjagaan kulit.
.
Shine bright like a diamond πŸ’Ž.
.
XOXO, πŸ’‹
.
πŸ‘ΈπŸ» Fariha Yusof.
πŸ“² 013-377 5809.
πŸ’„ Beauty Consultant MaryKay .
.
#sleepmask
#mkfy
#porisumbat
#buangblackhead
#marykaybeautyconsultant
#marykaymalaysia
#marykaymalaysiasingapore #pelindungmatahariterbaik
#produkterbaikdunia
#top5dunia
#uitmjengka
#fatzura
#adibizara
#umpgambang
#tckuantan
#awetmuda
#jubahsouq
#arianishawl
#beyshal
#ctdk
#ubatjerawat
#aisyahdhiarana
#zularifin
#jamurapat
#zenith
#kcmkuantan
#gelmaskmarykay
#gelmask
#gebu

Betul tak? KadangΒ² bila kita tengok gambar orang lain, kita selalu cakap "eh cantiknya dia", tapi kita sendiri takde buat apa apa untuk diri kita. Keep saying "dia cantik, aku tak cantik" takkan dapat ubah kita jadi lebih better okay? .
.
So you guys, mana mana yang nak cuba ubah diri you, uolls kena berani okay?πŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺ
.
.
And you guys jangan lupa promo ola ola bola nsa masih ada tau. Jom dapat #ainaserum #ainacleanser #ainacosmetic dengan harga RM215 sahaja. .
.
Jangan lupa tekan link dekat bio okay ❀❀
.
.
.
#kuipsas #kpmim #umppekan #umpgambang #polisas #kptmkuantan #nsabeauty #nsabeautyserum #nsabeautycleanser #nsabeautycosmetic #ainacleanser #ainacosmetic #ainaserum #nsateameyka #nsabeautyofficial #nsabeautykuantan #nsabeautypahang #kuantan #kuantanpahang #pahang #hafizmahamad #hafizmahamadxsyafiqahaina #syafiqahaina #syafiqahainaxhafizmahamad

🌹🌹🌹Testimoni pengguna set Beauty dari EFFIRA🌹🌹🌹 .
Set Beauty ( foundation + lipmint)πŸ’„
.
Berminat bole DM or PM πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡
πŸ“ž http://www.wasap.my/+60178164011
πŸ“ž http://www.wasap.my/+60178164011
πŸ“ž http://www.wasap.my/+60178164011
.
#effirasupplementsunnah #effirabeauty #effirahq #effiaizat #effiracantikdansihat #effirasabah #effiracosmetic #effira #effirapahang #cantik #jomcantik #jomsihat #makanansunnah #effirasupplementsunnah #farahfakhira #umppekan #umpgambang #mpp #agenteffira

🌹🌹🌹Testimoni pengguna set Beauty dari EFFIRA🌹🌹🌹 .
Set Beauty ( foundation + lipmint)πŸ’„
.
Berminat bole DM or PM πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡
πŸ“ž http://www.wasap.my/+60178164011
πŸ“ž http://www.wasap.my/+60178164011
πŸ“ž http://www.wasap.my/+60178164011
.
#effirasupplementsunnah #effirabeauty #effirahq #effiaizat #effiracantikdansihat #effirasabah #effiracosmetic #effira #effirapahang #cantik #jomcantik #jomsihat #makanansunnah #effirasupplementsunnah #farahfakhira #umppekan #umpgambang #mpp #agenteffira

🌹🌹🌹Testimoni pengguna set Beauty dari EFFIRA🌹🌹🌹 .
Set Beauty ( foundation + lipmint)πŸ’„
.
Berminat bole DM or PM πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡
πŸ“ž http://www.wasap.my/+60178164011
πŸ“ž http://www.wasap.my/+60178164011
πŸ“ž http://www.wasap.my/+60178164011
.
#effirasupplementsunnah #effirabeauty #effirahq #effiaizat #effiracantikdansihat #effirasabah #effiracosmetic #effira #effirapahang #cantik #jomcantik #jomsihat #makanansunnah #effirasupplementsunnah #farahfakhira #umppekan #umpgambang #mpp #agenteffira

CANTIKNYA AKAK TUU 😱 .
Jelesssssnyaaaa 😭😭😭
.
Asal nampak akak-akak cantik, awek-awek cantik, mesti jelesss kan ? 😏 Dalam hati pun nak cantik macam akak-akak tu πŸ˜” .
TAPI.. macam mana ??? πŸ€•
.
Hehehe 😘 sayang-sayang semua, jangan risau 😚 SET BEAUTY by Effira kan ada πŸ˜‰
.
Calit-calit sikit ja dah cantik gedeboooommmmm gedebaaammmm😍 .
Aummmmmm 🐱, mesti encik abang terpikat terkesima terkedu tidak berkata melihat kecantikan penangan Effira beauty 😍
.
Tunggu apa lagi ? Nak cantik kan, comel lotehhhhhhhhh mcm bidadari 😘
.
Jom πŸ•ΊπŸΌ
.
πŸ’–πŸ’–πŸ’– Berminat bole DM or PM πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡
http://www.wasap.my/+60178164011
http://www.wasap.my/+60178164011
http://www.wasap.my/+60178164011

#jomcantik #jomsihat #makanansunnah #effirasupplementsunnah #effirasupplement #effirabeauty #farahfakhira #bertenanga #sihatdancantik #klforce #kml #kmlians #ump #umppekan #umpgambang #mpp #sabah #sarawak #effiracosmetic #effirapahang #effirasabah #effiracontest #effira

CANTIKNYA AKAK TUU 😱 .
Jelesssssnyaaaa 😭😭😭
.
Asal nampak akak-akak cantik, awek-awek cantik, mesti jelesss kan ? 😏 Dalam hati pun nak cantik macam akak-akak tu πŸ˜” .
TAPI.. macam mana ??? πŸ€•
.
Hehehe 😘 sayang-sayang semua, jangan risau 😚 SET BEAUTY by Effira kan ada πŸ˜‰
.
Calit-calit sikit ja dah cantik gedeboooommmmm gedebaaammmm😍 .
Aummmmmm 🐱, mesti encik abang terpikat terkesima terkedu tidak berkata melihat kecantikan penangan Effira beauty 😍
.
Tunggu apa lagi ? Nak cantik kan, comel lotehhhhhhhhh mcm bidadari 😘
.
Jom πŸ•ΊπŸΌ
.
πŸ’–πŸ’–πŸ’– Berminat bole DM or PM πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡
http://www.wasap.my/+60178164011
http://www.wasap.my/+60178164011
http://www.wasap.my/+60178164011

#jomcantik #jomsihat #makanansunnah #effirasupplementsunnah #effirasupplement #effirabeauty #farahfakhira #bertenanga #sihatdancantik #klforce #kml #kmlians #ump #umppekan #umpgambang #mpp #sabah #sarawak #effiracosmetic #effirapahang #effirasabah #effiracontest #effira

CANTIKNYA AKAK TUU 😱 .
Jelesssssnyaaaa 😭😭😭
.
Asal nampak akak-akak cantik, awek-awek cantik, mesti jelesss kan ? 😏 Dalam hati pun nak cantik macam akak-akak tu πŸ˜” .
TAPI.. macam mana ??? πŸ€•
.
Hehehe 😘 sayang-sayang semua, jangan risau 😚 SET BEAUTY by Effira kan ada πŸ˜‰
.
Calit-calit sikit ja dah cantik gedeboooommmmm gedebaaammmm😍 .
Aummmmmm 🐱, mesti encik abang terpikat terkesima terkedu tidak berkata melihat kecantikan penangan Effira beauty 😍
.
Tunggu apa lagi ? Nak cantik kan, comel lotehhhhhhhhh mcm bidadari 😘
.
Jom πŸ•ΊπŸΌ
.
πŸ’–πŸ’–πŸ’– Berminat bole DM or PM πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡
http://www.wasap.my/+60178164011
http://www.wasap.my/+60178164011
http://www.wasap.my/+60178164011

#jomcantik #jomsihat #makanansunnah #effirasupplementsunnah #effirasupplement #effirabeauty #farahfakhira #bertenanga #sihatdancantik #klforce #kml #kmlians #ump #umppekan #umpgambang #mpp #sabah #sarawak #effiracosmetic #effirapahang #effirasabah #effiracontest #effira

Jom dapatkan set #nsabeauty sekarang.
.
.
.
1 set NSA ni rm215 je tau sekarangg. Harga asal rm229 tau.
.
.
Sebab sekarang ada promo ola ola bola nsa. Haa tinggal 3hari je lagi wakk. Promk ni sampai 22/7/18 jeee. .
.
Jom dapatkan anda punya sebelum terlambat okay? .
Tekan link dekat bio tau.
.
.
#kuipsas #kpmim #umppekan #umpgambang #polisas #kptmkuantan #nsabeauty #nsabeautyserum #nsabeautycleanser #nsabeautycosmetic #ainacleanser #ainacosmetic #ainaserum #nsateameyka #nsabeautyofficial #nsabeautykuantan #nsabeautypahang #kuantan #kuantanpahang #pahang #hafizmahamad #hafizmahamadxsyafiqahaina #syafiqahaina #syafiqahainaxhafizmahamad

Okay, ni lah list harga promo Ola Ola Bola NSA tu tau. Haa dah tau tu, jom grab cepat. Nak cantik kan? .
.
Jom try aina serum, aina cleanser dengan aina cosmetic ni. .
.
1 set NSA ni rm215 je tau sekarangg. Harga asal rm229 tau. .
.
Tekan link dekat bio okay? .
.
#kuipsas #kpmim #umppekan #umpgambang #polisas #kptmkuantan #nsabeauty #nsabeautyserum #nsabeautycleanser #nsabeautycosmetic #ainacleanser #ainacosmetic #ainaserum #nsateameyka #nsabeautyofficial #nsabeautykuantan #nsabeautypahang #kuantan #kuantanpahang #pahang

Most Popular Instagram Hashtags