[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#ummumujahid

520 posts

TOP POSTS

Lalla Nour Pure Distilled Rose water - Dapatkan penampilan berseri dan kekalkan awet muda tanpa bahan sintetik!
Contact #ummumujahid 0196237360 untuk pembelian dan pertanyaan

Lalla Nour ARGAN OIL - Pelembap semulajadi yang kaya vitamin E, asid lemak dan antioxidants untuk nourish kulit dan rambut anda. Dapatkan penampilan berseri dan kekalkan awet muda tanpa bahan sintetik!
Contact #ummumujahid 0196237360 untuk pembelian dan pertanyaan

#sayajualarganoil #sayajual #ArganOil #arganoilmalaysia #jerawat #Eczema #produkrambut #bazaarpaknil

Lalla Nour ARGAN OIL - Pelembap semulajadi yang kaya vitamin E, asid lemak dan antioxidants untuk nourish kulit dan rambut anda. Dapatkan penampilan berseri dan kekalkan awet muda tanpa bahan sintetik!
30ml Pure Argan Oil
.
.
Dm/Whatsapp 011-36623427 untuk pembelian dan pertanyaan

#arganoil #arganmalaysia #arganoilmalaysia #produkrambut #bazaarpaknil #sayajualbeautyproduct #arganoilmy #argan #minyak #hairtreatment #minyakarganmalaysia #sayajualminyakargan #matargan #lallanour #minyakargan #arganoilmurah #minyakarganmurah #rhassoul #rhassoulclay #ghassoul #ghassoulclay #sayajualrhassoulclay #moroccanlavaclay #facemask #maskerwajah #ummumujahid #arganoil

Lalla Nour ARGAN OIL - Pelembap semulajadi yang kaya vitamin E, asid lemak dan antioxidants untuk nourish kulit dan rambut anda. Dapatkan penampilan berseri dan kekalkan awet muda tanpa bahan sintetik!
30ml Pure Argan Oil Rm50
60ml Pure Argan Oil Rm70
Contact #ummumujahid 0196237360 untuk pembelian dan pertanyaan

#arganoil #arganmalaysia #arganoilmalaysia #produkrambut #bazaarpaknil #sayajualbeautyproduct #arganoilmy #argan #minyak #hairtreatment #minyakarganmalaysia #sayajualminyakargan #matargan #lallanour #minyakargan #arganoilmurah #minyakarganmurah #rhassoul #rhassoulclay #ghassoul #ghassoulclay #sayajualrhassoulclay #moroccanlavaclay #facemask #maskerwajah #ummumujahid #arganoil

Lalla Nour ARGAN OIL - Pelembap semulajadi yang kaya vitamin E, asid lemak dan antioxidants untuk nourish kulit dan rambut anda. Dapatkan penampilan berseri dan kekalkan awet muda tanpa bahan sintetik!
Contact #ummumujahid 0196237360 untuk pembelian dan pertanyaan

#sayajualarganoil #sayajual #ArganOil #arganoilmalaysia #jerawat #Eczema #produkrambut #bazaarpaknil

Let's heal your skin with rhassoul clay mask. Easy to use! First mix clay powder with water, then apply on face and relax. Lastly, wash off and feel revitalized!! Memang seronok tak perlu pergi spa utk rehatkn diri...nak tau mask apa kita pakai.. sila la baca👇🏽👇🏽👇🏽👇🏽
.
.
Ghassoul Clay adalah clay dengan kualiti Spa yang digali dari pegunungan Atlas Morocco. Ghassoul adalah tanah liat yang kaya mineral yang larut dengan air sehingga membuatkan wajah dan kulit anda terasa halus dan menyenangkan. Spa spa terbaik di seluruh dunia memanfaatkan manfaat toning dan enriching yang ditawarkan oleh Ghassoul clay dan sekarang menjadi mudah untuk menikmati kekayaan alam ini di rumah. Ghassoul clay tinggi kandungan Silica, Magnesium, Besi, Kalsium, Kalium dan konten Sodium, clay ini pasti salah satu harta terbaik untuk memanjakan kulit Anda.!! 🌺

Pm Ummumujahid for order! Get yours Now!! 0196237360

#sayajualarganoil #sayajual #ArganOil #arganoilmalaysia #jerawat #Eczema #produkrambut #bazaarpaknil #sayajualbeautyproduct #arganoilmy #argan #minyak #hairtreatment #minyakarganmalaysia #sayajualminyakargan #lallanour #minyakargan #arganoilmurah #minyakarganmurah #rhassoul #rhassoulclay #ghassoul #ghassoulclay #sayajualrhassoulclay #moroccanlavaclay #facemask #maskerwajah#ummumujahid#arganoilpure

Let's heal your skin with rhassoul clay mask. Easy to use! Just follow the steps. First mix clay powder with water, 2nd apply on face and relax. Lastly, wash off and feel revitalized!! Memang seronok tak perlu pergi spa utk rehatkn diri...nak tau mask apa kita pakai.. sila la baca👇🏽👇🏽👇🏽👇🏽
.
.
Ghassoul Clay adalah clay dengan kualiti Spa yang digali dari pegunungan Atlas Morocco. Ghassoul adalah tanah liat yang kaya mineral yang larut dengan air sehingga membuatkan wajah dan kulit anda terasa halus dan menyenangkan. Spa spa terbaik di seluruh dunia memanfaatkan manfaat toning dan enriching yang ditawarkan oleh Ghassoul clay dan sekarang menjadi mudah untuk menikmati kekayaan alam ini di rumah. Ghassoul clay tinggi kandungan Silica, Magnesium, Besi, Kalsium, Kalium dan konten Sodium, clay ini pasti salah satu harta terbaik untuk memanjakan kulit Anda.!! 🌺

Pm Ummumujahid for order! Get yours Now!! 0196237360

#sayajualarganoil #sayajual #ArganOil #arganoilmalaysia #jerawat #Eczema #produkrambut #bazaarpaknil #sayajualbeautyproduct #arganoilmy #argan #minyak #hairtreatment #minyakarganmalaysia #sayajualminyakargan #lallanour #minyakargan #arganoilmurah #minyakarganmurah #rhassoul #rhassoulclay #ghassoul #ghassoulclay #sayajualrhassoulclay #moroccanlavaclay #facemask #maskerwajah#ummumujahid#arganoilpure

Minyak argan kami dihasilkan menggunakan biji argan yang terpilih dan diperah melalui kaedah cold pressed untuk memastikan mutu tertinggi dan nutrisinya tidak terurai

Seterusnya minyak argan ini dibotolkan di morocco menggunakan botol kaca gelap supaya terpelihara dari panahan cahaya UV. Kami tidak botolkan di Malaysia untuk elak kemerosotan kualiti minyak argan semasa dihantar ke sini

Segala proses ini, dari sumber biji argan kepada pembotolannya diperiksa oleh badan organik Eropah.. oleh itu, boleh lah kita katakan bahawa anda boleh gunakan Lalla Nour Pure Argan Oil tanpa was was. Kualiti terbaik, harga pun terbaik

Untuk order, whatsapp 0196237360 ummumujahid. Harga hanya RM90untuk botol besar 100ml dan RM58 untuk botol medium 30ml. Harga termasuk postage.
#sayajualarganoil #sayajual #ArganOil #arganoilmalaysia #jerawat #Eczema #skincare #produkrambut #sayajualbeautyproduct #arganoilmy #argan #minyak #oil #jeragat #minyakarganmalaysia #sayajualminyakargan #lallanour #minyakargan #jualarganoil #jualanarganoil #jualminyakargan #jualanminyakargan #arganoilindonesia #minyakarganIndonesia #arganoilmurah #minyakarganmurah #ummumujahid

Lalla Nour ARGAN OIL - Pelembap semulajadi yang kaya vitamin E, asid lemak dan antioxidants untuk nourish kulit dan rambut anda. Dapatkan penampilan berseri dan kekalkan awet muda tanpa bahan sintetik!
30ml Pure Argan Oil Rm58
100ml Pure Argan Oil Rm90
Termasuk postage
Contact #ummumujahid 0196237360 untuk pembelian dan pertanyaan

#arganoil #arganmalaysia #arganoilmalaysia #produkrambut #bazaarpaknil #sayajualbeautyproduct #arganoilmy #argan #minyak #hairtreatment #minyakarganmalaysia #sayajualminyakargan #matargan #lallanour #minyakargan #arganoilmurah #minyakarganmurah #rhassoul #rhassoulclay #ghassoul #ghassoulclay #sayajualrhassoulclay #moroccanlavaclay #facemask #maskerwajah #ummumujahid #arganoilmy

MOST RECENT

Lalla Nour ARGAN OIL - Pelembap semulajadi yang kaya vitamin E, asid lemak dan antioxidants untuk nourish kulit dan rambut anda. Dapatkan penampilan berseri dan kekalkan awet muda tanpa bahan sintetik!
Contact #ummumujahid 0196237360 untuk pembelian dan pertanyaan

#sayajualarganoil #sayajual #ArganOil #arganoilmalaysia #jerawat #Eczema #produkrambut #bazaarpaknil

JOM ketahui rahsia Pure Distilled Rose water!!kita datangkan dlm bentuk SPRAY! Ianya telah digunakan sejak zaman Persian ketika perkahwinan diraja mereka. banyak manfaat !! kerana rose water boleh digunakan dengan pelbagai cara sama ada di muka atau di rambut. Rose water mengandungi ciri antiseptik and antibakteria yang akan membantu merawat kulit bermasalah seperti jerawat. Di sini saya kongsikan sedikit berkenaan kegunaan rose water. 😍
Bilamana anda mengetahuinya sudah pasti anda rasa tidak sabar untuk memilikinya : . ✔️Mengawal masalah kulit berminyak
Rose water membantu mengawal pengeluaran minyak dimuka.
.
✔️Menganjalkan dan Menegangkan Muka .
✔️Membantu dan Mengurangkan Masalah Lingkaran Hitam Bawah Mata

Basahkan cotton pad dengan rose water kemudian letakkan di bahagian mata dan biarkan sekurangnya beberapa jam. .
✔️Mengekalkan pH di muka

Kadangkala bilamana kita sering menggunakan banyak pencuci muka yang agak 'tajam' bahan kimia terutamanya yang bersifat peeling, ia akan menyebabkan kulit muka agak panas. Jadi rose water ini akan membantu menstabilkan pH dimuka. ✔️Merawat masalah jerawat

Bagi yang sering menghadapi masalah jerawat , apa yang perlu lakukan adalah dengan menyemburkan rose water di bahagian jerawat tersebut. Ini kerana rose water adalah bersifat anti inflamasi dan membantu mengecutkan jerawat secara semulajadi. ✔️Menguatkan akar rambut .
.
✔️Sebagai Toner

Membantu menyegarkan dan mengecilkan liang roma disamping mengekalkan kelembapan kulit wajah .
✔️Sebagai medium campuran dalam Rhassoul Clay

Di Morocco, mereka mencampurkan Rhassoul Clay bersama dengan rose water. .
✔️Merawat kulit muka yang terkena sunburnladies.. .
Jom dapatkan Pure Distilled Rose Water Serbaguna!! 100ml hanya RM50!! Pm #ummumujahid untuk order 0196237360

#rosewater #airmawar #lallanour #lallanourlovers #arganoil #arganoilpure #toner #penyegarmuka#ummumujahid #minyakarganmalaysia #minyakarganmurah #minyakargan

Let's heal your skin with rhassoul clay mask. Easy to use! Just follow the steps. First mix clay powder with water, 2nd apply on face and relax. Lastly, wash off and feel revitalized!! Memang seronok tak perlu pergi spa utk rehatkn diri...nak tau mask apa kita pakai.. sila la baca👇🏽👇🏽👇🏽👇🏽
.
.
Ghassoul Clay adalah clay dengan kualiti Spa yang digali dari pegunungan Atlas Morocco. Ghassoul adalah tanah liat yang kaya mineral yang larut dengan air sehingga membuatkan wajah dan kulit anda terasa halus dan menyenangkan. Spa spa terbaik di seluruh dunia memanfaatkan manfaat toning dan enriching yang ditawarkan oleh Ghassoul clay dan sekarang menjadi mudah untuk menikmati kekayaan alam ini di rumah. Ghassoul clay tinggi kandungan Silica, Magnesium, Besi, Kalsium, Kalium dan konten Sodium, clay ini pasti salah satu harta terbaik untuk memanjakan kulit Anda.!! 🌺

Pm Ummumujahid for order! Get yours Now!! 0196237360

#sayajualarganoil #sayajual #ArganOil #arganoilmalaysia #jerawat #Eczema #produkrambut #bazaarpaknil #sayajualbeautyproduct #arganoilmy #argan #minyak #hairtreatment #minyakarganmalaysia #sayajualminyakargan #lallanour #minyakargan #arganoilmurah #minyakarganmurah #rhassoul #rhassoulclay #ghassoul #ghassoulclay #sayajualrhassoulclay #moroccanlavaclay #facemask #maskerwajah#ummumujahid#arganoilpure

Lalla Nour ARGAN OIL - Pelembap semulajadi yang kaya vitamin E, asid lemak dan antioxidants untuk nourish kulit dan rambut anda. Dapatkan penampilan berseri dan kekalkan awet muda tanpa bahan sintetik!
30ml Pure Argan Oil Rm58
100ml Pure Argan Oil Rm90
Termasuk postage
Contact #ummumujahid 0196237360 untuk pembelian dan pertanyaan

#arganoil #arganmalaysia #arganoilmalaysia #produkrambut #bazaarpaknil #sayajualbeautyproduct #arganoilmy #argan #minyak #hairtreatment #minyakarganmalaysia #sayajualminyakargan #matargan #lallanour #minyakargan #arganoilmurah #minyakarganmurah #rhassoul #rhassoulclay #ghassoul #ghassoulclay #sayajualrhassoulclay #moroccanlavaclay #facemask #maskerwajah #ummumujahid #arganoil #arganoilpure

Lalla Nour Pure Distilled Rose water - Dapatkan penampilan berseri dan kekalkan awet muda tanpa bahan sintetik!
Contact #ummumujahid 0196237360 untuk pembelian dan pertanyaan

Ghassoul Clay adalah clay dengan kualiti Spa yang digali dari pegunungan Atlas Morocco. Ghassoul adalah tanah liat yang kaya mineral yang larut dengan air sehingga membuatkan wajah dan kulit anda terasa halus dan menyenangkan. Spa spa terbaik di seluruh dunia memanfaatkan manfaat toning dan enriching yang ditawarkan oleh Ghassoul clay dan sekarang menjadi mudah untuk menikmati kekayaan alam ini di rumah. Ghassoul clay tinggi kandungan Silica, Magnesium, Besi, Kalsium, Kalium dan konten Sodium, clay ini pasti salah satu harta terbaik untuk memanjakan kulit Anda.!! 🌺

Pm Ummumujahid for order! Get yours Now!! 0196237360

#sayajualarganoil #sayajual #ArganOil #arganoilmalaysia #jerawat #Eczema #produkrambut #bazaarpaknil #sayajualbeautyproduct #arganoilmy #argan #minyak #hairtreatment #minyakarganmalaysia #sayajualminyakargan #lallanour #minyakargan #arganoilmurah #minyakarganmurah #rhassoul #rhassoulclay #ghassoul #ghassoulclay #sayajualrhassoulclay #moroccanlavaclay #facemask #maskerwajah#ummumujahid#arganoilpure

DAPATKAN PRODUK BARU LALLANOUR EKSKLUSIF SPA HAMMAM TERKEMUKA MOROCCO!Produk natural dan pure tanpa ada bahan campuran yang diluluskan oleh Ecocert dan USDA.

PRICE LIST .
👉 Pure Argan Oil 100ml RM90 termasuk postage.

Whatsapp admin untuk pembelian dan pertanyaan lanjut 0196237360

#sayajualarganoil #ArganOil #arganoilmalaysia #jerawat #ummumujahid #ukm #arganoil #minyakarganmurah #jeragat #arganoil #purearganoil #minyakargan #minyakemas #minyakarganasli

100% Pure & Organic

PUTE ARGAN OIL - Pelembap semulajadi yang kaya vitamin E, asid lemak dan antioxidants untuk nourish kulit dan rambut anda. Dapatkan penampilan berseri dan kekalkan awet muda tanpa bahan sintetik! Pure Argan Oil 😘
.
.
Dm/Whatsapp 011-36623427 untuk pembelian dan pertanyaan

#arganoil #arganmalaysia #arganoilmalaysia #produkrambut #bazaarpaknil #sayajualbeautyproduct #arganoilmy #argan #minyak #hairtreatment #minyakarganmalaysia #sayajualminyakargan #matargan #lallanour #minyakargan #arganoilmurah #minyakarganmurah #rhassoul #rhassoulclay #ghassoul #ghassoulclay #sayajualrhassoulclay #moroccanlavaclay #facemask #maskerwajah #ummumujahid #arganoil

Korang nak tau rahsia vii narza kekal cantik tanpa guna bahan sintetik? .
Argan Oil Lallanour dari @arganoil_malaysia memang terbaik!! minyak sebagai kosmetik kecantikan.. Sangat best!!
Lepas sapu argan,muka akan rasa berseri dan cantik sentiasa😍. Nak pkai dalam mekap harian pun boleh, mekap akan nampak lebih cantik dan well blend dgn kulit...Sebab apa? Sebab Pure Argan Oil Pelembap semulajadi yang kaya vitamin E, asid lemak dan antioxidants untuk nourish kulit,rambut dan kuku.
Ni antara Kelebihan Argan Oil Lallanour by @arganoil_malaysia .
.
✅Merawat rambut kering dan Gugur
✅Mengawal muka berminyak
✅Merawat Jerawat dan Eczema
✅Pelembap muka dan kulit
✅Anti- Penuaan
✅Mengurangkan parut dan kesan merekah
✅Untuk semua jenis kulit
.
.
Klu nak dapatkan argan oil yang pure dan murah boleh Ws +601136623427
.
JOM Dapatkan penampilan berseri dan kekalkan awet muda tanpa bahan kimia sintetik!

#lallanour #argan #ummumujahid #arganoilmalaysia #arganoilmurah #arganoil #minyakargan #stokisbangi#ArganOil #makeupcantik #muamalaysiamakeupartist #arganoilpure #ummumujahid #minyakarganmalaysia #stokisbangi #ukm#mf #argan #arganoilpure

Lalla Nour ARGAN OIL - Pelembap semulajadi yang kaya vitamin E, asid lemak dan antioxidants untuk nourish kulit dan rambut anda. Dapatkan penampilan berseri dan kekalkan awet muda tanpa bahan sintetik!
Contact #ummumujahid 0196237360 untuk pembelian dan pertanyaan

#sayajualarganoil #sayajual #ArganOil #arganoilmalaysia #jerawat #Eczema #produkrambut #bazaarpaknil

Testimoni #lallanourlovers !!!
Haa terbaik adik ni ni dah habis guna 4 botol argan oil untuk rawatan dan kosmetik harian!!!siap tak sabar nk beli argan baru sbb argan best sngt2 dan kalau takde tak selesa katanya....ha uollls yg nk cantik dengan argan oil tu cepat2 la order sebelum terlambat😃

Pm #ummumujahid untuk order

#argaoil #argan_oil_pure #minyakarganmurah #minyakarganmalaysia #sayajualarganoil #rosewater #rhassoulclay#lallanour #sayajualrosewater #minyakarganmurah #arganoilmurah #minyakargan #minyakarganmalaysia#arganoilpure#argan #arganoil #arganoilpure #purearganoil

Lalla Nour ARGAN OIL - Pelembap semulajadi yang kaya vitamin E, asid lemak dan antioxidants untuk nourish kulit dan rambut anda. Dapatkan penampilan berseri dan kekalkan awet muda tanpa bahan sintetik!
30ml Pure Argan Oil Rm58
100ml Pure Argan Oil Rm90
Termasuk postage
Contact #ummumujahid 0196237360 untuk pembelian dan pertanyaan

#arganoil #arganmalaysia #arganoilmalaysia #produkrambut #bazaarpaknil #sayajualbeautyproduct #arganoilmy #argan #minyak #hairtreatment #minyakarganmalaysia #sayajualminyakargan #matargan #lallanour #minyakargan #arganoilmurah #minyakarganmurah #rhassoul #rhassoulclay #ghassoul #ghassoulclay #sayajualrhassoulclay #moroccanlavaclay #facemask #maskerwajah #ummumujahid #arganoilmy

Lalla Nour ARGAN OIL - Pelembap semulajadi yang kaya vitamin E, asid lemak dan antioxidants untuk nourish kulit dan rambut anda. Dapatkan penampilan berseri dan kekalkan awet muda tanpa bahan sintetik!
30ml Pure Argan Oil Rm58
100ml Pure Argan Oil Rm90
Termasuk postage
Contact #ummumujahid 0196237360 untuk pembelian dan pertanyaan

#arganoil #arganmalaysia #arganoilmalaysia #produkrambut #bazaarpaknil #sayajualbeautyproduct #arganoilmy #argan #minyak #hairtreatment #minyakarganmalaysia #sayajualminyakargan #matargan #lallanour #minyakargan #arganoilmurah #minyakarganmurah #rhassoul #rhassoulclay #ghassoul #ghassoulclay #sayajualrhassoulclay #moroccanlavaclay #facemask #maskerwajah #ummumujahid #arganoilmy

#testimonilallanour #lallanourlovers

Alhamdulillah.dah banyak feedback kita dapat, jadi tak perlu ragu2 lagi😉.Seronok bila cust happy guna produk Lallanour ni...Memang tak menyesal beli dgn hrga yg berpatutan boleh dapat Pure Argan Oil , Rhassoul Clay & rose water! Sapa nak cantik tanpa guna bahan sintetik boleh pm....JOM2 apa tunggu lagi! Pm #ummumujahid 0196237360 sementara stock masih ada!

#arganoil #argan_oil_pure #minyakarganmurah #minyakarganmalaysia #sayajualarganoil #rosewater #rhassoulclay #minyakarganmurah #arganoilmurah #minyakargan #ummumujahid #arganoilbangi #arganbangi

Let's heal your skin with rhassoul clay mask. Easy to use! First mix clay powder with water, 2nd apply on face and relax. Lastly, wash off and feel revitalized!! Memang seronok tak perlu pergi spa utk rehatkn diri...nak tau mask apa kita pakai.. sila la baca👇🏽👇🏽👇🏽👇🏽
.
.
Ghassoul Clay adalah clay dengan kualiti Spa yang digali dari pegunungan Atlas Morocco. Ghassoul adalah tanah liat yang kaya mineral yang larut dengan air sehingga membuatkan wajah dan kulit anda terasa halus dan menyenangkan. Spa spa terbaik di seluruh dunia memanfaatkan manfaat toning dan enriching yang ditawarkan oleh Ghassoul clay dan sekarang menjadi mudah untuk menikmati kekayaan alam ini di rumah. Ghassoul clay tinggi kandungan Silica, Magnesium, Besi, Kalsium, Kalium dan konten Sodium, clay ini pasti salah satu harta terbaik untuk memanjakan kulit Anda.!! 🌺

Pm Ummumujahid for order! Get yours Now!! 0196237360

#sayajualarganoil #sayajual #ArganOil #arganoilmalaysia #jerawat #Eczema #produkrambut #bazaarpaknil #sayajualbeautyproduct #arganoilmy #argan #minyak #hairtreatment #minyakarganmalaysia #sayajualminyakargan #lallanour #minyakargan #arganoilmurah #minyakarganmurah #rhassoul #rhassoulclay #ghassoul #ghassoulclay #sayajualrhassoulclay #moroccanlavaclay #facemask #maskerwajah#ummumujahid#arganoilpure

#testimonilallanour #lallanourlovers

Alhamdulillah.dah banyak feedback kita dapat, jadi tak perlu ragu2 lagi😉.Seronok bila cust happy guna produk Lallanour ni...Memang tak menyesal beli dgn hrga yg berpatutan boleh dapat Pure Argan Oil , Rhassoul Clay & rose water! Sapa nak cantik tanpa guna bahan sintetik boleh pm....JOM2 apa tunggu lagi! Pm #ummumujahid 0196237360 sementara stock masih ada!

#arganoil #arganoilpure #minyakarganmurah #minyakarganmalaysia #sayajualarganoil #rosewater #rhassoulclay #minyakarganmurah #arganoilmurah #minyakargan #ummumujahid #arganoilbangi #arganbangi

LALLA NOUR ARGAN OIL:
.
.
👑100% import dari Morocco
👑Mempunyai sijil organik ECOCERT dan USDA
👑100% Orgnik
👑Tiada campuran 100% pure argan oil
👑Tiada pengawet dan pewangi (jika wangi ada campuran)
👑HARGA BERPATUTAN dari jenama lain😲😲 Nature's Beauty ~
*Pure Argan Oil*
*Rhassoul Clay*
*Rose Water*
.
.
Dm/Whatsapp 011-23390908 untuk pembelian dan pertanyaan

#arganoil #arganmalaysia #arganoilmalaysia #produkrambut #bazaarpaknil #sayajualbeautyproduct #arganoilmy #argan #minyak #hairtreatment #minyakarganmalaysia #sayajualminyakargan #matargan #lallanour #minyakargan #arganoilmurah #minyakarganmurah #rhassoul #rhassoulclay #ghassoul #ghassoulclay #sayajualrhassoulclay #moroccanlavaclay #facemask #maskerwajah #ummumujahid #arganoil #rosewater #minyakargan #airmawar #clay #skincare

YEAYYY DAPAT GRAB ARGAN OIL 100ml ni ❗️❗️❗️ MANA NAK DAPAT WEHH RM80/100ml . CECITAA SKIT.. NI BOLE LUMUR KAT RAMBUT & KULIT LAGIII ..
.
100% Pure & Organic

PUTE ARGAN OIL - Pelembap semulajadi yang kaya vitamin E, asid lemak dan antioxidants untuk nourish kulit dan rambut anda. Dapatkan penampilan berseri dan kekalkan awet muda tanpa bahan sintetik!
100ml Pure Argan Oil 😘
.
.
Dm/Whatsapp 011-36623427 untuk pembelian dan pertanyaan

#arganoil #arganmalaysia #arganoilmalaysia #produkrambut #bazaarpaknil #sayajualbeautyproduct #arganoilmy #argan #minyak #hairtreatment #minyakarganmalaysia #sayajualminyakargan #matargan #lallanour #minyakargan #arganoilmurah #minyakarganmurah #rhassoul #rhassoulclay #ghassoul #ghassoulclay #sayajualrhassoulclay #moroccanlavaclay #facemask #maskerwajah #ummumujahid #arganoil

Lalla Nour ARGAN OIL - Pelembap semulajadi yang kaya vitamin E, asid lemak dan antioxidants untuk nourish kulit dan rambut anda. Dapatkan penampilan berseri dan kekalkan awet muda tanpa bahan sintetik!
Contact #ummumujahid 0196237360 untuk pembelian dan pertanyaan

#sayajualarganoil #sayajual #ArganOil #arganoilmalaysia #jerawat #Eczema #produkrambut #bazaarpaknil

Most Popular Instagram Hashtags