#ummumujahid

MOST RECENT

Kadang Allah hanya mempertemukan tapi bukan untuk menyatukan, melainkan sebagai pembelajaran dalam kehidupan.. Ada yang hanya singgah sementara hanya untuk melepaskan keletihannya dan ada pula yang singgah namun dia telah menetap di dalam hati untuk selamanya.. Kadang kala Allah mempertemukan untuk menjadikan dia yang hanya sekedar singgah sebagai guru dalam kehidupan.. Maka janganlah terlalu berharap kepada seseorang agar dia dapat melabuhkan hatinya dan menetap kedalam pangkuanmu.. Semuanya sudah ada yang mengaturnya dan kita sebagai manusia hanya menjalankan peranan kita dalam dunia yang penuh dengan sandiwara ini.. #akhyukhtyantiselfi
#yukngajipadang
#akhwatakhirzaman
#ummumujahid
#hatihatitipudayadunia
#duniapenuhkepalsuan
#mahabbah
#goresantintaakhwatpenuhdosa

Asal mula kata Minggu.. Sebagaimana yang kita ketahui bahwa dalam islam itu tidak ada yang namanya Minggu, yang ada ialah Ahad.. Istilah minggu itu diambil dari nama seorang pendeta nasrani yang bernama Santo Dominggo.. Yang mana pendeta ini bertugas sebagai perantara yang menghubungkan antara umat nasrani kepada tuhannya.. Jika terdapat kesalahan dan mereka pun jika ingin menebus dosa-dosa yang telah mereka lakukan itu mereka akan berbondong-bondong meminta bantuan kepada santo dominggo.. Sehingga dengan seiring berjalannya waktu para kaum nasrani akhirnya sering menyebut hari dimana mereka akan bertemu dengan santo dominggo dengan panggilan "Minggo" sehingga ditetapkanlah hari tersebut dengan nama Minggu.. Selayaknya umat muslim tidak ikutan menyebut hari ahad tersebut sebagai hari minggu.. Karena dibalik kata minggu tersebut terdapat suatu peringatan kepada umat agar senantiasa mengingat nama pendeta mereka.. Karena dengan adanya nama minggu itu sebagai salah satu wujud penghargaan mereka kepada santo dominggo oleh karena itulah nama tersebut menjadi diabadikan menjadi nama Minggu.. #katakantidakuntukmengikutikebiasaankaumkuffar
#ummumujahid
#akhwatakhirzaman
#generasisalaf

Lalla Nour ARGAN OIL - Pelembap semulajadi yang kaya vitamin E, asid lemak dan antioxidants untuk nourish kulit dan rambut anda. Dapatkan penampilan berseri dan kekalkan awet muda tanpa bahan sintetik!
Contact #ummumujahid 0196237360 untuk pembelian dan pertanyaan

#sayajualarganoil #sayajual #ArganOil #arganoilmalaysia #jerawat #Eczema #produkrambut #bazaarpaknil

#testimonilallanour #lallanourlovers

Alhamdulillah.dah banyak feedback kita dapat, jadi tak perlu ragu2 lagi😉.Seronok bila cust happy guna produk Lallanour ni...Memang tak menyesal beli dgn hrga yg berpatutan boleh dapat Pure Argan Oil , Rhassoul Clay & rose water! Sapa nak cantik tanpa guna bahan sintetik boleh pm....JOM2 apa tunggu lagi! Pm #ummumujahid 0196237360 sementara stock masih ada!

#arganoil #argan_oil_pure #minyakarganmurah #minyakarganmalaysia #sayajualarganoil #rosewater #rhassoulclay #minyakarganmurah #arganoilmurah #minyakargan #ummumujahid #arganoilbangi #arganbangi#argan #arganoil #arganoilpure #purearganoil

#testimonilallanour #lallanourlovers

Alhamdulillah.dah banyak feedback kita dapat, jadi tak perlu ragu2 lagi😉.Seronok bila cust happy guna produk Lallanour ni...Memang tak menyesal beli dgn hrga yg berpatutan boleh dapat Pure Argan Oil , Rhassoul Clay & rose water! Sapa nak cantik tanpa guna bahan sintetik boleh pm....JOM2 apa tunggu lagi! Pm #ummumujahid 0196237360 sementara stock masih ada!

#arganoil #argan_oil_pure #minyakarganmurah #minyakarganmalaysia #sayajualarganoil #rosewater #rhassoulclay #minyakarganmurah #arganoilmurah #minyakargan #ummumujahid #arganoilbangi #arganbangi#argan #arganoil #arganoilpure #purearganoil

#testimonilallanour #lallanourlovers

Alhamdulillah.dah banyak feedback kita dapat, jadi tak perlu ragu2 lagi😉.Seronok bila cust happy guna produk Lallanour ni...Memang tak menyesal beli dgn hrga yg berpatutan boleh dapat Pure Argan Oil , Rhassoul Clay & rose water! Sapa nak cantik tanpa guna bahan sintetik boleh pm....JOM2 apa tunggu lagi! Pm #ummumujahid 0196237360 sementara stock masih ada!

#arganoil #argan_oil_pure #minyakarganmurah #minyakarganmalaysia #sayajualarganoil #rosewater #rhassoulclay #minyakarganmurah #arganoilmurah #minyakargan #ummumujahid #arganoilbangi #arganbangi#argan #arganoil #arganoilpure #purearganoil

Argan oil mempunyai kandungan essential fatty acid, omega 3 dan 6, serta alpha tecopherol yang sangat kaya dengan vitamin E. Selain itu kandungan vitamin E dalam argan oil ini mempunyai lebih banyak kandungan vitamin E dibandingkan dengan minyak zaitun. Zat-zat yang terkandung pada minyak argan ini sangat bermanfaat untuk kecantikan dari ujung rambut hingga ujung kaki.
Source:http://perawatan-kulit.com/mengenal-manfaat-dan-khasiat-argan-oil/

Pm #ummumujahid 0196237360

Argan oil mempunyai kandungan essential fatty acid, omega 3 dan 6, serta alpha tecopherol yang sangat kaya dengan vitamin E. Selain itu kandungan vitamin E dalam argan oil ini mempunyai lebih banyak kandungan vitamin E dibandingkan dengan minyak zaitun. Zat-zat yang terkandung pada minyak argan ini sangat bermanfaat untuk kecantikan dari ujung rambut hingga ujung kaki.
Source:http://perawatan-kulit.com/mengenal-manfaat-dan-khasiat-argan-oil/

Pm #ummumujahid 0196237360

Lalla Nour ARGAN OIL - Pelembap semulajadi yang kaya vitamin E, asid lemak dan antioxidants untuk nourish kulit dan rambut anda. Dapatkan penampilan berseri dan kekalkan awet muda tanpa bahan sintetik!
30ml Pure Argan Oil
.
.
Dm/Whatsapp 011-36623427 untuk pembelian dan pertanyaan

#arganoil #arganmalaysia #arganoilmalaysia #produkrambut #bazaarpaknil #sayajualbeautyproduct #arganoilmy #argan #minyak #hairtreatment #minyakarganmalaysia #sayajualminyakargan #matargan #lallanour #minyakargan #arganoilmurah #minyakarganmurah #rhassoul #rhassoulclay #ghassoul #ghassoulclay #sayajualrhassoulclay #moroccanlavaclay #facemask #maskerwajah #ummumujahid #arganoil

Lalla Nour ARGAN OIL - Pelembap semulajadi yang kaya vitamin E, asid lemak dan antioxidants untuk nourish kulit dan rambut anda. Dapatkan penampilan berseri dan kekalkan awet muda tanpa bahan sintetik!
Contact #ummumujahid 0196237360 untuk pembelian dan pertanyaan

#minyakargan #arganoil #ArganOil #arganoilmalaysia #jerawat #Eczema #produkrambut #bazaarpaknil

I Lalla Nour ARGAN OIL - Pelembap semulajadi yang kaya vitamin E, asid lemak dan antioxidants untuk nourish kulit dan rambut anda. Dapatkan penampilan berseri dan kekalkan awet muda tanpa bahan sintetik!
Contact #ummumujahid 0196237360 untuk pembelian dan pertanyaan

#minyakargan #arganoil #ArganOil #arganoilmalaysia #jerawat #Eczema #produkrambut #bazaarpaknil

#testimonilallanour #rhassoulclay
jom kita home spa di rumah.. Bersihkan dan segarkan muka dgn Rhassoul Clay setelah penat bekerja/ belajar dgn cuaca panas terik, debu2 kt luar melekat buat muka rasa tak selesa, kulit pun rasa kusam dan kering.. Tapi setelah guna combo set Rhassoul clay dan Argan Oil anda pasti akan rasa kelainan pada kulit anda!! Jom kta tgok testimoni adikk ni... Berminat boleh pm #ummumujahid 0196237360
.
#arganmurah #arganoilpure #kptm #mfi #ukm #ummumujahid #sayajualrosewater #sayajualarganoil #sayajualminyakargan #minyakarganmalaysia #minyakarganmurah #minyakargan #lallanour #lallanourlovers

#testimonilallanour #lallanourlovers

Alhamdulillah.dah banyak feedback kita dapat, jadi tak perlu ragu2 lagi😉.Seronok bila cust happy guna produk Lallanour ni...Memang tak menyesal beli dgn hrga yg berpatutan boleh dapat Pure Argan Oil , Rhassoul Clay & rose water! Sapa nak cantik tanpa guna bahan sintetik boleh pm....JOM2 apa tunggu lagi! Pm #ummumujahid 0196237360 sementara stock masih ada!

#arganoil #argan_oil_pure #minyakarganmurah #minyakarganmalaysia #sayajualarganoil #rosewater #rhassoulclay #minyakarganmurah #arganoilmurah #minyakargan #ummumujahid #arganoilbangi #arganbangi#argan #arganoil #arganoilpure #purearganoil

Ramai yang nak tahu bagaimana dan Bila nak guna Argan Oil, dah jadi trend sekarang wanita2 cantik luar sana guna argan oil untuk merawat muka, lg best boleh jugak guna as moisturizer untuk melembapkn muka sebelum apply make up. Mudah sahaja, sapu dua titis argan dan gosok hingga meresap ke kulit. Sangat mudahkan? Kesannya pun sangat berbeza muka nampak lebih berseri dan very well blend dgn make up harian, tak percaya cubalah!
Untuk dapat pure argan oil boleh pm #ummumujahid 0196237360

#argan #arganoil #arganoilpure #purearganoil#purearganoil #minyakargan #minyakarganmalaysia#argan #arganmurah #arganasli#arganoilmalaysia

#testimonilallanour #lallanourlovers

Alhamdulillah.dah banyak feedback kita dapat, jadi tak perlu ragu2 lagi😉.Seronok bila cust happy guna produk Lallanour ni...Memang tak menyesal beli dgn hrga yg berpatutan boleh dapat Pure Argan Oil , Rhassoul Clay & rose water! Sapa nak cantik tanpa guna bahan sintetik boleh pm....JOM2 apa tunggu lagi! Pm #ummumujahid 0196237360 sementara stock masih ada!

#arganoil #arganoilpure #minyakarganmurah #minyakarganmalaysia #sayajualarganoil #rosewater #rhassoulclay #minyakarganmurah #arganoilmurah #minyakargan #ummumujahid #arganoilbangi #arganbangi

Lalla Nour ARGAN OIL - Pelembap semulajadi yang kaya vitamin E, asid lemak dan antioxidants untuk nourish kulit dan rambut anda. Dapatkan penampilan berseri dan kekalkan awet muda tanpa bahan sintetik!
Contact #ummumujahid 0196237360 untuk pembelian dan pertanyaan

#minyakargan #arganoil #ArganOil #arganoilmalaysia #jerawat #Eczema #produkrambut #bazaarpaknil

#testimonilallanour #lallanourlovers

Alhamdulillah.dah banyak feedback kita dapat, jadi tak perlu ragu2 lagi😉.Seronok bila cust happy guna produk Lallanour ni...Memang tak menyesal beli dgn hrga yg berpatutan boleh dapat Pure Argan Oil , Rhassoul Clay & rose water! Sapa nak cantik tanpa guna bahan sintetik boleh pm....JOM2 apa tunggu lagi! Pm #ummumujahid 0196237360 sementara stock masih ada!

#arganoil #arganoilpure #minyakarganmurah #minyakarganmalaysia #sayajualarganoil #rosewater #rhassoulclay #minyakarganmurah #arganoilmurah #minyakargan #ummumujahid #arganoilbangi #arganbangi

#testimonilallanour #lallanourlovers

Alhamdulillah.dah banyak feedback kita dapat, jadi tak perlu ragu2 lagi😉.Seronok bila cust happy guna produk Lallanour ni...Memang tak menyesal beli dgn hrga yg berpatutan boleh dapat Pure Argan Oil , Rhassoul Clay & rose water! Sapa nak cantik tanpa guna bahan sintetik boleh pm....JOM2 apa tunggu lagi! Pm #ummumujahid 0196237360 sementara stock masih ada!

#arganoil #arganoilpure #minyakarganmurah #minyakarganmalaysia #sayajualarganoil #rosewater #rhassoulclay #minyakarganmurah #arganoilmurah #minyakargan #ummumujahid #arganoilbangi #arganbangi

Most Popular Instagram Hashtags