#umkkelantan

MOST RECENT

🌸 SAKURA GLOW SERUM 🌸
.
Uolls ada masalah kulit berjerawat? Kulit kusam? Tona tak sekata? Liang pori terbuka? Parut jerawat yang degil?
.
Tengok member uolls semua kulit cantik and glowing tak rasa jealous ke? Nak beli serum tapi tak mampu yang mahal. So jangan risau lagi, harga serum kami berpatutan dan mampu milik and yang penting SELAMAT DIGUNAKAN DAN BEBAS BAHAN KIMIA
.
INGREDIENTS ✨
~Aqua
~Rose water
~Witch Hazel
~Liquorice
~Glutatione
~Collagen
~Hyaluronic acid
~Vitamin C
~Aloe vera Extract
~Pearl satin powder
~Coloring
~Parfume (ROSE)
.
KELEBIHAN ✨
~sesuai digunakan semua peringkat umur.
~sesuai untuk semua jenis kulit.
~Mengekalkan makeup supaya tahan lebih lama.
~Menambahkan seri pada wajah.
~Mengawal minyak pada wajah.
~Memperbaiki kulit yang rosak akibat sinaran UV.
~Menganjalkan kulit wajah.
~Menjadikan wajah GLOWING.
.

#sakuraglowserum #serummalaysiaoriginal #serumsakura #serumglowing #serumwajah #serumjerawat #kotabharu #koklanas #kelantan #kubangkerian #pasirhor #pasirputeh #melor #ketereh #politeknikkoklanas #kptmlembahsireh #uitmmachang #umkkelantan #kolejkomunitikoklanas

🌸 SAKURA GLOW SERUM 🌸
.
Uolls ada masalah kulit berjerawat? Kulit kusam? Tona tak sekata? Liang pori terbuka? Parut jerawat yang degil?
.
Tengok member uolls semua kulit cantik and glowing tak rasa jealous ke? Nak beli serum tapi tak mampu yang mahal. So jangan risau lagi, harga serum kami berpatutan dan mampu milik and yang penting SELAMAT DIGUNAKAN DAN BEBAS BAHAN KIMIA
.
INGREDIENTS ✨
~Aqua
~Rose water
~Witch Hazel
~Liquorice
~Glutatione
~Collagen
~Hyaluronic acid
~Vitamin C
~Aloe vera Extract
~Pearl satin powder
~Coloring
~Parfume (ROSE)
.
KELEBIHAN ✨
~sesuai digunakan semua peringkat umur.
~sesuai untuk semua jenis kulit.
~Mengekalkan makeup supaya tahan lebih lama.
~Menambahkan seri pada wajah.
~Mengawal minyak pada wajah.
~Memperbaiki kulit yang rosak akibat sinaran UV.
~Menganjalkan kulit wajah.
~Menjadikan wajah GLOWING.
.

#sakuraglowserum #serummalaysiaoriginal #serumsakura #serumglowing #serumwajah #serumjerawat #kotabharu #koklanas #kelantan #kubangkerian #pasirhor #pasirputeh #melor #ketereh #politeknikkoklanas #kptmlembahsireh #uitmmachang #umkkelantan #kolejkomunitikoklanas

SET CANTIK PELOLES & SET ANAK PINTAR sudah bertukar tuan!!.
.
.

Belajar rajin-rajin yer untuk SPM tahun nie.
.
.

Harini dapat hadiah dari ibu supplement shaklee bernilai RM600!!.
.
.

Untung si adik bongsu kakyuyu nie haa.
.
.

Semua pemakanan sihat ibuabah belanja asbab nak kasi dapat result full A spm tahun nie.
.
.

In Shaa Allah dapat banggakan family & bakal menyambung pelajaran ke oversea. Ameen.
.
.

Dr Amelia Mustafa to be😉🌹.
.
.

Maaf yer muka kakyuyu sudah tidak bermaya kepenatan akibat sakit kepala yakmat😅.
.
.

Xpelaa yang penting masih boleh senyum😂.
.
.

@healthybyyuyu 016-3643213.
.
.

Jom grab ESP promo sekarang.
.
.

Siapa cepat dia dapat!!.
.
.

Cod #bandartanahmerah #bandarpasirmas #pasirpekan #salor #kiasnilampuri #tunjong #wakafcheyeh #bandarkotabharu #bandarkubangkerian #pengkalanchepa #bandarmachang #uitmmachang #umkkelantan #umkpc #umkjeli

SET CANTIK PELOLES & SET ANAK PINTAR sudah bertukar tuan!!.
.
.

Belajar rajin-rajin yer untuk SPM tahun nie.
.
.

Harini dapat hadiah dari ibu supplement shaklee bernilai RM600!!.
.
.

Untung si adik bongsu kakyuyu nie haa.
.
.

Semua pemakanan sihat ibuabah belanja asbab nak kasi dapat result full A spm tahun nie.
.
.

In Shaa Allah dapat banggakan family & bakal menyambung pelajaran ke oversea. Ameen.
.
.

Dr Amelia Mustafa to be😉🌹.
.
.

Maaf yer muka kakyuyu sudah tidak bermaya kepenatan akibat sakit kepala yakmat😅.
.
.

Xpelaa yang penting masih boleh senyum😂.
.
.

@healthybyyuyu 016-3643213.
.
.

Jom grab ESP promo sekarang.
.
.

Siapa cepat dia dapat!!.
.
.

Cod #bandartanahmerah #bandarpasirmas #pasirpekan #salor #kiasnilampuri #tunjong #wakafcheyeh #bandarkotabharu #bandarkubangkerian #pengkalanchepa #bandarmachang #uitmmachang #umkkelantan #umkpc #umkjeli

SET CANTIK PELOLES & SET ANAK PINTAR sudah bertukar tuan!!.
.
.

Belajar rajin-rajin yer untuk SPM tahun nie.
.
.

Harini dapat hadiah dari ibu supplement shaklee bernilai RM600!!.
.
.

Untung si adik bongsu kakyuyu nie haa.
.
.

Semua pemakanan sihat ibuabah belanja asbab nak kasi dapat result full A spm tahun nie.
.
.

In Shaa Allah dapat banggakan family & bakal menyambung pelajaran ke oversea. Ameen.
.
.

Dr Amelia Mustafa to be😉🌹.
.
.

Maaf yer muka kakyuyu sudah tidak bermaya kepenatan akibat sakit kepala yakmat😅.
.
.

Xpelaa yang penting masih boleh senyum😂.
.
.

@healthybyyuyu 016-3643213.
.
.

Jom grab ESP promo sekarang.
.
.

Siapa cepat dia dapat!!.
.
.

Cod #bandartanahmerah #bandarpasirmas #pasirpekan #salor #kiasnilampuri #tunjong #wakafcheyeh #bandarkotabharu #bandarkubangkerian #pengkalanchepa #bandarmachang #uitmmachang #umkkelantan #umkpc #umkjeli

SET CANTIK PELOLES & SET ANAK PINTAR sudah bertukar tuan!!.
.
.

Belajar rajin-rajin yer untuk SPM tahun nie.
.
.

Harini dapat hadiah dari ibu supplement shaklee bernilai RM600!!.
.
.

Untung si adik bongsu kakyuyu nie haa.
.
.

Semua pemakanan sihat ibuabah belanja asbab nak kasi dapat result full A spm tahun nie.
.
.

In Shaa Allah dapat banggakan family & bakal menyambung pelajaran ke oversea. Ameen.
.
.

Dr Amelia Mustafa to be😉🌹.
.
.

Maaf yer muka kakyuyu sudah tidak bermaya kepenatan akibat sakit kepala yakmat😅.
.
.

Xpelaa yang penting masih boleh senyum😂.
.
.

@healthybyyuyu 016-3643213.
.
.

Jom grab ESP promo sekarang.
.
.

Siapa cepat dia dapat!!.
.
.

Cod #bandartanahmerah #bandarpasirmas #pasirpekan #salor #kiasnilampuri #tunjong #wakafcheyeh #bandarkotabharu #bandarkubangkerian #pengkalanchepa #bandarmachang #uitmmachang #umkkelantan #umkpc #umkjeli

Good news utk Shawl Instant SOFT AWNING BERDAGU Zynnirah🌹🌹
.
Promosi 10% DILANJUTKAN sehingga pay day 30/4/2018 atas permintaan ramai 😊😍 selagi stok masih ada 😊👍🏻booking dgn deposit 🌹🌹
.
.
Jom klik link wasap di bio untuk fast respon atau add +60197571364

BLUSHER Mary Kay 👩🏼 Blusher Mary Kay ada 3 jenis.
dan ada masanya MaryKay suka sangat keluarkan limited edition untuk peminat tegar makeup Mary Kay.

1. Mary Kay Mineral Cheek Duo Color
💞 Juicy Guava - warm coral with a soft, golden pearl highlighter.
💞 Ripe Watermelon - summery pink with a pale pearl highlighter
.
.
2. Mary Kay Baked Cheek Powder Limited Edition
💞 Kind Heart
💞 Giving Heart
.
.
3. Mary Kay Mineral Cheek Color
💞 cherry blossom
💞 shy blush
💞 strawberry cream
.
.
Tahu tak kenapa org nampak kita lawa bila kita pakai Blusher? Sebab blusher ni boleh membuatkan:-
.
💛Pipi jatuh jadi naik.
💛Kulit kusam jadi berseri.
💛Kulit kering jadi glowing.
💛Dari wajah montel nampak runcing.
💛Dari wajah pucat nampak berseri.

Best kan sebab tu blusher ni pelengkap kita makeup nampak lebih berseri 😉

Diperbuat dari bahan mineral dan semulajadi membuatkan ia sesuai untuk semua jenis kulit.

Anda boleh pakai blusher ni untuk kelihatan natural atau pun tampak lebih glowing dan berani kerana warna yang ditawarkan Mary Kay sesuai untuk semua jenis kulit, dan semestinya warnanya tahan sepanjang hari 😉
.

Your Trusted Beauty Consultant
Nur
Untuk free consultation dan peluang kerjaya bersama Mary Kay meh PM Nur ya. Link whatsapp ada di bio Nur.
.
.

#ilovemarykay #marykaymalaysia #likesforlikes #beautyconsultant #freemakeupclass #freeskincareclass #lovetoshare #sharingiscaring #letscantik #girlstalk #umkkelantan #produkkecantikan #marykaymachang #lipstickmalaysia #freeskincareclass #freemakeupclass #blusher #penambahseri #tipsmekap

Dapatkan diskaun pengenalan sebanyak 10%
.
.

Shawl Instant Zynnirah direka khas dengan design ready to solat soft awning cotton berdagu sudah pastinya membuatkan kita mudah untuk solat di mana saja tanpa perlu memakai telekung solat 😊👍🏻
.
.
Hanya sarung saja dua kali dah boleh dipakai harian , ke tempat kerja , solat , umrah haji atau dipakai khas di hari bahagia atau di pagi Syawal 🌹
.
.
Dengan 6 warna pastel dan 2 saiz iaitu free saiz utk pemakai saiz xl dan xxl serta didatangkan dengan saiz xxxl bagi pemakai super labuh.
.
.
Limited edition dengan jahitan ekslusif bersama metal tag IH Inspirasihana yang cantik menawan .
.
.
Dapatkan harga promosi 10% sekarang untuk pre order sehingga 15 April 2018 sebelum stok habis 😍
.
.
Klik terus link wasap di bio atau add +60197571364
.
.
Gps Butik Inspirasihana Ipoh
dibuka setiap hari dari Isnin hingga Sabtu bermula jam 9 pagi hingga 6 ptg 😊
.
.
.
Anggun Bersyariat Indah Terpelihara 🌹

Dah ada yang baru....yang lama di.lupa jangan.... Mary Kay Gel Semi-Shine Lipsticks

Formula gel yang ringan, teknologi 'Cushion Matrix' terkini iaitu mengandungi mikrosfera silika yang amat kecil untuk penyerapan dan tahan lama, kesan focus yang lembut dan menutupi masalah bibir gelap atau tona tak sekata, mengandungi minyak bunga matahari dan estrak jojoba untuk melembabkan bibir dan ianya didatangkan dalam bekas 'clear top window' untuk memudahkan anda memilih warna lipstick kegemaran dengan lebih mudah.

Ada 9 warna hebat!
💋 ROSEWOOD
💋 TRANQUIL TOFFEE
💋 LUMINOUS LILAC
💋 ROMANTIC PINK
💋 MOD PINK
💋 RASPBERRY ICE
💋 HAUTE PINK
💋 SCARLET RED
💋 RED SMOLDER
#marykaybeautyconsultant #marykaymalaysia #lipstikmarykay #likesforlikes #uitmmachang #marykaymachang #uitmkotabharu #marykaykotabahru #marykaykualakrai #marykaypasirputeh #marykaypasirmas #umkkelantan #skincare #oilyskin #combinationskin #instagram_malaysia #instagram #bazarpaknil #lipstikmarykay #lipstickmalaysia #makeupkonvo #makeuplover #beutifulgirls #beutyconsultantmarykay

🌸 SAKURA GLOW SERUM 🌸
.
Uolls ada masalah kulit berjerawat? Kulit kusam? Tona tak sekata? Liang pori terbuka? Parut jerawat yang degil?
.
Tengok member uolls semua kulit cantik and glowing tak rasa jealous ke? Nak beli serum tapi tak mampu yang mahal. So jangan risau lagi, harga serum kami berpatutan dan mampu milik and yang penting SELAMAT DIGUNAKAN DAN BEBAS BAHAN KIMIA
.
INGREDIENTS ✨
~Aqua
~Rose water
~Witch Hazel
~Liquorice
~Glutatione
~Collagen
~Hyaluronic acid
~Vitamin C
~Aloe vera Extract
~Pearl satin powder
~Coloring
~Parfume (ROSE)
.
KELEBIHAN ✨
~sesuai digunakan semua peringkat umur.
~sesuai untuk semua jenis kulit.
~Mengekalkan makeup supaya tahan lebih lama.
~Menambahkan seri pada wajah.
~Mengawal minyak pada wajah.
~Memperbaiki kulit yang rosak akibat sinaran UV.
~Menganjalkan kulit wajah.
~Menjadikan wajah GLOWING.
.

#sakuraglowserum #serummalaysiaoriginal #serumsakura #serumglowing #serumwajah #serumjerawat #kotabharu #koklanas #kelantan #kubangkerian #pasirhor #pasirputeh #melor #ketereh #politeknikkoklanas #kptmlembahsireh #uitmmachang #umkkelantan #kolejkomunitikoklanas

Choco crispy 😍

Rm10 satu jar
(Termasuk topping & xperlu rendam air panas)
.
Topping
-kitkat
-bueno
-milo
-oreo
.
Cod area kotabharu!
Whatsapp 0139058803 utk order.
.
.
#chococrispy #chococrispykotabharu #chococrispymurah #chococrispykelantan #chococrispymachang #chococrispylazat #kelantanchococrispy #chococrispyusmkelantan #chococrispyusmkubang kerian #codmakananusmkubang kerian #umkkelantan #chococrispyumk

🌸 SAKURA GLOW SERUM 🌸
.
Uolls ada masalah kulit berjerawat? Kulit kusam? Tona tak sekata? Liang pori terbuka? Parut jerawat yang degil?
.
Tengok member uolls semua kulit cantik and glowing tak rasa jealous ke? Nak beli serum tapi tak mampu yang mahal. So jangan risau lagi, harga serum kami berpatutan dan mampu milik and yang penting SELAMAT DIGUNAKAN DAN BEBAS BAHAN KIMIA
.
INGREDIENTS ✨
~Aqua
~Rose water
~Witch Hazel
~Liquorice
~Glutatione
~Collagen
~Hyaluronic acid
~Vitamin C
~Aloe vera Extract
~Pearl satin powder
~Coloring
~Parfume (ROSE)
.
KELEBIHAN ✨
~sesuai digunakan semua peringkat umur.
~sesuai untuk semua jenis kulit.
~Mengekalkan makeup supaya tahan lebih lama.
~Menambahkan seri pada wajah.
~Mengawal minyak pada wajah.
~Memperbaiki kulit yang rosak akibat sinaran UV.
~Menganjalkan kulit wajah.
~Menjadikan wajah GLOWING.
.

#sakuraglowserum #serummalaysiaoriginal #serumsakura #serumglowing #serumwajah #serumjerawat #kotabharu #koklanas #kelantan #kubangkerian #pasirhor #pasirputeh #melor #ketereh #politeknikkoklanas #kptmlembahsireh #uitmmachang #umkkelantan #kolejkomunitikoklanas

HOT DESIGN RESTOCK
STOK MASIH PANAS PANAS LAGI 🔥🔥 SALE RM59/ Psg ‼️
SALE RM59/ Psg ‼️
SALE RM59/ Psg ‼️ ============================
KURUNG MODEN ENGLISH COTTON ============================ CIRI - CIRI KAIN =============
✅ Kain 100 % Cotton.
✅ Kain lembut sejuk dan Paling penting selesa dipakai
✅ Kain mudah diurus , tidak luntur Warna slpas dibasuh
✅Sgat Sesuai Utk pecinta cotton , design mmg semua cantik ! ✅Mudah digosok, kurang renyukan
INFO PRODUCT:
BAJU KURUNG MODERN

DESIGN : 👚Modern( bukan jenis potongan ketat) 👚span di bahagian bahu 👚zip dibahagian belakang baju 👚Dart belakang 👚Pingang getah
JENIS KAIN :
👚Kain selisih depan ( kain pakai) 👚zip tepi kain
Saiz ~ XS, S,M,L,XL dan XXL =======
HARGA ======= RM59 + Postage rm7 SM
SS add rm10
Stok limited Utk setiap design dan saiz
Berminat Utk order ?
pm / direct whatsApps / website
www.wasap.my/60199628373/kurungmoden
www.wasap.my/60199628373/kurungmoden
www.wasap.my/60199628373/kurungmoden

Tq 🌹

#angguncotton #angguncottonmurah #bajukurungcotton #kurungcottonmoden #kurungcottonmodenmurah #kurungcottoncantik #bajukurungcottonenglish #bajukurungcottonmalaysia #englishcotton #bajukurung #bajukurungmoden #bajukurungmurah #sayajualbaju #sayapakaisayajual
#bajukurungmodenanggun
#sayajualbajuanggun
#uitm #ukm
#um #uum #uitmshahalam #upsi
#uitmpuncakalam
#uitmkelantan
#umkkelantan
#umppahang
#upsi #bazaarpaknil
#bazaarkl

HOT DESIGN RESTOCK
STOK MASIH PANAS PANAS LAGI 🔥🔥 SALE RM59/ Psg ‼️
SALE RM59/ Psg ‼️
SALE RM59/ Psg ‼️ ============================
KURUNG MODEN ENGLISH COTTON ============================ CIRI - CIRI KAIN =============
✅ Kain 100 % Cotton.
✅ Kain lembut sejuk dan Paling penting selesa dipakai
✅ Kain mudah diurus , tidak luntur Warna slpas dibasuh
✅Sgat Sesuai Utk pecinta cotton , design mmg semua cantik ! ✅Mudah digosok, kurang renyukan
INFO PRODUCT:
BAJU KURUNG MODERN

DESIGN : 👚Modern( bukan jenis potongan ketat) 👚span di bahagian bahu 👚zip dibahagian belakang baju 👚Dart belakang 👚Pingang getah
JENIS KAIN :
👚Kain selisih depan ( kain pakai) 👚zip tepi kain
Saiz ~ XS, S,M,L,XL dan XXL =======
HARGA ======= RM59 + Postage rm7 SM
SS add rm10
Stok limited Utk setiap design dan saiz
Tq 🌹

#angguncotton #angguncottonmurah #bajukurungcotton #kurungcottonmoden #kurungcottonmodenmurah #kurungcottoncantik #bajukurungcottonenglish #bajukurungcottonmalaysia #englishcotton #bajukurung #bajukurungmoden #bajukurungmurah #sayajualbaju #sayapakaisayajual
#bajukurungmodenanggun
#sayajualbajuanggun
#uitm #ukm
#um #uum #uitmshahalam #upsi
#uitmpuncakalam
#uitmkelantan
#umkkelantan
#umppahang
#upsi #bazaarpaknil
#bazaarkl

Most Popular Instagram Hashtags