[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#umkkelantan

673 posts

TOP POSTS

How sweet they are 😍😍😍 Syira ikut iras sape ek? Cer teka cer teka hehe...😏 Tanpa dorang Syira takkan smpai ke tahap ni dalam #businessacademy360 walaupun banyak bercanggah pendapat dgn mother, anggaplah mother kita tu tak faham niat kita sebenar. Ye dok? Syira orang kampung ja, nak mandi air terjun ka nak hiking ka jemput datang meh meh... sape2 yg ade aura gentleman dan hensem mcm abh saya tu boleh jd list mnntu pilihan hati abah saya, tapi bukan saya lah hehe 😁 nak tahu tak rahsia kjyaan sy dlm business academy 360? Whatsapp 01131355718 ⚑
.
#umkkelantan #uitmmachang #pkb #usmkelantan

#Alhamdulillah. Tinggal beberapa kek je lagi. Yg lain dh beransur abis. Syukurr. 😊
β€»
P/S:
Chef kita habaq tadi kek2 baru ondeway dah πŸ‘
β€»
Nak oder? Mudah je, call je nombor di profile kat atas.
β€»
Nak dtg café terus pun boleh, taip kat WAZE : Family Cafe & Cake (Jln.Tok Guru). Confirm sampai! 😁
β€»
#kotabharu #kelate #dutakelantan #kelantan #kelantanbakers #ilovekelantan #igerskelate #igkelantan #uitmmachang #umkkelantan #foodphotography #familycafencake #malaysia #portraiture #ikutcarakita #igersmy #sayajual #uploadkompakan #cake #mytravelguide

PERHATIAN ORE KELATE !
SERVIS CUCI KUSYEN TERUS KE RUMAH ANDA !
.
Susu anak tumpah? Kusyen kereta terlalu kotor ? Habuk dah sebati dengan kusyen ? Meh Abe CuciKingKelantan tolong setelkan
.
Harga mampu milik, demo jangan risau . Bagi masa kat abe sejam dua jah. Terus bersih macam kusyen baru ! Kompemm ! .
Promosi bulan ini , Abe nak bagi FREE "VAKUM KARPET" yang berharga RM30 kepada 50 orang yang terawal je . .
Jadi apa tunggu2 lagi ? Booking cepat sebelum terlambat ! .
CuciKing cover seluruh Kelantan . Untuk temujanji ke rumah anda atau sebarang pertanyaan, Boleh hubungi Abe
.
013-9292654 (Razif)
013-9292654 (Razif)
013-9591636 (Kamal)
013-9591636 (Kamal)

Sila abaikan model tidok berbayar itu.. haha.. pakak mari derak keda. Buleh amik gmbar nga vespa.. hihi.. jommmm!

Last day UMK mari mari...
khas untuk student umk....
#jastore #aepomadenation #aebreadoil #umkkelantan #umk #johor #gk5malaysia #wedsports #jdmmalaysia

MOST RECENT

Hentikan sikap teragak-agak dalam diri kita untuk melakukan sesuatu yang kita sungguh-sungguh inginkan.
.
.
Untuk Sebarang Pertanyaan & Tempahan,
WHATSAPP / SMS / HUBUNGI : 017-9472475
.
http://www.wasap.my/60179472475/BajuCouple
.
http://www.wasap.my/60179472475/BajuCouple

Kayu Chetaq MURAH, CEPAT & PUAS HATIπŸ‘ #bajumurah #cetakbajukelas #printbajugroup #cetakbajukapel #bajurewang #bajufamilyday #bajuiam #bajunameart #bajubekwoh #bajupersonal #bajudesignsendiri #bajumuslimah #bajuraglan #sayajualbajumurah #umkkelantan #politekni #mrsm #uitm
#bajuevent #bajukelab #bajumurah #heatpress #bajulenganpanjang #bajumotor #bajukereta #bajusekolah

Nah nk tnjuk skit tempahan dari customer kami utk dibuat doorgift di mjlis perkahwinannya hehe byk kan 🍿🍿 so korang jgn tggu lama2 tempahan sentiasa dibuka dan insyAllah kami akan memenuhi permintaan anda 😁😁
#doorgift#doorgiftpopcorn #kelantan#kotabharu#majlisperkahwinan#majlisharijadi#event#jualpopcorn#cornncopopcorn#cornncopopcorn#usm#umk#kelantan#umkkelantan#usmkelantan#kptmkb#kotabharu#jualpopcorn#doorgiftpopcorn#doorgiftkotabharu

Happy sunday semua..Selamat menjadi insan terbaik..senyum walau dalam apa jua keadaan.

Kemas dan cantikkkk 🌟🌟🌟🌟🌟 gituuuu
.
Tempahan dari pelajar UMK KELANTAN 😘😘😘
.
.
#umk #umkkelantan #usmkelantan #usmkubangkerian #hometeacher #finalyear #uum #ukmbangi #kolejsainskesihatanbersekutu #hospitalsungaibuloh #hospitalkualalumpur #hospitalklang #doorgiftbajet

Siapa2 yg nak boleh booking awl sikit. Booking last minit sy tak akan layan kecuali hal2 tertentu sahaja.. Terima kasih.
Whatsap 0112699436
#umkjeli
#polijeli
#politeknikjeli
#umkkelantan
#umkjeli
#umkkj
#kamiwargapolijeli
#kamsygumkjeli
#grabcarjeli

Selamat malam #faraalipbuttersquadumk , .
Jgn lupa ye oles #faraalipbutter ,the best and perfect lip butter in town πŸ’„ni sblm tido, ika dah oleh, korang pulak😘😘😘.
.
#faraalipbuttersquad #umkstudent #umkkelantan #sayajual #takpernahtakcantik #ootd #pengkalanchepa #kotabaharu #kelantan #selamatmalam

Inilah 4 bahan utama yang terdapat dalam Faraa Antioxidant Lip Butter. Kesemua bahan utama tersebut mempunyai Vitamin E yang sangat sangat sesuai untuk penjagaan bibir πŸ‘πŸ» #faraalipbuttersquad
#faraalipbuttersquadumk #faraalipbutter #umkstudent #umkkelantan #takpernahtakcantik #sayajual #bibirmenggelupas #bibirsehat #bibirgelap #ootd #pengkalanchepa

Salam jumaat semua
semoga di hari yg mulia ini
kita diberkati dan dipermurahkan rezeki selalu 😁🍿🍿 Pada yg berminat utk order tu, terus je whatsapp kami ok @popcorn_corn_co 😘🍿
#doorgift#doorgiftpopcorn #kelantan#kotabharu#majlisperkahwinan#majlisharijadi#event#jualpopcorn#cornncopopcorn#cornncopopcorn#usm#umk#kelantan#umkkelantan#usmkelantan#kptmkb#kotabharu#jualpopcorn#doorgiftpopcorn#doorgiftkotabharu

Assalam.
InsyaAllah saya free dari 2/11/2017 hingga 11/11/2017
Siapa yang nk pergi mana2 takde kenderaan boleh lah book awal.. Rancanglah perjalanan anda sebaik mungkin. .
.
Whatsap 01126994636
#umkjeli
#umkkelantan
#polijeli
#politeknikjeli
#umkkj
#servisdeliveryjeli
#kamiwargaumkjeli
#kamiwargapolijeli

Most Popular Instagram Hashtags