[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#umkkelantan

480 posts

TOP POSTS

How sweet they are 😍😍😍 Syira ikut iras sape ek? Cer teka cer teka hehe...😏 Tanpa dorang Syira takkan smpai ke tahap ni dalam #businessacademy360 walaupun banyak bercanggah pendapat dgn mother, anggaplah mother kita tu tak faham niat kita sebenar. Ye dok? Syira orang kampung ja, nak mandi air terjun ka nak hiking ka jemput datang meh meh... sape2 yg ade aura gentleman dan hensem mcm abh saya tu boleh jd list mnntu pilihan hati abah saya, tapi bukan saya lah hehe 😁 nak tahu tak rahsia kjyaan sy dlm business academy 360? Whatsapp 01131355718 ⚑
.
#umkkelantan #uitmmachang #pkb #usmkelantan

Siap doh ni colek aye, kereyy, kepok, buoh.. jom moreh! cafe buka spt biasa di bulan ramadhan πŸ˜ŠπŸ˜ŠπŸ”πŸ΄#burgerbakar #deenburgerbakar #tanahmerahkelantan #tanahmerah #kelantan #uitmmachang #umkkelantan #localfood #foodie #cafe #hipstercafe #wheninkelantan #kelate #igerskelate #31cafe #cafe31 #colek #colekaye #colekkerey #colekbuah #iftar #moreh

#Alhamdulillah. Tinggal beberapa kek je lagi. Yg lain dh beransur abis. Syukurr. 😊
β€»
P/S:
Chef kita habaq tadi kek2 baru ondeway dah πŸ‘
β€»
Nak oder? Mudah je, call je nombor di profile kat atas.
β€»
Nak dtg café terus pun boleh, taip kat WAZE : Family Cafe & Cake (Jln.Tok Guru). Confirm sampai! 😁
β€»
#kotabharu #kelate #dutakelantan #kelantan #kelantanbakers #ilovekelantan #igerskelate #igkelantan #uitmmachang #umkkelantan #foodphotography #familycafencake #malaysia #portraiture #ikutcarakita #igersmy #sayajual #uploadkompakan #cake #mytravelguide

Last day UMK mari mari...
khas untuk student umk....
#jastore #aepomadenation #aebreadoil #umkkelantan #umk #johor #gk5malaysia #wedsports #jdmmalaysia

Depreciation - a decrease of value of an asset. 1 ringgit today maybe worth more than 10 ringgit tomorrow. The question is, will your salary multiply by 10 times?
.
.
SYIERA REZAN 01131355718
#ba360crown #ba360emerald #ba360granite #businessacademy360
.
.
.
.
.
#ukm #uitm #utm #unikl #usim #ump #upm #usm #malaysia #terengganu #pahang #kelantan #johor #selangor #negerisembilan #melaka #kedah #perlis #penang #sarawak #sabah #pkb #usmkelantan #umkkelantan #kuimmelaka

Assalamualaikum. Hai semua, harini syira cari toys utk ank buah sikit. Okay ke okay klau blh blnja family pakai duit sdri? Syira ade satu cara nk jana pendapatan senang, ringkas dan pantas 😏😏😏 Ade AJL lesen dari KPDNKK , sah disisi undang2 dan syariah lagi. Syira buat part time je, tapi okay ke sgt okay dalam RM500 sehari? Jika percaya syira, whatsapp syira 01131355718, JIKA TIDAK 😌 jangan jadi mat kepoh dan minah kepoh dekat whatsapp syira hehe πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…
.
Investment legal di OTC MARKET. Check www.otcmarket.com. Untuk yang tak suka buat cari-cari orang kat sini lah tempat korang nak invest duit. 18 bulan 300% !
.
SYIERA REZAN 01131355718
.
#kuimmelaka #uitmmachang #pkb #umkkelantan #usmkelantan #kotabharu #machang #tanahmerah #kelantan #terengganu #pahang #kuantan

jommm makeyyy tower burger! πŸ˜†πŸ”πŸ΄

MOST RECENT

Makeup customer dari pasir pekan harini. Request dari cus nk simple jer. #flowergirl #makeuplookoftheday #makeuplook #muakelantan #muakelantanmurah #01140304103 #politeknikjelikelantan #umkkelantan

Yuhuuu, ESOK CUTI ! .
.
.
Esok team #queenfitness ada training.. tazabarr belako dohtuuu napok gayo. Waktu training jadi waktu yg di tunggu sangat2... ye ke idok? πŸ€—
.
.
Nampaknya esok ada training tayar pastu kita berfutsal okeyyy ⚽️dah nak masuk minggu akhir ni, kerja keras sikit. Eh bukan sikit, kerja keras banyakkkπŸ™Š
.
.
.
#teamkurus #marathonkelantan #kelantaninternationalhalfmarathon2017 #kotabharu #kelantan #queenfitness #queenfitnesskb #ladiesonly #lifthigher #letshavefun #running #gengkurus #groupworkout #gengkurus #umkkelantan #bodycombat #coachwanita #coachworkout #coachdiet #wakafcheyeh #futsalwanita #tiretraining #hariagong #pertabalanagong

Nk putih gebu kena rajin2 la. Sapu2 putih... akk pkai losyen whitening mix booster mix serum. Bru lah putih... #pengkalanchepa #umkkelantan #kelantanwedding #surprisekb #aeonmallkotabharu #kbmall

Chocolate Mousse Cake
Kek coklat moist beserta coklat mousse yang lembut dan penuh rasa coklat.... Ditambah lagi pelbagai jenis coklat yang menambahkan nikmat rasa kek coklat mousse ni... Sebarang tempahan boleh terus WhatsApp 0139626232.
Jangan lupa follow @sweettooth_am

kelantanbaker #allaboutbakes #allaboutcakes #kotabharu #kotabharubakers #blackforest #kekmurahkb #kekkahwin #kotajembal #sweettooth #kelantanbaker #allaboutbakes #allaboutcakes #kotabharu #kotabharubakers #snowycheesecake #kekmurahkb #kekkahwin #kotajembal #sweettooth #kotabharu #sweettooth #sweettoothbyam #bakerskelantan #umkkelantan #umkbachok #uitmkotabharu #kotajembal #pengkalanchepa #ikbnkelantan #ilpkotabharu #hotelansar #hotelgrandriverview #hotelperdana

Chocolate Mousse Cake
Kek coklat moist beserta coklat mousse yang lembut dan penuh rasa coklat.... Ditambah lagi pelbagai jenis coklat yang menambahkan nikmat rasa kek coklat mousse ni... Sebarang tempahan boleh terus WhatsApp 0139626232.
Jangan lupa follow @sweettooth_am

kelantanbaker #allaboutbakes #allaboutcakes #kotabharu #kotabharubakers #blackforest #kekmurahkb #kekkahwin #kotajembal #sweettooth #kelantanbaker #allaboutbakes #allaboutcakes #kotabharu #kotabharubakers #snowycheesecake #kekmurahkb #kekkahwin #kotajembal #sweettooth #kotabharu #sweettooth #sweettoothbyam #bakerskelantan #umkkelantan #umkbachok #uitmkotabharu #kotajembal #pengkalanchepa #ikbnkelantan #ilpkotabharu #hotelansar #hotelgrandriverview #hotelperdana

Chocolate Mousse Cake
Kek coklat moist beserta coklat mousse yang lembut dan penuh rasa coklat.... Ditambah lagi pelbagai jenis coklat yang menambahkan nikmat rasa kek coklat mousse ni... Sebarang tempahan boleh terus WhatsApp 0139626232.
Jangan lupa follow @sweettooth_am

kelantanbaker #allaboutbakes #allaboutcakes #kotabharu #kotabharubakers #blackforest #kekmurahkb #kekkahwin #kotajembal #sweettooth #kelantanbaker #allaboutbakes #allaboutcakes #kotabharu #kotabharubakers #snowycheesecake #kekmurahkb #kekkahwin #kotajembal #sweettooth #kotabharu #sweettooth #sweettoothbyam #bakerskelantan #umkkelantan #umkbachok #uitmkotabharu #kotajembal #pengkalanchepa #ikbnkelantan #ilpkotabharu #hotelansar #hotelgrandriverview #hotelperdana

Most Popular Instagram Hashtags