[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#umkkelantan

504 posts

TOP POSTS

How sweet they are 😍😍😍 Syira ikut iras sape ek? Cer teka cer teka hehe...😏 Tanpa dorang Syira takkan smpai ke tahap ni dalam #businessacademy360 walaupun banyak bercanggah pendapat dgn mother, anggaplah mother kita tu tak faham niat kita sebenar. Ye dok? Syira orang kampung ja, nak mandi air terjun ka nak hiking ka jemput datang meh meh... sape2 yg ade aura gentleman dan hensem mcm abh saya tu boleh jd list mnntu pilihan hati abah saya, tapi bukan saya lah hehe 😁 nak tahu tak rahsia kjyaan sy dlm business academy 360? Whatsapp 01131355718 ⚑
.
#umkkelantan #uitmmachang #pkb #usmkelantan

Slamat menyambut hari kelahiran utk adikku, moga2 blajar molek lah.. Panjang umur, murah rezeki, aminnnn... #happybirthday #newstudent #umkkelantan

#Alhamdulillah. Tinggal beberapa kek je lagi. Yg lain dh beransur abis. Syukurr. 😊
β€»
P/S:
Chef kita habaq tadi kek2 baru ondeway dah πŸ‘
β€»
Nak oder? Mudah je, call je nombor di profile kat atas.
β€»
Nak dtg café terus pun boleh, taip kat WAZE : Family Cafe & Cake (Jln.Tok Guru). Confirm sampai! 😁
β€»
#kotabharu #kelate #dutakelantan #kelantan #kelantanbakers #ilovekelantan #igerskelate #igkelantan #uitmmachang #umkkelantan #foodphotography #familycafencake #malaysia #portraiture #ikutcarakita #igersmy #sayajual #uploadkompakan #cake #mytravelguide

Be Our NATIONπŸ’ͺ🏻πŸ’ͺ🏻πŸ’ͺ🏻
.
Univ Mlysia Klntn( UMK) Kota Bharu CallingπŸ“’ #Repost @j.astore.my with @repostapp
・・・
Selamat Pagi UMK...
Mulakan pagi anda dgn senyuman...
#jastore #eventumk #umkkelantan #tanahrendahsekebunbunga #onlinemurah #sayajualmurah #pomadeonlinemurah #aepomadenation #breadoil #aebreadoil

Siap doh ni colek aye, kereyy, kepok, buoh.. jom moreh! cafe buka spt biasa di bulan ramadhan πŸ˜ŠπŸ˜ŠπŸ”πŸ΄#burgerbakar #deenburgerbakar #tanahmerahkelantan #tanahmerah #kelantan #uitmmachang #umkkelantan #localfood #foodie #cafe #hipstercafe #wheninkelantan #kelate #igerskelate #31cafe #cafe31 #colek #colekaye #colekkerey #colekbuah #iftar #moreh

Mulakan hari dengan bersyukur diatas rezeki yg Allah kurniakn. Rezeki sihat, dapat melihat pemandanganNya. Jadilah insan yg sentiasa berSYUKUR. .
.
#umkjeli
#umkkampusjeli
#umkkj
#kampusjeli
#politeknikjeli
#polijeli
#mrsmjeli
#wanitasahaja
#Jeli
#kamiwargaumkjeli
#umkkelantan
#tamanpinggiranumk

Nk putih gebu kena rajin2 la. Sapu2 putih... akk pkai losyen whitening mix booster mix serum. Bru lah putih... #pengkalanchepa #umkkelantan #kelantanwedding #surprisekb #aeonmallkotabharu #kbmall

MOST RECENT

Jom booking slot konvo utk kesayangan uollss hari bahagia oktober ini.

Harga runtuh !
Mampu milik !
Free delivery !

Bunga 🌹
Teddybear 🐻
Belon 🎈

HANYA UNTUK STUDENT UMK PENGKALAN CHEPA.

#edreenasurpriseplanner
#surpriseplanner #surpriseplannerkb #surpriseplannerkelantan #kelantansurpriseplanner #kelantan #umk #umkkelantan #umkpengkalanchepa #umkpc #konvokesyenumk #konvoumk #konvokelantan #surprisekonvokesyen #surpriseconvo #surprisedelivery #surprisedeliverykelantan #bouquetkelantan

"Dimana pun kita berada, jgn lupa Solat Taat Patuh pd perintah Allah serta tinggalkn perkara yg menjerumus kita pd keburukan "
.
.
#umkjeli
#umkkampusjeli
#umkkj
#kampusjeli
#politeknikjeli
#polijeli
#mrsmjeli
#wanitasahaja
#Jeli
#kamiwargaumkjeli
#umkkelantan
#tamanpinggiranumk

"Jangan pernah berputus asa, Allah tak kan sia2 usaha kita. Cuma cepat atau lambat sahaja"
.
.
#umkjeli
#umkkampusjeli
#umkkj
#kampusjeli
#politeknikjeli
#polijeli
#mrsmjeli
#wanitasahaja
#Jeli
#kamiwargaumkjeli
#umkkelantan
#tamanpinggiranumk

"Sesuatu yang paling aku sesali jika dari pagi hingga matahari terbenam amalku tidak bertambah padahal aku tahu saat itu umurku berkurang "
(Ibnu Masud) .
Salam magrib .
#umkjeli
#umkkampusjeli
#umkkj
#kampusjeli
#politeknikjeli
#polijeli
#mrsmjeli
#wanitasahaja
#Jeli
#kamiwargaumkjeli
#umkkelantan
#tamanpinggiranumk

Mulakan hari dengan bersyukur diatas rezeki yg Allah kurniakn. Rezeki sihat, dapat melihat pemandanganNya. Jadilah insan yg sentiasa berSYUKUR. .
.
#umkjeli
#umkkampusjeli
#umkkj
#kampusjeli
#politeknikjeli
#polijeli
#mrsmjeli
#wanitasahaja
#Jeli
#kamiwargaumkjeli
#umkkelantan
#tamanpinggiranumk

Slamat menyambut hari kelahiran utk adikku, moga2 blajar molek lah.. Panjang umur, murah rezeki, aminnnn... #happybirthday #newstudent #umkkelantan

Berbunga bunga hati kakak siapkan Chilled Mango Cheese Cake in cup ni... Tenung lama2 rasa macam tengah tenung mata awak jerr..... 😍😍😍 16 cups/box.... WhatsApp kakak cepat2 kalau hatiii awak dah berkenan dekat bunga mangga kembang semangkuk kakak nii.. Berkenan dekat kakak, pm tepi jgk ok... πŸ˜…πŸ˜… Berminat boleh terus WhatsApp 0139626232 .... #kelantanbaker #allaboutbakes #allaboutcakes #kotabharu #kotabharubakers #blackforest #kekmurahkb #kekkahwin #kotajembal #sweettooth #kelantanbaker #allaboutbakes #allaboutcakes #kotabharu #kotabharubakers #snowycheesecake #kekmurahkb #kekkahwin #kotajembal #sweettooth #kotabharu #sweettooth #sweettoothbyam #bakerskelantan #umkkelantan #umkbachok #uitmkotabharu #kotajembal #pengkalanchepa #ikbnkelantan #ilpkotabharu #hotelansar #hotelgrandriverview #hotelperdana

Berbunga bunga hati kakak siapkan Chilled Mango Cheese Cake in cup ni... Tenung lama2 rasa macam tengah tenung mata awak jerr..... 😍😍😍 16 cups/box.... WhatsApp kakak cepat2 kalau hatiii awak dah berkenan dekat bunga mangga kembang semangkuk kakak nii.. Berkenan dekat kakak, pm tepi jgk ok... πŸ˜…πŸ˜… Berminat boleh terus WhatsApp 0139626232 .... #kelantanbaker #allaboutbakes #allaboutcakes #kotabharu #kotabharubakers #blackforest #kekmurahkb #kekkahwin #kotajembal #sweettooth #kelantanbaker #allaboutbakes #allaboutcakes #kotabharu #kotabharubakers #snowycheesecake #kekmurahkb #kekkahwin #kotajembal #sweettooth #kotabharu #sweettooth #sweettoothbyam #bakerskelantan #umkkelantan #umkbachok #uitmkotabharu #kotajembal #pengkalanchepa #ikbnkelantan #ilpkotabharu #hotelansar #hotelgrandriverview #hotelperdana

Berbunga bunga hati kakak siapkan Chilled Mango Cheese Cake in cup ni... Tenung lama2 rasa macam tengah tenung mata awak jerr..... 😍😍😍 16 cups/box.... WhatsApp kakak cepat2 kalau hatiii awak dah berkenan dekat bunga mangga kembang semangkuk kakak nii.. Berkenan dekat kakak, pm tepi jgk ok... πŸ˜…πŸ˜… Berminat boleh terus WhatsApp 0139626232 .... #kelantanbaker #allaboutbakes #allaboutcakes #kotabharu #kotabharubakers #blackforest #kekmurahkb #kekkahwin #kotajembal #sweettooth #kelantanbaker #allaboutbakes #allaboutcakes #kotabharu #kotabharubakers #snowycheesecake #kekmurahkb #kekkahwin #kotajembal #sweettooth #kotabharu #sweettooth #sweettoothbyam #bakerskelantan #umkkelantan #umkbachok #uitmkotabharu #kotajembal #pengkalanchepa #ikbnkelantan #ilpkotabharu #hotelansar #hotelgrandriverview #hotelperdana

Most Popular Instagram Hashtags