#umkkelantan

17 posts

TOP POSTS

Yuhuuu, ESOK CUTI ! .
.
.
Esok team #queenfitness ada training.. tazabarr belako dohtuuu napok gayo. Waktu training jadi waktu yg di tunggu sangat2... ye ke idok? πŸ€—
.
.
Nampaknya esok ada training tayar pastu kita berfutsal okeyyy ⚽️dah nak masuk minggu akhir ni, kerja keras sikit. Eh bukan sikit, kerja keras banyakkkπŸ™Š
.
.
.
#teamkurus #marathonkelantan #kelantaninternationalhalfmarathon2017 #kotabharu #kelantan #queenfitness #queenfitnesskb #ladiesonly #lifthigher #letshavefun #running #gengkurus #groupworkout #gengkurus #umkkelantan #bodycombat #coachwanita #coachworkout #coachdiet #wakafcheyeh #futsalwanita #tiretraining #hariagong #pertabalanagong

How sweet they are 😍😍😍 Syira ikut iras sape ek? Cer teka cer teka hehe...😏 Tanpa dorang Syira takkan smpai ke tahap ni dalam #businessacademy360 walaupun banyak bercanggah pendapat dgn mother, anggaplah mother kita tu tak faham niat kita sebenar. Ye dok? Syira orang kampung ja, nak mandi air terjun ka nak hiking ka jemput datang meh meh... sape2 yg ade aura gentleman dan hensem mcm abh saya tu boleh jd list mnntu pilihan hati abah saya, tapi bukan saya lah hehe 😁 nak tahu tak rahsia kjyaan sy dlm business academy 360? Whatsapp 01131355718 ⚑
.
#umkkelantan #uitmmachang #pkb #usmkelantan

Siap doh ni colek aye, kereyy, kepok, buoh.. jom moreh! cafe buka spt biasa di bulan ramadhan πŸ˜ŠπŸ˜ŠπŸ”πŸ΄#burgerbakar #deenburgerbakar #tanahmerahkelantan #tanahmerah #kelantan #uitmmachang #umkkelantan #localfood #foodie #cafe #hipstercafe #wheninkelantan #kelate #igerskelate #31cafe #cafe31 #colek #colekaye #colekkerey #colekbuah #iftar #moreh

Superiseone.my
Happy birthday suprise from his kakngah and someone special .. #swapreviewfree
#suprise
#suprisedeliverykelantan
#supriseonemyavailable
#supriseonemyfeedback
#chocolatedelivery
#umkkelantan

#Alhamdulillah. Tinggal beberapa kek je lagi. Yg lain dh beransur abis. Syukurr. 😊
β€»
P/S:
Chef kita habaq tadi kek2 baru ondeway dah πŸ‘
β€»
Nak oder? Mudah je, call je nombor di profile kat atas.
β€»
Nak dtg café terus pun boleh, taip kat WAZE : Family Cafe & Cake (Jln.Tok Guru). Confirm sampai! 😁
β€»
#kotabharu #kelate #dutakelantan #kelantan #kelantanbakers #ilovekelantan #igerskelate #igkelantan #uitmmachang #umkkelantan #foodphotography #familycafencake #malaysia #portraiture #ikutcarakita #igersmy #sayajual #uploadkompakan #cake #mytravelguide

Nk putih gebu kena rajin2 la. Sapu2 putih... akk pkai losyen whitening mix booster mix serum. Bru lah putih... #pengkalanchepa #umkkelantan #kelantanwedding #surprisekb #aeonmallkotabharu #kbmall

Promo H&M inspired Wideshawl
.
.RM5 sahaja (harga biasa RM8)
.
.
Jom pakat mari kat #umkkelantan deh..kami ada sini deh..anjuran kelab @sarclubumk tau..murah2 kita jual 3 arini..mari deh..antara jualan dan perkhidmatan kami: .
.πŸ’™ Produk Nuraissya Beauty .
.πŸ’™ Urutan kaki (lelaki sahaja) .
.πŸ’™ Tudung (Offer/promo price hanya bermula RM5 - RM20)

@sarclubumk #FranchiseCarnival #umkkelantan
#umk #UMKPC #umkpc

Superiseone.my
Suprise: untuk yang tersayang sempena menduduki exam ...sweetnya dapat chocolatebouquet dari cik abam...hehe

#umkkelantan #umk #umkkampusjeli #suprise #swapreviewfree #suprisedeliverykelantan
#supriseonemyavailable
#supriseonemyfeedback
#chocolatedelivery
#chocolatebouquet #chocolatebouquetkelantan

MOST RECENT

Yuhuuu, ESOK CUTI ! .
.
.
Esok team #queenfitness ada training.. tazabarr belako dohtuuu napok gayo. Waktu training jadi waktu yg di tunggu sangat2... ye ke idok? πŸ€—
.
.
Nampaknya esok ada training tayar pastu kita berfutsal okeyyy ⚽️dah nak masuk minggu akhir ni, kerja keras sikit. Eh bukan sikit, kerja keras banyakkkπŸ™Š
.
.
.
#teamkurus #marathonkelantan #kelantaninternationalhalfmarathon2017 #kotabharu #kelantan #queenfitness #queenfitnesskb #ladiesonly #lifthigher #letshavefun #running #gengkurus #groupworkout #gengkurus #umkkelantan #bodycombat #coachwanita #coachworkout #coachdiet #wakafcheyeh #futsalwanita #tiretraining #hariagong #pertabalanagong

Nk putih gebu kena rajin2 la. Sapu2 putih... akk pkai losyen whitening mix booster mix serum. Bru lah putih... #pengkalanchepa #umkkelantan #kelantanwedding #surprisekb #aeonmallkotabharu #kbmall

Wangi.... 🌹🌹🌹🌹 Jom try yg 90ml RM15 je. Klau x percaya lg sape dok area kb blh jumpe akk ambik tester free je.
#uitmmachang #umkkelantan #pantaibachok #kelantanfood #kelantanwedding #muamalaysia

Chocolate Mousse Cake
Kek coklat moist beserta coklat mousse yang lembut dan penuh rasa coklat.... Ditambah lagi pelbagai jenis coklat yang menambahkan nikmat rasa kek coklat mousse ni... Sebarang tempahan boleh terus WhatsApp 0139626232.
Jangan lupa follow @sweettooth_am

kelantanbaker #allaboutbakes #allaboutcakes #kotabharu #kotabharubakers #blackforest #kekmurahkb #kekkahwin #kotajembal #sweettooth #kelantanbaker #allaboutbakes #allaboutcakes #kotabharu #kotabharubakers #snowycheesecake #kekmurahkb #kekkahwin #kotajembal #sweettooth #kotabharu #sweettooth #sweettoothbyam #bakerskelantan #umkkelantan #umkbachok #uitmkotabharu #kotajembal #pengkalanchepa #ikbnkelantan #ilpkotabharu #hotelansar #hotelgrandriverview #hotelperdana

Chocolate Mousse Cake
Kek coklat moist beserta coklat mousse yang lembut dan penuh rasa coklat.... Ditambah lagi pelbagai jenis coklat yang menambahkan nikmat rasa kek coklat mousse ni... Sebarang tempahan boleh terus WhatsApp 0139626232.
Jangan lupa follow @sweettooth_am

kelantanbaker #allaboutbakes #allaboutcakes #kotabharu #kotabharubakers #blackforest #kekmurahkb #kekkahwin #kotajembal #sweettooth #kelantanbaker #allaboutbakes #allaboutcakes #kotabharu #kotabharubakers #snowycheesecake #kekmurahkb #kekkahwin #kotajembal #sweettooth #kotabharu #sweettooth #sweettoothbyam #bakerskelantan #umkkelantan #umkbachok #uitmkotabharu #kotajembal #pengkalanchepa #ikbnkelantan #ilpkotabharu #hotelansar #hotelgrandriverview #hotelperdana

Chocolate Mousse Cake
Kek coklat moist beserta coklat mousse yang lembut dan penuh rasa coklat.... Ditambah lagi pelbagai jenis coklat yang menambahkan nikmat rasa kek coklat mousse ni... Sebarang tempahan boleh terus WhatsApp 0139626232.
Jangan lupa follow @sweettooth_am

kelantanbaker #allaboutbakes #allaboutcakes #kotabharu #kotabharubakers #blackforest #kekmurahkb #kekkahwin #kotajembal #sweettooth #kelantanbaker #allaboutbakes #allaboutcakes #kotabharu #kotabharubakers #snowycheesecake #kekmurahkb #kekkahwin #kotajembal #sweettooth #kotabharu #sweettooth #sweettoothbyam #bakerskelantan #umkkelantan #umkbachok #uitmkotabharu #kotajembal #pengkalanchepa #ikbnkelantan #ilpkotabharu #hotelansar #hotelgrandriverview #hotelperdana

Hot item untuk majlis harini... Laku keras!!! 100 biji creampuff dan 100 biji mini cupcake lesap dalam masa 10 minit.... Akak berlalu pulang dengan hati gembira... Korang berminat dengan tempat letak cupcake tu tak? Korang boleh sewa terus.. Xperlu fikir2 nk cari bekas cantik2 nak letak dessert dah... Sebarang pertanyaan/order terus WhatsApp 0139626232 (azza)

kelantanbaker #allaboutbakes #allaboutcakes #kotabharu #kotabharubakers #blackforest #kekmurahkb #kekkahwin #kotajembal #sweettooth #kelantanbaker #allaboutbakes #allaboutcakes #kotabharu #kotabharubakers #snowycheesecake #kekmurahkb #kekkahwin #kotajembal #sweettooth #kotabharu #sweettooth #sweettoothbyam #bakerskelantan #umkkelantan #umkbachok #uitmkotabharu #kotajembal #pengkalanchepa #ikbnkelantan #ilpkotabharu #hotelansar #hotelgrandriverview #hotelperdana

follow this page in feedly

Most Popular Instagram Hashtags