#umkkelantan

490 posts

TOP POSTS

How sweet they are 😍😍😍 Syira ikut iras sape ek? Cer teka cer teka hehe...😏 Tanpa dorang Syira takkan smpai ke tahap ni dalam #businessacademy360 walaupun banyak bercanggah pendapat dgn mother, anggaplah mother kita tu tak faham niat kita sebenar. Ye dok? Syira orang kampung ja, nak mandi air terjun ka nak hiking ka jemput datang meh meh... sape2 yg ade aura gentleman dan hensem mcm abh saya tu boleh jd list mnntu pilihan hati abah saya, tapi bukan saya lah hehe 😁 nak tahu tak rahsia kjyaan sy dlm business academy 360? Whatsapp 01131355718 ⚑
.
#umkkelantan #uitmmachang #pkb #usmkelantan

#Alhamdulillah. Tinggal beberapa kek je lagi. Yg lain dh beransur abis. Syukurr. 😊
β€»
P/S:
Chef kita habaq tadi kek2 baru ondeway dah πŸ‘
β€»
Nak oder? Mudah je, call je nombor di profile kat atas.
β€»
Nak dtg café terus pun boleh, taip kat WAZE : Family Cafe & Cake (Jln.Tok Guru). Confirm sampai! 😁
β€»
#kotabharu #kelate #dutakelantan #kelantan #kelantanbakers #ilovekelantan #igerskelate #igkelantan #uitmmachang #umkkelantan #foodphotography #familycafencake #malaysia #portraiture #ikutcarakita #igersmy #sayajual #uploadkompakan #cake #mytravelguide

Siap doh ni colek aye, kereyy, kepok, buoh.. jom moreh! cafe buka spt biasa di bulan ramadhan πŸ˜ŠπŸ˜ŠπŸ”πŸ΄#burgerbakar #deenburgerbakar #tanahmerahkelantan #tanahmerah #kelantan #uitmmachang #umkkelantan #localfood #foodie #cafe #hipstercafe #wheninkelantan #kelate #igerskelate #31cafe #cafe31 #colek #colekaye #colekkerey #colekbuah #iftar #moreh

Last day UMK mari mari...
khas untuk student umk....
#jastore #aepomadenation #aebreadoil #umkkelantan #umk #johor #gk5malaysia #wedsports #jdmmalaysia

Assalamualaikum. Hai semua, harini syira cari toys utk ank buah sikit. Okay ke okay klau blh blnja family pakai duit sdri? Syira ade satu cara nk jana pendapatan senang, ringkas dan pantas 😏😏😏 Ade AJL lesen dari KPDNKK , sah disisi undang2 dan syariah lagi. Syira buat part time je, tapi okay ke sgt okay dalam RM500 sehari? Jika percaya syira, whatsapp syira 01131355718, JIKA TIDAK 😌 jangan jadi mat kepoh dan minah kepoh dekat whatsapp syira hehe πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…
.
Investment legal di OTC MARKET. Check www.otcmarket.com. Untuk yang tak suka buat cari-cari orang kat sini lah tempat korang nak invest duit. 18 bulan 300% !
.
SYIERA REZAN 01131355718
.
#kuimmelaka #uitmmachang #pkb #umkkelantan #usmkelantan #kotabharu #machang #tanahmerah #kelantan #terengganu #pahang #kuantan

Morning sunshine... Baru okay sikit nk bangun. DEMAM duit nk bertambah ke DEMAM nk exam? Doakan Syira cepat sembuh kay 😒😒😒 Kepada client2 syira in Shaa Allah esok boleh jumpa syira area Tanah Merah Kelantan kay, xboleh drive jauh2 nnti pengsan susah noh. 😊
.
Orang Kelantan kalau ada yg nak saya share macam mana nak jana RM2000-5000 sebulan dengan bermodalkan RM310 boleh ws/call saya πŸ“² : 01131355718
.
.
.
.
#lifestyleΒ #sharingΒ #OotdΒ #selangor #kajang #bangiΒ #ba360crown #earnwhileyoulearnΒ #kuimΒ #kymΒ #utemΒ #uitm #uitmmachang #pkb #umkkelantan #kptmbangiΒ #kypΒ #polisaskuantanΒ #unisza #rangeroverevoque #bmwΒ #uitmbandarayaΒ #lepaking

MOST RECENT

Berbunga bunga hati kakak siapkan Chilled Mango Cheese Cake in cup ni... Tenung lama2 rasa macam tengah tenung mata awak jerr..... 😍😍😍 16 cups/box.... WhatsApp kakak cepat2 kalau hatiii awak dah berkenan dekat bunga mangga kembang semangkuk kakak nii.. Berkenan dekat kakak, pm tepi jgk ok... πŸ˜…πŸ˜… Berminat boleh terus WhatsApp 0139626232 .... #kelantanbaker #allaboutbakes #allaboutcakes #kotabharu #kotabharubakers #blackforest #kekmurahkb #kekkahwin #kotajembal #sweettooth #kelantanbaker #allaboutbakes #allaboutcakes #kotabharu #kotabharubakers #snowycheesecake #kekmurahkb #kekkahwin #kotajembal #sweettooth #kotabharu #sweettooth #sweettoothbyam #bakerskelantan #umkkelantan #umkbachok #uitmkotabharu #kotajembal #pengkalanchepa #ikbnkelantan #ilpkotabharu #hotelansar #hotelgrandriverview #hotelperdana

Berbunga bunga hati kakak siapkan Chilled Mango Cheese Cake in cup ni... Tenung lama2 rasa macam tengah tenung mata awak jerr..... 😍😍😍 16 cups/box.... WhatsApp kakak cepat2 kalau hatiii awak dah berkenan dekat bunga mangga kembang semangkuk kakak nii.. Berkenan dekat kakak, pm tepi jgk ok... πŸ˜…πŸ˜… Berminat boleh terus WhatsApp 0139626232 .... #kelantanbaker #allaboutbakes #allaboutcakes #kotabharu #kotabharubakers #blackforest #kekmurahkb #kekkahwin #kotajembal #sweettooth #kelantanbaker #allaboutbakes #allaboutcakes #kotabharu #kotabharubakers #snowycheesecake #kekmurahkb #kekkahwin #kotajembal #sweettooth #kotabharu #sweettooth #sweettoothbyam #bakerskelantan #umkkelantan #umkbachok #uitmkotabharu #kotajembal #pengkalanchepa #ikbnkelantan #ilpkotabharu #hotelansar #hotelgrandriverview #hotelperdana

Berbunga bunga hati kakak siapkan Chilled Mango Cheese Cake in cup ni... Tenung lama2 rasa macam tengah tenung mata awak jerr..... 😍😍😍 16 cups/box.... WhatsApp kakak cepat2 kalau hatiii awak dah berkenan dekat bunga mangga kembang semangkuk kakak nii.. Berkenan dekat kakak, pm tepi jgk ok... πŸ˜…πŸ˜… Berminat boleh terus WhatsApp 0139626232 .... #kelantanbaker #allaboutbakes #allaboutcakes #kotabharu #kotabharubakers #blackforest #kekmurahkb #kekkahwin #kotajembal #sweettooth #kelantanbaker #allaboutbakes #allaboutcakes #kotabharu #kotabharubakers #snowycheesecake #kekmurahkb #kekkahwin #kotajembal #sweettooth #kotabharu #sweettooth #sweettoothbyam #bakerskelantan #umkkelantan #umkbachok #uitmkotabharu #kotajembal #pengkalanchepa #ikbnkelantan #ilpkotabharu #hotelansar #hotelgrandriverview #hotelperdana

Makeup customer dari pasir pekan harini. Request dari cus nk simple jer. #flowergirl #makeuplookoftheday #makeuplook #muakelantan #muakelantanmurah #01140304103 #politeknikjelikelantan #umkkelantan

Yuhuuu, ESOK CUTI ! .
.
.
Esok team #queenfitness ada training.. tazabarr belako dohtuuu napok gayo. Waktu training jadi waktu yg di tunggu sangat2... ye ke idok? πŸ€—
.
.
Nampaknya esok ada training tayar pastu kita berfutsal okeyyy ⚽️dah nak masuk minggu akhir ni, kerja keras sikit. Eh bukan sikit, kerja keras banyakkkπŸ™Š
.
.
.
#teamkurus #marathonkelantan #kelantaninternationalhalfmarathon2017 #kotabharu #kelantan #queenfitness #queenfitnesskb #ladiesonly #lifthigher #letshavefun #running #gengkurus #groupworkout #gengkurus #umkkelantan #bodycombat #coachwanita #coachworkout #coachdiet #wakafcheyeh #futsalwanita #tiretraining #hariagong #pertabalanagong

Most Popular Instagram Hashtags