#umkkelantan

492 posts

TOP POSTS

How sweet they are 😍😍😍 Syira ikut iras sape ek? Cer teka cer teka hehe...😏 Tanpa dorang Syira takkan smpai ke tahap ni dalam #businessacademy360 walaupun banyak bercanggah pendapat dgn mother, anggaplah mother kita tu tak faham niat kita sebenar. Ye dok? Syira orang kampung ja, nak mandi air terjun ka nak hiking ka jemput datang meh meh... sape2 yg ade aura gentleman dan hensem mcm abh saya tu boleh jd list mnntu pilihan hati abah saya, tapi bukan saya lah hehe 😁 nak tahu tak rahsia kjyaan sy dlm business academy 360? Whatsapp 01131355718 ⚑
.
#umkkelantan #uitmmachang #pkb #usmkelantan

Siap doh ni colek aye, kereyy, kepok, buoh.. jom moreh! cafe buka spt biasa di bulan ramadhan πŸ˜ŠπŸ˜ŠπŸ”πŸ΄#burgerbakar #deenburgerbakar #tanahmerahkelantan #tanahmerah #kelantan #uitmmachang #umkkelantan #localfood #foodie #cafe #hipstercafe #wheninkelantan #kelate #igerskelate #31cafe #cafe31 #colek #colekaye #colekkerey #colekbuah #iftar #moreh

#Alhamdulillah. Tinggal beberapa kek je lagi. Yg lain dh beransur abis. Syukurr. 😊
β€»
P/S:
Chef kita habaq tadi kek2 baru ondeway dah πŸ‘
β€»
Nak oder? Mudah je, call je nombor di profile kat atas.
β€»
Nak dtg café terus pun boleh, taip kat WAZE : Family Cafe & Cake (Jln.Tok Guru). Confirm sampai! 😁
β€»
#kotabharu #kelate #dutakelantan #kelantan #kelantanbakers #ilovekelantan #igerskelate #igkelantan #uitmmachang #umkkelantan #foodphotography #familycafencake #malaysia #portraiture #ikutcarakita #igersmy #sayajual #uploadkompakan #cake #mytravelguide

Nk putih gebu kena rajin2 la. Sapu2 putih... akk pkai losyen whitening mix booster mix serum. Bru lah putih... #pengkalanchepa #umkkelantan #kelantanwedding #surprisekb #aeonmallkotabharu #kbmall

Last day UMK mari mari...
khas untuk student umk....
#jastore #aepomadenation #aebreadoil #umkkelantan #umk #johor #gk5malaysia #wedsports #jdmmalaysia

BIRTHDAY-OF-THE-DAY
Tahniah diucapkan kepada Cikgu Rusydi. Kami doakan moga cikgu pnjg umor dan dimurahkan rezeki cikgu. πŸŽˆπŸŽ‚πŸŽˆ
β€»
#RedVelvetCake
β€»
#kotabharu #kelate #dutakelantan #kelantan #kelantanbakers #ilovekelantan #igerskelate #igkelantan #uitmmachang #umkkelantan #foodphotography #familycafencake #malaysia #portraiture #ikutcarakita #igersmy #sayajual #uploadkompakan #cake #mytravelguide

MOST RECENT

Makeup customer dari pasir pekan harini. Request dari cus nk simple jer. #flowergirl #makeuplookoftheday #makeuplook #muakelantan #muakelantanmurah #01140304103 #politeknikjelikelantan #umkkelantan

Yuhuuu, ESOK CUTI ! .
.
.
Esok team #queenfitness ada training.. tazabarr belako dohtuuu napok gayo. Waktu training jadi waktu yg di tunggu sangat2... ye ke idok? πŸ€—
.
.
Nampaknya esok ada training tayar pastu kita berfutsal okeyyy ⚽️dah nak masuk minggu akhir ni, kerja keras sikit. Eh bukan sikit, kerja keras banyakkkπŸ™Š
.
.
.
#teamkurus #marathonkelantan #kelantaninternationalhalfmarathon2017 #kotabharu #kelantan #queenfitness #queenfitnesskb #ladiesonly #lifthigher #letshavefun #running #gengkurus #groupworkout #gengkurus #umkkelantan #bodycombat #coachwanita #coachworkout #coachdiet #wakafcheyeh #futsalwanita #tiretraining #hariagong #pertabalanagong

Nk putih gebu kena rajin2 la. Sapu2 putih... akk pkai losyen whitening mix booster mix serum. Bru lah putih... #pengkalanchepa #umkkelantan #kelantanwedding #surprisekb #aeonmallkotabharu #kbmall

Chocolate Mousse Cake
Kek coklat moist beserta coklat mousse yang lembut dan penuh rasa coklat.... Ditambah lagi pelbagai jenis coklat yang menambahkan nikmat rasa kek coklat mousse ni... Sebarang tempahan boleh terus WhatsApp 0139626232.
Jangan lupa follow @sweettooth_am

kelantanbaker #allaboutbakes #allaboutcakes #kotabharu #kotabharubakers #blackforest #kekmurahkb #kekkahwin #kotajembal #sweettooth #kelantanbaker #allaboutbakes #allaboutcakes #kotabharu #kotabharubakers #snowycheesecake #kekmurahkb #kekkahwin #kotajembal #sweettooth #kotabharu #sweettooth #sweettoothbyam #bakerskelantan #umkkelantan #umkbachok #uitmkotabharu #kotajembal #pengkalanchepa #ikbnkelantan #ilpkotabharu #hotelansar #hotelgrandriverview #hotelperdana

Chocolate Mousse Cake
Kek coklat moist beserta coklat mousse yang lembut dan penuh rasa coklat.... Ditambah lagi pelbagai jenis coklat yang menambahkan nikmat rasa kek coklat mousse ni... Sebarang tempahan boleh terus WhatsApp 0139626232.
Jangan lupa follow @sweettooth_am

kelantanbaker #allaboutbakes #allaboutcakes #kotabharu #kotabharubakers #blackforest #kekmurahkb #kekkahwin #kotajembal #sweettooth #kelantanbaker #allaboutbakes #allaboutcakes #kotabharu #kotabharubakers #snowycheesecake #kekmurahkb #kekkahwin #kotajembal #sweettooth #kotabharu #sweettooth #sweettoothbyam #bakerskelantan #umkkelantan #umkbachok #uitmkotabharu #kotajembal #pengkalanchepa #ikbnkelantan #ilpkotabharu #hotelansar #hotelgrandriverview #hotelperdana

Chocolate Mousse Cake
Kek coklat moist beserta coklat mousse yang lembut dan penuh rasa coklat.... Ditambah lagi pelbagai jenis coklat yang menambahkan nikmat rasa kek coklat mousse ni... Sebarang tempahan boleh terus WhatsApp 0139626232.
Jangan lupa follow @sweettooth_am

kelantanbaker #allaboutbakes #allaboutcakes #kotabharu #kotabharubakers #blackforest #kekmurahkb #kekkahwin #kotajembal #sweettooth #kelantanbaker #allaboutbakes #allaboutcakes #kotabharu #kotabharubakers #snowycheesecake #kekmurahkb #kekkahwin #kotajembal #sweettooth #kotabharu #sweettooth #sweettoothbyam #bakerskelantan #umkkelantan #umkbachok #uitmkotabharu #kotajembal #pengkalanchepa #ikbnkelantan #ilpkotabharu #hotelansar #hotelgrandriverview #hotelperdana

Most Popular Instagram Hashtags