[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#ultraslimkorset

10133 posts

TOP POSTS

.
✒Beg Berjenama Long Champ Le Pliege TOT
✒Gred: super A ( extra thick canvas ) ✒every color available in two size M / S ✒black/ dark blue / dark purple / maroon ✒full logo sama mcm ori 👁‍🗨
.
RM60 Sahaja (Saiz S/M)
.
💬019.348.3533 @-> www.wasap.my/60193483533
.
.
Jam Berjenama!
.
Ready Stock !
.
RM50 SM
.
💬019.348.3533 @-> www.wasap.my/60193483533
.
#begmurahfreejam
#korsetbadan
#leggingmurah
#begmurahkualalumpur
#raybanmurah #ultraslimkorset
#zumbasetleggingmurah
#kasutmurahampang
#aviatormurah #kasutjellyloafers
#kasutheel3cm
#kasutbaldu
#sandalmurahje
#beautyshopkl
#tudungmurah
#iflawlessmurah #girls#ultraslimkorsetkl #kasutjellymurahampang
#begmurahmurahjeKL
#beglongchampmurahKL
#kasutmurahwedges
#jamcasiomurahkl
#casiomurahjer
#kasutmurahmurah
#kualalumpur
#kedaionlinemalaysia
#terapiinstagram
#ajimaura

.
✒Beg Berjenama Long Champ Le Pliege TOT
✒Gred: super A ( extra thick canvas ) ✒every color available in two size M / S ✒black/ dark blue / dark purple / maroon ✒full logo sama mcm ori 👁‍🗨
.
RM60 Sahaja (Saiz S/M)
.
💬019.348.3533 @-> www.wasap.my/60193483533
.
.
Jam Berjenama!
.
Ready Stock !
.
RM50 SM
.
💬019.348.3533 @-> www.wasap.my/60193483533
.
#begmurahfreejam
#korsetbadan
#leggingmurah
#begmurahkualalumpur
#raybanmurah #ultraslimkorset
#zumbasetleggingmurah
#kasutmurahampang
#aviatormurah #kasutjellyloafers
#kasutheel3cm
#kasutbaldu
#sandalmurahje
#beautyshopkl
#tudungmurah
#iflawlessmurah #girls#ultraslimkorsetkl #kasutjellymurahampang
#begmurahmurahjeKL
#beglongchampmurahKL
#kasutmurahwedges
#jamcasiomurahkl
#casiomurahjer
#kasutmurahmurah
#kualalumpur
#kedaionlinemalaysia
#terapiinstagram
#ajimaura

UltraSlim Slimming Corset Body Shapewear
Dah restock ye uolls..😍😍😍
Kali nie sis yu dah xambk S dan M sb cust tersyg mengadu kecil..😂😂 So sis yu ambk keputusan untuk restock size L,XL,2XL,3XL..haaa..kali nie 4 size..
Kalau nk taw ukuran pm sis yu ya..😘😘 Cepat takut nanti habis stock pulek...
Whatsapp +60199215711

Product Code: 11-125-01
RM50
Postage rm7 sm/rm11 ss

#korset #ultraslim #ultraslimkorset #korsetmurah

.
✒Beg Berjenama Long Champ Le Pliege TOT
✒Gred: super A ( extra thick canvas ) ✒every color available in two size M / S ✒black/ dark blue / dark purple / maroon ✒full logo sama mcm ori 👁‍🗨
.
RM60 Sahaja (Saiz S/M)
.
💬019.348.3533 @-> www.wasap.my/60193483533
.
.
Jam Berjenama!
.
Ready Stock !
.
RM50 SM
.
💬019.348.3533 @-> www.wasap.my/60193483533
.
#begmurahfreejam
#korsetbadan
#leggingmurah
#begmurahkualalumpur
#raybanmurah #ultraslimkorset
#zumbasetleggingmurah
#kasutmurahampang
#aviatormurah #kasutjellyloafers
#kasutheel3cm
#kasutbaldu
#sandalmurahje
#beautyshopkl
#tudungmurah
#iflawlessmurah #girls#ultraslimkorsetkl #kasutjellymurahampang
#begmurahmurahjeKL
#beglongchampmurahKL
#kasutmurahwedges
#jamcasiomurahkl
#casiomurahjer
#kasutmurahmurah
#kualalumpur
#kedaionlinemalaysia
#terapiinstagram
#ajimaura

Ultraslim Magnetic Therapy Corset
=========================== Kebaikan Korset ULTRASLIM:
~ Membantu membentuk tubuh badan agar lebih ramping
~ Membantu memperbaiki postur badan
~ Membentuk bahagian punggung dan payudara yang tegang dan anjal
~ Mencegah pembentukan lemak terutamanya pada bahagian perut dan belakang badan
~ Mengatasi masalah perut buncit . Mudah untuk diselaraskan mengikut keselesaan tubuh
~ Dihasilkan daripada fabrik yang fleksibel dan selesa untuk tubuh badan
~ Sesuai untuk dijadikan sebagai pakaian dalam bagi kaum wanita
~ Turut sesuai untuk kegunaan ibu selepas bersalin.

Measurement:

Size M : 
Waist: 23-26 inches
Hip: 32 -36.5 inches
Weight: 42.5-50kg

Size L : 
Waist: 26 -28 inches
Hip: 33 -37 inches
Weight: 50-57.5kg

Size XL : 
Waist: 28 -31 inches
Hip: 35-38 inches
Weight: 57.5-62.5kg

Size 2XL : 
Waist: 31 -33 inches
Hip: 36 -40 inches
Weight: 62.5-67.5kg

Size 3XL : 
Waist: 33.4-38.9inches
Hip: 37.4-41.3inches
Weight: 67.5-72.5kg

Size 4XL : 
Waist: 38 -41 inches
Hip: 38 -42 inches
Weight: 72.5-80kg

RM70 FREE POS

Wassap 0162899216

#korsetultraslim #ultraslim #ultraslimmurah #ultraslimkorset #ultraslimkorsetmurah #korset #kebaya #kebarung #kebarungmurah #kebayamurah #kebayaset #bajupengantin #bajupengantinmurah #bengkungibu #bengkungmodenmurah #bengkungmoden #bengkungmoden3in1 #setberpantangmurah #setberpantang #adibizara #kadkahwinmurah #bajukurungmurah #bajukurungmoden

Feedback Customer..Alhamdulillah😍
.
Waist Trainer

RM 20.00
Postage RM7sm/RM10ss
.
*Spiral Steel Bones
.
*Number of Bones: 4
.
*Front hook and eyes closure
.
*No Suspender Loops
.
*Colour: Black .
*Bust line: Underbust .
*Material :  Nylon,Spandex,Polyester
.
*Size available: M,L &XL ONLY

Whatsapp-0122787230
#slimmingbelt #ultraslimkorset #superslimbengkung #bengkungsajat #waisttrainermurah #missbelt #missbeltmurah #slimmingbeltmurah #slimmingpanties #slimmingpanty #rubberwaisttrainer #pinggangramping #perutkempis

Susah nak menempatkan diri join Lazada..Alhamdulillah akhirnya berkat usaha CT D'beauty Care berjaya jadi trusted seller di lazada.Nak dptkan item by hand..kami ada 2 lokasi cod ..Daerah jb dgn saya (019 7997927) ..melaka-masjid tanah boleh berurusan dgn CT Eja (012 7666752) *POS SELURUH MALAYSIA

#bajusokongantulangbelakang
#ultraslimkorset
#nursingbra
#sportlegging
#bengkungaurell
#bengkungchomel
#innerwear

Ultraslim Magnetic Therapy Corset
=========================== Kebaikan Korset ULTRASLIM:
~ Membantu membentuk tubuh badan agar lebih ramping
~ Membantu memperbaiki postur badan
~ Membentuk bahagian punggung dan payudara yang tegang dan anjal
~ Mencegah pembentukan lemak terutamanya pada bahagian perut dan belakang badan
~ Mengatasi masalah perut buncit . Mudah untuk diselaraskan mengikut keselesaan tubuh
~ Dihasilkan daripada fabrik yang fleksibel dan selesa untuk tubuh badan
~ Sesuai untuk dijadikan sebagai pakaian dalam bagi kaum wanita
~ Turut sesuai untuk kegunaan ibu selepas bersalin.

Measurement:

Size M : 
Waist: 23-26 inches
Hip: 32 -36.5 inches
Weight: 42.5-50kg

Size L : 
Waist: 26 -28 inches
Hip: 33 -37 inches
Weight: 50-57.5kg

Size XL : 
Waist: 28 -31 inches
Hip: 35-38 inches
Weight: 57.5-62.5kg

Size 2XL : 
Waist: 31 -33 inches
Hip: 36 -40 inches
Weight: 62.5-67.5kg

Size 3XL : 
Waist: 33.4-38.9inches
Hip: 37.4-41.3inches
Weight: 67.5-72.5kg

Size 4XL : 
Waist: 38 -41 inches
Hip: 38 -42 inches
Weight: 72.5-80kg

RM70 FREE POS

Wassap 0162899216

#korsetultraslim #ultraslim #ultraslimmurah #ultraslimkorset #ultraslimkorsetmurah #korset #kebaya #kebarung #kebarungmurah #kebayamurah #kebayaset #bajupengantin #bajupengantinmurah #bengkungibu #bengkungmodenmurah #bengkungmoden #bengkungmoden3in1 #setberpantangmurah #setberpantang #adibizara #kadkahwinmurah #bajukurungmurah #bajukurungmoden

MOST RECENT

TERPAKSA KURUS DENGAN KORSET ULTRASLIM >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
RM 52 exc pos
Pos rm8 sm, rm10ss
.
KELEBIHAN KORSET INI
----------------------
1) Kain lebih tebal dan tahan koyak
2) senang nak pakai walaupun one piece sebab bahagian atas boleh buka macam jaket.
3) kalau badan dah kurus, masih boleh pakai saiz sama sebab ada 3 lapisan cangkuk
4) Kain bermagnetik dengan magnetik metal yg dijahit di antara lapisan korset untuk tingkatkan metabolisma, melancarkan peredaran darah *Korset jenis ini tidak bertulang, tidak mencengkam bawah ketiak & tidak meyakitkan badan

FAEDAH PEMAKAIANNYA
----------------------- *Memperkemaskan bentuk badan yang terbonjol @ menggeleber
*Mengempiskan perut
*Merampingkan pinggang
*Menyokong payudara & mengangkat punggung
*Memperbaiki posture tubuh
*Meningkatkan keyakinan diri
*Membentuk badan yang di idamkan
*Membantu menurunkan berat badan
.
Whatsapp 014 3697091
.
#korsetultraslimmurah #korsetultraslimborong #korsetultraslim #korsetmurah #bengkungmurah #korsetbersalin #sayajualkorsetmurah #sayajualkorset #sayajualbengkung #ultraslimkorset #ultraslimkorset #ultraslimcorsetmurah #ultraslimkorsetmurah #bengkungsajatmurah #bengkungmoden # #bengkungmurah #bengkungsajat #bengkungultraslim #bengkungbersalin #bengkungbersalinczer #bengkungbersalinnormal

TESTIMONI BENGKUNG WAIST SHAPER/TRAINER RM22...LOVE SGT❤❤❤
.
Pos sm8/ss10
BELI 2 RM50 INC POS
.
Kenapa anda harus beli Bengkung/korset Perut ni
✔Material corset selesa,bernafas & elastik.
✔Tak berlipat & bergulung sbb ada Tulang.
✔Teknology Thermal boost untuk Pecahkan & Bakar lemak Perut & Pinggul.
✔Rampingkan pinggang.
✔Seluar sempit/sendat bole muat serta merta.
✔Sesuai untuk kegunaan harian,berkerja bersenam di gym, jogging, zumba dll.

Mommy2 yg berpantang kena ada bengkung ni...utk cegah perut boroi & selulit berparut kat perut tu.Kembali slim selepas melahirkan.

Yg berdiet pun kena beli ni...pakai bengkung akan hadkan ruang dlm perut.Makan sikit je dah kenyang.Tak laaa seksa nak tahan dan kawal selera makan.

No more sit up utk latih otot perut bagi kencang.
Pakai bengkung je....
.
Whatsapp 0143697091 .
#bengkungbersalinmurah #bengkungmoden #bengkungbersalin #bengkung3in1murah #bengkung3in1 #bengkungmodenmurah #bengkungceaseran #bengkungceaser #bengkungkurus #korsetultraslimmurah #korsetultraslimborong #korsetultraslim #korsetmurah #bengkungmurah #korsetbersalin #sayajualkorsetmurah #sayajualkorset #sayajualbengkung #ultraslimkorset #ultraslimkorset #ultraslimkorsetmurah #bengkungsajatmurah #bengkungmoden # #bengkungmurah #bengkungsajat #bengkungultraslim #bengkungbersalin #bengkungbersalinczer #bengkungbersalinnormal #waisttrainermurah #waisttrainer #waisttrainermalaysia

TERPAKSA KURUS DENGAN KORSET ULTRASLIM >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
RM 52 exc pos
Pos rm8 sm, rm10ss
.
KELEBIHAN KORSET INI
----------------------
1) Kain lebih tebal dan tahan koyak
2) senang nak pakai walaupun one piece sebab bahagian atas boleh buka macam jaket.
3) kalau badan dah kurus, masih boleh pakai saiz sama sebab ada 3 lapisan cangkuk
4) Kain bermagnetik dengan magnetik metal yg dijahit di antara lapisan korset untuk tingkatkan metabolisma, melancarkan peredaran darah *Korset jenis ini tidak bertulang, tidak mencengkam bawah ketiak & tidak meyakitkan badan

FAEDAH PEMAKAIANNYA
----------------------- *Memperkemaskan bentuk badan yang terbonjol @ menggeleber
*Mengempiskan perut
*Merampingkan pinggang
*Menyokong payudara & mengangkat punggung
*Memperbaiki posture tubuh
*Meningkatkan keyakinan diri
*Membentuk badan yang di idamkan
*Membantu menurunkan berat badan
.
Whatsapp 014 3697091
.
#korsetultraslimmurah #korsetultraslimborong #korsetultraslim #korsetmurah #bengkungmurah #korsetbersalin #sayajualkorsetmurah #sayajualkorset #sayajualbengkung #ultraslimkorset #ultraslimkorset #ultraslimcorsetmurah #ultraslimkorsetmurah #bengkungsajatmurah #bengkungmoden # #bengkungmurah #bengkungsajat #bengkungultraslim #bengkungbersalin #bengkungbersalinczer #bengkungbersalinnormal

Vest Trainer / Slimming corset top/ Plus size camisole/ Top/ Women Body Shaper RM40
POS SM 8 SS10
.
Colour : Black, Cream
Size: M, L, XL, 2XL, 3XL,4XL, 5XL, 6XL
.
MEMBANTU MENGEMPISKAN PERUT
MERAMPINGKAN PINGGANG
Specifications
▶6 lapis cangkuk, boleh larasa lebih ketat dan selesa
▶Membentuk badan, melangsingkan perut dan pinggang
▶Membantu postur dan penampilan
▶Kain memeri-Menarik lembapan dan adalah super lembut dan benar2 selesa
▶ Special for wedding dress, Baju kurung, Baju Kebaya, evening dress...
▶Sgt2 senang pakai je, boleh pakai di office, kahwin, event, after baby birth,dating.....blh pakai sepanjang hari, sbb ni senang dan cepat cara yang tutup perut buncit
.
Whatsapp 0143697091
.
#bengkungbersalinmurah #bengkungmoden #bengkungbersalin #bengkung3in1murah #bengkung3in1 #bengkungmodenmurah #bengkungceaseran #bengkungceaser #bengkungkurus #korsetultraslimmurah #korsetultraslimborong #korsetultraslim #korsetmurah #bengkungmurah #korsetbersalin #sayajualkorsetmurah #sayajualkorset #sayajualbengkung #ultraslimkorset #ultraslimkorset #ultraslimkorsetmurah #bengkungsajatmurah #bengkungmoden # #bengkungmurah #bengkungsajat #bengkungultraslim #bengkungbersalin #bengkungbersalinczer #bengkungbersalinnormal #waisttrainermurah #waisttrainer #waisttrainermalaysia

.
✒Beg Berjenama Long Champ Le Pliege TOT
✒Gred: super A ( extra thick canvas ) ✒every color available in two size M / S ✒black/ dark blue / dark purple / maroon ✒full logo sama mcm ori 👁‍🗨
.
RM60 Sahaja (Saiz S/M)
.
💬019.348.3533 @-> www.wasap.my/60193483533
.
.
Jam Berjenama!
.
Ready Stock !
.
RM50 SM
.
💬019.348.3533 @-> www.wasap.my/60193483533
.
#begmurahfreejam
#korsetbadan
#leggingmurah
#begmurahkualalumpur
#raybanmurah #ultraslimkorset
#zumbasetleggingmurah
#kasutmurahampang
#aviatormurah #kasutjellyloafers
#kasutheel3cm
#kasutbaldu
#sandalmurahje
#beautyshopkl
#tudungmurah
#iflawlessmurah #girls#ultraslimkorsetkl #kasutjellymurahampang
#begmurahmurahjeKL
#beglongchampmurahKL
#kasutmurahwedges
#jamcasiomurahkl
#casiomurahjer
#kasutmurahmurah
#kualalumpur
#kedaionlinemalaysia
#terapiinstagram
#ajimaura

.
✒Beg Berjenama Long Champ Le Pliege TOT
✒Gred: super A ( extra thick canvas ) ✒every color available in two size M / S ✒black/ dark blue / dark purple / maroon ✒full logo sama mcm ori 👁‍🗨
.
RM60 Sahaja (Saiz S/M)
.
💬019.348.3533 @-> www.wasap.my/60193483533
.
.
Jam Berjenama!
.
Ready Stock !
.
RM50 SM
.
💬019.348.3533 @-> www.wasap.my/60193483533
.
#begmurahfreejam
#korsetbadan
#leggingmurah
#begmurahkualalumpur
#raybanmurah #ultraslimkorset
#zumbasetleggingmurah
#kasutmurahampang
#aviatormurah #kasutjellyloafers
#kasutheel3cm
#kasutbaldu
#sandalmurahje
#beautyshopkl
#tudungmurah
#iflawlessmurah #girls#ultraslimkorsetkl #kasutjellymurahampang
#begmurahmurahjeKL
#beglongchampmurahKL
#kasutmurahwedges
#jamcasiomurahkl
#casiomurahjer
#kasutmurahmurah
#kualalumpur
#kedaionlinemalaysia
#terapiinstagram
#ajimaura

.
✒Beg Berjenama Long Champ Le Pliege TOT
✒Gred: super A ( extra thick canvas ) ✒every color available in two size M / S ✒black/ dark blue / dark purple / maroon ✒full logo sama mcm ori 👁‍🗨
.
RM60 Sahaja (Saiz S/M)
.
💬019.348.3533 @-> www.wasap.my/60193483533
.
.
Jam Berjenama!
.
Ready Stock !
.
RM50 SM
.
💬019.348.3533 @-> www.wasap.my/60193483533
.
#begmurahfreejam
#korsetbadan
#leggingmurah
#begmurahkualalumpur
#raybanmurah #ultraslimkorset
#zumbasetleggingmurah
#kasutmurahampang
#aviatormurah #kasutjellyloafers
#kasutheel3cm
#kasutbaldu
#sandalmurahje
#beautyshopkl
#tudungmurah
#iflawlessmurah #girls#ultraslimkorsetkl #kasutjellymurahampang
#begmurahmurahjeKL
#beglongchampmurahKL
#kasutmurahwedges
#jamcasiomurahkl
#casiomurahjer
#kasutmurahmurah
#kualalumpur
#kedaionlinemalaysia
#terapiinstagram
#ajimaura

.
✒Beg Berjenama Long Champ Le Pliege TOT
✒Gred: super A ( extra thick canvas ) ✒every color available in two size M / S ✒black/ dark blue / dark purple / maroon ✒full logo sama mcm ori 👁‍🗨
.
RM60 Sahaja (Saiz S/M)
.
💬019.348.3533 @-> www.wasap.my/60193483533
.
.
Jam Berjenama!
.
Ready Stock !
.
RM50 SM
.
💬019.348.3533 @-> www.wasap.my/60193483533
.
#begmurahfreejam
#korsetbadan
#leggingmurah
#begmurahkualalumpur
#raybanmurah #ultraslimkorset
#zumbasetleggingmurah
#kasutmurahampang
#aviatormurah #kasutjellyloafers
#kasutheel3cm
#kasutbaldu
#sandalmurahje
#beautyshopkl
#tudungmurah
#iflawlessmurah #girls#ultraslimkorsetkl #kasutjellymurahampang
#begmurahmurahjeKL
#beglongchampmurahKL
#kasutmurahwedges
#jamcasiomurahkl
#casiomurahjer
#kasutmurahmurah
#kualalumpur
#kedaionlinemalaysia
#terapiinstagram
#ajimaura

Vest Trainer / Slimming corset top/ Plus size camisole/ Top/ Women Body Shaper RM40
POS SM 8 SS10
.
Colour : Black, Cream
Size: M, L, XL, 2XL, 3XL,4XL, 5XL, 6XL
.
MEMBANTU MENGEMPISKAN PERUT
MERAMPINGKAN PINGGANG
Specifications
▶6 lapis cangkuk, boleh larasa lebih ketat dan selesa
▶Membentuk badan, melangsingkan perut dan pinggang
▶Membantu postur dan penampilan
▶Kain memeri-Menarik lembapan dan adalah super lembut dan benar2 selesa
▶ Special for wedding dress, Baju kurung, Baju Kebaya, evening dress...
▶Sgt2 senang pakai je, boleh pakai di office, kahwin, event, after baby birth,dating.....blh pakai sepanjang hari, sbb ni senang dan cepat cara yang tutup perut buncit
.
Whatsapp 0143697091
.
#bengkungbersalinmurah #bengkungmoden #bengkungbersalin #bengkung3in1murah #bengkung3in1 #bengkungmodenmurah #bengkungceaseran #bengkungceaser #bengkungkurus #korsetultraslimmurah #korsetultraslimborong #korsetultraslim #korsetmurah #bengkungmurah #korsetbersalin #sayajualkorsetmurah #sayajualkorset #sayajualbengkung #ultraslimkorset #ultraslimkorset #ultraslimkorsetmurah #bengkungsajatmurah #bengkungmoden # #bengkungmurah #bengkungsajat #bengkungultraslim #bengkungbersalin #bengkungbersalinczer #bengkungbersalinnormal #waisttrainermurah #waisttrainer #waisttrainermalaysia

TESTIMONI BENGKUNG WAIST SHAPER/TRAINER RM22...LOVE SGT❤❤❤
.
Pos sm8/ss10
BELI 2 RM50 INC POS
.
Kenapa anda harus beli Bengkung/korset Perut ni
✔Material corset selesa,bernafas & elastik.
✔Tak berlipat & bergulung sbb ada Tulang.
✔Teknology Thermal boost untuk Pecahkan & Bakar lemak Perut & Pinggul.
✔Rampingkan pinggang.
✔Seluar sempit/sendat bole muat serta merta.
✔Sesuai untuk kegunaan harian,berkerja bersenam di gym, jogging, zumba dll.

Mommy2 yg berpantang kena ada bengkung ni...utk cegah perut boroi & selulit berparut kat perut tu.Kembali slim selepas melahirkan.

Yg berdiet pun kena beli ni...pakai bengkung akan hadkan ruang dlm perut.Makan sikit je dah kenyang.Tak laaa seksa nak tahan dan kawal selera makan.

No more sit up utk latih otot perut bagi kencang.
Pakai bengkung je....
.
Whatsapp 0143697091 .
#bengkungbersalinmurah #bengkungmoden #bengkungbersalin #bengkung3in1murah #bengkung3in1 #bengkungmodenmurah #bengkungceaseran #bengkungceaser #bengkungkurus #korsetultraslimmurah #korsetultraslimborong #korsetultraslim #korsetmurah #bengkungmurah #korsetbersalin #sayajualkorsetmurah #sayajualkorset #sayajualbengkung #ultraslimkorset #ultraslimkorset #ultraslimkorsetmurah #bengkungsajatmurah #bengkungmoden # #bengkungmurah #bengkungsajat #bengkungultraslim #bengkungbersalin #bengkungbersalinczer #bengkungbersalinnormal #waisttrainermurah #waisttrainer #waisttrainermalaysia

TERPAKSA KURUS DENGAN KORSET ULTRASLIM >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
RM 52 exc pos
Pos rm8 sm, rm10ss
.
KELEBIHAN KORSET INI
----------------------
1) Kain lebih tebal dan tahan koyak
2) senang nak pakai walaupun one piece sebab bahagian atas boleh buka macam jaket.
3) kalau badan dah kurus, masih boleh pakai saiz sama sebab ada 3 lapisan cangkuk
4) Kain bermagnetik dengan magnetik metal yg dijahit di antara lapisan korset untuk tingkatkan metabolisma, melancarkan peredaran darah *Korset jenis ini tidak bertulang, tidak mencengkam bawah ketiak & tidak meyakitkan badan

FAEDAH PEMAKAIANNYA
----------------------- *Memperkemaskan bentuk badan yang terbonjol @ menggeleber
*Mengempiskan perut
*Merampingkan pinggang
*Menyokong payudara & mengangkat punggung
*Memperbaiki posture tubuh
*Meningkatkan keyakinan diri
*Membentuk badan yang di idamkan
*Membantu menurunkan berat badan
.
Whatsapp 014 3697091
.
#korsetultraslimmurah #korsetultraslimborong #korsetultraslim #korsetmurah #bengkungmurah #korsetbersalin #sayajualkorsetmurah #sayajualkorset #sayajualbengkung #ultraslimkorset #ultraslimkorset #ultraslimcorsetmurah #ultraslimkorsetmurah #bengkungsajatmurah #bengkungmoden # #bengkungmurah #bengkungsajat #bengkungultraslim #bengkungbersalin #bengkungbersalinczer #bengkungbersalinnormal

Bengkung viral tahun ni..sapa dah try,dia tahu betapa bestnya bengkung ni..memang sedap pakai..sumpah✋
.
✔SANGAT BAGUS
✔TAK GATAL
✔TAK PANAS
✔TAK BERGULUNG,TETAP UTUH DI BODY UOLLLSS
✔KOMPOM HILANG TERUS TAYAR SPARE TU

Size: L-XXXL
Warna : Hitam sahaja

HANYA RM20.00
Add postage RM7sm/RM10ss
.
🌟🌟lowest price guaranteed🌟🌟 .
.
Whatsapp-0122787230

original testimoni dr customer sy boleh scroll bawah ye..bukan google2 tau😎
.
#slimmingbelt #ultraslimkorset #waisttrainermurah #missbelt #missbeltmurah #slimmingbeltmurah #slimmingpanties #slimmingpanty #rubberwaisttrainer #pinggangramping #perutkempis

D'QUEEN ULTRA SLIM CORSET
.
• Korset ultraslim diperbuat drpd serbuk protein sutera yg sgguh selesa dan tidak panas atau miang
.
• Magnet di jahit dibahagian perut dan belakang korset untuk meningkatkan metabolisma yg membakar kalori spt anda melakukan senaman yg seterusnya membakar lemak dan membantu anda menurunkn berat badan
.
• Anda tidak perlu membuka korset untuk ke tandas
.
• Bagi ibu yg menyusukan bayi anda boleh pakai nursing bra yg biasa anda pakai krn rekabentuk korset tidak mengganggu proses penyusuan bayi anda
.
• Direka khas supaya mudah utk di sarungkn dan di buka
.
• Kain yg tahan lasak dan boleh dipakai selama beberapa tahun bergantung kpd cara penjagaan dan basuhan yg betul
.
• Harga yg sgt murah dan material yg sgt cantik, sungguh berbaloi jika anda memilikinya skrg!
.
• Pemakaian yg berterusan menjadikan anda lebih langsing dan mempunyai bentuk badan yg lebih menarik!

TERBARU!!
.
D'QUEEN ULTRA SLIM CORSET
.
Diperbuat daripada serbuk protein sutera yang sungguh selesa dan tidak panas

Magnet dijahit di bahagian perut dan belakang korset untuk membantu meningkatkan metabolisma yang membakar kalori seperti melakukan senaman yang seterusnya membakar lemak dan membantu dalam menurunkan berat badan [ Terdapat dalam pelbagai saiz iaitu M sehingga 4XL ]
.
💎 Keistimewaan D'Queen Ultraslim Corset 💎
.
👉 Membentuk badan anda menjadi lentik secara serta merta!
.
👉 Menjadikan payudara tampak lebih 'terletak' dan terangkat
.
👉 Menjadikan perut anda makin kempis
.
👉 Membentuk punggung
.
👉 Pemakaian yang berterusan menjadikan anda lebih langsing dan bentuk badan lebih sexy

KELEBIHAN D'QUEEN ULTRA SLIM CORSET 👉
.
✔ CANGKUK 3 LAPIS - Tak perlu tukar size lepas ukuran pinggang makin kecil
.
✔ BUKAAN DI BAWAH - Tak perlu buka corset kalau nak ke tandas
.
✔ RENDA DI PEHA - cantik dan tak bergulung ke atas masa dipakai
.
✔ JAHITAN KEMAS - selesa dan tahan lasak
.
✔ MAGNET - Meningkatkan kadar metabolisme badan
.
✔ TALI BAHU BOLEH LARAS - ikut ketinggian si pemakai
.
Harga? RM 100 sahaja!

TERBARU!!
.
D'QUEEN ULTRA SLIM CORSET
.
Diperbuat daripada serbuk protein sutera yang sungguh selesa dan tidak panas

Magnet dijahit di bahagian perut dan belakang korset untuk membantu meningkatkan metabolisma yang membakar kalori seperti melakukan senaman yang seterusnya membakar lemak dan membantu dalam menurunkan berat badan [ Terdapat dalam pelbagai saiz iaitu M sehingga 4XL ]
.
💎 Keistimewaan D'Queen Ultraslim Corset 💎
.
👉 Membentuk badan anda menjadi lentik secara serta merta!
.
👉 Menjadikan payudara tampak lebih 'terletak' dan terangkat
.
👉 Menjadikan perut anda makin kempis
.
👉 Membentuk punggung
.
👉 Pemakaian yang berterusan menjadikan anda lebih langsing dan bentuk badan lebih sexy

KELEBIHAN D'QUEEN ULTRA SLIM CORSET 👉
.
✔ CANGKUK 3 LAPIS - Tak perlu tukar size lepas ukuran pinggang makin kecil
.
✔ BUKAAN DI BAWAH - Tak perlu buka corset kalau nak ke tandas
.
✔ RENDA DI PEHA - cantik dan tak bergulung ke atas masa dipakai
.
✔ JAHITAN KEMAS - selesa dan tahan lasak
.
✔ MAGNET - Meningkatkan kadar metabolisme badan
.
✔ TALI BAHU BOLEH LARAS - ikut ketinggian si pemakai
.
Harga? RM 100 sahaja!

.
Kelebihan D'QUEEN ULTRA SLIM CORSET
.
👙Korset 'One Piece Full Body' membuatkan ia tidak bergulung semasa duduk atau semasa berjalan
.
👙Anda tidak perlu buka korset untuk ke tandas
.
👙Anda senang nak menyusukan anak kerana boleh pakai bra yang biasa anda pakai
.
👙Mempunyai cangkuk 3 tahap yang anda boleh ketatkan atau longgarkan ikut keselesaan
.
👙Direka supaya mudah disarungkan dan dibuka
.
👙Kain yang tahan lasak dan boleh dipakai selama beberapa tahun
.
👙Tali di bahu yang boleh dilaraskan mengikut keselasaan ketinggian anda
.
👙Harga sangat murah dan mampu dimiliki
.
.
Rm 100 sahaja!

Whatsapp 019-7558454

D'QUEEN ULTRA SLIM CORSET
.
• Korset ultraslim diperbuat drpd serbuk protein sutera yg sgguh selesa dan tidak panas atau miang
.
• Magnet di jahit dibahagian perut dan belakang korset untuk meningkatkan metabolisma yg membakar kalori spt anda melakukan senaman yg seterusnya membakar lemak dan membantu anda menurunkn berat badan
.
• Anda tidak perlu membuka korset untuk ke tandas
.
• Bagi ibu yg menyusukan bayi anda boleh pakai nursing bra yg biasa anda pakai krn rekabentuk korset tidak mengganggu proses penyusuan bayi anda
.
• Direka khas supaya mudah utk di sarungkn dan di buka
.
• Kain yg tahan lasak dan boleh dipakai selama beberapa tahun bergantung kpd cara penjagaan dan basuhan yg betul
.
• Harga yg sgt murah dan material yg sgt cantik, sungguh berbaloi jika anda memilikinya skrg!
.
• Pemakaian yg berterusan menjadikan anda lebih langsing dan mempunyai bentuk badan yg lebih menarik!
.

Rm100 📲019-7558454

Memang kita tahu, bengkung bertali tu memang bagus.
.

Tapi wanita zaman sekarang nak cepat kan. Malas nak mintak tolong orang ikatkan.
.

So apa susah, sekarang ni dah banyak corset moden. Sarung jer awak. Cepat, jimat masa dan jimat tenaga 😉
.

Rm100 sahaja.

D'Queen Ultraslim Corset diperbuat daripada serbuk protein sutera yang sungguh selesa dan tidak panas.
.

Rm100 sahaja.
📲019-7558454

Feedback Customer..Alhamdulillah😍
.
Waist Trainer

RM 20.00
Postage RM7sm/RM10ss
.
*Spiral Steel Bones
.
*Number of Bones: 4
.
*Front hook and eyes closure
.
*No Suspender Loops
.
*Colour: Black .
*Bust line: Underbust .
*Material :  Nylon,Spandex,Polyester
.
*Size available: M,L &XL ONLY

Whatsapp-0122787230
#slimmingbelt #ultraslimkorset #superslimbengkung #bengkungsajat #waisttrainermurah #missbelt #missbeltmurah #slimmingbeltmurah #slimmingpanties #slimmingpanty #rubberwaisttrainer #pinggangramping #perutkempis

Y.E.S PROMOTION SEHINGGA 31HB DEC .
ULTRA SLIM KORSET ✔Ultra Slim Korset ini diperbuat drpd serbuk protein sutera yg sungguh selese & tidak panas atau miang.
✔Magnet di jahit dibahagian perot & belakang korset utk meningkatkan metabolisma yg membakar kalori seperti anda melakukan senaman yg seterusnya membakar lemak & membantu anda menurunkan berat badan.
✔Anda tidak perlu membuka korset utk ke tandas.
✔Bagi ibu yg menyusukan bayi anda boleh pakai nursing bra yg biase anda pakai kerana rekabentuk korset tidak mengganggu proses penyusuan bayi anda.
✔Direka khas supaya mudah utk di sarungkan & di buka.
✔Kain yg tahan lasak & boleh dipakai selama tahun bergantung kpd cara penjagaan & basuhan yg betul.
✔Harga yg sangat murah & material yg sangat cantik.
✔Pemakaian yg berterusan menjadikan anda lebih lansing & mempunyai bentuk badan yg lebih menarik.
--------------------------
Colour : Black, Purple, Cream
.
👉Harga promosi Rm52 termasuk pos (sm)(ss)
👉Berminat boleh DM or Wassup 01114807538 📲
.
#ultraslimkorset #ultraslim  #korsetultraslim #korsetmurahmalaysia #korsetultraslimmurah #korsetkurus #sayanakkurus #bengkung3in1 #bengkungberpantang #superslimbengkung #bengkungsuperslim #sayajualmurah #sayajualmurahmalaysia #trustedsellermalaysia #korsetpelangsing #korsetmoden #korsetperut #korsetpengecilperut #bengkungmoden #baranganberpantang #freepostage #freepossabahserawak #sabahan

Waist Trainer
RM 20.00
Postage RM7sm/RM10ss

Sape ada masalah ni ??
.
✋🏻Lemak Menggelebeh
✋🏻Pinggang Takde Cutting
✋🏻Perut Maju Kedepan
✋🏻Selulit
✋🏻Posture Badan Tak Stabil
✋🏻Selalu Sakit Pinggang
✋🏻Perut Berlipat2x
.
Anda patut pilih Waist Trainer ni Kerana ia mampu menyelesaikan semua masalah yang wanita selalu susah hati . Bukan takat kebaya je , kadang2x pakai T-Shirt pun nampak berlipat2 kat belakang badan kan . Sebenarnya itu biasa ! Tapi masalah biasa akan jadi luar biasa kalau kita buat tak kisahhh je .
. .
Bila lemak semakin liat dan kerasss untuk dihapuskan , maka potensi untuk semakin membesar lagi mudah berlaku . Alaaa taknak camtu ! Kita nak kurus sebab nak sihat kan ?
.
Jadi, Whatsapp sy segera..stok dah semakin susut
0122787230
.
Size : L-XXXL
Warna: Hitam sahaja
#superslimbengkung #bengkungsajat
#slimmingbelt #ultraslimkorset #waisttrainermurah #missbelt #missbeltmurah #slimmingbeltmurah #slimmingpanties #slimmingpanty #rubberwaisttrainer #pinggangramping #perutkempis

Ultraslim Magnetic Therapy Corset
=========================== Kebaikan Korset ULTRASLIM:
~ Membantu membentuk tubuh badan agar lebih ramping
~ Membantu memperbaiki postur badan
~ Membentuk bahagian punggung dan payudara yang tegang dan anjal
~ Mencegah pembentukan lemak terutamanya pada bahagian perut dan belakang badan
~ Mengatasi masalah perut buncit . Mudah untuk diselaraskan mengikut keselesaan tubuh
~ Dihasilkan daripada fabrik yang fleksibel dan selesa untuk tubuh badan
~ Sesuai untuk dijadikan sebagai pakaian dalam bagi kaum wanita
~ Turut sesuai untuk kegunaan ibu selepas bersalin.

Measurement:

Size M : 
Waist: 23-26 inches
Hip: 32 -36.5 inches
Weight: 42.5-50kg

Size L : 
Waist: 26 -28 inches
Hip: 33 -37 inches
Weight: 50-57.5kg

Size XL : 
Waist: 28 -31 inches
Hip: 35-38 inches
Weight: 57.5-62.5kg

Size 2XL : 
Waist: 31 -33 inches
Hip: 36 -40 inches
Weight: 62.5-67.5kg

Size 3XL : 
Waist: 33.4-38.9inches
Hip: 37.4-41.3inches
Weight: 67.5-72.5kg

Size 4XL : 
Waist: 38 -41 inches
Hip: 38 -42 inches
Weight: 72.5-80kg

RM70 FREE POS

Wassap 0162899216

#korsetultraslim #ultraslim #ultraslimmurah #ultraslimkorset #ultraslimkorsetmurah #korset #kebaya #kebarung #kebarungmurah #kebayamurah #kebayaset #bajupengantin #bajupengantinmurah #bengkungibu #bengkungmodenmurah #bengkungmoden #bengkungmoden3in1 #setberpantangmurah #setberpantang #kadkahwinmurah #bajukurungmurah #bajukurungmoden

TERPAKSA KURUS DENGAN KORSET ULTRASLIM >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
RM 52 exc pos
Pos rm8 sm, rm10ss
.
KELEBIHAN KORSET INI
----------------------
1) Kain lebih tebal dan tahan koyak
2) senang nak pakai walaupun one piece sebab bahagian atas boleh buka macam jaket.
3) kalau badan dah kurus, masih boleh pakai saiz sama sebab ada 3 lapisan cangkuk
4) Kain bermagnetik dengan magnetik metal yg dijahit di antara lapisan korset untuk tingkatkan metabolisma, melancarkan peredaran darah *Korset jenis ini tidak bertulang, tidak mencengkam bawah ketiak & tidak meyakitkan badan

FAEDAH PEMAKAIANNYA
----------------------- *Memperkemaskan bentuk badan yang terbonjol @ menggeleber
*Mengempiskan perut
*Merampingkan pinggang
*Menyokong payudara & mengangkat punggung
*Memperbaiki posture tubuh
*Meningkatkan keyakinan diri
*Membentuk badan yang di idamkan
*Membantu menurunkan berat badan
.
Whatsapp 014 3697091
.
#korsetultraslimmurah #korsetultraslimborong #korsetultraslim #korsetmurah #bengkungmurah #korsetbersalin #sayajualkorsetmurah #sayajualkorset #sayajualbengkung #ultraslimkorset #ultraslimkorset #ultraslimcorsetmurah #ultraslimkorsetmurah #bengkungsajatmurah #bengkungmoden # #bengkungmurah #bengkungsajat #bengkungultraslim #bengkungbersalin #bengkungbersalinczer #bengkungbersalinnormal

TESTIMONI BENGKUNG WAIST SHAPER/TRAINER RM22...LOVE SGT❤❤❤
.
Pos sm8/ss10
BELI 2 RM50 INC POS
.
Kenapa anda harus beli Bengkung/korset Perut ni
✔Material corset selesa,bernafas & elastik.
✔Tak berlipat & bergulung sbb ada Tulang.
✔Teknology Thermal boost untuk Pecahkan & Bakar lemak Perut & Pinggul.
✔Rampingkan pinggang.
✔Seluar sempit/sendat bole muat serta merta.
✔Sesuai untuk kegunaan harian,berkerja bersenam di gym, jogging, zumba dll.

Mommy2 yg berpantang kena ada bengkung ni...utk cegah perut boroi & selulit berparut kat perut tu.Kembali slim selepas melahirkan.

Yg berdiet pun kena beli ni...pakai bengkung akan hadkan ruang dlm perut.Makan sikit je dah kenyang.Tak laaa seksa nak tahan dan kawal selera makan.

No more sit up utk latih otot perut bagi kencang.
Pakai bengkung je....
.
Whatsapp 0143697091 .
#bengkungbersalinmurah #bengkungmoden #bengkungbersalin #bengkung3in1murah #bengkung3in1 #bengkungmodenmurah #bengkungceaseran #bengkungceaser #bengkungkurus #korsetultraslimmurah #korsetultraslimborong #korsetultraslim #korsetmurah #bengkungmurah #korsetbersalin #sayajualkorsetmurah #sayajualkorset #sayajualbengkung #ultraslimkorset #ultraslimkorset #ultraslimkorsetmurah #bengkungsajatmurah #bengkungmoden # #bengkungmurah #bengkungsajat #bengkungultraslim #bengkungbersalin #bengkungbersalinczer #bengkungbersalinnormal #waisttrainermurah #waisttrainer #waisttrainermalaysia

Vest Trainer / Slimming corset top/ Plus size camisole/ Top/ Women Body Shaper RM40
POS SM 8 SS10
.
Colour : Black, Cream
Size: M, L, XL, 2XL, 3XL,4XL, 5XL, 6XL
.
MEMBANTU MENGEMPISKAN PERUT
MERAMPINGKAN PINGGANG
Specifications
▶6 lapis cangkuk, boleh larasa lebih ketat dan selesa
▶Membentuk badan, melangsingkan perut dan pinggang
▶Membantu postur dan penampilan
▶Kain memeri-Menarik lembapan dan adalah super lembut dan benar2 selesa
▶ Special for wedding dress, Baju kurung, Baju Kebaya, evening dress...
▶Sgt2 senang pakai je, boleh pakai di office, kahwin, event, after baby birth,dating.....blh pakai sepanjang hari, sbb ni senang dan cepat cara yang tutup perut buncit
.
Whatsapp 0143697091
.
#bengkungbersalinmurah #bengkungmoden #bengkungbersalin #bengkung3in1murah #bengkung3in1 #bengkungmodenmurah #bengkungceaseran #bengkungceaser #bengkungkurus #korsetultraslimmurah #korsetultraslimborong #korsetultraslim #korsetmurah #bengkungmurah #korsetbersalin #sayajualkorsetmurah #sayajualkorset #sayajualbengkung #ultraslimkorset #ultraslimkorset #ultraslimkorsetmurah #bengkungsajatmurah #bengkungmoden # #bengkungmurah #bengkungsajat #bengkungultraslim #bengkungbersalin #bengkungbersalinczer #bengkungbersalinnormal #waisttrainermurah #waisttrainer #waisttrainermalaysia

TERPAKSA KURUS DENGAN KORSET ULTRASLIM >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
RM 52 exc pos
Pos rm8 sm, rm10ss
.
KELEBIHAN KORSET INI
----------------------
1) Kain lebih tebal dan tahan koyak
2) senang nak pakai walaupun one piece sebab bahagian atas boleh buka macam jaket.
3) kalau badan dah kurus, masih boleh pakai saiz sama sebab ada 3 lapisan cangkuk
4) Kain bermagnetik dengan magnetik metal yg dijahit di antara lapisan korset untuk tingkatkan metabolisma, melancarkan peredaran darah *Korset jenis ini tidak bertulang, tidak mencengkam bawah ketiak & tidak meyakitkan badan

FAEDAH PEMAKAIANNYA
----------------------- *Memperkemaskan bentuk badan yang terbonjol @ menggeleber
*Mengempiskan perut
*Merampingkan pinggang
*Menyokong payudara & mengangkat punggung
*Memperbaiki posture tubuh
*Meningkatkan keyakinan diri
*Membentuk badan yang di idamkan
*Membantu menurunkan berat badan
.
Whatsapp 014 3697091
.
#korsetultraslimmurah #korsetultraslimborong #korsetultraslim #korsetmurah #bengkungmurah #korsetbersalin #sayajualkorsetmurah #sayajualkorset #sayajualbengkung #ultraslimkorset #ultraslimkorset #ultraslimcorsetmurah #ultraslimkorsetmurah #bengkungsajatmurah #bengkungmoden # #bengkungmurah #bengkungsajat #bengkungultraslim #bengkungbersalin #bengkungbersalinczer #bengkungbersalinnormal

.
🌫Ryanees Cervantes Available Colour
.
🌫Ryanees Cervantes | RM59
.
Nak Harga Kaw² Murah?
Nak Harga Promosi???
Tekan Je Wasap sis kat Bio atas Nu, Kita Bisik² Meh 😊, Sis Kasi FREE postage !!!💕💕
.
.
💬019.348.3533 @-> www.wasap.my/60193483533
===================
🌬Ryanees Knitted Hijab
.
♡ Material knitted
♡ Mudah, sejuk, lembut dan selesa
♡ Semi instant
♡ Sarung dan lilit sekali sahaja
♡ Labuh tutup dada (adjustable)
♡ Tidak perlu gosok
♡ Tidak perlu pin / brooch yang banyak
♡ Tidak perlu pakai inner
♡ Terletak cantik jer dan kemas sentiasa nampak anggun
♡ Mudah di bawa ke mana² / travel
. .
💬019.348.3533 @-> www.wasap.my/60193483533
.
#tudungmurah
#tudungknittedmurah
#freepostagesemenanjung
#hijabfortravellers
#ajimaura
#bajukurungnajwa #leggingzumba #terapiinstagram
#hijabfesyen
#semiinstanttudung #ryaneesknittedhijab #tudungsemiinstant #kurungmarissabeads #muslimahwears #tudungknitted #ryaneesknitted
#knittedshawlmurah #shawlarabmurah #kurungnajwamurah #ultraslimkorset #ryaneeshijab #hijabfortraveler #knittedsemiinstantmurah
#glittershawl
#knittedhijabdisini
#ryaneestallinn👍
#kebarungmodenmurah
#knittedhijabmurah
#semiinstantshawls

Susah nak menempatkan diri join Lazada..Alhamdulillah akhirnya berkat usaha CT D'beauty Care berjaya jadi trusted seller di lazada.Nak dptkan item by hand..kami ada 2 lokasi cod ..Daerah jb dgn saya (019 7997927) ..melaka-masjid tanah boleh berurusan dgn CT Eja (012 7666752) *POS SELURUH MALAYSIA

#bajusokongantulangbelakang
#ultraslimkorset
#nursingbra
#sportlegging
#bengkungaurell
#bengkungchomel
#innerwear

TERPAKSA KURUS DENGAN KORSET ULTRASLIM >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
RM 52 exc pos
Pos rm8 sm, rm10ss
.
KELEBIHAN KORSET INI
----------------------
1) Kain lebih tebal dan tahan koyak
2) senang nak pakai walaupun one piece sebab bahagian atas boleh buka macam jaket.
3) kalau badan dah kurus, masih boleh pakai saiz sama sebab ada 3 lapisan cangkuk
4) Kain bermagnetik dengan magnetik metal yg dijahit di antara lapisan korset untuk tingkatkan metabolisma, melancarkan peredaran darah *Korset jenis ini tidak bertulang, tidak mencengkam bawah ketiak & tidak meyakitkan badan

FAEDAH PEMAKAIANNYA
----------------------- *Memperkemaskan bentuk badan yang terbonjol @ menggeleber
*Mengempiskan perut
*Merampingkan pinggang
*Menyokong payudara & mengangkat punggung
*Memperbaiki posture tubuh
*Meningkatkan keyakinan diri
*Membentuk badan yang di idamkan
*Membantu menurunkan berat badan
.
Whatsapp 014 3697091
.
#korsetultraslimmurah #korsetultraslimborong #korsetultraslim #korsetmurah #bengkungmurah #korsetbersalin #sayajualkorsetmurah #sayajualkorset #sayajualbengkung #ultraslimkorset #ultraslimkorset #ultraslimcorsetmurah #ultraslimkorsetmurah #bengkungsajatmurah #bengkungmoden # #bengkungmurah #bengkungsajat #bengkungultraslim #bengkungbersalin #bengkungbersalinczer #bengkungbersalinnormal

Vest Trainer / Slimming corset top/ Plus size camisole/ Top/ Women Body Shaper RM40
POS SM 8 SS10
.
Colour : Black, Cream
Size: M, L, XL, 2XL, 3XL,4XL, 5XL, 6XL
.
MEMBANTU MENGEMPISKAN PERUT
MERAMPINGKAN PINGGANG
Specifications
▶6 lapis cangkuk, boleh larasa lebih ketat dan selesa
▶Membentuk badan, melangsingkan perut dan pinggang
▶Membantu postur dan penampilan
▶Kain memeri-Menarik lembapan dan adalah super lembut dan benar2 selesa
▶ Special for wedding dress, Baju kurung, Baju Kebaya, evening dress...
▶Sgt2 senang pakai je, boleh pakai di office, kahwin, event, after baby birth,dating.....blh pakai sepanjang hari, sbb ni senang dan cepat cara yang tutup perut buncit
.
Whatsapp 0143697091
.
#bengkungbersalinmurah #bengkungmoden #bengkungbersalin #bengkung3in1murah #bengkung3in1 #bengkungmodenmurah #bengkungceaseran #bengkungceaser #bengkungkurus #korsetultraslimmurah #korsetultraslimborong #korsetultraslim #korsetmurah #bengkungmurah #korsetbersalin #sayajualkorsetmurah #sayajualkorset #sayajualbengkung #ultraslimkorset #ultraslimkorset #ultraslimkorsetmurah #bengkungsajatmurah #bengkungmoden # #bengkungmurah #bengkungsajat #bengkungultraslim #bengkungbersalin #bengkungbersalinczer #bengkungbersalinnormal #waisttrainermurah #waisttrainer #waisttrainermalaysia

Ultraslim Magnetic Therapy Corset
=========================== Kebaikan Korset ULTRASLIM:
~ Membantu membentuk tubuh badan agar lebih ramping
~ Membantu memperbaiki postur badan
~ Membentuk bahagian punggung dan payudara yang tegang dan anjal
~ Mencegah pembentukan lemak terutamanya pada bahagian perut dan belakang badan
~ Mengatasi masalah perut buncit . Mudah untuk diselaraskan mengikut keselesaan tubuh
~ Dihasilkan daripada fabrik yang fleksibel dan selesa untuk tubuh badan
~ Sesuai untuk dijadikan sebagai pakaian dalam bagi kaum wanita
~ Turut sesuai untuk kegunaan ibu selepas bersalin.

Measurement:

Size M : 
Waist: 23-26 inches
Hip: 32 -36.5 inches
Weight: 42.5-50kg

Size L : 
Waist: 26 -28 inches
Hip: 33 -37 inches
Weight: 50-57.5kg

Size XL : 
Waist: 28 -31 inches
Hip: 35-38 inches
Weight: 57.5-62.5kg

Size 2XL : 
Waist: 31 -33 inches
Hip: 36 -40 inches
Weight: 62.5-67.5kg

Size 3XL : 
Waist: 33.4-38.9inches
Hip: 37.4-41.3inches
Weight: 67.5-72.5kg

Size 4XL : 
Waist: 38 -41 inches
Hip: 38 -42 inches
Weight: 72.5-80kg

RM70 FREE POS

Wassap 0162899216

#korsetultraslim #ultraslim #ultraslimmurah #ultraslimkorset #ultraslimkorsetmurah #korset #kebaya #kebarung #kebarungmurah #kebayamurah #kebayaset #bajupengantin #bajupengantinmurah #bengkungibu #bengkungmodenmurah #bengkungmoden #bengkungmoden3in1 #setberpantangmurah #setberpantang #kadkahwinmurah #bajukurungmurah #bajukurungmoden

Ultraslim Magnetic Therapy Corset
=========================== Kebaikan Korset ULTRASLIM:
~ Membantu membentuk tubuh badan agar lebih ramping
~ Membantu memperbaiki postur badan
~ Membentuk bahagian punggung dan payudara yang tegang dan anjal
~ Mencegah pembentukan lemak terutamanya pada bahagian perut dan belakang badan
~ Mengatasi masalah perut buncit . Mudah untuk diselaraskan mengikut keselesaan tubuh
~ Dihasilkan daripada fabrik yang fleksibel dan selesa untuk tubuh badan
~ Sesuai untuk dijadikan sebagai pakaian dalam bagi kaum wanita
~ Turut sesuai untuk kegunaan ibu selepas bersalin.

Measurement:

Size M : 
Waist: 23-26 inches
Hip: 32 -36.5 inches
Weight: 42.5-50kg

Size L : 
Waist: 26 -28 inches
Hip: 33 -37 inches
Weight: 50-57.5kg

Size XL : 
Waist: 28 -31 inches
Hip: 35-38 inches
Weight: 57.5-62.5kg

Size 2XL : 
Waist: 31 -33 inches
Hip: 36 -40 inches
Weight: 62.5-67.5kg

Size 3XL : 
Waist: 33.4-38.9inches
Hip: 37.4-41.3inches
Weight: 67.5-72.5kg

Size 4XL : 
Waist: 38 -41 inches
Hip: 38 -42 inches
Weight: 72.5-80kg

RM70 FREE POS

Wassap 0162899216

#korsetultraslim #ultraslim #ultraslimmurah #ultraslimkorset #ultraslimkorsetmurah #korset #kebaya #kebarung #kebarungmurah #kebayamurah #kebayaset #bajupengantin #bajupengantinmurah #bengkungibu #bengkungmodenmurah #bengkungmoden #bengkungmoden3in1 #setberpantangmurah #setberpantang #kadkahwinmurah #bajukurungmurah #bajukurungmoden

Ultraslim Magnetic Therapy Corset
=========================== Kebaikan Korset ULTRASLIM:
~ Membantu membentuk tubuh badan agar lebih ramping
~ Membantu memperbaiki postur badan
~ Membentuk bahagian punggung dan payudara yang tegang dan anjal
~ Mencegah pembentukan lemak terutamanya pada bahagian perut dan belakang badan
~ Mengatasi masalah perut buncit . Mudah untuk diselaraskan mengikut keselesaan tubuh
~ Dihasilkan daripada fabrik yang fleksibel dan selesa untuk tubuh badan
~ Sesuai untuk dijadikan sebagai pakaian dalam bagi kaum wanita
~ Turut sesuai untuk kegunaan ibu selepas bersalin.

Measurement:

Size M : 
Waist: 23-26 inches
Hip: 32 -36.5 inches
Weight: 42.5-50kg

Size L : 
Waist: 26 -28 inches
Hip: 33 -37 inches
Weight: 50-57.5kg

Size XL : 
Waist: 28 -31 inches
Hip: 35-38 inches
Weight: 57.5-62.5kg

Size 2XL : 
Waist: 31 -33 inches
Hip: 36 -40 inches
Weight: 62.5-67.5kg

Size 3XL : 
Waist: 33.4-38.9inches
Hip: 37.4-41.3inches
Weight: 67.5-72.5kg

Size 4XL : 
Waist: 38 -41 inches
Hip: 38 -42 inches
Weight: 72.5-80kg

RM70 FREE POS

Wassap 0162899216

#korsetultraslim #ultraslim #ultraslimmurah #ultraslimkorset #ultraslimkorsetmurah #korset #kebaya #kebarung #kebarungmurah #kebayamurah #kebayaset #bajupengantin #bajupengantinmurah #bengkungibu #bengkungmodenmurah #bengkungmoden #bengkungmoden3in1 #setberpantangmurah #setberpantang #kadkahwinmurah #bajukurungmurah #bajukurungmoden

.
🌫Ryanees Amesbury Available Colour
.
🌫Ryanees Amesbury | RM59
.
Nak Harga Kaw² Murah?
Nak Harga Promosi???
Tekan Je Wasap sis kat Bio atas Nu, Kita Bisik² Meh 😊, Sis Kasi FREE postage !!!💕💕
.
.
💬019.348.3533 @-> www.wasap.my/60193483533
===================
🌬Ryanees Knitted Hijab
.
♡ Material knitted
♡ Mudah, sejuk, lembut dan selesa
♡ Semi instant
♡ Sarung dan lilit sekali sahaja
♡ Labuh tutup dada (adjustable)
♡ Tidak perlu gosok
♡ Tidak perlu pin / brooch yang banyak
♡ Tidak perlu pakai inner
♡ Terletak cantik jer dan kemas sentiasa nampak anggun
♡ Mudah di bawa ke mana² / travel
. .
💬019.348.3533 @-> www.wasap.my/60193483533
.
#tudungmurah
#tudungknittedmurah
#freepostagesemenanjung
#hijabfortravellers
#ajimaura
#bajukurungnajwa #leggingzumba #terapiinstagram
#hijabfesyen
#semiinstanttudung #ryaneesknittedhijab #tudungsemiinstant #kurungmarissabeads #muslimahwears #tudungknitted #ryaneesknitted
#knittedshawlmurah #shawlarabmurah #kurungnajwamurah #ultraslimkorset #ryaneeshijab #hijabfortraveler #knittedsemiinstantmurah
#glittershawl
#knittedhijabdisini
#ryaneestallinn👍
#kebarungmodenmurah
#knittedhijabmurah
#semiinstantshawls

.
🌫Ryanees Amesbury Available Colour
.
🌫Ryanees Amesbury | RM59
.
Nak Harga Kaw² Murah?
Nak Harga Promosi???
Tekan Je Wasap sis kat Bio atas Nu, Kita Bisik² Meh 😊, Sis Kasi FREE postage !!!💕💕
.
.
💬019.348.3533 @-> www.wasap.my/60193483533
===================
🌬Ryanees Knitted Hijab
.
♡ Material knitted
♡ Mudah, sejuk, lembut dan selesa
♡ Semi instant
♡ Sarung dan lilit sekali sahaja
♡ Labuh tutup dada (adjustable)
♡ Tidak perlu gosok
♡ Tidak perlu pin / brooch yang banyak
♡ Tidak perlu pakai inner
♡ Terletak cantik jer dan kemas sentiasa nampak anggun
♡ Mudah di bawa ke mana² / travel
. .
💬019.348.3533 @-> www.wasap.my/60193483533
.
#tudungmurah
#tudungknittedmurah
#freepostagesemenanjung
#hijabfortravellers
#ajimaura
#bajukurungnajwa #leggingzumba #terapiinstagram
#hijabfesyen
#semiinstanttudung #ryaneesknittedhijab #tudungsemiinstant #kurungmarissabeads #muslimahwears #tudungknitted #ryaneesknitted
#knittedshawlmurah #shawlarabmurah #kurungnajwamurah #ultraslimkorset #ryaneeshijab #hijabfortraveler #knittedsemiinstantmurah
#glittershawl
#knittedhijabdisini
#ryaneestallinn👍
#kebarungmodenmurah
#knittedhijabmurah
#semiinstantshawls

.
🌫Ryanees Amesbury Available Colour
.
🌫Ryanees Amesbury | RM59
.
Nak Harga Kaw² Murah?
Nak Harga Promosi???
Tekan Je Wasap sis kat Bio atas Nu, Kita Bisik² Meh 😊, Sis Kasi FREE postage !!!💕💕
.
.
💬019.348.3533 @-> www.wasap.my/60193483533
===================
🌬Ryanees Knitted Hijab
.
♡ Material knitted
♡ Mudah, sejuk, lembut dan selesa
♡ Semi instant
♡ Sarung dan lilit sekali sahaja
♡ Labuh tutup dada (adjustable)
♡ Tidak perlu gosok
♡ Tidak perlu pin / brooch yang banyak
♡ Tidak perlu pakai inner
♡ Terletak cantik jer dan kemas sentiasa nampak anggun
♡ Mudah di bawa ke mana² / travel
. .
💬019.348.3533 @-> www.wasap.my/60193483533
.
#tudungmurah
#tudungknittedmurah
#freepostagesemenanjung
#hijabfortravellers
#ajimaura
#bajukurungnajwa #leggingzumba #terapiinstagram
#hijabfesyen
#semiinstanttudung #ryaneesknittedhijab #tudungsemiinstant #kurungmarissabeads #muslimahwears #tudungknitted #ryaneesknitted
#knittedshawlmurah #shawlarabmurah #kurungnajwamurah #ultraslimkorset #ryaneeshijab #hijabfortraveler #knittedsemiinstantmurah
#glittershawl
#knittedhijabdisini
#ryaneestallinn👍
#kebarungmodenmurah
#knittedhijabmurah
#semiinstantshawls

.
🌫Ryanees Amesbury Available Colour
.
🌫Ryanees Amesbury | RM59
.
Nak Harga Kaw² Murah?
Nak Harga Promosi???
Tekan Je Wasap sis kat Bio atas Nu, Kita Bisik² Meh 😊, Sis Kasi FREE postage !!!💕💕
.
.
💬019.348.3533 @-> www.wasap.my/60193483533
===================
🌬Ryanees Knitted Hijab
.
♡ Material knitted
♡ Mudah, sejuk, lembut dan selesa
♡ Semi instant
♡ Sarung dan lilit sekali sahaja
♡ Labuh tutup dada (adjustable)
♡ Tidak perlu gosok
♡ Tidak perlu pin / brooch yang banyak
♡ Tidak perlu pakai inner
♡ Terletak cantik jer dan kemas sentiasa nampak anggun
♡ Mudah di bawa ke mana² / travel
. .
💬019.348.3533 @-> www.wasap.my/60193483533
.
#tudungmurah
#tudungknittedmurah
#freepostagesemenanjung
#hijabfortravellers
#ajimaura
#bajukurungnajwa #leggingzumba #terapiinstagram
#hijabfesyen
#semiinstanttudung #ryaneesknittedhijab #tudungsemiinstant #kurungmarissabeads #muslimahwears #tudungknitted #ryaneesknitted
#knittedshawlmurah #shawlarabmurah #kurungnajwamurah #ultraslimkorset #ryaneeshijab #hijabfortraveler #knittedsemiinstantmurah
#glittershawl
#knittedhijabdisini
#ryaneestallinn👍
#kebarungmodenmurah
#knittedhijabmurah
#semiinstantshawls

.
🌫Ryanees Amesbury Available Colour
.
🌫Ryanees Amesbury | RM59
.
Nak Harga Kaw² Murah?
Nak Harga Promosi???
Tekan Je Wasap sis kat Bio atas Nu, Kita Bisik² Meh 😊, Sis Kasi FREE postage !!!💕💕
.
.
💬019.348.3533 @-> www.wasap.my/60193483533
===================
🌬Ryanees Knitted Hijab
.
♡ Material knitted
♡ Mudah, sejuk, lembut dan selesa
♡ Semi instant
♡ Sarung dan lilit sekali sahaja
♡ Labuh tutup dada (adjustable)
♡ Tidak perlu gosok
♡ Tidak perlu pin / brooch yang banyak
♡ Tidak perlu pakai inner
♡ Terletak cantik jer dan kemas sentiasa nampak anggun
♡ Mudah di bawa ke mana² / travel
. .
💬019.348.3533 @-> www.wasap.my/60193483533
.
#tudungmurah
#tudungknittedmurah
#freepostagesemenanjung
#hijabfortravellers
#ajimaura
#bajukurungnajwa #leggingzumba #terapiinstagram
#hijabfesyen
#semiinstanttudung #ryaneesknittedhijab #tudungsemiinstant #kurungmarissabeads #muslimahwears #tudungknitted #ryaneesknitted
#knittedshawlmurah #shawlarabmurah #kurungnajwamurah #ultraslimkorset #ryaneeshijab #hijabfortraveler #knittedsemiinstantmurah
#glittershawl
#knittedhijabdisini
#ryaneestallinn👍
#kebarungmodenmurah
#knittedhijabmurah
#semiinstantshawls

.
🌫Ryanees Amesbury Available Colour
.
🌫Ryanees Amesbury | RM59
.
Nak Harga Kaw² Murah?
Nak Harga Promosi???
Tekan Je Wasap sis kat Bio atas Nu, Kita Bisik² Meh 😊, Sis Kasi FREE postage !!!💕💕
.
.
💬019.348.3533 @-> www.wasap.my/60193483533
===================
🌬Ryanees Knitted Hijab
.
♡ Material knitted
♡ Mudah, sejuk, lembut dan selesa
♡ Semi instant
♡ Sarung dan lilit sekali sahaja
♡ Labuh tutup dada (adjustable)
♡ Tidak perlu gosok
♡ Tidak perlu pin / brooch yang banyak
♡ Tidak perlu pakai inner
♡ Terletak cantik jer dan kemas sentiasa nampak anggun
♡ Mudah di bawa ke mana² / travel
. .
💬019.348.3533 @-> www.wasap.my/60193483533
.
#tudungmurah
#tudungknittedmurah
#freepostagesemenanjung
#hijabfortravellers
#ajimaura
#bajukurungnajwa #leggingzumba #terapiinstagram
#hijabfesyen
#semiinstanttudung #ryaneesknittedhijab #tudungsemiinstant #kurungmarissabeads #muslimahwears #tudungknitted #ryaneesknitted
#knittedshawlmurah #shawlarabmurah #kurungnajwamurah #ultraslimkorset #ryaneeshijab #hijabfortraveler #knittedsemiinstantmurah
#glittershawl
#knittedhijabdisini
#ryaneestallinn👍
#kebarungmodenmurah
#knittedhijabmurah
#semiinstantshawls

.
🌫Ryanees Malmo Available Colour
.
🌫Ryanees Malmo | RM59
.
Nak Harga Kaw² Murah?
Nak Harga Promosi???
Tekan Je Wasap sis kat Bio atas Nu, Kita Bisik² Meh 😊, Sis Kasi FREE postage !!!💕💕
.
.
💬019.348.3533 @-> www.wasap.my/60193483533
===================
🌬Ryanees Knitted Hijab
.
♡ Material knitted
♡ Mudah, sejuk, lembut dan selesa
♡ Semi instant
♡ Sarung dan lilit sekali sahaja
♡ Labuh tutup dada (adjustable)
♡ Tidak perlu gosok
♡ Tidak perlu pin / brooch yang banyak
♡ Tidak perlu pakai inner
♡ Terletak cantik jer dan kemas sentiasa nampak anggun
♡ Mudah di bawa ke mana² / travel
. .
💬019.348.3533 @-> www.wasap.my/60193483533
.
#tudungmurah
#tudungknittedmurah
#freepostagesemenanjung
#hijabfortravellers
#ajimaura
#bajukurungnajwa #leggingzumba #terapiinstagram
#hijabfesyen
#semiinstanttudung #ryaneesknittedhijab #tudungsemiinstant #kurungmarissabeads #muslimahwears #tudungknitted #ryaneesknitted
#knittedshawlmurah #shawlarabmurah #kurungnajwamurah #ultraslimkorset #ryaneeshijab #hijabfortraveler #knittedsemiinstantmurah
#glittershawl
#knittedhijabdisini
#ryaneestallinn👍
#kebarungmodenmurah
#knittedhijabmurah
#semiinstantshawls

.
🌫Ryanees Malmo Available Colour
.
🌫Ryanees Malmo | RM59
.
Nak Harga Kaw² Murah?
Nak Harga Promosi???
Tekan Je Wasap sis kat Bio atas Nu, Kita Bisik² Meh 😊, Sis Kasi FREE postage !!!💕💕
.
.
💬019.348.3533 @-> www.wasap.my/60193483533
===================
🌬Ryanees Knitted Hijab
.
♡ Material knitted
♡ Mudah, sejuk, lembut dan selesa
♡ Semi instant
♡ Sarung dan lilit sekali sahaja
♡ Labuh tutup dada (adjustable)
♡ Tidak perlu gosok
♡ Tidak perlu pin / brooch yang banyak
♡ Tidak perlu pakai inner
♡ Terletak cantik jer dan kemas sentiasa nampak anggun
♡ Mudah di bawa ke mana² / travel
. .
💬019.348.3533 @-> www.wasap.my/60193483533
.
#tudungmurah
#tudungknittedmurah
#freepostagesemenanjung
#hijabfortravellers
#ajimaura
#bajukurungnajwa #leggingzumba #terapiinstagram
#hijabfesyen
#semiinstanttudung #ryaneesknittedhijab #tudungsemiinstant #kurungmarissabeads #muslimahwears #tudungknitted #ryaneesknitted
#knittedshawlmurah #shawlarabmurah #kurungnajwamurah #ultraslimkorset #ryaneeshijab #hijabfortraveler #knittedsemiinstantmurah
#glittershawl
#knittedhijabdisini
#ryaneestallinn👍
#kebarungmodenmurah
#knittedhijabmurah
#semiinstantshawls

.
🌫Ryanees Malmo Available Colour
.
🌫Ryanees Malmo | RM59
.
Nak Harga Kaw² Murah?
Nak Harga Promosi???
Tekan Je Wasap sis kat Bio atas Nu, Kita Bisik² Meh 😊, Sis Kasi FREE postage !!!💕💕
.
.
💬019.348.3533 @-> www.wasap.my/60193483533
===================
🌬Ryanees Knitted Hijab
.
♡ Material knitted
♡ Mudah, sejuk, lembut dan selesa
♡ Semi instant
♡ Sarung dan lilit sekali sahaja
♡ Labuh tutup dada (adjustable)
♡ Tidak perlu gosok
♡ Tidak perlu pin / brooch yang banyak
♡ Tidak perlu pakai inner
♡ Terletak cantik jer dan kemas sentiasa nampak anggun
♡ Mudah di bawa ke mana² / travel
. .
💬019.348.3533 @-> www.wasap.my/60193483533
.
#tudungmurah
#tudungknittedmurah
#freepostagesemenanjung
#hijabfortravellers
#ajimaura
#bajukurungnajwa #leggingzumba #terapiinstagram
#hijabfesyen
#semiinstanttudung #ryaneesknittedhijab #tudungsemiinstant #kurungmarissabeads #muslimahwears #tudungknitted #ryaneesknitted
#knittedshawlmurah #shawlarabmurah #kurungnajwamurah #ultraslimkorset #ryaneeshijab #hijabfortraveler #knittedsemiinstantmurah
#glittershawl
#knittedhijabdisini
#ryaneestallinn👍
#kebarungmodenmurah
#knittedhijabmurah
#semiinstantshawls

Alhamdulillah ❤️❤️❤️ Ni real testimoni tau, bukan rekaan 😬😬😬 Dulu pakai korset 3XL, sekarang dah pakai korset XL 👍🏻👍🏻👍🏻 Pastikan high quality, baru beli😉

Whatsapp 010 577 7814

#korsetultraslimmurah #korsetmurah #ultraslimkorset #promosi #murahmeriah #terlajaklaris #korsetultraslimoriginal #highquality #yearendsale #readystock #trustedsellermalaysia

Ultraslim Magnetic Therapy Corset
=========================== Kebaikan Korset ULTRASLIM:
~ Membantu membentuk tubuh badan agar lebih ramping
~ Membantu memperbaiki postur badan
~ Membentuk bahagian punggung dan payudara yang tegang dan anjal
~ Mencegah pembentukan lemak terutamanya pada bahagian perut dan belakang badan
~ Mengatasi masalah perut buncit . Mudah untuk diselaraskan mengikut keselesaan tubuh
~ Dihasilkan daripada fabrik yang fleksibel dan selesa untuk tubuh badan
~ Sesuai untuk dijadikan sebagai pakaian dalam bagi kaum wanita
~ Turut sesuai untuk kegunaan ibu selepas bersalin.

Measurement:

Size M : 
Waist: 23-26 inches
Hip: 32 -36.5 inches
Weight: 42.5-50kg

Size L : 
Waist: 26 -28 inches
Hip: 33 -37 inches
Weight: 50-57.5kg

Size XL : 
Waist: 28 -31 inches
Hip: 35-38 inches
Weight: 57.5-62.5kg

Size 2XL : 
Waist: 31 -33 inches
Hip: 36 -40 inches
Weight: 62.5-67.5kg

Size 3XL : 
Waist: 33.4-38.9inches
Hip: 37.4-41.3inches
Weight: 67.5-72.5kg

Size 4XL : 
Waist: 38 -41 inches
Hip: 38 -42 inches
Weight: 72.5-80kg

RM70 FREE POS

Wassap 0162899216

#korsetultraslim #ultraslim #ultraslimmurah #ultraslimkorset #ultraslimkorsetmurah #korset #kebaya #kebarung #kebarungmurah #kebayamurah #kebayaset #bajupengantin #bajupengantinmurah #bengkungibu #bengkungmodenmurah #bengkungmoden #bengkungmoden3in1 #setberpantangmurah #setberpantang #kadkahwinmurah #bajukurungmurah #bajukurungmoden

Ultraslim Magnetic Therapy Corset
=========================== Kebaikan Korset ULTRASLIM:
~ Membantu membentuk tubuh badan agar lebih ramping
~ Membantu memperbaiki postur badan
~ Membentuk bahagian punggung dan payudara yang tegang dan anjal
~ Mencegah pembentukan lemak terutamanya pada bahagian perut dan belakang badan
~ Mengatasi masalah perut buncit . Mudah untuk diselaraskan mengikut keselesaan tubuh
~ Dihasilkan daripada fabrik yang fleksibel dan selesa untuk tubuh badan
~ Sesuai untuk dijadikan sebagai pakaian dalam bagi kaum wanita
~ Turut sesuai untuk kegunaan ibu selepas bersalin.

Measurement:

Size M : 
Waist: 23-26 inches
Hip: 32 -36.5 inches
Weight: 42.5-50kg

Size L : 
Waist: 26 -28 inches
Hip: 33 -37 inches
Weight: 50-57.5kg

Size XL : 
Waist: 28 -31 inches
Hip: 35-38 inches
Weight: 57.5-62.5kg

Size 2XL : 
Waist: 31 -33 inches
Hip: 36 -40 inches
Weight: 62.5-67.5kg

Size 3XL : 
Waist: 33.4-38.9inches
Hip: 37.4-41.3inches
Weight: 67.5-72.5kg

Size 4XL : 
Waist: 38 -41 inches
Hip: 38 -42 inches
Weight: 72.5-80kg

RM70 FREE POS

Wassap 0162899216

#korsetultraslim #ultraslim #ultraslimmurah #ultraslimkorset #ultraslimkorsetmurah #korset #kebaya #kebarung #kebarungmurah #kebayamurah #kebayaset #bajupengantin #bajupengantinmurah #bengkungibu #bengkungmodenmurah #bengkungmoden #bengkungmoden3in1 #setberpantangmurah #setberpantang #kadkahwinmurah #bajukurungmurah #bajukurungmoden

Ultraslim Magnetic Therapy Corset
=========================== Kebaikan Korset ULTRASLIM:
~ Membantu membentuk tubuh badan agar lebih ramping
~ Membantu memperbaiki postur badan
~ Membentuk bahagian punggung dan payudara yang tegang dan anjal
~ Mencegah pembentukan lemak terutamanya pada bahagian perut dan belakang badan
~ Mengatasi masalah perut buncit . Mudah untuk diselaraskan mengikut keselesaan tubuh
~ Dihasilkan daripada fabrik yang fleksibel dan selesa untuk tubuh badan
~ Sesuai untuk dijadikan sebagai pakaian dalam bagi kaum wanita
~ Turut sesuai untuk kegunaan ibu selepas bersalin.

Measurement:

Size M : 
Waist: 23-26 inches
Hip: 32 -36.5 inches
Weight: 42.5-50kg

Size L : 
Waist: 26 -28 inches
Hip: 33 -37 inches
Weight: 50-57.5kg

Size XL : 
Waist: 28 -31 inches
Hip: 35-38 inches
Weight: 57.5-62.5kg

Size 2XL : 
Waist: 31 -33 inches
Hip: 36 -40 inches
Weight: 62.5-67.5kg

Size 3XL : 
Waist: 33.4-38.9inches
Hip: 37.4-41.3inches
Weight: 67.5-72.5kg

Size 4XL : 
Waist: 38 -41 inches
Hip: 38 -42 inches
Weight: 72.5-80kg

RM70 FREE POS

Wassap 0162899216

#korsetultraslim #ultraslim #ultraslimmurah #ultraslimkorset #ultraslimkorsetmurah #korset #kebaya #kebarung #kebarungmurah #kebayamurah #kebayaset #bajupengantin #bajupengantinmurah #bengkungibu #bengkungmodenmurah #bengkungmoden #bengkungmoden3in1 #setberpantangmurah #setberpantang #adibizara #kadkahwinmurah #bajukurungmurah #bajukurungmoden

Ultraslim Magnetic Therapy Corset
=========================== Kebaikan Korset ULTRASLIM:
~ Membantu membentuk tubuh badan agar lebih ramping
~ Membantu memperbaiki postur badan
~ Membentuk bahagian punggung dan payudara yang tegang dan anjal
~ Mencegah pembentukan lemak terutamanya pada bahagian perut dan belakang badan
~ Mengatasi masalah perut buncit . Mudah untuk diselaraskan mengikut keselesaan tubuh
~ Dihasilkan daripada fabrik yang fleksibel dan selesa untuk tubuh badan
~ Sesuai untuk dijadikan sebagai pakaian dalam bagi kaum wanita
~ Turut sesuai untuk kegunaan ibu selepas bersalin.

Measurement:

Size M : 
Waist: 23-26 inches
Hip: 32 -36.5 inches
Weight: 42.5-50kg

Size L : 
Waist: 26 -28 inches
Hip: 33 -37 inches
Weight: 50-57.5kg

Size XL : 
Waist: 28 -31 inches
Hip: 35-38 inches
Weight: 57.5-62.5kg

Size 2XL : 
Waist: 31 -33 inches
Hip: 36 -40 inches
Weight: 62.5-67.5kg

Size 3XL : 
Waist: 33.4-38.9inches
Hip: 37.4-41.3inches
Weight: 67.5-72.5kg

Size 4XL : 
Waist: 38 -41 inches
Hip: 38 -42 inches
Weight: 72.5-80kg

RM70 FREE POS

Wassap 0162899216

#korsetultraslim #ultraslim #ultraslimmurah #ultraslimkorset #ultraslimkorsetmurah #korset #kebaya #kebarung #kebarungmurah #kebayamurah #kebayaset #bajupengantin #bajupengantinmurah #bengkungibu #bengkungmodenmurah #bengkungmoden #bengkungmoden3in1 #setberpantangmurah #setberpantang #adibizara #kadkahwinmurah #bajukurungmurah #bajukurungmoden

Ultraslim Magnetic Therapy Corset
=========================== Kebaikan Korset ULTRASLIM:
~ Membantu membentuk tubuh badan agar lebih ramping
~ Membantu memperbaiki postur badan
~ Membentuk bahagian punggung dan payudara yang tegang dan anjal
~ Mencegah pembentukan lemak terutamanya pada bahagian perut dan belakang badan
~ Mengatasi masalah perut buncit . Mudah untuk diselaraskan mengikut keselesaan tubuh
~ Dihasilkan daripada fabrik yang fleksibel dan selesa untuk tubuh badan
~ Sesuai untuk dijadikan sebagai pakaian dalam bagi kaum wanita
~ Turut sesuai untuk kegunaan ibu selepas bersalin.

Measurement:

Size M : 
Waist: 23-26 inches
Hip: 32 -36.5 inches
Weight: 42.5-50kg

Size L : 
Waist: 26 -28 inches
Hip: 33 -37 inches
Weight: 50-57.5kg

Size XL : 
Waist: 28 -31 inches
Hip: 35-38 inches
Weight: 57.5-62.5kg

Size 2XL : 
Waist: 31 -33 inches
Hip: 36 -40 inches
Weight: 62.5-67.5kg

Size 3XL : 
Waist: 33.4-38.9inches
Hip: 37.4-41.3inches
Weight: 67.5-72.5kg

Size 4XL : 
Waist: 38 -41 inches
Hip: 38 -42 inches
Weight: 72.5-80kg

RM70 FREE POS

Wassap 0162899216

#korsetultraslim #ultraslim #ultraslimmurah #ultraslimkorset #ultraslimkorsetmurah #korset #kebaya #kebarung #kebarungmurah #kebayamurah #kebayaset #bajupengantin #bajupengantinmurah #bengkungibu #bengkungmodenmurah #bengkungmoden #bengkungmoden3in1 #setberpantangmurah #setberpantang #adibizara #kadkahwinmurah #bajukurungmurah #bajukurungmoden

Most Popular Instagram Hashtags