[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#ultraslimkorset

8603 posts

TOP POSTS

UltraSlim Slimming Corset Body Shapewear
Dah restock ye uolls..😍😍😍
Kali nie sis yu dah xambk S dan M sb cust tersyg mengadu kecil..πŸ˜‚πŸ˜‚ So sis yu ambk keputusan untuk restock size L,XL,2XL,3XL..haaa..kali nie 4 size..
Kalau nk taw ukuran pm sis yu ya..😘😘 Cepat takut nanti habis stock pulek...
Whatsapp +60199215711

Product Code: 11-125-01
RM50
Postage rm7 sm/rm11 ss

#korset #ultraslim #ultraslimkorset #korsetmurah

Jom amalkan😊

#ultraslimkorset

Tersangat sesuai utk awak yang nak sangat kempiskan perut. Mommy dalam pantang bagus sangat pakai ni πŸ‘™
.
🌸Bengkung 2-tulang 15 pin🌸
Material: nylon & spandex
Size M: Waist 23"-33" L: Waist 24"-34" XL: Waist 25"-35" 2XL: Waist 26"-36" 3XL: Waist 27"-37"
.
HARGA RM45 je
FREE POSTAGE
πŸ“±013-3464996

Dqueen Ultraslim Corset Dapat membantu mengurangkan berat badan kerana Korset ini mempunyai magnetik yang meningkatkan kadar matabolisma badan. .
πŸ“²0139659331

slm jumaat😊

#ultraslimkorset

.
LEMONEX ni bukan jer boleh memberi tenaga, menyingkirkan lemak tapi mampu buat anda tetiba kurus jer.πŸ˜‡πŸ˜‡ Kurus tak sengaja katanya. Syok dak dengar boleh kurus macam tu. Mau tak syok kan..😬😬
.
Selain tu kelebihan mengambil Lemonex ni adalah :
.
1. Tidak Perlu ber-LAPAR
2. Tidak Wajib ber-SENAM
3. METABOLISME Cepat Naik
4. Membantu DETOXIFICATION
5. Cepat MENCAIRKAN Lemak
6. 3x Lebih Pantas MENURUNKAN Berat Badan
7. Tenaga Bertambah
8. 3x Lebih Pantas Kecilkan Perut
9. Sesuai Untuk Lelaki & Wanita
.
RM139
.
Nak Harga KawΒ² Murah?
Nak Harga Promosi???
Tekan Je Wasap sis kat Bio atas Nu, Kita Bisik² Meh 😊, Sis Kasi FREE postage !!!
.
πŸ’¬019.348.3533 @-> www.wasap.my/60193483533
.
#hargamurahkawkaw
#lemonexori
#jamukacipmalamori
#freepostagekasiu
#raybanmurah #ultraslimkorset
#zumbasetleggingmurah
#kasutmurahampang
#aviatormurah #hijabmurah
#gelangtanganmurah
#girdlemurah
#sandalmurahje
#spekrayban
#tudungmurah
#jamgelangboniamurahje #girls#ultraslimkorsetkl #lemonexhq #begtanganmurahmalaysia
#kacamatarayban
#dressmurahmurah
#lemonextrial
#minyakwangimurah
#detoxmurahori
#nakkurus
#kedaionlinemalaysia
#lemonexorishj
#lemonexmurahje

#feedbackzrisya #feedbackcustomer #ultraslimkorset thx dear happy shopping with us
.
Happy customer happy me, Now size very2 limited nanti saya akn update stock available rugi siapa tak cuba #trustme harga berpatutan dengan kualiti yang baik 😍
.
#highquality #trustedseller #sayajual #korset #bengkungmoden #bengkungcotton

.
Ryanees Seoul|RM59
.
πŸ’¬019.348.3533 @-> www.wasap.my/60193483533
===================
🌬Ryanees Knitted Hijab
.
β™‘ Material knitted
β™‘ Mudah, sejuk, lembut dan selesa
β™‘ Semi instant
β™‘ Sarung dan lilit sekali sahaja
β™‘ Labuh tutup dada (adjustable)
β™‘ Tidak perlu gosok
β™‘ Tidak perlu pin / brooch yang banyak
β™‘ Tidak perlu pakai inner
β™‘ Terletak cantik jer dan kemas sentiasa nampak anggun
β™‘ Mudah di bawa ke manaΒ² / travel
. .
πŸ’¬019.348.3533 @-> www.wasap.my/60193483533
.
#tudungmurah
#tudungknittedmurah
#freepostagesemenanjung
#hijabfortravellers
#seluarjeansskinnymurah
#bajukurungnajwa #leggingzumba #cardiganmurah
#hijabfesyen
#semiinstanttudung #ryaneesknittedhijab #tudungsemiinstant #kurungmarissabeads #muslimahwears #tudungknitted #ryaneesknitted
#knittedshawlmurah #shawlarabmurah #kurungnajwamurah #ultraslimkorset #ryaneeshijab #hijabfortraveler #knittedsemiinstantmurah
#glittershawl
#knittedhijabdisini
#bawalorganza
#kebarungmodenmurah
#knittedhijabmurah
#semiinstantshawls

MOST RECENT

Dqueen Ultraslim Corset Dapat membantu mengurangkan berat badan kerana Korset ini mempunyai magnetik yang meningkatkan kadar matabolisma badan. .
πŸ“²0139659331

πŸ’’ NAK SLIM SEPANTAS 1 MINIT⁉️
βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–
"Terkejut pakai tadi, macam x percaya jadi shape mcm ni lepas pakai..macam artis gitu..haha..suka2x πŸ’ƒπŸΌ.. Selesa sbb xde tulang, memang fit shape cun, x nampak selulit...hebat korset ni..πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»πŸ˜"
βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–
"Baru harini pakai ramai dah tegur nampak slim..hihi..memang lemak hilang dari pandangan..buat keje selesa, duduk pun selesa..tak bergulung..πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»πŸ˜ nnt nak suggest kat kawan2x.."
βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–
"Dah try ngam selesa pakai & xde tulang nak solat pun senang.."
βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–
"Ni pon dah rasa seluar dah ponggar sedikit..kalau x ngam2x je..nak order lagi 2 set..😁.."
βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–
"Kakak cakap best, selesa, sedap pakai perut kempis & pinggang ramping...😍"
βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž– :: Korset UltraSlim ::
PROMOSI BAWAH RM100 πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»πŸ’ƒπŸΌ
-------------------
Jap..jap...apa keistimewaan Korset ni 'compare' dgn korset lain..??
Haa..ni dia :
.
πŸ’’ TALI BAHU boleh laras - ikut ketinggian pemakai
πŸ’’ MAGNET meningkatkan metabolisma
πŸ’’ JAHITAN kemas selesa & tahan lasak
πŸ’’ CANGKUK 3 lapis tidak perlu tukar saiz selepas ukuran makin kecil
πŸ’’ BUKAAN di bawah tidak perlu buka korset untuk ke tandas
πŸ’’ RENDA di paha cantik & tidak naik ke atas ketika berjalan
.
---------------------
❗ TEMPAHAN TERAWAL SAHAJA..❗
---------------------
πŸ‘‰ FREE POSTAGE
.
::RESPON PANTAS:: http://wasap.my/60173142089
http://wasap.my/60173142089
http://wasap.my/60173142089 :: 0173142089 Respon Pantas..!) ::
SAYA YAKIN DAN 100% BERPUAS HATI DENGAN KORSET ULTRASLIM INI #ultraslimkorset #ultraslim #nakkurus #nkkuruscepat #sayajualmurah #sayajual #sayajualonline #jualalatkecantikan #jualmurah #jualonline #jualonlineshop #bazarpaknil #instaniaga #muamalaysia #muakl #igshopmalaysia #prelovedmalaysia #iklanvisitig #indegreview
#shafezskincare #namakuhafez #simplesmart #wassup0173142089
#onlinestore #onlineshop #onlineshopping #bazaronline

TESTIMONI: BERSALIN CEASER PUN BOLEH PAKAI KORSET ULTRA SLIM..JOM ORDER!
.
TERPAKSA KURUS DENGAN KORSET ULTRASLIM >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
RM 52 exc pos
Pos rm8 sm, rm10ss
.
KELEBIHAN KORSET INI
----------------------
1) Kain lebih tebal dan tahan koyak
2) senang nak pakai walaupun one piece sebab bahagian atas boleh buka macam jaket.
3) kalau badan dah kurus, masih boleh pakai saiz sama sebab ada 3 lapisan cangkuk
4) Kain bermagnetik dengan magnetik metal yg dijahit di antara lapisan korset untuk tingkatkan metabolisma, melancarkan peredaran darah *Korset jenis ini tidak bertulang, tidak mencengkam bawah ketiak & tidak meyakitkan badan

FAEDAH PEMAKAIANNYA
----------------------- *Memperkemaskan bentuk badan yang terbonjol @ menggeleber
*Mengempiskan perut
*Merampingkan pinggang
*Menyokong payudara & mengangkat punggung
*Memperbaiki posture tubuh
*Meningkatkan keyakinan diri
*Membentuk badan yang di idamkan
*Membantu menurunkan berat badan
.
Whatsapp 014 3697091
.
#korsetultraslimmurah #korsetultraslimborong #korsetultraslim #korsetmurah #bengkungmurah #korsetbersalin #sayajualkorsetmurah #sayajualkorset #sayajualbengkung #ultraslimkorset #ultraslimkorset #ultraslimcorsetmurah #ultraslimkorsetmurah #bengkungsajatmurah #bengkungmoden #bengkungibu #bengkungmurah #bengkungsajat #bengkungultraslim #bengkungbersalin #bengkungbersalinczer #bengkungbersalinnormal

Lengan menggeleber? Nak angkat lengan pun malu sebab lemak jatuh terjuntai-juntai?😜
Seriously.. Amazing Arm nie memang terbaik. Ringan jer tak terasa macam pakai pun. Harga berbaloi sangat. .
RM55 utk 2 pcs tau!!
Free postage.
Warna black & pearl
πŸ“²0133464996
Nak lengan menawan cuba la sendiri 😍

Lengan menggeleber? Nak angkat lengan pun malu sebab lemak jatuh terjuntai-juntai?😜
Seriously.. Amazing Arm nie memang terbaik. Ringan jer tak terasa macam pakai pun. Harga berbaloi sangat. .
RM55 utk 2 pcs tau!!
Free postage.
Warna black & pearl
πŸ“²0133464996
Nak lengan menawan cuba la sendiri 😍

Lengan menggeleber? Nak angkat lengan pun malu sebab lemak jatuh terjuntai-juntai?😜
Seriously.. Amazing Arm nie memang terbaik. Ringan jer tak terasa macam pakai pun. Harga berbaloi sangat. .
RM55 utk 2 pcs tau!!
Free postage.
Warna black & pearl
πŸ“²0133464996
Nak lengan menawan cuba la sendiri 😍

Lengan menggeleber? Nak angkat lengan pun malu sebab lemak jatuh terjuntai-juntai?😜
Seriously.. Amazing Arm nie memang terbaik. Ringan jer tak terasa macam pakai pun. Harga berbaloi sangat. .
RM55 utk 2 pcs tau!!
Free postage.
Warna black & pearl
πŸ“²0133464996
Nak lengan menawan, cuba sehelai..

Lengan menggeleber? Nak angkat lengan pun malu sebab lemak jatuh terjuntai-juntai?😜
Seriously.. Amazing Arm nie memang terbaik. Ringan jer tak terasa macam pakai pun. Harga berbaloi sangat. .
RM55 utk 2 pcs tau!!
Free postage.
Warna black & pearl
πŸ“²0133464996
Cuba sehelai baru taww..

Lengan menggeleber? Nak angkat lengan pun malu sebab lemak jatuh terjuntai-juntai?😜
Seriously.. Amazing Arm nie memang terbaik. Ringan jer tak terasa macam pakai pun. Harga berbaloi sangat. .
RM55 utk 2 pcs tau!!
Free postage.
Warna black & pearl
πŸ“²0133464996
Rugi tak cuba..😍

JAMU KACIP MALAM (NEW PACKAGING)

Jamu Kacip Malam menyelesaikan masalah seperti mengempiskan perut, merawat keputihan serta dalaman wanita dan yang penting boleh mengembalikan bentuk badan seperti dulu.

KELEBIHAN JAMU KACIP MALAM ===
βœ” Membantu Merawat keputihan
βœ” Membantu Menyempitkan rahim dan ketat
βœ” Membantu Menambat hati suami di ranjang
βœ” Membantu Menghilangkan gata-gatal di miss v
βœ” Membantu Melancarkan peredaran haid.
βœ” Membantu Menegangkan bibir miss v
βœ” Membantu Mengurangkan sengugut
βœ” Membantu Menambahkan tenaga batin
βœ” Membantu Payudara kembali tegang
βœ” Membantu Mengeluarkan angin dalam badan
βœ” Membantu Melancarkan peredaran darah
βœ” Meringankan badan membuat perut kempis
βœ” Menghilangkan sakit tumit dan lutut
βœ” Rahsia 1001 awek muda
.
RM50
.
πŸ’¬019.348.3533 @-> www.wasap.my/60193483533
.
#hargamurahkawkaw
#lemonexori
#jamukacipmalamori
#freepostagekasiu
#raybanmurah #ultraslimkorset
#zumbasetleggingmurah
#kasutmurahampang
#aviatormurah #hijabmurah
#gelangtanganmurah
#girdlemurah
#sandalmurahje
#spekrayban
#tudungmurah
#jamgelangboniamurahje #girls#ultraslimkorsetkl #lemonexhq #begtanganmurahmalaysia
#kacamatarayban
#dressmurahmurah
#lemonextrial
#jamumurahori
#detoxmurahori
#jamukacipmalamKL
#kedaionlinemalaysia
#lemonexorishj
#lemonexmurahje

JAMU KACIP MALAM (NEW PACKAGING)

Jamu Kacip Malam menyelesaikan masalah seperti mengempiskan perut, merawat keputihan serta dalaman wanita dan yang penting boleh mengembalikan bentuk badan seperti dulu.

KELEBIHAN JAMU KACIP MALAM ===
βœ” Membantu Merawat keputihan
βœ” Membantu Menyempitkan rahim dan ketat
βœ” Membantu Menambat hati suami di ranjang
βœ” Membantu Menghilangkan gata-gatal di miss v
βœ” Membantu Melancarkan peredaran haid.
βœ” Membantu Menegangkan bibir miss v
βœ” Membantu Mengurangkan sengugut
βœ” Membantu Menambahkan tenaga batin
βœ” Membantu Payudara kembali tegang
βœ” Membantu Mengeluarkan angin dalam badan
βœ” Membantu Melancarkan peredaran darah
βœ” Meringankan badan membuat perut kempis
βœ” Menghilangkan sakit tumit dan lutut
βœ” Rahsia 1001 awek muda
.
RM50
.
πŸ’¬019.348.3533 @-> www.wasap.my/60193483533
.
#hargamurahkawkaw
#lemonexori
#jamukacipmalamori
#freepostagekasiu
#raybanmurah #ultraslimkorset
#zumbasetleggingmurah
#kasutmurahampang
#aviatormurah #hijabmurah
#gelangtanganmurah
#girdlemurah
#sandalmurahje
#spekrayban
#tudungmurah
#jamgelangboniamurahje #girls#ultraslimkorsetkl #lemonexhq #begtanganmurahmalaysia
#kacamatarayban
#dressmurahmurah
#lemonextrial
#jamumurahori
#detoxmurahori
#jamukacipmalamKL
#kedaionlinemalaysia
#lemonexorishj
#lemonexmurahje

.
LEMONEX ni bukan jer boleh memberi tenaga, menyingkirkan lemak tapi mampu buat anda tetiba kurus jer.πŸ˜‡πŸ˜‡ Kurus tak sengaja katanya. Syok dak dengar boleh kurus macam tu. Mau tak syok kan..😬😬
.
Selain tu kelebihan mengambil Lemonex ni adalah :
.
1. Tidak Perlu ber-LAPAR
2. Tidak Wajib ber-SENAM
3. METABOLISME Cepat Naik
4. Membantu DETOXIFICATION
5. Cepat MENCAIRKAN Lemak
6. 3x Lebih Pantas MENURUNKAN Berat Badan
7. Tenaga Bertambah
8. 3x Lebih Pantas Kecilkan Perut
9. Sesuai Untuk Lelaki & Wanita
.
RM139
.
Nak Harga KawΒ² Murah?
Nak Harga Promosi???
Tekan Je Wasap sis kat Bio atas Nu, Kita Bisik² Meh 😊, Sis Kasi FREE postage !!!
.
πŸ’¬019.348.3533 @-> www.wasap.my/60193483533
.
#hargamurahkawkaw
#lemonexori
#jamukacipmalamori
#freepostagekasiu
#raybanmurah #ultraslimkorset
#zumbasetleggingmurah
#kasutmurahampang
#aviatormurah #hijabmurah
#gelangtanganmurah
#girdlemurah
#sandalmurahje
#spekrayban
#tudungmurah
#jamgelangboniamurahje #girls#ultraslimkorsetkl #lemonexhq #begtanganmurahmalaysia
#kacamatarayban
#dressmurahmurah
#lemonextrial
#minyakwangimurah
#detoxmurahori
#nakkurus
#kedaionlinemalaysia
#lemonexorishj
#lemonexmurahje

Ladies, korang ada masalah punggung flat/leper ?
Nak nampak soo woww bila pakai baju kebaya, peplum, jeans?? Mmg korang nak kan??
Apakata korang try ni πŸ‘‡ 🌸Bump pants/butt lift pants🌸
.
RM70 je
FREE POSTAGE
πŸ“±0133464996
Harga pasaran rm170 tauu 😱 Korang nak pilih yg mana?

Ladies, korang ada masalah punggung flat/leper ?
Nak nampak soo woww bila pakai baju kebaya, peplum, jeans?? Mmg korang nak kan??
Apakata korang try ni πŸ‘‡ 🌸Bump pants/butt lift pants🌸
.
RM70 je
FREE POSTAGE
πŸ“±0133464996
Harga pasaran rm150 tauu 😱 Korang pilih yg mana?

Ladies, korang ada masalah punggung flat/leper ?
Nak nampak soo woww bila pakai baju kebaya, peplum, jeans?? Mmg korang nak kan??
Apakata korang try ni πŸ‘‡ 🌸Bump pants/butt lift pants🌸
.
RM70 je
FREE POSTAGE
πŸ“±0133464996
Harga pasaran rm150 tauu 😱

Ladies, korang ada masalah punggung flat/leper ?
Nak nampak soo woww bila pakai baju kebaya, peplum, jeans?? Mmg korang nak kan??
Apakata korang try ni πŸ‘‡ 🌸Bump pants/butt lift pants🌸
.
RM70 je
FREE POSTAGE
πŸ“±0133464996
Harga pasaran rm150 tauu 😱

🌸Bum pants/ butt lift pants🌸
Material: latex, cotton, spandex
Size S: Waist 22"-27" Hip 30"-37" M: Waist 24"-30" Hip 32"-39" L: Waist 26"-33" Hip 34"-41" XL: Waist 28"-35" Hip 36"-43" 2XL: Waist 30"-37" Hip 38"-46" 3XL: Waist 32"-39" Hip 40"-48"

HARGA RM70 je
FREE POSTAGE
πŸ“² 0133464996
Harga pasaran RM150 tauu..

🌸Bum pants/ butt lift pants🌸
Material: latex, cotton, spandex
Size S: Waist 22"-27" Hip 30"-37" M: Waist 24"-30" Hip 32"-39" L: Waist 26"-33" Hip 34"-41" XL: Waist 28"-35" Hip 36"-43" 2XL: Waist 30"-37" Hip 38"-46" 3XL: Waist 32"-39" Hip 40"-48"

HARGA RM70 je
FREE POSTAGE
πŸ“² 0133464996
Harga pasaran RM150 tauu..

Most Popular Instagram Hashtags