#ukm

1156193 posts

TOP POSTS

Semoga tahun ini yg belum punyak anak dikaruniakan anak secepatnya.. aminn.. dan yg belum berpasangan semoga kelak mendapatkan jodoh yang baik, aminn.. Semoga yg ketik amin, terus berlimpah rezekinya amin... . . .
Follow & like... 🌺🍁🌹 🌠
Untuk mendapatkan info Program kehamilan,kesehatan,keluarga bahagia, & hiburan bayi
.
.
Yuk follow @rahasia.hamil1 untuk dapat info medis dan jika ada pertanyaan seputar kehamilan sipahkan ajukan via DM (privasi terjaga)

Hola a todos 🤗
018 3828029 📞
018 3828029 📞
018 3828029 📞

#businessacademy360 #ba360amethyst #bf2m #tekniksemakphone #projekgandakanwang2k17

#upm #uitm #ukm #utm

Hello Guys...
Kami buka pendaftaran lagi nih untuk teman2 yang mau jadi Dropshipper / Reseller produk kami.
.
Silahkan hub nomor dibawah yah.
.
.
More info:
Email:
onepiececraftjakarta@gmail.com
.
SMS/WA/CALL:
0822-2651-1607
.
LINE : onepiececraft
.
INSTAGRAM : onepiececraft_jkt
.
FACEBOOK : one piece craft jakarta
.

#posterkayu #onepiececraftjakarta #pajanganrumah #pajangancafe #hadiah #poster #dekorrumah #dekorasirumah #postermurah
#posterkopi #jualpostermurah #jualposter #dekorasiretro #retro #ukm #surprise #hiasandinding #hiasanrumah #hiasankantor #hiasancafe #hiasanrestoran #posterdinding #hadiah #hadiahunik #coffeeshop #kado #iklanjadul #posteriklan #dropshipper #reseller

@Regrann from @bantenrayatv - UKM KAMPUS, EKSISKAH atau PUNAH?... Mau tau lebih lanjut..
Saksikan terus PANGGUNG MAHASISWA
Bersama: Menlu IMC,Presma UIN SMHB,Mahapeka UIN SMHB,Presma Untirta
Hanya di Banten Raya Tv

#eksistensi
#mahasiswabanten
#ukm
#kampus
#uinsmhb
#untirta - #regrann

Kalau nak buat bisnes, mesti fikir perkara ni.

1. Macam mana nak balikkan modal tu semula.
2. Berapa lama boleh balik modal.
3. Macam mana cara yang betul nak balik modal.
4. Apa yang perlu kita buat selepas keluarkan modal.
5. Berapa banyak pengorbanan yang terpaksa kita lakukan untuk balik modal dan berjaya.
6. Sejauh mana bisnes yang kita ceburi tu kita boleh pergi.
7. Dengan siapa kita bermula dalam bidang perniagaan
8. Siapa mentor kita
9. Product/servis apa yang kita sediakan
10. Berapa banyak keuntungan kita boleh capai
11. Minat bisnes atau minat duit atau sebab minat lain ? .
.
.
Sekadar perkongsian. ..
.
Call for action
016-637 3117 [Que]
016-637 3117 [Que]
016-637 3117 [Que]
.
.
#NEWPROJECT
#NEWPLATFORM
#NEWPRODUCT
#NEWPAYOUT

#BF2M
#businessacademy360
#gradedbusinesseliteclub
#queendawsonslifestyle .
#programgandakanwangsimpanan2k17 .
.
#uitmshahalam #uitmkedah #uitmjengka #uitmjohor #usm #uniten #upm #picoms #kpjkajang #uia #ukm #mentormilenia2017 #gbecsapok #rbsfans #viefans

Tentunya bagi wanita akan sangat ingin memiliki bayi atau keturunan, maka dari itu penting menjaga kesehatannya. Pada bagi ibu hamil harus menjaga kesehatannya, karena hal itu akan berpegaruh pada janin yang ada di dalam kandungan.

Terlebih dalam bulan-bulan menunggu kelahiran sang bayi ke dunia ini, rentan terhadap penyakit-penyakit yang dapat membahayakan.

Munculnya tanda-tanda atau gejala yang sederhana bisa menjadi tanda munculnya penyakit yang bisa menghambat kehamilan, untuk itu perlu mengetahui berbagai tandanya atau gejalanya, untuk mengantisipasi.

Setelah menikah, tidak lama untuk para pasangan suami istri dapat langsung mendapatkan rezeki anak. Akan tetapi juga ada yang sudah bertahun-tahun bahkan puluhan tahun belum juga dikaruniai rezeki anak.

Faktor kesuburan ataupun penyakit tertentu bisa menjadi penyebab masalah seorang wanita sulit hamil. Demikian juga dalam masa kehamilan juga tidak terlepas dari yang namanya masalah penyakit.
PROGRAM HAMIL ----------------------------------------
️✔ contact person :
️✔ BBM : DB214458 ✔ W/A : 083837942321
Jangan lupa Like dan Tag teman atau saudara terdekat kalian untuk mengikuti kami 🙏💙💛 Indah nya kebersamaan jika kita saling berbagi kepada orang di sekitar kita agar saling mengetahui 👪👰🙏🙌

Boleh jadi kamu adalah pemegang kendali, namun ingat bahwa akan ada waktu yang mengharuskanmu untuk menepi 😊😎👊💪🙌 #taekwondo #taekwondoin #taekwondowtf #taekwondoaceh #taekwondoindonesia #wtf #taekwondoina #taekwondogirl #uin #uinar #mahasiswa #ukm #uinarraniry #university #fighter #martialarts

MOST RECENT

Bismillahirrahmanirrahim...
.
3tahun dari sekarang .. segala urus niaga DI DUNIA akan menggunapakai digital currency seperti :-
.

1 . Bitcoin
2 . Ethereum
3 . Litecoin
4 . Ripple
5 . Dogecoin
6 . Dash
7 . NEM
8 . Monero
9 . Ethereum Classic
10 . Stellar lumens
Adakah anda sudah bersedia ? Kalau belum sedia raya raya lah dulu .. kita kongsi kongsi jer ..
.
Boleh pm untuk tahu lebih lanjut 😊😊 :

0174439042 Amin Somad
0174439042 Amin Somad
0174439042 Amin Somad
.
Info lanjut di Instagram:
📷 @amin_somad
.
.
Tags:
#BETABusinessClub
#NewDiamondOrder
#BlackDiamondNetwork
#UTP #USM #UKM #UPM #GMI #MSU 
#UPSI #Unisel #Uniten #3L4KMudah 
#UniKLMIMET #UniKLMiiT #uumsintok
#UniKLUbis #UniKLMicet #UniKLIprom#UniKLMestech #UniKLBMi #UITMShahAlam
#UniKLMFI #UiTMSeriIskandar #UiTMShahAlam
#ProgramGandakanSimpanan2017 #ShahAlam #kolejuniti #AzramNextMillionaire

WHAT IS Business Academy 360 ?
.
💼Business Academy 360 adalah sebuah platform yang ditubuhkan bagi melahirkan modal insan yang mampu menjadi usahawan yang berpendapatan dan berjaya.
.
💼 Menggunakan konsep 'EARN WHILE YOU LEARN' yang bermaksud 'you will earn money while you learn how to make money'
.
💼Serta Menggunakan platform perniagaan yang telah disediakan dan terbukti berkesan utk pelbagai peringkat umur , tanpa mengira kedudukan , pencapaian akademik , umur atau bangsa juga negara.
.
.
ws 01140663620
-akasya samsudin-

#kasyayoungmillionaire #kasyalifestyle #businessacademy360 #gradedbusinesseliteclub #gbecsapok #bisnesonline
#bisnesonlineplatform #youngentreprenuer #entreprenuer #ukm #upm #uniten #uitm

hi guys! selain kemas, cuci & bersihkan kawasan rumah, ofis, butik & etc. kami jugak ada buat servis iron/ lipat baju. request ja apa2 pun, inshaAllah kami boleh buat! dm or ws 0189479021 for further details 👍😄 #cucicuci #serviscuci #kemasrumah #cucirumah #cucikereta #cuciofis #cucibutik #hostelpunboleh #cleaner #maid #keepitclean #keepyourhouseclean #bangi #kajang #putrajaya #bandarseriputra #kptmbangi #uniklmfi #ukm #iukl #kuis #alamanda #ioicitymall #ptiu #smkj3 #smkbbb #smkjr #jess #ptiu #smiaab #sriayesha

🎁MEGA SALE RAYA🎁
-----------------------
BRAND : DANIEL WELLINGTON STAINLESS STELL LIMITED
SALE PRICE : RM50 ( SINGLE ) / RM70 ( COUPLE )
NORMAL PRICE : RM100
-------------------------
-
⭐️50 CUSTOMER TERAWAL AKAN DAPAT HARGA SALE ⭐️
-
#jammurah #jamDW #DW #danielwellington #jamRAYA
#utm #uitm #unikl #usm #ukm #uum #klmu

🎁MEGA SALE RAYA🎁
-----------------------
BRAND : DANIEL WELLINGTON STAINLESS STELL LIMITED
SALE PRICE : RM50 ( SINGLE ) / RM70 ( COUPLE )
NORMAL PRICE : RM100
-------------------------
-
⭐️50 CUSTOMER TERAWAL AKAN DAPAT HARGA SALE ⭐️
-
#jammurah #jamDW #DW #danielwellington #jamRAYA
#utm #uitm #unikl #usm #ukm #uum #klmu

Sekarang ni dah masuk musim haji kan? Jangan lupa tau untuk dapatkan sebotol #ivmist sebagai first aid kit sepanjang berada di tanah suci nanti. .
.
Kalau ada parents ataupun ahli keluarga yang nak menunaikan haji tu jangan lupa bekalkan diaorang dengan IV Mist sorang sebotol. .
.
Sebab ia sangat membantu kalau kita sakit kaki ke, sakit badan, sakit belakang ataupun lenguh². Yelaa banyak berjalan kan. Lagipun kita nak beribadah dengan keadaan yang selesa 😊

Whatsapp 0197870062
.
.
#tonsil #ivmist #baby #regrann #uitm #uitmlendu #uitmrembau #unimap #upm #ukm #unikl #uniten #resdung #jerawat #rambutgugur #unisel #igersjohor #bazaarpaknil #bazarkarat #regrann #senggugut #uitmshahalam #uitmdengkil #migrain #sakitgigi #gout #selsema #batuk #asma

MULTI DOUBLE BRUSH 😍
.
PRICE :
📮RM15 INC POSTAGE SEM
📮RM25 INC POSTAGE SS
+ POS SM RM8 / SS RM12
HARGA PASARAN LUAR : RM25 EX POST 😱
.
COD :
🗳KKTM KEMAMAN & JENGKA PAHANG
.
DETAIL :
👉Makeup Not dead angle
👉Multifunction can be used as powder bottom Brush/ Powder Brush/ Blush Brush
👉Special designed brush Makeup more fit
👉Use it makeup with perfect makeup effect.
👉High quality brushes that are made from synthetic hair.
👉The perfect combination of aluminum and brush handle, excellent
👉The Brush have Simple Color and fashion trends, grasping powder
👉Durable ,Light,Easy to use,Easy to clean
.
STATUS :
✔READY STOCK
📦SHIP IN 2-3 WORKING DAYS
🚫NO WARRANTY
.
WHATSAP 📲 0142114909
.
#barangviral #unikl #uia #harikemerdekaan #um #ump #upm #berusmekapmurah #goshopmurah #upsi #goshop #cjwowshop #uniklmicet #ukm #uum #barangmekapmurah #wowshopmurah #uitm #raya2k17 #mekapmurah #bazaarpaknil #borongmurah #uniklmitec #uitmshahalam #uitmpuncakalam #coffeprince #uitmjengka #doubledownburger #promosimurah #shgalleryshop

[NEW ARRIVAL] BAWAL QAYRA DULL SATIN TERLAJAK LARIS 🌹 #drahmahbawalqayra
.
Siapa nak cari kelainan dalam bergaya? Siapa nk nampak elegant dalam penampilan ??
.
Sis ada jawapan tuk semua tuh. BAWAL nie membuatkan anda nampak cantik bergaya, elegant dan menjimatkan poket anda kerana ianya hanya RM29 sahaja.. ha.. murah ker tak tuh awak.. terlampau murah kalau anda bandingkan dengan kualiti yang kami tawarkan.
.
🌹Kain dull satin berkualiti tinggi 🌹Jahitan kelim 🌹Kain sangat sedap dipakai. 🌹Tak jarang langsung . Tak payah pkai inner . 🌹Mudah dibasuh dan digosok .
Harga Jualan : RM29 exclude postage

PROMOSI BELI 5 FREE POSTAGE 🎉🎉🎉🎉 .
Jangan tunggu lama, jangan duk pikir lama lama.. beli jer.. rasa dulu dan mesti jatuh hati.. .
Whatsapp sis sebelom kehabisan stok 😭😭 Follow @drahmahboutique.catalogue.
.
.
.

#teamdrahmah
#drahmahboutique
#bawalmurah #bawallover #bawallabuhmurah #instantbawal #instantmurah #uitm #usm #upm #ukm #bawal #bawalcorakmurah #bawadullsatinprinted

LEONA BACKPACK
Color : Olive / Black / Rosette / Maroon / Blue

Simple & exclusive design
Can fit in A4
Has button on both sides for expansion
Size : H31 x L23.5 x W (base) 12cm

Price : Rm57
Postage : Rm9sm / Rm14ss

WHATSAPP : 0179779705

#leonabackpack #backpack #backpackmurah #backpackmurahmalaysia #backpackonline #backpackmalaysia #handbagmurahmalaysia #handbagmurahmurah #sayajualbackpack #sayajualbackpackmurah #sayajualbackpackonline #kelantan #terengganu #pahang #uitm #ukm #utm #upm #kpmim #umk #ump #umt #bazarpaknil #bazarpaknilmurah #murah #sales #murahmeriah #malaysia

LEONA BACKPACK
Color : Olive / Black / Rosette / Maroon / Blue

Simple & exclusive design
Can fit in A4
Has button on both sides for expansion
Size : H31 x L23.5 x W (base) 12cm

Price : Rm57
Postage : Rm9sm / Rm14ss

WHATSAPP : 0179779705

#leonabackpack #backpack #backpackmurah #backpackmurahmalaysia #backpackonline #backpackmalaysia #handbagmurahmalaysia #handbagmurahmurah #sayajualbackpack #sayajualbackpackmurah #sayajualbackpackonline #kelantan #terengganu #pahang #uitm #ukm #utm #upm #kpmim #umk #ump #umt #bazarpaknil #bazarpaknilmurah #murah #sales #murahmeriah #malaysia

Hallo selamat malam sobat!! Yang masih nanya cara ordernya kemana? Bisa dilihat dan dibaca di postingan ini yaaa.
.
Untuk sobat yang udah pada ngiler nih, biar menghemat ongkir bisa order di reseller resmi kita yang ada di beberapa daerah :
1. Sumedang
Milan: 081220892527
2. Bandung
Danisa: 085720573938
3. Cirebon
Sony: 26B3F379
4. Jatinangor-rc ekek
Syifa: 5a8cf301
5. Bekasi
Damar: 516a9607
.
Dan buat sobat yang mau join reseller dan konsultasi, bisa langsung hubungi kontak yang ada di bio ya, lumayan buat tambah penghasilan lohhh 🙀
.
#howtoorder #bisnis #peluangbisnis #lokersumedang #lokerbandung #lowongankerja #usahasampingan #uangtambahan #peluangusaha #kerjasampingan #bisnismodalkecil #belajarbisnis #pengusaha #usahamakanan #bisnisonline #bisnismakanan #usahakuliner #peluangusahamahasiswa #usahamahasiswa #bisnismahasiswa #ukm #umkm #umkmsumedang #umkmindonesia

LEONA BACKPACK
Color : Olive / Black / Rosette / Maroon / Blue

Simple & exclusive design
Can fit in A4
Has button on both sides for expansion
Size : H31 x L23.5 x W (base) 12cm

Price : Rm57
Postage : Rm9sm / Rm14ss

WHATSAPP : 0179779705

#leonabackpack #backpack #backpackmurah #backpackmurahmalaysia #backpackonline #backpackmalaysia #handbagmurahmalaysia #handbagmurahmurah #sayajualbackpack #sayajualbackpackmurah #sayajualbackpackonline #kelantan #terengganu #pahang #uitm #ukm #utm #upm #kpmim #umk #ump #umt #bazarpaknil #bazarpaknilmurah #murah #sales #murahmeriah #malaysia

PROMOSI 3 HARI SAHAJA. Jangan lepaskan peluang keemasan mcm ni.
.
Bear 40CM RM30 FREE POS SM. .
Nak order tekan link di bio sahaja. Tak perlu susah2 save no. Percuma wishcard. Korang bagitau nak tulis apa nanti admin tulis poskan terus ke rumah si dia ❤️❤️
.
#bearmurah #teddybearmurah #bearmalaysia #borongteddybear #giveawaybear #freeteddybear #bearmurah #bearpercuma #hadiahteddybear #uitmpp #kuis #kuim #kuin #kuisas #utp #ukm #birthdaygift #hannadelisha

Most Popular Instagram Hashtags