[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#uitmsabah

27477 posts

TOP POSTS

#PaidReview
Berminat untuk jual topup ❓ 👍Kelebihan menjadi AGENT TOPUP ⬇️ ✅Anda akan dapat memiliki kedai topup 24 jam di hujung jari.
✅Boleh jual/guna sendiri
✅X perlu beli mesin mahal2.
✅x perlu simpan stok kad.
✅Sistem topup on 24 jam
✅Harga topup lbih murah brbanding beli di kedai.
✅% diskaun yg tggi
✅Boleh menaja agen dan dapat komisen dari jualan agen
✅Yuran agen anda tntukn, dan 100% milik anda. .
Pendapatan bulanan sehingga rm1600++ 😎Pada yg btol2 berminat, sila teru s whatsapp sy 👉0162363300. .
Pendapatan bulanan sehingga rm1600++ 😎Pada yg btol2 berminat, sila terus whatsapp sy 👉0162363300.
.
.
@mia_qalisha
@mia_qalisha
@mia_qalisha
.
.
#agenttopup#jomdaftar#uitm#uitmpuncakalam#uitmmchang#uitmarau#uitmdengkil#uitmdungun#uitmseriiskandar#uitmsabah#uitmsarawak#uitmmerbok#uitmshahalam#uitmpulaupinang#

Tb sukiptborneo 2016. #uitmsabah #polisarawak #9 #unimas #ketiga

Tired but I'm happy because of you guys ❤️ #uitmsabah

"Jam brapa sdh kak?" #uitmkk #uitmsabah

its officially my 4oth post yeay😂
#simm17
#uitmsabah

ada yang minat selfie?wefie?
selfie ring light murah-murah... dm or whatsapp kami cepat2 sebelum stock habis ya 😉😉 #uitmsabah#ent530#hargastudent#kamijual

It was a great honour emceeing UiTM's first US Ambassador Lecture Series together with @nabilahdvincci (tough luck, I didn't get the chance to take a selfie with her Excellency US Ambassador, Kamala S. Lakhdhir) #uitmsabah #ambassadorlectureseries #emcees

The struggle of pronouncing the student's name 😂😂 mcm baru belajar membaca & mengeja baa 😂
@joydee_ambrose @fyqh
#memorimdsmei2017
#mdsbki17
#uitmsabah

ohh!! you are my sunrise on the darkest day 🌞❤
#uitmsabah #uitmdihatiku

MOST RECENT

ada yang minat selfie?wefie?
selfie ring light murah-murah... dm or whatsapp kami cepat2 sebelum stock habis ya 😉😉 #uitmsabah#ent530#hargastudent#kamijual

#Repost @lushgarden.zon3sabah (@get_repost)
・・・
. . .
Panas!Panas!Panass!!!
.
.
Ini sumandak @dayanananaa satu family dia guna foodmask. Mula2 cuba utk diri sndiri. Last2 semua family kwn2 dia order sm dia. .
.
Rezeki baik di kongsi bersama kn? .
Jgn cakap akak xpayung. .
.
Jgn kejar cantik yer sis sis semua ya. Yg penting kulit sihat dan segar. 🍚🍚🌱🌱🌱🍀🍃🍃💆💆.Nak kulit sihat? Cari sis nana ni k.
#lushgardenzon3sabah
#foodmask
#uitmkksabah
#uitmsabah

Hi korang. Sis nak share masker yang kita boleh buat kat rumah. Stay tuned tau😘
.
.
🍊 Vitamin C Serum 15ml (RM90) .
.
🍊 Vitamin C Serum TRIAL PACK 5ml (RM 39)
.
.
🍊 Vitamin C Moisturizing Cream SPF30 15g (RM39)
.
.
🍊 Vitamin C Gentle Cleanser 60ml (RM39)
.
.
🍊 Vitamin C Basic Combo RM99 Cleanser + Serum + Moisturiser
.
📦🇲🇾🇲🇾RM8 (Terima 1-3 hari) .
Do DM OR CLICK LINK AT BIO 🤗WSAPP 📲 014-8751754 VCS1253
.
#jerawat #parut #kulit #kulitberminyak #pori #poribesar #kulitkusam #jeragat #serum #skincare #skincareroutine #tipskecantikan #kulitcantik #vitaminc #kulitsihat #cleanser #moisturiser #tipswajah #serumkecantikan #kotakinabalu #sabah #uitm #uitmsabah #ums #polikk #sandakan #tawau #kundasang

PROMOSI FREE SHAKER!!! 5 orang terawal
.
.
PROMOSI BULAN OKTOBER 2017🌸
.
Alhamdullilah, terima kasih kepada semua customer2 jue yang telah grab Promosi Set Radiant pada bulan September. Alhamdullilah2.
.
Tibanya bulan Oktober ni, jue nak perkenalkan promosi yang jue rasa sangat menarik sebab promosi ni melibatkan produk yang menjadi kegilaan ramai pengguna Shaklee ❤️
.
PROMOSI ESP SHAKLEE BUY 4 GET 5% DISCOUNT.
.
Untuk anda yang sangat meminati #espshaklee, ini lah masanya untuk dapatkannya pada harga yang menjimatkan.
.
Antara kebaikan ESP Shaklee adalah:
.
🌸melegakan gastrik
🌸cerahkan kulit dengan sekata
🌸sekatakan tona kulit muka
🌸hilangkan jeragat
🌸menghilangkan parut jerawat di muka
🌸bagi rasa kenyang
🌸menganjalkan payudara
🌸mengatasi rasa letih and lesu
🌸mencantikkan kuku
🌸mengawal masalah muka berminyak
🌸mengecutkan jerawat
🌸menjadikan kulit gebu anjal
🌸beri tenaga pada badan terutamanya preggy mommies
.
Jue juga akan berikan buah tangan special kepada semua customer kesayangan Jue. Nak tahu apa? Haa jom whatsapp jue. Yang pasti ialah buah tangan yang istimewa😊 .

Trusted SID since 2015
Junita pridi | 0169193011
Fb: Shaklee by junita
.
shakleepenampang#shakleedonggongon#shakleeputatan#shakleekotakinabalu#shakleesabah#shakleetawau#shakleetuaran#shakleeinanam#shakleelikas#shakleeborneo#shakleesandakan#shakleeapas#shaklee#shakleeranau#shakleekunak#shakleesemporna#shakleejb#ums#uitmsabah#utm#ukm#sidma#uthm#bundusan#inanam#

PROMOSI FREE SHAKER!!! 5 orang terawal
.
.
PROMOSI BULAN OKTOBER 2017🌸
.
Alhamdullilah, terima kasih kepada semua customer2 jue yang telah grab Promosi Set Radiant pada bulan September. Alhamdullilah2.
.
Tibanya bulan Oktober ni, jue nak perkenalkan promosi yang jue rasa sangat menarik sebab promosi ni melibatkan produk yang menjadi kegilaan ramai pengguna Shaklee ❤️
.
PROMOSI ESP SHAKLEE BUY 4 GET 5% DISCOUNT.
.
Untuk anda yang sangat meminati #espshaklee, ini lah masanya untuk dapatkannya pada harga yang menjimatkan.
.
Antara kebaikan ESP Shaklee adalah:
.
🌸melegakan gastrik
🌸cerahkan kulit dengan sekata
🌸sekatakan tona kulit muka
🌸hilangkan jeragat
🌸menghilangkan parut jerawat di muka
🌸bagi rasa kenyang
🌸menganjalkan payudara
🌸mengatasi rasa letih and lesu
🌸mencantikkan kuku
🌸mengawal masalah muka berminyak
🌸mengecutkan jerawat
🌸menjadikan kulit gebu anjal
🌸beri tenaga pada badan terutamanya preggy mommies
.
Jue juga akan berikan buah tangan special kepada semua customer kesayangan Jue. Nak tahu apa? Haa jom whatsapp jue. Yang pasti ialah buah tangan yang istimewa😊 .

Trusted SID since 2015
Junita pridi | 0169193011
Fb: Shaklee by junita
.
shakleepenampang#shakleedonggongon#shakleeputatan#shakleekotakinabalu#shakleesabah#shakleetawau#shakleetuaran#shakleeinanam#shakleelikas#shakleeborneo#shakleesandakan#shakleeapas#shaklee#shakleeranau#shakleekunak#shakleesemporna#shakleejb#ums#uitmsabah#utm#ukm#sidma#uthm#bundusan#inanam#

Sayur-sayuran berdaun hijau. Masing-masing ada khasiat tersendiri.
.
🔥 Romaine lettuce tinggi kandungan vitamin C dan membantu mengurangkan kolesterol.
🔥 Arugula tinggi fiber dan rendah kalori.
🔥 Kale lebih kandungan zat besi dalam setiap kalori berbanding daging lembu dan tinggi fiber.
🔥 Bayam tinggi folate, vitamin A dan pelbagai vitamin B.
.
Banyak kebaikan sayur-sayuran hijau ni. Boleh juga menggantikan nasi. Lebih baik daripada ganti nasi dengan bihun, mi ataupun roti putih. Makan ikan dengan sayur-sayuran. Cukup protein, karbo dan fiber.😎
.
Anda nak lebih mahir dengan pemakanan sihat? Anda perlu turunkan berat badan atas nasihat doktor? Anda nak kahwin atau nak tunang? Atau anda nak kelihatan segak bergaya semasa menghadiri majlis? Apapun WHY anda, pendaftaran musim depan kini dibuka. TAHNIAH bagi yang telah mendaftar.😊
.
Follow ig ke-2 @ara_abdulmajid_ untuk menu ringkas, mudah dan sihat.
.
Boleh klik link di bio ig untuk info lanjut.
.
#youcanloseweightfromhome
#teamnickhinhussien
.
Jr coach Ara +60128019050
.
#araabdulmajid #bethebestversionofyou
#caradiet #carakurus #tipsdiet
#azamkurus2017 #malaysiadiet
#dietatkins #nakdiet #weightloss
#nakkuruscepat #uitmpermatangpauh
#uitmsabah #politekniksabah #jubahbesar #nakkurus #tombiruo
#fattahamin #tipsdiet #tips

#PaidReview
Berminat untuk jual topup ❓ 👍Kelebihan menjadi AGENT TOPUP ⬇️ ✅Anda akan dapat memiliki kedai topup 24 jam di hujung jari.
✅Boleh jual/guna sendiri
✅X perlu beli mesin mahal2.
✅x perlu simpan stok kad.
✅Sistem topup on 24 jam
✅Harga topup lbih murah brbanding beli di kedai.
✅% diskaun yg tggi
✅Boleh menaja agen dan dapat komisen dari jualan agen
✅Yuran agen anda tntukn, dan 100% milik anda. .
Pendapatan bulanan sehingga rm1600++ 😎Pada yg btol2 berminat, sila teru s whatsapp sy 👉0162363300. .
Pendapatan bulanan sehingga rm1600++ 😎Pada yg btol2 berminat, sila terus whatsapp sy 👉0162363300.
.
.
@mia_qalisha
@mia_qalisha
@mia_qalisha
.
.
#agenttopup#jomdaftar#uitm#uitmpuncakalam#uitmmchang#uitmarau#uitmdengkil#uitmdungun#uitmseriiskandar#uitmsabah#uitmsarawak#uitmmerbok#uitmshahalam#uitmpulaupinang#

PROMOSI FREE SHAKER!!! 5 orang terawal
.
.
PROMOSI BULAN OKTOBER 2017🌸
.
Alhamdullilah, terima kasih kepada semua customer2 jue yang telah grab Promosi Set Radiant pada bulan September. Alhamdullilah2.
.
Tibanya bulan Oktober ni, jue nak perkenalkan promosi yang jue rasa sangat menarik sebab promosi ni melibatkan produk yang menjadi kegilaan ramai pengguna Shaklee ❤️
.
PROMOSI ESP SHAKLEE BUY 4 GET 5% DISCOUNT.
.
Untuk anda yang sangat meminati #espshaklee, ini lah masanya untuk dapatkannya pada harga yang menjimatkan.
.
Antara kebaikan ESP Shaklee adalah:
.
🌸melegakan gastrik
🌸cerahkan kulit dengan sekata
🌸sekatakan tona kulit muka
🌸hilangkan jeragat
🌸menghilangkan parut jerawat di muka
🌸bagi rasa kenyang
🌸menganjalkan payudara
🌸mengatasi rasa letih and lesu
🌸mencantikkan kuku
🌸mengawal masalah muka berminyak
🌸mengecutkan jerawat
🌸menjadikan kulit gebu anjal
🌸beri tenaga pada badan terutamanya preggy mommies
.
Jue juga akan berikan buah tangan special kepada semua customer kesayangan Jue. Nak tahu apa? Haa jom whatsapp jue. Yang pasti ialah buah tangan yang istimewa😊 .

Trusted SID since 2015
Junita pridi | 0169193011
Fb: Shaklee by junita
.
shakleepenampang#shakleedonggongon#shakleeputatan#shakleekotakinabalu#shakleesabah#shakleetawau#shakleetuaran#shakleeinanam#shakleelikas#shakleeborneo#shakleesandakan#shakleeapas#shaklee#shakleeranau#shakleekunak#shakleesemporna#shakleejb#ums#uitmsabah#utm#ukm#sidma#uthm#bundusan#inanam#

"Ehh Fad. Aku tengok kau belajar biasa jerr. Dulu pun result kau melingkup macam kami. Kitorang merayap kau ikut. Macam mana pointer boleh boleh straight A jer setiap sem?" "Haha. Alhamdulillah. Kalau aku bagitau kau, kau jangan lupa ajak kengkawan lain beli jugak tau?

Rahsianya..Fad amalkan pengambilan Gneuz Jus Minda secara konsisten. Scroll-scroll FB nampak produk viral ni. Tak sangka pula, dengan izin Allah, berkesan. .
.
Gneuz Jus Minda membantu dalam meransang otak untuk lebih peka dan mengingat. Bukan tak suruh belajar. Belajar dan ikhtiar juga. Dengan pengambilan secara konsisten, membantu juga menghilangkan stress akibat keletihan beraktiviti.
Nak pointer 3.8? Cubalah produk viral kami ni. Jom PM admin page kami sementara stok masih ada.

#gneuzjusmindamalaysia #sayajualonline #kongsikebaikanbersamafafau #guru #sifufbads #pekerjaan #uitm #uitmsabah #uitmperak #uitmkedah #uitmmukah #uum #uumsintok #ukmbangi #ukm #usm #uia #uia😘 #uiagombak #uiaonline #usim #usimnilai #usingme #usimberjanjipadaibunda #politeknik #mrsm

Serum Vitamin C Annona 🍊 Produk Ahli Farmasi Bertauliah. Bukan produk repack merepek.
.
🙅Alkohol
🙅pewangi
🙅pewarna
🙅pengelupasan
.
💯KKM ( NOT161004544K )
💯HALAL JAKIM
.
💁Colourless 💁❌oily
💁Cepat meresap
💁Mudah pakai mekap
.
RM39 5ML OR RM90 15ML
.
📲014-8751754
.

#jerawat #parut #kulit #kulitberminyak #pori #poribesar #kulitkusam #jeragat #serum #skincare #skincareroutine #tipskecantikan #kulitcantik #vitaminc #kulitsihat #cleanser #moisturiser #tipswajah #serumkecantikan #kotakinabalu #sabah #uitm #uitmsabah #ums #polikk #sandakan #tawau #kundasang #ranau #kkcity

BUKAN SEKADAR KALSIUM
.
.
Haa la nih nak bagitau, esok 18hb sampai 20hb Oct Ostematrix ada promotion tau.
.
BELI 3 BOTOL DAPAT 5% DISKAUN !.
.
Boleh borong buat stock sebab expired lambat lagi 2019 uols 😎.
.
Kulit dah flawless, tulang pun kena sihat.
.
Tak nak laa cantik cantik tapi tulang mereput.
.
No no no! .
.
Make sure calcium intake uols mencukupi seawal umur 19 tahub sekurang kurangnya untuk mengelakkan risiko Osteoporosis.

Antara Manfaat KALSIUM
.
•Membantu dalam pembentukan tulang dan gigi yang sihat
•Mengelakkan penyakit osteoporosis (tulang rapuh)
•Mengurangkan kekejangan dan kebas-kebas
•Menstabilkan tekanan darah
•Melegakan period pain .
•Membantu dalam masalah gastrik
•Mengurangkan risiko praeklampsia
•Membantu mengurangkan sakit belakang
•Membantu melegakan sembelit
•Membantu dalam masalah tumit kaki sakit/pecah-pecah
•Melegakan sakit-sakit sendi
•Membantu melembutkan najis .
•Mengelakkan buasir
•Membantu mengatasi migrain
.
UNTUK 5 ORANG TERAWAL NAK BAGI VOUCHER RM10 SETIAP PEMBELIAN 3BOTOL ,SO BOLE REDEEM UNTUK PEMBELIAN SETERUSNYA.
.
. TRUSTED SID SHAKLEE
SINCE 2015
0169193011
.

shakleepenampang#shakleedonggongon#shakleeputatan#shakleekotakinabalu#shakleesabah#shakleetawau#shakleetuaran#shakleeinanam#shakleelikas#shakleeborneo#shakleesandakan#shakleeapas#shaklee#shakleeranau#shakleekunak#shakleesemporna#shakleejb#ums#uitmsabah#utm#ukm#sidma#uthm#bundusan#inanam#ranau#1borneo#sepangar#telipok#tuaran#tamparuli#

BUKAN SEKADAR KALSIUM
.
.
Haa la nih nak bagitau, esok 18hb sampai 20hb Oct Ostematrix ada promotion tau.
.
BELI 3 BOTOL DAPAT 5% DISKAUN !.
.
Boleh borong buat stock sebab expired lambat lagi 2019 uols 😎.
.
Kulit dah flawless, tulang pun kena sihat.
.
Tak nak laa cantik cantik tapi tulang mereput.
.
No no no! .
.
Make sure calcium intake uols mencukupi seawal umur 19 tahub sekurang kurangnya untuk mengelakkan risiko Osteoporosis.

Antara Manfaat KALSIUM
.
•Membantu dalam pembentukan tulang dan gigi yang sihat
•Mengelakkan penyakit osteoporosis (tulang rapuh)
•Mengurangkan kekejangan dan kebas-kebas
•Menstabilkan tekanan darah
•Melegakan period pain .
•Membantu dalam masalah gastrik
•Mengurangkan risiko praeklampsia
•Membantu mengurangkan sakit belakang
•Membantu melegakan sembelit
•Membantu dalam masalah tumit kaki sakit/pecah-pecah
•Melegakan sakit-sakit sendi
•Membantu melembutkan najis .
•Mengelakkan buasir
•Membantu mengatasi migrain
.
UNTUK 5 ORANG TERAWAL NAK BAGI VOUCHER RM10 SETIAP PEMBELIAN 3BOTOL ,SO BOLE REDEEM UNTUK PEMBELIAN SETERUSNYA.
.
. TRUSTED SID SHAKLEE
SINCE 2015
0169193011
.
.

shakleepenampang#shakleedonggongon#shakleeputatan#shakleekotakinabalu#shakleesabah#shakleetawau#shakleetuaran#shakleeinanam#shakleelikas#shakleeborneo#shakleesandakan#shakleeapas#shaklee#shakleeranau#shakleekunak#shakleesemporna#shakleejb#ums#uitmsabah#utm#ukm#sidma#uthm#bundusan#inanam#ranau#1borneo#sepangar#telipok#tuaran#tamparuli#

Yeppiiiiii!!! #SpecialPromo sempena Osteoporosis Day, #PromoOSTEMATRIX is back!!! Hanya 3 hari sahaja (18hb - 20hb Oct) 🍃 Beli 3 less 5%. 🍃
.
.
Kalu ada masalah Sakit tulang belakang, kaki krem, sembelit, gastrik, sakit pinggang, sakit sendi.. Ostematrix sangat membantu anda.

Ostematrix - Kalsium yang ada campuran Magnesium😍

Tidak suka minum SUSU, blh ambil OsteMatrix utk top up Kalsium badan anda😉 ============================
Order dari saya
#Sylvia_0143559395
#Sylvia_0143559395
#Sylvia_0143559395

http://Sylviayong.wasap.my
#pengedarshakleesabah
#pengedarshakleepenampang
#pengedarshakleeKK
#ShakleeSabah
#ShakleeKK
#PolluxBiz
#AuroraLegacy
#Penampang #Megalong #Penampangonlineshop #sabahonlineshop #sayajualshaklee #uitmsabah #ums #politekniksabah

Most Popular Instagram Hashtags