#uitmsabah

23930 posts

TOP POSTS

Still can't move on with convo pictures 👻 Hahaha tak bole lupa itu chicken tandoori 🎼🎵 #convocation #konvokesyenuitm86 #uitmsabah #uitmdihatiku❤

The effort behind this picture is just undescribable 🔥🔥 #mdsbki17 #teamalpha #uitmkk #uitmsabah #uitmdihatiku

Sesi taklimat yang disampaikan oleh Puan Nor Hayat Zakaria kepada pelajar baharu Diploma #mdsbki17 #uitmsabah

Program Latihan Transformasi Mahasiswa 💪 It was such a great learning experience with great people 💕 #futureleaders #kembinanegarakundasang #uitmsabah

Done!!! Tapi da gik assignment lain yg tergendala...😂😂😂..
#innovationday#uitmsabah#tourismmanagement#jiwacakoi

Semalam punya cerita. Dinner LOF yg mungkin last utk kami. Happy to finally have a great time with them after a long time 💝 #ketawaxhabis #makanxpuas #annualdinnerlof #leagueoffinance #uitmsabah

Done Diploma In Accountancy with 🌟 !! #ConvocationUitmSabah86 #uitmsabah #diplomainaccountancy
📸: @wiwiwiwiwiwiwiwiwii

koe redho ja la kawan2 koe sengaja kacau time koe mw bgambar sendiri..mmg redho memang.. #staystrong #healthylife #uitmsabah #sabahan #finalyearstudent #friendship #hijab #style

MOST RECENT

The effort behind this picture is just undescribable 🔥🔥 #mdsbki17 #teamalpha #uitmkk #uitmsabah #uitmdihatiku

Berminat untuk jual topup ❓ 👍Kelebihan menjadi AGENT TOPUP ⬇ ✅Anda akan dapat memiliki kedai topup 24 jam di hujung jari.
✅Boleh jual/guna sendiri
✅X perlu beli mesin mahal2.
✅x perlu simpan stok kad.
✅Sistem topup on 24 jam
✅Harga topup lbih murah brbanding beli di kedai.
✅% diskaun yg tggi
✅Boleh menaja agen dan dapat komisen dari jualan agen
✅Yuran agen anda tntukn, dan 100% milik anda.
.
Pendapatan bulanan sehingga rm1600++ 😎Pada yg btol2 berminat, sila teru s whatsapp sy 👉0125756541
.
.
@topup_agent_
@topup_agent_
@topup_agent_
.
.
#agenttopup#jomdaftar#uitm#uitmpuncakalam#uitmmchang#uitmarau#uitmdengkil#uitmdungun#uitmseriiskandar#uitmsabah#uitmsarawak#uitmmerbok#uitmshahalam#uitmpulaupinang#
.
5/20

Mana yang belum order tu meh selit order ngn kak orkid , xnak beli sehelai sbb kne harga postage? Baik ajak akk ,kawan kawan kongsi beli sama sama dapat free postage n korang dapat gayakan #RayqaBloomingSeries ni sorang satu. Semua warna cun cun punya. #kakorkidsurepunyalah korang jatuh cinta. Material baik kot. Xkan xnak grab.
Wasap kak orkid cepat sebelum stok abis. Laku keras macam goreng pisang panas🔥🔥🔥 taw dik.
#kolejkomunitibukitberuang #upm #uitmperlis #uitmsabah #erafm #d#flowy #clevergirl #ums #usim #politeknikjasin #politeknikmelaka #politeknikpd #kolejrisda #kuim #kolejkomunitibukitberuang

Still can't move on with convo pictures 👻 Hahaha tak bole lupa itu chicken tandoori 🎼🎵 #convocation #konvokesyenuitm86 #uitmsabah #uitmdihatiku❤

Strategi Baharu, Modul Baharu, Nafas Baharu
Semua dalam "RAHSIA DI SEBALIK INSTAGRAM" yg bakal menggegarkan instagram anda tak lama lagi
""""""""""
APA YG KAMI AKAN KONGSIKAN?
"""""""""""
Kami bakal bongkarkan rahsia bagaimana jerung instagram menjerung di instagram. Nak tau?
.
.
1- KENAPA INSTAGRAM
Rahsia kenapa jerung instagram memilih instagram sbgi tools marketing mereka sedangkan banyak lagi media sosial yg tak kurang hebatnya.
.
2- POWER PROFILE
Ini yang penting sebab prospek bukak jer instagram korg msti nmpk profile dlu, klu profile pon dh hampeh jgn harap dorg akan trus stalk ig korg!
.
3- HASHTAG
Parah dan sedih menyayat hati klu guna instagram tp xde hashtag. Pedih rasanya sebab Power of Hastag adalah di IG, tguk mcm mne jerung ig guna hashtag.
.
4- ENGAGEMENT
Fuuuhhh ni part paling penting, kalau followers ratus ribu tp engagement rendah buat malu jer, bek duduk bawah katil. Engagement tulah sumber sales korg!!
.
5- 3 GOLONGAN
Dalam ig ni ada beberapa golongan, kne faham golongan ni baru senang nk pancing. Sebab tu jerung IG senyum jer pancing dalam instagram
.
6- BRANDING
Haaaaa, dalam ig pon boleh buat branding, x caya?? Tgk jenama besar2 semua ada ig sbb dorg buat branding lah. Tp kalau tak betul cara branding jd blander
.
7- KESELAMATAN
Bab penting sbb ramai yg dh x caya ngan instagram sbb bnyk kli hilang atau kene block. SALAH!! Sbb korg langgar rules. "TINGKATKAN FOLLOWERS, BRANDS DAN SALES"
.
.
"Rahsia Di Sebalik Instagram"
.
5 August 2017 | 8.30am - 6pm | Manara Tabung Haji, Kuala Lumpur
.
Pendaftaran sebelum 31/5/2017
Gold
RM80 daftar seorang
Daftar 3 orang RM50 seorang.
.
Vip
RM150 daftar seorang
Daftar 3 orang RM100 seorang
.
Vip akan ada group support selepas seminar
Dalam dewan pun akan Duduk di bahagian depan
.
Yuran Selepas 31/5/2017
.
Gold RM150
VIP RM300
.
Whatsapp atau telegram bukti bayaran ke @infokelas 01118670859
.
#uitm #uitmdihatiku #uitmperak #uitmshahalam #uitmpalam #uitmpuncakalam #uitmpuncakperdana #universitimalaya #unisel #upsi #upm #utm #uthm #uthmjohor #uitmseremban3 #uitmmelaka #uitmlendu #uitmsegamat #uitmjohor #uitm#uitmpahang #uitmkacak #uitmsabah #klmuc #msu #unitar #uia #uum #limkokwing #um #ums

Strategi Baharu, Modul Baharu, Nafas Baharu
Semua dalam "RAHSIA DI SEBALIK INSTAGRAM" yg bakal menggegarkan instagram anda tak lama lagi
""""""""""
APA YG KAMI AKAN KONGSIKAN?
"""""""""""
Kami bakal bongkarkan rahsia bagaimana jerung instagram menjerung di instagram. Nak tau?
.
.
1- KENAPA INSTAGRAM
Rahsia kenapa jerung instagram memilih instagram sbgi tools marketing mereka sedangkan banyak lagi media sosial yg tak kurang hebatnya.
.
2- POWER PROFILE
Ini yang penting sebab prospek bukak jer instagram korg msti nmpk profile dlu, klu profile pon dh hampeh jgn harap dorg akan trus stalk ig korg!
.
3- HASHTAG
Parah dan sedih menyayat hati klu guna instagram tp xde hashtag. Pedih rasanya sebab Power of Hastag adalah di IG, tguk mcm mne jerung ig guna hashtag.
.
4- ENGAGEMENT
Fuuuhhh ni part paling penting, kalau followers ratus ribu tp engagement rendah buat malu jer, bek duduk bawah katil. Engagement tulah sumber sales korg!!
.
5- 3 GOLONGAN
Dalam ig ni ada beberapa golongan, kne faham golongan ni baru senang nk pancing. Sebab tu jerung IG senyum jer pancing dalam instagram
.
6- BRANDING
Haaaaa, dalam ig pon boleh buat branding, x caya?? Tgk jenama besar2 semua ada ig sbb dorg buat branding lah. Tp kalau tak betul cara branding jd blander
.
7- KESELAMATAN
Bab penting sbb ramai yg dh x caya ngan instagram sbb bnyk kli hilang atau kene block. SALAH!! Sbb korg langgar rules. "TINGKATKAN FOLLOWERS, BRANDS DAN SALES"
.
.
"Rahsia Di Sebalik Instagram"
.
5 August 2017 | 8.30am - 6pm | Manara Tabung Haji, Kuala Lumpur
.
Pendaftaran sebelum 31/5/2017
Gold
RM80 daftar seorang
Daftar 3 orang RM50 seorang.
.
Vip
RM150 daftar seorang
Daftar 3 orang RM100 seorang
.
Vip akan ada group support selepas seminar
Dalam dewan pun akan Duduk di bahagian depan
.
Yuran Selepas 31/5/2017
.
Gold RM150
VIP RM300
.
Whatsapp atau telegram bukti bayaran ke @infokelas 01118670859
.
#uitm #uitmdihatiku #uitmperak #uitmshahalam #uitmpalam #uitmpuncakalam #uitmpuncakperdana #universitimalaya #unisel #upsi #upm #utm #uthm #uthmjohor #uitmseremban3 #uitmmelaka #uitmlendu #uitmsegamat #uitmjohor #uitm#uitmpahang #uitmkacak #uitmsabah #klmuc #msu #unitar #uia #uum #limkokwing #um #ums

Strategi Baharu, Modul Baharu, Nafas Baharu
Semua dalam "RAHSIA DI SEBALIK INSTAGRAM" yg bakal menggegarkan instagram anda tak lama lagi
""""""""""
APA YG KAMI AKAN KONGSIKAN?
"""""""""""
Kami bakal bongkarkan rahsia bagaimana jerung instagram menjerung di instagram. Nak tau?
.
.
1- KENAPA INSTAGRAM
Rahsia kenapa jerung instagram memilih instagram sbgi tools marketing mereka sedangkan banyak lagi media sosial yg tak kurang hebatnya.
.
2- POWER PROFILE
Ini yang penting sebab prospek bukak jer instagram korg msti nmpk profile dlu, klu profile pon dh hampeh jgn harap dorg akan trus stalk ig korg!
.
3- HASHTAG
Parah dan sedih menyayat hati klu guna instagram tp xde hashtag. Pedih rasanya sebab Power of Hastag adalah di IG, tguk mcm mne jerung ig guna hashtag.
.
4- ENGAGEMENT
Fuuuhhh ni part paling penting, kalau followers ratus ribu tp engagement rendah buat malu jer, bek duduk bawah katil. Engagement tulah sumber sales korg!!
.
5- 3 GOLONGAN
Dalam ig ni ada beberapa golongan, kne faham golongan ni baru senang nk pancing. Sebab tu jerung IG senyum jer pancing dalam instagram
.
6- BRANDING
Haaaaa, dalam ig pon boleh buat branding, x caya?? Tgk jenama besar2 semua ada ig sbb dorg buat branding lah. Tp kalau tak betul cara branding jd blander
.
7- KESELAMATAN
Bab penting sbb ramai yg dh x caya ngan instagram sbb bnyk kli hilang atau kene block. SALAH!! Sbb korg langgar rules. "TINGKATKAN FOLLOWERS, BRANDS DAN SALES"
.
.
"Rahsia Di Sebalik Instagram"
.
5 August 2017 | 8.30am - 6pm | Manara Tabung Haji, Kuala Lumpur
.
Pendaftaran sebelum 31/5/2017
Gold
RM80 daftar seorang
Daftar 3 orang RM50 seorang.
.
Vip
RM150 daftar seorang
Daftar 3 orang RM100 seorang
.
Vip akan ada group support selepas seminar
Dalam dewan pun akan Duduk di bahagian depan
.
Yuran Selepas 31/5/2017
.
Gold RM150
VIP RM300
.
Whatsapp atau telegram bukti bayaran ke @infokelas 01118670859
.
#uitm #uitmdihatiku #uitmperak #uitmshahalam #uitmpalam #uitmpuncakalam #uitmpuncakperdana #universitimalaya #unisel #upsi #upm #utm #uthm #uthmjohor #uitmseremban3 #uitmmelaka #uitmlendu #uitmsegamat #uitmjohor #uitm#uitmpahang #uitmkacak #uitmsabah #klmuc #msu #unitar #uia #uum #limkokwing #um #ums

Jumpa Jinky ortiz ne time baris masuk mendaftar di #extravaganzabangkok2017 .Kita interview dia okeyy.Rupanya da turun 20kg you all.Kecik je aku tengok.Dia dari Palawan Philippines.
.
Program kurus sebelum raya ; coach lynda 0172868966

RESTOCK‼️ RESTOCK‼️
Yeay! Case yang hotselling! 360 protective case! Akan menjadikan iphone korang slim and selamat! No calar!
.
✅iphone5,5s and 5se .
✅iphone 6 and 6s
Berminat? Kindly whatsapp 0172301021 Thankyou💯
.
1-RM20 .
3-RM50
Postage Rm8 sm Rm11 ss #casingplanet #casingmurahmalaysia #casingglowinthedarkiphone #msu #uitmsabah #uiagombak #uitmjengka #uitmpahang

Most Popular Instagram Hashtags