#uitmmache

3768 posts

TOP POSTS

Hari Last Baru Tunjuk Belang 😂😂😂 1.PM Fir Hensem Orgnye Baik Hati plak tuh ------> Slide
2.PM Puteri...Xperlu kecek byk dh...Hahahahahahah ------> Slide
Last Sekali Pm Syakir..Lifesaver kwe..Dio tolong beli topup...Meme penyelamat la..Kecil2 Cili Padi dio nih 😂😂 *Akan ku Rindu MDS Ini Kali* UITM~~~ Usaha~~Takwa~~~~Mulia~~~~
#mdsmache #uitmmache #mds

MDS is over . #uitmmache #mds2017 #mdsmache

"Jika perbuatan baik kita tak ada yang ingat, Ingatlah perbuatan buruk kita tak akan ada yang lupa."🦄 #uitmmachang #uitmmache

Kawan-kawan baru di uitm mache .

#uitmmache
#uitmck

Rindu mds.. Kenangan terindah wf akak2 pm n abng2 pm.. #uitmmache #mds2017

Rayakan sebulan........Yang jauh kita dekatkan ,Yang dekat kita rapatkan....dulu suko dulu ,loni suko loni.....dulu supo dulu ,loni supo loni.....
#uitm
#uitmmache
#teamrayakelate

siswi!!! pantas siswi
#Mds2017
#uitmmache

MOST RECENT

Terperanjat weiii 😱😭
.
Dia buat saya sampai nangis.....hahaha
.
Tak sangka terserempak ngan mek ni😘
.
Love u darling 😍

#throwback #uitmmache #friendtilljannah #inshaallah

Don't promise when we are happy, don't reply when we are angry and don't decide when we are sad. #uitmmache #art #kelantan

Apakah spina bifida?

Spina bifida bermaksud "sumbing tulang belakang". Ia berlaku apabila tiub neural tidak berkembang dengan betul menyebabkan saraf tunjang tidak tertutup sepenuhnya dan terdapat jarakan (gap) di antara vertebra. Saraf tunjang dan saraf-saraf juga tidak berkembang dengan sempurna.

Salah satu punca terjadi, kekurangan asid folik semasa kehamilan.

Jika anda INGIN HAMIL atau SEDANG HAMIL, pastikan pengambilan asid folik yang mencukupi,

B Complex lengkap dengan asid folik dan 8 vitamin B penting.

#hamil #asidfolik #vitaminhamil #uitmmache #uitmmachang #besut #jertehsouq #ikm

LECITHIN [180biji/tahan 6 bulan
»Pemecah lemak yang pantas
»Memelihara ingatan dengan baik
»Menambah fokus dan kecerdasan otak
»Elak bengkak susu

ALFALFA [kecil 330biji / besar 700biji]
»Jamu moden yang cun
»Membantu membuang angin dalam badan
»Membesar dan menegangkan aset wanita
»Milkbooster

LEKAS, ORDER DI SINI
www.wasap.my/60129214514

#shaklee #shakleejerteh #jerteh #shakleebesut #shakleemachang #uitmmache #uitmmachang #pengedarshaklee

AIDILADHA SALE ✨
.
🎀Basic Mini Skirt🎀
.
🎈
Size : Freesize
Fit XS-XL
Length : 18"
Width : 48"
Waist : 24-36" (FULLY GETAH)
🎈
Material : High quality lycra
LESS KEDUT
LESS IRONING *takyah iron pun takpe 😂
TAK MELEKAP
TAHAN LASAK
FLOWY
LEMBUTTTTT JE
WARNA TAK LUNTUR
💌
10% OFF 😍
NP : RM20.00
PROMO : RM18.00 (JIMAT RM2 WOW!)
📌tak termasuk postage
.
Tunggu apa lagi? Order sekarang selagi stok masih ada! 😍
.
Klik link whatsApp kat bio to purchase kayy 😘

💫THE AIDILADHA COLLECTION 💫 🔅MODESTA KURUNG 🔅
🔅MODESTA KURUNG 🔅
🔅MODESTA KURUNG 🔅 🔥HOT FROM OVEN🔥 🌸KEISTIMEWAAN MODESTA KURUNG 🌸 ✔️ Kurung Moden Terikni
✔️ Harga of Course MAMPU MILIK ✔️ Material Royal Silk 😍
✔️ High Quality 100% Gred AAA
✔️ Saiz Available dr S-XXL
✔️ Cutting Loose
✔️ Terletak Apabila Dipakai
✔️ Cutting Kain Mermaid
✔️ Pinggang Kain Bergetah Kiri & Kanan
✔️ Zip Sebelah Kiri 🌸 ❌ kecut 🌸 ❌ berbulu lepas basuh
🌸 ❌ renyuk
🌸 ✅ mudah digosok
🌸 ✅ sejuk & selesa dipakai
🌸 ✅ CONFIRM repeat order

Normal Price RM135.00

PROMO PRICE👇🏼
🔴RM120SM/RM125SS🔴
----------------------------- 📌READYSTOCK ‼️
📌NO BOOKING ‼️ 📍PROCEED ODER 1-3 DAYS 📍TRIP POSTAGE EVERY 🌷SUNDAY 🌷TEUSDAY 🌷THURSDAY #kurungpastel #kurungmodenmurahmalaysia #uitmmache #ukm #upm #utem

Haaai assalamualaikum, morning ! ✨
Bella nak buka peluang pada students dan suri rumah khususnya untuk join the team.
.
Untuk students yang nak cari income lebih, untuk mommies yang kat rumah pon boleh start earning duit shopping lebih kan? Yang penting work from home. So jom register as dropship ni.
.
Apa istimewanya? Haa korang takperlu pun
❌ tak perlu keluarkan modal
❌ tak perlu pegang stocks
❌ tak perlu ke pejabat pos.
Korang hanya perlu promote dan ambil orders je. Bella yang akan poskan barang korang tu. Untung? Of course korang punya.
.
So macam mana nak kira untung? Syok tau sebab untung dropship bermula dari RM5-RM10 tau! Susah nak cari dropship yang dapat profit RM10 atas satu barang.
.
Bayangkan kalau sehari korang menjual 5 set dalam satu hari. Satu set untung bersih dapat RM10 so kalau jual 5 set bersamaan (5xRM10 = RM50) itu baru sehari.
.
Kalau consistent selama seminggu? Dah dapat RM350 untung bersih. Kalau sebulan bersamaan RM1500 😍😍😍 hanya dengan menjual basic set sebanyak 5 items, belum termasuk produk lain lagi taw!
.
Dan yang paling best, Bella dan company akan sediakan rewards yang best-best untuk dropship yang cemerlang dan rajin. Even korang akan diberikan untung cecah RM30 jika korang rajin.
.
Bella mencari orang yang sangat rajin, konsistent, boleh beri komitment sungguh-sungguh pada business dan tak beri banyak alasan untuk berjaya. Keywords dia adalah rajin berusaha dan jelas dengan matlamat pasti kita akan berjaya inshaAllah.
.
Tiada bayaran pun dikenakan untuk mendaftar sebagai dropship. Jadi korang takde masalah modal dan zero risk dari segi kerugian wang. Best kan? ☺️
.
Kalau berminat, jom whatsApp Bella 🤳013 901 5695 atau click je link kat bio. Bella mencari 17 orang je dropship. Cukup 17 orang Bella tutup penyertaan serta merta! Senang nak guide dan focus jika team kita tak ramai.
.
Jom cuba business yang sangat simple, duplicable, profitable and fun ni 😉 salam sayang, Bella ✨
-
#eaglepreneur #foreverlivingproducts #foreverliving #dropshipwanted #dropshipmalaysia #uitmmache #uitmshahalam #workfromhome #surirumahbergaji

Most Popular Instagram Hashtags