[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#uitmlendu

201218 posts

TOP POSTS

DOPE! #TUNPUTIHPERFORM #UITMLENDU ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚ #TAKMALUBYFARISHA โค๏ธ #membersayangsaya #memberpeminatsaya

KASUT FUTSAL LEO
.
RM40 COD +
RM7 ๐Ÿ“ฎ POS semenanjung Malaysia
atau +
RM10 ๐Ÿ“ฎ POS Sabah Sarawak

COD :
โœ”BEMBAN
โœ”DUYONG
โœ”BUKIT KATIL
โœ”JASIN
โœ”MITC MELAKA
.
KLIK DI SINI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
.
http://wasapp.me/60176092697/Salam/+Selamat+Sejahtera.+PM+Kasut+Futsal+Leo+Melaka
.
Follow IG @futnaticfutsal dan like FB PAGE @futnaticfutsal sekarang !
.
#kasutfutsalmurah #kasutmurah #melaka #leoshoes #promo #futsal #futsalmalaysia #futsalmelaka #trustedseller #uitmlendu #uitmjasin #uitmmelaka #mmumelaka #melaka #utem #mesticabarlagi #bazaar #mitc #bazaarmitc #vendormelaka ๐Ÿ‘ž๐Ÿ‘Ÿ๐Ÿ‘ž๐Ÿ‘Ÿ๐Ÿ‘ž๐Ÿ‘Ÿ๐Ÿ‘ž๐Ÿ‘Ÿ๐Ÿ‘ž๐Ÿ‘Ÿ

Soulmate...AD111 part 3
#AD111 #uitmlendu #rimbunanisnpirasi

Geng baru๐Ÿ’•

#jkm
#sukabantu
#uitmlendu

Buka laptop terjumpa balik lukisan final project time akak study kat #uitmlendu dulu๐ŸŒธ siang malam melekat dgn wacom๐Ÿ˜‚even tido pun dgn tablet tuh sekali.Btw sebelum wujudnya doctor blackjack yg remake kak mona dah redesign dulu karakter dia huhuhu๐ŸŒš๐ŸŒ๐ŸŒ

MBM 115 4A๐ŸŒธ thanks u guyss hadir Induction. Alhamdulillah syukur๐Ÿ™ #mindbondingmoment #mind4lyfe #kelabinsurance #uitmlendu #kawansampaigrad yang tak tag tu sorry ye hehe.. madam kami comey belaka๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜

Done event komander .
Abang-abang dah gelap
Hahaha
#komanderkesatria #uitmlendu
#athenesquad

MOST RECENT

Rugi sgt korang tak cuba. Produk DYXY wajib cuba confirm puas hati๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜
.
.
Apa tunggu lagi jom grab 1 set๐Ÿ’– Ada FREE GIFT best2 tau kite nak bagi๐ŸŽ๐ŸŽ๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
Best ke best ? Cepat cepat Ws ๐Ÿค—๐Ÿค—
๐Ÿ“ฒ ๐Ÿ“ฒ
ORDER NOW ๐Ÿƒ๐Ÿผโ€๐Ÿ’จ๐Ÿ’จ
๐Ÿ“ฒ0167932640
Ataupun TEKAN JE LINK BIRU KAT BIO @dyxymelaka_husna
.
.
. #dyxycosmetic
#dyxymelaka โ€Ž #dyxymelaka_husna
#teamfl
#bccream
#bccreambydyana
#dyxymineralfacemist
#bccreamfoundation
#dyxycosmetic
#muabellaz #uitmlendu #dyxyseremban #muaseremban #bccreambydyana
#dyxymineralfacemist
#bccreamfoundation
#uitmmelaka #codchengmelaka #hudabeautymalaysia #malimmelaka #sgudangmelaka #nyxoriginal #codklebang #Codbandarmelaka.
#bccream #bccbydyana #bccreambydyana #bccreamfoundation #dyxybccream #dyxygreenteafacemist #teamfl

Jar.. Rasa coklat PADU! Memang krup krap krup krap. 1 is never enough ! Nyum2.. Macam2 topping coklat ada. Dengan kriuk2 rice bubble crunchy kat bahagian dalam. Dijamin yummyyy.. Jom order..๐Ÿ˜
.
.
#CoklatByAqsaras
.
.
BEKAS BALANG
Choc Crispy + Topping ( 300 gram ) .
.
.
.
RM10 TAK MASUK POS.
.
๐Ÿ‘‰KOS POS :
1 BEKAS : RM8 SM / RM12 SS
2 BEKAS : RM11 SM / RM15 SS
3 BEKAS : RM13 SM / RM18 SS
4 BEKAS : RM15 SM / RM26 SS
.
.
โ–  Flavour Topping Boleh Pilih :
๐Ÿ‘‰Dairy Milk
๐Ÿ‘‰Milo Ball
โ™ก Kinder Bueno โ™ก kit kat โ™ก Mashmello
โ™ก Oreo โ™ก M&M โ™ก Nips โ™ก Cloud 9 โ™ก Milo Nuget โ™ก Nestum โ™ก Koko Krunch โ™ก Konfleks โ™ก Snickers โ™ก ChocoLove@ Oreo Serbuk
.
.
.
Cara makan : rendam dalam bekas berisi air panas selama 10 minit, gaul dan makan. Jgn letak dlm microwave. nnti coklat hangus x sedap. rendam bekas dlm air panas je. nnti cair sendiri coklatnya..
.
.
pos : 1-2 hari bekerja selepas tempahan dan bayaran. Pos isnin hingga jumaat.
.
.
#coklatjar #chocojar #coklatkrispy #coklatmurah #sayajualcoklat #coklatlangkawi #krispychoc #chocolatelover #foodporn #chocolateporn #coklat #hantucoklat #chocoby #chocobymurah #chocodenamurah #chocodena #sayajualmakanan #mainanbaby #bajubaby #kasutbaby #uitm #utem #uum #uia #unikl #unisel #upm #uitmpuncakalam #uitmlendu

Jar.. Rasa coklat PADU! Memang krup krap krup krap. 1 is never enough ! Nyum2.. Macam2 topping coklat ada. Dengan kriuk2 rice bubble crunchy kat bahagian dalam. Dijamin yummyyy.. Jom order..๐Ÿ˜
.
.
#CoklatByAqsaras
.
.
BEKAS BALANG
Choc Crispy + Topping ( 300 gram ) .
.
.
.
RM10 TAK MASUK POS.
.
๐Ÿ‘‰KOS POS :
1 BEKAS : RM8 SM / RM12 SS
2 BEKAS : RM11 SM / RM15 SS
3 BEKAS : RM13 SM / RM18 SS
4 BEKAS : RM15 SM / RM26 SS
.
.
โ–  Flavour Topping Boleh Pilih :
๐Ÿ‘‰Dairy Milk
๐Ÿ‘‰Milo Ball
โ™ก Kinder Bueno โ™ก kit kat โ™ก Mashmello
โ™ก Oreo โ™ก M&M โ™ก Nips โ™ก Cloud 9 โ™ก Milo Nuget โ™ก Nestum โ™ก Koko Krunch โ™ก Konfleks โ™ก Snickers โ™ก ChocoLove@ Oreo Serbuk
.
.
.
Cara makan : rendam dalam bekas berisi air panas selama 10 minit, gaul dan makan. Jgn letak dlm microwave. nnti coklat hangus x sedap. rendam bekas dlm air panas je. nnti cair sendiri coklatnya..
.
.
pos : 1-2 hari bekerja selepas tempahan dan bayaran. Pos isnin hingga jumaat.
.
.
#coklatjar #chocojar #coklatkrispy #coklatmurah #sayajualcoklat #coklatlangkawi #krispychoc #chocolatelover #foodporn #chocolateporn #coklat #hantucoklat #chocoby #chocobymurah #chocodenamurah #chocodena #sayajualmakanan #mainanbaby #bajubaby #kasutbaby #uitm #utem #uum #uia #unikl #unisel #upm #uitmpuncakalam #uitmlendu

Thank you dear sudi shopping #dyxycosmetic dgn sis @dyxystore_murah ๐ŸŒน
..
.
Cara pakai:
1. Sembur face mist green tea
2. Calit bc cream guna jari. Kalau ada parut / jerawat letak kat kawasan bermasalah dlu.
3. Ratakan dengan span / jari / brush. (kalau guna dyxy brush / brush gemok tu just dap2 je. Tak perlu tonyoh. Haha)
4. Sembur balik face mist green tea tu.
5. Tadaaa glowing terus flawless mawless. ..
.
Jom grab 1 set combo sekarang !!!
Harga LESS HAMPIR rm 35-80 nk bg kt 20 org terawal !!!
Freegift best - best menanti uolls ๐Ÿ˜™
..
.
Jangan lupa selfie gambar before after.
Share feedback taw โ—
..
HARGA PROMO ON NOW ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ
MORE FREEGIFT ๐ŸŽ
FREECOD MELAKA ๐Ÿš—
FREEPOS ๐Ÿ“ฎ
..
For order whatsapp
๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“ฒ Hara 01110823843
.
.
.
#muamelaka #melaka
#dyxymelaka
#dyxykualasgbaru
#kuim #uitmlendu #bccbydyana #teamfl #teamikais #teamhara
#masjidtanah #freecodmelaka
#dyxymurah #teamdyxymelaka
#dyxybccream
#teamhara

Full topping.. Nyum nyum.. Sedapnya.. Jangan tengok lama2.. Jom order ๐Ÿ˜˜ sedap.. Kesian kat perut ngidam. Whatsapp no kat BIO.
.
.
JUMBO FULL TOPPING
( BEKAS PETAK / BUJUR )
.
.
Choc Crispy + Topping ( 350 gram ) .
.
.
.
HARGA PROMOSI : RM18 TAK MASUK POS.
๐Ÿ‘‰KOS POS :
1 BEKAS : RM8 SM / RM12 SS
2 BEKAS : RM11 SM / RM15 SS
3 BEKAS : RM13 SM / RM18 SS
4-6 BEKAS : RM15 SM / RM26 SS
.
.
.
.
**Bekas petak n bujur sama je berat
.
.
Cara makan : rendam dalam bekas berisi air panas selama 10 minit, gaul dan makan. Jgn letak dlm microwave. nnti coklat hangus x sedap. rendam bekas dlm air panas je. nnti cair sendiri coklatnya..
.
.
.
#CoklatByAqsaras
#coklatjar #chocojar #coklatkrispy #coklatmurah #sayajualcoklat #coklatlangkawi #krispychoc #chocolatelover #foodporn #chocolateporn #coklat #hantucoklat #chocoby #chocobymurah #chocodenamurah #chocodena #sayajualmakanan #mainanbaby #bajubaby #kasutbaby #uitm #utem #uum #uia #unikl #unisel #upm #uitmpuncakalam #uitmlendu

.
๐ŸŽ€Satin Qhardiana
.
Ciri-Ciri Menarik :
๐ŸŽ€ Tudung Bawal / Square / 4 Segi / BUKAN Shawl
๐ŸŽ€ Saiz : Bidang 45
๐ŸŽ€ Jenis Material : Sateen ๐ŸŽ€ Mudah Dibentuk ๐ŸŽ€ Tekstur Lembut
๐ŸŽ€ Tidak Licin
๐ŸŽ€ Tak Mudah Renyuk
๐ŸŽ€ Elok Terletak
๐ŸŽ€ Boleh Dipakai Dengan Pelbagai Gaya & Fesyen ๐ŸŽ€ Warna Yang Sangat Ekslusif & Terhad
๐ŸŽ€ No Box
.
๐Ÿ’ฐPrices
RM25 (Exclude Postage)
.
๐Ÿ“ญPOSTAGE
SM RM8
SS Rm 13
.
http://larniescarvesbyfeyyra.wasap.my
.
#sayajualtudung #larniescarves #teamAlfar #teamfarazaara #sayajual #larnielovers #ruangrezekihanania #igshop #onlineshop #visitmyig #vendeurfestival #malaysiaonlineshop #moodrepublik #bazaarpaknil #zaffdhalegacy #utm #usm #uitm #uum #unisel #utem #uitmseriiskandar #uitmjasin #uitmlendu #uitmbandarayamelaka #uitmshahalam #uitmpuncakalam

Full topping.. Nyum nyum.. Sedapnya.. Jangan tengok lama2.. Jom order ๐Ÿ˜˜ sedap.. Kesian kat perut ngidam. Whatsapp no kat BIO.
.
.
JUMBO FULL TOPPING
( BEKAS PETAK / BUJUR )
.
.
Choc Crispy + Topping ( 350 gram ) .
.
.
.
HARGA PROMOSI : RM18 TAK MASUK POS.
๐Ÿ‘‰KOS POS :
1 BEKAS : RM8 SM / RM12 SS
2 BEKAS : RM11 SM / RM15 SS
3 BEKAS : RM13 SM / RM18 SS
4-6 BEKAS : RM15 SM / RM26 SS
.
.
.
.
**Bekas petak n bujur sama je berat
.
.
Cara makan : rendam dalam bekas berisi air panas selama 10 minit, gaul dan makan. Jgn letak dlm microwave. nnti coklat hangus x sedap. rendam bekas dlm air panas je. nnti cair sendiri coklatnya..
.
.
.
#CoklatByAqsaras
#coklatjar #chocojar #coklatkrispy #coklatmurah #sayajualcoklat #coklatlangkawi #krispychoc #chocolatelover #foodporn #chocolateporn #coklat #hantucoklat #chocoby #chocobymurah #chocodenamurah #chocodena #sayajualmakanan #mainanbaby #bajubaby #kasutbaby #uitm #utem #uum #uia #unikl #unisel #upm #uitmpuncakalam #uitmlendu

Apa lagi nak fikir?? CETAK BAJU MURAH ๐Ÿค™
Hi! Nak print banner? pen? keychain? baju? Baju kelas? Baju event? Baju kenduri??? Semua boleh order dari kami. Harga terlajok baik muroh belake. ni di antara design previous cust kami. Tunggu apa lagi? mana nak dapat harga murah??? ๐ŸŽŠ
Contact/ws/pm now!
012-767 4647
๐ŸŽ‰
KALAU KENA GAYA, MUNGKIN DAPAT REDUCE POSTAGE COST/FREE POSTAGE !! ๐Ÿค™
#printbaju #cetakbaju #cetakbajumurah #sayacetakbaju #printbajumurah #bajukelas #bajukelasmurah #tshirtmurah #sayajualbaju #bajuuitm #printbaju #cetakbaju #cetakbajumurah #sayacetakbaju #printbajumurah #bajukelas #bajukelasmurah #tshirtmurah #sayajualbaju #bajuuitm #uitmlendu #lendufornia #sayajualbanner #sayacetakbanner #printbannermurah #cetakbannermurah #bannermalaysia #cetaklanyardmurah #bajurimau #bajusukansea #bajunegeri #cetakbajusublimation #cetakbajusublimationmurah #cetakbajusublimationmalaysia #hdprintmurah #hdprint #berf #sayacetaklanyard #lanyarduitm #lanyardmalaysia

ใƒปใƒป
Dengan 3 barang nie je insyaaAllah , dapat mengatasi masalah kulit kusam / jerawat / parut tau ๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
Tak susah pon nak cantik, wajah boleh berseri dengan mudah kalau korang pakai DYXY COSMETICS ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
Tak semestinya kena make up tebal tebal , baru cantik kan .. :) :) :)
.
Jadi, jangan ragu2 lagi dengan DYXY ea .. Selamat digunakan & dapat kelulusan KKM
.
.
Whatsapp sekarang๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡
.
๐Ÿ“ฒ0172649296
.
.
.
#dyxymalaysia #dyxycosmeticmelaka #dyxyteam #dyxyjohor #dyxymurah #dyxyklang #dyxykl #dyxyjohor #dyxymuar #dyxybatupahat #dyxypenang#dendamaurora #tombiruo #titiancinta #uitmlendu #uitmmelaka #uthm #uum #upmserdang #louisvuittonmalaysia #carlorinomalaysia #muamelaka #muakl #muaseremban
.

FRESH FEEDBACK โ—โ—
โ€œPakai set #DYXYCOSMETIC memang PANTAS"
-
Alhamdulillah , semakin ramai yang sukakan foundation BC CREAM ๐Ÿ˜
.
.
๐ŸŒนMakin Cantik.
๐ŸŒนMakin Flawless.
๐ŸŒนMakin Glowing.
๐ŸŒนMakin Berseri.
๐ŸŒนMakin confident.
.
.
๐Ÿ™…๐Ÿป Tak perlu nak mencari concealer lain.
๐Ÿ™…๐Ÿป Tak perlu nak touch up banyak kali.
๐Ÿ˜ฑ Tahan lebih 8jam.
๐Ÿ˜ฑ UV Protection SPF 50 kauu haa ..
.
HARGA OFFER RM 35-80 per set combo nk bg kt yolls plus MORE FREEGIFT ๐ŸŽ !!!!
.
Mira 01119822215
Mira 01119822215 .
#muamelaka #melaka
#dyxymelaka
#dyxykualasgbaru
#kuim #uitmlendu #bccbydyana #teamfl #teamikais #teamdyxyseremban #dyxypenang #dyxykl #dyxybangi #dyxylegacy #dyxymalaysia
#masjidtanah #freecodmelaka
#dyxymurah #teamdyxymelaka
#dyxybccream
#teamIKAiS #teammelaka #tombiruo

.
.
Terima kasih awak semua habiskan masa awak awak awak semua kat sini, happykan dapat beli barang dengan harga murah-murah, hati pon berbungaa ๐ŸŽ‰๐ŸŽŠ Harga semua murah sampai terbeliak bijik mata tu siapa tanya banyak kali betul ke tak murah sangat tu ๐Ÿ˜ Iyee Sistorr tak tipu mmg ramai compare herga sini dgn herga diluar sana! Chuolss tak kan tengok jee gambau tiap hari orang datang butik ๐Ÿ˜† Mana semangat shopping chuolss? Dah dah dah! Datang je tau, muka chuolss pulak lepas nie Sistorrr letak siap pegang barang trending yang chuollss beli tu ๐Ÿค— Jom singgah!
.
Boleh shopping hari-hari dari jam 11 pagi hingga 10.30 malam โฐ
.
Walk in :
Landmark bersebelahan dengan Dream World Upside Down & 3D House, butik ini tepi jalan besar
(jalan utama menghala ke Klebang / Pusat Bandar)
.
Boleh Waze / Google Maps lokasi butik, search "XAARA FELLA CONCEPT"
.
โ€œGomawo Chinguโ€
.
#xaarafellaconcept #xarafellaconcept #uitmkbm #utembandarmelaka #kpmbm #micostbandarmelaka #utcmelaka #uitmlendu #melaka #melakabutik #vendorbutik #butikvendor #butikmelaka #butikvendormelaka #melakavendor #melakabutikvendor #melakabutikconcept #jonkerwalk #jonkerstreet #malacca #cafemelaka #melakacafe #melakafood #coconutshakeklebang #melakariver #melakaboutique #kuihkerialimbongan

.
.
Terima kasih awak semua habiskan masa awak awak awak semua kat sini, happykan dapat beli barang dengan harga murah-murah, hati pon berbungaa ๐ŸŽ‰๐ŸŽŠ Harga semua murah sampai terbeliak bijik mata tu siapa tanya banyak kali betul ke tak murah sangat tu ๐Ÿ˜ Iyee Sistorr tak tipu mmg ramai compare herga sini dgn herga diluar sana! Chuolss tak kan tengok jee gambau tiap hari orang datang butik ๐Ÿ˜† Mana semangat shopping chuolss? Dah dah dah! Datang je tau, muka chuolss pulak lepas nie Sistorrr letak siap pegang barang trending yang chuollss beli tu ๐Ÿค— Jom singgah!
.
Boleh shopping hari-hari dari jam 11 pagi hingga 10.30 malam โฐ
.
Walk in :
Landmark bersebelahan dengan Dream World Upside Down & 3D House, butik ini tepi jalan besar
(jalan utama menghala ke Klebang / Pusat Bandar)
.
Boleh Waze / Google Maps lokasi butik, search "XAARA FELLA CONCEPT"
.
โ€œGomawo Chinguโ€
.
#xaarafellaconcept #xarafellaconcept #uitmkbm #utembandarmelaka #kpmbm #micostbandarmelaka #utcmelaka #uitmlendu #melaka #melakabutik #vendorbutik #butikvendor #butikmelaka #butikvendormelaka #melakavendor #melakabutikvendor #melakabutikconcept #jonkerwalk #jonkerstreet #malacca #cafemelaka #melakacafe #melakafood #coconutshakeklebang #melakariver #melakaboutique #kuihkerialimbongan

.
.
Terima kasih awak semua habiskan masa awak awak awak semua kat sini, happykan dapat beli barang dengan harga murah-murah, hati pon berbungaa ๐ŸŽ‰๐ŸŽŠ Harga semua murah sampai terbeliak bijik mata tu siapa tanya banyak kali betul ke tak murah sangat tu ๐Ÿ˜ Iyee Sistorr tak tipu mmg ramai compare herga sini dgn herga diluar sana! Chuolss tak kan tengok jee gambau tiap hari orang datang butik ๐Ÿ˜† Mana semangat shopping chuolss? Dah dah dah! Datang je tau, muka chuolss pulak lepas nie Sistorrr letak siap pegang barang trending yang chuollss beli tu ๐Ÿค— Jom singgah!
.
Boleh shopping hari-hari dari jam 11 pagi hingga 10.30 malam โฐ
.
Walk in :
Landmark bersebelahan dengan Dream World Upside Down & 3D House, butik ini tepi jalan besar
(jalan utama menghala ke Klebang / Pusat Bandar)
.
Boleh Waze / Google Maps lokasi butik, search "XAARA FELLA CONCEPT"
.
โ€œGomawo Chinguโ€
.
#xaarafellaconcept #xarafellaconcept #uitmkbm #utembandarmelaka #kpmbm #micostbandarmelaka #utcmelaka #uitmlendu #melaka #melakabutik #vendorbutik #butikvendor #butikmelaka #butikvendormelaka #melakavendor #melakabutikvendor #melakabutikconcept #jonkerwalk #jonkerstreet #malacca #cafemelaka #melakacafe #melakafood #coconutshakeklebang #melakariver #melakaboutique #kuihkerialimbongan

.
.
Terima kasih awak semua habiskan masa awak awak awak semua kat sini, happykan dapat beli barang dengan harga murah-murah, hati pon berbungaa ๐ŸŽ‰๐ŸŽŠ Harga semua murah sampai terbeliak bijik mata tu siapa tanya banyak kali betul ke tak murah sangat tu ๐Ÿ˜ Iyee Sistorr tak tipu mmg ramai compare herga sini dgn herga diluar sana! Chuolss tak kan tengok jee gambau tiap hari orang datang butik ๐Ÿ˜† Mana semangat shopping chuolss? Dah dah dah! Datang je tau, muka chuolss pulak lepas nie Sistorrr letak siap pegang barang trending yang chuollss beli tu ๐Ÿค— Jom singgah!
.
Boleh shopping hari-hari dari jam 11 pagi hingga 10.30 malam โฐ
.
Walk in :
Landmark bersebelahan dengan Dream World Upside Down & 3D House, butik ini tepi jalan besar
(jalan utama menghala ke Klebang / Pusat Bandar)
.
Boleh Waze / Google Maps lokasi butik, search "XAARA FELLA CONCEPT"
.
โ€œGomawo Chinguโ€
.
#xaarafellaconcept #xarafellaconcept #uitmkbm #utembandarmelaka #kpmbm #micostbandarmelaka #utcmelaka #uitmlendu #melaka #melakabutik #vendorbutik #butikvendor #butikmelaka #butikvendormelaka #melakavendor #melakabutikvendor #melakabutikconcept #jonkerwalk #jonkerstreet #malacca #cafemelaka #melakacafe #melakafood #coconutshakeklebang #melakariver #melakaboutique #kuihkerialimbongan

.
.
Terima kasih awak semua habiskan masa awak awak awak semua kat sini, happykan dapat beli barang dengan harga murah-murah, hati pon berbungaa ๐ŸŽ‰๐ŸŽŠ Harga semua murah sampai terbeliak bijik mata tu siapa tanya banyak kali betul ke tak murah sangat tu ๐Ÿ˜ Iyee Sistorr tak tipu mmg ramai compare herga sini dgn herga diluar sana! Chuolss tak kan tengok jee gambau tiap hari orang datang butik ๐Ÿ˜† Mana semangat shopping chuolss? Dah dah dah! Datang je tau, muka chuolss pulak lepas nie Sistorrr letak siap pegang barang trending yang chuollss beli tu ๐Ÿค— Jom singgah!
.
Boleh shopping hari-hari dari jam 11 pagi hingga 10.30 malam โฐ
.
Walk in :
Landmark bersebelahan dengan Dream World Upside Down & 3D House, butik ini tepi jalan besar
(jalan utama menghala ke Klebang / Pusat Bandar)
.
Boleh Waze / Google Maps lokasi butik, search "XAARA FELLA CONCEPT"
.
โ€œGomawo Chinguโ€
.
#xaarafellaconcept #xarafellaconcept #uitmkbm #utembandarmelaka #kpmbm #micostbandarmelaka #utcmelaka #uitmlendu #melaka #melakabutik #vendorbutik #butikvendor #butikmelaka #butikvendormelaka #melakavendor #melakabutikvendor #melakabutikconcept #jonkerwalk #jonkerstreet #malacca #cafemelaka #melakacafe #melakafood #coconutshakeklebang #melakariver #melakaboutique #kuihkerialimbongan

MENGIDAM TERUK !!
.....
"Dari hari tu asik usha jer... nk grab tp belum gaji ๐Ÿ˜–"
.
Jgn risau syg2 oii. Hakakk open slot booking serendah rm20 Shj. Terhad 10 org terawal shj taw....... haaa sape cepat die dapek lerr..
.
Nk ke tk nk ? Bkn sng dapat Harga PROMO dgn booking rm20 jer taw ๐Ÿ˜—NAK LAGI BEST SEKARANG NI SETIAP SET ADA LESS !!!
HARGA OFFER RM 35-80 per set combo nk bg kt yolls plus MORE FREEGIFT ๐ŸŽ !!!!
.
IKA 0172586042
IKA 0172586042
IKA 0172586042
.
#muamelaka #melaka
#dyxymelaka
#dyxykualasgbaru
#kuim #uitmlendu #bccbydyana #teamfl #teamikais #teamdyxyseremban #dyxypenang #dyxykl #dyxybangi #dyxylegacy #dyxymalaysia
#masjidtanah #freecodmelaka
#dyxymurah #teamdyxymelaka
#dyxybccream
#dyxygreenteamineralfacemist #teammelaka #tombiruo

.
.
Terima kasih awak semua habiskan masa awak awak awak semua kat sini, happykan dapat beli barang dengan harga murah-murah, hati pon berbungaa ๐ŸŽ‰๐ŸŽŠ Harga semua murah sampai terbeliak bijik mata tu siapa tanya banyak kali betul ke tak murah sangat tu ๐Ÿ˜ Iyee Sistorr tak tipu mmg ramai compare herga sini dgn herga diluar sana! Chuolss tak kan tengok jee gambau tiap hari orang datang butik ๐Ÿ˜† Mana semangat shopping chuolss? Dah dah dah! Datang je tau, muka chuolss pulak lepas nie Sistorrr letak siap pegang barang trending yang chuollss beli tu ๐Ÿค— Jom singgah!
.
Boleh shopping hari-hari dari jam 11 pagi hingga 10.30 malam โฐ
.
Walk in :
Landmark bersebelahan dengan Dream World Upside Down & 3D House, butik ini tepi jalan besar
(jalan utama menghala ke Klebang / Pusat Bandar)
.
Boleh Waze / Google Maps lokasi butik, search "XAARA FELLA CONCEPT"
.
โ€œGomawo Chinguโ€
.
#xaarafellaconcept #xarafellaconcept #uitmkbm #utembandarmelaka #kpmbm #micostbandarmelaka #utcmelaka #uitmlendu #melaka #melakabutik #vendorbutik #butikvendor #butikmelaka #butikvendormelaka #melakavendor #melakabutikvendor #melakabutikconcept #jonkerwalk #jonkerstreet #malacca #cafemelaka #melakacafe #melakafood #coconutshakeklebang #melakariver #melakaboutique #kuihkerialimbongan

Most Popular Instagram Hashtags