[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#uitmjasin

79449 posts

TOP POSTS

Power cat ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿฑ๐Ÿฑ๐Ÿฑ
#uitmjasin

Housemates ๐Ÿ’ž

#uitmjasin #housemate

Done show for today.. Thanks guys! Jaswara meletops ๐Ÿ˜‰#seniwarauitmjasin #uitmjasin

Marketing e-commerce video. PART 1
#UiTMJasin #AgricultureStudent #Marketing #JustForFun

Selamat maju jaya rakan2 seperjuangan... This's history for ur future.. Btw happy depavali.

#uitmjasin
#g3

@syedsaddiq boek tak boek bang? Hahaha tapi kalau nak bentang dalam english macam abang syed, bagi saya 1 tahun lah belajar english dulu ๐Ÿ˜‚ english wechat la katakan hahaha.

#syedsaddiq
#idol #presentation #apple17 #arecs #uitm #uitmjasin #publicspeaking

Not your average crew. GG for the performance guys. Go big or go home ๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช #KRU #uitmjasin #jasinpadu

MOST RECENT

.
๐Ÿ”ฅYEAR END SALE
๐ŸšPRE ORDER 7 WORKING DAYS
.
๐Ÿ’ฐRM 899.
โœ”๏ธNike Mercurial Vapor XI LEATHER FG
SIZE: .
โœ…UK 6.5
Elite Boots
.
๐Ÿ“ฎPostage FREE.
๐Ÿ“ฒPM/Whatsapp: 0126970509
.
#melakaunited #pknsfc #jdt #pahangfc #penangfa #mifafc #kelantanfc #ssbj #uitmfc #felcrafc #pjrangers #airasiafc #sambfc #thefighters #pdrmfa #selangorfa #pialabelia #feldaunited #kedahfa #tteamfc #sarawakfa #kyuem #uitmjasin #lbr #theredgiant #theredwarriors #ligasosial #selangorchampionsleague #ligasuper2017

๐Ÿ“Œ *JOM KURUS, CANTIK, SIHAT & MELENTIK macam Kak Lina Pom Pom @iamellymazlein SAMBIL MENANG EMAS!!!* ๐Ÿ˜˜ ini barulah aMAZIMg ๐ŸŽ‰
.
Lentik Dara ~ jus kurus ajaib! Sekali rasa sumpah jatuh cinta ๐Ÿ˜ #ByeByeXXL #JomKurus #CepatKurus*
.
Jus LENTIK DARA dijual pada harga wajib *RM75 sebotol* (250ml) dan diformulakan untuk membantu mengembalikan *bentuk badan yang ideal* dan dalam masa sama ia mampu menyelesaikan *masalah dalaman wanita* antaranya keputihan.
.
Jus yang dihasilkan daripada bahan semula jadi antaranya acai berry, delima, madu, kurma, orange dan kolagen tidak terhad *untuk penggunaan WANITA malah sesuai untuk LELAKI* ๐Ÿ‘ซ
.
๐ŸดDengan mengambil jus Lentik Dara ini secara konsisten iaitu satu atau dua kali sehari pengguna boleh merasai perubahan dalam diri mereka antaranya *BERAT TURUN 2-5KG SEMINGGU, BADAN LEBIH RINGAN dan LEBIH BERTENAGA,* TANPA WAJIB SENAMAN & DIET KETAT๐Ÿ˜
.
๐Ÿ’ฐ *Peraduan Beli DAN Menang #LentikDara Jus Kurus Ajaib ๐Ÿ˜˜
.
*NAK MENANG EMAS?* BELI sebotol Lentik Dara new packaging dengan hologram & QR Code sekarang dan kita berpeluang menang #EMAS ๐Ÿ˜ .
.
- 1 botol untuk 1 penyertaan!!! Lebih banyak botol kita beli, lebih tinggi & lebih cerah peluang kita untuk menang!!! .
.
โ˜Ž *Untuk tempahan/pertanyaan/konsultansi PERCUMA* TAIP "LD" DAN WhatsApp ke โคต
.
.
๐Ÿ“ฒ +6011-55017234 (HOTLINE)
๐Ÿ“ฒ +6011-55017234 (HOTLINE)
๐Ÿ“ฒ +6011-55017234 (HOTLINE)
.
.
๐ŸŽ€ #AgenDikehendaki (6 botol komisyen RM22.50 sebotol)
.
Order sekarang! Stok cepat habis. Produk memang viral & berkesan. Kurus TANPA SENAMAN & DIET KETAT dan boleh menang EMAS!!! ๐Ÿ˜

.
๐Ÿ”ฅYEAR END SALE
๐ŸšREADY STOCK
.
๐Ÿ’ฐRM 530.
โœ”๏ธNike Magista Obra FG
SIZE: .
โœ…UK 9
Elite Boots
.
๐Ÿ“ฎPostage +RM 10.
๐Ÿ“ฒPM/Whatsapp: 0126970509
.
#melakaunited #pknsfc #jdt #pahangfc #penangfa #mifafc #kelantanfc #ssbj #uitmfc #felcrafc #pjrangers #airasiafc #sambfc #thefighters #pdrmfa #selangorfa #pialabelia #feldaunited #kedahfa #tteamfc #sarawakfa #kyuem #uitmjasin #lbr #theredgiant #theredwarriors #ligasosial #selangorchampionsleague #ligasuper2017

Y.E.S SALE sedang berlangsung! Sehingga 31/12/17โ€ผ๏ธ
.
Jom cepat grab. Nak lagi jimat boleh ajak share2 dengan kawan2 uolss! ๐Ÿ™Žโ€โ™€๏ธ๐Ÿ™Žโ€โ™€๏ธ
.
Koleksi Handbag
Beli 2 - RM80
________________________
Available for walk-in customer & online purchase
Online purchase : @thelurvefashion_catalogue
017-294 6862 (whatsapp only)
_________________________
The Lurve Fashion Boutique:
JC 114, BMU2 Bandar Baru Merlimau Utara, Melaka
.
๐Ÿ“waze : thelurvefashion Merlimau .
โ˜Ž๏ธ 06-263 2487 (boutique)
Operation time : 11am-7pm
#butikmelaka #merlimau #politeknikmerlimau #pmm #uitmjasin #sayajualblouse #sayajualbag #yessale

Y.E.S SALE sedang berlangsung! Sehingga 31/12/17โ€ผ๏ธ
.
Jom cepat grab. Nak lagi jimat boleh ajak share2 dengan kawan2 uolss! ๐Ÿ™Žโ€โ™€๏ธ๐Ÿ™Žโ€โ™€๏ธ
.
Koleksi Handbag
Beli 2 - RM80
________________________
Available for walk-in customer & online purchase
Online purchase : @thelurvefashion_catalogue
017-294 6862 (whatsapp only)
_________________________
The Lurve Fashion Boutique:
JC 114, BMU2 Bandar Baru Merlimau Utara, Melaka
.
๐Ÿ“waze : thelurvefashion Merlimau .
โ˜Ž๏ธ 06-263 2487 (boutique)
Operation time : 11am-7pm
#butikmelaka #merlimau #politeknikmerlimau #pmm #uitmjasin #sayajualblouse #sayajualbag #yessale

.
๐Ÿ”ฅYEAR END SALE
๐ŸšREADY STOCK
.
๐Ÿ’ฐRM 299.
โœ”๏ธNike Mercurial Veloce FG
SIZE: .
โœ…UK 8
2nd Grade Boots
.
๐Ÿ“ฎPostage FREE.
๐Ÿ“ฒPM/Whatsapp: 0126970509
.
#melakaunited #pknsfc #jdt #pahangfc #penangfa #mifafc #kelantanfc #ssbj #uitmfc #felcrafc #pjrangers #airasiafc #sambfc #thefighters #pdrmfa #selangorfa #pialabelia #feldaunited #kedahfa #tteamfc #sarawakfa #kyuem #uitmjasin #lbr #theredgiant #theredwarriors #ligasosial #selangorchampionsleague #ligasuper2017

Peluang terrrbaikkkk!!
Sebagai Mobile franchise
100% online
Modal RM40 shj
Dapat 2 FREE GIFT
Potensi RM3000++ sebulan
Detail info di LINK BIO .
. .
.
๐Ÿ‘Ilmu Dapat
๐Ÿ’ฐDuit Dapat, Jom daftar Franchise RM40
๐Ÿ•‹Pahala Dapat๐Ÿ•Œ
๐Ÿ‘B.Arab Mudah
๐Ÿ“ฑCara Online๐Ÿ’ป
๐Ÿ–ฑ๏ธJom Cuba Free
๐Ÿ–ฑ๏ธKlik Link ini di bio .
. .
.
๐Ÿ’—๐Ÿ’™๐Ÿ’š๐Ÿ’›๐Ÿ’œ๐Ÿ’๐Ÿ’—๐Ÿ’™๐Ÿ’š๐Ÿ’›๐Ÿ’œ๐Ÿ’ .

HADIAH ISTIMEWA
HADIAH HARIJADI
HADIAH CONTEST
HADIAH PEMBELIAN

CUSTOMER ANDA SUKA
DAN MEMBERIKAN KEUNIKAN
BISNES ANDA

Detail info di LINK BIO ..
.
๐ŸŽ๐ŸŽ‰๐ŸŽ†๐Ÿ‘‘๐ŸŽ๐ŸŽ‰๐ŸŽ†๐Ÿ‘‘๐ŸŽ๐ŸŽ‰๐ŸŽ†๐Ÿ‘‘

Peluang terrrbaikkkk!!
Sebagai Mobile franchise
100% online
Modal RM40 shj
Dapat 2 FREE GIFT
Potensi RM3000++ sebulan
Detail info di LINK BIO .
. .
.
๐Ÿ‘Ilmu Dapat
๐Ÿ’ฐDuit Dapat, Jom daftar Franchise RM40
๐Ÿ•‹Pahala Dapat๐Ÿ•Œ
๐Ÿ‘B.Arab Mudah
๐Ÿ“ฑCara Online๐Ÿ’ป
๐Ÿ–ฑ๏ธJom Cuba Free
๐Ÿ–ฑ๏ธKlik Link ini di bio .
. .
.
๐Ÿ’—๐Ÿ’™๐Ÿ’š๐Ÿ’›๐Ÿ’œ๐Ÿ’๐Ÿ’—๐Ÿ’™๐Ÿ’š๐Ÿ’›๐Ÿ’œ๐Ÿ’ .

HADIAH ISTIMEWA
HADIAH HARIJADI
HADIAH CONTEST
HADIAH PEMBELIAN

CUSTOMER ANDA SUKA
DAN MEMBERIKAN KEUNIKAN
BISNES ANDA

Detail info di LINK BIO ..
.
๐ŸŽ๐ŸŽ‰๐ŸŽ†๐Ÿ‘‘๐ŸŽ๐ŸŽ‰๐ŸŽ†๐Ÿ‘‘๐ŸŽ๐ŸŽ‰๐ŸŽ†๐Ÿ‘‘

Peluang terrrbaikkkk!!
Sebagai Mobile franchise
100% online
Modal RM40 shj
Dapat 2 FREE GIFT
Potensi RM3000++ sebulan
Detail info di LINK BIO .
. .
.
๐Ÿ‘Ilmu Dapat
๐Ÿ’ฐDuit Dapat, Jom daftar Franchise RM40
๐Ÿ•‹Pahala Dapat๐Ÿ•Œ
๐Ÿ‘B.Arab Mudah
๐Ÿ“ฑCara Online๐Ÿ’ป
๐Ÿ–ฑ๏ธJom Cuba Free
๐Ÿ–ฑ๏ธKlik Link ini di bio .
. .
.
๐Ÿ’—๐Ÿ’™๐Ÿ’š๐Ÿ’›๐Ÿ’œ๐Ÿ’๐Ÿ’—๐Ÿ’™๐Ÿ’š๐Ÿ’›๐Ÿ’œ๐Ÿ’ .

HADIAH ISTIMEWA
HADIAH HARIJADI
HADIAH CONTEST
HADIAH PEMBELIAN

CUSTOMER ANDA SUKA
DAN MEMBERIKAN KEUNIKAN
BISNES ANDA

Detail info di LINK BIO ..
.
๐ŸŽ๐ŸŽ‰๐ŸŽ†๐Ÿ‘‘๐ŸŽ๐ŸŽ‰๐ŸŽ†๐Ÿ‘‘๐ŸŽ๐ŸŽ‰๐ŸŽ†๐Ÿ‘‘

Peluang terrrbaikkkk!!
Sebagai Mobile franchise
100% online
Modal RM40 shj
Dapat 2 FREE GIFT
Potensi RM3000++ sebulan
Detail info di LINK BIO .
. .
.
๐Ÿ‘Ilmu Dapat
๐Ÿ’ฐDuit Dapat, Jom daftar Franchise RM40
๐Ÿ•‹Pahala Dapat๐Ÿ•Œ
๐Ÿ‘B.Arab Mudah
๐Ÿ“ฑCara Online๐Ÿ’ป
๐Ÿ–ฑ๏ธJom Cuba Free
๐Ÿ–ฑ๏ธKlik Link ini di bio .
. .
.
๐Ÿ’—๐Ÿ’™๐Ÿ’š๐Ÿ’›๐Ÿ’œ๐Ÿ’๐Ÿ’—๐Ÿ’™๐Ÿ’š๐Ÿ’›๐Ÿ’œ๐Ÿ’ .

HADIAH ISTIMEWA
HADIAH HARIJADI
HADIAH CONTEST
HADIAH PEMBELIAN

CUSTOMER ANDA SUKA
DAN MEMBERIKAN KEUNIKAN
BISNES ANDA

Detail info di LINK BIO ..
.
๐ŸŽ๐ŸŽ‰๐ŸŽ†๐Ÿ‘‘๐ŸŽ๐ŸŽ‰๐ŸŽ†๐Ÿ‘‘๐ŸŽ๐ŸŽ‰๐ŸŽ†๐Ÿ‘‘

.
๐Ÿ”ฅYEAR END SALE
๐ŸšREADY STOCK
.
๐Ÿ’ฐRM 599.
โœ”๏ธNike Mercurial Superfly FG
SIZE: .
โœ…UK 7
โœ…UK 7.5
โŒUK 8 (SOLD)
Elite Boots
.
๐Ÿ“ฎPostage FREE.
๐Ÿ“ฒPM/Whatsapp: 0126970509
.
#melakaunited #pknsfc #jdt #pahangfc #penangfa #mifafc #kelantanfc #ssbj #uitmfc #felcrafc #pjrangers #airasiafc #sambfc #thefighters #pdrmfa #selangorfa #pialabelia #feldaunited #kedahfa #tteamfc #sarawakfa #kyuem #uitmjasin #lbr #theredgiant #theredwarriors #ligasosial #selangorchampionsleague #ligasuper2017

MUKA KUSAM JADI GLOWING SEKELIP MATA

Akak akak, adik adik yang muka kusam tu, try lah pakai Dyxy, cap cuss muka jadi glowing berseri seri. ๐Ÿ˜‰

Ni bukan tipu. Dah ramai dyxy lover di luar sana yang banyak kali repeat order sebab kualiti Dyxy the bomb ๐Ÿ‘

Tak percaya, try lah dulu. Dah try confirm jatuh cinta. Dengan jiran sebelah sekali jatuh cinta. ๐Ÿ˜…

Whatsapp 0172394518
#dyxymurah #dyxyjohor #dyxykedah #dyxysetasyallieainadanbccreamnaturalbeige #dyxycosmetic #dyxypenang #dyxycodpenang #dyxyperlis #dyxymelaka #teamfl #teamliana #dyxymurahmelaka #dyxycheras #dyxymelakatengah #dyxykuantan #dyxykelantan #dyxytestimoni #dyxyreview #dyxymurahori #dyxypulaupinang #dyxyjasin #dyxymelakasentral #codmelakatengah #utembandarmelaka #uitmalorgajah #uitmjasin #kymmelaka #dyxymasjidtanah #dyxybukitrambai #dyxyjelutong

Marketing e-commerce video. PART 2
#UiTMJasin #AgricultureStudent #Marketing #JustForFun

Marketing e-commerce video. PART 1
#UiTMJasin #AgricultureStudent #Marketing #JustForFun

KEBAIKAN BC CREAM by DYXY COSMETICS ๐Ÿ‘‡ ๐Ÿ’– Bcc boleh menutup segala cela dan parut jadi termasuk la jeragat ๐Ÿ’– Mempunyai SPF 50 so kulit boleh dilindungi dari panas terik matahari ๐Ÿ’– Boleh dijadikan sebagai sunblock jadi takpayah nak beli sunblock lagi dah ๐Ÿ’– Kesan 3D & nampak NATURAL je malah boleh sekatakan tona kulit ๐Ÿ’– Tekstur mudah meresap & langsung tak melekit ๐Ÿ’– Jimatkan masa nak bersiap sebab 3 minit je dah cun habis !!! DYXY BC CREAM mampu membantu korang semua kekal CANTIK dan FLAWLESS tanpa perlu tepek banyak kali ๐Ÿ˜˜

Whatsapp 0172394518
#dyxymurah #dyxyjohor #dyxynilai #dyxysetasyallieainadanbccreamnaturalbeige #dyxycosmetic #dyxypenang #dyxycodpenang #dyxyperlis #dyxymelaka #teamfl #teamliana #dyxymurahmelaka #dyxycheras #dyxymelakatengah #dyxykuantan #dyxykelantan #dyxytestimoni #dyxyreview #dyxymurahori #dyxypulaupinang #dyxyjasin #dyxymelakasentral #codmelakatengah #utembandarmelaka #uitmalorgajah #uitmjasin #kymmelaka #dyxymasjidtanah #dyxybukitrambai #dyxyjelutong

DULU MUKA KUSAM SAMPAI MALASNYAA NAK KELUAR RUMAH?
Haaaa, tapi sekarang dengan ada nya Bccream ni terus muka berseri-seri. Glowinggg giteww! Meh tengok feedback customer kita ni โœจ๐Ÿ˜Œโœจ "Saya dah try, sangat berpuas hati, tak sampai 5 minit dah siap. Muka glowing je. Fresh sangat. TAKNAK CARI LAIN DAH!" Bccream dengan facemist green tea memang buat muka kita glowing and fresh je tau. Sape dah try memang confirm tahu best dia mcamana. Confirm jatuh cinta bertimpa timpa ni ๐Ÿ™ˆ

Feedback DYXYcosmetics ni hampir 160K. Semua berpuas hati. Yang paling best, ada yang excited sangat cuba. Lepas tu tak sampai sebulan cari kita lagi. Rupanya nak repeat order dekat kakak, adik, mak pulak. ๐Ÿ˜Žโœจ Awak awak kat luar masih ragu ragu? Jom cantik dengan dyxy โœจ. Nak order pun boleh tau ๐Ÿ’—

Whatsapp 0172394518
#dyxymurah #dyxyklcc #dyxynilai #dyxysetasyallieainadanbccreamnaturalbeige #dyxycosmetic #dyxypenang #dyxycodpenang #dyxyperlis #dyxymelaka #teamfl #teamliana #dyxymurahmelaka #dyxycheras #dyxymelakatengah #dyxykuantan #dyxykelantan #dyxytestimoni #dyxyreview #dyxymurahori #dyxypulaupinang #dyxyjasin #dyxymelakasentral #codmelakatengah #utembandarmelaka #uitmalorgajah #uitmjasin #kymmelaka #dyxymasjidtanah #dyxybukitrambai #dyxyjelutong

ADA WARNA YG HOT2 JEEE

Sexy Nude - Nude
Flirty Me - Pink
Cherry Red - Red

Haa tak susah pun nak tengok beza warna dia. Yg susahnya time nak pilih nak beli yg mana sebab hati berkenan kat tiga2 tu. Hehe ๐Ÿ˜‚

Semua warna cantik2. Serius!
Jom try.. ๐Ÿ˜‰

Whatsapp 0172394518
#dyxymurah #dyxynilai #dyxyseremban #dyxysetasyallieainadanbccreamnaturalbeige #dyxycosmetic #dyxypenang #dyxycodpenang #dyxyperlis #dyxymelaka #teamfl #teamliana #dyxymurahmelaka #dyxycheras #dyxymelakatengah #dyxykuantan #dyxykelantan #dyxytestimoni #dyxyreview #dyxymurahori #dyxypulaupinang #dyxyjasin #dyxymelakasentral #codmelakatengah #utembandarmelaka #uitmalorgajah #uitmjasin #kymmelaka #dyxymasjidtanah #dyxybukitrambai #dyxyjelutong

ADA WARNA YG HOT2 JEEE

Sexy Nude - Nude
Flirty Me - Pink
Cherry Red - Red

Haa tak susah pun nak tengok beza warna dia. Yg susahnya time nak pilih nak beli yg mana sebab hati berkenan kat tiga2 tu. Hehe ๐Ÿ˜‚

Semua warna cantik2. Serius!
Jom try.. ๐Ÿ˜‰

Whatsapp 0172394518
#dyxymurah #dyxyseremban #dyxykualalumpur #dyxysetasyallieainadanbccreamnaturalbeige #dyxycosmetic #dyxypenang #dyxycodpenang #dyxyperlis #dyxymelaka #teamfl #teamliana #dyxymurahmelaka #dyxycheras #dyxymelakatengah #dyxykuantan #dyxykelantan #dyxytestimoni #dyxyreview #dyxymurahori #dyxypulaupinang #dyxyjasin #dyxymelakasentral #codmelakatengah #utembandarmelaka #uitmalorgajah #uitmjasin #kymmelaka #dyxymasjidtanah #dyxybukitrambai #dyxyjelutong

ADA WARNA YG HOT2 JEEE

Sexy Nude - Nude
Flirty Me - Pink
Cherry Red - Red

Haa tak susah pun nak tengok beza warna dia. Yg susahnya time nak pilih nak beli yg mana sebab hati berkenan kat tiga2 tu. Hehe ๐Ÿ˜‚

Semua warna cantik2. Serius!
Jom try.. ๐Ÿ˜‰

Whatsapp 0172394518
#dyxymurah #dyxyampang #dyxyklcc #dyxysetasyallieainadanbccreamnaturalbeige #dyxycosmetic #dyxypenang #dyxycodpenang #dyxyperlis #dyxymelaka #teamfl #teamliana #dyxymurahmelaka #dyxycheras #dyxymelakatengah #dyxykuantan #dyxykelantan #dyxytestimoni #dyxyreview #dyxymurahori #dyxypulaupinang #dyxyjasin #dyxymelakasentral #codmelakatengah #utembandarmelaka #uitmalorgajah #uitmjasin #kymmelaka #dyxymasjidtanah #dyxybukitrambai #dyxyjelutong

Hai uallss ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ Nak bagi tahu ni

VitC - untk tingkatkan antibodi dan cepatkan pertumbuhan tisu

Alfafa - Kurangkan alergic dan keradangan resdung

ESP - Protein untuk baiki balik kulit yang disebabkan keradangan

Nak dapatkan produk Shaklee?

http://www.wasap.my/60123758187

#shakleemelaka #shaklee #shakleemurah #espshaklee #vitaminCshaklee #vitaminEshaklee #shakleeterbaik #shakleemerlimau #merlimau #uitmjasin #politeknikmerlimau #pengedarshaklee #supplementshaklee #vitamin

Dua tiga hari ni jerawat rajin bercucuk tanam kat muka.
Banyak berangan ke? Eh tak, stress kot. ๐Ÿ˜…

Bila belek muka depan cermin, makin stress jadinya. ๐Ÿ˜ฉ

Tapi.. Makin dia muncul, makin rajin aku spray air hijau yg ajaib ni.
Ajaib sangat ni... ๐Ÿ˜ฑ

Sehari dua je, lepas tu jerawat terus hilang. Macam tak percaya juga mula mula.

Tapi bila dia timbul lagi, aku spray lagi.. Timbul, spray. Timbul, spray. Tak sempat dia nak berbuah dengan jayanya. ๐Ÿ˜…

Ni serius weh, tak tipu!
Dah lah kecutkan jerawat, bekas jerawat pun tak ada.
And yes, I would recommend air hijau ni kat sesiapa yg ada masalah jerawat. Sangat membantu.

Whatsapp 0172394518
#dyxymurah #dyxyseremban #dyxynegeri9 #dyxysetasyallieainadanbccreamnaturalbeige #dyxycosmetic #dyxypenang #dyxycodpenang #dyxyperlis #dyxymelaka #teamfl #teamliana #dyxymurahmelaka #dyxycheras #dyxymelakatengah #dyxykuantan #dyxykelantan #dyxytestimoni #dyxyreview #dyxymurahori #dyxypulaupinang #dyxyjasin #dyxymelakasentral #codmelakatengah #utembandarmelaka #uitmalorgajah #uitmjasin #kymmelaka #dyxymasjidtanah #dyxybukitrambai #dyxyjelutong

Y.E.S SALE sedang berlangsung! Sehingga 31/12/17โ€ผ๏ธ
.
Jom cepat grab. Nak lagi jimat boleh ajak share2 dengan kawan2 uolss! ๐Ÿ™Žโ€โ™€๏ธ๐Ÿ™Žโ€โ™€๏ธ
.
Pleated Palazzo
Beli 2 - RM70
________________________
Available for walk-in customer & online purchase
Online purchase : @thelurvefashion_catalogue
017-294 6862 (whatsapp only)
_________________________
The Lurve Fashion Boutique:
JC 114, BMU2 Bandar Baru Merlimau Utara, Melaka
.
๐Ÿ“waze : thelurvefashion Merlimau .
โ˜Ž๏ธ 06-263 2487 (boutique)
Operation time : 11am-7pm
#butikmelaka #merlimau #politeknikmerlimau #pmm #uitmjasin #sayajualblouse

Y.E.S SALE sedang berlangsung! Sehingga 31/12/17โ€ผ๏ธ
.
Jom cepat grab. Nak lagi jimat boleh ajak share2 dengan kawan2 uolss! ๐Ÿ™Žโ€โ™€๏ธ๐Ÿ™Žโ€โ™€๏ธ
.
Koleksi Handbag
2 - RM80
________________________
Available for walk-in customer & online purchase
Online purchase : @thelurvefashion_catalogue
017-294 6862 (whatsapp only)
_________________________
The Lurve Fashion Boutique:
JC 114, BMU2 Bandar Baru Merlimau Utara, Melaka
.
๐Ÿ“waze : thelurvefashion Merlimau .
โ˜Ž๏ธ 06-263 2487 (boutique)
Operation time : 11am-7pm
#butikmelaka #merlimau #politeknikmerlimau #pmm #uitmjasin #sayajualblouse #sayajualbag

๐Ÿ’•MATTE LIPSTICK DYXY
~ Moist matte lipstick
.
AVAILABLE FOR 3 COLOURS ๐Ÿ˜
๐Ÿ”ฅSexy Nude
๐Ÿ”ฅFlirty Me
๐Ÿ”ฅCherry Red
.
.
๐Ÿ’„Moistkan bibir walaupun matte
๐Ÿ’„Long lasting tahan lama lebih dr 8 jam
๐Ÿ’„Selesa pakai dan kurang melekat pada cawan
๐Ÿ’„ Bau fruity yang wangi
๐Ÿ’„ Kombinasi colour yang menarik dan sesuai utk semua warna kulit.
.
Ready Stock โœ”
.
.
.
โš  LIMITED OFFER FOR LIMITED TIME ONLY!
๐Ÿ™‹ Jom dapatkan set combo TERLAJAK LARIS niii SEKARANG! Confirm tak cari lain โค๐Ÿ’‹
.
Whatsapp cepat! ๐Ÿ“ฒ 017-6982464
Cepat grab 1 set!!!
Boleh post ๐Ÿ“ซdi serata negeri .just let me know
#dyxykl #dyxymelaka #dyxymelakatengah #dyxysabah #utem #codutem #uitmmelaka #uitmlendu #uitmjasin
#dyxyselangor
#greenteafacemist
#dyxyfacemistgreentea
#dyxymurah
#dyxymalaysia
#bccream
#dyxytestimoni
#dyxygreenteafacemist
#dyxyfacemistgreentea
#dyxybccreambydyana
#bccreambydyana
#dyxygreenteafacemist
#teamFL

Wokeh ini hari kita nak cakap pasal MINDSET.
3 mindset orang berjaya untuk kita amalkan๐Ÿ™†
1. Orang berjaya suka membantu orang lain turut berjaya, bukan nk menjatuhkan๐Ÿ˜ค.
.
Mindset berjaya adalah korang yang nak tengok orang lain pun berjaya sama-sama๐Ÿ™Œ๐Ÿป. Kalau tengok orang lain yang gagal atau dalam kesedihan, koranglah yang akan pergi dan bagi kata-kata semangat . ๐Ÿ‘๐Ÿ’ช
.
Orang berjaya tahu bahawa lebih ramai yang kita bantu๐Ÿ˜š, satu hari nanti ramai juga akan datang membantu kita waktu kita memerlukan๐Ÿ™‹๐Ÿปโ€โ™‚๏ธ. Membantu pun kenalah dengan ikhlas dan tak mengharapkan balasan๐Ÿ™‡, sebab kita akan rasa bahawa rezeki kejayaan sebenarnya adalah milik semua orang dan bukan tersimpan untuk kita jeโœŒ๐Ÿป๏ธ.
.
Perasaan ni yg akan membuatkan kita lebih bersyukur๐Ÿ‘pada pemberian rezeki dan melihat bahawa rezeki itu banyak di luar sana untuk mereka yang berusaha secara istiqamah๐Ÿ”ฅ.
.
In shaa Allah. โ˜๐ŸปTunggu yang ke-2 pulak ya nanty sis post.๐Ÿ™‡ Tunggu kayyy guys ๐Ÿ‘
๐Ÿ’ถ๐Ÿ’ถBerniaga jadi lebih mudah dengan #tekniksemakphone by #businessacademy360. Pm untuk bermula bertanya atau menjadi business partner ๐Ÿ˜๐Ÿ‘ ASYIKINJAAFAR ๐Ÿ™‡
0136063161โ˜
0136063161โ˜
#businessacademy360 #tekniksemakphone #ba360emerald #nsxhonda #AsyikinJaafarYoungMillionaire # #millionaire #lifestyle #businesspartner #bisnes #bisnesonline #onlinebusiness #uitm #UitmJasin #jasinhorahorey #mindset #part1 #tungguyanglain #siscuba #yakinpadadirisendiri

DYXY BRUSH๐Ÿ˜
** Sebagai pengetahuan, ada 2 jenis bristle yang digunakan pada brush.
BRISTLE adalah istilah " Bulu " untuk kuas.

SYNTETHIC BRISTLE
----------------
Disebut juga bulu sintetik & pastinya bukan dibuat dari bulu binatang...
Katerianya adalah : ๐ŸŽˆDibuat daripada NYLON ( pada umumnya ) & TYLON ( contoh : Ecotools )
๐ŸŽˆPenampakkanye BERKILAT.
๐ŸŽˆWarnanya pelbagai.
๐ŸŽˆPerawatannya mudah kerana tidak menyerap pigmen @ air.
๐ŸŽˆPengunaanya lebih sesuai untuk aplikasi makeup cair seperti foundation kerana tidak menyerap banyak cairan.
๐ŸŽˆRelatif lebih lembut. Tapi, Semakin LEMBUT Semakin MAHAL

Whatsapp 0172394518
#dyxymurah #dyxyampang #dyxycheras #dyxysetasyallieainadanbccreamnaturalbeige #dyxycosmetic #dyxypenang #dyxycodpenang #dyxyperlis #dyxymelaka #teamfl #teamliana #dyxymurahmelaka #dyxycheras #dyxymelakatengah #dyxykuantan #dyxykelantan #dyxytestimoni #dyxyreview #dyxymurahori #dyxypulaupinang #dyxyjasin #dyxymelakasentral #codmelakatengah #utembandarmelaka #uitmalorgajah #uitmjasin #kymmelaka #dyxymasjidtanah #dyxybukitrambai #dyxyjelutong

assalamualaikum semua.. Kita nk bg foundation nie percuma..Agak2 ade x yg nk try foundation huna nie??? #hunafabulousfoundation #hunatelokmas #hunabandarmelaka #hunamerlimau #hunajasin #hunauitm #uitmjasin

Y.E.S SALE sedang berlangsung! Sehingga 31/12/17โ€ผ๏ธ
.
Jom cepat grab. Nak lagi jimat boleh ajak share2 dengan kawan2 uolss! ๐Ÿ™Žโ€โ™€๏ธ๐Ÿ™Žโ€โ™€๏ธ
.
________________________
Available for walk-in customer & online purchase
Online purchase : @thelurvefashion_catalogue
017-294 6862 (whatsapp only)
_________________________
The Lurve Fashion Boutique:
JC 114, BMU2 Bandar Baru Merlimau Utara, Melaka
.
๐Ÿ“waze : thelurvefashion Merlimau .
โ˜Ž๏ธ 06-263 2487 (boutique)
Operation time : 11am-7pm
#butikmelaka #merlimau #politeknikmerlimau #pmm #uitmjasin #sayajualblouse

Hai Bro-Bro kat luar sane. Walaupun kotak2 berbunga2 tak semestinya bro-bro tak boleh pakai tau. Aweks-aweks kat luar sane suke yang hati bro-bro semua berbunga2 mcm taman.
Dalam hati ada tamannn...hehhe
.
013.6344.208
1x Rm35 postage Rm7
2x Rm70 free postage
Lots of love ๐Ÿ˜š๐Ÿ˜š๐Ÿ˜š
.
#hunaofficial #hunafeedback #hunalover #hunaglowingbar #teamHUNA #sayajual #sayajualmurah #bazarpaknil #jerawat #pmm #acne #trustedseller #uitmlendu #uitmjasin #uitmmelaka #mmumelaka #skincare #melaka #utem #pmm #mp_dexato #aienshoppegram #orked.co #sallyvendorboutique #melakavendor #kuim #melakaboutique #shawlstories

Selamat pgi guys..semoga dimurahkan rezeki hari ini...
#bawalmaniktabur
#shahalam
#bukitjalil
#kelantanese
#uitmjasin
#sayapakaisayajual
๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ

Alhamdulillah.
Customer dari Tanjung Karang , Selangor puas hati dengan bag puma kami ni.
Terima kasih berurusan dengan kami.
.
#sezacollectionfeedback
#bagpuma
#bagpumamalaysia
#pumamy
#pumamalaysia
#pumamalaysiamurah
#originalpuma
#slingbaglelaki
#slingbaglelakimurah
#johordarultakzim
#melakabutik
#uitmjasin
#bazaarpaknil

Most Popular Instagram Hashtags