#uitmck

3664 posts

TOP POSTS

Majlis Ramah Mesra dan Sambutan Hari Raya bersama Pengurusan UiTM
Pada 24/07/17 bertempat di UiTM Cawangan Kelantan, Kampus Kota Bharu.

#UiTMdiHatiKu
#UiTMCK
#MPP16/17

Keputusan semasa untuk hari ini (10/3/2017).
#UiTMCK

#Repost @jspuitmck with @repostapp
・・・
Buletin SAF 2017. Berikut merupakan antara keputusan pd hari ini. Nantikan berita seterusnya... #saf2017 #jspuitmck #majulahsukanuntukuitm

Tahniah semua siblings @hac_uitmk .. keep it up the good work .. #makm
#uitmck

Kawan-kawan baru di uitm mache .

#uitmmache
#uitmck

Majlis Pra Graduan UiTM...
#uitmmachang #UiTMCK

Done exam πŸ™ŒπŸ™ŒπŸ™Œ
.
.
.
#uitmck
#mathstudent
#cs249

Done assessment painting

Leisure Pleasure
Oil paint on Canvas
61Γ—91.6 cm

#ambigous
#shapestudy
#secondsemester
#fineartstudent
#uitmck

Petangggg 😎😎😎 #fnmz #uitmck #panaihlitlit

MOST RECENT

Majlis Ramah Mesra dan Sambutan Hari Raya bersama Pengurusan UiTM
Pada 24/07/17 bertempat di UiTM Cawangan Kelantan, Kampus Kota Bharu.

#UiTMdiHatiKu
#UiTMCK
#MPP16/17

Student #UITMCK ada yang berminat nak COD product dyxy ?? #teamfara
#teamdyxy
#dyxybccream
#dyxyfacemistgreentea

Done exam πŸ™ŒπŸ™ŒπŸ™Œ
.
.
.
#uitmck
#mathstudent
#cs249

Whatsapp for order 😊
014-5107813
.
Setiap tempahan mesti dibuat atleast 3days before the date 😊
#chocokb #chocolatebouquetkb #kelantan #kotabharu #chocolatebouquet #chocolatebouquetmurah #bakerykb #catering #cateringkb #maher #kmkt #uitmck #umk

Whatsapp for order 😊
014-5107813
.
Setiap tempahan mesti dibuat atleast 3days before the date 😊
#chocokb #chocolatebouquetkb #kelantan #kotabharu #chocolatebouquet #chocolatebouquetmurah #bakerykb #catering #cateringkb #maher #kmkt #uitmck #umk

Seriussss weyyy.. cantik x lepas pakai PipiPink blusher ni? Sesuai sgt kn untuk makeup harian sbb boleh guna kat mana mana je.. dap dap je tau . PipiPink ni didatangi dengan saiz yang mudah dibawa kecik comel je.. tp isinya guna 2-3 bulan pun boleh , jimat sgt sgt.. mmg wajib ada dalam beg ni. Nampak x mcm mana wrna dia tu.. sgt ntural kan? Memberi rona merah jambu yang kelihatan semulajadi pada wajah .. packaging baru botol bewarna pink limited edition tau. Jum dapatkan. .
..
.
Siapa nak order terus WhatsApp 0179642631 sbb DM mmg xsempat nak baca.. kalau trus WhatsApp InsyaAllah boleh blas secepatnya .
Selain tu korang juga boleh dapatkan dari agent dan stokis berdekatan dengan korang.. comment je korang area mana.. nanti agent kami sepantas kilat akn respon ☺😜.
.
Untuk feedback dan testimoni serta video tutorial penggunaan PipiPink sila click #pipipinkfamirafaa #pipinkstickblusher #pipipink . .
Siapa tak jatuh cinta lpas tengok mmg tipuuu laa.. hikhikhik .. ❀.
.
.
#pipipink #pipipinkblusherstick #blusher #uitmck #pipipinkkelantan #pipipinkmachang

Incomplete. Separuh lagi tak ada 😌
Throwback semester 3 πŸ€—
#im110 #uitmck #uitmkelantan #fpm #standtogether

πŸ’πŸ’i'm not ready for tomorrow.. .
.
.
#uitmck
#2morepapers
#xsabarnakbalik

Most Popular Instagram Hashtags