#uitmck

3765 posts

TOP POSTS

Kawan-kawan baru di uitm mache .

#uitmmache
#uitmck

Done assessment painting

Leisure Pleasure
Oil paint on Canvas
61Γ—91.6 cm

#ambigous
#shapestudy
#secondsemester
#fineartstudent
#uitmck

Dah tak lama dah nk berpisah ng semua . #uitmck

Baju merah,buat abang marah!!🐯
#sekkitojangeipecoh
#sriarjuna
#uitmck
#cuteuitm

GirlsπŸŽˆπŸ’žπŸ’•
#throwback #mds2017 #uitmck #machester #uitmmachang

Tahniah team UiTM Kelantan Johan Acara Perbarisan KARiSMA XXIV πŸ‘πŸΌ #KARiSMAXXIV
#KarismaPerlis
#UiTMCK

Memasang perangkap di dalam hutan, Ya Allah syukur sangat dpt join kem hutan ni dapat bnyk sngt pngalaman yg di ajar oleh team2 PGA

Pengalaman yg xblh di beli dmana2
#KemHutan #UrusSetia #SuksisSenior #Uitmck

Majlis Perasmian KARiSMA XXIV 2017 yang disempurnakan oleh DYMM Raja Perlis Tuanku Syed Sirajuddin Putra Jamalullail pada 13/08/2017 di Dewan Seri Semarak, UiTM Perlis
#KARiSMAPerlis
#KARiSMAXXIV
#UiTMCK

MOST RECENT

Phewww... Baru lepas COD sebotol OSTEMATRIX SHAKLEE untuk Mak Mertua Tuan Saif di Tanah Merah.

Repeat order!

Mak kata bila makan Ostematrix ni, lega betul tulang bahu mak yang patah sebab accident hari tu.

Badan pun rasa segar bertenaga dan penghadaman pun lancar jew.

Orang lain dah berShaklee, awak bila lagi? =)
.
http://www.wasap.my/60139057153
http://www.wasap.my/60139057153
http://www.wasap.my/60139057153
.
Mama Humaira's Shaklee Online
#empayarsihatceria #shakleekelantan #shakleemachang #shakleekualakrai #shakleetanahmerah #shakleemurah #shaklee #uitm #uitmmachang #uitmck #politeknikkotabharu #koklanas #husm #kualakrai #kubangkerian #machang #tanahmerah #uitmpuncakperdana #uitmpuncakalam #uitmshahalam #uitmpp #uitmseriiskandar #uitmdungun #dungun #gurumuda
#kurusshaklee #cantik #detox #jerawat #pecahlemak

Sekali lg nk diingatkan bahawa tarikh last order untuk choc bouquet ni sampai 31/8 ni je guyss! Haa yg mana nk buat suprise untk org yg tersayang tu bolehla whatsapp kita deal harga sampai jadi! πŸ€—
.
Whatsapp for order:
πŸ“²014-5107813
.
Setiap tempahan mesti dibuat atleast 3days before the date 😊
#chocokb #chocolatebouquetkb #kelantan #kotabharu #chocolatebouquet #chocolatebouquetmurah #bakerykb #catering #cateringkb #maher #kmkt #uitmck #umk

Ini antara feedback vitamin c

Tak rugi grab vitamin c, sebab 1 botol ada 180 tablet dan tahan 6 bulan. Hanya dengan harga rm xx.xx

Dalam satu botol vitamin c anda dapat bnyak manfaat nya : βœ”Parut jerawat makin pudar
βœ”Kulit berminyak hilang
βœ”Sunburn
βœ”Kuatkan sistem imun ( demam @ selesema dapat diatasi )
βœ”Cantikkan kuku
βœ”Kulit semakin cerah
βœ”Luka cepat sembuh
βœ”Resdung hilang

I'm your trusted sid

011-1.2991.394
#shakleemurah #shakleekotabharu #shakleepasirmas #shakleemachang
#shkleepasirputih
#uitmmachang
#uitmck
#vitaminc
Vitaminmurah
#jerawat
#parutjerawat #putih #gebu

Delivery harini πŸš—πŸš—
Happy suprise!! 🎊
Thankyou sudi order dgn kami πŸ€—
.
P/s : pergi check depan pintu rumah masing2 mana tau kot2 ada yg terkena😜
.
Whatsapp for order:
πŸ“²014-5107813
.
Setiap tempahan mesti dibuat atleast 3days before the date 😊
#chocokb #chocolatebouquetkb #kelantan #kotabharu #chocolatebouquet #chocolatebouquetmurah #bakerykb #catering #cateringkb #maher #kmkt #uitmck #umk

Semoga istiqamah dalam melalukan perkara yang baik πŸ’ͺ🏻 .
Sister semua dah dapatkan belum bawal khayla & bawal nana? Dedua dah nak habis! So jom dapatkan sekarang 😍❀️ .
#ASbawalKhayla
#ASbawalNana #bawalchiffonbubble
#bawalbidang50 #bawallabuhmurah #usmkk #uitmck #umk #unisza #aurainsta #aurainstabatch12

Few colours left! Ha rugi sapa tk dapatkan cepat2. .
DANN BERITA PALING BAIK 😍😍 Kod 07 kegilaan ramai dah restock! 4 helai je haaa siapa cepat dia dapat. Ws sis cepat2 sebelum semua habis k? .
Beli 3 dan dapatkan freegift 😍✨🌸 #ASbawalKhayla #aisyashoppeteam #aisyabidadaries #bawalchiffonbubble #bawalbidang50 #aurainsta #aurainstabatch12 #usmkk #uitmck #umk #kelantan

Gla complex shaklee yang terbaik kerana setiap kapsul mengandungi lebih 300mg GLA yang mana ianya adalah sumber terbaik omega-6.
.
.
Ianya digabungkan dengan minyak sunflower dan vitamin e untuk meningkatkan keberkesanan dan kestabilannya.
.
.
Yang penting ianya srmulajadi, malah dicadangkan consume gla dari consume pain killer yang lebih merbahaya kalau selalu diambil.
.
.
Jom grab sekarang.. Ada PROMOSI sempena bulan kemerdekaan.😘
.
.
I'm your trusted sid

011-1.2991.394

#shaklee #shakleepasirmas #shakleekotabharu #shakleemachang #shakleepasirputeh #uitm #uitmmachang #uitmck #murah #shakleemurah #glacomplex #painkiller #senggugut #period #periodtakteratur #hormontakstabil #vitaminmurah #vitaminc #vitamine #coklat #dibndib #whyishaklee

"Tudung maintain dari pagi sampai lah malam, xpanas, senang bentuk,boleh buat banyak style"- customer shaz
.
Alhamdulillah terima kasih sister beli bawal khayla dengan kami ✨ .
#ASbawalKhayla #aisyashoppeteam #aisyabidadaries #aisyashoppefeedback
#bawalchiffonbubble #bawalbidang50 #bawalmurah #usmkk #uitmck #umk #aurainsta #aurainstabatch12

Most Popular Instagram Hashtags