#uitmbertam

MOST RECENT

Salam saya nak share
Kenapa ramai sangat terkejut bila Sis cakap Vitamin C Shaklee ni ada
🌸180 biji
🌸Tahan 6 bulan
🌸Harga RM xx ja bukan RM xxx.
🌸Bersifat sustained released pulak tu 😂
.
Dan yang paling penting it's the ONLY Vitamin yang bersifat sustained released. 😘 .
Sustained released ni maksudnya every hour, sebanyak 100mg akan direleasedkn dalam badan. Vita C Shaklee ni ada 500mg. So, cukup bekal Vitamin C dalam badan untuk 5 jam.
.
Kalau vitamin biasa yang lain. Semuanya akan direleased at one time. Rugi tak?
Dah la badan kita perlukan VitaminC all the time kan?
.
KELEBIHAN VITAMIN C
🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸
.
❤Cerahkan kulit.
❤Jerawat degil
❤Jerawat pasir
❤Sunburn
❤Kulit sensitif
❤Ekzema
❤Resdung
❤Kurangkan simptom demam.
❤Kulit lebih GEBU
❤Kulit lebih LEMBUT
❤Melembapkan kulit
❤Kurangkan garis kedutan wajah.
❤Tona lebih sekata ❤Kulit lebih muda
❤Hasilkan kolagen dalam badan.
❤Kurangkan selesema
❤Gantikan tisu rosak
❤Sembuhkan luka
❤LEBATKAN rambut
❤Kawal KELEMUMUR
❤Kawal RAMBUT GUGUR
❤Elak UBAN
❤Rendahkan DARAH TINGGU
❤Rendahkan paras INSULIN
❤Halang serangan JANTUNG
❤Kawal DIABETIS.

Banyak kan benefit dia?

Jangan fikir lagi. Boleh contact saya ye ( 019-5734289 )
.
.
#projekbuatduit
#teampermata2018
#imiracle
#shakleekulim #shakleekepalabatas #bisnesshaklee #onlinebusiness #proteje #setdiet #setcantik #setmenyusu #sethamil #jombuatduit #duit #hutang #shakleemalaysia #shakleepenaga #uitmbertam #usmbertam #nakbiznes #terlajaklaris #missfazura #pipimerah #codshaklee #imiracle #bukitmertajam #juru #bukitminyak #alma #mengkuang #perda

Salam saya nak share
Kenapa ramai sangat terkejut bila Sis cakap Vitamin C Shaklee ni ada
🌸180 biji
🌸Tahan 6 bulan
🌸Harga RM xx ja bukan RM xxx.
🌸Bersifat sustained released pulak tu 😂
.
Dan yang paling penting it's the ONLY Vitamin yang bersifat sustained released. 😘 .
Sustained released ni maksudnya every hour, sebanyak 100mg akan direleasedkn dalam badan. Vita C Shaklee ni ada 500mg. So, cukup bekal Vitamin C dalam badan untuk 5 jam.
.
Kalau vitamin biasa yang lain. Semuanya akan direleased at one time. Rugi tak?
Dah la badan kita perlukan VitaminC all the time kan?
.
KELEBIHAN VITAMIN C
🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸
.
❤Cerahkan kulit.
❤Jerawat degil
❤Jerawat pasir
❤Sunburn
❤Kulit sensitif
❤Ekzema
❤Resdung
❤Kurangkan simptom demam.
❤Kulit lebih GEBU
❤Kulit lebih LEMBUT
❤Melembapkan kulit
❤Kurangkan garis kedutan wajah.
❤Tona lebih sekata ❤Kulit lebih muda
❤Hasilkan kolagen dalam badan.
❤Kurangkan selesema
❤Gantikan tisu rosak
❤Sembuhkan luka
❤LEBATKAN rambut
❤Kawal KELEMUMUR
❤Kawal RAMBUT GUGUR
❤Elak UBAN
❤Rendahkan DARAH TINGGU
❤Rendahkan paras INSULIN
❤Halang serangan JANTUNG
❤Kawal DIABETIS.

Banyak kan benefit dia?

Jangan fikir lagi. Boleh contact saya ye ( 019-5734289 )
.
.
#projekbuatduit
#teampermata2018
#imiracle
#shakleekulim #shakleekepalabatas #bisnesshaklee #onlinebusiness #proteje #setdiet #setcantik #setmenyusu #sethamil #jombuatduit #duit #hutang #shakleemalaysia #shakleepenaga #uitmbertam #usmbertam #nakbiznes #terlajaklaris #missfazura #pipimerah #codshaklee #imiracle #bukitmertajam #juru #bukitminyak #alma #mengkuang #perda

Salam saya nak share
Kenapa ramai sangat terkejut bila Sis cakap Vitamin C Shaklee ni ada
🌸180 biji
🌸Tahan 6 bulan
🌸Harga RM xx ja bukan RM xxx.
🌸Bersifat sustained released pulak tu 😂
.
Dan yang paling penting it's the ONLY Vitamin yang bersifat sustained released. 😘 .
Sustained released ni maksudnya every hour, sebanyak 100mg akan direleasedkn dalam badan. Vita C Shaklee ni ada 500mg. So, cukup bekal Vitamin C dalam badan untuk 5 jam.
.
Kalau vitamin biasa yang lain. Semuanya akan direleased at one time. Rugi tak?
Dah la badan kita perlukan VitaminC all the time kan?
.
KELEBIHAN VITAMIN C
🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸
.
❤Cerahkan kulit.
❤Jerawat degil
❤Jerawat pasir
❤Sunburn
❤Kulit sensitif
❤Ekzema
❤Resdung
❤Kurangkan simptom demam.
❤Kulit lebih GEBU
❤Kulit lebih LEMBUT
❤Melembapkan kulit
❤Kurangkan garis kedutan wajah.
❤Tona lebih sekata ❤Kulit lebih muda
❤Hasilkan kolagen dalam badan.
❤Kurangkan selesema
❤Gantikan tisu rosak
❤Sembuhkan luka
❤LEBATKAN rambut
❤Kawal KELEMUMUR
❤Kawal RAMBUT GUGUR
❤Elak UBAN
❤Rendahkan DARAH TINGGU
❤Rendahkan paras INSULIN
❤Halang serangan JANTUNG
❤Kawal DIABETIS.

Banyak kan benefit dia?

Jangan fikir lagi. Boleh contact saya ye ( 019-5734289 )
.
.
#projekbuatduit
#teampermata2018
#imiracle
#shakleekulim #shakleekepalabatas #bisnesshaklee #onlinebusiness #proteje #setdiet #setcantik #setmenyusu #sethamil #jombuatduit #duit #hutang #shakleemalaysia #shakleepenaga #uitmbertam #usmbertam #nakbiznes #terlajaklaris #missfazura #pipimerah #codshaklee #imiracle #bukitmertajam #juru #bukitminyak #alma #mengkuang #perda

SALES TODAY!!! 019-5734289
.
.
Beauty SET
.
ESP (TAHAN DUA BULAN ‼)
• memperbaiki parut
• memperbaharui sel kulit rosak
• melembabkan kulit
• mencerahkan kulit
• menjadikan tona kulit sekata .

Vitamin C (TAHAN 6 BULAN ‼)
• menghasilkan kolagen
• mengecutkan jerawat
• menghalang sinaran UV
• anti penuaan melambatkan kedutan
• mengurangkan kesan sunburn
• menyembuhkan luka
• meningkatkat imune bagi mereka yg eczema dan resdung
• menjadikan kulit flawless
.

COLLAGEN POWDER (tahan 2 minggu)
~ bertindak pantas secara pantas berkesan seawal 5 HARI SAHAJA
~ mengecilkan pori pori
~ menganjalkan wajah
~ menegangkan kedutan dan garis halus
~ meningkatkan kelembapan kulit.
.
.
.
#projekbuatduit
#teampermata2018
#imiracle
#shakleekulim #shakleekepalabatas #bisnesshaklee #onlinebusiness #setdiet #setcantik #setmenyusu #sethamil #jombuatduit #duit #hutang #shakleemalaysia #shakleepenaga #uitmbertam #usmbertam #nakbiznes #terlajaklaris #bulanpuasa #ramadhan #codshaklee #bukitmertajam #juru #bukitminyak #alma #mengkuang #perda

SALES TODAY!!! 019-5734289
.
.
Beauty SET
.
ESP (TAHAN DUA BULAN ‼)
• memperbaiki parut
• memperbaharui sel kulit rosak
• melembabkan kulit
• mencerahkan kulit
• menjadikan tona kulit sekata .

Vitamin C (TAHAN 6 BULAN ‼)
• menghasilkan kolagen
• mengecutkan jerawat
• menghalang sinaran UV
• anti penuaan melambatkan kedutan
• mengurangkan kesan sunburn
• menyembuhkan luka
• meningkatkat imune bagi mereka yg eczema dan resdung
• menjadikan kulit flawless
.

COLLAGEN POWDER (tahan 2 minggu)
~ bertindak pantas secara pantas berkesan seawal 5 HARI SAHAJA
~ mengecilkan pori pori
~ menganjalkan wajah
~ menegangkan kedutan dan garis halus
~ meningkatkan kelembapan kulit.
.
.
.
#projekbuatduit
#teampermata2018
#imiracle
#shakleekulim #shakleekepalabatas #bisnesshaklee #onlinebusiness #setdiet #setcantik #setmenyusu #sethamil #jombuatduit #duit #hutang #shakleemalaysia #shakleepenaga #uitmbertam #usmbertam #nakbiznes #terlajaklaris #bulanpuasa #ramadhan #codshaklee #bukitmertajam #juru #bukitminyak #alma #mengkuang #perda

SALES TODAY!!! 019-5734289
.
.
Beauty SET
.
ESP (TAHAN DUA BULAN ‼)
• memperbaiki parut
• memperbaharui sel kulit rosak
• melembabkan kulit
• mencerahkan kulit
• menjadikan tona kulit sekata .

Vitamin C (TAHAN 6 BULAN ‼)
• menghasilkan kolagen
• mengecutkan jerawat
• menghalang sinaran UV
• anti penuaan melambatkan kedutan
• mengurangkan kesan sunburn
• menyembuhkan luka
• meningkatkat imune bagi mereka yg eczema dan resdung
• menjadikan kulit flawless
.

COLLAGEN POWDER (tahan 2 minggu)
~ bertindak pantas secara pantas berkesan seawal 5 HARI SAHAJA
~ mengecilkan pori pori
~ menganjalkan wajah
~ menegangkan kedutan dan garis halus
~ meningkatkan kelembapan kulit.
.
.
.
#projekbuatduit
#teampermata2018
#imiracle
#shakleekulim #shakleekepalabatas #bisnesshaklee #onlinebusiness #setdiet #setcantik #setmenyusu #sethamil #jombuatduit #duit #hutang #shakleemalaysia #shakleepenaga #uitmbertam #usmbertam #nakbiznes #terlajaklaris #bulanpuasa #ramadhan #codshaklee #bukitmertajam #juru #bukitminyak #alma #mengkuang #perda

APA KELEBIHAN DAN MANFAAT ESP?

1. Membantu menghilangkan PARUT JERAWAT
2. Membantu menjadikan kulit lebih berseri, menganjalkan kulit dan awet muda. 
3. Memberi rasa kenyang, sesuai untuk yang nak KURUS & maintain badan
4. Membekalkan #TENAGA berpanjangan
5. Meransang regenerasi kulit dan otot, mengurangkan kedutan
6. Mengelakkan tulang rapuh
7. Untuk kecantikan kulit dan RAMBUT
8. Memudarkan parut
9. Memberi tona kulit yang CERAH SEKATA
10. Rendah lemak, tanpa kolesterol
11. Diproses pada suhu rendah untuk menjaga kualiti protein
12. Mempercepat PEMULIHAN LUKA selepas pembedahan 
13. Membantu pembentukan sel- sel baru
14. Bertindak sebagai antioksidan
15. Membantu mengurangkan risiko #KANSER
16. Mempertingkatkan tahap #KOLESTEROL BAIK
17. Memelihara kesihatan jantung
18. Membantu mengurangkan #GASTRIK
19. Menghilangkan #JERAGAT
20. Membaiki masalah RAMBUT GUGUR dan beruban
21. Baik untuk hormon kerana kacang soya kaya dengan isoflavones
22. Mencegah osteoporosis
23. Sesuai untuk ibu mengandung, berpantang dan menyusu yang mahu menurunkan #berat badan
24. Milk booster, memekat dan membanyakkan SUSU IBU

Best kan ESP nih, banyak sangat khasiat sebab tu hot demand dan kita panggil dia, ALL IN ONE supplement!
.
Order now #maknjang_0125343854
.
.
#shakleesgpetani #shakleekulim #shakleebertam #shakleekepalabatas #bisnesshaklee #setdiet #setcantik #setmenyusu #vivix #jombuatduit #shakleemalaysia #shakleepenaga #uitmbertam #romadhon #sahur #nakbiznes #terlajaklaris #pipimerah #codshaklee #codshakleebertam #codshakleekepalabatas #imiracle #esp

APA KELEBIHAN DAN MANFAAT ESP?

1. Membantu menghilangkan PARUT JERAWAT
2. Membantu menjadikan kulit lebih berseri, menganjalkan kulit dan awet muda. 
3. Memberi rasa kenyang, sesuai untuk yang nak KURUS & maintain badan
4. Membekalkan #TENAGA berpanjangan
5. Meransang regenerasi kulit dan otot, mengurangkan kedutan
6. Mengelakkan tulang rapuh
7. Untuk kecantikan kulit dan RAMBUT
8. Memudarkan parut
9. Memberi tona kulit yang CERAH SEKATA
10. Rendah lemak, tanpa kolesterol
11. Diproses pada suhu rendah untuk menjaga kualiti protein
12. Mempercepat PEMULIHAN LUKA selepas pembedahan 
13. Membantu pembentukan sel- sel baru
14. Bertindak sebagai antioksidan
15. Membantu mengurangkan risiko #KANSER
16. Mempertingkatkan tahap #KOLESTEROL BAIK
17. Memelihara kesihatan jantung
18. Membantu mengurangkan #GASTRIK
19. Menghilangkan #JERAGAT
20. Membaiki masalah RAMBUT GUGUR dan beruban
21. Baik untuk hormon kerana kacang soya kaya dengan isoflavones
22. Mencegah osteoporosis
23. Sesuai untuk ibu mengandung, berpantang dan menyusu yang mahu menurunkan #berat badan
24. Milk booster, memekat dan membanyakkan SUSU IBU

Best kan ESP nih, banyak sangat khasiat sebab tu hot demand dan kita panggil dia, ALL IN ONE supplement!
.
Order now #maknjang_0125343854
.
.
#shakleesgpetani #shakleekulim #shakleebertam #shakleekepalabatas #bisnesshaklee #setdiet #setcantik #setmenyusu #vivix #jombuatduit #shakleemalaysia #shakleepenaga #uitmbertam #romadhon #sahur #nakbiznes #terlajaklaris #pipimerah #codshaklee #codshakleebertam #codshakleekepalabatas #imiracle #esp

APA KELEBIHAN DAN MANFAAT ESP?

1. Membantu menghilangkan PARUT JERAWAT
2. Membantu menjadikan kulit lebih berseri, menganjalkan kulit dan awet muda. 
3. Memberi rasa kenyang, sesuai untuk yang nak KURUS & maintain badan
4. Membekalkan #TENAGA berpanjangan
5. Meransang regenerasi kulit dan otot, mengurangkan kedutan
6. Mengelakkan tulang rapuh
7. Untuk kecantikan kulit dan RAMBUT
8. Memudarkan parut
9. Memberi tona kulit yang CERAH SEKATA
10. Rendah lemak, tanpa kolesterol
11. Diproses pada suhu rendah untuk menjaga kualiti protein
12. Mempercepat PEMULIHAN LUKA selepas pembedahan 
13. Membantu pembentukan sel- sel baru
14. Bertindak sebagai antioksidan
15. Membantu mengurangkan risiko #KANSER
16. Mempertingkatkan tahap #KOLESTEROL BAIK
17. Memelihara kesihatan jantung
18. Membantu mengurangkan #GASTRIK
19. Menghilangkan #JERAGAT
20. Membaiki masalah RAMBUT GUGUR dan beruban
21. Baik untuk hormon kerana kacang soya kaya dengan isoflavones
22. Mencegah osteoporosis
23. Sesuai untuk ibu mengandung, berpantang dan menyusu yang mahu menurunkan #berat badan
24. Milk booster, memekat dan membanyakkan SUSU IBU

Best kan ESP nih, banyak sangat khasiat sebab tu hot demand dan kita panggil dia, ALL IN ONE supplement!
.
Order now #maknjang_0125343854
.
.
#shakleesgpetani #shakleekulim #shakleebertam #shakleekepalabatas #bisnesshaklee #setdiet #setcantik #setmenyusu #vivix #jombuatduit #shakleemalaysia #shakleepenaga #uitmbertam #romadhon #sahur #nakbiznes #terlajaklaris #pipimerah #codshaklee #codshakleebertam #codshakleekepalabatas #imiracle #esp

The most beautiful things are not associated with money; they are memories and moments. If you don't celebrate those, they can pass you by. 🤗
.
.
.
.
.
#preciousmoments #nicemoments #goodmoments #uitmbertam #oneofmypreciousmoments #oneofmypreciousmomentsfromthebestday

My home away from home. 😁🤙🏻
.
.
.
.
.
#roommate #housemates #kolejalzahrawi #uitm #uitmbertam

3 jenis ni adalah set diet basic

3B

BINA
ESP: sebagai minuman protein untuk elak anda makan makanan2 lain ketika lapar dan sarapan yang kebanyakan makanan2 ni berlemak tinggi

BAKAR
LECITHIN: asid lemak baik yang akan melarutkan lemak2 dan kolesterol jahat dalam badan anda

BUANG
HERBLAX : sebagai agen detox yang sangat hebat. cuci usus dan meningkatkan mentabolisma tubuh.

Nota Tambahan : selain set diet basic anda perlu amalkan minum air putih 3L dan kawal kalori makanan anda.

Order 0194179980

#shakleesgpetani #shakleekulim #shakleebertam #shakleekepalabatas #bisnesshaklee #onlinebusiness #proteje #setdiet #setcantik #setmenyusu #sethamil #jombuatduit #shakleemalaysia #shakleepenaga #uitmbertam #usmbertam #nakbiznes #terlajaklaris #dsv #missfazura #codshaklee #codshakleebertam #codshakleekepalabatas #imiracle #comelpipimerah #babyctdk #gastrik #esp

3 jenis ni adalah set diet basic

3B

BINA
ESP: sebagai minuman protein untuk elak anda makan makanan2 lain ketika lapar dan sarapan yang kebanyakan makanan2 ni berlemak tinggi

BAKAR
LECITHIN: asid lemak baik yang akan melarutkan lemak2 dan kolesterol jahat dalam badan anda

BUANG
HERBLAX : sebagai agen detox yang sangat hebat. cuci usus dan meningkatkan mentabolisma tubuh.

Nota Tambahan : selain set diet basic anda perlu amalkan minum air putih 3L dan kawal kalori makanan anda.

Order 0194179980

#shakleesgpetani #shakleekulim #shakleebertam #shakleekepalabatas #bisnesshaklee #onlinebusiness #proteje #setdiet #setcantik #setmenyusu #sethamil #jombuatduit #shakleemalaysia #shakleepenaga #uitmbertam #usmbertam #nakbiznes #terlajaklaris #dsv #missfazura #codshaklee #codshakleebertam #codshakleekepalabatas #imiracle #comelpipimerah #babyctdk #gastrik #esp

3 jenis ni adalah set diet basic

3B

BINA
ESP: sebagai minuman protein untuk elak anda makan makanan2 lain ketika lapar dan sarapan yang kebanyakan makanan2 ni berlemak tinggi

BAKAR
LECITHIN: asid lemak baik yang akan melarutkan lemak2 dan kolesterol jahat dalam badan anda

BUANG
HERBLAX : sebagai agen detox yang sangat hebat. cuci usus dan meningkatkan mentabolisma tubuh.

Nota Tambahan : selain set diet basic anda perlu amalkan minum air putih 3L dan kawal kalori makanan anda.

Order 0194179980

#shakleesgpetani #shakleekulim #shakleebertam #shakleekepalabatas #bisnesshaklee #onlinebusiness #proteje #setdiet #setcantik #setmenyusu #sethamil #jombuatduit #shakleemalaysia #shakleepenaga #uitmbertam #usmbertam #nakbiznes #terlajaklaris #dsv #missfazura #codshaklee #codshakleebertam #codshakleekepalabatas #imiracle #comelpipimerah #babyctdk #gastrik #esp

All we learned was how to be strong 💪 #uitmpp #uitmbertam #uitmpermatangpauh #penang #memories #courage #havefaith

Most Popular Instagram Hashtags