#uitmbertam

12792 posts

TOP POSTS

Amazing things happen when you say yes.
Dah nak p bertam dah esok ๐ŸŽŠ๐ŸŽŠ
Sayonara @sitiaishahhx_ @dekyahh4814
#uitmpp #uitmbertam

hakakยฒ uitm kasi orientasi sikit budak ni ๐Ÿ˜‚ #penang #lit #uitmbertam

Gaya hidup seseorang bergantung kepada dirinya sendiri. Bagaimana dia mencorakkan jadual dan sisa sisa kehidupan nya di dunia yang sementara ini. Bukannya orang lain yang menentukan untukknya.
.
Jika kita dengar orang yang berjaya di luar sana, kehupan mereka permulaan sebelum berjaya bukanlah mudah yang kita sangka. Pasti banyak yang mereka telah lalui. Banyak juga yang mereka sudah rasai. Pahit manis dalam kehidupan adalah perkara biasa.
.
Jangan lihat seseorang apabila dia senang, apabila dia diatas, apabila dia sudah berjaya sekarang. Tetapi datanglah kepada dia, dan tanya BAGAIMANA MEREKA BERMULA. .
For business Purpose :
JEROME 012 873 6342

#RTempire
#BusinessSchoolClub
#Poliku
#Kuching
#DareToDream
#JeromeYoungMillionaire
#ProjekIncomeTurbo
#RetireYoungRetireRich
#UbahKehidupan .
.
#ukm #upm #uniten #uitmpuncakalam #uitm #uitmshahalam #uitmpp #uitmbertam #unisel #unikl #unirazak #klcc #igersmy #vscocam #gmi #ioi8

SELFIE..
.
.
.
.
Siapa rasa gambar selfie dia adalah gambar yg paling buruk dirinya yg pernah diambil? ๐Ÿ˜‚ Kalau mcm tu kita geng. Kalau perempuan tu kena tarik tudung ke belakang dah jadi mcm swimming cap hahaha, kalau lelaki tu rambut2 kpop kene sikat ke belakang.
.
.
.
Tapi skrg ni hensem tak hensem, cantik tak cantik org tidak pandang sudah. Yang penting poket gemuk n buncit, nak kawin? Setakat saving RM5000 jangan harap nak amik anak orang. Nak beli rumah? Pendapatan sebelum RM4000 belum tentu dapat yang selesa ๐Ÿ˜ญ
.
.
.
Kehidupan skrg bukan senang, so abg nak open offer kepada sesiapa yg nak belajar cara menjana pendapatan RM8000-RM10000 sebulan boleh whatsapp abg. Hanya utk 5 org terawal shj, jgn malu2 ye โœ…
.
.
.
SuFie Sedia Membantu
[017 835 2969]
.
.
.
.
#RTempire #ProjectTour2k #Skillonlinestage3 #Sabahokbah #Sabah #Sarawak #Keningau #kotakinabalu #BusinessSchoolClub.
.
#ukm #upm #uniten #uitmpuncakalam #uitm #uitmshahalam #uitmpp #uitmbertam #unisel #unikl #unirazak #klcc #igersmy #vscocam #gmi #ioi #ums #uitmkampussabah #unimas

Focus on the signboard at the back ๐Ÿ‘ฉโ€๐Ÿ‘ฉโ€๐Ÿ‘งโ€๐Ÿ‘ง#matabengkak #uitmbertam #fitness

SELFIE..๐Ÿ“ธ
.
.
Siapa rasa gambar selfie dia adalah gambar yg paling buruk dirinya yg pernah diambil? ๐Ÿ˜‚ Kalau mcm tu kita geng. Kalau perempuan tu kena tarik tudung ke belakang dah jadi mcm swimming cap hahaha, kalau lelaki tu rambut2 kpop kene sikat ke belakang.
.
.
Tapi skrg ni hensem tak hensem, cantik tak cantik org tidak pandang sudah. Yang penting poket gemuk n buncit, nak kawin? Setakat saving RM5000 jangan harap nak amik anak orang. Nak beli rumah? Pendapatan sebelum RM4000 belum tentu dapat yang selesa ๐Ÿ˜ญ
.
.
Kehidupan skrg bukan senang, so abg nak open offer kepada sesiapa yg nak belajar cara menjana pendapatan RM8000-RM10000 sebulan boleh whatsapp abg. Hanya utk 5 org terawal shj, jgn malu2 ye โœ…
.
.
Mr.HARRY
017 853 5348
.
.
#RTempire
#BusinessSchoolClub
#Poliku
#Kuching
#DareToDream
#JeromeYoungMillionaire
#ProjekIncomeTurbo
#RetireYoungRetireRich
#UbahKehidupan .
.
#ukm #upm #uniten #uitmpuncakalam #uitm #uitmshahalam #uitmpp #uitmbertam #unisel #unikl #unirazak #klcc #igersmy #vscocam #gmi #ioi

Orite guy Sis dengan rendah hati nk mengajar korg yg ada masalah kewangan. Awak jgn tunggu kritikal baru nk pikir, "woii poket dh keringgg"!!..Jangann okay โ˜
.
Okay tak awak belajar cara nk buat rm100- rm500 sehari? If yes awak fikir "aku kena buat side income", meh pm Sis. Sebab Sis ade tongkat ahli sihir utk solvekan masalah kanser poket awak Hahaha๐Ÿ˜„๐Ÿ˜„
.
Ws ๐Ÿ“ฒ 017 6408726
.
-Hanis Hanani-
.
.
#bussinessacademy360
#furious360sunwaychallenge
#ProjekIncomeTurbo
#GraniteFans
#OnlineGerilla2017
#Hanisyoungmillionaire
#Hanislifestyle
#SideIncome
#studentlife
#mencariperintis
#peluangmenjanapendapatan
#RetireYoungRetireRich
#OnlineSkillStage3 .
.
#ukm #upm #uniten #uitmpuncakalam #uitm #uitmshahalam #uitmpp #uitmbertam #unisel #unikl #unirazak #klcc #igersmy #vscocam #gmi #ioi

kami bukak mcm biasa tau hari ni. 10 pagi sammmmmpai 6 petang. jemput singgah ๐Ÿ’‹
.
๐Ÿ  Lokasi CASUALIETA
No 13 Tingkat 1, Kompleks Dato' Kailan
13200 Kepala Batas, Pulau Pinang
๐Ÿ“ฒ Hotline : +6012 4541243 (Whatsapp Only)
.
Landmark
Sederet CIMB - atas Klinik Impiana - sebelah 7E
.
#kepalabatas #bertamindah #bertamperdana #bertamputra #seberangjaya #butterworth #sungaidua #pongsuseribu #penaga #uitmbertam #ippt #usmbertam #sgpetani #tikambatu #vendorbutikpenang #vendorbutikkepalabatas

Jutawan Coach Adi memberi kata2 semangat dan perkara yang anda perlu ada untuk menjadi seorang jutawan. Memang satu info yang kita tidak akan dapat di mana2 lagi.
.
.
Hakak rasa sangat beruntung berada disini, dapat mengetahui rahsia dan perjalanan, kesusahan dan kemanisan seorang jutawan. ๐Ÿ˜Ž
.
.
Jalan ada banyak, anda meninginkan sesuatu dalam hidup awak. Follow orang yang dah ada apa yang awak inginkan dan buat satu per satu apa yang mereka lakukan.
.
.
Nooren
014 656 8051 .

#BusinessAcademy360
#RetireYoungRetireRich
#UbahKehidupan
#ukm #upm #uniten #uitmpuncakalam #uitm #uitmshahalam #uitmpp #uitmbertam #unisel #unikl #unirazak #klcc #igersmy #vscocam #gmi #ioi #gradedbusinesseliteclub #viefans #rbsfans #gbecsapok #parttimejob

MOST RECENT

How to order ? .
.

1๏ธโƒฃ For any enquiries & to place order ๐Ÿ‘‰๐Ÿป
.
. ๐Ÿ“ฒWhatsapp : 01126170413
(Strictly no call ) .
.
2๏ธโƒฃ After payment has been made , all photos must be sent to us through whatsapp only ๐ŸŽž
.
3๏ธโƒฃ We want to let you know that , we need maximum 2 days to process your photos before it will be post to you ๐Ÿ“ 
.
4๏ธโƒฃPlease be noted that our postage is only 3 days per week which is on Monday , Wednesday & Friday only ๐Ÿ“ฎ
.
5๏ธโƒฃ Your tracking number will be sent to you once postage has been made by us ๐Ÿ–จ
.
๐Ÿ“ฒFor any enquiries & to place order do whatsapp : 01126170413๐Ÿ“ฒ
.
.
#cucigambarpassport
#cucigambar
#polaroidprintingmurah
#printgambarmurah
#bazarpaknil
#polaroid
#memories
#penang
#balikpulau
#uitmpenang
#smkseribalikpulau
#uitmpermatangpauh
#uitmbertam
#kskbsas
#kskbjb
#politeknikmerlimau
#politekniknilai
#politeknikungkuomaripoh
#politeknikbalikpulau
#penangites
#perak
#ipoh
#kedah
#perlis

SET YANG MENJADI KEGILAAN RAMAI WANITA DI LUAR SANA.
.
.
NAK GLOWING MOWING DALAM MASA 3 MINITโ€ผ๏ธ BC CREAM ADA PENYELESAIAN DIA.
.
.
Tak bercapok bila pakai. Glowing bila pakai, Flawless all time. Tak perlu tebal2 nipis2 je dah boleh cover semua cela. .
.
Jom cuba jom 0194331773
.
.

#bccream #foundationmurah #makeupartis #muapenang #kakimekap #promosijimat #sale #dyxygreenteafacemist #codkepalabataspenang #codkepalabatas #codtikambatu #uitmpp #uitmbertam #kolejkimunitikepalabatas #ilp #kulitkusam #mukaberseriseri #tutupparut #tutupjerawat #memutihkan #mengecutkanjerawat #melembapkan muka #glowing #flawlessalltime #dropshipneeded #dropshipwanted #memerlukandropship # #dyxycosmetic #facemistdyxy #bcreambydyana

FLORA Kurung masih available kat butik ya. Harga asal RM110 after less RM90 SAHAJA!! Mai grab sementara stok masih ada. Sesuai pakai pi office dan kenduri-kendara uolss ๐Ÿ˜‹ Untuk students tu nak pakai pi kelas pun boleh. Vogue gituhh ๐Ÿค—

Whatsapp 012 4541243 to order online
---------------------------------------------------------------
๐Ÿ› Walk in customers __
.
๐Ÿ  Location:
Kompleks Dato' Kailan, sederet Cimb Kepala Batas, atas Klinik Impiana
.
โฒ Open: 10am - 6pm (Daily except Sunday)

#sayajualbaju #bazaarpaknil #vendorboutique #penang #kepalabatas #bertam #bertamperdana #bandarputrabertam #tasekgelugor #sungaipetani #kulimkedah #vendorbutikpenang #sayajualbajukurung #usm #uitmperda #uitmbertam

Gaya hidup seseorang bergantung kepada dirinya sendiri. Bagaimana dia mencorakkan jadual dan sisa sisa kehidupan nya di dunia yang sementara ini. Bukannya orang lain yang menentukan untukknya.
.
Jika kita dengar orang yang berjaya di luar sana, kehupan mereka permulaan sebelum berjaya bukanlah mudah yang kita sangka. Pasti banyak yang mereka telah lalui. Banyak juga yang mereka sudah rasai. Pahit manis dalam kehidupan adalah perkara biasa.
.
Jangan lihat seseorang apabila dia senang, apabila dia diatas, apabila dia sudah berjaya sekarang. Tetapi datanglah kepada dia, dan tanya BAGAIMANA MEREKA BERMULA. .
For business Purpose :
JEROME 012 873 6342

#RTempire
#BusinessSchoolClub
#Poliku
#Kuching
#DareToDream
#JeromeYoungMillionaire
#ProjekIncomeTurbo
#RetireYoungRetireRich
#UbahKehidupan .
.
#ukm #upm #uniten #uitmpuncakalam #uitm #uitmshahalam #uitmpp #uitmbertam #unisel #unikl #unirazak #klcc #igersmy #vscocam #gmi #ioi8

SET YANG MENJADI KEGILAAN RAMAI WANITA DI LUAR SANA๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ’ž
.
.
NAK GLOWING MOWING DALAM MASA 3 MINITโ€ผ๏ธ BC CREAM ADA PENYELESAIAN DIA.
.
.
Tak bercapok bila pakai. Glowing bila pakai, Flawless all time. Tak perlu tebal2 nipis2 je dah boleh cover semua cacat cela. .
.
Jom cuba jom 0124156068
.
.

#bccream #foundationmurah #makeupartis #muapenang #kakimekap #promosijimat #sale #dyxygreenteafacemist #codkepalabataspenang #codkepalabatas #codtikambatu #uitmpp #uitmbertam #kolejkimunitikepalabatas #ilp #kulitkusam #mukaberseriseri #tutupparut #tutupjerawat #memutihkan #mengecutkanjerawat #melembapkan muka #glowing #flawlessalltime #dropshipneeded #dropshipwanted #memerlukandropship # #dyxycosmetic #facemistdyxy #bcreambydyana

SET YANG MENJADI KEGILAAN RAMAI WANITA DI LUAR SANA๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ’ž
.
.
NAK GLOWING MOWING DALAM MASA 3 MINITโ€ผ๏ธ BC CREAM ADA PENYELESAIAN DIA.
.
.
Tak bercapok bila pakai. Glowing bila pakai, Flawless all time. Tak perlu tebal2 nipis2 je dah boleh cover semua cacat cela. .
.
Jom cuba jom 0124156068
.
.

#bccream #foundationmurah #makeupartis #muapenang #kakimekap #promosijimat #sale #dyxygreenteafacemist #codkepalabataspenang #codkepalabatas #codtikambatu #uitmpp #uitmbertam #kolejkimunitikepalabatas #ilp #kulitkusam #mukaberseriseri #tutupparut #tutupjerawat #memutihkan #mengecutkanjerawat #melembapkan muka #glowing #flawlessalltime #dropshipneeded #dropshipwanted #memerlukandropship # #dyxycosmetic #facemistdyxy #bcreambydyana

SET YANG MENJADI KEGILAAN RAMAI WANITA DI LUAR SANA๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ’ž
.
.
NAK GLOWING MOWING DALAM MASA 3 MINITโ€ผ๏ธ BC CREAM ADA PENYELESAIAN DIA.
.
.
Tak bercapok bila pakai. Glowing bila pakai, Flawless all time. Tak perlu tebal2 nipis2 je dah boleh cover semua cacat cela. .
.
Jom cuba jom 0124156068
.
.

#bccream #foundationmurah #makeupartis #muapenang #kakimekap #promosijimat #sale #dyxygreenteafacemist #codkepalabataspenang #codkepalabatas #codtikambatu #uitmpp #uitmbertam #kolejkimunitikepalabatas #ilp #kulitkusam #mukaberseriseri #tutupparut #tutupjerawat #memutihkan #mengecutkanjerawat #melembapkan muka #glowing #flawlessalltime #dropshipneeded #dropshipwanted #memerlukandropship # #dyxycosmetic #facemistdyxy #bcreambydyana

Ni testimoni n review orang yg pakai DYXY ni..Haa cube awak sume tgok dua dua gambar ni..DYXY ni dia bukan bedak semata mata , dia boleh merawat dan menutup parut parut .. kesan dia xadelah 3 hari baru nampak dan xlah sekali pakai terus zassss menjadi .. take time dear..kena la bertindak sekarang barula kesanya cepat ๐Ÿค— , kalau dok tengok tp xmula lagi bila nak dapat kesan yg zasss..hehe.. Meh amik one set dyxy ni sementara ade promosi sampai 23 julai ni.. Dm or pm me 0193625201.. #bccream #teamSsr #foundationmurah #makeupartis #muapenang #kakimekap #promosijimat #sale #dyxygreenteafacemist #codkepalabatas #codtikambatu #uitmpp #uitmbertam#kolejkomunitiikepalabatas #ilp #kulitkusam #mukaberseriseri #tutupparut #tutupjerawat #memutihkan #mengecutkanjerawat #melembapkan muka #glowing #flawlessalltime #dropshipneeded #dropshipwanted #memerlukandropship # #dyxycosmetic #facemistdyxy #bcreambydyana

PARUT JERAWAT TERTUTUP๐Ÿ™‰๐Ÿ™ˆ๐Ÿ™ˆ
.
.
DYXY COSMECTIC PALING JIMAT PALING FLAWLESS kegilaan semua wanita๐Ÿ’–๐Ÿ’–๐Ÿ’–
.
.
โ—Makeup All in One(BB Cream+Concealer+Foundation) TANPA BEDAK LAGI beb
.
.
๐Ÿ’ฅKualiti produk setanding antarabangsa dan of course harga mampu milik๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
.
Apa yang special sangat DYXY BCCREAM๐Ÿ‘‡๐Ÿผ
โœ”bukan jenis foundation cair. Ianya MOUSSE CREAM
โœ”Foundation matte glowing serta merta
โœ”Natural look tapi coverage tinggi dan tahan lebih 8 jam
โœ”Dengan hanya sekali sapu tutup segala cela
โœ”Ada concealer sebab tuh tak melekit
โœ”Makeup jadi ringan sebab ada kandungan Waterbased. Sebab tuh berpeluh pun tak bercapuk mantain sampai malam๐Ÿ˜
.
.
NAK KE NAK?
.
AWAK YANG KAT SANA TUH RUGI LAH TAK TRY LAGI๐Ÿ˜
Pm me 0193625201
.

#bccream #teamSsr #foundationmurah #makeupartis #muapenang #kakimekap #promosijimat #sale #dyxygreenteafacemist #codkepalabatas #codtikambatu #uitmpp #uitmbertam#kolejkomunitiikepalabatas #ilp #kulitkusam #mukaberseriseri #tutupparut #tutupjerawat #memutihkan #mengecutkanjerawat #melembapkan muka #glowing #flawlessalltime #dropshipneeded #dropshipwanted #memerlukandropship # #dyxycosmetic #facemistdyxy #bcreambydyana

"NAMPAK TAK PERBEZAANYA"

Penangan dyxy..๐Ÿค—๐Ÿค—๐Ÿค— Meh sape2 yg xpernah beli cube set asyalliee tuu.. semua ade one set.. HARGA MURAHH , HARGA ADA PROMOSI LAGI SAMPAI 23 JULAI NI.. Dm or pm me ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡ 0193625201
0193625201
0193625201
#bccream #teamSsr #foundationmurah #makeupartis #muapenang #kakimekap #promosijimat #sale #dyxygreenteafacemist #codkepalabatas #codtikambatu #uitmpp #uitmbertam#kolejkomunitiikepalabatas #ilp #kulitkusam #mukaberseriseri #tutupparut #tutupjerawat #memutihkan #mengecutkanjerawat #melembapkan muka #glowing #flawlessalltime #dropshipneeded #dropshipwanted #memerlukandropship # #dyxycosmetic #facemistdyxy #bcreambydyana

READYSTOCK !!
.
EMBROIDERED STRIPE tunic
RM59 NOT include postage

Whatsapp 012 4541243 to order online
---------------------------------------------------------------
๐Ÿ› Walk in customers __
.
๐Ÿ  Location:
Kompleks Dato' Kailan, sederet Cimb Kepala Batas, atas Klinik Impiana
.
โฒ Open: 10am - 6pm (Daily except Sunday)

#sayajualbaju #bazaarpaknil #vendorboutique #penang #kepalabatas #bertam #bertamperdana #bandarputrabertam #tasekgelugor #sungaipetani #kulimkedah #vendorbutikpenang #sayajualtop #usm #uitmperda #uitmbertam

Most Popular Instagram Hashtags