[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#uitmbertam

MOST RECENT

Cantiknyaaaa!!
.
Damia blouse + insyirah pallazo .
Hanyaaaaaaaaaaaaaaaa
. . .
. .
RM 99 SAHAJA . .
💕dark grey .
.
💕peach .
.
💕brownish
.
💕blue .
.
Sis berminat??
.
Bahu:15"
Panjang tangan:22"
Armhold :18-20"
Waist:40-44"
Bust:36-42"
Lenght: 33.5"
.
Just click link on bio ye ..😄😄 .
#jeanscantik#IMteam#bertam#kepalabatas#uitmbertam#seberangperai#kulim##teamIM
#palazzoagogoIM#blousecantik
#pallazomurah #pallazomurah #pallazocantik #pallazopants #iyliamalek #bertam #bertamputrakepalabatas #bertamperdana #kulim#sungaipetani #sungaidua #politeknikseberangperai #uitmpermatangpauh #uitmbertampenang

💗DAMIA SHIRT💗
. 💄Rm41 EXC POSTAGE
.
💕dark grey .
.
💕peach .
.
💕brownish
.
💕blue .
.
Sis berminat??
.
Bahu:15"
Panjang tangan:22"
Armhold :18-20"
Waist:40-44"
Bust:36-42"
Lenght: 33.5"
.
Just click link on bio ye ..😄😄 #jeanscantik#IMteam#bertam#kepalabatas#uitmbertam#seberangperai#kulim##teamIM
#palazzoagogoIM#blousecantik
#pallazomurah #pallazomurah #pallazocantik #pallazopants #iyliamalek #bertam #bertamputrakepalabatas #bertamperdana #kulim#sungaipetani #sungaidua #politeknikseberangperai #uitmpermatangpauh #uitmbertampenang

💗DAMIA SHIRT💗
. 💄Rm41 EXC POSTAGE
.
💕dark grey .
.
💕peach .
.
💕brownish
.
💕blue .
.
Sis berminat??
.
Bahu:15"
Panjang tangan:22"
Armhold :18-20"
Waist:40-44"
Bust:36-42"
Lenght: 33.5"
.
Just click link on bio ye ..😄😄 #jeanscantik#IMteam#bertam#kepalabatas#uitmbertam#seberangperai#kulim##teamIM
#palazzoagogoIM#blousecantik
#pallazomurah #pallazomurah #pallazocantik #pallazopants #iyliamalek #bertam #bertamputrakepalabatas #bertamperdana #kulim#sungaipetani #sungaidua #politeknikseberangperai #uitmpermatangpauh #uitmbertampenang

💗DAMIA SHIRT💗
. 💄Rm41 EXC POSTAGE
.
💕dark grey .
.
💕peach .
.
💕brownish
.
💕blue .
.
Sis berminat??
.
Bahu:15"
Panjang tangan:22"
Armhold :18-20"
Waist:40-44"
Bust:36-42"
Lenght: 33.5"
.
Just click link on bio ye ..😄😄 #jeanscantik#IMteam#bertam#kepalabatas#uitmbertam#seberangperai#kulim#teamIM
#palazzoagogoIM#blousecantik
#pallazomurah #pallazomurah #pallazocantik #pallazopants #iyliamalek #bertam #bertamputrakepalabatas #bertamperdana #kulim#sungaipetani #sungaidua #politeknikseberangperai #uitmpermatangpauh #uitmbertampenang

💗DAMIA SHIRT💗
. 💄Rm41 EXC POSTAGE
.
💕dark grey .
.
💕peach .
.
💕brownish
.
💕blue .
.
Sis berminat??
.
Bahu:15"
Panjang tangan:22"
Armhold :18-20"
Waist:40-44"
Bust:36-42"
Lenght: 33.5"
.
Just click link on bio ye ..😄😄 #jeanscantik#IMteam#bertam#kepalabatas#uitmbertam#seberangperai#kulim##teamIM
#palazzoagogoIM#blousecantik
#pallazomurah #pallazomurah #pallazocantik #pallazopants #iyliamalek #bertam #bertamputrakepalabatas #bertamperdana #kulim#sungaipetani #sungaidua #politeknikseberangperai #uitmpermatangpauh #uitmbertampenang

Mesti happy kan bila kita dpt apa yg kita nak. .
Semua Nak Senang , Tapi Tak Nak Susah Untuk Senang 🤤 Ad Usaha Ad Hasil . Azri bukan org senang , tapi Azri belajar cara untuk menjadi org senang. 😌💞💰 .....
.
@azriezmann
017.551.3839
.
#businessconsultant #programkeusahawanan2k18 #newproject #newstart #youngentrepreneur #lifestyle #igersmalaysia #malaysia #syukurselalu #alhamdulillah #igersmalaysia #newbusiness #newmomentum #bisnesonline #bisneshalal #bisnesanakmuda #usahawan #motifviral #malaysia #tempatanfest #bazarpaknil #vscomalaysia #earnwhileulearn #politeknik #politeknikseberangperai #uitm #uitmbertam #jmti #ikbn #kmpp #penang #pk2k18

Apa beza Ramen dengan Awak ? 🍜👉👧
.
.
.
Ramen menggetarkan lidah saya tapi Awak menggetarkan jiwa raga saya😂❤ Haha dah2, makan dulu😋
.
.
.
Siapa nk buat buat RM1000- RM3,000 seminggu meh whatsapp sy sekarang.. Number ade kat bawah ni haa... Atau pun click je kat bio tu kalau malas nk salin number phone

For business purpose .
Whatsapp 01117823813
.

#DareToDream
#IrwanYoungMillionaire
#ProjekIncomeTurbo
#RetireYoungRetireRich
#OnlineSkillStage3 .
.
#ukm #upm #uniten #uitmpuncakalam #uitm #uitmshahalam #uitmpp #uitmbertam #unisel #unikl #unirazak #klcc #igersmy #vscocam #gmi #ioi

Apa beza Ramen dengan Awak ? 🍜👉👧
.
.
.
Ramen menggetarkan lidah saya tapi Awak menggetarkan jiwa raga saya😂❤ Haha dah2, makan dulu😋
.
.
.
Siapa nk buat buat RM1000- RM3,000 seminggu meh whatsapp sy sekarang.. Number ade kat bawah ni haa... Atau pun click je kat bio tu kalau malas nk salin number phone

For business purpose .
Whatsapp 017-270 1806
.

#DareToDream
#IrwanYoungMillionaire
#ProjekIncomeTurbo
#RetireYoungRetireRich
#OnlineSkillStage3 .
.
#ukm #upm #uniten #uitmpuncakalam #uitm #uitmshahalam #uitmpp #uitmbertam #unisel #unikl #unirazak #klcc #igersmy #vscocam #gmi #ioi

Abam nak share sikit tips untuk berjaya dalam kehidupan hari ini•

JANGAN TANGGUH !


Antara perkara yang org anggap remeh ni la menyebabkan seseorang itu gagal dalam kehidupan. •

Nak berjaya, tapi tak nak bertindak. Nak berjaya, tapi tangguh semua perkara.


"Alaa, esok lah aku buat"


Esok esok sampai tahun depan In shaa Allah dia tak buat. Betul ke betul.? •

Kalau nk berjaya, ingat. Jangan pernah tangguh. Cuba ubah sikap masing2 utk tidak menangguh. •

Harap kita semua berjaya di
#DareToDream
#IrwanYoungMillionaire
#ProjekIncomeTurbo
#RetireYoungRetireRich
#UbahKehidupan .
.
#ukm #upm #uniten #uitmpuncakalam #uitm #uitmshahalam #uitmpp #uitmbertam #unisel #unikl #unirazak #klcc #igersmy #vscocam #gmi #ioi

Hai hampa 😘 Hampa dh mai ka beli #seritoks kt butik @casualieta_shop? Tak byk dh stok dok ada ni tau. Hampa tak mau ka bdn mantain selim mcm kakak cumi cumi ni hiks 😝
_
Seritoks RM29 sahaja, ambil pada lewat ptg atau mlm tau. Masalah sembelit, kulit bermasalah, buncit dan susah turun berat badan blh dibantu dgn pengambilan Seritoks yg konsisten.
_
Nak beli boleh whatsapp admin ok 📲 012 454 1243
_
🏠 Walk-In CASUALIETA Fashion & Style
No 13 Tingkat 1, Kompleks Dato' Kailan
13200 Kepala Batas, Pulau Pinang
Hotline : +6012 4541243 (Whatsapp Only)

Landmark
Sederet CIMB - atas Klinik Impiana - sebelah 7E .

#kepalabatas #bertamindah #bertamperdana #bertamputra #seberangjaya #butterworth #sungaidua #pongsuseribu #penaga #uitmbertam #ippt #usmbertam #uitmppinang #vendorpenang #vendorbutikpenang #sayajual #bazaarpaknil #igshopmalaysia #nabilarazali #cumicumi

Meeting Development Of A Sustainable Urban Development Framework For The IMGT-GT Region #meeting #uitm #uitmbertam #oia #2018 #picoftheday #imgt

BIAR BETUL DGN PHONE BOLEH BUAT DUIT 4 ANGKA ......
.
.
.
.
Tak percaya kan? Dulu saya pun tak percaya. Tapi disebabkan sy berani utk mencuba . Rupanya memang betul , dengan online pun boleh buat duit.
.
Korang nak tahu cara y betul nak berniaga guna phone ni mcm mana ? Mudah je . Ada phone kan? Ada whatapps kan? Nah amek num saya ni. And wssap saya
.
For business purpose:
0194494026 (Whatsapp)
0194494026 (Whatsapp)
0194494026 (Whatsapp)
.
.
#terapiinstagram
#DareToDream
#YasminYoungMillionaire
#ProjekIncomeTurbo
#RetireYoungRetireRich .
#jutawanapp #japp
#ukm #upm #uniten #uitmpuncakalam #uitm #uitmshahalam #uitmpp #uitmbertam #unisel #unikl #unirazak #klcc #igersmy #vscocam #gmi #ioi

Meeting Development Of A Sustainable Urban Development Framework For The IMGT-GT Region #meeting #uitm #uitmbertam #oia #2018 #picoftheday #imgt

Meeting Development Of A Sustainable Urban Development Framework For The IMGT-GT Region #meeting #uitm #uitmbertam #oia #2018 #picoftheday #imgt

Carilah kebahagiaan kita dgn memberi kebahagiaan kepada orang lain ~ Prof Dr Muhaya
_
Selamat pagi loves 💕. Hari ni butik buka seperti biasa ya. Jemput singgah 😘
_
🏠 Walk-In CASUALIETA Fashion & Style
No 13 Tingkat 1, Kompleks Dato' Kailan
13200 Kepala Batas, Pulau Pinang
Hotline : +6012 4541243 (Whatsapp Only)

Landmark
Sederet CIMB - atas Klinik Impiana - sebelah 7E .

#kepalabatas #bertamindah #bertamperdana #bertamputra #seberangjaya #butterworth #sungaidua #pongsuseribu #penaga #uitmbertam #ippt #usmbertam #uitmppinang #vendorpenang #vendorbutikpenang #sayajual #bazaarpaknil #igshopmalaysia

Most Popular Instagram Hashtags