[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#uitm

3106962 posts

TOP POSTS

Dah2 la tu sap kok mandul2 sekalian ⠀
⠀ ⠀
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖

Jom follow
@wakakaviral 🔥
@lawak.boring 🔥
@ohemgis 🔥
@cellplanexx 🔥

#lawak4x4 #lawakhambar #malaysia #malaysian #malaysiaigers #sketsa #mudahterhibur #neelofa #aydajebat #nelydiasenrose #noradanish #astrogempak
#uitm #utm #ukm #umt

So here we are again for this year round graduation season, grab a slot fast through our HOTLINE : 019-8350425 , make those moments everlast with our first ever in Penang Live Set for a unique look to cherish. Slide through the packages and let us know how we can make sure quality is a priority on your special day at @colormatterz studio/ @azizulhanif photos. 😁😁🙃 Our Location : 1-2-7( on top of Roti Bakar Kopitiam ), Plaza Ivory, Halaman Bukit Gambir, 11700 Gelugor, Penang.
Convocation special. #gambarkonvo #konvopenang #photographer #penang #usmconvo #usm #konvouum #uumconvo #usmkonvo #konvokesyen #convo #convocation #photos #convophotos #penangphotos #azizulhanifphotography #convousm #konvousm #konvouum #convouum #konvoum #konvouitm #uitm #malaysia #graduasi

Setuju sik?
Tag someone n repost mun setuju ✌

Berminat untuk jual topup ❓ 👍Kelebihan menjadi AGENT TOPUP ⬇ ✅Anda akan dapat memiliki kedai topup 24 jam di hujung jari.
✅Boleh jual/guna sendiri
✅X perlu beli mesin mahal2.
✅x perlu simpan stok kad.
✅Sistem topup on 24 jam
✅Harga topup lbih murah brbanding beli di kedai.
✅% diskaun yg tggi
✅Boleh menaja agen dan dapat komisen dari jualan agen
✅Yuran agen anda tntukn, dan 100% milik anda.
.
Pendapatan bulanan sehingga rm1800++ 😎Pada yg btol2 berminat, sila teru s whatsapp sy 👉0162363300
.
.
@mia_qalisha
@mia_qalisha
@mia_qalisha
.
.
#agenttopup#jomdaftar#uitm#uitmpuncakalam#uitmmchang#uitmarau#uitmdengkil#uitmdungun#uitmseriiskandar#uitmsabah#uitmsarawak#uitmmerbok#uitmshahalam#uitmpulaupinang#

Ce teka, ni rumah sapa? Kalau korang tak kenal umah sape ni, korang outdated. Ni rumah paling femes kat Malaysia ok.
.
.
🍇 Jom follow @abangcikgu untuk KATA2 HIKMAH | DAKWAH | AYAT2 CINTA & LAIN2.
LIKE juga PAGE facebook AbangCikgu
.
🍑 Service Paid Review di buka utk anda mempromosikan Produk & Perniagaan anda. DM sy untuk lebih lanjut. Thanks 😊

➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖

Jom Follow :
@lawak.tube 🔥
@lawak.amerika 🔥
@jurugambar.alam 🔥


NANTI DULU LAH🙎🏻😡...
.
.
.
Satu je nak cakap sesiapa yang masih bertangguh-tangguh atau selalu bagi alasan memang tak akan kemana. Orang lain dah buat income puluh-puluh ribu dia masih lagi berfikir nak mulakan bisnes ke belum. Tu pun dia punya fikir dari tahun lepas sampai hari ni belum dapat buat keputusan lagi. 😅
.
Sayang seribu kali sayang. Awak dah bazirkan banyak masa untuk berfikir. Apa kata awak cuba bertindak pula kali ni. Bila dah bertindak kena konsisten buat sampai menjadi. Jangan promote produk time korang rasa nak promote je. Wajib konsisten! 💪🏿😉
.
Tak tahu nak mulakan bisnes macam mana? .
Apa kata spend rm350 utk jadi smart consumer #crystalcell , sambil guna boleh buat income😏
offer 50% utk yg bertuah pm saya HARINI. .
.
FOR BUSINESS PURPOSE
📞Azyan Shahrudin (019.473.1202)
📞Azyan Shahrudin (019.473.1202)
📞Azyan Shahrudin (019.473.1202)
.
#verveinstituteofentrepreneurship
#businessacademy360#azyanyoungmillionaire
.
.
.
#ukm #uitm #utm #unikl #usim #upm #utem #ukm #uitmshahalam #fightforyourdreams #rezekiAllahbagi #azyanlifestyle #melaka #crystalcell #ccuser #newplan #newpayout #100% #roadto6figure #rm350 #sideincome #ilovevie #viefans #2ndwave #businessschoolclub #facultyofmillionaire #gbecsapok #rbsfans

Preconvo. Hipp hipp horayyy. Baby shark doo doo doooo, baby shark ! 👩🏻‍🎓😋😻.
.
.
.
#convo #convocation #convocation2017 #istiadat #preconvo #uitm #uitmserisikandar #student #students #studentlife #happy

MOST RECENT

[OPEN PREORDER]😍
.
#Arisyatunic new arrival blouse labuh yang awesome, cantik, cute, superb trendy.
_
❤️ Design casual arisya diinspirasikan dari korea yang berkonsepkan muslimah. Design versetile versi muslimah sesuai digayakan kemana jua mau pun ke oversea.
_
❤️Adjustable ribbon dibahagian pinggang, ribbon direka khas supaya si pemakai nampak lebih comel, tetapi boleh juga uolls nak tampil simple boleh buka ribbonnya.
_
❤Poket sembunyi dibahagian kiri dan kanan sebagai penyelamat uolls nak letak barang-barang penting, tak payah susah nak bawa handbag kemana-mana.
_
❤Pilihan warna yang ohsem. Warna terkini. Warna yang sangat menarik dan cantik. Kombinasi dengan line hitam membuatkan kelihatan lebih up to date dan awesome.
_
❤️ Bf friendly dan wudhu friendly. Perkara wajib yang kami tidak akan tinggal dalam setiap keluaran kami.
_
❤️ Material dubai como crepe yang sangat selesa, beralun, tidak jarang, mudah iron dan susah kedut. Mudah dijaga.
_
HargaPromo: RM 79 free postage
_
Untuk order & pertanyaan
.
❣whatsapp 'ARISYA' ke 01120833005
.
❣whatsapp 'ARISYA' ke 01120833005
.
❣whatsapp 'ARISYA' ke 01120833005
.
#ukm #konvokesyen #muslimahsuit #khimarmurah #khimarmalaysia #tudunglabuh #shawllabuh #jubahsyarie #jubahmuslimah #bajumuslimah #muslimahfashion #muslimahmalaysia #muslimahclothing #uitm #jubahnikahmuslimah #jubahnikah #muslimahootd #blousemuslimah #palazzomuslimah #muslimahwear #ajimaura #upm #blouselabuhmuslimah #blouselabuh #blousesyarie
#sayajual #uiam

Repost FROM @ajimaura

Group Akademi Insta
Sempena Penubuhan group ditelegram pada 16/8/2017
.
Kami telah membuat beberapa Siri Program khas bagi membantu seramai mungkin pengguna instagram bersosial secara sihat.
.
Jom celik Instagram bersama Kami.
.
Anda boleh klik link Di Bahagian bio 👉 @sifucilik .
.
TAMBAH FOLLOWERS PERCUMA AKTIF
boleh ke instagram 👉 @dukunsaka BACA PADA POSTING TERAKHIR
.
Untuk panduan Khas
Sila baca Di 👉 @akademi.insta .
.
.
#ajimaura #terapiinstagram #seminar #testimoni #uitm #bisneswomen #surirumah #niqab #sales #ibutunggal #youngmillionaire #marketing #belajarinstagram #utm #muslimah #malaysia #tambahfollowers #sayajual #wiranegaraku #wanita #erezeki #eusahawan #azizanosman #hijab #tambahfollower #bazarpaknil #iphone #irfankhairi #tambahincome #shaklee

Convocation calling. #video 64 #convocation #uitm #civilengineering

Repost FROM @ajimaura

Group Akademi Insta
Sempena Penubuhan group ditelegram pada 16/8/2017
.
Kami telah membuat beberapa Siri Program khas bagi membantu seramai mungkin pengguna instagram bersosial secara sihat.
.
Jom celik Instagram bersama Kami.
.
Anda boleh klik link Di Bahagian bio 👉 @sifucilik .
.
TAMBAH FOLLOWERS PERCUMA AKTIF
boleh ke instagram 👉 @dukunsaka BACA PADA POSTING TERAKHIR
.
Untuk panduan Khas
Sila baca Di 👉 @akademi.insta .
.
.
#ajimaura #terapiinstagram #seminar #testimoni #uitm #bisneswomen #surirumah #niqab #sales #ibutunggal #youngmillionaire #marketing #belajarinstagram #utm #muslimah #malaysia #tambahfollowers #sayajual #wiranegaraku #wanita #erezeki #eusahawan #azizanosman #hijab #tambahfollower #bazarpaknil #iphone #irfankhairi #tambahincome #shaklee

Alhamdulillah syukur pada Illahi.
#konvokesyen #87 #uitm

KURUNG MODERN
.
RM65 Sepasang FREE POSTAGE
.
.
🦋 DESIGN: MODERN
🦋 KAIN SELISIH HADAPAN
🦋 SIZE S & XL (while stock lasts)
.
🌸 Kain % English Cotton.
🌷 Kain lembut dan sejuk.
🍃 Kain senang di iron.
🌹 Warna tidak pudar.
🌻 Dijamin berkualiti.
🌲 Kain tidak mengecut.
.
.
Highly recommended bcs the material are so comfortable.
.
.
Limited stock! No booked!
(Free postage valid until end of this month)
.
.
HOW TO ORDER?
.
1️⃣ Screenshot picture
2️⃣ DM/ Whatsapp [+60189484815]/ Click link on my bio
.
.
P/s: Colour may change due to lighting.
.
.
#kurungmodern #kurungpahang #clearance #freepostage #bajukurung #kurung #modern #englishcotton #cotton #bajukurungmoden #moden #kurungmoden #bazarpaknil #modernmurah #cottonon #uitm #politeknik #utm #mara #student #officer #tudung #teacher #bawal #bawalmurah #shawlmurah #fashion #shopping #onlineshopping #cottonchantique

Repost FROM @ajimaura

Group Akademi Insta
Sempena Penubuhan group ditelegram pada 16/8/2017
.
Kami telah membuat beberapa Siri Program khas bagi membantu seramai mungkin pengguna instagram bersosial secara sihat.
.
Jom celik Instagram bersama Kami.
.
Anda boleh klik link Di Bahagian bio 👉 @sifucilik .
.
TAMBAH FOLLOWERS PERCUMA AKTIF
boleh ke instagram 👉 @dukunsaka BACA PADA POSTING TERAKHIR
.
Untuk panduan Khas
Sila baca Di 👉 @akademi.insta .
.
.
#ajimaura #terapiinstagram #seminar #testimoni #uitm #bisneswomen #surirumah #niqab #sales #ibutunggal #youngmillionaire #marketing #belajarinstagram #utm #muslimah #malaysia #tambahfollowers #sayajual #wiranegaraku #wanita #erezeki #eusahawan #azizanosman #hijab #tambahfollower #bazarpaknil #iphone #irfankhairi #tambahincome #shaklee

Most Popular Instagram Hashtags