#uitm

2935952 posts

TOP POSTS

okehh ini last utk harini ya.. lepas ni tamau dah min share info seram atau misteri kat angpa 😈😋😝 ramai sgt dm min & komen macam min ajak angpa buat dosa uolsss.. ingat sonangg ke org nak cari info, cari gambar seram gini lagi utk di share kat angpa dihujung minggu ni..boleh terngiang2 diminda time tido, time mandi, time beriadah, time berrunningman uolsss.. hahahahaha 😂😂 #hilangsemangatmin #gambarhantuberlambak #minseramsejuk
so jom kita tambah ilmu agama kita dgn follow @matamulong dan @pesankuimamsyafie gituwww.. situ angpa yg dok cakap syirik,munafik, khurafat, sihir, mengarut dan sebagainya DIJEMPUT singgah ke sana ya.. Min nak siapkn utk topik esok.. so sat g min up apa topik esokkk 😘 NO MORE SERAM
Jom like page : kongsi cherita

#kongsicherita #kongsicerita #cinta #adabkatmana #malaysiaigshop #malaysiaonlineshopping #jualmurah #bajumurah #tudungmurah #kasutmurah #uitm #utm #uia #kainmurah #jomcuti
#vitaminmurah #pemutihkulit #jualonline #igshoponlinemalaysia #snapbackmurahbanget #dropshipgadget #bangkitbersama #malaysiabersamamu #Sukansea2017 #KLsukansea

okkkkk.. min terbaca komen yg lepass... mengarut aa min, syirik aaa min , karut aa min, munafik aa.. tema hari ni misteriii yaa.. ada yg percaya , ada yg tak.. gituwww.. wat relek sudah.. 😂 kang min takmau update kanggg.. gituwww. hahahahaha 😂😂😂 ini hanyalah misteri ~~ nak percaya2 , takmau percaya dok senyap 😊

Jom like page : kongsi cherita

#kongsicherita #kongsicerita #cinta #adabkatmana #malaysiaigshop #malaysiaonlineshopping #jualmurah #bajumurah #tudungmurah #kasutmurah #uitm #utm #uia #kainmurah #jomcuti
#vitaminmurah #pemutihkulit #jualonline #igshoponlinemalaysia #snapbackmurahbanget #dropshipgadget #dropship #bawalmurahmalaysia #dropshiptudung

MOST RECENT

Melukis perlu ada gaya dan aura😁😁😁
.
Pelukis Mural Shah Alam
-----------------------------------------
Harga Melukis Mural (RM)
.
Kaki persegi k.p/s.f
💲RM 15
🏡 Shah Alam
💲RM 15 - 25
🏡 Luar Shah Alam
.
==========
For more details
Pertanyaan Lanjut
>>> WhatsApp / PM
.
📲➡019 3983195 ➡Ijat
or
📲➡017 2045102 ➡ Balqis
.
#muralbyijat #melukismural #mural #art🎨 #pelukisdinding #lukismural #pelukismural #muralshahalam #shahalam #lukisandinding #tadika #sekolah #cikgu #gurubesar #pelukismuralshahalam #muralmurah #uitm #university #mara #jdt #lukisanmural #muralsekolah #sekolahagama

.
.
NAK JOIN SLOT COD DI ZAWARA COFFEE SETIA ALAM PUKUL 6 PTG NI BOLEH TERUS TEXT YA!!!
.
.
[ RUGILAH SIAPA YANG TAK CUBA SAPU BATU PERMATA PADA KULITNYA ]
.
MEERACLE™ GEMSTONE SERUM JENAMA PERTAMA DI MALAYSIA YANG MENGELUARKAN PRODUK MENGGUNAKAN BATUAN EKSKLUSIF (DIAMOND/ PEARL/ RUBY) SEBAGAI BAHAN ASAS SETIAP PRODUKNYA!! .
♥️ tak perlu krim siang.
♥️ tak perlu krim malam.
♥️ tak perlu moisturiser (pelembap).
❤️ tak melekit langsung.
❤️ sapu terus meresap ke dalam kulit.
♥️ boleh dijadikan make up base
❤️ serum 30ml (banyak tu!!) Semuanya dalam satu!! 👍 produk HALAL dan lulus KKM
.
.
DM (Direct Msg) OR WHATSAPP KE 019-2227756
DM (Direct Msg) OR WHATSAPP KE 019-2227756
DM (Direct Msg) OR WHATSAPP KE 019-2227756
.
.
#meeracleserum #meeraclegemstoneserum #faceserum #serumhalal #serumdiamond #nochemical #bazaarpaknil #kakishoppingonline #onlineshopping #uitm #upm #uitmpuncakalam #uitmshahalam #vendorboutique #beautyskin #beautyproduct #whiteningproduct #glowing #firming #supportlocal

Vintage Pant. (READY STOCK)
.
Code : VG14
.
Pinggang : 34inci | Labuh : 88cm | Hip : 22inci x 2 .
.
Cutting : tapered cut
.
Color : grey
.
Price 1pcs : RM10 exclude postage.
.
Postage : RM8 [sm] / RM13 [ss].
.
🌸Interested ? Kindly whatsapp 016-4070940 or DM.
.
*please be inform color might be different due to lighting process* TQ
.
.
#vintagepants #vintagepantsmalaysia #vintagepantsmurah #pantsmalaysia #ootdmalaysia #borongmurah #selangor #uitm #johorbahru #penang #blousemalaysia #surihatimrpilot #shawlkeknismalaysia #blousemalaysia #uitm #uum #vintagepantsrm10 #palazomurah #innersnowcap #borongvintagepants #bajuraya2017 #bundlemalaysia

.
💮PUMA PVC STRAP SPECIAL💮
.
====================
.
♻ BRAND : PUMA
♻ MATERIAL : PVC
♻ Color : REFER PIC
♻ Gender : UNISEX
♻ Condition : NEW With PUMA BOX ✔
.
=========================
.
⌚Specification:
.
📌 1 Month Warranty (Engine)
📌 Quality PVC Leather
📌 Analog Function
📌 Gred A
📌 Sesuai untuk lelaki bergaya & Wanita
📌 Jarum berfungsi dengan baik
📌 Pergerakkan Jam mengunakan bateri
📌 Condition NEW With PUMA BOX .
==========================
.
Harga: RM50 (PCS) | RM70 (2PCS)
.
🚛FREE POSTAGE🚛
DM📩 or use the WhatsApp📲 link provided under the bio description for any enquiries.
#limitededition #jam #puma #watch #couplewatch #promotion #beli #murah #malaysia #sayajual #igshop #kedaijam #jamtanganbergaya #jammurah #fashion #style #zulariffin #supportlocal #uitm #swag

Masih tercari cari tudung untuk ke majlis minggu depan dan hari raya yang bakal menjelang tak lama je lagi? Pening nak pilih bawal ke shawl? Jangan runsing, bawal shawl kan ada.
Nak pilih warna cunS haaa mai whatsapp kakak lekaih +60145197270.

#bawalshawl #shawl #bawal #bawallovers #tophijabterengganu #stokistophijab #stokisTH #dataranaustin #uitm #unisza #umt #politeknik #pbsquare #sale #merdekasale #rayasale #rayahaji #aidiladha

YA RABBI! INOVASI PEPLUM 2 in 1 LABUH DAN LONGGAR
INI BKL BUAT KORANG TERPAKSA DIPUJI DAN DITANYA TNTG BAJU UPTODATE INI ❤️
___
Ya ampun kini korang tak perlu risau lagi nak bergaya dengan fesyen terkini sebab wbh dah buatkan korang yg loose n labuh serta aksesori lace mabeles giler!
Yg paling best korang bole pakai dengan seluar pula hoyeahh💃🏻💃🏻
___
Nah ni ha Faa kasi kelebihan .
☑️bf n wudhu friendly
☑️menggunakan kain yg sangat banyak utk hasilkan effect kembang setaman tu
☑️potongan kain yg mana tidak ketat dan loose .
☑️lipatan pleated fesyen terkini
☑️lace pleated ruffle berkualiti tinggi .
☑️material thick crepe sesangat selesa
___
Harga berapa Faa?
Harga sebenar rm159
Tapi sebab Faa syg kt korang Faa kasi
.
Buy 2 rm109 each
Buy 2 rm109 each
1 Rm129 shja
Normal price rm159 .
.
Omaigodd jimat rm100 kalau grab 2 fuhhh 🎉🎉 apa lagi gaiss tag la rakan shopping korang
Tawaran ini sehingga 21 ogos sahaja
___
Tak sabar nak grab Faa 😬
Ok
Ok
Sabar jap
Nah haaa👇🏻
.
Whatsapp Faa di 📲 +60175877416

___
Psst semua koleksi limited gaiss komen PM kalau nak harga promosi 🙈🙊 .
.
#navilleraaidiladha2017 #navillerarayabarulahsempurna #peplumruffle #bajukurungpeplum #bajukurungpeplummurah #peplumrufflemurah #agentwbh #peplumraya2017 #bajukurungraya2017 #kurungraya2017 #peplummurah #bajukurungmuslimahraya2017 #ajimaura #terapiinstagram #tunang #rayahaji #uitm #uia #ukm

NURRAYSA SET MAKE UP MCM NI HANYA RM90
JIMAT BERBALOI BALOI
1 SET 👇🏻
🌸Glowing DD Moost Cake
🌸Pearl Magic Lipstick
🌸Miracle Eyeliner
.
.
Grab NOW AT @lalalola_boutique 👇🏻
.
🏫Walk in : PT 1502, Tingkat 1, Jalan KK 6/6, Bandar Baru K. Kerian, 16150, Kota Bharu, Kelantan.
.
🌎Landmark : Laluan antara nirwana dan bank islam, sebaris butik fareeda, tingkat 1, atas kedai printing.
.
⏰Operation hour : 10 am - 6.00 pm everyday EXCEPT Wednesday
.
.
📲Online purchase : Whatsapp +60196339625
.
.
📦Poslaju every Everyday EXCEPT Wednesday
.
#bawalmurah #vendorbutik #vendorkotabharu #husm #uitm #bankislam

🎊🎊Are you looking for a bag to: ✔️Travel
✔️Class
✔️Hike
Or even to hangout with buddies 😆😆✨ Faraha shop will present you the stylish and elegant totebag with the super affordable price👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻✨✨ ✨✨✨✨✨. 💫EvergreenTotebag💫

Material ✅ Thick Cotton Canvas

Measurement ✅ 42cm Height & 35cm Width
With only RM 23😱😱😱😍😍 DM for more info & details 💐
Happy Choosing and Happy Shopping 🎉

#totebagmurah #totebag #untuksemuausia #pastimenawan #highlights #student #hiking #travel#malaysia#beautiful#andagembirakamibahagia #kuis #uia #uitm #upm #usm

.
KURUS UNTUK SIHAT & MENARIK!!
Bukan kurus untuk saja2 tapi kurus untuk SIHAT.. CANTIK.. FIT ... inshaa Allah bila kurus kita akan tampak AWET MUDA!! 😊
.
.
Dengan bantuan supplement shaklee misi ini pasti lebih mudah dan inshaa Allah pasti berjaya!!! Cuma perlu konsisten.. istiqamah.. rajin.. 😉
.
.
📍Bina protein ( #esp.. #cinch ) elemen penting untuk pastikan kita kenyang bertenaga juga badan jadi fit tak menggeleber! .
.
📍Detoks ( #alfalfa .. #herblax ) untuk pastikan semua toksin disingkirkan dari badan dan badan jadi lebih sihat dan slim..
.
📍Ejen bakar lemak ( #omegaguard ... #lecithin )akan bakar semua lemak dalam badan.. so bila takde lemak.. perut pun kempis.. badan pasti kurus inshaa Allah!
.
.
SETIAP PEMBELIAN ADA TAWARAN ISTIMEWA MENANTI ANDA!!👌
.
.
fatihah
0129235193
.
#sayanakcantik #shakleekotabharu #like4like #sayajualshaklee #sayajualmurah #igshopmalaysia #onlineshoppingmalaysia #shakleehargaistimewa #flawless #shakleeterengganu #viral #shakleekelantan #shakleemalaysia #meletop #keluargasihat #uitm #umk #upm #utem #utm #ukm #setkurushbbynfa #tipskurus #shaklee

🌸 RAESHA DRESS 🌸
..
✨PRE ORDER
..
PRICE : RM 140 exc postage !!
PRICE : RM 140 exc postage !!
..
Available in 30 colors
Material : Mix Silk
..
Extra charge for extra size

2XL - 4XL : RM 15
5XL - 8XL : RM 30
..
Utk tengok size chart & colour chart.. Boleh terus Whatsapp
..
Just click Whatsapp Link in bio to order
Thank you 😄
..
#jubahplussize #bajuplussize #plussize #jubahlace #abaya #yasminebynh #bawalinstant #instantshawl #instantbawal #bawalmurah #bawalchiffon #bawalcrepe #shawlkeknis #shawlchiffon #blouse #abayalace #wardasuit #bajukurungmoden #kurungmoden #nealofarhijab #student #uitm #jubah #jubahmurah #abayamurah #jubahmurahmalaysia #jubahmuslimah #jubahdressmurah #dressmurah

Hasil consume JUSZAHRA, boleh kembali selim macam anak dara dulu?
Hurmmm, betul ke ni?? Yesss ! Memang betul . Awak boleh selim macam anak dara balik . Tapi dengan syarat !

1) Minum dengan konsisten
2) Lebihkan minum air putih (2-3 liter sehari)
3) Kurangkan minuman berkafein
4) Minum setiap hari, jangan skip langsung KECUALI kalau awak disahkan hamil .
5) Yakin bahawa produk ni akan bantu awk untk kembali kembali gojes macam dulu dulu .

Jom cantik dan sihat dengan JAMUMODEN 📱011.16307572

#zahrajus #justripleaction #merawatdalaman #memutihkulit #kurussemulajadi #jamumoden #jusbergetah #awetmuda #badansegar #onlineshop #instashop #bazarpaknil #jusperawan #ketatmantap #uitm #onlineshopmalaysia #gebu #instalike #shahalam #neolofa #aurainsta #igshop
#pinggantakretaknasitakdingin
#jsd #makanansunnah #merawatsegugut

TBH FACE MASK HONEY 💆
.
Face Mask Honey ni boleh cerahkan wajah dan boleh juga mengurangkan lingkaran hitam dibawah mata malah ia boleh dijadikan base mekap 😘
.
🌻 KELEBIHAN FACE MASK HONEY 🌻
.
💋 Merawat kulit berparut dan mengurangkan lingkaran hitam dibawah mata.
💋 Melembapkan kulit.
💋 Merangsangkan sel kulit baru.
💋 Melicinkan kulit

Fuhhh, wajib Uolls grab Face Mask Honey dan rasakan sendiri keistimewaannya . Harga dah la murah dan sangat berbaloi 😉
.
.
JOM ORDER SEKARANG
WHATSAPP 0173201938
.
#thebeautyhackslovers
#lipsscrub #lipsscrubmurah #scrubbibir #bodyscrub #bodyscrubmurah #scrubbadan #scrubbadanmurah #facescrubmurah #facescrubmalaysia #scrubmukamurah #scrubmuka #scrubberas #scrubkunyit #scrubtamarind #produkorganikmurah #produkorganik #organikskincaremalaysia #organicskincaremalaysia #motdmalaysia #ootdmalaysia #uitm #ajimaura #moodrepublik #strechmarks #hilangkanstrechmark #bodyscrubasamjawa

Baju Kurung Moden
.
Price: RM65 exc pos
••••••••••••••••••••••••••••••••••••••
MATERIAL : english cotton
••••••••••••••••••••••••••••••••••••••
✅ Kain % English Cotton.
✅ Kain lembut dan sejuk.
✅ Kain senang di iron.
✅ Kain yang tidak
mengecut.
🔑 warna tidak pudar boleh bertahan sehingga 3,4 tahun
✅ kain cotton yg mudah dijaga
🎈 dijamin berkualiti
.
📲Kindly whatsapp 0145134969 to purchase 😊

#bajukurungcotton#bajukurungcottonmurah#sayajualbajukurung#bajukurungmurah#kurungcottonenglish#sayajualcottonenglish#cottonenglishmurah#bajukurungreadymade#bajukurungmoden#bajukurungmodenmurah#politeknik#ipg#uia#usim#um#upsi#uitm#bajucikgu#cikgucikgi#bajuguru#matrikulasi#bajukerja#bajumurah#upm#ukm#sayajualmurah#promosimerdeka#brunei#singapore#merdekasale

Baju Kurung Moden
.
Price: RM65 exc pos
••••••••••••••••••••••••••••••••••••••
MATERIAL : english cotton
••••••••••••••••••••••••••••••••••••••
✅ Kain % English Cotton.
✅ Kain lembut dan sejuk.
✅ Kain senang di iron.
✅ Kain yang tidak
mengecut.
🔑 warna tidak pudar boleh bertahan sehingga 3,4 tahun
✅ kain cotton yg mudah dijaga
🎈 dijamin berkualiti
.
📲Kindly whatsapp 0145134969 to purchase 😊

#bajukurungcotton#bajukurungcottonmurah#sayajualbajukurung#bajukurungmurah#kurungcottonenglish#sayajualcottonenglish#cottonenglishmurah#bajukurungreadymade#bajukurungmoden#bajukurungmodenmurah#politeknik#ipg#uia#usim#um#upsi#uitm#bajucikgu#cikgucikgi#bajuguru#matrikulasi#bajukerja#bajumurah#upm#ukm#sayajualmurah#promosimerdeka#brunei#singapore#merdekasale

🎈PRICE: RM115 SM / RM120 SS.
👜Charles & keith 1996 restock.
🎀 7 colours available.
💌➡BLUE, PINK, KHAKKI, GOLD, BROWN, BLACK, & MEROON...
.
🎈To Order Whatsapp➡📞0123696249.
🕛24hrs.
.

#uitm #singapore #noradanish paknilreviewpercuma #shopping #stacyanam #aldo #lofattah #mirafilzah #handbags #handbaglover #handbagmurah #handbagmurahmalaysia #handbagdotcom #slingbag #totebag #shoppingonlinemalaysia #handbagRm20 #shaklee #sayajualhandbag

Most Popular Instagram Hashtags