[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#uelover

30 posts

TOP POSTS

<3 Lovely Skin Balm <3
.
Merujuk post kami sebelum nii, mesti Mommies dah tau kan fungsi Lovely Skin Balm ini dalam membantu anak anda ?
.
Haaaa, meh Cik Dida nak cerita sikit :)
.
Lovely Skin Balm ni, bukan hanya utk bayi sahaja tau. Mommies pun boleh guna jugak kerana fungsinya yang boleh membantu melembapkan kulit.
.
Soooo, Mommies pun boleh dapatkan kulit selembut bayi <3
Wahhhh ! Best kann :D
.
Jom kita ambik tahu apa pulak bahan yg digunakan dlm menghasilkan Lovely Skin Balm yg AWESOME nihh !
.
Lovely Skin Balm ini dihasilkan menggunakan minyak pati tumbuhan ( Essential Oil ) LAVENDER & MELROSE <3
.
Apa fungsi Lavender & Melrose ???
.
EO Lavender bertindak dengan sangat baik dlm membantu merawat iritasi kulit, dan bertindak sebagai anti-septik & anti-fungal,
.
Manakala EO Melrose pula terdiri drpd gabungan 4 jenis EO iaitu Rosemary, Malaleuca (T3), Clove & Niaouli yg mana masing-masing mempunyai manfaat dlm membantu masalah pada kulit.
.
Soooo, tunggu apa lagi, meh whtsapp 0192165660 atau PM page kami cepat2 !
.
Kami sedia membantu <3 <3 <3
.
#UElover #iLoveUE #UmmitotsEssentials #YoungLivingEssentialsOils #BebasKimia #LovelySkinBalm

Assalamualaikum Mommies <3
Selamat pagi, dan selamat menjemput rezeki :)
.
Semoga dipermudahkan segala urusan harini,
.
Stay smile <3
.
#UmmitotsEssentials #UElover #iLoveUE #MyUEstory

<3 Lavender <3 .
Kenapa Minyak Pati Lavender di gunakan secara meluas dlm penghasilan produk-produk di Ummitots Essentials ??
.
.
Haaaa, jangan taktau yerr, Lavender nii tersendiri sememangnya memiliki pelbagai manfaatnya utk kulit, emosi dan sebagainya.
Meh baca manfaat yg dimiliki oleh Lavender nih <3
.
.
Sebab tuu laa, Lavender nii banyak digunakan dlm penghasilan produk-produk kami :)
.
.
Produk apa yg ada Lavender nih ??
Jom cikedot <3
.
.
Produk Ummitots Essentials yg menggunakan Lavender adalah :
πŸ‘‰ Lovely Skin
πŸ‘‰ Sleepy Time
πŸ‘‰ Chest Rub
πŸ‘‰ Facial Cleanser
πŸ‘‰ Beauty Serum
πŸ‘‰ HFMD Soother
πŸ‘‰ Happiness Blend
.
.
Berminat nak rasai sendiri manfaat Lavender yg terkandung dlm produk kami ?
Jangan malu-malu, whtsapp 0192165660 atau PM page kami cepat2 !
.
#UmmitotsEssentials #EssentialOil #MinyakPatiTumbuhan #Lavender #MyUEstory #iLoveUE #UElover #ProdukBebasKimia

Assalamualaikum Mommies 😍
.
Selamat pagi 😊
.
Tetapkan niat kita semata-mata demi redha Allah β™‘
.
Semoga dimurahkan rezeki, dan di permudahkan urusan hari ini β™‘
.
Salam sayang dari kami di Ummitots Essentials 😘
.
#UmmitotsEssentials #UElover #iLoveUE #MyUEstory

Buntu nak pilih facial cleanser yg bebas kimia?
.
Ummitots Essentials ada facial cleanser tak ??
.
.
Adaaaaa !!
.
.
Facial Cleanser by Ummitots Essentials ni dihasilkan menggunakan gabungan minyak pati tumbuhan : οƒΌ LAVENDER
οƒΌ MELALEUCA ALTERNIFIOLA
οƒΌ GERANIUM οƒΌ LEMON
.
Dan Facial Cleanser by Ummitots Essentials nii BEBAS KIMIA tauu !
.
.
Nak jadi pengguna bijak dgn memilih produk BEBAS KIMIA?
Meh whtsapp 0192165660 atau PM page kami cepat!
.
#UmmitotsEssentials #UElover #iLoveUE #MyUEstory #FacialCleanser #BebasKimia #YoungLivingEssentialOil #EssentialOil #YLEO #BijakMemilih

Assalamualaikum Mommies <3 <3 <3
.
Selamat Pagi <3
.
Salam sayang dari kami di Ummitots Essentials <3
.
#UmmitotsEssentials #UElover #iLoveUE #MyUEstory

Assalamualaikum Mommies β™‘
.
Selamat pagi ;)
.
Ingat lah, selalu ada harapan bagi org yg berdoa :)
.
Jadi, jom submit doa banyak2 β™‘β™‘β™‘
.
Semoga Allah memudahkan segala urusan Mommies harini β™‘
.
Salam sayang dari kami di Ummitots Essentials β™‘
.
#UmmitotsEssentials #UElover #iLoveUE #MyUEstory

Freshhh!! Freshh!! 😍😍
.
Close up sikit!
Perghhh, cantiknyaaa 😍
.
Balm-balm by #UmmitotsEssentials laku kerass, sampai licinn stokk πŸ˜‚πŸ˜‚
.
Jangan risau!
Berita gembira utk #UElover , harini production balm2 AWESOME kami!
.
Lovely Skin Balm, Happy Tummy Balm, Chest Rub Balm, Sleepy Time Balm, semua ada 😍😍😍
.
So, nak balm yg freshhhhh,
Hurry up! place your order now 😍😍😍
.
#UmmitotsEssentials #UElovers #iLoveUE #MyUEstory #LovelySkinBalm #HappyTummyBalm #ChestRubBalm #SleepyTimeBalm #EssentialOil #YoungLivingEssentialOil #YLEO #MinyakPatiTumbuhan #BebasKimia

Assalamualaikum Mommies 😍
.
Selamat pagi 😘
.
#UmmitotsEssentials #UElover #iLoveUE #MyUEstory

MOST RECENT

Dah lunch ke mommies???
Eh ke dh wktu minum petang ni???
.
Utk mommies yg b.f baby tu, ni ad produk Pump-It utk uolls.
.
Siap ad utk yg Survival Kit punya.COMPLETE utk mommies 😊😊😊😊
.
πŸ’œ Pump It Breastfeeding Survival Kit πŸ’œ
.
Dihasilkan secara alami dgn penggunaan minyak pati tumbuhan yg sememangnya BEBAS KIMIA.
.
Terdiri drpd 3, iaitu :
.
➑ Milk Up
🌸 Membantu dlm merangsang penghasilan susu Ibu melalui herba2 natural
🌸 Merangsang hormon prolaktin yg lebih tinggi utk menghasilkan lebih byk susu.
🌸 Boleh digunakan dlm membantu melegakan kesakitan ketika haid.
.
➑ Relax Mama
🌸 Membantu Ibu utk kekal tenang tanpa stress sekaligus melancarkan pengeluaran susu Ibu.
🌸 Merangsang hormon oxytocin yg lebih tinggi utk pengeluaran susu yg lebih lancar.
.
➑ Sore Away
🌸 Membantu melegakan masalah puting melecet atau luka.
🌸 Boleh digunakan utk menganjalkan payudara.
.
Awesome kann ?? So, korang yg ada masalah tuu, meh try Pump It Milk Booster nih !
.
Tapi ingat! Bila dah guna produk kami nii, PERLU kerap menyusu & pump ikut rutin tau ! Kalau tak, ia boleh menyebabkan bengkak susu sebab susu tak dikeluarkan sepenuhnya.
.
Dan PALING PENTING, konsep SUPPLY VS DEMAND tuu kena faham betul2 tauu !!
.
Dah, dah! Takyah pikir pepanjang lagi 😊
Meh whtsapp Cik Syida cepat 011 10095660 atau PM page kami πŸ˜‰
Nak lagi mudah, klik je link ni,
http://ummitotsessentialsofficial.wasap.my/
.
#UmmitotsEssentials #UElover #iLoveUE #MyUEstory #PumpItMilkBooster #NaturalRemedy #EssentialOil #MilkBoosterAwesome #MilkBoosterBerkesan

Nak tangani STRESS dgn ESSENTIAL OIL ??
Ummitots Essentials ada Happiness Blend tau! 😍😍😍
.
Dgn gabungan EO Joy, Fankincense & Stress Away, insyaAllah mampu memberi efek tenang buat anda πŸ’œ
.
Whatsapp 0192165660 atau PM page utk pertanyaan lanjut & pembelian ;)
Nak lagi mudah, klik je link whtsapp CikDida. http://ummitotsessentials.wasap.my
.
#UmmitotsEssentials #UElover #iLoveUE #MyUEstory #HappinessBlend #BebasKimia #EssentialOil #YoungLivingEssentialOil

Apa itu STRESS ?
.
Jom cikedout <3
.
.
Stress adalah bentuk ketegangan dari fizikal, emosi & mental. Bentuk ketegangan ini mempengaruhi aktiviti seharian seseorang. Bahkan stress dapat membuat produktiviti menurun, rasa sakit dan gangguan-gangguan mental.
.
Ketika stress, badan kita akan mengeluarkan satu hormon rangsangan yang bernama β€˜adrenaline’ kedalam saluran darah. Hormon ini bersama-sama dengan beberapa hormon yang lain akan menyebabkan beberapa perubahan berlaku di dalam tubuh kita sebagai persiapan untuk melindungi. Di antara perubahan2 itu ialah denyutan jantung bertambah laju dan tekanan darah akan meningkat, pernafasan seseorang akan lebih laju dan sebagainya. Perubahan2 ini sebenarnya normal.
.
Walaubagaimanapun, jika stress atau tekanan berpanjangan di dalam hidup kita dan kita pula tidak bijak untuk mengurusnya, ia akan bertukar menjadi β€˜distress’ yang boleh menyebabkan penyakit-penyakit tertentu.
.
Antara penyakit yg berpunca drpd stress ialah sakit jantung, angin ahmar, insomnia, dan sebagainya. .
.
Bagaimana menangani stress ??
Bagaimana Ummitots Essentials membantu anda??
.
Stay tuned Mommies! <3
.
#UmmitotsEssentials #UElover #iLoveUE #MyUEstory

🌸Sleepy Time Balm🌸
.
Apa bahan yg digunakan ??
.
Sleepy Time Balm nii dihasilkan dgn gabungan 2jenis EO iaitu LAVENDER & CEDARWOOD.
.
Kenapa gabungan kedua-dua EO ini yg dipilih dlm menghasilkan Sleepy Time Balm nih ??
.
.
Gabungan Lavender & Cedarwood ini sememangnya dikenali dgn kebolehan mereka yg dpt membantu meningkatkan efek ketenangan, dan secara tidak langsung membantu merangsang tidur kepada tidur yg lebih nyenyak.
.
Bila dah tidur nyenyak, anak anda akan bangun keesokan harinya dgn lebih ceria dan bersemangat utk proses pembelajaran & tumbesaran kerana mendapat tidur yg selesa & berkualiti 😊
.
.
Haaaa, nak tenangkan anak yg asyik meragam tuu ??
Meh dapatkan Sleepy Time Balm drpd kami πŸ˜‹
.
RM37 - 30ml
RM15 - 10ml
.
Whatsapp 0192165660 atau PM page kami πŸ’•
Kami komited dlm membantu anda mengatasi masalah berkaitan anda & bayi 😊
.
#UmmitotsEssentials #iLoveUE #MyUEstory #UElover #SleepyTimeBalm #ProdukBebasKimia #EssentialOil #YoungLivingEssentialOil #YLEO #CedarwoodEssentialOil #LavenderEssentialOil

Assalamualaikum πŸ˜‡
Selamat pagi #UElover 😘
Selamat berhujung minggu 😊
Semoga Allah memudahkan segala urusan kita harini 🌸
.
#UmmitotsEssentials #UElovers #iLoveUE #MyUEstory

Assalamualaikum & selamat pagi #UElover 😍
.
"Buang segala perasaan negatif & jangan sesekali berfikiran negatif tentang diri sendiri atau sesiapa"
.
Lets be POSITIVE πŸ˜‡
.
#UmmitotsEssentials #UElovers #iLoveUE #MyUEstory #MorningQuote

Assalamualaikum #UElover πŸ˜‡
.
Semoga Allah memudahkan segala urusan kita harini 😊
.
#UmmitotsEssentials #UElovers #iLoveUE #MyUEstory

πŸ’œ Pump It Breastfeeding Survival Kit πŸ’œ
.
Dihasilkan secara alami dgn penggunaan minyak pati tumbuhan yg sememangnya BEBAS KIMIA.
.
Terdiri drpd 3, iaitu :
.
➑ Milk Up
🌸 Membantu dlm merangsang penghasilan susu Ibu melalui herba2 natural
🌸 Merangsang hormon prolaktin yg lebih tinggi utk menghasilkan lebih byk susu.
🌸 Boleh digunakan dlm membantu melegakan kesakitan ketika haid.
.
➑ Relax Mama
🌸 Membantu Ibu utk kekal tenang tanpa stress sekaligus melancarkan pengeluaran susu Ibu.
🌸 Merangsang hormon oxytocin yg lebih tinggi utk pengeluaran susu yg lebih lancar.
.
➑ Sore Away
🌸 Membantu melegakan masalah puting melecet atau luka.
🌸 Boleh digunakan utk menganjalkan payudara.
.
Awesome kann ?? So, korang yg ada masalah tuu, meh try Pump It Milk Booster nih !
.
Tapi ingat! Bila dah guna produk kami nii, PERLU kerap menyusu & pump ikut rutin tau ! Kalau tak, ia boleh menyebabkan bengkak susu sebab susu tak dikeluarkan sepenuhnya.
.
Dan PALING PENTING, konsep SUPPLY VS DEMAND tuu kena faham betul2 tauu !!
.
Dah, dah! Takyah pikir pepanjang lagi 😊
Meh whtsapp cepat 0192165660 atau PM page kami πŸ˜‰
Nak lagi mudah, klik je link ni, http://ummitotsessentials.wasap.my/
.
#UmmitotsEssentials #UElover #iLoveUE #MyUEstory #PumpItMilkBooster #NaturalRemedy #EssentialOil #MilkBoosterAwesome #MilkBoosterBerkesan

Stress, tangani dgn BIJAK πŸ’œ
.
.
Telah kita sedia maklum, stress sangatt mempengaruhi kehidupan kita seharian. Ianya akan mempengaruhi produktiviti kerja, emosi, sosial & keadaan sekeliling.
.
Bayangkan, seorang Ibu yg stress cenderung utk mudah memarahi anaknya walau utk satu kesalahan kecil yg dilakukan oleh anak. Dan hal ini akan mempengaruhi emosi anak tersebut seharian, bahkan mungkin utk jangka masa yg lebih panjang sekiranya dia kerap ditengking & dimarahi.
.
Stress berlaku disebabkan oleh banyak faktor, dan antaranya adalah kerana Ibu terlalu dibebankan dgn banyak kerja sehingga tiada masa utk diri sendiri. Hal yg mcm ni lah yg mendorong kpd masalah mental, meroyan & sebagainya.
.
Sebagai seorang Ibu, kita perlu bijak menangani stress agar ianya tidak memberi pengaruh buruk kpd tumbesaran anak2.
.
Ketahui punca, dan atasi !
Agar stress tidak terus membelenggu anda, dan seterusnya mempengaruhi keadaan sekeliling anda! .
.
Nak tangani STRESS dgn ESSENTIAL OIL ??
Ummitots Essentials ada 😍😍😍
.
Dgn gabungan EO Joy, Fankincense & Stress Away, insyaAllah mampu memberi efek tenang buat anda πŸ’œ
.
Whatsapp 0192165660 atau PM page utk pertanyaan lanjut & pembelian ;)
Nak lagi mudah, klik je link whtsapp CikDida. http://ummitotsessentials.wasap.my
.
#UmmitotsEssentials #UElover #iLoveUE #MyUEstory #HappinessBlend #BebasKimia #EssentialOil #YoungLivingEssentialOil

πŸ’œ HFMD Soother πŸ’œ
.
Kami di Ummitots Essential sangat CAKNA dgn masalah yg sering dihidapi oleh bayi.
.
Buat Mommies yg sedang berhati walang dgn anak yg disahkan menghidap HFMD, moh dapatkan HFMD Soother ini drpd kami, sbagai ikhtiar utk membantu anak2 anda.
.
.
HFMD Soother berfungsi :
.
πŸ‘‰ Mengurangkan kerengsaan kulit yang disebabkan oleh jangkitan HFMD.
πŸ‘‰ Mengurangkan kegatalan pada kulit.
.
Dihasilkan dgn gabungan minyak pati tumbuhan :
🌳 Lavender
🌳 Citronella
🌳 Lemongrass
🌳 Rosemary
🌳 Myrtle
🌳 Clove
🌳 Lavandin
🌳 Cinnamon
🌳 Lemon
.
HANYA RM20/10ml
HANYA RM20/10ml
HANYA RM20/10ml
.
Berminat ??
Whatsapp 019-2165660, atau PM CikDida di page :)
Nak lagi mudah, klik je link http://ummitotsessentials.wasap.my
.
#UmmitotsEssentials #UElover #iLoveUE #MyUEstory #HFMDdisease #HFMDsoother #MinyakPatiTumbuhan #BebasKimia #EssentialOil #YoungLivingEssentialOil #YLEO #MommiesBerilmu

<3 BeautySerum <3
.
BeautySerum ni dihasilkan secara HOMEMADE menggunakan Essential Oils ( EO ), dan BEBAS KIMIA.
Dan BeautySerum ni ada 2 jenis, yg biasa & with Acne Control (T3) :)
.
Essential Oil apa yang digunakan dalam Beauty Serum ni ?
Haaa, EO yang digunakan dalam Beauty Serum ialah : .
πŸŽ‰ Frankincense
πŸŽ‰ Geranium
πŸŽ‰ Myrrh
πŸŽ‰ Lavender
.
Yang mana masing-masing mempunyai manfaatnya yg tersendiri,
Dan... dalam Beauty Serum With Acne Control pula ada tambahan Melaleuca Alternifolia (T3) 😍
.
Mesti nak tau kan, apa kelebihan Beauty Serum with Acne Control ni berbanding yg biasa kan ?? πŸ˜‰
.
EO Melaleuca Alternifolia (T3) adalah drpd ekstrak Tea Tree Oil, dan amat baik untuk jerawat dan juga jangkitan bakteria. So, yg mana ada Miss J tuu, sangatttlah berkesan insyaAllah dgn izin Allah 😘
.
Berminat, jangan segan2, whtsapp je 0192165660 atau PM je CikDida di page kami <3
Nk lagi mudah, klik je link http://ummitotsessentials.wasap.my
.
Stay calm and pretty uolss ;)
Salam sayang β™‘
#BeautySerum #UmmitotsEssential #iLoveUE #UElover #MyUEstory #EssentialOils #YoungLivingEssentialOil #PilihanBijak

Stay humble <3
Work hard <3
And be kind <3
.
Assalamualaikum #UElovers ;)
.
#UmmitotsEssentials #UElover #iLoveUE #MyUEstory

Anak sering menangis ?
Anak asyik meragam ?
.
Kenapa ia berlaku ??
.
Semua bayi akan menangis pada masa-masa yg tertentu, dan menangis adalah satu-satunya cara yg mereka punyai utk mengekspresikan sesuatu.
.
Bayi akan menangis disebabkan oleh pelbagai sebab dan tujuan. Antaranya adalah utk menyatakan rasa :-
a) Lapar
b) Sakit
c) Ketidakselesaan
d) Rasa tidak selamat ( insecure )
e) Mengantuk
f) Takut
g) Inginkan sesuatu yg tidak dapat digapai,
dan sebagainya.
.
.
Terkadang, setelah disusukan dan sebagainya, bayi masih menangis, menangis & terus menangis. Sehingakan ada yg menangis meronta-ronta, meraung hingga kehilangan suara.
.
Ibu sendiri terkadang buntu utk menenteramkan anak.
.
.
Bagaimana menenangkan anak dlm keadaan sebegini ??
.
.
Kadangkala, bayi rasa 'insecure', jadinya mahu dipeluk sentiasa, dan di dodoikan.
.
.
Kami di Ummitots Essentials sangat berbesar hati utk membantu menenangkan anak anda <3
.
Sleepy Time Balm yg menggabungkan kebaikan drpd minyak pati tumbuhan Lavender & Cedarwood, insyaAllah mampu membantu menenangkan anak anda dan seterusnya membawa kepada tidur yg selesa & nyenyak insyaAllah <3 <3 <3
.
.
Grab yours now, Mommies !!
Whtsapp 0192165660, atau PM page kami <3
Nak lagi mudah, klik je link http://ummitotsessentials.wasap.my
.
#UmmitotsEssentials #UElover #iLoveUE #MyUEstory #SleepyTimeBalm #BebasKimia #EssentialOil #YoungLivingEssentialOil #YLEO #ProdukBebasKimia

Package Milk Booster ❀
.
❀ Milk Up
.
=> Membantu dlm merangsang penghasilan susu Ibu melalui herba2 natural
=> Merangsang hormon prolaktin yg lebih tinggi utk menghasilkan lebih byk susu.
=> Boleh digunakan dlm membantu melegakan kesakitan ketika haid.
.
.
❀ Relax Mama
.
=> Membantu Ibu utk kekal tenang tanpa stress sekaligus melancarkan pengeluaran susu Ibu.
=> Merangsang hormon oxytocin yg lebih tinggi utk pengeluaran susu yg lebih lancar.
.
.
Awesome kann ?? So, korang yg ada masalah tuu, meh try Pump It Milk Booster nih !
.
Tapi ingat! Bila dah guna produk kami nii, PERLU kerap menyusu & pump ikut rutin tau ! Kalau tak, ia boleh menyebabkan bengkak susu sebab susu tak dikeluarkan sepenuhnya.
.
Dan PALING PENTING, konsep SUPPLY VS DEMAND tuu kena faham betul2 tauu !!
.
Dah, dah! Takyah pikir pepanjang lagi ;)
Meh whtsapp cepat 0192165660 atau PM page kami :)
Nak lagi mudah, klik je link ni, http://ummitotsessentials.wasap.my/
.
#UmmitotsEssentials #UElover #iLoveUE #MyUEstory #PumpItMilkBooster #NaturalRemedy #EssentialOil #MilkBoosterAwesome #MilkBoosterBerkesan

Apa itu STRESS ?
.
Jom cikedout <3
.
.
Stress adalah bentuk ketegangan dari fizikal, emosi & mental. Bentuk ketegangan ini mempengaruhi aktiviti seharian seseorang. Bahkan stress dapat membuat produktiviti menurun, rasa sakit dan gangguan-gangguan mental.
.
Ketika stress, badan kita akan mengeluarkan satu hormon rangsangan yang bernama β€˜adrenaline’ kedalam saluran darah. Hormon ini bersama-sama dengan beberapa hormon yang lain akan menyebabkan beberapa perubahan berlaku di dalam tubuh kita sebagai persiapan untuk melindungi. Di antara perubahan2 itu ialah denyutan jantung bertambah laju dan tekanan darah akan meningkat, pernafasan seseorang akan lebih laju dan sebagainya. Perubahan2 ini sebenarnya normal.
.
Walaubagaimanapun, jika stress atau tekanan berpanjangan di dalam hidup kita dan kita pula tidak bijak untuk mengurusnya, ia akan bertukar menjadi β€˜distress’ yang boleh menyebabkan penyakit-penyakit tertentu.
.
Antara penyakit yg berpunca drpd stress ialah sakit jantung, angin ahmar, insomnia, dan sebagainya. .
.
Bagaimana menangani stress ??
Bagaimana Ummitots Essentials membantu anda??
.
Stay tuned Mommies! <3
.
#UmmitotsEssentials #UElover #iLoveUE #MyUEstory

<3 HFMD Soother <3
.
Kami di Ummitots Essential sangat CAKNA dgn masalah yg sering dihidapi oleh bayi.
.
Buat Mommies yg sedang berhati walang dgn anak yg disahkan menghidap HFMD, moh dapatkan HFMD Soother ini drpd kami, sbagai ikhtiar utk membantu anak2 anda.
.
.
HFMD Soother berfungsi :
.
πŸ‘‰ Mengurangkan kerengsaan kulit yang disebabkan oleh jangkitan HFMD.
πŸ‘‰ Mengurangkan kegatalan pada kulit.
.
Dihasilkan dgn gabungan minyak pati tumbuhan :
🌳 Lavender
🌳 Citronella
🌳 Lemongrass
🌳 Rosemary
🌳 Myrtle
🌳 Clove
🌳 Lavandin
🌳 Cinnamon
🌳 Lemon
.
HANYA RM20/10ml
HANYA RM20/10ml
HANYA RM20/10ml
.
Berminat ??
Whatsapp 019-2165660, atau PM CikDida di page :)
.
#UmmitotsEssentials #UElover #iLoveUE #MyUEstory #HFMDdisease #HFMDsoother #MinyakPatiTumbuhan #BebasKimia #EssentialOil #YoungLivingEssentialOil #YLEO #MommiesBerilmu

-Ekzema dan Ummitots Essentials-
.
Seperti yg di nyatakan dlm post sebelum ni, kunci utama kepada masalah ekzema ada KELEMBAPAN KULIT bayi.
.
Mommies perlu MELEMBAPKAN kulit bayi sekerap yg mungkin !
Kulit yg kering akan menyebabkan iritasi pada kulit semakin buruk.
.
Pemilihan pelembap juga perlu diambil serius kerana pelembap yg mengandungi bahan kimia akan memburukkan keadaan !
.
.
Bagaimana Ummitots Essentials membantu anda ??
.
Kami di pihak Ummitots Essentials sangatt cakna dgn masalah ekzema di kalangan bayi !
Justeru, kami tampil dgn LOVELY SKIN Balm yg sememangnya BEBAS KIMIA !
.
.
Apa bahan yg digunakan dlm LOVELY SKIN BALM ??
.
LOVELY SKIN BALM ini dihasilkan sendiri secara HOMEMADE dgn penggunaan minyak pati tumbuhan LAVENDER & MELROSE dlm larutan minyak badam dan minyak kelapa dara <3
.
TIADA penggunaan pengawet di gunakan dlm penghasilannya.
.
.
LOVELY SKIN BALM ini berfungsi MELEMBAPKAN kulit agar masalah iritasi dan kulit kering dpt di minimum kan.
.
.
Berminat utk mendapatkan produk ni?
Whatsapp 0192165660, atau PM jaa CikDida di page ;) #UmmitotsEssentials #UElover #iLoveUE #MyUEstory #Ekzema #LovelySkinBalm #BebasKimia #EssentialOil #YoungLivingEssentialOil #YLEO #MinyakPatiTumbuhan #Lavender #Melrose

Assalamualaikum <3
.
Selamat pagi Mommies <3
.
Salam sayang dari kami di Ummitots Essentials ;)
.
#UmmitotsEssentials #UElover #iLoveUE #MyUEstory

Assalamualaikum Mommies 😍
.
Selamat pagi 😘
.
#UmmitotsEssentials #UElover #iLoveUE #MyUEstory

Freshhh!! Freshh!! 😍😍
.
Close up sikit!
Perghhh, cantiknyaaa 😍
.
Balm-balm by #UmmitotsEssentials laku kerass, sampai licinn stokk πŸ˜‚πŸ˜‚
.
Jangan risau!
Berita gembira utk #UElover , harini production balm2 AWESOME kami!
.
Lovely Skin Balm, Happy Tummy Balm, Chest Rub Balm, Sleepy Time Balm, semua ada 😍😍😍
.
So, nak balm yg freshhhhh,
Hurry up! place your order now 😍😍😍
.
#UmmitotsEssentials #UElovers #iLoveUE #MyUEstory #LovelySkinBalm #HappyTummyBalm #ChestRubBalm #SleepyTimeBalm #EssentialOil #YoungLivingEssentialOil #YLEO #MinyakPatiTumbuhan #BebasKimia

Assalamualaikum Mommies β™‘
.
Selamat pagi ;)
.
Ingat lah, selalu ada harapan bagi org yg berdoa :)
.
Jadi, jom submit doa banyak2 β™‘β™‘β™‘
.
Semoga Allah memudahkan segala urusan Mommies harini β™‘
.
Salam sayang dari kami di Ummitots Essentials β™‘
.
#UmmitotsEssentials #UElover #iLoveUE #MyUEstory

Assalamualaikum Mommies <3 <3 <3
.
Selamat Pagi <3
.
Salam sayang dari kami di Ummitots Essentials <3
.
#UmmitotsEssentials #UElover #iLoveUE #MyUEstory

Buntu nak pilih facial cleanser yg bebas kimia?
.
Ummitots Essentials ada facial cleanser tak ??
.
.
Adaaaaa !!
.
.
Facial Cleanser by Ummitots Essentials ni dihasilkan menggunakan gabungan minyak pati tumbuhan : οƒΌ LAVENDER
οƒΌ MELALEUCA ALTERNIFIOLA
οƒΌ GERANIUM οƒΌ LEMON
.
Dan Facial Cleanser by Ummitots Essentials nii BEBAS KIMIA tauu !
.
.
Nak jadi pengguna bijak dgn memilih produk BEBAS KIMIA?
Meh whtsapp 0192165660 atau PM page kami cepat!
.
#UmmitotsEssentials #UElover #iLoveUE #MyUEstory #FacialCleanser #BebasKimia #YoungLivingEssentialOil #EssentialOil #YLEO #BijakMemilih

Assalamualaikum Mommies 😍
.
Selamat pagi 😊
.
Tetapkan niat kita semata-mata demi redha Allah β™‘
.
Semoga dimurahkan rezeki, dan di permudahkan urusan hari ini β™‘
.
Salam sayang dari kami di Ummitots Essentials 😘
.
#UmmitotsEssentials #UElover #iLoveUE #MyUEstory

<3 Lavender <3 .
Kenapa Minyak Pati Lavender di gunakan secara meluas dlm penghasilan produk-produk di Ummitots Essentials ??
.
.
Haaaa, jangan taktau yerr, Lavender nii tersendiri sememangnya memiliki pelbagai manfaatnya utk kulit, emosi dan sebagainya.
Meh baca manfaat yg dimiliki oleh Lavender nih <3
.
.
Sebab tuu laa, Lavender nii banyak digunakan dlm penghasilan produk-produk kami :)
.
.
Produk apa yg ada Lavender nih ??
Jom cikedot <3
.
.
Produk Ummitots Essentials yg menggunakan Lavender adalah :
πŸ‘‰ Lovely Skin
πŸ‘‰ Sleepy Time
πŸ‘‰ Chest Rub
πŸ‘‰ Facial Cleanser
πŸ‘‰ Beauty Serum
πŸ‘‰ HFMD Soother
πŸ‘‰ Happiness Blend
.
.
Berminat nak rasai sendiri manfaat Lavender yg terkandung dlm produk kami ?
Jangan malu-malu, whtsapp 0192165660 atau PM page kami cepat2 !
.
#UmmitotsEssentials #EssentialOil #MinyakPatiTumbuhan #Lavender #MyUEstory #iLoveUE #UElover #ProdukBebasKimia

Repost from @ummitotsessentialsofficial @TopRankRepost #TopRankRepost <3 Lovely Skin Balm <3
.
Merujuk post kami sebelum nii, mesti Mommies dah tau kan fungsi Lovely Skin Balm ini dalam membantu anak anda ?
.
Haaaa, meh Cik Dida nak cerita sikit :)
.
Lovely Skin Balm ni, bukan hanya utk bayi sahaja tau. Mommies pun boleh guna jugak kerana fungsinya yang boleh membantu melembapkan kulit.
.
Soooo, Mommies pun boleh dapatkan kulit selembut bayi <3
Wahhhh ! Best kann :D
.
Jom kita ambik tahu apa pulak bahan yg digunakan dlm menghasilkan Lovely Skin Balm yg AWESOME nihh !
.
Lovely Skin Balm ini dihasilkan menggunakan minyak pati tumbuhan ( Essential Oil ) LAVENDER & MELROSE <3
.
Apa fungsi Lavender & Melrose ???
.
EO Lavender bertindak dengan sangat baik dlm membantu merawat iritasi kulit, dan bertindak sebagai anti-septik & anti-fungal,
.
Manakala EO Melrose pula terdiri drpd gabungan 4 jenis EO iaitu Rosemary, Malaleuca (T3), Clove & Niaouli yg mana masing-masing mempunyai manfaat dlm membantu masalah pada kulit.
.
Soooo, tunggu apa lagi, meh whtsapp 0192165660 atau PM page kami cepat2 !
.
Kami sedia membantu <3 <3 <3
.
#UElover #iLoveUE #UmmitotsEssentials #YoungLivingEssentialsOils #BebasKimia #LovelySkinBalm

Most Popular Instagram Hashtags