[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#ubatsenggugut

7365 posts

TOP POSTS

Jika anda menghadapi senggugut sangat-sangat, cubalah guna essential oil lemon Young Living je dua titis atas tapak tangan dan usap kat bawah perut bahagian rahim kita tu. MashaAllah alhamdulillah, tadi dah tertonggeng-tonggeng sebab sakit sangat senggugut ni, lepas 2-3 minit akak rasa lega je best best best!!! Alhamdulillah

Lemon ni bagus untuk bahagian peranakan, kalau nak rawat keputihan pun buat cara yang sama ye. Kalau senggugut pun sangat digalakkan. InshaAllah setiap yang berlaku pasti ada hikmahnya.

Whatsapp sy MYRA ➡➡0122642135

#senggugut
#ubatsenggugut
#periodpain
#keputihan
#pcos

*NAK BODY MONTOK MACAM IZARA AISYAH?* *NAK BODY LENTIK MACAM KILAFAIRY?* SAYA NAK KONGSI RAHSIANYA.

RAMAI ANAK-ANAK DARA DAN MAK-MAK DARA DAH CUBA. SAYA SENDIRI PUN DAH CUBA DAN HASILNYA MEMUASKAN 😉
......................................................................................
*MANFAAT-MAANFAAT PINK LADY:*
👙 membesarkan dan menegangkan 'aset' 👙 meremajakan dan mengetatkan 'miss v'
👙 merawat senggugut dan keputihan
👙 mencerahkan dan mencantikkan kulit
👙 mengurangkan keguguran rambut
👙 mengawal emosi dan selera makan
👙 menurunkan berat badan
👙 melancarkan peredaran darah
👙 mencegah osteoporosis
👙 melewatkan menopause.
.
*Produk ini diluluskan oleh suami-suami di Malaysia!* ......................................................................................
*NAK BODY MONTOK??* Klik http://goo.gl/RDTp4b *NAK BODY LENTIK??* Klik http://goo.gl/RDTp4b

#sayajual #sayamakansayajual #pinkladyoriginal #pinkladymalaysia #cantikluardalam #kukucantik #kulitcantik #rambutcantik #badancantik #asetcantik #payudaracantik #punggungcantik #perapatmissv #ubatkeputihan #ubatsenggugut #ubatosteoporosis #supplementmalaysia #pikatsuami #caramemikatsuami #projekmemikatsuami

#Assalamualaikum semua. Admin nak kongsi Testimoni #hamil yang terbaruu tauu Alhamdulillah😊😘
.
.
Klik sini :
TESTIMONI : @set.hamil.mampu.milik
TESTIMONI : @set.hamil.mampu.milik
TESTIMONI : @set.hamil.mampu.milik
.
.
PROMOSI : RM100sm/110ss
WASAP : 01119300455
.
.
miliki sekarang sementara masih ada harga promosi yang cukup JIMAT ini.
.
.
Jom follow IG kami yang lain ⤵⤵⤵
@gula.subur.strawberi
@gula.sado.oren
@gadis.dan.bunga_
@vitamin.ibu.dan.anak
_________________________________

.
Happy Weekend 😀
Sedikit tips menggunakan ivsoap
.
Percaya tak kalau saya cakap ivsoap yang comey tu boleh tahan sehingga 60 HARI.
.
Wow!!!
.
Meh saya sharekan kat sini cara yang betul dan jimat bila menggunakan ivsoap :
.
1. Bersihkan tapak tangan dan muka dengan air
2. Amik ivsoap, usap-usap kat tapak tangan.
3. Simpan balik ivsoap dalam bekas cute dia tu
4. Oleskan buih ivsoap ke kulit muka
5. Bersihkan muka😉
.
.
👉Ingat! Jangan ❌sesekali basuh ivsoap ye👍
-
🌟Ivsoap hanya RM25.00
.
Combo IV soap + Iv Mist
🔹RM 48 tidak termasuk postage
Add Postage RM 8sm/ RM 11ss
.
NAK DAPATKAN IVSOAP?
.
WhatsApp 📲 013-447 6028
WhatsApp 📲 013-447 6028
WhatsApp 📲 013-447 6028
----------------------

#SalamDakwah
Harta yang halal akan membawa ketenangan dalam hati kita.
.
.
Moga @gula.subur.strawberi & @set.hamil.mampu.milik yang admin kongsikan ini menguntungkan dunia dan akhirat kita semuaa. Aminnnn YRA.
.
.
Admin,
@zilazuraimi
______________________

Salam manisss... Yeayyyy Set combo letops yang jadi kegilaan kekakak !
Combo Jsp gold & Feminine Wash Gold 😘
.
.
Pakej ini menjadi pilihan anak dara & wanita yang mempunyai masalah keputihan kronik. Pakej ini juga sering menjadi pilihan untuk isteri sentiasa subur dan sihat dalaman luaran. .
.
Guna selepas bersalin pun boleh tau. Ketatkan balik otot2 miss v dan kecutkan balik peranakkan. 👍
.
.
HARGA ASAL : RM 103.00
PROMOSI : RM 90.00
❤️ FREE POSTAGE SM
❤️ FREE GIFT
.
.
TESTIMONI : @gadis.dan.bunga_
TESTIMONI : @gadis.dan.bunga_
TESTIMONI : @gadis.dan.bunga_
_______________________

TERASA RINDU NAK HAMIL DAN HAMIL LAGI ??
.
.
Assalamualaikum semua
Ramai juga yang wassap admin mengadu masalah ini :
.
.
💎 Susah nak tambah anak
💎 kerap alami masalah keguguran
💎 usia dah makin meningkat, suami nak baby baru
💎 ada masalah period, senggugut, keputihan
💎 tidak pernah hamil
💎 ada masalah cyst/fibroid/pcos
💎 pernah hamil luar rahim
💎 tiub ada sebelah jerr
.
.
Jangan berputus asa tau sayang2.
Sekarang ada cara mudah nak subur dengan selamat. 😊
.
.
JSP GOLD atau lebih dikenali sebagai @gula.subur.strawberi sangat sesuai untuk wanita yang ada masalah seperti diatas dan membantu menjaga dalaman serta meningkatkan kesuburan 😍
.
.
ARJUNA GOLD atau @gula.sado.oren pula untuk dalaman suami. Sesuai sangat untuk suami yang ada masalah :
👉🏻 Kekurangan sperma
👉🏻 Air mani cair / sedikit
👉🏻 Kerap letih ( faktor kerja tak menentu )
👉🏻 Sesuai utk lelaki yang ada masalah kencing manis
👉🏻 Sesuai untuk perokok
👉🏻 masalah mati pucuk
👉🏻 kurang teransang dll
.
.
@set.hamil.mampu.milik
Pilihan terbaik. Jimat & berbaloi untuk diamalkan .
.
.
Klik untuk lihat feedback ⤵⤵⤵
TESTIMONI @set.hamil.mampu.milik
TESTIMONI @set.hamil.mampu.milik
TESTIMONI @set.hamil.mampu.milik __________________________________

Assalamualaikum semuaa. Alhamdulillah @gula.subur.strawberi yang ada dalam set hamil mampu milik yang letopsss ni terus jadi pilihan ⤵⤵
>> Bakal Pengantin
>> Pengantin Baru
>> Pengantin Lama .
.
.
Tak susah nak jaga rahim dan tambat hati sidia dengan @gula.subur.strawberi 😊😘👌
.
.
Sekarang tengah promosi
Jimat sangat kalau grab sekarang. .
.
.
Jangan cuba kalau tak tengok lagi feedback letops naw naw !!
@set.hamil.mampu.milik
@set.hamil.mampu.milik
@set.hamil.mampu.milik .
.
Ps: malas nak save number admin? Klik je terus link wasap kat bio atas tu yaa 😊😘
__________________________________

OHHH SENANGNYA DALAM HATI.. PERIOD LANCAR, SENGGUGUT HILANG 😍
.
.
Salam MANIS kekakak !
Alhamdulillah penangan @gula.subur.strawberi period lancarrrrr gituu 👍 in sha allah kesan memang cepat kalau uols minum air secukupnya 😘
.
.
Jom tengok FEEDBACK letops !
Klik @gula.subur.strawberi
Klik @gula.subur.strawberi
Klik @gula.subur.strawberi .
.
.
PROMOSI : RM55sm/60ss
ORDER : Wasap 017.7508385
__________________________________
Jangan lupa singgah IG letopss ni ⤵⤵
@set.hamil.mampu.milik
@vitamin.ibu.dan.anak
@ubat.keputihan.power

MOST RECENT

Mixed Botanical Lemon Fruit Juice With Prune Aijuice Dossier
.
Aijuice Dossier(AD) membantu mempercepatkan dan melancarkan proses detoksifikasi bagi membantu badan untuk menyingkirkan bahan asing atau beracun yang berada di dalam tubuh dengan kadar yang lebih cepat dan optimum dan diperkaya dengan bahan-bahan berkualiti tinggi.
.
Sebab tu kebanyakan testimoni dapat kesan yang cepat sebab satu sudu AD membantu banyak dalam optimumkan proses detoks.
.
Mengandungi 11 bahan utama iaitu:
1. Lemon
2. Prune
3. Blackcurrant
4. Garcinia Cambogia
5. Guarana
6. Senna
7. White Kidney Beans
8. Flaxseed
9. Mangosteen
10. Stevia
11. Almond
.
Antara kebaikan jus detox ni:
.
💃mengawal keseimbangan paras gula dalam darah
💃membantu sistem pencernaan dan penghadaman lebih baik dan lancar
💃membantu mencairkan lemak
💃menyahtoksin dalam badan
💃memperkukuhkan sistem imun tubuh
💃mengatasi masalah sembelit
💃mengawal selera makan
💃mengempis dan menjadikan perut rata
💃pemulihan dan pembinaan semula sel dalam tubuh
💃menjadikan kulit lebih sihat dan berseri
sakit berkurangan dan alahan
💃membantu merawat pedih ulu hati
💃meningkatkan tenaga dan kadar metabolisme
💃menurunkan paras kolestrol
💃merawat stres dan sakit kepala
.
WhatsApp mengenai Aijuice Dossier di 0145296409
Www.wasap.my/60145296409/AD
.
#aijuicedossier #aijuicedossiermurah #WawaEmpire #FeedbackAijuiceDossier #DetoksKurus #kurusdalam2minggu #kuruscepat #kurussebelumraya #perutbuncit #detoks #detoxtea #pilkurusmurah #AD #AijuiceDossier #AijuiceDossierKemaman #AijuiceDossierShahAlam #ADKemaman #supplement #supplementkurus #sayajual #sayajualAD #AijuiceDossierbyAifaAzlan #ubatsenggugut #kurus #gebuputihsihat #AijuiceDossierKuantan #teamdada #teamretis #realtestimoni #AijuiceDossierTestimoni

Mixed Botanical Lemon Fruit Juice With Prune Aijuice Dossier
.
Aijuice Dossier(AD) membantu mempercepatkan dan melancarkan proses detoksifikasi bagi membantu badan untuk menyingkirkan bahan asing atau beracun yang berada di dalam tubuh dengan kadar yang lebih cepat dan optimum dan diperkaya dengan bahan-bahan berkualiti tinggi.
.
Sebab tu kebanyakan testimoni dapat kesan yang cepat sebab satu sudu AD membantu banyak dalam optimumkan proses detoks.
.
Mengandungi 11 bahan utama iaitu:
1. Lemon
2. Prune
3. Blackcurrant
4. Garcinia Cambogia
5. Guarana
6. Senna
7. White Kidney Beans
8. Flaxseed
9. Mangosteen
10. Stevia
11. Almond
.
Antara kebaikan jus detox ni:
.
💃mengawal keseimbangan paras gula dalam darah
💃membantu sistem pencernaan dan penghadaman lebih baik dan lancar
💃membantu mencairkan lemak
💃menyahtoksin dalam badan
💃memperkukuhkan sistem imun tubuh
💃mengatasi masalah sembelit
💃mengawal selera makan
💃mengempis dan menjadikan perut rata
💃pemulihan dan pembinaan semula sel dalam tubuh
💃menjadikan kulit lebih sihat dan berseri
sakit berkurangan dan alahan
💃membantu merawat pedih ulu hati
💃meningkatkan tenaga dan kadar metabolisme
💃menurunkan paras kolestrol
💃merawat stres dan sakit kepala
.
WhatsApp mengenai Aijuice Dossier di 0145296409
Www.wasap.my/60145296409/AD
.
#aijuicedossier #aijuicedossiermurah #WawaEmpire #FeedbackAijuiceDossier #DetoksKurus #kurusdalam2minggu #kuruscepat #kurussebelumraya #perutbuncit #detoks #detoxtea #pilkurusmurah #AD #AijuiceDossier #AijuiceDossierKemaman #AijuiceDossierShahAlam #ADKemaman #supplement #supplementkurus #sayajual #sayajualAD #AijuiceDossierbyAifaAzlan #ubatsenggugut #kurus #gebuputihsihat #AijuiceDossierKuantan #teamdada #teamretis #realtestimoni #AijuiceDossierTestimoni

Mixed Botanical Lemon Fruit Juice With Prune Aijuice Dossier
.
Aijuice Dossier(AD) membantu mempercepatkan dan melancarkan proses detoksifikasi bagi membantu badan untuk menyingkirkan bahan asing atau beracun yang berada di dalam tubuh dengan kadar yang lebih cepat dan optimum dan diperkaya dengan bahan-bahan berkualiti tinggi.
.
Sebab tu kebanyakan testimoni dapat kesan yang cepat sebab satu sudu AD membantu banyak dalam optimumkan proses detoks.
.
Mengandungi 11 bahan utama iaitu:
1. Lemon
2. Prune
3. Blackcurrant
4. Garcinia Cambogia
5. Guarana
6. Senna
7. White Kidney Beans
8. Flaxseed
9. Mangosteen
10. Stevia
11. Almond
.
Antara kebaikan jus detox ni:
.
💃mengawal keseimbangan paras gula dalam darah
💃membantu sistem pencernaan dan penghadaman lebih baik dan lancar
💃membantu mencairkan lemak
💃menyahtoksin dalam badan
💃memperkukuhkan sistem imun tubuh
💃mengatasi masalah sembelit
💃mengawal selera makan
💃mengempis dan menjadikan perut rata
💃pemulihan dan pembinaan semula sel dalam tubuh
💃menjadikan kulit lebih sihat dan berseri
sakit berkurangan dan alahan
💃membantu merawat pedih ulu hati
💃meningkatkan tenaga dan kadar metabolisme
💃menurunkan paras kolestrol
💃merawat stres dan sakit kepala
.
WhatsApp mengenai Aijuice Dossier di 0145296409
Www.wasap.my/60145296409/AD
.
#aijuicedossier #aijuicedossiermurah #WawaEmpire #FeedbackAijuiceDossier #DetoksKurus #kurusdalam2minggu #kuruscepat #kurussebelumraya #perutbuncit #detoks #detoxtea #pilkurusmurah #AD #AijuiceDossier #AijuiceDossierKemaman #AijuiceDossierShahAlam #ADKemaman #supplement #supplementkurus #sayajual #sayajualAD #AijuiceDossierbyAifaAzlan #ubatsenggugut #kurus #gebuputihsihat #AijuiceDossierKuantan #teamdada #teamretis #realtestimoni #AijuiceDossierTestimoni

Kalau tanya cikzai apa teman setia cikzai sebagai wanita. .
.
Cikzai akan jawab pertama #AlQuran dan yang kedua #MAB
.
.
#AlQuran teman setia semasa hidup dan dibawa ke alam barzakh dan akhirat. .
.
#MAB teman setia untuk sihat dan cergas :)
.
.
BEST KE BEST?? .
.
Whatsapp 0193495493 zai
.
.
#mab #maajunanggunbistari #mabselangor #pakarperancang #perancangsemulajadi #keputihan #masalahkeputihan #mabkualaselangor #kualaselangor #haidtidakteratur #ubattambahtenaga #ubatsenggugut #mabshahalam #mabtanjungkarang #caraatasisenggugut #senggugut #period #periodtidakteratur #supplementtenaga #caramudahhamil #kehamilan #zuriat #mengandung #haid #pilperancang #jamumoden #jamu

Siapa tahu kan... Niat pakai GEL ANNETTE ni nak hilangkan rasa SENGGUGUT... tapi, tak sangka... BAHAGIAN PERUT pun dah LOST sebanyak 4 inci!!! .
.
Itu pun pakai tak konsisten... Cuba kalau konsisten.... Pasti anda pun dalam mimpi agaknya bila nampak hasilnya.... Hehehe... .
.
#gelannetteslim
#bengkungbersalin #bengkungmodenmurah
#bengkungmoden
#korsetpelangsing
#bengkungmoden
#bengkungmurah
#setbersalin
#setberpantang
#setbengkung
#bengkungibu
#bengkungmama
#produkkurus
#ubatkurus
#kuruscepat
#kuruslangsing
#kurusselamat
#kurustanpadiet
#tipskurus
#bersalinceaser
#bersalinczer
#bersalinnormal
#ubatsenggugut
#sayajual

#Assalamualaikum Uolls 😍
.
🍀 CALON-CALON JSP GOLD 🍀

1. Anak Dara / Remaja Perempuan yang masih bujang / Wanita Dewasa
✏ Keputihan
✏ Senggugut
✏ Period tidak teratur
✏ Kegatalan di bahagian miss v
✏ Kurang bertenaga
✏ Letih, lesu
✏ Penjagaan miss v

2. Wanita Dah Berkahwin / Inginkan zuriat
✏ Keputihan & Senggugut
✏ Period yang tidak teratur / lancar
✏ Tidak subur
✏ Telur yang tidak sihat
✏ Buasir
✏ Sembelit
✏ Kurang bertenaga

3. Wanita Dah Berkahwin / Keguguran
✏ Rahim tidak sihat
✏ Otot rahim tidak kuat
✏ Penyusuan badan
✏ Tidak lawas
✏ Dingin / Tidak harmoni dalam perhubungan

4. Wanita 40 an keatas / Warga Emas
✏ Monopouse
✏ Tidak bertenaga, letih
✏ Sakit lutut, lenguh2 badan
✏ Tidak harmoni dalam perhubungan
✏ Tidak lawas pembuangan air kecil / besar
✏ Sakit pinggang

5. Selepas bersalin / berpantang
✏ Penyusuan badan
✏ Jagaan rahim lebih sihat
✏ Simpton kemurungan
✏ Tiada tenaga, kurang bermaya
✏ Sakit pinggang, lenguh2 badan
✏ Kembali menawan .
.
📲 http://www.wasap.my/0162170046
.
.

Dlm pinklady ada 4 fungsi utama yg menjadi kegilaan wanita..
1) Payudara dan body mantap.
2) Kembali dara
3) Putih & haluskan kulit
4) Berat badan ideal

Sapa belum cuba memang rugi. Rugi dapatkan apa yg ada dalam PinkLady 😋

Whatsapp me now to place ur order
0193208164
.

#pinklady #pinkladybodyperfection #pinkladytestimonial #pinkladyoriginal #pinkladymalaysia #stokispinklady #supplementwanita #breastenlargement #payudara #bergetah #tetekbesar #kukucantik #kulitcantik #rambutcantik #badancantik #asetcantikpayudaracantik #punggungcantik #perapatmissv #ubatsenggugut #ubatketat #ubatkuat #ubatkuatwanita #ubatkeputihan #ubatosteoporosis #ubatmantap #bazarpaknil #sayajual #sayamakansayajual #cantikluardalam #supplementmalaysia

Dlm pinklady ada 4 fungsi utama yg menjadi kegilaan wanita..
1) Payudara dan body mantap.
2) Kembali dara
3) Putih & haluskan kulit
4) Berat badan ideal

Sapa belum cuba memang rugi. Rugi dapatkan apa yg ada dalam PinkLady 😋

Whatsapp me now to place ur order
0193208164
.

#pinklady #pinkladybodyperfection #pinkladytestimonial #pinkladyoriginal #pinkladymalaysia #stokispinklady #supplementwanita #breastenlargement #payudara #bergetah #tetekbesar #kukucantik #kulitcantik #rambutcantik #badancantik #asetcantikpayudaracantik #punggungcantik #perapatmissv #ubatsenggugut #ubatketat #ubatkuat #ubatkuatwanita #ubatkeputihan #ubatosteoporosis #ubatmantap #bazarpaknil #sayajual #sayamakansayajual #cantikluardalam #supplementmalaysia

Terima kasih pada yg sudah membeli pinklady dari kami. Ingat ya.. 2biji je sehari ok.. Jangan pandai2 makan lebih kang terlajak 😂😂🙈🙈
.
✅ Aset makin montok
✅ Faraj makin ketat sendat rapat
✅ Best keputihan kering
✅ Sengugut hilang
✅ Period lancar ✅ Rahim elok terletak
✅ Kulit makin cerah gebu mulus tanpa jerawat
.
.

Sebotol RM320/ 60 capsule.

#pinkladybodyperfection #pinkladytestimonial #pinkladyoriginal #pinkladymalaysia #stokispinklady #supplementwanita #breastenlargement #payudara #bergetah #tetekbesar #kukucantik #kulitcantik #rambutcantik #badancantik #asetcantikpayudaracantik #punggungcantik #perapatmissv #ubatsenggugut #ubatketat #ubatkuat #ubatkuatwanita #ubatkeputihan #ubatosteoporosis #ubatmantap #bazarpaknil #sayajual #sayamakansayajual #cantikluardalam #supplementmalaysia

Slimming lotion lain dari yang lain!
.
Nak tampil sihat, cantik dan kurus?
Anda akan nampak kesan perubahan dengan sapu ultra rich lotion selama 7 hari!
Whatsapp 012 8099280 untuk order dan tahu kebaikan ultra rich #losyenkurus #kurus #tipskurus #tipsdiet #tipsihat #kurusdalam2minggu #ultrarichslimminglotion #ubatsenggugut #kurusbadan #ubatkurus

PINKLADY BODY PERFECTION - value produk bernilai RM1000, hanya dengan RM320 JE!

KOS UNTUK PRODUK WANITA:
- HILANGKAN JERAWAT - RM60 💸
- HILANGKAN PARUT JERAGAT - RM50 💸
- LICINKAN KULIT JADI GEBU GEBAS - RM120 💸
- MANTAPKAN PAYUDARA - RM160 💸
- HILANGKAN PERIOD PAIN - RM100 💸
- STABILKAN HORMON - RM150 💸
- SUPPLEMENT UNTUK TAMBAH TENAGA - RM150 💸
- PRODUK KURUS BADAN - RM180 💸
-
-
TAK HABIS LIST LAGI NI, TOTAL DAH RM 970! DEKAT RM1000 KAK OII!
UNTUK SEGALA MAK NENEK PRODUK YANG AWAK BELI TU!! 😱😱😱
.
NAK TAK DENGAN 1 PRODUK JE, AWAK BOLEH COVER HARGA RM1000 NI, SIAP ADA ADDITIONAL BENEFIT LAGI?

Whatsapp Kami cepat untuk special price!
http://www.wasap.my/60166662740

#pintkladybodyperfection #pinkladytestimonial #pinkladyoriginal #pinkladymalaysia #stokispinklady #supplementwanita #breastenlargement #payudara #bergetah #tetekbesar #kukucantik #kulitcantik #rambutcantik #badancantik #asetcantikpayudaracantik #punggungcantik #perapatmissv #ubatsenggugut #ubatketat #ubatkuat #ubatkuatwanita #ubatkeputihan #ubatosteoporosis #ubatmantap #fattzura #sayajual #sayamakansayajual #cantikluardalam #supplementmalaysia

Salam sweet sweet stoberii Emmmmm berbaloi ke tak?
dengan #gulasuburstrawberi
Kekakak dapat..
.
.
👉Mantapkan cik V & cik B
👉Atasi masalah rahim
👉Kulit berseri & gebu gebas
👉Dapat stabil berat badan
👉Kembalikan mood bersama
👉Suami semakin sayang
.
.
Best ke tak best...tak nak cakap lebih..hanya yang mengamalkan je merasai semua nikmat tersebut 😁
.
.
PROMOSI : RM55/30sachet
SET SUAMI ISTERI :RM100sm
_________________________________

PENAMPILAN DIRI KURANG MENARIK PERHATIAN SI JEJAKA / SUAMI?
.
INGINKAN PERUBAHAN ?
.
PINK LADY lah jawapannya..
.
Inginkan bentuk badan yang langsing dan ramping macam Lana Nordin..
.
Payudara yang montok, anjal, besar & gebu..
.
Kulit wajah makin cerah & berseri. Parut jerawat & jeragat pudar..
.
ISTERI > Miss V gebu & Super Grip - Kemutan yang kuat seperti malam pertama anda..
.
Hanya dalam 1 botol PINK LADY anda akan dapat semua di atas ni. Cuba dulu baru tahu. InsyaAllah.. kesan seawal 7 hari.
Pasti anda berpuas hati !
.
Sebotol hanya RM280
FREE POSTAGE
.
Info lebih lanjut..
.
Whatsapp < PL > ke 0146024335
.
Untuk dapatkan produk payudara No.1 PINKLADY Body Perfection.

#pinklady #pinkladybodyperfection #pinkladyKl #lyapinklady #stokispinkladykualalumpur #dropship #dropshipwanted #dropshipdiperlukan #supplementwanita #ubatwanita #supplementkesihatanwanita #ubatkurus #ubatbesarkanpayudara #ubatsenggugut #ubatkulitputihgebu #ubatkembalidara #ubatketatkanmissv #ubatrambutgugur

SAYA KAH ITU ??.....
.
.
♥ Kecilnya payudara saya. Bra dari dulu sampai sekarang masih sama saiz.
♥ Kawan cakap punggung saya leper.
♥ Saya dah gemuk.
♥ Saya kurus sangat.
♥ Payudara saya kendur hilang keanjalan.
♥ Saya pemarah sejak akhir-akhir ni.
♥ Orang kata saya suka mengarah.
♥ Saya tak manja dan kasar.
♥ Haid saya datang sebulan 2 kali.
♥ Suara saya kasar macam lelaki.
♥ Saya malu ada misai di muka.
♥ Bulu kaki saya lebat macam lelaki.
♥ Payudara saya tidak terangsang bila disentuh suami.
♥ Saya ada anemia.
♥ Saya susah tidur malam.
♥ Saya ada diabetes.
♥ Saya nampak tua dari usia.
♥ Saya selalu penat dan letih.
♥ Saya ada keputihan teruk.
♥ Miss V saya berbau 'hanyir'.
♥ Saya rasa dingin nak layan suami di katil.
♥ Vagina saya tak ketat lagi.
♥ Kulit saya kusam sangat.
♥ Kuku merekah.
♥ Saya dah cuba macam2 produk tapi tak berkesan?
.
PINKLADY BODY PERFECTION !! Saya nak bantu "saya" yang di atas ! 😊.
.
Saya percaya sis sangat tak selesa kan dengan masalah yang sis hadapi. Sebab tu saya sangat² rekeman sis untuk laburkan sikit untuk sis selesaikan masalah² sis kat atas tu. 😊 .
Tak rugi apa pun invest sikit untuk sis lebih gembira lepas ni. Cuba sebotol. Tak rugi sis. 😍

#pinklady #pinkladybodyperfection #pinkladyKl #lyapinklady #stokispinkladykualalumpur #dropship #dropshipwanted #dropshipdiperlukan #supplementwanita #ubatwanita #supplementkesihatanwanita #ubatkurus #ubatbesarkanpayudara #ubatsenggugut #ubatkulitputihgebu #ubatkembalidara #ubatketatkanmissv #ubatrambutgugur

"PINKLADY ni mahal la.. produk lain lg murah.."
😒😒😒😒😒 Dear, cuba awak bayangkan kalau awk ambik 1 produk utk muka licin, 1 produk utk boost cupsize, 1 produk utk kurangkn rambut gugur, 1 produk utk stabilkan hormon..dan bermacam2 lg produk.. PINKLADY ALL-IN-ONE. Mahal ke dear? SANGAT! Hasil dalam 2 minggu! Kau hado?!
🤔🤔🤔🤔🤔
.
Fungsi PinkLady :
.
♥️ Membesar, menganjal & menggebukan payudara.
♥️ Perapat miss 'v'.
♥️ Mengurangkan nafsu makan.
♥️ Menghilangkan 'mood swing'.
♥️ Meningkatkan libido wanita.
♥️ Meningkatkan tahap collagen.
♥️ Meremajakan kulit.
♥️ Melancarkan peredaran darah.
♥️ Mengurangkan kadar keguguran rambut.
♥️ Mengurangkan 'period pain'.
♥️ Menstabilkan emosi.

Harga Rm280 termasuk postage
Pm/whatsapp 🌸
+60146024335

#pinklady #pinkladybodyperfection #pinkladyKl #lyapinklady #stokispinkladykualalumpur #dropship #dropshipwanted #dropshipdiperlukan #supplementwanita #ubatwanita #supplementkesihatanwanita #ubatkurus #ubatbesarkanpayudara #ubatsenggugut #ubatkulitputihgebu #ubatkembalidara #ubatketatkanmissv

SENGGUGUT!!!
.
Masalah ramai wanita pada setiap bulan.
Senggugut yang teruk..
.
Dengan mengamalkan PINKLADY, masalah senggut dapat diatasi. PINKLADY mengandungi phytoestrogen yg membantu merawat masalah wanita lainnya seperti
.
- Kputihan.
- Miss V berbau.
- Miss V longgar.
- Payudara kendur.
- Punggung yang leper.
- Keding/kurus.
- Obesiti.
- Kulit yang kusam.
- Rambut gugur.
- Dan lain² masalah lg.
.
Pertanyaan / order,

WhatsApp 📩 +60146024335
WhatsApp 📩 +60146024435
WhatsApp 📩 +60146024335

#pinklady #pinkladybodyperfection #pinkladyKl #lyapinklady #stokispinkladykualalumpur #dropship #dropshipwanted #dropshipdiperlukan #supplementwanita #ubatwanita #supplementkesihatanwanita #ubatkurus #ubatbesarkanpayudara #ubatsenggugut #ubatkulitputihgebu #ubatkembalidara #ubatketatkanmissv #ubatrambutgugur

Wanita dan cermin kawan akrab. Setiap hari kena bersemuka paling kurang 51 kali. Tapi jumlah tu boleh menyusut kalau pantulan yang diberi sahabat akrab tu kurang membungakan hati si wanita.
.
Kalau yang dipantul tu kulit licin gebuuu. Kemerahan merahan semulajadi. Warna sekata jeee. Tak perlu putih macam kapas pon. Asalkan takde tompok tompok kelainan warna pon dah cukup untuk buat si wanita senyum 25 jam.
.
Ahaiii. Terima kasih ye pengasas, tukang buat formula, operator kilang, driver lori, encik posmen dannn ehhh semua lah yang terlibat sampai Crystal Beauty ni berjaya buat si wanita rasa yakin dengan diri dia. 💃
.
Untuk pembelian dan pertanyaan boleh whatssap atau DM.
📲 +601126012709
.
#Ehpshealthybeauty #tipshamil #tipsmengandung #ikhtiarhamil #ubathamil #ubatmengandung #ubatsenggugut #tipshilangkansenggugut #tipsbahagiasuamiisteri #tipsbesarkanpayudara #tipskekalcantik #tipskekalbertenaga #fattzura #bazarpaknil #adarafondation #BAE #crystalbeauty769 #crystalbeauty769skincare #tipskekalcantik #testimoniTerkiniSPV #SuperichPuteriVanilla
#IkhtiarHamil #suburkanrahim #EHPS #EHPSdhati #Eidahassanprettyshop #ehpsrichandbeauty #masterleaderbidadariEHPS

MAKAN GULA-GULA JE SENGGUGUT BOLEH HILANGG ?
ehhh biar betull !!
.
.
Salam manis semua.
Percayalah, kemam-kemam @gula.subur.strawberi jer dapat bantu lancarkan haid, stabilkan hormone uols bukan tu jer dapat bonus bebas senggugut sekali tauuu uolsss 😘
.
.
Rasa sangat sedap dan senang nak amalkan. Ibarat makan gula-gula. .
.
@gula.subur.strawberi ni TAK PANAS, TAK BERBAU, MUDAH DIAMALKAN, KESAN 3X LEBIH CEPAT, DAN SEDAP 💋
.
.
Jom tengok testimoni letopss
TESTIMONI : @gula.subur.strawberi
TESTIMONI : @gula.subur.strawberi
TESTIMONI : @gula.subur.strawberi
__________________________________
PROMOSI : RM55sm/60ss
PERCUMA : Poket Kalender 2018
PERCUMA : Mini FW haruman mawar & strawberi

MAKAN GULA-GULA JE BOLEH SUBUR & HAMIL ?
ehhh biar betull !!
.
.
Salam manis semua.
Percayalah, kemam-kemam @gula.subur.strawberi jer dapat bantu lancarkan haid, stabilkan hormone uols bukan tu jer dapat bonus bebas senggugut sekali tauuu uolsss plusss sidia makin saaaayangg gitu..nak pi toilet pun rindu kekdahnyaaa ! 😘
.
.
Rasa sangat sedap dan senang nak amalkan. Ibarat makan gula-gula. .
.
@gula.subur.strawberi ni TAK PANAS, TAK BERBAU, MUDAH DIAMALKAN, KESAN 3X LEBIH CEPAT, DAN SEDAP 💋
.
.
Jom tengok testimoni letopss
TESTIMONI : @gula.subur.strawberi
TESTIMONI : @gula.subur.strawberi
TESTIMONI : @gula.subur.strawberi
__________________________________
PROMOSI : RM55sm/60ss
PERCUMA : Poket Kalender 2018
PERCUMA : Mini FW haruman mawar & strawberi

Readystock #glacomplex di sini
.
Siapa sesuai guna #glacomplexshaklee?
💟 Period tak teratur
💟 Sedang Ikhtiar Hamil (TTC)
💟 Ada masalah kesuburan
💟 Sering senggugut
💟 Period cramp
💟 Kulit berjeragat
💟 Hadapi sindrom menopus
💟 Membantu Natural induce & contraction
💟 Membantu mereka yang mengalami cyst
.
Hubungi Syaza untuk dapatkan #setshaklee anda hari ini di talian 0187684817 :)
.
Servis Syaza
💓 Readystock Available
🚗 COD MELAKA
💌 Pos Seluruh Malaysia
📲 0187684817
.
#pengedarshakleemelaka
#shakleemelaka
#shakleecheng
#codshakleemelaka
#shakleeklebang
#codshakleeklebang
#shakleemalim
#codshakleemalim
#shakleejasin
#codshakleejasin
#shakleelimbongan
#codshakleelimbongan
#shakleetengkera
#codshakleetengkera
#shakleecheng
#shakleebatuberendam
#shakleebukitrambai
#codshakleebukitrambai
#glacomplexmelaka
#naturalinduce
#ubatsenggugut
#periodcramp

MAKAN GULA-GULA JE BOLEH ATASI MASALAH PERIOD ?
ehhh biar betull !!
.
.
Salam manis semua.
Percayalah, kemam-kemam @gula.subur.strawberi jer dapat bantu lancarkan haid, stabilkan hormone uols bukan tu jer dapat bonus bebas senggugut sekali tauuu uolsss 😘
.
.
Rasa sangat sedap dan senang nak amalkan. Ibarat makan gula-gula. .
.
@gula.subur.strawberi ni TAK PANAS, TAK BERBAU, MUDAH DIAMALKAN, KESAN 3X LEBIH CEPAT, DAN SEDAP 💋
.
.
Jom tengok testimoni letopss
TESTIMONI : @gula.subur.strawberi
TESTIMONI : @gula.subur.strawberi
TESTIMONI : @gula.subur.strawberi
__________________________________
PROMOSI : RM55sm/60ss
PERCUMA : Poket Kalender 2018
PERCUMA : Mini FW haruman mawar & strawberi

Pink Lady Body Perfection!!
.
Baju raya je ke nak nampak cantik? Tuan baju camana? Ke tak kisah sangat penampilan diri.
.
Alang² pasang baju lawa². Kan best tuan baju 'pasang badan' biar lawa jugak. Kan hakak kan..
.
Tapi takpe, sempat lagi tu. Raya kan sebulan. Kesan pun boleh dilihat seawal 7 hari je. .
Manfaat Pengambilan PinkLady Body Perfection.
.
- #Kulit cantik bersih, lembut halus je.
- Badan jadi lebih shape. - Boobs lebih besar, anjal mengancam.
- Butt bulat padu montok je.
- Elakkan 'mood swing'.
- #Rambut makin lebat.
- #Jerawat pun payah dah nak naik.
- #Parut muda pun boleh pudar & hilang.
.
En. suami pun geram duk nengok kita lepas tu. Apa salahnya kan, berhias cantik depan suami. Takdela mata nak melilau tengok yang lain.
.
.
WhatsApp je +60146024335 kalau nak cuba sebotol.

#pinklady #pinkladybodyperfection #pinkladyKl #lyapinklady #stokispinkladykualalumpur #dropship #dropshipwanted #dropshipdiperlukan #supplementwanita #ubatwanita #supplementkesihatanwanita #ubatkurus #ubatbesarkanpayudara #ubatsenggugut #ubatkulitputihgebu #ubatkembalidara #ubatketatkanmissv

DIABETES ? KENCING MANIS ? OBESITI ? ANEMIA ? INSOMNIA ? DARAH TINGGI ?
.
Jom ikhtiar dgn pinklady. InshaAllah sembuh dgn izinNya..😊 .
Tahukah anda supplement kami ialah healthy supplement, bukan jamu bukan ubat kurus cepat tapi mempunyai fungsi yg merawat malah selamat diamalkan untuk pesakit2 seperti yg dinyatakan di atas.. ============================.
❌ KIMIA
❌ DADAH
❌ STEROID

Hanya...
===============
.
💕 Khasiat unsur2 nutrisi semulajadi dari herba terkenal yg digunakan untuk perubatan melayu dan cina..
💕 yang mempunyai 1001 manfaat untuk memperbaiki sistem dalaman badan wanita yang telah berumahtangga. .

Bujang pon boleh amalkan pinklady. Lagi muda lagi bagus. Nampak baby face gitew 😙😘 .

Harga RM280 BEST RESULT SEAWAL 2 MINGGU. 😉
.
😍😍😍 .

#pinklady #pinkladybodyperfection #pinkladyKl #lyapinklady #stokispinkladykualalumpur #dropship #dropshipwanted #dropshipdiperlukan #supplementwanita #ubatwanita #supplementkesihatanwanita #ubatkurus #ubatbesarkanpayudara #ubatsenggugut #ubatkulitputihgebu #ubatkembalidara #ubatketatkanmissv

Pink Lady Body Perfection!!
.
Baju raya je ke nak nampak cantik? Tuan baju camana? Ke tak kisah sangat penampilan diri.
.
Alang² pasang baju lawa². Kan best tuan baju 'pasang badan' biar lawa jugak. Kan hakak kan..
.
Tapi takpe, sempat lagi tu. Raya kan sebulan. Kesan pun boleh dilihat seawal 7 hari je. .
Manfaat Pengambilan PinkLady Body Perfection.
.
- #Kulit cantik bersih, lembut halus je.
- Badan jadi lebih shape. - Boobs lebih besar, anjal mengancam.
- Butt bulat padu montok je.
- Elakkan 'mood swing'.
- #Rambut makin lebat.
- #Jerawat pun payah dah nak naik.
- #Parut muda pun boleh pudar & hilang.
.
En. suami pun geram duk nengok kita lepas tu. Apa salahnya kan, berhias cantik depan suami. Takdela mata nak melilau tengok yang lain.
.
.
WhatsApp je +60146024335 kalau nak cuba sebotol.

#pinklady #pinkladybodyperfection #pinkladyKl #lyapinklady #stokispinkladykualalumpur #dropship #dropshipwanted #dropshipdiperlukan #supplementwanita #ubatwanita #supplementkesihatanwanita #ubatkurus #ubatbesarkanpayudara #ubatsenggugut #ubatkulitputihgebu #ubatkembalidara #ubatketatkanmissv

"PINKLADY ni mahal la.. produk lain lg murah.."
😒😒😒😒😒 Dear, cuba awak bayangkan kalau awk ambik 1 produk utk muka licin, 1 produk utk boost cupsize, 1 produk utk kurangkn rambut gugur, 1 produk utk stabilkan hormon..dan bermacam2 lg produk.. PINKLADY ALL-IN-ONE. Mahal ke dear? SANGAT! Hasil dalam 2 minggu! Kau hado?!
🤔🤔🤔🤔🤔
.
Fungsi PinkLady :
.
♥️ Membesar, menganjal & menggebukan payudara.
♥️ Perapat miss 'v'.
♥️ Mengurangkan nafsu makan.
♥️ Menghilangkan 'mood swing'.
♥️ Meningkatkan libido wanita.
♥️ Meningkatkan tahap collagen.
♥️ Meremajakan kulit.
♥️ Melancarkan peredaran darah.
♥️ Mengurangkan kadar keguguran rambut.
♥️ Mengurangkan 'period pain'.
♥️ Menstabilkan emosi.

Harga Rm280 termasuk postage
Pm/whatsapp 🌸
+60146024335

#pinklady #pinkladybodyperfection #pinkladyKl #lyapinklady #stokispinkladykualalumpur #dropship #dropshipwanted #dropshipdiperlukan #supplementwanita #ubatwanita #supplementkesihatanwanita #ubatkurus #ubatbesarkanpayudara #ubatsenggugut #ubatkulitputihgebu #ubatkembalidara #ubatketatkanmissv

Kami di sini sentiasa mengalu-alukan kedatangan anda dalam perniagaan kami. 💕
.
Apakah syarat untuk menjadi ahli kami?
.
🚺 Bayaran kemasukan RM0.
🚺 Wajib ada sales min 1 botol
🚺 Wajib ada telegram
🚺 Minat berniaga.
🚺 Rajin berusaha.
🚺 Dengar kata.
🚺 Tak mudah berputus asa
.
Apakah keistimewaan yang anda akan dapat?
.
✅ Whatsapp & Telegram support group yang sistematik.
✅ Business coaching.
✅ Tips / Teknik Menjual
✅ Reward utk top seller.
💰 Komisen LUMAYAN untuk setiap PINK LADY yg terjual.
🆓 Kos poslaju akan ditanggung oleh stokis
.
Kenapa anda kena jadi Dropshipper PINK LADY?
.
▶Produk mudah jual kerana terdapat pelbagai khasiat utk pelbagai lapisan umur
▶Produk sudah dikenali ramai
▶Marketing agresif drpd HQ
▶Produk mampu milik oleh semua org
▶Reward yang gempak!
▶Gambar produk yang cantik boleh digunakan oleh semua pengedar
▶TAK PAYAH SERABUT PIKIR NAK POST APA. Cuma copy info, iklan, testimoni dan post daripada stokis. Jika bersetuju dengan syarat kami, sila whatsapp details anda ke 011-27295492
.

#pinklady #pinkladybodyperfection #pinkladytestimonial #pinkladyoriginal #pinkladymalaysia #stokispinklady #supplementwanita #breastenlargement #kukucantik #kulitcantik #rambutcantik #badancantik #asetcantik #punggungcantik #perapatmissv #ubatsenggugut #ubatketat #ubatkuat #ubatkuatwanita #ubatkeputihan #jamumoden #ubatmantap #supplementmalaysia #dropshippers #dropshipuntungbanyak #dropshipwanted #dropship

Kami di sini sentiasa mengalu-alukan kedatangan anda dalam perniagaan kami. 💕
.
Apakah syarat untuk menjadi ahli kami?
.
🚺 Bayaran kemasukan RM0.
🚺 Wajib ada sales min 1 botol
🚺 Wajib ada telegram
🚺 Minat berniaga.
🚺 Rajin berusaha.
🚺 Dengar kata.
🚺 Tak mudah berputus asa
.
Apakah keistimewaan yang anda akan dapat?
.
✅ Whatsapp & Telegram support group yang sistematik.
✅ Business coaching.
✅ Tips / Teknik Menjual
✅ Reward utk top seller.
💰 Komisen LUMAYAN untuk setiap PINK LADY yg terjual.
🆓 Kos poslaju akan ditanggung oleh stokis
.
Kenapa anda kena jadi Dropshipper PINK LADY?
.
▶Produk mudah jual kerana terdapat pelbagai khasiat utk pelbagai lapisan umur
▶Produk sudah dikenali ramai
▶Marketing agresif drpd HQ
▶Produk mampu milik oleh semua org
▶Reward yang gempak!
▶Gambar produk yang cantik boleh digunakan oleh semua pengedar
▶TAK PAYAH SERABUT PIKIR NAK POST APA. Cuma copy info, iklan, testimoni dan post daripada stokis. Jika bersetuju dengan syarat kami, sila whatsapp details anda ke 011-27295492
.

#pinklady #pinkladybodyperfection #pinkladytestimonial #pinkladyoriginal #pinkladymalaysia #stokispinklady #supplementwanita #breastenlargement #kukucantik #kulitcantik #rambutcantik #badancantik #asetcantik #punggungcantik #perapatmissv #ubatsenggugut #ubatketat #ubatkuat #ubatkuatwanita #ubatkeputihan #jamumoden #ubatmantap #supplementmalaysia #dropshippers #dropshipuntungbanyak #dropshipwanted #dropship

Kami di sini sentiasa mengalu-alukan kedatangan anda dalam perniagaan kami. 💕
.
Apakah syarat untuk menjadi ahli kami?
.
🚺 Bayaran kemasukan RM0.
🚺 Wajib ada sales min 1 botol
🚺 Wajib ada telegram
🚺 Minat berniaga.
🚺 Rajin berusaha.
🚺 Dengar kata.
🚺 Tak mudah berputus asa
.
Apakah keistimewaan yang anda akan dapat?
.
✅ Whatsapp & Telegram support group yang sistematik.
✅ Business coaching.
✅ Tips / Teknik Menjual
✅ Reward utk top seller.
💰 Komisen LUMAYAN untuk setiap PINK LADY yg terjual.
🆓 Kos poslaju akan ditanggung oleh stokis
.
Kenapa anda kena jadi Dropshipper PINK LADY?
.
▶Produk mudah jual kerana terdapat pelbagai khasiat utk pelbagai lapisan umur
▶Produk sudah dikenali ramai
▶Marketing agresif drpd HQ
▶Produk mampu milik oleh semua org
▶Reward yang gempak!
▶Gambar produk yang cantik boleh digunakan oleh semua pengedar
▶TAK PAYAH SERABUT PIKIR NAK POST APA. Cuma copy info, iklan, testimoni dan post daripada stokis. Jika bersetuju dengan syarat kami, sila whatsapp details anda ke 011-27295492
.

#pinklady #pinkladybodyperfection #pinkladytestimonial #pinkladyoriginal #pinkladymalaysia #stokispinklady #supplementwanita #breastenlargement #kukucantik #kulitcantik #rambutcantik #badancantik #asetcantik #punggungcantik #perapatmissv #ubatsenggugut #ubatketat #ubatkuat #ubatkuatwanita #ubatkeputihan #jamumoden #ubatmantap #supplementmalaysia #dropshippers #dropshipuntungbanyak #dropshipwanted #dropship

DIABETES ? KENCING MANIS ? OBESITI ? ANEMIA ? INSOMNIA ? DARAH TINGGI ?
.
Jom ikhtiar dgn pinklady. InshaAllah sembuh dgn izinNya..😊 .
Tahukah anda supplement kami ialah healthy supplement, bukan jamu bukan ubat kurus cepat tapi mempunyai fungsi yg merawat malah selamat diamalkan untuk pesakit2 seperti yg dinyatakan di atas.. ============================.
❌ KIMIA
❌ DADAH
❌ STEROID

Hanya...
===============
.
💕 Khasiat unsur2 nutrisi semulajadi dari herba terkenal yg digunakan untuk perubatan melayu dan cina..
💕 yang mempunyai 1001 manfaat untuk memperbaiki sistem dalaman badan wanita yang telah berumahtangga. .

Bujang pon boleh amalkan pinklady. Lagi muda lagi bagus. Nampak baby face gitew 😙😘 .

Harga RM280 BEST RESULT SEAWAL 2 MINGGU. 😉
.
😍😍😍 .

#pinklady #pinkladybodyperfection #pinkladyKl #lyapinklady #stokispinkladykualalumpur #dropship #dropshipwanted #dropshipdiperlukan #supplementwanita #ubatwanita #supplementkesihatanwanita #ubatkurus #ubatbesarkanpayudara #ubatsenggugut #ubatkulitputihgebu #ubatkembalidara #ubatketatkanmissv

#PinkLadyTestimoni...
.
Jom dengar Feedback dari Lia, Selangor - Sebelum ni breast kecil je. Badan lak sekeping. Kurus sangat.
.
Selepas consume pinklady, Badan dah mula berisi & breast pun dah mula besar.
.
whatsApp +60146024335

#pinklady #pinkladybodyperfection #pinkladyKl #lyapinklady #stokispinkladykualalumpur #dropship #dropshipwanted #dropshipdiperlukan #supplementwanita #ubatwanita #supplementkesihatanwanita #ubatkurus #ubatbesarkanpayudara #ubatsenggugut #ubatkulitputihgebu #ubatkembalidara #ubatketatkanmissv

PENAMPILAN DIRI KURANG MENARIK PERHATIAN SI JEJAKA / SUAMI?
.
INGINKAN PERUBAHAN ?
.
PINK LADY lah jawapannya..
.
Inginkan bentuk badan yang langsing dan ramping macam Lana Nordin..
.
Payudara yang montok, anjal, besar & gebu..
.
Kulit wajah makin cerah & berseri. Parut jerawat & jeragat pudar..
.
ISTERI > Miss V gebu & Super Grip - Kemutan yang kuat seperti malam pertama anda..
.
Hanya dalam 1 botol PINK LADY anda akan dapat semua di atas ni. Cuba dulu baru tahu. InsyaAllah.. kesan seawal 7 hari.
Pasti anda berpuas hati !
.
Sebotol hanya RM280
FREE POSTAGE
.
Info lebih lanjut..
.
Whatsapp < PL > ke 0146024335
.
Untuk dapatkan produk payudara No.1 PINKLADY Body Perfection.

#pinklady #pinkladybodyperfection #pinkladyKl #lyapinklady #stokispinkladykualalumpur #dropship #dropshipwanted #dropshipdiperlukan #supplementwanita #ubatwanita #supplementkesihatanwanita #ubatkurus #ubatbesarkanpayudara #ubatsenggugut #ubatkulitputihgebu #ubatkembalidara #ubatketatkanmissv

PHYTOESTROGEN bukan bahan kimia sayangg.... Phytoestrogen is sebatian estrogen yang berasal dari tumbuh-tumbuhan..😊 tumbuhan yg ada phytoestrogen yg tinggi such as bahan yg terkandung dlm pinklady ni lah.. strong sgt bijirin oatgrass dier..fennel n fenugreek untuk kesihatan total wanita.. .

Uollss kne fhm satu je..Yg menganjal, menegang breast, punggung, bg ketat miss v sume tu bukan kolagen..tapi hormon estrogen...yup, estrogen klau down, dgn kolagen2 pun habess fail laa...😉😉😉
Jom boost balik estrogen dlm bdn kita dgn khasiat herba semulajadi ! 😘 😘😘 .

Body meletop, dalaman pun sihat 👍
RM280 KESAN TERBAIK
Tak nak ke ? 😉
Sayangi tubuh bdn kita 💕 .
.
WhatsApp +60146024335

#pinklady #pinkladybodyperfection #pinkladyKl #lyapinklady #stokispinkladykualalumpur #dropship #dropshipwanted #dropshipdiperlukan #supplementwanita #ubatwanita #supplementkesihatanwanita #ubatkurus #ubatbesarkanpayudara #ubatsenggugut #ubatkulitputihgebu #ubatkembalidara #ubatketatkanmissv

assalamualaikum..😊ok sebelum sis nak start kerja ni,sis nak consume dulu PL ni.. Haa tengok,sis pun bawak #PINKLADY ni kat office sis tauu.. . . 💊cara nak makan macam mana?senang je..
- ambil 2 biji / sehari selepas breakfast
.

kenapa selepas breaksfast?tak boleh waktu lain ke?bukan tak boleh yunk tapi after breaksfast ni,body kita tengah aktif dan bertenaga.. so kalau nak cepat berkesan macam testi2 sis ni,kena la ikut cara pengambilannya😘😘😘 . .
🚫elakkan kafein ye..sebab melambatkan proses . .
💯trusted seller

#pinklady #pinkladybodyperfection #pinkladyKl #lyapinklady #stokispinkladykualalumpur #dropship #dropshipwanted #dropshipdiperlukan #supplementwanita #ubatwanita #supplementkesihatanwanita #ubatkurus #ubatbesarkanpayudara #ubatsenggugut #ubatkulitputihgebu #ubatkembalidara #ubatketatkanmissv

"PINKLADY ni mahal la.. produk lain lg murah.."
😒😒😒😒😒 Dear, cuba awak bayangkan kalau awk ambik 1 produk utk muka licin, 1 produk utk boost cupsize, 1 produk utk kurangkn rambut gugur, 1 produk utk stabilkan hormon..dan bermacam2 lg produk.. PINKLADY ALL-IN-ONE. Mahal ke dear? SANGAT! Hasil dalam 2 minggu! Kau hado?!
🤔🤔🤔🤔🤔
.
Fungsi PinkLady :
.
♥️ Membesar, menganjal & menggebukan payudara.
♥️ Perapat miss 'v'.
♥️ Mengurangkan nafsu makan.
♥️ Menghilangkan 'mood swing'.
♥️ Meningkatkan libido wanita.
♥️ Meningkatkan tahap collagen.
♥️ Meremajakan kulit.
♥️ Melancarkan peredaran darah.
♥️ Mengurangkan kadar keguguran rambut.
♥️ Mengurangkan 'period pain'.
♥️ Menstabilkan emosi.

Harga Rm280 termasuk postage
Pm/whatsapp 🌸
+60146024335

#pinklady #pinkladybodyperfection #pinkladyKl #lyapinklady #stokispinkladykualalumpur #dropship #dropshipwanted #dropshipdiperlukan #supplementwanita #ubatwanita #supplementkesihatanwanita #ubatkurus #ubatbesarkanpayudara #ubatsenggugut #ubatkulitputihgebu #ubatkembalidara #ubatketatkanmissv

New price,
new packaging
and new excitement!😱
.
Come and grab your
Pink Lady Body Perfection today! 💖
.
Stay healthy
Stay beauty
Your dream body is possible, in just a snap.
Puff! Magic! ✨
.
Whatsapp to order 01127295492
Price : RM320 / 60 capsules
.
Brochures will be given in every purchase 💕
And Free delivery to all Malaysian 😘
.
www.wasap.my/6011127295492
.

#pinklady #pinkladybodyperfection #pinkladytestimonial #pinkladyoriginal #pinkladymalaysia #stokispinklady #supplementwanita #breastenlargement #kukucantik #kulitcantik #rambutcantik #badancantik #asetcantik #punggungcantik #perapatmissv #ubatsenggugut #ubatketat #ubatkuat #ubatkuatwanita #ubatkeputihan #jamumoden #ubatmantap #supplementmalaysia #dropshippers #dropshipuntungbanyak #dropshipwanted #dropship

PERCUMA POS + PERCUMA GUIDE SAMPAI PULIH 😍
.
.
#JspGold perisa strawberi 🍓🍓🍓
Sedap ❗️Kemam2 ja😘
Diperkaya dengan khasiat pelbagai buah2an..Banyak manfaatnya 👍
.
.
Membantu Mengurangkan Masalah Dalaman Wanita
🍓 Keputihan & Lendiran yang banyak
🍓 Sengugut & Period tidak teratur
🍓 Kegatalan di MISS V
🍓 Masalah sendi dan urat
🍓 Melawaskan
.
.
Sebagai Ikhtiar
✅ Membantu ikhtiar hamil
✅ Memantapkan rahim
✅ Menganjalkan payudara
✅ Menstabilkan berat badan
✅ Mencantikkan kulit muka dan badan ( naik seri )
✅ Membanyakkan susu badan
.
.
"Rasa sedap,kesan hebat"
Testimoni : @gula.subur.strawberi
Testimoni : @gula.subur.strawberi
Testimoni : @gula.subur.strawberi
.
.
Promosi : RM55sm/30sachet
Percuma : Pos + Gift

♥ HALUS ♥ LICIN ♥ MONTOK ♥ TEGANG ♥ CERAH ♥ GEBU ♥ AWET MUDA ♥ ANJAL ♥ SIHAT ♥ BERTENAGA ♥ RAPAT ♥ INTIM ♥
.
** PRODUK MEMBESAR, MENGANJAL, MENEGANGKAN PAYUDARA YG PALING " HOT " DI PASARAN TERKINI !!
.
** BUKAN ITU SHJ, MISS '' V '' JUGA SEMAKIN UMPHH
.
** BUKAN ITU SHJ, KULIT PUN SEMAKIN CERAH, GEBU, LICIN BERSIH
.
.
TERBUKTI BERKESAN!!
MELETOP DI PASARAN!!
.
Eksklusif PINKLADY BODY PERFECTION.. .
➽ Khusus untuk WANITA.
➽ Hanya 2 biji setiap pagi selepas sarapan.
➽ Selamat dan tiada kesan sampingan.
➽ Bahan HERBA 100% bermutu TINGGI.
➽ Dijamin BERKESAN dan TERBUKTI.
.
Manfaat lain yang boleh didapati daripada PinkLady Body Perfection :
.
☛ Ia merawat masalah rahim jatuh.
☛ Ia merawat masalah kerap buang air kecil dan asyik terkucil.
☛ Ia menghasilkan cairan semulajadi vagina.
☛ Ia mengatasi masalah keputihan.
☛ Ia mengatasi masalah haid yang tidak teratur dan tidak lancar.
.
Ada lagi..
.
✔ Ia menjadikan kulit putih gebu
✔ Ia memudarkan parut-parut hitam
✔ Ia memudarkan jeragat
✔ Ia merawat tumit yang merekah
✔ Ia menghilangkan masalah jerawat
✔ Ia menguatkan kuku dan rambut
✔ Ia memberi kecergasan berganda
.
Hasilnya.. ia menyebabkan anda sentiasa awet muda dengan kulit yang anjal dan cantik jelita.
.
.
Mesti cuba untuk jadi gadis jelita. Jangan tunggu lagi.

#pinklady #pinkladybodyperfection #pinkladyKl #lyapinklady #stokispinkladykualalumpur #dropship #dropshipwanted #dropshipdiperlukan #supplementwanita #ubatwanita #supplementkesihatanwanita #ubatkurus #ubatbesarkanpayudara #ubatsenggugut #ubatkulitputihgebu #ubatkembalidara #ubatketatkanmissv

Tanda hormon wanita dalam keadaan BAIK/BAGUS?
.
- Kulit anjal & lembut.
- Potongan badan cantik.
- Subur & mudah hamil.
- Awet muda.
.
Kalau berlaku sebaliknya, seeloknya kita fix issue ni.
.
PINKLADY mampu membantu stabilkan hormon. Cubalah, dah try baru tau best tak best product ni!
.
Kena cuba sebotol baru tau!
.
Jangan takut untuk spend, utk diri sendiri jugak! Belai diri sendiri. Diri sendiri perlu dijaga rapi.
.
Nothing comes free darling!

www.wasap.my/+60146024335/orderpl

#pinklady #pinkladybodyperfection #pinkladyKl #lyapinklady #stokispinkladykualalumpur #dropship #dropshipwanted #dropshipdiperlukan #supplementwanita #ubatwanita #supplementkesihatanwanita #ubatkurus #ubatbesarkanpayudara #ubatsenggugut #ubatkulitputihgebu #ubatkembalidara #ubatketatkanmissv

Tanda hormon wanita dalam keadaan BAIK/BAGUS?
.
- Kulit anjal & lembut.
- Potongan badan cantik.
- Subur & mudah hamil.
- Awet muda.
.
Kalau berlaku sebaliknya, seeloknya kita fix issue ni.
.
PINKLADY mampu membantu stabilkan hormon. Cubalah, dah try baru tau best tak best product ni!
.
Kena cuba sebotol baru tau!
.
Jangan takut untuk spend, utk diri sendiri jugak! Belai diri sendiri. Diri sendiri perlu dijaga rapi.
.
Nothing comes free darling!

www.wasap.my/+60146024335/orderpl

#pinklady #pinkladybodyperfection #pinkladyKl #lyapinklady #stokispinkladykualalumpur #dropship #dropshipwanted #dropshipdiperlukan #supplementwanita #ubatwanita #supplementkesihatanwanita #ubatkurus #ubatbesarkanpayudara #ubatsenggugut #ubatkulitputihgebu #ubatkembalidara #ubatketatkanmissv

SAYA KAH ITU ??.....
.
.
♥ Kecilnya payudara saya. Bra dari dulu sampai sekarang masih sama saiz.
♥ Kawan cakap punggung saya leper.
♥ Saya dah gemuk.
♥ Saya kurus sangat.
♥ Payudara saya kendur hilang keanjalan.
♥ Saya pemarah sejak akhir-akhir ni.
♥ Orang kata saya suka mengarah.
♥ Saya tak manja dan kasar.
♥ Haid saya datang sebulan 2 kali.
♥ Suara saya kasar macam lelaki.
♥ Saya malu ada misai di muka.
♥ Bulu kaki saya lebat macam lelaki.
♥ Payudara saya tidak terangsang bila disentuh suami.
♥ Saya ada anemia.
♥ Saya susah tidur malam.
♥ Saya ada diabetes.
♥ Saya nampak tua dari usia.
♥ Saya selalu penat dan letih.
♥ Saya ada keputihan teruk.
♥ Miss V saya berbau 'hanyir'.
♥ Saya rasa dingin nak layan suami di katil.
♥ Vagina saya tak ketat lagi.
♥ Kulit saya kusam sangat.
♥ Kuku merekah.
♥ Saya dah cuba macam2 produk tapi tak berkesan?
.
PINKLADY BODY PERFECTION !! Saya nak bantu "saya" yang di atas ! 😊.
.
Saya percaya sis sangat tak selesa kan dengan masalah yang sis hadapi. Sebab tu saya sangat² rekeman sis untuk laburkan sikit untuk sis selesaikan masalah² sis kat atas tu. 😊 .
Tak rugi apa pun invest sikit untuk sis lebih gembira lepas ni. Cuba sebotol. Tak rugi sis. 😍

#pinklady #pinkladybodyperfection #pinkladyKl #lyapinklady #stokispinkladykualalumpur #dropship #dropshipwanted #dropshipdiperlukan #supplementwanita #ubatwanita #supplementkesihatanwanita #ubatkurus #ubatbesarkanpayudara #ubatsenggugut #ubatkulitputihgebu #ubatkembalidara #ubatketatkanmissv

Hai sis.. Selamat berhujung minggu. .
Sis, kenapa nak spend sampai beratus² ringgit untuk buat INJECTION PAYUDARA tapi BREAST je BESAR but PERIOD jadi LINTANG-PUKANG. .
Nanti TAK SUBUR salah siapa ?? Huhu~
.
Kos sis buat injection tu SAMA DENGAN 1- 2 BOTOL PINKLADY tauu...which is BREAST sis MEMBESAR TANPA GANGGU PERIOD cycle sis pon ! 😘 Yang bestnyer sis dah BOLEH BUANG PANTYLINER lepasni sbb PANTIES sis dah BERSIH 😊 yeayyy~ .

www.wasap.my/+60146024335/orderpl

Baik spend duit untuk cuba pinklady ! 😘😘😘 .

#pinklady #pinkladybodyperfection #pinkladyKl #lyapinklady #stokispinkladykualalumpur #dropship #dropshipwanted #dropshipdiperlukan #supplementwanita #ubatwanita #supplementkesihatanwanita #ubatkurus #ubatbesarkanpayudara #ubatsenggugut #ubatkulitputihgebu #ubatkembalidara #ubatketatkanmissv

SAYA KAH ITU ??.....
.
.
♥ Kecilnya payudara saya. Bra dari dulu sampai sekarang masih sama saiz.
♥ Kawan cakap punggung saya leper.
♥ Saya dah gemuk.
♥ Saya kurus sangat.
♥ Payudara saya kendur hilang keanjalan.
♥ Saya pemarah sejak akhir-akhir ni.
♥ Orang kata saya suka mengarah.
♥ Saya tak manja dan kasar.
♥ Haid saya datang sebulan 2 kali.
♥ Suara saya kasar macam lelaki.
♥ Saya malu ada misai di muka.
♥ Bulu kaki saya lebat macam lelaki.
♥ Payudara saya tidak terangsang bila disentuh suami.
♥ Saya ada anemia.
♥ Saya susah tidur malam.
♥ Saya ada diabetes.
♥ Saya nampak tua dari usia.
♥ Saya selalu penat dan letih.
♥ Saya ada keputihan teruk.
♥ Miss V saya berbau 'hanyir'.
♥ Saya rasa dingin nak layan suami di katil.
♥ Vagina saya tak ketat lagi.
♥ Kulit saya kusam sangat.
♥ Kuku merekah.
♥ Saya dah cuba macam2 produk tapi tak berkesan?
.
PINKLADY BODY PERFECTION !! Saya nak bantu "saya" yang di atas ! 😊.
.
Saya percaya sis sangat tak selesa kan dengan masalah yang sis hadapi. Sebab tu saya sangat² rekeman sis untuk laburkan sikit untuk sis selesaikan masalah² sis kat atas tu. 😊 .
Tak rugi apa pun invest sikit untuk sis lebih gembira lepas ni. Cuba sebotol. Tak rugi sis.

#pinklady #pinkladybodyperfection #pinkladyKl #lyapinklady #stokispinkladykualalumpur #dropship #dropshipwanted #dropshipdiperlukan #supplementwanita #ubatwanita #supplementkesihatanwanita #ubatkurus #ubatbesarkanpayudara #ubatsenggugut #ubatkulitputihgebu #ubatkembalidara #ubatketatkanmissv

TUNGKU MODEN ELEKTRIK?
.
"Opah sy paling ske guna. Sbb mudah n bantu dia buang angin. sy juz letakkn tungku tu kt tmpt bmasalah cm pkai tungku batu klasik tu jgk" - FARAH
.
"Best guna tungku tu sbb de magnet kn..so die buat peredaran darah lancar kn..👍👍 Thnks tau jual good quality product.." - PUTRI
.
"Alhamdulillah..Lutut sakit beransur pulih dh..Kesan kena langgar kereta dulu" - NOR
.
"wsalam...syukur alhamdulilah sgt okey...terutama letak kat tapak kaki dan bahagian perut...mak sy pun guna utk letak bwh tapak kaki..." - SURIATI
.
Charge dan terus boleh guna tungku elektrik ni! Tak payah dah nak panaskan batu
Tungku ni ada MAGNET juga utk lancarkan peredaran darah 👍
.
Kegunaan Tungku Elektrik
* Melegakan Sakit / Lenguh Anggota Badan
* Ibu dalam Pantang
* Perut Kembung
* Senggugut (period pain)
* Abdominal Cramps
*Melegakan Bengkak Susu
* Melegakan Sakit leher, Bahu dan Belakang Badan,
* Mengurangkan amasalah Lenguh-Lenguh Lutut dan Sakit Pinggang,
* Membuang Angin dalam Badan,
* Mengempiskan Perut,
* Melancarkan Peredaran Darah (Magnet)
.
RM40 SHJ TERMASUK POS TAU!
WHATSAPP 019 516 8826 - Hanis
.
Cara-cara penggunaan: 
Cas tungku selama 5 hingga 8 minit dan lampu khas akan terpadam secara automatik. Bantal akan menjadi panas sehingga 70 - 80 darjah celcius dan ia akan bertahan di antara 2 - 3 jam.
Saiz 26cm x 17cm
.
Perbezaan Bantal Panas Tanpa Magnet dgn yg bermagnet:
*Lebih keras kerana mengandungi 3 lapisan. *Bahagian magnet akan terasa lebih panas.
*Jangkamasa kepanasannya lebih lama dari yang biasa.
*
#tungkuelektrik #bantalpanas #bantalpanaselektrik #senggugut #periodpain #tungku #tungkumoden #tungkupanas #ubatsenggugut

🔥JAMU NGOSEKK PREMIUM🔥
Sesuai Untuk Golongan Berkahwin Dan Dalam Pantang
Berfungsi Untuk :
1. Merawat luka jahit (bersalin normal/seazer) dan luka peranakan disamping percepatkan proses Pengecutkan Peranakan
2. Merawat Keputihan
2. Menyempitkan dan Mengetatkan faraj
3. Menghilangkan Kegatalan Faraj
4. Melancarkan peredaran haid yang Tidak Teratur.
5. Menghilangkan Bau Badan Dan Faraj
6. Merangsang Tenaga Batin
7. Menegangkan Kulit Dan Otot
8. Mengeluarkan Angin dalam badan
9. Melancarkan Darah
10. Menghilangkan Lenguh² Badan.
11. Melegakan Sakit Pinggang, Sakit Lutut, sakit Urat Dan Sakit Tumit
12. Merawat FIBROID/CYST
13. Merawat Kemurungan
14. Memperbanyakkan Pengeluaran Susu Dan Memekatkan Susu
15. Menambah Tenaga Dalaman
16. Mengurangkan Lemak Dalam Badan
17. Tidur Yang Berkualiti
Cara Pengambilan Jamu Ngosekk Premium
- 2 biji sebelum tidur Bersama Air Suam.
- Untuk Hasil Yang Cepat Dan Berkesan, Banyakkan minum air putih/air suam
Amaran!!
~ Wanita Hamil dan kanak2 Dilarang Makan ~Jauhkan dari Sinaran Matahari
~ Simpan Ditempat Kering
~ Jangan Makan Bercampur Jamu
~ Jika Anda Ada Mengambil Ubat2an Hospital, Jarakkan Pengambilannya Antara 3-4 Jam
✅Mengandungi 70++ biji
✅RM49.00

0103863687
Agent Sah Jamu Ngosekk
Postage Seluruh Negeri#jamungosekk #jamumalaysia #nakcantik #naksihat #nakkurus #milkbooster #jamubidan #jamukurus #jamurapat #sayajualmurah #onlineshopping #onlinebusiness #onlineshopmurah #sayanganak #sayangsuami #kuruscepat #jamuviral #jamutradisional #jamujeratsuami #jamumanjakani #jamuperapat #ketatkanvagina #kembalidara #ubatkurus #ubatsenggugut #keputihanhilang #keputihanbau #ibuberpantang #makanansehat

🔥JAMU NGOSEKK PREMIUM🔥
Sesuai Untuk Golongan Berkahwin Dan Dalam Pantang
Berfungsi Untuk :
1. Merawat luka jahit (bersalin normal/seazer) dan luka peranakan disamping percepatkan proses Pengecutkan Peranakan
2. Merawat Keputihan
2. Menyempitkan dan Mengetatkan faraj
3. Menghilangkan Kegatalan Faraj
4. Melancarkan peredaran haid yang Tidak Teratur.
5. Menghilangkan Bau Badan Dan Faraj
6. Merangsang Tenaga Batin
7. Menegangkan Kulit Dan Otot
8. Mengeluarkan Angin dalam badan
9. Melancarkan Darah
10. Menghilangkan Lenguh² Badan.
11. Melegakan Sakit Pinggang, Sakit Lutut, sakit Urat Dan Sakit Tumit
12. Merawat FIBROID/CYST
13. Merawat Kemurungan
14. Memperbanyakkan Pengeluaran Susu Dan Memekatkan Susu
15. Menambah Tenaga Dalaman
16. Mengurangkan Lemak Dalam Badan
17. Tidur Yang Berkualiti
Cara Pengambilan Jamu Ngosekk Premium
- 2 biji sebelum tidur Bersama Air Suam.
- Untuk Hasil Yang Cepat Dan Berkesan, Banyakkan minum air putih/air suam
Amaran!!
~ Wanita Hamil dan kanak2 Dilarang Makan ~Jauhkan dari Sinaran Matahari
~ Simpan Ditempat Kering
~ Jangan Makan Bercampur Jamu
~ Jika Anda Ada Mengambil Ubat2an Hospital, Jarakkan Pengambilannya Antara 3-4 Jam
✅Mengandungi 70++ biji
✅RM49.00

0103863687
Agent Sah Jamu Ngosekk
Postage Seluruh Negeri#jamungosekk #jamumalaysia #nakcantik #naksihat #nakkurus #milkbooster #jamubidan #jamukurus #jamurapat #sayajualmurah #onlineshopping #onlinebusiness #onlineshopmurah #sayanganak #sayangsuami #kuruscepat #jamuviral #jamutradisional #jamujeratsuami #jamumanjakani #jamuperapat #ketatkanvagina #kembalidara #ubatkurus #ubatsenggugut #keputihanhilang #keputihanbau #ibuberpantang #makanansehat

💋Nak ketat??
💋Nak mantain dara??
💋Nak montok??
💋Nak kurus??
Jamu Ngosekk. 😍😍 🌿100% herba TANPA sebarang bahan kimia..ia selamat digunakn tanpa was-was!! SURE GRIP🙈🙈!! 🌿Digunakan untuk merawat dalaman/luaran wanita.. 🌿Remaja(anak dara)hingga dewasa boleh mengamalkan Jamu Diknaa 🌿Bagi yg sedang berikhtiar untuk mendapatkan zuriat pun boleh mengamalkan jamu ni.. in sha Allah mujarab.. #jamungosekk #jamumalaysia #nakcantik #naksihat #nakkurus #milkbooster #jamubidan #jamukurus #jamurapat #sayajualmurah #onlineshopping #onlinebusiness #onlineshopmurah #sayanganak #sayangsuami #kuruscepat #jamuviral #jamutradisional #jamujeratsuami #jamumanjakani #jamuperapat #ketatkanvagina #kembalidara #ubatkurus #ubatsenggugut #keputihanhilang #keputihanbau #ibuberpantang #makanansehat

TERIMA KASIH DAPATKAN @set.hamil.mampu.milik dari kami 😊😘👌
.
.
Assalamualaikum. Alhamdulillah Set Kesuburan Suami Isteri atau lebih dikenali juga sebagai pakej zuriat paling letops ni dah selamat sampai kepada pasangan suami isteri yang ingin ikhtiar hamil. .
.
Didoakan semoga Allah permudahkan impian miliki zuriat sehabis mudah. Aminnn 😊😘
.
.
Bukan 300
Bukan 250
Bukan 200
Bukan 150
.
.
Kenapa perlu bayar mahal ?
Jika ada yang lebih jimat dan terbukti berkesan 👌
.
.
Sepanjang 5 tahun dipasaran #setHamilMampuMilik keluaran Eida Laura telah membantu ribuan pasangan yang ingin miliki cahayamata. Alhamdulillah Allah mudahkan niat baik kami 😊😘
.
.
Nak lihat perkongsian pengguna..?
.
.
TESTIMONI : @set.hamil.mampu.milik
TESTIMONI : @set.hamil.mampu.milik
TESTIMONI : @set.hamil.mampu.milik
.
.
PROMOSI SET COMBO : RM100sm/110ss
ORDER : klik link wasap dekat bio
__________________________________

Most Popular Instagram Hashtags