[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#ubatputih

MOST RECENT

#Repost @loveramalaysia (@get_repost)
・・・
Nak makeup tahan lebih lama? Haa selain sapu mj korang juga boleh spray #LoveraGlowMist untuk makeup tahan lama tau.
.
Basuh muka dulu dengan lcc kemudian terus spray #LoveraGlowMist. Bau dia yang segar dan menenangkan tu membuatkan korang rasa addicted dengan bau dia. Boleh tengok step by step cara pakai glow mist dekat gambar.
.
Tak teringin ke nak try? Meh whatsapp lisa untuk order.
.
Harga : RM 45
Size : 60ml
(Without postage)
.

To Order Whatsapp 👉🏻
+6016 7699470
💖IG UTAMA : @LoveraMalaysia
.
💛Harga promo - @lovera.promo
.
💖Cari agent terdekat - @lovera.info
.
💛Testimonials - @lovera.testimonials
.
💖Video - @lovera.videos
.
💛Catalog - @lovera.catalogue
.
💖Soalan lazim - @lovera.faq .
💻 www.lovera.com.my

#magicjellylovera #sayajual #loveraMalaysia
#aloeveragel #aloevera #naturalproduct #skincare #ubatjerawat #kulitkusam #naturalskincare #ubatjeragat #jerawat #jerawatnanah #jerawatparah #kulitcantik #kulitputih #kulitsihat #ubatputih #jerawatgatal #jerawathilang #ubatparut #ubatparutjerawat #produkBuatanMalaysia #organic #kulitFlawless #kulitGlowing #flawless

#Repost @loveramalaysia (@get_repost)
・・・
Rawat sunburn dengan moisturiser?
.
#MagicJellyLovera bukan saja boleh digunakan sebagai moisturiser tapi boleh jugak bantu untuk rawat masalah sunburn. Aloevera dan sengkuang dalam #MagicJellyLovera mampu meredakan dan mencerahkan kulit dari sunburn. best tau!
.
Sapu je #MagicJellyLovera dua kali sehari sebelum pakai day cream atau sunblock. Masalah sunburn pun settle!
.
Siapa guna #MagicJellyLovera untuk masalah sunburn 🙋🏼?
.
Harga : RM 70
Size : 60gm
(Without postage)
.

To Order Whatsapp 👉🏻
+6016 7699470
💖IG UTAMA : @LoveraMalaysia
.
💛Harga promo - @lovera.promo
.
💖Cari agent terdekat - @lovera.info
.
💛Testimonials - @lovera.testimonials
.
💖Video - @lovera.videos
.
💛Catalog - @lovera.catalogue
.
💖Soalan lazim - @lovera.faq .
💻 www.lovera.com.my

#magicjellylovera #sayajual #loveraMalaysia
#aloeveragel #aloevera #naturalproduct #skincare #ubatjerawat #kulitkusam #naturalskincare #ubatjeragat #jerawat #jerawatnanah #jerawatparah #kulitcantik #kulitputih #kulitsihat #ubatputih #jerawatgatal #jerawathilang #ubatparut #ubatparutjerawat #produkBuatanMalaysia #organic #kulitFlawless

Haii uolss. Salam santai 💖
.
Haa ni nak bagitahu korang yang mana tengah cari produk yang bebas bahan kimia, harus try temyracle ni ! Kalau korang pakai skincare tuu cepat sangat nampak kesan dia, putih melepak pastu bila korang stop pakai terus akan naik jerawat besar2, kulit merah, menggelupas. Jaga jaga sebab produk tuu ada bahan kimia. Muka kita ni nak pakai lama, bila dah breakout mmg menyesal tak sudah kan ? So jaga kecantikan yg Allah bagi pinjam ni elok2. Fikir sebelum beli sesuatu tuu. Iyee tahu, beauty is pain. Tp kenapa perlu nak pertaruhkan muka kita, badan kita untuk sesuatu yang bersifat sementara ? Walaupun korang pakai ni mungkin ambik masa, its okey. Better late then never kan ? Yeayhh. Hargai setiap kejelitaan yang korang ada 😘
.
.
100% homemade, organik, tiada bahan kimia dan natural ❤🌹
.
#temyracle #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold #jerawat #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #scrubmurah #bibirgelap #bibirmenggelupas #kopiskrub #kopi #organik #bebasmerkuri #cantiktanpakimia #produkbebaskimia #natural #productnatural #semulajadi #codtemerlohmentakab #teamEmilya

Pakar pemutih kulit 10X ganda 👩🏻‍🔬 .
Jom putih 10kali ganda dan pinkish tanpa injection ❌💉💉💉❌ .
BOOSTER WHITENING PREMIUM . 💁🏼Kulit putih 10x ganda . 💁🏼Kulit menjadi pinkish seawal 7 hari . 💁🏼Mehilangkan parut lama . 💁🏼Mengecilkan liang roma terbuka . 💁🏼Merawat kulit dari dalam . 💁🏼Mengecutkan JERAWAT . 💁🏼Menyingkir kan toksin dlm bdn . 💁🏼Kulit gebu, lembap dan putih pink . 💁🏼Menghilangkan pigmentasi dan jeragat yg hitam dan kantong mata . 💁🏼Menegangkan kulit yang kedut agar kelihatan awet muda. 💁🏼Melancarkan sirkulasi darah ke seluruh tubuh . 💁🏼Mensekatakan tona kulit seluruh badan . 💁🏼Menghaluskan kulit seperti kulit bayi . 💁🏼Ibu menyusu digalakan makan booster whitening PREMIUM bagus untuk kulit ibu dan bayi manjadi kulit cerah . .
Perisa yang sangat sedap, (passion fruit)
1box untuk sebulan. .
WHATSAPP kod: BP hantar ke no tel WA: ✅ 017 6915901 ✅ 017 6915901 ✅ 017 6915901 .
#shhazbeauty #boosterwhitening #ubatputih #suplimentpalingmujarab #kulitputih #boosterwhitening #scrubcoffee #kosmetikmurah #booster #feedbackbooster #kulitputih #tatiskincare #kurungmoden #borongkosmetikmurahmalaysia #kosmetikmurah #bvrori #serummurahmalaysia #nshhabeauty #happywhitening #kapsulmutiara #boosterwhiteningmurah #boosterwhiteningmurahoriginal #bwpremium

👩🏻‍🔬Pakar pemutih kulit 10X ganda 👩🏻‍🔬 .
Jom putih 10kali ganda dan pinkish tanpa injection ❌💉💉💉❌ .
BOOSTER WHITENING PREMIUM . 💁🏼Kulit putih 10x ganda . 💁🏼Kulit menjadi pinkish seawal 7 hari . 💁🏼Mehilangkan parut lama . 💁🏼Mengecilkan liang roma terbuka . 💁🏼Merawat kulit dari dalam . 💁🏼Mengecutkan JERAWAT . 💁🏼Menyingkir kan toksin dlm bdn . 💁🏼Kulit gebu, lembap dan putih pink . 💁🏼Menghilangkan pigmentasi dan jeragat yg hitam dan kantong mata . 💁🏼Menegangkan kulit yang kedut agar kelihatan awet muda . 💁🏼Melancarkan sirkulasi darah ke seluruh tubuh . 💁🏼Mensekatakan tona kulit seluruh badan . 💁🏼Menghaluskan kulit seperti kulit bayi . 💁🏼Ibu menyusu digalakan makan booster whitening PREMIUM bagus untuk kulit ibu dan bayi manjadi kulit cerah . 💁🏼Boleh mencegah penyakit kanser
perisa yang sangat sedap, (passion fruit)
1box untuk sebulan. .
WHATSAPP kod: BP hantar ke no tel WA: ✅ +6017 691 5901 ✅ +6017 691 5901 ✅ +6017 691 5901 .
#shhazbeauty #boosterwhitening #ubatputih #suplimentpalingmujarab #kulitputih #boosterwhitening #scrubcoffee #kosmetikmurah #booster #feedbackbooster #kulitputih #tatiskincare #kurungmoden #borongkosmetikmurahmalaysia#kosmetikmurah #bvrori #serummurahmalaysia #nshhabeauty #happywhitening #kapsulmutiara #boosterwhiteningmurah #boosterwhiteningmurahoriginal #bwpremium

#Repost @loveramalaysia (@get_repost)
・・・
Muka berlubang-lubang akibat masalah jerawat yang dialami sebelum ni?
.
Kaum lelaki pun tak terlepas juga mengalami masalah jerawat seperti perempuan. Bila jerawat dah sembuh ada yang meninggalkan parut dan lubang-lubang kecil. Mj men adalah penyelesaian yang terbaik untuk masalah2 tu.
.
Sape pengguna mj men? 🙋
.
Harga : RM 70
Size : 60gm
(Without postage)
.
Sekarang ni clearance sales
Lai...lai...lai
To Order Whatsapp 👉🏻
+6016 7699470
💖IG UTAMA : @LoveraMalaysia
.
💛Harga promo - @lovera.promo
.
💖Cari agent terdekat - @lovera.info
.
💛Testimonials - @lovera.testimonials
.
💖Video - @lovera.videos
.
💛Catalog - @lovera.catalogue
.
💖Soalan lazim - @lovera.faq .
💻 www.lovera.com.my

#magicjellylovera #sayajual #loveraMalaysia
#aloeveragel #aloevera #naturalproduct #skincare #ubatjerawat #kulitkusam #naturalskincare #ubatjeragat #jerawat #jerawatnanah #jerawatparah #kulitcantik #kulitputih #kulitsihat #ubatputih #jerawatgatal #jerawathilang #ubatparut #ubatparutjerawat #produkBuatanMalaysia #organic #kulitFlawless #kulitGlowing #flawless #BukanProdukTimbangKilo #LulusKKM

“DAKI TAKDE RASA LICIN BERSIH!”😍🌺
Nampaknya dah ramai yang dapat positif results hasil penggunaan temyracle wah wah wah!😘💖
~~
Kalau nak cantik semestinya go natural! Tak semua produk yang ada di drugstores sesuai untuk kulit kita semua tetapi dengan bahan alami sudah pasti tidak menyebabkan masalah breakouts seperti jerawat, jeragat, kulit berminyak dan banyak lagi. Jangan lupa dapatkan temyracle untuk kulit sihat dan bersih tanpa memerlukan mekap yang tebal. Whatshapp 0125222254 for fast response.
~~
#temyracle #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold #jerawat #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #scrubmurah #bibirgelap #bodyscrub
#bodyscrubtemyracle#agenttemyracle#temyracleshahalam#unisel#shahalam#uitm#msu#instashop#onlinebazaar#bazaarpaknil#bazaronline

#Repost @loveramalaysia (@get_repost)
・・・
Nak bunuh kuman jerawat yang bercambah dekat muka tu?
.
Rajin2 lah cuci muka dengan #LoveraCompleteCleanser. Lcc dapat membunuh kuman jerawat dan mengurangkan bengkak tau. Lepas tu spray pula muka dengan #LoveraGlowMist. Glow mist pun dapat bunuh segala kuman tu. Memang sangat elok untuk yang ada masalah jerawat.
.
Sape dah ada set ni? 🙋
.
To Order Whatsapp 👉🏻
+6016 7699470
💖IG UTAMA : @LoveraMalaysia
.
💛Harga promo - @lovera.promo
.
💖Cari agent terdekat - @lovera.info
.
💛Testimonials - @lovera.testimonials
.
💖Video - @lovera.videos
.
💛Catalog - @lovera.catalogue
.
💖Soalan lazim - @lovera.faq .
💻 www.lovera.com.my

#magicjellylovera #sayajual #loveraMalaysia
#aloeveragel #aloevera #naturalproduct #skincare #ubatjerawat #kulitkusam #naturalskincare #ubatjeragat #jerawat #jerawatnanah #jerawatparah #kulitcantik #kulitputih #kulitsihat #ubatputih #jerawatgatal #jerawathilang #ubatparut #ubatparutjerawat #produkBuatanMalaysia #organic #kulitFlawless #kulitGlowing #flawless

MENGHILANGKAN DAKI, MENGHILANGKAN BAU BADAN dan MENCERAHKAN KULIT ha korang guna set Body scrub + Rice Milk Soap.Ok ila nk kongsi tips untuk keluar daki dengan cepat,setiap kali nk mndi pakai sabun rice milk soap,gosok2 biar dalam 5 minit lepastu gosok lagi InsyaAllah daki keluar wei.Kalau tak percaya jom cuba sekarang . Whatssap 01126422775💕☺️
~~
#temyracle #agentkedah #agentshahalam #jerawat #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #scrubmurah #bibirgelap #bibirmenggelupas #kopiskrub #kopi #organik #bebasmerkuri #cantiktanpakimia #bodyscrubtemyracle
#bodyscrub

Dah cuba berbagai jenis supplement kolagen dan sebagainya ?? Tapi masih juga tak mendapat kesan yg surperbbbb 😭
.
Jom cuba BOOSTER WHITENING supplement viral no.1 . Dah hampir 3000 lebih testimoni yang berjaya 👍🏻👍🏻
.
.
BOOSTER WHITENING 🌸
💜Memutihkan Kulit 5x ganda drpd kulit asal
💜Putih sepantas injection .
💜Tidak ada kesan sampingan .
💜Digalakkan untuk Ibu menyusu bayi
💜Menghapuskan toksin dlm badan
💜Menaikan seri rona merah jambu pada kulit .
💜Mengecutkan jerawat .
💜Menghilangkan Parut hitam yg lame
💜Kulit menjadi gebu ,putih & pinkish
.
😍Meh pm laju2 📲 01151192966
😍Meh pm laju2 📲 01151192966
😍Meh pm laju2 📲 01151192966
.
💎💎💎💎💎Rm60💎💎💎💎💎
Add postage Rm8sm Rm11ss
.

#shhazbeauty #boosterwhitening #ubatputih #suplimentpalingmujarab #kulitputih #boosterwhitening #scrubcoffee #kosmetikmurah #booster #feedbackbooster #kulitputih #tatiskincare #kurungmoden #borongkosmetikmurahmalaysia #kosmetikmurah #bvrori #serummurahmalaysia #nshhabeauty #happywhitening #kapsulmutiara #boosterwhiteningmurah #boosterwhiteningmurahoriginal #bwpremium

PRODUK NO.1 DI MALAYSIA YG BERASASKAN FORMULA DARI KOREA BOLEH MENCERAHKAN KULIT 10 KALI GANDA💯. .
(SATU RPODUK ADA 15 KELEBIHAN)
@boosterwhitening___
.
🎀Booster Whitening PREMIUM🎀
💘Kulit putih 10x ganda .
💘Kulit menjadi pinkish seawal 7 hari .
💘Mehilangkan parut lama .
💘Mengecilkan liang roma terbuka .
💘Merawat kulit dari dalam .
💘Mengecutkan JERAWAT .
💘Menyingkir kan toksin dlm bdn .
💘Kulit gebu, lembap & pink .
💘Menghilangkan pigmentasi dan jeragat yg hitam dan kantong mata .
💘Menegangkan kulit yang kedut agar kelihatan awet muda .
💘Melancarkan sirkulasi darah ke seluruh tubuh .
💘Mensekatakan tona kulit seluruh badan .
💘Menghaluskan kulit seperti kulit bayi .
Ibu menyusu digalakan makan booster whitening PREMIUM bagus untuk kulit ibu dan bayi manjadi kulit cerah .
💘Boleh mencegah penyakit kanser
.
Perisa yang sangat sedap, (passion fruit)
1box untuk sebulan.
.
🔺N/P - RM85 🔺
PROMOSI RM70 (Stock terhad)
.
postage add Rm8sm Rm11ss
.
✅0196526913
.
#shhazbeauty #boosterwhitening #ubatputih #suplimentpalingmujarab #kulitputih #boosterwhitening #scrubcoffee #kosmetikmurah #booster #feedbackbooster #kulitputih #tatiskincare #kurungmoden #borongkosmetikmurahmalaysia #kosmetikmurah #bvrori #serummurahmalaysia #nshhabeauty #happywhitening #kapsulmutiara #boosterwhiteningmurah #boosterwhiteningmurahoriginal
#boosterfoundationserumplusvitamin #boosterfoundation
#boosterwhiteningpremium
#bwpremium

PRODUK NO.1 DI MALAYSIA YG BERASASKAN FORMOLA DARI KOREA BOLEH MENCERAHKAN KULIT 10 KALI GANDA. .
(SATU RPODUK ADA 15 KELEBIHAN)
.
🎀Booster Whitening PREMIUM🎀
💘Kulit putih 10x ganda .
💘Kulit menjadi pinkish seawal 7 hari .
💘Mehilangkan parut lama .
💘Mengecilkan liang roma terbuka .
💘Merawat kulit dari dalam .
💘Mengecutkan JERAWAT .
💘Menyingkir kan toksin dlm bdn .
💘Kulit gebu, lembap & pink .
💘Menghilangkan pigmentasi dan jeragat yg hitam dan kantong mata .
💘Menegangkan kulit yang kedut agar kelihatan awet muda .
💘Melancarkan sirkulasi darah ke seluruh tubuh .
💘Mensekatakan tona kulit seluruh badan .
💘Menghaluskan kulit seperti kulit bayi .
Ibu menyusu digalakan makan booster whitening PREMIUM bagus untuk kulit ibu dan bayi manjadi kulit cerah .
💘Boleh mencegah penyakit kanser
.
Perisa yang sangat sedap, (passion fruit)
1box untuk sebulan.
.
🔺N/P - RM85 🔺
PROMOSI RM70 (Stock terhad)
.
postage add Rm8sm Rm11ss
.
✅01151192966
✅01151192966
✅01151192966
.
#shhazbeauty #boosterwhitening #ubatputih #suplimentpalingmujarab #kulitputih #boosterwhitening #scrubcoffee #kosmetikmurah #booster #feedbackbooster #kulitputih #tatiskincare #kurungmoden #borongkosmetikmurahmalaysia #kosmetikmurah #bvrori #serummurahmalaysia #nshhabeauty #happywhitening #kapsulmutiara #boosterwhiteningmurah #boosterwhiteningmurahoriginal
#boosterfoundationserumplusvitamin #boosterfoundation
#boosterwhiteningpremium
#bwpremium

BOOSTER WHITENING PREMIUM 😍 .
Dengar jee premium mesti lagi tittop kesan dia kan 😅. .
Jom cuba BOOSTER WHITENING supplement viral no1 .
Dah hampir 5000 lebih testimoni yang berjaya. .
BOOSTER WHITENING PREMIUM 💋kesan 10× ganda lebih putih 💋kulit menjadi pinkish 💋sangat2 sedap perisa 'passion fruit' 💋mampu merawat kulit dari dalam 💋merawat jerawat dan jeragat 💋digalakkan utk ibu menyusu 💋formula dari korea 💋lulus kementerian kesihatan malaysia (KKM) 💋HALAL 💋Boleh consume bersama BOOSTER WHITENING . 💋1box untuk sebulan. 💋tiada kesan sampingan .
Dah ready nak cantik putih dan flawless?
WHATSAPP kod: BP hantar ke no tel WA: ✅ +6017 691 5901 ✅ +6017 691 5901 ✅ +6017 691 5901 .
#shhazbeauty #boosterwhiteningpremium#ubatputih
#suplimentpalingmujarab #kulitputih #boosterwhitening
#scrubcoffee #kosmetikmurah #booster #feedbackbooster
#kulitputih #tatiskincare #kurungmoden
#borongkosmetikmurahmalaysia #kosmetikmurah
#bvrori #serummurahmalaysia #nshhabeauty
#happywhitening #kapsulmutiara #pilputih
#testimonibooster #boostermurah #boosterpremium
#suntikankecantikan #suntikputih #uitm #uum
#likes #tambahfollower

Hai Selamat Malam
Ramai yang tanya apa perbezaan detox mask and peach face scrub. Detox membantu untuk mengecutkan jerawat tetapi peach scrub lebih kepada melembutkan kulit dan fokusnya untuk merawat jeragat
Since peach scrub all skin types can be used, uolss kena tahu. Apa beza detox and peach scrub. ~~
Plus,detox ni fungsinya bantu untuk membuang segala kotoran dari dalam kulit. So, sekiranya BREAKOUT, detox mask jawapan paling tepat and ia dapaf mencerahkan kulit as well.

Freshly made for you 💗
whatssap 01126422775💖
~~
#temyracle #agentkedah #agentshahalam #jerawat #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #scrubmurah #bibirgelap #bibirmenggelupas #kopiskrub #kopi #organik #bebasmerkuri #cantiktanpakimia #detoxmasktemyracle
#detoxmask

Nak kulit cantik mai cepat try thalia skincare..
Thalia cream sesuai untuk 📌jerawat
📌jeragat
📌parut jerawat
📌tona kulit tidak sekata
📌mencerahkan kulit

Thalia bukan cream rawatan biasa taw..cream ni bleh pkai siang dan malam..cepat meresap dan tidak berminyak

Berminat bleh pm sis
0194602127

#thaliaskincare #thaliacream #testimonithalia #testimonicustomer #ubatparut #jerawat #parutjerawat #sayajual #boosterwhitening #ubatjerawat #kulitkusam #ubatjeragat #jerawat #jerawatnanah #kulitcantik #serummurah #serumputih #ubatputih #jerawathilang #kosmetikmurah #kulitFlawless #kulitputih #sayajual #acnescar #BukanProdukTimbangKilo #dropshipper #dropshipwanted #kulitberminyak #kurungmoden #borongkosmetikmurahmalaysia #dropshipkosmetik

Set favourite❤ Sape sini nak kulit cerah secara selamat?

Nah uollss boleh guna Set whitening body scrub & rice milk soap yang dapat menjadikan kulit cerah gebu lagi tau.. Bukan tu aje daki boleh tanggal, parut hilang, sunburn hilang, menjadikan kulit lembut, menghilangkan bau badan..Wah banyak kam fungsinya

Ha satu lagi kalau uollss yang ada masalah muka berminyak boleh guna rice milk soap yang memang bekesan untuk menghilangkan masalah muka berminyak .. Satu set ni hanya RM38 sahaja tau.. Nak dapatkan nya boleh dm elly
#whiteningbodyscrubtemyracle
#ricemilksoaptemyracle #setfavourite #ubatparut #ubatputih #ubatsunburn #putihgebu #natural #producthomemade #igshopmalaysia #temyraclemestiguna

Dapat lagi feedback dari cust bw.  Alhamdulillah berkesan bw ni . Masih sempat lg nak cantik sebelum raya ni 😘
.
Siapa Yang Boleh Makan BW
- Lelaki Perempuan/Ibu Mnyusu Bayi
Ada Kesan Sampingan Tak 
-Takde
Kenapa Ada 7Caps Je 
-sebab produk ni tak macam produk lain yang makan hari hari ada 30caps tu. Ni Booster, kesan dea lebih cepat and makan 4hari 1caps je . Kalau makan hari hari nnti overdose lah jadinya
Apa Kelebihan BW 
-Mencerahkan kulit 5x ganda
-Mengecutkan jerawat
-Pudarkan parut² lama
-Hilangkan bintik hitam
-Mengatasi masalah eczema
-Menyingkirkan toksin
-Memberikan tenaga -Untuk Ibu menyusu yang makan bw ni, dapat gak putihkan kulit baby and hilangkan ruam

Berapa Harga BW 
-RM60 sahaja- Sebotol Tahan Sebulan
Lepas Stop Makan BW,kulit hitam tak
- Tak Hitam, tapi kalau dah berjemur tongah paneh terik tu, hitam lah jadinya

Nak Order 
WhatsApp -0139504935
.
#shhazbeauty #boosterwhitening #boosterfoundationplusvitamin #nshhazbeauty #boosterfoundation
#foundationserum #nshhazboosterfoundation
#ubatputih #suplimentpalingmujarab #kulitputih #boosterwhitening #scrubcoffee #kosmetikmurah #booster #feedbackbooster #kulitputih #tatiskincare #kurungmoden #borongkosmetikmurahmalaysia #kosmetikmurah #bvrori #serummurahmalaysia #nshhabeauty #happywhitening #kapsulmutiara

Dapat lagi feedback dari cust bw.  Alhamdulillah berkesan bw ni . Masih sempat lg nak cantik sebelum raya ni 😘
.
Siapa Yang Boleh Makan BW
- Lelaki Perempuan/Ibu Mnyusu Bayi
Ada Kesan Sampingan Tak 
-Takde
Kenapa Ada 7Caps Je 
-sebab produk ni tak macam produk lain yang makan hari hari ada 30caps tu. Ni Booster, kesan dea lebih cepat and makan 4hari 1caps je . Kalau makan hari hari nnti overdose lah jadinya
Apa Kelebihan BW 
-Mencerahkan kulit 5x ganda
-Mengecutkan jerawat
-Pudarkan parut² lama
-Hilangkan bintik hitam
-Mengatasi masalah eczema
-Menyingkirkan toksin
-Memberikan tenaga -Untuk Ibu menyusu yang makan bw ni, dapat gak putihkan kulit baby and hilangkan ruam

Berapa Harga BW 
-RM60 sahaja- Sebotol Tahan Sebulan
Lepas Stop Makan BW,kulit hitam tak
- Tak Hitam, tapi kalau dah berjemur tongah paneh terik tu, hitam lah jadinya

Nak Order 
WhatsApp -0139504935
.
#shhazbeauty #boosterwhitening #boosterfoundationplusvitamin #nshhazbeauty #boosterfoundation
#foundationserum #nshhazboosterfoundation
#ubatputih #suplimentpalingmujarab #kulitputih #boosterwhitening #scrubcoffee #kosmetikmurah #booster #feedbackbooster #kulitputih #tatiskincare #kurungmoden #borongkosmetikmurahmalaysia #kosmetikmurah #bvrori #serummurahmalaysia #nshhabeauty #happywhitening #kapsulmutiara

Dapat lagi feedback dari cust bw.  Alhamdulillah berkesan bw ni . Masih sempat lg nak cantik sebelum raya ni 😘
.
Siapa Yang Boleh Makan BW
- Lelaki Perempuan/Ibu Mnyusu Bayi
Ada Kesan Sampingan Tak 
-Takde
Kenapa Ada 7Caps Je 
-sebab produk ni tak macam produk lain yang makan hari hari ada 30caps tu. Ni Booster, kesan dea lebih cepat and makan 4hari 1caps je . Kalau makan hari hari nnti overdose lah jadinya
Apa Kelebihan BW 
-Mencerahkan kulit 5x ganda
-Mengecutkan jerawat
-Pudarkan parut² lama
-Hilangkan bintik hitam
-Mengatasi masalah eczema
-Menyingkirkan toksin
-Memberikan tenaga -Untuk Ibu menyusu yang makan bw ni, dapat gak putihkan kulit baby and hilangkan ruam

Berapa Harga BW 
-RM60 sahaja- Sebotol Tahan Sebulan
Lepas Stop Makan BW,kulit hitam tak
- Tak Hitam, tapi kalau dah berjemur tongah paneh terik tu, hitam lah jadinya

Nak Order 
WhatsApp -0139504935
.
#shhazbeauty #boosterwhitening #boosterfoundationplusvitamin #nshhazbeauty #boosterfoundation
#foundationserum #nshhazboosterfoundation
#ubatputih #suplimentpalingmujarab #kulitputih #boosterwhitening #scrubcoffee #kosmetikmurah #booster #feedbackbooster #kulitputih #tatiskincare #kurungmoden #borongkosmetikmurahmalaysia #kosmetikmurah #bvrori #serummurahmalaysia #nshhabeauty #happywhitening #kapsulmutiara

Most Popular Instagram Hashtags