[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#ubatputih

256569 posts

TOP POSTS

👶MENANTI KEHADIRAN BUAH HATI 👶
Kehamilan adalah salah satu moment yang ditunggu-tunggu oleh pasangan suami istri. Bukankah tujuan mereka menikah salah satunya adalah memperoleh keturunan, jadi kehamilan pun bisa dikatakan kado terindah ketika mereka memutuskan untuk mengarungi biduk rumah tangga. Namun, tak semua orang bisa mendapatkan anugerah indah tersebut dalam waktu yang cepat. Banyak pasangan suami istri yang harus menunggu bertahun-tahun baru mereka bisa dikaruniai seorang anak. Tetap doa, ikhtiar, sabar dan tawakal semoga Allah segera menghadirkan anggota keluarga baru dalam rumah tangga anda bagi bunda/bapak yg sampai hari ini belum punya momongan, Aamiin.
Setiap keinginan harus di barengi dengan Doa, NIAT, dan USAHA yang KERAS. 💃Tidak ada usaha yang sia-sia jika kita sudah berusaha semaksimal mungkin...
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
Yuk follow @solusi.cepatt.hamil.id Untuk dapat Info 1001 RAHASIA CEPAT HAMIL Serta Konsultasi Tentang Seputar Masalah Kehamilan dan Infertilitas konsultasi Selangkapnya Via BBM/WA Yg Ada Di Bio (Privasi Terjaga) . . . . 💝
.
Tekan ♥, dan mention teman kamu untuk saling berbagi tentang info kesehatan!!
.
@rahasia_cepatt_hamil
.
Indah nya kebersamaan jika kita saling berbagi kepada orang di sekitar kita agar saling mengetahui 👪

Siapa boleh Makan BW❔
💜Lelaki Perempuan/Ibu Mnyusu Bayi .
.
Ada Kesan Sampingan Tak ❔
💜Takde . Hnya buang toksin dlm badan sahaja .
.
Kenapa Ada 7Caps Je ❔
💜sebab produk ni tak macam produk lain yang makan hari hari ada 30caps tu. 💜 Booster, kesan dia lebih cepat and makan 4hari 1capyyys je . Kalau makan hari hari nnti overdose lah jadinya .
.
Apa Kelebihan BW ❔
💜Mencerahkan kulit 5x ganda
💜Mengecutkan jerawat
💜Pudarkan parut² lama
💜Hilangkan bintik hitam
💜Mengatasi masalah eczema
💜Menyingkirkan toksin
💜Memberikan tenaga 💜Untuk Ibu menyusu yang makan bw ni,
putihkan kulit baby and hilangkan ruam .
.
Berapa Harga BW ❔
💜RM68SM/RM71SS💜
💜Sebotol Tahan Sebulan💜
.
Lepas Stop Makan BW,kulit hitam tak❔
💜Tak Hitam, tapi kalau dah berjemur tongah paneh terik tu, hitam lah jadinya😂
.
Nak Order ❓
DM NOW. STOK SANGAT TERHAD !!!
.
#shhazbeauty #boosterwhitening #ubatputih #suplimentpalingmujarab #kulitputih #boosterwhitening #scrubcoffee #kosmetikmurah #booster #feedbackbooster #kulitputih #boosterwhitening #feedbackbooster #kurungmoden #borongkosmetikmurahmalaysia #kosmetikmurah #feedbackbooster #serumMurah #aurawhite #promosi #auramen #glutacaps #dzgarcinia #perlaking #perlashine #glutab #jemaima #kdollbeauty #tatiskincare #halal

Kulit muka selalu kering dan terasa kasar? Nak tak kulit yang lembap dan halus?
.
Kulit muka yang lembap akan kelihatan gebu dan sihat. Campuran timun, avocado dan aloe vera sangat elok untuk dapatkan kulit idaman korang tu.
.
Rahsia kulit lembap dan halus lisa #MagicJellyLovera lah. Bila sapu mj kulit akan rasa segar je. Kulit kering pun dah tak de lagi.
.
Harga : RM 70
Size : 60gm
(Without postage)
.

To Order Whatsapp 👉🏻
+6011 3234 8255 .
💖IG UTAMA : @LoveraMalaysia
.
💛Harga promo - @lovera.promo
.
💖Cari agent terdekat - @lovera.info
.
💛Testimonials - @lovera.testimonials
.
💖Video - @lovera.videos
.
💛Catalog - @lovera.catalogue
.
💖Soalan lazim - @lovera.faq .
💻 www.lovera.com.my

#magicjellylovera #sayajual #loveraMalaysia
#aloeveragel #aloevera #naturalproduct #skincare #ubatjerawat #kulitkusam #naturalskincare #ubatjeragat #jerawat #jerawatnanah #jerawatparah #kulitcantik #kulitputih #kulitsihat #ubatputih #jerawatgatal #jerawathilang #ubatparut #ubatparutjerawat #produkBuatanMalaysia #organic #kulitFlawless #kulitGlowing #flawless #BukanProdukTimbangKilo #LulusKKM

Hi ! Nak bagitahu kepada sesiapa yang ada masalah kulit gelap, kulit berjerawat, berjeragat, penyakit ekzema dan pelbagai masalah kulit lah. .
.
Jangan risau, sebab @beauticianbysfn dapat membantu masalah kulit tau, bukan setakat muka je, tapi seluruh badan tau !
.
So mana yang nak dapatkan produk ni, boleh lah husya2 di @beauticianbysfn ! Kalau di Pahang, area Kuantan boleh di COD kan tau ! Ha so takpayah tunggu lama2 nak kena pos bagai. Tapi kalau yang jauh atau di luar Kuantan, boleh di pos kan! So jangan risau😄
.
.
@beauticianbysfn
@beauticianbysfn
@beauticianbysfn
@beauticianbysfn
.
.
016 - 951 4995 (Phia)
016 - 951 4995 (Phia)
016 - 951 4995 (Phia)
.
.
#ubatputih #suplimentpalingmujarab #kulitputih #scrubcoffee #kosmetikmurah #booster
#collagenmurah #collagen #putihsebadan #emmamaembong #pilwhitening #nursajat #janganmengata #letscantik #khaibahar #kuantan #mua #codkuantan #kecantikan #memutihkan #perkahwinan #photoshoot #pahang #codkuantan #codkuantanpahang #codboosterwhitening #boosterwhiteningpahang #boosterwhiteningkuantan

Selamat pagi kesayangan Temyracle ❤️.
Hari ini korang buat apa? Kalau yang terasa nak manjakan diri, jom pakai coffee scrub Temyracle ini.
~~
Kehebatan coffee scrub by Temyracle yang bila zap zap scrub terus glowing muka! 😂✨. Tak percaya anda kene cuba sendiri. 😍
~~
☕ memudarkan parut jerawat
☕ membantu menghilangkan jerawat
☕ mengecilkan pori
☕ mencerahkan kulit
☕ melembut dan melembapkan kulit
☕ membuang sel sel kulit mati supaya krim muka dapat menyerap dgn baik
☕ menjadikan kulit 'glowing'
☕ memudarkan selulit
☕ blh digunakan pada muka & badan
~~
Temyracle, freshly made for you. Bebas bahan kimia, 100% homemade dan natural. ❤️😋. Jom apa tunggu lagi, nak cantik jangan fikir dua kali. Whatapp 016-9227446 for fast response, Temy akan guide uolss semua 🌹💋✨
~~
#temyracle #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold #jerawat #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #scrubmurah #bibirgelap #bibirmenggelupas #coffeescrub #whiteningbodyscrub #lipscrub #milksoap #facescrub #kopiskrub #kopi #organik #coffeescrub #coffeescrubtemyracle #coffeescrubmalaysia

Hello ! I olls nak bagitahu kelebihan FRESH HIJAB SPRAY, kau lelaki ke, perempuan ke, semua boleh pakai. Dari budak kecil sampai ke tok nyang kau orang, haaa !
.
✅Nyah bau hapak .
✅Anti kelemumur .
✅Menghilangkan migraine
✅Hilang sakit kepala .
✅Perfume rambut .
✅Menyejukkan kepala .
✅Menyuburkan rambut
✅Menyerap minyak di kepala . .
.
So lepas ni takpayah nak makan panadol bagai ! Bahaya nokk, so dapatkan Fresh Hijab Spray di @beauticianbysfn !
.
So mana yang nak dapatkan produk ni, boleh lah husya2 di @beauticianbysfn ! Kalau di Pahang, area Kuantan boleh di COD kan tau ! Ha so takpayah tunggu lama2 nak kena pos bagai. Tapi kalau yang jauh atau di luar Kuantan, boleh di pos kan! So jangan risau😄
.
.
@beauticianbysfn
@beauticianbysfn
@beauticianbysfn
@beauticianbysfn
.
.
016 - 951 4995 (Phia)
016 - 951 4995 (Phia)
016 - 951 4995 (Phia)
.
.
#ubatputih #suplimentpalingmujarab #kulitputih #scrubcoffee #kosmetikmurah #booster
#collagenmurah #collagen #putihsebadan #emmamaembong #pilwhitening #nursajat #janganmengata #letscantik #khaibahar #kuantan #mua #codkuantan #kecantikan #memutihkan #perkahwinan #photoshoot #pahang #codkuantan #codkuantanpahang #codboosterwhitening #boosterwhiteningpahang #boosterwhiteningkuantan

Rahsia parut jerawat mudah hilang , glowing dan flawless gitewww jangan cakap sis tak share ye 😘 Amboi lajunya cakap sis hehehe 😂 boleh lah replay banyak banyak kali ye 😝 . Coffee scrub 💯% homemade ☝🏻 sebab tu sis suka. Boleh dapatkan di @temyracle.hq 🌸 .

#temyracle #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold #jerawat #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #scrubmurah #bibirgelap #bibirmenggelupas #kopiskrub #kopi #organik #bebasmerkuri #cantiktanpakimia #produkbebaskimia

Hey lelaki pun kene jaga kulit tau! Tengok kulit @fakhrulkulen bersih dan flawless gilee! Setitik jerawat pun tade... haaa dia pakai ape tuu? #LoveraMen #MagicJellyLovera
.
Harga : RM 70
Size : 60gm
(Without postage)
.

To Order Whatsapp 👉🏻
+6011 3234 8255 .
💖IG UTAMA : @LoveraMalaysia
.
💛Harga promo - @lovera.promo
.
💖Cari agent terdekat - @lovera.info
.
💛Testimonials - @lovera.testimonials
.
💖Video - @lovera.videos
.
💛Catalog - @lovera.catalogue
.
💖Soalan lazim - @lovera.faq .
💻 www.lovera.com.my

#magicjellylovera #sayajual #loveraMalaysia
#aloeveragel #aloevera #naturalproduct #skincare #ubatjerawat #kulitkusam #naturalskincare #ubatjeragat #jerawat #jerawatnanah #jerawatparah #kulitcantik #kulitputih #kulitsihat #ubatputih #jerawatgatal #jerawathilang #ubatparut #ubatparutjerawat #produkBuatanMalaysia #organic #kulitFlawless #kulitGlowing #flawless #BukanProdukTimbangKilo

buat cowok2 jangan pelit2 sama pasangannya klo ingin pasangannya cantik😂
tag pasangan kalian😂
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
Yuk follow @solusi.cepatt.hamil.id Untuk dapat Info 1001 RAHASIA CEPAT HAMIL Serta Konsultasi Tentang Seputar Masalah Kehamilan dan Infertilitas konsultasi Selangkapnya Via BBM/WA Yg Ada Di Bio (Privasi Terjaga) . . . . 💝
.
Tekan ♥, dan mention teman kamu untuk saling berbagi tentang info kesehatan!!
.
@rahasia_cepatt_hamil
.
Indah nya kebersamaan jika kita saling berbagi kepada orang di sekitar kita agar saling mengetahui 👪

MOST RECENT

.
.
💃KELEBIHAN BOOSTER WHITENING 🌸
. @shhazbeauty_hq .
💜Memutihkan Kulit 5x ganda drpd kulit asal
💜Putih sepantas injection .
💜Tidak ada kesan sampingan .
💜Digalakkan untuk Ibu menyusu bayi
💜Menghapuskan toksin dlm badan
💜Menaikan seri rona merah jambu pada kulit .
💜Mengecutkan jerawat .
💜Menghilangkan Parut hitam yg lame
💜Kulit menjadi gebu ,putih & pinkish
.
.
👉Apa bahan2 dalam booster whitening yg meletopss ni? Haaa meh dekat2 nk gtauu.
.
👉Kandungan dia pn dah superb hokayy ! .
.
✅serbuk mutiara- 💕utk glowing kan kulit kita .
✅pelembap- 💕untuk elak dari kulit kering .
✅vitamin B- 💕memenuhi keperluan asas kulit .
✅protein- 💕bantu bina sel2 kulit baru utk nampak muda dan segar .
✅sedozen jenis mineral - 💕utk makesure kulit kita sihat nampak muda .
✅amino asid - 💕untuk tegangkan kulit, x lah kita nampak tua sbelum umurnya dan baik untuk pembaikan sel2 baru Sbb tu lah pakai beberapa capsule kulit dah cantik putih berseri. Rugiii sgt x try. Dah try nak repeat lagi.Dah ready nak kulit cantik ? .
.
.
.
😍Meh pm laju2 📲 0148430123
😍Meh pm laju2 📲 0148430123
😍Meh pm laju2 📲 0148430123
.
💎💎💎💎💎Rm60💎💎💎💎💎
Add postage Rm8sm Rm11ss
.

#shhazbeauty #boosterwhitening #ubatputih #suplimentpalingmujarab #kulitputih #boosterwhitening #scrubcoffee #kosmetikmurah #booster #feedbackbooster #kulitputih #tatiskincare #kurungmoden #borongkosmetikmurahmalaysia #kosmetikmurah #bvrori #serummurahmalaysia #nshhabeauty #happywhitening #kapsulmutiara #boosterwhiteningmurah #boosterwhiteningmurahoriginal

.
.
💃KELEBIHAN BOOSTER WHITENING 🌸
. @shhazbeauty_hq .
💜Memutihkan Kulit 5x ganda drpd kulit asal
💜Putih sepantas injection .
💜Tidak ada kesan sampingan .
💜Digalakkan untuk Ibu menyusu bayi
💜Menghapuskan toksin dlm badan
💜Menaikan seri rona merah jambu pada kulit .
💜Mengecutkan jerawat .
💜Menghilangkan Parut hitam yg lame
💜Kulit menjadi gebu ,putih & pinkish
.
.
👉Apa bahan2 dalam booster whitening yg meletopss ni? Haaa meh dekat2 nk gtauu.
.
👉Kandungan dia pn dah superb hokayy ! .
.
✅serbuk mutiara- 💕utk glowing kan kulit kita .
✅pelembap- 💕untuk elak dari kulit kering .
✅vitamin B- 💕memenuhi keperluan asas kulit .
✅protein- 💕bantu bina sel2 kulit baru utk nampak muda dan segar .
✅sedozen jenis mineral - 💕utk makesure kulit kita sihat nampak muda .
✅amino asid - 💕untuk tegangkan kulit, x lah kita nampak tua sbelum umurnya dan baik untuk pembaikan sel2 baru Sbb tu lah pakai beberapa capsule kulit dah cantik putih berseri. Rugiii sgt x try. Dah try nak repeat lagi.Dah ready nak kulit cantik ? .
.
.
.
😍Meh pm laju2 📲 0148430123
😍Meh pm laju2 📲 0148430123
😍Meh pm laju2 📲 0148430123
.
💎💎💎💎💎Rm60💎💎💎💎💎
Add postage Rm8sm Rm11ss
.

#shhazbeauty #boosterwhitening #ubatputih #suplimentpalingmujarab #kulitputih #boosterwhitening #scrubcoffee #kosmetikmurah #booster #feedbackbooster #kulitputih #tatiskincare #kurungmoden #borongkosmetikmurahmalaysia #kosmetikmurah #bvrori #serummurahmalaysia #nshhabeauty #happywhitening #kapsulmutiara #boosterwhiteningmurah #boosterwhiteningmurahoriginal

.
.
💃KELEBIHAN BOOSTER WHITENING 🌸
. @shhazbeauty_hq .
💜Memutihkan Kulit 5x ganda drpd kulit asal
💜Putih sepantas injection .
💜Tidak ada kesan sampingan .
💜Digalakkan untuk Ibu menyusu bayi
💜Menghapuskan toksin dlm badan
💜Menaikan seri rona merah jambu pada kulit .
💜Mengecutkan jerawat .
💜Menghilangkan Parut hitam yg lame
💜Kulit menjadi gebu ,putih & pinkish
.
.
👉Apa bahan2 dalam booster whitening yg meletopss ni? Haaa meh dekat2 nk gtauu.
.
👉Kandungan dia pn dah superb hokayy ! .
.
✅serbuk mutiara- 💕utk glowing kan kulit kita .
✅pelembap- 💕untuk elak dari kulit kering .
✅vitamin B- 💕memenuhi keperluan asas kulit .
✅protein- 💕bantu bina sel2 kulit baru utk nampak muda dan segar .
✅sedozen jenis mineral - 💕utk makesure kulit kita sihat nampak muda .
✅amino asid - 💕untuk tegangkan kulit, x lah kita nampak tua sbelum umurnya dan baik untuk pembaikan sel2 baru Sbb tu lah pakai beberapa capsule kulit dah cantik putih berseri. Rugiii sgt x try. Dah try nak repeat lagi.Dah ready nak kulit cantik ? .
.
.
.
😍Meh pm laju2 📲 0148430123
😍Meh pm laju2 📲 0148430123
😍Meh pm laju2 📲 0148430123
.
💎💎💎💎💎Rm60💎💎💎💎💎
Add postage Rm8sm Rm11ss
.

#shhazbeauty #boosterwhitening #ubatputih #suplimentpalingmujarab #kulitputih #boosterwhitening #scrubcoffee #kosmetikmurah #booster #feedbackbooster #kulitputih #tatiskincare #kurungmoden #borongkosmetikmurahmalaysia #kosmetikmurah #bvrori #serummurahmalaysia #nshhabeauty #happywhitening #kapsulmutiara #boosterwhiteningmurah #boosterwhiteningmurahoriginal

.
.
💃KELEBIHAN BOOSTER WHITENING 🌸
. @shhazbeauty_hq .
💜Memutihkan Kulit 5x ganda drpd kulit asal
💜Putih sepantas injection .
💜Tidak ada kesan sampingan .
💜Digalakkan untuk Ibu menyusu bayi
💜Menghapuskan toksin dlm badan
💜Menaikan seri rona merah jambu pada kulit .
💜Mengecutkan jerawat .
💜Menghilangkan Parut hitam yg lame
💜Kulit menjadi gebu ,putih & pinkish
.
.
👉Apa bahan2 dalam booster whitening yg meletopss ni? Haaa meh dekat2 nk gtauu.
.
👉Kandungan dia pn dah superb hokayy ! .
.
✅serbuk mutiara- 💕utk glowing kan kulit kita .
✅pelembap- 💕untuk elak dari kulit kering .
✅vitamin B- 💕memenuhi keperluan asas kulit .
✅protein- 💕bantu bina sel2 kulit baru utk nampak muda dan segar .
✅sedozen jenis mineral - 💕utk makesure kulit kita sihat nampak muda .
✅amino asid - 💕untuk tegangkan kulit, x lah kita nampak tua sbelum umurnya dan baik untuk pembaikan sel2 baru Sbb tu lah pakai beberapa capsule kulit dah cantik putih berseri. Rugiii sgt x try. Dah try nak repeat lagi.Dah ready nak kulit cantik ? .
.
.
.
😍Meh pm laju2 📲 0148430123
😍Meh pm laju2 📲 0148430123
😍Meh pm laju2 📲 0148430123
.
💎💎💎💎💎Rm60💎💎💎💎💎
Add postage Rm8sm Rm11ss
.

#shhazbeauty #boosterwhitening #ubatputih #suplimentpalingmujarab #kulitputih #boosterwhitening #scrubcoffee #kosmetikmurah #booster #feedbackbooster #kulitputih #tatiskincare #kurungmoden #borongkosmetikmurahmalaysia #kosmetikmurah #bvrori #serummurahmalaysia #nshhabeauty #happywhitening #kapsulmutiara #boosterwhiteningmurah #boosterwhiteningmurahoriginal

KANAPE RAMAI AMBIL BOOSTER WHITENING? 💖💖
.
.
LEBIH 3000 testimoni berjaya! 💃🏻
.
.
✅Putih sepantas injection .
✅Mkn 3 biji 80% effecty nampak ...
✅Putih muka dan satut badan ...
✅lulus KKM/produk muslim/HALAL.
.
BUKAN TIMBANG KILO! Buatan kilang tau .
💋GMP DAN HALAL💋
❤️PRODUK MALAYSIA❤️
.
Wasap kakak 📲0168376440
READYSTOCK! .
KELEBIHAN BOOSTER WHITENING . .
💜Memutihkan Kulit 5x drpd Kulit asal .
💜Putih sepantas injection .
💜Tidak Ada kesan sampingan .
💜Digalakan Untuk Ibu menyusu bayi
💜Menghapuskan toksin dlm badan
💜Menaikan seri rona merah pada Kulit .
💜Mengecutkan jerawat pd wajah/badan
💜memudarkan jeragat
💜Menghilangkan Parut hitam yg lame
💜Kulit menjadi gebu ,putih & pinkish .
💜menyembuhkan eczema
💜mempercepatkan pembaikan luka .
.
Mkn 3 capsules 80% dh ada kesan 🚀POSHARINI ESOK SAMPAI! .
.
.COD CENTER POINT KOTA KINABLU , KOTA BELUD ALL SABAH
Tekan link kat bwh utk order sepantas kilat! 👇🏻👇🏻
www.wasap.my/60168376440
.
.

#shhazbeauty #boosterwhitening #ubatputih #suplimentpalingmujarab #kulitputih #boosterwhitening #scrubcoffee #kosmetikmurah #booster #feedbackbooster #kulitputih #tatiskincare #kurungmoden #borongkosmetikmurahmalaysia #kosmetikmurah #bvrori #serummurahmalaysia #nshhabeauty #happywhitening #kapsulmutiara #boosterwhiteningkotakinabalu #boosterwhiteningsaba

KANAPE RAMAI AMBIL BOOSTER WHITENING? 💖💖
.
.
LEBIH 3000 testimoni berjaya! 💃🏻
.
.
✅Putih sepantas injection .
✅Mkn 3 biji 80% effecty nampak ...
✅Putih muka dan satut badan ...
✅lulus KKM/produk muslim/HALAL.
.
BUKAN TIMBANG KILO! Buatan kilang tau .
💋GMP DAN HALAL💋
❤️PRODUK MALAYSIA❤️
.
Wasap kakak 📲0168376440
READYSTOCK! .
KELEBIHAN BOOSTER WHITENING . .
💜Memutihkan Kulit 5x drpd Kulit asal .
💜Putih sepantas injection .
💜Tidak Ada kesan sampingan .
💜Digalakan Untuk Ibu menyusu bayi
💜Menghapuskan toksin dlm badan
💜Menaikan seri rona merah pada Kulit .
💜Mengecutkan jerawat pd wajah/badan
💜memudarkan jeragat
💜Menghilangkan Parut hitam yg lame
💜Kulit menjadi gebu ,putih & pinkish .
💜menyembuhkan eczema
💜mempercepatkan pembaikan luka .
.
Mkn 3 capsules 80% dh ada kesan 🚀POSHARINI ESOK SAMPAI! .
.
.COD CENTER POINT KOTA KINABLU , KOTA BELUD ALL SABAH
Tekan link kat bwh utk order sepantas kilat! 👇🏻👇🏻
www.wasap.my/60168376440
.
.

#shhazbeauty #boosterwhitening #ubatputih #suplimentpalingmujarab #kulitputih #boosterwhitening #scrubcoffee #kosmetikmurah #booster #feedbackbooster #kulitputih #tatiskincare #kurungmoden #borongkosmetikmurahmalaysia #kosmetikmurah #bvrori #serummurahmalaysia #nshhabeauty #happywhitening #kapsulmutiara #boosterwhiteningkotakinabalu #boosterwhiteningsaba

KANAPE RAMAI AMBIL BOOSTER WHITENING? 💖💖
.
.
LEBIH 3000 testimoni berjaya! 💃🏻
.
.
✅Putih sepantas injection .
✅Mkn 3 biji 80% effecty nampak ...
✅Putih muka dan satut badan ...
✅lulus KKM/produk muslim/HALAL.
.
BUKAN TIMBANG KILO! Buatan kilang tau .
💋GMP DAN HALAL💋
❤️PRODUK MALAYSIA❤️
.
Wasap kakak 📲0168376440
READYSTOCK! .
KELEBIHAN BOOSTER WHITENING . .
💜Memutihkan Kulit 5x drpd Kulit asal .
💜Putih sepantas injection .
💜Tidak Ada kesan sampingan .
💜Digalakan Untuk Ibu menyusu bayi
💜Menghapuskan toksin dlm badan
💜Menaikan seri rona merah pada Kulit .
💜Mengecutkan jerawat pd wajah/badan
💜memudarkan jeragat
💜Menghilangkan Parut hitam yg lame
💜Kulit menjadi gebu ,putih & pinkish .
💜menyembuhkan eczema
💜mempercepatkan pembaikan luka .
.
Mkn 3 capsules 80% dh ada kesan 🚀POSHARINI ESOK SAMPAI! .
.
.COD CENTER POINT KOTA KINABLU , KOTA BELUD ALL SABAH
Tekan link kat bwh utk order sepantas kilat! 👇🏻👇🏻
www.wasap.my/60168376440
.
.

#shhazbeauty #boosterwhitening #ubatputih #suplimentpalingmujarab #kulitputih #boosterwhitening #scrubcoffee #kosmetikmurah #booster #feedbackbooster #kulitputih #tatiskincare #kurungmoden #borongkosmetikmurahmalaysia #kosmetikmurah #bvrori #serummurahmalaysia #nshhabeauty #happywhitening #kapsulmutiara #boosterwhiteningkotakinabalu #boosterwhiteningsaba

KANAPE RAMAI AMBIL BOOSTER WHITENING? 💖💖
.
.
LEBIH 3000 testimoni berjaya! 💃🏻
.
.
✅Putih sepantas injection .
✅Mkn 3 biji 80% effecty nampak ...
✅Putih muka dan satut badan ...
✅lulus KKM/produk muslim/HALAL.
.
BUKAN TIMBANG KILO! Buatan kilang tau .
💋GMP DAN HALAL💋
❤️PRODUK MALAYSIA❤️
.
Wasap kakak 📲0168376440
READYSTOCK! .
KELEBIHAN BOOSTER WHITENING . .
💜Memutihkan Kulit 5x drpd Kulit asal .
💜Putih sepantas injection .
💜Tidak Ada kesan sampingan .
💜Digalakan Untuk Ibu menyusu bayi
💜Menghapuskan toksin dlm badan
💜Menaikan seri rona merah pada Kulit .
💜Mengecutkan jerawat pd wajah/badan
💜memudarkan jeragat
💜Menghilangkan Parut hitam yg lame
💜Kulit menjadi gebu ,putih & pinkish .
💜menyembuhkan eczema
💜mempercepatkan pembaikan luka .
.
Mkn 3 capsules 80% dh ada kesan 🚀POSHARINI ESOK SAMPAI! .
.
.COD CENTER POINT KOTA KINABLU , KOTA BELUD ALL SABAH
Tekan link kat bwh utk order sepantas kilat! 👇🏻👇🏻
www.wasap.my/60168376440
.
.

#shhazbeauty #boosterwhitening #ubatputih #suplimentpalingmujarab #kulitputih #boosterwhitening #scrubcoffee #kosmetikmurah #booster #feedbackbooster #kulitputih #tatiskincare #kurungmoden #borongkosmetikmurahmalaysia #kosmetikmurah #bvrori #serummurahmalaysia #nshhabeauty #happywhitening #kapsulmutiara #boosterwhiteningkotakinabalu #boosterwhiteningsaba

KANAPE RAMAI AMBIL BOOSTER WHITENING? 💖💖
.
.
LEBIH 3000 testimoni berjaya! 💃🏻
.
.
✅Putih sepantas injection .
✅Mkn 3 biji 80% effecty nampak ...
✅Putih muka dan satut badan ...
✅lulus KKM/produk muslim/HALAL.
.
BUKAN TIMBANG KILO! Buatan kilang tau .
💋GMP DAN HALAL💋
❤️PRODUK MALAYSIA❤️
.
Wasap kakak 📲0168376440
READYSTOCK! .
KELEBIHAN BOOSTER WHITENING . .
💜Memutihkan Kulit 5x drpd Kulit asal .
💜Putih sepantas injection .
💜Tidak Ada kesan sampingan .
💜Digalakan Untuk Ibu menyusu bayi
💜Menghapuskan toksin dlm badan
💜Menaikan seri rona merah pada Kulit .
💜Mengecutkan jerawat pd wajah/badan
💜memudarkan jeragat
💜Menghilangkan Parut hitam yg lame
💜Kulit menjadi gebu ,putih & pinkish .
💜menyembuhkan eczema
💜mempercepatkan pembaikan luka .
.
Mkn 3 capsules 80% dh ada kesan 🚀POSHARINI ESOK SAMPAI! .
.
.COD CENTER POINT KOTA KINABLU , KOTA BELUD ALL SABAH
Tekan link kat bwh utk order sepantas kilat! 👇🏻👇🏻
www.wasap.my/60168376440
.
.

#shhazbeauty #boosterwhitening #ubatputih #suplimentpalingmujarab #kulitputih #boosterwhitening #scrubcoffee #kosmetikmurah #booster #feedbackbooster #kulitputih #tatiskincare #kurungmoden #borongkosmetikmurahmalaysia #kosmetikmurah #bvrori #serummurahmalaysia #nshhabeauty #happywhitening #kapsulmutiara #boosterwhiteningkotakinabalu #boosterwhiteningsaba

KANAPE RAMAI AMBIL BOOSTER WHITENING? 💖💖
.
.
LEBIH 3000 testimoni berjaya! 💃🏻
.
.
✅Putih sepantas injection .
✅Mkn 3 biji 80% effecty nampak ...
✅Putih muka dan satut badan ...
✅lulus KKM/produk muslim/HALAL.
.
BUKAN TIMBANG KILO! Buatan kilang tau .
💋GMP DAN HALAL💋
❤️PRODUK MALAYSIA❤️
.
Wasap kakak 📲0168376440
READYSTOCK! .
KELEBIHAN BOOSTER WHITENING . .
💜Memutihkan Kulit 5x drpd Kulit asal .
💜Putih sepantas injection .
💜Tidak Ada kesan sampingan .
💜Digalakan Untuk Ibu menyusu bayi
💜Menghapuskan toksin dlm badan
💜Menaikan seri rona merah pada Kulit .
💜Mengecutkan jerawat pd wajah/badan
💜memudarkan jeragat
💜Menghilangkan Parut hitam yg lame
💜Kulit menjadi gebu ,putih & pinkish .
💜menyembuhkan eczema
💜mempercepatkan pembaikan luka .
.
Mkn 3 capsules 80% dh ada kesan 🚀POSHARINI ESOK SAMPAI! .
.
.COD CENTER POINT KOTA KINABLU , KOTA BELUD ALL SABAH
Tekan link kat bwh utk order sepantas kilat! 👇🏻👇🏻
www.wasap.my/60168376440
.
.

#shhazbeauty #boosterwhitening #ubatputih #suplimentpalingmujarab #kulitputih #boosterwhitening #scrubcoffee #kosmetikmurah #booster #feedbackbooster #kulitputih #tatiskincare #kurungmoden #borongkosmetikmurahmalaysia #kosmetikmurah #bvrori #serummurahmalaysia #nshhabeauty #happywhitening #kapsulmutiara #boosterwhiteningkotakinabalu #boosterwhiteningsaba

NAK BUAT INJECTION FLAWLESS TAPI TAKUT ? 😫
NAK GEBU GEBAS TAPI TAKNAK BELANJA BESAR ?💸
NAK SUPPLEMENT SEPANTAS INJECTION ? 💉
.
BOOSTER WHITENING LA JAWAPANNYA 😘😘 98% yang baru amalkan 3 Kapsul CONFIRM puas hati 👍🏻👍🏻
.
.
💃KELEBIHAN BOOSTER WHITENING 🌸
. 💜Memutihkan Kulit 5x ganda drpd kulit asal
💜Putih sepantas injection .
💜Tidak ada kesan sampingan .
💜Digalakkan untuk Ibu menyusu bayi
💜Menghapuskan toksin dlm badan
💜Menaikan seri rona merah jambu pada kulit .
💜Mengecutkan jerawat .
💜Menghilangkan Parut hitam yg lame
💜Kulit menjadi gebu ,putih & pinkish
.
.
👉Apa bahan2 dalam booster whitening yg meletopss ni? Haaa meh dekat2 nk gtauu.
.
👉Kandungan dia pn dah superb hokayy ! .
.
✅serbuk mutiara- 💕utk glowing kan kulit kita .
✅pelembap- 💕untuk elak dari kulit kering .
✅vitamin B- 💕memenuhi keperluan asas kulit .
✅protein- 💕bantu bina sel2 kulit baru utk nampak muda dan segar .
✅sedozen jenis mineral - 💕utk makesure kulit kita sihat nampak muda .
✅amino asid - 💕untuk tegangkan kulit, x lah kita nampak tua sbelum umurnya dan baik untuk pembaikan sel2 baru Sbb tu lah pakai beberapa capsule kulit dah cantik putih berseri. Rugiii sgt x try. Dah try nak repeat lagi.Dah ready nak kulit cantik ? .
.
.
.
😍Meh pm laju2 📲 0127864616
😍Meh pm laju2 📲 0127864616
😍Meh pm laju2 📲 0127864616
.
💎💎💎💎💎Rm60💎💎💎💎💎
Add postage Rm8sm Rm11ss
. #boosterwhitening #ubatputih #suplimentpalingmujarab #kulitputih #boosterwhitening #scrubcoffee #kosmetikmurah #booster #feedbackbooster #kulitputih #tatiskincare #kurungmoden #borongkosmetikmurahmalaysia #kosmetikmurah #serummurahmalaysia #nshhabeauty #happywhitening #kapsulmutiara #boosterwhiteningmurahoriginal #boosterwhiteningmurah

JERAWAT PUN TAK BERANI NAIK PARUT DA TK ADA 😍
.
.
Mulanya ramai yg tak percaya produk temyracle ni boleh membantu masalah kulit bibir merekah, kulit kusam, berjerawat , jeragat dan sebagainya ! Tapi selepas baca feedback , terus yakin nak order utk dapatkan kulit gebu dan bebas dr segala kotoran
~~
Sebenarnya untuk kulit sihat bebas cela tidak memerlukan produk yang mahal. Hanya dengan produk natural, homemade by Temyracle, kita boleh merawat breakouts, menghilangkan sel sel kulit mati, mengecilkan pori-pori, melembutkan kulit dan paling best, kulit makin glowing. Hanya scrub sahaja. Anda akan merasai perubahannya.
.
.
Whatapp 0196041959 for fast response, intan akan guide uolss semua 🌹💋
~~
#temyracle #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold #jerawat #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #scrubmurah #bibirgelap #bibirmenggelupas #coffeescrub #whiteningbodyscrub #lipscrub #milksoap #facescrub #kopiskrub #kopi #organi #coffeescrub #coffeescrubtemyracle #feedbackcoffeescrubmurah #feedbackcoffeescrubtemyracle

Beli 5 botol Booster Whitening, anda JIMAT RM25 😱😱😱 Jom order sekarang 📢📢📢
.
.
💃KELEBIHAN BOOSTER WHITENING 🌸
. @shhazbeauty_hq .
💜Memutihkan Kulit 5x ganda drpd kulit asal
💜Putih sepantas injection .
💜Tidak ada kesan sampingan .
💜Digalakkan untuk Ibu menyusu bayi
💜Menghapuskan toksin dlm badan
💜Menaikan seri rona merah jambu pada kulit .
💜Mengecutkan jerawat .
💜Menghilangkan Parut hitam yg lame
💜Kulit menjadi gebu ,putih & pinkish . .
👉Apa bahan2 dalam booster whitening yg meletopss ni? Haaa meh dekat2 nk gtauu. 👉Kandungan dia pn dah superb hokayy ! .
.
✅serbuk mutiara- 💕utk glowing kan kulit kita .
✅pelembap- 💕untuk elak dari kulit kering .
✅vitamin B- 💕memenuhi keperluan asas kulit .
✅protein- 💕bantu bina sel2 kulit baru utk nampak muda dan segar .
✅sedozen jenis mineral - 💕utk makesure kulit kita sihat nampak muda .
✅amino asid - 💕untuk tegangkan kulit, x lah kita nampak tua sbelum umurnya dan baik untuk pembaikan sel2 baru Sbb tu lah pakai beberapa capsule kulit dah cantik putih berseri. Rugiii sgt x try. Dah try nak repeat lagi.Dah ready nak kulit cantik ? .
.
.
😍Meh pm laju2 📲 0148430123
😍Meh pm laju2 📲 0148430123
😍Meh pm laju2 📲 0148430123
.
#shhazbeauty #boosterwhitening #ubatputih #suplimentpalingmujarab #kulitputih #boosterwhitening #scrubcoffee #kosmetikmurah #booster #feedbackbooster #kulitputih #tatiskincare #kurungmoden #borongkosmetikmurahmalaysia #kosmetikmurah #bvrori #serummurahmalaysia #nshhabeauty #happywhitening #kapsulmutiara

Dapat lagi feedback dari cust bw.  Alhamdulillah berkesan BoosterWhitening ni . .
Siapa Yang Boleh Makan BW 💊
- Lelaki Perempuan/Ibu Mnyusu Bayi
Ada Kesan Sampingan Tak 💊
-Takde
Kenapa Ada 7Caps Je 💊
-sebab produk ni tak macam produk lain yang makan hari hari ada 30caps tu. Ni Booster, kesan dea lebih cepat and makan 4hari 1caps je . Kalau makan hari hari nnti overdose lah jadinya
Apa Kelebihan BW 💊
-Mencerahkan kulit 5x ganda
-Mengecutkan jerawat
-Pudarkan parut² lama
-Hilangkan bintik hitam
-Mengatasi masalah eczema
-Menyingkirkan toksin
-Memberikan tenaga -Untuk Ibu menyusu yang makan bw ni, dapat gak putihkan kulit baby and hilangkan ruam

Berapa Harga BW 💊
-RM60 sahaja- Sebotol Tahan Sebulan
Lepas Stop Makan BW,kulit hitam tak💊
- Tak Hitam, tapi kalau dah berjemur tongah paneh terik tu, hitam lah jadinya

Nak Order 💊
WhatsApp -0139504935
.
#shhazbeauty #boosterwhitening #boosterfoundationplusvitamin #nshhazbeauty #boosterfoundation
#foundationserum #nshhazboosterfoundation
#ubatputih #suplimentpalingmujarab #kulitputih #boosterwhitening #scrubcoffee #kosmetikmurah #booster #feedbackbooster #kulitputih #tatiskincare #kurungmoden #borongkosmetikmurahmalaysia #kosmetikmurah #bvrori #serummurahmalaysia #nshhabeauty #happywhitening #kapsulmutiara

Beli 5 botol Booster Whitening, anda JIMAT RM25 😱😱😱 Jom order sekarang 📢📢📢
.
.
💃KELEBIHAN BOOSTER WHITENING 🌸
. @shhazbeauty_hq .
💜Memutihkan Kulit 5x ganda drpd kulit asal
💜Putih sepantas injection .
💜Tidak ada kesan sampingan .
💜Digalakkan untuk Ibu menyusu bayi
💜Menghapuskan toksin dlm badan
💜Menaikan seri rona merah jambu pada kulit .
💜Mengecutkan jerawat .
💜Menghilangkan Parut hitam yg lame
💜Kulit menjadi gebu ,putih & pinkish . .
👉Apa bahan2 dalam booster whitening yg meletopss ni? Haaa meh dekat2 nk gtauu. 👉Kandungan dia pn dah superb hokayy ! .
.
✅serbuk mutiara- 💕utk glowing kan kulit kita .
✅pelembap- 💕untuk elak dari kulit kering .
✅vitamin B- 💕memenuhi keperluan asas kulit .
✅protein- 💕bantu bina sel2 kulit baru utk nampak muda dan segar .
✅sedozen jenis mineral - 💕utk makesure kulit kita sihat nampak muda .
✅amino asid - 💕untuk tegangkan kulit, x lah kita nampak tua sbelum umurnya dan baik untuk pembaikan sel2 baru Sbb tu lah pakai beberapa capsule kulit dah cantik putih berseri. Rugiii sgt x try. Dah try nak repeat lagi.Dah ready nak kulit cantik ? .
.
.
😍Meh pm laju2 📲 0148430123
😍Meh pm laju2 📲 0148430123
😍Meh pm laju2 📲 0148430123
.
#shhazbeauty #boosterwhitening #ubatputih #suplimentpalingmujarab #kulitputih #boosterwhitening #scrubcoffee #kosmetikmurah #booster #feedbackbooster #kulitputih #tatiskincare #kurungmoden #borongkosmetikmurahmalaysia #kosmetikmurah #bvrori #serummurahmalaysia #nshhabeauty #happywhitening #kapsulmutiara

Most Popular Instagram Hashtags