#ubatperut

MOST RECENT

Barang KAU MAHAL UYA!!!!
Sory awak.
YL bukan barang uya.
Tu Mendiang Gary punya.

Uya pengguna.
Dan uya penjual sahaja.
Bukan uya tanam pokok dan proses jadikan minyak kt Prima damansara tu..Hahahaha.

Ini antara EO dan carrier oil
Bawah RM100.
15ML bersamaan 240++drop
Dan paling wajib ada jika anda BERNAMA MUMMYDADDY.

Contoh situasi.
Anak batuk kongkong.
Buka peti ais bagi minum ubat batuk cap AyahdanMak
Senyap....
Batuk lagi....
Bagi makan lagi ke ubatnya?
(Tepuk dada. Tanya hati)

Kita ada Lemon EO.
Zasss..sapu kan saja...
Anak xkan mamai kesan ubat.
Malah wangi seluruh rumah.

Dah buat stock eo Raya?
Itu je nk tanya 😎

#yleouya
#ubatbatuk
#ubatdemam
#ubatnyamuk
#ubatperut
#v6oil
#younglivingessentialoils
#silverretreat2017
#yleomsia
#yleomalaysia
#minyakuntukkeluarga
#minyakpati
#selamatmudah
#eoRaya
#salamraya
#jagakesihatan

# ‼️Pengumuman Kepada Pengguna Setia Produk Puer's Kidsdom‼️ 😀
✋✋✋✋ Berita Baik UntuK Semua!! Free Postage untuk setiap pembelian RM70 keatas

Beli 3 Balm dengan harga promo RM100

Beli 6 Balm dengan harga promo RM200

Wowwww!!! Apa yang anda boleh pilih
adalah 6 jenis balm termasuk shower gel & lotion 🌸lovely skin
🌸Baby Rub
🌸Sleep balm
🌸Calming
🌸Bugs Away
🌸Happy Tummy

Jangan terkejut tau 😉😉😉 Untuk makluman semua bermula Februari 2018 harga produk akan diselaraskan kepada:
.

Therapy balm rm39
Shower gel rm49
Joy blossom lotion rm49 Beli 6 balm
*Combo 6 : rm220*
Beli 3 balm
*Combo 3 : rm110* 🙏🙏🙏🙏 Kenaikan ini adalah
Sebab Produk Puer's Kidsdom hanya menggunakan high gred therapeutic essential oil dan organic, memandangkan kos (Essential Oil ) imported Aussie dah makin bertambah 😭😭😭😭 Tapi!!!!!! Dengan peningkatan harga balm 30g, HQ akan keluarkan jugak balm size 15g.

Harga jual balm size 15g :
💰RM29

Nampak jimat kan😘😘 Jom wasup.0179141442
Jom wasup.0179141442

p/s: Jom grab peluang dapatkan harga istimewa kami
with love
Agent Sah Puers Kidsdom
-agent id: 000130 -
0179141442
#trustedonlineshop #littleceo #puerkidsdomselayang #puerskidsdom #everymomswish #balmmurah #balmterbaik #makoles #flu #demam #sembelit #ciritbirit #bestsolution #babysolutions #ubatperut #eczemarelief #eczemacure #healingproducts #malaysiaproduct #kkmaproved #bazar #kedaibabyonline

Org kata pedas bapak....jom nk try sndiri..
#barunakcuba
#ubatperut
#nangislanak

Sorg2 pon bolehhhh..
#TerapiJiwa
#UbatPerut

Pengambilan minuman kesihatan Antioksida yang kaya polifenol Tinggi Resveratrol setiap hari membantu meningkatkan kesihatan bahagian usus
.
.
Membantu merencatkan pembentukan sel abnormal ke normal tanpa mengganggu fungsi organ tubuh badan yang lain
.
.
Anda pasti merasai perubahannya
.
Berminat 012.933.4070_asfa
#shakleesubang #shakleeuitm
#shakleekuang #shakleekundang
#shakleesungaibuloh
#ubatperut #kanserusus
#lukaoperation #ubatsembelit
#vivivxuntukkencingmanis
#testimonibuasir
#vivixshakleemurah

Pengambilan minuman kesihatan Antioksida yang kaya polifenol Tinggi Resveratrol setiap hari membantu meningkatkan kesihatan bahagian usus
.
.
Membantu merencatkan pembentukan sel abnormal ke normal tanpa mengganggu fungsi organ tubuh badan yang lain
.
.
Anda pasti merasai perubahannya
.
Berminat 012.933.4070_asfa
#shakleesubang #shakleeuitm
#shakleekuang #shakleekundang
#shakleesungaibuloh
#ubatperut #kanserusus
#lukaoperation #ubatsembelit
#vivivxuntukkencingmanis
#testimonibuasir
#vivixshakleemurah

Pengambilan minuman kesihatan Antioksida yang kaya polifenol Tinggi Resveratrol setiap hari membantu meningkatkan kesihatan bahagian usus
.
.
Membantu merencatkan pembentukan sel abnormal ke normal tanpa mengganggu fungsi organ tubuh badan yang lain
.
.
Anda pasti merasai perubahannya
.
Berminat 012.933.4070_asfa
#shakleesubang #shakleeuitm
#shakleekuang #shakleekundang
#shakleesungaibuloh
#ubatperut #kanserusus
#lukaoperation #ubatsembelit
#vivivxuntukkencingmanis
#testimonibuasir
#vivixshakleemurah

Kasi keluar itu angin tak bagus dalam perut. .
Habis hilang mood bila sakit perut.
.
Nak makan pun rasa tak selesa.
.
Nak buat macam mana?
.
Meh whatsapp meh.
.
013-2528799
.
Nak tengok testimoni lain? Klik #testimonibalmTN
.
#perutberangin
#sakitperut
#banyakangin
#senggugut
#ubatperut
#sembelit
#susahberak

Ar Rahman : "Fabiayyi aalaa irabbi-kuma tukadzdzibaan"
Hat ni pon ahkak x mampu nk dustakan nikmat Tuhan dik oiiiii!
Sedap yakmat!!!
Alhamdulillah..
Terima kasih fara yang xpenah nak susutkan lelemak ahkak!
#nikmat #syukur #jerukmanggaasamboi #makan #ubatperut #terimakasih

Pipi dah cukup tinggi dh tu. Tapi makan lagi best. #anaburger #burgerbakarperlis #ubatperut

Most Popular Instagram Hashtags