#ubatluka

MOST RECENT

Bismillahirrahmanirrahim
Assalamulaikum .
produk yg semakin viral skrg ni dek kerana khasiat. Sy share disini. *Antara khasiat dan kemujaraban MORHABSHi*👇🏻 👉merawat luka dieabatis tanpa perlu pembedahan
👉merawat eczima 👉merawat kudis buta
👉merawat luka terbakar
👉merawat penyakit athma
👉merawat masalah sendi
👉merawat penyakit denggi & kencing tikus
👉merawat batuk & selesema
👉merawat tyroid
👉merawat ruam pada bayi
👉merawat sawan tangis, kembung perut
👉merawat demam panas
👉menjauhkan permasalahan saka & gangguan jin
👉merawat kudis pd binatang ternakan spt kucing & arnab

MORHABSHI
*1 rumah 1minyak morhabshi* *😍😍antara kelebihan lain yg terdapat pd minyak morhabshi ialah selain bahan2 yg bermutu tinggi , ianya juga telah dirukhyah dgn ayat2 suci Al-Quran bg menangkis anasir2 jahat spt jin & iblis*

30ml RM18
60ml RM28
120ml RM45
(exc postage)

PM/Whatsapp 0192783038

#minyakmorhabshi #minyakmorha #minyakubat #minyakurut #ubatresdung #ubatkencingmanis #eczema #ubatgatal #ubatdarahtinggi #ubatsawan #ubatpenyakikulit #ubatpanau #minyakmorhabshikelantan #minyakmorhakelantan #kulitmelecur #ubatmelecur #ubatgatal #minyakgatal #ubateczema #sakitlutut #simpulmengkarung#minyakberpantang #minyakbayi #minyaktelon #ubatjerawat #ubatluka

Bismillahirrahmanirrahim
Assalamulaikum .
produk yg semakin viral skrg ni dek kerana khasiat. Sy share disini. *Antara khasiat dan kemujaraban MORHABSHi*👇🏻 👉merawat luka dieabatis tanpa perlu pembedahan
👉merawat eczima 👉merawat kudis buta
👉merawat luka terbakar
👉merawat penyakit athma
👉merawat masalah sendi
👉merawat penyakit denggi & kencing tikus
👉merawat batuk & selesema
👉merawat tyroid
👉merawat ruam pada bayi
👉merawat sawan tangis, kembung perut
👉merawat demam panas
👉menjauhkan permasalahan saka & gangguan jin
👉merawat kudis pd binatang ternakan spt kucing & arnab

MORHABSHI
*1 rumah 1minyak morhabshi* *😍😍antara kelebihan lain yg terdapat pd minyak morhabshi ialah selain bahan2 yg bermutu tinggi , ianya juga telah dirukhyah dgn ayat2 suci Al-Quran bg menangkis anasir2 jahat spt jin & iblis*

30ml RM18
60ml RM28
120ml RM45
(exc postage)

PM/Whatsapp 0192783038

#minyakmorhabshi #minyakmorha #minyakubat #minyakurut #ubatresdung #ubatkencingmanis #eczema #ubatgatal #ubatdarahtinggi #ubatsawan #ubatpenyakikulit #ubatpanau #minyakmorhabshikelantan #minyakmorhakelantan #kulitmelecur #ubatmelecur #ubatgatal #minyakgatal #ubateczema #sakitlutut #simpulmengkarung#minyakberpantang #minyakbayi #minyaktelon #ubatjerawat #ubatluka

Bismillahirrahmanirrahim
Assalamulaikum .
produk yg semakin viral skrg ni dek kerana khasiat. Sy share disini. *Antara khasiat dan kemujaraban MORHABSHi*👇🏻 👉merawat luka dieabatis tanpa perlu pembedahan
👉merawat eczima 👉merawat kudis buta
👉merawat luka terbakar
👉merawat penyakit athma
👉merawat masalah sendi
👉merawat penyakit denggi & kencing tikus
👉merawat batuk & selesema
👉merawat tyroid
👉merawat ruam pada bayi
👉merawat sawan tangis, kembung perut
👉merawat demam panas
👉menjauhkan permasalahan saka & gangguan jin
👉merawat kudis pd binatang ternakan spt kucing & arnab

MORHABSHI
*1 rumah 1minyak morhabshi* *😍😍antara kelebihan lain yg terdapat pd minyak morhabshi ialah selain bahan2 yg bermutu tinggi , ianya juga telah dirukhyah dgn ayat2 suci Al-Quran bg menangkis anasir2 jahat spt jin & iblis*

30ml RM18
60ml RM28
120ml RM45
(exc postage)

PM/Whatsapp 0192783038

#minyakmorhabshi #minyakmorha #minyakubat #minyakurut #ubatresdung #ubatkencingmanis #eczema #ubatgatal #ubatdarahtinggi #ubatsawan #ubatpenyakikulit #ubatpanau #minyakmorhabshikelantan #minyakmorhakelantan #kulitmelecur #ubatmelecur #ubatgatal #minyakgatal #ubateczema #sakitlutut #simpulmengkarung#minyakberpantang #minyakbayi #minyaktelon #ubatjerawat #ubatluka

Bismillahirrahmanirrahim
Assalamulaikum .
produk yg semakin viral skrg ni dek kerana khasiat. Sy share disini. *Antara khasiat dan kemujaraban MORHABSHi*👇🏻 👉merawat luka dieabatis tanpa perlu pembedahan
👉merawat eczima 👉merawat kudis buta
👉merawat luka terbakar
👉merawat penyakit athma
👉merawat masalah sendi
👉merawat penyakit denggi & kencing tikus
👉merawat batuk & selesema
👉merawat tyroid
👉merawat ruam pada bayi
👉merawat sawan tangis, kembung perut
👉merawat demam panas
👉menjauhkan permasalahan saka & gangguan jin
👉merawat kudis pd binatang ternakan spt kucing & arnab

MORHABSHI
*1 rumah 1minyak morhabshi* *😍😍antara kelebihan lain yg terdapat pd minyak morhabshi ialah selain bahan2 yg bermutu tinggi , ianya juga telah dirukhyah dgn ayat2 suci Al-Quran bg menangkis anasir2 jahat spt jin & iblis*

30ml RM18
60ml RM28
120ml RM45
(exc postage)

PM/Whatsapp 0192783038

#minyakmorhabshi #minyakmorha #minyakubat #minyakurut #ubatresdung #ubatkencingmanis #eczema #ubatgatal #ubatdarahtinggi #ubatsawan #ubatpenyakikulit #ubatpanau #minyakmorhabshikelantan #minyakmorhakelantan #kulitmelecur #ubatmelecur #ubatgatal #minyakgatal #ubateczema #sakitlutut #simpulmengkarung#minyakberpantang #minyakbayi #minyaktelon #ubatjerawat #ubatluka

Ramadhan 1.. Camne kesayangan semua... Che da Harap bertenaga Dan.. Jangan lupa pakai #loveramagicjelly until elakkan kulit kering . nak Cuba WhatsApp che da at 01139920701.. Cod pun boleh tapi Ahad saja ye..puasa la katakan... #teammizalovera
#ubatluka
#ubatparut
#naturalskincareproduct
#codputrajaya
#codputraheights
#codpuchong

.
🌻TESTIMONI IVMIST ~ JARI KAKI LUKA TERKOYAK🌻
.
🎶Kisah seorang anak yang luka nestapa kerana dah jatuh teruk🎵
.
Kasihan sungguh dia pergi mendapatkan ubat..🎶😢😢😢
.
Haa...mau tak panik mommies semua kalau tengok kaki anak tetiba luka berdarah terkoyak cenggini😱
.
Elok2 anaknya ketawa riang ria tengah main langsung menangis tersedu2😭
.
Kesian kan?😢
.
Ikut cerita ibu ni, anaknya jatuh dan terkena bucu almari kat jari kaki time tengah berlari nak gi terkencing. Umah lak tengah basah sebab bocor dek ujan lebat. Ntah cemana boleh tersadung. Memang malang tak berbau, tambah pilu lagi penuh syahdu dengar anaknya meraung bertalu talu😲😲😲
.
Ye lah budak baru 6 tahun. Tengah lasak lagi. Banyak gak lah darah keluar meleleh leleh😵
Ternganga jugak kulit jari kaki tu😥 Alangkan luka kena pisau sikit kat tangan korang pun dah kan main meriah darah dia kan?😭
.
Seb baik memang dah ada standby IVMIST kat umah. Lepas lap darah, cecepat ibu ni spray IVMIST ke tempat luka tu😰
.
Tak lama lepas tu terus stop pendarahan. Anaknya pun dah tak menangis dan terus tido😖
.
Pagi2 ibu ni check tengok luka kat jari kaki tu dah bertaut kembali dan tertutup terus😟
.
Anaknya pun dah aktif bermain melompat2 cam biasa. Tak sangka sangat katanya. Kuasa Allah yang memberi penyembuhan. Elok kering terus tempat luka tu takde darah, takde lebam. Takde berair atau bernanah😄
.
Cepat sungguh baiknya. Tak padan dengan kecik, IVMIST ni memang berapi. Kompem tak boleh tolak tepi pasni😂
.
Kalau anak2 korang alami luka macam ni make sure mommies semua basuh tempat luka dan lap kering2 tau. Boleh spray IVMIST kat plaster kalau luka atau kat kain dan tuam kalau lebam😯
.
Moga IVMIST dapat membantu di saat kecemasan. Pastinya 1 family, 1 IVMIST😍
.
Alang2 tengah promo ni jom lah beli Kombo IVMIST. Dapat FREE IVKIDS jugak tau!😘😘😘
.
📲 Whatsapp +60123934394 atau klik link wassap kat bio ig akak💕

Dalam banyak² minyak yg saya produce... MINYAK ENGKU BHUMI adalah sangat sentimental bagi saya secara peribadi. #EngkuBhumi itu adalah saya sendiri, that's why it gets my signature on it 💎
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
#ubatgatal #ubatluka #ubatlukaberair #ubatsakitkulit #ubatkudis #minyakbidara #minyaksapu #minyakgatal #minyakkudis #minyakluka #sakitkulit #gatalgatal #makanair #kudis #kudiskudis #tanahliatputih #airpenawar #geraksejati #kudisbuta #kurapair #lukabersalin #whiteclay #kaolin #kaolinclay #tanahliat #clay #eczema #psiorisis
💙 UBAT SAKIT KULIT , UBAT GATAL GATAL , UBAT LUKA , KAYAP , PSIORISIS , ECZEMA

Since pilihan raya tak lama lagi so kami dari Bougas Beauty pun nak juga rasakan feel & kehangatannya tu hehe
.
Kenapa korang kena pilih serum Bougas? Sebab kami adalah pengeluar No 1 Waterbased Serum di Malaysia 🇲🇾 dan selain merawat kulit wajah boleh digunakan sbg base sebelum apply foundation utk effect glowing ✨✨
.
Kuasa ditangan anda!
Jadi jangan lupa buatlah pilihan yg bijak dalam memilih skincare yg terbaik utk skin uolls. .
#bougasbeautyserum #bougaslover #bougasempire #cantikhanyatigatitik #misicantiksebelumraya #serumviral #bbsjohor #bbsjb #ubatjerawat #ubatparutjerawat #ubatjeragat #ubatluka #serummagic #bougasbeautyserumjb #agentjb #agebtjohor #codjb #codjohor

2nd cod @codbandarbarubangi... tq sis @sherranordin__ kerana order set #loveraglowingset ... u all bila lagi... nk order whatsapp che da at 01139920701 ye... Cod pun boleh... #teammizalovera
#ubatluka
#loveramalaysia

Bismillahirrahmanirrahim
Assalamulaikum .
produk yg semakin viral skrg ni dek kerana khasiat. Sy share disini. *Antara khasiat dan kemujaraban MORHABSHi*👇🏻 👉merawat luka dieabatis tanpa perlu pembedahan
👉merawat eczima 👉merawat kudis buta
👉merawat luka terbakar
👉merawat penyakit athma
👉merawat masalah sendi
👉merawat penyakit denggi & kencing tikus
👉merawat batuk & selesema
👉merawat tyroid
👉merawat ruam pada bayi
👉merawat sawan tangis, kembung perut
👉merawat demam panas
👉menjauhkan permasalahan saka & gangguan jin
👉merawat kudis pd binatang ternakan spt kucing & arnab

MORHABSHI
*1 rumah 1minyak morhabshi* *😍😍antara kelebihan lain yg terdapat pd minyak morhabshi ialah selain bahan2 yg bermutu tinggi , ianya juga telah dirukhyah dgn ayat2 suci Al-Quran bg menangkis anasir2 jahat spt jin & iblis*

30ml RM18
60ml RM28
120ml RM45
(exc postage)

PM/Whatsapp 0192783038

#minyakmorhabshi #minyakmorha #minyakubat #minyakurut #ubatresdung #ubatkencingmanis #eczema #ubatgatal #ubatdarahtinggi #ubatsawan #ubatpenyakikulit #ubatpanau #minyakmorhabshikelantan #minyakmorhakelantan #kulitmelecur #ubatmelecur #ubatgatal #minyakgatal #ubateczema #sakitlutut #simpulmengkarung#minyakberpantang #minyakbayi #minyaktelon #ubatjerawat #ubatluka

Bismillahirrahmanirrahim
Assalamulaikum .
produk yg semakin viral skrg ni dek kerana khasiat. Sy share disini. *Antara khasiat dan kemujaraban MORHABSHi*👇🏻 👉merawat luka dieabatis tanpa perlu pembedahan
👉merawat eczima 👉merawat kudis buta
👉merawat luka terbakar
👉merawat penyakit athma
👉merawat masalah sendi
👉merawat penyakit denggi & kencing tikus
👉merawat batuk & selesema
👉merawat tyroid
👉merawat ruam pada bayi
👉merawat sawan tangis, kembung perut
👉merawat demam panas
👉menjauhkan permasalahan saka & gangguan jin
👉merawat kudis pd binatang ternakan spt kucing & arnab

MORHABSHI
*1 rumah 1minyak morhabshi* *😍😍antara kelebihan lain yg terdapat pd minyak morhabshi ialah selain bahan2 yg bermutu tinggi , ianya juga telah dirukhyah dgn ayat2 suci Al-Quran bg menangkis anasir2 jahat spt jin & iblis*

30ml RM18
60ml RM28
120ml RM45
(exc postage)

PM/Whatsapp 0192783038

#minyakmorhabshi #minyakmorha #minyakubat #minyakurut #ubatresdung #ubatkencingmanis #eczema #ubatgatal #ubatdarahtinggi #ubatsawan #ubatpenyakikulit #ubatpanau #minyakmorhabshikelantan #minyakmorhakelantan #kulitmelecur #ubatmelecur #ubatgatal #minyakgatal #ubateczema #sakitlutut #simpulmengkarung#minyakberpantang #minyakbayi #minyaktelon #ubatjerawat #ubatluka

Bismillahirrahmanirrahim
Assalamulaikum .
produk yg semakin viral skrg ni dek kerana khasiat. Sy share disini. *Antara khasiat dan kemujaraban MORHABSHi*👇🏻 👉merawat luka dieabatis tanpa perlu pembedahan
👉merawat eczima 👉merawat kudis buta
👉merawat luka terbakar
👉merawat penyakit athma
👉merawat masalah sendi
👉merawat penyakit denggi & kencing tikus
👉merawat batuk & selesema
👉merawat tyroid
👉merawat ruam pada bayi
👉merawat sawan tangis, kembung perut
👉merawat demam panas
👉menjauhkan permasalahan saka & gangguan jin
👉merawat kudis pd binatang ternakan spt kucing & arnab

MORHABSHI
*1 rumah 1minyak morhabshi* *😍😍antara kelebihan lain yg terdapat pd minyak morhabshi ialah selain bahan2 yg bermutu tinggi , ianya juga telah dirukhyah dgn ayat2 suci Al-Quran bg menangkis anasir2 jahat spt jin & iblis*

30ml RM18
60ml RM28
120ml RM45
(exc postage)

PM/Whatsapp 0192783038

#minyakmorhabshi #minyakmorha #minyakubat #minyakurut #ubatresdung #ubatkencingmanis #eczema #ubatgatal #ubatdarahtinggi #ubatsawan #ubatpenyakikulit #ubatpanau #minyakmorhabshikelantan #minyakmorhakelantan #kulitmelecur #ubatmelecur #ubatgatal #minyakgatal #ubateczema #sakitlutut #simpulmengkarung#minyakberpantang #minyakbayi #minyaktelon #ubatjerawat #ubatluka

Bismillahirrahmanirrahim
Assalamulaikum .
produk yg semakin viral skrg ni dek kerana khasiat. Sy share disini. *Antara khasiat dan kemujaraban MORHABSHi*👇🏻 👉merawat luka dieabatis tanpa perlu pembedahan
👉merawat eczima 👉merawat kudis buta
👉merawat luka terbakar
👉merawat penyakit athma
👉merawat masalah sendi
👉merawat penyakit denggi & kencing tikus
👉merawat batuk & selesema
👉merawat tyroid
👉merawat ruam pada bayi
👉merawat sawan tangis, kembung perut
👉merawat demam panas
👉menjauhkan permasalahan saka & gangguan jin
👉merawat kudis pd binatang ternakan spt kucing & arnab

MORHABSHI
*1 rumah 1minyak morhabshi* *😍😍antara kelebihan lain yg terdapat pd minyak morhabshi ialah selain bahan2 yg bermutu tinggi , ianya juga telah dirukhyah dgn ayat2 suci Al-Quran bg menangkis anasir2 jahat spt jin & iblis*

30ml RM18
60ml RM28
120ml RM45
(exc postage)

PM/Whatsapp 0192783038

#minyakmorhabshi #minyakmorha #minyakubat #minyakurut #ubatresdung #ubatkencingmanis #eczema #ubatgatal #ubatdarahtinggi #ubatsawan #ubatpenyakikulit #ubatpanau #minyakmorhabshikelantan #minyakmorhakelantan #kulitmelecur #ubatmelecur #ubatgatal #minyakgatal #ubateczema #sakitlutut #simpulmengkarung#minyakberpantang #minyakbayi #minyaktelon #ubatjerawat #ubatluka

Bismillahirrahmanirrahim
Assalamulaikum .
produk yg semakin viral skrg ni dek kerana khasiat. Sy share disini. *Antara khasiat dan kemujaraban MORHABSHi*👇🏻 👉merawat luka dieabatis tanpa perlu pembedahan
👉merawat eczima 👉merawat kudis buta
👉merawat luka terbakar
👉merawat penyakit athma
👉merawat masalah sendi
👉merawat penyakit denggi & kencing tikus
👉merawat batuk & selesema
👉merawat tyroid
👉merawat ruam pada bayi
👉merawat sawan tangis, kembung perut
👉merawat demam panas
👉menjauhkan permasalahan saka & gangguan jin
👉merawat kudis pd binatang ternakan spt kucing & arnab

MORHABSHI
*1 rumah 1minyak morhabshi* *😍😍antara kelebihan lain yg terdapat pd minyak morhabshi ialah selain bahan2 yg bermutu tinggi , ianya juga telah dirukhyah dgn ayat2 suci Al-Quran bg menangkis anasir2 jahat spt jin & iblis*

30ml RM18
60ml RM28
120ml RM45
(exc postage)

PM/Whatsapp 0192783038

#minyakmorhabshi #minyakmorha #minyakubat #minyakurut #ubatresdung #ubatkencingmanis #eczema #ubatgatal #ubatdarahtinggi #ubatsawan #ubatpenyakikulit #ubatpanau #minyakmorhabshikelantan #minyakmorhakelantan #kulitmelecur #ubatmelecur #ubatgatal #minyakgatal #ubateczema #sakitlutut #simpulmengkarung#minyakberpantang #minyakbayi #minyaktelon #ubatjerawat #ubatluka

Bismillahirrahmanirrahim
Assalamulaikum .
produk yg semakin viral skrg ni dek kerana khasiat. Sy share disini. *Antara khasiat dan kemujaraban MORHABSHi*👇🏻 👉merawat luka dieabatis tanpa perlu pembedahan
👉merawat eczima 👉merawat kudis buta
👉merawat luka terbakar
👉merawat penyakit athma
👉merawat masalah sendi
👉merawat penyakit denggi & kencing tikus
👉merawat batuk & selesema
👉merawat tyroid
👉merawat ruam pada bayi
👉merawat sawan tangis, kembung perut
👉merawat demam panas
👉menjauhkan permasalahan saka & gangguan jin
👉merawat kudis pd binatang ternakan spt kucing & arnab

MORHABSHI
*1 rumah 1minyak morhabshi* *😍😍antara kelebihan lain yg terdapat pd minyak morhabshi ialah selain bahan2 yg bermutu tinggi , ianya juga telah dirukhyah dgn ayat2 suci Al-Quran bg menangkis anasir2 jahat spt jin & iblis*

30ml RM18
60ml RM28
120ml RM45
(exc postage)

PM/Whatsapp 0192783038

#minyakmorhabshi #minyakmorha #minyakubat #minyakurut #ubatresdung #ubatkencingmanis #eczema #ubatgatal #ubatdarahtinggi #ubatsawan #ubatpenyakikulit #ubatpanau #minyakmorhabshikelantan #minyakmorhakelantan #kulitmelecur #ubatmelecur #ubatgatal #minyakgatal #ubateczema #sakitlutut #simpulmengkarung#minyakberpantang #minyakbayi #minyaktelon #ubatjerawat #ubatluka

Seminggu selepas consume VIVIX untuk luka pembedahan, dah tak stop terus pain killer

Kalau tak, tak nak sakit terpaksa telan pain killer.
Kalau bersalin #czer siap2 kan bekalan vivix awal2. Memang ceapt sesangat hilang sakit tu. Luka luar mungkin kering, tapi luka dalam tak baik kalau asyik duk rasa pedih nak gerak pun tak boleh
Pengalaman sendiri pun macam tu jugak lah sebab tu yg czer mmg kak yana suggest sangat2 #vivix ni. Biar lah mahal pun asal tak sulitkan kita bergerak.
Udah lah nk kena cucuk 2x sehari kan? Kalau suami boleh cucuk, ok lah. Kalau tak? Silalah ulang alik klinik 2x sehari selama seminggu.

#cepatbaikluka
#ubatluka
#vivixeffect
#vivixshaklee
#vivixkuantan
#shakleeinderamahkota

Kehebatan #loveradaycream ..
Nak cuba whatsapp che da at 01139920701

Harga:rm45
Cod area: #puchong
#bandarbarubangi #putrajaya #putraheights #cyberjaya
#teammizalovera
#ubatparut
#ubatluka
#ubatjerawat

.
Selamat hari pekerja! .
Semoga kita lebih bersemangat dan ikhlas walau apapun pekerjaan kita.
.

.
🌻TESTIMONI IVMIST ~ TANGAN LEBAM TERJATUH, DEMAM URAT🌻
.
Korang pernah terjatuh sampai lebam pastu tempat jatuh tu membengkak bagai nak rak?😭
.
Rasa demam segala urat,
Badan lemah terasa berat;
Kalau nak bagi lekas sihat,
Sapu IVMIST bawak berehat😖
.
Kalau urat saraf korang tu dibiarkan membengkak lelama perjalanan darah terganggu tak dapat nak jalan ikut saluran yang betul dalam badan kita, tambah lak kalau dah bengkak sampai lebam😢
.
Macam tu le yang terjadi pada kakak comel @lilykhay wife kesayangan abang @rahimr2 ni. Kejadian jatuh tergolek pastu punyalah nak halang dari badan terhentak kuat terpaksa tahan dengan tangan dan siku. Last2 terus membengkak dan penuh darah beku😱😱😱
.
Akak pesan suruh kak lily spray IVMIST cecepat bagi lebam tu kecut. Lagipun IVMIST ni kan ada ramuan antiseptik semulajadi🌿
.
Tup2 esoknya kak lily dah rasa tak sedap badan. Rasa nak demam, mood mendung ja, huhu. Makan pun jadi tak berapa nak lalu sebab terasa ngilu😓
.
Alhamdulillah lepas akak ingatkan kak lily buat mandi dengan IVMIST, demam dialami beransur kebah. Kak lily ohsem memang tabah😘
.
Sebab tu lah akak selalu pesan, korang mesti sentiasa ada standby IVMIST ni kat umah🏠
.
Alang2 tengah PROMOSI BUY 3 FREE 1 ni korang rebutlah peluang.
Memang tak berbau kalau dah nak malang.
Apepun terpulang.
Nak bergantung kat pil tahan sakit atau korang nak semulajadi hilang😍😍😍
.
Whatsapp akak 📲+60123934394 atau klik link wasap kat bio ig akak ye💕

Most Popular Instagram Hashtags