[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#ubatluka

1481 posts

TOP POSTS

Single terbaru #Sepahtu untuk OST Sepahtu Reunion - #UbatLuka.. Terubat tak hati anda bila dengar lagu ni.. Jangan lupa share ok! #SinarKongsi

Tq kpd semua team production yang terlibat utk #sepahtureunionlive. Semoga usaha & kerja keras anda berbaloi. Nantikan episod pertama sepahtu reunion live pada 3 Nov ini di Astro Warna 132 #ubatluka

Feedback customer yang terkena ekzos motor .... selepas seminggu luka sudah kering dengan menggunakan moisturizer gel by ulfaa beauty ... #moisturizergel #feedbackcustomer #feedbackmg #ekstraktimun #ubatluka

💙Antara kebaikan O2 Max3💙
➰Menggebukan kulit agar kelihatan muda dengan serum bebas minyak ini.
➰Mengimbangi minyak pada kulit,mencegah lembapan hilang dari kulit dan menguatkan fungsi perlindungan kulit.
➰Agen pelembab dalam produk penjagaan kulit.
➰Tonik Penjagaan rambut dan kulit kepala atau berambut perang.
➰Sapuan selepas bercukur. ☄MEH KAMI BAGITAU ANDA TENTANG KEHEBATAN SEBENAR SERUM KECANTIKAB O2MAX3 niii.. 🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟
☄O2Max3 Dragon Blood Serum merupakan sebuah keberhasilan dalam teknologi terapi oksigen untuk pemulihan dan penjagaan kulit.
☄O2Max3 Serum dapat mencerahkan kulit dengan menggunakan oksigen sebagai pengantar nutrisi yang masuk kedalam kulit kemudian membersihkan, memperbaiki struktur kulit, mencerahkan dan memutihkan wajah serta membunuh bakteri.
☄O2Max3 dapat merubah tekstur kulit menjadi lebih licin dan cantik, melembabkan dan menambahkan antioksidan pada permukaan kulit.
☄Meningkatkan penampilan kulit, tekstur, cahaya, dan daya hidup sel-sel kulit.
☄O2Max3 Serum menggunakan Teknologi faktor pertumbuhan epidermis (EGP) untuk merangsang regenerasi sel dan pembaharuan kulit.
☄Sebuah kombinasi bahan alami dan antioksidaan yang kuat, dapat membantu mempertahankan kulit agar selalu sehat kemudian melindungi kulit dari radikal bebas yang dapat merosak sel-sel. 🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟
💛 SESUAI UTK SEMUA GOLONGAN  DAN PERINGKAT UMUR
💛 Visit @krim.ajaib.firmax3.dahsyattt
💛 TELEGRAM 012 490 1605
🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟 #Firmax3
#Firmax3malaysia
#Firmax3Murah
#SoulMax3
#KrimAjaib
#SerumAjaib
#O2Max3
#02max3
#rf3world
#SerumKecantikan
#SerumWajah
#JerawatMalaysia #JeragatMalaysia
#JangkitanKulit
#Kudis
#Kurap
#PenyakitKulit
#Buasir
#EkzemaMalaysia
#SakitKulit
#UbatLuka
#HilangkanParut
#KulitPutih
#KulitTegang
#KulitCantik
#TutupLiangPori
#BazaarPakNil
#InstaFamousMalaysia
#KingCoco
#DiabetesMalaysia

When everything feels so cold, turn to HIM and his kindness will warm you” #smile #heart #windyday #cheesecake #ubatluka

.
Kihkihkihhh..bunga punyalah kembang segar mekar..dak minion syiok melayan rock kapak nampak bunga dah layu😂😂😂
.
Macam mata korang dah kuyu, layan lak lagu ku di halaman rindu,
Sambil redah jem penuh sayu,
1 badan pun dah sendu😅
.
Korang tau tak apa beza IVMIST dan IVKIDS?😯
.
Meh baca ni akak explain😎
.
🌻IVMIST👦👧👨👩👴👵
Mempunyai kesan sedikit panas dan berangin. Aromanya memberikan kesegaran & keselesaan kepada si pemakai😃
.
Kesan berangin, pedih mata ni kejap jer. Korang jangan risau bukan lama sangat pun. Lebih kurang macam korang kupas bawang banyak2 time nak kenduri tu😅 Ala2 ketawa sambil berair mata😂😂😂😂
.
Sebab tu IVMIST ni amat disarankan di spray ke tapak tangan dulu pada korang yang baru2 nak cuba😆
.
IVMIST sangat2 berkesan bagi korang yang kerap mengalami selesema. Spray kat tapak tangan dan hidu baunya dalam2. Kejap jer hidung korang dah tak berair, tak tersumbat lagi. Korang pun dapat bernafas dengan selesa😁
.
.
🌸IVKIDS👶
Lebih mild, tak berapa panas tapi masih berangin bagi memberi keselesaan kepada si kecil. Bau lebih lembut dan sedap dihidu. Tetapi khasiat dan fungsi masih sama. Cuma ramuan herba lain sikit, tak semeriah IVMIST😀
.
IVKIDS hanya terdiri dari 7 herba tradisional sedangkan IVMIST mengandungi 10 herba hebat dari serata dunia🌍
Bila dah lain ramuan, size botol di kecilkan supaya sesuai dipegang oleh anak2 kecil👶
.
Kalau korang nak lagi jimat boleh dapatkan IVMIST & IVKIDS ni dengan belian kombo😀
.
Pek Kombo IVMIST & IVKIDS memang terlajak laku sebab 1 family boleh guna👍👍
.
Akak nak bagi harga special siap FREE GIFT lagi tau!🎁🎁
.
Sama2 kita kongsi manfaat IVMIST & IVKIDS ni untuk kebaikan sejagat.
Roger akak kat 📲#whatsapp0123934394 😘😘

Banyak lagi testimoni uolss boleh baca di @lovera.testimonials .
.
TO ORDER
1. PM/ Whatsapp produk & quantity ke +6017-3032189
Harga : .
🎈 Magic Jelly = RM 70
🎈 Lovera Complete Cleanser = RM 40
🎈Day cream = RM 15
🎈Lovera Glow Mist = RM 45
🎈Bb jelly = RM 45
🎈Diamont Body Scrub Perfume = RM 60 120gram / RM 80 200gram
.
. 🙊psstt jom grab promosi SET COMBO yang tengah on lagi ni 😃
.

#petuakecantikan #sayanakcantikdansihat #magicjellyoriginal #magicjellymurah #magicjellytestimonials #loveracompletecleanser #masalahjerawat #parut #hilangkanparut #parutpudar #paruthilang #sunburn #rawatsunburn #jerawat #jerawatbatu #jerawatnanah #jerawatpasir #jeragat #ekzema #masalahkulit #bibirkering #luka #ubatluka #lukasembuh #salahpakaiproduk #rawatsalahpakaiproduk #lcctestimonials #magicjellymelaka #codmelaka #terapiinstagram

USAHA, DOA, TAWAKAL.. Alhamdulillah, customer berusaha utk merawat luka excident dengan minum cell pro. . . .
⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️
www.wasap.my/0169730266

#cellpro #dms360dermaxsuperskinoriginal #dmsmuar #ubatluka

MOST RECENT

🌸LOVERA COMPLETE CLEANSER🌸 .
.
Pencuci Muka 5-in-1
.
🌱KEBAIKAN PENCUCI MUKA 5 dalam 1.🌱 .
1. Membersihkan liang rongga tersumbat akibat habuk & minyak berlebihan (UNCLOG PORES)

2. Membunuh kuman jerawat & mengurangkan bengkak (KILL PIMPLES)

3. Menghapuskan kulit kusam dan menukarnya kepada kulit baru yang glowing pink pink di pipi. (GLOWING NEW SKIN)

4. Melembabkab kulit secara mendalam (INSTANT HYDRATION)

5. Melambatkan proses penuaan kulit & melindungi kulit drpd radikal bebas (ANTI-OXIDANT)
.
Lovera Complete Cleanser
60ml
.
📲 www.wasap.my/0146046592
.
#magicjellyoriginal #magicjellymurah #magicjelly #magicjellytestimonials #masalahjerawat #parut #hilangkanparut #parutpudar #paruthilang #rawatsunburn #jerawat #jerawatbatu #jerawatnanah #jerawatpasir #jeragat # #masalahkulit #bibirkering #luka #ubatluka #lukasembuh #salahpakaiproduk #ekzema #rawatsalahpakaiproduk #loveramelaka #magicjelly #aloeveragel #produknatural #LulusKKM

🌟Minyak gamat dan ibu gamat 🌊🌊🌊🌊
.
Terbaik untuk menyembuhkan luka luar dan dalam 💥💥
.
Pm 0139754266 for details📢
.
🌟ready stock
🌟pos laju setiap hari .
.
.
#gamat #gamatmurah #gamatpangkor #ibugamat #airgamat #airgamatasli #tulen #sayajual #murah #kesihatan #czer #operate #ubat #asli #gamatlangkawi #gamatpangkor #pangkor #produktempatan #natutal #skincare #sihat #luka #ubatluka #sihat #sihatcantik #murah #ubat #onlineshopping

Hi kesayangan semua... Ni adik che da inform lepas dia apply #loveramagicjelly kat kudis anak dia..dengan Izin Allah... Terus kering... Magicjelly ni boleh pakai untuk semua umur ye sebab #organicskincare
Dah terbukti hasilnya... Anda Bila lagi nak Cuba... Nak Cuba WhatsApp che da at 01139920701

Cod pun kusanggup.. Order harini esok dapat tau... Hari hari jual... # teammizalovera
#sayajualloveramagicjelly
#sayapakailoveramagicjelly
#codbandarbarubangi
#codpuchong
#codputrajaya
#codputraheights
#codcyberjaya
#loveradistributor
#ubatkudis
#ubatluka
#ubatparut
#ubatjerawat
#halal&;luluskkm

MagicJellyLovera dah BERJAYA menyelesaikan masalah kulit yang serabut kan minda seperti
😩Jerawat
😩Kulit kering
😩Kulit Berminyak dan
😩Kulit kusam
.
Sekarang mereka semua sudah memiliki kulit idaman mereka
😁Jerawat NO MORE
😁Kulit berminyak NO MORE
😄Kulit kusam NO MORE
😄Kulit makin glowing
😁Kulit makin FLAWLESS!!
.
Tak percaya? CUBA SENDIRI!
.
Harga : RM 70 (Without postage)
.

To Order Whatsapp 👉🏻
+6017 9417121 (atau click pada link di profile. Terus masuk whatsapp tak payah save )
.
.
#masalahjerawat #parut #hilangkanparut #parutpudar #paruthilang #sunburn #rawatsunburn #jerawat #jerawatbatu #jerawatnanah #jerawatpasir #jeragat #ekzema #masalahkulit #bibirkering #luka #ubatluka #lukasembuh #salahpakaiproduk #rawatsalahpakaiproduk #loveramelaka #magicjellymelaka #codmelaka #terapiinstagram

🍃🍃ibu gamat / gamat kering pangkor 🍃🍃🍃
.
🌱spesis gamat emas
🌱saiz 2 -5 inchi
🌱diproses sendiri
🌱ready stock & pembelian pukal (price negotiable)
.
🌟Sifat gamat yg mampu bercantum semula setelah dibelah ketika hidup menyebabkan ia terkenal sebagai ubat penyembuh luka-luka luar dan dalam termasuk luka operation dan czer👍🏻👍🏻👍🏻
.
Minimum pembelian 15 pieces (rm30)
. ☎️whatsapp/ sms 0139754266
.
.
#gamat #gamatmurah #gamatpangkor #ibugamat #airgamat #airgamatasli #tulen #sayajual #murah #kesihatan #czer #operate #ubat #asli #gamatlangkawi #gamatpangkor #pangkor #produktempatan #natutal #skincare #sihat #luka #ubatluka #sihat #sihatcantik #murah #ubat #onlineshopping

Tak lengkap rutin harian anda kalau tak cuci muka guna LOVERA COMPLETE CLEANSER tau
.
LOVERA COMPLETE CLEANSER dia bertindak sebagai antiseptic untuk jerawat. Jadi jerawat akan segan2 nak tumbuh kat muka anda 😊😘
.
#magicjellyoriginal #magicjellymurah #magicjelly #magicjellytestimonials #masalahjerawat #parut #hilangkanparut #parutpudar #paruthilang #rawatsunburn #jerawat #jerawatbatu #jerawatnanah #jerawatpasir #jeragat # #masalahkulit #bibirkering #luka #ubatluka #lukasembuh #salahpakaiproduk #ekzema #rawatsalahpakaiproduk #loveramelaka #magicjelly #aloeveragel #produknatural #LulusKKM

Salam pagi kesayangan semua.. Mulakan pagi dengan wajah ceria.. Cerita semalam biarkan semalam... Hari ini mulakan cerita baru... U all dah tepek #loveramagicjelly belum... Nak try WhatsApp che da at 01139920701

Cod pun kusanggup... Hari ini order esok sampai... Hari hari jual tau... #teammizalovera
#codbandarbarubangi
#sayajual
#organicskincareusers
#halal
#luluskkm
#ubatjerawat
#ubatparut
#ubatluka
#codputrajaya
#codpuchong
#codputraheighs
#codcyberjaya

YANG MANA PILIHAN HATI?
.
🌼 COMBO A (RM100)
* 2 Botol Dianz Vitamin
* 1 Bawal Crepe (boleh pilih warna)
* 9 Free Gifts
.
🌼 COMBO B (RM100)
* 1 Botol Dianz Vitamin + 1 Botol Dianz Perfume
* 1 Bawal Crepe (boleh pilih warna)
* 9 Free Gifts
.
🌼 COMBO C (RM115)
* 1 Botol Dianz Vitamin + 1 Kotak Dianz Vitamilk
* 1 Bawal Crepe (boleh pilih warna)
* 9 Free Gifts
.
Postage RM7 Semenanjung, RM12 Sabah/Sarawak
.
whatsapp 01116518502
.
.
#dianzvitaminraub #dianzvitaminoriginal
#dianzvitamin #dianzvitaminc #ubatparut #ubatluka #ubatjerawatberkesan #ubatjeragat #ubatjeragatselamat #vitamins #VitaminC

YANG MANA PILIHAN HATI?
.
🌼 COMBO A (RM100)
* 2 Botol Dianz Vitamin
* 1 Bawal Crepe (boleh pilih warna)
* 9 Free Gifts
.
🌼 COMBO B (RM100)
* 1 Botol Dianz Vitamin + 1 Botol Dianz Perfume
* 1 Bawal Crepe (boleh pilih warna)
* 9 Free Gifts
.
🌼 COMBO C (RM115)
* 1 Botol Dianz Vitamin + 1 Kotak Dianz Vitamilk
* 1 Bawal Crepe (boleh pilih warna)
* 9 Free Gifts
.
Postage RM7 Semenanjung, RM12 Sabah/Sarawak
.
whatsapp 01116518502
.
.
#dianzvitaminraub #dianzvitaminoriginal
#dianzvitamin #dianzvitaminc #ubatparut #ubatluka #ubatjerawatberkesan #ubatjeragat #ubatjeragatselamat #vitamins #VitaminC

YANG MANA PILIHAN HATI?
.
🌼 COMBO A (RM100)
* 2 Botol Dianz Vitamin
* 1 Bawal Crepe (boleh pilih warna)
* 9 Free Gifts
.
🌼 COMBO B (RM100)
* 1 Botol Dianz Vitamin + 1 Botol Dianz Perfume
* 1 Bawal Crepe (boleh pilih warna)
* 9 Free Gifts
.
🌼 COMBO C (RM115)
* 1 Botol Dianz Vitamin + 1 Kotak Dianz Vitamilk
* 1 Bawal Crepe (boleh pilih warna)
* 9 Free Gifts
.
Postage RM7 Semenanjung, RM12 Sabah/Sarawak
.
whatsapp 01116518502
.
.
#dianzvitaminraub #dianzvitaminoriginal
#dianzvitamin #dianzvitaminc #ubatparut #ubatluka #ubatjerawatberkesan #ubatjeragat #ubatjeragatselamat #vitamins #VitaminC

Ehh nak tido dah ke tu? Hehehe sabar2 korang kena tgok testimony #bbjellylovera ni dulu. Testimony segar dan tak lapuk dek zaman
.
Korang tau tak yang tekstur bb jelly #bbjellylovera ringan,tak melekit,cepat meresap.. pastu boleh HILANGKAN SUNBURN pulak ❤
.
Kira orang cakap Merawat + cantik 😍
.

#magicjellyoriginal #magicjellymurah #magicjelly #magicjellytestimonials #masalahjerawat #parut #hilangkanparut #parutpudar #paruthilang #rawatsunburn #jerawat #jerawatbatu #jerawatnanah #jerawatpasir #jeragat # #masalahkulit #bibirkering #luka #ubatluka #lukasembuh #salahpakaiproduk #ekzema #rawatsalahpakaiproduk #loveramelaka #magicjelly #aloeveragel #produknatural #LulusKKM

Banyak lagi testimoni uolss boleh baca di @lovera.testimonials .
.
TO ORDER
1. PM/ Whatsapp produk & quantity ke +6017-3032189
Harga : .
🎈 Magic Jelly = RM 70
🎈 Lovera Complete Cleanser = RM 40
🎈Day cream = RM 15
🎈Lovera Glow Mist = RM 45
🎈Bb jelly = RM 45
🎈Diamont Body Scrub Perfume = RM 60 120gram / RM 80 200gram
.
. 🙊psstt jom grab promosi SET COMBO yang tengah on lagi ni 😃
.

#petuakecantikan #sayanakcantikdansihat #magicjellyoriginal #magicjellymurah #magicjellytestimonials #loveracompletecleanser #masalahjerawat #parut #hilangkanparut #parutpudar #paruthilang #sunburn #rawatsunburn #jerawat #jerawatbatu #jerawatnanah #jerawatpasir #jeragat #ekzema #masalahkulit #bibirkering #luka #ubatluka #lukasembuh #salahpakaiproduk #rawatsalahpakaiproduk #lcctestimonials #magicjellymelaka #codmelaka #terapiinstagram

💚Kenapa produk kami sangat berguna untuk dijadikan stock di rumah? 💚

Air gamat dan ibu gamat sangat terkenal dengan kelebihannya yg dapat mempercepatkan proses penyembuhan luka luar dan dalam badan , seperti luka pembedahan, czer, apendiks, jugak ulser dalam perut dan gastrik.🎉🎉 .
💜air gamat kami dijamin 100% asli dari perut gamat🌟🌟 tanpa sebarang pengawet 👍🏻👍🏻👍🏻
.
.
Minyak gamat juga terkenal dengan kegunaanya, untuk disapu pada luka luaran, terseliuh, gigitan serangga dan macam2 lagi 🎉🎉
.
📲Whatsapp / sms / 0139754266 untuk sebarang pertanyaan / tempahan. Dm kami di instagram atau whatsapp sekarang! .
🌟ready stock
🌟pos laju setiap hari .
.
.
#gamat #gamatmurah #gamatpangkor #ibugamat #airgamat #airgamatasli #tulen #sayajual #murah #kesihatan #czer #operate #ubat #asli #gamatlangkawi #gamatpangkor #pangkor #produktempatan #natutal #skincare #sihat #luka #ubatluka #sihat #sihatcantik #murah #ubat #onlineshopping

Kesayangan semua.. Kalau nak cantik dalam masa 3HARI... Sila un follow che da ye.. Nak cantik secara semulajadi memang ambik masa sebulan dua jika u all PAKAI CONSISTENTLY... Jika nak cantik Dan kulit sihat Mari follow che da... Nak try WhatsApp che da at 011 39920701

Cod pun kusanggup... Hari ini order esok dapat tau... #loveramalaysia
#sayajual
#ubatjerawat
#ubatparut
#loveramagicjelly
#ubatluka
#halal
#luluskkm
#codbandarbarubangi
#codputraheights
#codputrajaya
#codpuchong
#codcyberjaya
#teammizalovera
#organicproductuser
#kulitflawless

Banyak lagi testimoni uolss boleh baca di @lovera.testimonials .
.
TO ORDER
1. PM/ Whatsapp produk & quantity ke +6017-3032189
Harga : .
🎈 Magic Jelly = RM 70
🎈 Lovera Complete Cleanser = RM 40
🎈Day cream = RM 15
🎈Lovera Glow Mist = RM 45
🎈Bb jelly = RM 45
🎈Diamont Body Scrub Perfume = RM 60 120gram / RM 80 200gram
.
. 🙊psstt jom grab promosi SET COMBO yang tengah on lagi ni 😃
.

#petuakecantikan #sayanakcantikdansihat #magicjellyoriginal #magicjellymurah #magicjellytestimonials #loveracompletecleanser #masalahjerawat #parut #hilangkanparut #parutpudar #paruthilang #sunburn #rawatsunburn #jerawat #jerawatbatu #jerawatnanah #jerawatpasir #jeragat #ekzema #masalahkulit #bibirkering #luka #ubatluka #lukasembuh #salahpakaiproduk #rawatsalahpakaiproduk #lcctestimonials #magicjellymelaka #codmelaka #terapiinstagram

#BelianBorong #BulkPurchase 9th October 2017. Pukul 12:15 Tengahari: Gas Habis... Belom selesai menanak minyak dr pukul 4 pagi. Estimate siap pukul 3 ptg. Jam 4.00ptg sudah mau post over counter Pejabat Pos Rembau, Negeri Sembilan.
.
Diusahakan dr A-Z secara ♛ HomeMade ♛ Cottage Industry ♛ 💯100% Manual (HandMade) ✓ Oleh: Puan 'Ain AdiRatna di Rembau Tanah BerAdat, Negeri Sembilan.
🎯 www.wasap.my/60167715566
.
MINYAK BIDARA MADINAH ADIRATNA ♥ MINYAK URUT BIDARA MADINAH ADIRATNA ♥ MINYAK EKSTRAK PATI BIDARA MADINAH ADIRATNA ♥ BIDARA WASH @ BIDARA SHOWER GEL @ GEL MANDIAN BIDARA ♥ MANJAKANI WASH ADIRATNA ♥ MINYAK ENGKU BHUMI (MINYAK GATAL GATAL MINYAK LUKA)
.
💎
#bidara #minyakbidara #minyakurutbidara #minyakekstrakbidara #minyakpatibidara #patibidara #ekstrakbidara #gelmandianbidara #bidarashowergel #minyakgatal #ubatluka #ubatkulit #ubatsakitkulit #ubatkudis #ubatgatal #gatalgatal #EngkuBhumi #minyakurat #minyakurut #rawatanstroke #anginahmar #minyaksakiturat #bidaraarab #bidaramadinah #minyakurutbersalin #minyakcelak #minyakbarut #minyakbayi
.

MENERIMA TEMPAHAN RE-BRANDING, PUKAL, BORONG. Baru balik kebun petik FRESH BIDARA LEAVES • Tempahan borong 20 botol dari sebuah Pusat Rawatan Islam di Kuala Lumpur. Full payment received yesterday. Terima kasih.
.
.
Diusahakan dr A-Z secara ♛ HomeMade ♛ Cottage Industry ♛ 💯100% Manual (HandMade) ✓ Oleh: Puan 'Ain AdiRatna di Rembau Tanah BerAdat, Negeri Sembilan.
🎯 www.wasap.my/60167715566
.
MINYAK BIDARA MADINAH ADIRATNA ♥ MINYAK URUT BIDARA MADINAH ADIRATNA ♥ MINYAK EKSTRAK PATI BIDARA MADINAH ADIRATNA ♥ BIDARA WASH @ BIDARA SHOWER GEL @ GEL MANDIAN BIDARA ♥ MANJAKANI WASH ADIRATNA ♥ MINYAK ENGKU BHUMI (MINYAK GATAL GATAL MINYAK LUKA)
.
💎
#bidara #minyakbidara #minyakurutbidara #minyakekstrakbidara #minyakpatibidara #patibidara #ekstrakbidara #gelmandianbidara #bidarashowergel #minyakgatal #ubatluka #ubatkulit #ubatsakitkulit #ubatkudis #ubatgatal #gatalgatal #EngkuBhumi #minyakurat #minyakurut #rawatanstroke #anginahmar #minyaksakiturat #bidaraarab #bidaramadinah #minyakurutbersalin #minyakcelak #minyakbarut #minyakbayi
.

Major operation pada pesakit normally ambik masa 5-6 bulan untuk luka dan kesakitan hilang sepenuhnya

Alhamdulillah, bagi husband Tini hanya ambik masa 2bulan je luka operation tampalan kulitnya dah semakin kecik

Cuba bayangkan kalau tak ambik sebarang supplement especially vivix ni, luka terbukak je. Nak mandi sakit, nak pakai seluar sakit, gerak sakit. Belum lagi luka bernanah and jangkitan kuman

Vivix, sejenis minuman botani yang mengandungi kebaikan 10x ganda resveratrol untuk bantu sel2 badan pulih dengan cepat. Ia jugak mampu mengelakkan jangkitan kuman secara semulajadi tanpa perlukan antibiotik sbbnya vivix ni sendiri dah ada fungsi antibiotik! Hebatttt sangat

Jika anda dah fade up sakit and susah, renyah nak bergerak, nak buat tu ni, dah penat susahkan org sekeliling, why not invest pd vivix ni 2 botol this time. Hanya laburkan sedikit duit untuk kebaikan pemulihan yg pastinya saaaangat puas hati

Yg operate bersalin, nadim highly recommend. Bebaskan diri dripd tension kesakitan utk berikan susu yg terbaik pd baby

Hubungi Nadim
014-9408215

#vivix #sembuhkanluka #ceaser #ubatluka #ubatkencingmanis #lukaexcident #resveratrol

Most Popular Instagram Hashtags