[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#ubatgigiherba

2795 posts

TOP POSTS

Apakah bahan-bahan yang terkandung di dalam #IVBright? 📍 💯 Bahan Semulajadi
🚫 Tiada Bahan Pengawet 🌱 Streblus asper
🌱 Pudina
🌱 Garam 🌱 Kayu Manis
🌱 Cengkih

Hanya RM 25

Berminat? 📲 0173647065

#IVBright #ivbright
#ubatgigi #ubatgigipemutih #ubatgigiherba #ubatgigisemulajadi

IV TBRIGHT PEMUTIH GIGI
.
.
'Mulut bersih kerana fungsi cengkihnya'. 'Nafas segar kerana fungsi pudinanya'. 'Gusi sihat kerana kulit kayu manisnya'. 'Bebas bakteria kerana fungsi kesinainya'. 'Karat & kuning gigi tanggal kerana garamnya'.
.
Semuanya dalam satu hanya dengan 'IV TBRIGHT' .
.
'Bentuk bulat comel lagi'. 'Jenama ivTBright semakin diyakini'. 'Rm35 je, gerenti puashati'. 'Rasa seronok, repeat orderlah lagi'.🤗🤗🤗..
.
.
Jom berivtbright.
.
Klik je link ni,
www.wasap.my/60173752748
.
#ubatgigiherba
#pemutihgigi
#produkorganik
#kegunaanramai
#ivtbrightmemangpilihanku

Pernah dengar tak PEMUTIH GIGI HERBA IVTBRIGHT?
.
#IVTBright ialah Ubat Gigi Pemutih Herba yang berfungsi untuk:
.
🌱 Meninggalkan plak/karat
.
🌱 Membuang kesan kuning akibat rokok, kopi & teh
.
🌱 Meredakan gigi sensitif
.
🌱 Mengurangkan nafas berbau
.
🌱 Mengelakkan air liur rosak
.
🌱 Meredakan simptom radang gusi & skurvi (pendarahan pada gusi)
.
Jom putihkan gigi.. whatsapp 📲 0196470953& dapatkan HARGA PROMOSI RM35 tidak termasuk postage

#IVTbright #ivtbright #ubatgigi #ubatgigipemutih #ubatgigiherba #ubatgigisemulajadi

Cubalah Ubat Gigi Pemutih Herba; IV TBright. Formulasi terkini dari 💯 bahan semulajadi dan herba-herba terpilih seperti:
🌱 Cengkih
🌱 Kayu manis
🌱 Garam
🌱 Pudina
🌱 Daun senai
.
✔ Dengan keluluasan KKM, Ubat Gigi ini selamat dan boleh digunakan seisi keluarga.
.
✔ Cara nak guna??? Mudah saja. Calitkan IV TBright pada berus gigi dan gosok sepeti biasa. Amalkan 2@3 kali sehari untuk kesan yang menakjubkan!! .
#IVBright #ivbright #ubatgigi #ubatgigipemutih #ubatgigiherba #ubatgigisemulajadi

Dah gosok gigi hari ni? 😉
Cer tunjuk sikit gigi
Malu ek... Cuba guna #IVTBRIGHT.. Lepas guna sure tak malu dah nak senyum sambil tayang gigi.. #ivmist
#ivmistonline
#ubatgigiherba
#teamivmist #ivmistpelabagaiguna #1ivmist1keluarga

😣 GIGI KUNING punya pasal, kita takut nak balas senyum orang kat kita.... 😣 MULUT BERBAU punya pasal, kita takut nak buka mulut join kawan bercerita... Biasa lalui situasi di atas?? PLAK/KARAT yang melekat di gigi akibat diet seharian kita. Tak usah cakaplah. Lagi-lagi yang punya GIGI SENSITIF dan masalah GUSI BERDARAH. Aduhaiiii...... Macam-macam produk pemutih dah cuba. Pergi scaling berhabis ratusan ringgit tapi masalah datang semula??? .
========================================
Cubalah Ubat Gigi Pemutih Herba; IV TBright. Formulasi terkini dari 💯 bahan semulajadi dan herba-herba terpilih seperti:
🌱 Cengkih
🌱 Kayu manis
🌱 Garam
🌱 Pudina
🌱 Daun senai
.
✔ Dengan keluluasan KKM, Ubat Gigi ini selamat dan boleh digunakan seisi keluarga.
.
✔ Cara nak guna??? Mudah saja. Calitkan IV TBright pada berus gigi dan gosok sepeti biasa. Amalkan 2@3 kali sehari untuk kesan yang menakjubkan!!
.
Jom order selagi stok masih ada!
.whatsapp 012 9335461
#IVBright #ivbright #ubatgigi #ubatgigipemutih #ubatgigiherba #ubatgigisemulajadi

Apa itu #IVBright?
.
#IVBright ialah Ubat Gigi Pemutih Herba yang berfungsi untuk:
.
🌱 Meninggalkan plak/karat
.
🌱 Membuang kesan kuning akibat rokok, kopi & teh
.
🌱 Meredakan gigi sensitif
.
🌱 Mengurangkan nafas berbau
.
🌱 Mengelakkan air liur rosak
.
🌱 Meredakan simptom radang gusi & skurvi (pendarahan pada gusi)
.
#IVBright #ivbright #ubatgigi #ubatgigipemutih #ubatgigiherba #ubatgigisemulajadi

0176190109 (Wani Gigi Cantik Bersih)

Produk herbal Pemutih Gigi Berkesan #IVTBright.
.
[APA KELEBIHAN DARI UBAT GIGI IV TBRIGHT INI?]
✔ Menanggalkan Plak/karat.
✔ Membuang kesan kuning akibat rokok, kopi dan teh.
✔ Meredakan gigi sensitif .
✔Mengurangkan nafas berbau.
✔ Mengelakkan air liur rosak.
✔ Meredakan simptom radang gusi dan skurvi (pendarahan pada gusi)
.
[100% BAHAN HERBA DALAM UBAT GIGI]
1. Cengkih
2. Kayu Manis
3. Garam
4. Pudina
5. Streblus Asper
.
.

#pemutihgigi
#ivTbright
#ubatgigiherba

MOST RECENT

HARI-HARI GOSOK GIGI TAPI KUNING TETAP SAMA?
😷RAWATAN DI KLINIK GIGI MAHAL LAH… MANA MAMPU…
Sekarang tiada alasan lagi!!
✔ Tak perlu buang duit!
✔ Tak perlu buang masa!
✔ Mudah!!
✔ Senang bawa travel!!
✔ Yang penting tak perlu jumpa Doktor Gigi!!!
KELEBIHAN IVTBRIGHT:
✔ Berkesan menghapuskan warna kuning pada gigi kesan kuning akibat rokok, kopi & teh.
✔ Supaya kelihatan putih berseri seperti mutiara yang bersinar.
✔ Menanggalkan plak/karang gigi
Meredakan gigi sensitif.
✔ Mengurangkan nafas berbau.
✔ Mengelakkan air liur rosak.
✔ Meredakan simptom radang gusi dan skurvi (pendarahan pada gusi).
✔ Gigi putih hanya dalam masa 4 hari sahaja.
✔ Kos yang lebih murah berbanding rawatan di klinik gigi.
✔ Ramuan herba semulajadi tanpa bahan yang merbahayakan kesihatan. Dijamin selamat (KKM : NOT170203517K) dan HALAL digunakan.
✔ Senang dibawa kemana sahaja & dan mudah digunakan, hanya gosok sahaja.
IVTBRIGHT DIHASILKAN DARIPADA 100% HERBA SEMULAJADI :
✔ Cengkih
✔ Kayu Manis
✔ Garam
✔ Pudina
✔ Streblus asper
Dapatkan Sekarang! whatsapp 0126304654 marshaena #ivtbright
#ubatgigi
#ubatgigiherba
#nafasberbau
#nafasbusuk
#gigirosak
#gigiberlubang #masalahmulutberbau
#gusibernanah
#gigikarat
#plakgigi
#perokoktegar
#gigiberlubang
#gusiberdarah
#gigikarat
#perokoktegar
#pemutihgigi
#pemutihgigiasli
#pemutihgigicepat
#gigicantik
#pewangimulut
#jomwangi
#testimoniivtbright
#terapiinstagram
#ukhwati
#rezekiallah
#organicskincare
#kongsirezeki
#bazarpaknil

Kalau suami tercinta anda seorang perokok tegar mungkin anda boleh hadiahkan IVT Bright sebagai tanda kasih sayang. .
Sebenarnya lebih elok suruh dia quit smoking terus. Tapi kalau tak nak jugak, suruh je la dia guna IVT Bright ni. .
Sesuai untuk hilangkan nafas berbau & berupaya memutihkan gigi akibat merokok. .
🚫Bahan Penghakis 💯Herba Semulajadi ✔️Lulus KKM .
Harga Asal : RM45.90 Exclude Postage
Harga Promosi : RM42 FREE Postage .
📲012.6842052📲012.6842052
Atau Klik link di Bio.
.
#ivtbrightkl
#GigiPutih
#GigiSensitif
#NafasSegar
#GusiBengkak
#MulutBersih
#pemutihgigiluluskkm
#pemutihgigimurah
#ulsermulut
#pendakapgigi
#kakiselfi
#perokoktegar
#perfumemulut
#ubatgigiherba
#ootd
#garambuluh
#ukhwahti
#student
#dropshipdiperlukan
#ejendiperlukan
#CodKLCentralNuCentral

.
IVTBright ~ Sikit je dah berbuih dan berkesan.
.
Memang jimat !
GIGI PUN NAMPAK PUTIH
.
IVTBRIGHT ubat gigi herba dicipta khusus untuk :
.
💋Menanggalkan Plak/Karat
💋Membuang kesan kuning akibat rokok, kopi & teh
💋Meredakan gigi sensitif
💋Mengurangkan nafas berbau
💋Mengelakkan air liur rosak
💋Meredakan simptom radang gusi dan skurvi (pendarahan pada gusi)
.
💯 Bahan Semulajadi
🌿Cengkih
🌿Garam
🌿Kayu manis
🌿Pudina
🌿Streblus asper
.
IvtBright harga sekotak RM45.90. Harga promosi RM35.00, caj pos RM7 (Semenanjung Malaysia) dan RM10 (Sabah Sarawak).
.
.

Jom putihkan gigi.. 😍😍
.
.
Whatsapp/tele ke
.
📲 0173995554
📲 0173995554
📲 0173995554
.
.
#ivtbright
#ubatgigiherba
#pemutihgigi
#pemutihgigicepat
#produkbumiputera
#testimoniivtbright
#KKM
#GMP
#bazarpaknil
#bazaaronline
#igshopmalaysia
#terlajaklaris
#gigikuning
#gigikarat
#gigisensitif
#karanggigi
#nafasberbau
#perokoktegar
#promosi
#bazarwanitaonline
#bazaarpaknil
#bazarpaknilmurah
#onlineshoppingmalaysia
#instashopmalaysia
#malaysianfood
#ajimaura
#terapiinstagram
#stokisivtbright
#codpandanindah

"Siapa ada masalah gigi kuning, sebab suka minum kopi atau teh.

Kalau nak cakap dengan orang kene cover-cover.

Saya ada ubat gigi herba yang boleh selesaikan masalah seperti diatas.

IVTBRIGHT ubat gigi herba dicipta khusus untuk :
.
💋Menanggalkan Plak/Karat
💋Membuang kesan kuning akibat rokok, kopi & teh
💋Meredakan gigi sensitif
💋Mengurangkan nafas berbau
💋Mengelakkan air liur rosak
💋Meredakan simptom radang gusi dan skurvi (pendarahan pada gusi)
.
💯 Bahan Semulajadi
🌿Cengkih
🌿Garam
🌿Kayu manis
🌿Pudina
🌿Streblus asper
.
Cara guna : calit sikit pada hujung berus gigi, jangan basahkan TBright, (pastikan berus dalam keadaan
kering semasa calit) gosok gigi seperti biasa, 2 atau 3 kali sehari.

Tahan selama 1 - 2 bulan (bergantung pada penggunaan)

Harga sekotak RM45.90. Harga promosi RM35.00, caj pos RM7 (Semenanjung Malaysia) dan RM10 (Sabah Sarawak). Berminat jom whatsapp 0103747894
.
.
#ivtbright
#ubatgigiherba
#pemutihgigi
#gigikuning
#gigikarat
#gigisensitif
#karanggigi
#nafasberbau
#perokoktegar
#KKM
#GMP
#produkbumiputera
#bazarpaknil
#bazaaronline
#igshopmalaysia
#terlajaklaris
#bazarwanitaonline
#bazarpaknilmurah
#instashopmalaysia
#malaysianfood
#ajimaura
#terapiinstagram
#instafamous
#noradanish
#dexandra
#promosi
#stokisivmist
#ajendiperlukan
#dropshipdiperlukan

IV TBRIGHT PEMUTIH GIGI;
.
.
Hai semua.. Selamat tengahari.
Dah lunch ke tu?
.
Ok lah.. Makan kenyang² tau.
Tapi jangan lupa pulak ye, lps makan nanti, gosok gigi tu, biar sentiasa bersih.
.
.
'Ops'.. lupalah nak bagitahu,nak gosok gigi tu gunalah iv tbright ye.😊
.
Kenapa mesti guna iv tbright ni ye ?
Iv tbright ni sememangnya ;
.
➡ Anti kuning gigi
➡ Anti plak gigi
➡ Anti radang gusi.

Nak tahu bagaimana rasa dan manfaatnya, cubalah satu hari ni.
.
Whatsapp ke 017-3752748
.
#pemutihgigi
#gigiputih
#gigicantik
#produkorganik
#murah#berkesan
#igshop
#igonline
#ubatgigiherba

.
Alhamdulillah.. pelangan berpuas hati dengan ivtbright.
.
Suami perokok tegar. Dalam masa 4 hari dah nampak kesan. Gigi makin putih. Kerak kuning pun dah kurang.
.
Anda ada masalah yang sama?. Inginkan penyelesaian?
.
Cubalah IVTBRIGHT.
.
Whatsapp/tele ke 0173995554 untuk info lebih lanjut.
.
.
#ivtbright
#ubatgigiherba
#pemutihgigi
#gigikuning
#gigikarat
#gigisensitif
#karanggigi
#nafasberbau
#perokoktegar
#KKM
#GMP
#produkbumiputera
#bazarpaknil
#bazaaronline
#igshopmalaysia
#terlajaklaris
#bazarwanitaonline
#bazarpaknilmurah
#instashopmalaysia
#malaysianfood
#ajimaura
#terapiinstagram
#instafamous
#noradanish
#dexandra
#promosi
#testimoniivtbright
#stokisivmist
#codpandanindah

Apakah bahan-bahan yang terkandung di dalam #IVBright? Bahan Semulajadi
🚫 Tiada Bahan Pengawet .
🌱 Streblus asper
🌱 Pudina
🌱 Garam 🌱 Kayu Manis
🌱 Cengkih
.
Berminat?
WhatsApp 📲 019-5444859

#IVBright #ivbright
#ubatgigi #ubatgigipemutih #ubatgigiherba #ubatgigisemulajadi

Produk herbal Pemutih Gigi Berkesan #IVTBright.
.
[APA KELEBIHAN DARI UBAT GIGI IV TBRIGHT INI?]
✔ Menanggalkan Plak/karat.
✔ Membuang kesan kuning akibat rokok, kopi dan teh.
✔ Meredakan gigi sensitif .
✔Mengurangkan nafas berbau.
✔ Mengelakkan air liur rosak.
✔ Meredakan simptom radang gusi dan skurvi (pendarahan pada gusi)
.
[100% BAHAN HERBA DALAM UBAT GIGI]
1. Cengkih
2. Kayu Manis
3. Garam
4. Pudina
5. Streblus Asper
.
.

#pemutihgigi
#ivTbright
#ubatgigiherba

.
"Siapa ada masalah gigi kuning, sebab suka minum kopi atau teh.

Kalau nak cakap dengan orang kene cover-cover.

Saya ada ubat gigi herba yang boleh selesaikan masalah seperti diatas.

IVTBRIGHT ubat gigi herba dicipta khusus untuk :
.
💋Menanggalkan Plak/Karat
💋Membuang kesan kuning akibat rokok, kopi & teh
💋Meredakan gigi sensitif
💋Mengurangkan nafas berbau
💋Mengelakkan air liur rosak
💋Meredakan simptom radang gusi dan skurvi (pendarahan pada gusi)
.
💯 Bahan Semulajadi
🌿Cengkih
🌿Garam
🌿Kayu manis
🌿Pudina
🌿Streblus asper
.
Cara guna : calit sikit pada hujung berus gigi, jangan basahkan TBright, (pastikan berus dalam keadaan
kering semasa calit) gosok gigi seperti biasa, 2 atau 3 kali sehari.

Tahan selama 1 - 2 bulan (bergantung pada penggunaan)

Harga sekotak RM45.90. Harga promosi RM35.00, caj pos RM7 (Semenanjung Malaysia) dan RM10 (Sabah Sarawak).
.
Berminat?
📲WhatsApp/tele "IVTBRIGHT" ke 0173995554
.
.
#ivtbright
#ubatgigiherba
#pemutihgigi
#gigikuning
#gigikarat
#gigisensitif
#karanggigi
#nafasberbau
#perokoktegar
#KKM
#GMP
#produkbumiputera
#bazarpaknil
#bazaaronline
#igshopmalaysia
#terlajaklaris
#bazarwanitaonline
#bazarpaknilmurah
#instashopmalaysia
#malaysianfood
#ajimaura
#terapiinstagram
#instafamous
#noradanish
#dexandra
#promosi
#stokisivmist
#codpandanindah
#ajendiperlukan
#dropshipdiperlukan

JOM BACA APA KATA PENGGUNA IVTBRIGHT .
.
. "Memang best lah pakai ivtbright ni. Lega sakit gigi. Segar gila-gila. Tak sakit dah gigi ni." Alhamdulillah 😊

_

Akak2, abang2 dan adik2 selalu sakit gigi tak ?
_

InsyaAllah... ivtbright boleh membantu mengurangkan sakit gigi anda.
_

Harga murah dan mampu milik..
Cuma RM35 sekotak
*tidak termasuk pos
📌Tahan selama sebulan lebih
📌Boleh guna seisi keluarga
_

Info lebih lanjut, .
.
📲 WhatsApp < IVTBRIGHT > ke 013-7132623
.
.
#ivtbright
#ubatgigi
#ubatgigiherba
#pemutihgigi
#pemutihgigicepat
#perokoktegar
#nafasbusuk
#nafasberbau
#masalahmulutberbau
#gigikuning
#gigikarat
#plakgigi
#gusiberdarah
#gusibernanah
#jomwangi
#bazar
#bazarpaknil
#bazaaronline
#igshopmalaysia
#ctdk
#terapiinstagram
#testimoniivtbright
#meletop
#neelofa
#produkorganikmalaysia
#promosi
#fattzura
#terlajaklaris
#murah
#ivtbrightherbapemutihgigi

5. TIDAK MENJAGA KEBERSIHAN MULUT
_

Jangan malas gosok gigi. Sebelum tidur gosok gigi terlebih dahulu. Sebaik-baiknya gosok gigi 2-3 kali sehari.
_

Bila gigi putih bersih, senyuman pun menawan. Tiada lagi masalah gigi kuning, karang gigi dan bau mulut pun segar je 24 jam.
_

Gunalah ubat gigi ivtbright untuk menghilangkan masalah gigi kuning, karang gigi dan nafas berbau. InsyaAllah.. berkesan 😁😍
_

Info lebih lanjut, mai wasap Ira.. .
.
WhatsApp <IVTBRIGHT> ke 013-7132623
_

#ivtbright
#ubatgigi
#ubatgigiherba
#pemutihgigi
#pemutihgigicepat
#perokoktegar
#nafasbusuk
#nafasberbau
#masalahmulutberbau
#gigikuning
#gigikarat
#plakgigi
#gusiberdarah
#gusibernanah
#jomwangi
#bazar
#bazarpaknil
#bazaaronline
#igshopmalaysia
#ctdk
#terapiinstagram
#testimoniivtbright
#meletop
#neelofa
#produkorganikmalaysia
#promosi
#fattzura
#terlajaklaris
#murah
#ivtbrightherbapemutihgigi

Ada tak yang mengalami gigi sensitif? Dah pakai itu ini pun masih sakit?
.
Jom atasi gigi sensitif dengan #ivtbright. Bila dah pakai ivtbright ni memang rasa best sangat.. rasa mint2 nya. Rasa cengkihnya.. bahan ni laa boleh rawat masalah tu.
.
Sapa yang nak try?
.
TO ORDER, WHATSAPP👇👇
📲 Whatsapp 0135828174
#ivtbright #sakitgigi #ubatgigi #sakitgusi #pemutihgigi #nurr_collection
#takgamakdah
#terapiinstagram #gigikuning #gigikarat #masalahmulutberbau #ubatgigiherba #bazarpaknilprodukkecantikkan
#igshopping
#IVBright
#instafamous
#ubatgigipemutih
#ubatgigisemulajadi #wehavehaveyo #ajimaura #madu #homemade #ubatgigi #cantik #karanggigi #bibirkering #mulut #sayaguna #fattzuratilljannah #gigisakit

Anda mempunyai masalah seperti di bawah ⤵⤵⤵ ❗ GIGI KUNING?
❗ KARAT GIGI yang TEBAL?
❗ Gigi Sensitif?
❗ Nafas BERBAU?

Kini anda tidak perlu risau lagi, sebab pemutih gigi IV TBRIGHT ini mampu menyelesaikan masalah anda tanpa ke klinik ! 👍 Jimat kos, kesan Hebat & Selamat! 👉Produk Bumiputera dijamin HALAL
👉Berkesan dalam 7 hari.
👉Pemutih gigi IV TBRIGHT
mempunyai 5 adunan herba TANPA bahan pengawet dan bahan kimia. Sangat SELESA untuk pengguna dan gigi anda. 👉Bukan sahaja menanggalkan Karang TANPA menghakis lapisan gigi, malah MELINDUNGI gigi dari bakteria selama 12 jam. 👉25g mampu bertahan sampai 2 BULAN penggunaan.

KEISTIMEWAAN & KELEBIHAN IV TBRIGHT: - Mengurangkan nafas berbau.
- Mengelakkan air liur rosak.
- Menanggalkan Plak / kerak / karat gigi.
- Membuang kesan kuning akibat rokok, kopi dan teh.
- Meredakan gigi sensitif.
- Meredakan simptom radang gusi dan skurvi (pendarahan pada gusi).
- Gigi & gusi lebih sihat, putih dengan nafas lebih segar!
100% HERBA DALAM UBAT GIGI IV TBRIGHT:

1. Cengkih
2. Kayu Manis
3. Garam
4. Pudina
5. Streblus Asper (Daun Kesinai) Harga mampu milik Harga Asal RM 45.90 Dapatkan sekarang dengan harga PROMOSI 20% 👇👇👇👇 Hanya RM 35.00 😱 😱 Tidak termasuk postage Berminat 📲 013-2081927 👇👇👇👇👇 Nak lebih pantas klik link di bawah: >> http://www.wasap.my/60132081927 🚀 Pos seluruh Malaysia .

Peluang join team kami masih dibuka . Dropship dan ejen diperlukan .

#ivtbright #ubatgigi #ubatgigiherba #pemutihgigi #pemutihgigimurah #pemutihgigiasli #perokoktegar #karanggigi #plakgigi #gigikuning #nafasberbau #gigiberlubang #gusiberdarah #masalahmulutberbau #sakitgigi #gigikarat #nafasbusuk #gigiputihbersih #gigicantik #kkm
#gigiputih #gigisihat #gigisensitif
#ejendiperlukan #stokisdiperlukan

Apa itu #IVBright? (gambar kt komen 😃😃) #IVBright ialah Ubat Gigi Pemutih Herba yang berfungsi untuk: 🌱 Meninggalkan plak/karat 🌱 Membuang kesan kuning akibat rokok, kopi & teh 🌱 Meredakan gigi sensitif 🌱 Mengurangkan nafas berbau 🌱 Mengelakkan air liur rosak 🌱 Meredakan simptom radang gusi & skurvi (pendarahan pada gusi)

#IVBright #ivbright #ubatgigi #ubatgigipemutih #ubatgigiherba #ubatgigisemulajadimimi stokis negeri 0195705914 http://www.ivmistperak.com -

Apa itu #IVBright?
.
#IVBright ialah Ubat Gigi Pemutih Herba yang berfungsi untuk:
.
🌱 Meninggalkan plak/karat
.
🌱 Membuang kesan kuning akibat rokok, kopi & teh
.
🌱 Meredakan gigi sensitif
.
🌱 Mengurangkan nafas berbau
.
🌱 Mengelakkan air liur rosak
.
🌱 Meredakan simptom radang gusi & skurvi (pendarahan pada gusi)
.
#IVBright #ivbright #ubatgigi #ubatgigipemutih #ubatgigiherba #ubatgigisemulajadi

0176190109 (Wani Gigi Cantik Bersih)

Apa itu #IVBright?
.
#IVBright ialah Ubat Gigi Pemutih Herba yang berfungsi untuk:
.
🌱 Meninggalkan plak/karat
.
🌱 Membuang kesan kuning akibat rokok, kopi & teh
.
🌱 Meredakan gigi sensitif
.
🌱 Mengurangkan nafas berbau
.
🌱 Mengelakkan air liur rosak
.
🌱 Meredakan simptom radang gusi & skurvi (pendarahan pada gusi)
.
#IVBright #ivbright #ubatgigi #ubatgigipemutih #ubatgigiherba #ubatgigisemulajadi

0176190109 (Wani Gigi Cantik Bersih)

Pernah dengar tak PEMUTIH GIGI HERBA IVTBRIGHT?
.
#IVTBright ialah Ubat Gigi Pemutih Herba yang berfungsi untuk:
.
🌱 Meninggalkan plak/karat
.
🌱 Membuang kesan kuning akibat rokok, kopi & teh
.
🌱 Meredakan gigi sensitif
.
🌱 Mengurangkan nafas berbau
.
🌱 Mengelakkan air liur rosak
.
🌱 Meredakan simptom radang gusi & skurvi (pendarahan pada gusi)
.
Jom putihkan gigi..klik dibawah
Wasap K Eni 0126842052

#IVTbright #ivtbright #ubatgigi #ubatgigipemutih #ubatgigiherba #ubatgigisemulajadi
#pemutihgigiluluskkm
#pemutihgigimurah
#ubatgigigarambuluh
#ivtbrightcodkl

Anda menghadapi masalah GIGI seperti berikut???
🚫 GIGI KUNING akibat tabiat meminum Teh/Kopi serta merokok.
🚫 MULUT BERBAU kerana sisa makanan yang terlekat serta GUSI BERDARAH yang menyakitkan.
.
"... Aduhaiiii.. Macam-macam produk pemutih dah cuba. Pergi scaling dah habis beratus ringgit tapi masalah datang semula..." 😣
.
=================================================
.
Anda tak perlu risau lagi!! Sudah ramai yang mencuba dan menggunakan produk UBAT GIGI HERBA PEMUTIH; IV TBRIGHT serta mendapat manfaatnya. Mengapa??
.
Kerana ianya diadun 💯 dari BAHAN-BAHAN SEMULAJADI TANPA PENGAWET seperti:
☘ Cengkih
☘ Kayu Manis
☘ Garam
☘ Pudina
☘ Kesinai (Streblus Asper)
.
🤔 TAHUKAH ANDA?? Mengapa CENGKIH digunakan sebagai bahan utama? Kerana..
✔ Cengkih bersifat antiseptik semulajadi ✔ Membantu mengurangkan bendasing tanpa menghakis gigi
✔ Serta dapat membersihkan gigi dengan sempurna
.
=================================================
✔ Mendapat kelulusan KKM (NOT 170203517K), Ubat Gigi ini selamat dan boleh digunakan seisi keluarga.
.
✔ Cara nak guna??? Mudah saja. Calitkan IV TBright pada berus gigi dan gosok sepeti biasa. Amalkan 2@3 kali sehari untuk kesan yang menakjubkan!!
.
Jadilah pengguna yang bijak dengan bertukar kepada UBAT GIGI HERBA PEMUTIH IVTBRIGHT sekarang! Jangan tunggu lagi. Jom cuba!!
Wassup 0172754208
Wassup 0172754208
.
#IVBright #ubatgigi #ubatgigipemutih #ubatgigiherba #ubatgigisemulajadi - #regrann

Cod dah settle Postage pun settle, Alhamdulillah. Tak susah pun, kerja yang tiada bebanan. Sambil main hp pun boleh dpt income.jalan dah ada antara mahu dan tidak je laksanakan. Kalau cipta alasan memang dok tang Tu juga la, kekekeke 😣 GIGI KUNING punya pasal, kita takut nak balas senyum orang kat kita.... 😣 MULUT BERBAU punya pasal, kita takut nak buka mulut join kawan bercerita... Biasa lalui situasi di atas?? PLAK/KARAT yang melekat di gigi akibat diet seharian kita. Tak usah cakaplah. Lagi-lagi yang punya GIGI SENSITIF dan masalah GUSI BERDARAH. Aduhaiiii...... Macam-macam produk pemutih dah cuba. Pergi scaling berhabis ratusan ringgit tapi masalah datang semula??? .
========================================
Cubalah Ubat Gigi Pemutih Herba; IV TBright. Formulasi terkini dari 💯 bahan semulajadi dan herba-herba terpilih seperti:
🌱 Cengkih
🌱 Kayu manis
🌱 Garam
🌱 Pudina
🌱 Daun senai
.
✔ Dengan keluluasan KKM, Ubat Gigi ini selamat dan boleh digunakan seisi keluarga.
.
✔ Cara nak guna??? Mudah saja. Calitkan IV TBright pada berus gigi dan gosok sepeti biasa. Amalkan 2@3 kali sehari untuk kesan yang menakjubkan!!
.
Jom order selagi stok masih ada!
.whatsapp 01128529067 rafidah
#IVBright #ivbright #ubatgigi #ubatgigipemutih #ubatgigiherba #ubatgigisemulajadi

Most Popular Instagram Hashtags