#ubatgigiherba

2221 posts

TOP POSTS

.
Bila beli UBAT GIGI selalunya kita akan pilih:
βœ” Jenama yang popular
βœ” Harga yang berpatutan
Sebab apa???? Sebab yang ada jenama lebih ramai orang suka pakai. Bila harga berpatutan nak stock up bulan-bulan pun poket tak terasa.
.
Jenama memang popular TAPI pernah check tak apa isi kandungannya?? Mesra poket TAPI pakai bertahun-tahun dah. Memang efektif ke?? .
.
Agak-agaknya dalam masa #seminggu boleh tak:
🌱 Tanggalkan plak/karat yang dah lama melekat kat celah-celah gigi??
🌱 Mantain gigi putih & bersih walaupun hari-hari isap rokok, minum kopi/teh tu adalah wajib buat kita!??
🌱 Boleh gosok gigi happy-happy, takde dah gigi sensitif yang asyik buat gusi berdarah lagi??
🌱 Dan yang penting! Nafas segarrrrr je sepanjang hari??
.
Tak sure?? Hmmm..... πŸ€” Apa kata kami kenalkan Ubat Gigi yang bukan saja boleh lakukan semuaaaa tu πŸ‘†πŸ‘†πŸ‘†πŸ‘† dan kandungan pulak diperbuat dari πŸ’―BAHAN SEMULAJADI seperti:
☘ Cengkih
☘ Garam
☘ Kayu Manis
☘ Daun Pudina
☘ Streblus Asper (Daun Kesinai)
.
NANTI!! Nanti baca sampai habis dulu......! .
Ubat gigi ni boleh guna selama sebulan setengah tauuuu. Dahlah tu
πŸ›‘ Sesuai digunakan untuk seisi keluarga. Dari si kecik yang umur 3 tahun, Ibu mengandung, yang tua yang muda semua pun boleh!
πŸ›‘ Dan yang paling penting! Mendapat kelulusan KKM.
.
Tak perlu dah nak beli penyegar mulut. Tak perlu dah nak belanja extra untuk dapat GIGI YANG SIHAT, PUTIH dan BERSIH. Hanya perlu IV TBRIGHT. Itu sahaja!! .
Haaaaa.. mudahkan??!! Apa tunggu lagi?? Mari pm dan dapatkan segera Ubat Gigi Pemutih Herba IV TBright yang terbukti berkesan dengan klik di sini:

WA : 0182134533 noor
.
#ivtbright #ubatgigipemutih #ubatgigiherba #ubatgigi

Ada yang tanya, 25g tu tahan ke pakai 2 bulan?

Insyaallah tahan. Sebab apa? Sebab #ivtbright ni bukan macam ubat gigi biasa yang kita guna tu. Sekali picit, haaaa..tu dia, penuh satu berus gigi.

#ivtbright ni, kita hanya 'dap' sekali atau dua kali je hujung berus gigi ke dalam bekas ivtbright tu. Biar hujung berus tu je yang lekat ubat giginya. Tapi, pastikan berus gigi anda kering ye.
Lepas tu gosoklah gigi anda dengan happy. Buih halus dan banyak sangat walaupun penggunaan sangat minima.

Tak percaya? Cuba dulu. Lepas cuba baru tau.
Saya sudah. Awak bila lagi?😊
whatsapp 014-3375357

#ivTbright
#ubatgigi
#ubatgigiherba
#12hoursprotection

Ada yang tanya, 25g tu tahan ke pakai 2 bulan?

Insyaallah tahan. Sebab apa? Sebab #ivtbright ni bukan macam ubat gigi biasa yang kita guna tu. Sekali picit, haaaa..tu dia, penuh satu berus gigi.

#ivtbright ni, kita hanya 'dap' sekali atau dua kali je hujung berus gigi ke dalam bekas ivtbright tu. Biar hujung berus tu je yang lekat ubatgiginya. Tapi, pastikan berus gigi anda kering ye.
Lepas tu gosoklah gigi anda dengan happy. Buih halus dan banyak sangat walaupun penggunaan sangat minima.

Tak percaya? Cuba dulu. Lepas cuba baru tau.
Saya sudah. Awak bila lagi?😊
wssap 0133282699

#ivTbright
#ivTbrightMelaka
#ubatgigi
#ubatgigiherba
#12hoursprotection

IV Bright Pemutih Gigi
.
Cara pakai : .
= Calit sikit pada hujung berus gigi, jangan basahkan TBright, (pastikan berus dalam keadaan
kering semasa calit) Kemudian gosok gigi seperti biasa.
.
= Guna 2 atau 3 kali sehari.
.
Berapa lama boleh tahan : sebulan - 2 bulan
.
* Kanak-kanak boleh pakai.
.
Buih lebih halus dari ubat gigi biasa dan kurang pedas

Wassup 0123779759 untuk maklumat lanjut .
#ivbright
#pemutihgigi
#ubatgigiherba
#shimayusuf0123779759

IV Bright Pemutih Gigi

Cara pakai : .
= Calit sikit pada hujung berus gigi, jangan basahkan TBright, (pastikan berus dalam keadaan
kering semasa calit) Kemudian gosok gigi seperti biasa. = Guna 2 atau 3 kali sehari.

Berapa lama boleh tahan : = sebulan - 2 bulan * Kanak-kanak boleh pakai.

Buih lebih halus dari ubat gigi biasa dan kurang pedas.
Klik link dibwh utk direct wassap saya, lebih mudah..
https://api.whatsapp.com/send?phone=601137757787 &text=Boleh+bagi+details+ivmist

#ivbright
#pemutihgigi
#ubatgigiherba

Sy balik matrik, mcm mna nk beli ubat gigi ehh? Boleh pm sja. Sy ada simpan stok kat rmh. Blh trus dtg kat rmh and take away😍
#ubatgigiherba
#byPHOCA
#begia
#Matrikkedahchanglun

Apa itu #IVBright?
.
#IVBright ialah Ubat Gigi Pemutih Herba yang berfungsi untuk:
.
🌱 Meninggalkan plak/karat
.
🌱 Membuang kesan kuning akibat rokok, kopi & teh
.
🌱 Meredakan gigi sensitif
.
🌱 Mengurangkan nafas berbau
.
🌱 Mengelakkan air liur rosak
.
🌱 Meredakan simptom radang gusi & skurvi (pendarahan pada gusi)
.
#IVBright #ivbright #ubatgigi #ubatgigipemutih #ubatgigiherba #ubatgigisemulajadi

Dah gosok gigi hari ni? πŸ˜‰
Cer tunjuk sikit gigi
Malu ek... Cuba guna #IVTBRIGHT.. Lepas guna sure tak malu dah nak senyum sambil tayang gigi.. #ivmist
#ivmistonline
#ubatgigiherba
#teamivmist #ivmistpelabagaiguna #1ivmist1keluarga

#IVBright ialah Ubat Gigi Pemutih Herba yang berfungsi untuk:
.
🌱 Meninggalkan plak/karat
.
🌱 Membuang kesan kuning akibat rokok, kopi & teh
.
🌱 Meredakan gigi sensitif
.
🌱 Mengurangkan nafas berbau
.
🌱 Mengelakkan air liur rosak
.
🌱 Meredakan simptom radang gusi & skurvi (pendarahan pada gusi)
.
#IVBright #ivbright #ubatgigi #ubatgigipemutih #ubatgigiherba #ubatgigisemulajadi
WS 0105019096

MOST RECENT

SEBAB GIGI KUNING, BERKARAT
============================
.
1. Kerap Minum Kopi atau Teh.
2. Merokok
3. Faktor Umur
4. Makanan Tinggi Asid, etc: minuman ringan/soda dan gula-gula.
5. Keadaan Mulut Kering.
6. Pengambilan Fluorida Yang Berlebihan.
7. Faktor Keturunan .
.
"... Aduhaiiii.. Macam-macam produk pemutih dah cuba. Pergi scaling dah habis beratus ringgit tapi masalah datang semula..." 😣
.
.
Anda tak perlu risau lagi!! Sudah ramai yang mencuba dan menggunakan produk UBAT GIGI HERBA PEMUTIH; IV TBRIGHT serta mendapat manfaatnya. Nak cuba? .
Klik link di bawah untuk info lanjut :)
.
https://api.whatsapp.com/send?phone=60125391875&text=Boleh+bagi+detail+ivtbright?
.
.
#ivtbright
#radanggusi
#plakgigi
#karanggigi
#ubatgigiherba
#pemutihgigi
#nafasbusuk
#nafasberbau
#gusiberdarah
#gusibernanah
#gusibengkak
#gigiberlubang
#gigikuning
#gigisensitif
#gigikarat
#perokoktegar
#pemutihgigicepat

Bila beli UBAT GIGI selalunya kita akan pilih: βœ” Jenama yang popular
βœ” Harga yang berpatutan

Sebab apa???? Sebab yang ada jenama lebih ramai orang suka pakai. Bila harga berpatutan nak stock up bulan-bulan pun poket tak terasa.
.
Jenama memang popular TAPI pernah check tak apa isi kandungannya?? Mesra poket TAPI pakai bertahun-tahun dah. Memang efektif ke?? Agak-agaknya dalam masa #seminggu boleh tak: 🌱 Tanggalkan plak/karat yang dah lama melekat kat celah-celah gigi??
🌱 Mantain gigi putih & bersih walaupun hari-hari isap rokok, minum kopi/teh tu adalah wajib buat kita!??
🌱 Boleh gosok gigi happy-happy, takde dah gigi sensitif yang asyik buat gusi berdarah lagi??
🌱 Dan yang penting! Nafas segarrrrr je sepanjang hari??
.
Tak sure?? Hmmm..... πŸ€”
Apa kata kami kenalkan Ubat Gigi yang bukan saja boleh lakukan semuaaaa tu πŸ‘†πŸ‘†πŸ‘†πŸ‘† dan kandungan pulak diperbuat dari πŸ’―BAHAN SEMULAJADI seperti: ☘ Cengkih
☘ Garam
☘ Kayu Manis
☘ Daun Pudina
☘ Streblus Asper (Daun Kesinai)
.
NANTI!! Nanti baca sampai habis dulu......!
.
Ubat gigi ni boleh guna selama dya bulan tauuuu. Dahlah tu
.
πŸ›‘ Sesuai digunakan untuk seisi keluarga. Dari si kecik yang umur 3 tahun, Ibu mengandung, yang tua yang muda semua pun boleh!
πŸ›‘ Dan yang paling penting! Mendapat kelulusan KKM.
.
Tak perlu dah nak beli penyegar mulut. Tak perlu dah nak belanja extra untuk dapat GIGI YANG SIHAT, PUTIH dan BERSIH. Hanya perlu IV TBRIGHT. Itu sahaja!!
.
Apa tunggu lagi?? Mari pm dan dapatkan segera Ubat Gigi Pemutih Herba IV TBright yang terbukti berkesan.
.
Klik link ni utk terus whatsapp sy>>> www.wasap.my/60147182681/IGPostivbright
.
#ivtbright #ubatgigipemutih
#ubatgigiherba #ubatgigi

Ada yang mengalami masalah seperti ini? Mesti ramaikan. Bila gigi semakin haus, nak gigit makanan yang terlampau manis atau masam pun terasa ngerikan. Apatah lagi ais krim atau minuman sejuk. Sakit menyucuk-nyucuk yang tak tahan tu. Fuhh.. _
Bagi mereka yang mengalami masalah gigi sensitif boleh lah menggunakan ubat gigi IvTBright. Sehari 2x sudah memadai.
_
Mungkin akan mengambil sedikit masa, tapi InshaAllah gigi akan pulih sediakala.
_
Sebarang pertanyaan boleh :
HUBUNGI πŸ“² 011.32444.600
HUBUNGI πŸ“² 011.32444.600
HUBUNGI πŸ“² 011.32444.600

BISMILLAH
Mulut rasa lebih segar #ivtbright #ubatgigiherba
#nafassegar #perokok #gigikuning #mulutberbau
#nafassegar #gigiputih
www.wasap.my/+601115413920

Bila beli UBAT GIGI selalunya kita akan pilih: βœ” Jenama yang popular
βœ” Harga yang berpatutan

Sebab apa???? Sebab yang ada jenama lebih ramai orang suka pakai. Bila harga berpatutan nak stock up bulan-bulan pun poket tak terasa.
.
Jenama memang popular TAPI pernah check tak apa isi kandungannya?? Mesra poket TAPI pakai bertahun-tahun dah. Memang efektif ke?? Agak-agaknya dalam masa #seminggu boleh tak: 🌱 Tanggalkan plak/karat yang dah lama melekat kat celah-celah gigi??
🌱 Mantain gigi putih & bersih walaupun hari-hari isap rokok, minum kopi/teh tu adalah wajib buat kita!??
🌱 Boleh gosok gigi happy-happy, takde dah gigi sensitif yang asyik buat gusi berdarah lagi??
🌱 Dan yang penting! Nafas segarrrrr je sepanjang hari??
.
Tak sure?? Hmmm..... πŸ€”
Apa kata kami kenalkan Ubat Gigi yang bukan saja boleh lakukan semuaaaa tu πŸ‘†πŸ‘†πŸ‘†πŸ‘† dan kandungan pulak diperbuat dari πŸ’―BAHAN SEMULAJADI seperti: ☘ Cengkih
☘ Garam
☘ Kayu Manis
☘ Daun Pudina
☘ Streblus Asper (Daun Kesinai)
.
NANTI!! Nanti baca sampai habis dulu......!
.
Ubat gigi ni boleh guna selama dya bulan tauuuu. Dahlah tu
.
πŸ›‘ Sesuai digunakan untuk seisi keluarga. Dari si kecik yang umur 3 tahun, Ibu mengandung, yang tua yang muda semua pun boleh!
πŸ›‘ Dan yang paling penting! Mendapat kelulusan KKM.
.
Tak perlu dah nak beli penyegar mulut. Tak perlu dah nak belanja extra untuk dapat GIGI YANG SIHAT, PUTIH dan BERSIH. Hanya perlu IV TBRIGHT. Itu sahaja!!
.
Apa tunggu lagi?? Mari pm dan dapatkan segera Ubat Gigi Pemutih Herba IV TBright yang terbukti berkesan.
.
www.wasap.my/60176585818
www.wasap.my/60176585818
.
#ivtbright #ubatgigipemutih
#ubatgigiherba #ubatgigi

😣 GIGI KUNING punya pasal, kita takut nak balas senyum orang kat kita.... 😣 MULUT BERBAU punya pasal, kita takut nak buka mulut join kawan bercerita... Biasa lalui situasi di atas?? PLAK/KARAT yang melekat di gigi akibat diet seharian kita. Tak usah cakaplah. Lagi-lagi yang punya GIGI SENSITIF dan masalah GUSI BERDARAH. Aduhaiiii...... Macam-macam produk pemutih dah cuba. Pergi scaling berhabis ratusan ringgit tapi masalah datang semula??? ========================================
Cubalah Ubat Gigi Pemutih Herba; IV TBright. Formulasi terkini dari πŸ’― bahan semulajadi dan herba-herba terpilih seperti:
🌱 Cengkih
🌱 Kayu manis
🌱 Garam
🌱 Pudina
🌱 Daun senai βœ” Dengan keluluasan KKM, Ubat Gigi ini selamat dan boleh digunakan seisi keluarga. βœ” Cara nak guna??? Mudah saja. Calitkan IV TBright pada berus gigi dan gosok sepeti biasa. Amalkan 2@3 kali sehari untuk kesan yang menakjubkan!! Jom order selagi stok masih ada!

www.wasap.my/601137757787

#IVBright #ivbright #ubatgigi #ubatgigipemutih #ubatgigiherba #ubatgigisemulajadi

Bila beli UBAT GIGI selalunya kita akan pilih: βœ” Jenama yang popular
βœ” Harga yang berpatutan

Sebab apa???? Sebab yang ada jenama lebih ramai orang suka pakai. Bila harga berpatutan nak stock up bulan-bulan pun poket tak terasa.

Jenama memang popular TAPI pernah check tak apa isi kandungannya?? Mesra poket TAPI pakai bertahun-tahun dah. Memang efektif ke?? Agak-agaknya dalam masa #seminggu boleh tak: 🌱 Tanggalkan plak/karat yang dah lama melekat kat celah-celah gigi??
🌱 Mantain gigi putih & bersih walaupun hari-hari isap rokok, minum kopi/teh tu adalah wajib buat kita!??
🌱 Boleh gosok gigi happy-happy, takde dah gigi sensitif yang asyik buat gusi berdarah lagi??
🌱 Dan yang penting! Nafas segarrrrr je sepanjang hari?? Tak sure?? Hmmm..... πŸ€”
Apa kata kami kenalkan Ubat Gigi yang bukan saja boleh lakukan semuaaaa tu πŸ‘†πŸ‘†πŸ‘†πŸ‘† dan kandungan pulak diperbuat dari πŸ’―BAHAN SEMULAJADI seperti: ☘ Cengkih
☘ Garam
☘ Kayu Manis
☘ Daun Pudina
☘ Streblus Asper (Daun Kesinai)

NANTI!! Nanti baca sampai habis dulu......! Ubat gigi ni boleh guna selama dya bulan tauuuu. Dahlah tu πŸ›‘ Sesuai digunakan untuk seisi keluarga. Dari si kecik yang umur 3 tahun, Ibu mengandung, yang tua yang muda semua pun boleh!
πŸ›‘ Dan yang paling penting! Mendapat kelulusan KKM.

Tak perlu dah nak beli penyegar mulut. Tak perlu dah nak belanja extra untuk dapat GIGI YANG SIHAT, PUTIH dan BERSIH. Hanya perlu IV TBRIGHT. Itu sahaja!! Apa tunggu lagi?? Mari pm dan dapatkan segera Ubat Gigi Pemutih Herba IV TBright yang terbukti berkesan.

www.wasap.my/601137757787
www.wasap.my/601137757787

#ivtbright #ubatgigipemutih
#ubatgigiherba #ubatgigi

7 SEBAB GIGI KUNING, BERKARAT
============================
.
1. Kerap Minum Kopi atau Teh.
2. Merokok
3. Faktor Umur
4. Makanan Tinggi Asid, etc: minuman ringan/soda dan gula-gula.
5. Keadaan Mulut Kering.
6. Pengambilan Fluorida Yang Berlebihan.
7. Faktor Keturunan .
.
"... Aduhaiiii.. Macam-macam produk pemutih dah cuba. Pergi scaling dah habis beratus ringgit tapi masalah datang semula..." 😣
.
.
Anda tak perlu risau lagi!! Sudah ramai yang mencuba dan menggunakan produk UBAT GIGI HERBA PEMUTIH; IV TBRIGHT serta mendapat manfaatnya.
Nak cuba? πŸ“² Wassap 013-370 6421
.
.
#ivtbright
#radanggusi
#plakgigi
#karanggigi
#ubatgigiherba
#pemutihgigi
#nafasbusuk
#nafasberbau
#gusiberdarah
#gusibernanah
#gusibengkak
#gigiberlubang
#gigikuning
#gigisensitif
#gigikarat
#perokoktegar
#pemutihgigicepat

Pasta Gigi Herbal HPAI sangat sesuai untuk digunakan mereka yang bergigi sensitif πŸ‘πŸ‘πŸ‘
.
Gigi ngilu bila minum sejuk-sejuk 🍹🍦 atau makan manis-manis? 🍬🍭
Whatsapp segera πŸ“² 019-6950276

#gigisensitif #ubatgigi #ubatgigiherba #hnimalaysia #hpaimalaysia #hpaindonesia #sayapakaisayajual #produkmuslim #produkhalal #hnihealth_beauty

Bila beli UBAT GIGI selalunya kita akan pilih:
βœ” Jenama yang popular
βœ” Harga yang berpatutan
Sebab apa???? Sebab yang ada jenama lebih ramai orang suka pakai. Bila harga berpatutan nak stock up bulan-bulan pun poket tak terasa.

Jenama memang popular TAPI pernah check tak apa isi kandungannya?? Mesra poket TAPI pakai bertahun-tahun dah. Memang efektif ke?? Agak-agaknya dalam masa #seminggu boleh tak:
🌱 Tanggalkan plak/karat yang dah lama melekat kat celah-celah gigi??
🌱 Mantain gigi putih & bersih walaupun hari-hari isap rokok, minum kopi/teh tu adalah wajib buat kita!??
🌱 Boleh gosok gigi happy-happy, takde dah gigi sensitif yang asyik buat gusi berdarah lagi??
🌱 Dan yang penting! Nafas segarrrrr je sepanjang hari?? Tak sure?? Hmmm..... πŸ€” Apa kata kami kenalkan Ubat Gigi yang bukan saja boleh lakukan semuaaaa tu πŸ‘†πŸ‘†πŸ‘†πŸ‘† dan kandungan pulak diperbuat dari πŸ’―BAHAN SEMULAJADI seperti:
☘ Cengkih
☘ Garam
☘ Kayu Manis
☘ Daun Pudina
☘ Streblus Asper (Daun Kesinai)

NANTI!! Nanti baca sampai habis dulu......! .
Ubat gigi ni boleh guna selama sebulan setengah tauuuu. Dahlah tu
πŸ›‘ Sesuai digunakan untuk seisi keluarga. Dari si kecik yang umur 3 tahun, Ibu mengandung, yang tua yang muda semua pun boleh!
πŸ›‘ Dan yang paling penting! Mendapat kelulusan KKM.

Tak perlu dah nak beli penyegar mulut. Tak perlu dah nak belanja extra untuk dapat GIGI YANG SIHAT, PUTIH dan BERSIH. Hanya perlu IV TBRIGHT. Itu sahaja!! .
Haaaaa.. mudahkan??!! Apa tunggu lagi?? Mari pm dan dapatkan segera Ubat Gigi Pemutih Herba IV TBright yang terbukti berkesan dengan klik di sini:

Whatsapp 0133282699
#ivtbright #ubatgigipemutih #ubatgigiherba #ubatgigi
#ubatgigiherbal
#ejenivtbright
#ejenivtbrightmelaka

Karang gigi dah tercabut. Tak perlu buat scaling yang mahal tuπŸ˜‡πŸ˜‡ #ivtbright ada kelulusan dari KKM dan GMP. Jadi boleh guna tanpa rasa was-was tau.
Gigi pun bersinar-sinar seperti putih mutiara nak selfie pun dah tak segan😁😁 Berminat untuk dapatkan HARGA PROMOSI WA πŸ“² 0133282699
#ivtbright #ubatgigi #ubatgigiherba
#ivtbrightmelaka
#sakitgigi
#agenivtbrightmelaka

25.7.2017
With anak2 dara #throwback tunjuk gigi jer lah kan kami pengguna tegar #ivtbright #ubatgigiherba
#smile #love #girls #mama #daughter

Testimoni IVTBRIGHT pemutih gigi
.
πŸ€ Meninggalkan plak/karat .
πŸ€ Membuang kesan kuning akibat rokok, kopi & teh .
πŸ€Meredakan gigi sensitif .
πŸ€Mengurangkan nafas berbau .
πŸ€Mengelakkan air liur rosak .
πŸ€Meredakan simptom radang gusi & skurvi (pendarahan pada gusi)

Ramai yang dah cuba, ternyata berpuashati. Sesuai untuk orang berpuasa. Bau mulut takde masalah lagi. Nafas jadi lebih segar sepanjang hari
.
Nak cuba?
Order/Pertanyaan 01128529067

#ivtbright
#radanggusi
#plakgigi
#karanggigi
#ubatgigiherba
#pemutihgigi
#nafasbusuk
#nafasberbau
#gusiberdarah
#gusibernanah
#gusibengkak
#gigiberlubang
#gigikuning
#gigisensitif
#gigikarat
#perokoktegar
#pemutihgigicepat

WOW!! 4 HARI DAH NAMPAK KESAN.
.
.
biar testimoni BERBICARA.
.
.
Yang penting gigi semakin bersinar, bau mulut tiada.
.
.
Ada masalah seperti πŸ‘†πŸ‘†πŸ‘†πŸ‘†?
.
.
Meh akk bantu.
.
WhatsApp 0193069412
.
#ivbright #ubatgigiherba
#gusibengkak
#sakitgigi
#terapiinstagram
#ukhwahti
#ubatresdung #ivmistpelabagaiguna #1ivmist1keluarga #ivmistkl #sazlina0193069412

Gigi cantik baru confident sikit nak senyum.. πŸ˜„πŸ˜„ #ivtbright #gigicantik #ubatgigiherba - #regrann

MEREKA DAH TERIMA PADAHNYA!
.
.
Inilah padahnya bila bertukar ke ubat gigi Ivtbright. Tak pasal-pasal gigi yang dulu kuning berkarat, sekarang dah semakin putih.
.
.
Awak-awak kat luar sana tak nak ke terima padah macam adik comel ni? 😁😁
.
.
Lepas ni nak senyum boleh tayang gigi.. ngeeeeee
.
.
πŸ“² WhatsApp 013-4180542 nunu

kalau nak terima padah GIGI PUTIH DARI BIASA.πŸ˜‰πŸ˜‰πŸ˜‰ #ubatgigi
#ubatgigiherba
#gusibernanah
#gusibengkak
#gusiberdarah
#sakitgigi
#gigiberlubang
#pemutihgigi
#ubatgigiherbaajaib

WOW!! 4 HARI DAH NAMPAK KESAN.
.
.
biar testimoni BERBICARA.
.
.
Yang penting gigi semakin bersinar, bau mulut tiada.
.
.
Ada masalah seperti πŸ‘†πŸ‘†πŸ‘†πŸ‘†?
.
.
Meh akk bantu.
.
WhatsApp 0123779759
.
#ivbright #ubatgigiherba
#gusibengkak
#sakitgigi
#terapiinstagram
#ukhwahti
#ubatresdung #ivmistpelabagaiguna #1ivmist1keluarga #ivmistkl #shimayusuf0123779759

@Regrann from @sierraismail - Apa itu #IVBright?
.
#IVBright ialah Ubat Gigi Pemutih Herba yang berfungsi untuk:
.
🌱 Meninggalkan plak/karat
.
🌱 Membuang kesan kuning akibat rokok, kopi & teh
.
🌱 Meredakan gigi sensitif
.
🌱 Mengurangkan nafas berbau
.
🌱 Mengelakkan air liur rosak
.
🌱 Meredakan simptom radang gusi & skurvi (pendarahan pada gusi)
Whatsapp utk info lanjut.

Klik link dibwh utk direct wassap akk, lebih mudah..
https://api.whatsapp.com/send?phone=60193069412&text=Boleh+bagi+details+ivbright .
#IVBright #ivbright #ubatgigi #ubatgigipemutih #ubatgigiherba
#sazlina0193069412 - #regrann

Most Popular Instagram Hashtags