#ubatgigiherba

1394 posts

TOP POSTS

Stok ready. Tester ready. Minat pm
#ubatgigiherba
#PHOCA
Rm15 shja

สต๊อกพร้อม ตัวเทสต์พร้อม สนใจติดต่อได้เลย
#ยาสีฟันสมุนไพร
#โภคา
Rm15 เท่านั้น

Bila beli UBAT GIGI selalunya kita akan pilih: ✔ Jenama yang popular
✔ Harga yang berpatutan

Sebab apa???? Sebab yang ada jenama lebih ramai orang suka pakai. Bila harga berpatutan nak stock up bulan-bulan pun poket tak terasa.
.
Jenama memang popular TAPI pernah check tak apa isi kandungannya?? Mesra poket TAPI pakai bertahun-tahun dah. Memang efektif ke?? Agak-agaknya dalam masa #seminggu boleh tak: 🌱 Tanggalkan plak/karat yang dah lama melekat kat celah-celah gigi??
🌱 Mantain gigi putih & bersih walaupun hari-hari isap rokok, minum kopi/teh tu adalah wajib buat kita!??
🌱 Boleh gosok gigi happy-happy, takde dah gigi sensitif yang asyik buat gusi berdarah lagi??
🌱 Dan yang penting! Nafas segarrrrr je sepanjang hari??
.
Tak sure?? Hmmm..... 🤔
Apa kata kami kenalkan Ubat Gigi yang bukan saja boleh lakukan semuaaaa tu 👆👆👆👆 dan kandungan pulak diperbuat dari 💯BAHAN SEMULAJADI seperti: ☘ Cengkih
☘ Garam
☘ Kayu Manis
☘ Daun Pudina
☘ Streblus Asper (Daun Kesinai)
.
NANTI!! Nanti baca sampai habis dulu......!
.
Ubat gigi ni boleh guna selama dya bulan tauuuu. Dahlah tu
.
🛡 Sesuai digunakan untuk seisi keluarga. Dari si kecik yang umur 3 tahun, Ibu mengandung, yang tua yang muda semua pun boleh!
🛡 Dan yang paling penting! Mendapat kelulusan KKM.
.
Tak perlu dah nak beli penyegar mulut. Tak perlu dah nak belanja extra untuk dapat GIGI YANG SIHAT, PUTIH dan BERSIH. Hanya perlu IV TBRIGHT. Itu sahaja!!
.
Apa tunggu lagi?? Mari pm dan dapatkan segera Ubat Gigi Pemutih Herba IV TBright yang terbukti berkesan.
.
📲 Whatsapp 013-370 6421
📲 Whatsapp 013-370 6421
📲 Whatsapp 013-370 6421
.
#ivtbright #ubatgigipemutih #ubatgigiherba #ubatgigi

Wah wah wah! Dah jadi SuperHERO abam Mr. IV TBright kitaaa..!
.
Mana tidaknya. Hari-hari gosok dengan ubat gigi pemutih yang diformulasi dari 💯 bahan semulajadi. Lulus KKM pulak tu. Harussslahkan!
.
Selain jadikan gigi kita kuat, IV TBright jugak ☘ Boleh tanggalkan plak/karat
☘ Buang kesan kuning sebab rokok, kopi & teh
☘ Redakan masalah gigi sensitif
☘ Kurangkan nafas berbau
☘ Redakan simptom pendarahan pada gusi
.
Nafas pun rasa segarrr je sepanjang hari. Korang memang patut cuba. InsyaAllah berkesan! Tak cuba tak taukan. Tapi yang penting janganlah skip pakai. Rajinlah selalu. Cara pakai sama je macam pakai ubat gigi yang lain tu. Jom cuba! 🤗 📲 WhatsApp 017-590 9778
.
#ivtbright #ubatgigi #ubatgigipemutih #ubatgigiherba

Bila beli UBAT GIGI selalunya kita akan pilih:
✔ Jenama yang popular
✔ Harga yang berpatutan
.
Sebab apa???? Sebab yang ada jenama lebih ramai orang suka pakai. Bila harga berpatutan nak stock up bulan-bulan pun poket tak terasa.
.
Jenama memang popular TAPI pernah check tak apa isi kandungannya??
.
Mesra poket TAPI pakai bertahun-tahun dah. Memang efektif ke??
.
Agak-agaknya dalam masa #seminggu boleh tak:
🌱 Tanggalkan plak/karat yang dah lama melekat kat celah-celah gigi??
🌱 Mantain gigi putih & bersih walaupun hari-hari isap rokok, minum kopi/teh tu adalah wajib buat kita!??
🌱 Boleh gosok gigi happy-happy, takde dah gigi sensitif yang asyik buat gusi berdarah lagi??
🌱 Dan yang penting! Nafas segarrrrr je sepanjang hari??
.
Tak sure?? Hmmm..... 🤔 Apa kata kami kenalkan Ubat Gigi yang bukan saja boleh lakukan semuaaaa tu 👆👆👆👆 dan kandungan pulak diperbuat dari 💯BAHAN SEMULAJADI seperti:
☘ Cengkih
☘ Garam
☘ Kayu Manis
☘ Daun Pudina
☘ Streblus Asper (Daun Kesinai)
.
.
NANTI!! Nanti baca sampai habis dulu......! .
Ubat gigi ni boleh guna selama sebulan setengah tauuuu. Dahlah tu
🛡 Sesuai digunakan untuk seisi keluarga. Dari si kecik yang umur 3 tahun, Ibu mengandung, yang tua yang muda semua pun boleh!
🛡 Dan yang paling penting! Mendapat kelulusan KKM.
.
Tak perlu dah nak beli penyegar mulut. Tak perlu dah nak belanja extra untuk dapat GIGI YANG SIHAT, PUTIH dan BERSIH. Hanya perlu IV TBRIGHT. Itu sahaja!!
.
.
Haaaaa.. mudahkan??!! Apa tunggu lagi?? Mari pm dan dapatkan segera Ubat Gigi Pemutih Herba IV TBright yang terbukti berkesan dengan klik di sini:
.
www.wasap.my/0182134533/IVTBright .
Pssttt! Kami sedang buat PROMO ni. 50 terawal akan dapat harga yang memang berbaloi-baloi!!! Jangan ketinggalan. Jom dapatkan segera!!!!
.
#ivtbright #ubatgigipemutih
#ubatgigiherba #ubatgigi

🌼UBAT GIGI PEMUTIH HERBA IV TBRIGHT🌼
=============================
.
Yang terbukti berkesan untuk: 🌱 Menanggalkan plak/karat
🌱 Membuang kesan kuning akibat rokok, kopi & teh
🌱 Meredakan gigi sensitif
🌱 Mengurangkan nafas berbau
🌱 Mengelakkan air liur rosak
🌱 Meredakan simptom radang gusi & skurvi (pendarahan pada gusi)
.
Diperbuat 💯dari bahan semulajadi iaitu:
☘ Cengkih
☘ Garam
☘ Kayu Manis
☘ Daun Pudina
☘ Streblus Asper (Daun Kesinai)
.
🛡 Sesuai digunakan untuk seisi keluarga
✔ Mendapat kelulusan KKM
🛡 Memberi perlindungan berterusan sehingga 12 jam
✔ Kesan boleh dilihat seawal 2 minggu!
.
♳Hanya calitkan sedikit IV TBright pada berus gigi.
♴Gosok seperti biasa 2@3 kali sehari secara konsisten.
Walahhhh!! Mudahkan??
.
Dapatkan sekarang untuk nafas yang segar serta gigi yang lebih sihat dan kuat!!
.
WHATSAPP: 0125391875

#ivtbright
#plakgigi
#karanggigi
#radanggusi
#gigisensitif
#pemutihgigi
#gusiberdarah
#nafasberbau
#ubatgigiherba

Praktikkan ketika hari biasa tidak semestinya dalam bulan ramadhan sahaja baru nak lock mulut, telinga dan mata kita, ye idok?? #SSPDay8 #AMGSupersado2
#ramadhankareem #love #islam #LoveAllah #timOsem #SembursemburSegar #ubatgigiherba

Cubalah Ubat Gigi Pemutih Herba; IV TBright. Formulasi terkini dari 💯 bahan semulajadi dan herba-herba terpilih seperti:
🌱 Cengkih
🌱 Kayu manis
🌱 Garam
🌱 Pudina
🌱 Daun senai
.
✔ Dengan keluluasan KKM, Ubat Gigi ini selamat dan boleh digunakan seisi keluarga.
.
✔ Cara nak guna??? Mudah saja. Calitkan IV TBright pada berus gigi dan gosok sepeti biasa. Amalkan 2@3 kali sehari untuk kesan yang menakjubkan!!
.
Jom order selagi stok masih ada!
.
📲 0129512938 .
#IVBright #ivbright #ubatgigi #ubatgigipemutih #ubatgigiherba
#ivmistmagicoil #sembursembursembuh #kakikejang #migrain #sakitkepala #resdung #jerawat #jeragat #cekamkuku #selsema #kurap #buasir #gout #sayagunasayajual #agentstokisdiperlukan
#ivmist #ivkids
#whatapps0129512938
#codputrajayabangiequine

@Regrann from @ivtbright_bebas_bau_mulut - .
.
TAMPIL YAKIN DENGAN IVTBRIGHT.
.
.
Sekarang nak senyum berlipstik merah 'bersio' takde masalah.
.
Bukan apa, dulu bibir merah menyala tapi bila senyum gigi kuning.
.
Belum gelak-ketawa.. 1meter orang sebelah dah kempis hidung bau mulut. Adusss.. Malu la.
.
Ni nak puasa, lagi haru.
.
.
Mujur ada produk #ubatgigiherba Ivtbright yang mampu selesaikan masalah di atas.
.
Apa adahal nak senyum, nak gelak nak pakai lipstick merah menyala pun.. sebab gigi kita dah putih, nafas dah tak berbau...
.
.
BEST KE BEST?
.
Jom dapatkan sekarang! .
.
.
Whatsapp 0195705914

#aurainsta #terapiinstagram #ukhwahti #perak #trustedsellerstokis negeri 0195705914 -

MOST RECENT

Nak senyum pun dah berani dengan #ivtbright 🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻 .
ADA MASALAH INI? + Gigi sakit dan Ngilu?
+ Gigi retak?
+ Tampalan lama rosak?
+ Sakit gusi?
+ Sakit ketika gigi bongsu keluar?

Bila sakit gigi sudah kerap sangat dan sudah tidak dapat tahan sakit lagi, barulah nak pergi berjumpa dengan doktor.

Cara alternative kurangkan sakit gigi. .
- Teh : (Letak uncang teh yang direndam pada tempat sakit.)
- Air Garam : (berkumur)
- Bawang Putih : (Letak pada tempat sakit (1-2 jam)
- Gambir : (tumbuk hingga hancur & letak pada gigi sakit)
- Bunga Cengkih : (gigit)
- Lidah Buaya : (sapu pada tempat sakit)

Selain kaedah tradisional, pasti #ivtbright mampu tangani masalah sakit gigi.

BERMINAT BOLEH WHATSAPP 📲 01137757787-Ana

#ivtbright
#plakgigi
#karanggigi
#radanggusi
#gigisensitif
#pemutihgigi
#gusiberdarah
#nafasberbau
#ubatgigiherba
#bazaarpaknil
#moodrepublik
#ootdmalaysia
#terapiinstagram
#hscmendoniaaaaa
#bazaarpaknilmurah
#ruangrezekihanania

🌼UBAT GIGI PEMUTIH HERBA IV TBRIGHT🌼
=============================
.
Yang terbukti berkesan untuk: 🌱 Menanggalkan plak/karat
🌱 Membuang kesan kuning akibat rokok, kopi & teh
🌱 Meredakan gigi sensitif
🌱 Mengurangkan nafas berbau
🌱 Mengelakkan air liur rosak
🌱 Meredakan simptom radang gusi & skurvi (pendarahan pada gusi)
.
Diperbuat 💯dari bahan semulajadi iaitu:
☘ Cengkih
☘ Garam
☘ Kayu Manis
☘ Daun Pudina
☘ Streblus Asper (Daun Kesinai)
.
🛡 Sesuai digunakan untuk seisi keluarga
✔ Mendapat kelulusan KKM
🛡 Memberi perlindungan berterusan sehingga 12 jam
✔ Kesan boleh dilihat seawal 2 minggu!
.
♳Hanya calitkan sedikit IV TBright pada berus gigi.
♴Gosok seperti biasa 2@3 kali sehari secara konsisten.
Walahhhh!! Mudahkan??
.
Dapatkan sekarang untuk nafas yang segar serta gigi yang lebih sihat dan kuat!!
.
WHATSAPP: 0125391875

#ivtbright
#plakgigi
#karanggigi
#radanggusi
#gigisensitif
#pemutihgigi
#gusiberdarah
#nafasberbau
#ubatgigiherba

💯 dari BAHAN-BAHAN SEMULAJADI TANPA PENGAWET seperti:
☘ Cengkih
☘ Kayu Manis
☘ Garam
☘ Pudina
☘ Kesinai (Streblus Asper)
.
🤔 TAHUKAH ANDA?? Mengapa CENGKIH digunakan sebagai bahan utama? Kerana..
✔ Cengkih bersifat antiseptik semulajadi ✔ Membantu mengurangkan bendasing tanpa menghakis gigi
✔ Serta dapat membersihkan gigi dengan sempurna
.
=================================================
✔ Mendapat kelulusan KKM (NOT 170203517K), Ubat Gigi ini selamat dan boleh digunakan seisi keluarga.
.
✔ Cara nak guna??? Mudah saja. Calitkan IV TBright pada berus gigi dan gosok sepeti biasa. Amalkan 2@3 kali sehari untuk kesan yang menakjubkan!!
.
Jadilah pengguna yang bijak dengan bertukar kepada UBAT GIGI HERBA PEMUTIH IVTBRIGHT sekarang! Jangan tunggu lagi. Jom cuba!!
.
📲 0165524675
#IVBright #ubatgigi #ubatgigipemutih #ubatgigiherba #ubatgigisemulajadi #ivmist #therrhivbeautyrange

🌼UBAT GIGI PEMUTIH HERBA IV TBRIGHT🌼
=============================
.
Yang terbukti berkesan untuk: 🌱 Menanggalkan plak/karat
🌱 Membuang kesan kuning akibat rokok, kopi & teh
🌱 Meredakan gigi sensitif
🌱 Mengurangkan nafas berbau
🌱 Mengelakkan air liur rosak
🌱 Meredakan simptom radang gusi & skurvi (pendarahan pada gusi)
.
Diperbuat 💯dari bahan semulajadi iaitu:
☘ Cengkih
☘ Garam
☘ Kayu Manis
☘ Daun Pudina
☘ Streblus Asper (Daun Kesinai)
.
🛡 Sesuai digunakan untuk seisi keluarga
✔ Mendapat kelulusan KKM
🛡 Memberi perlindungan berterusan sehingga 12 jam
✔ Kesan boleh dilihat seawal 2 minggu!
.
♳Hanya calitkan sedikit IV TBright pada berus gigi.
♴Gosok seperti biasa 2@3 kali sehari secara konsisten.
Walahhhh!! Mudahkan??
.
Dapatkan sekarang untuk nafas yang segar serta gigi yang lebih sihat dan kuat!!
.
WHATSAPP: 0125391875

#ivtbright
#plakgigi
#karanggigi
#radanggusi
#gigisensitif
#pemutihgigi
#gusiberdarah
#nafasberbau
#ubatgigiherba

Pertama kali cuba, kompem terus jatuh cinta.
_
Dah jatuh cinta tak boleh tiada.
_
Betapa kuatnye aura #IvTbright. Alhamdulillah rezeki hari ini.
_
Nak mulut wangi dan segar sepanjang Ramadhan?
WA 📲 011.32444.600
WA 📲 011.32444.600
WA 📲 011.32444.600
_
Saya sedia bantu anda.
_
#ivtbright
#ubatgigi
#ubatgigiherba
#pemutihgigi
#pemutihgigicepat
#gigikuning
#gigikarat
#plakgigi
#gigiberlubang
#gusiberdarah
#gusibernanah
#gusibengkak
#sakitgigi
#sakitkepala
#jomwangi
#pewangimulut
#perfumemulut
#bazarpaknil
#bazaaronline
#igshopmalaysia
#heroseorangcinderella
#ramadhankareem
#ukhwahti
#selangorku
#perakian
#terengganukite
#testimoniivtbright

@Regrann from @ivtbright_bebas_bau_mulut - .
.
TAMPIL YAKIN DENGAN IVTBRIGHT.
.
.
Sekarang nak senyum berlipstik merah 'bersio' takde masalah.
.
Bukan apa, dulu bibir merah menyala tapi bila senyum gigi kuning.
.
Belum gelak-ketawa.. 1meter orang sebelah dah kempis hidung bau mulut. Adusss.. Malu la.
.
Ni nak puasa, lagi haru.
.
.
Mujur ada produk #ubatgigiherba Ivtbright yang mampu selesaikan masalah di atas.
.
Apa adahal nak senyum, nak gelak nak pakai lipstick merah menyala pun.. sebab gigi kita dah putih, nafas dah tak berbau...
.
.
BEST KE BEST?
.
Jom dapatkan sekarang! .
.
.
Whatsapp 0195705914

#aurainsta #terapiinstagram #ukhwahti #perak #trustedsellerstokis negeri 0195705914 -

Jangan Biarkan GIGI KUNING dan BERKARAT anda begitu saja. PLAK gigi belakang itu pun kena buang juga.
_

TAPI kewangan membatasi untuk membuat rawatan dengan pakar.
_
Meh kita pakat senyum panjang nampak gigi dengan penuh keyakinan. Nak berhadapan dengan orang ramai pun dah tak malu.
_
Tak mahal pun, tapi khasiatnya banyak tau.
_
Antara yang berkesan sangat, mulut tak berbau, warna gigi pun semakin cantik fan berseri-seri , gusi sihat dan plak gigi yang tebal pun boleh tercabaut.
_
Harga sangat-sangat berpatutan. Berbaloi dengan result yang akan anda dapat dari IvTBright ni. Jimat la duit tu.
_
Dibuat daripada herba yang terpilih dan ada kelulusan yang diiktiraf dari GMP dan KKM.
_
NAK MEMILIKI SENYUM YANG PENUH KEYAKINAN DAN MENARIK?
_
WA 📲 0142670350
_
Senyuman MENAWAN itu bakal menjadi milikmu. Sungguh!! .
_
#ivtbright
#ubatgigi
#ubatgigiherba
#pemutihgigi
#pemutihgigicepat
#perokoktegar
#nafasbusuk
#nafasberbau
#masalahmulutberbau
#gigikuning
#gigikarat
#plakgigi
#gusiberdarah
#gusibernanah
#jomwangi
#heroseorangcinderella
#bazarpaknil
#bazaaronline
#igshopmalaysia
#agenwanted
#dropshipwanted
#ramadhan
#terapiinstagram
#AuraInstaBatch9
#foodlover
#testimoniivtbright - #regrann

Ivtbright terbaik! .
Hanya gosok gigi 3x sehari dah dapat gigi putih. Jom putihkan gigi dengan IVTBright. Wassap +6011 3558 5678 cepat utk dptkan harga diskaun.

Anda ada masalah gusi berdarah??
Gusi bernanah??
Karang gigi??
Mulut berbau??
Jom pm tukarlah ubat gigi dirumah anda dengan #IvBright

whatapps 0129512938

#ivbright
#ubatresdungajaib
#ubatgigi#ubatgigiherba #gusiberdarah
#codputrajayabangiequine
#whatapps0129512938

Ivtbright terbaik! .
Hanya gosok gigi 3x sehari dah dapat gigi putih. Jom putihkan gigi dengan IVTBright. Wassap +6011 3558 5678 cepat utk dptkan harga diskaun.

Ivtbright terbaik! .
Hanya gosok gigi 3x sehari dah dapat gigi putih. Jom putihkan gigi dengan IVTBright. Wassap +6011 3558 5678 cepat utk dptkan harga diskaun.

Ivtbright terbaik! .
Hanya gosok gigi 3x sehari dah dapat gigi putih. Jom putihkan gigi dengan IVTBright. Wassap +6011 3558 5678 cepat utk dptkan harga diskaun.

Cubalah Ubat Gigi Pemutih Herba; IV TBright. Formulasi terkini dari 💯 bahan semulajadi dan herba-herba terpilih seperti:
🌱 Cengkih
🌱 Kayu manis
🌱 Garam
🌱 Pudina
🌱 Daun senai
.
✔ Dengan keluluasan KKM, Ubat Gigi ini selamat dan boleh digunakan seisi keluarga.
.
✔ Cara nak guna??? Mudah saja. Calitkan IV TBright pada berus gigi dan gosok sepeti biasa. Amalkan 2@3 kali sehari untuk kesan yang menakjubkan!!
.
Jom order selagi stok masih ada!
.
📲 0193778083
#IVBright #ivbright #ubatgigi #ubatgigipemutih #ubatgigiherba
#ivmistmagicoil #sembursembursembuh #kakikejang #migrain #sakitkepala #resdung #jerawat #jeragat #cekamkuku #selsema #kurap #buasir #gout #sayagunasayajual #agentstokisdiperlukan
#codbalakongcheras #stokisivmistbtocheras0193778083

Ivtbright terbaik! .
Hanya gosok gigi 3x sehari dah dapat gigi putih. Jom putihkan gigi dengan IVTBright. Wassap +6011 3558 5678 cepat utk dptkan harga diskaun.

Cubalah Ubat Gigi Pemutih Herba; IV TBright. Formulasi terkini dari 💯 bahan semulajadi dan herba-herba terpilih seperti:
🌱 Cengkih
🌱 Kayu manis
🌱 Garam
🌱 Pudina
🌱 Daun senai
.
✔ Dengan keluluasan KKM, Ubat Gigi ini selamat dan boleh digunakan seisi keluarga.
.
✔ Cara nak guna??? Mudah saja. Calitkan IV TBright pada berus gigi dan gosok sepeti biasa. Amalkan 2@3 kali sehari untuk kesan yang menakjubkan!!
.
Jom order selagi stok masih ada!
.
📲 0129512938 .
#IVBright #ivbright #ubatgigi #ubatgigipemutih #ubatgigiherba
#ivmistmagicoil #sembursembursembuh #kakikejang #migrain #sakitkepala #resdung #jerawat #jeragat #cekamkuku #selsema #kurap #buasir #gout #sayagunasayajual #agentstokisdiperlukan
#ivmist #ivkids
#whatapps0129512938
#codputrajayabangiequine

Anda mempunyai masalah GIGI KUNING ?
KARANG/PLAK Gigi yang TEBAL ?

KARAT GIGI sebab merokok ?
Alami Gigi Sensitif ?

Nafas BERBAU ?
.
.
.
Kini anda jangan risau lagi, sebab pemutih gigi IV TBRIGHT ini mampu menyelesaikan masalah anda tanpa ke klinik ! .
Berkesan dalam 7 hari
.
.
Ramai yang berjumpa doktor gigi untuk atasi masalah Karang/Plak, namun tak semua sanggup belanja tinggi. .
Anda sangat beruntung kerana kami sudah temukan FORMULA untuk gigi kembali PUTIH BERSINAR dan KEKAL sihat dengan SENYUMAN menawan.
.
Dengan adunan 5 herba TANPA bahan pengawet dan bahan kimia. Sangat SELESA untuk pengguna dan gigi anda. Bukan sahaja menanggalkan Karang TANPA menghakis lapisan gigi, malah MELINDUNGI gigi dari bakteria selama 12 jam. Wowww!
.
Uniknya IVTBright ni :
.
✔ Menanggalkan Plak/karat.
✔ Membuang kesan kuning akibat rokok, kopi dan teh.
✔ Meredakan gigi sensitif .
✔ Mengurangkan nafas berbau.
✔ Mengelakkan air liur rosak.
✔ Meredakan simptom radang gusi dan skurvi (pendarahan pada gusi)
.
.
Hubungi kami sekarang jika anda sayangkan gigi anda...
IV TBright cuma RM35 sahaja..
*Tidak termasuk pos
.
PM / Whatsapp : 012.6842052
.
Klik link bawah ni untuk terus WhatsApp.
.
www.wasap.my/60126842052/ivtbright
.
Bertindak cepat, untuk dapatkan gigi yang lebih putih & senyuman yang menawan !

#ivtbright
#ivtbrightkeramat
#ubatgigi
#gigikarat
#gigiputih
#kakiselfie
#pendudukkeramat
#ubatgigiherba
#bazaronlineshop
#gigimenawandenganivbright
#gigiputihberseri
#IvBeautyKualaLumpur
#RahsiaCantikSihat
#bazarmalaysia
#moodrepublik
#perokoktegar
#gusibernanah
#gusiberdarah

Jangan Biarkan GIGI KUNING dan BERKARAT anda begitu saja. PLAK gigi belakang itu pun kena buang juga.
_

TAPI kewangan membatasi untuk membuat rawatan dengan pakar.
_
Meh kita pakat senyum panjang nampak gigi dengan penuh keyakinan. Nak berhadapan dengan orang ramai pun dah tak malu.
_
Tak mahal pun, tapi khasiatnya banyak tau.
_
Antara yang berkesan sangat, mulut tak berbau, warna gigi pun semakin cantik fan berseri-seri , gusi sihat dan plak gigi yang tebal pun boleh tercabaut.
_
Harga sangat-sangat berpatutan. Berbaloi dengan result yang akan anda dapat dari IvTBright ni. Jimat la duit tu.
_
Dibuat daripada herba yang terpilih dan ada kelulusan yang diiktiraf dari GMP dan KKM.
_
NAK MEMILIKI SENYUM YANG PENUH KEYAKINAN DAN MENARIK?
_
WA 📲 012.6842052
WA 📲 012.6842052
WA 📲 012.6842052
_
Senyuman MENAWAN itu bakal menjadi milikmu. Sungguh!! .
_
#ivtbright
#ubatgigi
#ubatgigiherba
#pemutihgigi
#pemutihgigicepat
#perokoktegar
#nafasbusuk
#nafasberbau
#masalahmulutberbau
#gigikuning
#gigikarat
#plakgigi
#gusiberdarah
#gusibernanah
#jomwangi
#heroseorangcinderella
#bazarpaknil
#bazaaronline
#igshopmalaysia
#agenwanted
#dropshipwanted
#ramadhan
#terapiinstagram
#AuraInstaBatch8
#selangorku
#perakian
#terengganukite
#foodlover
#testimoniivtbright

REAL TESTIMONI!!! _
Biar jer lah #testimoni real yang bercerita

_
Kini tiada lagi bau mulut yang busuk

_
Warna gigi pun dah semakin cantik. Bersinar-sinar. Wowww

_
Nak tak senyuman manis menawan dengan gigi putih bersih dan berseri, semacam kat testimoni tu jugak ?

_
Masalah bau mulut dan karat gigi pun hilang, walaupun anda PEROKOK TEGAR

_
Saya garenti anda berpuashati nanti bila dah mula guna #IvTbright ini.
_
WA 📲 013-2968625
WA 📲 013-2968625
WA 📲 013-2968625
_
#ivtbright
#ubatgigi
#ubatgigiherba
#perokoktegar
#rokok
#nafasberbau
#nafasbusuk
#gigirosak
#gigiberlubang
#gusiberdarah #masalahmulutberbau #karanggigi
#plakgigi
#gigikuning
#gusibernanah
#gigikarat
#gusiberdarah
#gusibengkak
#gigiputihbersih
#pemutihgigi
#pemutihgigiasli #pemutihgigicepat #pemutihgigialami
#pewangimulut
#jomwangi
#AuraInstaBatch8
#testimoniivtbright

Most Popular Instagram Hashtags