[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#ubatgigiherba

1929 posts

TOP POSTS

Khas buat isteri2 yang Suaminya perokok tegar.

Kalau tak nak nafas dia berbau rokok, suruhlah En. Suami guna #ivtbright. InsyaaAllah tiada lagi masalah mulut berbau.
Bukan setakat nafas tak berbau. Karat2 dalam gigi pun hilang tau.. ☺

Jika brmnat blh wsap-0126304654 marshaena #ubatgigiherba #ivtbright #ivmistteammarsha #specialstokisivmistijok #ejendiperlukan

Bila beli UBAT GIGI selalunya kita akan pilih:
✔ Jenama yang popular
✔ Harga yang berpatutan

Sebab apa???? Sebab yang ada jenama lebih ramai orang suka pakai. Bila harga berpatutan nak stock up bulan-bulan pun poket tak terasa.
.
Jenama memang popular TAPI pernah check tak apa isi kandungannya?? Mesra poket TAPI pakai bertahun-tahun dah. Memang efektif ke?? Agak-agaknya dalam masa #seminggu boleh tak:
🌱 Tanggalkan plak/karat yang dah lama melekat kat celah-celah gigi??
🌱 Mantain gigi putih & bersih walaupun hari-hari isap rokok, minum kopi/teh tu adalah wajib buat kita!??
🌱 Boleh gosok gigi happy-happy, takde dah gigi sensitif yang asyik buat gusi berdarah lagi??
🌱 Dan yang penting! Nafas segarrrrr je sepanjang hari??
.
Tak sure?? Hmmm..... 🤔 Apa kata kami kenalkan Ubat Gigi yang bukan saja boleh lakukan semuaaaa tu 👆👆👆👆 dan kandungan pulak diperbuat dari 💯BAHAN SEMULAJADI seperti:
☘ Cengkih
☘ Garam
☘ Kayu Manis
☘ Daun Pudina
☘ Streblus Asper (Daun Kesinai)
.
NANTI!! Nanti baca sampai habis dulu......! .
Ubat gigi ni boleh guna selama sebulan setengah tauuuu. Dahlah tu
🛡 Sesuai digunakan untuk seisi keluarga. Dari si kecik yang umur 3 tahun, Ibu mengandung, yang tua yang muda semua pun boleh!
🛡 Dan yang paling penting! Mendapat kelulusan KKM.
.
Tak perlu dah nak beli penyegar mulut. Tak perlu dah nak belanja extra untuk dapat GIGI YANG SIHAT, PUTIH dan BERSIH. Hanya perlu IV TBRIGHT. Itu sahaja!!
.
Haaaaa.. mudahkan??!! Apa tunggu lagi?? Meh dapatkan segera Ubat Gigi Pemutih Herba IV TBright yang terbukti berkesan.
.
Whatsapp akak 018 7878726
#STOKISinderamahkotaKUANTAN
#ivtbright #ubatgigipemutih #ubatgigiherba

Assalamualaikum...selamat pagi... Apa itu #IVBright?
.
#IVBright ialah Ubat Gigi Pemutih Herba yang berfungsi untuk:
.
🌱 Meninggalkan plak/karat
.
🌱 Membuang kesan kuning akibat rokok, kopi & teh
.
🌱 Meredakan gigi sensitif
.
🌱 Mengurangkan nafas berbau
.
🌱 Mengelakkan air liur rosak
.
🌱 Meredakan simptom radang gusi & skurvi (pendarahan pada gusi)
.
#IVBright #ivbright #ubatgigi #ubatgigipemutih #ubatgigiherba #ubatgigisemulajadi

TESTIMONI PANAH2 NI.Nangis tengok gigi sis ni.Cantik sangat.Bersinar2.Hanya bermodalkan RM43 je termasuk postage,dpt gg sihat,putih & bersinar2😍😍😍#IVTBRIGHT #UbatGigiHerba #ubatgigiviral
Berminat?Cecepat wssap sis k.0133801718.Free COD area berdekatan.

Apa itu #IVBright?
.
#IVBright ialah Ubat Gigi Pemutih Herba yang berfungsi untuk:
.
🌱 Meninggalkan plak/karat
.
🌱 Membuang kesan kuning akibat rokok, kopi & teh
.
🌱 Meredakan gigi sensitif
.
🌱 Mengurangkan nafas berbau
.
🌱 Mengelakkan air liur rosak
.
🌱 Meredakan simptom radang gusi & skurvi (pendarahan pada gusi)
.
#IVBright #ivbright #ubatgigi #ubatgigipemutih #ubatgigiherba #ubatgigisemulajadi

Apa itu #IVBright?
.
#IVBright ialah Ubat Gigi Pemutih Herba yang berfungsi untuk:
.
🌱 Meninggalkan plak/karat
.
🌱 Membuang kesan kuning akibat rokok, kopi & teh
.
🌱 Meredakan gigi sensitif
.
🌱 Mengurangkan nafas berbau
.
🌱 Mengelakkan air liur rosak
.
🌱 Meredakan simptom radang gusi & skurvi (pendarahan pada gusi)

Wassup Segera utk dptkn harga PROMOSI Ramadan Kareem
01133895070
01133895070
01133895070

#IVBright #ivbright #ubatgigi #ubatgigipemutih #ubatgigiherba #ubatgigisemulajadi

TESTIMONI PANAH2 NI.Nangis tengok gigi sis ni.Cantik sangat.Bersinar2.Hanya bermodalkan RM43 je termasuk postage,dpt gg sihat,putih & bersinar2😍😍😍#IVTBRIGHT #UbatGigiHerba #ubatgigiviral
Berminat?Cecepat wssap sis k.0172812484
.
Free COD area berdekatan.
.
#ivmistpelabagaiguna #1ivmist1keluarga #ivmistmujarab #aurainsta #instafollow #haida0172812484

IV Bright Pemutih Gigi

Cara pakai : .
= Calit sikit pada hujung berus gigi, jangan basahkan TBright, (pastikan berus dalam keadaan kering semasa calit) Kemudian gosok gigi seperti biasa. = Guna 2 atau 3 kali sehari.

Berapa lama boleh tahan : sebulan - 2 bulan * Kanak-kanak boleh pakai.

Buih lebih halus dari ubat gigi biasa dan kurang pedas.
Wassup 01137757787untuk maklumat lanjut.
#ivbright
#pemutihgigi
#ubatgigiherba

Dah gosok gigi hari ni? 😉
Cer tunjuk sikit gigi
Malu ek... Cuba guna #IVTBRIGHT.. Lepas guna sure tak malu dah nak senyum sambil tayang gigi.. #ivmist
#ivmistonline
#ubatgigiherba
#teamivmist #ivmistpelabagaiguna #1ivmist1keluarga

MOST RECENT

Ivtbright terbaik! . .
Hanya gosok gigi 3x sehari dah dapat gigi putih. Jom putihkan gigi dengan IVTBright. .
Wassap +6011 3558 5678 cepat utk dptkan harga diskaun.

Bukan biasa biasa punya!!! Putihkan gigi dengan ubat gigi herba... #ivbright ..
MURAH, MUDAH & SELAMAT..#gigiberkilat
.
Order.
Whatsapp📲010-9551339
Whatsapp📲010-9551339
Whatsapp📲010-9551339
.
#ivmistmujarab
#ivmist
#ivsoap
#ivkids
#ivmist_sabah
#ivtbright
#ubatgigiherba
#ubatgigiviral

Ivtbright terbaik! . .
Hanya gosok gigi 3x sehari dah dapat gigi putih. Jom putihkan gigi dengan IVTBright. .
Wassap +6011 3558 5678 cepat utk dptkan harga diskaun.

TESTIMONI PANAH2 NI.Nangis tengok gigi sis ni.Cantik sangat.Bersinar2.Hanya bermodalkan RM43 je termasuk postage,dpt gg sihat,putih & bersinar2😍😍😍 #IVTBRIGHT #UbatGigiHerba #ubatgigiviral
Berminat?Cecepat wssap sis k.012462 4329
.
Free COD area berdekatan.
.
#ivmistpelabagaiguna #1ivmist1keluarga #ivmistmujarab #aurainsta #instafollow #Nooqainey72📲 0124624329👉👉👉stokisivmist/ivkool/ivkids/ivsoap

TESTIMONI PANAH2 NI.Nangis tengok gigi sis ni.Cantik sangat.Bersinar2.Hanya bermodalkan RM43 je termasuk postage,dpt gg sihat,putih & bersinar2😍😍😍#IVTBRIGHT #UbatGigiHerba #ubatgigiviral
Berminat?Cecepat wssap sis k.0172812484
.
Free COD area berdekatan.
.
#ivmistpelabagaiguna #1ivmist1keluarga #ivmistmujarab #aurainsta #instafollow #haida0172812484

IV Bright Pemutih Gigi

Cara pakai :
= Calit sikit pada hujung berus gigi, jangan basahkan TBright, (pastikan berus dalam keadaan kering semasa calit) Kemudian gosok gigi seperti biasa. = Guna 2 atau 3 kali sehari.

Berapa lama boleh tahan : sebulan - 2 bulan * Kanak-kanak boleh pakai.

Buih lebih halus dari ubat gigi biasa dan kurang pedas.
untuk maklumat lanjut pm @
https://api.whatsapp.com/send?phone=601137757787&text=Boleh+bagi+details+ivbright

#ivbright
#pemutihgigi
#ubatgigiherba
#Codkawasantanjungkarang

Assalamualaikum.
Hujan dipagi jumaat yang penuh dengan keberkatan ini.
Moga sahabat semua sentiasa dibawah lindungannya. 👍BERHATI2 DIJALAN RAYA. Ingatlah orang yang TERSAYANG😍

💝TESTIMONI PENGGUNA💝

Assalamualaikum sahabat hebat💪

Didoakan semoga kita semua diberikan rezeki yang melimpah dan kesihatan yang baik serta sentiasa dibawah lindungannya.

AMIN.

7 SEBAB GIGI KUNING, BERKARAT
============================
.
1. Kerap Minum Kopi atau Teh.
2. Merokok
3. Faktor Umur
4. Makanan Tinggi Asid, etc: minuman ringan/soda dan gula-gula.
5. Keadaan Mulut Kering.
6. Pengambilan Fluorida Yang Berlebihan.
7. Faktor Keturunan .
.
"... Aduhaiiii.. Macam-macam produk pemutih dah cuba. Pergi scaling dah habis beratus ringgit tapi masalah datang semula..." 😣
.
.
Anda tak perlu risau lagi!! Sudah ramai yang mencuba dan menggunakan produk UBAT GIGI HERBA PEMUTIH; IV TBRIGHT serta mendapat manfaatnya.
Nak cuba? 📲 Wassap 0133941398
.
.
#ivtbright
#radanggusi
#plakgigi
#karanggigi
#ubatgigiherba
#pemutihgigi
#nafasbusuk
#nafasberbau
#gusiberdarah
#gusibernanah
#gusibengkak
#gigiberlubang
#gigikuning
#gigisensitif
#gigikarat
#perokoktegar
#pemutihgigicepat

😂Testimoni Pengguna😂

Semoga kesegaran milik kita

👉TESTIMONI PENGGUNA

Semoga kesegaran milik kita

Musim perayaan macam2 makan kan

Kacang terutamanya.. bagi yang ada gigi berlubang tu TOLONG jangan makan ye.

Kalau tak... nangis tepi bucu katil.

Alhamdulillah, Syukur nikmat😍

Assalamualaikum.. 🕌Salam 26 ramadan🕌

Bau Mulut org berpuasa ibarat bau kasturi disisi Allah

_
Bau sesama manusia faham-faham jer la. Nak-nak bau nafas perokok tegar dan yang ada masalah pada gigi contoh ada gigi berlubang atau resdung yang teruk.
_
Kena ada penjagaan bagi mengelak bau Mulut yg busuk di bulan puasa.
_
Ibadat yg baik tiada gangguan bau Mulut.
_

Nak jadi agen pun boleh. Untuk info lanjut jom whatsapp 0193069412
_
#ivtbright
#ubatgigiherba
#pemutihgigi
#masalahmulutberbau
#pewangimulut
#jomwangi
#produkbumiputera
#stokisdiperlukansegera
#agenwanted
#dropshipwanted
#terapiinstagram
#ubatgigiherbaajaib
#sazlina0193069412

Mempunyai gigi yang cantik menjadi idaman semua orang. .
.
Lebih berkeyakinan ketika bercakap dengan orang, bertemu klien sanak saudara jika dan sebagainya. .
.
Lebih-lebih lagi jika mempunyai sepasang gigi yang putih berseri. .
.
Semoga kesegaran milik kita😍

💝TESTIMONI PENGGUNA💝

Bila beli UBAT GIGI selalunya kita akan pilih:
✔ Jenama yang popular
✔ Harga yang berpatutan
Sebab apa???? Sebab yang ada jenama lebih ramai orang suka pakai. Bila harga berpatutan nak stock up bulan-bulan pun poket tak terasa.
.
Jenama memang popular TAPI pernah check tak apa isi kandungannya?? Mesra poket TAPI pakai bertahun-tahun dah. Memang efektif ke?? Agak-agaknya dalam masa #seminggu boleh tak:
🌱 Tanggalkan plak/karat yang dah lama melekat kat celah-celah gigi??
🌱 Mantain gigi putih & bersih walaupun hari-hari isap rokok, minum kopi/teh tu adalah wajib buat kita!??
🌱 Boleh gosok gigi happy-happy, takde dah gigi sensitif yang asyik buat gusi berdarah lagi??
🌱 Dan yang penting! Nafas segarrrrr je sepanjang hari??
.
Tak sure?? Hmmm..... 🤔 Apa kata kami kenalkan Ubat Gigi yang bukan saja boleh lakukan semuaaaa tu 👆👆👆👆 dan kandungan pulak diperbuat dari 💯BAHAN SEMULAJADI seperti:
☘ Cengkih
☘ Garam
☘ Kayu Manis
☘ Daun Pudina
☘ Streblus Asper (Daun Kesinai)
.
NANTI!! Nanti baca sampai habis dulu......! .
Ubat gigi ni boleh guna selama sebulan setengah tauuuu. Dahlah tu
🛡 Sesuai digunakan untuk seisi keluarga. Dari si kecik yang umur 3 tahun, Ibu mengandung, yang tua yang muda semua pun boleh!
🛡 Dan yang paling penting! Mendapat kelulusan KKM.
.
Tak perlu dah nak beli penyegar mulut. Tak perlu dah nak belanja extra untuk dapat GIGI YANG SIHAT, PUTIH dan BERSIH. Hanya perlu IV TBRIGHT. Itu sahaja!!
.
Apa tunggu lagi?? Mari pm dan dapatkan segera Ubat Gigi Pemutih Herba IV TBright yang terbukti berkesan dengan klik di sini:
.
Wassap 0193069412
.
Pssttt! Kami sedang buat PROMO ni. 50 terawal akan dapat harga yang memang berbaloi-baloi!!! Jangan ketinggalan. Jom dapatkan segera!!!!
.
#ivtbright #ubatgigipemutih #ubatgigiherba #ubatgigi
#sazlina0193069412

Most Popular Instagram Hashtags