[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#ubatgigigarambuluh

MOST RECENT

Kalau time ada ulser kat mulut dan sakit gigi, Liza tak pernah lupakan ubat gigi garam buluh ni.... Rupanya boleh guna jugak sebagai pelembap bibir sebabnyer ada gleserin sebagai agen pelembap terbaik... Mesti ada stock di rumah...sakit gigi takde warning2 dah... #ubatgigigarambuluh
#mencegahsakitgigi
#menyebuhkanulsermulut
#menyembuhkangusiberdarah

www.effatihah.com
.
MARINE TOOTHPASTE
.
🌀🌀🌀🌀🌀
.
KEBAIKAN DAN MANFAAT
.
💢Mencegah kaviti gigi.
💢Mencegah masalah gusi.
💢Mencegah pertumbuhan plak.
💢Menguatkan enamel gigi yang lemah.
💢Menanggalkan kotoran. #effatihah
💢Mencegah nafas berbau.
💢Mencegah kerosakan gigi.
💢Membunuh bakteria untuk mencegah kerosakan gigi. #effatihah
💢Sumber kaya dengan mineral penting untuk menyihatkan dan menguatkan gigi dan gusi.
💢Membantu menghapuskan radikal bebas yang berbahaya daripada merosakkan sel-sel gigi dan gusi. #effatihah
💢Menyembuhkan luka kecil gusi, ulser mulut dan gusi berdarah.
💢Menyegarkan nafas.
.
🌀🌀🌀🌀🌀
.
CARA PENGGUNAAN
.
🌀Calit sedikit pada berus gigi.
🌀Kemudian gosok keseluruhan gigi. #effatihah
.
🌀🌀🌀🌀🌀
.
Whatsapp dengan klik link di bawah:
🌺http://effatihah.wasap.my
- 010 776 0440
🌺http://effatihah1.wasap.my
- 012 939 9009
🌺http://effatihah2.wasap.my
- 010 504 5392
for order. Walk in at Effatihah Beauty Seksyen 7 Shah Alam Selangor
#effatihah
.
🌀🌀🌀🌀🌀
.
#marinetoothpaste#marinetoothpastemurah##marinetoothpasteborong#marinetoothpasteborongmurah#marinetoothpasteoriginal#effatihah#igkosmetikmurah#kosmetikmurahoriginal#kosmetikmurahmalaysia#kosmetikborongmalaysia#pemborongtermurah#pemborongkosmetikmurah#ubatgigigarambuluh#ubatgigigarambuluhmurah#ubatgigigarambuluhborong#ubatgigigarambuluhoriginal#marinesoap#sabunmarinemurah#sabunmarineborong

BAGIMANA BVSM BERFUNGSI?? bila kita dekat atau tidur bersama BVSM!!! Istimewa BVSM??
♥️KANDUNGAN KRISTAL GARAM LAUT DLM KOREA!!
♥️SUNTIKAN CAHAYA DHUHA yg tinggi FAR INFRA RED RAY (FIR)..cahaya ni mmg terkenal dgn khasiat rawatan luarbiasa....Allah banyak mention abt Dhuha dlm Al Quran.. so cahaya ni bukan biasa2!! So bila anda bersama atau dekat dgn BVSM...2 gelombang penting yg akan lakukan rawatan secara terapi gelombang/getaran (tanpa elektrik) - gel kristal garam dan gel cahaya dhuha..so resultnya!! 1. aura anda segera dipulihkan..kita boleh tunjukkan secara live demo aura anda pulih dalam sekejapan...secepat 10saat
~aura kita lemah..negative value cepat masuk
~aura kita lemah, lesu dan tidak berdaya
~aura kita lemah org tak suka kita
~aura kita lemah...kita biz man or woman energy sale nak masuk susah!!! 2. BAGAIMANA merawat dari hujung rambut samai kehujung kaki..segala jenis penyakit?? (dgn izinNYA)
~gelombang kristal garam akan mencari molekul air dalam badan
~molekul air yg sedia bergetar...akan mendapat energy xtra dari gelombang kristal garam BVSM menyebabkan molekul air bergetar dgn amplitud lebih besar dan dgn frekuensi yg lebih laju!!
~akibat getran molekul air yg laju...akhirnya ikatan molekul air terurai... dan pembebasan MOLEKUL OKSIGEN, HIDROGEN DAN TENAGA HABA dalam salur darah
~inilah sebab mengapa kalau duduk bersama BVSM anda akan berpeluh2 dan rasa hangat serta kadang2 terasa haus... dan yg biasa migrain atau lelah akan jauh lebih selesa... secepat malam pertama bersamanya...
~Detox session mula main peranan... so ni kena sabar sikit... jap jerrr
~salur darah anda akan clear dan lancar sbb kolestrol semua luruh!!
~akhirnya... metabolisma meningkat akibat sel yg rajin beranak bila sihat bersama Oksigen yg tinggi(renewal)..HORMON AKAN SEIMBANG!!..SO DGN IZINNYA...SEMUA PENYAKIT AKAN DIRAWAT!! 3. Energy atau gelombang garam... bertindak sangat efektif menghalau gangguan mistik dgn izinNYA...sbb kita bersama garam berkualiti
#bvsm #terapitidur #selimutajaib #minkaffe #mineralkaffe #sihat #diet
#biskutminkaffe #eziclean #ubatgigigarambuluh #instaselebriti #instaseleb #wanita #muslimah

www.effatihah.com
.
MARINE TOOTHPASTE
.
🌀🌀🌀🌀🌀
.
KEBAIKAN DAN MANFAAT
.
💢Mencegah kaviti gigi.
💢Mencegah masalah gusi.
💢Mencegah pertumbuhan plak.
💢Menguatkan enamel gigi yang lemah.
💢Menanggalkan kotoran. #effatihah
💢Mencegah nafas berbau.
💢Mencegah kerosakan gigi.
💢Membunuh bakteria untuk mencegah kerosakan gigi. #effatihah
💢Sumber kaya dengan mineral penting untuk menyihatkan dan menguatkan gigi dan gusi.
💢Membantu menghapuskan radikal bebas yang berbahaya daripada merosakkan sel-sel gigi dan gusi. #effatihah
💢Menyembuhkan luka kecil gusi, ulser mulut dan gusi berdarah.
💢Menyegarkan nafas.
.
🌀🌀🌀🌀🌀
.
CARA PENGGUNAAN
.
🌀Calit sedikit pada berus gigi.
🌀Kemudian gosok keseluruhan gigi. #effatihah
.
🌀🌀🌀🌀🌀
.
Whatsapp dengan klik link di bawah:
🌺http://effatihah.wasap.my
- 010 776 0440
🌺http://effatihah1.wasap.my
- 012 939 9009
🌺http://effatihah2.wasap.my
- 010 504 5392
for order. Walk in at Effatihah Beauty Seksyen 7 Shah Alam Selangor
#effatihah
.
🌀🌀🌀🌀🌀
.
#marinetoothpaste#marinetoothpastemurah##marinetoothpasteborong#marinetoothpasteborongmurah#marinetoothpasteoriginal#effatihah#igkosmetikmurah#kosmetikmurahoriginal#kosmetikmurahmalaysia#kosmetikborongmalaysia#pemborongtermurah#pemborongkosmetikmurah#ubatgigigarambuluh#ubatgigigarambuluhmurah#ubatgigigarambuluhborong#ubatgigigarambuluhoriginal#marinesoap#sabunmarinemurah#sabunmarineborong

www.effatihah.com
.
MARINE TOOTHPASTE
.
🌀🌀🌀🌀🌀
.
KEBAIKAN DAN MANFAAT
.
💢Mencegah kaviti gigi.
💢Mencegah masalah gusi.
💢Mencegah pertumbuhan plak.
💢Menguatkan enamel gigi yang lemah.
💢Menanggalkan kotoran. #effatihah
💢Mencegah nafas berbau.
💢Mencegah kerosakan gigi.
💢Membunuh bakteria untuk mencegah kerosakan gigi. #effatihah
💢Sumber kaya dengan mineral penting untuk menyihatkan dan menguatkan gigi dan gusi.
💢Membantu menghapuskan radikal bebas yang berbahaya daripada merosakkan sel-sel gigi dan gusi. #effatihah
💢Menyembuhkan luka kecil gusi, ulser mulut dan gusi berdarah.
💢Menyegarkan nafas.
.
🌀🌀🌀🌀🌀
.
CARA PENGGUNAAN
.
🌀Calit sedikit pada berus gigi.
🌀Kemudian gosok keseluruhan gigi. #effatihah
.
🌀🌀🌀🌀🌀
.
Whatsapp dengan klik link di bawah:
🌺http://effatihah.wasap.my
- 010 776 0440
🌺http://effatihah1.wasap.my
- 012 939 9009
🌺http://effatihah2.wasap.my
- 010 504 5392
for order. Walk in at Effatihah Beauty Seksyen 7 Shah Alam Selangor
#effatihah
.
🌀🌀🌀🌀🌀
.
#marinetoothpaste#marinetoothpastemurah##marinetoothpasteborong#marinetoothpasteborongmurah#marinetoothpasteoriginal#effatihah#igkosmetikmurah#kosmetikmurahoriginal#kosmetikmurahmalaysia#kosmetikborongmalaysia#pemborongtermurah#pemborongkosmetikmurah#ubatgigigarambuluh#ubatgigigarambuluhmurah#ubatgigigarambuluhborong#ubatgigigarambuluhoriginal#marinesoap#sabunmarinemurah#sabunmarineborong

Satu-satunya Ubat gigi yang mengandungi Garam Buluh
👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻 Bagusnye ubat gigi BERGARAM ni kepada :
⭐️Masalah bau mulut
⭐️Ulser mulut
⭐️Gusi berdarah
⭐️Gigi berlubang
⭐️Gigi berkarat/berkaries
⭐️Gigi kuning
⭐️Gusi busuk
⭐️Gigi sensitif
⭐️Sakit gigi

RAMUAN EKSKLUSIF:
✿ Garam Buluh
♡ Sumber kaya dengan mineral penting untuk menyihatkan gigi dan gusi.
♡ Membantu menyembuhkan luka kecil gusi, gusi berdarah dan ulser mulut. ✿ Xylitol ♡ Menguatkan enamel gigi dan mencegah kerosakan gigi.
♡ Membantu memperbaiki kerosakan gigi. ✿ Pheno-SFETM (Ekstrak Teh Pu-erh)
♡ Menghapuskan radikal bebas yang berbahaya daripada merosakkan sel-sel
gigi dan gusi [Anti-Penuaan].
♡ Membantu membaiki dan memperbaharui sel-sel. ✿ Gliserin
♡ Pelembap yang terbaik.

Menarik kan😍
Berminat❓
📲 Whatsapp http://mamainabiz.wasap.my
🚗 Cod area Batu Gajah, Medan Gopeng, Greentown Ipoh, Gunung Rapat, Station 18

#ubatgigi #ubatgigigarambuluh #garambuluh #garam #marineessence #sayajual #sayapakai #sayajualmurah

perokok ❗❗❗
..habis tanggal plak gigi
uiii....senang sgt tak payah pi klinik cuci gigi...
harga pn berpatutan...
...RM22 untuk 100gm
gosok2 ..tenyeh2 je ari ari...
....nafas segar, gigi bersih l 👇👇
http://www.wasap.my/60192072032
#ubatgigigarambuluh
#MarineEssenceSeries
#AgenSelayang
#norlieishak

www.effatihah.com
.
MARINE TOOTHPASTE
.
🌀🌀🌀🌀🌀
.
KEBAIKAN DAN MANFAAT
.
💢Mencegah kaviti gigi.
💢Mencegah masalah gusi.
💢Mencegah pertumbuhan plak.
💢Menguatkan enamel gigi yang lemah.
💢Menanggalkan kotoran. #effatihah
💢Mencegah nafas berbau.
💢Mencegah kerosakan gigi.
💢Membunuh bakteria untuk mencegah kerosakan gigi. #effatihah
💢Sumber kaya dengan mineral penting untuk menyihatkan dan menguatkan gigi dan gusi.
💢Membantu menghapuskan radikal bebas yang berbahaya daripada merosakkan sel-sel gigi dan gusi. #effatihah
💢Menyembuhkan luka kecil gusi, ulser mulut dan gusi berdarah.
💢Menyegarkan nafas.
.
🌀🌀🌀🌀🌀
.
CARA PENGGUNAAN
.
🌀Calit sedikit pada berus gigi.
🌀Kemudian gosok keseluruhan gigi. #effatihah
.
🌀🌀🌀🌀🌀
.
Whatsapp dengan klik link di bawah:
🌺http://effatihah.wasap.my
- 010 776 0440
🌺http://effatihah1.wasap.my
- 012 939 9009
🌺http://effatihah2.wasap.my
- 010 504 5392
for order. Walk in at Effatihah Beauty Seksyen 7 Shah Alam Selangor
#effatihah
.
🌀🌀🌀🌀🌀
.
#marinetoothpaste#marinetoothpastemurah##marinetoothpasteborong#marinetoothpasteborongmurah#marinetoothpasteoriginal#effatihah#igkosmetikmurah#kosmetikmurahoriginal#kosmetikmurahmalaysia#kosmetikborongmalaysia#pemborongtermurah#pemborongkosmetikmurah#ubatgigigarambuluh#ubatgigigarambuluhmurah#ubatgigigarambuluhborong#ubatgigigarambuluhoriginal#marinesoap#sabunmarinemurah#sabunmarineborong

Muzakkir perati ibu buat iklan ubat gigi 😁& lipstick 💄🤣🤣
Berminat nak dapatkan keduanya? Direct pm me ok 😉
#ubatgigigarambuluh
#lotdcozumaSensualTouch
#sayagunasayajual

Alhamdulillah 💞
Masuk order marine essence toothpaste ☺️
Jom siapa nak selit order ❤️
#marineessence #marineessencetoothpaste #ubatgigi #ubatgigimarineessence #ubatgigimarineessenceoriginal #ubatgigigarambuluh #putihgigi #nocavaties #gigisihat

Ubat Gigi Marine Essence 💕
.
RAMUAN EKSKLUSIF:

1) Garam Buluh
🌷 Sumber kaya dengan mineral penting untuk menyihatkan gigi dan gusi.
🌷 Membantu menyembuhkan luka kecil gusi, gusi berdarah dan ulser mulut.
.
2) Xylitol 🌷 Menguatkan enamel gigi dan mencegah kerosakan gigi.
🌷 Membantu memperbaiki kerosakan gigi.
.
3) Pheno-SFETM (Ekstrak Teh Pu-erh)
🌷 Menghapuskan radikal bebas yang berbahaya daripada merosakkan sel-sel
gigi dan gusi [Anti-Penuaan].
🌷 Membantu membaiki dan memperbaharui sel-sel.
.
4) Gliserin
🌷 Pelembap yang terbaik.
.
😘 Tanpa Gula
😘 Tanpa Fluorida
😘 Anti-Bakteria
😘 Mengandungi Garam Buluh
😘 Mineral Yang Bermanfaat
😘 Anti Oksidan Yang Hebat
😘 Antiseptik Semulajadi
😘 Kurang buih
😘 Tidak pedas
😘 Mengandungi Xylitol & pheno-SFE
😘 Rasa Segar Daun Pudina Yang Berpanjangan
.
HARGA : RM22 (exc. postage)
.
WA 📲 www.wasap.my/60183284059 - SHARA now to purchase!
.
#TeamShara
#marineessence #garambuluh #ubatgigi #ubatgigimarineessence #ubatgigigarambuluh
#ubatgigigarambuluhmurah
#ubatgigiputih
#ubatgigikaranggigi #ubatgigisensitif

www.effatihah.com
.
MARINE TOOTHPASTE
.
🌀🌀🌀🌀🌀
.
KEBAIKAN DAN MANFAAT
.
💢Mencegah kaviti gigi.
💢Mencegah masalah gusi.
💢Mencegah pertumbuhan plak.
💢Menguatkan enamel gigi yang lemah.
💢Menanggalkan kotoran. #effatihah
💢Mencegah nafas berbau.
💢Mencegah kerosakan gigi.
💢Membunuh bakteria untuk mencegah kerosakan gigi. #effatihah
💢Sumber kaya dengan mineral penting untuk menyihatkan dan menguatkan gigi dan gusi.
💢Membantu menghapuskan radikal bebas yang berbahaya daripada merosakkan sel-sel gigi dan gusi. #effatihah
💢Menyembuhkan luka kecil gusi, ulser mulut dan gusi berdarah.
💢Menyegarkan nafas.
.
🌀🌀🌀🌀🌀
.
CARA PENGGUNAAN
.
🌀Calit sedikit pada berus gigi.
🌀Kemudian gosok keseluruhan gigi. #effatihah
.
🌀🌀🌀🌀🌀
.
Whatsapp dengan klik link di bawah:
🌺http://effatihah.wasap.my
- 010 776 0440
🌺http://effatihah1.wasap.my
- 012 939 9009
🌺http://effatihah2.wasap.my
- 010 504 5392
for order. Walk in at Effatihah Beauty Seksyen 7 Shah Alam Selangor
#effatihah
.
🌀🌀🌀🌀🌀
.
#marinetoothpaste#marinetoothpastemurah##marinetoothpasteborong#marinetoothpasteborongmurah#marinetoothpasteoriginal#effatihah#igkosmetikmurah#kosmetikmurahoriginal#kosmetikmurahmalaysia#kosmetikborongmalaysia#pemborongtermurah#pemborongkosmetikmurah#ubatgigigarambuluh#ubatgigigarambuluhmurah#ubatgigigarambuluhborong#ubatgigigarambuluhoriginal#marinesoap#sabunmarinemurah#sabunmarineborong

www.effatihah.com
.
MARINE TOOTHPASTE
.
🌀🌀🌀🌀🌀
.
KEBAIKAN DAN MANFAAT
.
💢Mencegah kaviti gigi.
💢Mencegah masalah gusi.
💢Mencegah pertumbuhan plak.
💢Menguatkan enamel gigi yang lemah.
💢Menanggalkan kotoran. #effatihah
💢Mencegah nafas berbau.
💢Mencegah kerosakan gigi.
💢Membunuh bakteria untuk mencegah kerosakan gigi. #effatihah
💢Sumber kaya dengan mineral penting untuk menyihatkan dan menguatkan gigi dan gusi.
💢Membantu menghapuskan radikal bebas yang berbahaya daripada merosakkan sel-sel gigi dan gusi. #effatihah
💢Menyembuhkan luka kecil gusi, ulser mulut dan gusi berdarah.
💢Menyegarkan nafas.
.
🌀🌀🌀🌀🌀
.
CARA PENGGUNAAN
.
🌀Calit sedikit pada berus gigi.
🌀Kemudian gosok keseluruhan gigi. #effatihah
.
🌀🌀🌀🌀🌀
.
Whatsapp dengan klik link di bawah:
🌺http://effatihah.wasap.my
- 010 776 0440
🌺http://effatihah1.wasap.my
- 012 939 9009
🌺http://effatihah2.wasap.my
- 010 504 5392
for order. Walk in at Effatihah Beauty Seksyen 7 Shah Alam Selangor
#effatihah
.
🌀🌀🌀🌀🌀
.
#marinetoothpaste#marinetoothpastemurah##marinetoothpasteborong#marinetoothpasteborongmurah#marinetoothpasteoriginal#effatihah#igkosmetikmurah#kosmetikmurahoriginal#kosmetikmurahmalaysia#kosmetikborongmalaysia#pemborongtermurah#pemborongkosmetikmurah#ubatgigigarambuluh#ubatgigigarambuluhmurah#ubatgigigarambuluhborong#ubatgigigarambuluhoriginal#marinesoap#sabunmarinemurah#sabunmarineborong

GIGI GERAHAM TAK SAKIT LAGI❗❗❗
kredit : Nur Jannah Juritah
Puashati betul customer lepas guna toothpaste ME
mau tak nyer...
sebelum ni kerap sakit gigi geraham..da tak tahan sakit tu dia telan ler pain killer... korg pun tau kan...x elok mkn pain killer tu slalu..boleh merosakkan organ dalaman.. lepas guna ME toothpaste ni terus ok..
mmg best guna toothpaste ni...tahan lama plak tu...
Blh pm/Wa Lynn jika berminat..
📲📲018 7924927

#Ubatgigigarambuluh
#projekSTG
#CatsChampions
#Fantasticteam40ksebulan

ubat gigi ni gi mana2 akk mesti bawa...x bawa kalu, rasa mcm x berus gigi 😚
#UbatGigiGaramBuluh
#MarineEssenceToothpaste
#TheMagicOfParttime
#KakdibAgenStokis

UBAT GIGI GARAM BULUH UNTUK IBU MENGANDUNG..♥️ Sejak disahkan hamil, saya tak boleh langsung gosok gigi sebab rasa loya dan tak tahan dengan kandungan pudina dalam ubat gigi biasa. Tetapi Alhamdulillah sejak berubah kepada #ubatgigigarambuluh dah kurang rasa mual. Segalanya berubah sekelip mata. 
Yang paling best, ubat gigi marine essence ni:
♡ tanpa fluorida
♡ tanpa gula
♡ mengandungi garam buluh
♡ anti bakteria
♡ kurang buih
♡ tidak pedas
♡ mengandungi Xylitol & pheno-SFE

Saya guna, saya jual. Harga mampu milik pasti puas hati!! Berminat Nak cuba, jom wasap husna👇👇
http://www.wasap.my/+601111448835

#ubatgigimarineessence #setME #ubatgusiberdarah #produkhot

It's So Soo Easy...Gosok Gigi Je Pun.

Karang gigi tanggal....wow!!!!.. mcm x
percaya....ni lh realiti testimoni kami...mslh mulut lain:.Ulser,sakit gigi,gigi kuning ,gusi bengkak,nafas berbau......jom Wassap eila....In Sha Allah masalah anda dpt di atasi... #ubatgigigarambuluh
#jomjdahlibizmudah
#agentdiperlukan

Most Popular Instagram Hashtags