[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#ubatgigigarambuluh

5824 posts

TOP POSTS

SET SPA MARINE ESSENCE

Cantik kan warna set marine essence ni...
Mcm2 fungsi... Yg penting bebas bahan kimia.. Dan mmg bkesan dan tbaik.. 💟 ubat gigi ( dicampur dgn garam buluh)
✅Berkesan utk membuka plak gigi
✅ myihatkan mulut
✅ mencegah/mgawal kerosakan gigi
✅ btidak membunuh kuman ✅ sangat sesuai utk org yg selalu sakit gigi

Sabun marine essence
✅ merawat mcm2 pyakit kulit (panau/kurap/gatal2, elergic- ezema)
✅badan berbau
✅ sesuai utk semua jenis kulit tmasuk sebagai pencuci muka ✅bebas bahan kimia

Shampoo
✅ melembut✅melembap✅merawat ✅ tidak perlu perapi

Info lanjut.......Pm/wassap
Shah
0177484345

#sabunmarineessence
#ipoh
#ubatgigigarambuluh

Doktor cakap gigi adik cantik!
Adik suke gosok gigi..
Tapi hanya guna ubat gigi garam buluh. Ubat gigi lain tak best katanya.
Terbaik la dik. Memang geng mama!
#ubatgigigarambuluh #MarineEssence #SayaGunaSayaShareSayaJual

Musim sekarang ni banyak dapat daging korban..bila masak daging semua sedap2..😋😋
Tapi bila makan..ada yg terselit celah gigi.adoi kena pulak gigi yg tengah sakit tu..
Sakit dan ngilu sangat susah pulak bila nk makan.
Senang jer nak hilangkan masalah ngilu sakit gigi yg dah longgar tu..
Gosok jer dengan ubat gigi garam buluh dapat membantu legakan ngilu dan sakit gigi.
Rasa masin ubat gigi bertindak sbg antibiotik pembunuh kuman yg mnyebabkan sakit gigi.

www.wasap.my/60174262686
#ubatgigigarambuluh
#pemutihgigi
#Topleadercircle
#PBAnglesutara

Special nya kat kampung ni la dia, fresh dari pokok, petik je bila nak makan 😉.
.
Anak-anak pun suka buah-buahan tempatan kampung tok 😄, si qaireen siap cop semua satu pokok adik punya 😅.
.
Harini ada pengeposan #ubatgigigarambuluh dan #Femininewash sape nak join postage harini boleh SPM ibu yer.
#EjenDiperlukan
#DaftarRM50jer

25 kotak #ubatgigigarambuluh hasil closing #SuperbAugust telah selamat disampaikan oleh ina azri semalam.Alhamdulillah..semua sudah bertuan.Mendapat permintaan tinggi bila dapat selesaikan masalah dalam mulut seperti ULSER,SAKIT GIGI,GUSI BENGKAK/BERDARAH,MULUT BERBAU dll.

Bersusun koala🐭 dari AUSTRALIA sebagai fighter sale 1k sebulan.Terima kasih Ina atas ingatannya😍

Biz Online | Modal RM 50
#themagicofparttime
#2GAJIsebulan
#projekSTG

Alhamdulillah ubat gigi garam buluh sentiasa mendapat permintaan👏👏👏 Mulut gusi gigi sihat dengan Marine essence toothpaste😁

Esok kita COD ye👌

#cgnurMMG_0195684509 #marineessenceseries #ubatgigigarambuluh #syguna #syjual

Selain rezeki matahari terik semula.Awan hitam berarak pergi.Castermer mai sapa akk yg acah2 sibuk belek jemuran asam keping.Hope hari ni panasnlah ke ptg
Kopi ada ...
Alhamdulillah castermer tetap cr kopi & grab sekali ubat gigi
.
#sayajual
#minkaffe
#ubatgigigarambuluh
#rezekitaksalahalamat

🌿SET MANDIAN MARINE ESSENCE🌿

Mandian serba hijau! Set ini mengandungi garam buluh. Tu yg jadikan set ni lebih istimewa💗💗💗 🌿🌿 Shampoo 🌿🌿 merawat kelemumur, sebagai perapi rambut, merawat kulit kepala, merawat rambut gugur, masalah Kutu, menghilangkan stress! 🌿🌿Body Wash 🌿🌿
membasmi kuman punca gatal2 badan, menyegarkañ selain bau yang harum... 🌿🌿Beauty Bar 🌿🌿
membasmi kuman, merawat eczema, kudis, kurap, panau dll, hitam dicelah2 ketiak dan pelipat, boleh juga dijadikan facial wash, merawat jerawat di muka dan badan, menghilangkan parut dan jeragat,memberi kesegaran sepanjang hari. 🌿🌿Toothpaste 🌿🌿
merawat masalah gigi, gigi kuning dan kerak hitam. Merawat ulser, memberi nafas Segar.

Nak oder boleh je...
wasap.my/60103354978 Lynn
Dealer Shom

#shampoogarambuluh
#bodywashgarambuluh
#sabungarambuluh
#ubatgigigarambuluh

Gusi berdarah..??
Bau mulut..?? Memang masalah..
Takkan nak guna sampai 2 jenis ubat gigi lak kan.. Dengan ubat gigi #marineEssence..masalah mulut gigi dan gusi dapat diatasi..
Alhamdulillah.. #gigisihatsenyummemikat
#UbatGigiGaramBuluh
#ubatgigiMarineEssence

MOST RECENT

Hi uolss.. petang petang kat car wash sambil menunggu, belek belek terpikat dengan ayat ni.. Setuju dengan ayat ni, peluang yang lalu jgn dipersiakan.. mana tahu peluang tu yang akan merubah hidup ke arah yang lebih baik kan.. kita ikhtiar rezeki Allah yang bagi.. jadi jangan risau

Oklah uolss Selamat petang.. giliran menunggu dah tamat 😂😂 #bioeverplus
#garambuluh
#ubatgigigarambuluh
#sakitgigi
#kulitberparut
#kulitkepalagatal
#shampooorganik
#minyakrambut
#shampoosantan
#myleaskincaremalaysia
#cmdmurah
#mervescosmetic
#rayahaji
#merdeka57
#joyrevfa
#errafazira
#sitinordiana
#bandarkinrara
#shahalam
#klang
#agentrm50je
#terapiinstagram
#ajimaura

Salam Maal Hijrah 1439H 🍀🍀🍀
Semoga tahun baru ini terus diberi keberkatan baik dari segi amalan dan pekerjaan kita... Hijrah itu perlukan pengorbanan
Hijrah ekonomi diri keluarga sangat2 dituntut... alhamdulillah terus berazam💖

Alhamdulillah.. petang ni..selesai dapatkan hot item.. order dari customer juga agent2... agent bagitau stok ubat gigi garam buluh dah habis.. eziclean pun sama.. garlic nak lagi... ni CN dah ready stoknya.. Alhamdulillah.. syukur kepada pemberi rezeki... bila hati ikhlas memberi inshaAllah lebih dari itu kita akan terima... indahnya bila berada dalam jemaah bisness...yakin dan terus yakin kepadaNya.

Berniaga sambil berjasa pasti ada keberkatannya... READY STOK👇👇👇
#eziclean
#ubatgigigarambuluh
#minkaffe
#garlictablet
#sabunmarineessence
#selangor
#kualaselangor
#pmg #projekmbk
#shom

Kepada customer yg nak roger2 je.. Cikgu Normah
📲🌹
www.wasap.my/60174063463

" Kalau rambut gugur ' jangan Lupa shampoo #ME 😍 " kalau muka jerawat ' jangan lupa sabun #ME😍 " kalau badan gatal ' jangan lupa shower #ME😍 " kalau gusi sensitif ' jangan lupa ubat gigi #ME😍

# Harus lah. ! Semua #ME!
# Hebat # Berkesan # Menakjubkan

# Tak pecaya ? Cubalah!!! # pasti terpikat 😍

# kalau nak Cuba ' cepat-cepat pm/wa
019 7240795 *SET A*
*1 BEAUTY BAR (trial)
*1 BODY WASH
*1 SYAMPOO
*1 TOOTHPASTE

NORMAL PRICE INC. POST
RM148 SM RM152 SS

PROMO INC.POST
RM133 SM RM137 SS

MEMBERSHIP INC. POST
RM123 SM RM127 SS
+ REGISTER : RM50 ------------------------
*SET B*
*1 BEAUTY BAR (trial)
*1 SYAMPOO
*1 TOOTHPASTE

NORMAL PRICE INC. POST
RM108 SM RM112 SS

PROMO INC.POST
RM100 SM RM104 SS

MEMBERSHIP INC. POST
RM91 SM RM95 SS
+ REGISTER : RM50 ------------------------
*SET C*
*1 BODY WASH
*1 SYAMPOO
*1 TOOTHPASTE

NORMAL PRICE INC. POST
RM108 SM RM112 SS

PROMO INC.POST
RM98 SM RM102 SS

MEMBERSHIP INC. POST
RM88 SM RM93 SS
+ REGISTER : RM50

IG : @marineessence_bamboosalt
FBPAGE :marine essence bamboo salt
FB : farha farhazmi azfar

TESTIMONIALS
#marineessencecatalogue

#wassap0197240795
#farhafarhazmiazfar
#marineessencecatalogue
#syjual #sabungarambuluh #setspa #ubatgigi #ubatgigigarambuluh #toothpaste #syampoogarambuluh #sabunkecantikan #bodywash #marineessenceoriginal #marineessencebamboosalt #marineessencemurah

Ada masalah #gigiberdarah ? #ubatgigigarambuluh boleh bantu 💪

Ada masalah #kelemumur #kutu #syampugarambuluh kan ada😘

Anak2 ada masalah #ezcema #sabunhijau #beautybar ME boleh tolong💕

Jom dapatkan 1 set dengan harga kasih sayang💝

wasap umi 0167614748

#garambuluhpasirtumbuh #garambuluhtelipot #garambuluhkotabharu

Gusi berdarah..??
Bau mulut..?? Memang masalah..
Takkan nak guna sampai 2 jenis ubat gigi lak kan.. Dengan ubat gigi #marineEssence..masalah mulut gigi dan gusi dapat diatasi..
Alhamdulillah.. #gigisihatsenyummemikat
#UbatGigiGaramBuluh
#ubatgigiMarineEssence

Pernah dengar tak PEMUTIH GIGI HERBA IVTBRIGHT?
.
#IVTBright ialah Ubat Gigi Pemutih Herba yang berfungsi untuk:
.
🌱 Meninggalkan plak/karat
.
🌱 Membuang kesan kuning akibat rokok, kopi & teh
.
🌱 Meredakan gigi sensitif
.
🌱 Mengurangkan nafas berbau
.
🌱 Mengelakkan air liur rosak
.
🌱 Meredakan simptom radang gusi & skurvi (pendarahan pada gusi)
.
Jom putihkan gigi..klik dibawah
Wasap K Eni 0126842052

#IVTbright #ivtbright #ubatgigi #ubatgigipemutih #ubatgigiherba #ubatgigisemulajadi
#pemutihgigiluluskkm
#pemutihgigimurah
#ubatgigigarambuluh
#ivtbrightcodkl

Ubat Gigi Garam Buluh Redakan Sakit Gigi dan Gusi Berdarah...!! Feedback drpd customer saya sendiri.
Masa duduk dalam wad lepas operation, giginya sakit sangat. Panggil nurse sbb nk minta panadol utk tahan sakit, tp nurse x bagi sbb x bole bg apa2 ubat tanpa kebenaran doktor. Sbb dh sakit sgt dia pegi gosok gigi guna ubat gigi garam buluh marine essence, dlm 10 minit dah hilang sakit gigi. Doktor dtg juga bawa ubat tahan sakit tp dia x perlu ambil dah sbb dah hilang sakitnya.

Katanya lagi, dulu masa floss gigi gusi dia akan berdarah. Sekarang tidak lagi.

Alhamdulillah. Syukur sgt bila customer dpt manfaat yg baik drpd produk.
Yang ada masalah gigi atau gusi tu boleh cuba berikhtiar dgn ubat gigi garam buluh ni.
Hubungi Lynn utk maklumat lanjut.
📲📲018 7924927

Biz online|Modal Rm50
#ProjekStg
#CatsChampions
#FantasticTeam40Ksebulan
#Ubatgigigarambuluh

Sharing is caring...
Banyak kebaikan produk berasaskan #GaramBuluh ni...Jom cuba👍👍
#KarangGigi
#GigiKuning
#UbatGigiGaramBuluh
#MasalahGigi
#UlserMulut
#KakBee📲0135186900
#MulutBerbau

TESTIMONI - PEROKOK TEGAR
_
Saya perokok tegar. Saya dah guna. Memang terbaik ubat gigi #ivtbright ni.
_
Paling saya suka, warna gigi saya semakin putih dan bersinar. Plak yang menyakitkan itu semakin menipis. Ada yang tertanggal bro. Cam tak caye.
_
Saya memang rekemen la ivtbright pada uols ni. Tak perlu risau,
_
Ada SIJIL PENGIKTIRAFAN :
✔️ KKM
✔️ GMP

_
Produk BUMIPUTERA. Sah KKM dan GMP

_
Berminat :
HUBUNGI 📲 0133801718
_
#ivtbright #ubatgigi
#ubatgigigarambuluh
#nafasberbau #nafasbusuk
#gigirosak #gigiberlubang #masalahmulutberbau
#gusibernanah

Nafas berbau ?? Malu untuk berkomunikasi dengan orang ramai ???😱😱... Jangan risau ,😇 ubat gigi garam buluh ada untuk menyelesaikan masalah anda, ia mampu untuk memutihkan gigi , menguatkan gigi anda dan menyelesaikan masalah anda 💪🏻... Jom try ... Whatsapp ke no ini sekarang 01137828798
#gigiputih #gigibersih #ubatgigigarambuluh #ubatgigigarambuluh❗❗

Kesemua produk Alhaddad Marketing harga murah2 jer dan mampu milik, even budak2 sekolah pun boleh beli tau. Dan produk paling murah sekali ofcourse lah #ubatgiginazif .

Ubat gigi nih tiada kandungan fluorida mahupun campuran serbuk tulang. Ianya halalan toyyiban dan selamat digunakan. Ubat gigi nih tak pedas, so kanak2 pun boleh guna .

#alhaddadmarketing #InfoAlhaddadMarketing #alhaddad4all #ubatgigi #ubatgigitanpafluorida #ubatgigihalal #ubatgigimuslim #ubatgigigarambuluh #ubatgigiberkomisen #gigikuat #gigisihat #putihkangigi #gusisihat #produkmuslim #halal #komisen #produkberkomisen #produkhotselling

Petang ni topup sikit barang..
Sape berminat boleh wasap sis ye.
#ezicleanlaundry
#ezicleantoiletandfloorcleaner
#Minkaffepower
#Shampoogarambuluh
#Feminine
#ubatgigigarambuluh
www.wasap.my/60174262686

#topleadersCircle
#Pbangelsutara

[ KHASIAT GARAM ]
_
Antara khasiat garam yang ramai orang tidak tahu.
_
GARAM dapat memutihkan gigi yang kuning serta menyihatkan gusi yang sakit akibat pertumbuhan plak pada gigi dan gusi berdarah.
_
Selain itu juga mengurangkan kesakitan pada gigi berlubang.

_
IvTBright 💯 daripada herba semulajadi.
_
#ivtbright
#ubatgigiherba
#ubatgigigarambuluh
#gigicantik
#gusiberdarah
#gusibernanah
#gusibengkak
#gigiberlubang
#gigikuning
#masalahmulutberbau
#pewangimulut
#terapiinstagram
#upm
#ukm
#uitm
#kuis
#ump
#uiagombak
#dropshipwanted
#sabahan
#perakian
#kajang
#bangi
#produklakukeras

Dah takda lagi gusi bengkak.Konsisten guna #UbatGigiGaramBuluh dah mangatasi masalah gusi bengkak.bukan tu saja masalah ngilu gigi ulser pon dah takda lagi.selamat juga untuk sikecil yang baru nak belajar gosok gigi.
http://Wasap.my/60177500390
#UbatGigiMe
#ReadyStok
#Projek100k_Stgma

Kalo dah berkesan..
Mesti org war2 kan betul x.. Testimoni pengguna ubat gigi Marine Essence..
Satu family guna..
Alhamdulillah... #gigisihatsenyummemikat
#UbatGigiGaramBuluh
#ubatgigiMarineEssence
#formulabizmudah

Most Popular Instagram Hashtags