#ubatgigigarambuluh

5587 posts

TOP POSTS

Assalamualaikum
Selamat petang

Alhamdulillah....hari ni sis daftar new RK dengan restock barang sikit2😁

#UbatGigiGaramBuluh
#JtxGoldOil
#BbPlus

SET SPA MARINE ESSENCE

Cantik kan warna set marine essence ni...
Mcm2 fungsi... Yg penting bebas bahan kimia.. Dan mmg bkesan dan tbaik.. 💟 ubat gigi ( dicampur dgn garam buluh)
✅Berkesan utk membuka plak gigi
✅ myihatkan mulut
✅ mencegah/mgawal kerosakan gigi
✅ btidak membunuh kuman ✅ sangat sesuai utk org yg selalu sakit gigi

Sabun marine essence
✅ merawat mcm2 pyakit kulit (panau/kurap/gatal2, elergic- ezema)
✅badan berbau
✅ sesuai utk semua jenis kulit tmasuk sebagai pencuci muka ✅bebas bahan kimia

Shampoo
✅ melembut✅melembap✅merawat ✅ tidak perlu perapi

Info lanjut.......Pm/wassap
Shah
0177484345

#sabunmarineessence
#ipoh
#ubatgigigarambuluh

Ubat gigi garam buluh memang sesuai untuk gigi kuning akibat merokok pun boleh putih balik. Ulser dalam mulut. Gigi berlubang ngilu trkena ais.nafas lebih segar sepanjang hari.
Mcm mna nk dapat ubat gigi garam buluh ni boleh pm sy.. www.wasap.my/0174262686/ubatgigigarambuluh

#Ubatgigigarambuluh
#Topleadercirle
#PBAnglesutara

Ubat gigi yang sangat famous. Sebab, Ubat Gigi Marine Essence ini sangat sesuai untuk yang ada masalah gigi sensitif. No more rasa ngilu2.
The best part, ia adalah HALAL, dan sesuai juga untuk kanak2.
#topleaderscircle
#PBAngels
#UBatGigiMarineEssence
#UBatGigiGaramBuluh

"Beza sangat guna ubat gigi ni tau, mulut tak bau, karang gigi pun dah kurang, ulser pun dah jarang jadi." Bukan Ieda yang kata tau, alhamdulillah bila dapat feedback dari custmer.
Jom sapa belum cuba mesti kena cuba, baru boleh kata okey ker tak #ubatgigigarambuluh

#projek100k
#gengmagnetrezeki

ha.. petang2 ni buat apa tu??
kiki.. akk tgh memerun sampah kat klinik ni ha... biasa lah.. ptg2 gini le nak memerun.. patien dah kurangkan.. lg brapa jam je lagi klinik nak ttp dah.. sambil bersandar ni ha melepaskan lelah di perdu pokok teduh yg entah apa le nama nya ni.. tiba2 teringat kisah beberapa hr lalu.. ada le hamba allah yg x nak le nama nya di sebut.. ok.. akk hormati lah permintaan beliau.. dia ni pm akk.. nak beli #ubatgigigarambuluh ni ha.. ala... nama btl nye #MarineEssenceToothpaste.

kalau slh eja jgn mrh tau.. hahha.. alah.. x jauh.. area kg akk ni jgk ha..
maka... lps hbs keje tu, aku pon pi le cod ubat gigi viral ni.. katanya dia mmg x leh putus ubat gigi garam buluh ni... tu yg balik kg ni kehabisan le pulok... huru hara katanya.. tetiba teringat le pulok kat kwn akk dr zamn sek smpi le lani si Nor Shida.. dia pon lbh krg mcm tu jgk le.. kalau tgh mlm pon pernah akk menghanto ke rumahnye.. maaf ye shida.. tertag ko lah pulak.. hahah... lau x soka untag lah ye.. uhuk..haha.. k.. sambung balik cerita td..
tup2 pi tgk2 kat fb, nampak le iklan akk.. tu yg dia pm.. ptg tu akk sampai je rumah dia, mcm biasa le.. akk sampai je rumah yg nk di cod tu, akk pon bg le salam.

x lama pastu ada le makcik ni keluor.. "cari sape nak?"tanya makcik tu.. akk pon sebut le.. nama ank dia yg pm nak ubat gigi viral ni.. x lama pastu, lps makcik tu pggl, keluar le anak dia tu.. nampak je muka akk, terkejut beso dia.. "eh... bukan ke akk tukang kebun kat klinik tu????"
tanya dia x menyempat2.. besor terjengil biji mata dia.. "ha.. ialah.. nape? kot ye pon salam dulu.. selamat hari raya... " jwb aku tersenyum sambil menghulurkan salam.. dia lantas menyambut salam ku "la.... nape lain bebeno kak..?? x sangka nya .. kat fb kita tgk akk lain.. " ujarnya sambil keadaannya masih terpinga2.. x yah nak terkejut sgt le dik.. ni le hasil jual ubat gigi viral, kopi viral ni ha.. tu le yg jd berubahnye tu... ko pon boleh... alah.. mula2 guna dulu, jatuh cinta nnt jd le mcm akk.. kan.. x sangka bleh jd income bulanan pulok.. lps tu kami terus je sambung cit cat..cot!😅😀 ha.. ada ke yg nak tahu jgk ke best an dan kemantopan produk kami di STG ni???? sam

😢😢😢😢😢😢
Aduh sakitnya ...nk mkn apa-apa pn susah sakit hnya diri sndiri saja yg tau ... BENGKAK GUSI -😢😢😢sakitnya ..mcm mn nk bg lega nie???? 💊💊nk mkn ubat tahan sakit ..sat ja lega lps tu sakit blik

JANGAN RISAU -mai sini cheq nk bgtau nie gunalah UBAT GIGI GARAM BULUH Ia brkesan sakit2 trtentu 👇👇
✔BENGKAK GUSI
✔GUSI BERDARAH
✔MULUT BERBAU
Lepas anda guna UBAT GIGI GARAM BULUH ini
Yg sakit 😢 akan bertukar 😂😂😂😂😂 Bestkn UBAT GIGI GARAM BULUH 😂😂😂😂 Mcm mn nk dapatkan UBAT GIGI GARAM BULUH 👇👇 http://www.wasap.my/60175623092

Harga mampu milik RM22
#topleaderscricle
#PBAngels
#PBAngelsUtara
#ubatgigigarambuluh

.
Dah cuba MARINE ESSENCE TOOTHPASTE?😱😱
.
Ada banyak kelebihan ubat gigi ni tau...sesuai untuk:
👄gusi bengkak / berdarah
👄gigi kuning /berlubang
👄kaviti
👄nafas berbau ( alamakkk)
👄plak gigi
👄karang gigi
👄sensitif
👄ulser mulut
.
Ramai dah cakap...menjadi,alhamdulillah..ape2 citer..boleh wasap saya.. (husna :0199786013)...nak risik jadi ejen pon boleh..😱😊
🐥DAFTAR HANYA RM50 DAN ANDA AKAN DIBIMBING 100%...DARI A - Z..👏👏
.
#ubatgigistgma #stgma #ubatgigigarambuluh

Layan almond london sambil layan2 pm customer. Sambil wsup suami suruh COD #ubatgigiGaramBuluh. Almaklum ler, isteri masih bercuti di kampung😅

Walau dimana berada kedai online tetap buka. Nak barang2 pm jer😉

#SayaUsahawanStgma
#projek100k

MOST RECENT

Assalamualaikum
Selamat petang

Alhamdulillah....hari ni sis daftar new RK dengan restock barang sikit2😁

#UbatGigiGaramBuluh
#JtxGoldOil
#BbPlus

SET MARINE ESSENCE boleh merawat masalah kulit, rambut dan gigi. 👍
.
Antara testimoni yg berjaya sembuh asbab penggunaan SET MARINE ESSENCE secara konsisten.
.
Jom pakat2 cuba !
Whatsapp 0124586685 utk info lanjut 😘
.
#projectstg #setmarineessence #sabunmarine #syampoogarambuluh #ubatgigigarambuluh #sabunbadangarambuluh #jomsihat #jomcantik

TAK MENYESAL GUNA SET MARINE ESSENCE NI 😍
.
Gabungan produk mandian MARINE ESSENCE memang terjamin selamat. Tanpa bahan kimia dan terbukti keberkesanannya
.
💋 SABUN MARINE ESSENCE
Untuk jerawat, jeragat n panau, kulit eczema ,gatal2, jerawat belakang badan dan resdung. Nak putihkan bahagian2 gelap dileher, ketiak, pelipat peha pon boleh
.
💋 BOBY WASH MARINE ESSENCE
Yang lebih suka memakai sabun mandian bentuk cecair boleh cuba. Melembutkan kulit & tidak mengeringkan. Sesuai untuk pelbagai masalah kulit
.
💋 SYAMPOO MERINE ESSENCE
Sesuai untuk gatal2 kulit kepala, kelemumur, jerawat di kepala, masalah kutu rambut hilang, rambut gugur dan bercabang
.
💋 UBAT GIGI MARINE ESSENCE
Memutihkan gigi, merawat ulser mulut, merawat & mencegah gigi berkarat & gusi berdarah, nafas lebih segar dan nyaman
.
Jom dapatkan segera set marine essence ni. Anda pasti suka. Pm/wsp 0124586685 😉
.
#projectstg #setmarineessence #sabunmarine #syampoogarambuluh #ubatgigigarambuluh #sabunbadangarambuluh #jomsihat #jomcantik

Ubat gigi garam buluh memang sesuai untuk gigi kuning akibat merokok pun boleh putih balik. Ulser dalam mulut. Gigi berlubang ngilu trkena ais.nafas lebih segar sepanjang hari.
Mcm mna nk dapat ubat gigi garam buluh ni boleh pm sy.. www.wasap.my/0174262686/ubatgigigarambuluh

#Ubatgigigarambuluh
#Topleadercirle
#PBAnglesutara

Alhamdulillah..😍
semalam setengah jam sebelum fly..pulun jawab pm wasap yg bertingkek2..
Alhamdulillah tq Allah..harini pos inshaallah.. Biz Online | Modal RM50
#farhafarhazmiazfar
#marineessencecatalogue
#syjual #sabungarambuluh #setspa #ubatgigi #ubatgigigarambuluh #toothpaste #syampoogarambuluh #sabunkecantikan #bodywash #marineessenceoriginal #marineessencebamboosalt #marineessencemurah
#ProjekSTG
#2GAJIsebulan
#CATchampions

Segarkan nafas dengan UBAT GIGI GARAM BULUH

Harga asal RM22
PROMOSI RM20 sahaja! Jom grab sekarang😍

Bagusnye ubat gigi BERGARAM ni kepada :
☆ Masalah bau mulut
☆ Ulser mulut
☆ Gusi berdarah
☆ Gigi berlubang
☆ Gigi berkarat/berkaries
☆ Gigi kuning
☆ Gusi busuk
☆ Gigi sensitif
☆ Sakit gigi

Wassap klik jer 👉👉www.wasap.my/6671698

#ubatgigigarambuluh #ubatgigi #murah #murahmurah #berbaloi #freeCOD #bangi #bandarkajang #bandarbarubangi #online #onlineshop #onlineseller #trust #trustedseller #ejendiperlukan

PROMOSI PROMOSI PROMOSI
Sempena Birthday kak ju harini.. Kak ju berbesar hati nak buat promosi kat kengkawan yg berminat nak cuba Set Marine ni... Cuma RM 100 utk 3 item...postage dah FREE..ha cpt2...
PM kak ju laju2...
TODAY ONLY.. UNTIL 12 mlm ni shj.. #Projekstg #Themagicofpartime
#CATchampions
#syampumarineessence
#bodywashmarineessence
#ubatgigigarambuluh

Kredit to : Sis Yatie 😭DERITA ULSER MULUT SETIAP BULAN BERAKHIR😀

Assalamualaikum wbt sahabat-sahabat semua. Di kalangan kita pasti ada pernah kena ulser di mulut, sakit sangat-sangatkan dan rasa tidak selesa, betul tak?? Tu lah yang Tie alami seketika dulu, pedihnya waktu nak makan, sehingga sampai naik ke kepala sakitnya, hampir setiap bulan Tie hadapi situasi ini.

Ulser ini berlaku tidak menentu tempatnya, kadang-kadang di gusi, di bibir dan di lidah pun ada tau!!!sakitnya tidak dapat digambarkan, rasa amat tidak selesa, perasaan nak marah pun ada, disebabkan sakit sangat Tie tidak boleh kawal emosi, denyutan itu hingga ke kepala, dan paling fobia bila waktu nak makan, kena pulak masakan pedas-pedas, tak pedas mana nak sedapkan, ku derita jua demi mu ulser hihihi.

Macam-macam dah Tie ikhtiar beli ubat dekat farmasi, ianya dapat bertahan hanya seketika sahaja, ke klinik pun Tie rujuk, namun jawapan tetap sama on and off, sakit ulser ni ambil masa sampai seminggu untuk sembuh, Tie ikhtiar juga letak garam, wau!!!jangan ceritalah pedihnya sampai keluar air mata. Itu lah deritanya Tie hadapi sakitnya ulser ini.

Alhamdulillah sejak menjadi Agen product #SahajidahHaiO dan pengguna setia #ubatgigigarambuluh ini segala mak nenek ulser di mulut sudah baik sepenuhnya. Gigi pun jadi kuat dan gusi tidak berdarah lagi. Emmm Gigi pun dah tentu jadi putih berseri-seri.

Alhamdulillah asbab menggunakan #ubatgigigarambuluh derita ulser mulut Tie sudah berakhir hingga kini. Terima kasih Allah dipertemukan #ubatgigigarambuluh. Untuk sahabat-sahabat di luar sana, ada masalah seperti Tie alami ini, cuba dan rawatlah menggunakan #ubatgigigarambuluh pasti kekawan tidak menyesal malah rasa bersyukur ada penawarnya sakit ulser ini.

#ubatgigigarambuluh
#agendiperlukan

COD=LEKIR,MANJUNG,SITIAWAN
AGEN DIPERLUKAN SELURUH NEGARA 📲013-9738132

Settle Postage #hotproduct utk customers BP di Selangor & Kelantan.
1 botol #syampumarineessence
3 bars #SabunMarineEssence
300 bj #Maharani
Selesai postage trs COD
2 kilo #ezicleanlaundry
2 tiup #ubatgigigarambuluh
Gandakan lagi Ya Allah.. This is Real Biz|Real Income
#projekSTG #FALCONempire #FALCON150KSEBULAN #CATchampions
#CATgiKOREAmainsalji #2GAJIsebulan #dreamdrivenbusiness #letsuccessmakesthenoise
#lifeofONLINEPRENUER #iAMteacherbussinessonline

Ubat Gigi Marine Essence ikhtiar utk Ulser mulut. .
Masalah mulut berbau.
Gigi sensitif.
.
Whatsapp 0106652737.
#ProjekSTG #RockStarEmpire #BalqisFighters #MisikuFezah #ubatgigi #ubatgigimarineessence #ubatgigiherba #ubatgigigarambuluh #ubatgigiberubat

Ubat Gigi Garam Buluh ~Sumber kaya dengan mineral penting utk menyihatkan gigi dan gusi.. Ubat Gigi Garam Buluh adalah PELEMBAB yg terbaik
# tanpa gula
# tanpa flourida
# anti bakteria
# rasa segar dgn pudina yg berpanjangan

ANTARA KEBAIKANNYA
- Mencegah kaviti gigi
- Mencegah masalah gusi
- Mencegah pertumbuham plak
- Menguatkan enamel gg yg lemah

merawat masalah :

# Membasmi bakteria dlm mulut
# Karang gigi
# Ulser
# Gigi kuning
# Gusi berdarah
# Nafas berbau.

whatsapp 011 1532 9769 sekarang!!! #mulutberbau #nafasberbau #gigicantik #nafassegar #masalahgigi #masalahmulutberbau #gigikuning #gusiberdarah #ulser #gigiputih #produkkesihatan #produkkesihatanmurah #halal #ubatgigigarambuluh #ubatgigi #produkhalal #produkhaio

Haii selamat pagii..
Dah gosok gigi ke tu?? Jom try ubat gigi garam buluh ni memang best...nafas lebih segar lebih lama.
Sakit gusi atau gigi berlubang pun boleh gosok sbb xngilu atau sakit.. Mana yg abam tu suka hisap rokok gigi dh makin mnguning pun boleh putih balik tau x 😄😄😄 Beli sekotak tentu xkan kecewakan. .tau...😘😘 Boleh pm akak
www.whatsaap.my/0174262686/ubatgigi

#ubatgigigarambuluh
#topleadercircle
#PBAnglesutara

Dah buntu dengan masalah ni? 📛MULUT BERBAU
📛️ULSER DALAM MULUT
📛️GUSI BERDARAH
📛GUSI BENGKAK
📛️KERAP SAKIT GIGI
📛️GIGI BERPLAK
📛GIGI BERKARANG
📛GIGI SENSITIF
📛GIGI KUNING

Jom ikhtiar dengan #ubatgigigarambuluh. Sangat bermanfaat merawat gigi, gusi & mulut.. ✅Mampu milik & jimat 👍👍
✅Sesuai untuk kanak2 & ibu mengandung

Boleh terus www.wasap.my/60193424700/ubatgigigarambuluh

#Pengedar1Malaysiadiperlukan
#SayaUsahawanSTGMA
#GengMagnetRezeki #mulutbau #sakitgigi #ulser #karanggigi #gigisensitif #gigikuning #gusiberdarah #gusibengkak #sayajual #ubatgigimarineessence

🔴⚪⚫UBAT GIGI MARINE ESSENCE⚫⚪🔴 Ubat gigi Marine Essence ini tanpa Fluorida, sesuai untuk sesi keluarga...
Tua👵...Muda👧..kanak-kanak👦 di bawah 6 tahun juga boleh menggunakan Ubat Gigi Marine Essence ini.
Telan Ubat Gigi ini pun tak bahaya sebab...ia tanpa bahan kimia.. Bagi sesiapa yang mengalami masalah gigi😫😫😫 contohnya...
✔Gusi berdarah setiap kali bersugi/memberus gigi😞
✔Plak gigi akibat merokok😨
✔ Gigi terasa nyilu semasa memakan ais skrim😱
✔Sakit gigi😢
✔ Mulut berbau😷
✔ Gigi kuning yang melampau😬
✔ Gigi berlubang😦

Jommmm....masanya anda menukarkan ubat gigi biasa ke Ubat Gigi Ajaib ini,Ubat Gigi Marine Essence yang sangat hebat dan terlajak laku ni.

Jangan malu jangan segan😉...
Jangan ragu-ragu..
Ubat Gigi Marine Essence ini mampu merawat.Jadi BERTUKARLAH sekarang.

Whatsapp sekarang
019-5413374
Pembelian 2 unit free postage.

#UbatGigiGaramBuluh
#SenyumSelaluMMC
#Projek100k

Ubat gigi yang sangat famous. Sebab, Ubat Gigi Marine Essence ini sangat sesuai untuk yang ada masalah gigi sensitif. No more rasa ngilu2.
The best part, ia adalah HALAL, dan sesuai juga untuk kanak2.
#topleaderscircle
#PBAngels
#UBatGigiMarineEssence
#UBatGigiGaramBuluh

MENGAPA GARLIC TABLET PILIHAN TERBAIK UNTUK KEMPISKAN PERUT?

1. Hanya 4 biji sehari
2. Diperbuat daripada pati Bawang Putih yang bermutu tinggi.
3. Tiada Bau Bawang Putih & Rasa Pedas
4. Membantu mengeluarkan angin dalam badan / melawaskan sistem penghadaman
5. Tidak mendatangkan kepedihan kepada mukosa gastrik serta mudah diserap oleh usus kecil.

KEBAIKAN GARLIC TABLET

1. Membantu menurunkan kandungan lemak darah dan kolesterol darah, mencegah penyakit kardiovaskular dan arteriosklerosis.

2. Menghalang pembekuan darah untuk mencegah berlakunya trombosis.

3. Membantu dalam fungsi penghadaman dan membuka selera, melegakan perut kembung dan ulser peptik.

4. Membasmi kuman dan keradangan serta mencegah jangkitan penyakit.

5. Membantu menyelaras gula darah dalam badan.

6. Menggalakkan peredaran darah dan metabolisme.

Jangan ragu ragu 😊😊
#dm
#wassap0192632633
#minkaffe #minkaffee #setpkp #setkempisperut #mineralkaffe #lipstickcozuma #cozuma #tabletgarlic #garlictablethaio #padbioseleza #padbio #herbamaharani #herbamaharaniterbaik #cccreamcozuma #cozumacccream #setmarineessence #marineessencebeautybar #marineessence #ubatgigimarine #ubatgigigarambuluh #ubatgigime #shampoome #mandianme #mandianmarineessence #sayajual #kesihatan #garlictablet #letschanteqwithaiensbeauty

Pernah tak sahabat fb ajar ni bangun dari tidur terasa sakit gigi/gusi?
Macam mana nak bagi hilang sakit ni?
Kalau dulu-dulu ajr biasa dengar orang letak/berkumur dengan air garam.
Rasa macam rajin sangat kan mata mamai-mamai nak pergi dapur amek garam.
Ajar letak ubat gigi garam buluh je, lepas gosok gigi, letak sikit dekat gigi/gusi yang sakit tu, tak lama tu beransur baik.

#UbatGigiGaramBuluh
#CaraRawatGusiBengkak

Most Popular Instagram Hashtags