[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#ubatgigi

9836 posts

TOP POSTS

Berminat untuk perkhidmatan body guard atau bridesmaid di hari persandingan anda?? Boleh layari www.mulut_ubatgigi/taktahanbau.com.tutupmulut 🤣 #kite2aje #ubatgigi #wings 🙌🏻

Lambreta chap #ubatgigi ....
Cukup sesuai buat #koleksi ...
Sebenaqnya
#kiwikasut tuuuuu

Alhamdulillah done shooting. Thank you so much @_makeitsmile. Want to know what's happening? Then follow @_makeitsmile Stay tuned semua 😘🌷 make it smile 😁☺️
.
.
#Repost @_makeitsmile with @repostapp
・・・
The actor Marc is in action for our social media video virals.
Stay tune.
#mismistoothpaste
#toothpaste
#makeitsmile
#ubatgigi

Misi mencari #ubatgigi. Tiga kali dah aku punya survey. #poketkosong mana mau cari...

#MarineEssence NewProduct
Ahaiiii, sebelum ni ada #BodyWash #HairShmpoo #UbatGigi #SabunIjo..Ni pulak ada lagi BARU 😘😘😘..Serius tak zabarrrr awien nak guna!!!!

SET MANDIAN MARINE ESSENCE BODY SYAMPU, SABUN HIJAU, SYAMPU & UBAT GIGI MMNG TERBAIK..... Rangkaian Set Marine Essence❤ SET HIJAU YANG MENYEGARKAN!!! 💚 #sabunME 👉 menyelesaikan kulit sensitif dan menghilangkan jeragat, jerawat dan HILANGKAN parut kesan radang eczema .. 💚 #ubatgigi 👉 menghilangkan rasa ngilu ketika minum minuman yang panas dan sejuk, merawat ulser mulut, mnghilangkn nafas berbau, merawat gusi berdarah serta memutihkan gigi.. 💚 #shampooME 👉 menghilangkan kegatalan kulit kepala serta mengurangkan keguguran rambut, srta sgt berkesan mnghapuskn kutu di kepala.. 💚 #bodywashME 👉 menyegarkan badan sepanjang hari dengan wangian yang mengharumkan, sama fungsi dgn sabun hijau, cuma diadun dlm bentuk cairan... JOM... SY PERKENALKN SYAMPU HEBAT GARAM BULUH@ESSENCE MARINE Anda ada masalah seperti ini :- ✅kulit kepala berminyak ✅Rambut gugur ✅Kelemumur ✅Rambut kusut Saya ada penyelesaian nya.. ♥MARINE ESSENCE SHAMPOO♥ ● Menjadikan rambut sihat dan bersinar ● Mencegah serangan bakteria ● Merawat kelemumur ● Melindungi akar rambut ●. Menggalakkan pertumbuhan rambut ●. Melambatkan penuaan kulit kepala ● Mengurangkan minyak pada kulit kepala Jom bertukar ke shampoo marine essence.. pasti anda tak rugi.. Cepat2 Pm @ whatsapp saya:- 019-795 8803

Perokok ni gigi pasti nampak kusam, kekadang kuning pati tembakau..kesan rokok..
.
huduh weh nampak..
.
sembang lebat tak nak alah.. tp gigi berkarat..
.
meh guna ivtbright.. baru best nak sembang sembang
.
whatsapps 0179811908
.
#ivbright #ubatgigi #ubatputihgigi

Haa, yg ni baru betul2 iklan #ubatgigi.
Ubat gigi #nuskin ni mmg terbukti dpt putihkan gigi tau. Nak putih kena la try 😬. Nak DM ok👌. Produk bagus kena la invest sikit ye dak? • removes stains, whitening, brigthening and polishing teeth for a radiant smile.
• provides a long lasting fresh, clean mouth while aiding in prevention of dental cavities.
• no harmful chemical
#ap24 #whiteningfluoridetoothpaste

Alhamdulillah ubat gigi dari forever living.. belum cuba belum tahu.. Meh cuba meh

MOST RECENT

PEN PEMUTIH GIGI BRIGHT WHITE BY RZN BEAUTY
🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼
Harga RM24 (Postage💌RM7 SM/RM10 SS)
DM/Whatsapp kami di :
📲017-907 9990
📲017-907 9990
📲010-512 0990
📲010-512 0990
📲 http://bit.ly/TekanUntukWhatsapp
🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼
KEBAIKAN
💥Ramuan berasaskan tumbuhan tiada lemak haiwan!!
💥Kesan dapat dilihat seawal 1 minggu penggunaan!!
💥Kulit cantik!! Senyum cantik!! Makin cantik lagi.
#Ellsyabeauty
🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼
CARA PENGGUNAAN
➡️Buka penutup atas yang ada berus
➡️Putar bahagian bawah sampai gel naik ke berus (perlahan-lahan)
➡️Sapukan berus pada gigi sambil senyum dan biarkan 30 saat untuk kering
➡️Selepas 60 saat tutup mulut dan boleh buat kerja macam biasa
➡️Jangan makan dan minum dalam tempoh 30 minit
➡️Selepas 30 minit, kumur-kumur dan boleh makan dan minum.
#Ellsyabeauty
🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼
#PENPEMUTIHGIGI #gigiputih
#PENPEMUTIHGIGIMURAH #GIGI #cantik
#SENYUMANBERCAHAYA #putihkangigi
#caraputihkangigi #igkosmetikmurah #ubatgigi
#penpemutihgigiborong
#penpemutihgigimurah
#penpemutihgigioriginal
#penpemutihgigioriginalmurah
#igkosmetikmurah #igshopmalaysia #igkosmetik #sayajualkosmetik
🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼

PEN PEMUTIH GIGI BRIGHT WHITE BY RZN BEAUTY
🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼
Harga RM24 (Postage💌RM7 SM/RM10 SS)
DM/Whatsapp kami di :
📲017-907 9990
📲017-907 9990
📲010-512 0990
📲010-512 0990
📲 http://bit.ly/TekanUntukWhatsapp
🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼
KEBAIKAN
💥Ramuan berasaskan tumbuhan tiada lemak haiwan!!
💥Kesan dapat dilihat seawal 1 minggu penggunaan!!
💥Kulit cantik!! Senyum cantik!! Makin cantik lagi.
#Ellsyabeauty
🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼
CARA PENGGUNAAN
➡️Buka penutup atas yang ada berus
➡️Putar bahagian bawah sampai gel naik ke berus (perlahan-lahan)
➡️Sapukan berus pada gigi sambil senyum dan biarkan 30 saat untuk kering
➡️Selepas 60 saat tutup mulut dan boleh buat kerja macam biasa
➡️Jangan makan dan minum dalam tempoh 30 minit
➡️Selepas 30 minit, kumur-kumur dan boleh makan dan minum.
#Ellsyabeauty
🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼
#PENPEMUTIHGIGI #gigiputih
#PENPEMUTIHGIGIMURAH #GIGI #cantik
#SENYUMANBERCAHAYA #putihkangigi
#caraputihkangigi #igkosmetikmurah #ubatgigi
#penpemutihgigiborong
#penpemutihgigimurah
#penpemutihgigioriginal
#penpemutihgigioriginalmurah
#igkosmetikmurah #igshopmalaysia #igkosmetik #sayajualkosmetik
🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼

Apa itu #IVtBright

#IVBright ialah Ubat Gigi Pemutih Herba yang berfungsi untuk: 🌱 Menanggalkan plak/karat
🌱 Membuang kesan kuning akibat rokok, kopi & teh
🌱 Meredakan gigi sensitif
🌱 Mengurangkan nafas berbau
🌱 Mengelakkan air liur rosak
🌱 Meredakan simptom radang gusi & skurvi (pendarahan pada gusi)

#IVBright #ivtbright #ubatgigi #ubatgigipemutih #ubatgigiherba #ubatgigisemulajadi
#eusahawan
#surirumah
#terapiinstagram
#gigikuning
#rokok #bazaaronline
#bantingbaru #Stokisivmistbanting
#stokisbanting
#ivmistteamrahimah
#ivbeautyrai
#Wassap0132568818
#sayajualofflinedanonline
#Majidee #uitmpasirgudang
#kolejmarabanting
#kolejkomunitibanting
#ikbndusuntua
#ikbnbanting

Masalah karang gigi bukan satu masalah yang boleh diannggap biasa-biasa tau!
.
Kalau karang sikit bolehlah nak sorok-sorok.
.
Tapi kalau karang dah mula menebal, mulut uolls mesti berbau dan paling tak selamat karang boleh rosakkan gigi.
.
#IVTBright
#pemutihgigi
#ubatgigiherba
#pemutihgigicepat
#ubatgigi
#produkviral
#ivbeauty
#IVMIst

Pernah dengar tak PEMUTIH GIGI HERBA IVTBRIGHT?
.
#IVTBright ialah Ubat Gigi Pemutih Herba yang berfungsi untuk:
.
🌱 Meninggalkan plak/karat
.
🌱 Membuang kesan kuning akibat rokok, kopi & teh
.
🌱 Meredakan gigi sensitif
.
🌱 Mengurangkan nafas berbau
.
🌱 Mengelakkan air liur rosak
.
🌱 Meredakan simptom radang gusi & skurvi (pendarahan pada gusi)
.
Jom putihkan gigi.. whatsapp 📲 0132568818

Ivbright Rm 35 postage Rm 7

#IVTbright #ivtbright
#ivbright
#ubatgigi #ubatgigipemutih #ubatgigiherba #ubatgigisemulajadi
#surirumah #eusahawan
#sayajual #sayajualonline
#barubelajarinstagram
#sayajualofflinedanonline
#bazaaronline
#rokok #uitmpasirgudang
#uthmjohor #uitmshahalam
#ikbnbanting #kolejmarabanting
#kolejkomunitibanting
#Majidee
#Ivmistteamrahimah
#stokisbanting
#Stokisivmistbanting
#Wassap0132568818
#ivbeautyrai

🌸💕✨Turbo Carbon Teeth Polish RM28 (💌RM7 SM/RM10 SS)💕✨🌸
DM/Whatsapp/Telegram kami di 📲016-9720303 #ezatybeaute
🌸💕✨
Kelebihan Turbo Carbon Teeth Polish
🍬100% Tidak Mengandungi Bahan Kimia
🍬Melindungi Gusi dari Jangkitan Bakteria
🍬Meneutralkan Masalah Nafas Berbau
🍬Memutihkan Gigi Secara Semulajadi
🍬Menghilangkan Karat dan Plak Gigi
🍬Menstabilkan PH Dalam Mulut
🍬100% Bahan Semulajadi
🍬Mencegah Masalah Kaviti
🍬Menguatkan Gigi
🍬Berkesan Pantas
🍬Selamat
🍬Halal
🌸💕✨
Cara Penggunaan Turbo Carbon Teeth Polish
🍬Basahkan Berus Gigi Anda dan celup Pada Turbo Carbon Powder. Kemudian Berus Gigi Anda Seperti Biasa.
🌸💕✨
DM/Whatsapp/Telegram kami di 📲016-9720303 #turbocarbon #ezatybeaute #turbocarbonteethpolish #turbocarbonteeth #teethpolishturbocarbon #carbonteethpolish #pengilatgigikarbon #sayajualcarbonteethpolish #sayajualturbocarboteethpolish #carbonteethpolishmurah #teethpolishmurah #teethpolishoriginal #teethpolishmurahoriginal #turbocarbonmurah #turbocarbonoriginal #turbocarbonteethpolishmurah #turbocarbonteethpolishoriginal #gigiputih #ubatgigi #pengilatgigi

Korang! Dah try belum #ivtbright ni? Kenapa belum lagi? Jom tengok 3 sebab kenapa korang kena ada.
.
1. JIMAT - 25 gram tahan 45 hari. Korang just spend RM0.933 setiap hari utk gigi putih.

2. MUDAH - hanya gosok 2 kali sehari. 5 hari korang nmpak kesan. Senang bawak ke ofis atau travel.

3. SELESA - dah try ivtbright korang kompon x guna yg lain dah. 2 hari rasa mulut serasi jee.
.
Harga SM : RM42
Harga SS : RM46
Termasuk postage
.

Order 013-4342659 .
#pemutihgigicepat
#pemutihgigiherbal
#ubatgigi
#ubatgigiherba
#gigicantik
#karanggigi

Semalam mkn tak hinggat dunia.. sampai meleleh air liur tido smlam.
.
Ambil 1 minit utk bersihkan mulut dari bau2 tak menyenangkan.
.
Ready? Nk masuk kerja pula😆
.
#ivtbright
#pemutihgigimurah
#pemutihgigi
#pemutih
#pemutihgigiherbal
#ubatgigi
#ubatgigiherba
#gigicantik
#gigibersih
#gigiberlubang
#gigikuning
#karanggigi
#gigikuning

UBAT GIGI HERBA - IV BRIGHT
Highly Recommended 🌟🌟🌟🌟🌟 🔰Meninggalkan plak/karat
🔰Membuang kesan kuning akibat rokok, kopi & teh.
🔰Meredakan gigi sensitif.
🔰Mengurangkan nafas berbau.
🔰Mengelakkan air liur rosak.
🔰Meredakan simptom radang gusi & skurvi (pendarahan pada gusi)
.
✔Lulus KKM - NOT170203517K ✔💯Bahan Semulajadi 🔰Cengkih
🔰Kayu manis
🔰Garam
🔰Pudina
🔰Streblus Asper
.
Cara Penggunaan; 🔰Calit sedikit ubat gigi guna jari. 🔰Letak pada berus gigi. 🔰Gosok gigi macam biasa. 🔰Bilas bersih
🔰Pakai 2 kali sehari
.
💵 Harga asal RM45.90 💰Harga Promosi RM35 shj

Whatsapp 018 7878726
.
#ivmist #gigi #gigihadid #teethwhitener #ivbright #IVKids #ivsoap #IVKool #ivmistkl #teethwhiteningmalaysia #promosi #igseller #ubatgigi #ubatgigiherbaivtbright
#assalamualaikum
#waalaikumsalam #ubatgigiherba #bazarpaknil #bazar #segar #herba #sayabantu #ivmistmurah #ivbeauty #sakitgigi

Ready Stocks Uolls 😘😘
.
Ubat gg yang PUTIHKAN gg tanpa bahan penghakis..
Putih Semulajadi..
Gosok gg 2x sehari..
Dah PUTIH GG KOME 😚😚
Serius tak rugi cuba..
TAHAN LAMA 2-4 BULAN penggunaan 😘😘
.
Esok ada postage 😳😳
If berminat boleh la wassup sis😘😘
.
#ap24murah #ap24whitening #ap24 #ap24whiteningflouridetoothpaste #ap24whiteningfluoridetoothpaste #ap24whiteningtoothpaste #ap24malaysia #gigiputih #gigiputihbersih #ubatgigi #pemutihgigi

Anda menghadapi masalah GIGI seperti berikut??? 🚫 GIGI KUNING akibat tabiat meminum Teh/Kopi serta merokok.
🚫 MULUT BERBAU kerana sisa makanan yang terlekat pada gigi akibat diet seharian anda.
🚫 PLAK/KARAT kerana asid pada gigi.
🚫 Masalah GIGI SENSITIF serta GUSI BERDARAH yang menyakitkan.
.
"... Aduhaiiii.. Macam-macam produk pemutih dah cuba. Pergi scaling dah habis beratus ringgit tapi masalah datang semula..." 😣
.
=================================================
.
Anda tak perlu risau lagi!! Sudah ramai yang mencuba dan menggunakan produk UBAT GIGI HERBA PEMUTIH; IV TBRIGHT serta mendapat manfaatnya. Mengapa??
.
Kerana ianya diadun 💯 dari BAHAN-BAHAN SEMULAJADI TANPA PENGAWET seperti: ☘ Cengkih
☘ Kayu Manis
☘ Garam
☘ Pudina
☘ Kesinai (Streblus Asper)
.
🤔 TAHUKAH ANDA?? Mengapa CENGKIH digunakan sebagai bahan utama? Kerana..
✔ Cengkih bersifat antiseptik semulajadi ✔ Membantu mengurangkan bendasing tanpa menghakis gigi
✔ Serta dapat membersihkan gigi dengan sempurna
.
=================================================
✔ Mendapat kelulusan KKM (NOT 170203517K), Ubat Gigi ini selamat dan boleh digunakan seisi keluarga.
.
✔ Cara nak guna??? Mudah saja. Calitkan IV TBright pada berus gigi dan gosok sepeti biasa. Amalkan 2@3 kali sehari untuk kesan yang menakjubkan!!
.
Jadilah pengguna yang bijak dengan bertukar kepada UBAT GIGI HERBA PEMUTIH IVTBRIGHT sekarang! Jangan tunggu lagi. Jom cuba!!
.
📲 012-539 1875
.
#IVTBright #IVBright #ubatgigi #ubatgigipemutih #ubatgigiherba #ubatgigisemulajadi #ivmist #sayajual #sayasuka #instashop

Perokok ni gigi pasti nampak kusam, kekadang kuning pati tembakau..kesan rokok..
.
huduh weh nampak..
.
sembang lebat tak nak alah.. tp gigi berkarat..
.
meh guna ivtbright.. baru best nak sembang sembang
.
whatsapps 0179811908
.
#ivbright #ubatgigi #ubatputihgigi

NAFAS SEGAR 12 JAM DENGAN IV TBRIGHT
.

Cara Penggunaan:
.
💠Calit skit pada hujung berus gigi, jangan basahkan TBright, (pastikan berus dalam keadaan kering semasa calit)
💠Berus gigi seperti biasa.
💠Amalkan 2 @ 3 kali sehari untuk kesan yang terbaik.
.
Berapa lama boleh tahan: sebulan ke dua bulan
.
Kanak-kanak boleh pakai.
.
Buih lebih halus dari ubat gigi biasa dan kurang manis.
.
👉Berat 25g
.
=============================
PERTANYAAN/ PEMBELIAN:
.
Whatsapp 📲011 31200415
Boleh tekan link whatsapp di profile untuk lebih mudah dan pantas
========================
.
.
#ubatgigi #pemutihgigi #pemutihgigisemulajadi
#ivtbright #testimoniivtbright #teethwhitening #plakgigi #gigikuning #karanggigijadibersih #smoker #sakitgigi #nafassegar #naturalproduct
#ubatgigi #pemutihgigi #pemutihgigisemulajadi #ubatgigiherba #gigiputih #gigi #dentist #doktorgigi #rawatangigi #teethtreatment #toothpaste #plak #ubatsakitgigi #gusiberdarah #scalinggigi #coffeelover

.
PENCUCI GIGI - IV BRIGHT
Highly Recommended 🌟🌟🌟🌟🌟 🔰Meninggalkan plak/karat
🔰Membuang kesan kuning akibat rokok, kopi & teh.
🔰Meredakan gigi sensitif.
🔰Mengurangkan nafas berbau.
🔰Mengelakkan air liur rosak.
🔰Meredakan simptom radang gusi & skurvi (pendarahan pada gusi)
.
✔Lulus KKM - NOT170203517K
✔💯Bahan Semulajadi 🔰Cengkih
🔰Kayu manis
🔰Garam
🔰Pudina
🔰Streblus Asper
.
Cara Penggunaan;
🔰Calit sedikit ubat gigi guna jari. 🔰Letak pada berus gigi. 🔰Gosok gigi macam biasa. 🔰Bilas bersih
🔰Pakai 2 kali sehari
.
💵 Harga asal RM45.90 + Postage RM8 (SM) / RM11 (SS)
💰Harga Promosi RM35 shj
.
#ivmist #gigi #gigihadid #teethwhitener #ivbright #IVKids #ivsoap #IVKool #ivmistkl #teethwhiteningmalaysia #promosi #igseller #ubatgigi #ubatgigiherbaivtbright
#assalamualaikum
#waalaikumsalam #ubatgigiherba #bazarpaknil #bazar #segar #herba #sayabantu #ivmistmurah #ivbeauty #sakitgigi

FREE #bamboosaltbodywash rm38 untuk yang daftar ahli bulan November ni
Jangan lepaskan peluang😊 *SET A*
*1 BEAUTY BAR (trial)
*1 BODY WASH
*1 SYAMPOO
*1 TOOTHPASTE
*1 CONDITONER
*1 BODY SCRUB

NORMAL PRICE INC. POST
RM238 SM RM242 SS

PROMO INC.POST
RM207 SM RM211 SS

MEMBERSHIP INC. POST
RM197 SM RM201 SS
+ REGISTER : RM50 ------------------------ *SET B*
*1 BEAUTY BAR (trial)
*1 BODY WASH
*1 SYAMPOO
*1 TOOTHPASTE
*1 CONDITONER

NORMAL PRICE INC. POST
RM190 SM RM194 SS

PROMO INC.POST
RM175 SM RM179 SS

MEMBERSHIP INC. POST
RM165 SM RM169 SS
+ REGISTER : RM50 ------------------------ *SET C*
*1 BEAUTY BAR (trial)
*1 BODY WASH
*1 SYAMPOO
*1 TOOTHPASTE
*1 BODY SCRUB

NORMAL PRICE INC. POST
RM196 SM RM200 SS

PROMO INC.POST
RM181 SM RM185 SS

MEMBERSHIP INC. POST
RM171 SM RM175 SS
+ REGISTER : RM50 ------------------------ *SET D*
*1 BEAUTY BAR (trial)
*1 BODY WASH
*1 SYAMPOO
*1 TOOTHPASTE

NORMAL PRICE INC. POST
RM148 SM RM152 SS

PROMO INC.POST
RM133 SM RM137 SS

MEMBERSHIP INC. POST
RM123 SM RM127 SS
+ REGISTER : RM50 ------------------------
*SET E*
*1 BEAUTY BAR (trial)
*1 SYAMPOO
*1 TOOTHPASTE

NORMAL PRICE INC. POST
RM108 SM RM112 SS

PROMO INC.POST
RM100 SM RM104 SS

MEMBERSHIP INC. POST
RM91 SM RM95 SS
+ REGISTER : RM50 ------------------------
*SET F*
*1 BODY WASH
*1 SYAMPOO
*1 TOOTHPASTE

NORMAL PRICE INC. POST
RM108 SM RM112 SS

PROMO INC.POST
RM98 SM RM102 SS

MEMBERSHIP INC. POST
RM88 SM RM93 SS
+ REGISTER : RM50

IG : @marineessence_bamboosalt
FBPAGE :marine essence bamboo salt
FB : farha farhazmi azfar

TESTIMONIALS
#marineessencecatalogue

#wassap0197240795
#farhafarhazmiazfar
#marineessencecatalogue
#syjual #sabungarambuluh #setspa #ubatgigi #ubatgigigarambuluh #toothpaste #syampoogarambuluh #sabunkecantikan #bodywash #conditioner #bodyscrub #marineessenceoriginal #marineessencebamboosalt #marineessencemurah
#farhafarhazmiazfar
#ProjekSTG
#2GAJIsebulan
#CATchampions

Baca testimoni kawan-kawan klong share, sumpah klong gelak 😂

Sejak kenal #transferfactor ni, macam-macam hal tak logik menampakkan hasil yang luar biasa.

Kawan klong share anak member dia naik kudis di jari. Mak dia pi lumoq #ubatgigi #enummi yang ada #tf kat jari anak dia yang berkudis tu.. 3 hari berturut-turut dia buat, kudis tu dah kering dan jari makin licin 👍

Kalau imun badan dah terdidik, #sistemimun kita akan jadi doktor terbaik! Yang penting la ni, didik sistem imun kita bagi cerdik.

Lagu mana nak buat!? Bubuh la TRANSFERFACTOR kat dia kalau nak cepat! Makan ka sapu ka tak kisah... 🤗

InsyaAllah, semua dengan izin Allah!

Lots of ❤
Makin jatuh cinta

#ikhtiarsihat
#4life4ourlife
#kudis

Hai korang.... Morning.. tgh srpn ke tu ...Jom minum #mincha.. keluaran terbaru produk hai o...Mmg best... Drink like celebri-tea....😍😍😍 @ nak minum #minkaffe pn blh....dua2 berkhasiat n sedap....👍👍👍 plus tmbh mkn dgn #garlic spya mudah buang angin n detox sgla kekotaran dlm bdn...😘😘😘 Pastu srpn blh ler bt kje rmh..mmbasuh pkaian, cuci lantai n mengemop lantai blh gne 3 beradik ni..#laundry, #dishwash, #floorcleaner...😀😀😀 Siap semua, blh ler mandi,bersihkn diri gne #ubatgigi , #sabun n #shampoo #marineessencebamboosalt....😉😉😉 Senangkn..senangkn...shopping skli jer dgn produk2 hai o...blh dpt hrga pakej..wow..lbh jimat brbelanja..😀😀😀 Berminat dgn produk2 hai o, jom ws sy...
Afraaina
www.wasap.my/601136058662

Hi semua!
_

Ini jawapan kepada soalan-soalan anda mengenai #IvTbright ya!

_
Soalan :
Apa kelebihan ivtbright berbanding ubat gigi lain?

_
Jawapan :
_
IvTbright adalah tekstur yang sangat lembut pada gusi dan tidak mengandungi florida malah telah digabungkan dengan

_
💠Cengkih
💠Streblus Asper
💠Daun Pudina
💠Garam
💠Kayu Manis

_
Ia sangat berkesan bagi menyihatkan, menguatkan, memulihkan dan melindungi gigi dan gusi.
_
Bertindak juga menghalang pembentukan plak dan memutihkan gigi tanpa menghakis.
_
Dengan rasa kesegaran pudina (nyaman dan menyegarkan) yang lembut, sangat sesuai dan selamat untuk kanak-kanak dan disukai orang dewasa.

_
Berminat :
HUBUNGI 📲 011.32444.600
HUBUNGI 📲 011.32444.600
HUBUNGI 📲 011.32444.600
_
#ivtbright
#ubatgigi
#ubatgigiherba
#penpemutihgigi
#penpemutihgigimurah
#pemutihgigi
#pemutihgigicepat
#pemutihgigiasli
#whiteningteeth
#nafasbusuk
#nafasberbau
#masalahmulutberbau
#pewangimulut
#jomwangi
#produkbumiputera
#lipstikmurah
#kakiselfi
#kakimekap
#compactpowder
#fondation
#kosmetikmurah
#kosmetikmurahmalaysia
#terapiinstagram
#ajimaura
#agenwanted
#sideincome
#testimoniivtbright

Berminat untuk perkhidmatan body guard atau bridesmaid di hari persandingan anda?? Boleh layari www.mulut_ubatgigi/taktahanbau.com.tutupmulut 🤣 #kite2aje #ubatgigi #wings 🙌🏻

Most Popular Instagram Hashtags