[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#ubatgigi

9014 posts

TOP POSTS

Sesiapa nak dinner sat g, BAik korang restock chewing gum ni, Lbih elok yg no sugar ke, Less sugar ke. XDa la masalah gigi berlubang pulak yerdokk 😂😂😂 #kongsicherita #chewinggum #ubatgigi #floss

Lik kg ritu, mintak tlg adik bli kan 'ubat gigi', dia waklik ubt graham ni😆😆😆
.
Ye betoi la tu, 'ubat sakit gigi'... hihihi...
.
.
Kat kg deme x panggey ubat gigi, deme panggey 'colgate' kate mak😆👍🏻
Ooo... kaklong baru tawww🤣
.
.
#ubatgigi
#ubatsakitgigikatanya

Repost from @sharnaazahmad @TopRankRepost #TopRankRepost Saya mempunyai gigi seperti drakula dan kuning sejak kecil sebab suka makan cokelat dan tak suka gosok gigi.. tetapi sy tak busuk hati insyaAllah.. soooooo

Whitening set RM 100 ( incl postage)
Dalam 1 set ada 4 item :
1xCharcoal powder
1xcharcoal toothbrush
2xoil pulling

Kalau nak cepat putih wajib ambil set dan add on toothpaste..
kenapa perlu ambil set? sebab lebih jimat.
Berapa kali pakai nampak kesan??
Biasanya sekali pakai dah boleh nampak perubahan tapi kalau pakai tiap hari lg cepat nampak kesan.. ada juga yang pakai seminggu 3 kali.. KEGUNAAN OIL PULLING : •memutihkan gigi
•menguatkan gusi
•mengurangkan plak
•melegakan sakit tekak
•merawat mulut berbau
•merawat gusi berdarah
•meneutralkan PH mulut
•meredakan bengkak gusi
•mengelakkan cavity dan gingivitis
•mengurangkan bakteria dan microorganisma lain seperti streptococcus mutans.
Thank u @sharnaazahmad smuga allah saja balas jasa baik @sharnaazahmad & @noornabila , smuga murah rezeki , rezeki yg melimpah ruah , dan bahagia till jannah. Insyaallah aamiin. Thank u. ❤️ #pemutihgigi #pemutihgigimalaysia #viral #ubatgigi

IG : @carbonescoco_
Whtsapp: +60123292924
IG : @carbonescoco_
Whtsapp: +60123292924

Alhamdulillah done shooting. Thank you so much @_makeitsmile. Want to know what's happening? Then follow @_makeitsmile Stay tuned semua 😘🌷 make it smile 😁☺️
.
.
#Repost @_makeitsmile with @repostapp
・・・
The actor Marc is in action for our social media video virals.
Stay tune.
#mismistoothpaste
#toothpaste
#makeitsmile
#ubatgigi

Haa, yg ni baru betul2 iklan #ubatgigi.
Ubat gigi #nuskin ni mmg terbukti dpt putihkan gigi tau. Nak putih kena la try 😬. Nak DM ok👌. Produk bagus kena la invest sikit ye dak? • removes stains, whitening, brigthening and polishing teeth for a radiant smile.
• provides a long lasting fresh, clean mouth while aiding in prevention of dental cavities.
• no harmful chemical
#ap24 #whiteningfluoridetoothpaste

Jom COD!!
Customer pg nie dapat coklat kitkat lah pulak..😂😂😂.. Sedekah cikit jer..
buat happy2.. .
Yg nak try ubat gigi magic.. Meh laa
Dm/wsap 0192090444
.
RM35 postage rm10
🚗Cod Banting area sahaja

#ivtbright #ubatgigimagic #banting #sayajual #ubatgigi

Apakah bahan-bahan yang terkandung di dalam #IVBright? 📍 💯 Bahan Semulajadi
🚫 Tiada Bahan Pengawet 🌱 Streblus asper
🌱 Pudina
🌱 Garam 🌱 Kayu Manis
🌱 Cengkih

Hanya RM 25

Berminat? 📲 0179811908

#IVBright #ivbright
#ubatgigi #ubatgigipemutih #ubatgigiherba #ubatgigisemulajadi

💡Tanpa fluoride
💡Tanpa Kimia sintetik berbahaya boleh❓
:
🌞 Selamat atau x digunakan dari bayi ke dewasa :
PERNAH X RASA KT GIGI KITA
: 💦Kerak kuning kat celah2 gigi.. macam geli je nak tengok kan...
💦Pastu bile bukak mulut.. ya allah..tak boleh nak describe bau yg klua...
💦 Bukan xgosok gigi.. cume ubat gigi yg pakai sekarang ni xmampu menghilang karat n bau mulut...
💦Mai sini I nak share UBAT GIGI AJAIB... ade aloe vera, ade bee propolis dan yg penting TAKDE flourida
:
Selain buang karat n buang bau.. uolls akan dapat banyak lg manfaat dengan UBAT GIGI AJAIB ni
: 😘MENGUATKAN
Gigi lebih kuat & sihat
Ciri2 anti bakteria gel aloe vera yg distabilkan 100% &
Propolis lebah membantu mengurangkan pembentukan PLAK GIGI
serta kerosakkan gigi
: 😘MBANTU PENYEMBUHAN
Untuk kesihatan mulut
Ciri2 aloe vera & anti bakteria propolis lebah mempercepatkan penyembuhan & mengurangkan kejadian ulser mulut
Melegakan keradangan mulut & gusi
Jangkitan & pendarahan gusi
: 😘MENYEGARKAN
Rasa segar & bersih
Klorofin-kuprum membantu mengurangkan bau nafas :
#TestimoniForeverBright
#Ubatgigi
#tanpaflorida
#aloevera+propolislebah
Nak dapatkan produk anda dengan cepat dan mudah?klik je
📲http://syokonlinemasyuk.wasap.my/

Daily use yang ohsem. Hari2 kita guna. Kuar bilik air mesti fresh giler. Bahan utama kandungan dia aloe vera barbedensis miller iaitu dari aloevera kacukan yg terbaik.

Nanti masuk bilik air cer check brand xxx sis guna bahan utama dia dari ape?

#shampoo
#ubatgigi
#gelmandian

Selamat dan murah,jom mandi😘
0127940290 faz

MOST RECENT

Sayang jom putih kan gigi dengan happybuilders whitening teeth. Kesan seawal 7 hari 😍

Apa bagusnya whitening teeth dari happybuilders ni ?
Okay admin bongkar kan rahsia dia baca ni
💖tidak menghakis
💖meresap terus ke permukaan gigi
💖arang gred A (first process)
💖karbon aktif
💖organic
💖tiada kesan sampingan
💖mudah digunakan

Bahan bahan
👉coconut shell charcoal
👉granulated activated carbon
👉powdered activated carbon

Kelebihan
✔memutihkan gigi
✔memberi ketahan pada gigi
✔mencegah sensetif pada gigi
✔tidak menghakis gigi
✔menghalang bau mulut
✔membersihkan gigi dengan pantas
✔anti kaviti

Isi padu dan info
✅150 gram (tahan sehingga 10 bulan)
✅💯% ORGANIC (tiada kimia dan bahan terlarang)

Harga RM50
Postage semenanjung add rm7
Sabah/Sarawak add rm12
*tiada charge tersembunyi

Nak order ? Whatapp admin +601110122409
Click terus link di atas.

#pemutihgigi #arangpemutihgigi #gigisihat #gigiputih #gigisensitif #gigikuat #malaysia #happybuilders #sayajual #instashop #sayajualmurah #arang #charcoal #whitenteeth #teeth #ubatgigi #bazarpaknil #ampang

Adakah IVTBRIGHT mempunyai kelulusan KKM?

Ada !
NOT 170203517K
Nama Produk: IVTBright
.
*Bentuk fizikal *: 📎Dalam bekas bulat
📎Berat 25 gram 📎Boleh guna dalam 45 hari (sebulan lebih)
📎Ubat gigi berwarna hijau
📎Serbuk mampat
📎Ada sudu untuk calit ubat gigi
📎Saiz kecil dan muat masuk poket

KKM : NOT170203517K
.
Adakah IVTBright ini selamat digunakan?
.
Ya IVTBright selamat digunakan kerana kami telah mendapat kelulusan KKM dan dipantau setiap bulan. Selain itu bahan IVTBright tidak merbahaya kerana menggunakan bahan dari herba dan bebas bahan kimia yang merbahaya.
.
Nak gigi cantik? Meh pinang IVTBRIGHT. Kompem tak menyesal.
Whatsapp hakak 👉0169370055

#ivt #ivtbright #ivtbrightoriginal #ivtbrightohsem #ubatgigi #gigibersih #gigiputih #gigilebihputih #gigiputihberseri 
#gigicantik

Pertama di Malaysia.
Alhamdulillah, lepas 3 minggu trial pada golongan smoker, ERDINA PERFECT WHITE DENTAL POWDER dapat result yang sangat2 best dan positive.
selalu orang buat arangkan...tapi kita buat blueberry.
Kuning2 gigi smoker malah plak keras di belakang gigi pun berkurangan seawal 2-3 minggu.
Last stage ni, saya hanya perlu tambah sedikit lagi mint untuk rasa lebih pedas.
Satu-satunya dental powder yang menggunakan rasa blueberry dan tiada base dari charcoal di Malaysia.
Kalau nak book blueberry dental powder ni, meh2 kita usha ngan cik atie

#anggun #thEBrightstar #ubatgigi

Dengan ALOE CARE sekejap sahaja luka kering dan sembuh!
.
.
Gambar tu tunjuk kesan kena gigitan serangga charlie taw. Baru kena minggu ni tapi kejap je dah nak sembuh. Alhamdulillah
.
.
Korang boleh tengok dalam bulatan merah tu luka dah kering 😍 Yang bulatan kuning kawasan yang kena gigitan serangga charlie tapi dah hilang kesan parutnya!!
.
.
Percaya ke percaya? 😱 Lepas ni kalau ada luka kat bahagian badan takyah risau dah 😘
.
.
Oh, dekat pipi tu kena gigitan serangga charlie keesokan harinya. Tak tahulah kenapa Mr. Charlie tu dengki betul dengan cinonet 😂 nasib baik ada aloe care ni 😘
.
.
#eksklusifdariamway #eksklusifartistry #artistryforwardbeauty #signaturecolorbyartistry
#baranganberkualititinggi #tampillebihyakin #jomcantik #jomsegak #cantik #cun #terpikatdihati #halal #mekap #sabunmadu #aloevera #parut #bedakasas #sesuaiuntukmua #muamekap #tahan24jam #gincu #gincutahanlama #cckrim #cushionfoundation #pencucimukaberkualiti #syampu #ubatgigi #uitm #igshopmalaysia

Alamakkk.! Betul ke ni? Nak melawa tp kebersihan gigi dan mulut kena la jaga jugak kan? Confirm double triple lawaaaa.. Betul tak? 😎💪
.
Jom kita try mcm ni ; 🌄Bangun pg sblm nak basuh muka dgn Aloe Scrub (aloe scrub..apa tu?🤔) kita tenyeh2 Aloe Bright Toothgel ni kt seluruh permukaan gigi..biarkan kejap sambil teruskan aktiviti sental2 muka td kan..lepas tu picit sket ja lg kt berus gigi..then berus mcm biasa. Haa..chingg.!😁tak buat tak tau la result nya😉
.
Toothgel ni campuran aloevera + propolis. Memutihkan gigi, membunuh kuman dan menjaga kesihatan gigi serta mulut. Anak2 pun boleh guna dan..selamat kalau tertelan 🤗
.
😷Yang selalu kena ulser dan tonsil sangat digalakkan guna ubat gigi ni.
.
Pengedar sah Forever Living
www.wasap.my/601112403408
.

#produkselamat #halal
#ubatgigi #tanpafluorida #propolis
#foreverlivingproducts
#aloebrighttoothgel

APA ITU IVTBRIGHT

Ivtbright adalah ubat gigi yang dihasilkan dari beberapa herba semulajadi untuk membantu membersihkan gigi dan mulut dengan cara yang lebih berkesan.

KENAPA IVTBRIGHT

Ivtbright menggunakan cengkih sebagai bahan utama. Cengkih bersifat antiseptic semula jadi dan membantu mengurangkan benda asing pada gigi tanpa menghakis gigi selain membersihkan gigi dengan lebih sempurna.

Pemakaian secara berterusan dan kosisten membantu menguatkan gigi dan perlindungan berpanjangan.

#ivt #ivtbright #ivtbrightoriginal #ivtbrightohsem#ubatgigi #gigibersih #gigiputih #gigilebihputih#gigiputihberseri #gigicantik

Nak gigi cantik? Meh pinang IVTBRIGHT. Kompem tak menyesal.
Whatsapp hakak 📳0169370055

Adakah anda mempunyai masalah seperti di bawah ? 😁Gigi kuning-kuning majerin
😁Gigi berkarat dan berkerak
😣Gigi sensitive
😣Gigi berkarang tebal 10 inchi
🙊Mulut berbau kurang enak
☹Masalah gusi

Jika anda ada masalah seperti diatas, anda tidak perlu risau kerana kami ada satu produk yang dapat membantu menyelesaikan masalah diatas iaitu
IVT BRIGHT.
#ivt #ivtbright #ivtbrightoriginal #ivtbrightohsem #ubatgigi #gigibersih #gigiputih #gigilebihputih #gigiputihberseri #gigicantik

Nak gigi cantik? Meh pinang IVTBRIGHT. Kompem tak menyesal.
Whatsapp hakak 📳0169370055

GIGI PUTIH CERAH..HARI PON CERAH! 🌞

Inilah kata-kata dari customer kami, Cik Aina..
.
Sebelum ni nak bagi presentation pun panic nak terkedu. Penampilan semua dah steady tapi bila nak bercakap depan ramai orang dah jadi tak confident sebab GIGI KUNING punye pasal..
..
Risau laa orang duk tenung lama je kat GIGI KUNING ni..tiap-tiap hari risau benda sama. Lama-lama jadi stressss!
...
Alhamdulillah lepas guna Dazzling White je dah masalah GIGI KUNING saya. Yang paling best, Dazzling White ni senang dibawa ke mana-mana saja!
________________________________________

JOM SELESAIKAN MASALAH GIGI KUNING ANDA!!
Untuk info lanjut, boleh hubungi kami:-
WHATSAPP <PEN> 012-345 9033
WHATSAPP <PEN> 012-345 9033
WHATSAPP <PEN> 012-345 9033
.
#dahmoradazzlingwhite #dahmoradazzlingwhiteningpen #penpemutihgigi #penpemutihgigioriginal #pemutihgigi #pemutihgigimalaysia #ubatgigi #gigitakkuninglagi #gigiputih #gigicantik #kosmetikmalaysia #sayajual #sayajualonline #onlinestore #subangjaya #shahalam #selangor #kualalumpur #teethwhiteningmalaysia #teethwhitening #bazarmalaysia #bazaronlinemalaysia

GIGI KUNING BAK MENTEGA? ANDA SEORANG PEROKOK? NAFAS BERBAU ? CELAH GIGI BERKARAT?

DIRI HILANG KEYAKINAN ??? Gabungan Mantap

Pen Pemutih Gigi Dan Super Carboon Teeth Whitening -----------------------------------------------------------------✔Mengurangkan nafas berbau akibat gigi berlubang dan perokok tegar ✔ Mengelakkan air liur berbau busuk ✔ Menanggalkan Plak/karang gigi yang tebal ✔ Membuang kesan kuning akibat rokok, kopi dan teh. ✔ Meredakan gigi sensitif ✔ Meredakan simptom radang gusi dan pendarahan pada gusi ✔ Merawat ulser dan sakit gigi

Whatsapp 0173388306

#penpemutihgigi #carbonteethwhitening #gigiputihberseri #gigiputih #ubatgigi #petua #petuakurus #liplap #kualapilah #senawang #seremban #putrajaya

Apa itu #IVBright? (gambar kt komen 😃😃) #IVBright ialah Ubat Gigi Pemutih Herba yang berfungsi untuk: 🌱 Meninggalkan plak/karat 🌱 Membuang kesan kuning akibat rokok, kopi & teh 🌱 Meredakan gigi sensitif 🌱 Mengurangkan nafas berbau 🌱 Mengelakkan air liur rosak 🌱 Meredakan simptom radang gusi & skurvi (pendarahan pada gusi)

#IVBright #ivbright #ubatgigi #ubatgigipemutih #ubatgigiherba #ubatgigisemulajadimimi stokis negeri 0195705914 http://www.ivmistperak.com -

Apa itu #IVBright?
.
#IVBright ialah Ubat Gigi Pemutih Herba yang berfungsi untuk:
.
🌱 Meninggalkan plak/karat
.
🌱 Membuang kesan kuning akibat rokok, kopi & teh
.
🌱 Meredakan gigi sensitif
.
🌱 Mengurangkan nafas berbau
.
🌱 Mengelakkan air liur rosak
.
🌱 Meredakan simptom radang gusi & skurvi (pendarahan pada gusi)
.
#IVBright #ivbright #ubatgigi #ubatgigipemutih #ubatgigiherba #ubatgigisemulajadi

0176190109 (Wani Gigi Cantik Bersih)

Apa itu #IVBright?
.
#IVBright ialah Ubat Gigi Pemutih Herba yang berfungsi untuk:
.
🌱 Meninggalkan plak/karat
.
🌱 Membuang kesan kuning akibat rokok, kopi & teh
.
🌱 Meredakan gigi sensitif
.
🌱 Mengurangkan nafas berbau
.
🌱 Mengelakkan air liur rosak
.
🌱 Meredakan simptom radang gusi & skurvi (pendarahan pada gusi)
.
#IVBright #ivbright #ubatgigi #ubatgigipemutih #ubatgigiherba #ubatgigisemulajadi

0176190109 (Wani Gigi Cantik Bersih)

Sayang jom putih kan gigi dengan happybuilders whitening teeth. Kesan seawal 7 hari 😍

Apa bagusnya whitening teeth dari happybuilders ni ?
Okay admin bongkar kan rahsia dia baca ni
💖tidak menghakis
💖meresap terus ke permukaan gigi
💖arang gred A (first process)
💖karbon aktif
💖organic
💖tiada kesan sampingan
💖mudah digunakan

Bahan bahan
👉coconut shell charcoal
👉granulated activated carbon
👉powdered activated carbon

Kelebihan
✔memutihkan gigi
✔memberi ketahan pada gigi
✔mencegah sensetif pada gigi
✔tidak menghakis gigi
✔menghalang bau mulut
✔membersihkan gigi dengan pantas
✔anti kaviti

Isi padu dan info
✅150 gram (tahan sehingga 10 bulan)
✅💯% ORGANIC (tiada kimia dan bahan terlarang)

Harga RM50
Postage semenanjung add rm7
Sabah/Sarawak add rm12
*tiada charge tersembunyi

Nak order ? Whatapp admin +601110122409
Click terus link di atas.

#pemutihgigi #arangpemutihgigi #gigisihat #gigiputih #gigisensitif #gigikuat #malaysia #happybuilders #sayajual #instashop #sayajualmurah #arang #charcoal #whitenteeth #teeth #ubatgigi #bazarpaknil #ampang

PEN PEMUTIH GIGI BRIGHT WHITE BY RZN BEAUTY
🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼
Harga RM24 (Postage💌RM7 SM/RM10 SS)
DM/Whatsapp kami di :
📲017-907 9990
📲017-907 9990
📲010-512 0990
📲010-512 0990
📲 http://bit.ly/TekanUntukWhatsapp
🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼
KEBAIKAN
💥Ramuan berasaskan tumbuhan tiada lemak haiwan!!
💥Kesan dapat dilihat seawal 1 minggu penggunaan!!
💥Kulit cantik!! Senyum cantik!! Makin cantik lagi.
#Ellsyabeauty
🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼
CARA PENGGUNAAN
➡️Buka penutup atas yang ada berus
➡️Putar bahagian bawah sampai gel naik ke berus (perlahan-lahan)
➡️Sapukan berus pada gigi sambil senyum dan biarkan 30 saat untuk kering
➡️Selepas 60 saat tutup mulut dan boleh buat kerja macam biasa
➡️Jangan makan dan minum dalam tempoh 30 minit
➡️Selepas 30 minit, kumur-kumur dan boleh makan dan minum.
#Ellsyabeauty
🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼
#PENPEMUTIHGIGI #gigiputih
#PENPEMUTIHGIGIMURAH #GIGI #cantik
#SENYUMANBERCAHAYA #putihkangigi
#caraputihkangigi #igkosmetikmurah #ubatgigi
#penpemutihgigiborong
#penpemutihgigimurah
#penpemutihgigioriginal
#penpemutihgigioriginalmurah
#igkosmetikmurah #igshopmalaysia #igkosmetik #sayajualkosmetik
🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼

Berbalik pada cerita muka cinonet kena serangga charlie baru ni. Noted: MUKA 😢
.
.
Okayy, product ni adalah 100% dari daun aloe vera Barbadensis (sejenis aloe vera yang terbaik antara aloe vera yang lain)
.
.
Aloe vera ini diperoleh drpd ladang aloe Terry Laboratories seluas 7000 ekar dan diproses disana. Jadi kualitinya sangat dijaga!
.
.
Cinonet guna krim biasa utk serangga charlie hampir 2minggu baru nak reda itu pun parut masih ada
.
.
Tapi hari isnin baru ni (18/9) cinonet sedar serangga charlie gigit kat muka ni, terus cinonet sapu aloe vera ni. Sekejap je dah kering.
.
.
Baru beberapa minit lepas cinonet check muka, parut pun tak nampak dah! Semangat nak flawless balik. Hihi 😘
.
.
#eksklusifdariamway #eksklusifartistry #artistryforwardbeauty #signaturecolorbyartistry
#baranganberkualititinggi #tampillebihyakin #jomcantik #jomsegak #cantik #cun #terpikatdihati #halal #mekap #sabunmadu #aloevera #parut #bedakasas #sesuaiuntukmua #muamekap #tahan24jam #gincu #gincutahanlama #cckrim #cushionfoundation #pencucimukaberkualiti #syampu #ubatgigi #uitm #igshopmalaysia

Pernah dengar tak PEMUTIH GIGI HERBA IVTBRIGHT?
.
#IVTBright ialah Ubat Gigi Pemutih Herba yang berfungsi untuk:
.
🌱 Meninggalkan plak/karat
.
🌱 Membuang kesan kuning akibat rokok, kopi & teh
.
🌱 Meredakan gigi sensitif
.
🌱 Mengurangkan nafas berbau
.
🌱 Mengelakkan air liur rosak
.
🌱 Meredakan simptom radang gusi & skurvi (pendarahan pada gusi)
.
Jom putihkan gigi..klik dibawah
Wasap K Eni 0126842052

#IVTbright #ivtbright #ubatgigi #ubatgigipemutih #ubatgigiherba #ubatgigisemulajadi
#pemutihgigiluluskkm
#pemutihgigimurah
#ubatgigigarambuluh
#ivtbrightcodkl

.MAHALNYA ARTISTRY NI!
.JENAMA APA NI? .I TAKTAU PUN? .U BELI DEKAT DRUGSTORE MANA? .I NAK PI BELI JUGAKLAH
.
.
Mahal ke? Bagi cinonet the price is reasonable sebab bahan yang digunakan sangat berkualiti. Korang pergi google cari harga Mutiara Tahiti, korang rasa? 😱
.
.
Artistry ni adalah jenama yang dikeluarkan oleh Amway iaitu perniagaan jualan langsung yang mempunyai cawangan di serata negara. Dan korang kalau nak beli barangan Amway ni tapi tak nak join Amway pun boleh okay! No problem! DM je cinonet 😘
.
.
Sorry sayang2 semua, Artistry tak dijual dimana-mana drugstore ke kedai jamu ke, takde. So sorry, hanya eksklusif di Amway store dan hanya Amway Biz Owner sahaja yang boleh purchase dekat store Amway. Maksudnya korang tak boleh purchase directly dekat store tapi boleh purchase melalui kami-kami yang merupakan Amway Biz Owner atau erti kata simple ajen Amway lah 😂
.
.
Jelas?
.
.
#eksklusifdariamway #eksklusifartistry #artistryforwardbeauty #signaturecolorbyartistry
#baranganberkualititinggi #tampillebihyakin #jomcantik #jomsegak #cantik #cun #terpikatdihati #halal #mekap #sabunmadu #aloevera #mukaringan #bedakasas #sesuaiuntukmua #muamekap #tahan24jam #gincu #gincutahanlama #cckrim #cushionfoundation #pencucimukaberkualiti #syampu #ubatgigi #uitm #igshopmalaysia

Most Popular Instagram Hashtags