#ubatgigi

MOST RECENT

Ada yang tertanya-tanya, Nucifera ni apa? Apa kesan dia? Baik untuk apa? .
Arang aktif bertindak pantas dengan MENYERAP kotoran & sisa makanan yang melekat di permukaan dan celah-celah gigi.
.
Punca gigi kuning! 😍
.
Kebersihan gigi total bermula dari rumah! 🚩
.
✅Ia mudah, selamat, dan 100% Organik
✅Kehalusan sehingga -200 mash untuk Detoks Mulut yang Berkesan!
✅Penggunaan sehingga 450 kali pada harga yang sangat berbaloi-baloi..
.
OFFER TERHAD
BUY 1 NUCIFERA FREE 6 EXCLUSIVE GIFTS 🎁🎁
.
Nak gigi putih berseri2 bagaikan MUTIARA?
.
Now On Promo Price
Buy 1 Free 5 GIFTS
Free Postage
Habis lambat tinggal😂
.
Jum Whsap Iman😁
.
Nurul Iman💓
📲0182998760
Leader Sah Nucifera
DROPSHIP NEEDED✅
.
.
#gigiputih
#nucifera
#putihkangigi
#teethwhitening
#flos
#gigikuning
#merokok
#caraputihkangigi
#brace
#rawatangigi
#ubatgigi
#aranggigi
#arang
#testimoninucifera
#yes
#gigiberkerak
#gigiputihsecarasemulajadi
#gigiputihsecaraalami
#kulitputih
#teethwhiteningnucifera

Ada yang tertanya-tanya, Nucifera ni apa? Apa kesan dia? Baik untuk apa? .
Arang aktif bertindak pantas dengan MENYERAP kotoran & sisa makanan yang melekat di permukaan dan celah-celah gigi.
.
Punca gigi kuning! 😍
.
Kebersihan gigi total bermula dari rumah! 🚩
.
✅Ia mudah, selamat, dan 100% Organik
✅Kehalusan sehingga -200 mash untuk Detoks Mulut yang Berkesan!
✅Penggunaan sehingga 450 kali pada harga yang sangat berbaloi-baloi..
.
OFFER TERHAD
BUY 1 NUCIFERA FREE 6 EXCLUSIVE GIFTS 🎁🎁
.
Nak gigi putih berseri2 bagaikan MUTIARA?
.
Now On Promo Price
Buy 1 Free 5 GIFTS
Free Postage
Habis lambat tinggal😂
.
Jum Whsap Iman😁
.
Nurul Iman💓
📲0182998760
Leader Sah Nucifera
DROPSHIP NEEDED✅
.
.
#gigiputih
#nucifera
#putihkangigi
#teethwhitening
#flos
#gigikuning
#merokok
#caraputihkangigi
#brace
#rawatangigi
#ubatgigi
#aranggigi
#arang
#testimoninucifera
#yes
#gigiberkerak
#gigiputihsecarasemulajadi
#gigiputihsecaraalami
#kulitputih
#teethwhiteningnucifera

Tadi sis dah share review dari Marlya, dia mmg suka sgt dgn product kami..
.
Alhamdulillah , thank you so much... skg sis belanja video dari Marlya , uolss blh tgk kita punya toothpaste pekat likat xde cair2 yaaa... kan dah cakap produk no1 ,kualiti tiptop☄️meletop💥.
.
Jangan lupa whatsapp sis cepat2 klu nak dapatkan free gift exclusive kami
(selagi stock masih ada).
.
Whatsapp 0192709622.
.
#gigicantik
#ubatgigi
#toothpaste
#carbonescoco
#whitheningmouthwash
#teethwhiteningmalaysia
#teethwhitening
#whiteningteethmalaysia
#naturalteethwhitener
#naturalteethwhitening
#pemutihgigi
#pemutihgigimalaysia
#pemutihgigiarang
#pemutihgigiarangmalaysia
#gigiputih
#visitmyig
#sayajual
#lokalah
#sayajualonline
#bazarpaknil
#sayajualprodukkecantikan
#sayajualprodukkesihatan
#onlineshoppingmalaysia
#igshopmalaysia
#malaysiaonlineshop

Set Hijau Marine Essence yg menyegarkan.🍀
-mengandungi garam buluh yg merawat masalah²

#SabunHijau / #BodyWash
-merawat masalah kulit gatal², panau, kudis

#UbatGigi
-merawat masalah gigi, gusi & mulut seperti ulser, bengkak gusi, gusi berdarah, gigi sensitif

#Syampu
-merawat masalah rambut gugur, kelemumur, kudis kepala, rambut berbau

#Perapi
-melembutkan rambut, merawat masalah rambut kasar, susah sikat

Uolls yg ada masalah seperti di atas boleh la cuba salah 1 produk. 😉

Cuba jgn tak cuba.
www.wasap.my/60149411823/SetHijau

#sabunmarineessence
#sabunbeautybar
#sayajual
#agentdiperlukan
#modalrendah
#usahawashom
#agenthaioutara
#salammagnetrezeki
#alhamdulillah

7 SEBAB anda perlu dapatkan nucifera

1) Berat 100g(banyak)

2) Anggaran 450x penggunaan = 7 bulan (2x sehari gosok gigi)

3) Pilihan pengguna kerana ia amat berkesan

4) Lebih berbaloi berbanding caj rawatan gigi di klinik swasta/kerajaan

5) 100% Organik ia menyerap bukan menghakis

6) Lulus KKM

7) harga sepadan dengan kuantiti & kualiti
.
Nak gigi putih berseri2 bagaikan MUTIARA?
Jum Whsap kak ann 😁😀
Now ON PROMO PRICE
BUY 1 NUCIFERA FREE 5 GIFTS 🎁
FREE SHIPPING
.💓
📲017 9032210
Leader Sah Nucifera
DROPSHIP NEEDED✅
.
.
#gigiputih
#nucifera
#putihkangigi
#teethwhitening
#flos
#gigikuning
#merokok
#caraputihkangigi
#brace
#rawatangigi
#ubatgigi
#aranggigi
#arang
#testimoninucifera
#yes
#gigiberkerak
#gigiputih secara semulajadi
#gigiputihsecaraalami
#kulitputih
#teethwhiteningnucifera
#nuciferateethwhitening #nucifera

- Bagaimana cara guna NUCIFERA?
.
🍄Basahkan berus gigi (sebaiknya jenis soft)
.
🍄 Celup berus pada serbuk dan gosok gigi dengan betul & perlahan-lahan supaya nucifera dapat bertindak selama 2 minit
.
🍄 Kumur-kumur dan bilas bersih berus gigi kemudian bilas gigi dengan memberus gigi semula menggunakan air sahaja
Untuk kesan yg lebih baik, asingkan dgn ubat gigi

kurangkan minum caffein dan merokok yaa 😉
.
.
Promosi Akhir Tahun!
1 botol Rm80 sahaja
Limited stok k.
.
ORDER?
.
Nak gigi putih berseri2 bagaikan MUTIARA?
Jum Whsapsara 😁😀
. 📲0102762069
Agent Sah Nucifera .
.
#gigiputih
#nucifera
#putihkangigi
#teethwhitening
#flos
#gigikuning
#merokok
#caraputihkangigi
#brace
#rawatangigi
#ubatgigi
#aranggigi
#arang
#testimoninucifera
#yes
#gigiberkerak
#gigiputih secara semulajadi
#gigiputihsecaraalami
#kulitputih
#teethwhiteningnucifera

- Nucifera 5 dalam 1 :-
.
➡  Memutihkan gigi serta membuang plak
➡  Detoks mulut dan gigi
➡  pH Balance mulut
➡  Menghalang kaviti
➡  Menghalang mulut berbau
.
*Berapa lama ambil masa untuk gigi putih?*
➡ Kesan Perubahan Awal dalam 7 hari
*_Bergantung pada keadaan gigi semasa_
.
*Ada Kesan sampingan?*
➡ Tiada
.
*Apa Kandungan Nucifera?*
➡ 100organik Coconut Shell
➡ Serbuk Arang Aktif gred pharmaseutikal
.
.
Nak gigi putih berseri2 bagaikan MUTIARA?
.
*Now On Promo Price
Habis lambat tinggal😂
.
Jum Whsap Sara 😁
.
💓
📲0102762069
Agent Sah Nucifera .
.
#gigiputih
#nucifera
#putihkangigi
#teethwhitening
#flos
#gigikuning
#merokok
#caraputihkangigi
#brace
#rawatangigi
#ubatgigi
#aranggigi
#arang
#testimoninucifera
#yes
#gigiberkerak
#gigiputih secara semulajadi
#gigiputihsecaraalami
#kulitputih
#teethwhiteningnucifera

7 SEBAB anda perlu dapatkan nucifera

1) Berat 100g(banyak)

2) Anggaran 450x penggunaan = 7 bulan (2x sehari gosok gigi)

3) Pilihan pengguna kerana ia amat berkesan

4) Lebih berbaloi berbanding caj rawatan gigi di klinik swasta/kerajaan

5) 100% Organik ia menyerap bukan menghakis

6) Lulus KKM

7) harga sepadan dengan kuantiti & kualiti
.
Nak gigi putih berseri2 bagaikan MUTIARA?
Jum Whsap Sara 😁😀
Now ON PROMO PRICE
BUY 1 NUCIFERA FREE 5 GIFTS 🎁
FREE SHIPPING
.
Sara 📲0102762069
Agent Sah Nucifera
.
.
#gigiputih
#nucifera
#putihkangigi
#teethwhitening
#flos
#gigikuning
#merokok
#caraputihkangigi
#brace
#rawatangigi
#ubatgigi
#aranggigi
#arang
#testimoninucifera
#yes
#gigiberkerak
#gigiputih secara semulajadi
#gigiputihsecaraalami
#kulitputih
#teethwhiteningnucifera
#nuciferateethwhitening #nucifera

Ada yang pernah mengalami macam ni tak? Hahahahaa

Mesti malu kan kalau nafas berbau. Kadang tu bukan nya tak gosok gigi tapi kalau pakai ubat gigi biasa sahaja diwaktu pagi, tengahari dah rasa tak selesa, plak mula muncul yang buatkan mulut berbau 😂

Pakai NUCIFERA ni serius best tau 😁 *mpakai waktu pagi, sampai ke malam rasa bersih selesa 😍

Tak percaya? Cubalah!
BELUM CUBA BELUM TAHU
DAH CUBA JATUH CINTA 💗💗
.
Nak gigi putih berseri2 bagaikan MUTIARA? *Now On Promo Price
Habis lambat tinggal😂
.
Jum Whsap Sarah 😁
.
Sarah 💓
📲0102762069
Agent Sah Nucifera
.
.
#gigiputih
#nucifera
#putihkangigi
#teethwhitening
#flos
#gigikuning
#merokok
#caraputihkangigi
#brace
#rawatangigi
#ubatgigi
#aranggigi
#arang
#testimoninucifera
#yes
#gigiberkerak
#gigiputih secara semulajadi
#gigiputihsecaraalami
#kulitputih
#teethwhiteningnucifera

Ada yang pernah mengalami macam ni tak? Hahahahaa

Mesti malu kan kalau nafas berbau. Kadang tu bukan nya tak gosok gigi tapi kalau pakai ubat gigi biasa sahaja diwaktu pagi, tengahari dah rasa tak selesa, plak mula muncul yang buatkan mulut berbau 😂

Pakai NUCIFERA ni serius best tau 😁 *mpakai waktu pagi, sampai ke malam rasa bersih selesa 😍

Tak percaya? Cubalah!
BELUM CUBA BELUM TAHU
DAH CUBA JATUH CINTA 💗💗
.
Nak gigi putih berseri2 bagaikan MUTIARA? *Now On Promo Price
Habis lambat tinggal😂
.
Jum Whsap kak Ann 😁
.
Kak ann 💓
📲017 9032210
Stokist Sah Nucifera
DROPSHIP @ AGENTS NEEDED✅
.
.
#gigiputih
#nucifera
#putihkangigi
#teethwhitening
#flos
#gigikuning
#merokok
#caraputihkangigi
#brace
#rawatangigi
#ubatgigi
#aranggigi
#arang
#testimoninucifera
#yes
#gigiberkerak
#gigiputih secara semulajadi
#gigiputihsecaraalami
#kulitputih
#teethwhiteningnucifera

RESPON pengguna #IVTBRIGHT

Rata2nya memberikan Komen positif ; ✔️ Gigi sentiasa bersih dan mulut rasa segar. ✔️ Keyakinan diri semakin terserlah. ✔️ Karang gigi degil dah tercabut
✔️ Gigi kuning bertukar ke putih mutiara

Sangat sesuai bagi yang merokok dan penggemar kopi dan teh.

Takkan nak biarkan gigi stay kuning dan mulut berbau kan?

Jom, gigi putih berkilat dan mulut segar.

Dapatkan #ivtbright Ubat Gigi
Herba. .
WhatsApp 📲 016-6748905 💕 linda💓 utk info lanjut.
.
Utk fast response klik link wsp d bwh
http://Lindaivmist.wasap.my
http://Lindaivmist.wasap.my
http://Lindaivmist.wasap.my .
#IVTBright #IVBright #ubatgigi #ubatgigipemutih #ubatgigiherba #ubatgigisemulajadi #ivmist #sayajual #sayasuka #instashop
016-6748905

Ada yang pernah mengalami macam ni tak? Hahahahaa

Mesti malu kan kalau nafas berbau. Kadang tu bukan nya tak gosok gigi tapi kalau pakai ubat gigi biasa sahaja diwaktu pagi, tengahari dah rasa tak selesa, plak mula muncul yang buatkan mulut berbau 😂

Pakai NUCIFERA ni serius best tau 😁 *mpakai waktu pagi, sampai ke malam rasa bersih selesa 😍

Tak percaya? Cubalah!
BELUM CUBA BELUM TAHU
DAH CUBA JATUH CINTA 💗💗
.
Nak gigi putih berseri2 bagaikan MUTIARA? *Now On Promo Price
Habis lambat tinggal😂
.
Jum Whsap Iman😁
.
Nurul Iman💓
📲0182998760
Stokist Sah Nucifera
DROPSHIP @ AGENTS NEEDED✅
.
.
#gigiputih
#nucifera
#putihkangigi
#teethwhitening
#flos
#gigikuning
#merokok
#caraputihkangigi
#brace
#rawatangigi
#ubatgigi
#aranggigi
#arang
#testimoninucifera
#yes
#gigiberkerak
#gigiputih secara semulajadi
#gigiputihsecaraalami
#kulitputih
#teethwhiteningnucifera

Ada yang pernah mengalami macam ni tak? Hahahahaa

Mesti malu kan kalau nafas berbau. Kadang tu bukan nya tak gosok gigi tapi kalau pakai ubat gigi biasa sahaja diwaktu pagi, tengahari dah rasa tak selesa, plak mula muncul yang buatkan mulut berbau 😂

Pakai NUCIFERA ni serius best tau 😁 *mpakai waktu pagi, sampai ke malam rasa bersih selesa 😍

Tak percaya? Cubalah!
BELUM CUBA BELUM TAHU
DAH CUBA JATUH CINTA 💗💗
.
Nak gigi putih berseri2 bagaikan MUTIARA? *Now On Promo Price
Habis lambat tinggal😂
.
Jum Whsap Iman😁
.
Nurul Iman💓
📲0182998760
Stokist Sah Nucifera
DROPSHIP @ AGENTS NEEDED✅
.
.
#gigiputih
#nucifera
#putihkangigi
#teethwhitening
#flos
#gigikuning
#merokok
#caraputihkangigi
#brace
#rawatangigi
#ubatgigi
#aranggigi
#arang
#testimoninucifera
#yes
#gigiberkerak
#gigiputih secara semulajadi
#gigiputihsecaraalami
#kulitputih
#teethwhiteningnucifera

Setiap hari gosok gigi pakai #pastagiginasa terbukti ampuh mengatasi masalah gigi ngilu, sariawan dah jarang bgt, bau mulut bye... #nasa #nasamalaysia #naturalnusantara #pastagigi #ubatgigi #baumulut #sariawan #gigingilu #sakitgigi #sakitgigigusi #dropshipwanted #agentwanted
#menerimapendaftaran #distributor #baru
Konsultasi / order : https://bit.ly/2GEPUTz

Assalamualaikum.. selamat pagi.. 😃 mulakan hari dengan nafas segar bersama Forever Bright Toothgel ☺👍 Ubat gigi yang mengandungi bee propolis berfungsi sebagai antibakteria semulajadi untuk kesihatan gigi dan mulut. Terbaik 👍😍 #produkkesihatanforeverliving
#sharifahforever
#ubatgigi
#foreverbright
#beepropolis
#aloevera
#gigisihat

Most Popular Instagram Hashtags