#ubatgigi

7741 posts

TOP POSTS

Sesiapa nak dinner sat g, BAik korang restock chewing gum ni, Lbih elok yg no sugar ke, Less sugar ke. XDa la masalah gigi berlubang pulak yerdokk 😂😂😂 #kongsicherita #chewinggum #ubatgigi #floss

Panas berdenting! Dapat #Starbucks Banana Split Blended mmg mabeles..
Dulu2 memang risau kalau minum ais2 nie, sejak ada #UbatGigiMarineEssence dah tak risau lagi.

Alhamdulillah.. dah x de masalah gigi sensetif. Air batu, ice belnded, ice cream semua boleh makan. Nak cuba #UbatGigi bergaram buluh nie, roger2 kakak ye.

One family at shoot except.. daddy

#darlie #darlie #toothpaste #ubatgigi #darlie #ubatgigi
@andremkhail @adrian_adam2008
@busu2202

Anak org kecik2 gi sekolah,
Anak aku kecik2 gi keje.
Hahaaaa

Tq sudi membeli ubat gigi dengan akak .selain boleh bersihkan karang gigi. Boleh juga untuk sakit gigi berlubang.gusi bengkak dn ulser mulut..
Anak pun boleh sbb tak pedas.
Nk oder boleh pm kak

www.wasap.my/60174262686/ubatgigigarambuluh

#ubatgigimarine
#ubatgigigarambuluhterbaik
#ubatgigi
#topleadersCircle
#Pbangelsutara

READY STOK!! Whatsapp kod <GIGI> ke 0133282699 untuk dapatkan #ivtbright dengan harga PROMOSI.

Nak gigi putih dan bersih cara mudah?
Tengah tengok tv pun boleh gosok 👸

Nak info lanjut?
Whatsapp sis terus 0133282699

#ivTbrightMelaka
#ubatgigi
#sakitgigi
#ubatgigiherbal
#ivTbright
#ivtbright

Ada yang tanya, 25g tu tahan ke pakai 2 bulan?

Insyaallah tahan. Sebab apa? Sebab #ivtbright ni bukan macam ubat gigi biasa yang kita guna tu. Sekali picit, haaaa..tu dia, penuh satu berus gigi.

#ivtbright ni, kita hanya 'dap' sekali atau dua kali je hujung berus gigi ke dalam bekas ivtbright tu. Biar hujung berus tu je yang lekat ubat giginya. Tapi, pastikan berus gigi anda kering ye.
Lepas tu gosoklah gigi anda dengan happy. Buih halus dan banyak sangat walaupun penggunaan sangat minima.

Tak percaya? Cuba dulu. Lepas cuba baru tau.
Saya sudah. Awak bila lagi?😊
whatsapp 014-3375357

#ivTbright
#ubatgigi
#ubatgigiherba
#12hoursprotection

Haa, yg ni baru betul2 iklan #ubatgigi.
Ubat gigi #nuskin ni mmg terbukti dpt putihkan gigi tau. Nak putih kena la try 😬. Nak DM ok👌. Produk bagus kena la invest sikit ye dak? • removes stains, whitening, brigthening and polishing teeth for a radiant smile.
• provides a long lasting fresh, clean mouth while aiding in prevention of dental cavities.
• no harmful chemical
#ap24 #whiteningfluoridetoothpaste

Nak senyum pun dah berani dengan #ivtbright
. 🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻
ADA MASALAH INI? + Gigi sakit dan Ngilu?
+ Gigi retak?
+ Tampalan lama rosak?
+ Sakit gusi?
+ Sakit ketika gigi bongsu keluar?
.
Bila sakit gigi sudah kerap sangat dan sudah tidak dapat tahan sakit lagi, barulah nak pergi berjumpa dengan doktor.
.
Cara alternative kurangkan sakit gigi. .
- Teh : (Letak uncang teh yang direndam pada tempat sakit.)
- Air Garam : (berkumur)
- Bawang Putih : (Letak pada tempat sakit (1-2 jam)
- Gambir : (tumbuk hingga hancur & letak pada gigi sakit)
- Bunga Cengkih : (gigit)
- Lidah Buaya : (sapu pada tempat sakit)
.
Selain kaedah tradisional, pasti #ivtbright mampu tangani masalah sakit gigi.

BERMINAT BOLEH WHATSAPP 📲 012-539 1875

#ivtbright
#ivtbrightshahalam #ubatgigi
#gigiputih

MOST RECENT

📣📣"Unboxing" DAZZLING WHITE ORIGINAL YANG DI-IMPORT TERUS DARI USA OLEH DAHMORA MARKETING ・・・
📡Nak shareee sikitttt nih‼️ ・・・
Seperti anda boleh lihat dlm video🎥, produk kami:
1) 💯% dari USA
2) Mendapat kelulusan dr Jabatan Kastam Malaysia
3) Invoice, DO & Packing Slip dr Dr Fresh & UPS USA
・・・
Kami dapati ada yang jual Dazzling White TIRUAN (dr China) dengan harga yg sangat murah di Malaysia sekarang... Jadi anda kena berhati-hati dengan PRODUK TIRUAN... ntah apa la kandungan bahan dlm produk tu kan..
・・・
Dazzling White ada KELULUSAN KKM???
Mesti laa ADA. Bukan stakat KKM jer.. malahan mendapat kelulusan:
1) FDA (Food & Drug Association-USA)
2) ADA (American Dental Association-USA)
・・・
Lupa nk habaq jugak... kami Dahmora Marketing merupakan PEMBEKAL TUNGGAL Dazzling White ORIGINAL di Malaysia tau🙋🏻... so kalu BUKAN DARI KAMI atau agen kami atau agen Klinik Pergigian (utk maklumat, hubungi kami)... JANGAN BELI TAU??? ・・・
JOM ORDER SEKARANG! BOLEH HUBUNGI KAMI:-
📲WHATSAPP 012-345 9033
📲WHATSAPP 012-345 9033
📲WHATSAPP 012- 345 9033
.
#dahmoradazzlingwhite #dahmoradazzlingwhiteningpen #penpemutihgigi #penpemutihgigioriginal #pemutihgigi #pemutihgigimalaysia #ubatgigi #gigitakkuninglagi #gigiputih #gigicantik #kosmetikmalaysia #sayajual #sayajualonline #onlinestore #subangjaya #shahalam #selangor #kualalumpur #teethwhiteningmalaysia #teethwhitening #bazarmalaysia #bazaron

TESTIMONI - PEROKOK TEGAR
_
Saya perokok tegar. Saya dah guna. Memang terbaik ubat gigi #ivtbright ni.
_
Paling saya suka, warna gigi saya semakin putih dan bersinar. Plak yang menyakitkan itu semakin menipis. Ada yang tertanggal bro. Cam tak caye.
_
Saya memang rekemen la ivtbright pada uols ni. Tak perlu risau,
_
Ada :
✔️ KKM
✔️ GMP

_
Produk BUMIPUTERA. Sah KKM dan GMP

_
Berminat :
HUBUNGI 📲 011.32444.600
HUBUNGI 📲 011.32444.600
HUBUNGI 📲 011.32444.600
_
#ivtbright
#ubatgigi
#ubatgigiherba
#nafasberbau
#nafasbusuk
#gigirosak
#gigiberlubang #masalahmulutberbau
#gusibernanah
#gigikarat
#plakgigi
#perokoktegar
#gigiberlubang
#gusiberdarah
#gigikarat
#sakitgigi
#perokoktegar
#pemutihgigi
#pemutihgigiasli #pemutihgigicepat
#gigicantik
#pewangimulut
#jomwangi
#testimoniivtbright
#terapiinstagram
#ukhwati
#rezekiallah
#AuraInstaBatch8
#sayajualonline
#trustedseller
#bazarpaknil

Gigi kuning❔Gigi sensitive❓Gusi keluar darah❔bau mulut❓Gigi banyak problem❔kerap ulcer❓
🙈Malu untuk bercakap dengan orang lain❔
🙈Malu untuk selfie kerana senyuman tidak berseri❓
🙈 Tidak dapat menikmati makanan sebab gigi kurang sihat dan kuat❔
⚠MAHAL❔TUNGGU❔TENGOK DULU❔
Tunggulah dulu❗Tengoklah dulu ❗
Sampai kos melawat doktor gigi mahal daripada ubat gigi ni akibat masalah gigi/ gusi😭, baru nak menyesal kenapa tidak cegah dari mengubati. Seseorang hanya ada satu set gigi seumur hidup. Buatlah pengiraan yang bijak.. PILIHLAH AP24😀DM jika berminat😊
#ubatgigi #gigikuning #gigisensitive #ulcer

EH EH MUKA LAWA TAPI GIGI YA AMPUNNNN.
.
Pernah alami tak #masalahgigi macam #gigikuning ke, #gigirosak ke, #mulutberbau ke ?
.
Ramai yang pernah kan. Sangat tak selesa bila berdepan dengan masalah ni. Rasa nak menyorok dalam rumah je 😭😭😭
.
Tau tak pasal #kayusugi ?
.
Ape benda tu ???
.
Yang tak tau, mai sini saya nak story story sikit. Yang dah tau ? Pun boleh baca hehe.
.
Kayu Sugi ni dah lama tau orang guna. Sejak zaman Rasulullah SAW lagi. Tapi kat #Malaysia , kita tak biasa. Selalu guna #ubatgigi & #berusgigi kan kan.
.
Istimewanya kayu sugi ni TAKDE BAHAN KIMIA, organik gitu.
.
Masih baca ?
Eh jap ada iklan pulak...
Psss Jangan Gitau Orang Tau.
Haritu ada yang beli banyak dapat diskaun sampai RM10 tau ! Susah nak dapat tu.
.
📞WhatsApp +601115279920
📞WhatsApp +601115279920
📞WhatsApp +601115279920
.
Ok sambung balik crite tadi.
Cara pegang kayu sugi ni ada cara tersendiri tau. Ikut cara Nabi Muhammad.
.
Subhanallah. Beli kayu sugi dapat bersihkan gigi + pahala kalau niat ikut sunnah. .
.
#gigiputih #gigibersih #gigicantik #produkkecantikan #kayusugimurah

Ciri-ciri :
*.Gabungan unik ramuan semulajadi dan botani
*.Tanpa Gula
*.Tanpa Fluorida
*.Anti-Bakteria
*.Mineral Yang Bermanfaat
*.Anti Oksidan Yang Hebat
*.Antiseptik Semulajadi
*.Rasa Segar Daun Pudina Yang Berpanjangan
Kebaikan :
*.Mencegah kaviti gigi
*.Mencegah masalah gusi
*.Mencegah pertumbuhan plak
*.Menguatkan enamel gigi yang lemah
*.Menanggalkan kotoran
*.Mencegah nafas berbau
*.Mencegah kerosakan gigi.
*.Selamat digunakan oleh kanak-kanak di bawah umur 6 tahun.
*.Membunuh bakteria untuk mencegah kerosakan gigi.
*.Sumber kaya dengan mineral penting untuk menyihatkan dan menguatkan gigi dan gusi.
*.Membantu menghapuskan radikal bebas yangberbahaya daripada merosakkan sel-sel gigi dan gusi.
*.Menyembuhkan luka kecil gusi, ulser mulut dan gusi berdarah.
*.Menyegarkan nafas.
.
*RM22X1 RM20X6*
#sayajual #ubatgigi #ubatpemutihgigi

🌸💕✨Turbo Carbon Teeth Polish RM28 (💌RM7 SM/RM10 SS)💕✨🌸
DM/Whatsapp/Telegram kami di 📲016-9720303 #ezatybeaute
🌸💕✨
Kelebihan Turbo Carbon Teeth Polish
🍬100% Tidak Mengandungi Bahan Kimia
🍬Melindungi Gusi dari Jangkitan Bakteria
🍬Meneutralkan Masalah Nafas Berbau
🍬Memutihkan Gigi Secara Semulajadi
🍬Menghilangkan Karat dan Plak Gigi
🍬Menstabilkan PH Dalam Mulut
🍬100% Bahan Semulajadi
🍬Mencegah Masalah Kaviti
🍬Menguatkan Gigi
🍬Berkesan Pantas
🍬Selamat
🍬Halal
🌸💕✨
Cara Penggunaan Turbo Carbon Teeth Polish
🍬Basahkan Berus Gigi Anda dan celup Pada Turbo Carbon Powder. Kemudian Berus Gigi Anda Seperti Biasa.
🌸💕✨
DM/Whatsapp/Telegram kami di 📲016-9720303 #turbocarbon #ezatybeaute #turbocarbonteethpolish #turbocarbonteeth #teethpolishturbocarbon #carbonteethpolish #pengilatgigikarbon #sayajualcarbonteethpolish #sayajualturbocarboteethpolish #carbonteethpolishmurah #teethpolishmurah #teethpolishoriginal #teethpolishmurahoriginal #turbocarbonmurah #turbocarbonoriginal #turbocarbonteethpolishmurah #turbocarbonteethpolishoriginal #gigiputih #ubatgigi #pengilatgigi

✨ AP24 Whitening Toothpaste ✨
🚫 No Peroxides
🚫 Harsh Chemicals
🚫 Abrasives
✔ Removes stains 🍷☕
✔ Great for sensitive Teeth
😊 Safe for kids and adults
😊 Cheaper 💰 than whitening strips
Comment below 👇👇👇 to be included for the next batch order.
Thank you 😍
#firefly #thegreatglowingthing #tggt #awesome #AP24 #teeth #natural #whiteningtoothpaste #smile #sensitiveteeth #FDAapproved #safeforkids #pregnantwomen #coffeelovers #smoker #nototriglosan #ubatgigi #onlineshop #socialmedia #socialmediaentrepreneur #malaysia

ALAMAKKKK!! NAK KAHWIN? NAK PEGI INTERVIEW? NAK BUAT PRESENTATION? NAK PEGI EVENT?? .
TAPIII TAPI....GIGI TU KUNING LAH 😭
NAK BUAT MACAM MANA LAAA NI ...SOB SOB.
Hehehe jgn dok srottt sedih ok akak abam adik semua..korang kena la cuba produk DAZZLING WHITE!!! CONFIRM PUAS HATII GIGI PUTIHH 😁

Semua customer gumbira lepas mencuba produk ni..pakai dalam masa beberapa hari je dah nampak PERBEZAAN. WOOT WOOT! 🙌 SENYUMAN PON JADI MANIS KALAH GULAA AWWWW 😍

HUBUNGI KAMI SEKARANG UNTUK INFO LANJUT!! 📲WHATSAPP 012-345 9033
📲WHATSAPP 012-345 9033
📲WHATSAPP 012- 345 9033
.
#dahmoradazzlingwhite #dahmoradazzlingwhiteningpen #penpemutihgigi #penpemutihgigioriginal #pemutihgigi #pemutihgigimalaysia #ubatgigi #gigitakkuninglagi #gigiputih #gigicantik #kosmetikmalaysia #sayajual #sayajualonline #onlinestore #subangjaya #shahalam #selangor #kualalumpur #teethwhiteningmalaysia #teethwhitening #bazarmalaysia #bazaron

REAL TESTIMONI
_
Syukur sekarang dah mampu senyum panjang. Gigi semakin bersih dan paling best warna gigi bertukar dari kuning ke putih.
_
Berseri-seri gittu. Dah tak malu nak tunjuk gigi kat orang ramai. -KakiSelfie-

_
Ada yang mengalami problem macamni?
_
WA 📲 011.32444.600
WA 📲 011.32444.600
WA 📲 011.32444.600
_
#ivtbright
#ubatgigi
#pemutihgigi
#gigikuning
#lipstikmurah
#kakiselfi
#kakiselfie
#kakimekap
#mekapmurahmalaysia
#pemutihgigicepat
#whiteningteeth
#perokoktegar
#perfumemulut
#pewangimulut
#jomwangi
#gigicantik
#lipstikmurah
#bazarpaknilprodukkecantikkan
#bazaarmalaysia
#igshopmalaysia
#sayajualprodukkecantikan
#sayajualonline
#trustedseller
#kakimekap
#ukhwahti
#instafamous

✔️Hilang KEYAKINAN diri? ✔️MALU berhadapan dikhalayak? ✔️MALU diejek kawan?
_
Dah cuba macam-macam produk tapi semua tinggal janji manis jer😣

_
Jangan risau IvTBright mampu merealisasikan impian anda. Gigi bersih macam Fazura.
_
Cepat dapatkan sementara HARGA MASIH PROMOSI.
_
WA 📲 011.32444.600
WA 📲 011.32444.600
WA 📲 011.32444.600
_
#ivtbright
#ubatgigi
#ubatgigiherba
#pemutihgigi
#pemutihgigicepat
#pemutihgigiasli
#pemutihgigialami
#karanggigi
#plakgigi
#karatgigi
#gusiberdarah
#gusibernanah
#gusibengkak
#gigiberlubang
#masalahmulutberbau
#gigikuning
#perokoktegar
#rokokelektrikmurah
#vapemalaysia
#testimoniivtbright
#bazarpaknilprodukkecantikkan
#lipstikmurah
#kakimekap
#whiteningteeth
#selangorku
#perak
#ukhwahti
#terapiinstagram
#testimoniivtbright

PEN PEMUTIH GIGI BRIGHT WHITE BY RZN BEAUTY
🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼
Harga RM24 (Postage💌RM7 SM/RM10 SS)
DM/Whatsapp kami di :
📲017-907 9990
📲017-907 9990
📲010-512 0990
📲010-512 0990
📲 http://bit.ly/TekanUntukWhatsapp
🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼
KEBAIKAN
💥Ramuan berasaskan tumbuhan tiada lemak haiwan!!
💥Kesan dapat dilihat seawal 1 minggu penggunaan!!
💥Kulit cantik!! Senyum cantik!! Makin cantik lagi.
#Ellsyabeauty
🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼
CARA PENGGUNAAN
➡️Buka penutup atas yang ada berus
➡️Putar bahagian bawah sampai gel naik ke berus (perlahan-lahan)
➡️Sapukan berus pada gigi sambil senyum dan biarkan 30 saat untuk kering
➡️Selepas 60 saat tutup mulut dan boleh buat kerja macam biasa
➡️Jangan makan dan minum dalam tempoh 30 minit
➡️Selepas 30 minit, kumur-kumur dan boleh makan dan minum.
#Ellsyabeauty
🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼
#PENPEMUTIHGIGI #gigiputih
#PENPEMUTIHGIGIMURAH #GIGI #cantik
#SENYUMANBERCAHAYA #putihkangigi
#caraputihkangigi #igkosmetikmurah #ubatgigi
#penpemutihgigiborong
#penpemutihgigimurah
#penpemutihgigioriginal
#penpemutihgigioriginalmurah
#igkosmetikmurah #igshopmalaysia #igkosmetik #sayajualkosmetik
🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼

Tq sudi membeli ubat gigi dengan akak .selain boleh bersihkan karang gigi. Boleh juga untuk sakit gigi berlubang.gusi bengkak dn ulser mulut..
Anak pun boleh sbb tak pedas.
Nk oder boleh pm kak

www.wasap.my/60174262686/ubatgigigarambuluh

#ubatgigimarine
#ubatgigigarambuluhterbaik
#ubatgigi
#topleadersCircle
#Pbangelsutara

^^ Bye2 Masalah Gigi & Gusi ^^ Masa kecik2 dulu... klu sakit gigi, mak suruh kumur dgn air garam... Lepas kumur mesti rasa lega skit...wpun masin kan..😃😃 Terbukti garam sumber yg kaya dengan mineral penting boleh membantu merawat masalah gigi dan gusi kita...Antiseptik semulajadi jugak....
Yg bestnye selamat dan bebas bahan kimia merbahaya... Sekarang ni lega dah ada ubat gigi garam buluh....tak payah nak kumur dgn air garam lagi....
Settle masalah gigi dan gusi saya...Alhamdulillah... Ubat gigi ME ni...mengandungi RAMUAN2 EKSKLUSIF tau...seperti...
✿ Garam Buluh
✿ Xylitol ✿ Pheno-SFETM (Ekstrak Teh Pu-erh)
✿ Gliserin

Kelebihannya pula...
♡ Tanpa Gula
♡ Tanpa Fluorida
♡ Anti-Bakteria
♡ Mengandungi Garam Buluh
♡ Anti Oksidan Yang Hebat
♡ Antiseptik Semulajadi
♡ Tidak pedas & rasa segar pudina ♡ Halal & Selamat

Berbaloi sgt memiliki ubat gigi garam ni kan... #regeadikberadik nak bagi...Haruss dptkan... #ubatgigi #masalahgigikuning #masalahgusi

PEMINAT KOPI, NESCAFE & TEA MAI SINI NAK HABAQ SAT!! .

Selepas seminggu konsisten guna ubat gigi Ivtbright, kuning gigi dah semakin berkurang.

Tambahan lagi gigi asal semulajadi warna kuning pun boleh berkurang.

Hanya gosok 2 atau 3 kali sehari.
.

PROMOSI🌼

1 Kotak IVTBright cuma RM35 .
Apa tunggu lagi, jom pakat kongsi dengan kawan2 beli sorang satu.. Nak jimat & free postage, order 3 kotak terusss.. Info lanjut.. WhatsApp 0197754922

MURAH.MUDAH.BERKESAN .
#ivtbright #ubatgigi #gigiputih #gigikuning #karanggigi #bazarpaknilmurah #nursemalaysia #cikgumalaysia #mulutberbau #ivmistpelabagaiguna #1ivmist1keluarga #ivmistmujarab #aurainsta #instafollow

PEMINAT KOPI, NESCAFE & TEA MAI SINI NAK HABAQ SAT!! .

Selepas seminggu konsisten guna ubat gigi Ivtbright, kuning gigi dah semakin berkurang.

Tambahan lagi gigi asal semulajadi warna kuning pun boleh berkurang.

Hanya gosok 2 atau 3 kali sehari.
.

PROMOSI🌼

1 Kotak IVTBright cuma RM35 .
Apa tunggu lagi, jom pakat kongsi dengan kawan2 beli sorang satu.. Nak jimat & free postage, order 3 kotak terusss.. Info lanjut.. WhatsApp 0197754922

MURAH.MUDAH.BERKESAN .
#ivtbright #ubatgigi #gigiputih #gigikuning #karanggigi #bazarpaknilmurah #nursemalaysia #cikgumalaysia #mulutberbau #ivmistpelabagaiguna #1ivmist1keluarga #ivmistmujarab #aurainsta #instafollow

.
Adoii mak sakitnye!😭
Nak makan tak boleh😢
Nak tido berdenyut2😢
Nak keje pun takde mood😢
.
Nak buat apa pun tak kena kannn?
Takkan nak biar jer sakit😖
.
Kalau sampai dah 5 hari asyik makan painkiller. Sure penuh steroid dalam badan korang tu. Tak elok untuk kesihatan. Tapi dah makan ubat, taaaak jugak ok😭😭😭
.
Haa...memang kena gi cek gigi korang tu mana tau ada infection lain ke kang merebak lak kan😨
Atau memang kena cabot gigi korang tu😱
.
Tapi kalau kena cabot pun bukan men terus cabot. Kena set appointment dulu😣
Silap silap lagi 2, 3 bulan baru sampai turn korang😟
.
Sebab tu akak nak share tips ni.
Sesambil tunggu turn nak gi jumpa doktor tu atau tunggu lagi sebulan nak cabot, korang boleh ikhtiar kumur2 dengan IVMIST ni.
.
Pastu korang spray IVMIST kat tisu pastu korang gigit lah tisu tu bagi lega.
Sebelum tu baca doa ni untuk ubati penyakit gigi dan gusi korang. Insya Allah dengan izin Allah SWT.
.
✔Sediakan segelas air
✔Baca istighfar 3x
✔Kemudian baca: "Allahuma Adzhib ' anni suu-a Bi Fuhsyahu Wa Maa Ajiduhu Da'wati Nabiyyikal Aminil Makiini" sebanyak 11x
✔Kemudian dihembus ke air
✔Dan gunakan air itu untuk berkumur-berkumur pagi tengahari dan malam.
.
Korang boleh sedut bau IVMIST untuk terapi. Insya Allah ilang nervous tu..dapat lak doktor gigi ensem fuhhhh..baik terus sakit gigi😂
.
Jangan bimbang kalau doktor gigi tampal je gigi korang pastu suh balik umah😯
Korang boleh terus amalkan tips yang akak bagi tu ye.
.
IVMIST ni 💯diperbuat dari herba organik.
Bersih, suci dah tentu takde bahan kimia berbahaya.
Semestinya Halal.
So korang tayah risau kalau masuk lam mulut tertelan ke😆
Jom roger akak kat 📲📲#whatsapp0123934394 😘

Most Popular Instagram Hashtags