#ubatgigi

6363 posts

TOP POSTS

Sesiapa nak dinner sat g, BAik korang restock chewing gum ni, Lbih elok yg no sugar ke, Less sugar ke. XDa la masalah gigi berlubang pulak yerdokk 😂😂😂 #kongsicherita #chewinggum #ubatgigi #floss

Terbaik #ubatgigi .. Wow.. #glister ... 0169359042

One family at shoot except.. daddy

#darlie #darlie #toothpaste #ubatgigi #darlie #ubatgigi
@andremkhail @adrian_adam2008
@busu2202

Anak org kecik2 gi sekolah,
Anak aku kecik2 gi keje.
Hahaaaa

Apa itu #IVBright?
.
#IVBright ialah Ubat Gigi Pemutih Herba yang berfungsi untuk:
🌱 Meninggalkan plak/karat
🌱 Membuang kesan kuning akibat rokok, kopi & teh
🌱 Meredakan gigi sensitif
🌱 Mengurangkan nafas berbau
🌱 Mengelakkan air liur rosak
🌱 Meredakan simptom radang gusi & skurvi (pendarahan pada gusi)
.
Whatsapp 018-405 4575😉
.
#IVBright #ivbright #ubatgigi #ubatgigipemutih #ubatgigiherba #ubatgigisemulajadi

Turbo carbon.. pemutih gigi.. x lama dah nak raya uollss.. mesti uollss nak kan gigi uolls putih melepak.. renyih2 nampak beseri jeee gigi.. meh whatsapp kite 0125344435.. #turbo carbon #murah #ubatgigi #pemutihgigi

Haa, yg ni baru betul2 iklan #ubatgigi.
Ubat gigi #nuskin ni mmg terbukti dpt putihkan gigi tau. Nak putih kena la try 😬. Nak DM ok👌. Produk bagus kena la invest sikit ye dak? • removes stains, whitening, brigthening and polishing teeth for a radiant smile.
• provides a long lasting fresh, clean mouth while aiding in prevention of dental cavities.
• no harmful chemical
#ap24 #whiteningfluoridetoothpaste

SATU UBAT GIGI PELBAGAI MANFAAT
Wow, biaq betoii nii?
Karang gigi seawal 3 hari dah tanggal!
Gigi kuning seawal 4 hari dah putih!
Ngilu gigi?
Baru guna sekali dah settle!
Yup, sy sendiri alami!
Berlambak lagi testimoni benar dari customer kami!!.Saya dah cuba, anda bila lagi??
RM15
Whatsapp 013-3047402

#ubatgigi #ubatgigimarineessence
#marineessencesoap #ubatgigimarine #ubatgigimarinemurah

.
.
Iklan #colgate #darlie #safi #ubatgigi #mukmin kejapsss😁
.
. Say cheese😁

MOST RECENT

Inilah produk #atomy yang paling laku keras! Dapat tengahari td tp #vitaminC dari 10 kotak dah susut jadi 2kotak😇 itupon dah ade tuannye, #toothbrush sekotak tu ade 8berus gigi kepunyaan sorg kakak cantik manis, #toothpaste pulak tinggal dari 5box tinggal 1 je tak bertuan.Lai lai.. Ade yg nak #ubatgigi
#shopping #dapatduit

ANDA PASTI TERKEJUT AKAN HASILNYA

Penjagaan badan untuk anda sekeluarga :- Gunalah iv soap ketika mandi kerana ianya membantu - menghilangkan gatal² badan
- melembutkan rambut
- mecantikkan kulit
- menyelesaikan masalah kulit yang sensitif / alergik
- untuk dewasa sangat membantu melebatkan rambut dan hentikan keguguran rambut

Whatsapp 0105748977
untuk dapatkan ivsoap .. pelbagai manfaat ini.. .
#ivsoap #ivmistmurah #ivkids #IVBright #ubatgigi #plakgigi

@Regrann - MARINE ESSENCE ❤
Masalah-masalah yang boleh diselesaikan oleh Marine Essence Produk.

MARINE ESSENCE BEAUTY BAR and
MARINE ESSENCE BODY WASH:
~🎀bawah lengan gelap
~🎀pigmentasi
~🎀jeragat
~🎀kudis pada badan
~🎀celah peha gelap
~🎀ruam/ gatal-gatal
~🎀eczema
~🎀parut di muka dan badan
~🎀bau badan
~🎀kulit sensitive
~🎀jerawat
~🎀leher berdaki

MARINE ESSENCE NOURISHING SHAMPOO:
~💎rambut gugur
~💎kelemumur
~💎kulit kepala kudis
~💎kulit kepala kering
~💎kutu
~💎kulit kepala gatal
~💎kulit kepala berbau

MARINE ESSENCE TOOTHPASTE :
~💖mencegah kaviti gigi
~💖mencegah masalah gusi
~💖mencegah pertumbuhan plak
~💖menguatkan enamel gigi yang lemah
~💖menanggalkan kotoran
~💖mencegah nafas berbau
~💖tanpa gula, tanpa flourida
~💖anti-bakteria
~💖mineral yang bermanfaat
~💖perawatan gigi yg disyorkan
~💖menyembuhkan luka kecil gusi,ulser

Miliki set spa dirumah .
Whatsapp 0122557325.

#saya #sayajual #setspamarrineessence
#sabunmandi #sabunhijau #ubatgigi
#syampoo #bodyshower #igers
#bazaar #bazaarpaknil #bazarpaknilprodukkecantikkan
#agentneeded #agentwanted
#cod #codselayang #codbatucaves
- #regrann

Some more amazing results from our amazing whitening toothpaste user
INTRODUCING THE NEWEST BREAKTHROUGH IN TEETH WHITENING!
Say goodbye to yellow, heavily stained teeth with AP24 Whitening Fluoride Toothpaste. It is peroxide-free and safe on braces. Safe for kids over 7 years old, safe to use during pregnancy.Fluoride based use 2/3 times a day In replace of your existing toothpaste. Dentist approved!
.
☎0176588587
.
Muka je putih tapi gigi KUNING cam na?Abg2 yg hisap rokok tu,pun kena jaga gak penampilan kan??
Nak ke nafas berbau?🙈🙈
.
#nuskin #ap24whiteningtoothpaste #ubatgigi #health #wealth #planning #sayajualonline #instacantik #gigi #epoch #marinemudmask #malaysiancelebrity #malaysiaonlinestore #klcc #bazaarmalaysia #sayajual #ntv7 #bruneishopping #singaporeonline #setiaalam #klang #kelanajaya #damansara #klia

What is your toothpaste made of?
.
Bertukar la pd #ap24whiteningtoothpaste #selamat dan TRUST ME ... It make ur mouth feel soo fresh
.
#sayajualonline #nuSkinmalaysia #ap24whiteningfluoridetoothpaste #ubatgigi #kkm #halal #gigiputih #gigi #iklanvisitig #noornabilaxsharnaaz

.
IMPIAN NAK GIGI PUTIH SUSU?!
.
Pastinya putih bersinar dan senyuman meyakinkan.
.
Pssst.. Nanti saya share dengan korang perkongsian terbaru untuk gigi putih susu. .
❎ Tak hakis enemal gigi
❎ Tak ngilu
❎ Tak perlu habis ribu-ribu
.
Kenapa perlu guna?
.
✔️ Senang dibawa kemana-mana
✔️ Senang guna
✔️ Lebih jimat
✔️ Dijamin halal
✔️ Kurangkan bau mulut
✔️ Mulut kekal bersih selama 10 jam
.

Untuk pembelian.
Whatsapp 011.1656.1886

#ivbright 😣 GIGI KUNING punya pasal, kita takut nak balas senyum orang kat kita....
.
😣 MULUT BERBAU punya pasal, kita takut nak buka mulut join kawan bercerita...
.
Biasa lalui situasi di atas?? PLAK/KARAT yang melekat di gigi akibat diet seharian kita. Tak usah cakaplah. Lagi-lagi yang punya GIGI SENSITIF dan masalah GUSI BERDARAH. Aduhaiiii......
.
Macam-macam produk pemutih dah cuba. Pergi scaling berhabis ratusan ringgit tapi masalah datang semula??? .
===================================
Cubalah Ubat Gigi Pemutih Herba; IV TBright. Formulasi terkini dari 💯 bahan semulajadi dan herba-herba terpilih seperti:
🌱 Cengkih
🌱 Kayu manis
🌱 Garam
🌱 Pudina
🌱 Daun senai
.
✔ Dengan keluluasan KKM, Ubat Gigi ini selamat dan boleh digunakan seisi keluarga.
.
✔ Cara nak guna??? Mudah saja. Calitkan IV TBright pada berus gigi dan gosok sepeti biasa. Amalkan 2@3 kali sehari untuk kesan yang menakjubkan!!
.
Jom order selagi stok masih ada!
.
📲0105748977
📲0105748977
.
#IVBright #ivbright #ubatgigi #ubatgigipemutih #ubatgigiherba #ubatgigisemulajadi #terapiinstagram😉 #ig_sokongan

Antara produk #foreverliving.

Ubat gigi tanpa fluorida.
#foreverbrighttoothgel

Sunscreen
#aloesunscreen

Aloe Vera Gel
#aloeberrynectar

Peringatan untuk anda. Dapatkan produk-produk Forever Living dari pengedar yang sah. 👍🏻👍🏻👍🏻 #foreverbusinessowner #promosi #sayajualmurah #kuantanpahang #kuantanese #aloevera #ubatgigi #sunblock #cantik #sihat #aloeveragel #malaysia #nhkflp4u

Terbaik #ubatgigi .. Wow.. #glister ... 0169359042

Glister tooth paste is READY STOCK!

TAHAN LAMA DAH BAGUS!
Kelebihan Ubat Gigi Glister
- melindungi gigi daripada kaviti.
- Memutihkan gigi,
- menyegarkan nafas
- membantu menanggalkan kesan pada gigi (rokok, kopi)
- mengandungi SYLODENT, agen pengilatan untuk pembersihan yang lembut dan berkesan
yang membantu memutihkan gigi
- Tidak mengandungi peluntur kimia
Faedah :
- membersih dengan berkesan
- menghapuskan plak
- menentang kaviti
- memutihkan gigi
- menyegarkan nafas
- pengilatan yang berkesan terhadap enamel
- mengilat tanpa meluntur
- membantu menanggalkan tanda kopi, teh & tembakau

Kelebihan lain :
- boleh disapukan pada bisul

Ubat gigi Glister sangat menjimatkan kerana
1 tiub glister = 4 tiup ubat gigi colgate
Hanya gunakan sedikit sahaja pada berus gigi

Berminat nak tukar ubat gigi anda ke glister? Dm or whatsapp saya 0133940574

#glister #glistertoothpaste #ubatgigi #ubatgigiglister #ubatgigiamway #amwaykulai #amway #amwayjohor #toothpaste #sayajualubatgigi #amwayglister

"Gigi makin putih, dah tak rasa ngilu bila makan aiskrim atau masa minum air sejuk. Paling best, satu family boleh guna! Gigi anak makin putih dan senang nak gosok sbb dia tak pedas"

Jom jaga kesihatan mulut anda dengan Glister toothpaste!
Ready stock ya!

Berminat?
Whatsapp 0133940574

#glister #glistertoothpaste #toothpaste #amwaytoothpaste #amway #glisteramway #amwaymalaysia #amwaykulai #amwayjohor #ubatgigiamway #ubatgigiglister #ubatgigi #sayajual #sayajualubatgigi #bazaarpaknil

6 in 1..
Hanya dengan ivtbright
❤❤❤❤❤❤❤❤

"Macammana nak guna? Lap dengan kain macam dalam gambar ni ke??"
.
"Bukannnnlahhh..!" 😂
.
♳ Calit ubat gigi pada berus gigi
♴ Berus gigi seperti biasa
.
✔ Amalkan 2 atau 3 kali sehari untuk kesan yang terbaik!

Whatsapp 0196961270

#IVBright #ivbright #ubatgigi #ubatgigipemutih #ubatgigiherba #ubatgigisemulajadi #bazar
#bazarpaknil #bazarpaknilmurah
#onlineshopping #kedai
#kedaionlinemurah2 #kedaimurah
#igs #igshopmalaysia #shop
#shopping #sayajual #gmp #herba #ootd #murahmurah #murahmalaysia #regrann

Anda menghadapi masalah GIGI seperti berikut???
🚫 GIGI KUNING akibat tabiat meminum Teh/Kopi serta merokok.
🚫 MULUT BERBAU kerana sisa makanan yang terlekat pada gigi akibat diet seharian anda.
🚫 PLAK/KARAT kerana asid pada gigi.
🚫 Masalah GIGI SENSITIF serta GUSI BERDARAH yang menyakitkan.
.
"... Aduhaiiii.. Macam-macam produk pemutih dah cuba. Pergi scaling dah habis beratus ringgit tapi masalah datang semula..." 😣
.
=================================================
.
Anda tak perlu risau lagi!! Sudah ramai yang mencuba dan menggunakan produk UBAT GIGI HERBA PEMUTIH; IV TBRIGHT serta mendapat manfaatnya. Mengapa??
.
Kerana ianya diadun 💯 dari BAHAN-BAHAN SEMULAJADI TANPA PENGAWET seperti:
☘ Cengkih
☘ Kayu Manis
☘ Garam
☘ Pudina
☘ Kesinai (Streblus Asper)
.
🤔 TAHUKAH ANDA?? Mengapa CENGKIH digunakan sebagai bahan utama? Kerana..
✔ Cengkih bersifat antiseptik semulajadi ✔ Membantu mengurangkan bendasing tanpa menghakis gigi
✔ Serta dapat membersihkan gigi dengan sempurna
.
=================================================
✔ Mendapat kelulusan KKM (NOT 170203517K), Ubat Gigi ini selamat dan boleh digunakan seisi keluarga.
.
✔ Cara nak guna??? Mudah saja. Calitkan IV TBright pada berus gigi dan gosok sepeti biasa. Amalkan 2@3 kali sehari untuk kesan yang menakjubkan!!
.
Jadilah pengguna yang bijak dengan bertukar kepada UBAT GIGI HERBA PEMUTIH IVTBRIGHT sekarang! Jangan tunggu lagi. Jom cuba!!
.
📲 0196961270
📲 0196961270
📲 0196961270
.
#IVTBright
#regrann

follow this page in feedly

Most Popular Instagram Hashtags