#ubatgigi

7058 posts

TOP POSTS

Sesiapa nak dinner sat g, BAik korang restock chewing gum ni, Lbih elok yg no sugar ke, Less sugar ke. XDa la masalah gigi berlubang pulak yerdokk πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚ #kongsicherita #chewinggum #ubatgigi #floss

One family at shoot except.. daddy

#darlie #darlie #toothpaste #ubatgigi #darlie #ubatgigi
@andremkhail @adrian_adam2008
@busu2202

Anak org kecik2 gi sekolah,
Anak aku kecik2 gi keje.
Hahaaaa

Haa, yg ni baru betul2 iklan #ubatgigi.
Ubat gigi #nuskin ni mmg terbukti dpt putihkan gigi tau. Nak putih kena la try 😬. Nak DM okπŸ‘Œ. Produk bagus kena la invest sikit ye dak? β€’ removes stains, whitening, brigthening and polishing teeth for a radiant smile.
β€’ provides a long lasting fresh, clean mouth while aiding in prevention of dental cavities.
β€’ no harmful chemical
#ap24 #whiteningfluoridetoothpaste

Wah wah wah! Dah jadi SuperHERO abam Mr. IV TBright kitaaa..!
.
Mana tidaknya. Hari-hari gosok dengan ubat gigi pemutih yang diformulasi dari πŸ’― bahan semulajadi. Lulus KKM pulak tu. Harussslahkan!
.
Selain jadikan gigi kita kuat, IV TBright jugak ☘ Boleh tanggalkan plak/karat
☘ Buang kesan kuning sebab rokok, kopi & teh
☘ Redakan masalah gigi sensitif
☘ Kurangkan nafas berbau
☘ Redakan simptom pendarahan pada gusi
.
Nafas pun rasa segarrr je sepanjang hari. Korang memang patut cuba. InsyaAllah berkesan! Tak cuba tak taukan. Tapi yang penting janganlah skip pakai. Rajinlah selalu. Cara pakai sama je macam pakai ubat gigi yang lain tu. Jom cuba! πŸ€— πŸ“² WhatsApp 017-590 9778
.
#ivtbright #ubatgigi #ubatgigipemutih #ubatgigiherba

Wah wah wah! Dah jadi SuperHERO abam Mr. IV TBright kitaaa..!
.
Mana tidaknya. Hari-hari gosok dengan ubat gigi pemutih yang diformulasi dari πŸ’― bahan semulajadi. Lulus KKM pulak tu. Harussslahkan!
.
Selain jadikan gigi kita kuat, IV TBright jugak ☘ Boleh tanggalkan plak/karat
☘ Buang kesan kuning sebab rokok, kopi & teh
☘ Redakan masalah gigi sensitif
☘ Kurangkan nafas berbau
☘ Redakan simptom pendarahan pada gusi
.
Nafas pun rasa segarrr je sepanjang hari. Korang memang patut cuba. InsyaAllah berkesan! Tak cuba tak taukan. Tapi yang penting janganlah skip pakai. Rajinlah selalu. Cara pakai sama je macam pakai ubat gigi yang lain tu. Jom cuba! πŸ€— πŸ“² WhatsApp 019-3727325
.
#ivtbright #ubatgigi #ubatgigipemutih #ubatgigiherba

Alhamdulillah done shooting. Thank you so much @_makeitsmile. Want to know what's happening? Then follow @_makeitsmile Stay tuned semua 😘🌷 make it smile 😁☺️
.
.
#Repost @_makeitsmile with @repostapp
・・・
The actor Marc is in action for our social media video virals.
Stay tune.
#mismistoothpaste
#toothpaste
#makeitsmile
#ubatgigi

Nak senyum pun dah berani dengan #ivtbright
. πŸ”»πŸ”»πŸ”»πŸ”»πŸ”»πŸ”»πŸ”»
ADA MASALAH INI? .
+ Gigi sakit dan Ngilu?
+ Gigi retak?
+ Tampalan lama rosak?
+ Sakit gusi?
+ Sakit ketika gigi bongsu keluar?
.
Bila sakit gigi sudah kerap sangat dan sudah tidak dapat tahan sakit lagi, barulah nak pergi berjumpa dengan doktor.
.
Cara alternative kurangkan sakit gigi. .
- Teh : (Letak uncang teh yang direndam pada tempat sakit.)
- Air Garam : (berkumur)
- Bawang Putih : (Letak pada tempat sakit (1-2 jam)
- Gambir : (tumbuk hingga hancur & letak pada gigi sakit)
- Bunga Cengkih : (gigit)
- Lidah Buaya : (sapu pada tempat sakit)
.
Selain kaedah tradisional, pasti #ivtbright mampu tangani masalah sakit gigi.

BERMINAT BOLEH WHATSAPP

K Eni 0126842052

#stokisivmistklkeramat
#ivtbright
#wangsawalk #ubatgigi
#gigiputih

.
.
Iklan #colgate #darlie #safi #ubatgigi #mukmin kejapsss😁
.
. Say cheese😁

MOST RECENT

Selamat pagi uols...
πŸ’ͺDapatkan gigi putih ,nafas Wangi Serta Gigi yg sado dan kuat dengan #IVBright! πŸ’ͺ
.
❌ Tak perlu ke gym
❌ Tak perlu angkat dumbbells
❌ Tak perlu makan protein
❌ Tak Perlu g dentist ❌ Tak Perlu berkata apa2 😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁
.
Hanya perlu berus gigi 2 atau 3 kali sehari secara berterusan saja dah dapat kesan yang terbaik!! πŸ‘ Dalam Masa 1 minggu 😱😱😱 Hebat kan kan

Apa tunggu lagi jom cuba
Kata org x Cuba x Tahu kan kan
Dah Cuba Pasti jatuh Cinta 😍😍 Wassup Segera utk dptkn harga promosi..whatsapp 014-3375357

#IVBright #ivbright #ubatgigi #ubatgigihherba #ubatgigipemutih #ubatgigisemulajadi
#ivmistmagicoil
#sayagunasayajual #agentdiperlukan0143375357

Selamat pagi uols...
πŸ’ͺDapatkan gigi putih ,nafas Wangi Serta Gigi yg sado dan kuat dengan #IVBright! πŸ’ͺ
.
❌ Tak perlu ke gym
❌ Tak perlu angkat dumbbells
❌ Tak perlu makan protein
❌ Tak Perlu g dentist ❌ Tak Perlu berkata apa2 😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁
.
Hanya perlu berus gigi 2 atau 3 kali sehari secara berterusan saja dah dapat kesan yang terbaik!! πŸ‘ Dalam Masa 1 minggu 😱😱😱 Hebat kan kan

Apa tunggu lagi jom cuba
Kata org x Cuba x Tahu kan kan
Dah Cuba Pasti jatuh Cinta 😍😍 Wassup Segera utk dptkn harga promosi Serta free postage
0163428472 Ani

#IVBright #ivbright #ubatgigi #ubatgigihherba #ubatgigipemutih #ubatgigisemulajadi
#ivmistmagicoil
#sayagunasayajual #agentdiperlukan0163428472

.
Bila beli UBAT GIGI selalunya kita akan pilih:
βœ” Jenama yang popular
βœ” Harga yang berpatutan
Sebab apa???? Sebab yang ada jenama lebih ramai orang suka pakai. Bila harga berpatutan nak stock up bulan-bulan pun poket tak terasa.
.
Jenama memang popular TAPI pernah check tak apa isi kandungannya?? Mesra poket TAPI pakai bertahun-tahun dah. Memang efektif ke?? .
.
Agak-agaknya dalam masa #seminggu boleh tak:
🌱 Tanggalkan plak/karat yang dah lama melekat kat celah-celah gigi??
🌱 Mantain gigi putih & bersih walaupun hari-hari isap rokok, minum kopi/teh tu adalah wajib buat kita!??
🌱 Boleh gosok gigi happy-happy, takde dah gigi sensitif yang asyik buat gusi berdarah lagi??
🌱 Dan yang penting! Nafas segarrrrr je sepanjang hari??
.
Tak sure?? Hmmm..... πŸ€” Apa kata kami kenalkan Ubat Gigi yang bukan saja boleh lakukan semuaaaa tu πŸ‘†πŸ‘†πŸ‘†πŸ‘† dan kandungan pulak diperbuat dari πŸ’―BAHAN SEMULAJADI seperti:
☘ Cengkih
☘ Garam
☘ Kayu Manis
☘ Daun Pudina
☘ Streblus Asper (Daun Kesinai)
.
NANTI!! Nanti baca sampai habis dulu......! .
Ubat gigi ni boleh guna selama sebulan setengah tauuuu. Dahlah tu
πŸ›‘ Sesuai digunakan untuk seisi keluarga. Dari si kecik yang umur 3 tahun, Ibu mengandung, yang tua yang muda semua pun boleh!
πŸ›‘ Dan yang paling penting! Mendapat kelulusan KKM.
.
Tak perlu dah nak beli penyegar mulut. Tak perlu dah nak belanja extra untuk dapat GIGI YANG SIHAT, PUTIH dan BERSIH. Hanya perlu IV TBRIGHT. Itu sahaja!! .
Haaaaa.. mudahkan??!! Apa tunggu lagi?? Mari pm dan dapatkan segera Ubat Gigi Pemutih Herba IV TBright yang terbukti berkesan dengan klik di sini:

WA : 0182134533 noor
.
Pssttt! Kami sedang buat PROMO ni. 50 terawal akan dapat harga yang memang berbaloi-baloi!!! Jangan ketinggalan. Jom dapatkan segera!!!!
.
#ivtbright #ubatgigipemutih #ubatgigiherba #ubatgigi

Anda ada masalah gusi berdarah??
Gusi bernanah??
Karang gigi??
Mulut berbau??
Jom pm tukarlah ubat gigi dirumah anda dengan #IvBright

#pm0172754208
@

https://www.wasap.my/0172754208

#ivbright
#ubatresdungajaib
#ubatgigi#ubatgigiherba #gusiberdarah
#codkawasannilai

AWAK ADA MASALAH GUSI BENGKAK DAN BERDARAH?
.
.
Tiap kali gosok gigi mesti stress kan tengok berus gigi bercampur darah? Dah tak tahu macamana nak ikhtiar lagi?
.
.
Ivtbright mampu menyelesaikan masalah anda. Gosok gigi macam biasa 2@3kali sehari, dan lihat kesannya dalam beberapa hari.
.
Yang penting, guna Ivtbright, kita rawat gigi dan gusi bermasalah anda.
.
Jom WhatsApp 014-3375357 untuk dapatkan Ivtbright anda sekarang.
.
Ramai yang dah berpuashati! ANDA BILA LAGI?

#ivbright #ubatgigi #ubatgigiherba #ubatgigiherbaajaib
#terapiinstagram #ukhwahti #aurainsta #lokalah #sayajual #perak #pahang #melaka #ramadhan #codkajangcheras
#whatapps0143375357

πŸ’― dari BAHAN-BAHAN SEMULAJADI TANPA PENGAWET seperti:
☘ Cengkih
☘ Kayu Manis
☘ Garam
☘ Pudina
☘ Kesinai (Streblus Asper)
.
πŸ€” TAHUKAH ANDA?? Mengapa CENGKIH digunakan sebagai bahan utama? Kerana..
βœ” Cengkih bersifat antiseptik semulajadi βœ” Membantu mengurangkan bendasing tanpa menghakis gigi
βœ” Serta dapat membersihkan gigi dengan sempurna
.
=================================================
βœ” Mendapat kelulusan KKM (NOT 170203517K), Ubat Gigi ini selamat dan boleh digunakan seisi keluarga.
.
βœ” Cara nak guna??? Mudah saja. Calitkan IV TBright pada berus gigi dan gosok sepeti biasa. Amalkan 2@3 kali sehari untuk kesan yang menakjubkan!!
.
Jadilah pengguna yang bijak dengan bertukar kepada UBAT GIGI HERBA PEMUTIH IVTBRIGHT sekarang! Jangan tunggu lagi. Jom cuba!!
.
πŸ“² 0165524675
#IVBright #ubatgigi #ubatgigipemutih #ubatgigiherba #ubatgigisemulajadi #ivmist #therrhivbeautyrange

Pertama kali cuba, kompem terus jatuh cinta.
_
Dah jatuh cinta tak boleh tiada.
_
Betapa kuatnye aura #IvTbright. Alhamdulillah rezeki hari ini.
_
Nak mulut wangi dan segar sepanjang Ramadhan?
WA πŸ“² 011.32444.600
WA πŸ“² 011.32444.600
WA πŸ“² 011.32444.600
_
Saya sedia bantu anda.
_
#ivtbright
#ubatgigi
#ubatgigiherba
#pemutihgigi
#pemutihgigicepat
#gigikuning
#gigikarat
#plakgigi
#gigiberlubang
#gusiberdarah
#gusibernanah
#gusibengkak
#sakitgigi
#sakitkepala
#jomwangi
#pewangimulut
#perfumemulut
#bazarpaknil
#bazaaronline
#igshopmalaysia
#heroseorangcinderella
#ramadhankareem
#ukhwahti
#selangorku
#perakian
#terengganukite
#testimoniivtbright

Ni ubat gigi yg lin guna. Have been using this for almost 4 years. No fluoride yg akan mereputkan gigi. Boleh ditelan kerana kandungannya adalah herba2 terpilih & aloe vera πŸ˜‰. Sangat2 jimat & the best toothpaste ever. Sumpah βœ‹

#ubatgigi #gigicantik #foreverlivingmalaysia #aloevera #aloeveragel

UBAT GIGI GARAM BULUH
POS RM8 SM/RM12 SS

WASAP 0134644843
Ubat Gigi Marine Essence dirumus khas dengan Garam Buluh pertama kalinya dengan ramuan botani Xylitol dan Pheno-SFETM untuk gigi yang bersih, gusi yang sihat dan nafas yang menyegarkan setiap hari!
Bagusnye ubat gigi BERGARAM ni kepada :
β˜† Masalah bau mulut
β˜† Ulser mulut
β˜† Gusi berdarah
β˜† Gigi berlubang
β˜† Gigi berkarat/berkaries
β˜† Gigi kuning
β˜† Gusi busuk
β˜† Gigi sensitif
β˜† Sakit gigi

#sayajual #sayajualmurah #jualanku#bazaarpaknil #malaysia #festival#sayajualonline #streetfashion#carousellMY #lokalah#malaysiaonlineshop #bazaar#bazaaronline #sapotlokal#lokalbrand#ubatgigigarambuluh#ubatgigirasyan#ubatgigimarineessence#ubatgigimarine#ubatgigigarambuluhterbaik#ubatgigigarambuluhmurah#marineessencetoothpaste#marineessence#marineessencesoap#ubatgigi#marineessence#dermjualubatgg

Karang gigi dah macam simen gigi dah,nafas berbau lagi ,, karang pula teramat tebal, namun lepas pakai iv Tbright ini, dengan mudah karang gigi yang tebal tu boleh tertanggal taw ,,, , .

Siapa pernah cungkil/bersihkan karang gigi di klinik?? LECEH kannn jadi cara paling senang adalah guna IV T BRIGHT..
Anda tak percaya ia berkesan??cuba dulu baru tahu ,,, Apalagi jom,jom,jom cuba IV T BRIGHT ,,,, WhatsApp HadiπŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡
πŸ“²http://www.wasap.my/60139809353
πŸ“²http://www.wasap.my/60139809353
πŸ“²http://www.wasap.my/60139809353

Harga Promosi
1 kotak cuma RM35
*Exc Pos
.
Info lanjut.. MURAH.MUDAH.BERKESAN

#ivtbright #ubatgigi #gigiputih #gigikuning #karanggigi #bazarpaknilmurah
#stokisejendropshipdiperlukan #jebatteam
#stokisnegerikelantan

Assalamualaikum dan Selamat Pagi.
_
Dalam mencari rezeki jangan lupa pada mereka yang kurang. Saya doakan rezeki kita berlipat kali kali ganda bagi membantu mereka yang serba kekurangan. Sebagai bekalan kita di 'sana' nanti.
_
Aamiin

_
#assalamualaikum
#ramadhankareem
#terapiinstagram
#ukhwahti
#ivtbright
#ubatgigi
#masalahmulutberbauhilang
#nafasbusuk
#nafasberbau
#gigiberlubang
#gusiberdarah
#heroseorangcinderella
#testimoniivtbright

Jangan Biarkan GIGI KUNING dan BERKARAT anda begitu saja. PLAK gigi belakang itu pun kena buang juga.
_

TAPI kewangan membatasi untuk membuat rawatan dengan pakar.
_
Meh kita pakat senyum panjang nampak gigi dengan penuh keyakinan. Nak berhadapan dengan orang ramai pun dah tak malu.
_
Tak mahal pun, tapi khasiatnya banyak tau.
_
Antara yang berkesan sangat, mulut tak berbau, warna gigi pun semakin cantik fan berseri-seri , gusi sihat dan plak gigi yang tebal pun boleh tercabaut.
_
Harga sangat-sangat berpatutan. Berbaloi dengan result yang akan anda dapat dari IvTBright ni. Jimat la duit tu.
_
Dibuat daripada herba yang terpilih dan ada kelulusan yang diiktiraf dari GMP dan KKM.
_
NAK MEMILIKI SENYUM YANG PENUH KEYAKINAN DAN MENARIK?
_
WA πŸ“² 0142670350
_
Senyuman MENAWAN itu bakal menjadi milikmu. Sungguh!! .
_
#ivtbright
#ubatgigi
#ubatgigiherba
#pemutihgigi
#pemutihgigicepat
#perokoktegar
#nafasbusuk
#nafasberbau
#masalahmulutberbau
#gigikuning
#gigikarat
#plakgigi
#gusiberdarah
#gusibernanah
#jomwangi
#heroseorangcinderella
#bazarpaknil
#bazaaronline
#igshopmalaysia
#agenwanted
#dropshipwanted
#ramadhan
#terapiinstagram
#AuraInstaBatch9
#foodlover
#testimoniivtbright - #regrann

Ivtbright terbaik! .
Hanya gosok gigi 3x sehari dah dapat gigi putih. Jom putihkan gigi dengan IVTBright. Wassap +6011 3558 5678 cepat utk dptkan harga diskaun.

"Tak consistent sangat, kadang ingat pakai, minum nescafe memang wajib hari2"

Gigi beliau dah nampk putih bersih, stain2 kuning dah mulai pudar dah. 😊
Gambar atas: Sebelum
Tengah: Lepas 2 minggu (Bulan 1)
Bawah: 11/3/17

Setiap org results tak sama ye. Ade yg seminggu dah nampk kesan. Ad yg more 2bulan..pakai pun skip,maka kesannya lambat, jadi dari itu..cube jadikan rutin ye. Tips lain, letak #carbonmint disudut yg mudah nampk dan capai 😁
Selamat mencuba ! Oh ye. Rujuk harga di posting2 lepas.
________________ .
.
.
.
#sayajual
#pemutihgigi
#gigiputih
#gigibersih
#gigikuning
#gigikarat
#pemutiharang
#arangaktif
#carbonmint
#ubatgigi
#ubatgigidarlie
#ubatgigicolgate
#produkmalaysia
#madeinmalaysia
#homemade
#homemadeskincare
#organichana
#organic
#produkorganik
#barangorganik
#organicproduct
#organicskincare
#usdacertifiedorganic
#certifiedorganic
#kitagunani
#terapiinstagram
#ajimaura

Anda ada masalah gusi berdarah??
Gusi bernanah??
Karang gigi??
Mulut berbau??
Jom pm tukarlah ubat gigi dirumah anda dengan #IvBright

whatapps 0129512938

#ivbright
#ubatresdungajaib
#ubatgigi#ubatgigiherba #gusiberdarah
#codputrajayabangiequine
#whatapps0129512938

Ivtbright terbaik! .
Hanya gosok gigi 3x sehari dah dapat gigi putih. Jom putihkan gigi dengan IVTBright. Wassap +6011 3558 5678 cepat utk dptkan harga diskaun.

Most Popular Instagram Hashtags