#ubatgigi

5675 posts

TOP POSTS

Sesiapa nak dinner sat g, BAik korang restock chewing gum ni, Lbih elok yg no sugar ke, Less sugar ke. XDa la masalah gigi berlubang pulak yerdokk 😂😂😂 #kongsicherita #chewinggum #ubatgigi #floss

One family at shoot except.. daddy

#darlie #darlie #toothpaste #ubatgigi #darlie #ubatgigi
@andremkhail @adrian_adam2008
@busu2202

Anak org kecik2 gi sekolah,
Anak aku kecik2 gi keje.
Hahaaaa

Ivtbright nama diberi
Product herba bahan semulajadi
Nak gigi putih marilah beli
Harga murah pasti puashati

Jum pakat ramai2 putihkan gigi biar senyuman kita lebih ikhlas lepas ni.. Whatsapp K eni 0126842052

#stokisivmistkeramatkl
#ivtbright #ubatgigi

Pagi dahke, cantiktertarik kaumemang menarikgebong. ^^
#bangunpagi #gosokgigi #pakai #ubatgigi #safi

Haa, yg ni baru betul2 iklan #ubatgigi .
Ubat gigi #nuskin ni mmg terbukti dpt putihkan gigi tau. Nak putih kena la try 😬. Nak DM ok👌. Produk bagus kena la invest sikit ye dak? • removes stains, whitening, brigthening and polishing teeth for a radiant smile.
• provides a long lasting fresh, clean mouth while aiding in prevention of dental cavities.
• no harmful chemical
#ap24 #whiteningfluoridetoothpaste

Cara guna ivtbright
Mudah dan cepat.. Membantu, merawat masalah gigi anda .

Wassup ke 0163930040 utk pertanyaan

#IVTBright
#ubatgigi
#karanggigi
#terapiinstagram

😁 UBAT TERBAIK DI DUNIA😁 😫Biasa tengok gigi perokok tegar macam ngeri jek kan... 💦Kerak kuning kat celah2 gigi die.. macam geli je nak tengok kan... 💦Pastu bile bukak mulut..tak boleh nak describe bau yg klua... 💦 Dieorang ni... bukan xgosok gigi.. cume ubat gigi yg die orang pakai sekarang ni xmampu menghilang karat n bau mulut... 💦Mai sini I nak share UBAT GIGI AJAIB... ade aloe vera, ade bee propolis dan yg penting TAKDE flourida!

Selain buang karat n buang bau.. uolls akan dapat banyak lg manfaat dengan UBAT GIGI AJAIB ni 😘MENGUATKAN
Gigi lebih kuat & sihat
Ciri2 anti bakteria gel aloe vera yg distabilkan 100% &
Propolis lebah membantu mengurangkan pembentukan PLAK GIGI
serta kerosakkan gigi. 😘MEMBANTU PENYEMBUHAN
Untuk kesihatan mulut
Ciri2 aloe vera & anti bakteria propolis lebah mempercepatkan penyembuhan & mengurangkan kejadian ulser mulut
Melegakan keradangan mulut & gusi
Jangkitan & pendarahan gusi 😘MENYEGARKAN
Rasa segar & bersih
Klorofin-kuprum membantu mengurangkan bau nafas
.
#TestimoniForeverBright
#Ubatgigi
#tanpaflorida
#aloevera+propolislebah

Nak gigi bersih dan sihat? Guna iv tbright la uoollss😘 gigi kembali kepada warna asal. Kalau gigi uoollss asal putih, putih la dia dan kalau gigi asal uoollss sedikit kekuning-kuningan, kuning la dia. Tapi yang penting bersih👍🏻 Nak oder whatsapp mieda ☎013-9981564

#asmieyglobal #ivtbright #ivkids #ivmist #terapiinstagram #bazarpaknil #ubatgigi

MOST RECENT

GUSI BERDARAH setiap kali gosok gigi?
.
Dah tukar ubat gigi pun sama gak. Berus gigi guna yang paling soft skali pun berdarah lagi.
.
Takkan tak gosok gigi kan? 🤔
.
Meh guna ALOE VERA TOOTHGEL. Ada BEE PROPOLIS lagi uuuu...toothgel mesra dengan gusi. .
ELAKKAN gusi berdarah, ulser, mulut berbau, gigi berkarat, gigi kuning dll.
.
Sesuai untuk semua peringkat umur.
.
Order.
WhatsApp kakyong 019-4642508.
.
#produkselamat
#halal
#tanpafluorida
#ubatgigi
#toothgel
#aloevera
#propolis
#lidahbuaya
#baikuntukkesihatan
#cegahpenyakit

Syarikat #olivehousemalaysia pun ada keluarkan #ubatgigi atau #toothpaste tau. Yang penting #100% halal. Boleh digunakan tanpa was was.

Antara kelebihan ubat gigi garam bukit:
#membantumerawatgigisensitif
#membantumengurangkansakitgigi
#mencegahgigiberlubang
#menyegarkannafas
#menguatkangigi
#memutihkangigi

Harga cuma rm5.80
Tidak termasuk kos pos.

Nak order wasap
0196696967 -azhan-
01121393464 -ira-

#olivehouse #pencetussenyumansemulajadi #quranicfood #makanansunnah #ubatgigigarambukit #banyakkhasiatuntukgigianda #gunakantanpawasawas - #regrann

Marine essence toothpaste available at Sakura Boutique & Cafe.

Ubat Gigi Garam Buluh Marine Essence / Marine Essence Bamboo Salt Toothpaste dapat mengatasi masalah berikut: -Masalah bau mulut
-Ulser mulut
-Gusi berdarah
-Gigi berlubang
-Gigi berkarat / berkaries
-Gigi kuning
-Gusi busuk
-Gigi sensitif
-Sakit gigi
-Gigi rasa ngilu kalau termakan / terminum benda-benda sejuk.

#vendor #vendormalaysia #vendormelaka #sayajualonline #sayajual #marineessencetoothpaste #marineessence #onlineshopping #vendorbutik #melakapeople #codmelaka #ubatgigi #ubatgigigarambuluh #ubatgigimarineessence

MARINE ESSENCE UBAT GIGI
1PCS RM25
10PCS RM230
Pm atau wassap 0133305479 / 0192313693 ================ KEBAIKAN UBAT GIGI ME
☆ Mencegah kaviti gigi
☆ Mencegah masalah gusi
☆ Mencegah pertumbuhan plak
☆ Menguatkan enamel gigi yang lemah
☆ Menanggalkan kotoran
☆ Mencegah nafas berbau
☆ Mencegah kerosakan gigi.
☆ Selamat digunakan oleh kanak-kanak di bawah umur 6 tahun.
☆ Membunuh bakteria untuk mencegah kerosakan gigi.
☆ Sumber kaya dengan mineral penting untuk menyihatkan dan menguatkan gigi dan gusi.
☆ Membantu menghapuskan radikal bebas yang berbahaya daripada merosakkan sel-sel gigi dan gusi.
☆ Menyembuhkan luka kecil gusi, ulser mulut dan gusi berdarah.
☆ Menyegarkan nafas... #marineessence #ubatgigi #bazaarpaknil #bazarpaknil #bazaronline #igers #pemborongmurahkosmetik

🔻🔻LELONG🔻🔻LELONG🔻🔻LELONG🔻🔻 UBAT GIGI RASYAN 😁Memutihkan gigi
😁Menghilangkan bau mulut
😁Mengurangkan kerak gigi
😁mengurangkan gigi hipersensitif dan anti bakteria
.
.
UBAT GIGI RASYAN

RM8

PM KE 0199259465 SEKARANG!
htttp://www.wasap.my/60199259465
.
.
#ubatgigi #ubatgigirasyan #sisjual #sisjualonline #ishafaishabeauty #pembekal #pemborong #pemborongtermurah #pembekaltermurah #termurah #termurahdipasaranmalaysia #termurahdipasaranonline #termurahseinstagram #ejen #dropship #ejendropship #ejendiperlukan #dropshipdiperlukan #ejendropshipdiperlukan #ejenwanted #dropshipwanted #ejendropshipwanted #igers #igermy #igersmalaysia #igersmalaya

Stay clean with both of this item from forever living!
Whatsapp +60182240046
🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗 #aloeevershield #aloeevershielddeodorant #aloevera #foreverbrighttoothgel #ubatgigi #nafassegar #foreverlivingmalaysia #flpteamzuhaira #flpteamsyahrulazlin

Good morning malaysia 🤗

Jgn lupa gosok gigi dgn forever bright toothgel, sapu deodorant aloe ever shield di ketiak dan sapu aloe lips kat bibir anda anddddd u are done!

Whatsapp +60182240046
😘😘😘😘😘😘😘😘😘 #aloelips #flpteamzuhaira #flpteamsyahrulazlin #foreverlivingmalaysia
#foreverbrighttoothgel #ubatgigi #deodorantaloevera #aloeevershield

Nak gigi bersih dan sihat? Guna iv tbright la uoollss😘 gigi kembali kepada warna asal. Kalau gigi uoollss asal putih, putih la dia dan kalau gigi asal uoollss sedikit kekuning-kuningan, kuning la dia. Tapi yang penting bersih👍🏻 ☎0139981564

#asmieyglobal #terapiinstagram #bazarpaknil #ivmist #ivkids #ivtbright #ubatgigi

Nak gigi bersih dan sihat? Guna iv tbright la uoollss😘 gigi kembali kepada warna asal. Kalau gigi uoollss asal putih, putih la dia dan kalau gigi asal uoollss sedikit kekuning-kuningan, kuning la dia. Tapi yang penting bersih👍🏻 Nak oder whatsapp mieda ☎013-9981564

#asmieyglobal #ivtbright #ivkids #ivmist #terapiinstagram #bazarpaknil #ubatgigi

🌿🌿UBAT GIGI GARAM BULUH!!! #Ubatgigi berasaskan Garam Buluh MARINE ESSENCE mampu menyelesaikan masalh
🌱gusi berdarah
🌱mulut berbau
🌱Gigi sensitive 🌱Ulser mulut

Harga pun sgt berpatutan & penggunaan jg sgt jimat dn memang berbaloi2... Terjamin selamat tanpa bahan kimia & TERBUKTI KEBERKESANANNYA♥♥♥ Berminat??? Cepat2 pm yer...Harga special menanti rakan2 ..😍😍😍
Pm/Whatsapp 0177684641 (nizam)

harga promosi #ProdukShom sempena #MingguGaji📢📢📢 😘 2 kotak kopi kuat! #minkaffe : Rm60 (Harga asal RM66) 😘 1 set #kempisperut minkaffe + garlic tablet : Rm70 (Harga asal RM77) 😘 1 kotak obat dalaman wanita #herbamaharani : Rm95 (Harga asal RM98) 😘 1 set rawat keputihan #daysafe + #pantyliner : Rm55 (Harga asal RM58) 😘 1 botol #Femi9 + 1pack #pantylinerbioseleza : rm50 (Harga asal RM53) 😘 Agen penghalau nyamuk terbaik Lotion Pati Lavender #PBhandAndBodyLotion : Rm20 (Harga asal rm23) 😘 Sabun pencuci bersih serlah #ezicleanlaundry : Rm20 (Harga asal RM23.00) 😘 1 Set #EzicleanBersaudara : Rm50 (Harga asal RM54.50) -eziclean serbuk -eziclean floor & toilet -eziclean dishwash 😘Cantik sambil merawat dengan 3 batang #CozumaLipstik : Rm120 (Harga asal RM132) 😘 Set mekap 5 minit #CozumaSeries lipstik @ lipgloss + cc cream : Rm150 (Harga asal RM170) 😘 Mandian garam buluh #MEBodyWash + #MEshampoo : Rm70 (Harga asal Rm76) 😘 Set mandian SPA garam buluh : #BeautyBar + #BodyWash + #Shampoo #UbatGigi : Rm190 (Harga asal Rm218)

Diskaun sampai pengsan 😋 sah sehingga 31/3/2017!!! 📞Nida | 019.4021045

#PromosiMingguGaji
#ProjectTripleB

Bestttt pulok tenyeh bendalah ni...hehe...rasa #segar , #nyaman aje dan rasa nyilu kat gigi pon dah hilang..i liokeee..★
#sayabeli
#ubatgigi
#organik
#jomcuba

Nindia harga promosi #ProdukShom sempena #anniversary kami 📢📢📢
😘 2 kotak kopi kuat! #minkaffe : Rm60 (Harga asal RM66)
😘 1 set #kempisperut minkaffe + garlic tablet : Rm70 (Harga asal RM77)
😘 1 kotak obat dalaman wanita #herbamaharani : Rm95 (Harga asal RM98)
😘 1 set rawat keputihan #daysafe + #pantyliner : Rm55 (Harga asal RM58)
😘 1 botol #Femi9 + 1pack #pantylinerbioseleza : rm50 (Harga asal RM53)
😘 Agen penghalau nyamuk terbaik Lotion Pati Lavender #PBhandAndBodyLotion : Rm20 (Harga asal rm23)
😘 Sabun pencuci bersih serlah #ezicleanlaundry : Rm20 (Harga asal RM23.00)
😘 1 Set #EzicleanBersaudara : Rm50 (Harga asal RM54.50) -eziclean serbuk -eziclean floor & toilet -eziclean dishwash
😘 Cantik sambil merawat dengan 3 batang #CozumaLipstik : Rm120 (Harga asal RM132)#l
😘 Set mekap 5 minit #CozumaSeries lipstik @ lipgloss + cc cream : Rm150 (Harga asal RM170)
😘 Mandian garam buluh #MEBodyWash + #MEshampoo : Rm70 (Harga asal Rm76)
😘 Set mandian SPA garam buluh : #BeautyBar + #BodyWash + #Shampoo #UbatGigi : Rm190 (Harga asal Rm218)

Diskaun sampai pengsan 😋 sah sehingga 31/3/2017!!!

Anda menghadapi masalah GIGI seperti berikut???
🚫 GIGI KUNING akibat tabiat meminum Teh/Kopi serta merokok.
🚫 MULUT BERBAU kerana sisa makanan yang terlekat pada gigi akibat diet seharian anda.
🚫 PLAK/KARAT kerana asid pada gigi.
🚫 Masalah GIGI SENSITIF serta GUSI BERDARAH yang menyakitkan.
.
"... Aduhaiiii.. Macam-macam produk pemutih dah cuba. Pergi scaling dah habis beratus ringgit tapi masalah datang semula..." 😣
.
=================================================
.
Anda tak perlu risau lagi!! Sudah ramai yang mencuba dan menggunakan produk UBAT GIGI HERBA PEMUTIH; IV TBRIGHT serta mendapat manfaatnya. Mengapa??
.
Kerana ianya diadun 💯 dari BAHAN-BAHAN SEMULAJADI TANPA PENGAWET seperti:
☘ Cengkih
☘ Kayu Manis
☘ Garam
☘ Pudina
☘ Kesinai (Streblus Asper)
.
🤔 TAHUKAH ANDA?? Mengapa CENGKIH digunakan sebagai bahan utama? Kerana..
✔ Cengkih bersifat antiseptik semulajadi ✔ Membantu mengurangkan bendasing tanpa menghakis gigi
✔ Serta dapat membersihkan gigi dengan sempurna
.
=================================================
✔ Mendapat kelulusan KKM (NOT 170203517K), Ubat Gigi ini selamat dan boleh digunakan seisi keluarga.
.
✔ Cara nak guna??? Mudah saja. Calitkan IV TBright pada berus gigi dan gosok sepeti biasa. Amalkan 2@3 kali sehari untuk kesan yang menakjubkan!!
.
Jadilah pengguna yang bijak dengan bertukar kepada UBAT GIGI HERBA PEMUTIH IVTBRIGHT sekarang! Jangan tunggu lagi. Jom cuba!!
.
📲 0196961270
📲 0196961270
📲 0196961270
.
#IVTBright #IVBright #ubatgigi #ubatgigipemutih #ubatgigiherba #ubatgigisemulajadi #ivmist #sayajual #sayasuka #instashop - #baza #bazar #bazarpaknil
#bazaarpaknil #bazarpaknilmurah
#bazarkarat #igshopmalaysia
#kedai #kedaionline #onlineshopping
#aurainstabatch8

Muka cantik tapi gigi karat!🙈 Masa untuk berubah sayang² semua... , jom gosok gigi bagi putih, hilang karat2 di gigi.😁
.
Caranya? Gosok gigi je macam biasa, tapi kali ni jangan guna colgate, jangan guna darlie. Cuba guna ubat gigi #ivbright ..calit sikit nipis² je... Terus gosok sampai selesai..
.
Kita ikhtiar Allah jua menyembuhkan
Cepat whatsapp 0134154665 okay😄
.
#gosokgosokterusputih
#ivtbright
#gigipalsu
#gigiberkarat #gigikuning #gigicantik #ubatgigi #ubatgigiherba #pengdakapgigi

Antara kebaikan Cozuma CC Cream
- Menyembunyikan cela
- Mencantikkan kulit
- Menjadikan kulit lebih glowing
- Memudarkan parut jerawat dan jeragat
- TIDAK beminyak
- TIDAK melekit
- Mudah di cuci ketika ingin bersolat
- Kulit lebih cerah
- Mengecilkan pori wajah

RM 127(exclude postage)
SM 8
SS 11

Whatsapp 019 5111795😘💕 #bbpluscollagen #garlictablet #bioselezapad #cozuma #marineessence #sabun #shmpoo #bodywash #ubatgigi #minkaffe #premiumbeautiful #naturalwash #lotion #maharani #femi9wash #eziclean #floor #dishwash #laundry #baranghaiomurah #jomcantik

SEKARANG DAH TAKDE HAL SENYUM LEBAR NAMPAK GIGI.
.
.
Dulu senyum tutup mulut. Nak tunjuk gigi pun Malu sebab kuning.
.
TAPI sekarang tak lagi! Sejak guna ubatgigi #ivbright ni, gigi semakin bersih dan cerah.
.
Nak senyum nampak gigi dan gusi pun tak segan dah.
.
.
#gosokgosokgigicomey #gosokgosokmulutwangi dengan Ivtbright.
.
MURAH.MUDAH.BERKESAN.

WhatsApp 011 16561886 sekarang!

Most Popular Instagram Hashtags