[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#tzmmalaysia

499 posts

TOP POSTS

Org yg minat moto x semestinya mat rempit. Mat rempit tu lain bro. Org yg minat moto ataupun mat moto bagi mereka Ianya hobi yg menarik minat mereka. Sama je mcm org lain like gamers, shopping, hikers dan lain2 hobi. Tapi ada segelintir manusia akan judge mereka mat rempit and memandang keji tapi itulah lumrah dunia. The moral of the story is don't judge people so quickly. Renung2kan
#tzmmalaysia_official
#tzmfrenzy_official
#tzmmalaysia
#highwaystar

made in JB..the next generation of TZM..
foto by : @jemyneutronn
#tzm #tzmmalaysia #abam_ranggi_vs_sisto_rare #familiaridergroup

Thanks temankan i shopping tadi. Musuh sikijap,Sahabat sikijap🙆kawan lama lama
Kepunyaan: @kherul13
#yamahatzm
#tzmmalaysia
#rarecing

Kuda hitam dpt tompok!!! 😍😍😘 #tzm150 #tzmmalaysia #yamaha #kudahitamku

Klu jumpa je org muda,ada je yg bertanya..
" TZM nie boleh lari berapa bang...out meter dapat tak....?? "

Aduhhhhh....Soalan ni paling tak suka nak jawab.. 😅😅😅 Nama pun da "kuda tua" dah 19Tahun tu.. dapat 160kmh pun dah bersyukur sebab masih mampu walaupun jentera dah berusia..bukan nak berlumba pun.. kalau nak tanya berapa laju tu pi tanya kat abg2 R1 ke..rabbit ke...duacati ke 🏍💨💨💨
kalau nak main retro ni jgn cari kelajuan sgt..asal pegi mana2 moto tak sakit perut cukup baik nama pun retro a.k.a lama 😎😎😎 Terkenang Zaman muda & Enjoy your ride..
#tzm150 #tzmmalaysia #tzm

Kini dia mula beraksi tidak lama lagi😊😊😊 #tzm #tzmmalaysia #tzm50

MOST RECENT

Yang mane penting kita kasi selesaikan dulu. Biar tak bergaya sekarang, janji senang kemudian.
#SKRC #KapcaiMalaya #restoration #restorasi #Deltabox #TZM150 #TZM #TZMMalaysia #YPVS

Otai masih berbisa...
#yamahatzm150
#tzmmalaysia

Kini dia mula beraksi tidak lama lagi😊😊😊 #tzm #tzmmalaysia #tzm50

Most Popular Instagram Hashtags