#tzmmalaysia

424 posts

TOP POSTS

made in JB..the next generation of TZM..
foto by : @jemyneutronn
#tzm #tzmmalaysia #abam_ranggi_vs_sisto_rare #familiaridergroup

Kuda hitam dpt tompok!!! 😍😍😘 #tzm150 #tzmmalaysia #yamaha #kudahitamku

Gudnite
#tzmmalaysia

"Nak sesuatu mesti kene ada usaha yang luar biase . Andai kata kita tak dapat apa yang inginkan redha je . InshaAllah , Allah akan gantikan dengan benda yang lebih baik"
#stam17mumtaz
#tzmmalaysia
#volleyball
#libero

Bukan awek sahaja perlu dimanjakan dan disayangkan , motor juga perlu dimanjakan kang datang dia punya merajuk mau sebulan kau ikat perut . Selamat malam sayangg 💕😂
#pencintaduaroda #onwerxhensem #tzmmalaysia #abgjanjixlaju #abgsayanginibarangdik

Jalan2 melawat moto2 idaman kalbu. 😅
#tzmmalaysia
#retromania2017
#ypvs
#rgv

Org yg minat moto x semestinya mat rempit. Mat rempit tu lain bro. Org yg minat moto ataupun mat moto bagi mereka Ianya hobi yg menarik minat mereka. Sama je mcm org lain like gamers, shopping, hikers dan lain2 hobi. Tapi ada segelintir manusia akan judge mereka mat rempit and memandang keji tapi itulah lumrah dunia. The moral of the story is don't judge people so quickly. Renung2kan
#tzmmalaysia_official
#tzmfrenzy_official
#tzmmalaysia
#highwaystar

Puasa nak menjelang tiba tak lama lagi,
Kalau ada tersalah silap dan terkasar bahasa minta maaf dari atas sampai bawah. .buat keluarga dan ibu bapa mintak maaf atas kesalahan yang saya telah buat selama nih. .untuk kawan2 selamat menyambut bulan ramadhan dari saya angah A.k.A @pejuangmotorpink. .kita kosong kosong yea tapi highway tak leyh kosong kosong hahahaha. .✌. .@naoma_cs @fa_laki @official_tengkumuhdaliff @ypvs_kings @pejuangjalanlurus @peluru_kuning @pejuangypvs @danialaiman_96 @talidua_ . .
#najwagarage #panda🐼 #kapcaiperantauhighway #kapcaimalaya #kapcai #kapcaisado #kapcaimalayahouse_ #kapcaijahat #familiar #familiardergroup #peminatshoeiarai #abam_ranggi_vs_sisto_rare #tzmfrenzy_official #tzm150 #tzmmalaysia_official #tzmmalaysia #kamikejardihadapan #kamixkaya #kamimatmotobukanmatrempit #pencintaduaroda #pencintakapcai #duniakapcai_ #happyramadan

Abg pilih yg mne?
#tzmmalaysia #siblingriders

MOST RECENT

Puasa nak menjelang tiba tak lama lagi,
Kalau ada tersalah silap dan terkasar bahasa minta maaf dari atas sampai bawah. .buat keluarga dan ibu bapa mintak maaf atas kesalahan yang saya telah buat selama nih. .untuk kawan2 selamat menyambut bulan ramadhan dari saya angah A.k.A @pejuangmotorpink. .kita kosong kosong yea tapi highway tak leyh kosong kosong hahahaha. .✌. .@naoma_cs @fa_laki @official_tengkumuhdaliff @ypvs_kings @pejuangjalanlurus @peluru_kuning @pejuangypvs @danialaiman_96 @talidua_ . .
#najwagarage #panda🐼 #kapcaiperantauhighway #kapcaimalaya #kapcai #kapcaisado #kapcaimalayahouse_ #kapcaijahat #familiar #familiardergroup #peminatshoeiarai #abam_ranggi_vs_sisto_rare #tzmfrenzy_official #tzm150 #tzmmalaysia_official #tzmmalaysia #kamikejardihadapan #kamixkaya #kamimatmotobukanmatrempit #pencintaduaroda #pencintakapcai #duniakapcai_ #happyramadan

Org yg minat moto x semestinya mat rempit. Mat rempit tu lain bro. Org yg minat moto ataupun mat moto bagi mereka Ianya hobi yg menarik minat mereka. Sama je mcm org lain like gamers, shopping, hikers dan lain2 hobi. Tapi ada segelintir manusia akan judge mereka mat rempit and memandang keji tapi itulah lumrah dunia. The moral of the story is don't judge people so quickly. Renung2kan
#tzmmalaysia_official
#tzmfrenzy_official
#tzmmalaysia
#highwaystar

Shhuuttt i love u guys. . .diam tak semestinya hilang,hilang tak semestinya lenyap. .kami we all brother. .bukan nama kami cari atau gelaran cukup sekadar susah senang bersama. . .malam minggu mana @naoma_cs @official_tengkumuhdaliff @fa_laki @ypvs_kid larian amal or merentas desa nihh💪. .erh hari tu kes akak sisto dah habis erh kalau akak sisto n kroni nak join bole je nanti jumpa lah tzm trbiar tu✌.#najwagarage #panda🐼 #kapcaiperantauhighway #kapcaimalaya #kapcai #kapcaisado #kapcailover #kapcaimalayahouse_ #familiar #familiardergroup #peminatshoeiarai #abam_ranggi_vs_sisto_rare #pencintaduaroda #pencintakapcai #duniakapcai_ #tzmfrenzy_official #tzm150 #tzmmalaysia_official#tzmmalaysia #powervalve

Tak semua kebaikan yang kita buat nampak baik,dan tak semua keburukan yang kita buat nampak buruk . .tuhan bagi kepala dalam ada tempurung bwah tempurung ada otak dan dalam otak ada akal dan fikiran so perbaiki diri untuk diri sendiri . .jangan peduli apa orang kata  . .selamat pagi duniawi💪. .#najwagarage #panda🐼 #kapcaiperantauhighway #kapcaimalaya #kapcai #kapcaisado #kapcaijahat #kapcailover #kapcaimalayahouse #familiar #familiardergroup #peminatshoeiarai #abam_ranggi_vs_sisto_rare #pencintaduaroda #pencintakapcai #duniakapcai_ #tzmfrenzy_official #tzm150 #tzmmalaysia_official #tzmmalaysia @kapcaimalaya @pencintakapcai_ @familiaridergroup

Musim hujan punya kondangan pun layankan aje ye... Hahaha... #tzm150 #tzmmalaysia #yamahatzm #kyts

Mcm manalah rupa kau skrg kan haih,rindu nak tarik tarik gear lagi. #2strokesNeverDie #kapcaiMalaya #tzmMalaysia #familiaridergroup #rxzlover #supermanjalanan_

mega gathering TZM Malaysia, edisi melaka 2017

#tzm #kyts #tzmmalaysia #tzmmalaysia_official #tzmemeclan #tzm150 #tzmmelaka #tzmkonvoi

mega gathering TZM Malaysia, edisi melaka 2017

#tzm #kyts #tzmmalaysia #tzmmalaysia_official #tzmemeclan #tzm150 #tzmmelaka #tzmkonvoi

follow this page in feedly

Most Popular Instagram Hashtags