#tzmmalaysia

475 posts

TOP POSTS

Kuda hitam dpt tompok!!! 😍😍😘 #tzm150 #tzmmalaysia #yamaha #kudahitamku

Abg pilih yg mne?
#tzmmalaysia #siblingriders

Org yg minat moto x semestinya mat rempit. Mat rempit tu lain bro. Org yg minat moto ataupun mat moto bagi mereka Ianya hobi yg menarik minat mereka. Sama je mcm org lain like gamers, shopping, hikers dan lain2 hobi. Tapi ada segelintir manusia akan judge mereka mat rempit and memandang keji tapi itulah lumrah dunia. The moral of the story is don't judge people so quickly. Renung2kan
#tzmmalaysia_official
#tzmfrenzy_official
#tzmmalaysia
#highwaystar

kiriman dpd followers dia kata zull ariffin masa zaman muda2 main tzm..mcm ye mcm tak🙈
#tzm
#tzmmalaysia

Kasi meriah skit retromania duaributujuhbelas!
#tzmmalaysia
#retromania2017

Tzm SG / JB Side #tzmsg#tzmmalaysia

Thanks temankan i shopping tadi. Musuh sikijap,Sahabat sikijap🙆kawan lama lama
Kepunyaan: @kherul13
#yamahatzm
#tzmmalaysia
#rarecing

MOST RECENT

Setiap hinaan yang dulu kala .. aku masih teringat didalam ingatan .. tak pernah aku lupakan .. tak pernah aku mengalah .. aku tetap bangkit walau sikit demi sedikit ..walaupun masa demi masa amat perit sekali ..terus berusaha dan terus bangkit dari hinaan TZM 150 aku .. jngan mudah putus asa .. tunjukkan yang sebenar yang sekadar kau mampu .. hilangkan dari segala kecaman disekeliling kau ..
#Bmsuper #najwagarage #sahabatsportbike #tzm150 #tzmfrenzy_official #tzmmalaysia #tzmmalaysia_official

Tzm kini bangkit semula..jentera ypvs..@khairul_z66
#tzm150ypvs
#tzm150
#tzmmalaysia
#tzmmalaysia_official

#Repost @_zulkiflezeous98 (@get_repost)
・・・
Sapa makan CILI, dia rasa PEDAS
Sapa rasa PEDAS kata aku cakap LEPAS.
#SKRC #KapcaiMalaya #TZM150 #YPVSlover #TZMMalaysia #YPVS #YamahaPowerValveSystem

#Repost @_zulkiflezeous98 (@get_repost)
・・・
Sapa makan cili, dia rasa pedas Sapa rasa pedas kata aku cakap lepas.
#SKRC #KapcaiMalaya #TZM150 #YPVSlover #TZMMalaysia #YPVS #YamahaPowerValveSystem #jumbo_dua_roda

Sapa makan CILI, dia rasa PEDAS
Sapa rasa PEDAS kata aku main cakap LEPAS.
#SKRC #KapcaiMalaya #TZM150 #YPVSlover #TZMMalaysia #YPVS #YamahaPowerValveSystem

#Repost @_zulkiflezeous98 (@get_repost)
・・・
Aku dah cuba kau tak nak layan so sekarang lantak kau la. Kau dah besar. Aku tak tau la ape kau jaja kat orang tpi aku nak bagitau aku takde dok jaja cerita kau kt luar 👌
#done #SKRC #KapcaiMalaya #TZM150 #YPVSlover #TZMMalaysia #YPVS #YamahaPowerValveSystem

#Repost @_zulkiflezeous98 (@get_repost)
・・・
Aku dah cuba kau tak nak layan so sekarang lantak kau la. Kau dah besar. Aku tak tau la ape kau jaja kat orang tpi aku nak bagitau aku takde dok jaja cerita kau kt luar 👌
#done #SKRC #KapcaiMalaya #TZM150 #YPVSlover #TZMMalaysia #YPVS #YamahaPowerValveSystem

#Repost @_zulkiflezeous98 (@get_repost)
・・・
Aku dah cuba kau tak nak layan so sekarang lantak kau la. Kau dah besar. Aku tak tau la ape kau jaja kat orang tpi aku nak bagitau aku takde dok jaja cerita kau kt luar 👌
#done #SKRC #KapcaiMalaya #TZM150 #YPVSlover #TZMMalaysia #YPVS #YamahaPowerValveSystem #jumbo_dua_roda

Aku dah cuba kau tak nak layan so sekarang lantak kau la. Kau dah besar. Aku tak tau la ape kau jaja kat orang tpi aku nak bagitau aku takde dok jaja cerita kau kt luar 👌
#done #SKRC #KapcaiMalaya #TZM150 #YPVSlover #TZMMalaysia #YPVS #YamahaPowerValveSystem

27/11/2016 EVENT LEGEND MOTOMANIA BIKERS (L.M.B)
#happysangat
#sayatakkayatapiminatsayamahal
#tzmmalaysia
#lc135

Most Popular Instagram Hashtags